júl.1.
Januárban kezdett, tehát még három hónap.
sajsze, az sok!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((
Ez a szerencse! Három hónapot is csak keservesen tudott végigalaibizni, még hármat már nem fog tudni. Így szépen próbaidő alatt fogják kibaszni a kártékony faszverőt. Ilyenkor még indoklás sem kell, elég annyi, hogy Endre, holnap ne gyere! LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Tuti valami fostos sufnicég az, vagy emailben megy levlistán mindenkinek minden, vagy valami issue trackerbe van bekúrva jogosultság szűrés nélkül.
Ha jól értettem a múltkor excelbe logolják az időket, szóval akkor inkább az előbbi, e-mailben megy minden.
Az ilyen púpos stalkereknek kész aranybánya lehet.
pfej, bedes törökök.........
Imadom a prof hirkommentjeit!!!!
Ha legkozelebb pesten jar rivoturan, melyik noi wc-ben lehet dedikalast kerni????
Púpi, a trollok között komolyabb versengés egyedül a tanszéki Ducato rakterében várható.
Szerintem van a gyagyás környezetében egy geci gyógyszertáros, aki a kiváltott dilibogyók helyett néha Smartiest ad neki, és a háttérből élvezi a showt, ahogy a púpos elméjében elszabadulnak a démonok.
Palackozd be, broni már várja!
csak ha csaj!!!!!!!!!!!!!!!!
Uncsi. Megjött, bébi?
a prof tényleg a gyertyalángra felpakolt halott csajok képeire veri? Ez a legbetegebb dolog, amit valaha hallottam :-)
és a döglött kutyabaszás, Hahó!?
és az urnabaszás???
kocsma!!!!!!!!!!!!közbe szól a black metál, én meg verem!!!!!!!!!!!!
Beteg? A professzor úr egy igazi hős! Ő azért veri rájuk, hogy neked már ne kelljen!
Gyujtottam Sodinak egyet, mert mar reg leegett...
Ezt ugatom... Ilyen szintetikus drogoktól ékszíjat ledobott aggyal "gondolatmenetek" idefosására szakosodott újbuzikra miért van szükség??
Puha pöccsel nem lehet baszni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
emlékszel, mikor kivitt a jobbik nyaralni brüsszelbe, és te mit csináltál? megnézted a templomokat, a múzeumokat? ja nem :DD elmentél leskelődni a buzibárokhoz :DDDDDDD
Gonda Laciékkel páran komolyan elgondolkodtunk azon, hogy poénból bemegyünk szörnyülködni, de végülis jobb program is akadt ennél.
A proliburzsuj kurva anyádat is szét fogom baszni a falusi kutricában, te foszabáló migráns púpos zsidószar! Nekem ne üzengessél rébuszokban, mert papagájfogóval verem ki a torz fogaidat, te hekkerpatkányterrorista! NEKEM KEMÉNY A FASZOM!!!! És ezzel még Babika is egyet értett 10 éve! Sittes Sanyi is tanúsíthatja! Na, Sárkányvedelés és bokorba szarás, csá!
Idióta. Olvasd vissza még egyszer, amit írtam.
(Segítek: normális helyen minden saját funkcióhoz kell tesztet is írni.)
Milyen funkciót adhattak neked, te kontár? Fájlrendszer??? Te valami muzeális rendszeren dolgozol?
Ó, dehogy. Ez így volt tökéletes. Annak idején sokan nem értettük, hogy a Fidesz miért nem megy neki keményebben Gyurcsánynak, de most már érthető, hogy valószínűleg már emögött is a Habony Árpi állt, aki kitalálta, hogy ha Gyurcsány gyorsan megy, akkor csak ő megy, de ha marad, és lassanként vérzik el, akkor az egész baloldalt magával rántja. És így is történt.
Egyébként nincsenek a magyar közéletben rejtélyek.
Elmagyarázom neked a dolgokat, ha még nem tudtad volna.
1) Az MTV székháznál azért nem jött erősítés a rendőröknek, mert Gyurcsány egy halott rendőrben reménykedett, esetleg bár bennégő újságíróban. Tudta, hogy az ő helyzetében csak egy tragédia tudja megerősíteni a pozícióját, minden más gyengítené.
2) Orbán azért nem vitázik, meg az utolsó Gyurcsány-féle vita után idegggyógyintézetbe került Gratzban, és azóta rossz emlékeket ébreszt benne minden vitahelyzet.
3) A Fidesz azért ragaszlodik a Paks 3-hoz, hogy annak idején Dietmar Clodo rejtett kamerával videóra vette, amint Orbán átveszi a Szeva bácsi által küldött pénzt, és Putyin ezzel a felvétellel zsarolja őt.
4) Pintér Sándor úgy úszta meg, hogy nyakig benne volt az olajügyekben, hogy megölette a Nógrádi Zsolt apját; ne tudjon beszélni.
5) Az Öszödi beszédet Szili Katalin szivárogtatta ki, 2010 után emiatt jutalmazta őt a Fidesz különféle posztokkal.
Minden tudunk, minden ismert. Nincsenek itt már titkok.
Felmásolnak valahova adatfájlokat, és azok jelenlétét kell érzékelni, majd feldolgozni őket. Röviden.
hogy mit mókolsz, te szerencsétlen?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A fájlrendszert. Mert azt úgy szakszerű, hogy mock-olod.
Mi volt az a jobb program?
Elmentetek swingerbe a faszvizsgáló Gondával?
Nem emlékszem már.
Asszem a közös vacsi Krisztinával.
A hős harcos, aki önfeláldozóan védte az utcai harcokban a nemzetet.
Hölgyeim és uraim, egy újabb Dózsa László születésének lehetünk szemtanúi.
hős voltál és egy hazug, hazaáruló gazdasági menekült lettél.
hogy lehet donételni?
Ha valaki sokkal keres, az világszinten is jobb, mintha keveset keresni, mert pörgeti a GDP-t. Így vagy hasznos.
Dózsa Endre László (1942- )
Volt már Live? Addig ne várd hogy egy petákot is donatelek neked anélkül, hogy lenne live. Idióta
Bedobsz egy húszforintost a pléhbögréjébe a Blahán.
elmész te a szocionista kurva anyádba, az összes komcsi rokonoddal együtt!
de hogy?
mondhatjuk, hogy olyasvalami ez a donételés, mint amikor a kurva jobb ruhákért szopik, baszik?
