igazad van, kp-t felvenni az azonnal kamatozik + tranzakciós költsége van, meg gondolom az arab sem ingyen dolgozik...
fel vagy rá készülve, hogy májusban ez még több lesz? aztán júniusban (senki nem vesz nyáron házat) megkapod a drónhitelt aztán újszász :)
fel vagy rá készülve, hogy májusban ez még több lesz?
Arra próbálok felkészülni, hogy annak egy éves évfordulókján, amikor az első 100 ezret elutaltam neki, visszakapom mint a 600-at.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Válaszolj sneci miért vagy kint ha utálod az eut?
Vannak nálam jobb értékbecslők, de forintba átszámolva sem ér semmit a bőröd.
Figyelj, annyira tetszik, hogy gyors a Samsung telcsi, hogy már eldöntöttem: amikor októberben megjelenik a legújabb tablet, azt is megveszem, rögtön a megjelenéskor.
Szóval jó dolog azért havonta venni olyan kütyüket, melyekre korábban hosszú hónapokig spóroltam. :)
ennyi.
És ezt az eunak köszönheted.
Előrendelésben mindig adnak kedvezményt, vagy valami extra szolgáltatást.
igen, ezért nyüszítesz és vered a tabletet a videóidban. te idegbeteg vagy fejlett technikával és anélkül is.
Na ugye :)
De októberig várok, tavalyi model nem kell tabletből. :)
Pont erről beszélek. Gyors nettel és streamer géppel nem lenne idegeskedés, mint ahogy reményeim szerint a Samsung telcsi a holnapi streamnél már nem csinál többé olyat, mint offline közvetítést jelez, amikor valójában online az.
Milyen fejlett tecnika? Pár órája még szapultad, hogy minden szar.
az még nem jutott eszébe a humán érdeklődésű sodinak, hogy egy magyar szépirodalmi kötetet vigyen magával az ilyen ücsörgős helyzetekre.
mert ilyen sodi a sodi. proli, műveletlen tahó a sodi. bizony.
Mert azt hittem, nem működik az SMS.
Oszt igen, csak a butatelefonom meg az okostelefonom vonatkozásában nem valamiért, de egyébként igen.
dehát nem tudod működtetni a fejlett technikát. egy smst nem tudsz elküldeni.
Íme.
Oszt rájöttem, hogy csak félreértem, ami történik.
Továbbra sem értem, mi történik, de így már nem is érdekel :D
MINDEN cuccról írtál. Tehát összegezve, te azért baszol el egy csomó pénzt, azért adósodtál el, hogy szarokat vegyél hangulatjavítónak.
Tavalyi modell csak a csicskáknak van... Elsőként kell átvenned a legújabb verziót, hogy legyen unboxing.
Azt vágod, hogy a samsung tvk kompatibilisek a cuccaiddal? 4k a ps hez?
Alapvetően minden egy darab szar, de attól még megkönnyítik az életedet.
Nagy élmény, majd mesélem a vlogba: sétálok melóba, közben írok egy emailt, majd zsebembe rakom a telefont. Gyorsan érkezik egy válasz az emailemre. Jelzi az ÓRÁM (!!!).
Rányomok az órámon, elolvasom, rányomok arra, hogy válasz, a válaszok közül kiválasztom, hogy "OK", erre kiírja, hogy válasz elküldve. És ehhez nem kellett még egyszer elővennem az imént elrakott telefonomat, az órámon ment.
Na, ilyenkor érzi az ember, hogy ez tényleg 2018 :)
fogyaték, 2 napig mást sem csináltál, mint az sms működés megértése és még most sem tiszta mi a hiba. beszarás, h milyen hülye vagy. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem akarok semmit megérteni, ami nem akadályoz meg abban, hogy ne kelljen semmit megértenem. :D
A valóság pont annyira érdekel, amennyire figyelembe kell vennem ahhoz, hogy toábbra se kelljen hogy érdekeljen :DDDD
Hideg padon nem lehet a vonzás törvényére koncentrálni, tehát ennek elkerülésének mértékéig érdemes úgy tenni, mintha elhinnéd, hogy nem csak egy számítógép által szimulált óriásteknős álma lennénk mindannyian. :DDDDD
elmebeteg vagy és egyre romlik az állapotod.
Majd a munkahelyeden előadhatod ugyanezt, ha képtelen leszel megérteni a feladatot amit kiosztanak.
teljesen jogos, eszty nyem tyanyítyottyák a hetyetyetye
összepisálom magam annyira röhögök és még csak itt tartok a felzárkózásban )))
Mi?
VÍÍÍÍÍÍBAZDMEGGG ))))
kettővel feljebb lefikáztad a fejlett technikát 2018ban, egy mosógépet nem tudsz kezelni, egy okostelefonról nem tudsz smst küldeni, bazdmeg, vagy valaki a tudtom nélkül beadott nekem valamit, vagy ezt te ide tényleg beírodpasztmekh visongok te marha))
Recsi nagy a baj, szalmaszálon kapaszkodsz, nehogy stroke legyen belőle mint a mulktor, nagyon vigyázz magadra és további politikai elemzéseket és kütyüvásárlásokat várunk!!!
