majd a sodi fizet!
mondjuk szerintem tényleg állj le az ezeken a témákon való pörgésről. kibaszottul nem vagy vicces, de már kínos sem, hanem neked bizony a kurva anyád aki gyerekeket használ föl akámilyen szexuális, vagy egyéb töltetű vicceskedésre. te fasz.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
A Sodi szerint aki nem érti a viccet, az egy besavanyodott fasz. A troll családapák biztosan rosszabbul viselik a professzor úr fekete humorát, de szerintem kár komolyan venni. Mi még csak tervezgetjük a gyereket a csajommal, lehet, hogy ha már lesz, akkor én is szarabbul reagálok az ilyesmire, de én személy szerint a sztalker, buziszaunás, unkrán kurvát nyaló, aberrált, szekrénybuzi púpos mások halálán örömködő megnyilvánulásait sokkal ízléstelenebbnek tartom, mint Broni dolgait.
Nem kellenek ide se a gore, se a pedro képei broninak. Az hogy éjszakákon keresztül fossa az értelmetlen szöveget az nem gond, de ne linkelje már tele a fórumot szarral!
Mert ha nem áll le akkor mi lesz? Retard vagy ha nem tudod használni az egér görgetés funkcióját.
ennek nincs köze ahhoz, hogy van-e családod vagy sem. ahhoz van köze, hogy valaki ezt érzi viccesnek, ami egyrészt a fórumot is sebezhetővé teszi, másrészt ez egy alap ízléssel baszottul nem vicces.
a púpos féreg semmilyen megmozdulása sem lenne vicces, ha nem röhögnék azon, hogy közben lassan kimúlik egyedül és fájdalmasan, de a fenti "poénkodás" sokkal névtelenebb.
és persze majd jön a "nszksz nagyuram" és tsai ami bicskanyitogatóan modoros lezárása az ilyen ocsmányságoknak. szóval ezzel le kellene állni és lehet tiplizni a 4chanre
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
azért mert nem olvasom el kötöjelke, attól az még itt van és a tanszék ajtajára nem csak az van kiírva, hogy "sodi dögölj meg", hanem az is, hogy "pedofil vicceskedés inside".
Nem vagyok kéknickes, de ahhoz nem jár törlési jog? Ha igen, akkor egyszerűen egy mozdulattal gyomláld ki broni linkjeit, és el van kapálva a dolog. Egyébként a mostaniban szerintem semmi durva nem volt, egy indexes linket osztott meg, amivel az impotens alkeszt hergelte. Valószínűleg máshol húzzuk meg a határt, de nálam ez nem pedókontent.
engem a gore nem zavar, nem kattintok és kész, sőt át is pörgetem az éjszakai ámokfutást, de a gyerekekkel való baszakodás húzzon innen.
érdekes, hogy ezzel kapcsolatosan milyen megértőek egyesek, pedig ez csak egy kicsit jobb mint a bunkibank amiért Sodi rohadjon ki a szíved.
Érdekes, hogy számomra nincs ott, mert nem olvasom. Na mindegy, ha retard vagy, akkor kérd a moderátroll segítségét, mert egy troll csúnyát írt egy trollfórumra. Vagy indítsál nagyerejű nyomozást broni ellen.
ez így van, és most nem is ez csak egyszerűen sztem a gyerekekkel való ilyen történés inkább rémisztő, mintsem, hogy bármire is mi felhasználjuk. minden energiával inkább a nácimosdató cégeket és a nácikat kell kipucolni, és a tanszék pedig a régi méltóságát szedje elő, amiben az egyedüli trash Sodika fogsora volt.
sörösdoboz............majd hajdú kipucolja, ha meghozzák a cigányok .hogy a kecibe van 2 meccs 1-szerrre, igy mindig futni kelll anyámnak csat. váltani, mert rossz a távirányító,...
Csakhogy az nem pedo vicceskedés, hogy "szerintem sárkányos zsírcsöcsnél van".
Ilyen valóságferdítést eddig csak retardoktól láttam.
Szerintem kicsit más szint szegény, falusi gyerekekkel pénzért és édességért megfogadni és megpusziltatni a faszodat, mint elsütni egy pedós poént. Ne keverjük már a szezont afaszommal Sodi faszával, trolléga!
nem poénak gondoltam, egyébként...kinézem belőle. mindegy.
Ne feledjük, hogy a zsírcsöcsű, alkoholista, kókadtfaszú Proland nem csak nőverő, de Babika gyerekét is bántalmazta, hahó! Szerintem sem Broni, sem más troll nem vert gyereket, csak Baxi! Ahogy egyikünk sem mutogatta a faszát gyerekeknek, csak Sodi! A fórumozók kitalálni sem tudnak olyan aljas és beteg dolgokat, amiket a retardok elkövetnek!
A következő flokk kommentszekciójából megtudjuk.
maradjanak velünk
folyafékutánpótlok
Kellet a folyadék, na!
Menjen el vele orvoshoz a professzor úr! Hátha felírnak rá valami jófajta fájdalomcsillapítót LOOOOLLLLLLLLL
tamadol jó lenne, ópiátos......
nszksz.
Broni már az sg-s idők óta sodi troll. Te sem vagy vicces mégis írsz ide.
Sosem szerepelt egyikben sem, csak volt egy hasonló emo gyerek, aki kvázi hasonlított rá (nem).
Ennyi a történet.
Én ezért utálom a tudománytalanságot, mert ilyen baromságokat kezd el mindenki tényként kezelni, mint amit most te is keresel.
Nézd, én sem rajongok érte, átgörgetem, de broni már az ősidők óta fórumozó.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
a broni kommentek se nem viccesek, se nem jópofák,
Miért? Besavanyodott fasz vagy?
A sneci által összerecskázott fürdőszobai festményt is broni ismerte fel, Hahó!
Nagyon jól és kitartóan játssza a szerepet, de egyszer-kétszer már elárulta magát.
