Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

mert akkora hülyék, hogy akár sodit is nézhetnék?
Nem véletlenül jár ide Endre. Egyedül itt beszélgethet értelmes és shikeres emberekkel az anyanyelvén.
Jövő héten
Sörösüveg az asztalon, sörösdoboz a komódon..nem alkoholista, á,dehogy. Egy putriban nagyobb rend van. Néztem mostanság pár vlogot, még a legszarabban is van néha értékelhető rész,de a tiedben semmi! Csinálj valami mást recskás, mert ez nem jött be, a két őrült debil meg elriasztja a nézőket. Koncentrálj és mutass valami érdekes dolgot.
Takarodj el mondjuk egy flakturmba , nézz utána mi az és mutass be egyet.
Szerző: pitte pank, pékküjjünkki! Apr 27, 2018 09:24:04 Válasz vote up vote down (4)
sneci, ha hitelképtelen vagy, miért nem hajtasz föl egy mecénást aki beruház az informatív és szhó-szhórakosztató flokodba drónnal, bicajjal, longboarddal?? esetleg valami plasztikai sebészetet vagy fogorvost szponzornak. vagy vidd vissza a sörösüvegeket, abból lehet, hogy kijön a drón.
700.000,- és fütyi * ásít *
de komoly a flokja is. szerencsétlen még nem tudja, hogy egy csel akkor jó, szép ha ellenfél ellen vetik be. nem egyedül a palotai dühöngőben, lassan a labdát nézve.
Nagyon röhögök, amikor arra gondolok, hogy a fekete segédmunkákból tengődő, Kanadában bujkáló, visszaeső bűnöző tokás egész nap a gyakori kérdéseket figyeli, és a saját nevére keresget rá az interneten, és utána emailben őrjöng a moderátoroknak LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
A befektetés az, ami gyarapítja a tőkét, vagy elhárít/enyhít valamilyen, rá értékcsökkentő hatást kiváltó jelenséget.
Ilyen volt például a lakásod, vagy az, hogy Édesanyád biztosított minden körülményt, hogy diplomákat szerezz, amivel kitűnhettél volna a sok szar szemét geci söpredék disznó proli alsóbbrendű átlagember közül!
Minden, amit nem befektetésként adsz ki a kezedből, az pénzköltés, a tőke elpusztítása, ami fokozottan igaz a műszaki cikkekre.
Ha drónra, mint befektetésre gondolsz, az kb. a szerencsejáték-kategória, tényleg jobb lenne lottóznod!
Persze a fenti tragikus, megrázó pizsamás képet nézve... mindenki a saját képére formálja a környezetét.
Aki körül rendetlenség van, annak a fejében is az van!
Az eredménye ismert!
Egy, anyagilag a létbizonytalanságban élő embernek szigorúan, konzekvensen kéne tartalékot képezni!
Ehh, miket beszélek...
Megvan már a drón, várjuk az attrakciót! :D
Ez a látvány egyszerűen tragikus, megrendítő!
Az élet elkezdéséhez minden lehetőséget megkapott, és ezeket eldobta magától. Most ott üldögél az életben a NULLÁN billegve-egyensúlyozva a rendetlenség közepén, bilivel a fején.
És lelkesen vihog.
Az életét nyilvánosan éli, idegeneknek beszámol minden részletéről, akik röhögnek rajta. :)
Az elméje önvédelemből gyártja a magyarázatokat, a gyerekes ötleteket, nehogy szembe kelljen nézni a valósággal, mert abba beleőrülne.
Vennie kéne egy rendes gamer fotelt, különben a végén még púpos lesz. Oh, wait...
Ott volt, Púp meg leszarja. Egyébként pedig mit tenne ki, festményeket? Azokkal omáéknál már egyszer meggyűlt a baja LOOOOLLLLLLLL
Csak fel akar vágni vele, hogy van VR sisakja. Sajnos ehhez játszani is kell, ez a szükséges rossz a Csekonics lájfsztáljban.
Majd a drón, a bicikli, az elektromos longboard, a párizsi, a moszkvai és japán utazás után, esetleg megcsináltatja a rohadó fogait és leköszörülteti a púpját. Ja, nem. Majd a Szuperbé és a medencés iroda után. Azaz Jövő héten.
Meg. De rohadt ideges vagyok emiatt az SD kártya miatt.
Azért 20 ezer forint nem kevés pénz. Kétszer megyek belőle sörözgetős szaunázásra, plusz két vacsi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mert direkt ilyen ultra akámit vettem, hogy fasza legyen.
A telefonba is ilyet vettem.
Erre meg elhagyom. De milyen kibaszott mocskos cigány hely ez már, hogy KÉT PERC múlva visszamegyek, és már nincs ott.
A 700 ezer + fütyi nem ment meg az idegeskedéstől? Ki gondolta volna?
Nézd meg a Titok című filmet. Nem a hely a cigány, hanem te, aki bevonzod.
Mindig ez van, hogy nagyon figyelek valamire, és pont az baszódik el, amire mellette nem. :D
Határozottan úgy emlékszem, hogy zsebre raktam, de ezek szerint a zseben mellett a földre ejtettem, és csak úgy éreztem, hogy a zsebembe megy.
Mindegy, a drón legalább megvan.
Ne okoskodjál már faszfej!
www.amazon.de/SanDisk-Ultra-microSDXC-Speicherkarte-Adapter/dp/B073S8TQH6
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Úgy 8500 euró körül, de úgy, hogy négy hét múlva kap legközelebb fizetést (ha kap).
Nem csak a drón van meg. Hanem az adósság.
Gratulálok, hogy shikerült elérned a 10 ezres tartozást!
Akkor most jön a 2 nénis faszverés hitelből? Hiszen ünnepelni kell!
