csapba szarik, wc-be kopi a fogkremet, evidenciákat ne kelljen mar magyarazni
összevissza hányja részegen az egészet, evidenciákat
hát azért hetyetye
Fingott seggborotválás közben és kakanyálas borotvahabbal terítette be a mosdót, tükröt.
Az 50 euróban a takarításon túl benne volt Herr Schreck új elektromos fogkeféje is, ami szintén érintett volt a szerencsétlen balesetben.
Anyád szerint nem egyszer. A lidliben többen hallották.
hát azért hetyetye
hazudott, csak 1-szer!!!!!!!!!!!!!
ilyenkor bizony perelni kell hitelrontásért!
hát azért hetyetye
Az már kiderült, hogy állva pisálni nem tud normálisan. Ezért parancsolt rá a néger, hogy ülve hugyozzon. Elképzelni is rossz, hogy mit művel szarásnál.
Reggel a követségtől busszal ment dolgozni, metróval nem érte volna meg. Ez stimmel az EsPresto esetében.
Nem baj, ha nem rúgják ki, úgy is eléri a hitelplafont.
|__o__|
Fura. Én két dologban vagyok biztos:
1. a futás kapcsán viszonylag hirtelen ötlettől vezetve, szándékosan leplezte le a céget. Ezt fogalmam sincs mi más magyarázhatná, mint egy kirúgásocska.
2. júliusban semmilyen kütyüt nem vett, de a faszlóbálást és hajdú lehúzását is beleszámítva eltűnt ezer eurója. Ezt végülis magyarázhatja egyszerű hiba a részemről, esetleg egy olyan nagyobb kiadás, amivel nem dicsekedett el (pl. ogre, másik retard, stb.)
De természetesen jó kutatóként, ha bizonyítékok kerülnek elő, hogy még mindig az esprestónál dolgozik, én elfogadom.
Roli, mint szakértő, nem akarsz hozzászólni a témához? xD
a kedvencem!!!!!!
Emlékszem az érveidre, én is erre gyanakodtam. A flokkban direkt az új melóhelyét lebuktató megállókat/utcákat kerestem, de sajnos azok amiket felismertem (és nem egyértelműen más úticélhoz kapcsolódnak, pl. a követséghez) tökéletesen passzolnak az Esprestohoz.
Kis esélyét látom annak, hogy pont ott a környéken talált másik melót ez a kókler, persze nem lehetetlen.
Nem önszántából buktatta le az esprestot. Álnéven indult, kitakarta a céges logót. Egy troll találta meg futóversenyes képeket keresve a facebookon.
|__o__|
Érdekes...
Kéne egy berlini troll, aki pontot tesz az ügy végére azzal, hogy reggel végig követi.
tuti nem snecit nézed, hisz késni fog pár napot. saul nem.
>Faszpúp vlogot nézni miközben magad is mezítelen vagy
Enyhén homoerotikus
semmi új nincs benne, tényleg csak jogászkodás.
mondjuk azt nem értem, hogy miért jogászkodik aki nem jogász. pláne egy kelet-európai féldiktatúrában
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Azt milyen formában üzente meg neked Isten / Krisztus / az Univerzum, hogy milliókat kúrj el PS4 játékokra, szaunában faszmutogatásra, fütyikamerákra meg alkoholra?
Egyébként emlékszel gyagyás amikor arról okoskodtál, hogy te mennyire nem akarsz pénzről beszélni? Azóta hanyadik vekniflokk ez, amiben 30 percen keresztül másról se hetyetyézel?
Igazi zsidó vagy, a pénz körül forog minden gondolatod. Csak te a nagyon ostoba fajta vagy, aki nem gyűjti, hanem költi a pénzt és nem adja az uzsorahitelt, hanem felveszi a szerződés átolvasása nélkül. Ez vagy te, az értelmi fogyatékos zsidó, a SoDI.
Bróni, mit ittál ma?
te vagy az, barátom, tex?????????????
hát nem ismered fel, te rác kutya?
botlásocska!
hát azért hetyetye
Majd jövő hónapban vesz egy 15 colosat, amit elbír a púpja. Fussa rá a hitelkeretből.
Kenyér és víz.
Csak 15.6colos és 2.3kg. A kiegészítők még jönnek.
|__o__|
Szerencsére megint egy hasznos befektetés, a sosem kitakaritott szellőzés mentes por és ondo lepte kobult oduban nagyon fontos a jo hutés biztositasa az uj faptopnak. Nagyon sok megterhelo vegigjatszas és komoly grafikus munkak varhatok rajta...ja nem csak ugyan ugy 360p-ben fog menni rajta a cukiarjon mint a regin. Dogolj meg sodika!
Sehogy nem bírja, ő max az ogreodúig cipelte, onnan sehová nem viszi soha többet. A SoDI túlárazott laptopot vesz drága helyről asztali gamer gépnek, mert ilyen SoDI a SoDI.
Újszászra meneküléskor meg megint csak mindegy lesz, mert vagy eleve lefoglalja Herr Schreck és nem megy sehová a gép, vagy az idős anyjával cipelteti majd a többi kütyüjével együtt.
sajsze(((((((((((((
A tanszéki Ducato mindig az ön rendelkezésére áll, asszonyom!
Én pl. majdnem felrobbanok a dühtől, hogy Borogyin az általam kifejezetten ritkán olvasott hírújság trollokkal telefosott, amúgy is használhatatlan kommentrészlegébe beböfögött (gondolom szokás szerint) valami paranoid skizofrén fasságot.
Világraszóló intellektuális diadal ez a liberálzsidó háttérhatalommal szemben, újra sikerült túljárni az imperialisták eszén!
Ha a Blahán a lopott wifin bejön a jutyúb, akkor. Hahó!
hát azért hetyetye
Shreck nem a nőket kedveli...
hát azért hetyetye
Anyád kúrja kisborost?
Herr Schreck kérdezi, milyenek anyád székletürítési szokásai?
Az utóbbi időben rossz tapasztalatai vannak az albérlőivel...
mindig a budin ül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilenkor bizonyperelni kell a szekrénybe kell szarni! ohhh, wait
hát azért hetyetye
NSZKSZ! Szólok is a fiamnak, ne fizessen több uzsorát ennek a német férfinek. Jöjjön inkább haza a macskákat megetetni.
Például úgy, hogy véletlenül ráveri a faszát a wc-ülőkére, az ogre meg beleül.
remélem az american vandal készítői hosszú oknyomozás után megtalálják a szarral bekent bronit a lányvécében mindösze egy román zászlóba burkolózva
Ez a Hipertér Hobgoblin műve, hahó!
"A Hipertér Hobgoblin nem fizikai személy, hanem Sodi tudatalattijában él. A Hipertér Hobgoblin meggyőzi Sodit, hogy üljön le megnézni egy Naruto-epizódot. Ekkor, Sodi figyelmetlenségét kihasználva, Sodival térugrást hajt végre, melynek során Sodi 3 perc után azt veszi észre, eltelt 6 óra a napból."
sodipedia.sodika.org/index.php/A_Szupergonoszok_Lig%C3%A1ja
fejem a wc kagylóba........