Diliházban fogsz kikötni, vagy egy elfekvőben.
* mostanában Újszászról álmodik *
Hol a pénz, a kurva anyád!!!
Nem mintha akár csak egy szót is értenél belőle.
Amikor még voltak nézői live-on ott volt felrakva a kérdés, hogy miért nem hallgat rádiót otthon csak a háttérben például. Nem kell mindent érteni, szépen rádragad és megtanulod a nyelvet.
Erre a fogyi elkezdte magyarázni hogy ő azt nem, mert az egész gyerekes és dedós, meg mekkora szar a német média.
:D
Jól értem, hogy kipróbáltál két dolgot és abból levontad a zseniális következtetést az smsről. Itt megálltál.
Nos mondd meg őszintén, a munkában is így dolgozol???
És ha iphonera.se tudsz küldeni?!
De csak pont annyira, hogy innen már ne rúgjanak ki :DD
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Tehát nem.
akkor minek töltötted fel, te szerencsétlen? xd
Jaj ne. Holnap rádől a Fideszre a választási csalása, és pont ilyenkor kell nélkülöznünk a politikai szakértelmedet?
Vagy nem... LoL
nem biztos,hogy ebben a történetben ő a szerencsétlen..
Ha ezt, a pizzát, a felvétel költségét, a WU költségét összeszámolod, akkor mennyiben lesz összesen a 350 eurós utalás? 400?
És ha a beleölt óráid számát is felszorzod az órabéreddel? 450? 500?
Mekkora viharvert balfasz vagy te?
Meg olyat is, ami mutatja, hogy milyen hasztalan sporolasi lehetoseg kerul piacra az adott heten.
*kacsint*
Az univerzum csak teljesiti a kivansagat, hogy soha nem akar bejaros munkat.
Donételj a sodinak.
700 + fütyi
Ennyike :)
nem felmosónyél volt az, hahó
faasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohohohóóó, kemény fless lehet, mikor rájössz, hogy tényleg a picsába bombázhatsz kb bárkit :)
elnökjelöltként, de még president-elec-ként is azt mondta hogy stay out of syria...
* megnézi a térképen, hol a francban van az a szaros Románia *
Codreanu elvtársra nem emlékszik, h a KGB-ben szolgált volna.
felvetted már a vegyi védőruhát????????????
mi???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alkesz vok, nem hülye, dehogy lett!!!!!!!!!!!
Semmi baj, most már kész van Magyarország, hazajöhet a gnóm, az újjászerveződő Jobbikban tárt karokkal fogja várni Toroczkai és Emőke a faszmutogató sodikát.
dehogy van kész, sneci 8-10 évig akar kint maradni, addigra lesz kész. :)
LOL ikszdé
tajgi volt, kalapáccsal
Hogy a picsába okozhat gondot bárkinek, hogy a havi fizetésének EGYHETEDÉT bármikor ilyen körülményeskedés nélkül elutalja bárhova? Már 10 éve (amikor 140 nettót kerestem) sem okozott volna gondot, ha közeli ismerős megszorul és kölcsönkér húszezret, legfeljebb hozzányúlok a tartalékhoz hó végén. Ma már egy telje havi fizetés összege se okozna gondot, pedig jóval a 700 ezer alatt keresek, és még fütyi sincs akkora. Nem érzef azt, hogy valamit szarul csinálsz?
(Persze tudom, jövő héttől spórolsz, ikszdé)
Sárkányölő Roland
Apr 10, 2018 21:19:25
De ha te ennyire utálod az EU-t miért vagy az egyik alapítótagországban?
Apr 10, 2018 21:19:25
sodika
Apr 10, 2018 21:21:42
na jó, megyek az arabhoz, elküldeni havernek a 100 ezret.
csá
csá
Apr 10, 2018 21:21:42
-
Apr 10, 2018 21:27:57
na jó, megyek az arabhoz, elküldeni havernek a 100 ezret.
csá
csá
igazad van, kp-t felvenni az azonnal kamatozik + tranzakciós költsége van, meg gondolom az arab sem ingyen dolgozik...
fel vagy rá készülve, hogy májusban ez még több lesz? aztán júniusban (senki nem vesz nyáron házat) megkapod a drónhitelt aztán újszász :)
Apr 10, 2018 21:27:57
sodika
Apr 10, 2018 21:31:22
Szerencsétlennek csak így tudok most pénzt juttatni. Fizetni szép magas díjat a hitelkártya-társaságnak a készpénzfelvétel után, majd utána fizetni ismét szép magas díjat a WU után.
Ez van.
Ez van.