Az én tippem, hogy orvos, aki a hosszú és eseménytelen éjjeli ügyeletek alatt tartja szemináriumait. :)
Lehet, hogy Broni = Csivaegő??? Kisbuzi, írd be gyorsan a trollaktákba! LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Herr Schrecknek kell bevinni az ütéseket, hahó! Hiába védi be az EsPresto nevű gányolda, ha az ogre kibassza a nájkszöll odúból, vége a dalnak! Mehetnek a dildók és náci relikviák Kiss Endre néven az összes gyanús lakónak!
Nem rossz tipp. Tudjuk róla, hogy művelt, vidéki, gyógyszerfüggő (vagy ismer gyógyszerfüggőket), sokat éjszakázik, és amúgy meg egy beteg fasz. Ez tényleg nagyon passzol egy orvoshoz.
Kisbuzi, te takarodj vissza a szalag mellé! Ez itt Sodi fóruma, itt ő a főszereplő, nem Broni vagy bármelyik mellékretard. Nszksz!
Gondolkozzunk mi az, amit ha bedobnak az ogre postaládájába, akkor egy pillanat alatt bassza ki a sodit? Szerintem nem egy dildó vagy egy náci relikvia, mert ezek csak akkor működnek, ha az ogre tényleg elhiszi, hogy sodi rendelte őket.
Nincs semmi igazán jó ötletem. A fürdőkádas, zuhanyzós vlog jeleneteket be lehetne dobni, és ott felismerhetné a berendezést, de ha halványlila a szöveg hozzá (sodi vagyok, szexpartnert keresek, beszállna a főbérlőm is), akkor az csak egy felkérdezésre lesz elég, sodi könnyen kiangolnázza.
Annyi támadási felületet adott az elmúlt hónapokban, hogy ebből biztos ki lehetne sütni valami igazán jót.
Hangosan gondolkozom, hátha kisül belőle valami.
Én vagyok egy köcsög, enyhén OCD-s nyugger, akinek van egy irritáló, csicska albérlője, akit azért kurvára nem kéne kibaszni, mert még egy ekkora tejelőgépet biztos nem találok.
Kapok egy levelet, amiben leírják, hogy az albérlőm ilyen meg olyan. Az igazat megvallva abszolút nem érdekelne, hogy mi van a levélben, csak az idegesítene, hogy ki a faszomnak mondta el a címemet ez a szerencsétlen bérlő. Akkor ő előadná, hogy trollok, és én meg vagy kibasznám érte, vagy megsajnálnám, hisz amekkora balfasz, kinézem belőle, hogy ártatlan.
Ha sodi nevében csinálnánk valami durvát, pl. meghirdetnénk az ogre bútorait, az jobb lehet, de egy rendkívül viccesen induló felkérdezés után jönne, hogy, dobj d20-al angolnázásra, és a kapital zweit leszámítva ez eddig mindig bejött sodinak.
Kiindulhatunk abból, hogy az ogre nem akarja kibaszni sodit, (ha ki akarja, akkor nem kellünk mi ehhez), ebben az esetben viszont nem fogja megmásítani a véleményét egy idegen ember levele, vagy valami hasonló miatt.
Lehetne írtózatos nyomást helyezni rá. Napi 5 pizza, biblia, plakátok a helyi különítménytől, stb. 2 hét alatt meghozná a hatását (az ogre okoskodhatna úgy, hogy sodi maga okozza a problémát a vlogja miatt), de ehhez meg kéne a pontos név és cím.
Esetleg swatting? Csak azzal meg az a baj, hogy nem játék...
Tarhalas? Az komoly befektetes volt, mindenkit kifizettem kamatostol tisztessegesen a kigyomeregbol befolyt penzbol lolll
Mondjuk egy fotósorozat az ogréról kinyomtatva? Nagyon rohant Sodi elfordítani a kamerát, amikor rányitott picikliszerelés közben, biztos nem akart ő trollfórumon megjelenni - ezt az is igazolja, hogy az eset után Sodi egyből a fórumot csekkolta.
Esetleg a szetey montázst megcsinálni herr shrekkel, hogy a sodi ilyesmit terjeszt róla magyarországon, vagy más fotosop móka...
Remek ötlet faszparasztok, a számlát majd kezelem én. Borítékot és tollat ne felejtsetek el küldeni, a szemüvegtok azóta se jött meg, ruppótlan gecik!
Ízlésről vitatkozni teljesen felesleges. Broni olykor szórakoztató, olykor nem. De bőven könnyebb elviselni, mint a púpos gnóm autista őrjöngéseit, amikor 4-5 alkalommal írja le ugyanazt a kommentet átfogalmazva, stb. Senki nem mondta, hogy a tudomány egyszerű dolog, tessék összeszorítani a fogakat és beülni a hajnali szemináriumra!
Azért inkább olvasnék Sodit mint az alkesz, gyógyszerfüggő színi elóadását.
Kecik.
oda van irva h broni, ha broni akkor ne olvasd el.
ilyen nagyon egyszerű ez.
(vagy olvasd és kapj agyvérzést, az is jó)
Figy, a többsége az ilyennek csupán urban legend. Mint a kutyabaszás meg Eszmeralda.
Itt minden igaz és valódi.
a fitymam is. Ochkomm
talált egy beteg kutyát az erdőben, és ahelyett hogy segített volna rajta, neadjisten álaatorvoshoz vigye, inkább napokig kijárt hozzá fotózni és gyönyörködni az állat szenvedésében. ez tűnhetett fel valakinek, és kombinálta az ukránmigri szemmel láthatóan nem normális szexuális irányultságával
Mert az igazi pszichopaták ismérve, hogy mielőtt embereket bántanának, állatokon töltik ki a beteg hajlamaikat. A Kisbuzi ugyan bántani nem mert a kutyát, mert egy gyáva féreg, de az bőven elég kéjes örömmel töltötte el, hogy nem segített neki, és hagyta kimúlni. Ma már ez egyébként állatkínzásnak számít, és a törvény bünteti. A szintén beteg Sodika is kiláncolva tartotta a kutyát Pátyon, mert lyukas volt a kerítés, és azt nem volt kedve befoltozni. Inkább 0-24 meg volt kötve az állat.
