drón? ne viccelj recskás, mind tudjuk, hogy kamu az egész. puskamikrofont nem tudsz venni 2 hónapja
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ja, május 31 napos, meg most is csak március van, minimum 10 vr játékot vegyen a sodi!
úgy olcsóbb is, nem?
Ő is a fórumot olvassa, vagy külön bejelentetted neki, hogy rendrakós forgatás lesz?
levelező tagozat ír majd az új polgármesternek, hogy a Sherlock Porks-es önkormányzati közmunka szerződés (?) papírjai legyenek szépen nyilvánosak a neten?
nszksz
elkérte a kulcsot a szekrényhez, amiben a lámpait tartja, heti 30 percre játszhat "videózóst" endike.
Igazából olyan 175 körül van, de a borzasztóan torz testarányai miatt kisebbnek tűnik. A gigantikus, kétkilós élére állított vekni legalább 30-35 centi a tesmagasságából, és ezen tovább ront az egyre nagyobb bordapúp, a majomszerű pálcikakarok és a sörhas. 8/10-es férfi, na!
Te meg idejössz nekünk dicsekedni azzal, még a lecsúszott berlini lumpen főbérlőd is milyen szépen beoltott.
Beszarok!
:DDDDDDDDDDDDD
nyilván vidám részeg már, bőven 5-6 söröcskén túl
A feje + fasza kiteszi a magasságának a harmadát...
és egyiket se tudja semmire használni :)
ne legyunk igazsagtalanok, van amire hasznalja mindkettot. az egyikbe be, a masikbol ki onti a piat.
Viszont ha félmerev állapotban gyűröd be az alapból is rendesen kitérdesedett picsámba, majd fél perc múlva közlöd, hogy neked ennyi volt, az nem akkora élmény :(
meg a májad
Nem volt bolondos a tekinteted te kurva!!!
A rossz dőlésszöget is alig tudta kompenzálni a kamionos sperma
A fejed is, meg az adósságod is.
Kb. ugyan annyit érsz velük.
Mutogasd akkor az orosz kurváknak vagy a nyuggereknek a szaunában. Hitelből...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mennyit ittál, Endre?
Ebből kijött volna egy firenzei hétvége is, panzióban, fapadossal, de végül is igazad van, a faszmutogatás meg a videójátékok vásárlása tartalmasabb időtöltés.
Ezeknek a kacatoknak nem sok hasznát fogod venni a Blahán. Vízhatlan túracipő, meleg télikabát, múmia-hálózsák, ilyenekbe fektesd a pénzed.
Ezzel szemben a vlogger úgy néz ki, hogy 16 és 25 év között van, fiatal, érdekes személyiség és van mondanivalója. Kicsit későn szálltál fel erre a vonatra, Endre, és ezen már nem tudsz segíteni a kütyükkel.
Igenis. Attól még, hogy a vlog miatt sajnálom rá az időt, a játék is remek szórakozás.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azokkal nem, de faszverős vlog lehetne minden héten, abban már van gyakorlat. Kicsit más lenen a célközönség, viszont nemzetközi shikert arathatnál vele Gyagyás!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nyilván úgy lesz pénz, hogy szórakoztató leszek.
Sajnos a YouTube szórakoztató platform.
Marad a heti vlog, de kicsit jobban megszerkesztve.
Mínusz nyolcezer euró számlaegyenleggel marhára nem jár neked semmiféle szórakozás, már ha nem akarod magadat hamarosan az utcán találni. Lakbér be van már fizetve?
Csakhogy neked mellé van még egy nyolcezer eurós adósságod, ami azt is jelenti, hogy nem tudsz elköltözni, mert szar a Schufa-pontszámod, és minden főbérlő elhajt. Továbbá egy fillér hitelt nem kapnál jópár évig akkor sem, ha ezt visszafizetnéd (ami angyalszárny kategória).
Pengeélen táncolsz, és csak a meló vagy az albi elvesztése, vagy egy váratlan fizetési kötelezettség kell ahhoz, hogy a Blaháig zuhanj. Anyád vajon befogad?
Menj már a picsába, jól a jó idő végre, kezd sütni a nap, meleg lenni, ilyenkor kell rámozdulni a fasza vlogtartalmakra. Törlesztgetni majd ráérek ősszel, amikor ismét hideg van a tartalmas drónos, mászkálós, longborados, bringás szórakozáshoz és vlogoláshoz.
Nem tanították meg az egyetemen, hogyan kell kezelni az adósságot?
Majd elolvasok róla egy könyvet.
Ősszel.
Ennyi.
Aztán ha már nem bírsz fizetni, jön az államcsőd és a jegyrendszer. Megkérdezted már a törpét, hogy melyik hajléktalanszállót ajánlja?
Volt már mindenféle gond, kezeltem mindkettőt.
Kirúgás és hitelkeret-túllépés is volt már.
Kezeltem őket okosan. Ennyi.
Esetleg ha bátorkodhatnék ajánlani egy PDF-et a témában, most akciós...
Ha kitenne az ogre, hogyan kezelnéd? Kaucióra pénzed nincs (mínusz nyolcezer), pozitív credit reportod nincs (mínusz nyolcezer + munkanélküliség decemberben).
Hol csöveznél? Andi néninél?
Hagyjuk már ezeket a masnikat. Próbaidős vagy, és az eddigi 3 hónapos ténykedésednek semmiféle kézzelfogható eredménye nem volt a cég számára.
Szerinted az valami jótékonysági szervezet?
Eljön a nap, amikor el fogják húzni a kanapédat, és a falon megtalálják a penész-dínókat. Az egy nagyon szomorú, zárbetét-cserélős nap lesz.
