Hát azért hetyetye. A zsírosfejű, szekrénybuzi, mamahotellakó retard ha ide nem is ír, a facebookon és más felületeken is folyamatosan a trollokról írogat, őket próbálja hergelni. Szerintem is sokkal szórakoztatóbb a recskás, de azért ha éppen nincs a színpadon, kaphatnak pár percet a mellékretardok is. Persze ez csak a privát véleményem.
Az a baj SZVSZ, hogy Bori semmit nem tett le még a retardasztalra sem. Nem csinált flokkot, nem kergetett tolvajt, nem volt börtönben (még) és nő létére sincs fasza. Ráadásul Tiszafaszomban lakik, onnan meg elég nehéz bármi érdemlegeset összehozni. Neten őrjöng, ennyit csinál.
Ingatkanügyek
Merre találom ezt a feltörekvő fiatal színészt?
nszksz eminenciás uram.
a szegény kistrombitás szimbolista soron dolgozó klapec nyöszörgései...
ne szenvedj te szerencsétlen, keress más munkát, vagy vállalkozz!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
blablablablabla
Taknyos lett a nózi, kisbuzi, mert a munkavezetők elkenik a szádat, ha robotolás helyett székekkel támadsz a kollégáidra? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tudod, én nem egy gyártósor droidjait felügyelem, hanem egy többnyire diplomásokból álló csapatot egy olyan cégben, ami a Liget-projekten kívül sok más munkában is részt vesz, nem csak belföldön. Ha nálunk valaki szarul dolgozik, azt figyelmeztetik, elbúcsúzhat a bónuszoktól, hosszú távon pedig az állásától is. Ez rám is igaz. Ráadásul én nem szopatom a beosztottaimat, mert az az érdekem, hogy megtartsam őket, mivel pontosan tudom, milyen ritka itthon a jó szakember, aki még nyelveket is beszél. Te egy bármikor pótolható biorobot vagy, akit helyiértékén kezelnek. Ha nem lennél balfasz, és eltakarodnál dolgozni az infós diplomáddal, veled sem úgy bánnának, mint egy darab szarral. Mondjuk ott teljesíteni is kéne, nem úgy, mint most.
A "falusi" "kurvámnak" pedig két diplomája van, és az ország második legnagyobb városából származik. Nem mintha bármi baj lenne a faluval, csak te nézed le a tisztességesen dolgozó vidéki embereket, te here. És ahogy már ezt is leírtam itt, a menyasszonyom sérült gyerekekkel foglalkozik. Úgyhogy nagyon el vagy tévedve, ha így beszélsz róla, te parazita! Az te társadalmi hasznod konkrétan negatív, az övé pedig felbecsülhetetlen. Egy tájékozatlan, ostoba selejt vagy, aki a saját életnek nevezett pöcegödréből ki se lát, és el se tudja képzelni, hogy lehet normálisan is csinálni a dolgokat.
Nekem mondjuk mindegy, mert amíg te szépen becsavarodsz és elrohadsz a gyerekszobában, mi elmegyünk a hosszú hétvégére Ausztriába wellnessezni, múzeumozunk egy kicsit Bécsben, meg bort kóstolunk egy gyönyörű pincészetben. Neked is hasonló terveid vannak? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ez nem a sajnálatról vagy egyéb erkölcsi értékekről szól, olyan mintha nekiállnál makkos cipőban végigrugdalni egy kavicsot a városon. Egy félreeső kis utcában belerugsz kettőt, senki nem emel szót, de ha végig a járdán a nagykörúton a kavidcsod után szaladsz, kapsz majd furcsa pillantásokat. Borika egy kavics, szines, csillogó, örjöngő, ostoba, olyan jó belerugni. Egyet. Kettőt. De éveken át..hát..
.....akkor is kontraproduktív ez, de ti (boritrollok) tudjátok.
Sneci más tészta, ő egy aljas szemtelen lekiismeretfurdalás nélküli fasisztoid pszichopata, akiben megvan (vagy legalábbis volt, többször) a potenciál, hogy "befolyásoljon dolgokat", még mindig ismeretlen és veszélyes aduk vannak a kezében..
... ha nem a saját fejére vödörszámra borogatott szar alól kimászásra kellene fordítania kb. minden energiáját, kimondottan kártékony tényező is lehetne.
Nála van komoly esély, ha egyszer mégis kiszopja magát a szar alól, kitudja mit cselekedjen...
... nem árt minimum szemmeltartani a figyelemkurva lénye úgysem bírja ki ,hogy ne promózza az elbaszott életét, akkor meg már ér röhögni rajta, és lájtosan szopatni sem teljesen sportszerűtlen némely megnyilvánulása okán.
(aki most kiröhögni készül, gondolkodjon el, anno a teljes csőd, kvázi-hajléktalanság, kifizethetetlen adósságok, lefoglalás szélén billegő ingatlanok, öngyilkossági kisérlet gyanúját is feltételező giga-balfasz-csőd után a "semmiből" egyszercsak hopp, előkerült egy recskai klán.......
majd hirtelen nagyrészt természetben rátoltak a púposra máig ismeretlen okból-érdekből-hobbiból pár gurigát)
Endre hosszuhetvegen messz valami tuntire?
Hosszúhétvégén flokkvagdosás meg tüntire mászkálás! :D Tudsz élni Gyagyás! Más utazik, wellness szállóba viszi az elbaszott falusi kurváit, bulizni vagy családi összejövetelre megy, de a berlinyi Csekonics retardtüntetésre járkál a szabadsága alatt! XDDDD
Ez az élet kecik!!! Megérte disszertálni és eladósodni is!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
nem ér rá ilyenekre, épp buszozik szolnokról budapestre, mert nem volt ugyanolyan fejhallgató a másik helyett amit eltört :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A vlokk a legfontosabb foszabaly szerint!
Csekovicsbaro hogyhogy nem taxival jar?
(Tömegbalesetre felkészülni)
750ezer+futyivel berelhet hozza sofort es akkor 1 napig o lehetne szemelyesen sodichu, a hatsobulesen vagna a szuperszamitogepen a vlokkot. Jovoheten csinald meg gyagyas!!
