Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
selejt vagy, mondom. nem kötelező stresszelni mindennapi aprócska kihívásoktól. azért vagy selejt, mert te még ilyen apróságoktól is félsz.
de mondjuk mit várjunk attól, aki állni sem bír, meg nem bírja a monotóniát, meg elfújha egy apró szellő, és 2 kilós súlyzókjal edz?
selejtes picsogó buzi vagy. ezért sem volt nőd soha. kúrasd seggbe magad egy kemény faszú buzival.
Te figyelj, mi lenne, ha kötnénk egy fogadást? Mondj egy dátumot, meddig fogod biztosan megrendelni a drónt.
És ha végül mégsem rendeled meg, akkor meg fel kell venned egy "balek" feliratú pólót. Na?
Vera pontosan miért ölt belétek ennyi energiát? Komolyan kérdezem.
Tényleg, végre pontot tehetnél az összeesküvés elmélet végére, mely arról szól, hogy Rocskai Jani bácsi az igazi apád.
www.youtube.com/watch?v=9R_I2xuO5wY
Én is öltem Törpapába. Meg RGL-be.
Emberség, tudod.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
a saját apáddal nem vagy emberséges.
te érdekből tetted. eleve törpapa és a devizahiteles haver csak kölcsönt kapott tőled. rgl-től is ellenszolgáltatást vártál.
ne hazudozzál már, te görény! benned nincs semmi emberség. egy ember nem bánik így az apjával. te egy számító geci vagy.
kussolj klozetzsidó
Tényleg megdöbbentő, hogy mennyire hülyének néz minket.
Miért kellene ismerkedned? Ez a harmadik munkahelyed. Hány volt vagy jelenlegi kollégáddal tartod a kapcsolatot melón kívül? Zéró. És tudod miért? Mert mindenki érzi és látja, hogy szar ember vagy, ezért aztán kerülnek, mint egy leprást.
Ez nem válasz hanem kitérés.
Miért etetett, gondozott és szállásolt el évekig Vera?
Ez nem emberségi, ilyet max Kalkuttai Terézanya csinált.
Válaszolj legyél szífes.
Anyád és Vera igazi barátok voltak, a téged lehúzók pedig csak a pénzedért foglalkoznak veled.
Barátot venni nem lehet.
Recsy tudod a felnőttek világában ez úgy működik, hogy az ember a szaktudását használja és elvégzi a feladatait, nem szerepeket játszik egy munkahelyen. Te eddig ott a haszontalan, németül angolul nem beszélő, egynadrágos tróger szerepét játszottad, szerinted ez bejön?
Képzeld magad a helyébe: melócsá ugrott a trollok miatt (max fusizni tud valahol gombokért), orvosi ellátás nuku, legális lakásbérlet nuku (uzsorások, kisszobák, szevasztok), kanadai nyugdíj nuku (addig melózhat, míg fel nem fordul), és illegális bevándorlóként bármikor elvihetik a zsaruk.
Ennél nagyobb szopatást még a trollok sem tudtak volna kitalálni, jóhogy síkideg.
De hat kozszereplo. Ez megfelelo indok lehetne a topikok visszatetelere?
nem lényeges, hogy fent van-e ez a topik egy jelentéktelen oldalon. ez a malacz idegesítéséről szól.
mert ő úgy képzelte, hogy majd kanadában kibekkeli az elévülést, és kiröhögi a magyar bíróságot. de most idegeskedhet, hogy megtalálják-e vagy sem, kiadják-e vagy sem, és ezzel a topikkal ennyi elég volt, hogy befészkelje magát a gondolat a fejébe.
eddig tartott a magabiztos röfögés. most már idegesen röfög.
még el sem ítélték...
mi elől menekül?
most már az előzetes letartóztatás elől. nem jelent meg a tárgyaláson. kiadták ellene a körözést. ha hazahozzák, kvázi automatikusan megy az előzetesbe a jogerős ítéletig. az pedig még egy év is lehet.
baszki.. ez azért elég kemény. és ha nem ítélik el, akkor kapna kártérítést?
a csepeli bombagyáros ügyben is felmentették, és azért sem kapott egy fillér kárpit. de ebben az ügyben biztosan elítélik, olyan sok bizonyíték van ellene, ezért is lécelt le. csak az a kérdés, hogy hány évet kap. de éveket fog kapni, ez szinte biztos.
éveket? de hát gyilkosságért adnak éveket nem?
mondjuk nem értme, ha itthon maradt volna a jeladóval, akkor már rég lement volna az egésznek a fele vagy nem?
12 év halmazati büntetéssel van megkínálva a vád szerint. ha csak a felének a felét fogja kapni, az is 3 év.
12 év??? lehet, hogy 12 évre bezsuppolják? de hát akkor valami brutál börtönbe is kerül majd nem?
Középmértékből kell kiindulni. Ha 2-12 a büntetési tétel a halmazat miatt, akkor 7 év a középmérték, ha ettől lefele eltér a bíró, azt már indokolnia kell enyhítőkkel (eltelt időtől kezdve minden szar lehet ilyen). De ez csak akkor, ha a legfontosabb elem, a csoportos önbíráskodás megáll. Gondolom futóék - ha bármi esélyt látnak a sikerre - arra játszanak, hogy ebben a vádpontban ne tudják elítélni
12 év a max, nem hiszem, hogy annyit kapna. életveszélyt okozó súlyos testi sértéssel van megvádolva, szerintem ez elég ingatag. de reálisan 4-5 év kinéz neki.
Ezek vannak:
www.koltai-ugyvedi-iroda.hu/elet-a-borton-falai-kozott/
Gondolom, ha önbíráskodásért és testi sértésért lecsukják 5-6 évre, akkor az nem fogház lesz...
és az számít vajon, hogy korábban már volt elítélve? a három csapás még él?
ami iratokat mutatott a videóban, azokból az derül ki, hogy "ha nem mondod meg hova dugtad el a bringát, akkor majd ez meg az lesz", aztán megüti. elég nagy az esély, hogy elítélik csoportos önbíráskodásért is. futó egyébként nem annyira nagy mágus. ő nem egy bánáti kategória.
hogy számít-e? malacznak kilométeres listája van az ítéleteiről. vagy hatszor volt már büntetve. kétszer kapott felfüggőt. a bíró szemében ő egy olyan bűnöző, aki leszarta a korábbi ítéleteket, és tovább bűnözött.
mi lesz vele, ha mondjuk kap 7 évet? akkor vége az életnek nem? onnan már nem igazán lehet felállni
csak elmondom, te élősködő szardarab, hogyha NEM fizetsz adókat, NEM fizeted ki a közüzemi számláidat, majd ennek KÖVETKEZTÉBEN kidobnak az utcára, az NEM tragédia.
Az a DOLGOK NORMÁLIS RENDJE. A társadalom védekezése az élősködők ellen.
ez számomra is érthetetlen.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
* NYAMIIII *
Nem tudom, nem voltam még sitten, de ha 10 kancigány közé rakják, esetleg beszervezheti őket is tolvajkergetőnek.
Dehogy érez. Még ehhez is gyáva.
Te nem figyelsz, nyelvtanilag pontosan fogalmazó SoDI volt most is a SoDI!
A halőr malacz pontosan úgy él, mint a hal a vízben, ha nem szór elég tápot az akváriumba, kibasszák az utcára és éhendöglik ő is!