Ők nem tudják, mit akarnak, nem én.
Én dolgozni akarok.
Én dolgozni akarok.nézz már fel, nem szakad rád a mennyezet?
Te leginkább kifogásokat akarsz gyártani. Foghatnál magadnak egy egyszerűbb, komponensfrissítéses ticketet, és menet közben a rendszert és a kollégákat is megismernéd. De te semmi ilyesmit nem csinálsz, csak masnizol és kreatív hazugságokat írsz a timesheetbe. Össze fog dőlni a kártyavárad, és a céget nem fogja érdekelni a visítozásod arról, hogy ki a hibás.
Látod, ebben tökéletesen igazad van, tényleg nehéz.
Szerintem egész Németországban, sőt, az egész világon ez egyedül neked sikerült, büszke lehetsz magadra!
Kellemes, enyhén narancsos, gyümölcsös aromát maga után hagyó, mégis erős, karakteres sodizmus ez, szárazabb húsú szárnyasok és vadhús mellé kiemelten ajánlott!
Parádés évjáratnak nézünk elébe, kedves barátaim!
Utazós részek akkor csúsznak tovább? Egyáltalán lesznek még?
Majd kimegy Potsdamban az S-Bahnnal.
Pedig a flokkolás elején még tokiói kiruccanást tervezett.
te megint hazudsz gyagyås, azt mindtad 3500 a bruttod, annak nem lehet 2200 a nettoja!!!!
a buszon nem bír állni öt percet a kripliboy
De a havi 65 eurót azért fizeti továbbra is!
és mindkettő büdös
done. Ez shiker
Jaj, de jó lesz majd ezt a kommentet az orrod alá dörgölni, amikor az munka és szállás nélkül, az adósságaid elől menekülve, csapot-papot otthagyva fogsz anyádnál landolni a macskaólban!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
senki nem akar ezen röhögni. Mi azt szeretnénk, hogy megadd az összes tartozásodat mindenkinek és ne kúrd el a pénzt felesleges faszságokra.
Szerző:
sodika
Mar 25, 2018 21:28:43
Válasz
(14)
Főbérlőm épp megjegyezte a time-lapsehoz, hogy beteg vagyok-e és hívjon orvost, mert ő ezt szégyellné, nem mutogatná. Nem érti a vlogger community dinamikáját. Mindegy, jó vlog lesz ez, az a lényeg. :)))
Mar 25, 2018 21:28:43
-
Mar 25, 2018 21:30:30
Nem lesz elbocsátás, lesz viszont drón.
Ennyi :)
Ennyi :)
drón? ne viccelj recskás, mind tudjuk, hogy kamu az egész. puskamikrofont nem tudsz venni 2 hónapja
Mar 25, 2018 21:30:30
xray
(
x21)
Mar 25, 2018 21:30:43
x21)
Mar 25, 2018 21:30:43
Főbérlőm épp megjegyezte a time-lapsehoz, hogy beteg vagyok-e és hívjon orvost, mert ő ezt szégyellné, nem mutogatná. Nem érti a vlogger community dinamikáját. Mindegy, jó vlog lesz ez, az a lényeg. :)))
összeházasodtatok már? Mar 25, 2018 21:30:43
Schwezoff David
Mar 25, 2018 21:31:03
oMZ Cosplayer buzipolgármestert kiszavazták. Sodi, lesz erről vmi a flokkban?
Mar 25, 2018 21:31:03
-
Mar 25, 2018 21:31:53
miért nem vettél még 2-t, h pont 10 legyen?
ja, május 31 napos, meg most is csak március van, minimum 10 vr játékot vegyen a sodi!
úgy olcsóbb is, nem?
Mar 25, 2018 21:31:53
-
Mar 25, 2018 21:33:34
Te tenyleg azt hiszed hogy barkit barmilyen formaban erdekel ahogy a tragyat takaritod magad utan?Recskas neked nagyon komoly mentalis problemaid vannak. Erre pedig 1 gyogymod letezik... Mar 25, 2018 21:33:34
Karandas
Mar 25, 2018 21:34:24
Ő is a fórumot olvassa, vagy külön bejelentetted neki, hogy rendrakós forgatás lesz?
Mar 25, 2018 21:34:24
hova tűnt tomcat?
Mar 25, 2018 21:34:33
oMZ Cosplayer buzipolgármestert kiszavazták. Sodi, lesz erről vmi a flokkban?
levelező tagozat ír majd az új polgármesternek, hogy a Sherlock Porks-es önkormányzati közmunka szerződés (?) papírjai legyenek szépen nyilvánosak a neten?
nszksz
Mar 25, 2018 21:34:33
-
Mar 25, 2018 21:34:46
úgy olcsóbb is, nem?
Milyen 10et?Minimum 100at.Asodinak legyen a legtobb jateka.O berlini gamer srac úgy olcsóbb is, nem?
Mar 25, 2018 21:34:46
ogre
Mar 25, 2018 21:37:00
elkérte a kulcsot a szekrényhez, amiben a lámpait tartja, heti 30 percre játszhat "videózóst" endike.
Mar 25, 2018 21:37:00
-
Mar 25, 2018 21:39:13
Mindegy, ha az ember elgurulgat a longboardon, akkor én konkrétan a vonat elé vetem magam, ha pár nap gyakorlás után nem tudok ugyanúgy azon gurulva vlogolni. :D
Erről ennyit.
Ahogy olaszba is siman eltekertel volna Palmarcsival... Erről ennyit.