Még. De gyorsan össze fogom törni Xd
Ja igen, akkor még kell 1-2 hét, hogy meglegyen a 10 ezer eurós adósság.
Nincs ünneplés, elvesztettem az SD kártyát.
Egyrészt.
Másrészt az, hogy a másik, olcsóbb helyen elutasítást kaptam a hitelre, figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy szarul állok.
Mondjuk a két igénylés között pont megjött a fizum, szóval míg az egyik helyen kimaxolt hitelkeretet láttak, a másik helyen meg olyan hitelkeretet, amiből egyben is megvehettem volna a drónt.
Ez is lehet az ok, amiért a második helyen megkaptam a cuccot. Vagy ki tudja.
Hazudsz: -6000 + -950 (telefon) + -1500 (?, drón) = 8000-8500 euró adósság.
2-3 hét, és 10000 euró felett leszel.
Plusz a telefon törlesztője.
Dehogynem. Nem csinálok olyan hibákat, amik miatt ki akarhatnának rúgni.
Bevonzod a kirúgást, ahogy az előző két helyen is. Ag univerzum a trollokkal van.
Júliustól pedig pont annyival lesz magasabb a fizetésem, mint amennyi a drón törlesztője, meg a biztosítás rá, szóval a jelenlegi fizum vonatkozásában ez olyan, mintha 100 eurót kéne fizetnem rá, utána meg ajándékba kapnám.szóval nem ismered a régi magyar közmondást: előre iszik a medve bőrére. és ha nem kapsz fizetésemelést?
Nem hiába nem esek neki. :)
Előbb szépen mindent átolvasok, amit tudni kell a dologról.
Nem érted. Kifejezetten ragaszkodtam hozzá már az interjún, hogy írjuk bele, hogy a hetedik hónaptól 250 euróval magasabb lesz a bruttóm. Mondtam, hogy így vagyok hajlandó jönni. És ez is került bele.
*kiakadt*
A 9000 euró mínusz is megvan!
Ezt már elmeséltem. Mondtam 3750-et. Mondta a főnök, hogy hát, az elején az ember tanul, nem dolgozik a projekteken, szóval ehhez sok az. Erre mondtam, hogy jó, tanulási időszakra 3500 is lehet, de beleírjuk a szerződésbe, hogy utána 3750. Végül ebben maradtunk, beleírták nekem.
Ha te találod még másét nem elrakod? Ne fárassz. Ez a trehány büntetése.
Neked erre koncentrálnod kell?
Fogyatékos vagy?
Az ellenkezője sem.
Ha hozom az elvárt szintet, nincs kirúgás.
De bazmeg, két perc.
Ki az az állat, aki két perc alatt rámarkol?
Undorító köpedék népek vannak itt
Nem is biztos, hogy ott hagytad el, miért szitkozódsz egyből?
Unboxing mehet...
...es baszassad a dronos videokat "orrba-szájba".
Legyen ma unboxing live...
nézd csak meg a fenti képet a kotorékodról te fogyaték
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Egyébként mínusz 6000 alaztt vagyok.
Ez valóban jól felépített egzisztencia.
Ha bármi váratlan dolog közbejön, mit fogsz csinálni?
Magyarázd meg magadnak, ringasd álomba magad!
A mesét mindig úgy sződd, hogy a legjobban hangozzék!
Akkor indítsd el a szobában a drónt még ma este!!!!!!!!
Plusz a teló törlesztője. Hiába masnizol.
Milyen két perc már te idióta? Szerinted 2 perc alatt mennyien jönnek mennek egy saturn előtt? Valaki elsétált mellette aztán nézdmár fel is vette. Nem kiraboltak, vagy te sosem találtál 5 forintost?
Könyörögnek a nézők, de le se szarod...
Minek vetted akkor? Szórakoztass!!!
" Valahol felsír"
Minek rendet rakni? Így minden kéznél van!
Spórolni eszedbe se jusson!!!
Sokkal jobb mindenféle szar játékot vásárolni hitelből!
Ahogy a prolik viszik a "legújabb" fajta áruhiteles lapostévét a lakótelepre...
Semmiképp se képezz annyi tartalékot, amiből minimum 1 évig élhetnél vészhelyzet esetén, ilyet csak az idióták csinálnak!
ebben is igazad van
mindegy, túlélem
csá
VS
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Dec 20, 2017 01:15:26
Miután rájöttem az utóbbi hónapban, hogy 10-20 ezer forint is nagy pénz, mert nagyon nehezen adják oda még itt Németországban is, megtanultam még azt is nagyon értékelni. :)
Nem herdálok többet.
na alvás, csá
Nagyon félek, hogy két hét múlva, a sarokba lesz a többi kacat között :(
Szerző:
-
Apr 29, 2018 21:10:22
Válasz
(0)
Továbbra is várjuk az excelt a donatekról!
Apr 29, 2018 21:10:22
sodika
Apr 29, 2018 21:28:07
Továbbra is várjuk az excelt a donatekról!
igenis Apr 29, 2018 21:28:07
horánszky 12
Apr 29, 2018 22:24:06
Apr 29, 2018 22:24:06
Kodály Körönd
Apr 29, 2018 22:26:44
Apr 29, 2018 22:26:44
-
Apr 29, 2018 22:30:59
És akkor mi volt amikor meglátogatott Pegazus és bepisiltél?
Apr 29, 2018 22:30:59
-
Apr 29, 2018 22:33:32
Pisis tajgi, válaszolj!
Apr 29, 2018 22:33:32
púp-orr-sérv-fogász
Apr 29, 2018 23:07:27
A 23 centis drónnal kicsinek számít recsi a youtube-on. Kell még technikai fejlődés.