Ott beírod, mennyit, és a többit kiírja.
inkább nem, náci szaroknak nem adok. produkáld magad, de nem úgy, te rohadt faszverő retek. valami kontent legyen. úszómellény, trollvadászat a kolossyn stb.
LIVE STREAM ESETÉN DONATELEK. Fogd fel, addig lófasz a jussod.
Miért nem igényelsz egy újat?
Lolbazmeg, 700 ezer fütyi, te meg itt könyörögsz az ellenségeidnek, hogy adjanak egy kis aprót?
Mi lesz a következő? Faszhosszabbító műtétért fogsz rinyálni nekünk?
Te szánalmas foshalmaz, te.:))
Elmondtam már. A The VR-osok hetehte keresik meg fejenként a havi fizetésemet csak donétekből. Nincs itt semmi ellentmondás.
Ők LIVE.olnak.
A hősöket tisztelik. Téged nem tisztel senki. Sőt megvetünk, mert megloptad a magyarokat. Egy mocskos tolvaj vagy, nem hős. Ez az igazsazság, törődj bele.
Jó, jó, jó, persze.
A live-ba rakom donét az igazi, és majd lesz.
Minden héten fejlődünk valamivel.
52 hét van.
Nyugi már :D
Elmondtam már. Az ellenségeidtől koldulni, miközben kínhalálra ítéltünk, kibaszott szánalmas.
Addig nem donateolok egy ruppót se. Maradj továbbra is ruppótlan senki Berlin, Germany környékén.
Vegyél fel hitelt nadrágra is hahó!
200 megtekintésért igazán kar ennyit fáradnod. Bármelyik tini vlogger többet produkál nálad. Igazi antitehetség vagy.
Az lesz. Egyébiránt azért igyekszem spórolni.
na csá
rupótlan csöves szar vagy sodika. még arra sem jó a géped, hogy koldulj élőben? kapjál már a fejedhez öcsém, azonnal vegyél egy ilyen gépet!
* facepalm *
10 ezer a cél. Utána megünnepli egy 250 eurós faszveréssel. Persze azt is hitelből.
-Kihívás videók
-Rant videók
-Dis videók
-Válasz "x-y"-nak videók,
-Bebaszós/bulizós live, rokonokkal, haverokkal, csajokkal
-Rendes, informatív unboxing videók, lehetőleg a legujabb technológiákkal vagy érdekes dolgokkal foglalkozva.
-akármilyen viccces videó egyéni stílusban
-Bemutatom városom
-Hogyan éljünk ebben a városban/országban videók
-Unboxing volt már nálad ha jól emlékszem a gopro, le is ejtetted, túl sokat nem tudtunk meg róla..
-Bemutatom városommal is próbálkozol, kár, hogy csak szaunába jövet menet, meg az alex környékén keringve mászkálsz, ha be is térsz egy muzeumba, az 2 perc ss-jel az írógépen stílusban nyomod.SEMMIT NEM TUDTUNK MEG ÁLTALAD BERLINRŐL.
Hogyan éljünk Németországban/Berlinben, ezzel is próbálkoztál, de túl sok értelmes dolgot NEM TANULUNK EZEKBŐL.
Mindig csak a lényeg sikkad el, legtöbbször olyan unott fejet vágsz, hogy a nézők leveszik, hogy nem élvezed...
Neked kellene találni egy másik ősellenség rivális vloggert és retardvideókkal egymás hátán felmászni a párezres nézettségig, de mivel folyamatosan túlbecsülöd a képességeid, te inkább megveszed a drónt, a longboardot és bár ezek is nagyon jó kellékek lennének egy olyan emberkének akit ténylegesen érdekel a vlogolás, de neked sajnos csak amiatt kell, hogy dicsekedhess a trolloknak.
A részletre vásárlásnál a teljes vételár kifizetésével szerzed meg a tulajdont. Ez hitel. Kár masnizni, csak magadat baszod át.
Akkor nincs donate. Ezt is megbeszéltük.
Még egyszer ideirod, hogy "donételjünk", akkor megszavaztatok neked egy bant és nézegetheted az üres PayPal fiókot!
Kvázi tehát nem fogsz többet keresni, mert elverted áruhitelre. Pedig erre verted a nyáladat.
Én nem így nézem.
Amennyivel több lesz a fizum, az pont a tévédíj meg a drón.
Havonta.
Lényegében.
Szerző:
Biztatási kár
Apr 03, 2018 14:15:28
Válasz
(1)
Mennyi idő van még hátra a próbaidejéből?
Apr 03, 2018 14:15:28
trendbeli garázdaság
Apr 03, 2018 14:19:55
Ami még érdekes lehet, hogy a korcs rálát arra, hogy kiket hívnak be interjúra. Ezt akkor írta, amikor telefosta az egynadrágját, hogy jön a céghez még egy magyar.
Normális esetben egy alkalmazottnak nincs rálátása arra, hogy a főnöke kivel tárgyal. Ez valami borzasztó sufnicég lehet, esetleg itt is lesz majd egy "feltörést tagadni" történet?
Normális esetben egy alkalmazottnak nincs rálátása arra, hogy a főnöke kivel tárgyal. Ez valami borzasztó sufnicég lehet, esetleg itt is lesz majd egy "feltörést tagadni" történet?
Apr 03, 2018 14:19:55
-
Apr 03, 2018 14:20:37
júl.1.
Apr 03, 2018 14:20:37
trendbeli garázdaság
Apr 03, 2018 14:21:10
Apr 03, 2018 14:21:10
broni
Apr 03, 2018 14:28:40
Apr 03, 2018 14:28:40
trendbeli garázdaság
Apr 03, 2018 14:32:30
Ez a szerencse! Három hónapot is csak keservesen tudott végigalaibizni, még hármat már nem fog tudni. Így szépen próbaidő alatt fogják kibaszni a kártékony faszverőt. Ilyenkor még indoklás sem kell, elég annyi, hogy Endre, holnap ne gyere! LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 03, 2018 14:32:30
broni
Apr 03, 2018 14:32:41
hátha meg se éri..............
Apr 03, 2018 14:32:41
kábító pitonszag
Apr 03, 2018 14:51:26
Ami még érdekes lehet, hogy a korcs rálát arra, hogy kiket hívnak be interjúra. Ezt akkor írta, amikor telefosta az egynadrágját, hogy jön a céghez még egy magyar.