Mar 25, 2018 21:39:13
archívum
Mar 25, 2018 21:41:15
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36773x18) Nov 21, 2015 16:49:39 Válasz vote up vote down (6)
HA Berlinben kapok melót ÉS félre tudok* tenni a megélhetés mellett, AKKOR tuti, hogy az első pillanatban, amikor összejön a 950 euró, megveszem azt a szaros kredencet, és otthagyom, hogy ezzel alázzal meg a büdös kurvát, az tutibiztosság, basszameg.
*nyelvtanilag pontos sodi, sajnos nem tud :) #berliniprogramozopuncitnyalhitelbol
HA Berlinben kapok melót ÉS félre tudok* tenni a megélhetés mellett, AKKOR tuti, hogy az első pillanatban, amikor összejön a 950 euró, megveszem azt a szaros kredencet, és otthagyom, hogy ezzel alázzal meg a büdös kurvát, az tutibiztosság, basszameg.
*nyelvtanilag pontos sodi, sajnos nem tud :) #berliniprogramozopuncitnyalhitelbol
Mar 25, 2018 21:41:15
trendbeli garázdaság
Mar 25, 2018 21:41:42
Recskas te milyen magas vagy? 170? Akkora vagy mint egy kutya ulve
Igazából olyan 175 körül van, de a borzasztóan torz testarányai miatt kisebbnek tűnik. A gigantikus, kétkilós élére állított vekni legalább 30-35 centi a tesmagasságából, és ezen tovább ront az egyre nagyobb bordapúp, a majomszerű pálcikakarok és a sörhas. 8/10-es férfi, na!
Mar 25, 2018 21:41:42
kábító pitonszag
Mar 25, 2018 21:42:00
Te meg idejössz nekünk dicsekedni azzal, még a lecsúszott berlini lumpen főbérlőd is milyen szépen beoltott.
Beszarok!
:DDDDDDDDDDDDD
Mar 25, 2018 21:42:00
hova tűnt tomcat?
Mar 25, 2018 21:42:23
Ahogy olaszba is siman eltekertel volna Palmarcsival...
nyilván vidám részeg már, bőven 5-6 söröcskén túl
Mar 25, 2018 21:42:23
-
Mar 25, 2018 21:43:54
Egy igazi kis torpe kocsog asodi Mar 25, 2018 21:43:54
kábító pitonszag
Mar 25, 2018 21:46:39
Mar 25, 2018 21:46:39
Andi
Mar 25, 2018 21:56:39
- Nem veszel egy szép harisnyát?
- Nem, köszi, inkább egy blúzt keresgélek, tudod, ő egy híres vlogger, és csak deréktől fölfele vesz a gurulós kamerája.
- Nem, köszi, inkább egy blúzt keresgélek, tudod, ő egy híres vlogger, és csak deréktől fölfele vesz a gurulós kamerája.
Mar 25, 2018 21:56:39
-
Mar 25, 2018 21:56:58
Mar 25, 2018 21:56:58
-
Mar 25, 2018 22:06:42
ne legyunk igazsagtalanok, van amire hasznalja mindkettot. az egyikbe be, a masikbol ki onti a piat.
Mar 25, 2018 22:06:42
Andi
Mar 25, 2018 22:09:45
Endre hiányzol, senki nem küld már boldozós leveleket a KEDVESLÁNYNAK :(
Mar 25, 2018 22:09:45
sodika
Mar 25, 2018 22:14:49
nagy a fütyim
Mar 25, 2018 22:14:49
orosz prosti
Mar 25, 2018 22:17:23
nagy a fütyim
Viszont ha félmerev állapotban gyűröd be az alapból is rendesen kitérdesedett picsámba, majd fél perc múlva közlöd, hogy neked ennyi volt, az nem akkora élmény :(
Mar 25, 2018 22:17:23
-
Mar 25, 2018 22:19:31
nagy a fütyim
meg a májad
Mar 25, 2018 22:19:31
tyodika
Mar 25, 2018 22:21:09
Nem volt bolondos a tekinteted te kurva!!!
A rossz dőlésszöget is alig tudta kompenzálni a kamionos sperma
Mar 25, 2018 22:21:09
kábító pitonszag
Mar 25, 2018 22:24:00
nagy a fütyim
A fejed is, meg az adósságod is.
Kb. ugyan annyit érsz velük.
Mar 25, 2018 22:24:00
C64korszak
Mar 25, 2018 22:25:13
www.youtube.com/watch?v=_6owNyhj12A
Hajrá gyagya, majd amikor nálad is ilyen falnyi monitor lesz, (a főbérlő nyomorult tévéje helyett) hangárnyi tér vlogger-hacker-sport cuccokkal, a bérelt nájszköll odú helyett, akkor említheted magad ezzel a csókával egy lapon.
Nem egy mondatban, nem egy hozzászólásban, esetleg egy párezer karakteren belül, te FASZ!
Világító óriásdrónnal hódeszkázva repülni nem akarsz?
www.youtube.com/watch?v=At3xcj-pTjg
Különben öngyi leszel, nem?? Nyomorult.
Na vajon neki hányszázezer fütyi van, ..
...dollárban? :D
Legközelebb mit irigyelsz meg, repülőgép vezetés, motorozás, milyen elmebetegség jön?
Hajrá gyagya, majd amikor nálad is ilyen falnyi monitor lesz, (a főbérlő nyomorult tévéje helyett) hangárnyi tér vlogger-hacker-sport cuccokkal, a bérelt nájszköll odú helyett, akkor említheted magad ezzel a csókával egy lapon.
Nem egy mondatban, nem egy hozzászólásban, esetleg egy párezer karakteren belül, te FASZ!
Világító óriásdrónnal hódeszkázva repülni nem akarsz?
www.youtube.com/watch?v=At3xcj-pTjg
Különben öngyi leszel, nem?? Nyomorult.