Vagy ha már annyira jogász, akkor miértKanadából Peruból osztja az észt, miért nem jön haza?
Ingatkanügyek
A Satan System őt is üldözi, mint az aprócigányt! Tokás, milyen érzés, hogy elérted RGL szintjét? Ő is egy munkakerülő, erőszakos bűnöző, ő is csak nőket és gyengébbeket mer bántalmazni (exfeleség, nagymama), ő is külföldön bujkál, és ő sem baszhat, mert ez az élet törvénye!!! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Olcsó likôrke meg sarki döner ahogy àtzakatol a beteg gyomràn... eredmènyekèpp nincs rendes szèklete, hanem szeplôsre fossa a budit napi hàromszor.
Tuti hogy az ogre emiatt cirkuszol!
Én ezt ír leánykának szoktam nevezni :))) A múltkór is a Rojal hotelbe ratatatázott ki belölem a hajnali csípősgírosz, hogy a csempe mögöttem nyakig tele volt ilyen repeszfoltokkal. Aztán meg csípett is mint a niggerpöcse paprika ;))))
Gólya
(
x2)
Oct 01, 2018 14:59:52
x2)
Kedves SoDi! Úgy láttam, hogy egy valamirevaló, kétnyelvű CV, valamint egy motivációs levél megírásához ~1.5 év szükséges.
Mit tegyek ha a most meghirdetett erasmus pályázat csak 10 napot hagy minderre?? Pereljek?
Várom válaszod
Egy régi követőd
2 napig csicskultam.
Mit tegyek ha a most meghirdetett erasmus pályázat csak 10 napot hagy minderre?? Pereljek?
Várom válaszod
Egy régi követőd
-
Oct 01, 2018 15:02:07
de viccen kívül, hogy a fenébe lehet egy gyors reggeli készülődés alatt úgy szétcseszni a fürdőt, hogy a főbérlő rögtön ki akarja dobni? a wc mellé szarik? a földre köp fogmosás közben?
csapba szarik, wc-be kopi a fogkremet, evidenciákat ne kelljen mar magyarazni
Oct 01, 2018 15:02:07
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2018 15:03:24
x6)
de viccen kívül, hogy a fenébe lehet egy gyors reggeli készülődés alatt úgy szétcseszni a fürdőt, hogy a főbérlő rögtön ki akarja dobni? a wc mellé szarik? a földre köp fogmosás közben?
összevissza hányja részegen az egészet, evidenciákat
kábító pitonszag
(
x1)
Oct 01, 2018 15:07:24
x1)
Fingott seggborotválás közben és kakanyálas borotvahabbal terítette be a mosdót, tükröt.
Az 50 euróban a takarításon túl benne volt Herr Schreck új elektromos fogkeféje is, ami szintén érintett volt a szerencsétlen balesetben.
broni
Oct 01, 2018 15:07:55
én egyszer beleszartam a beépített szekrénybe részegen.
Oct 01, 2018 15:07:55
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2018 15:11:43
x6)
én egyszer beleszartam a beépített szekrénybe részegen.
broni
Oct 01, 2018 15:27:04
Oct 01, 2018 15:27:04
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2018 15:31:43
x6)
ilyenkor bizony perelni kell hitelrontásért!
púpátmozgató edzés
Oct 01, 2018 15:40:57
Az már kiderült, hogy állva pisálni nem tud normálisan. Ezért parancsolt rá a néger, hogy ülve hugyozzon. Elképzelni is rossz, hogy mit művel szarásnál.
Oct 01, 2018 15:40:57
-
Oct 01, 2018 15:44:07
Ahányszor már seggbekúrták, simán kigravitál belőle a szar.
Oct 01, 2018 15:44:07
trendbeli garázdaság
Oct 01, 2018 15:46:33
Féknyomos wc, összedzsuvázott tükör, szőrökkel és ki tudja még, mivel teli fürdőkád, kifröcskölt víz, fogkrémes mosdó. Ha csak egy szimpla igénytelen fasszal számolunk. Erre jönnek még rá a fürdőszobában hagyott piásüvegek és az összerecskázott berendezés. Én keveslem is azt az 50 eurót, amit az ogre kért.
Oct 01, 2018 15:46:33
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 01, 2018 15:59:13
x7)
Hát pedig kurvára úgy néz ki, hogy még ott dolgozik.
A jelenlegi flokk nagy részét rohangálva vette fel, zaklatottan, útközben. Tuti, hogy most extrán nem figyelt arra, ne tudjuk kisakkozni az útvonalait.
A jelenlegi flokk nagy részét rohangálva vette fel, zaklatottan, útközben. Tuti, hogy most extrán nem figyelt arra, ne tudjuk kisakkozni az útvonalait.
Reggel a követségtől busszal ment dolgozni, metróval nem érte volna meg. Ez stimmel az EsPresto esetében.
Nem baj, ha nem rúgják ki, úgy is eléri a hitelplafont.
Zulu
(
x15)
Oct 01, 2018 16:00:52
x15)
Hát pedig kurvára úgy néz ki, hogy még ott dolgozik.
Azt biztosra vehetjük, hogy az ogrénél lakik még. A melójából haza vagy az U2+U5 metróval (U2 Markisches Museum megálló melójánál, Alexanderplatzon átszállás U5-re), vagy az Alexanderplatze felé gyalog, a Rathaus előtt végigsétálva érdemes mennie: goo.gl/maps/H7fDU7fNE2p
Bevallom őszintén most nincs időm végignyálazni a csidejó összes helyszínét, de gyorsan beletekerve a Markisches Museum megálló, Rathaus előtt sétálás, Alexanderplatze stimmel.
Esetleg több szabadidővel rendelkező trolléga végignyálazhatná a flokk helyszíneit.
Azt biztosra vehetjük, hogy az ogrénél lakik még. A melójából haza vagy az U2+U5 metróval (U2 Markisches Museum megálló melójánál, Alexanderplatzon átszállás U5-re), vagy az Alexanderplatze felé gyalog, a Rathaus előtt végigsétálva érdemes mennie: goo.gl/maps/H7fDU7fNE2p
Bevallom őszintén most nincs időm végignyálazni a csidejó összes helyszínét, de gyorsan beletekerve a Markisches Museum megálló, Rathaus előtt sétálás, Alexanderplatze stimmel.
Esetleg több szabadidővel rendelkező trolléga végignyálazhatná a flokk helyszíneit.
1. a futás kapcsán viszonylag hirtelen ötlettől vezetve, szándékosan leplezte le a céget. Ezt fogalmam sincs mi más magyarázhatná, mint egy kirúgásocska.
2. júliusban semmilyen kütyüt nem vett, de a faszlóbálást és hajdú lehúzását is beleszámítva eltűnt ezer eurója. Ezt végülis magyarázhatja egyszerű hiba a részemről, esetleg egy olyan nagyobb kiadás, amivel nem dicsekedett el (pl. ogre, másik retard, stb.)