Tuti valami fostos sufnicég az, vagy emailben megy levlistán mindenkinek minden, vagy valami issue trackerbe van bekúrva jogosultság szűrés nélkül.
Ha jól értettem a múltkor excelbe logolják az időket, szóval akkor inkább az előbbi, e-mailben megy minden.
Az ilyen púpos stalkereknek kész aranybánya lehet.
Apr 03, 2018 14:51:26
broni
Apr 03, 2018 15:00:06
www.borsonline.hu/celeb/leszakadt-az-oszter-tavak-masodik-gatja-is/150690
ez az sanyikám, legalább fürdenek a parasztok!!!!!!!!!!hejjj oszter!!!!!!!!!!
Apr 03, 2018 15:00:06
-
Apr 03, 2018 15:27:37
Megcsináltad a döneres honlapját recsi?
Apr 03, 2018 15:27:37
broni
Apr 03, 2018 15:50:31
Megcsináltad a döneres honlapját recsi?
pfej, bedes törökök.........
Apr 03, 2018 15:50:31
-
Apr 03, 2018 15:54:47
www.borsonline.hu/celeb/leszakadt-az-oszter-tavak-masodik-gatja-is/150690
Imadom a prof hirkommentjeit!!!!
Ha legkozelebb pesten jar rivoturan, melyik noi wc-ben lehet dedikalast kerni????
Apr 03, 2018 15:54:47
-
Apr 03, 2018 16:03:41
Versenyezzetek, ki donétel nekem többet.
Púpi, a trollok között komolyabb versengés egyedül a tanszéki Ducato rakterében várható.
Apr 03, 2018 16:03:41
Elsőéves
(
x3)
Apr 03, 2018 16:08:50
x3)
Én eddig ezt nem is láttam: www.youtube.com/watch?v=wOLfv4LDUiI
2 perce nézem és már többször telehánytam a számat.
Fogsz te még engem rajongással szopni
broni
Apr 03, 2018 16:09:24
ahol a legnagyobb a bűz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 03, 2018 16:09:24
evidenciák
Apr 03, 2018 16:09:36
Tuti,hogy új gyógyszere van, kapott valami erősebbet, attól került megint ilyen kemény mániás szakaszba. Végig sem olvasom a sületlenségeit, itt pörög ezerrel, meg rendelget áruhitelre. Még azt is megkockáztatom,hogy van vele kint valaki, aki elhozta az otthoniak drága pénzen vett téli...izé gyögyszereit.
Szerintem van a gyagyás környezetében egy geci gyógyszertáros, aki a kiváltott dilibogyók helyett néha Smartiest ad neki, és a háttérből élvezi a showt, ahogy a púpos elméjében elszabadulnak a démonok.
Apr 03, 2018 16:09:36
evidenciák
Apr 03, 2018 16:10:53
Én eddig ezt nem is láttam: youtube.com/watch?v=wOLfv4LDUiI
Apr 03, 2018 16:10:53
broni
Apr 03, 2018 16:14:04
csak ha csaj!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 03, 2018 16:14:04
Andi
Apr 03, 2018 16:24:54
Amikor 2018-ban, vagyis Endre időszámítása után 12 évvel ilyen butaságokat olvasok, mindig elképzelem a helyzetüket. Szomorúan szerencsések, mert egy iszappal teli burokban élnek, és csak két kapcsolatuk van a külvilággal. A szutykos periszkóp, amin bámulnak kifelé, és a belül már bűzölgő lefolyóslag, amivel etetik őket. Ezeknek nincsenek szerethető szüleik, félthető gyerekeik, kedves szomszédnéniük, ünnepektől, ajándékvásárlástól rettegő nagyapa ismerősük, csak azt hiszik el, amit látni akarnak és pont elég a vegetáláshoz, amit a tölcsér nagyobbik végén állók néha beléjük töltenek. Attól erősek, hogy a szerintük erősek helyébe képzelik magukat, várják a kitartásukért kapott méltó jutalmat, mert ezt az egy lehetőséget ismerik, ez a jutalomfalatos dolog direkt nincs titkolva, csakhogy ehhez a vályúhoz közel kell születni, korcsnak kell születni, és mára már a rengeteg kiálló seggen is át kell verekedni magukat, de mégis ezt az egyetlen utat érzik járhatónak.
Nagy probléma, hogy a legtöbbjük még butának sem nevezhető, és ez persze már nem Endréről szól, inkább arról, hogy mekkora szakadék lett az értelmesség és a becsületesség között. Nem lett, vagyis nem magától lett, sok csákányozás, ásás, kapirgálás eredménye. Ma már robbantani is szabályos, az időpénzfaszombamár törvény szerint, akinek meg nem tetszik, ne füleljen oda. Ha tényleg van időszámítás, az valahol itt kezdődött.
Nagy probléma, hogy a legtöbbjük még butának sem nevezhető, és ez persze már nem Endréről szól, inkább arról, hogy mekkora szakadék lett az értelmesség és a becsületesség között. Nem lett, vagyis nem magától lett, sok csákányozás, ásás, kapirgálás eredménye. Ma már robbantani is szabályos, az időpénzfaszombamár törvény szerint, akinek meg nem tetszik, ne füleljen oda. Ha tényleg van időszámítás, az valahol itt kezdődött.
Apr 03, 2018 16:24:54
broni
Apr 03, 2018 16:42:27
Apr 03, 2018 16:42:27
broni
Apr 03, 2018 16:44:19
andi, elepedékek érted te ribancz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 03, 2018 16:44:19
tyodika
Apr 03, 2018 16:52:48
Amikor 2018-ban, vagyis Endre időszámítása után 12 évvel ilyen butaságokat olvasok, mindig elképzelem a helyzetüket. Szomorúan szerencsések, mert egy iszappal teli burokban élnek, és csak két kapcsolatuk van a külvilággal. A szutykos periszkóp, amin bámulnak kifelé, és a belül már bűzölgő lefolyóslag, amivel etetik őket. Ezeknek nincsenek szerethető szüleik, félthető gyerekeik, kedves szomszédnéniük, ünnepektől, ajándékvásárlástól rettegő nagyapa ismerősük, csak azt hiszik el, amit látni akarnak és pont elég a vegetáláshoz, amit a tölcsér nagyobbik végén állók néha beléjük töltenek. Attól erősek, hogy a szerintük erősek helyébe képzelik magukat, várják a kitartásukért kapott méltó jutalmat, mert ezt az egy lehetőséget ismerik, ez a jutalomfalatos dolog direkt nincs titkolva, csakhogy ehhez a vályúhoz közel kell születni, korcsnak kell születni, és mára már a rengeteg kiálló seggen is át kell verekedni magukat, de mégis ezt az egyetlen utat érzik járhatónak.