Na vajon neki hányszázezer fütyi van, ..
...dollárban? :D
Legközelebb mit irigyelsz meg, repülőgép vezetés, motorozás, milyen elmebetegség jön?
Mar 25, 2018 22:25:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 22:30:15
x38)
nagy a fütyim
Mutogasd akkor az orosz kurváknak vagy a nyuggereknek a szaunában. Hitelből...
sodika
Mar 25, 2018 22:39:28
Idióta. Egy longboard 5-600 euró kb.
Kevesebb mint fele a drón árának.
Kevesebb mint fele a drón árának.
Mar 25, 2018 22:39:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 22:50:01
x38)
Teljesen mindegy, mennyibe kerül, Hahó! Te adósságspirálban vagy, hamarosan ki fognak rúgni, és kiteszi a főbérlő is a szűrödet. Ilyen pozícióból kerülhetne 5000 Euróba is, nem?
sodika
Mar 25, 2018 22:50:59
vlog kell
vlog fontos
vlog SoDI
vlog
ennyi
vlog fontos
vlog SoDI
vlog
ennyi
Mar 25, 2018 22:50:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 22:55:56
x38)
A vlog az utolsó(?) pótcselekvésed a teljes összeomlás előtt. Bizony.
töppedt buzigolyók
Mar 25, 2018 22:58:25
vlog kell
vlog fontos
vlog SoDI
vlog
ennyi
vlog fontos
vlog SoDI
vlog
ennyi
Mennyit ittál, Endre?
Mar 25, 2018 22:58:25
-
Mar 25, 2018 23:04:17
nagy a fütyim
sokra mesz vele faszfej Mar 25, 2018 23:04:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 23:07:08
x38)
Sneci, a púpod is elég nagy, arra is ilyen büszke vagy? Azt te gyártottad a nemtörődömségeddel, szóval kemény munka árán növesztetted a hátadra! Arra kéne büszkének lenned, nem pedig a használaton kívüli fütyidre!
C64korszak
Mar 25, 2018 23:07:36
Helyes, vedd meg gyorsan a longboardot SoDika!!! Deszkás sodi lesz a sodi, juhuhuhuú!
600? jahogy rögtön motoros deszka kell, nyilván..!..
..majd amikor a kórházból pislogsz, begipszelt fasszal, betört fejjel, esetleg a tolószékből már kurvákat sem tudsz kinyalni, én hátrafelé görkorizva integetek, pápá nyomorék...
Állni nem tudsz, te kripli,!!!! egyhelyben, mozdulatlanul ácsorogni, 5 nyomorult percet..!!..nemhogy egy deszkán állni, És irányítani, És egyensúlyozni, Ésközben pofázni, Ésmég a kamerát is tartani, És videózni
Mondjuk a videóidat úgysem nézi senki, ha egy deszkán gyök-féllel gurulva, motyogva mutatsz 3 percen át seggeket, cipőket, a földet és az eget, néhanéha a veknit, vagy gyalog ugyanezt, az eredmény kb azonos, tökmindegy
600? jahogy rögtön motoros deszka kell, nyilván..!..
..majd amikor a kórházból pislogsz, begipszelt fasszal, betört fejjel, esetleg a tolószékből már kurvákat sem tudsz kinyalni, én hátrafelé görkorizva integetek, pápá nyomorék...
Állni nem tudsz, te kripli,!!!! egyhelyben, mozdulatlanul ácsorogni, 5 nyomorult percet..!!..nemhogy egy deszkán állni, És irányítani, És egyensúlyozni, Ésközben pofázni, Ésmég a kamerát is tartani, És videózni
Mondjuk a videóidat úgysem nézi senki, ha egy deszkán gyök-féllel gurulva, motyogva mutatsz 3 percen át seggeket, cipőket, a földet és az eget, néhanéha a veknit, vagy gyalog ugyanezt, az eredmény kb azonos, tökmindegy
Mar 25, 2018 23:07:36
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:09:49
90 euró a Far Cry 5 (dexule edition)
Kb. 110 euró a szauna.
50 euró a VR játékok.
És ma fagyiztam meg söröztem kicsit, kb 10 euró.
Kicsivel több mint 250 euró.
Kb. 110 euró a szauna.
50 euró a VR játékok.
És ma fagyiztam meg söröztem kicsit, kb 10 euró.
Kicsivel több mint 250 euró.
Ebből kijött volna egy firenzei hétvége is, panzióban, fapadossal, de végül is igazad van, a faszmutogatás meg a videójátékok vásárlása tartalmasabb időtöltés.
Mar 25, 2018 23:09:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 23:10:18
x38)
Azért amikor a vekni 40 km/órával csattan a villanyoszlopnak, szállnak a szélben a fogak és reccsen a dudaorr, azt felpontoznám! Remélem lesz róla videó!
sodika
Mar 25, 2018 23:11:32
Persze, hogy motoros kell.
Ma egy vlogger úgy néz ki, hogy megy a longboard-dal, és a hátizsákjában ott a drón. Ennyike.
Ma egy vlogger úgy néz ki, hogy megy a longboard-dal, és a hátizsákjában ott a drón. Ennyike.
Mar 25, 2018 23:11:32
Schufa Schándor
Mar 25, 2018 23:14:36
Ezeknek a kacatoknak nem sok hasznát fogod venni a Blahán. Vízhatlan túracipő, meleg télikabát, múmia-hálózsák, ilyenekbe fektesd a pénzed.