Pl ő sem szürkeegérkedik már:

Pl ő sem szürkeegérkedik már:

Apr 29, 2018 23:07:27
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Apr 30, 2018 00:25:04
x4)
A jövőhéten fejlődhetne azzal a flokk, hogy kirúgod a pelenkás impotenst és a tiszafaszomi herbaldilert. Szétoffolják és trollkodják az egész kommentfolyamot.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
-
Apr 30, 2018 07:45:54
lolbazmeg megneztem a sodi vloggon a kommenteket.
1-2 kritikus, beszologatos, de teljesen normalis troll komment.
50-100 se fule se farka tajgi orjonges 4-5 kulonbozo profillal.
sodi, ha veletlen egy uj nezo teved a vlogodra, akkor a kommenteket latva fejtvesztve fog menekulni. koszonheted a kommunikacios-marketing szakemberednek, tajginak, aki sikeresen lefaragta a live-ok nezettseget is 40-50-rol 4-5-re. shiker shiker hatan.
1-2 kritikus, beszologatos, de teljesen normalis troll komment.
50-100 se fule se farka tajgi orjonges 4-5 kulonbozo profillal.
sodi, ha veletlen egy uj nezo teved a vlogodra, akkor a kommenteket latva fejtvesztve fog menekulni. koszonheted a kommunikacios-marketing szakemberednek, tajginak, aki sikeresen lefaragta a live-ok nezettseget is 40-50-rol 4-5-re. shiker shiker hatan.
Apr 30, 2018 07:45:54
Hiénaverő
(
x17)
Apr 30, 2018 08:16:23
x17)
Endre bazdmeg válaszolj má, de komolyan: szerinted amit a két retardált soderátor leművel a flokkok alatt és a lájvban, az segíti a YT-karrieredet? tényleg komolyan érdekel, mit gondolsz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 09:26:14
x21)
Apr 30, 2018 09:26:14
Endre bazdmeg válaszolj má, de komolyan: szerinted amit a két retardált soderátor leművel a flokkok alatt és a lájvban, az segíti a YT-karrieredet? tényleg komolyan érdekel, mit gondolsz.
azt hiszi, h ezzel minket bosszant. mivel én rá sem kattintok, ha nem lenne itt pár áldozatkész trolléga, aki itt tájékoztat, azt se tudnám, h mi folyik ennek a féleszűnek a flokkjában.. :) Apr 30, 2018 09:26:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2018 10:05:35
x38)
Hát persze, hogy hagyja őket őrjöngeni! Még a végén magára haragítaná őket, és a panelhégel kifizetné az anyja nyugdíjából a vonatjegyet herbálacinak, és együtt kaszablokkolnák le csavarhúzóval és papagájfogóval Újszászon, amikor hazamenekül majd.
ASODI fél a retardoktól, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ASODI fél a retardoktól, bizony!
autizmus
Apr 30, 2018 11:16:00
bejött ez az új típusú flokk, nagyon úgy néz ki hogy összejön a rekordnézetlenség
Apr 30, 2018 11:16:00
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Apr 30, 2018 11:21:53
x4)
Sodi, anélkül hogy visszanéznéd a flogot, tudod egyáltalán, hogy hol voltál? Ugye, hogy nem, mert még téged se érdekel egyáltalán? És ebből a sodi unatkozik szériából akarsz még ötöt májusban?
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Apr 30, 2018 11:23:47
x4)
Egyébként nézd meg zsery flokkját, egy kibaszott lego játékot épít, de annyian nézték meg, mint amennyi a te flokkodnal a valós nézettség 20 videódon.
És tudod miért? Mert latdzott rajta hogy élvezi amit csinál.
És tudod miért? Mert latdzott rajta hogy élvezi amit csinál.
-
Apr 30, 2018 11:28:16
Egyébként nézd meg zsery flokkját, egy kibaszott lego játékot épít, de annyian nézték meg, mint amennyi a te flokkodnal a valós nézettség 20 videódon.

És tudod miért?
mert akkora hülyék, hogy akár sodit is nézhetnék?
Apr 30, 2018 11:28:16
Néző
Apr 30, 2018 12:19:25
Szerintem baszott jó a két agyhalott ámokfutása komment falon...
Teljesen szétbasszák a flokkot :D
Ezek teljesen bolondok, és teljesen nullára amortizálnak mindent...
A legjobb mikor snecit provokálják valami politikai faszsággal, ő meg válaszolgat faszán... :D
Az a közönség aki véletlenül, estleg még nézegetné Berlint, beleolvas a kommentekbe és vége...
Teljesen szétbasszák a flokkot :D
Ezek teljesen bolondok, és teljesen nullára amortizálnak mindent...
A legjobb mikor snecit provokálják valami politikai faszsággal, ő meg válaszolgat faszán... :D
Az a közönség aki véletlenül, estleg még nézegetné Berlint, beleolvas a kommentekbe és vége...
Apr 30, 2018 12:19:25
töppedt buzigolyók
Apr 30, 2018 12:23:17
érdekes egy lelkivilág kell ahhoz, hogy 4-5 néven magaddal beszélgetve zsidózz a youtube-on. És Endrének ők a legközelebbi ismerősei, akik még szóba állnak vele. Nagyon durva.
Apr 30, 2018 12:23:17
Kvarcolt piton
Apr 30, 2018 12:49:53
érdekes egy lelkivilág kell ahhoz, hogy 4-5 néven magaddal beszélgetve zsidózz a youtube-on. És Endrének ők a legközelebbi ismerősei, akik még szóba állnak vele. Nagyon durva.
Nem véletlenül jár ide Endre. Egyedül itt beszélgethet értelmes és shikeres emberekkel az anyanyelvén.