De természetesen jó kutatóként, ha bizonyítékok kerülnek elő, hogy még mindig az esprestónál dolgozik, én elfogadom.
Sittes Sanyi
Oct 01, 2018 16:12:03
Ahányszor már seggbekúrták, simán kigravitál belőle a szar.
Roli, mint szakértő, nem akarsz hozzászólni a témához? xD
Oct 01, 2018 16:12:03
tex
Oct 01, 2018 16:19:57
nem!!!az egy proliknak való felvágottt!!!!!!!!!
a kedvencem!!!!!!
Oct 01, 2018 16:19:57
kábító pitonszag
(
x1)
Oct 01, 2018 16:22:18
x1)
Emlékszem az érveidre, én is erre gyanakodtam. A flokkban direkt az új melóhelyét lebuktató megállókat/utcákat kerestem, de sajnos azok amiket felismertem (és nem egyértelműen más úticélhoz kapcsolódnak, pl. a követséghez) tökéletesen passzolnak az Esprestohoz.
Kis esélyét látom annak, hogy pont ott a környéken talált másik melót ez a kókler, persze nem lehetetlen.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 01, 2018 16:24:03
x7)
Nem önszántából buktatta le az esprestot. Álnéven indult, kitakarta a céges logót. Egy troll találta meg futóversenyes képeket keresve a facebookon.
Zulu
(
x15)
Oct 01, 2018 17:08:40
x15)
Érdekes...
Kéne egy berlini troll, aki pontot tesz az ügy végére azzal, hogy reggel végig követi.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 01, 2018 17:26:13
x7)
A disznó csidejóban kanadai park a háttér.(melyik?) Már nem erőlteti a perui mesét.
|__o__|
-
Oct 01, 2018 17:34:20
A chemtrailes felhőkből ítélve ez csakis a HAARP közelében lehet.
Oct 01, 2018 17:34:20
Fekete bikapata
Oct 01, 2018 17:58:37
Gyagyás!
Olyan izgalmas, eseménydús, informatív; egy szóval fasza az új, pontosan érkező flokkod, hogy úgy döntöttem, nem nézem tovább!
Bőven elég lesz nekem innentől a ,,hogyvolt''...
Pár egyszerű kérdés:
-minek neked gamer PC? Hány játékot vittél végig eddig?
-miért van az, hogy téged mindenhol beszopatnak, még egy egyszerű portás is? Elképzelhető, hogy még mindig nem tudsz németül normálisan kommunikálni??? Ezért tartod a kapcsolatot a főbérlővel e-mail-en (!!!) keresztül?
-még mindig nem esett le neked, hogy a devizahiteles csóka (is) balekot csinált belőled? Szerinted ki az a hülye, aki azért kimegy gürizni egy olyan helyre, ahol senkije nincs, pénze gyakorlatilag nem marad és elfárad már egy kis utazástól is??? LOL
-te adsz másoknak tippet? Annyi hitelt vettél fel pár év alatt, amennyi megtakarított pénzzel mások hazajönnek, te világ balfasza!!! Saját magadon sem tudsz segíteni, nemhogy máson...
-miért kell e-mail-ben kommunikálni egy emberrel, aki ott lakik veled? Nem értitek meg egymást? Miért van az, hogy állandóan félreérted szegény embert?
-ennyi idősen miért nem élsz egyedül? Jó, hogy állandóan szopatnak, lehúznak minden szarral? Nem a nyugi a cél, egyedül ki idegesítene???
-50 euró a WC kitakarítása??? Jó órabére van Herr Schrekk-nek, na... Ennyi idősen nem tudsz magad után valamennyire kitakarítani??? A robotok lefagytak?
-és mindezt megosztod a flokkban??? Mond, te normális vagy???
Olyan izgalmas, eseménydús, informatív; egy szóval fasza az új, pontosan érkező flokkod, hogy úgy döntöttem, nem nézem tovább!
Bőven elég lesz nekem innentől a ,,hogyvolt''...
Pár egyszerű kérdés:
-minek neked gamer PC? Hány játékot vittél végig eddig?
-miért van az, hogy téged mindenhol beszopatnak, még egy egyszerű portás is? Elképzelhető, hogy még mindig nem tudsz németül normálisan kommunikálni??? Ezért tartod a kapcsolatot a főbérlővel e-mail-en (!!!) keresztül?
-még mindig nem esett le neked, hogy a devizahiteles csóka (is) balekot csinált belőled? Szerinted ki az a hülye, aki azért kimegy gürizni egy olyan helyre, ahol senkije nincs, pénze gyakorlatilag nem marad és elfárad már egy kis utazástól is??? LOL
-te adsz másoknak tippet? Annyi hitelt vettél fel pár év alatt, amennyi megtakarított pénzzel mások hazajönnek, te világ balfasza!!! Saját magadon sem tudsz segíteni, nemhogy máson...
-miért kell e-mail-ben kommunikálni egy emberrel, aki ott lakik veled? Nem értitek meg egymást? Miért van az, hogy állandóan félreérted szegény embert?
-ennyi idősen miért nem élsz egyedül? Jó, hogy állandóan szopatnak, lehúznak minden szarral? Nem a nyugi a cél, egyedül ki idegesítene???
-50 euró a WC kitakarítása??? Jó órabére van Herr Schrekk-nek, na... Ennyi idősen nem tudsz magad után valamennyire kitakarítani??? A robotok lefagytak?
-és mindezt megosztod a flokkban??? Mond, te normális vagy???
Oct 01, 2018 17:58:37
Üzenet a múltból
Oct 01, 2018 18:00:26
Nem érted az egész lényegét. A lényeg az, hogy - okulva a magyarországi tapasztalatokból arra vonatkozóan, hogy mennyire könnyű adósságspirálva kerülni - itt Németországban eszem ágában sincs megismételni ezt, ennek a lehetősége csak biztonsági háló az artistaállvány alatt.
Ezt üzente meg nekem Isten / Krisztus / az Univerzum ebben a formában.
Teljesen egyértelmű. Isten mindig üzen, csak meg kell érteni.
Teljesen egyértelmű. Isten mindig üzen, csak meg kell érteni.
Oct 01, 2018 18:00:26
seymour schwartz
(
x6)
Oct 01, 2018 18:07:07
x6)
Sodrák! Ha már így szórod a pénzt Csekonics módra, akkor miért nem veszel ki egy ogrementes albéreletet?
Ingatkanügyek
Gólya
(
x2)
Oct 01, 2018 18:10:40
x2)
És holmarad a kétnénis pitonveretés? Az újabb hitelt érdemes lenne megünnepelni.
2 napig csicskultam.
facebook magyar moderátor
Oct 01, 2018 18:12:27
sodika pár résszel ezelőtt rájött, hogy nem jó semmit aláírni átolvasás nélkül. A mostani részben pedig szintén nem olvasta át az ogrés emailt (vagy nem értette - nála a kettő együtt is több mint lehetéges), nem olvasta át a levelet, csak rohant az új laptopért vagy másért, már nem lehet követni.
