1080p penészmentesítés van már.
4k penészmentesítés még nincs a youtubon. Bizony. Hozna féliratkozókat meg minden. Rengeteg szaki várja a 4k penészirtós-flokkot.
"Nem feltétlenül nem" JÉÉÉÉÉÉÉZUSOM mekkora ordas nyelvtani masnizás. :)))) Hát te mindig el tudod érni a könnyezve röhögést.
De azért köszi a beismerést, akkor pontosan úgy volt, ahogy korábban leírtam a képzelt párbeszédben.
pedig de
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
szabadságot fogsz kivenni? az elsősegély telefonszáma legyen kéznél, ha netán ..... xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Látod sodesz? Tele van több mint 500 találta.
Ez mind reklám.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Végig nézted mindet 2 perc alatt? Különben is nem a flokkal kéne foglalkozni? Miből lesz akkor 2 év múlva sörike az újszászi kocsmába? Nem adják ám ingyen az aranyfácánt hiába nagyobb a gdp itthon.
sírtál? hát milyen sodi a sodi?
Azt hiszem ez a "nem feltétlenül nem" végérvényesen sodizmussá vált. Sodipediara fel lehetne vezetni.
Attól félek, IRL-be is át fog szivárogni hamar, például ha barátnőm kérdezi:
-vettél a boltban kenyeret és tejet?
-nem feltétlenül nem...
99%, hogy antidepresszánst (és/vagy nyugtatókat) szed, az tolja fel annyira a szerotoninját, hogy teljesen eltompul a külső hatásokra. Egy átlagember szó szerint belebetegedne a stresszbe, ha olyan pengeélen kéne élnie, mint Snecinek (önhibájából természetesen). Még egy nárcisztikus szociopata önvédelmi ösztöne is beindulna, ha ennyire bizonytalan helyzetben lenne. Púp egész egyszerűen szarrá van gyógyszerezve, vagy pedig a mániás depressziójának a mániás szakasza üt át ennyire, amikor minden oké, minden rendben van, semmi probléma.
Bazmeg te a memóriamodult nem tudod kicserélni a szaros gépeden, pedig ahhoz csak egy csavart kell kitekerni. Meg fogod ölni magad :D
700:000 & fütyi ;-)
már most éberen várom! Flokkday the Friday. Always.
Te,én, meg vagy 3 ország 5 különféle, többé-kevésbé titkos szervezete, valamint Kisbori és a kémkakas.
Aki egy bunkibankár recskagépet lehúz az miért ne lehetne emberséges? A tanárok is azok.
Hansnak egy pipa a nap végén - pipa
egyébkénz szakit 5 m2 padlólerakásra kurvára nem fogsz találni, kezdd el letölteni a lamináltpadlólerakó pdf.-eket, elolvasni nemis kell, elég ha letöltöd a faptopra
Szakadok bazmeg, ez valami gyönyörű, milyen tökéletes sodizmust csikart ki a kolléga a kitartó visszakérdezésekkel! Az nszksz-hez hasonló karriert jósolok neki IRL is.
És a gnóm mikor már nem tudott hova angolnázni, akkor ismét a nyelvtanilag helyes masnizást választotta. Elképzelni sem tudom, hogy ez az istenbarma a mindennapokban, a munkája során hány ilyet lökhet... Az autiköd fenntartásához ezek nélkülözhetetlenek.
Gratula még egyszer, jár a gyémánt berakásos.. a nyelvészeti diszciplínában végzett eredményes kutatásért!
(Ugyanitt új nick kiadó)
De tényleg, az valami brutális lehet, melóban miket adhat elő. Ráadásul NÉMETÜL!!!!
Ezt a "nem feltétlenül nem"-et el se tudom képzelni, hogy lehetne lefordítani, egy ilyet meghallana egy valódi német, tuti hogy nekifutásból rúgná ki az összes orbit rágót az odvas pofájából.
Sneci, rejtett kamerás videót kérünk egy teljes munkanapodról. Lehetne ez napi flokk. Komolyan fizetnék is érte és szerintem mások is. Végre igazán humoros tartalommal tudnál szolgálni.
Még hogy nem adunk ötleteket a flokkhoz...
szájsebészeti állandó gyulladás miatt esz bisztos!
Az még keményebb, hogy milyen mikroklíma lehet abban a hálózsákban.
Ha Aszad elnök úr ledobná a Sodi hálózsákját a lázadókra, pár nap alatt véget érne a háború.
Az Aszet faszparaszt
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
En az nszksz-t emeltem be a hetkoznapi de kiemelt koszonetem kifejezesere. Annyira pimaszul egyszeru megis elegans.
Egy egész ügyosztály dolgozik rajtunk, hahó!!
láttunk már videót szerszámról a kezében, hahó
Ezt a szót is de rég hallottam.
Nekem még a 700.000&fütyi tetszik a legjobban az újabbak közül, csak ennek még keresem a helyét, hol lehet IRL használni.
Valószínűleg nem melóban, boltban, családban, stb lesz az :D
Talán a páromnak lehetne mondani hogy 700 perc fütyi következik. De addig azért nem bírnám. Legyen akkor 700 másodperc. :D
vannak akiknek 24/7 be megy a gep ilyen olyan okbol kifolyolag, meg ugye rogziteni lehet a lapokat a bongeszoben, stb.
Hogyhogy nem lehet hol használni? Lehet. Amikor pl elküldene a párod boltba nyugodtan mond neki ,hogy 700ezer meg fütyi. Vágni fogja ebből, hogy kurvára nem a te dolgod a bevásárlás. Tapasztalatból mondom.
na ja, meg itt vagyunk mi is, most lomiztunk össze 9 gépet a gyerekeknek.