Uncsi. Megjött, bébi?
Apr 03, 2018 16:52:48
Berlini éhező
Apr 03, 2018 17:38:30
millasreggeli.hu/tech-tud/piros-pirula/sok-penzt-keresnel-legyel-informatikus/
nyem éjtem hogy... :-(
nyem éjtem hogy... :-(
Apr 03, 2018 17:38:30
még éltet a remény
Apr 03, 2018 17:40:54
gyertyalang.hu/szemely/127169
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
a prof tényleg a gyertyalángra felpakolt halott csajok képeire veri? Ez a legbetegebb dolog, amit valaha hallottam :-)
Apr 03, 2018 17:40:54
-
Apr 03, 2018 17:43:12
Apr 03, 2018 17:43:12
vérmengele
Apr 03, 2018 17:59:55
és az urnabaszás???
Apr 03, 2018 17:59:55
broni
Apr 03, 2018 18:09:54
kocsma!!!!!!!!!!!!közbe szól a black metál, én meg verem!!!!!!!!!!!!
Apr 03, 2018 18:09:54
kihallgató tiszt
Apr 03, 2018 18:20:15
Beteg? A professzor úr egy igazi hős! Ő azért veri rájuk, hogy neked már ne kelljen!
Apr 03, 2018 18:20:15
-
Apr 03, 2018 18:22:11
Gyujtottam Sodinak egyet, mert mar reg leegett...
Apr 03, 2018 18:22:11
sodika
Apr 03, 2018 18:22:53
Juhúú, tele vagyok hó hírekkel.
Megkaptam a telefont. Még konkrétan nem érkezett meg, de délelőtt befutott róla az értesítés, hogy postára adták, egy vagy két napon belül tehát itt lesz. A jövő heti vlogepizód tehát egy telefontesztes epizód lesz.
Sok idő után ma végre nem volt uncsi a melóban sem, és közben még tanulok is (eddig nem sok mock-olós tesztet írtam korábban, de most végre ebben is szerzek tapasztalatot, mert amit írok, az fájlrendszerben mászkál, annak teszteléséhez pedig mock-olni kell a dolgokat).
Megkaptam a telefont. Még konkrétan nem érkezett meg, de délelőtt befutott róla az értesítés, hogy postára adták, egy vagy két napon belül tehát itt lesz. A jövő heti vlogepizód tehát egy telefontesztes epizód lesz.
Sok idő után ma végre nem volt uncsi a melóban sem, és közben még tanulok is (eddig nem sok mock-olós tesztet írtam korábban, de most végre ebben is szerzek tapasztalatot, mert amit írok, az fájlrendszerben mászkál, annak teszteléséhez pedig mock-olni kell a dolgokat).
Apr 03, 2018 18:22:53
sodika
Apr 03, 2018 18:23:32
Hát asszem ennek örömére nekifutok a héten a drón-igénylésemnek is.
Apr 03, 2018 18:23:32
Radírpók
Apr 03, 2018 18:24:11
Uncsi. Megjött, bébi?
Ezt ugatom... Ilyen szintetikus drogoktól ékszíjat ledobott aggyal "gondolatmenetek" idefosására szakosodott újbuzikra miért van szükség??
Apr 03, 2018 18:24:11
sodika
Apr 03, 2018 18:25:30
Ma már robbantani is szabályos, az időpénzfaszombamár törvény szerint, akinek meg nem tetszik, ne füleljen oda. Ha tényleg van időszámítás, az valahol itt kezdődött.
Apr 03, 2018 18:25:30
Mockolós molyolós
Apr 03, 2018 18:25:40
Te szargányolda, azt mondtad, hogy kaptál rendes feladatot! Ehhez képest még mindig a teszteket kalapálod, csak most odatoltak egy olyan modulhoz, amihez nem értesz, és végre lesz okuk arra, hogy kibasszanak?
Apr 03, 2018 18:25:40
sodika
Apr 03, 2018 18:27:26
emlékszel, mikor kivitt a jobbik nyaralni brüsszelbe, és te mit csináltál? megnézted a templomokat, a múzeumokat? ja nem :DD elmentél leskelődni a buzibárokhoz :DDDDDDD
Gonda Laciékkel páran komolyan elgondolkodtunk azon, hogy poénból bemegyünk szörnyülködni, de végülis jobb program is akadt ennél.
Apr 03, 2018 18:27:26
Kiss Roland
Apr 03, 2018 18:28:00
A proliburzsuj kurva anyádat is szét fogom baszni a falusi kutricában, te foszabáló migráns púpos zsidószar! Nekem ne üzengessél rébuszokban, mert papagájfogóval verem ki a torz fogaidat, te hekkerpatkányterrorista! NEKEM KEMÉNY A FASZOM!!!! És ezzel még Babika is egyet értett 10 éve! Sittes Sanyi is tanúsíthatja! Na, Sárkányvedelés és bokorba szarás, csá!
Apr 03, 2018 18:28:00
sodika
Apr 03, 2018 18:28:04
Te szargányolda, azt mondtad, hogy kaptál rendes feladatot! Ehhez képest még mindig a teszteket kalapálod
Apr 03, 2018 18:28:04
Mockolós Molyolós
Apr 03, 2018 18:31:08
Milyen funkciót adhattak neked, te kontár? Fájlrendszer??? Te valami muzeális rendszeren dolgozol?
Apr 03, 2018 18:31:08
sodika
Apr 03, 2018 18:34:29
Mondom valamit neked 2006-ról.
Egy a fidesz által szervezett zavargás és kormánybuktatás volt. Ha lett volna egy épkézláb rendőrség, szakemberekkel és nem komcsikkal meg egyéb alkalmatlan idiótákkal tele, akkor a tüntit kb 30 perc alatt szétzavarják és nem lesz ebből olyan parádé,ami itt volt. Isten tudja,hogy ki mit kavart ott, miért nem vetették be a tv székháznál a pár utcára állomásozó osztagot..mondjuk azért mert valakitől parancsot kaptak,hogy nem mehetnek be. ez nem forradalom volt, ez csak valami orbitális szarkavarás, ami elfajult. Nem volt dicső nap egyik oldalon sem. Lófaszt lesz ez benne a törikönyvekben.
