« 5093 5094 5095 5096 5097 5098 5099 5100 5101 5102 »
1733959 komment.

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 21:24:52
Válasz
(3)
sodika
Ha érdekel, nem volt még, de Örebro túltolta.

Akkor honnan is tudnád, hogy valaki trollkodta a melódat? Ne nézzél már minket madárnak, sneci! Vannak itt olyan trollok, akiknek egy telefonhívásába kerülne, hogy téged kirúgjanak már holnap reggel. Aztán még egy hívás, és Shrek papa is kitesz az utcára. Ne szemtelenkedj, gennyes is megmondta. Mindig akkor szopod a legnagyobbakat! Tessék szépen megtanulni, hogy a te helyed a Blahán van, mi csak segítünk végre odajutni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 12, 2018 21:24:52

Szerző: medvezsidaj Jun 12, 2018 21:25:55
Válasz
(2)
Akkor el kell kezdeni kellemetlenkedni, hogy kinos legyen pup jelenlete a cégnél, fb, google ertekelesek, munkatarsaknak uzenet stb!
Jun 12, 2018 21:25:55

Szerző: Jun 12, 2018 21:27:07
Válasz
(2)
sodika

csak nem felhívta a tulajt, hogy egy ócska nácit alkalmaznak? mesélj mi fért még volna bele? így is úgy is kibasznak.
Jun 12, 2018 21:27:07

Szerző: AutismusMaximus Jun 12, 2018 21:27:40
Válasz
(18)
Na hát akkor drága Endre barátom, kezdjünk neki a dolgoknak...

Az ismételt lebukás után megint megvolt az esélyed, hogy egy kicsit magadba szállj, bocsánatot kérj, elkezd törleszteni az adósságaidat, de ehelyett nagyképűsködtél tovább.

Megfelelő minőséget nyújtasz a szakmádban? Meg a kurva anyád!

Előástam ezt a jó kis levelet korábbról, a köz rendelkezésére bocsátom.

Pár dolgot átírtam benne, meg aktualizáltam coub-okkal.
Talán nem is Kiss Rolandnak kéne elküldenie, hanem László Rácz-Gábornak. Az Ultimátum Antifasiszta Szervezet prominens (és egyetlen) tagja biztosan örömmel intézne el egy arrogáns, szemtelenkedő nácit.

Szóval nyílhatnak az rgl-es gmail-es címek és mehet a levél.

Peter Biersach főfőfőfőnökúr már epedve várja a [email protected] email címre.

De Maya Biersach is lehet hogy elcsábulna, ha ő is megkapja az [email protected] címre.

Kiss Roland, antifa

Greetings!

I am László Rácz-Gábor, from A.F.H. Antifasiszta Halozat (Antifascist Network), a Hungary based antifascist organisation, founded in 2013.
facebook.com/AntifasisztaHalozat/

We got notification, that a quite known Hungarian right-wing extremist, Endre Farkas Kiss is (or was) the employee of your company for a while. Endre (also known as SoDI on the Internet) is a known Holocaust-denial, Hitler supporter, antisemite hate-speecher, blogger on the Internet.
Endre Farkas Kiss is under continuous surveillance by Hungarian Police and several Antifascist groups, and his connections are also surveied. That's how we got in touch with your company. It is also possible that some of your colleagues, who got in contact with Kiss, might be also under surveillance. We are sure, that your company and colleagues did not have any informations about the political views of Endre and have no connections to right-wing extremist organisations, so don't be afraid.
We only would like to ask for some informations, to help the Police investigations.

Endre had several "cases" in Hungary, and as we know, also in Germany.
Some examples about his "works" and statements in his blog and Hungarian mainstream media:

-He mad fun of Auschwitz victims, as "Mr. Sheriff and Mrs. Sheriff".
freeblog.sodika.org/archives/2009/12/18/Sheriff_es_Sheriffne/default.htm

-Holocaust denial
freeblog.sodika.org/archives/2009/11/07/Cica_rovat/default.htm

-99 Judeschweine, best cover I've ever heared
freeblog.sodika.org/archives/2009/08/10/99_Judenschweine/default.htm

-He drew the Auschwitz-style pink triangle to a known Hungarian LGBT politician.
index.hu/belfold/szet4113

-Endre at trial for hate speech before Hungarian Court:
-https://coub.com/view/n229

Endre also operates an Internet video blog nowadays, where he also makes antisemite statements, some of his videos were deleted by Youtube and he was banned several times from Facebook because of these.

As you see, there is a reason why Endre is in the focus of Hungarian Police and Antifascist organisations. We do not tolerate these views and there must be zero tolerance. It is also scandalous that this nazi is now in Germany, where is also zero tolerance about antisemitism, Holocaust-denial and Hitler support.

We would like to kindly ask you, do you have any knowledge about Endre continuing his antisemite propaganda, Hitler support hate speech in Germany too? Do your company or any of your colleagues knew or heard about his views, at workplace our even outside workplace? Could you ask your colleagues about this, who were in work or personal connection with Endre?
Do you have any knowledge Endre threatening jewish or muslim people in Germany?

We are struggling to put this man on trial, to finish spreading his hate speech, both in Hungary and Germany. Police has all the evidence, but it is important to know about his activity in Germany. It is also quite sure that he escaped to Germany because of this Hungarian Police investigation.

It is also important to know, being at a workplace, surrounded by people, that this man has kind of a passive aggressive behavior, borderline personality, anger problems. Please warn your colleagues who are in daily touch with Endre.