Apr 10, 2018 21:31:22
sodika
Apr 10, 2018 21:32:16
fel vagy rá készülve, hogy májusban ez még több lesz?
Arra próbálok felkészülni, hogy annak egy éves évfordulókján, amikor az első 100 ezret elutaltam neki, visszakapom mint a 600-at.
Ennyi.
Apr 10, 2018 21:32:16
sodika
Apr 10, 2018 21:37:10
Ja istenem, annyira időhiányban szenvedek megint, hogy a drónnal nincs is időm most foglalkozni. De jövő héten elintézem azt is.
Apr 10, 2018 21:37:10
Sárkányölő Roland
Apr 10, 2018 21:38:01
Ja istenem, annyira időhiányban szenvedek megint, hogy a drónnal nincs is időm most foglalkozni. De jövő héten elintézem azt is.
Apr 10, 2018 21:38:01
Andi
Apr 10, 2018 21:39:59
Ennyi.
Ennyi.
Vannak nálam jobb értékbecslők, de forintba átszámolva sem ér semmit a bőröd.
Apr 10, 2018 21:39:59
sodika
Apr 10, 2018 21:41:11
Figyelj, annyira tetszik, hogy gyors a Samsung telcsi, hogy már eldöntöttem: amikor októberben megjelenik a legújabb tablet, azt is megveszem, rögtön a megjelenéskor.
Szóval jó dolog azért havonta venni olyan kütyüket, melyekre korábban hosszú hónapokig spóroltam. :)
ennyi.
Apr 10, 2018 21:41:11
sodika
Apr 10, 2018 21:42:47
És leszarom, hogy mennyi pénzemnek kéne lennie, én jól akarom érezni magam egyelőre, és a drága kütyű nem azért kell, hogy villogj. A fejlett technika nem csodát tesz, nem valami extra az életedbe, hanem a hétköznapjaidban a technika miatti idegeskedés HIÁNYÁT jelenti.
Apr 10, 2018 21:42:47
Sárkányölő Roland
Apr 10, 2018 21:42:48
ennyi.
ennyi.
És ezt az eunak köszönheted.
Apr 10, 2018 21:42:48
Néző
Apr 10, 2018 21:43:52
ennyi.
ennyi.
Apr 10, 2018 21:43:52
sodika
Apr 10, 2018 21:44:25
A választási eredményre várva ugrott be nekem, hogy ok, most választhatok a nagyobb képernyő és a lassabb gép vagy a szép gyors gép a kis képernyő között. Egy 9,7 colos, atomgyors tabletet tehát érdemes az ilyen ücsörgős helyzetekre tekintettel mindig magamnál hordai. De a tavalyit nem veszem meg: majd csak októberben az akkor megjelenő legújabbat. Addig elég nekem a 2016-os alsókategóriás.
Apr 10, 2018 21:44:25
-
Apr 10, 2018 21:44:53
És leszarom, hogy mennyi pénzemnek kéne lennie, én jól akarom érezni magam egyelőre, és a drága kütyű nem azért kell, hogy villogj. A fejlett technika nem csodát tesz, nem valami extra az életedbe, hanem a hétköznapjaidban a technika miatti idegeskedés HIÁNYÁT jelenti.
igen, ezért nyüszítesz és vered a tabletet a videóidban. te idegbeteg vagy fejlett technikával és anélkül is.
Apr 10, 2018 21:44:53
sodika
Apr 10, 2018 21:45:14
Apr 10, 2018 21:45:14
sodika
Apr 10, 2018 21:46:11
Pont erről beszélek. Gyors nettel és streamer géppel nem lenne idegeskedés, mint ahogy reményeim szerint a Samsung telcsi a holnapi streamnél már nem csinál többé olyat, mint offline közvetítést jelez, amikor valójában online az.
Apr 10, 2018 21:46:11
fuck
Apr 10, 2018 21:47:02
Apr 10, 2018 21:47:02
-
Apr 10, 2018 21:47:15
A választási eredményre várva ugrott be nekem, hogy ok, most választhatok a nagyobb képernyő és a lassabb gép vagy a szép gyors gép a kis képernyő között. Egy 9,7 colos, atomgyors tabletet tehát érdemes az ilyen ücsörgős helyzetekre tekintettel mindig magamnál hordai. De a tavalyit nem veszem meg: majd csak októberben az akkor megjelenő legújabbat. Addig elég nekem a 2016-os alsókategóriás.
az még nem jutott eszébe a humán érdeklődésű sodinak, hogy egy magyar szépirodalmi kötetet vigyen magával az ilyen ücsörgős helyzetekre.
mert ilyen sodi a sodi. proli, műveletlen tahó a sodi. bizony.
Apr 10, 2018 21:47:15
sodika
Apr 10, 2018 21:47:40
Na, megtaláltam a lakcímbejelentő lapomat.