Tényleg igaz, hogy cukros, vagy ezt csak arra találta ki, hogy sajnáltassa magát?
Abban a pillanatban, hogy kezelésre szorul, már adja is a kórház a drótot a zsaruknak.
Szar lehet úgy élni, hogy választhatsz: vagy ellátnak és kitoloncolnak, vagy felfordulsz az árokparton.
nem is tudom hirtelen, melyik miatt röhögnék nagyobbat.
Nem cukros szerintem, de egyszer volt valami öndiagnózisa a mindenhez is értő mérnök úrnak.
Vagy elmegy Vladimirhoz a kétes hírű állatorvoshoz.
Szerintem egyszerűen nem gondolta, hogy az ártalmatlan trollok intéznek neki egy nemzetközi elfogatóparancsot, és arra játszott, hogy kibekkeli az elévülést. Viszont amíg keresik, nem évül el a dolog. Ha tényleg megfordult a fejében a menedékkérelem, akkor butább, mint gondoltuk. EU-s állampolgárként esélye sincs rá.
Felesleges ezzel trollkodni, nem éri meg a fátadozást. A jelenlegi trollkodási irány egyértelműen Kanada, mivel ott röfög a disznó, és ott kell elkapni.
* kacsint *
* rég a zaciban *
* 10 éves használt Acer van helyette *
Szerző:
xray
(
x21)
Apr 23, 2018 22:15:08
Válasz
(3)
x21)
Apr 23, 2018 22:15:08
Válasz
(3)
Arra célzok, hogy a Vera nem csak rajtam segített. Ő volt az, aki normális áron vevőt talált a pátyi házra úgy, hogy a NAV-elévüléssel együtt pont kijöjjön az újszászi költözés.
a nagyanyád lehetett volna, aki az utolsó leheletélig harcolt és fizetett az életben maradásodért, te meg egyszerűen leverázod, te szörnyszülött? ki a fasznak képzeled magad, te nyomorék? Apr 23, 2018 22:15:08
-
Apr 23, 2018 22:17:09
Fasz vagy. A stressz nem az élet része, hanem olyasmi, ami megöl. Aki elvárja, hogy vele idegeskedjek, annak a kurva anyja.
selejt vagy, mondom. nem kötelező stresszelni mindennapi aprócska kihívásoktól. azért vagy selejt, mert te még ilyen apróságoktól is félsz.
de mondjuk mit várjunk attól, aki állni sem bír, meg nem bírja a monotóniát, meg elfújha egy apró szellő, és 2 kilós súlyzókjal edz?
selejtes picsogó buzi vagy. ezért sem volt nőd soha. kúrasd seggbe magad egy kemény faszú buzival.
Apr 23, 2018 22:17:09
-
Apr 23, 2018 22:18:14
Lesz, de most vágok vlogot épp.
Jut eszembe a vlogvágásról is hazudtál és lebuktál vele nem is egyszer.A drónrol is hazodtál.Most is hazudsz.Ilyen hazúdós asodi.HAzudik reggel,délben,este Apr 23, 2018 22:18:14
Mr. Deja vu
Apr 23, 2018 22:20:11
Lesz, de most vágok vlogot épp.
Te figyelj, mi lenne, ha kötnénk egy fogadást? Mondj egy dátumot, meddig fogod biztosan megrendelni a drónt.
És ha végül mégsem rendeled meg, akkor meg fel kell venned egy "balek" feliratú pólót. Na?
Apr 23, 2018 22:20:11
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 23, 2018 22:23:18
Endre, meglátogattad már Vera néni sírját?
A temetésre nem mentél el, ez evidencia, nem kell magyarázni.
A temetésre nem mentél el, ez evidencia, nem kell magyarázni.
Apr 23, 2018 22:23:18
-
Apr 23, 2018 22:24:30
Aha. Leszarom.
Az ideggyógyintézetekben is sokezer ember van, és senki kedvéért nem vagyok hajlandó odajutni.
Az ideggyógyintézetekben is sokezer ember van, és senki kedvéért nem vagyok hajlandó odajutni.
Apr 23, 2018 22:24:30
-
Apr 23, 2018 22:25:36
IQ tesztkitöltös liveot a népnek. Donate lehetőséggel!!
Apr 23, 2018 22:25:36
Apr 23, 2018 22:25:48
Engem már csak az érdekel MIÉRT??, mi a sötét titok?
Verának mi köze volt Gyöngyihez, és a fogyi gyerekéhez?
Miért tünt fel hirtelen a "semmiből" és nyúlt a hónuk alá, pont amikorra családilag lenullázták magukat?
Sodika -egyik- szexnagyija lett volna? Nagyonis jól tartotta magát, de azért ez mindenhogy meredek...
Vagy Vera lett volna az a bizonyos "anyám barátnője, akinél majd bepanaszolom"....?
Esetleg minkettő egyben...?
Ami biztos, a rocskai klánnak kb végtelen pénze, és komoly kapcsolati tőkéje, befolyása van -és volt-, a "könyvelő nemistudta hogy mivan", meg a többi az természetesen tyodika féle porhintés, kérdés ez miért
hirtelen akkor kezdett "működni" amikor...?
Sok darabja van ennek a kirakósnak, csak mindegyik homályos kicsit, pl a számlaüggyel mi lett, ami miatt még kihallgatásra is bevitték a gnómot? Az tényleg részben trollakció lehetett?
Létezik, hogy mindezek MELLETT még stróman is lett volna ez a szerencsétlen, valami cégügyben?
Ez ott nem stimmel ,hogy ennek mostanra tuti nyoma lenne -így vagy úgy- de a korcs nevén csak a két ismerten bedőlt cége van és volt, egyiknek sincs köze a rocskai birodalomhoz.
Verának mi köze volt Gyöngyihez, és a fogyi gyerekéhez?
Miért tünt fel hirtelen a "semmiből" és nyúlt a hónuk alá, pont amikorra családilag lenullázták magukat?
Sodika -egyik- szexnagyija lett volna? Nagyonis jól tartotta magát, de azért ez mindenhogy meredek...
Vagy Vera lett volna az a bizonyos "anyám barátnője, akinél majd bepanaszolom"....?
Esetleg minkettő egyben...?
Ami biztos, a rocskai klánnak kb végtelen pénze, és komoly kapcsolati tőkéje, befolyása van -és volt-, a "könyvelő nemistudta hogy mivan", meg a többi az természetesen tyodika féle porhintés, kérdés ez miért
hirtelen akkor kezdett "működni" amikor...?
Sok darabja van ennek a kirakósnak, csak mindegyik homályos kicsit, pl a számlaüggyel mi lett, ami miatt még kihallgatásra is bevitték a gnómot? Az tényleg részben trollakció lehetett?
Létezik, hogy mindezek MELLETT még stróman is lett volna ez a szerencsétlen, valami cégügyben?
Ez ott nem stimmel ,hogy ennek mostanra tuti nyoma lenne -így vagy úgy- de a korcs nevén csak a két ismerten bedőlt cége van és volt, egyiknek sincs köze a rocskai birodalomhoz.
Apr 23, 2018 22:25:48
táltos
Apr 23, 2018 22:26:38
lesz bajusz Endre?