Hahó! Super-B, így kell írni!
Endrét az ilyen rendezvények éltetik. Minél kevesebb az érdeklődő, annál jobban nyomja a közvetítést. Lásd még kétórás Kakás Rósza interjúk, Minda-perek, stb.
Így múlik el a világ dicsősége, a Nemzet Krónikása a köszfetyítyés helyett impulzusvásárol a szolnoki Media Marktban.
Kenyér és víz.
750. És már spórolok, de ehhez kellett még a gép.
nem látom a képeken a törtfehér cigányzakóba bújtatott púpot!
hát azért hetyetye
Éjtyem.
Mondjuk a magyar költségvetési deficit alakulását nézve határozott IGEN a válasz:-)
hát azért hetyetye
kombi karosszériával hitközségi gépjárműnek én is nézegetem őket, csak a fránya TDI motor javíttatása drága lenne, meg a gázkamrákat juttatják a szegény zsidó eszébe.
Tüdőcske, hejj.
hát azért hetyetye
milyen égő a szőke bulának, ilyen tyukperben égeti magát....ezért járhatott etyetemre.....
gyalázat
de azért csak kiverted rá?
Újpalotán is kiverték rá...ja, NEM. Muhahahahahaaa
hát azért hetyetye
mosz isverem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahh, Szvobodáné engem is megbüntethetne...
Helytelen. Dózsa László (1942-)
hát azért hetyetye
az oroszok ágyusortüzzel akarták kivégezni, de túlélte, utánna 26 nővel baszott egyszerrre. micsoda hős!!!!!!!!
annyira betépve utoljára etyetemista koromban voltam:-)
hát azért hetyetye
Anyád is köztük volt, így lettél te! A faszommal csapkodtam vissza az ágyúgolyókat, mint a teniszlabdákat, a ruszkik futottak amerre láttak!
Hejj! Igyunk! Salut!
hejjj dózsa laci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"NUDISTA STRAND A PARLAMENT ELŐTT" flokk több sikert aratna. Sodi, egy gondosz trollod kéri, viccből csináld meg ezt is.
|__o__|
Az enyim megfelel? Olyan mint a pávián segge, csak kakaszaga van...
Az övé nem eladó! Bár ha kicsiz megdolgozod, akkor magasabb rokkantnyugdíj... több matróz kedvence szeszesital.
Hm.
Burzsujfos!!
Faszom
a sodi
A retardok minden követ megmozgatnak, hogy mindenféle összeesküvés-elméleteket, meg szabadkőműves-páholyokat leplezzenek le, erre meg létrehoznak egyet, aminek a tagjai különleges szakkifejezések alapján ismerik meg egymást.
Ingatkanügyek
LOL ;)
Si vis pacem, para bellum
Amúgy nálatok nem férne el a lakóbuszban? Operatőr, hangmérnök, felszopó lehetne, persze masztiparty még a másik fél beleegyezése esetén is kizárt. Taot?
Si vis pacem, para bellum
Jól van, fogyaték. Látom, pont a lényegre válaszoltál megint. Na látod, ezért nem engedte meg Andi, hogy megdugd. Elég lett volna normálisan lefejlesztened a honlapját, és rajongva szopta volna a 23 centis lófaszodat. De te ehelyett apró részletekkel voltál elfoglalva, hogy hány percig olvas és mit, és elvesztetted a nagy képet a szemed elől. Ennyi, magadnak basztad el azt is, és ezt a Németországot is magadnak fogod, mert nem vagy életképes. Kurvára nem az a lényeg, hogy 700 fütyi vagy 750 fütyi a havi fizetésed, hanem az, hogy a tartozásod a tavalyi 2000 Euróról idénre 12.000-re nőtt úgy, hogy az életszínvonalad ha lehet, csak hanyatlott. Gyagyás fasz, add csak az értetlent. Egyet megígérhetek: ha az a terved, hogy csak úgy lelépsz Németországból a hitelek visszafizetése nélkül, akkor kurvára rá fogsz baszni.
Nagyon szépen köszönöm szépen. Klasszikus sodizmus.
Nagyon szépen köszöni szépen gondolom.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 18, 2018 18:36:39
Válasz
(5)
x37)
Válasz
(5)
Ne idézzük meg Borit, légyszi. Elvan most magában, nem őrjöng, nem trollozik. Hagyjuk békében. Majd ha idejön hörögni, akkor mehet neki a faszerdő megint, de addig felesleges provokálni, mert egyáltalán nem szórakoztató.
trendbeli garázdaság
Oct 18, 2018 18:42:05
nem trollozik.
Hát azért hetyetye. A zsírosfejű, szekrénybuzi, mamahotellakó retard ha ide nem is ír, a facebookon és más felületeken is folyamatosan a trollokról írogat, őket próbálja hergelni. Szerintem is sokkal szórakoztatóbb a recskás, de azért ha éppen nincs a színpadon, kaphatnak pár percet a mellékretardok is. Persze ez csak a privát véleményem.
Oct 18, 2018 18:42:05
seymour schwartz
(
x6)
Oct 18, 2018 18:51:50
x6)
Ne idézzük meg Borit, légyszi. Elvan most magában, nem őrjöng, nem trollozik. Hagyjuk békében. Majd ha idejön hörögni, akkor mehet neki a faszerdő megint, de addig felesleges provokálni, mert egyáltalán nem szórakoztató.
Az a baj SZVSZ, hogy Bori semmit nem tett le még a retardasztalra sem. Nem csinált flokkot, nem kergetett tolvajt, nem volt börtönben (még) és nő létére sincs fasza. Ráadásul Tiszafaszomban lakik, onnan meg elég nehéz bármi érdemlegeset összehozni. Neten őrjöng, ennyit csinál.
Andy Vajna
Oct 18, 2018 19:44:41
Bori még fantáziál arról, hogy öreg urakat kényeztetni (lecummantani) nem is lehet olyan rossz befektetés? xDDDD
Merre találom ezt a feltörekvő fiatal színészt?