(Mert útlevél meg pénz bazmeg nem elég a küldéshez, ez is kell hozzá. Azért kíváncsi lennék, hogy aki kitalálta ez a sok pénzmosás elleni faszságot, az vágja-e, hogy csak átlagemberek életét nehezíti meg, de a bűnözőkét rohadtul nem).
Na megyek, elintézem.
csá
(Mert útlevél meg pénz bazmeg nem elég a küldéshez, ez is kell hozzá. Azért kíváncsi lennék, hogy aki kitalálta ez a sok pénzmosás elleni faszságot, az vágja-e, hogy csak átlagemberek életét nehezíti meg, de a bűnözőkét rohadtul nem).
Na megyek, elintézem.
csá
Apr 10, 2018 21:47:40
sodika
Apr 10, 2018 21:48:23
Oszt igen, csak a butatelefonom meg az okostelefonom vonatkozásában nem valamiért, de egyébként igen.
Apr 10, 2018 21:48:23
-
Apr 10, 2018 21:48:27
Apr 10, 2018 21:48:27
fuck
Apr 10, 2018 21:48:52
Egyébként meg nem én vagyok hülye a technikákhoz, hanem egyszerűen megbízhatatlan szar a technika.
Ez. Ilyen. :D
2018-ban is egy nagy rakás szar minden technikai cucc.
Ennyi.
Ez. Ilyen. :D
2018-ban is egy nagy rakás szar minden technikai cucc.
Ennyi.
Íme.
Apr 10, 2018 21:48:52
sodika
Apr 10, 2018 21:50:07
Kifejezetten élvezem egybként, hogy rányomok, és rögtön csinálja, amit akarok. A lassú tablet nem ilyen.
Ennek viszont sajnos ára van: kb. ötször olyan durván merül a telcsi mint a tablet. Ára van annak, hogyha erős proci dolgozik benne folyamatosan.
Szóval még ebben a hónapban veszek hozzá egy vezetéknélküli töltőt a melóhelyre.
Ennek viszont sajnos ára van: kb. ötször olyan durván merül a telcsi mint a tablet. Ára van annak, hogyha erős proci dolgozik benne folyamatosan.
Szóval még ebben a hónapban veszek hozzá egy vezetéknélküli töltőt a melóhelyre.
Apr 10, 2018 21:50:07
sodika
Apr 10, 2018 21:50:48
Apr 10, 2018 21:50:48
fuck
Apr 10, 2018 21:51:23
MINDEN cuccról írtál. Tehát összegezve, te azért baszol el egy csomó pénzt, azért adósodtál el, hogy szarokat vegyél hangulatjavítónak.
Apr 10, 2018 21:51:23
sodika
Apr 10, 2018 21:51:55
szóval jó ötlet volt a 10 ezres külső akku
20-ast nem cipelek nap közben, mert nehéz, de ez most jó
20-ast nem cipelek nap közben, mert nehéz, de ez most jó
Apr 10, 2018 21:51:55
Néző
Apr 10, 2018 21:53:02
Tavalyi modell csak a csicskáknak van... Elsőként kell átvenned a legújabb verziót, hogy legyen unboxing.
Azt vágod, hogy a samsung tvk kompatibilisek a cuccaiddal? 4k a ps hez?
Apr 10, 2018 21:53:02
sodika
Apr 10, 2018 21:54:12
Alapvetően minden egy darab szar, de attól még megkönnyítik az életedet.
Nagy élmény, majd mesélem a vlogba: sétálok melóba, közben írok egy emailt, majd zsebembe rakom a telefont. Gyorsan érkezik egy válasz az emailemre. Jelzi az ÓRÁM (!!!).
Rányomok az órámon, elolvasom, rányomok arra, hogy válasz, a válaszok közül kiválasztom, hogy "OK", erre kiírja, hogy válasz elküldve. És ehhez nem kellett még egyszer elővennem az imént elrakott telefonomat, az órámon ment.
Na, ilyenkor érzi az ember, hogy ez tényleg 2018 :)
Apr 10, 2018 21:54:12
-
Apr 10, 2018 21:57:19
De te folyamatosan a kacazjaiddal probalsz a trolloknak villogni ugy hogy egyebkent nem ertesz hozza. Tehat egy faszkalap vagy. Apr 10, 2018 21:57:19
-
Apr 10, 2018 21:58:49
Ennyi.
mi van ha nem kapod meg mert a haverod azt mondja hogy lajfdenzsor es tuleles az elso stb. Ennyi.
Apr 10, 2018 21:58:49
xray
(
x21)
Apr 10, 2018 22:00:38
x21)
fogyaték, 2 napig mást sem csináltál, mint az sms működés megértése és még most sem tiszta mi a hiba. beszarás, h milyen hülye vagy. xd
fuck
Apr 10, 2018 22:01:37
Sodi, te egy következetlem idióta vagy. Igazából ennyire egyszerű a történet. Ugyanígy írsz le németországi magyarokat, néger főbérlőket, népcsoportokat.