Mar 25, 2018 23:14:36
töppedt buzigolyók
Mar 25, 2018 23:16:29
Ezzel szemben a vlogger úgy néz ki, hogy 16 és 25 év között van, fiatal, érdekes személyiség és van mondanivalója. Kicsit későn szálltál fel erre a vonatra, Endre, és ezen már nem tudsz segíteni a kütyükkel.
Mar 25, 2018 23:16:29
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2018 23:16:46
x17)
Sneci a fejed is jó nagy hombár, arra is büszke vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Mar 25, 2018 23:16:55
Igenis. Attól még, hogy a vlog miatt sajnálom rá az időt, a játék is remek szórakozás.
Mar 25, 2018 23:16:55
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2018 23:18:09
x17)
Azokkal nem, de faszverős vlog lehetne minden héten, abban már van gyakorlat. Kicsit más lenen a célközönség, viszont nemzetközi shikert arathatnál vele Gyagyás!
Hiénaverő
(
x17)
Mar 25, 2018 23:19:05
x17)
Sneci így képzelted a flokkot? Hogy csak a trollok fogják nézni? Hogy lesz ebből pénz? Vagy belőlünk akarsz meggazdagodni, zsidó?
sodika
Mar 25, 2018 23:19:25
Most áprilisig szépen mindent megteszek, amit eddig halogattam.
1) elutalom a rokonoknak a 40 ezret, és írok a másik devizahiteles havernak, akinek még tavaly augusztusban adtam kölcsön, hogy a májusi részletet fizesse nekik ő, és így ezt a történetet is lezárom
2) a választásra jelentkezést, nevezetesen hogy itt a követségen szeretném, ma megtettem
3) a tévédíjra beállítok egy havi 35 eurós fizetést, és egy évig leszarok tőlük minden levelet
4) végre keresek seed server és vpn szolgáltatót, és nCore-ozni fogok
1) elutalom a rokonoknak a 40 ezret, és írok a másik devizahiteles havernak, akinek még tavaly augusztusban adtam kölcsön, hogy a májusi részletet fizesse nekik ő, és így ezt a történetet is lezárom
2) a választásra jelentkezést, nevezetesen hogy itt a követségen szeretném, ma megtettem
3) a tévédíjra beállítok egy havi 35 eurós fizetést, és egy évig leszarok tőlük minden levelet
4) végre keresek seed server és vpn szolgáltatót, és nCore-ozni fogok
Mar 25, 2018 23:19:25
sodika
Mar 25, 2018 23:20:07
Sneci így képzelted a flokkot? Hogy csak a trollok fogják nézni? Hogy lesz ebből pénz? Vagy belőlünk akarsz meggazdagodni, zsidó?
Nyilván úgy lesz pénz, hogy szórakoztató leszek.
Sajnos a YouTube szórakoztató platform.
Marad a heti vlog, de kicsit jobban megszerkesztve.
Mar 25, 2018 23:20:07
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:20:35
Mínusz nyolcezer euró számlaegyenleggel marhára nem jár neked semmiféle szórakozás, már ha nem akarod magadat hamarosan az utcán találni. Lakbér be van már fizetve?
Mar 25, 2018 23:20:35
sodika
Mar 25, 2018 23:22:49
Vágom én, hogy azon akartok röhögni, hogy ismét filléreznem kell, mint anno 2014-ben a ravioli-konzervek meg a hámozgatott krumpli idején, de 2200 nettóval és alapból 400 eurós havi albi mellett nehéz annyira hülyének lenni, hogy ez a veszély fenyegessen. :D
Mar 25, 2018 23:22:49
sodika
Mar 25, 2018 23:27:31
Elmondtam már, hogy mi a fő különbség. Magyarországon nehéz annyira hülyének lenni, hogy ne csapjanak össze a fejed felett a hullámok. Németországban nehéz annyire hülyének lenni, hogy összecsapjanak.
Mar 25, 2018 23:27:31
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:27:41
Vágom én, hogy azon akartok röhögni, hogy ismét filléreznem kell, mint anno 2014-ben a ravioli-konzervek meg a hámozgatott krumpli idején, de 2200 nettóval és alapból 400 eurós havi albi mellett nehéz annyira hülyének lenni, hogy ez a veszély fenyegessen. :D
Csakhogy neked mellé van még egy nyolcezer eurós adósságod, ami azt is jelenti, hogy nem tudsz elköltözni, mert szar a Schufa-pontszámod, és minden főbérlő elhajt. Továbbá egy fillér hitelt nem kapnál jópár évig akkor sem, ha ezt visszafizetnéd (ami angyalszárny kategória).
Pengeélen táncolsz, és csak a meló vagy az albi elvesztése, vagy egy váratlan fizetési kötelezettség kell ahhoz, hogy a Blaháig zuhanj. Anyád vajon befogad?
Mar 25, 2018 23:27:41
sodika
Mar 25, 2018 23:28:14
Bocsánat, így van helyesen:
Magyarországon nehéz annyira OKOSNAK lenni, hogy ne csapjanak össze a fejed felett a hullámok. Németországban nehéz annyire HÜLYÉNEK lenni, hogy összecsapjanak.
Magyarországon nehéz annyira OKOSNAK lenni, hogy ne csapjanak össze a fejed felett a hullámok. Németországban nehéz annyire HÜLYÉNEK lenni, hogy összecsapjanak.
Mar 25, 2018 23:28:14
sodika
Mar 25, 2018 23:29:40
Leszarom, havi kb. 20 ezret vonnak kamatra a 700 ezerből?
Egyelőre túlélem :D
Ennyi.
Kb. ennyit jelent az a 8000 adósság. Semmiben nem befolyásolja a hétköznapjaimat.
Egyelőre túlélem :D
Ennyi.