Apr 23, 2018 22:26:38
-
Apr 23, 2018 22:26:58
Tényleg, végre pontot tehetnél az összeesküvés elmélet végére, mely arról szól, hogy Rocskai Jani bácsi az igazi apád.
www.youtube.com/watch?v=9R_I2xuO5wY
Apr 23, 2018 22:26:58
Apr 23, 2018 22:32:25
én úgy tudom sneci egy kísérlet eredménye, miszerint fock jenő spermáit szétosztották megbízható komcsik között így került képbe recskamama, aki kihordta fock magját, de mivel recskapapa már alkesz hippi volt ezért recskaira delegálták a kísérlet finanszírozását. vera néni fock nagy rajongója volt, innen a halálig tartó támogatás
Apr 23, 2018 22:32:25
-
Apr 23, 2018 22:37:31
Már menekül a gyagyás,záporoznak a neki kellemetlen kérdések,dörgölődik az orra a hazugságaiban,a ködgép már a pirosban pörög.Egyre idegesebben nyeldekli az alkoholt,Shrekk pedig egyre jobban unja a fókahangokat.
Apr 23, 2018 22:37:31
-
Apr 23, 2018 22:38:03
egy biztos. a törvényes apja iránt nem érez semmit. 5 éve legalább meg sem látogatta, előtte meg kidobta a lakásból amit tőle kapott ajándékba, kijátszotta alóla a haszonélvezeti jogát. szóval válogatott geciségeket követett el ellene. ilyeneket jóérzésű ember az ellenségével sem tesz.
Apr 23, 2018 22:38:03
sodika
Apr 23, 2018 22:43:23
Emberség, tudod.
Apr 23, 2018 22:43:23
táltos
Apr 23, 2018 22:45:13
-Vera pontosan miért ölt belétek ennyi energiát? Komolyan kérdezem.
Emberség, tudod.
Emberség, tudod.
a saját apáddal nem vagy emberséges.
Apr 23, 2018 22:45:13
-
Apr 23, 2018 22:48:01
Emberség, tudod.
Emberség, tudod.
te érdekből tetted. eleve törpapa és a devizahiteles haver csak kölcsönt kapott tőled. rgl-től is ellenszolgáltatást vártál.
ne hazudozzál már, te görény! benned nincs semmi emberség. egy ember nem bánik így az apjával. te egy számító geci vagy.
Apr 23, 2018 22:48:01
-
Apr 23, 2018 22:48:40
Emberség, tudod.
Emberség, tudod.
kussolj klozetzsidó
Apr 23, 2018 22:48:40
-
Apr 23, 2018 22:49:38
a minicigótól barátságot akartál venni pénzért. emberség, persze. tudod kit nézzél hülyének, bazmeg!
Apr 23, 2018 22:49:38
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 23, 2018 22:52:35
a minicigótól barátságot akartál venni pénzért. emberség, persze. tudod kit nézzél hülyének, bazmeg!
Tényleg megdöbbentő, hogy mennyire hülyének néz minket.
Apr 23, 2018 22:52:35
-
Apr 23, 2018 22:54:37
Emberség, tudod.
Lófaszt.Emlékszel amikor törpapánál lógtál és zabáltál,minicigánzy pedig szerepelt a videóidban amiért pénzt kaptál.Csak egy kis aprót dobtál oda nekik,azt is érdekből. Emberség, tudod.
Apr 23, 2018 22:54:37
sodika
Apr 23, 2018 22:57:38
Úgy gondoltam, ha már nehezen ismerkedek, őt emelem magam mellé színvonalban, de alkalmatlan rá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Apr 23, 2018 22:57:38
-
Apr 23, 2018 22:57:47
emberség snecinél = 8 euró ajándékba
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36773x18) Oct 27, 2016 00:53:05 Könyvjelző Válasz vote up vote down (2)
Törpapa eleve úgy számol, hogy mire mindent visszaküld, 230-240 ezer forintjába fog kerülni. Megbeszéltük, hogy 700 eurót kérek vissza, a 8 euró az ajándékom. És hogy a WU költséget ő állja oda-vissza.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36773x18) Oct 27, 2016 00:53:05 Könyvjelző Válasz vote up vote down (2)
Törpapa eleve úgy számol, hogy mire mindent visszaküld, 230-240 ezer forintjába fog kerülni. Megbeszéltük, hogy 700 eurót kérek vissza, a 8 euró az ajándékom. És hogy a WU költséget ő állja oda-vissza.
Apr 23, 2018 22:57:47
-
Apr 23, 2018 23:00:22
Egyébként úgyhallottam az elmebeteg cigány vesz egy drónt,hogy felülről mutassa be a sátánsystem pusztítását.Andiéknak is van drónja,Chris lefesti a magasból készült képeket.Asodinak is...Ja nem asodi csak hazudozik róla.
Apr 23, 2018 23:00:22
-
Apr 23, 2018 23:02:05
A sodinak a shiker napján lesz drónja.
Apr 23, 2018 23:02:05
Apr 23, 2018 23:04:24
[quote=-]Tényleg, végre pontot tehetnél az összeesküvés elmélet végére, mely arról szól, hogy Rocskai Jani bácsi az igazi apád. [quote]
Ez lenne a legmeredekebb, hogy Veja mama valójában a férje zabigyerekét babusgatta....bár nem teljes képtelenség ez sem, amit tudunk, (leköpés, stb) nem erre utal.
Sodika teljesen pszichopata, nincsenek igazi érzései, ettől még van benne valamiféle autista ragaszkodás tárgyakhoz és személyekhez, ld faptop, egynadrág, stb, ezek azonban funkcionális kötődések, szüksége van az adott személyre -tárgyra- valamiért.....
Nem véletlenül válogatott retardáltak és elmebetegek a társasága, akiket vagy nem zavar, vagy nem érdeklik, vagy saját elmeállapotuk miatt fel sem ismerik Endre problémáit.
A normális emberek rohamtempóban menekülnek, ebből következik, hogy a trollokkal haverkodik még mindig, ez is egy autista kötődés, a trolljai nélkül nem SoDi a sodi ugyebár.
Valahol mélyen talán Bandibát okolja azért, hogy ilyen nyomorult gnóm lett, kis igazság van ebben, ha úgy veszem, (ld alkoholizmus, csöves haverok a sittről ,stb)
...,de ehhez ismerni kellene az összes mocskos titkot és a teljes történetet.
Van ott még felelős bőven, a nagymama is kiegyengethette volna sodrófával a púpját, nem hagyhatta volna, hogy szétrohassza már a tejfogaival az egész pofázmányát, stb.
Ez lenne a legmeredekebb, hogy Veja mama valójában a férje zabigyerekét babusgatta....bár nem teljes képtelenség ez sem, amit tudunk, (leköpés, stb) nem erre utal.
Sodika teljesen pszichopata, nincsenek igazi érzései, ettől még van benne valamiféle autista ragaszkodás tárgyakhoz és személyekhez, ld faptop, egynadrág, stb, ezek azonban funkcionális kötődések, szüksége van az adott személyre -tárgyra- valamiért.....
Nem véletlenül válogatott retardáltak és elmebetegek a társasága, akiket vagy nem zavar, vagy nem érdeklik, vagy saját elmeállapotuk miatt fel sem ismerik Endre problémáit.