Apr 30, 2018 12:49:53
többen kérdezik
Apr 30, 2018 13:12:20
hol a drón recskás, lesz drón?
Apr 30, 2018 13:12:20
-
Apr 30, 2018 13:16:20
hol a drón recskás, lesz drón?
Jövő héten
Apr 30, 2018 13:16:20
többen kérdezik
Apr 30, 2018 13:43:35
gnóm nem lesz céges majális? ott forgathatnál ahogy sztorizol a kollégáknak ők meg mulatnak. oda talán vennél egy ÚJ nadrágot is. zselézett madárfészek hajadért nem néznek ki?
Apr 30, 2018 13:43:35
moshe dayan
(
x2)
Apr 30, 2018 14:31:33
x2)
Ugye mindenki megfigyelte ennek a képnek a szánalmas nyomorúságát?

A 4 számmal nagyobb pizsama, a mezítlábas 1 eurós vietnami papucs, a kobold-lak minden szemete és rendetlensége. Te púpos féreg hát magaddal szemben vagy egy igénytelen szardarab, ha ebből a környezetből akarsz világhírt, akkor neked 2-3-4-5x olyan érdekesnek kell lenned, mint annak aki tényleg érdekes.
De azért örvendezik a szívem, hogy egy ilyen putriban cigány módjára nyomorogsz!
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)

A 4 számmal nagyobb pizsama, a mezítlábas 1 eurós vietnami papucs, a kobold-lak minden szemete és rendetlensége. Te púpos féreg hát magaddal szemben vagy egy igénytelen szardarab, ha ebből a környezetből akarsz világhírt, akkor neked 2-3-4-5x olyan érdekesnek kell lenned, mint annak aki tényleg érdekes.
De azért örvendezik a szívem, hogy egy ilyen putriban cigány módjára nyomorogsz!
-
Apr 30, 2018 14:41:23
gondolom amikor lefekszik aludni, ledúr mindent a földre, nappal meg mindent visszahány az ágyra..
Apr 30, 2018 14:41:23
Kvarcolt piton
Apr 30, 2018 14:59:41
Sörösüveg az asztalon, sörösdoboz a komódon..nem alkoholista, á,dehogy. Egy putriban nagyobb rend van. Néztem mostanság pár vlogot, még a legszarabban is van néha értékelhető rész,de a tiedben semmi! Csinálj valami mást recskás, mert ez nem jött be, a két őrült debil meg elriasztja a nézőket. Koncentrálj és mutass valami érdekes dolgot.
Takarodj el mondjuk egy flakturmba , nézz utána mi az és mutass be egyet.
Apr 30, 2018 14:59:41
apu haszonélvezete fatyok
Apr 30, 2018 15:35:32
Ki írta, hogy MOST érdemes engem szponzorálni?
Folyamatosan keresem az új utakat, és fejlesztem a vlogot.
De nem kapkodom el. Tudod: minden héten fejlődés.
Vagy technikai felszereltségben, vagy szociális médiában.
Folyamatosan keresem az új utakat, és fejlesztem a vlogot.
De nem kapkodom el. Tudod: minden héten fejlődés.
Vagy technikai felszereltségben, vagy szociális médiában.
Szerző: pitte pank, pékküjjünkki! Apr 27, 2018 09:24:04 Válasz vote up vote down (4)
sneci, ha hitelképtelen vagy, miért nem hajtasz föl egy mecénást aki beruház az informatív és szhó-szhórakosztató flokodba drónnal, bicajjal, longboarddal?? esetleg valami plasztikai sebészetet vagy fogorvost szponzornak. vagy vidd vissza a sörösüvegeket, abból lehet, hogy kijön a drón.
Apr 30, 2018 15:35:32
tyodika
Apr 30, 2018 15:38:55
700.000,- és fütyi * ásít *
Apr 30, 2018 15:38:55
ringatódzó kancsöcsök
Apr 30, 2018 15:42:00
de komoly a flokja is. szerencsétlen még nem tudja, hogy egy csel akkor jó, szép ha ellenfél ellen vetik be. nem egyedül a palotai dühöngőben, lassan a labdát nézve.
Apr 30, 2018 15:42:00
-
Apr 30, 2018 16:33:49
Trollz!
Valaki tudna csinálni egy informatív youtube videót egy új csatornára, amelyben
1. Benne van a kanadai halpásztoros profil
2. Benne van a nemzetközi elfogatóparancs a malacz ellen?
A címe lehetne pl. Kanadában keresik a Tolvajkéregetők törvény elől bujkáló alapítóját (Tom.cat)
Aztán nézzük leszedeti-e ezt is.
A címe lehetne pl. Kanadában keresik a Tolvajkéregetők törvény elől bujkáló alapítóját (Tom.cat)
Apr 30, 2018 16:33:49
trendbeli garázdaság
Apr 30, 2018 17:10:31
Trollz!
Nagyon röhögök, amikor arra gondolok, hogy a fekete segédmunkákból tengődő, Kanadában bujkáló, visszaeső bűnöző tokás egész nap a gyakori kérdéseket figyeli, és a saját nevére keresget rá az interneten, és utána emailben őrjöng a moderátoroknak LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 30, 2018 17:10:31
Géza
Apr 30, 2018 18:39:15
A tervem, hogy majd megéri a vlog, mert jönnek a szponzorok, és abból. Ez befektetés.
A befektetés az, ami gyarapítja a tőkét, vagy elhárít/enyhít valamilyen, rá értékcsökkentő hatást kiváltó jelenséget.
Ilyen volt például a lakásod, vagy az, hogy Édesanyád biztosított minden körülményt, hogy diplomákat szerezz, amivel kitűnhettél volna a sok szar szemét geci söpredék disznó proli alsóbbrendű átlagember közül!