Kb. ennyit jelent az a 8000 adósság. Semmiben nem befolyásolja a hétköznapjaimat.
Mar 25, 2018 23:29:40
sodika
Mar 25, 2018 23:30:10
Senki nem kéri, hogy törlesszem. Ennek ellenére majd fogom, de nem sürgős. Amíg nekik is jó így.
Mar 25, 2018 23:30:10
sodika
Mar 25, 2018 23:31:22
A lényeg, hogy az adósság nem halmozódik önmagában, mert a kamatait azért fizetem. A tökét nem feltétlenül, de azt majd később rendezem, előbb legyen jó a vlog.
Ennyi.
Ennyi.
Mar 25, 2018 23:31:22
sodika
Mar 25, 2018 23:31:51
Ez olyan, mint az államadósság. Amíg a havi kamatait fizeted, akinek tartozol, elégedett, és nem baszogat.
Mar 25, 2018 23:31:51
xray
(
x21)
Mar 25, 2018 23:32:38
x21)
Mar 25, 2018 23:32:38
Senki nem kéri, hogy törlesszem. Ennek ellenére majd fogom, de nem sürgős. Amíg nekik is jó így.
súlyosan debil vagy. Mar 25, 2018 23:32:38
sodika
Mar 25, 2018 23:35:37
súlyosan debil vagy.
Menj már a picsába, jól a jó idő végre, kezd sütni a nap, meleg lenni, ilyenkor kell rámozdulni a fasza vlogtartalmakra. Törlesztgetni majd ráérek ősszel, amikor ismét hideg van a tartalmas drónos, mászkálós, longborados, bringás szórakozáshoz és vlogoláshoz.
Mar 25, 2018 23:35:37
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:35:44
Mar 25, 2018 23:35:44
sodika
Mar 25, 2018 23:37:32
Ez a napsütésről szól, jó?
Ennyi. Nem fogok pont most elkezdeni kuporgatni, amikor jön a jó idő. Jó, persze, áprilisban-másujban ÚGY EGYÉBKÉNT spórolok, még mindig, csak csak azért, hogy akkor meglegyen a longboard meg a drón, ha a devitás haver nem fizet, márpedig az a kettő kapásból egy havi bevételem. 1400 a drón, 600 a londborard.
Ennyi. Nem fogok pont most elkezdeni kuporgatni, amikor jön a jó idő. Jó, persze, áprilisban-másujban ÚGY EGYÉBKÉNT spórolok, még mindig, csak csak azért, hogy akkor meglegyen a longboard meg a drón, ha a devitás haver nem fizet, márpedig az a kettő kapásból egy havi bevételem. 1400 a drón, 600 a londborard.
Mar 25, 2018 23:37:32
sodika
Mar 25, 2018 23:37:52
Ősszel.
Ennyi.
Mar 25, 2018 23:37:52
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:37:53
Ez olyan, mint az államadósság. Amíg a havi kamatait fizeted, akinek tartozol, elégedett, és nem baszogat.
Aztán ha már nem bírsz fizetni, jön az államcsőd és a jegyrendszer. Megkérdezted már a törpét, hogy melyik hajléktalanszállót ajánlja?
Mar 25, 2018 23:37:53
sodika
Mar 25, 2018 23:38:37
Spórolás jön még, igyekszem rá továbbra is, persze. De csak hogy akkor is legyen drón, ha a devizás haver még őszig szarakodik a háza eladásával.
Mar 25, 2018 23:38:37
sodika
Mar 25, 2018 23:39:28
Aztán ha már nem bírsz fizetni, jön az államcsőd és a jegyrendszer.
Mar 25, 2018 23:39:28
Schlingloff Sándor
Mar 25, 2018 23:40:32
Ősszel.
Ennyi.
Ősszel.
Ennyi.
Esetleg ha bátorkodhatnék ajánlani egy PDF-et a témában, most akciós...
Mar 25, 2018 23:40:32
sodika
Mar 25, 2018 23:40:42
Meg miért számítanék kirúgásra? 10 éve a pályán lévő, képzett szakember vagyok, aki pár hibát elkövetett, melyekre a jelenlegi helyen már figyelek. Őszinteség, szerénység, ez a fontos. Nem kapnak nem teljesített ígéreten, vagy megismételt hibán, nem rúgnak ki.
Mar 25, 2018 23:40:42
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:42:03
Ha kitenne az ogre, hogyan kezelnéd? Kaucióra pénzed nincs (mínusz nyolcezer), pozitív credit reportod nincs (mínusz nyolcezer + munkanélküliség decemberben).
Hol csöveznél? Andi néninél?
Mar 25, 2018 23:42:03
sodika
Mar 25, 2018 23:42:17
Ahogy nő a tapasztalatom az évek során, úgy növekszik a szerénységem is. Így pedig találkozik az, amit ígérni merek, azzal, amit tényleg teljesítek. Fullra járatott szerénység az új taktikám a melóhelyen.
Mar 25, 2018 23:42:17
sodika
Mar 25, 2018 23:42:43
Nem tesz ki, mert mostantól már figyelek a háztartásra.
Ennyi.
Ennyi.
Mar 25, 2018 23:42:43
sodika
Mar 25, 2018 23:42:53
Na alvás, csá
Mar 25, 2018 23:42:53
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:43:38
Meg miért számítanék kirúgásra? 10 éve a pályán lévő, képzett szakember vagyok, aki pár hibát elkövetett, melyekre a jelenlegi helyen már figyelek. Őszinteség, szerénység, ez a fontos. Nem kapnak nem teljesített ígéreten, vagy megismételt hibán, nem rúgnak ki.