Apr 10, 2018 22:01:37
-
Apr 10, 2018 22:03:25
neked egyik kütyü sem könnyíti meg az életedet, mert vehetsz bármilyen telefont, ugyanaz a boldogtalan, magányos szerencsétlen maradsz. semmi lényeges nem változik az életedben egyik kütyütől sem. a legapróbb problémától is összeomlasz ugyanúgy.
Apr 10, 2018 22:03:25
sodika
Apr 10, 2018 22:06:03
Nem akarok semmit megérteni, ami nem akadályoz meg abban, hogy ne kelljen semmit megértenem. :D
A valóság pont annyira érdekel, amennyire figyelembe kell vennem ahhoz, hogy toábbra se kelljen hogy érdekeljen :DDDD
Hideg padon nem lehet a vonzás törvényére koncentrálni, tehát ennek elkerülésének mértékéig érdemes úgy tenni, mintha elhinnéd, hogy nem csak egy számítógép által szimulált óriásteknős álma lennénk mindannyian. :DDDDD
Apr 10, 2018 22:06:03
sodika
Apr 10, 2018 22:07:28
Ezt magyaráztam a Récz Gábornak is. Pont azért kell egy minimális mértékben figyelembe venned a hülye rendszert, hogy utána azon túl pont leszarhassad.
Apr 10, 2018 22:07:28
sodika
Apr 10, 2018 22:09:00
Mindent leszarok, és nem akarok megértni semmit, csak azt, aminek a megértése szükséges ahhoz, hogy továbbra se kelljen megértenem semmit, ami nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy leszarhassak mindent, ami meg akarja értetni magát velem, terhelni engem faszságokkal.
Ennyike :DDDD
na WU, csá
na WU, csá
Apr 10, 2018 22:09:00
xray
(
x21)
Apr 10, 2018 22:09:53
x21)
elmebeteg vagy és egyre romlik az állapotod.
fuck
Apr 10, 2018 22:10:02
Majd a munkahelyeden előadhatod ugyanezt, ha képtelen leszel megérteni a feladatot amit kiosztanak.
Apr 10, 2018 22:10:02
-
Apr 10, 2018 22:10:51
Gyerekek, mekkora show megy itt 2 napja. Csak kapkodom a fejem :D
Apr 10, 2018 22:10:51
egy másik néző
Apr 10, 2018 22:15:44
Hát faszom tudja, nem volt okostelefonom, de úgy néz ki. :D
teljesen jogos, eszty nyem tyanyítyottyák a hetyetyetye
összepisálom magam annyira röhögök és még csak itt tartok a felzárkózásban )))
Apr 10, 2018 22:15:44
sodika
Apr 10, 2018 22:15:53
Na jó, rohanok, mielőtt bezár.
11-kor zár az arab.
csá
11-kor zár az arab.
csá
Apr 10, 2018 22:15:53
-
Apr 10, 2018 22:17:25
Na jó, rohanok, mielőtt bezár.
11-kor zár az arab.
csá
11-kor zár az arab.
csá
Mi?
Apr 10, 2018 22:17:25
egy másik néző
Apr 10, 2018 22:22:08
VÍÍÍÍÍÍBAZDMEGGG ))))
kettővel feljebb lefikáztad a fejlett technikát 2018ban, egy mosógépet nem tudsz kezelni, egy okostelefonról nem tudsz smst küldeni, bazdmeg, vagy valaki a tudtom nélkül beadott nekem valamit, vagy ezt te ide tényleg beírodpasztmekh visongok te marha))
Recsi nagy a baj, szalmaszálon kapaszkodsz, nehogy stroke legyen belőle mint a mulktor, nagyon vigyázz magadra és további politikai elemzéseket és kütyüvásárlásokat várunk!!!
Apr 10, 2018 22:22:08
autiméter
Apr 10, 2018 22:24:02
*ismét kiakadt*
Apr 10, 2018 22:24:02
stréber troll
Apr 10, 2018 22:29:47
Mindent leszarok, és nem akarok megértni semmit, csak azt, aminek a megértése szükséges ahhoz, hogy továbbra se kelljen megértenem semmit, ami nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy leszarhassak mindent, ami meg akarja értetni magát velem, terhelni engem faszságokkal.
na WU, csá
na WU, csá
Diliházban fogsz kikötni, vagy egy elfekvőben.
Apr 10, 2018 22:29:47
óriásteknős
Apr 10, 2018 22:41:22
* mostanában Újszászról álmodik *
Apr 10, 2018 22:41:22
sodika
Apr 10, 2018 22:45:06
Arab ilyenkor már nem WU-zik.
Mindegy, készpénz nálam van, sétáltam egy jót, meg ettem egy jó pizzát, a pénzt meg majd reggel melóba menet feladom.