Esetleg egy lábjegyzet,hogy elkúrtuk. Mindenki, de nagyon.
Egy a fidesz által szervezett zavargás és kormánybuktatás volt. Ha lett volna egy épkézláb rendőrség, szakemberekkel és nem komcsikkal meg egyéb alkalmatlan idiótákkal tele, akkor a tüntit kb 30 perc alatt szétzavarják és nem lesz ebből olyan parádé,ami itt volt. Isten tudja,hogy ki mit kavart ott, miért nem vetették be a tv székháznál a pár utcára állomásozó osztagot..mondjuk azért mert valakitől parancsot kaptak,hogy nem mehetnek be. ez nem forradalom volt, ez csak valami orbitális szarkavarás, ami elfajult. Nem volt dicső nap egyik oldalon sem. Lófaszt lesz ez benne a törikönyvekben.
Esetleg egy lábjegyzet,hogy elkúrtuk. Mindenki, de nagyon.
Ó, dehogy. Ez így volt tökéletes. Annak idején sokan nem értettük, hogy a Fidesz miért nem megy neki keményebben Gyurcsánynak, de most már érthető, hogy valószínűleg már emögött is a Habony Árpi állt, aki kitalálta, hogy ha Gyurcsány gyorsan megy, akkor csak ő megy, de ha marad, és lassanként vérzik el, akkor az egész baloldalt magával rántja. És így is történt.
Egyébként nincsenek a magyar közéletben rejtélyek.
Elmagyarázom neked a dolgokat, ha még nem tudtad volna.
1) Az MTV székháznál azért nem jött erősítés a rendőröknek, mert Gyurcsány egy halott rendőrben reménykedett, esetleg bár bennégő újságíróban. Tudta, hogy az ő helyzetében csak egy tragédia tudja megerősíteni a pozícióját, minden más gyengítené.
2) Orbán azért nem vitázik, meg az utolsó Gyurcsány-féle vita után idegggyógyintézetbe került Gratzban, és azóta rossz emlékeket ébreszt benne minden vitahelyzet.
3) A Fidesz azért ragaszlodik a Paks 3-hoz, hogy annak idején Dietmar Clodo rejtett kamerával videóra vette, amint Orbán átveszi a Szeva bácsi által küldött pénzt, és Putyin ezzel a felvétellel zsarolja őt.
4) Pintér Sándor úgy úszta meg, hogy nyakig benne volt az olajügyekben, hogy megölette a Nógrádi Zsolt apját; ne tudjon beszélni.
5) Az Öszödi beszédet Szili Katalin szivárogtatta ki, 2010 után emiatt jutalmazta őt a Fidesz különféle posztokkal.
Minden tudunk, minden ismert. Nincsenek itt már titkok.
Apr 03, 2018 18:34:29
sodika
Apr 03, 2018 18:35:25
Felmásolnak valahova adatfájlokat, és azok jelenlétét kell érzékelni, majd feldolgozni őket. Röviden.
Apr 03, 2018 18:35:25
xray
(
x21)
Apr 03, 2018 18:36:25
x21)
Juhúú, tele vagyok hó hírekkel.
sodika
Apr 03, 2018 18:37:02
A fájlrendszert. Mert azt úgy szakszerű, hogy mock-olod.
Apr 03, 2018 18:37:02
sodika
Apr 03, 2018 18:37:16
Bocsánat: Paks 2, nem három :D
Apr 03, 2018 18:37:16
sodika
Apr 03, 2018 18:44:28
Egyébként most már érthető, hogy valószínűleg mindannyian, akik 2006 és 2010 között a szarkeverésen munkálkodtunk, tényleg hőzök vagyunk, mert ezzel 100 év után végre tényleg eltakarítottuk a komcsikat a hatalom közeléből.
Ebbe én is rokat raktam a Szetery-montázzsal. A magyar embernek ugyanis semmi baja a buzikkal, de azzal, hogy ezen keresztül hangos és ostoba fasisztázásra késztettem a Böszmét, igen sokak szemét felnyitottam abban a vonatkozásban, hogy ezeknek a mániákus állatoknak a magyar emberek jóléténél sokkal fontosabb, hogy mutogathassanak egy buzit is a kabinetjükben, akik egyébként észre sem vették volna a hírörönben, hogy Szetey mellesleg buzi.
Csak ezzel legalább pár tízezer szavazattal sikerült gyengítenem az MSZP-t a 2010-es eredmény viszonylatában. :)
Ebbe én is rokat raktam a Szetery-montázzsal. A magyar embernek ugyanis semmi baja a buzikkal, de azzal, hogy ezen keresztül hangos és ostoba fasisztázásra késztettem a Böszmét, igen sokak szemét felnyitottam abban a vonatkozásban, hogy ezeknek a mániákus állatoknak a magyar emberek jóléténél sokkal fontosabb, hogy mutogathassanak egy buzit is a kabinetjükben, akik egyébként észre sem vették volna a hírörönben, hogy Szetey mellesleg buzi.
Csak ezzel legalább pár tízezer szavazattal sikerült gyengítenem az MSZP-t a 2010-es eredmény viszonylatában. :)
Apr 03, 2018 18:44:28
sodika
Apr 03, 2018 18:47:04
Miattunk volt az államcsőd? PERSZE, ez kellett ahhoz, hogy végre a komcsik eltakarodjanak. 2008-ban az IMF pont azért sietett ám olyan sietősen a Böszme segítségére, mert a mi köreink szépen bejelentették, hogy senki ne féljen: ha a rendőrök nem veszik fel fizetés híján a szolgálatot, akkor majd mi: Betyársereg, Gárda, Hatvannégy Vármegye, meg a többi majd megvédünk szépen mindenkit. Na, ezt a világkormány cionistái nem merék megkockáztatni. :DDDD
Apr 03, 2018 18:47:04
sodika
Apr 03, 2018 18:57:12
Amiatt reggel mérgelődtem pedig, arra még a délelőtt bevillant nekem a megoldás.
Mi ugye fiatalként 2006-ban azért harcoltunk, hogy eljöjjön a jövő fiataljainak a szép, boldog jövő.