Minden, amit nem befektetésként adsz ki a kezedből, az pénzköltés, a tőke elpusztítása, ami fokozottan igaz a műszaki cikkekre.
Ha drónra, mint befektetésre gondolsz, az kb. a szerencsejáték-kategória, tényleg jobb lenne lottóznod!
Persze a fenti tragikus, megrázó pizsamás képet nézve... mindenki a saját képére formálja a környezetét.
Aki körül rendetlenség van, annak a fejében is az van!
Az eredménye ismert!
Egy, anyagilag a létbizonytalanságban élő embernek szigorúan, konzekvensen kéne tartalékot képezni!
Ehh, miket beszélek...
Megvan már a drón, várjuk az attrakciót! :D
Apr 30, 2018 18:39:15
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 18:46:27
Óriási ez a csendélet az aktuális recskaodúról.
700 ezer fütyi, de nincs sem egy rendes ágya, sem egy rendes asztala, sem egy rendes szekrénye sem.
700 ezer fütyi, de nincs sem egy rendes ágya, sem egy rendes asztala, sem egy rendes szekrénye sem.
Apr 30, 2018 18:46:27
púp-orr-sérv-fogász
Apr 30, 2018 18:46:50
Gyagyásnak köszönöm a ráfordítást a GoPro-ra, így láthatjuk széles látókörrel a Nikecell odut csendélettel díszítve.
Apr 30, 2018 18:46:50
Géza
Apr 30, 2018 19:03:23
Óriási ez a csendélet az aktuális recskaodúról.
Ez a látvány egyszerűen tragikus, megrendítő!
Az élet elkezdéséhez minden lehetőséget megkapott, és ezeket eldobta magától. Most ott üldögél az életben a NULLÁN billegve-egyensúlyozva a rendetlenség közepén, bilivel a fején.
És lelkesen vihog.
Az életét nyilvánosan éli, idegeneknek beszámol minden részletéről, akik röhögnek rajta. :)
Az elméje önvédelemből gyártja a magyarázatokat, a gyerekes ötleteket, nehogy szembe kelljen nézni a valósággal, mert abba beleőrülne.
Apr 30, 2018 19:03:23
-
Apr 30, 2018 19:18:18
sneci, ez a te drónod. erre biztos kapsz hitelt.
Apr 30, 2018 19:18:18
pup-orr-servesz-fogasz
Apr 30, 2018 19:38:26
Pont a retard flame-eles miatt ajánlja a YouTube uj igazi nézőknek. Ez kb 100 igazi néző, akikből pár azonnal trolla alakul.
Apr 30, 2018 19:38:26
Fakenguru
(
x5)
Apr 30, 2018 19:45:55
x5)
Baszki, de hogy meg arra is lusta, hogy becsukja a kibaszott fiokot...
Hát azért hetyetye.
Néző
Apr 30, 2018 20:58:34
A képen balra a fiókot, valami polcrendszerként használja... Benn a szobában a vízforraló, ott mixeli a kávékat...
Esténként vajon az ágyról lepakolja a sok lomot, vagy befekszik a szemét közé?
Esténként vajon az ágyról lepakolja a sok lomot, vagy befekszik a szemét közé?
Apr 30, 2018 20:58:34
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 21:03:24
Nem is tudom, mi a durvább. Hogy egy ilyen szemétdombon él, vagy hogy ezt kirakja a netre.
Apr 30, 2018 21:03:24
moshe dayan
(
x2)
Apr 30, 2018 21:15:31
x2)
testtartás: egy küblin ül szarás közben?
ukulele a falon: a főbérlő nem engedi a saját cuccait kitenni?
marfan kéztartás, eljátszott lelkesedés egy semmire sem releváns játékkal
juhuhuhú belül már halott a kis Endike! Rohad és pudvás a teste! De a lényeg:
700+fütyi
mi zsidók vagyunk
Ugyanis fent látható, hogy chili az élet!
700+fütyi
mi zsidók vagyunk
trendbeli garázdaság
Apr 30, 2018 21:29:16
testtartás: egy küblin ül szarás közben?
Vennie kéne egy rendes gamer fotelt, különben a végén még púpos lesz. Oh, wait...
Ott volt, Púp meg leszarja. Egyébként pedig mit tenne ki, festményeket? Azokkal omáéknál már egyszer meggyűlt a baja LOOOOLLLLLLLL
Csak fel akar vágni vele, hogy van VR sisakja. Sajnos ehhez játszani is kell, ez a szükséges rossz a Csekonics lájfsztáljban.
700+fütyi
mi zsidók vagyunk
700+fütyi
mi zsidók vagyunk
Majd a drón, a bicikli, az elektromos longboard, a párizsi, a moszkvai és japán utazás után, esetleg megcsináltatja a rohadó fogait és leköszörülteti a púpját. Ja, nem. Majd a Szuperbé és a medencés iroda után. Azaz Jövő héten.
Apr 30, 2018 21:29:16
sodika
Apr 30, 2018 21:32:21
És se hülyülök már meg.
Megkapom a drónt, erre az áruház előtt elejtem a hozzá 70 euróért vásárolt 128 gigás SD kártyát, és mire két perc múlva visszamegyek, már hűlt helye.
Ez pedig pont az éves felelősségbiztosítás ára.
Én se hülyülök már meg, de mindegy.
Több is veszett Mohácsnál, mostantól jobban figyelek.
Megkapom a drónt, erre az áruház előtt elejtem a hozzá 70 euróért vásárolt 128 gigás SD kártyát, és mire két perc múlva visszamegyek, már hűlt helye.
Ez pedig pont az éves felelősségbiztosítás ára.
Én se hülyülök már meg, de mindegy.
Több is veszett Mohácsnál, mostantól jobban figyelek.