Sajnos én nem vagyok akkora cigány- és nőidomító, mint egy alapvetően jóképű berlini vadászbika (khmpfff, bocs, félrenyeltem a röhögéstől), szóval mi sosem játszunk ilyen presztízs játékokat a párommal, és még azt is telibeszarom, hogy stabilan 50% fölött legyen a hölgy része.
A 700.000 + fütyinek viszont mégis inkább az üzleti életben látnám hasznát.
Ugye használjuk a rugó, kiló, bélás, stb. szavakat az egyes pénzmennyiségekre, de azóta már eltelt némi infláció, be lehetne vezetni a "fütyit" pl a százezres vagy a milliós tételekhez.
Lehet hogy a következő tárgyaláson kipróbálom. Csak félek hogy elhajtanak a faszba, ha 700.000 fütyit kérek a munkámért :)
Egyébként olyan is eszembe jutott, hogy a Fideszeseknek (meg a többi patkánynak) is egy jó belső szleng lehetne a csúszópénzekre, a már lelepleződött "alkotmányos költség" helyett.
Ha azt mondja egy politikus egy vállalkozónak, hogy 700.000 + fütyi, az 700.000 + a kenőpénzt jelenti. A világon senki nem jönne rá.
Egy látnok vagy Sneci! Nem akarsz elhelyezkedni kormányzati tanácsadóként? A flokkban is nem feltétlenül nem vagy buta a politikai témákhoz.
Ilyen biztos nem lesz. A történelmi-gazdasági helyzetet és Magyarországot fogja okolni.
nem valoszinu, szerintem a foberlo sem sietteti, hatha atterjed a szobaba is.
Te tényleg egy orbitális balek vagy Recskaboy, hogy még ez a hájas hátú rolinda is csicskíthat. Azonnal hazajössz és lekúrsz neki egy olyat, hogy egész Palota beleremeg!!
Sehr gute Idee!
Ott a pont!
Endre nem ma kezdte a melegburkolást xD
ez meg az elozo foberlonel volt hamburgban, herr negusnal.
ne orulj mar meg!
Van hát! Sztem picit hamarabb jött ki mint négy óra, de sebaj!
www.youtube.com/watch?v=--2Wv2I05so
ha téged meg tud lepni a gnóm, akkor van még ebben a sztoriban.
-
Mar 01, 2018 22:11:09
Önéletrajzos vlog lesz :)
Megint.Hetyetyézel a diploma nélküli etyetyemről,nem a te hibád a történelmi helyzet az oka,7százezer fütyi,a fordos néni írta az önéletrejszodat de ezt már elfelejted megemlíteni,nem fatyok balek,nem fatyok buzi,hazudozás ezerrel.Erről már nem is egy flokk volt.Megint késel vele mert lusta szar vagy.Erre nem jönnek a nézők megint. Mar 01, 2018 22:11:09
vastaps
Mar 01, 2018 22:12:06
Nem, elég lesz az 1080p.
És tényleg hiányzik, szóval érdekes lesz. :-)
Kék óceán a penészmentesítős vlog. :)))
Na vlogvágás, csá
És tényleg hiányzik, szóval érdekes lesz. :-)
Kék óceán a penészmentesítős vlog. :)))
Na vlogvágás, csá
1080p penészmentesítés van már.
4k penészmentesítés még nincs a youtubon. Bizony. Hozna féliratkozókat meg minden. Rengeteg szaki várja a 4k penészirtós-flokkot.
Mar 01, 2018 22:12:06
AutismusMaximus
Mar 01, 2018 22:12:12
Nem feltétlenül nem, de lényeg mégis az észérvek súlya a történetben, a saját meglátásom szerint.
"Nem feltétlenül nem" JÉÉÉÉÉÉÉZUSOM mekkora ordas nyelvtani masnizás. :)))) Hát te mindig el tudod érni a könnyezve röhögést.
De azért köszi a beismerést, akkor pontosan úgy volt, ahogy korábban leírtam a képzelt párbeszédben.
Mar 01, 2018 22:12:12
Fekete bikapata
Mar 01, 2018 22:17:20
Sodó, te fogsz parkettázni? Ez az év vicce! :)
Mar 01, 2018 22:17:20
sodika
Mar 01, 2018 22:18:13
Sodó, te fogsz parkettázni? Ez az év vicce! :)
pedig de
Mar 01, 2018 22:18:13
vastaps
Mar 01, 2018 22:19:57
www.youtube.com/results?search_query=pen%C3%A9sz+elt%C3%A1vol%C3%ADt%C3%A1sa
Látod sodesz? Tele van több mint 500 találta. De egyik sincs 4k-ban. Megint lemaradtál. Bizony. Sereghajtóként kullogó sodei lett a sodi. Bezzeg régen mikor ö írta az első masztipartis kommentet akkor még élen járt. Meg amikor méregdrága telefonnal vette az eseményeket. Akkor még volt benne kreativitás. Bizony.
mamár penésztenyésztőként tengeti életét migránsként akinek még arra se futja, hogy haza jöjjön. A nagy nemzethy, a penészhuszár a sodesz. a balfasz. bizony.
Látod sodesz? Tele van több mint 500 találta. De egyik sincs 4k-ban. Megint lemaradtál. Bizony. Sereghajtóként kullogó sodei lett a sodi. Bezzeg régen mikor ö írta az első masztipartis kommentet akkor még élen járt. Meg amikor méregdrága telefonnal vette az eseményeket. Akkor még volt benne kreativitás. Bizony.
mamár penésztenyésztőként tengeti életét migránsként akinek még arra se futja, hogy haza jöjjön. A nagy nemzethy, a penészhuszár a sodesz. a balfasz. bizony.
Mar 01, 2018 22:19:57
xray
(
x21)
Mar 01, 2018 22:22:34
x21)
pedig de
szabadságot fogsz kivenni? az elsősegély telefonszáma legyen kéznél, ha netán ..... xd
sodika
Mar 01, 2018 22:22:36
Látod sodesz? Tele van több mint 500 találta.