Some examples:
-https://coub.com/view/185z3b
-https://coub.com/view/185zhq
-https://coub.com/view/13r66x
-https://coub.com/view/12brnw
-https://coub.com/view/x6gva
-https://coub.com/view/x6eey
-https://coub.com/view/12bvaa
-https://coub.com/view/12bsdj
-https://coub.com/view/12bu9z
-https://coub.com/view/x6d4e

This man must be secured!

Sorry for the inconvenience, and we would really appreciate your help!

Kindly waiting for your answer!

Greetings
László Rácz-Gábor
AFH
Jun 12, 2018 21:27:40

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 21:31:04
Válasz
(7)
Az egész Biersach család nagy antifa, balos, Izrael- és Trump-barát. Rend lesz, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 12, 2018 21:31:04

Szerző: Méregzsák Máté Jun 12, 2018 21:32:12
Válasz
(1)
Ne csigázz sodi, mi volt?
Jun 12, 2018 21:32:12

Szerző: - Jun 12, 2018 21:32:51
Válasz
(2)
Esetleg nyilatkozhatna Örebro kolléga, hogy mit is csinált pontosan :)
Jun 12, 2018 21:32:51

Szerző: indiai kolléga Jun 12, 2018 21:33:10
Válasz
(3)
AutismusMaximus
Na hát akkor drága Endre barátom, kezdjünk neki a dolgoknak...

Az ismételt lebukás után megint megvolt az esélyed, hogy egy kicsit magadba szállj, bocsánatot kérj, elkezd törleszteni az adósságaidat, de ehelyett nagyképűsködtél tovább.

Megfelelő minőséget nyújtasz a szakmádban? Meg a kurva anyád!

Előástam ezt a jó kis levelet korábbról, a köz rendelkezésére bocsátom.

Pár dolgot átírtam benne, meg aktualizáltam coub-okkal.
Talán nem is Kiss Rolandnak kéne elküldenie, hanem László Rácz-Gábornak. Az Ultimátum Antifasiszta Szervezet prominens (és egyetlen) tagja biztosan örömmel intézne el egy arrogáns, szemtelenkedő nácit.

Szóval nyílhatnak az rgl-es gmail-es címek és mehet a levél.

Peter Biersach főfőfőfőnökúr már epedve várja a [email protected] email címre.

De Maya Biersach is lehet hogy elcsábulna, ha ő is megkapja az [email protected] címre.

küldeni fogom a kollégáknak, nácikon kívül senki sem tűrhet meg egy ilyen alakot. endre raus!
Jun 12, 2018 21:33:10

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 12, 2018 21:34:23
Válasz
(4)
sodika
Ne reménykedj. Örebro túltolta.

Na, 21:30-kor jön a VR teszt.

mit toltam tul gyagyås?
Jun 12, 2018 21:34:23

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 21:35:26
Válasz
(3)
sodika
Ne reménykedj. Örebro túltolta.

Na, 21:30-kor jön a VR teszt.
akkor miért nem a svédeket tiltották le? :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 12, 2018 21:35:26

Szerző: - Jun 12, 2018 21:36:13
Válasz
(0)
Viszont tényleg összekéne beszélni, hogy ki küldi ezt. Az nem lenne túl jó, ha spam szerűen egyszerre több címről is megérkapnák ezeket a leveleket.
Jun 12, 2018 21:36:13

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 12, 2018 21:37:04
Válasz
(7)
-
Esetleg nyilatkozhatna Örebro kolléga, hogy mit is csinált pontosan :)

meg årtatlan vagyok:-). de ha kirugtåk jol van.
Jun 12, 2018 21:37:04

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 21:37:04
Válasz
(1)
xray
akkor miért nem a svédeket tiltották le? :)

Pontosan, még nem akartam ezt előhozni, hagyj bombákat a követkző masnira is :)
Jun 12, 2018 21:37:04

Szerző: - Jun 12, 2018 21:37:59
Válasz
(3)
Jajj Endre, hát elkezdőtött végre a féregirtás a kurva isten bassza meg?! Egy napot se pihenhetünk?! Faszért kell egy hétre ennyi kontentot gyártani.
Jun 12, 2018 21:37:59

Szerző: Méregzsák Máté Jun 12, 2018 21:39:17
Válasz
(2)
Örebro
meg årtatlan vagyok:-). de ha kirugtåk jol van.

Azt nem fogja elárulni a kis hazug hogy mit tettél ami miatt letiltották Mo. Ról a cég fb-jét, de hát ugye Sneci mindig hazudik, nincs újdonság
Jun 12, 2018 21:39:17

Szerző: - Jun 12, 2018 21:40:07
Válasz
(6)
sodika
Az elmúlt másfél napban kb. ezen igyekeztetek ügyködni.

Mesélj, mi a baj, cica?
Jun 12, 2018 21:40:07

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 12, 2018 21:41:07
Válasz
(7)
Méregzsák Máté
Azt nem fogja elárulni a kis hazug hogy mit tettél ami miatt letiltották Mo. Ról a cég fb-jét, de hát ugye Sneci mindig hazudik, nincs újdonság

most is hazudik, mert meg nem foglalkoztam vele, de fogok!:-).
Jun 12, 2018 21:41:07

Szerző: Alázó atka Jun 12, 2018 21:41:57
Válasz
(6)
Ha még szerinted is egy troll magánakciója volt ,akkor mi az, hogy mi "mind ezen ügyködtünk"?