Mindegy, készpénz nálam van, sétáltam egy jót, meg ettem egy jó pizzát, a pénzt meg majd reggel melóba menet feladom.
Apr 10, 2018 22:45:06
Hajdu Attila
Apr 10, 2018 22:47:28
Hol a pénz, a kurva anyád!!!
Apr 10, 2018 22:47:28
sodika
Apr 10, 2018 22:56:00
jé, cukorhegy élő
www.youtube.com/watch?v=6ValJMOpt7s
www.youtube.com/watch?v=6ValJMOpt7s
Apr 10, 2018 22:56:00
-
Apr 10, 2018 23:04:05
Apr 10, 2018 23:04:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 10, 2018 23:22:57
jé, cukorhegy élő
youtube.com/watch?v=6ValJMOpt7s
youtube.com/watch?v=6ValJMOpt7s
Apr 10, 2018 23:22:57
-
Apr 10, 2018 23:29:10
Amikor még voltak nézői live-on ott volt felrakva a kérdés, hogy miért nem hallgat rádiót otthon csak a háttérben például. Nem kell mindent érteni, szépen rádragad és megtanulod a nyelvet.
Erre a fogyi elkezdte magyarázni hogy ő azt nem, mert az egész gyerekes és dedós, meg mekkora szar a német média.
:D
Apr 10, 2018 23:29:10
-
Apr 10, 2018 23:38:10
Jól értem, hogy kipróbáltál két dolgot és abból levontad a zseniális következtetést az smsről. Itt megálltál.
Nos mondd meg őszintén, a munkában is így dolgozol???
És ha iphonera.se tudsz küldeni?!
Apr 10, 2018 23:38:10
-
Apr 10, 2018 23:40:02
Endre téged hajt valami vágy, hogy megismerj új dolgokat és elmerülj bennük?
Vagy csak legyen meg a penészes szoba meg vr játék + faszverés és minden más le van szarva.
Igazi lumpenproli vagy.
Vagy csak legyen meg a penészes szoba meg vr játék + faszverés és minden más le van szarva.
Igazi lumpenproli vagy.
Apr 10, 2018 23:40:02
sodika
Apr 10, 2018 23:55:36
Engem már semmi nem érdekel, csak ami ahhoz kell, hogy biztosítani tudjam, hogy ne kelljen hogy érdekeljen bármi is. :D
És éjféktől meg nem írok ide többé.
Hat napom van a Facebook tiltásom feloldásáig. Azt a régi bejegyzések priváttá tételére kell fordítanom, hogy többé ne tudjatok jelenteni semmit.
Na csá
Hat napom van a Facebook tiltásom feloldásáig. Azt a régi bejegyzések priváttá tételére kell fordítanom, hogy többé ne tudjatok jelenteni semmit.
Na csá
Apr 10, 2018 23:55:36
sodika
Apr 10, 2018 23:56:50
Endre téged hajt valami vágy, hogy megismerj új dolgokat és elmerülj bennük?
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Apr 10, 2018 23:56:50
-
Apr 10, 2018 23:59:24
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Tehát nem.
Apr 10, 2018 23:59:24
-
Apr 11, 2018 00:02:47
Apádat elásták már vagy pörkölni fogják?
Apr 11, 2018 00:02:47
-
Apr 11, 2018 00:30:13
Dejó hogy soha többé nem írsz.
Apr 11, 2018 00:30:13
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 00:33:06
x21)
Engem már semmi nem érdekel, csak ami ahhoz kell, hogy biztosítani tudjam, hogy ne kelljen hogy érdekeljen bármi is. :D
Na csá
Na csá
akkor minek töltötted fel, te szerencsétlen? xd
-
Apr 11, 2018 00:36:27
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Jaj ne. Holnap rádől a Fideszre a választási csalása, és pont ilyenkor kell nélkülöznünk a politikai szakértelmedet?
Apr 11, 2018 00:36:27
Pegazus 88
Apr 11, 2018 07:06:18
Vagy nem... LoL
Apr 11, 2018 07:06:18
Kvarcolt piton
Apr 11, 2018 07:48:53
Szerencsétlennek csak így tudok most pénzt juttatni. Fizetni szép magas díjat a hitelkártya-társaságnak a készpénzfelvétel után, majd utána fizetni ismét szép magas díjat a WU után.
Ez van.
Ez van.
nem biztos,hogy ebben a történetben ő a szerencsétlen..
Apr 11, 2018 07:48:53
kábító pitonszag
Apr 11, 2018 09:30:02
Ha ezt, a pizzát, a felvétel költségét, a WU költségét összeszámolod, akkor mennyiben lesz összesen a 350 eurós utalás? 400?
És ha a beleölt óráid számát is felszorzod az órabéreddel? 450? 500?
Mekkora viharvert balfasz vagy te?
Apr 11, 2018 09:30:02
-
Apr 11, 2018 09:51:35
Kelle irni egy appot az okosórára, ami mindig számolja sodinak, hogy hány "Soha többet nem írok ide" ciklust tolt már le.