Oct 18, 2018 19:44:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 18, 2018 20:10:25
x9)
Alig várom hogy jöjjön a púpszászi vlog, és a pikáns sztorik a spórolásokról.
Meg hogy itt milyenszar jó is minden.
Meg hogy itt milyen
broni
Oct 18, 2018 20:18:22
Nem olvastam, rögtön felbontás után vittem a wc-be.
nszksz eminenciás uram.
Oct 18, 2018 20:18:22
broni
Oct 18, 2018 20:47:51
tajgi, ugasss kutya, had zengjen a rohadt panel!!!hangosabban, bazdmeg!!!!!!!!!!!hajdú ne halja, éppen egy kávéskanállal vágja a csuklóját!!!!!!!devizáskeci, mire kellett a píz, travikurvákra, mi????szeretsz szopni!!!!!
Oct 18, 2018 20:47:51
-
Oct 18, 2018 21:14:27
kisboros1
Látom, mélyen érintette a retardbűnözőket a fenti elemzésem. Az egy dolog, hogy mit hisznek és képzelnek magukról, az meg egy másik, amikor valaki látja is...Aki dolgozott már olyan helyen, látja, milyenek is ezek a magyar "középvezetők", aminek ők vallják magukat, és miért olyan elbaszottul szar az országban minden. Látja, milyen az, amikor hatalmas pofával oktatnak, keménykednek, hoznak szarabbnál szarabb döntéseket, majd nem telik el kis idő, és a részleg az összeomlás szélére kerül, mert rengeteg a selejt, a vevői reklamáció, kevés a darab és hatékonytalan szarság az egész, és senki nem akar már ott dolgozni, ezért inkább elmegy küföldre, és mindezek ellenére a vezetői posztok változatlanok és lefelé mutogatnak mindenki másra, majd felveszik bónuszukat, mert az jár nekik, mert ők mindent jól csinálnak. És igen, mindezek ellenére keresnek egy csomó pénzt. Úgy látszik az ilyenek a szakértelmüket nem az eredménnyel mérik, hanem azzal, hogy mennyit keresnek. Ebben az országban miattatok nem működik semmi. Miattatok szar minden. És ami működik is egy keveset, az is hatékonytalan, és miattatok, a hatalmas pofátok és a szar döntéseitek miatt. Mit számít az elbaszott döntések miatt veszteség, többletkiadás állami közbeszerzésnél, majd az adófizetők, a "sori rabszolgák" állják a számlát, ti meg vihetitek az elbaszott falusi kurváitokat méregdrága helyre zabálni, a pénzünkön, hogy azt képzelhessétek magatokról, ti valami felsőbb kaszt vagytok. Nem vagytok ti semmik. Falusi retardok vagytok, a leghülyébb fajtából. Személyes tapasztalat az is, hogyan rombolja le az új dolgozók lelkesedését, motivációját szívatásokkal ugyanez a söpredék, majd mennek arcoskodni az olyan trágya fórumokra, mint az ott, hogy bezzeg ők, ők milyen alázatosak... Nézzük meg aztán, mit művelnek a libbant firkászok is ellenzékit játszva immár nyolc éve. Próbálják megbuktatni Orbánt, de nem megy...magyarán: ők sem értenek ahhoz, amit csinálnak. A lóvét persze várják, tartják a markukat, és követelőznek, tarhálnak, mert az nekik jár, és mindezt úgy, hogy nulla eredmény van mögötte. Nem tudnak felmutatni semmit. Nincs eredmény. Semmi. Zéró. Orbán kiépítette a rendszerét, ti pedig asszisztáltatok mindehhez, és most tarháltok és várjátok a suskát, mintha járna nektek bárm is. Ezek vagytok ti. Ezért utáljátok Sherlock Porkset, mert nem bírjátok látni, amikor valaki protekció, haverok, kapcsolatok nélkül önerőből tud valamit felépíteni, ami működik. Ezért romboltátok le a Tolvajkéregetőket, mert mindannyiszor, amikor elétek került és láttátok, mennyi támogatójuk is van, azt juttatta eszetekbe, hogy mekkora nullák, mekkora senkik is vagytok ti.
3 órája (szerkesztve)
Látom, mélyen érintette a retardbűnözőket a fenti elemzésem. Az egy dolog, hogy mit hisznek és képzelnek magukról, az meg egy másik, amikor valaki látja is...Aki dolgozott már olyan helyen, látja, milyenek is ezek a magyar "középvezetők", aminek ők vallják magukat, és miért olyan elbaszottul szar az országban minden. Látja, milyen az, amikor hatalmas pofával oktatnak, keménykednek, hoznak szarabbnál szarabb döntéseket, majd nem telik el kis idő, és a részleg az összeomlás szélére kerül, mert rengeteg a selejt, a vevői reklamáció, kevés a darab és hatékonytalan szarság az egész, és senki nem akar már ott dolgozni, ezért inkább elmegy küföldre, és mindezek ellenére a vezetői posztok változatlanok és lefelé mutogatnak mindenki másra, majd felveszik bónuszukat, mert az jár nekik, mert ők mindent jól csinálnak. És igen, mindezek ellenére keresnek egy csomó pénzt. Úgy látszik az ilyenek a szakértelmüket nem az eredménnyel mérik, hanem azzal, hogy mennyit keresnek. Ebben az országban miattatok nem működik semmi. Miattatok szar minden. És ami működik is egy keveset, az is hatékonytalan, és miattatok, a hatalmas pofátok és a szar döntéseitek miatt. Mit számít az elbaszott döntések miatt veszteség, többletkiadás állami közbeszerzésnél, majd az adófizetők, a "sori rabszolgák" állják a számlát, ti meg vihetitek az elbaszott falusi kurváitokat méregdrága helyre zabálni, a pénzünkön, hogy azt képzelhessétek magatokról, ti valami felsőbb kaszt vagytok. Nem vagytok ti semmik. Falusi retardok vagytok, a leghülyébb fajtából. Személyes tapasztalat az is, hogyan rombolja le az új dolgozók lelkesedését, motivációját szívatásokkal ugyanez a söpredék, majd mennek arcoskodni az olyan trágya fórumokra, mint az ott, hogy bezzeg ők, ők milyen alázatosak... Nézzük meg aztán, mit művelnek a libbant firkászok is ellenzékit játszva immár nyolc éve. Próbálják megbuktatni Orbánt, de nem megy...magyarán: ők sem értenek ahhoz, amit csinálnak. A lóvét persze várják, tartják a markukat, és követelőznek, tarhálnak, mert az nekik jár, és mindezt úgy, hogy nulla eredmény van mögötte. Nem tudnak felmutatni semmit. Nincs eredmény. Semmi. Zéró. Orbán kiépítette a rendszerét, ti pedig asszisztáltatok mindehhez, és most tarháltok és várjátok a suskát, mintha járna nektek bárm is. Ezek vagytok ti. Ezért utáljátok Sherlock Porkset, mert nem bírjátok látni, amikor valaki protekció, haverok, kapcsolatok nélkül önerőből tud valamit felépíteni, ami működik. Ezért romboltátok le a Tolvajkéregetőket, mert mindannyiszor, amikor elétek került és láttátok, mennyi támogatójuk is van, azt juttatta eszetekbe, hogy mekkora nullák, mekkora senkik is vagytok ti.