A herbál valószínűleg költői túlzás. Azt magától Zsírtól tudjuk, hogy a neten rendelt Kínából mindenfél brainboostereket, amiktől rendesen beállt, és "megvilágosodásai" voltak a cucctól, így azonosította be az összes ellenzéki újságírót trollként. A herbál egyébként pontosan ilyen beazonosítatlan anyagként érkezik kínai feladóktól, tehát van hasonlóság a kettő között. Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy cigánydroghoz nyúlna a mamahotellakó, de értelmesebb biztosan nem lett attól, amit bevett.
ezt nem én írtam...........
na, megint egy kamu broni........uncsi, hülyegyerek.
bazdmeg, olcsó szórakozás hülyéknek, álbroni..............
Na megint egy álbroni.....)))) Rohadj meg, lszarom, iszom sört..........
engem nem idegesít, csak esetleg negatív szinben tüntetik fel mély humanizmusomat!!!!!!!!!!
Ügyetlen álbroni.
nem, ez én vótam....sasolj ip-t, ha értessz hozzá.....
Ügyetlen álbroni.
nem....
..sasolj ip-t, ha értessz hozzá....
kezd uncsi lenni...* ásít *
Ezt nem én írtam, geccc.... sose vok én humanista, főleg nem egy levél rivo után )))))))))))))))
inkább hokizzál, álbroni!!!!!!!!!!!!verd ki tajgi képére!!!!!!!
-
Jun 25, 2018 11:52:52
Na végre kiderült, hogy asodit a titkosszolgálat küldte ki németbe!!!
youtu.be/-f19Lqxzld4
6:16-tól
RGL azt is elmondja, hogy azóta asodi nem annyira tud beépülni közéjük (az oknyomozók közé), és most már semmitmindó videókat csinál, mert a titkosszolgálat erre utasítja.
7:45-től azt is elmondja, hogy még mindig tartja asodival a kapcsolatot, nem utálja őt, mert tudja, hogy sakkban tartják. (Ki az aki sakkozik? Igen, a rühes ukrán migri tartja sakkban!!!!)
Kiscigó megint külföldre megy, mert elege van az országból (=abból, hogy senki nem tartja el).
youtu.be/-f19Lqxzld4
6:16-tól
RGL azt is elmondja, hogy azóta asodi nem annyira tud beépülni közéjük (az oknyomozók közé), és most már semmitmindó videókat csinál, mert a titkosszolgálat erre utasítja.
7:45-től azt is elmondja, hogy még mindig tartja asodival a kapcsolatot, nem utálja őt, mert tudja, hogy sakkban tartják. (Ki az aki sakkozik? Igen, a rühes ukrán migri tartja sakkban!!!!)
Kiscigó megint külföldre megy, mert elege van az országból (=abból, hogy senki nem tartja el).
Jun 25, 2018 11:52:52
devizás haver
Jun 25, 2018 13:26:05
hajdú, tetszel anyámnak, mit fietszt keci!!!!!!!!!!!!
majd a sodi fizet!
Jun 25, 2018 13:26:05
broni
Jun 25, 2018 13:59:54
[quote=devizás haver]majd a sodi fizet![/quote
meg vagy véve, hajdú, mennék érted a cigányok!!!!!!!!!a garázsba leszel kikkötözve!!!!!!!!!
meg vagy véve, hajdú, mennék érted a cigányok!!!!!!!!!a garázsba leszel kikkötözve!!!!!!!!!
Jun 25, 2018 13:59:54
broni
Jun 25, 2018 14:01:27
tex is ottt vót, míg rabszolgának tartuk, májkrémen!!!!!!!!!!
Jun 25, 2018 14:01:27
broni
Jun 25, 2018 14:12:31
index.hu/belfold/2018/06/25/9_eves_kisfiu_tunt_el_egy_gyermekotthonbol/
szerintem sárkányos zsírcsöcsnél van.
Jun 25, 2018 14:12:31
-
Jun 25, 2018 15:04:11
endre, lesz live arról, hogy beszereled az új, pótolhatatlan kormányszárat? kombinált fogó mindenképpen legyen nálad megint! tv-re, tükörre vigyázz!
Jun 25, 2018 15:04:11
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 15:49:58
x2)
index.hu/belfold/2018/06/25/9_eves_kisfiu_tunt_el_egy_gyermekotthonbol/
mondjuk szerintem tényleg állj le az ezeken a témákon való pörgésről. kibaszottul nem vagy vicces, de már kínos sem, hanem neked bizony a kurva anyád aki gyerekeket használ föl akámilyen szexuális, vagy egyéb töltetű vicceskedésre. te fasz.
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 16:05:43
A Sodi szerint aki nem érti a viccet, az egy besavanyodott fasz. A troll családapák biztosan rosszabbul viselik a professzor úr fekete humorát, de szerintem kár komolyan venni. Mi még csak tervezgetjük a gyereket a csajommal, lehet, hogy ha már lesz, akkor én is szarabbul reagálok az ilyesmire, de én személy szerint a sztalker, buziszaunás, unkrán kurvát nyaló, aberrált, szekrénybuzi púpos mások halálán örömködő megnyilvánulásait sokkal ízléstelenebbnek tartom, mint Broni dolgait.
Jun 25, 2018 16:05:43
-
Jun 25, 2018 16:07:27
Nem kellenek ide se a gore, se a pedro képei broninak. Az hogy éjszakákon keresztül fossa az értelmetlen szöveget az nem gond, de ne linkelje már tele a fórumot szarral!
Jun 25, 2018 16:07:27
-
Jun 25, 2018 16:09:24
Mert ha nem áll le akkor mi lesz? Retard vagy ha nem tudod használni az egér görgetés funkcióját.
Jun 25, 2018 16:09:24
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 16:11:16
x2)
ennek nincs köze ahhoz, hogy van-e családod vagy sem. ahhoz van köze, hogy valaki ezt érzi viccesnek, ami egyrészt a fórumot is sebezhetővé teszi, másrészt ez egy alap ízléssel baszottul nem vicces.
a púpos féreg semmilyen megmozdulása sem lenne vicces, ha nem röhögnék azon, hogy közben lassan kimúlik egyedül és fájdalmasan, de a fenti "poénkodás" sokkal névtelenebb.