A spórolás jegyében olcsóbb sört iszik, de még párszáz eurót el akar majd költeni távirányítós ledre, mert attól kevésbé lesz unalmas a flokk.
Lassan 40 éves férfi létére nem akar lakást bérelni, inkább emailezik a főbérlővel, aki wifimentességgel bünteti az összefosott (?) wc miatt. Békülési szándékkal kitakarítja a konyát, majd reggel feltűnően porszívózik (erre kelnék nyakon basznám).
A bank hülyeségének tartja, hogy belement egy számára kedvezőtlen hitelkonstrukcióba. Szeretné vissza a régit.
Úgy megnézném az idei excelt.
A spórolás jegyében olcsóbb sört iszik, de még párszáz eurót el akar majd költeni távirányítós ledre, mert attól kevésbé lesz unalmas a flokk.
Lassan 40 éves férfi létére nem akar lakást bérelni, inkább emailezik a főbérlővel, aki wifimentességgel bünteti az összefosott (?) wc miatt. Békülési szándékkal kitakarítja a konyát, majd reggel feltűnően porszívózik (erre kelnék nyakon basznám).
A bank hülyeségének tartja, hogy belement egy számára kedvezőtlen hitelkonstrukcióba. Szeretné vissza a régit.
Úgy megnézném az idei excelt.
Oct 01, 2018 18:12:27
törzsgyökeres
(
x1)
Oct 01, 2018 18:22:13
x1)
Az azért fincsi, hogy egy 37 éves programozó 700 ezer fütyivel egy lyukban lakik, még egy rendes ágya sincs, és reggeli porszívózással pitizik a főbérlőjének, hogy kapcsolja vissza neki a netet, amiért egyébként fizetett.
Annyira irígylem a sodit, hogy arra nincsenek szavak.
Annyira irígylem a sodit, hogy arra nincsenek szavak.
Latyak
Oct 01, 2018 20:20:49
Schreck egy ilyen apafigurának tűnik. Próbálja nevelni a sodit.
Oct 01, 2018 20:20:49
palotai poloskaidomár
Oct 01, 2018 20:36:14
sztem a mostani flok parádés. az egész sneci szopásáról szól, mert ostoba, buta fasz. én erre a flokkra öt flanelinget adok.
Oct 01, 2018 20:36:14
törzsgyökeres
(
x1)
Oct 01, 2018 20:39:23
x1)
Holnap reggel nagy dilemma lesz, hogy a better call saul új részét nézzem a kádban, vagy a flokkot.
Oct 01, 2018 20:42:30
Holnap reggel nagy dilemma lesz, hogy a better call saul új részét nézzem a kádban, vagy a flokkot.
tuti nem snecit nézed, hisz késni fog pár napot. saul nem.
Oct 01, 2018 20:42:30
Latyak
Oct 01, 2018 20:59:55
>Faszpúp vlogot nézni miközben magad is mezítelen vagy
Enyhén homoerotikus
Oct 01, 2018 20:59:55
-
Oct 01, 2018 21:03:18
Valaki bőkezű troll vehetne kamunézőket erre az epizódra.
Hogy lássa a SoDi, hogy a kudarcocskák hozzák az igazi nézettséget
Hogy lássa a SoDi, hogy a kudarcocskák hozzák az igazi nézettséget
Oct 01, 2018 21:03:18
Kumpir
Oct 01, 2018 21:14:32
Röff-röff-röff! Kanadai disznó 47 percen keresztül jogászkodik. Izgalmas, most nézem!
Oct 01, 2018 21:14:32
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2018 21:21:35
x30)
Röff-röff-röff! Kanadai disznó 47 percen keresztül jogászkodik. Izgalmas, most nézem!
mondjuk azt nem értem, hogy miért jogászkodik aki nem jogász. pláne egy kelet-európai féldiktatúrában
Kumpir
Oct 01, 2018 21:24:02
Oct 01, 2018 21:24:02
Karandas
Oct 01, 2018 21:25:05
Endre!
Én csak két dolgot nem értek:
Hogy csinálod azt, hogy az elkezdett mondatot egy másik városrészben fejezed be?
Miért van az, hogy mire befejezed a fényes nappal elkezdett gondolatmenetedet, simán rádsötétedik?
Edison se volt rögtön körte.
Hogy csinálod azt, hogy az elkezdett mondatot egy másik városrészben fejezed be?
Miért van az, hogy mire befejezed a fényes nappal elkezdett gondolatmenetedet, simán rádsötétedik?
Oct 01, 2018 21:25:05
Kumpir
Oct 01, 2018 22:27:29
Sodmány tényleg elhiszi, hogy a megvilágítástól meg zöld háttértől lesz nézettebb a flokk?
Oct 01, 2018 22:27:29
kábító pitonszag
(
x1)
Oct 01, 2018 22:28:09
x1)
Azt milyen formában üzente meg neked Isten / Krisztus / az Univerzum, hogy milliókat kúrj el PS4 játékokra, szaunában faszmutogatásra, fütyikamerákra meg alkoholra?
Egyébként emlékszel gyagyás amikor arról okoskodtál, hogy te mennyire nem akarsz pénzről beszélni? Azóta hanyadik vekniflokk ez, amiben 30 percen keresztül másról se hetyetyézel?
Igazi zsidó vagy, a pénz körül forog minden gondolatod. Csak te a nagyon ostoba fajta vagy, aki nem gyűjti, hanem költi a pénzt és nem adja az uzsorahitelt, hanem felveszi a szerződés átolvasása nélkül. Ez vagy te, az értelmi fogyatékos zsidó, a SoDI.
broni
Oct 01, 2018 23:44:51
+bezárt a kocsma
Oct 01, 2018 23:44:51
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2018 23:49:34
Nehezen tudom eldönteni, hogy mi a kedvenc részem a mai flokkban:
1. Amikor túl korán megy a követséghez, az egy órát reggelizéssel üti el. Berlin egyik legdrágább környékén eszik egy szendvicset, egy sütit, meg iszik egy kávét. Ez így kábé 10 euró, azaz arra a napra már el is költötte a spórolós kajakeretet.
2. Nem olvassa el az emailt, ezért a rossz boltba megy a rossz termékért, a város másik végébe.
3. Nem olvassa el az emailt, ezért pánikba esik, hogy Herr Schreck felmondta a bérleti szerződést, "közben csak majdnem".
4. Amikor kiszámolja, hogy a havernak milyen jó lesz az 1100 eurós fizetés, majd kifejti, hogy előbb az ő adósságát fizesse ki, a gyerektartással meg ne foglalkozzon.
5. 50 eurót fizet egy vécétakarításért (10 perc?), miközben amikor én nyugaton éltem, akkor 10 euró/órát fizettem a takarítónőnek.
Full retard. Izgatottan várom, mi lesz a holnap reggeli részben. Vajon sikerült visszadobni az "uzsorahitelt"?