Apr 11, 2018 09:51:35
-
Apr 11, 2018 10:02:16
Kelle irni egy appot az okosórára, ami mindig számolja sodinak, hogy hány "Soha többet nem írok ide" ciklust tolt már le.
Meg olyat is, ami mutatja, hogy milyen hasztalan sporolasi lehetoseg kerul piacra az adott heten.
Apr 11, 2018 10:02:16
-
Apr 11, 2018 10:08:41
Nagyon halgatsz a melórol recskás.Ez azt jelenti hogy baj van ott is.Hány késés volt eddig?Már nem olyan nyugis hogy lebomlanak a masnik?Betanultak már az új dolgozók?Hamarosan közlik hogy a megrendelő visszamondta a projectet,persze csak veled.:-)
Apr 11, 2018 10:08:41
peroni pizza
Apr 11, 2018 10:32:25
*kacsint*
Apr 11, 2018 10:32:25
-
Apr 11, 2018 11:08:58
Nagyon halgatsz a melórol recskás.Ez azt jelenti hogy baj van ott is.Hány késés volt eddig?Már nem olyan nyugis hogy lebomlanak a masnik?Betanultak már az új dolgozók?Hamarosan közlik hogy a megrendelő visszamondta a projectet,persze csak veled.:-)
Az univerzum csak teljesiti a kivansagat, hogy soha nem akar bejaros munkat.
Apr 11, 2018 11:08:58
-
Apr 11, 2018 11:33:35
Apr 11, 2018 11:33:35
autizmus
Apr 11, 2018 11:48:00
sodi szeretnrm tamogatni a youtube-os munkassagodat, hogy tudom megtenni?
Apr 11, 2018 11:48:00
asodi
Apr 11, 2018 11:56:20
sodi szeretnrm tamogatni a youtube-os munkassagodat, hogy tudom megtenni?
Donételj a sodinak.
700 + fütyi
Ennyike :)
Apr 11, 2018 11:56:20
broni
Apr 11, 2018 12:39:50
www.borsonline.hu/aktualis/felmosonyellel-szurta-ki-rabtarsa-szemet-egy-ferfi-szegeden/151177
tajgi, hány szemed van??!!ne hazudj!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 12:39:50
sittes sanyi
Apr 11, 2018 12:46:42
www.borsonline.hu/aktualis/felmosonyellel-szurta-ki-rabtarsa-szemet-egy-ferfi-szegeden/151177
Apr 11, 2018 12:46:42
Schwezoff David
Apr 11, 2018 12:50:28
Sodi, milyen a projektvezető néni? Szebb Andinál?
Apr 11, 2018 12:50:28
broni
Apr 11, 2018 12:53:57
faasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 12:53:57
broni
Apr 11, 2018 13:31:06
bombáz trump!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
óóóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
halál basszadra!!!halál a muzsik csicskáira!!!!!!!!!!!!!
isten, áld meg amerikát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 13:31:06
-
Apr 11, 2018 13:38:46
ohohohóóó, kemény fless lehet, mikor rájössz, hogy tényleg a picsába bombázhatsz kb bárkit :)
elnökjelöltként, de még president-elec-ként is azt mondta hogy stay out of syria...
Apr 11, 2018 13:38:46
broni
Apr 11, 2018 13:47:09
lényeg hogy bombázzon mán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 13:47:09
Schwezoff David
Apr 11, 2018 14:55:27
Apr 11, 2018 14:55:27
Vlagyimir Putyin
Apr 11, 2018 15:14:16
* megnézi a térképen, hol a francban van az a szaros Románia *
Apr 11, 2018 15:14:16
broni
Apr 11, 2018 15:15:22
honnan tudja, hogy román vok?????????????
Apr 11, 2018 15:15:22
Schwezoff David
Apr 11, 2018 15:18:27
honnan tudja, hogy román vok?????????????
Apr 11, 2018 15:18:27
broni
Apr 11, 2018 15:25:09
felvetted már a vegyi védőruhát????????????
Apr 11, 2018 15:25:09
Vlagyimir Putyin
Apr 11, 2018 15:35:34
* a google streetview nézegetése után lemond Bukarest bombázásáról, mert úgysem lenne semmi különbség *
Apr 11, 2018 15:35:34
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 16:06:15
Nagy baj lehet a melócsában. Amikor legutóbb feladatot kapott, azt három napig reszelte, miközben egy-két órás munka volt, és még arra is kapott kritikát. Lassan kezdik belátni, hogy a csöves, bűzös gnóm nem jó semmire. Feltűnően kussol ezzel kapcsolatban, szóval valószínűleg a főnöknénitől érkezett már egy-két lebaszásocska, juhú!
Apr 11, 2018 16:06:15
tiszafaszomi figyelő
Apr 11, 2018 16:10:28
László Boros
április 1., 2:27 ·
Fogd meg, ereszd el. Fogd meg, ereszd el...