Becsüld csak le a trollokat te balfasz, és olyan szinten beépülünk, hogy nem is fogod érteni, ez mi a picsa,..
... évek óta gyakorlatilag békén vagy hagyva, púpszászon sem volt még értékelhető szintű trollkodás, a kinti címedet is mióta tudjuk aztán kurvára semmi.

A defshopnál is lehetett volna szart kavarni, én pl nem elleneztem volna némi kibaszást a céggel, de úgy ,hogy közben minden arra mutasson, te intézted mert kirugtak, bosszúból..

Elképzelni nem tudom miféle akció lehetett ez, amire a munkahelyed olyan reakcióval válaszol ,hogy letiltja a magyar fb-ről az oldalt, miközben köztudott, hogy Örebro nem idehaza él, tehát kb rájuk esett a mennyezet elmondásod szerint, erre kitámasztották az ajtót..?...

Sehogy sem stimmel ez, szerintem már megint hazudozol, de előbutóbb kurvára rá fogsz ám faragni!

Jun 12, 2018 21:41:57

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 21:44:00
Válasz
(11)
Nyitottan kell élni = Hazudok tovább

Ez ám az igazi ASODI!
Jun 12, 2018 21:44:00

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 21:45:25
Válasz
(2)
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy a kutyabaszó vagy a sittes intézte a bant.
Jun 12, 2018 21:45:25

Szerző: - Jun 12, 2018 21:45:38
Válasz
(8)
Sodi a felvételi beszélgetésen jelezted, hogy veled együtt ~50 troll is megjelenik majd a cég életében?
Jun 12, 2018 21:45:38

Szerző: - Jun 12, 2018 21:46:25
Válasz
(4)
nyilvános faszkiverő
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy a kutyabaszó vagy a sittes intézte a bant.

Én Cvigányra tippelek
Jun 12, 2018 21:46:25

Szerző: Jun 12, 2018 21:48:04
Válasz
(3)
sneci, kaptál egy nap egérutat, hogy felmondj, holnap indul a tényfeltárás össztűz, minden kollégának, főnöknek és ha ez sem segít akkor majd átgondoljuk. partizánok meg minden normális háborúban vannak. aki hitlert élteti az szokjon hozzá ott berlinben, hogy kirakják.
Jun 12, 2018 21:48:04

Szerző: sodika Jun 12, 2018 21:48:59
Válasz
(0)
:)

Tessék pontosan megjelölni, mikor éltettem én Hitlert. :D
Mert ilyesmi még 10-12 éve se történt soha.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jun 12, 2018 21:48:59

Szerző: Józan Becsület (Snecológus-pontszám: 5103x2) Jun 12, 2018 21:52:26
Válasz
(5)
Szégyellem magam, hogy megint megesik rajtad a szívem, de hátha. Sodi, a trolljaid többsége téged mint pszichopata nácit gyűlöl, nem pedig mint fogyatékos buzit. Annyit kellene tenned, hogy őszintén megbánod a gyilkosságokon örömködést, a holokauszton vihogást, a különböző politikai szereplők és családjuk elleni uszítást meg a végtelen zsidózást, aztán ezzel egyszer s mindenkorra fel is hagysz. Biztosan maradna lendület a tanszékben, de a trollok többségének ezzel megszűnne a motivációja, te meg ki tudja, végül normális emberként folytatnád az életedet.

De persze tudom, hogy sose fogsz kilépni az önigazoló spirálból, és előbb-utóbb utolér a karma, és nyilván nem foglak sajnálni se én, se senki ezen a világon.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Jun 12, 2018 21:52:26

Szerző: - Jun 12, 2018 21:52:33
Válasz
(1)
sodika

Mit tolt túl Örebro trolléga?
Jun 12, 2018 21:52:33

Szerző: whatberlin? Jun 12, 2018 21:52:42
Válasz
(4)
sodika

előbújtál patkány? mondanám, hogy válaszolj az egyenes kérdésekre, de te csak egy csatornapatkány és angolna keveréke vagy. ki fognak baszni recskás a melócsából és a kotorékotból is. ez a lényeg.
Jun 12, 2018 21:52:42

Szerző: nehazuggy Jun 12, 2018 21:53:57
Válasz
(9)
sodika

"Szerintem miután Sherlock Porks kiszabadul, átveszi a hatalmat, és koncentrációs táborba szállít titeket. Hitler is így kezdte."

"A mai nap legnagyobb meglepetése számomra, hogy 1935 tájékán annyira faszán érezte magát mindenki Hitler alatt, még a zsidók is, hogy a székházukra büszkén rakták ki a kék alapon fehár dávidcsillagos nemzeti jelképüket egy zászlón, hogy aztán az újságjukban dkicsekedjenek el vele büszkén, hogy milyen fasza már ez.

Na, EZ a felismerés a király."

"Ilyenkor már Jézus is csúcson volt. Meg Hitler is."

Jun 12, 2018 21:53:57

Szerző: trendbeli garázdaság Jun 12, 2018 21:55:02
Válasz
(7)
Ne erőlködj, Púp! Te egy dokumentált náci vagy, még újságok is foglalkoztak veled. Az pedig, hogy le van tiltva a cég facebook oldalának magyar elérése, kizárólag neked kínos. Van egy magyar kolléga, emiatt az egész országot bannolni kell, mert szétbasszák az oldalt. Ez egy újabb szög a koporsódba.