3 órája (szerkesztve)
Oct 18, 2018 21:14:27
-
Oct 18, 2018 21:15:58
Ha ennyire nem tetszik az országunk, takarodjál vissza Ukrajába ahonnan jöttél, rühes migri! Ott majd minden jó lesz.
Oct 18, 2018 21:15:58
broni
Oct 18, 2018 21:29:08
falusi..írja tiszafaszomról))))))))))))))))
Oct 18, 2018 21:29:08
Kisfosos hogyvolt
Oct 18, 2018 21:33:29
kisboros1
Libsi firkászok hörrrhörr soros hörrr orbán hörrrrhörrr zsidók hörrr iluumináti hörrr csavarhúzó hörrrhörrr nézzetek a hátatok mögé hörrr mert jövő héten hörrrrhörrr!!
Hasselhoff aooaaarrrrghhhh!!!!
3 órája (szerkesztve)
Libsi firkászok hörrrhörr soros hörrr orbán hörrrrhörrr zsidók hörrr iluumináti hörrr csavarhúzó hörrrhörrr nézzetek a hátatok mögé hörrr mert jövő héten hörrrrhörrr!!
Hasselhoff aooaaarrrrghhhh!!!!
3 órája (szerkesztve)
Oct 18, 2018 21:33:29
broni
Oct 18, 2018 21:35:28
ez hülye)))))))))))))))))))
Oct 18, 2018 21:35:28
xray
(
x21)
Oct 18, 2018 21:47:28
x21)
kisboros1
Látom, .....
Látom, .....
a szegény kis
ne szenvedj te szerencsétlen, keress más munkát, vagy vállalkozz!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 18, 2018 22:14:37
x2)
Kisbuzi felcsörgessük anyádat, hogy megint elfelejtetted bevenni a gyógyszereidet?
Kenyér és víz.
malaczpörgés
Oct 18, 2018 22:15:44
kisbori tényleg szalag mellett dolgozik a jabilban?
mert akkor nála kizárt a diliflepni vagy letagadja.
sodi viszont munkaképességében csökkent fizikailag is.
mert akkor nála kizárt a diliflepni vagy letagadja.
sodi viszont munkaképességében csökkent fizikailag is.
Oct 18, 2018 22:15:44
trendbeli garázdaság
Oct 18, 2018 22:19:02
blablablablabla
Taknyos lett a nózi, kisbuzi, mert a munkavezetők elkenik a szádat, ha robotolás helyett székekkel támadsz a kollégáidra? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tudod, én nem egy gyártósor droidjait felügyelem, hanem egy többnyire diplomásokból álló csapatot egy olyan cégben, ami a Liget-projekten kívül sok más munkában is részt vesz, nem csak belföldön. Ha nálunk valaki szarul dolgozik, azt figyelmeztetik, elbúcsúzhat a bónuszoktól, hosszú távon pedig az állásától is. Ez rám is igaz. Ráadásul én nem szopatom a beosztottaimat, mert az az érdekem, hogy megtartsam őket, mivel pontosan tudom, milyen ritka itthon a jó szakember, aki még nyelveket is beszél. Te egy bármikor pótolható biorobot vagy, akit helyiértékén kezelnek. Ha nem lennél balfasz, és eltakarodnál dolgozni az infós diplomáddal, veled sem úgy bánnának, mint egy darab szarral. Mondjuk ott teljesíteni is kéne, nem úgy, mint most.
A "falusi" "kurvámnak" pedig két diplomája van, és az ország második legnagyobb városából származik. Nem mintha bármi baj lenne a faluval, csak te nézed le a tisztességesen dolgozó vidéki embereket, te here. És ahogy már ezt is leírtam itt, a menyasszonyom sérült gyerekekkel foglalkozik. Úgyhogy nagyon el vagy tévedve, ha így beszélsz róla, te parazita! Az te társadalmi hasznod konkrétan negatív, az övé pedig felbecsülhetetlen. Egy tájékozatlan, ostoba selejt vagy, aki a saját életnek nevezett pöcegödréből ki se lát, és el se tudja képzelni, hogy lehet normálisan is csinálni a dolgokat.
Nekem mondjuk mindegy, mert amíg te szépen becsavarodsz és elrohadsz a gyerekszobában, mi elmegyünk a hosszú hétvégére Ausztriába wellnessezni, múzeumozunk egy kicsit Bécsben, meg bort kóstolunk egy gyönyörű pincészetben. Neked is hasonló terveid vannak? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 18, 2018 22:19:02
Zulu
(
x15)
Oct 18, 2018 22:25:47
x15)
Egy mentálisan beteg, skizofrén emberrel vitatkoztok. Személyesen, adott kezdeti bizalom mellett sem tudnátok lukat ütni a téveszméin.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 18, 2018 22:47:10
x17)
Én nem is akarok. Sajnálom, de ez egy kártékony szarházi, akár dilis, akár nem. Vannak más kettyósok is, mégsem közveszélyesek, Borbála meg az. Nem sajnálom ha kibasznak vele, vagy magát szopatja.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Oct 18, 2018 23:17:33
Én nem is akarok. Sajnálom, de ez egy kártékony szarházi, akár dilis, akár nem.