Apr 30, 2018 21:32:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2018 21:34:19
x38)
Végre megvan a drón?? Shrek bácsi örülni fog neki! Mennyi is a hiteltartozásod éppen?
sodika
Apr 30, 2018 21:34:36
Kurva élet. Annyira arra koncentráltam, nehogy a pénztárcámat, az irataimat, vagy a telefonomat veszítsem el. Hogy azokat nem is. :D
Kurva SD kártyát meg 2 perc alatt.
Apr 30, 2018 21:34:36
sodika
Apr 30, 2018 21:35:43
Végre megvan a drón?? Shrek bácsi örülni fog neki! Mennyi is a hiteltartozásod éppen?
Azért 20 ezer forint nem kevés pénz. Kétszer megyek belőle sörözgetős szaunázásra, plusz két vacsi.
Apr 30, 2018 21:35:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2018 21:36:01
x38)
És mi a faszom kerül egy 128GB kártyán ennyibe? Pont dupla áron vetted meg... Ennyiért már 256-osat lehet kapni, te szerencsétlen fasz!
sodika
Apr 30, 2018 21:38:29
És mi a faszom kerül egy 128GB kártyán ennyibe? Pont dupla áron vetted meg...
Erre meg elhagyom. De milyen kibaszott mocskos cigány hely ez már, hogy KÉT PERC múlva visszamegyek, és már nincs ott.
Apr 30, 2018 21:38:29
-
Apr 30, 2018 21:39:59
Apr 30, 2018 21:39:59
-
Apr 30, 2018 21:41:43
Nézd meg a Titok című filmet. Nem a hely a cigány, hanem te, aki bevonzod.
Apr 30, 2018 21:41:43
sodika
Apr 30, 2018 21:42:26
Mindig ez van, hogy nagyon figyelek valamire, és pont az baszódik el, amire mellette nem. :D
Határozottan úgy emlékszem, hogy zsebre raktam, de ezek szerint a zseben mellett a földre ejtettem, és csak úgy éreztem, hogy a zsebembe megy.
Apr 30, 2018 21:42:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2018 21:44:25
x38)
Ne okoskodjál már faszfej!
www.amazon.de/SanDisk-Ultra-microSDXC-Speicherkarte-Adapter/dp/B073S8TQH6
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 21:45:09
Mennyi is a hiteltartozásod éppen?
Úgy 8500 euró körül, de úgy, hogy négy hét múlva kap legközelebb fizetést (ha kap).
Apr 30, 2018 21:45:09
-
Apr 30, 2018 21:45:33
Nem csak a drón van meg. Hanem az adósság.
Gratulálok, hogy shikerült elérned a 10 ezres tartozást!
Apr 30, 2018 21:45:33
Univerzum
Apr 30, 2018 21:45:36
Apr 30, 2018 21:45:36
-
Apr 30, 2018 21:47:00
Ja igen, akkor még kell 1-2 hét, hogy meglegyen a 10 ezer eurós adósság.
Apr 30, 2018 21:47:00
sodika
Apr 30, 2018 21:47:04
ilyen volt
www.saturn.de/de/product/_sandisk-extreme%C2%AE-2256493.html
Önerő nélkül hoztam el a drónt, és első részletet június 1-én fizetem.
Júliustól pedig pont annyival lesz magasabb a fizetésem, mint amennyi a drón törlesztője, meg a biztosítás rá, szóval a jelenlegi fizum vonatkozásában ez olyan, mintha 100 eurót kéne fizetnem rá, utána meg ajándékba kapnám.
www.saturn.de/de/product/_sandisk-extreme%C2%AE-2256493.html
Júliustól pedig pont annyival lesz magasabb a fizetésem, mint amennyi a drón törlesztője, meg a biztosítás rá, szóval a jelenlegi fizum vonatkozásában ez olyan, mintha 100 eurót kéne fizetnem rá, utána meg ajándékba kapnám.
Apr 30, 2018 21:47:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 30, 2018 21:48:41
x38)
Neked júliusban már nem lesz fizetésed, Hahó!
sodika
Apr 30, 2018 21:49:03
Nincs ünneplés, elvesztettem az SD kártyát.
Egyrészt.
Másrészt az, hogy a másik, olcsóbb helyen elutasítást kaptam a hitelre, figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy szarul állok.
Mondjuk a két igénylés között pont megjött a fizum, szóval míg az egyik helyen kimaxolt hitelkeretet láttak, a másik helyen meg olyan hitelkeretet, amiből egyben is megvehettem volna a drónt.
Ez is lehet az ok, amiért a második helyen megkaptam a cuccot. Vagy ki tudja.
Apr 30, 2018 21:49:03
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 21:49:07
Hazudsz: -6000 + -950 (telefon) + -1500 (?, drón) = 8000-8500 euró adósság.
2-3 hét, és 10000 euró felett leszel.
Apr 30, 2018 21:49:07
-
Apr 30, 2018 21:49:10
ilyen volt
saturn.de/de/product/_sandisk-extreme%C2%AE-2256493.html
saturn.de/de/product/_sandisk-extreme%C2%AE-2256493.html
Plusz a telefon törlesztője.
Apr 30, 2018 21:49:10
sodika
Apr 30, 2018 21:49:50
Neked júliusban már nem lesz fizetésed, Hahó!
Apr 30, 2018 21:49:50
-
Apr 30, 2018 21:51:45
Bevonzod a kirúgást, ahogy az előző két helyen is. Ag univerzum a trollokkal van.
Apr 30, 2018 21:51:45
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 21:52:00
x21)
sodika
Apr 30, 2018 21:52:06
Apr 30, 2018 21:52:06
sodika
Apr 30, 2018 21:53:17
szóval nem ismered a régi magyar közmondást: előre iszik a medve bőrére. és ha nem kapsz fizetésemelést?