És ezek a vlogvideók annak a jelei, hogy már itt is van.
Az, hogy a mai fiataloknak a legnagyobb gondjuk pár olyan dolog, ami az utóbbi 50-100 évben soha nem volt jobb vagy más (szegényes egészségügy és lexikális tudásra épülő oktatás), és hogy az öregebbek körében az az egyetlen érdemi panasz, ha ők kicsit később fogják megkapni azt az emelést, amit a többiek (mert most éppen átlag alatti emelést kaptak, picit elmaradva a többiekhez képest), annak a félreismerhetetlen jele, hogy konkrétan megszntek a problémák és eljött a kánaán.
20-25 éve arról álmodtunk, hogy végre eljön a kor, amikor komoly viták folynak majd arról, hogy létezik-e Magyarországon gyermekéhezés, illetve érdemi munkanélküliség, és ez mára valósággá vált: ezeknek ma már nem a mérték a vita tárgya a közéletben, hanem hogy egyáltalán léteznek-e.
Ez a valóság. Ma.
Eljött a jövő.
Az, hogy a fiatalok jó dolgukban már nem tudják, hogy mire panaszkodjanak, annak a félreismerhetetlen jele, hogy ma már nincsenek valódi problémák. Megszűntek.
Mi ugye fiatalként 2006-ban azért harcoltunk, hogy eljöjjön a jövő fiataljainak a szép, boldog jövő.
És ezek a vlogvideók annak a jelei, hogy már itt is van.
Az, hogy a mai fiataloknak a legnagyobb gondjuk pár olyan dolog, ami az utóbbi 50-100 évben soha nem volt jobb vagy más (szegényes egészségügy és lexikális tudásra épülő oktatás), és hogy az öregebbek körében az az egyetlen érdemi panasz, ha ők kicsit később fogják megkapni azt az emelést, amit a többiek (mert most éppen átlag alatti emelést kaptak, picit elmaradva a többiekhez képest), annak a félreismerhetetlen jele, hogy konkrétan megszntek a problémák és eljött a kánaán.
20-25 éve arról álmodtunk, hogy végre eljön a kor, amikor komoly viták folynak majd arról, hogy létezik-e Magyarországon gyermekéhezés, illetve érdemi munkanélküliség, és ez mára valósággá vált: ezeknek ma már nem a mérték a vita tárgya a közéletben, hanem hogy egyáltalán léteznek-e.
Ez a valóság. Ma.
Eljött a jövő.
Az, hogy a fiatalok jó dolgukban már nem tudják, hogy mire panaszkodjanak, annak a félreismerhetetlen jele, hogy ma már nincsenek valódi problémák. Megszűntek.
Apr 03, 2018 18:57:12
evidenciák
Apr 03, 2018 18:57:39
Apr 03, 2018 18:57:39
sodika
Apr 03, 2018 18:58:29
Nem emlékszem már.
Asszem a közös vacsi Krisztinával.
Apr 03, 2018 18:58:29
evidenciák
Apr 03, 2018 19:00:05
Miattunk volt az államcsőd? PERSZE, ez kellett ahhoz, hogy végre a komcsik eltakarodjanak. 2008-ban az IMF pont azért sietett ám olyan sietősen a Böszme segítségére, mert a mi köreink szépen bejelentették, hogy senki ne féljen: ha a rendőrök nem veszik fel fizetés híján a szolgálatot, akkor majd mi: Betyársereg, Gárda, Hatvannégy Vármegye, meg a többi majd megvédünk szépen mindenkit. Na, ezt a világkormány cionistái nem merék megkockáztatni. :DDDD
A hős harcos, aki önfeláldozóan védte az utcai harcokban a nemzetet.
Hölgyeim és uraim, egy újabb Dózsa László születésének lehetünk szemtanúi.
Apr 03, 2018 19:00:05
sodika
Apr 03, 2018 19:01:55
Evidens, hogy hősök voltunk.
A magyarság hősei. Mind.
A magyarság hősei. Mind.
Apr 03, 2018 19:01:55
gergő kitaposott nadrágja
Apr 03, 2018 19:02:35
asszem ehhez a mániás szakaszhoz dupla trombita dukál. mesélj még sneci.
Apr 03, 2018 19:02:35
sodika
Apr 03, 2018 19:03:56
Donélteltél már a SoDI-nak?
Ha nem, pótold a mulasztást.
Apr 03, 2018 19:03:56
Apr 03, 2018 19:04:24
A magyarság hősei. Mind.
A magyarság hősei. Mind.
Apr 03, 2018 19:04:24
Apr 03, 2018 19:05:38
hogy lehet donételni?
Apr 03, 2018 19:05:38
sodika
Apr 03, 2018 19:06:34
Ha valaki sokkal keres, az világszinten is jobb, mintha keveset keresni, mert pörgeti a GDP-t. Így vagy hasznos.
Apr 03, 2018 19:06:34
evidenciák
Apr 03, 2018 19:07:39
A magyarság hősei. Mind.
A magyarság hősei. Mind.
Dózsa Endre László (1942- )
Apr 03, 2018 19:07:39
-
Apr 03, 2018 19:09:38
Volt már Live? Addig ne várd hogy egy petákot is donatelek neked anélkül, hogy lenne live. Idióta
Apr 03, 2018 19:09:38
Apr 03, 2018 19:11:53
kibaszott irigy vagyok, hogy nem örvendezhetek annak, hogy megjött a jóváhagyott telefonhitelem. most erről fog szólni a shikerpropaganda, tényleg bannolni kéne a faszverő nácit pár napra.
Apr 03, 2018 19:11:53
evidenciák
Apr 03, 2018 19:14:38
hogy lehet donételni?
Bedobsz egy húszforintost a pléhbögréjébe a Blahán.
Apr 03, 2018 19:14:38
sodika
Apr 03, 2018 19:15:19
Sajnos muszáj, mert a tabletemet már nem tudom használni. Ha feltelepítem az összes frissítést, a Google alap alkalmazásai férnek csak rá a 4Gb-os belső tárhelyre, még egy nyamvadt Facebooknak sem jut többé hely.