1. Amikor túl korán megy a követséghez, az egy órát reggelizéssel üti el. Berlin egyik legdrágább környékén eszik egy szendvicset, egy sütit, meg iszik egy kávét. Ez így kábé 10 euró, azaz arra a napra már el is költötte a spórolós kajakeretet.
2. Nem olvassa el az emailt, ezért a rossz boltba megy a rossz termékért, a város másik végébe.
3. Nem olvassa el az emailt, ezért pánikba esik, hogy Herr Schreck felmondta a bérleti szerződést, "közben csak majdnem".
4. Amikor kiszámolja, hogy a havernak milyen jó lesz az 1100 eurós fizetés, majd kifejti, hogy előbb az ő adósságát fizesse ki, a gyerektartással meg ne foglalkozzon.
5. 50 eurót fizet egy vécétakarításért (10 perc?), miközben amikor én nyugaton éltem, akkor 10 euró/órát fizettem a takarítónőnek.
Full retard. Izgatottan várom, mi lesz a holnap reggeli részben. Vajon sikerült visszadobni az "uzsorahitelt"?
Oct 01, 2018 23:49:34
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2018 23:59:23
Az se semmi, hogy rátukmáltak a hitelhez egy életbiztosítást.
Mert egy balesetbiztosítás vagy egy munkanélküliség-biztosítás, erre azt mondom, hogy csak-csak lehet értelme.
De Endre, ha meghalsz, nem teljesen mindegy, hogy a bank visszakapja-e a pénzét vagy sem?
Mert egy balesetbiztosítás vagy egy munkanélküliség-biztosítás, erre azt mondom, hogy csak-csak lehet értelme.
De Endre, ha meghalsz, nem teljesen mindegy, hogy a bank visszakapja-e a pénzét vagy sem?
Oct 01, 2018 23:59:23
broni
Oct 02, 2018 00:06:53
havernak mondtam, hogy gyuccsuk fel a templomot, de nem akarta....pedo kecik, égjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jézus, te béna szar, folyt a fos a kereszten, anyád meg nyalta!!!!!!!
Oct 02, 2018 00:06:53
Kumpir
Oct 02, 2018 00:11:16
+bezárt a kocsma
Bróni, mit ittál ma?
Oct 02, 2018 00:11:16
broni
Oct 02, 2018 00:30:01
sert!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2018 00:30:01
Vajon ma.......
Oct 02, 2018 00:32:31
B A S Z T A M???
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
!!!!!!!!!!!!I G E N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
AHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2018 00:32:31
magyar nemes
Oct 02, 2018 00:37:28
szerintem nagyon jól áll texnek ez a baszó szerep. prolis ugyan, de korántsem annyira, mint amikor a székletéről értekezett.
Oct 02, 2018 00:37:28
broni
Oct 02, 2018 00:44:05
B A S Z T A M???
Oct 02, 2018 00:44:05
magyar nemes
Oct 02, 2018 00:45:42
Vajon ma.......B A S Z T A M???
Oct 02, 2018 00:45:42
broni
Oct 02, 2018 01:00:39
móc kutya!!!!!!!!!!! Oct 02, 2018 01:00:39
broni
Oct 02, 2018 01:14:07
hajdú , a kurva anyád.
Oct 02, 2018 01:14:07
Emlékeztető
Oct 02, 2018 01:20:14
Azért ne feledjük el: az egész flokk abból indult, hogy a púpos korcsra nem hallgatott RGL, hogyan javíthatná a csatornáját hogy megéljen belőle és majd sodi most megmutatja a cigánynak hogyan kell vlogolni.
Milliókat költött erre a nézhetetlen szarra, miközben a kiscigány heti két videóban vagy a sátán kurvákról beszél, vagy kukázik. És ezzel ver köröket a púpos masztirémre.
Milliókat költött erre a nézhetetlen szarra, miközben a kiscigány heti két videóban vagy a sátán kurvákról beszél, vagy kukázik. És ezzel ver köröket a púpos masztirémre.
Oct 02, 2018 01:20:14
broni
Oct 02, 2018 01:48:34
orbánt szopja semjént, semjén szopja bayert
a sok műkeresztény kutya nemsokára hal el.
halat baszik.
a sok műkeresztény kutya nemsokára hal el.
halat baszik.
Oct 02, 2018 01:48:34
broni
Oct 02, 2018 02:12:20
harrach nyalja ádert, áder leszarja kövért
kövért lehányja németh szilárdot
aki imént okádot
kövért lehányja németh szilárdot
aki imént okádot
Oct 02, 2018 02:12:20
broni
Oct 02, 2018 02:19:38
Orbán a haláláról:hiába hordok a büdös ingem alat kevlárt, ugyis kinyirnak.
Oct 02, 2018 02:19:38
La Haine
(
x2)
Oct 02, 2018 07:51:16
x2)
Szavahihető Sodika máris 3 epizódba bontotta, a korábban 2 részesre hirdetett heti flokkot. El sem tudom képzelni mi minden történhetett, amihez le kellett rövidíteni vagy éppen ki kellett bővíteni a mai epizódot.
Kíváncsian várhatjuk a reggeli matyarázós részt.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Kíváncsian várhatjuk a reggeli matyarázós részt.
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 02, 2018 08:45:51
x3)
"elegem van abból, hogy vannak ilyen dolgok, amikkel foglalkozni kell" :D
sodi, szerintem térj vissza ezekhez a jó kis régi sodi beszól jellegű videókhoz. senkit nem érdekel a buziszauna meg a nudistrastrand, az erőltetett berlini kulturális bemutatóidról nem is beszélve. az ilyen panaszkodós, a legújabb balszerencsés eseteidet elmesélő flokkok viszont nagyon érdekesek!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
sodi, szerintem térj vissza ezekhez a jó kis régi sodi beszól jellegű videókhoz. senkit nem érdekel a buziszauna meg a nudistrastrand, az erőltetett berlini kulturális bemutatóidról nem is beszélve. az ilyen panaszkodós, a legújabb balszerencsés eseteidet elmesélő flokkok viszont nagyon érdekesek!
La Haine
(
x2)
Oct 02, 2018 09:14:13
x2)
S02E39 (2/3) Hogy volt...
- 3 részesre bővülünk a héten, csütörtök és péntek fejleményei következnek most, holnap reggel meg a hétvégi maradék, de sejtelmesen utal rá, hogy hétfő-kedd is tartogathat izgalmakat
- Csütörtök este pozitív hangulatban várhatja a tablet billentyűzetét, hamarosan megkapja
- A Bank továbbra is bizonytalanságban tartja Sodikát a nemrég aláírásával szentesített uzsorakamatos drágahitel miatt, most már aztán tényleg töröljék és követeli vissza a régi 12000-es hitelt. Mertkülönben BEPERLI egy etyetemista újbudai srác Berlinből.