Ha te lennél a világ legjobb programozója, lenne két befejezett és jól működő projekted, az ügyfelek rajonganának érted, még akkor is kurva nehéz lenne kimagyaráznod, hogy mégis miért van egy trollsereged. Ha az én cégemnél lennél, még ilyen kondíciók mellett is kibasználak. Ezzel szemben egy alibizős, a nyelvet nem beszélő, másokat nem értő, szarul dolgozó, másnaposan bejáró koszfészek vagy, akinek olyan csövesszagú volt a nadrágja, hogy rá kellett szólni. Már ezek miatt is kibasznának a próbaidőd végén, a trollok pedig végleg meggyőzték őket erről.

Úgyhogy kezdd el masnizni a csodacévét, mert újra munkanélküli lesz a Sodi, juhú!
Jun 12, 2018 21:55:02

Szerző: sodika Jun 12, 2018 21:55:42
Válasz
(0)
A "Hitlert éltette", meg "gylöletbeszéd miatt állt bíróság előtt", mega hasonló fordulatok azok, amikkel túltoljátok.

Melyik az idézett dolgok közül a Hitler éltetése. Ez kb. a Gál Péter szintje, aki szerint Kaufmann azért náci, mert dícséri a nácik autópályáinak minőségét, mely utak máig járhatóak.
Jun 12, 2018 21:55:42

Szerző: - Jun 12, 2018 21:56:34
Válasz
(13)
kicsit csalódott vagyok az intervencionista tagozat kaotikus nem összehangolt tevékenysége miatt.
- elsietett, spam jellegű durvább trollkodások az egyik oldalon ami miatt sündisznóba megy a cég és nem tudunk nekik infót csepegtetni
- a másik oldalon pedig a professzionális kidolgozott trollatombomba elmaradása ami révén púp fel tud készülni a csapásokra

Mindezek ellenére még mindig nyerőben vagyunk hiszen a náculásra legérzékenyebb helyre budjokolt a balfasz gnóm :D így ezt sehogy sem fogja megúszni.

Tegyük fel - és ez is erősen hipotetikus - hogy a cége leszarja és bevédi snecit. Még így is bármikor tájékoztathatjuk a cég ügyfeleit h nácit foglalkoztató cégtől kapnak szolgáltatást és az ultimate joker az ottani antifa csoportok. Elég csak egyszer kiküldeni őket az iroda elé és snecit olyan gyorsan basszák haza púpszászra, hogy nem győzünk majd szakadni a röhögéstől.
Jun 12, 2018 21:56:34

Szerző: - Jun 12, 2018 21:56:50
Válasz
(4)
sodika

Nehogy azt várd már, hogy elkezdjük bizonygatni, hogy egy náci patkány vagy. Ez itt nem a bíróság, cica. Nincsenek jogaid, és végrehajtjuk az ítéletet.
Jun 12, 2018 21:56:50

Szerző: - Jun 12, 2018 21:58:59
Válasz
(4)
Az a baj, hogy mindenki a másikra vár, és nincs érdemi intervenció. Üres a kapu és senki nem rúgja rá a lasztit.
Jun 12, 2018 21:58:59

Szerző: trendbeli garázdaság Jun 12, 2018 21:59:27
Válasz
(5)
Józan Becsület
Annyit kellene tenned, hogy őszintén megbánod a gyilkosságokon örömködést, a holokauszton vihogást, a különböző politikai szereplők és családjuk elleni uszítást meg a végtelen zsidózást, aztán ezzel egyszer s mindenkorra fel is hagysz.

Én nem érem be ennyivel.

Mindenkitől nyilvánosan kérjen bocsánatot, akit valaha megbántott.

kezdje el törleszteni a tartozásait.

Vallja be, hogy anyai ágon zsidó.

Vallja be, hogy minimum biszexuális.

Vallja be a masztipartis kommentet.

Tegye ki az úszómellényes és a Kolosy téri szafaris videót.
Jun 12, 2018 21:59:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 22:00:27
Válasz
(2)
sodika
A "Hitlert éltette", meg "gylöletbeszéd miatt állt bíróság előtt", mega hasonló fordulatok azok, amikkel túltoljátok.

Melyik az idézett dolgok közül a Hitler éltetése. Ez kb. a Gál Péter szintje, aki szerint Kaufmann azért náci, mert dícséri a nácik autópályáinak minőségét, mely utak máig járhatóak.
mi ez a többesszám, eddig csak örebrot rágalmaztad.
Jun 12, 2018 22:00:27

Szerző: nemnáci Jun 12, 2018 22:01:30
Válasz
(3)
"Amikor neonáci házibuliban votam, és sieg heil-eznek a kamerámba"
Jun 12, 2018 22:01:30

Szerző: trendbeli garázdaság Jun 12, 2018 22:01:47
Válasz
(3)
-
kicsit csalódott vagyok az intervencionista tagozat kaotikus nem összehangolt tevékenysége miatt.
- elsietett, spam jellegű durvább trollkodások az egyik oldalon ami miatt sündisznóba megy a cég és nem tudunk nekik infót csepegtetni
- a másik oldalon pedig a professzionális kidolgozott trollatombomba elmaradása ami révén púp fel tud készülni a csapásokra

Mindezek ellenére még mindig nyerőben vagyunk hiszen a náculásra legérzékenyebb helyre budjokolt a balfasz gnóm :D így ezt sehogy sem fogja megúszni.