Apr 03, 2018 19:15:19
sodika
Apr 03, 2018 19:15:44
Apr 03, 2018 19:15:44
xray
(
x21)
Apr 03, 2018 19:15:58
x21)
Egyébként most már érthető, hogy valószínűleg mindannyian, akik 2006 és 2010 között a szarkeverésen munkálkodtunk, tényleg hőzök vagyunk, mert ezzel 100 év után végre tényleg eltakarítottuk a komcsikat a hatalom közeléből.
elmész te a szocionista kurva anyádba, az összes komcsi rokonoddal együtt!
pénz nem létezik
Apr 03, 2018 19:18:59
www.paypal.me/sodivlogja
donételj
donételj
de hogy?
Apr 03, 2018 19:18:59
pénz nem létezik
Apr 03, 2018 19:20:34
Sajnos muszáj, mert a tabletemet már nem tudom használni. Ha feltelepítem az összes frissítést, a Google alap alkalmazásai férnek csak rá a 4Gb-os belső tárhelyre, még egy nyamvadt Facebooknak sem jut többé hely.
mondhatjuk, hogy olyasvalami ez a donételés, mint amikor a kurva jobb ruhákért szopik, baszik?
Apr 03, 2018 19:20:34
sodika
Apr 03, 2018 19:21:03
de hogy?
Apr 03, 2018 19:21:03
sodika
Apr 03, 2018 19:21:57
Minden apró donétet beírok a 2010 áprilisa óta vezetett Excel táblázatomba. Donételjetek.
Apr 03, 2018 19:21:57
-
Apr 03, 2018 19:22:46
Egynadrágos ma korán kezdted a szeszelést, fogadok va ott valami likőrke is nem csak a söröcske?
Apr 03, 2018 19:22:46
pénz nem létezik
Apr 03, 2018 19:23:04
inkább nem, náci szaroknak nem adok. produkáld magad, de nem úgy, te rohadt faszverő retek. valami kontent legyen. úszómellény, trollvadászat a kolossyn stb.
Apr 03, 2018 19:23:04
xray
(
x21)
Apr 03, 2018 19:23:38
x21)
van aki képes elgondolkodni, h ennek a nyomorultnak egyetlen fillért is adjon? ne vicceljünk már!
-
Apr 03, 2018 19:24:29
www.paypal.me/sodivlogja
donételj
donételj
LIVE STREAM ESETÉN DONATELEK. Fogd fel, addig lófasz a jussod.
Apr 03, 2018 19:24:29
Apr 03, 2018 19:27:49
sneci, kirúgtak, vagy miért koldulsz a kommenthaveroktól?
Apr 03, 2018 19:27:49
evidenciák
Apr 03, 2018 19:28:29
Miért nem igényelsz egy újat?
Apr 03, 2018 19:28:29
-
Apr 03, 2018 19:28:31
www.paypal.me/sodivlogja
donételj
donételj
Lolbazmeg, 700 ezer fütyi, te meg itt könyörögsz az ellenségeidnek, hogy adjanak egy kis aprót?
Mi lesz a következő? Faszhosszabbító műtétért fogsz rinyálni nekünk?
Te szánalmas foshalmaz, te.:))
Apr 03, 2018 19:28:31
-
Apr 03, 2018 19:30:34
Ezért a koldulásért extra kínzást kapsz majd a Ducatóban. Pedig az alapcsomag is szép.
Apr 03, 2018 19:30:34
sodika
Apr 03, 2018 19:30:36
Lolbazmeg, 700 ezer fütyi, te meg
Elmondtam már. A The VR-osok hetehte keresik meg fejenként a havi fizetésemet csak donétekből. Nincs itt semmi ellentmondás.
Apr 03, 2018 19:30:36
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 03, 2018 19:31:13
Ha mást nem, a koldulós posztokat mindenképpen törölni kellene.
Értem én, hogy gyakorolnia kell a Blahára, de ezt talán mégse egy komoly tudományos munkának helyet adó fórumon tegye.
Értem én, hogy gyakorolnia kell a Blahára, de ezt talán mégse egy komoly tudományos munkának helyet adó fórumon tegye.
Apr 03, 2018 19:31:13
-
Apr 03, 2018 19:32:07
Ők LIVE.olnak.
Apr 03, 2018 19:32:07
-
Apr 03, 2018 19:32:32
A magyarság hősei. Mind.
A magyarság hősei. Mind.
A hősöket tisztelik. Téged nem tisztel senki. Sőt megvetünk, mert megloptad a magyarokat. Egy mocskos tolvaj vagy, nem hős. Ez az igazsazság, törődj bele.
Apr 03, 2018 19:32:32
-
Apr 03, 2018 19:33:15
Apr 03, 2018 19:33:15
sodika
Apr 03, 2018 19:33:24
Ők LIVE.olnak.
Jó, jó, jó, persze.
52 hét van.
Apr 03, 2018 19:33:24
-
Apr 03, 2018 19:34:09
Elmondtam már. Az ellenségeidtől koldulni, miközben kínhalálra ítéltünk, kibaszott szánalmas.
Apr 03, 2018 19:34:09
-
Apr 03, 2018 19:35:00
Jó, jó, jó, persze.
52 hét van.
52 hét van.
Addig nem donateolok egy ruppót se. Maradj továbbra is ruppótlan senki Berlin, Germany környékén.
Apr 03, 2018 19:35:00
sodika
Apr 03, 2018 19:35:10
Na jó, kicsit takarítgatok, aztán írok forgatókönyvet a vloghoz (ilyen még sose történt).
Holnap felmondom meg leforgatom.
Szerdán VR teszt.
Csütörtökön megvágom.
Pénteken vlog.
Aztán izé... profit :D
na csá
Szerdán VR teszt.
Csütörtökön megvágom.
Pénteken vlog.
na csá
Apr 03, 2018 19:35:10
-
Apr 03, 2018 19:35:38
Hát asszem ennek örömére nekifutok a héten a drón-igénylésemnek is.
Apr 03, 2018 19:35:38
sodika
Apr 03, 2018 19:36:09
Live-ba rakott donéthez OBS-t futtani képes gamer gép kell.
És nekem a drón meg a bringa, esetleg még a longboard fontosabb.
Apr 03, 2018 19:36:09
evidenciák
Apr 03, 2018 19:36:44
Pont a trolloktól koldulsz? Benned nincs semmi önérzet.
Amúgy az tiszta, hogy a telefonnal együtt már majdnem kilencezer euró az adósságod?
Amúgy az tiszta, hogy a telefonnal együtt már majdnem kilencezer euró az adósságod?