Ez nem a sajnálatról vagy egyéb erkölcsi értékekről szól, olyan mintha nekiállnál makkos cipőban végigrugdalni egy kavicsot a városon. Egy félreeső kis utcában belerugsz kettőt, senki nem emel szót, de ha végig a járdán a nagykörúton a kavidcsod után szaladsz, kapsz majd furcsa pillantásokat. Borika egy kavics, szines, csillogó, örjöngő, ostoba, olyan jó belerugni. Egyet. Kettőt. De éveken át..hát..
.....akkor is kontraproduktív ez, de ti (boritrollok) tudjátok.
Sneci más tészta, ő egy aljas szemtelen lekiismeretfurdalás nélküli fasisztoid pszichopata, akiben megvan (vagy legalábbis volt, többször) a potenciál, hogy "befolyásoljon dolgokat", még mindig ismeretlen és veszélyes aduk vannak a kezében..
... ha nem a saját fejére vödörszámra borogatott szar alól kimászásra kellene fordítania kb. minden energiáját, kimondottan kártékony tényező is lehetne.
Nála van komoly esély, ha egyszer mégis kiszopja magát a szar alól, kitudja mit cselekedjen...
... nem árt minimum szemmeltartani a figyelemkurva lénye úgysem bírja ki ,hogy ne promózza az elbaszott életét, akkor meg már ér röhögni rajta, és lájtosan szopatni sem teljesen sportszerűtlen némely megnyilvánulása okán.
(aki most kiröhögni készül, gondolkodjon el, anno a teljes csőd, kvázi-hajléktalanság, kifizethetetlen adósságok, lefoglalás szélén billegő ingatlanok, öngyilkossági kisérlet gyanúját is feltételező giga-balfasz-csőd után a "semmiből" egyszercsak hopp, előkerült egy recskai klán.......
majd hirtelen nagyrészt természetben rátoltak a púposra máig ismeretlen okból-érdekből-hobbiból pár gurigát)
Oct 18, 2018 23:17:33
-
Oct 18, 2018 23:27:48
Kisherbàlosba nem rug bele senki, le sem szarja senki, a vlokk alatt örjöng nèha tajgival, nem zavar vizet.
De amikor leàll a bogyókkal ujra ès ujra, azèrt jó emlèkeztetni a realitàsokra.
Màsrèszt Sneci egy csöndes bolond, de kisfaszos egy peckes retard,itt màr elèg komoly dolgokkal fenyegetôzött, örülhet hogy irgalmasak ès türelmesek vagyunk ès mèg nem küldtük el hozzà a Baszòt.
De amikor leàll a bogyókkal ujra ès ujra, azèrt jó emlèkeztetni a realitàsokra.
Màsrèszt Sneci egy csöndes bolond, de kisfaszos egy peckes retard,itt màr elèg komoly dolgokkal fenyegetôzött, örülhet hogy irgalmasak ès türelmesek vagyunk ès mèg nem küldtük el hozzà a Baszòt.
Oct 18, 2018 23:27:48
xray
(
x21)
Oct 18, 2018 23:44:15
x21)
ez mind recskás miatt van, mert a teljes érdektelenségbe süllyedt. semmi önszopatás, pedig igencsak szeretnénk röhögni.
-
Oct 19, 2018 00:07:28
Endre a nagy uncsizasban pupszaszon eltudod idoben kesziteni a vlokkot? Vagy megint +/-3 vqgy 4 nap kessesel fog csak osszejonni?
Nyomorek balfasz lesz ujszaszi uvegvisszavaltos vagokep?
Endre hosszuhetvegen messz valami tuntire? Vagy eltet meg a remeny hogy osszejonn a masztiparti a defizasfaverral?
Nyomorek balfasz lesz ujszaszi uvegvisszavaltos vagokep?
Endre hosszuhetvegen messz valami tuntire? Vagy eltet meg a remeny hogy osszejonn a masztiparti a defizasfaverral?
Oct 19, 2018 00:07:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 19, 2018 01:53:51
x37)
Lackónak miért fájnak ennyire a falusi emberek? Tiszafaszvári egy igazi világváros, mind a 13 473 lakosával együtt.
-
Oct 19, 2018 07:09:26
Latom a gumicsizmas Borikanak meg mindig nem sikerult Tiszav. kozigazgatasi hatarat atlepni.
Oct 19, 2018 07:09:26
Hiénaverő
(
x17)
Oct 19, 2018 07:28:19
x17)
Endre hosszuhetvegen messz valami tuntire?
Hosszúhétvégén flokkvagdosás meg tüntire mászkálás! :D Tudsz élni Gyagyás! Más utazik, wellness szállóba viszi az elbaszott falusi kurváit, bulizni vagy családi összejövetelre megy, de a berlinyi Csekonics retardtüntetésre járkál a szabadsága alatt! XDDDD
Ez az élet kecik!!! Megérte disszertálni és eladósodni is!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 19, 2018 07:32:43
x17)
Endre míg itthon Matyarországon vagy, látogasd meg Borit Tiszafaszomon! A masztiparti lehetősége adott, és menőzhetnél a 700 ezer fütyivel is! A trollok is jól járnának mert a kisbuzi agyfaszt kapna hogy milyen sokat keresel, Bori meg végre trollozhatna egy jót élőben olyannal, aki nem nézi teljesen hülyének amikor kémkakasokról kezd hablatyolni.
Igazi neked való szabadságos program Sneci!
Igazi neked való szabadságos program Sneci!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 19, 2018 07:33:34
x17)
Látogasd meg a kakás Rószát is! :D Készíts vele 66 másodperces interjút!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 19, 2018 07:39:53
x17)
Sneci anyád kérdezte már hogy mikor lesz csajod?