Tegyük fel - és ez is erősen hipotetikus - hogy a cége leszarja és bevédi snecit. Még így is bármikor tájékoztathatjuk a cég ügyfeleit h nácit foglalkoztató cégtől kapnak szolgáltatást és az ultimate joker az ottani antifa csoportok. Elég csak egyszer kiküldeni őket az iroda elé és snecit olyan gyorsan basszák haza púpszászra, hogy nem győzünk majd szakadni a röhögéstől.

Pontosan. Ha belső intervenció nem működik, indulhat a külső! Faszverő videók az ügyfeleknek, amin felismerhető Púp arca. Mellé a futós kép. Aztán egy kis náci kontent. Egyébként meg szerintem nem fogják bevédeni, hanem rövid úton elküldik, mert nem kell nekik a trollsereg a nyakukba. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jun 12, 2018 22:01:47

Szerző: - Jun 12, 2018 22:02:40
Válasz
(5)
Szerintem mindenki kezdjen el trollkodni ami kifér a csövön aztán majd csak lesz valami. Teljesen jók az egyéni akciók, itt a röhögés a lényeg.
Jun 12, 2018 22:02:40

Szerző: púp-orr-sérv-fogász Jun 12, 2018 22:03:32
Válasz
(1)
Az RGL-es oldalon egyértelműen látszik, hogy komolytalan.
Ha válaszol is a gányoldának, SoDi-t fogja védeni az utcáról írogatva.
Jun 12, 2018 22:03:32

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 12, 2018 22:04:49
Válasz
(8)
A főnökség mailjére mindenképp mehet az "RGL"-féle tényfeltárás.

A faszkiverős videókat is csatolni kellene később, nehogymár a Recskaboy-epizód maradjon homályban, elvégre most már "tisztán és nyitottan" él a SoDI. XDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jun 12, 2018 22:04:49

Szerző: - Jun 12, 2018 22:04:59
Válasz
(4)
A cég részéről szerintem elég sértő a magyarokra nézve, hogy letiltják a magyar júzerek elől a facebookjukat. Szerintem innentől kezdve ők is célpont a pimaszkodás miatt.
Jun 12, 2018 22:04:59

Szerző: nyemnyátyi Jun 12, 2018 22:05:21
Válasz
(3)
Bocsánat, de azt, hogy mielőtt Magyarországon betiltották volna, nyíltam voltam holokausztrevizionista (azóta pedig magamban vagyok az :DDD), soha nem tagadtam.

De ettől még nem lesz náci az ember.
Jun 12, 2018 22:05:21

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 22:06:30
Válasz
(4)
sneci, ha te hatásodra tiltották le a magyarokat, akkor kurva rossz ötlet volt. holnap matyarázd el a főnökúrnak!
Jun 12, 2018 22:06:30

Szerző: - Jun 12, 2018 22:07:03
Válasz
(5)
Ugyanaz a műsor menjen mint a nyelviskolának! Megvannak még azok az anyagok?
Jun 12, 2018 22:07:03

Szerző: sodika Jun 12, 2018 22:08:07
Válasz
(0)
Jun 12, 2018 22:08:07

Szerző: púp-orr-sérv-fogász Jun 12, 2018 22:08:59
Válasz
(4)
sodika
... Közben haza a melóból már úgy jöttem, hogy nem néztem a Google Mapst, és szerintem reggel most már odafele is sikerülni fog ugyanez.

Másfél éve ott dolgozol, és csak most sikerült megtanulni azt a pár utcát?
Fogyatékos vagy!
Jun 12, 2018 22:08:59

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 22:11:32
Válasz
(0)
sodika
live
youtu.be/mIuVhD5h54s
nagy baj, ha leszarom én nem kapcsolok rá?
Jun 12, 2018 22:11:32

Szerző: - Jun 12, 2018 22:13:26
Válasz
(4)
Google értékelésekbe értékeljétek a céget 1 csillagra. Az érzékenyen érintheti őket esetleg.
Jun 12, 2018 22:13:26

Szerző: - Jun 12, 2018 22:18:41
Válasz
(3)
kutyabaszó moderál a kisszobából:

kisboros1​A trollok nem mernek megszólalni... :)) Ez a "hatalom", fiúk, nem a fórumos vergődésetek.
Jun 12, 2018 22:18:41

Szerző: Céges Cumi Jun 12, 2018 22:21:25
Válasz
(6)
Idegesítő dolgok:
Minden publikus email címükre kapnak naponta 250 különböző leiratkozhatatlan spamet.
A főnökurat beletenni naponta 1000 public FB csoportba.
Lehúzni a social oldalaikat értékeléssel, ÉRTELMES spammel, 5000 indiai like-oló vásárlásával, etc.
Jó SEO-s helyeken idegesítő kontent elhelyezése.
Csatornázási munkákat / hasonlót rendelni az irodához.
Létrehozni Anna EsPresto klónt, beférkőzni a munkatársak életébe.
Szexhirdetések feladása kamu képpel, de az irodai számmal.

Csúnya dolgok:
Az email címüket spoofolva elérni, hogy spamlistára kerüljenek.
DDOS-olni is lehet őket, manapság az már kvázi ingyen van.
WordPress alatt fut minden oldaluk, azt megtörni nem egy nagy tétel egy vérprofinak.