Nem érted. Kifejezetten ragaszkodtam hozzá már az interjún, hogy írjuk bele, hogy a hetedik hónaptól 250 euróval magasabb lesz a bruttóm. Mondtam, hogy így vagyok hajlandó jönni. És ez is került bele.
Apr 30, 2018 21:53:17
fogyiméter
Apr 30, 2018 21:53:25
Kurva élet. Annyira arra koncentráltam, nehogy a pénztárcámat, az irataimat, vagy a telefonomat veszítsem el. Hogy azokat nem is. :D
*kiakadt*
Apr 30, 2018 21:53:25
-
Apr 30, 2018 21:55:06
ha semmit nem csinalsz + nem ertesz semmihez az mar onmagaban nagy hiba te ostoba fasz Apr 30, 2018 21:55:06
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 21:55:35
x21)
lárifári, mondaná feri. már a fürdőszobában ki akarod próbálni, faszverés közben. xd Előbb szépen mindent átolvasok, amit tudni kell a dologról.
-
Apr 30, 2018 21:56:09
hat persze. Mindezt ugy hogy nem beszelsz nemetul. Mutasd mar meg azt a munkaszerzodest. Apr 30, 2018 21:56:09
stressznélküli nyugi
Apr 30, 2018 21:56:53
A 9000 euró mínusz is megvan!
Apr 30, 2018 21:56:53
sodika
Apr 30, 2018 21:58:25
hat persze. Mindezt ugy hogy nem beszelsz nemetul. Mutasd mar meg azt a munkaszerzodest.
Ezt már elmeséltem. Mondtam 3750-et. Mondta a főnök, hogy hát, az elején az ember tanul, nem dolgozik a projekteken, szóval ehhez sok az. Erre mondtam, hogy jó, tanulási időszakra 3500 is lehet, de beleírjuk a szerződésbe, hogy utána 3750. Végül ebben maradtunk, beleírták nekem.
Apr 30, 2018 21:58:25
-
Apr 30, 2018 21:58:31
Apr 30, 2018 21:58:31
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 21:59:00
x21)
Apr 30, 2018 21:59:00
ez lesz az egyik ki nem mondott oka a kirúgásodnak. az nincs a szerződésben, h kötelesek próbaidő végén tovább alkalmazni :) Apr 30, 2018 21:59:00
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 21:59:12
Kurva élet. Annyira arra koncentráltam, nehogy a pénztárcámat, az irataimat, vagy a telefonomat veszítsem el.
Neked erre koncentrálnod kell?
Fogyatékos vagy?
Apr 30, 2018 21:59:12
sodika
Apr 30, 2018 22:00:26
ez lesz az egyik ki nem mondott oka a kirúgásodnak. az nincs a szerződésben, h kötelesek próbaidő végén tovább alkalmazni :)
Az ellenkezője sem.
Ha hozom az elvárt szintet, nincs kirúgás.
Apr 30, 2018 22:00:26
sodika
Apr 30, 2018 22:01:16
De bazmeg, két perc.
Apr 30, 2018 22:01:16
sodika
Apr 30, 2018 22:02:39
Mindegy, szóval úgy tekintem, hogy 200 eurót fizetek rá. A májusi fizuból 100-at, a júniusiból 100-at, de a júliusi emelés pont annyi lesz, mint a drón törlesztője, szóval onnan kvázi ingyen lesz az enyém :)
Apr 30, 2018 22:02:39
Néző
Apr 30, 2018 22:04:21
De bazmeg, két perc.
Nem is biztos, hogy ott hagytad el, miért szitkozódsz egyből?
Unboxing mehet...
...es baszassad a dronos videokat "orrba-szájba".
Legyen ma unboxing live...
Apr 30, 2018 22:04:21
moshe dayan
(
x2)
Apr 30, 2018 22:04:44
x2)
nézd csak meg a fenti képet a kotorékodról te fogyaték
Géza
Apr 30, 2018 22:05:17
Ez valóban jól felépített egzisztencia.
Ha bármi váratlan dolog közbejön, mit fogsz csinálni?
...ez olyan, mintha 100 eurót kéne fizetnem rá, utána meg ajándékba kapnám.
Magyarázd meg magadnak, ringasd álomba magad!
A mesét mindig úgy sződd, hogy a legjobban hangozzék!
Apr 30, 2018 22:05:17
Néző
Apr 30, 2018 22:05:26
Mindegy, szóval úgy tekintem, hogy 200 eurót fizetek rá. A májusi fizuból 100-at, a júniusiból 100-at, de a júliusi emelés pont annyi lesz, mint a drón törlesztője, szóval onnan kvázi ingyen lesz az enyém :)
Akkor indítsd el a szobában a drónt még ma este!!!!!!!!
Apr 30, 2018 22:05:26
sodika
Apr 30, 2018 22:05:36
Ma semmiképp. Rendet rakok, május, holnap hajamat is rendbe rakom, úgy élet... És spórolás. Nénik se lesznek most a spórolás jegyében. :)
Apr 30, 2018 22:05:36
-
Apr 30, 2018 22:05:46
Plusz a teló törlesztője. Hiába masnizol.
Apr 30, 2018 22:05:46
-
Apr 30, 2018 22:07:00
De bazmeg, két perc.
Milyen két perc már te idióta? Szerinted 2 perc alatt mennyien jönnek mennek egy saturn előtt? Valaki elsétált mellette aztán nézdmár fel is vette. Nem kiraboltak, vagy te sosem találtál 5 forintost?
Apr 30, 2018 22:07:00
Néző
Apr 30, 2018 22:07:06
Ma semmiképp. Rendet rakok, május, holnap hajamat is rendbe rakom, úgy élet... És spórolás. Nénik se lesznek most a spórolás jegyében. :)
Könyörögnek a nézők, de le se szarod...