A normális emberek rohamtempóban menekülnek, ebből következik, hogy a trollokkal haverkodik még mindig, ez is egy autista kötődés, a trolljai nélkül nem SoDi a sodi ugyebár.
Valahol mélyen talán Bandibát okolja azért, hogy ilyen nyomorult gnóm lett, kis igazság van ebben, ha úgy veszem, (ld alkoholizmus, csöves haverok a sittről ,stb)
...,de ehhez ismerni kellene az összes mocskos titkot és a teljes történetet.
Van ott még felelős bőven, a nagymama is kiegyengethette volna sodrófával a púpját, nem hagyhatta volna, hogy szétrohassza már a tejfogaival az egész pofázmányát, stb.
Apr 23, 2018 23:04:24
-
Apr 23, 2018 23:08:01
Meglepődnél sneci ha a nagyfőnök behívna az irodájába,ahol egy csúcsdrónnal játszadozna éppen.Megkérdezné van e drónod,mert valaki azt mondta neki hogy te ezzel videózol.:-)
Mondanád hogy nincs,de este megrendelem.
Erre kirúgja a sodit,mert dróntalan asodi,meg amúgy is büdös és szar a munkája. :-)
Mondanád hogy nincs,de este megrendelem.
Erre kirúgja a sodit,mert dróntalan asodi,meg amúgy is büdös és szar a munkája. :-)
Apr 23, 2018 23:08:01
-
Apr 23, 2018 23:09:59
Úgy gondoltam, ha már nehezen ismerkedek, őt emelem magam mellé színvonalban, de alkalmatlan rá.
Miért kellene ismerkedned? Ez a harmadik munkahelyed. Hány volt vagy jelenlegi kollégáddal tartod a kapcsolatot melón kívül? Zéró. És tudod miért? Mert mindenki érzi és látja, hogy szar ember vagy, ezért aztán kerülnek, mint egy leprást.
Apr 23, 2018 23:09:59
-
Apr 23, 2018 23:17:43
Rocskai nem Sneci apja. Azon a bizonyos interju videon egyertelmu hoty Endre a.nehai orege arcat orokolte.
Apr 23, 2018 23:17:43
-
Apr 23, 2018 23:20:07
Emberség, tudod.
Emberség, tudod.
Ez nem válasz hanem kitérés.
Miért etetett, gondozott és szállásolt el évekig Vera?
Ez nem emberségi, ilyet max Kalkuttai Terézanya csinált.
Válaszolj legyél szífes.
Apr 23, 2018 23:20:07
-
Apr 23, 2018 23:33:37
lehet en emlekszem rosszul, de pont hogy nem az apjara hasonlit, a faternak nincsenek ennyire jellegzetes szemita vonasai, mint sodinak, aki inkabb az anyjara utott, aki egy golda meir hasonmas. amugy a jo viszony recsakiek es snecik kozt valoszinuleg meg a rendszervaltas elottrol ered, az anyja ismerosei a partbol, es ezek a regi komcsik eleg osszetartoak, de csak ennyi, valoszinuleg nincs koztuk rokoni kapcsolat.
sneci, tegyel mar be 1-1 kepet a szuleidrol, hogy eldonthessuk kire hasonlitasz.
sneci, tegyel mar be 1-1 kepet a szuleidrol, hogy eldonthessuk kire hasonlitasz.
Apr 23, 2018 23:33:37
Apr 24, 2018 00:04:52
Vajon ilyenkor mit csinál a kobold, amikor ennyire beletaposnak az autista álomvilgába a trollok?
Dürohamot kap és hörögve visítozik, amíg herr shrekk ki nem húzza a zinternetet, hogy kussoljon végre?
Eszméletlenre tütükézi magát, néha ezek miatt maga alá is okádik ("kárt okozott"), másnap takaríthat Shrekkbácsi, de nem ingyen ám, hopp, a bevétel jelentős része már megint ugrott??
Ennyire sokat nem iszik, csak annyit, hogy katatnóikus önkívületben rángassa a döglött pitont egész este, hajnalig, halkan nyüszögve, motyogva, mindeféle fiatalcsaj-vloggeres youtube és cukáron buzivideókra, amiket felváltva vagy akár egyszerre néz?
Közben esetleg fél önkívületben magával is beszélget mint szméagol, a videóiból ismert hörgő vagy sikongó eltorzult torokhangon?
Dürohamot kap és hörögve visítozik, amíg herr shrekk ki nem húzza a zinternetet, hogy kussoljon végre?
Eszméletlenre tütükézi magát, néha ezek miatt maga alá is okádik ("kárt okozott"), másnap takaríthat Shrekkbácsi, de nem ingyen ám, hopp, a bevétel jelentős része már megint ugrott??
Ennyire sokat nem iszik, csak annyit, hogy katatnóikus önkívületben rángassa a döglött pitont egész este, hajnalig, halkan nyüszögve, motyogva, mindeféle fiatalcsaj-vloggeres youtube és cukáron buzivideókra, amiket felváltva vagy akár egyszerre néz?
Közben esetleg fél önkívületben magával is beszélget mint szméagol, a videóiból ismert hörgő vagy sikongó eltorzult torokhangon?
Apr 24, 2018 00:04:52
púp-orr-sérv-fogász
Apr 24, 2018 02:08:19
Szóval ő intézte anyámnak, hogy legyen egy tehermentes házban, és nekem a német életet.
Pont ezért mondom, hogy Törpapa pont belefért, mert nekem is segített valaki, én is segítettem valakinek, hurrá. Egyensúlyba került az univerzum.
Pont ezért mondom, hogy Törpapa pont belefért, mert nekem is segített valaki, én is segítettem valakinek, hurrá. Egyensúlyba került az univerzum.
Anyád és Vera igazi barátok voltak, a téged lehúzók pedig csak a pénzedért foglalkoznak veled.
Barátot venni nem lehet.
Apr 24, 2018 02:08:19
-
Apr 24, 2018 05:40:09
Te aprot adtal a torpenek es devizas haverodnak. Vera az eletedet mentette meg.Amugy meg a sajat szuleidnek nem segitettel. Hol van ez egyensulyban? Tovabbra is kerdes hogy mi lesz ha a devizas haverod nem adja meg penzt. Egyebkent nem fogja.Undorito fereg vagy
Apr 24, 2018 05:40:09
stressznélküli nyugi
Apr 24, 2018 06:26:22
Keresem az optimális szerepet, aki már senkit nem zavar. A túltolt magabiztosság az előző két helyen nem jött be, de holnaptól igyekszem ügyelni rá, hogy a ló ellenkező oldalára se essek át.
Recsy tudod a felnőttek világában ez úgy működik, hogy az ember a szaktudását használja és elvégzi a feladatait, nem szerepeket játszik egy munkahelyen. Te eddig ott a haszontalan, németül angolul nem beszélő, egynadrágos tróger szerepét játszottad, szerinted ez bejön?
Apr 24, 2018 06:26:22
autizmus
Apr 24, 2018 08:54:02
mikor tervez ketnadragos sodi lenni a sodi?
Apr 24, 2018 08:54:02
-
Apr 24, 2018 09:10:38
lolbazmeg! a malacz annyira kész van attól, hogy hamarosan haza fogják hozni, hogy törölteti a gyakorikérdéseken az erre vonatkozó kérdéseket.
Tisztelt Felhasználónk!