Jun 12, 2018 22:21:25

Szerző: Dübbb Jun 12, 2018 22:22:41
Válasz
(2)
Lackó! Ideje ágyba bújni, holnap korán kell kelni a jabilos szalag mellé!
Jun 12, 2018 22:22:41

Szerző: - Jun 12, 2018 22:22:42
Válasz
(0)
Már véget is ért a közvetítés.
Jun 12, 2018 22:22:42

Szerző: - Jun 12, 2018 22:23:46
Válasz
(0)
Vége a közvetítésnek.
Jun 12, 2018 22:23:46

Szerző: - Jun 12, 2018 22:23:49
Válasz
(6)
-
kutyabaszó moderál a kisszobából:

kisboros1​A trollok nem mernek megszólalni... :)) Ez a "hatalom", fiúk, nem a fórumos vergődésetek.

Nem kisukrán. Az a hatalom, hogy sneci patkányként bujkál, és aztán retteg, hogy kirúgatjuk.

Ja meg az is hatalom, hogy valaki rendel neked egy olcsó szart, és hetekig vinnyogsz emiatt. Csak bekapcsoljuk a gombot, és azt csinálod amit akarunk.
Jun 12, 2018 22:23:49

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 22:24:21
Válasz
(0)
-
Már véget is ért a közvetítés.
hány megtekintés volt?
Jun 12, 2018 22:24:21

Szerző: Vonatozó öregek Jun 12, 2018 22:24:50
Válasz
(11)
*készülnek az espresto.de oldali fellépésükre*
Jun 12, 2018 22:24:50

Szerző: - Jun 12, 2018 22:26:07
Válasz
(16)
Vonatozó öregek
*készülnek az espresto.de oldali fellépésükre*

Snecigeci itt az idő a visszatérésre hahó!
Jun 12, 2018 22:26:07

Szerző: hajléktalan hitelező Jun 12, 2018 22:26:52
Válasz
(1)
Sodi, mi van a devizahiteles haverral? Felveszi még a telefont?
Kellemetlen felismerés lesz majd a Blahán, hogy milyen jól jönne az a pénz.
Jun 12, 2018 22:26:52

Szerző: - Jun 12, 2018 22:27:44
Válasz
(3)
hajléktalan hitelező
Sodi, mi van a devizahiteles haverral? Felveszi még a telefont?
Kellemetlen felismerés lesz majd a Blahán, hogy milyen jól jönne az a pénz.

Nevezzük nevén! Hajdúgeci
Jun 12, 2018 22:27:44

Szerző: - Jun 12, 2018 22:29:53
Válasz
(3)
Ha ráér valaki trollkodja meg kicsit kisborost, mert nagyon pimasz mostanában. Elfelejtette az erőviszonyokat a rühes migri.
Jun 12, 2018 22:29:53

Szerző: - Jun 12, 2018 22:30:07
Válasz
(2)
xray
hány megtekintés volt?

8 körül.
Jun 12, 2018 22:30:07

Szerző: - Jun 12, 2018 22:31:12
Válasz
(1)
Egyébként látszott a Gyagyáson a búvalbaszottság :)
Nehéz napok ezek SoDi?
Jun 12, 2018 22:31:12

Szerző: - Jun 12, 2018 22:31:26
Válasz
(4)
Józan Becsület
Szégyellem magam, hogy megint megesik rajtad a szívem, de hátha. Sodi, a trolljaid többsége téged mint pszichopata nácit gyűlöl, nem pedig mint fogyatékos buzit. Annyit kellene tenned, hogy őszintén megbánod a gyilkosságokon örömködést, a holokauszton vihogást, a különböző politikai szereplők és családjuk elleni uszítást meg a végtelen zsidózást, aztán ezzel egyszer s mindenkorra fel is hagysz. Biztosan maradna lendület a tanszékben, de a trollok többségének ezzel megszűnne a motivációja, te meg ki tudja, végül normális emberként folytatnád az életedet.

De persze tudom, hogy sose fogsz kilépni az önigazoló spirálból, és előbb-utóbb utolér a karma, és nyilván nem foglak sajnálni se én, se senki ezen a világon.

Ha megbánná és nem megjátszaná akkor is kijárna neki egy kurva nagy verés + autó mögé láncolás B. Kata utcájában. Meg faszlevágás csak miheztartásképpen.
Jun 12, 2018 22:31:26

Szerző: - Jun 12, 2018 22:32:37
Válasz
(3)
-
Ha ráér valaki trollkodja meg kicsit kisborost, mert nagyon pimasz mostanában. Elfelejtette az erőviszonyokat a rühes migri.

én régen mellette kardoskodtam h nem kéne bántani azt akit a vidék putri mocsara lehúzott. de újra és újra bizonyítja, hogy mindent megérdemel, sőt többet az az ukrán bevándorolt senkiházi
Jun 12, 2018 22:32:37

Szerző: - Jun 12, 2018 22:37:33
Válasz
(3)
Eszmeralda tedd a dolgod!
Jun 12, 2018 22:37:33

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 12, 2018 22:37:41
Válasz
(1)
-
8 körül.
szép.
és ezt 8 embert moderálja a tiszafaszomi szerencsétlen? micsoda hatalom xd
Jun 12, 2018 22:37:41

Szerző: tanszékvezető docens Jun 12, 2018 22:40:54
Válasz
(5)
Reszketünk kismolyhos ""hatalmától"", itt meg addig "vergődünk", hogy sneciből halkonzerv lesz, de shemmi gond, business as usual, a trollkodás ismét egy fokozattal feljebb kapcsol, nagyon szépen köszönjük szépen!!
Jun 12, 2018 22:40:54

Szerző: - Jun 12, 2018 22:43:19
Válasz
(24)
a zsíroshajú szűz ismét trollvadászik sneci legutóbbi flokkja alatt, újabb személyeket rágalmazva név szerint.

mivel púpot hamarosan kiikszelhetjük, s impotajgi is a böri felé kacsingat szerintem ideje lenne újratargetálni a fórumot és igazságot osztani.
nyomjon pluszt aki egyetért.