Ez mind reklám.
Mar 01, 2018 22:22:36
-
Mar 01, 2018 22:23:27
A penészírtás a következő képpen fog zajlani.Herr Schrekk beöltözik egy SS tisztnek,felveszi egy flammenwerfer 35 lángszórót,addig égeti vele sodit a szobában amíg spóramentes nem lessz az egész.1000euróbol kijön.Aztán feltölti Schrekk az egészet youtubra és keres vele ezer eurót megint.Irány Venezuella.
Mar 01, 2018 22:23:27
vastaps
Mar 01, 2018 22:24:30
Ez mind reklám.
Végig nézted mindet 2 perc alatt? Különben is nem a flokkal kéne foglalkozni? Miből lesz akkor 2 év múlva sörike az újszászi kocsmába? Nem adják ám ingyen az aranyfácánt hiába nagyobb a gdp itthon.
Mar 01, 2018 22:24:30
púpátmozgató edzés
Mar 01, 2018 22:54:46
Fifi! Mi most itt szűk családi körben megszavaztuk, hogy napsütésben verd ki a faszodat a parkettázós videót akár meg is támogatnánk, annyira vicces lenne. Jelképes hú-hú... tíz euróval.
Mar 01, 2018 22:54:46
heavy metal
Mar 01, 2018 23:01:04
AutismusMaximus
Nagyon mellébeszélsz, szóval volt itt sírás, könyörgés, a csápjaiddal csapkodás, rimánkodás. Hazug vagy.
Nem feltétlenül nem, de lényeg mégis az észérvek súlya a történetben, a saját meglátásom szerint.
Nagyon mellébeszélsz, szóval volt itt sírás, könyörgés, a csápjaiddal csapkodás, rimánkodás. Hazug vagy.
sírtál? hát milyen sodi a sodi?
Mar 01, 2018 23:01:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 01, 2018 23:37:54
x38)
Nem feltétlenül nem csináltál egy sírós videót arra az esetre, ha mégsem akarná, hogy maradj, pedig te már 4 hónapja próbálsz spórolni a költözésre, de azok a fránya játékok/robotok/buziszaunák mindig megakadályoznak benne?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
AutismusMaximus
Mar 01, 2018 23:42:48
Nem feltétlenül nem csináltál egy sírós videót arra az esetre, ha mégsem akarná, hogy maradj, pedig te már 4 hónapja próbálsz spórolni a költözésre, de azok a fránya játékok/robotok/buziszaunák mindig megakadályoznak benne?
Azt hiszem ez a "nem feltétlenül nem" végérvényesen sodizmussá vált. Sodipediara fel lehetne vezetni.
-nem feltétlenül nem...
Mar 01, 2018 23:42:48
töppedt buzigolyók
Mar 01, 2018 23:56:04
Te Sneci.. nem akarok beleszólni, de miért nincs semmilyen veszélyérzeted? Most is azon merengsz, hogy melyik hónapban milyen kütyüt veszel. Ha hirtelen rádszakad a nagybetűs élet, akkor simán lehet, hogy ezeket a cuccokat egy pillanat alatt elveszi tőled a főbérlő, mondjuk úgy, hogy kizár a lakásból és soha többet nem enged be. Ilyenekre nem vagy felkészülve. Nem gondolod, hogy nem véletlen az, hogy minden normális ember tartalékot képez, nem pedig eszetlenül, adósságokba verve magát költekezik?
99%, hogy antidepresszánst (és/vagy nyugtatókat) szed, az tolja fel annyira a szerotoninját, hogy teljesen eltompul a külső hatásokra. Egy átlagember szó szerint belebetegedne a stresszbe, ha olyan pengeélen kéne élnie, mint Snecinek (önhibájából természetesen). Még egy nárcisztikus szociopata önvédelmi ösztöne is beindulna, ha ennyire bizonytalan helyzetben lenne. Púp egész egyszerűen szarrá van gyógyszerezve, vagy pedig a mániás depressziójának a mániás szakasza üt át ennyire, amikor minden oké, minden rendben van, semmi probléma.
Mar 01, 2018 23:56:04
-
Mar 02, 2018 00:30:26
pedig de
Bazmeg te a memóriamodult nem tudod kicserélni a szaros gépeden, pedig ahhoz csak egy csavart kell kitekerni. Meg fogod ölni magad :D
Mar 02, 2018 00:30:26
töppedt buzigolyók
Mar 02, 2018 01:13:38
Endre, meséld el nekem kérlek -többen kérdezik-, hogy pontosan hogyan kell lerakni a laminált padlót, mik a munkafolyamat lépései? Hogyan akadályozod meg azt, hogy felpúposodjon?
Ez óriási paródiarovat lesz. A laminált padlót ugyanis tényleg nem bonyolult lerakni, de JÓL lerakni az egy teljesen más kategória. Fél-egy év után hullámvasutazni lehet rajta, ha nem hozzáértő csinálta.
Ja, egyébként a legdrágább laminált parketta a Diegonál 7000 Ft/m2, a lerakás pedig kb 1000 Ft/m2, azaz kőkemény 40.000 Ft-ból, azaz 127 Euróból meglenne, szakember által. Téged olyan szinten basz át a szétdohányzott ogre szexpapid, ami már nem vicces. Vagy egész egyszerűen hazudsz, és nem erre kell 1000 Eurót fizetned.
Ez óriási paródiarovat lesz. A laminált padlót ugyanis tényleg nem bonyolult lerakni, de JÓL lerakni az egy teljesen más kategória. Fél-egy év után hullámvasutazni lehet rajta, ha nem hozzáértő csinálta.