- Aznapra gamer latop unboxingot és tesztet tervez
- Devizáshaver projekt: Egyetlen szűkös nap (péntek) van arra, hogy útnak indítsa, munkát találjon, és hogy kiadják a budapesti lakását. A hurráoptimista Sodika szerint ez simán tartható, hiszen nem a NASA-hoz kell rakétamérnöknek elszegődnie a Devizáshavernek, hanem azonnal kezdhető kulimunkásnak.
- Hazafelé beszerzett egy notihűtőt az ASUS ROG Paks2 alá. Naná, hogy a Saturnból.
- Tovább szopatja az univerzum, a múlthéten -20%-os 1750€-s gép, ezen a héten teljes áron már csak 1600€ lett (később kiderül, csak az a kiállított darab ennyi). 150€ újabb bukó, de nem haragszik a marketingesekre, mert előbb-utóbb cserélni kellett a faptopot.
- Hazafelé a Greenbox technikához lepedőről és vezeték nélküli egérről álmodozik
- Unboxing hohohohóóó: kivénhedt pedofílként cibálja le a "bugyikáját" a laptopnak. bugyika= műanyag védőcsomagolás
- 3D Mark teszt közel ugyanannyi idő alatt fut le a két latopon, a skyDiver eredmény 2368 vs 26320, míg a Cloud Gate 4436 vs 20638

- Péntek reggel devizáshaver monológgal kezd, jövő hétre Sodikázzák a projektjüket
- Lakáskiadással az a gondja a devizásnak, hogy hova jönne haza Németből, ha visszatáncira kerülne sor, hiszen a néhai édesanyja nevéről frissen átiratott kajibába mégsem mehet, nehéz kifűteni. MáSoDIk hónapra SoDIkázódik a kiadás.
- Továbbra is Gyöngyi mama segítségével ajánlkozik a gyagyás, még a munkahelyi felmondását is "szívesen" intézné a Devizásnak
- Az Office 365 előfizetésben "talál" 60 perc Skype kreditet, tehát fel tudja hívni a barátait *pr* Magyarországon.
- Az őszi napfény utolsó sugaraiban megfürödve fohászkodik az Univerzumhoz, hogy álljon már minden a normális kerékvágásba, a hiteltől a devizásig rendeződjön már el minden, jöjjönek meg a kütyüi rendben, Ő EZT AKARJA!, "VLOG-MELÓ, e kettő kell nekem", sóhajt nagyokat.

- Péntek rendeződött az uzsorás hitele, eltűnt az új számláján az 5000€-s drága hitel, napközben az Ogre baszta átvenni a tablet billentyűzetet, hazafelé bandukolva megnyugtatja magát mégsem kúrták át a marketingesek, csak a kiállított laptop került 1600€-ba. Az 1100€-s ROG meg csak 8GB RAM, 256GB SSD és 1060GTX kártyával van. Ennek örömére elszór még pár eurót lencsetisztítót, tisztítót képernyőhöz és Star Wars Solot, mind 10-10-10€-ért.
- Ötévesként örül, hogy 10 perc boot helyett 10 másodpercre csökkent a betöltési idő.
Holnap folyt. köv.
Szijjjasztok!
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- 3 részesre bővülünk a héten, csütörtök és péntek fejleményei következnek most, holnap reggel meg a hétvégi maradék, de sejtelmesen utal rá, hogy hétfő-kedd is tartogathat izgalmakat
- Csütörtök este pozitív hangulatban várhatja a tablet billentyűzetét, hamarosan megkapja
- A Bank továbbra is bizonytalanságban tartja Sodikát a nemrég aláírásával szentesített uzsorakamatos drágahitel miatt, most már aztán tényleg töröljék és követeli vissza a régi 12000-es hitelt. Mertkülönben BEPERLI egy etyetemista újbudai srác Berlinből.
- Aznapra gamer latop unboxingot és tesztet tervez
- Devizáshaver projekt: Egyetlen szűkös nap (péntek) van arra, hogy útnak indítsa, munkát találjon, és hogy kiadják a budapesti lakását. A hurráoptimista Sodika szerint ez simán tartható, hiszen nem a NASA-hoz kell rakétamérnöknek elszegődnie a Devizáshavernek, hanem azonnal kezdhető kulimunkásnak.
- Hazafelé beszerzett egy notihűtőt az ASUS ROG Paks2 alá. Naná, hogy a Saturnból.
- Tovább szopatja az univerzum, a múlthéten -20%-os 1750€-s gép, ezen a héten teljes áron már csak 1600€ lett (később kiderül, csak az a kiállított darab ennyi). 150€ újabb bukó, de nem haragszik a marketingesekre, mert előbb-utóbb cserélni kellett a faptopot.
- Hazafelé a Greenbox technikához lepedőről és vezeték nélküli egérről álmodozik
- Unboxing hohohohóóó: kivénhedt pedofílként cibálja le a "bugyikáját" a laptopnak. bugyika= műanyag védőcsomagolás
- 3D Mark teszt közel ugyanannyi idő alatt fut le a két latopon, a skyDiver eredmény 2368 vs 26320, míg a Cloud Gate 4436 vs 20638

- Péntek reggel devizáshaver monológgal kezd, jövő hétre Sodikázzák a projektjüket
- Lakáskiadással az a gondja a devizásnak, hogy hova jönne haza Németből, ha visszatáncira kerülne sor, hiszen a néhai édesanyja nevéről frissen átiratott kajibába mégsem mehet, nehéz kifűteni. MáSoDIk hónapra SoDIkázódik a kiadás.
- Továbbra is Gyöngyi mama segítségével ajánlkozik a gyagyás, még a munkahelyi felmondását is "szívesen" intézné a Devizásnak
- Az Office 365 előfizetésben "talál" 60 perc Skype kreditet, tehát fel tudja hívni a barátait *pr* Magyarországon.
- Az őszi napfény utolsó sugaraiban megfürödve fohászkodik az Univerzumhoz, hogy álljon már minden a normális kerékvágásba, a hiteltől a devizásig rendeződjön már el minden, jöjjönek meg a kütyüi rendben, Ő EZT AKARJA!, "VLOG-MELÓ, e kettő kell nekem", sóhajt nagyokat.

- Péntek rendeződött az uzsorás hitele, eltűnt az új számláján az 5000€-s drága hitel, napközben az Ogre baszta átvenni a tablet billentyűzetet, hazafelé bandukolva megnyugtatja magát mégsem kúrták át a marketingesek, csak a kiállított laptop került 1600€-ba. Az 1100€-s ROG meg csak 8GB RAM, 256GB SSD és 1060GTX kártyával van. Ennek örömére elszór még pár eurót lencsetisztítót, tisztítót képernyőhöz és Star Wars Solot, mind 10-10-10€-ért.
- Ötévesként örül, hogy 10 perc boot helyett 10 másodpercre csökkent a betöltési idő.
Holnap folyt. köv.
Szijjjasztok!
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2018 10:42:52
x8)
Látom Sodi a finom művészujjaiddal gondosan úgy bontottad ki a hűtőt, hogy azt még vissza lehessen cserélni.
Faszom
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 02, 2018 10:44:55
x2)
Endre, említették neked valaha, hogy fogyatékos vagy?