Jun 12, 2018 22:43:19

Szerző: - Jun 12, 2018 22:44:34
Válasz
(5)
Látod kisrühes? Kellett neked pimaszkodni a troll bácsikkal. Most majd végre lesz okod is a vinnyogásra, hogy veled szo-szo-szórakoznak a nézők.
Jun 12, 2018 22:44:34

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 12, 2018 22:46:46
Válasz
(2)
A kisukránt nem lehet így trollkodni, mert elmebeteg.
Ha az anyja kibaszná a lakásból, az talán célt érne. Más nem nagyon. Ha két hónap fekvőgipszet kapna, abból sem értene.
Jun 12, 2018 22:46:46

Szerző: - Jun 12, 2018 22:47:31
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Az egész Biersach család nagy antifa, balos, Izrael- és Trump-barát. Rend lesz, na!

Ha a trumpbarátság igaz, egy kicsike faszcsemete azért nekik is mehet.
Jun 12, 2018 22:47:31

Szerző: - Jun 12, 2018 22:54:52
Válasz
(2)
lol, baszki :D

kismolyhos rögtön törölte is a kommentjeit a flokk alatt, amiben két személyt is rágalmazott

először provokálja a trollokat, aztán meg becsicskul. minden lépése 1-1 hiba.
Jun 12, 2018 22:54:52

Szerző: - Jun 12, 2018 22:55:14
Válasz
(3)
Pup, mit szolsz ahhoz, hogy az egesz Helsinki Tanacs radallt?
helsinkicommittee.eu
Jun 12, 2018 22:55:14

Szerző: - Jun 12, 2018 23:13:45
Válasz
(1)
Ideje kisborost komolyabban megdolgozni, mert kibaszott szemtelen!
Hallod te élősködő féreg?! Megbaszom a szádat aztán a kurva anyádat a ravatalon!
Jun 12, 2018 23:13:45

Szerző: - Jun 12, 2018 23:24:45
Válasz
(0)
-
Ideje kisborost komolyabban megdolgozni, mert kibaszott szemtelen!
Hallod te élősködő féreg?! Megbaszom a szádat aztán a kurva anyádat a ravatalon!
no de, kérem, ne veszítsük el a fejünket!
Jun 12, 2018 23:24:45

Szerző: kipockázott rajtszám Jun 12, 2018 23:49:17
Válasz
(-1)
sodika

örebro talan még broninal is idegesitőbb
Jun 12, 2018 23:49:17

Szerző: trendbeli garázdaság Jun 12, 2018 23:55:47
Válasz
(3)
kipockázott rajtszám

Utoljára: troll trollnak nem farkasa! Pláne akkor, amikor a gyagyás ismét faszerdőbe navigálta magát.
Jun 12, 2018 23:55:47

Szerző: Száá-báá.-bááá Jun 12, 2018 23:58:58
Válasz
(5)
kipockázott rajtszám
sodikaHa érdekel, nem volt még, de Örebro túltolta.

broni egyáltalán nem idegesítő. a kezdő trollok még nem érettek a bölcsességéhez. Deus Vult!
Jun 12, 2018 23:58:58

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Jun 13, 2018 00:00:39
Válasz
(9)
Asodinak van egy trollgyanús (talán ex-)kollégája, aki kihasználja, hogy bizonyos idegen szavak viccesen hangzanak magyarul (vagy csak olvasta a "Rejsztág" esetét a régi sodiblogon):
Jun 13, 2018 00:00:39

Szerző: kipockázott rajtszám Jun 13, 2018 00:05:10
Válasz
(1)
Száá-báá.-bááá
broni egyáltalán nem idegesítő. a kezdő trollok még nem érettek a bölcsességéhez. Deus Vult!

egyáltalán él még a professzor????
Jun 13, 2018 00:05:10

Szerző: Benjamin Netanjahu Jun 13, 2018 00:09:40
Válasz
(6)
kipockázott rajtszám
egyáltalán él még a professzor????

Tudom hogy utál minket, de én azért aggódom érte.
Elküldöm hozzá Natalie Portmant, hogy szarja szájba.
Jun 13, 2018 00:09:40

Szerző: Luther Márton Jun 13, 2018 00:18:06
Válasz
(5)
Én is aggódom Bronislaw testvéremért.
Jun 13, 2018 00:18:06

Szerző: Kula Bácsi Jun 13, 2018 01:10:44
Válasz
(2)
A prof csak kiruccant valahova, ahogy szokott. Ha meghalt volna, a pokolból is nyomná az éjszakai meneteket, miközben szájba szarja a Lovast.
Jun 13, 2018 01:10:44