Ja, egyébként a legdrágább laminált parketta a Diegonál 7000 Ft/m2, a lerakás pedig kb 1000 Ft/m2, azaz kőkemény 40.000 Ft-ból, azaz 127 Euróból meglenne, szakember által. Téged olyan szinten basz át a szétdohányzott ogre szexpapid, ami már nem vicces. Vagy egész egyszerűen hazudsz, és nem erre kell 1000 Eurót fizetned.
Mar 02, 2018 01:13:38
Parkettás Hans
Mar 02, 2018 03:32:54
www.obi.hu/otletek-tanacsok/building/walls-and-floors/_installing-laminate/
A burkolatok lerakása előtt a parkettának és a laminált padlólapnak körülbelül 48 órára van szüksége a szoba hőmérsékletének átvételéhez. A padlólapokat tárolja a burkolni kívánt helyiségben legalább 18°C-on és legfeljebb 70 %-os páratartalom mellett.
Minden adott
Legalább 18°C - pipa
Legfeljebb 70 %-os páratartalom - pipa
Elszántság - pipa
Költségvetés - pipa
Segédmunkás - pipa
Szakértelem, gyakorlat -pipa Oh, wait!
A burkolatok lerakása előtt a parkettának és a laminált padlólapnak körülbelül 48 órára van szüksége a szoba hőmérsékletének átvételéhez. A padlólapokat tárolja a burkolni kívánt helyiségben legalább 18°C-on és legfeljebb 70 %-os páratartalom mellett.
Minden adott
Legalább 18°C - pipa
Elszántság - pipa
Költségvetés - pipa
Segédmunkás - pipa
Szakértelem, gyakorlat -
Mar 02, 2018 03:32:54
Herr Schrekk
Mar 02, 2018 03:50:30
Sneci ez a beugró munkád lesz,ezután jön a csempe,festés,elektromos hálózat,pladlókő,nyílászárók,hőszigetelés,vakolás,tapétázás,vízvezeték,radiátorok.Szerintem be kell látnod az a legjobb ha minden +AAA besorolást kap a lakásban.Vagy keress másik helyet.Na barnulás csá.
Mar 02, 2018 03:50:30
Herr Schrekk
Mar 02, 2018 03:57:59
Ja az új parketta emeli a lakás értékét,ezért a lakbért is megemelem.Na barnulás csá.
Mar 02, 2018 03:57:59
-
Mar 02, 2018 04:32:00
De ez konkrétan hogy történt? Ezt meséld már el. Sírtál? Kiabáltál? Ámokfutással fenyegetőztél? Mi az ami történt és ami miatt lenyugodott?
700:000 & fütyi ;-)
Mar 02, 2018 04:32:00
Schwezoff David
Mar 02, 2018 04:33:57
na jó, vágok vlogot
csá
Holnap mindenképp jön.
csá
Holnap mindenképp jön.
már most éberen várom! Flokkday the Friday. Always.
Mar 02, 2018 04:33:57
Schwezoff David
Mar 02, 2018 05:17:43
És ki a faszom van még itt reggel ötkor 20-an?
Mar 02, 2018 05:17:43
-
Mar 02, 2018 05:18:22
Megnéztem a 250-est. Régen szórakoztam ilyen jól.
Sodi, miért félsz ennyire az sms-ektől?
Sodi, miért félsz ennyire az sms-ektől?
Mar 02, 2018 05:18:22
-
Mar 02, 2018 05:21:24
Te,én, meg vagy 3 ország 5 különféle, többé-kevésbé titkos szervezete, valamint Kisbori és a kémkakas.
Mar 02, 2018 05:21:24
-
Mar 02, 2018 05:40:32
Kanalazom a műzlimet aztán indulok melóba. Itt nem csak zsidó trollok vannak. Hahó!
Mar 02, 2018 05:40:32
Déli troll
Mar 02, 2018 05:47:23
Takarítom a havasesőt a kocsiról.
Oh, basszameg lebuktam. Helytelen, Pécs.
Oh, basszameg lebuktam. Helytelen, Pécs.
Mar 02, 2018 05:47:23
púp-orr-sérvész
Mar 02, 2018 06:23:53
Fasz tudja, mi lesz. Közöltem, hogy hozzuk ki jó olcsón, mert nincs pénzem. Ehhez képest, mondom: hogy mi lesz, az innentől tényleg a főbérlő emberségének a tesztje. Megmérettetik, ha úgy tetszik, a ti örömötekre is.
Aki egy bunkibankár recskagépet lehúz az miért ne lehetne emberséges? A tanárok is azok.
Mar 02, 2018 06:23:53
Brian
Mar 02, 2018 06:26:23
www.obi.hu/otletek-tanacsok/building/walls-and-floors/_installing-laminate/
Minden adott
Legalább 18°C - pipa
Elszántság - pipa
Költségvetés - pipa
Segédmunkás - pipa
Szakértelem, gyakorlat - pipa Oh, wait!
Minden adott
Legalább 18°C - pipa
Elszántság - pipa
Költségvetés - pipa
Segédmunkás - pipa
Szakértelem, gyakorlat - pipa Oh, wait!
egyébkénz szakit 5 m2 padlólerakásra kurvára nem fogsz találni, kezdd el letölteni a lamináltpadlólerakó pdf.-eket, elolvasni nemis kell, elég ha letöltöd a faptopra
Mar 02, 2018 06:26:23
Nem feltétlenül nem
Mar 02, 2018 06:36:36
-nem feltétlenül nem...
-nem feltétlenül nem...
Szakadok bazmeg, ez valami gyönyörű, milyen tökéletes sodizmust csikart ki a kolléga a kitartó visszakérdezésekkel! Az nszksz-hez hasonló karriert jósolok neki IRL is.
És a gnóm mikor már nem tudott hova angolnázni, akkor ismét a nyelvtanilag helyes masnizást választotta. Elképzelni sem tudom, hogy ez az istenbarma a mindennapokban, a munkája során hány ilyet lökhet... Az autiköd fenntartásához ezek nélkülözhetetlenek.