Minek vetted akkor? Szórakoztass!!!
Apr 30, 2018 22:07:06
Gogol: A köpönyeg
Apr 30, 2018 22:08:37
" Valahol felsír"
Apr 30, 2018 22:08:37
sodika
Apr 30, 2018 22:09:18
Lemondtam a lynda.com-ot és a sky-t.
A telefon törlesztője pont 20 euróval magasabb, mint azok voltak.
A telefon törlesztője pont 20 euróval magasabb, mint azok voltak.
Apr 30, 2018 22:09:18
sodika
Apr 30, 2018 22:13:50
Na, ez van.
Szépen rendet rakok most, mostantól legyen rend az életemben, az elveszett SD kártya a rendetlenség jele.
Rend legyen. Fejben és környezetben.
És nem, nem esek neki a drónnak, hiába van holnap szünnap. Előtte szépen mindent átolvasok, jogilag mit kell tudni róla.
Szépen rendet rakok most, mostantól legyen rend az életemben, az elveszett SD kártya a rendetlenség jele.
És nem, nem esek neki a drónnak, hiába van holnap szünnap. Előtte szépen mindent átolvasok, jogilag mit kell tudni róla.
Apr 30, 2018 22:13:50
-
Apr 30, 2018 22:13:56
Megkérdezted az infós pultnál hogy valaki nem adott le egy sd kártyát te csicska?Nem!Akkor meg ne hibáztass másoka hogy elvitték.EZ is a te hibád volt mint ahogy a kirúgásod is az lessz a próbaidő végén.De lehet majd nyelvtanilag masnizni mert nem hosszabítanak szerződést :-)
Apr 30, 2018 22:13:56
Géza
Apr 30, 2018 22:14:45
Ma semmiképp. Rendet rakok, május, holnap hajamat is rendbe rakom, úgy élet... És spórolás.
Minek rendet rakni? Így minden kéznél van!
Spórolni eszedbe se jusson!!!
Sokkal jobb mindenféle szar játékot vásárolni hitelből!
Ahogy a prolik viszik a "legújabb" fajta áruhiteles lapostévét a lakótelepre...
Semmiképp se képezz annyi tartalékot, amiből minimum 1 évig élhetnél vészhelyzet esetén, ilyet csak az idióták csinálnak!
Apr 30, 2018 22:14:45
sodika
Apr 30, 2018 22:19:16
Megkérdezted az infós pultnál hogy valaki nem adott le egy sd kártyát te csicska?Nem!
ebben is igazad van
mindegy, túlélem
csá
Apr 30, 2018 22:19:16
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 22:21:40
x21)
Na, ez van.
van pdf: hogyan tartsak rendet magam körül és a fejemben. ez kell neked! Szépen rendet rakok most, mostantól legyen rend az életemben, az elveszett SD kártya a rendetlenség jele.
-
Apr 30, 2018 22:22:36
Ne felejts el majd nagytotálokat készíteni azokról a kopasz foltokról amik a veknin csak felülről látszanak igazán jól.
Apr 30, 2018 22:22:36
xray
(
x21)
Apr 30, 2018 22:23:15
x21)
ebben is igazad van
mindegy, túlélem
csá
igaz, ennyi belefér. ahogy egy hős ezt megfogalmazta. xd mindegy, túlélem
csá
-
Apr 30, 2018 22:27:19
ebben is igazad van
mindegy, túlélem
csá
mindegy, túlélem
csá
VS
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 36773] x18) Dec 20, 2017 01:15:26
Miután rájöttem az utóbbi hónapban, hogy 10-20 ezer forint is nagy pénz, mert nagyon nehezen adják oda még itt Németországban is, megtanultam még azt is nagyon értékelni. :)
Nem herdálok többet.
na alvás, csá
Apr 30, 2018 22:27:19
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2018 22:29:19
Én különben nagyon örülök annak, hogy sikerült hét év után végre beszerezni a repcsiiit.
Komoly móka fog még ebből kerekedni. Már kezdődik is a műsor az elvesztett memóriakártyával.
Komoly móka fog még ebből kerekedni. Már kezdődik is a műsor az elvesztett memóriakártyával.
Apr 30, 2018 22:29:19
sodika
Apr 30, 2018 22:31:31
Na jó, májustól spórolás van.
A hétvégén is elköltöttem több mint 100 eurót úgy, hogy alig csináltam valamit. Ez nem pálya. :)
ennyi
csá
A hétvégén is elköltöttem több mint 100 eurót úgy, hogy alig csináltam valamit. Ez nem pálya. :)
ennyi
csá
Apr 30, 2018 22:31:31
Néző
Apr 30, 2018 22:32:24
Én különben nagyon örülök annak, hogy sikerült hét év után végre beszerezni a repcsiiit.
Nagyon félek, hogy két hét múlva, a sarokba lesz a többi kacat között :(
Apr 30, 2018 22:32:24
sodika
Apr 30, 2018 22:37:06
Most konkrétan a satokba is rakom, ki se bontom. :)
Egy év alatt egy kicsi szobában képes voltam 2000 eurós kárt okozni, és egy drónnal sokkal nagyobbat lehet, úgyhogy ésszel, óvatosan átgondolok mindent, és utánaolvasok előtte szépen lassan, türelmesen mindennek :
Egy év alatt egy kicsi szobában képes voltam 2000 eurós kárt okozni, és egy drónnal sokkal nagyobbat lehet, úgyhogy ésszel, óvatosan átgondolok mindent, és utánaolvasok előtte szépen lassan, türelmesen mindennek :
Apr 30, 2018 22:37:06
182 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™