"Sherlock Porks (Tolvajkéregetők) Kanadában bujkál a törvény elől?" kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél jogait. Kérjük, ne írd ki újra!
"Elkezdődött Sherlock Porks (Tolvajkéregetők) kiadatási eljárása Kanadában? Elfogják, kiadják a kanadaiak Magyarországnak?" kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél jogait. Kérjük, ne írd ki újra!
Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztráció megszüntetésével járhat.
Üzenetünkre a [email protected] e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.
Az üzenet bezárásához kattints az alábbi gombra!.
Tisztelt Felhasználónk!
"Sherlock Porks (Tolvajkéregetők) Kanadában bujkál a törvény elől?" kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél jogait. Kérjük, ne írd ki újra!
"Elkezdődött Sherlock Porks (Tolvajkéregetők) kiadatási eljárása Kanadában? Elfogják, kiadják a kanadaiak Magyarországnak?" kérdést töröltük, mivel a kérdés, vagy a kérdésre érkező válaszok vélhetően sértik egy harmadik fél jogait. Kérjük, ne írd ki újra!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztráció megszüntetésével járhat.
Üzenetünkre a [email protected] e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.
Apr 24, 2018 09:10:38
-
Apr 24, 2018 09:17:30
valaki tegyen fel egy olyasmi kérdést, hogy "ki az a magyar bűnöző aki kanadában bujkál, és körözik, kiadatási eljárás van ellene?". engem sajnos letiltottak.
Apr 24, 2018 09:17:30
whaterdély
Apr 24, 2018 09:18:19
sneci, szted ez is csak egy duplacsavar, vagy tényleg szökött bűnöző a példaképed, aki csengőfrásszal él?
Apr 24, 2018 09:18:19
-
Apr 24, 2018 09:23:48
azt a kérdést is töröltette, hogy politikai menedékjogot kért-e kanadában. jaj de érzékeny lett a röfi a témára.
ja várjál, most látom, hogy a körözéséről szóló kérdést is törölték.
talán a wikipédián kellene rögzíteni, hogy nemzetközi elfogatóparancs van ellene. hadd rinyáljon ott is.
ja várjál, most látom, hogy a körözéséről szóló kérdést is törölték.
talán a wikipédián kellene rögzíteni, hogy nemzetközi elfogatóparancs van ellene. hadd rinyáljon ott is.
Apr 24, 2018 09:23:48
whaterdély
Apr 24, 2018 09:25:47
de szép is volt, hogy az ártalmatlan trollok leszedték a malatzot a halőrségről, meg a hólapátolásról, lol. mi maradt neked csámpás, figyeled a netet és próbálsz gyomlálni, de a kiadatást nem úszod meg. tényleg mivan a zsirmalatz kocájával, már praktizáló ütyvéd, vagy marketingguru?
Apr 24, 2018 09:25:47
-
Apr 24, 2018 09:34:36
közben 5 csillagot adott magának a mosdató oldalra
m.facebook.com/efrajim.canuck/activity/217745042308486
m.facebook.com/efrajim.canuck/activity/217745042308486
Apr 24, 2018 09:34:36
whaterdély
Apr 24, 2018 09:46:05
én abban bízom, hogy a malatz már belátta, jobb lett volna 15 éve legálisan, priusz nélkül kimenni torontoba, de itthon játszotta az "eszét". megérte ugye a figyelem tokás? most jöhetsz haza a jó kis böribe. bár már 15 éve is menthetetlen voltál, ostoba tolvaj. mennyi leszel ha kiengednek 45? lol
Apr 24, 2018 09:46:05
tokás szopás
Apr 24, 2018 09:49:52
Vinnyogj csak, nekünk az nagyon jó! Tudod, mi vagyunk azok a semmirekellő autisták, akik fotelből néztük a vérprofi mérnököt, a szabadság hírnökét, hogyan ültet magának faszerdőket az agresszív proli viselkedésével. Mi még mindig ugyanabban a fotelben ülünk, az erőszakos tolvaj viszont csatornapatkány módjára nemzetközi elfogatóparanccsal a fején bujkál, kocsányon lógó szemekkel böngészi az internetet, hátha ki kell soderálni valamit, ami a hatóságokat segítheti. Ez ám a Saját Megoldás! Na, húzás feketén medencét sikálni!
Apr 24, 2018 09:49:52
berlini kollégák
Apr 24, 2018 09:51:31
drónrendelés elsodikázódott megint, bizony. most vagy soha sneci, vagy végleg balfasz maradsz.
Apr 24, 2018 09:51:31
-
Apr 24, 2018 09:53:03
Hahó! az emlékoldalra jó lenne kitenni egy képet, hogy sikerült elérni a malatz nemzetközi köröztetését!
m.facebook.com/Tolvajkéregetők-Emlékoldal-1282151998462325/
m.facebook.com/Tolvajkéregetők-Emlékoldal-1282151998462325/
Apr 24, 2018 09:53:03
ideges a tizedes
Apr 24, 2018 10:09:09
lolbazmeg! a malacz annyira kész van attól, hogy hamarosan haza fogják hozni, hogy törölteti a gyakorikérdéseken az erre vonatkozó kérdéseket.
Tisztelt Felhasználónk!
Tisztelt Felhasználónk!
Képzeld magad a helyébe: melócsá ugrott a trollok miatt (max fusizni tud valahol gombokért), orvosi ellátás nuku, legális lakásbérlet nuku (uzsorások, kisszobák, szevasztok), kanadai nyugdíj nuku (addig melózhat, míg fel nem fordul), és illegális bevándorlóként bármikor elvihetik a zsaruk.
Ennél nagyobb szopatást még a trollok sem tudtak volna kitalálni, jóhogy síkideg.
Apr 24, 2018 10:09:09
bőrré ázott korcs
Apr 24, 2018 10:09:13
hehe, nagyon röhögök malatz, én meghívásra megyek torontoba rokonomhoz, de nem akarok maradni, csak pár hetet, aztán jövök haza rendőrök nélkül. te meg ott bujkálsz valahol, pedig lett volna lehetőséged ott lehúzni sokakat, ott több a gazdag gyerek. szar lesz hazarepülni, de megérdemled rohadék.
Apr 24, 2018 10:09:13
-
Apr 24, 2018 10:13:58
Tisztelt Felhasználónk!
Tisztelt Felhasználónk!
Apr 24, 2018 10:13:58
-
Apr 24, 2018 10:48:00
nem lényeges, hogy fent van-e ez a topik egy jelentéktelen oldalon. ez a malacz idegesítéséről szól.
mert ő úgy képzelte, hogy majd kanadában kibekkeli az elévülést, és kiröhögi a magyar bíróságot. de most idegeskedhet, hogy megtalálják-e vagy sem, kiadják-e vagy sem, és ezzel a topikkal ennyi elég volt, hogy befészkelje magát a gondolat a fejébe.
Apr 24, 2018 10:48:00
tigris
Apr 24, 2018 10:50:20
még el sem ítélték...
mi elől menekül?
Apr 24, 2018 10:50:20
-
Apr 24, 2018 10:54:40
még el sem ítélték...
mi elől menekül?
mi elől menekül?
most már az előzetes letartóztatás elől. nem jelent meg a tárgyaláson. kiadták ellene a körözést. ha hazahozzák, kvázi automatikusan megy az előzetesbe a jogerős ítéletig. az pedig még egy év is lehet.