Gratula még egyszer, jár a gyémánt berakásos.. a nyelvészeti diszciplínában végzett eredményes kutatásért!
(Ugyanitt új nick kiadó)
Mar 02, 2018 06:36:36
AutismusMaximus
Mar 02, 2018 07:19:51
(Ugyanitt új nick kiadó)
(Ugyanitt új nick kiadó)
De tényleg, az valami brutális lehet, melóban miket adhat elő. Ráadásul NÉMETÜL!!!!
Ezt a "nem feltétlenül nem"-et el se tudom képzelni, hogy lehetne lefordítani, egy ilyet meghallana egy valódi német, tuti hogy nekifutásból rúgná ki az összes orbit rágót az odvas pofájából.
Sneci, rejtett kamerás videót kérünk egy teljes munkanapodról. Lehetne ez napi flokk. Komolyan fizetnék is érte és szerintem mások is. Végre igazán humoros tartalommal tudnál szolgálni.
Még hogy nem adunk ötleteket a flokkhoz...
Mar 02, 2018 07:19:51
Andi
Mar 02, 2018 07:20:55
Elhatároztam, hogy segíteni fogok letenni nekik ezt a parkettát. Nem akarom, hogy beégjenek itt a fórumon, és hát szerepelnék az eddigi legizgalmasabb lájvban.
Mivel egyedül nekem van rálátásom, meg tegyük hozzá, hogy eszem is, én fogom kimérni és kirajzolni a nehezebb vágásokat. Endre egy ajtó mellé elhasználna egy raklappal, de most elég alacsony a költségvetés. Ő inkább a dekopír mestere lesz, az egész internet tisztában van a kézügyességével. Sörike csak a végén lesz, esetleg közben egy-egy jutalomkorty. A főúr pedig majd térdepel a télikertben, ami persze egyben nyárikonyha is, úgy tudom, egy összehasonlító jellegű, újabb érdekes vlogtartalom miatt használni fogja az okosórát is, és csak klikkel és klikkel és klikkel.
Mivel egyedül nekem van rálátásom, meg tegyük hozzá, hogy eszem is, én fogom kimérni és kirajzolni a nehezebb vágásokat. Endre egy ajtó mellé elhasználna egy raklappal, de most elég alacsony a költségvetés. Ő inkább a dekopír mestere lesz, az egész internet tisztában van a kézügyességével. Sörike csak a végén lesz, esetleg közben egy-egy jutalomkorty. A főúr pedig majd térdepel a télikertben, ami persze egyben nyárikonyha is, úgy tudom, egy összehasonlító jellegű, újabb érdekes vlogtartalom miatt használni fogja az okosórát is, és csak klikkel és klikkel és klikkel.
Mar 02, 2018 07:20:55
-
Mar 02, 2018 07:21:05
Hansnak egy pipa a nap vegen a tuzes szaju soditol. egyébkénz szakit 5 m2 padlólerakásra kurvára nem fogsz találni, kezdd el letölteni a lamináltpadlólerakó pdf.-eket, elolvasni nemis kell, elég ha letöltöd a faptopra
Mar 02, 2018 07:21:05
-
Mar 02, 2018 07:22:09
Sodika csak meger egy patront a szadba ha maradhatsz az albiban.
Mar 02, 2018 07:22:09
Schwezoff David
Mar 02, 2018 07:45:57
Hansnak egy pipa a nap vegen a tuzes szaju soditol.
szájsebészeti állandó gyulladás miatt esz bisztos!
Mar 02, 2018 07:45:57
-
Mar 02, 2018 07:48:48
kemény hogy valaki ennyi idősen egy hálózsákban él
Ha Aszad elnök úr ledobná a Sodi hálózsákját a lázadókra, pár nap alatt véget érne a háború.
Mar 02, 2018 07:48:48
vastaps
Mar 02, 2018 08:03:34
Lesz kozlemeny a flokk elhalasztasarol?
A) nem feltetlenul nem
B) igen mindenkepp igen
A) nem feltetlenul nem
B) igen mindenkepp igen
Mar 02, 2018 08:03:34
Herr Schreck
Mar 02, 2018 08:06:26
Endre, a penészspórák már átrágták magukat a plafonon is, ezért az alsó szomszéddal egy födémfelújításban egyeztünk meg. Amíg ez zajlik, bu tudnál költözni a Kolosy térre?
Mar 02, 2018 08:06:26
moshe dayan
(
x2)
Mar 02, 2018 08:11:47
x2)
Az Aszet faszparaszt
-
Mar 02, 2018 08:41:37
-nem feltétlenül nem...
-nem feltétlenül nem...
En az nszksz-t emeltem be a hetkoznapi de kiemelt koszonetem kifejezesere. Annyira pimaszul egyszeru megis elegans.
Mar 02, 2018 08:41:37
-
Mar 02, 2018 08:45:03
Sodi bazdmeg, mindenkeppen kerunk videot a parkettazasrol. Legyen fenykep az elotte es utana allapotrol. Fureszelesrol, illesztesrol, egyaltalan barmilyen szerszamrpl a kezedben.
De ugye tudod, hogy mestermunkat nem lehet hanyagul megfelelo oltozet nelkul vegezni, ugyhogy mindenkepp szerezz be munkasnadragot, bakancsot, ceruzat a fuled moge, lezeres tavolsagmerot meg minden hightech szart.
A sodi nem terden allva meroszalagos sodi ugyehogyugye?
Persze ez most nem feltetlenul nem igaz es ezzel kivetelesen meg trollok es egyetertenek.
De ugye tudod, hogy mestermunkat nem lehet hanyagul megfelelo oltozet nelkul vegezni, ugyhogy mindenkepp szerezz be munkasnadragot, bakancsot, ceruzat a fuled moge, lezeres tavolsagmerot meg minden hightech szart.