A 700 ezer fütyin vegyél egy travit és mutasd be otthon, hadd lássák hogy nem vagy búza! :D
A 700 ezer fütyin vegyél egy travit és mutasd be otthon, hadd lássák hogy nem vagy búza! :D
-
Oct 19, 2018 08:13:32
50giga keretbe nem fog beleferbi a 27perces 4k vekni vlokk. Kocsmabol fogod feltolteni 6ora alatt egy szoda mellol te fereg?
Oct 19, 2018 08:13:32
broni
Oct 19, 2018 09:08:10
baszó!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 09:08:10
broni
Oct 19, 2018 09:30:20
hejjj szlovák ügyvédek!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 09:30:20
-
Oct 19, 2018 09:35:14
Tajgikutya hopp! Szórakoztasd a trollokat!
Oct 19, 2018 09:35:14
broni
Oct 19, 2018 09:54:07
vau-vau, zengjen mindenhol!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 09:54:07
bolgár jeti
(
x30)
Oct 19, 2018 09:57:05
x30)
50giga keretbe nem fog beleferbi a 27perces 4k vekni vlokk. Kocsmabol fogod feltolteni 6ora alatt egy szoda mellol te fereg?
nem ér rá ilyenekre, épp buszozik szolnokról budapestre, mert nem volt ugyanolyan fejhallgató a másik helyett amit eltört :)
-
Oct 19, 2018 09:59:38
Oct 19, 2018 09:59:38
.
Oct 19, 2018 10:23:03
inkább béreljen egy superb-t!Csekovicsbaro hogyhogy nem taxival jar?
Oct 19, 2018 10:23:03
-
Oct 19, 2018 10:26:24
inkább béreljen egy superb-t!
750ezer+futyivel berelhet hozza sofort es akkor 1 napig o lehetne szemelyesen sodichu, a hatsobulesen vagna a szuperszamitogepen a vlokkot. Jovoheten csinald meg gyagyas!!
Oct 19, 2018 10:26:24
-
Oct 19, 2018 10:29:47
inkább béreljen egy superb-t!
Hahó! Super-B, így kell írni!
Oct 19, 2018 10:29:47
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 19, 2018 10:57:49
x3)
tegnap a belvárosban volt dolgom és ha már arra jártam benéztem a kossuth térre, ahol pár napja újrakezdődött a sodi által is reklámozott retardtüntetés. ahogy közeledtem már messziről hallani lehetett hogy épp valaki egy verset szaval. aztán ahogy odaértem egészen vicces látvány fogadott: viszonylag okésan összeeszkábált sátor, előtte két korrekt hangfal, közöttük mikrofon és valóban egy számomra ismeretlen verselő személy. na de a lényeg, hogy vele szemben egy, azaz egyetlen egy ember állt a nézőközönségben, nem más mint maga a hölgyúr, mobillal a kezében, gondolom éppen élőonline-ozott a világmegváltó rendezvényről. rajta kívül abszolút senki, még a lézengő turisták se álltak meg egy másodpercre sem :D
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 19, 2018 11:13:42
x37)
tegnap a belvárosban volt dolgom és ha már arra jártam benéztem a kossuth térre, ahol pár napja újrakezdődött a sodi által is reklámozott retardtüntetés. ahogy közeledtem már messziről hallani lehetett hogy épp valaki egy verset szaval. aztán ahogy odaértem egészen vicces látvány fogadott: viszonylag okésan összeeszkábált sátor, előtte két korrekt hangfal, közöttük mikrofon és valóban egy számomra ismeretlen verselő személy. na de a lényeg, hogy vele szemben egy, azaz egyetlen egy ember állt a nézőközönségben, nem más mint maga a hölgyúr, mobillal a kezében, gondolom éppen élőonline-ozott a világmegváltó rendezvényről. rajta kívül abszolút senki, még a lézengő turisták se álltak meg egy másodpercre sem :D
Endrét az ilyen rendezvények éltetik. Minél kevesebb az érdeklődő, annál jobban nyomja a közvetítést. Lásd még kétórás Kakás Rósza interjúk, Minda-perek, stb.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 19, 2018 11:39:57
x2)
Így múlik el a világ dicsősége, a Nemzet Krónikása a köszfetyítyés helyett impulzusvásárol a szolnoki Media Marktban.
sodika
Oct 19, 2018 12:02:28
És a másik fele? És a másik fele, te élősködő féreg? 700.000 Ft-nak megfelelő Eurót keresel, és képes voltál saját bevallásod szerint 12.000 Eurót, azaz 6 havi nettó fizetésednek megfelelő összeget elbaszni a FIZETÉSEDEN FELÜL? Úgy, hogy ebből semmi nem látszik, mert egy utolsó lefingott lyukban laksz egy buzi ogréval, aki úgy jár be hozzád, mint a bíró seggébe a lófasz. Autód nincs, művelődni nem jársz, csajod nincs. Akkor mire költöttél? Kétnénis faszveretésre? Swingerklubra? Meztelen buziszaunázásra? Söröcskére? Anyád helyében konkrétan addig vernélek egy nehéz sodrófával, ameddig ki nem fizeted a teljes tartozást a bankoknak, aztán gondnokság alá helyeztetnélek.
Oct 19, 2018 12:02:28
Ezért jött haza a Sodi
Oct 19, 2018 12:02:49
Oct 19, 2018 12:02:49
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 12:29:36
x6)
index.hu/gazdasag/2018/10/19/buda-cash_itelet/
nem látom a képeken a törtfehér cigányzakóba bújtatott púpot!
kripli figyelő
(
x12)
Oct 19, 2018 12:30:07
x12)
Eddig összespórolt több mint négymillió adósságot a többi mellé.Az etyetyemen ezt tanították spórolás tantárgyon?
.
Oct 19, 2018 12:40:11
tehát ha valaki spórolni akar vegyen egy gépet. Éjtyem.
Oct 19, 2018 12:40:11
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 12:40:31
x6)
Eddig összespórolt több mint négymillió adósságot a többi mellé.Az etyetyemen ezt tanították spórolás tantárgyon?
Mondjuk a magyar költségvetési deficit alakulását nézve határozott IGEN a válasz:-)
-
Oct 19, 2018 12:56:26
Snecko az megvan hogy egesz pofas superB-ket adnak 4 miskoer?