és persze majd jön a "nszksz nagyuram" és tsai ami bicskanyitogatóan modoros lezárása az ilyen ocsmányságoknak. szóval ezzel le kellene állni és lehet tiplizni a 4chanre
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 16:12:21
x2)
azért mert nem olvasom el kötöjelke, attól az még itt van és a tanszék ajtajára nem csak az van kiírva, hogy "sodi dögölj meg", hanem az is, hogy "pedofil vicceskedés inside".
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 16:17:41
Nem vagyok kéknickes, de ahhoz nem jár törlési jog? Ha igen, akkor egyszerűen egy mozdulattal gyomláld ki broni linkjeit, és el van kapálva a dolog. Egyébként a mostaniban szerintem semmi durva nem volt, egy indexes linket osztott meg, amivel az impotens alkeszt hergelte. Valószínűleg máshol húzzuk meg a határt, de nálam ez nem pedókontent.
Jun 25, 2018 16:17:41
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 16:18:02
x2)
engem a gore nem zavar, nem kattintok és kész, sőt át is pörgetem az éjszakai ámokfutást, de a gyerekekkel való baszakodás húzzon innen.
érdekes, hogy ezzel kapcsolatosan milyen megértőek egyesek, pedig ez csak egy kicsit jobb mint a bunkibank amiért Sodi rohadjon ki a szíved.
-
Jun 25, 2018 16:19:57
Érdekes, hogy számomra nincs ott, mert nem olvasom. Na mindegy, ha retard vagy, akkor kérd a moderátroll segítségét, mert egy troll csúnyát írt egy trollfórumra. Vagy indítsál nagyerejű nyomozást broni ellen.
Jun 25, 2018 16:19:57
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 16:20:05
x2)
ez így van, és most nem is ez csak egyszerűen sztem a gyerekekkel való ilyen történés inkább rémisztő, mintsem, hogy bármire is mi felhasználjuk. minden energiával inkább a nácimosdató cégeket és a nácikat kell kipucolni, és a tanszék pedig a régi méltóságát szedje elő, amiben az egyedüli trash Sodika fogsora volt.
-
Jun 25, 2018 16:21:07
Broni bújjál be az ágyneműtartóba!
Jun 25, 2018 16:21:07
broni
Jun 25, 2018 16:24:03
Broni bújjál be az ágyneműtartóba!
sörösdoboz............majd hajdú kipucolja, ha meghozzák a cigányok .hogy a kecibe van 2 meccs 1-szerrre, igy mindig futni kelll anyámnak csat. váltani, mert rossz a távirányító,...
Jun 25, 2018 16:24:03
-
Jun 25, 2018 16:25:31
Csakhogy az nem pedo vicceskedés, hogy "szerintem sárkányos zsírcsöcsnél van".
Ilyen valóságferdítést eddig csak retardoktól láttam.
Jun 25, 2018 16:25:31
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 16:27:03
Szerintem kicsit más szint szegény, falusi gyerekekkel pénzért és édességért megfogadni és megpusziltatni a faszodat, mint elsütni egy pedós poént. Ne keverjük már a szezont a
Jun 25, 2018 16:27:03
broni
Jun 25, 2018 16:29:02
Szerintem kicsit más szint szegény, falusi gyerekekkel pénzért és édességért megfogadni és megpusziltatni a faszodat, mint elsütni egy pedós poént. Ne keverjük már a szezont a faszommal Sodi faszával, trolléga!
Jun 25, 2018 16:29:02
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 16:32:33
Ne feledjük, hogy a zsírcsöcsű, alkoholista, kókadtfaszú Proland nem csak nőverő, de Babika gyerekét is bántalmazta, hahó! Szerintem sem Broni, sem más troll nem vert gyereket, csak Baxi! Ahogy egyikünk sem mutogatta a faszát gyerekeknek, csak Sodi! A fórumozók kitalálni sem tudnak olyan aljas és beteg dolgokat, amiket a retardok elkövetnek!
Jun 25, 2018 16:32:33
trollexcel
Jun 25, 2018 16:34:01
Vajon mikor kezd el Zsír azon pörögni, hogy a trollok egymásnak estek, mert pedofil van közöttük, és nem tudnak megegyezni, hogy akkor most szabad gyereket baszni vagy sem? :D
Jun 25, 2018 16:34:01
broni
Jun 25, 2018 16:38:02
a múltkor a mansont éltettem, mert polanski pedó.
Jun 25, 2018 16:38:02
700 ezer fütyi
Jun 25, 2018 16:43:59
nCore-on mehetne pár magyarázókártya az értetlenkedő gurulkáknak
Jun 25, 2018 16:43:59
-
Jun 25, 2018 16:45:02
Vajon mikor kezd el Zsír azon pörögni, hogy a trollok egymásnak estek, mert pedofil van közöttük, és nem tudnak megegyezni, hogy akkor most szabad gyereket baszni vagy sem? :D
Jun 25, 2018 16:45:02
moshe dayan
(
x2)
Jun 25, 2018 16:55:52
x2)
maradjanak velünk
Stréber troll
Jun 25, 2018 17:46:13
Udvozlet Sydneybol!
Basztok?
Basztok?
Jun 25, 2018 17:46:13
Schwezoff David
Jun 25, 2018 18:55:11
Udvozlet Sydneybol!
Basztok?
Basztok?
folyafékutánpótlok
Jun 25, 2018 18:55:11
csiklónvágott nő
Jun 25, 2018 19:10:59
folyafékutánpótlok
Kellet a folyadék, na!
Jun 25, 2018 19:10:59
broni
Jun 25, 2018 19:11:21
[quote=Schwezoff David]folyafékutánpótlok[/quote
el ne essél!!!!!!!!!!!!!
jaj a térdem............
el ne essél!!!!!!!!!!!!!
jaj a térdem............