A sodi nem terden allva meroszalagos sodi ugyehogyugye?
Persze ez most nem feltetlenul nem igaz es ezzel kivetelesen meg trollok es egyetertenek.
Mar 02, 2018 08:45:03
-
Mar 02, 2018 08:59:36
A foberlo elso osztalyu modon csicskitja a nagy sodit.
Mar 02, 2018 08:59:36
xray
(
x21)
Mar 02, 2018 09:00:22
x21)
sneci, de ne úgy készüljön a parketta, mint a luca-széke, mert közben a spóra fonalak lassan a betonba is berágják magukat, aztán betonvésés és betonozás következik.
Rendőrségi tükörfórum
Mar 02, 2018 09:01:36
Egy egész ügyosztály dolgozik rajtunk, hahó!!
Mar 02, 2018 09:01:36
-
Mar 02, 2018 09:10:53
tajgi, te seggbekúrt buzi bűnöző, szóljak sittes sanyinak, hogy már nem kell sokat várnia? akkor majd cuppoghatsz eleget a bráneren.
Mar 02, 2018 09:10:53
Schwezoff David
Mar 02, 2018 09:15:46
Sodi bazdmeg, mindenkeppen kerunk videot a parkettazasrol. Legyen fenykep az elotte es utana allapotrol. Fureszelesrol, illesztesrol, egyaltalan barmilyen szerszamrpl a kezedben.
.
.
Mar 02, 2018 09:15:46
xray
(
x21)
Mar 02, 2018 09:18:44
x21)
Mar 02, 2018 09:18:44
csak most kevés lesz a kétujjas sasfogás. Mar 02, 2018 09:18:44
töppedt buzigolyók
Mar 02, 2018 09:20:26
a gérvágót nem lehet kétujjas sasfogással működtetni, hahó! Az lesz a mázli, ha csak egy ujját kapja le.
Mar 02, 2018 09:20:26
Bátorfi Csilla
Mar 02, 2018 09:20:43
csak most kevés lesz a kétujjas sasfogás.
Ezt a szót is de rég hallottam.
Mar 02, 2018 09:20:43
AutismusMaximus
Mar 02, 2018 10:14:23
Nekem még a 700.000&fütyi tetszik a legjobban az újabbak közül, csak ennek még keresem a helyét, hol lehet IRL használni.
Talán a páromnak lehetne mondani hogy 700 perc fütyi következik. De addig azért nem bírnám. Legyen akkor 700 másodperc. :D
Mar 02, 2018 10:14:23
-
Mar 02, 2018 10:21:02
Kemény lehet a meló sodi, 9 óta csak 7 cikket osztottál meg fb-n. Csak nem uncsi van?
Mar 02, 2018 10:21:02
-
Mar 02, 2018 10:24:56
vannak akiknek 24/7 be megy a gep ilyen olyan okbol kifolyolag, meg ugye rogziteni lehet a lapokat a bongeszoben, stb.
Mar 02, 2018 10:24:56
vastaps
Mar 02, 2018 10:33:34
Hogyhogy nem lehet hol használni? Lehet. Amikor pl elküldene a párod boltba nyugodtan mond neki ,hogy 700ezer meg fütyi. Vágni fogja ebből, hogy kurvára nem a te dolgod a bevásárlás. Tapasztalatból mondom.
Mar 02, 2018 10:33:34
vastaps
Mar 02, 2018 10:35:36
Sodesz a szerelmed már csinált videót a galaxy s9-ről. Neked mikor lesz? Előrendelted már?
Mar 02, 2018 10:35:36
Sasfogás Tanár Úr
Mar 02, 2018 10:42:41
Sneci, ha élőben közvetíted, ahogy penésztelenítesz és parkettázol, küldök 100 Eurót!
Mar 02, 2018 10:42:41
stressznélküli nyugi
Mar 02, 2018 11:13:34
Rakod már a parkettát, Gyagya?
Mar 02, 2018 11:13:34
Lakatos család
Mar 02, 2018 11:40:41
na ja, meg itt vagyunk mi is, most lomiztunk össze 9 gépet a gyerekeknek.
Mar 02, 2018 11:40:41
Fakenguru
(
x5)
Mar 02, 2018 11:48:10
x5)
Tenyleg, ez a hetvege lesz a parkettazos hetvege? Ezt nem tudod elsodikazni maki.
Hát azért hetyetye.
Biztatási kár
Mar 02, 2018 11:56:33
Eddig 60 ójróba került snecinek egy flog, most majd jön az 1000 ojrós közvetítés.
Mar 02, 2018 11:56:33
picsafüst
Mar 02, 2018 11:58:06
Chanson de Roland23 perce
Sodi mellesleg valóban patkány, hiszen én melyik oldalamon, youtube csatornámon engedhetném meg azt a luxust, hogy az ismerőseimet pár ilyen köcsögfing valóságtagadó buzeráns zalkassa. Moderálj itt apám mert rábaszol.
Sodi mellesleg valóban patkány, hiszen én melyik oldalamon, youtube csatornámon engedhetném meg azt a luxust, hogy az ismerőseimet pár ilyen köcsögfing valóságtagadó buzeráns zalkassa. Moderálj itt apám mert rábaszol.
Mar 02, 2018 11:58:06
AutismusMaximus
Mar 02, 2018 12:22:32
Sajnos én nem vagyok akkora cigány- és nőidomító, mint egy alapvetően jóképű berlini vadászbika (khmpfff, bocs, félrenyeltem a röhögéstől), szóval mi sosem játszunk ilyen presztízs játékokat a párommal, és még azt is telibeszarom, hogy stabilan 50% fölött legyen a hölgy része.
A 700.000 + fütyinek viszont mégis inkább az üzleti életben látnám hasznát.