Hát nem egy sablonos amerikai sztori... a trollokkal való majdani játékhoz viszont remek inspiráció...
Egy sorozatgyilkos kannibál kinyírja egy titkosügynök barátnőjét, az meg elkezd rá vadászni, vagyis inkább játszadozik vele...Elfogja, megkínozza egy kicsit, aztán elengedi. Majd újra és újra... aztán vannak benne jó kis fordulatok.
április 1., 2:27 ·
Fogd meg, ereszd el. Fogd meg, ereszd el...
Hát nem egy sablonos amerikai sztori... a trollokkal való majdani játékhoz viszont remek inspiráció...
Egy sorozatgyilkos kannibál kinyírja egy titkosügynök barátnőjét, az meg elkezd rá vadászni, vagyis inkább játszadozik vele...Elfogja, megkínozza egy kicsit, aztán elengedi. Majd újra és újra... aztán vannak benne jó kis fordulatok.
Apr 11, 2018 16:10:28
-
Apr 11, 2018 16:26:26
Kérdezném a Tisztelt professzor úrtól, hogy SoDi-nak be lett-e húzva a strigu az ukrán kurva után?
Apr 11, 2018 16:26:26
broni
Apr 11, 2018 16:27:32
Kérdezném a Tisztelt professzor úrtól, hogy SoDi-nak be lett-e húzva a strigu az ukrán kurva után?
mi???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alkesz vok, nem hülye, dehogy lett!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 16:27:32
stressznélküli nyugi
Apr 11, 2018 16:27:53
Nagy baj lehet a melócsában. Amikor legutóbb feladatot kapott, azt három napig reszelte, miközben egy-két órás munka volt, és még arra is kapott kritikát. Lassan kezdik belátni, hogy a csöves, bűzös gnóm nem jó semmire. Feltűnően kussol ezzel kapcsolatban, szóval valószínűleg a főnöknénitől érkezett már egy-két lebaszásocska, juhú!
Semmi baj, most már kész van Magyarország, hazajöhet a gnóm, az újjászerveződő Jobbikban tárt karokkal fogja várni Toroczkai és Emőke a faszmutogató sodikát.
Apr 11, 2018 16:27:53
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 16:41:42
x21)
Herr Schreck
Apr 11, 2018 17:10:57
LOL ikszdé
Apr 11, 2018 17:10:57
broni
Apr 11, 2018 17:18:01
8 év múlva már humusz lesz.......a teste
a lelke pedig a pokolban sínylődik!!!!!!!!!!!!!!!!mert pervrz szodomita!!!!!!!!!!!!!
a lelke pedig a pokolban sínylődik!!!!!!!!!!!!!!!!mert pervrz szodomita!!!!!!!!!!!!!
Apr 11, 2018 17:18:01
broni
Apr 11, 2018 17:55:16
www.origo.hu/teve/20180411-csunyan-osszevertek-szecsodi-karcsit-kep.html?utm_source=hirkereso
na végre)))))))))))))))))))))))))))))
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Apr 11, 2018 17:55:16
Brian
Apr 11, 2018 18:30:36
www.origo.hu/teve/20180411-csunyan-osszevertek-szecsodi-karcsit-kep.html?utm_source=hirkereso
tajgi volt, kalapáccsal
Apr 11, 2018 18:30:36
Berlini flokker
Apr 11, 2018 18:36:37
Ha valaki fel szeretné hívni Borbély apostoli kormányzót:)
06706000134
06706000134
Apr 11, 2018 18:36:37
-
Apr 11, 2018 19:00:22
Ez van.
Ez van.
Hogy a picsába okozhat gondot bárkinek, hogy a havi fizetésének EGYHETEDÉT bármikor ilyen körülményeskedés nélkül elutalja bárhova? Már 10 éve (amikor 140 nettót kerestem) sem okozott volna gondot, ha közeli ismerős megszorul és kölcsönkér húszezret, legfeljebb hozzányúlok a tartalékhoz hó végén. Ma már egy telje havi fizetés összege se okozna gondot, pedig jóval a 700 ezer alatt keresek, és még fütyi sincs akkora. Nem érzef azt, hogy valamit szarul csinálsz?
(Persze tudom, jövő héttől spórolsz, ikszdé)
Apr 11, 2018 19:00:22
-
Apr 11, 2018 19:02:40
Apr 11, 2018 19:02:40
sodika
Apr 11, 2018 19:26:47
Milyen butaság már, hogy olyanok, akik nem hisznek a gyíkemberekben, hirtelen hinni kezdenek a választási csalásban! :)
Konteós majmok, LOL xDD
De tényleg nem írok ide, csá.
Konteós majmok, LOL xDD
De tényleg nem írok ide, csá.
Apr 11, 2018 19:26:47
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

szaros ujjakkal.