Jun 25, 2018 19:11:21
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 19:12:48
[quote=Schwezoff David]folyafékutánpótlok[/quote
el ne essél!!!!!!!!!!!!!
jaj a térdem............
el ne essél!!!!!!!!!!!!!
jaj a térdem............
Menjen el vele orvoshoz a professzor úr! Hátha felírnak rá valami jófajta fájdalomcsillapítót LOOOOLLLLLLLLL
Jun 25, 2018 19:12:48
broni
Jun 25, 2018 19:14:29
tamadol jó lenne, ópiátos......
nszksz.
Jun 25, 2018 19:14:29
broni
Jun 25, 2018 19:15:55
jav:tramadol......
Jun 25, 2018 19:15:55
-
Jun 25, 2018 19:41:42
Meghalt már a SoDi?
Jun 25, 2018 19:41:42
broni
Jun 25, 2018 19:44:00
[quote=-]Meghalt már a SoDi?[/quote
meg.
meg.
Jun 25, 2018 19:44:00
-
Jun 25, 2018 19:44:04
Kisboros Mónika (vagy Balázs?) show-s szereplése fellelhető valahol?
Jun 25, 2018 19:44:04
broni
Jun 25, 2018 19:46:06
youtubon volt, lehet még mindig...ocsmány nagyon((((((((
emós buzika.
emós buzika.
Jun 25, 2018 19:46:06
broni raus!
Jun 25, 2018 20:23:54
örülök hogy végre egy kék nickes is felhozta broni eltakarítását a fórumról és hogy azt a kommentjét 12-n lájkolták.
múltkor egy túlmozgásos moderátroll ezért legurulkázott.
a broni kommentek se nem viccesek, se nem jópofák, ellenben rendre szétbasszák és megszakítják a tudományos diskurzust és ahogy moshe dayan is írja csak támadási felületet adnak a retardoknak.
ráadásul a bronit alakító idióta is csak egy defínició szerinti retard:
- aki figyelemkurvulásra vágyik
- és jó autistához híven akkurátosan kitörli a quote tag zárójelét mert szerinte attól vicces lesz
azok a trollok akik védik ezt a retardot olyanok mint veja-néni, aki felkarolta a "szerencsétlen, jobb sorsa érdemes fiatalember"t
a broni kommentek se nem viccesek, se nem jópofák, ellenben rendre szétbasszák és megszakítják a tudományos diskurzust és ahogy moshe dayan is írja csak támadási felületet adnak a retardoknak.
- és jó autistához híven akkurátosan kitörli a quote tag zárójelét mert szerinte attól vicces lesz
azok a trollok akik védik ezt a retardot olyanok mint veja-néni, aki felkarolta a "szerencsétlen, jobb sorsa érdemes fiatalember"t
Jun 25, 2018 20:23:54
-
Jun 25, 2018 20:28:45
örülök hogy végre egy kék nickes is felhozta broni eltakarítását a fórumról és hogy azt a kommentjét 12-n lájkolták.
Broni már az sg-s idők óta sodi troll. Te sem vagy vicces mégis írsz ide.
Jun 25, 2018 20:28:45
pszichológus
Jun 25, 2018 20:29:46
Kisboros Mónika (vagy Balázs?) show-s szereplése fellelhető valahol?
Sosem szerepelt egyikben sem, csak volt egy hasonló emo gyerek, aki kvázi hasonlított rá (nem).
Ennyi a történet.
Én ezért utálom a tudománytalanságot, mert ilyen baromságokat kezd el mindenki tényként kezelni, mint amit most te is keresel.
Jun 25, 2018 20:29:46
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Jun 25, 2018 20:30:32
x2)
Nézd, én sem rajongok érte, átgörgetem, de broni már az ősidők óta fórumozó.
Ál-sodika
Jun 25, 2018 21:17:23
a broni kommentek se nem viccesek, se nem jópofák,
Miért? Besavanyodott fasz vagy?
Jun 25, 2018 21:17:23
Schwezoff David
Jun 25, 2018 21:29:18
Broni valszeg intelligensebb troll legtöbbünknél, hahó
Jun 25, 2018 21:29:18
-
Jun 25, 2018 22:15:30
Broni velünk van a recskás iránti gyűlöletünkben. Mi több kell ennél?
Jun 25, 2018 22:15:30
-
Jun 25, 2018 22:44:13
Broni valszeg intelligensebb troll legtöbbünknél, hahó
Jun 25, 2018 22:44:13
Nicht unbedingt nein
Jun 25, 2018 22:58:06
Nagyon jól és kitartóan játssza a szerepet, de egyszer-kétszer már elárulta magát.
Az én tippem, hogy orvos, aki a hosszú és eseménytelen éjjeli ügyeletek alatt tartja szemináriumait. :)
Jun 25, 2018 22:58:06
xray
(
x21)
Jun 25, 2018 22:59:30
x21)
csak halkan kérdem, egymás helyett nem snecit kéne már ütni-vágni?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
trendbeli garázdaság
Lehet, hogy Broni = Csivaegő??? Kisbuzi, írd be gyorsan a trollaktákba! LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 23:01:34
csak halkan kérdem, egymás helyett nem snecit kéne már ütni-vágni?
Herr Schrecknek kell bevinni az ütéseket, hahó! Hiába védi be az EsPresto nevű gányolda, ha az ogre kibassza a nájkszöll odúból, vége a dalnak! Mehetnek a dildók és náci relikviák Kiss Endre néven az összes gyanús lakónak!
Jun 25, 2018 23:01:34
-
Jun 25, 2018 23:03:25
Nem rossz tipp. Tudjuk róla, hogy művelt, vidéki, gyógyszerfüggő (vagy ismer gyógyszerfüggőket), sokat éjszakázik, és amúgy meg egy beteg fasz. Ez tényleg nagyon passzol egy orvoshoz.
Jun 25, 2018 23:03:25
trendbeli garázdaság
Jun 25, 2018 23:07:47
Kisbuzi, te takarodj vissza a szalag mellé! Ez itt Sodi fóruma, itt ő a főszereplő, nem Broni vagy bármelyik mellékretard. Nszksz!