Hagyjuk már ezeket a masnikat. Próbaidős vagy, és az eddigi 3 hónapos ténykedésednek semmiféle kézzelfogható eredménye nem volt a cég számára.
Mar 25, 2018 23:43:38
xray
(
x21)
Mar 25, 2018 23:45:21
x21)
Mar 25, 2018 23:45:21
sneci, vegyél egy alkoholszondát és mielőtt ide írsz, fújj bele és írd ide az értéket,, mert amit itt alakítasz, már nekünk is kínos, pedig nagyon szeretünk rajtad röhögni. Mar 25, 2018 23:45:21
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:46:31
Nem tesz ki, mert mostantól már figyelek a háztartásra.
Ennyi.
Ennyi.
Eljön a nap, amikor el fogják húzni a kanapédat, és a falon megtalálják a penész-dínókat. Az egy nagyon szomorú, zárbetét-cserélős nap lesz.
Mar 25, 2018 23:46:31
sodika
Mar 25, 2018 23:48:26
Én dolgozni akarok.
Mar 25, 2018 23:48:26
xray
(
x21)
Mar 25, 2018 23:51:50
x21)
Én dolgozni akarok.
Jéghideg Jogász
Mar 25, 2018 23:52:05
Én dolgozni akarok.
Én dolgozni akarok.
Te leginkább kifogásokat akarsz gyártani. Foghatnál magadnak egy egyszerűbb, komponensfrissítéses ticketet, és menet közben a rendszert és a kollégákat is megismernéd. De te semmi ilyesmit nem csinálsz, csak masnizol és kreatív hazugságokat írsz a timesheetbe. Össze fog dőlni a kártyavárad, és a céget nem fogja érdekelni a visítozásod arról, hogy ki a hibás.
Mar 25, 2018 23:52:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2018 23:53:17
x38)
Sneci, mindenre azt mondod, hogy Nem X, mert mostantól majd Y. Mert te egy ilyen SoDI vagy. Aztán persze nem lesz Y, ha bármi lesz, is az Z lesz, és az X megtörténik. Mindegy. Andi.
kábító pitonszag
Mar 25, 2018 23:53:19
de 2200 nettóval és alapból 400 eurós havi albi mellett nehéz annyira hülyének lenni, hogy ez a veszély fenyegessen. :D
Látod, ebben tökéletesen igazad van, tényleg nehéz.
Szerintem egész Németországban, sőt, az egész világon ez egyedül neked sikerült, büszke lehetsz magadra!
Mar 25, 2018 23:53:19
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 25, 2018 23:54:40
Nagyon súlyos az autiköd. Mintha ma egy generátor írná a hozzászólásokat.
Mar 25, 2018 23:54:40
C64korszak
Mar 25, 2018 23:56:43
Gyagya, áruld már el, gyalog miért nem tudsz "szórakoztatni", csak deszkáról, drónnal?
Egy kurva képkockát nem láttunk még tőled berlinből, semmit.
Az Alexen körözöl, késő este, félhomályban, esőben, ködben, tudomisén..háttérben a szentélyed, a késői órán már bezárt saturn, és a tévétorony, te meg csak körbekörbe támolyogsz, mint egy kerengő dervis.
Eddig bennem ennyi maradt meg.
Vagyis..hmm.. beszélgettél egy galambbal, olyan is volt...
Ami vicces is lehetett volna, de akkora volt a szekunder szégyen, hogy inkább ciki volt,.. az egész.
Miisvoltmég?
Ja.., egyszer kimentél a faszodat mutogatni valami rétre is, halál izgalmas volt.
Többször láttunk bebaszva kitántorogni vörösre izzadva a buziszaunákból, természetesen késő este, szószerint koromsötétben, amikor elmesélted mi mindent hagytál el ott aznap,..
...ezek a szaunakritikáid, vagy mi a pöcs,
.. a swingerről meg még nem csináltál, pedig látod, azt lehet felkapnák.
Namost, aki nem kripli, az mind ért angolul annyira, hogy ezeket a kicsit a tiedtől..khmm.."más szinvonalú" videókat is értse, sőt..élvezze.
Tessék, ha épp nem kocsik közt deszkázik 50el, vagy a város közepén hódeszkázik télen egy kisterepjáró mögé kötve, akkor magánrepcsizik az új példaképed:
www.youtube.com/watch?v=qVb1bGbu3ow
Magánrepcsi, érted?
Sokan ilyet még 100méterről se láttak, nem is fognak, soha, amig pl berlinbe olcsón bárki elmehet...ő meg megmutatja milyen.
Na, vajon miért rá iratkoztak fel 10millióan?
És ilyen csókából nem egy és nem kettő van a youtube-n, akkor az emberek vajon miért _pont_ téged néznének?
Egy kurva képkockát nem láttunk még tőled berlinből, semmit.
Az Alexen körözöl, késő este, félhomályban, esőben, ködben, tudomisén..háttérben a szentélyed, a késői órán már bezárt saturn, és a tévétorony, te meg csak körbekörbe támolyogsz, mint egy kerengő dervis.
Eddig bennem ennyi maradt meg.
Vagyis..hmm.. beszélgettél egy galambbal, olyan is volt...
Ami vicces is lehetett volna, de akkora volt a szekunder szégyen, hogy inkább ciki volt,.. az egész.
Miisvoltmég?
Ja.., egyszer kimentél a faszodat mutogatni valami rétre is, halál izgalmas volt.
Többször láttunk bebaszva kitántorogni vörösre izzadva a buziszaunákból, természetesen késő este, szószerint koromsötétben, amikor elmesélted mi mindent hagytál el ott aznap,..