Kenyér és víz.
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2018 10:49:57
x8)
Endre ez a zöld válaszon nagyon jó ötlet!
Lehetne animálni a rajztáblával a hátteret: miközben beszélsz Sodi az űrdiplomata jól elverhetné Andit ilyen minianimációban, aztán ránézel és utasítod, hogy akkor most szedje rendbe a defiszás hafert is. Mint pumukli. Ezen nem gondolkoztál még el? Fosná a nézőket!
Faszom
Lehetne animálni a rajztáblával a hátteret: miközben beszélsz Sodi az űrdiplomata jól elverhetné Andit ilyen minianimációban, aztán ránézel és utasítod, hogy akkor most szedje rendbe a defiszás hafert is. Mint pumukli. Ezen nem gondolkoztál még el? Fosná a nézőket!
törzsgyökeres
(
x1)
Oct 02, 2018 11:20:31
x1)
púpátmozgató edzés
Oct 02, 2018 11:22:56
Ez a faptop 17colos? Mert az geci nehéz, kb 4 és fél kiló. Hogy bírja a háta?
Egyébként kicsit kevésnek érzem ezt a pár euros hűtőt így önmagában. Egy ilyen csoda géphez mimimum új billentyűzet, egér, külső vinyó, második monitor, pár sd kártya, és új audiofil fejhallgató dukál. És egy nagyon drága, de finom tapintású bőr laptoptáska.
Egyébként kicsit kevésnek érzem ezt a pár euros hűtőt így önmagában. Egy ilyen csoda géphez mimimum új billentyűzet, egér, külső vinyó, második monitor, pár sd kártya, és új audiofil fejhallgató dukál. És egy nagyon drága, de finom tapintású bőr laptoptáska.
Oct 02, 2018 11:22:56
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 02, 2018 11:23:29
x6)
Broni tényleg szegedi
444.hu/2018/10/02/nehezen-viselte-hogy-bezart-a-kocsma
botlásocska!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 02, 2018 11:40:21
x2)
Majd jövő hónapban vesz egy 15 colosat, amit elbír a púpja. Fussa rá a hitelkeretből.
Gólya
(
x2)
Oct 02, 2018 11:44:44
x2)
De a zöld háttér éles bevetése előtt mindenképp csinálj egy óhelló tyeknyikai pjóbát, Morvaival a háttérben
2 napig csicskultam.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 02, 2018 12:07:13
x7)
Csak 15.6colos és 2.3kg. A kiegészítők még jönnek.
-
Oct 02, 2018 12:12:27
Legjobb, hogy volt ido meg kedv az unalmas szaros vagokepeket berakni a jelenetek koze.
De tenyleg jobb ez a porgosebb uj formatum a berlini sztar pjogjamozo tyukszaros ugyei. Foleg a teleszart furdoszobai kalandok lesznek szerintem nagyon nepszeruek... BALEKENDRE
De tenyleg jobb ez a porgosebb uj formatum a berlini sztar pjogjamozo tyukszaros ugyei. Foleg a teleszart furdoszobai kalandok lesznek szerintem nagyon nepszeruek... BALEKENDRE
Oct 02, 2018 12:12:27
-
Oct 02, 2018 12:33:00
Látom Sodi a finom művészujjaiddal gondosan úgy bontottad ki a hűtőt, hogy azt még vissza lehessen cserélni.
Szerencsére megint egy hasznos befektetés, a sosem kitakaritott szellőzés mentes por és ondo lepte kobult oduban nagyon fontos a jo hutés biztositasa az uj faptopnak. Nagyon sok megterhelo vegigjatszas és komoly grafikus munkak varhatok rajta...ja nem csak ugyan ugy 360p-ben fog menni rajta a cukiarjon mint a regin. Dogolj meg sodika!
Oct 02, 2018 12:33:00
kábító pitonszag
(
x1)
Oct 02, 2018 12:37:02
x1)
Sehogy nem bírja, ő max az ogreodúig cipelte, onnan sehová nem viszi soha többet. A SoDI túlárazott laptopot vesz drága helyről asztali gamer gépnek, mert ilyen SoDI a SoDI.
Újszászra meneküléskor meg megint csak mindegy lesz, mert vagy eleve lefoglalja Herr Schreck és nem megy sehová a gép, vagy az idős anyjával cipelteti majd a többi kütyüjével együtt.
-
Oct 02, 2018 12:52:21
Már nézegeti a hitelre megvehető használt furgonokat, hogy legyen mivel hazacuccolni Újszász citybe, Hungary környékén.
Oct 02, 2018 12:52:21
-
Oct 02, 2018 13:15:37
Márk te voltál? Szép munka, zsidó!
kisboros1
Közben "snecológusék" letiltottak a 444-ről... :)) Ilyen ez a liberális szólásszabadság. Ez mondjuk jó, mert ez azt jelenti, hogy idegesek. Az is milyen, hogy évekik támadták TC-t, hogy tarhál, és ők ugyanezt csinálják most. A libsik mindig azt vetik más szemére, amit ők maguk csinálnak. Undorító mocsok népség. Nem csoda, hogy még egy ilyen maffiakormány mellett sem tudnak labdába rúgni, annyira utálja őket mindenki.Tönkretesznek mindent, amihez hozzáérnek. Tönkretették Magyarországot, Európát, meg az egész világot, aztán meg mutogatnak, hogy "más a hibás". Ők. A libsik.
59 perce (szerkesztve)
kisboros1
Közben "snecológusék" letiltottak a 444-ről... :)) Ilyen ez a liberális szólásszabadság. Ez mondjuk jó, mert ez azt jelenti, hogy idegesek. Az is milyen, hogy évekik támadták TC-t, hogy tarhál, és ők ugyanezt csinálják most. A libsik mindig azt vetik más szemére, amit ők maguk csinálnak. Undorító mocsok népség. Nem csoda, hogy még egy ilyen maffiakormány mellett sem tudnak labdába rúgni, annyira utálja őket mindenki.Tönkretesznek mindent, amihez hozzáérnek. Tönkretették Magyarországot, Európát, meg az egész világot, aztán meg mutogatnak, hogy "más a hibás". Ők. A libsik.
59 perce (szerkesztve)
Oct 02, 2018 13:15:37
-
Oct 02, 2018 13:18:19
A retardok mindig összetévesztik a szólásszabadságot azzal, hogy egy weboldal tulajdonosa ideiglenesen megengedi nekik, hogy írjanak a tulajdonában lévő oldalra. Ez tulajdon, retard!
Oct 02, 2018 13:18:19
-
Oct 02, 2018 13:22:54
Kisrühes is ideges ezek szerint amikor soderál a flokk alatt.
Oct 02, 2018 13:22:54
-
Oct 02, 2018 13:25:16
Azért az is szép mondat volt amikor azt ecsetelte, hogy demonstrativan nyitva hagy a szobája ajtaját, hogy lássa az Ogre, hogy még nem nyult a új gépéhez és hogy milyen szép rendet rakott a 10m2-es szobában.