Szerző: stabil köszfetyítyés Jun 13, 2018 02:25:05
Válasz
(0)
Sodó! Ilyen kontentet kellene tolnod! Irány a fodri, növessz szakállt és mehet a menet! Ráadásul, ránézésre ő is buzi, mint te. De ha nem akarsz gumicukrokba harapdálni, akár faszokkal is megteheted. Vagy swingerklubos kurvák mellébe harapdálást is tolhatsz, csak legyen vmi kontent! Mert amit most csinálsz az semmi, nulla! Hahó!
Legyél már egy picit kreatív!

www.youtube.com/watch?v=qckZXB9N04g

(Fidget spinnered van amúgy? Mert egy igazi vlogger nem vlogger anélkül! Igaz már lejárt lemez, de akkor is! Na!)
Jun 13, 2018 02:25:05

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jun 13, 2018 05:00:13
Válasz
(4)
kipockázott rajtszám

mi a baj kicsibogår?
Jun 13, 2018 05:00:13

Szerző: - Jun 13, 2018 06:51:19
Válasz
(1)
sodika
live
youtu.be/mIuVhD5h54s
jaj de szomoru...
Jun 13, 2018 06:51:19

Szerző: tigris Jun 13, 2018 07:28:33
Válasz
(5)
Örebro
mi a baj kicsibogår?

már legurult!
Jun 13, 2018 07:28:33

Szerző: tigris Jun 13, 2018 07:31:28
Válasz
(5)
sodi,ha te hős vagy,akkor bizony hajdú is az! és te egy hősre küldesz végrehajtókat? hogy képzeled ezt?

és ha már a nyílt tiszta életnél tartunk: Mennyivel tartozol a BKV-nak és a diákhitel központnak? hogy hívják az ogre bácsit?
Jun 13, 2018 07:31:28

Szerző: stressznélküli nyugi Jun 13, 2018 07:42:16
Válasz
(1)
Mit gondolsz púp, ma milyen meglepetés vár a melócsában?
Jun 13, 2018 07:42:16

Szerző: - Jun 13, 2018 07:44:30
Válasz
(1)
SoDi egyszer egy lájvban feltett kérdésre, miszerint fél-e attól hogy Örebro ha találkozik vele, megveri, azt válaszolta hogy nem, hiszen Ő egy öregember.
Jun 13, 2018 07:44:30

Szerző: tigris Jun 13, 2018 07:47:35
Válasz
(9)
sodi arra emlékszel,mikor fel akartad bérelni borit, hogy verje meg Örebrót? csak mert mi nem felejtettük el ám!
Jun 13, 2018 07:47:35

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 13, 2018 07:49:10
Válasz
(2)
-
SoDi egyszer egy lájvban feltett kérdésre, miszerint fél-e attól hogy Örebro ha találkozik vele, megveri, azt válaszolta hogy nem, hiszen Ő egy öregember.
snecit egy kisiskolás is befenyítheti.
Jun 13, 2018 07:49:10

Szerző: tigris Jun 13, 2018 07:52:04
Válasz
(15)
sodi, mi a bajod? miért nem vágod bele a főnök pofájába,hogy aki nem tud nevetni a "Sheriff &Sheriffné" viccen az egy humorérzék nélküli savanyú fasz?
Jun 13, 2018 07:52:04

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 13, 2018 08:01:49
Válasz
(2)
-

Az ogre se egy 20éves ketrechárczos, mégis úgy csicskul neki mint a kisangyal.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jun 13, 2018 08:01:49

Szerző: tigris Jun 13, 2018 08:07:07
Válasz
(0)
Hiénaverő
Az ogre se egy 20éves ketrechárczos, mégis úgy csicskul neki mint a kisangyal.

azért mert recskás egy gyáva szar
Jun 13, 2018 08:07:07

Szerző: Brian Jun 13, 2018 08:20:31
Válasz
(4)
tigris
azért mert recskás egy gyáva szar

snecinek nem kellene monica belucci, mert erősebbnek néz ki a púposnál. egyéb kérdés?
Jun 13, 2018 08:20:31

Szerző: Brian Jun 13, 2018 08:24:40
Válasz
(11)
sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Nov 19, 2014 23:52:05 Válasz vote up vote down (40)

Gróf Faszverőypúp segítek neked. a hetero pasiknál így néz ki egy szép nő.

img.pandawhale.com/50298-Monica-Bellucci-irreversible-I-a50x.jpeg

Hülye vagy.
Ez fizikailag erősabb nálam.

Egy nő legyen gyengébb a férfinál.
Jun 13, 2018 08:24:40

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 13, 2018 08:49:43
Válasz
(2)
Brian
sodika (Snecológus-pontszám: 43003x21) Nov 19, 2014 23:52:05 Válasz vote up vote down (40)

Hülye vagy.

saját bevallása szerint, az anyja is erősebb, mint ő. :)
Jun 13, 2018 08:49:43

Szerző: Cuki Áron Jun 13, 2018 09:00:55
Válasz
(1)
Brian

Hülye vagy.

Nem elég kisfiús. Evidenciákat.
Jun 13, 2018 09:00:55

Szerző: broni Jun 13, 2018 09:05:29
Válasz
(7)
nem utálllak bennnetket, meg a zsidókat se, csak szégyellm magam....amugy a német migrit , aki a kislány megölte, kezdtem szidni, akkor írta valaki, hogy ki kéne tiltani, én meg ko vóltam, ezért zsidóztam.
Jun 13, 2018 09:05:29
« 5093 5094 5095 5096 5097 5098 5099 5100 5101 5102 »
1733959 komment.

52 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™