Oct 19, 2018 12:56:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 12:58:52
x6)
Snecko az megvan hogy egesz pofas superB-ket adnak 4 miskoer?
kombi karosszériával hitközségi gépjárműnek én is nézegetem őket, csak a fránya TDI motor javíttatása drága lenne, meg a gázkamrákat juttatják a szegény zsidó eszébe.
Tüdőcske, hejj.
broni
Oct 19, 2018 13:45:09
sodi, a8-as audit vegyél, arra buknak a tinisrácok!!!!!!!!
Oct 19, 2018 13:45:09
broni
Oct 19, 2018 13:51:25
444.hu/2018/10/19/elindult-az-orizetbe-vett-hajlektalan-takaritono-targyalasa
milyen égő a szőke bulának, ilyen tyukperben égeti magát....ezért járhatott etyetemre.....
Oct 19, 2018 13:51:25
xray
(
x21)
Oct 19, 2018 14:17:39
x21)
gyalázat
még éltet a remény
Oct 19, 2018 14:21:52
Oct 19, 2018 14:21:52
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 14:22:48
x6)
Újpalotán is kiverték rá...ja, NEM. Muhahahahahaaa
broni
Oct 19, 2018 14:25:52
mosz isverem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 14:25:52
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 19, 2018 14:32:29
x7)
Egy autos utazóvlogot, komolyabban tudnék venni, mint egy buszozós veknit. Nem azt mondom, hogy új superbét vegyen, elég egy öregebb Fabia. Anyagilag bele is férne simán. A vezetéstechnikával sem lehet gond több éves gamer mult mellett.
|__o__|
-
Oct 19, 2018 14:40:25
ahh, Szvobodáné engem is megbüntethetne...
Oct 19, 2018 14:40:25
broni
Oct 19, 2018 14:45:02
tajgi, szopjon le schmitt mari, de közben farkaszemet kell néznetek!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 14:45:02
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 14:47:09
x6)
tajgi, szopjon le schmitt mari, de közben farkaszemet kell néznetek!!!!!!!!!!
broni
Oct 19, 2018 14:56:11
az oroszok ágyusortüzzel akarták kivégezni, de túlélte, utánna 26 nővel baszott egyszerrre. micsoda hős!!!!!!!!
Oct 19, 2018 14:56:11
broni
Oct 19, 2018 15:18:00
sodi az újszászi influencer!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 15:18:00
broni
Oct 19, 2018 15:33:01
dávid, forgasd a szemed schmitt marisra!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 15:33:01
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 19, 2018 15:34:15
x6)
dávid, forgasd a szemed schmitt marisra!!!!!!!!!!
annyira betépve utoljára etyetemista koromban voltam:-)
Dózsa László
Oct 19, 2018 15:48:20
Anyád is köztük volt, így lettél te! A faszommal csapkodtam vissza az ágyúgolyókat, mint a teniszlabdákat, a ruszkik futottak amerre láttak!
Hejj! Igyunk! Salut!
Oct 19, 2018 15:48:20
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 19, 2018 16:19:53
x3)
sodi, látom, hogy a legutóbbi "VR TESZT A PARLAMENT ELŐTT!" flokk nézettsége a 600-at is meghaladta, amire hónapok óta nem volt példa. egyértelmű, hogy a parlement előtti VR-ezés tetszik az embereknek, szerintem a következő epizódban ismét lehetne ilyesmi!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
broni
Oct 19, 2018 16:47:50
Hejj! Igyunk! Salut!
Hejj! Igyunk! Salut!
hejjj dózsa laci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 16:47:50
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 19, 2018 17:14:51
x7)
sodi, látom, hogy a legutóbbi "VR TESZT A PARLAMENT ELŐTT!" flokk nézettsége a 600-at is meghaladta, amire hónapok óta nem volt példa. egyértelmű, hogy a parlement előtti VR-ezés tetszik az embereknek, szerintem a következő epizódban ismét lehetne ilyesmi!
"NUDISTA STRAND A PARLAMENT ELŐTT" flokk több sikert aratna. Sodi, egy gondosz trollod kéri, viccből csináld meg ezt is.
broni
Oct 19, 2018 18:05:21
víres pinát nyalnék!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 18:05:21
Farkarossz
Oct 19, 2018 18:07:31
víres pinát nyalnék!!!!!!!!!!!!!
Az enyim megfelel? Olyan mint a pávián segge, csak kakaszaga van...
Oct 19, 2018 18:07:31
broni
Oct 19, 2018 18:34:53
kurva anyád roland!!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 18:34:53
kramalon
(
x8)
Oct 19, 2018 18:51:58
x8)
kurva anyád roland!!!!!!!!!!!!!!
Az övé nem eladó! Bár ha kicsiz megdolgozod, akkor magasabb rokkantnyugdíj... több matróz kedvence szeszesital.
Hm.
Burzsujfos!!
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 19, 2018 18:59:34
x16)
Na hadd halljam, melyik troll volt ma este a Budafok 1-es számú postán? Valaki "nagyon szépen köszönöm szépen"-nel köszönt el az ügyintézőtől. Én meg befordultam a falnak, hogy fel ne röhögjek.
malaczpörgés
Oct 19, 2018 19:04:07
Na hadd halljam, melyik troll volt ma este a Budafok 1-es számú postán? Valaki "nagyon szépen köszönöm szépen"-nel köszönt el az ügyintézőtől. Én meg befordultam a falnak, hogy fel ne röhögjek.
a sodi
Oct 19, 2018 19:04:07
seymour schwartz
(
x6)
Oct 19, 2018 19:06:46
x6)
A retardok minden követ megmozgatnak, hogy mindenféle összeesküvés-elméleteket, meg szabadkőműves-páholyokat leplezzenek le, erre meg létrehoznak egyet, aminek a tagjai különleges szakkifejezések alapján ismerik meg egymást.
broni
Oct 19, 2018 19:08:04
kocsma!!!!!!!!!!!!!!
Oct 19, 2018 19:08:04
malaczpörgés
Oct 19, 2018 19:10:02
a zárkában lehetne sodi-malacz-tajgi párbaj sittes sanyiért.