Ugye használjuk a rugó, kiló, bélás, stb. szavakat az egyes pénzmennyiségekre, de azóta már eltelt némi infláció, be lehetne vezetni a "fütyit" pl a százezres vagy a milliós tételekhez.
Lehet hogy a következő tárgyaláson kipróbálom. Csak félek hogy elhajtanak a faszba, ha 700.000 fütyit kérek a munkámért :)
Egyébként olyan is eszembe jutott, hogy a Fideszeseknek (meg a többi patkánynak) is egy jó belső szleng lehetne a csúszópénzekre, a már lelepleződött "alkotmányos költség" helyett.
Ha azt mondja egy politikus egy vállalkozónak, hogy 700.000 + fütyi, az 700.000 + a kenőpénzt jelenti. A világon senki nem jönne rá.
Egy látnok vagy Sneci! Nem akarsz elhelyezkedni kormányzati tanácsadóként? A flokkban is nem feltétlenül nem vagy buta a politikai témákhoz.
Mar 02, 2018 12:22:32
töppedt buzigolyók
Mar 02, 2018 12:26:03
tudunk indulni pontban négy órakor, Endre?
Az önéletrajzi flokk ugye nem azt jelenti, hogy megmagyarázod, hogyan baszott ki veled a családod a válság idején? Mert azt már nagyon unjuk
Az önéletrajzi flokk ugye nem azt jelenti, hogy megmagyarázod, hogyan baszott ki veled a családod a válság idején? Mert azt már nagyon unjuk
Mar 02, 2018 12:26:03
Auti-ködgenerátot
Mar 02, 2018 12:50:47
~60%-on áll, de töltődik.. 4 kor indulhatunk!!
Mar 02, 2018 12:50:47
stressznélküli nyugi
Mar 02, 2018 12:52:44
tudunk indulni pontban négy órakor, Endre?
Ilyen biztos nem lesz. A történelmi-gazdasági helyzetet és Magyarországot fogja okolni.
Mar 02, 2018 12:52:44
-
Mar 02, 2018 13:05:55
Tenyleg, ez a hetvege lesz a parkettazos hetvege? Ezt nem tudod elsodikazni maki.
Mar 02, 2018 13:05:55
Kiss Kender Farkas
Mar 02, 2018 13:21:04
Chanson de Roland23 perce
Te tényleg egy orbitális balek vagy Recskaboy, hogy még ez a hájas hátú rolinda is csicskíthat. Azonnal hazajössz és lekúrsz neki egy olyat, hogy egész Palota beleremeg!!
Mar 02, 2018 13:21:04
Herr Schreck
Mar 02, 2018 13:21:37
Sehr gute Idee!
Mar 02, 2018 13:21:37
Schwezoff David
Mar 02, 2018 13:24:17
rájöttem!
a laminált parketta építőipari szakkifejezéssel: MELEGburkolat!
Mar 02, 2018 13:24:17
picsafüst
Mar 02, 2018 14:02:47
eltűnt Prolinda őrjöngése a flokk alól
Ez az SoDI mutasd meg a seggenkúrt impotesnek, h ki az úr a flokk alatt!
És még modi jogot adtál neki, igazi balfasz vagy, hahó!
Ez az SoDI mutasd meg a seggenkúrt impotesnek, h ki az úr a flokk alatt!
És még modi jogot adtál neki, igazi balfasz vagy, hahó!
Mar 02, 2018 14:02:47
Brian
Mar 02, 2018 14:03:05
juszt is lesz a sodiból meleg burkoló berlinben!
Mar 02, 2018 14:03:05
Gallamiki
Mar 02, 2018 14:03:30
Akkor Recskás lesz a melegburkoló?
Mar 02, 2018 14:03:30
Gallamiki
Mar 02, 2018 14:04:50
juszt is lesz a sodiból meleg burkoló berlinben!
Ott a pont!
Mar 02, 2018 14:04:50
sauna sexopa
Mar 02, 2018 14:14:27
rájöttem!
Endre nem ma kezdte a melegburkolást xD
Mar 02, 2018 14:14:27
Biztatási kár
Mar 02, 2018 14:14:41
Snecko! És miben fogsz melegpadlót burkolni, amiben munkába is jársz?
Mar 02, 2018 14:14:41
-
Mar 02, 2018 14:33:05
Másfél óra és flokk!
Mar 02, 2018 14:33:05
-
Mar 02, 2018 14:34:27
Sodesz a penésztelenítéssel meglesz a -8k ajró?
Mar 02, 2018 14:34:27
vastaps
Mar 02, 2018 14:56:33
16:00-kor pontban flokk. Önéletrajzos. Tehát megmondja, melyik maszti partis kommentet írta.
www.youtube.com/watch?v=Q2zWX4pEn_Q&feature=youtu.be&t=814
www.youtube.com/watch?v=Q2zWX4pEn_Q&feature=youtu.be&t=814
Mar 02, 2018 14:56:33
Herr Schrekk
Mar 02, 2018 15:08:05
16:00-kor pontban flokk. Önéletrajzos. Tehát megmondja, melyik maszti partis kommentet írta.
youtube.com/watch?v=Q2zWX4pEn_Q&feature=youtu.be&t=814
250 feliratkozós...Feliratkozók száma:39 LOL Tulajdonképpen az már majdnem 250 youtube.com/watch?v=Q2zWX4pEn_Q&feature=youtu.be&t=814
Mar 02, 2018 15:08:05
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Mar 02, 2018 15:18:39
x4)
youtu.be/--2Wv2I05so
Tyodi 67 másodpercben magyarázza el, hogy kivételes esetben miért késik újra a flokk. A késéshez akár atomórát is lehet állítani, olyan biztos!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Tyodi 67 másodpercben magyarázza el, hogy kivételes esetben miért késik újra a flokk. A késéshez akár atomórát is lehet állítani, olyan biztos!
tigris
Mar 02, 2018 15:22:51
"SoDI beszól: spótolós március jön, de vlog az lesz. :-) (2018.02.28)"
elfelejteni madzsar
elfelejteni madzsar
Mar 02, 2018 15:22:51
-
Mar 02, 2018 15:28:10
Nem én voltam a ludas, hanem az történt kéremszépen, hogy elkészültem időben a rendereléssel, csak az történt, hogy a routerrel történt valami..