Apr 03, 2018 19:36:44
-
Apr 03, 2018 19:36:58
Na jó, kicsit takarítgatok, aztán írok forgatókönyvet a vloghoz (ilyen még sose történt).
Szerdán VR teszt.
Csütörtökön megvágom.
Pénteken vlog.
na csá
Szerdán VR teszt.
Csütörtökön megvágom.
Pénteken vlog.
na csá
200 megtekintésért igazán kar ennyit fáradnod. Bármelyik tini vlogger többet produkál nálad. Igazi antitehetség vagy.
Apr 03, 2018 19:36:58
sodika
Apr 03, 2018 19:37:03
na csá
Apr 03, 2018 19:37:03
Apr 03, 2018 19:37:44
rupótlan csöves szar vagy sodika. még arra sem jó a géped, hogy koldulj élőben? kapjál már a fejedhez öcsém, azonnal vegyél egy ilyen gépet!
Apr 03, 2018 19:37:44
nadrághitel
Apr 03, 2018 19:38:13
na csá
na csá
* facepalm *
Apr 03, 2018 19:38:13
-
Apr 03, 2018 19:38:21
Pont a trolloktól koldulsz? Benned nincs semmi önérzet.
10 ezer a cél. Utána megünnepli egy 250 eurós faszveréssel. Persze azt is hitelből.
Apr 03, 2018 19:38:21
-
Apr 03, 2018 19:40:11
Sodi van egy új farmermárka, olyan nadrágot vegyél. Az a neve, hogy Loan. Sukár lennél benne.
Apr 03, 2018 19:40:11
sodika
Apr 03, 2018 19:42:38
A telefonnal együtt 7750 euró, de a telefont nem számolom valódi adósságnak, mert az csupán részletre vásárlás. Ahogy a drónt se fogom annak számítani.
Egyébként a drón 90 eurós vállalt törlesztőjét érdemben csak 3 hónapig fogom fizetni a jelenlegi fizetésemhez képest, elvégre a negyedik hónapról kezdve 120 euróval növekszik a fizum, ergo a drón ezt a növekményt fogja csak nagyobbrészt elvinni.
Egyébként a drón 90 eurós vállalt törlesztőjét érdemben csak 3 hónapig fogom fizetni a jelenlegi fizetésemhez képest, elvégre a negyedik hónapról kezdve 120 euróval növekszik a fizum, ergo a drón ezt a növekményt fogja csak nagyobbrészt elvinni.
Apr 03, 2018 19:42:38
-
Apr 03, 2018 19:42:56
Barátot vagy barátnőt ma sem tudtál venni? Arra nem adnak hitelt?
Apr 03, 2018 19:42:56
sodika
Apr 03, 2018 19:44:21
Pont ezért merem megrendelni, mert a jelenlegi jövedelmemhez képest három hónapig kibírok egy havi 90 eurós törlesztőt, az utána következő 12 hónapban meg lényegében a jelenlegi fizetésemhez képest meglévő növekményt fogja csak elvinni a törlesztője, a jelenlegi fizumhoz képest érdemi csökkenést tehát nem okos.
Kvázi a jelenlegi fizum vonatkozásában ingyen lesz egy drónom.
Apr 03, 2018 19:44:21
egyik néző
Apr 03, 2018 19:44:40
-Kihívás videók
-Rant videók
-Dis videók
-Válasz "x-y"-nak videók,
-Bebaszós/bulizós live, rokonokkal, haverokkal, csajokkal
-Rendes, informatív unboxing videók, lehetőleg a legujabb technológiákkal vagy érdekes dolgokkal foglalkozva.
-akármilyen viccces videó egyéni stílusban
-Bemutatom városom
-Hogyan éljünk ebben a városban/országban videók
-Unboxing volt már nálad ha jól emlékszem a gopro, le is ejtetted, túl sokat nem tudtunk meg róla..
-Bemutatom városommal is próbálkozol, kár, hogy csak szaunába jövet menet, meg az alex környékén keringve mászkálsz, ha be is térsz egy muzeumba, az 2 perc ss-jel az írógépen stílusban nyomod.SEMMIT NEM TUDTUNK MEG ÁLTALAD BERLINRŐL.
Hogyan éljünk Németországban/Berlinben, ezzel is próbálkoztál, de túl sok értelmes dolgot NEM TANULUNK EZEKBŐL.
Mindig csak a lényeg sikkad el, legtöbbször olyan unott fejet vágsz, hogy a nézők leveszik, hogy nem élvezed...
Neked kellene találni egy másik ősellenség rivális vloggert és retardvideókkal egymás hátán felmászni a párezres nézettségig, de mivel folyamatosan túlbecsülöd a képességeid, te inkább megveszed a drónt, a longboardot és bár ezek is nagyon jó kellékek lennének egy olyan emberkének akit ténylegesen érdekel a vlogolás, de neked sajnos csak amiatt kell, hogy dicsekedhess a trolloknak.
Apr 03, 2018 19:44:40
-
Apr 03, 2018 19:44:50
A telefonnal együtt 7750 euró, de a telefont nem számolom valódi adósságnak, mert az csupán részletre vásárlás. Ahogy a drónt se fogom annak számítani.
A részletre vásárlásnál a teljes vételár kifizetésével szerzed meg a tulajdont. Ez hitel. Kár masnizni, csak magadat baszod át.
Apr 03, 2018 19:44:50
-
Apr 03, 2018 19:45:50
Akkor nincs donate. Ezt is megbeszéltük.
Még egyszer ideirod, hogy "donételjünk", akkor megszavaztatok neked egy bant és nézegetheted az üres PayPal fiókot!
Apr 03, 2018 19:45:50
-
Apr 03, 2018 19:46:08
Pont ezért merem megrendelni, mert a jelenlegi jövedelmemhez képest három hónapig kibírok egy havi 90 eurós törlesztőt, az utána következő 12 hónapban meg lényegében a jelenlegi fizetésemhez képest meglévő növekményt fogja csak elvinni a törlesztője, a jelenlegi fizumhoz képest érdemi csökkenést tehát nem okos.
Kvázi tehát nem fogsz többet keresni, mert elverted áruhitelre. Pedig erre verted a nyáladat.
Apr 03, 2018 19:46:08
sodika
Apr 03, 2018 19:46:15
Én nem így nézem.
Amennyivel több lesz a fizum, az pont a tévédíj meg a drón.
Havonta.
Lényegében.
Apr 03, 2018 19:46:15
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™