Apr 24, 2018 10:54:40
tigris
Apr 24, 2018 10:59:25
Apr 24, 2018 10:59:25
-
Apr 24, 2018 11:06:23
itt még a magabiztos röfögés ment:
www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__8959038-Sherlock Porks-hany-ev-fegyhazat-kaphat
Most már valóban semennyit. Vagyis ha kap is, nem fogja letölteni soha.
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A kérdező kommentje:
9
Miért nem?
Mert nincs kedve hozzá.
www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__8959038-Sherlock Porks-hany-ev-fegyhazat-kaphat
Most már valóban semennyit. Vagyis ha kap is, nem fogja letölteni soha.
A kérdező kommentje:
9
Miért nem?
Mert nincs kedve hozzá.
Apr 24, 2018 11:06:23
-
Apr 24, 2018 11:11:33
ezt a "nem megyek börtönbe mert nincs hozzá kedvem" kommentet még januárban írta. akkor még azt hitte, hogy hiába találtunk rá kanadában, nem tudunk ellene tenni semmit. most meg már körözik kanadában is, és esélyes, hogy haza fogják hozni.
hát persze, hogy emiatt idegesen topikokat törölget.
hát persze, hogy emiatt idegesen topikokat törölget.
Apr 24, 2018 11:11:33
-
Apr 24, 2018 11:13:52
milyen önérzetesz a kis latol. xd
cigányként fogják kezelni, akármikor kerül is a hatóságok látókörébe, azaz kibasszák, mint macskát szarni. menedékjogról ne is álmodozzon!
cigányként fogják kezelni, akármikor kerül is a hatóságok látókörébe, azaz kibasszák, mint macskát szarni. menedékjogról ne is álmodozzon!
Apr 24, 2018 11:13:52
-
Apr 24, 2018 11:14:56
a csepeli bombagyáros ügyben is felmentették, és azért sem kapott egy fillér kárpit. de ebben az ügyben biztosan elítélik, olyan sok bizonyíték van ellene, ezért is lécelt le. csak az a kérdés, hogy hány évet kap. de éveket fog kapni, ez szinte biztos.
Apr 24, 2018 11:14:56
-
Apr 24, 2018 11:21:57
szerintem most a következőket lehetne trollkodni.
írni kellene kanadai online lapoknak, hogy van egy ilyen önbíráskodási ügy, és a malacz náluk bujkál, ki van adva ellene a nemzetközi elfogató, és megy már a kiadatás, miközben a röfi állítólag politikai menedékjogot kért.
ha esetleg cikket írnának belőle, akkor megtudnánk, hogy aktívan keresik-e a kanadai rendőrök, mert ezt ott megmondják a sajtónak.
akinek jó az angolja, az megírhatna egy 10 mondatos levelet, és a trollok elkezdik küldözgetni kanadába.
írni kellene kanadai online lapoknak, hogy van egy ilyen önbíráskodási ügy, és a malacz náluk bujkál, ki van adva ellene a nemzetközi elfogató, és megy már a kiadatás, miközben a röfi állítólag politikai menedékjogot kért.
ha esetleg cikket írnának belőle, akkor megtudnánk, hogy aktívan keresik-e a kanadai rendőrök, mert ezt ott megmondják a sajtónak.
akinek jó az angolja, az megírhatna egy 10 mondatos levelet, és a trollok elkezdik küldözgetni kanadába.
Apr 24, 2018 11:21:57
tigris
Apr 24, 2018 11:23:08
mondjuk nem értme, ha itthon maradt volna a jeladóval, akkor már rég lement volna az egésznek a fele vagy nem?
Apr 24, 2018 11:23:08
-
Apr 24, 2018 11:24:46
m.origo.hu/nagyvilag/20080425-kanada-kiadatas-elol-bujkal-egy-magyar-roma-horvath-adolf.html
a The Canadian Press írt erről, szóval nem kizárt, hogy a röfiről is írnának.
a The Canadian Press írt erről, szóval nem kizárt, hogy a röfiről is írnának.
Apr 24, 2018 11:24:46
-
Apr 24, 2018 11:26:13
12 év halmazati büntetéssel van megkínálva a vád szerint. ha csak a felének a felét fogja kapni, az is 3 év.
Apr 24, 2018 11:26:13
tigris
Apr 24, 2018 11:29:11
12 év??? lehet, hogy 12 évre bezsuppolják? de hát akkor valami brutál börtönbe is kerül majd nem?
Apr 24, 2018 11:29:11
-
Apr 24, 2018 11:31:02
Középmértékből kell kiindulni. Ha 2-12 a büntetési tétel a halmazat miatt, akkor 7 év a középmérték, ha ettől lefele eltér a bíró, azt már indokolnia kell enyhítőkkel (eltelt időtől kezdve minden szar lehet ilyen). De ez csak akkor, ha a legfontosabb elem, a csoportos önbíráskodás megáll. Gondolom futóék - ha bármi esélyt látnak a sikerre - arra játszanak, hogy ebben a vádpontban ne tudják elítélni
Apr 24, 2018 11:31:02
-
Apr 24, 2018 11:32:40
12 év a max, nem hiszem, hogy annyit kapna. életveszélyt okozó súlyos testi sértéssel van megvádolva, szerintem ez elég ingatag. de reálisan 4-5 év kinéz neki.
Apr 24, 2018 11:32:40
-
Apr 24, 2018 11:33:18
Szegény malacz mindezt az exhibicionizmusának köszönheti. Ha vidám favágóként éli az életét az életben nem akadnak a nyomára de neki muszáj a neten kotlania és olyan faszságokkal teleszórni amiről messziről bűzlik a csülke.
* ásít *
* ásít *
Apr 24, 2018 11:33:18
-
Apr 24, 2018 11:33:54
Ezek vannak:
www.koltai-ugyvedi-iroda.hu/elet-a-borton-falai-kozott/
Gondolom, ha önbíráskodásért és testi sértésért lecsukják 5-6 évre, akkor az nem fogház lesz...
Apr 24, 2018 11:33:54
tigris
Apr 24, 2018 11:36:46
Apr 24, 2018 11:36:46
-
Apr 24, 2018 11:36:53
ami iratokat mutatott a videóban, azokból az derül ki, hogy "ha nem mondod meg hova dugtad el a bringát, akkor majd ez meg az lesz", aztán megüti. elég nagy az esély, hogy elítélik csoportos önbíráskodásért is. futó egyébként nem annyira nagy mágus. ő nem egy bánáti kategória.
Apr 24, 2018 11:36:53
-
Apr 24, 2018 11:39:29
hogy számít-e? malacznak kilométeres listája van az ítéleteiről. vagy hatszor volt már büntetve. kétszer kapott felfüggőt. a bíró szemében ő egy olyan bűnöző, aki leszarta a korábbi ítéleteket, és tovább bűnözött.
Apr 24, 2018 11:39:29
tigris
Apr 24, 2018 11:45:05
ez befolyásolhatja az ítéletet?mi lesz vele, ha mondjuk kap 7 évet? akkor vége az életnek nem? onnan már nem igazán lehet felállni
Apr 24, 2018 11:45:05
Elsőéves
(
x3)
Apr 24, 2018 12:01:05
x3)
Még csak most olvasom a 22.-i kommenteket, sírva röhögök. Köszönöm a vidám perceket, kedves Trollégák! :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Apr 24, 2018 12:40:14
x4)
Gyakorin ezt joguk van törölni egyáltalán? Hiszen egy köztörvényes be bűnözőről van szó, aki bujkál a törvény elől!