Jun 25, 2018 23:07:47
-
Jun 25, 2018 23:12:38
Gondolkozzunk mi az, amit ha bedobnak az ogre postaládájába, akkor egy pillanat alatt bassza ki a sodit? Szerintem nem egy dildó vagy egy náci relikvia, mert ezek csak akkor működnek, ha az ogre tényleg elhiszi, hogy sodi rendelte őket.
Nincs semmi igazán jó ötletem. A fürdőkádas, zuhanyzós vlog jeleneteket be lehetne dobni, és ott felismerhetné a berendezést, de ha halványlila a szöveg hozzá (sodi vagyok, szexpartnert keresek, beszállna a főbérlőm is), akkor az csak egy felkérdezésre lesz elég, sodi könnyen kiangolnázza.
Annyi támadási felületet adott az elmúlt hónapokban, hogy ebből biztos ki lehetne sütni valami igazán jót.
Jun 25, 2018 23:12:38
-
Jun 25, 2018 23:33:30
Mi lenne ha postai levelet írnánk minden csengőn szereplő német névnek az adott címmel? Herr/frau. Mehetne benne egy rövid tényfeltárás németül, és egy német nyelvű weboldal címe a részles anyaggal, képekkel. Így Schrekk biztos megkapná. A szomszédok is.
Jun 25, 2018 23:33:30
-
Jun 25, 2018 23:50:39
Mi lenne ha postai levelet írnánk minden csengőn szereplő német névnek az adott címmel? Herr/frau. Mehetne benne egy rövid tényfeltárás németül, és egy német nyelvű weboldal címe a részles anyaggal, képekkel. Így Schrekk biztos megkapná. A szomszédok is.
Hangosan gondolkozom, hátha kisül belőle valami.
Én vagyok egy köcsög, enyhén OCD-s nyugger, akinek van egy irritáló, csicska albérlője, akit azért kurvára nem kéne kibaszni, mert még egy ekkora tejelőgépet biztos nem találok.
Kapok egy levelet, amiben leírják, hogy az albérlőm ilyen meg olyan. Az igazat megvallva abszolút nem érdekelne, hogy mi van a levélben, csak az idegesítene, hogy ki a faszomnak mondta el a címemet ez a szerencsétlen bérlő. Akkor ő előadná, hogy trollok, és én meg vagy kibasznám érte, vagy megsajnálnám, hisz amekkora balfasz, kinézem belőle, hogy ártatlan.
Ha sodi nevében csinálnánk valami durvát, pl. meghirdetnénk az ogre bútorait, az jobb lehet, de egy rendkívül viccesen induló felkérdezés után jönne, hogy, dobj d20-al angolnázásra, és a kapital zweit leszámítva ez eddig mindig bejött sodinak.
Kiindulhatunk abból, hogy az ogre nem akarja kibaszni sodit, (ha ki akarja, akkor nem kellünk mi ehhez), ebben az esetben viszont nem fogja megmásítani a véleményét egy idegen ember levele, vagy valami hasonló miatt.
Lehetne írtózatos nyomást helyezni rá. Napi 5 pizza, biblia, plakátok a helyi különítménytől, stb. 2 hét alatt meghozná a hatását (az ogre okoskodhatna úgy, hogy sodi maga okozza a problémát a vlogja miatt), de ehhez meg kéne a pontos név és cím.
Esetleg swatting? Csak azzal meg az a baj, hogy nem játék...
Jun 25, 2018 23:50:39
púpos
Jun 26, 2018 00:00:40
Sneci 40 felé közeledik, nézem a videóit és láttam már jobban kinéző hajléktalanokat, amikor önkénteskedek.
A fogai, mintha egy seggből állna ki az összes, az orra, mint akit pofán basztak egy vasalóval.
A fogai, mintha egy seggből állna ki az összes, az orra, mint akit pofán basztak egy vasalóval.
Jun 26, 2018 00:00:40
púp-orr-sérv-fogász
Jun 26, 2018 00:02:05
Schrek levelében legyen benne, hogy Sodi már mindenkinek elárulta, hogy nem utalással fizet, ezért többen jelenthették a Steueramt-nak, hogy Schrek adóbevallásában nem szerepel a soditartásból származó különféle jellegű bevétel.
Jun 26, 2018 00:02:05
-
Jun 26, 2018 00:14:07
Szerintem csak fel kell hívni az ogre figyelmét, hogy egy valoban ismert, sokak által gyűlölt ember lakik nála, (itt jöhet egy kis tényfeltárás), majd azt,hogy a címe kikerult a nsgynyílvánosság elé, és ebből lehet még neki kellemetlenség.
Jun 26, 2018 00:14:07
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jun 26, 2018 00:25:19
x4)
Esetleg tényleg jelenteni a német adóhivatalnak... Szerintem vakami általános, mindenkinek bedobott levéllel ki lehetne csalni a nevét. Ip csapdás levél? Facebook csapdás?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Belső László
Jun 26, 2018 00:34:35
Azzal a gyerekkel mindenesetre nem volt korrekt a Bombagyár közösség vezetősége. Kampányolt, plakátolt, megszúratta magát, és amikor felemelte a szavát a Dragonos tarhálás ellen, kivágták az oldalról.
Tarhalas? Az komoly befektetes volt, mindenkit kifizettem kamatostol tisztessegesen a kigyomeregbol befolyt penzbol lolll
Jun 26, 2018 00:34:35
700 ezer fütyi
Jun 26, 2018 00:36:07
Mondjuk egy fotósorozat az ogréról kinyomtatva? Nagyon rohant Sodi elfordítani a kamerát, amikor rányitott picikliszerelés közben, biztos nem akart ő trollfórumon megjelenni - ezt az is igazolja, hogy az eset után Sodi egyből a fórumot csekkolta.
Esetleg a szetey montázst megcsinálni herr shrekkel, hogy a sodi ilyesmit terjeszt róla magyarországon, vagy más fotosop móka...