De geci kínos ez a hazudozás. Ha ki tudod egészíteni érdekes jelenetekkel és feltölteni holnapra akkor most is feltölthetnéd és kirakhatnád de nyilván nincs kész.
De persze tényleg nem te vagy a hibás és semmi gond matyarázd csak meg magadnak.
De geci kínos ez a hazudozás. Ha ki tudod egészíteni érdekes jelenetekkel és feltölteni holnapra akkor most is feltölthetnéd és kirakhatnád de nyilván nincs kész.
De persze tényleg nem te vagy a hibás és semmi gond matyarázd csak meg magadnak.
Mar 02, 2018 15:28:10
-
Mar 02, 2018 15:29:29
a routerrel tortent "valami", ezert nincs flokk, szoval kihuzta a kabelt a foberlo.
ugy latom a melocsa wc-je lehet a helyszin.
ugy latom a melocsa wc-je lehet a helyszin.
Mar 02, 2018 15:29:29
vastaps
Mar 02, 2018 15:30:00
Dehát 66 ms a hivatalos közlemény videó, ez megint 67 ms lett. Szégyen. Bizony.
Valdbe, herr schreck korlátozza a net és áram hozzá férésedet azt nincs flokk. Nem kell ezt szégyenli. 37 évesen mindenkivel előfordul az ilyen. Ahogy az is, hogy ülve van húgyoztattva valaki. Bizony.
Valdbe, herr schreck korlátozza a net és áram hozzá férésedet azt nincs flokk. Nem kell ezt szégyenli. 37 évesen mindenkivel előfordul az ilyen. Ahogy az is, hogy ülve van húgyoztattva valaki. Bizony.
Mar 02, 2018 15:30:00
tigris
Mar 02, 2018 15:32:00
sodi az megvan, hogy a példaképed egy liberális újságíró, aki a liberális indexnek volt korábban a rovatvezetője?
Mar 02, 2018 15:32:00
-
Mar 02, 2018 15:39:14
miert van az, hogy pont estenkent tortenik "valami" a routerrel? mapkozben miert nem szokott "beszarni"?
Mar 02, 2018 15:39:14
-
Mar 02, 2018 15:40:30
Recskas a foberlo bacsi hogyan ellenorzi hogy ulve pisalsz?Elotte kell csinalni?
Mar 02, 2018 15:40:30
-
Mar 02, 2018 15:48:56
Recskas a foberlo bacsi hogyan ellenorzi hogy ulve pisalsz?Elotte kell csinalni?
ez meg az elozo foberlonel volt hamburgban, herr negusnal.
Mar 02, 2018 15:48:56
banshee
(
x24)
Mar 02, 2018 16:02:12
x24)
Van már flokk?
Router Rudolf
Mar 02, 2018 16:05:47
A villanyóra is Herr Schreck szobájában van, hogy egy másodpercre lekapcsold és vissza? Azzal is újraindul a router.
Már megint megy a mellébeszélés.
Már megint megy a mellébeszélés.
Mar 02, 2018 16:05:47
-
Mar 02, 2018 16:06:29
Van már flokk?
penteken 4kor? ne orulj mar meg!
Mar 02, 2018 16:06:29
Ganja cowboy
Mar 02, 2018 16:08:29
Shajat megoldas miatt nem nagyon van idom kovetni a dolgokat. Mi ujsag a malaczal? Meg mindig kanadaban bujkal csatornapatkanykent?
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mar 02, 2018 16:08:29
stabil köszfetyítyés
Mar 02, 2018 16:08:34
Van már flokk?
Van hát! Sztem picit hamarabb jött ki mint négy óra, de sebaj!
www.youtube.com/watch?v=--2Wv2I05so
Mar 02, 2018 16:08:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2018 16:12:24
Esküszöm, azt hittem, ezúttal kapunk legalább egy matyarászkodós vekniflokkot, de még ezt se sikerült összehozni.
Meg egy ilyen balekot.
Meg egy ilyen balekot.
Mar 02, 2018 16:12:24
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:16:39
sneci, ma mennyit fizettél, h ne basszanak ki?
Mar 02, 2018 16:16:39
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:19:47
szóval ma sem lesz flok, csak ez a kifogás, hogy miért nem lesz időben flok. péntek négykor, sodi flok ha törik, ha szakad!
Mar 02, 2018 16:19:47
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:21:33
mister burkoló sodi, mikor lesz a penészölő epizód? többen várjuk!
Mar 02, 2018 16:21:33
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:23:06
Esküszöm, azt hittem, ezúttal kapunk legalább egy matyarászkodós vekniflokkot, de még ezt se sikerült összehozni.
Meg egy ilyen balekot.
Meg egy ilyen balekot.
ha téged meg tud lepni a gnóm, akkor van még ebben a sztoriban.
Mar 02, 2018 16:23:06
textilmentes piton
Mar 02, 2018 16:23:43
Az ogre lelőtte a routert éjszakára, ezért nincs flokk :D Most már azt is tudjuk, hogy a szobájában van a router. Ma pedig valószínűleg buziszauna lesz, mert a flokk ugyan a legfontosabb, de azért vannak még annál is fontosabb dolgok ugyebár.
Mar 02, 2018 16:23:43
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:25:14
herr schrek tényleg a fórumról szedi az ötleteket? mekkora balfasz vagy sneci.
Mar 02, 2018 16:25:14
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Be vallód végre a masztipartis kommentet?