Ezzel bűnpártolást követnek el, Boros László ír is mindjárt egy felháborodott levelet Tiszavasváriból, amiben csavarhúzózást fog kilátásba helyezni, ha nem teszik ki a körözöttes malac képet a főoldalra!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Ezzel bűnpártolást követnek el, Boros László ír is mindjárt egy felháborodott levelet Tiszavasváriból, amiben csavarhúzózást fog kilátásba helyezni, ha nem teszik ki a körözöttes malac képet a főoldalra!
Schwezoff Dávid
Apr 24, 2018 12:51:53
Mondjuk anyámat kicsit noszogatni kellett, konkrétan kicsit végrehajtani a házán lévő párszázezres tartozást, hogy észbe kapjon, de utólag emiatt is hálás a Verának, mert legalább kimozdította ezzel a komfortzónájából, mielőtt tragédia lett volna a történet vége.
csak elmondom, te élősködő szardarab, hogyha NEM fizetsz adókat, NEM fizeted ki a közüzemi számláidat, majd ennek KÖVETKEZTÉBEN kidobnak az utcára, az NEM tragédia.
Az a DOLGOK NORMÁLIS RENDJE. A társadalom védekezése az élősködők ellen.
Apr 24, 2018 12:51:53
xray
(
x21)
Apr 24, 2018 12:52:41
x21)
Gyakorin ezt joguk van törölni egyáltalán? Hiszen egy köztörvényes be bűnözőről van szó, aki bujkál a törvény elől!
ez számomra is érthetetlen.
broni
Apr 24, 2018 12:54:17
a kanadai vadonba jol el lehet bujni a cucunak.......
Apr 24, 2018 12:54:17
broni
Apr 24, 2018 12:55:29
ha elkapják, írhat ő is börtönverseket..........
Apr 24, 2018 12:55:29
Grizzly Gedeon
Apr 24, 2018 12:58:29
a kanadai vadonba jol el lehet bujni a cucunak.......
* NYAMIIII *
Apr 24, 2018 12:58:29
Prosecutor Peter
Apr 24, 2018 13:00:47
* getting ready *
Apr 24, 2018 13:00:47
-
Apr 24, 2018 13:14:14
A cukorbetegsége miatt kénytelen lesz felvenni a kapcsolatot az egészségüggyel. Lassan befigyel a körülmetélés is, ha durvul a betegsége. Aztán tényleg Zsomcat lesz a neve. hahaha
Apr 24, 2018 13:14:14
-
Apr 24, 2018 13:17:38
Endre, azért most érzel ugye valami kaján önelégültséget és kárörömöt a megfegyelmeződdel szemben. Te fasz.
Apr 24, 2018 13:17:38
-
Apr 24, 2018 13:19:36
ez befolyásolhatja az ítéletet?
mi lesz vele, ha mondjuk kap 7 évet? akkor vége az életnek nem? onnan már nem igazán lehet felállni
Nem tudom, nem voltam még sitten, de ha 10 kancigány közé rakják, esetleg beszervezheti őket is tolvajkergetőnek.
Apr 24, 2018 13:19:36
iligyek
Apr 24, 2018 13:25:06
Endre, azért most érzel ugye valami kaján önelégültséget és kárörömöt a megfegyelmeződdel szemben. Te fasz.
Dehogy érez. Még ehhez is gyáva.
Apr 24, 2018 13:25:06
trendbeli garázdaság
Apr 24, 2018 13:26:36
Nagyon röhögtem, amikor azt írta a korcs, hogy a csülkös úgy él Kanadában bujkálva, mint hal a vízben. Leszámítva, hogy normális szállást nem kap, hogy nincs tb-je, hogy nem vállalhat legális munkát, hogy kerülnie kell minden kapcsolatot a hatóságokkal. Abban a pillanatban, ahogy menedékkérelmet akar beadni, már toloncolják is ki, de simán elég lehet egy rutinszerű igazoltatás is, és megy is a vizsgálati fogságba a röfi. Tényleg kurva jó lehet úgy élni, hogy folyamatosan a társadalom perifériáján tengődsz LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 24, 2018 13:26:36
Galla Miki
Apr 24, 2018 13:37:32
Nagyon röhögtem, amikor azt írta a korcs, hogy a csülkös úgy él Kanadában bujkálva, mint hal a vízben. Leszámítva, hogy normális szállást nem kap, hogy nincs tb-je, hogy nem vállalhat legális munkát, hogy kerülnie kell minden kapcsolatot a hatóságokkal. Abban a pillanatban, ahogy menedékkérelmet akar beadni, már toloncolják is ki, de simán elég lehet egy rutinszerű igazoltatás is, és megy is a vizsgálati fogságba a röfi. Tényleg kurva jó lehet úgy élni, hogy folyamatosan a társadalom perifériáján tengődsz LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Te nem figyelsz, nyelvtanilag pontosan fogalmazó SoDI volt most is a SoDI!
A halőr malacz pontosan úgy él, mint a hal a vízben, ha nem szór elég tápot az akváriumba, kibasszák az utcára és éhendöglik ő is!
Apr 24, 2018 13:37:32
-
Apr 24, 2018 13:40:15
Az egyik tolvajkéregető külön videóban volt egy kanadai fickóval interjú (To catch a bike thief), akik hasonlóan dolgoztak, DE azzal a különbséggel, hogy ők nem rendőrösdit játszottak, hanem a motivációt akarták megérteni.
Szerintetek a pofa nagyon röhögne, ha megtudná, hogy az Európai haverja épp ott bújkál és csicskáztatják a háztulajdonosok?
Szerintetek a pofa nagyon röhögne, ha megtudná, hogy az Európai haverja épp ott bújkál és csicskáztatják a háztulajdonosok?
Apr 24, 2018 13:40:15
iligyek
Apr 24, 2018 13:40:18
A cukorbetegsége miatt kénytelen lesz felvenni a kapcsolatot az egészségüggyel. Lassan befigyel a körülmetélés is, ha durvul a betegsége. Aztán tényleg Zsomcat lesz a neve. hahaha
Tényleg igaz, hogy cukros, vagy ezt csak arra találta ki, hogy sajnáltassa magát?
Abban a pillanatban, hogy kezelésre szorul, már adja is a kórház a drótot a zsaruknak.
Szar lehet úgy élni, hogy választhatsz: vagy ellátnak és kitoloncolnak, vagy felfordulsz az árokparton.
Apr 24, 2018 13:40:18
Schwezoff Dávid
Apr 24, 2018 13:41:35
nem is tudom hirtelen, melyik miatt röhögnék nagyobbat.
Apr 24, 2018 13:41:35
-
Apr 24, 2018 13:42:31
Nem cukros szerintem, de egyszer volt valami öndiagnózisa a mindenhez is értő mérnök úrnak.
Apr 24, 2018 13:42:31
-
Apr 24, 2018 13:43:00
Vagy elmegy Vladimirhoz a kétes hírű állatorvoshoz.