PúposSzar az Ogrénak bejárása van a bérelt szobába? Ellnörizgethetik a vadászbikát, hogy beágyazott-e?
Remélem levesz még sok száz euróval mielött kibasz a cuccaid nélkül az utcára.
Meglátod majd egyszer csak arra érsz, haza hogy levan cserélve a zár és hiába dörömbölsz meg kalimpálsz, hiába mennek az egyre hangposabb encsuldigungok kileszel baszva zsidó :)
Remélem még idén! Majd youtube-n vissza nézed milyen szépek voltak a kütyük amiket lefoglalt az Ogre.
PúposSzar az Ogrénak bejárása van a bérelt szobába? Ellnörizgethetik a vadászbikát, hogy beágyazott-e?
Remélem levesz még sok száz euróval mielött kibasz a cuccaid nélkül az utcára.
Meglátod majd egyszer csak arra érsz, haza hogy levan cserélve a zár és hiába dörömbölsz meg kalimpálsz, hiába mennek az egyre hangposabb encsuldigungok kileszel baszva zsidó :)
Remélem még idén! Majd youtube-n vissza nézed milyen szépek voltak a kütyük amiket lefoglalt az Ogre.
Oct 02, 2018 13:25:16
broni
Oct 02, 2018 13:29:19
Broni tényleg szegedi
sajsze(((((((((((((
Oct 02, 2018 13:29:19
sofőr
Oct 02, 2018 13:33:15
Már nézegeti a hitelre megvehető használt furgonokat, hogy legyen mivel hazacuccolni Újszász citybe, Hungary környékén.
Oct 02, 2018 13:33:15
kábító pitonszag
(
x1)
Oct 02, 2018 14:14:11
x1)
Márk te voltál? Szép munka, zsidó!
kisboros1
59 perce (szerkesztve)
kisboros1
59 perce (szerkesztve)
Én pl. majdnem felrobbanok a dühtől, hogy Borogyin az általam kifejezetten ritkán olvasott hírújság trollokkal telefosott, amúgy is használhatatlan kommentrészlegébe beböfögött (gondolom szokás szerint) valami paranoid skizofrén fasságot.
Világraszóló intellektuális diadal ez a liberálzsidó háttérhatalommal szemben, újra sikerült túljárni az imperialisták eszén!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 02, 2018 14:17:52
x6)
Majd youtube-n vissza nézed milyen szépek voltak a kütyük amiket lefoglalt az Ogre.
Ha a Blahán a lopott wifin bejön a jutyúb, akkor. Hahó!
broni
Oct 02, 2018 14:24:15
anyám kérdi, hogy nincs több kép herr sreckről?????????
Oct 02, 2018 14:24:15
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 02, 2018 14:26:08
x6)
Shreck nem a nőket kedveli...
-
Oct 02, 2018 14:27:00
Anyád kúrja kisborost?
Oct 02, 2018 14:27:00
-
Oct 02, 2018 14:37:04
Oct 02, 2018 14:37:04
broni
Oct 02, 2018 14:43:22
Oct 02, 2018 14:43:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 02, 2018 14:56:20
x6)
ilenkor bizony
broni
Oct 02, 2018 14:58:10
úgy bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2018 14:58:10
-
Oct 02, 2018 15:04:55
NSZKSZ! Szólok is a fiamnak, ne fizessen több uzsorát ennek a német férfinek. Jöjjön inkább haza a macskákat megetetni.
Oct 02, 2018 15:04:55
-
Oct 02, 2018 15:42:37
Például úgy, hogy véletlenül ráveri a faszát a wc-ülőkére, az ogre meg beleül.
Oct 02, 2018 15:42:37
Volt már?
Oct 02, 2018 15:43:44
Oct 02, 2018 15:43:44
Brian
(
x2)
Oct 02, 2018 16:08:48
x2)
remélem az american vandal készítői hosszú oknyomozás után megtalálják a szarral bekent bronit a lányvécében mindösze egy román zászlóba burkolózva
Recskaboy Coub Admin
Oct 02, 2018 16:48:07
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Oct 02, 2018 16:48:07
broni
Oct 02, 2018 16:50:56
szerintem szarrak kente össsze a falat, hogy "vissza mindent, vessszék trianon"!!!!!!!
Oct 02, 2018 16:50:56
trendbeli garázdaság
Oct 02, 2018 16:55:58
Endre!
Ez a Hipertér Hobgoblin műve, hahó!
"A Hipertér Hobgoblin nem fizikai személy, hanem Sodi tudatalattijában él. A Hipertér Hobgoblin meggyőzi Sodit, hogy üljön le megnézni egy Naruto-epizódot. Ekkor, Sodi figyelmetlenségét kihasználva, Sodival térugrást hajt végre, melynek során Sodi 3 perc után azt veszi észre, eltelt 6 óra a napból."
sodipedia.sodika.org/index.php/A_Szupergonoszok_Lig%C3%A1ja
Oct 02, 2018 16:55:58
broni
Oct 02, 2018 16:57:13
fejem a wc kagylóba........
Oct 02, 2018 16:57:13
seymour schwartz
(
x6)
Oct 02, 2018 17:02:48
x6)
Vagy ha már annyira jogász, akkor miért
trendbeli garázdaság
Oct 02, 2018 17:26:48
Vagy ha már annyira jogász, akkor miért Kanadából Peruból osztja az észt, miért nem jön haza?
A Satan System őt is üldözi, mint az aprócigányt! Tokás, milyen érzés, hogy elérted RGL szintjét? Ő is egy munkakerülő, erőszakos bűnöző, ő is csak nőket és gyengébbeket mer bántalmazni (exfeleség, nagymama), ő is külföldön bujkál, és ő sem baszhat, mert ez az élet törvénye!!! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 02, 2018 17:26:48
Kumpir
Oct 02, 2018 17:38:27
Észrevettétek mennyit káromkodik Gyagyás a mostani két flokkban? Ideggörcs is majdnem rájött, mikor eltépte a faptop csomagolását:
youtu.be/DxbOduk3WxM?t=4m47s
youtu.be/DxbOduk3WxM?t=4m47s
Oct 02, 2018 17:38:27
-
Oct 02, 2018 17:42:45
Olcsó likôrke meg sarki döner ahogy àtzakatol a beteg gyomràn... eredmènyekèpp nincs rendes szèklete, hanem szeplôsre fossa a budit napi hàromszor.
Tuti hogy az ogre emiatt cirkuszol!
Oct 02, 2018 17:42:45
Palvin Szarbi
Oct 02, 2018 17:55:11
hanem szeplôsre fossa a budit napi hàromszor
Én ezt ír leánykának szoktam nevezni :))) A múltkór is a Rojal hotelbe ratatatázott ki belölem a hajnali csípősgírosz, hogy a csempe mögöttem nyakig tele volt ilyen repeszfoltokkal. Aztán meg csípett is mint a niggerpöcse paprika ;))))
Oct 02, 2018 17:55:11
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™