Jun 26, 2018 00:36:07
Belső László
Jun 26, 2018 00:43:50
Nyissunk egy tanszeki PayPal szamlat ahova lehet anonim done telni. A befolyt osszegbol pedig fedezhetnenk vallalkozo szellemu intervencionista trollok berlini sodivadaszatat. En biztos aldoznek egy par eurot a nemes ugyert.
Jun 26, 2018 00:43:50
Csigafattyú
Jun 26, 2018 00:47:40
Nyissunk egy tanszeki PayPal szamlat ahova lehet anonim done telni. A befolyt osszegbol pedig fedezhetnenk vallalkozo szellemu intervencionista trollok berlini sodivadaszatat. En biztos aldoznek egy par eurot a nemes ugyert.
Remek ötlet faszparasztok, a számlát majd kezelem én. Borítékot és tollat ne felejtsetek el küldeni, a szemüvegtok azóta se jött meg, ruppótlan gecik!
Jun 26, 2018 00:47:40
púp-orr-sérv-fogász
Jun 26, 2018 00:58:35
Továbbra is munkaidőben nyomja a megosztásokat. Talán engedik, hogy működtesse a kirúgás szimulátort?
Jun 26, 2018 00:58:35
-
Jun 26, 2018 01:01:04
Legyen benne hogy az összes eddigi albérletében kárt és tartozásokat hagyott.Az útlevelét is lefoglalta már korábbi főbérlő,amit recsy visszakért tőle arra hivatkozva hogy pénzt vesz fel,de visszamenekült matyarországra,a német főbérlő azóta sem kapta meg a pénzét.Az előző főbérlőjének is tartozik Hamburgban.Egy korábbi Berlini szállásadóját több ezer euróval károsította meg és folyamatosan stalkerkodik utána,Andi,mindegy.Felhívni a figyelmét hogy recsynek hatalmas tartozása van németben,és korábbi tartozások miatt bármikor inkasszózhatják a számláit.Akkor kipakolja a lakást és elmenekül.Tájékoztatni hogy recsy többször is már a német rendőrség látókörébe került,matyarországon pedig többször bevitték.Jobb lenne ha a szobakiadást legálisan csinálná az ogre a shaját biztonsága érdekében.Recsy mentálisan instabil és bántalmazta már idősebb szállásadóját.Recsy előszeretettel manipulál és használ ki idős magányos embereket.Recsyt sokan utálják a náci nézetei miatt és halottgyalázó megnyilvánulásai miatt.Mi aggódunk Herr shrekk miatt ezért,ha szeretne többet tudni vagy csak beszélni vlakivel akkor keresse fel a fórumot vagy recskaboy e-mailt vagy bronit a kocsmá
ban.
ban.
Jun 26, 2018 01:01:04
Schwezoff David
Jun 26, 2018 06:26:27
Tiszáig!
sodi, te meg dögölj meg!
sodi, te meg dögölj meg!
Jun 26, 2018 06:26:27
púpos
Jun 26, 2018 08:54:40
Sodi, te náci szar, kirúgtak már a picsába?
Jun 26, 2018 08:54:40
töppedt buzigolyók
Jun 26, 2018 08:57:54
Ízlésről vitatkozni teljesen felesleges. Broni olykor szórakoztató, olykor nem. De bőven könnyebb elviselni, mint a púpos gnóm autista őrjöngéseit, amikor 4-5 alkalommal írja le ugyanazt a kommentet átfogalmazva, stb. Senki nem mondta, hogy a tudomány egyszerű dolog, tessék összeszorítani a fogakat és beülni a hajnali szemináriumra!
Jun 26, 2018 08:57:54
-
Jun 26, 2018 09:10:26
Kecik.
Jun 26, 2018 09:10:26
-
Jun 26, 2018 09:24:02
Kecik.
Kecik.
oda van irva h broni, ha broni akkor ne olvasd el.
ilyen nagyon egyszerű ez.
(vagy olvasd és kapj agyvérzést, az is jó)
Jun 26, 2018 09:24:02
herbálfüstös ügynök
Jun 26, 2018 10:23:42
* pedofil szarokat kezd posztolni broni álnéven *
Jun 26, 2018 10:23:42
broni
Jun 26, 2018 10:28:23
hejj gecik... sört ittam rivora.-.. brabra hol vagy, szarjál a számba
Jun 26, 2018 10:28:23
elsős
Jun 26, 2018 10:29:30
Másik kérdésem kisborossal kapcsolatban.
Ez a herbálos dolog honnan jött? Valóban herbálozik?
Vagy ez is tudománytalan tézis mint a mónia show szereplése?
Jun 26, 2018 10:29:30
-
Jun 26, 2018 10:31:06
Figy, a többsége az ilyennek csupán urban legend. Mint a kutyabaszás meg Eszmeralda.
Jun 26, 2018 10:31:06
-
Jun 26, 2018 10:33:48
Jun 26, 2018 10:33:48
Schwezoff David
Jun 26, 2018 10:56:29
a fitymam is. Ochkomm
Jun 26, 2018 10:56:29
harci szék
Jun 26, 2018 11:33:39
a kutya sztorit saját magáról mesélte. Igaz, nem azt, hogy megbaszta, csak azt, hogy ezt mondták róla a háta mögött a városban. tehát végül is urban legend, de nem mi találtuk ki.
Jun 26, 2018 11:33:39
Brian
Jun 26, 2018 11:39:39
a kutya sztorit saját magáról mesélte. Igaz, nem azt, hogy megbaszta, csak azt, hogy ezt mondták róla a háta mögött a városban. tehát végül is urban legend, de nem mi találtuk ki.
talált egy beteg kutyát az erdőben, és ahelyett hogy segített volna rajta, neadjisten álaatorvoshoz vigye, inkább napokig kijárt hozzá fotózni és gyönyörködni az állat szenvedésében. ez tűnhetett fel valakinek, és kombinálta az ukránmigri szemmel láthatóan nem normális szexuális irányultságával
Jun 26, 2018 11:39:39
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Jun 26, 2018 11:53:04
x4)
Az ilyen állatkínzókat mindenhol megvetik.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
trendbeli garázdaság
Jun 26, 2018 12:24:23
Az ilyen állatkínzókat mindenhol megvetik.