Apr 24, 2018 13:43:00
-
Apr 24, 2018 13:44:12
Puzsér nagy haver vajon tud a fejleményekről?
Apr 24, 2018 13:44:12
-
Apr 24, 2018 13:51:30
Eddig azvolt a haditerv valoszinuleg, hogy beadja a menedekkerelmet orbanviktorra hivatkozva, viszont ez nemzetkozi elfogatoparanccsal a hata mogott bukos lett. Kivancsi lennek mi a kovetkezo haditerv? Mert lassan mar csak a nevtelen gettolakok koze bujas marad azmeg nem egy stressznelkuli nyugi eletmod a venulo malaczkanak.
Apr 24, 2018 13:51:30
-
Apr 24, 2018 13:55:32
index.hu/tudomany/2018/04/23/penisz-_es_herezacsko-atultetes/
Endre!
Kérlek ne nyúzd a pitont hámmentesre valamin lassan nevezd meg azt a szerencséset aki eme nemes szerved megörökölheti hamarosan bekövetkező rohamos leépülésed végfelvonását követően. Te fasztalan.
Endre!
Kérlek ne nyúzd a pitont hámmentesre valamin lassan nevezd meg azt a szerencséset aki eme nemes szerved megörökölheti hamarosan bekövetkező rohamos leépülésed végfelvonását követően. Te fasztalan.
Apr 24, 2018 13:55:32
Fontos Tréfarovat
Apr 24, 2018 14:05:27
Endre, te fasz! Megbuktál egy technikai próbán.
Mivel hetek óta nem tettél semmit, nem várok tovább: most már bevallom, hogy megtréfáltalak. Az igazság az, hogy apádról nem tudunk semmit, de halálhírt sem kaptunk (ettől még lehet, hogy már tényleg leadta a szerelést szerencsétlen öreg).
Ez amolyen Sheriff és Sheriffné (tőled lestem el a technikát) jellegű tréfálkozás volt, természetesen az általad kijelölt jóízlés határait szigorúan, de nem feltétlenül nem átlépve. Paródiarovat.
Egy férge vagy, de olyan amire a magyarnyelvben sincsenek már jelzők. Ugyanis, ha az elmúlt hetekben egyszer vetted volna a fáradtságot, hogy utánakérdezz ennek a jelentéktelen ténynek, akkor már itt ugattál volna habzó pofával, hogy milyen alattomos gecik a trollok, de ugye a polaritás megváltozott, mivel elmulasztottad megtenni.
A tisztelt trollégáktól pedig elnézést kérek a technikai próba miatt, sajnos néha a tudomány érdekében dezinformációs kutatás szükséges.
Most kérlek Sneci, oszd meg te is a tapasztalataid, hogy milyen érzelmi görbét írt le benned az intervenciós jobbhorog és mikor döntöttél úgy, hogy ez csak stresszforrás és inkább ignorálod, 115%-on pörgetve az autiködgenerátort?
Üdvözlettel és szeretettel:
Rohaggy meg.
Mivel hetek óta nem tettél semmit, nem várok tovább: most már bevallom, hogy megtréfáltalak. Az igazság az, hogy apádról nem tudunk semmit, de halálhírt sem kaptunk (ettől még lehet, hogy már tényleg leadta a szerelést szerencsétlen öreg).
Ez amolyen Sheriff és Sheriffné (tőled lestem el a technikát) jellegű tréfálkozás volt, természetesen az általad kijelölt jóízlés határait szigorúan, de nem feltétlenül nem átlépve. Paródiarovat.
Egy férge vagy, de olyan amire a magyarnyelvben sincsenek már jelzők. Ugyanis, ha az elmúlt hetekben egyszer vetted volna a fáradtságot, hogy utánakérdezz ennek a jelentéktelen ténynek, akkor már itt ugattál volna habzó pofával, hogy milyen alattomos gecik a trollok, de ugye a polaritás megváltozott, mivel elmulasztottad megtenni.
A tisztelt trollégáktól pedig elnézést kérek a technikai próba miatt, sajnos néha a tudomány érdekében dezinformációs kutatás szükséges.
Most kérlek Sneci, oszd meg te is a tapasztalataid, hogy milyen érzelmi görbét írt le benned az intervenciós jobbhorog és mikor döntöttél úgy, hogy ez csak stresszforrás és inkább ignorálod, 115%-on pörgetve az autiködgenerátort?
Üdvözlettel és szeretettel:
Rohaggy meg.
Apr 24, 2018 14:05:27
trendbeli garázdaság
Apr 24, 2018 14:13:46
Eddig azvolt a haditerv valoszinuleg, hogy beadja a menedekkerelmet orbanviktorra hivatkozva, viszont ez nemzetkozi elfogatoparanccsal a hata mogott bukos lett. Kivancsi lennek mi a kovetkezo haditerv? Mert lassan mar csak a nevtelen gettolakok koze bujas marad azmeg nem egy stressznelkuli nyugi eletmod a venulo malaczkanak.
Szerintem egyszerűen nem gondolta, hogy az ártalmatlan trollok intéznek neki egy nemzetközi elfogatóparancsot, és arra játszott, hogy kibekkeli az elévülést. Viszont amíg keresik, nem évül el a dolog. Ha tényleg megfordult a fejében a menedékkérelem, akkor butább, mint gondoltuk. EU-s állampolgárként esélye sincs rá.
Apr 24, 2018 14:13:46
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Apr 24, 2018 14:13:56
x4)
Boros László írt már a rendőrségnek, hogy a gyk moderátorai tudhatják hol bújkál?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
-
Apr 24, 2018 14:18:46
kinek mit jelent a hal vizben. A recskasnak par dobozos sor egy kis moslek a doneresnel par kutyu mar a mennyorszag. Lehet a malacznak is Apr 24, 2018 14:18:46
-
Apr 24, 2018 14:20:43
Boros László írt már a rendőrségnek, hogy a gyk moderátorai tudhatják hol bújkál?
Felesleges ezzel trollkodni, nem éri meg a fátadozást. A jelenlegi trollkodási irány egyértelműen Kanada, mivel ott röfög a disznó, és ott kell elkapni.
Apr 24, 2018 14:20:43
-
Apr 24, 2018 14:24:25
Azt nem tudom, hogy mi van olyankor, ha elkapják tompikát a kanadai rendőrök? Őrizetbe veszik, de mi lesz a cuccaival? Szerintem azzal nem nagyon foglalkozik senki, oldja meg ahogy akarja. Gondolok itt arra, hogy van vele egy macbook.
Apr 24, 2018 14:24:25
-
Apr 24, 2018 14:25:06
A következő projekt a Sodi világa évadok összegyűjtése és dokumentálása lesz. Wikiszerkesztő trollégák segítségére számítok majd.
Apr 24, 2018 14:25:06
háziúr
Apr 24, 2018 14:26:24
Azt nem tudom, hogy mi van olyankor, ha elkapják tompikát a kanadai rendőrök? Őrizetbe veszik, de mi lesz a cuccaival? Szerintem azzal nem nagyon foglalkozik senki, oldja meg ahogy akarja. Gondolok itt arra, hogy van vele egy macbook.
* kacsint *
Apr 24, 2018 14:26:24
macbook
Apr 24, 2018 14:26:31
* rég a zaciban *
* 10 éves használt Acer van helyette *
Apr 24, 2018 14:26:31
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™