...ezek a szaunakritikáid, vagy mi a pöcs,
.. a swingerről meg még nem csináltál, pedig látod, azt lehet felkapnák.
Namost, aki nem kripli, az mind ért angolul annyira, hogy ezeket a kicsit a tiedtől..khmm.."más szinvonalú" videókat is értse, sőt..élvezze.
Tessék, ha épp nem kocsik közt deszkázik 50el, vagy a város közepén hódeszkázik télen egy kisterepjáró mögé kötve, akkor magánrepcsizik az új példaképed:
www.youtube.com/watch?v=qVb1bGbu3ow
Magánrepcsi, érted?
Sokan ilyet még 100méterről se láttak, nem is fognak, soha, amig pl berlinbe olcsón bárki elmehet...ő meg megmutatja milyen.
Na, vajon miért rá iratkoztak fel 10millióan?
És ilyen csókából nem egy és nem kettő van a youtube-n, akkor az emberek vajon miért _pont_ téged néznének?
Mar 25, 2018 23:56:43
sodigen.sh
Mar 25, 2018 23:59:58
Kék óceán.
Kontent.
ASODI.
Flokk!
Zsidó vagy.
Kontent.
ASODI.
Flokk!
Zsidó vagy.
Mar 25, 2018 23:59:58
Kovács Antal, sommelier
Mar 26, 2018 00:01:19
Ahogy nő a tapasztalatom az évek során, úgy növekszik a szerénységem is. Így pedig találkozik az, amit ígérni merek, azzal, amit tényleg teljesítek. Fullra járatott szerénység az új taktikám a melóhelyen.
Kellemes, enyhén narancsos, gyümölcsös aromát maga után hagyó, mégis erős, karakteres sodizmus ez, szárazabb húsú szárnyasok és vadhús mellé kiemelten ajánlott!
Parádés évjáratnak nézünk elébe, kedves barátaim!
Mar 26, 2018 00:01:19
sodika
Mar 26, 2018 00:03:26
ne ájulj el a magánrepcsitől
akit elég sokan néznek, annak onnantól mindenki kinyalja a seggét is
akit elég sokan néznek, annak onnantól mindenki kinyalja a seggét is
Mar 26, 2018 00:03:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 26, 2018 00:11:20
x38)
akit meg nem néz senki, az onnantól az orosz kurvák gombás pináját nyalja. hitelből. bizony.
-
Mar 26, 2018 00:24:02
áprilisban-másujban ÚGY EGYÉBKÉNT spórolok
Mar 26, 2018 00:24:02
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 26, 2018 00:36:34
Majd kimegy Potsdamban az S-Bahnnal.
Pedig a flokkolás elején még tokiói kiruccanást tervezett.
Mar 26, 2018 00:36:34
Örebro
(
x17)
Mar 26, 2018 04:12:46
x17)
te megint hazudsz gyagyås, azt mindtad 3500 a bruttod, annak nem lehet 2200 a nettoja!!!!
kobold
Mar 26, 2018 07:18:02
"vlogger community dinamikája" :DDDDD
Mar 26, 2018 07:18:02
Sodigyülölő
Mar 26, 2018 07:38:11
Rohadj meg sodi! Senki se nezi a szar vlogodat! És rohadtul utállak is!
Mar 26, 2018 07:38:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 26, 2018 07:52:45
Mindig hazudik. Múltkor havi 100 euró volt a kamat, most 20 ezer forint.
Mar 26, 2018 07:52:45
banshee
(
x24)
Mar 26, 2018 08:17:08
x24)
Azért megnézném a púpost, amikor lemerül a longboard, hogy fogja bíííírni a háááááta s 20 kilós kütyünek a cipelését.
kobold
Mar 26, 2018 08:21:59
Azért megnézném a púpost, amikor lemerül a longboard, hogy fogja bíííírni a háááááta s 20 kilós kütyünek a cipelését.
a buszon nem bír állni öt percet a kripliboy
Mar 26, 2018 08:21:59
xray
(
x21)
Mar 26, 2018 08:52:28
x21)
Mar 26, 2018 08:52:28
majd egy spárgával fogja maga után húzni, a magyarázat meg az lesz, h ez is egyfajta edzés és így megspórolja a konditermet. Mar 26, 2018 08:52:28
kobold
Mar 26, 2018 09:02:01
nagyon okos dolog volt megvenni a rajztáblát a vloghoz, hogy aztán két hónap múlva kitaláld, hogy dobod a vlogot a kukába. IDIÓTA!
Mar 26, 2018 09:02:01
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 26, 2018 09:03:06
...és így megspórolja a konditermet.
Mar 26, 2018 09:03:06
xray
(
x21)
Mar 26, 2018 09:06:14
x21)
Mar 26, 2018 09:06:14
majd elgondolkodik rajta, h felmondja-e, a jövőhét végéig eldönti. Mar 26, 2018 09:06:14
Schwezoff David
Mar 26, 2018 09:16:02
és mindkettő büdös
Mar 26, 2018 09:16:02
Schwezoff David
Mar 26, 2018 09:26:11
Bocsánat, így van helyesen:
done. Ez shiker
Mar 26, 2018 09:26:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 26, 2018 10:16:19
x38)
Jaj, de jó lesz majd ezt a kommentet az orrod alá dörgölni, amikor az munka és szállás nélkül, az adósságaid elől menekülve, csapot-papot otthagyva fogsz anyádnál landolni a macskaólban!
töppedt buzigolyók
Mar 26, 2018 12:08:05
senki nem akar ezen röhögni. Mi azt szeretnénk, hogy megadd az összes tartozásodat mindenkinek és ne kúrd el a pénzt felesleges faszságokra.
Mar 26, 2018 12:08:05
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™