Mert az igazi pszichopaták ismérve, hogy mielőtt embereket bántanának, állatokon töltik ki a beteg hajlamaikat. A Kisbuzi ugyan bántani nem mert a kutyát, mert egy gyáva féreg, de az bőven elég kéjes örömmel töltötte el, hogy nem segített neki, és hagyta kimúlni. Ma már ez egyébként állatkínzásnak számít, és a törvény bünteti. A szintén beteg Sodika is kiláncolva tartotta a kutyát Pátyon, mert lyukas volt a kerítés, és azt nem volt kedve befoltozni. Inkább 0-24 meg volt kötve az állat.
A herbál valószínűleg költői túlzás. Azt magától Zsírtól tudjuk, hogy a neten rendelt Kínából mindenfél brainboostereket, amiktől rendesen beállt, és "megvilágosodásai" voltak a cucctól, így azonosította be az összes ellenzéki újságírót trollként. A herbál egyébként pontosan ilyen beazonosítatlan anyagként érkezik kínai feladóktól, tehát van hasonlóság a kettő között. Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy cigánydroghoz nyúlna a mamahotellakó, de értelmesebb biztosan nem lett attól, amit bevett.
Jun 26, 2018 12:24:23
vasvári iskolások
Jun 26, 2018 12:26:58
* tudnának mesélni, ha nem kattantak volna meg a felütött herbáltól *
Jun 26, 2018 12:26:58
broni
Jun 26, 2018 14:03:04
hejj gecik... sört ittam rivora.-.. brabra hol vagy, szarjál a számba
ezt nem én írtam...........
Jun 26, 2018 14:03:04
broni
Jun 26, 2018 14:05:09
quote tag zárójelét mert szerinte attól vicces lesz
azt se tom, miről van szó.........én nem vok geek köcsög))))
azt se tom, miről van szó.........én nem vok geek köcsög))))
Jun 26, 2018 14:05:09
broni
Jun 26, 2018 14:27:51
amúgy tényleg orvos vok... boncolok a proszektúrán.............. be szoktam kenni magamat az extrectummal, amit kivágok az exitáltak beleiből.... majd egyszer barbara is hozzám kerül, remélem
Jun 26, 2018 14:27:51
broni
Jun 26, 2018 14:34:11
amúgy tényleg orvos vok... boncolok a proszektúrán.............. be szoktam kenni magamat az extrectummal, amit kivágok az exitáltak beleiből.... majd egyszer barbara is hozzám kerül, remélem
na, megint egy kamu broni........uncsi, hülyegyerek.
Jun 26, 2018 14:34:11
-
Jun 26, 2018 14:36:15
sodika: hogy áll az egyenleg?
xD
xD
Jun 26, 2018 14:36:15
-
Jun 26, 2018 14:39:44
Tippelhetek?
- 8300 az egyenleg.
- 8300 az egyenleg.
Jun 26, 2018 14:39:44
broni
Jun 26, 2018 14:41:46
barbara szarj a számba.... )))))arrrghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!44!!!
bazdmeg, olcsó szórakozás hülyéknek, álbroni..............
Jun 26, 2018 14:41:46
broni
Jun 26, 2018 14:43:11
ezzel csak magad járatod le, de lesujt rád az úr, mert megátkoztalak, elevenen rohadsz el, és nyűszítve könyörögsz a megváltó halálért.
Jun 26, 2018 14:43:11
-
Jun 26, 2018 14:45:15
Az álbronik megpróbálják elüldözni az igazi bronit!
Jun 26, 2018 14:45:15
broni
Jun 26, 2018 14:45:54
ezzel csak magad járatod le, de lesujt rád az úr, mert megátkoztalak, elevenen rohadsz el, és nyűszítve könyörögsz a megváltó halálért.
Jun 26, 2018 14:45:54
broni
Jun 26, 2018 14:47:28
Az álbronik megpróbálják elüldözni az igazi bronit!
engem nem idegesít, csak esetleg negatív szinben tüntetik fel mély humanizmusomat!!!!!!!!!!
Jun 26, 2018 14:47:28
-
Jun 26, 2018 14:48:30
Ügyetlen álbroni.
Jun 26, 2018 14:48:30
broni
Jun 26, 2018 14:50:30
nem, ez én vótam....sasolj ip-t, ha értessz hozzá.....
Ügyetlen álbroni.
nem....
..sasolj ip-t, ha értessz hozzá....
kezd uncsi lenni...* ásít *
Jun 26, 2018 14:50:30
broni
Jun 26, 2018 14:52:22
Ezt nem én írtam, geccc.... sose vok én humanista, főleg nem egy levél rivo után )))))))))))))))
Jun 26, 2018 14:52:22
broni
Jun 26, 2018 14:54:14
inkább hokizzál, álbroni!!!!!!!!!!!!verd ki tajgi képére!!!!!!!
Jun 26, 2018 14:54:14
broni
Jun 26, 2018 14:58:16
sose írok nagybetűt...jó buta lehetsz, még ez se tünt fel.......
Jun 26, 2018 14:58:16
Zulu
(
x15)
Jun 26, 2018 15:07:46
x15)
Hopp, a nagybetűs broni repült.
A nickhamisítás zavarja a tudományos munkát, így tiltott.
A nickhamisítás zavarja a tudományos munkát, így tiltott.
-
Jun 26, 2018 15:10:31
Akkor az igazi broni megnyugtatásként írjon egy kamupedó kommentet, pl:
na jácci!
na jácci!
Jun 26, 2018 15:10:31
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak a linkek.
Gondoltam rá, hogy trollkodásból beleírom a SoDI paypaljét, hogy Sherlock Porks agyonverje a SoDI-t, de nem akartam, hogy valami szánalmas szarok pénzeljék a recskagnómot, és elszálljon az agya.