Oct 19, 2018 19:10:02
Frei Tamás
(
x1)
Oct 19, 2018 19:30:57
x1)
LOL ;)
Andi
(
x13)
Oct 19, 2018 19:39:20
x13)
Szívem, nincs értelme Anyudat etetni ezzel a szabadság dumával. Állj elé karakánul, persze előtte irányítsd magatok fölé a drónt, ennél remekebb flokktéma nem várható a közeljövőben, és vágatlanul mondd bele az arcába, hogy nem jött be a német melócsá, de öt-hat éven belül elhelyezkedsz, ne aggódjon fölöslegesen, mert minden el lesz boronálva. Szorítok neked.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Frei Tamás
(
x1)
Oct 19, 2018 19:48:13
x1)
Szívem, nincs értelme Anyudat etetni ezzel a szabadság dumával. Állj elé karakánul, persze előtte irányítsd magatok fölé a drónt, ennél remekebb flokktéma nem várható a közeljövőben, és vágatlanul mondd bele az arcába, hogy nem jött be a német melócsá, de öt-hat éven belül elhelyezkedsz, ne aggódjon fölöslegesen, mert minden el lesz boronálva. Szorítok neked.
Amúgy nálatok nem férne el a lakóbuszban? Operatőr, hangmérnök, felszopó lehetne, persze masztiparty még a másik fél beleegyezése esetén is kizárt. Taot?
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 19, 2018 20:04:22
x9)
Recskakobold, a nézők sörtesztet akarnak. Mérd már össze az alja magyar sört az alja némettel.
Fontos lenne.
Fontos lenne.
-
Oct 19, 2018 20:11:51
Egyébként tök jól lehet a sodizmusokkal csajozni. A nagyon szépen köszönöm szépen is sikeres volt már, de a minden egy folyamattal több dolog is összejött ;)
Oct 19, 2018 20:11:51
Penzmento
(
x6)
Oct 19, 2018 20:14:10
x6)
Minden egy folyamat +1!!! Sok strigut összeszedtem vele!
🕎Endigame🕎
Andi
(
x13)
Oct 19, 2018 20:26:21
x13)
Csajok mesélték, hogy amikor cicásan beadják a derekukat, sokan suttogják fülbe a nem feltétlenül nemet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 19, 2018 20:39:02
x37)
Jól van, fogyaték. Látom, pont a lényegre válaszoltál megint. Na látod, ezért nem engedte meg Andi, hogy megdugd. Elég lett volna normálisan lefejlesztened a honlapját, és rajongva szopta volna a 23 centis lófaszodat. De te ehelyett apró részletekkel voltál elfoglalva, hogy hány percig olvas és mit, és elvesztetted a nagy képet a szemed elől. Ennyi, magadnak basztad el azt is, és ezt a Németországot is magadnak fogod, mert nem vagy életképes. Kurvára nem az a lényeg, hogy 700 fütyi vagy 750 fütyi a havi fizetésed, hanem az, hogy a tartozásod a tavalyi 2000 Euróról idénre 12.000-re nőtt úgy, hogy az életszínvonalad ha lehet, csak hanyatlott. Gyagyás fasz, add csak az értetlent. Egyet megígérhetek: ha az a terved, hogy csak úgy lelépsz Németországból a hitelek visszafizetése nélkül, akkor kurvára rá fogsz baszni.
Elsőéves
(
x3)
Oct 19, 2018 21:01:05
x3)
NSZKSZ-t én is hallottam már élőben. Gondolkodtam is a coming outon egy pillanatra, de aztán rájöttem, hogy lehet, hogy a lankadt panelhégel katonája áll velem szemben és ha elgyengülök keresztülszúrja a tüdőmet egy csavarhúzóval. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Gólya
(
x2)
Oct 19, 2018 21:37:06
x2)
Engem ezen év januárjában bámult meg nagyon látványosan egy ember a Mátraszentistváni sípályán, amikor hangosan kiejtettem az NSZKSZ-t.
Jegyzetelj kisofosos, ha lesz hó, idén is ellátogatok oda
2 napig csicskultam.
Jegyzetelj kisofosos, ha lesz hó, idén is ellátogatok oda
Hiénaverő
(
x17)
Oct 19, 2018 21:41:11
x17)
Én is rendszeresen használtam a Danke schön sehr schön-t a Reich-ban töltött hazaárulásom alatt :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 19, 2018 23:06:32
x9)
Poézisba most azt foglalom,
Pénteki vlogot miként várom,
Pörgőset, ütőset, a veretőset,
S azt hogy várakozásom mivé lett.
Szombati vlogot miként várom,
A berlinit, a devizamentőset,
Vasárnapi vlogot miként várom,
Az újszászit, a hazatérőset,
S azt hogy várakozásom mivé lett,
Megosztom, a várakozás nekem betett,
Csak egy biztos már, egyetlen jelige,
Soha többet nem írok ide.
Pénteki vlogot miként várom,
Pörgőset, ütőset, a veretőset,
Szombati vlogot miként várom,
A berlinit, a devizamentőset,
Vasárnapi vlogot miként várom,
Az újszászit, a hazatérőset,
S azt hogy várakozásom mivé lett,
Megosztom, a várakozás nekem betett,
Csak egy biztos már, egyetlen jelige,
Soha többet nem írok ide.
kezdő troll
Oct 19, 2018 23:18:10
Mi az az NSZKSZ ?
Oct 19, 2018 23:18:10
-
Oct 19, 2018 23:20:14
Lesz vlokk recskas? Hallod? Hallod???
Oct 19, 2018 23:20:14
-
Oct 19, 2018 23:23:19
hol a kesztorosok pènze tegecc???
Oct 19, 2018 23:23:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 19, 2018 23:41:14
x37)
Mi az az NSZKSZ ?
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 19, 2018 23:42:27
x9)
Nagyon szépen köszöni szépen gondolom.
Elsőéves
(
x3)
Oct 20, 2018 00:35:31
x3)
Sneci nézd milyen okos cikket találtam csak neked!
divany.hu/vilagom/2018/10/17/penzugyi-egeszseg/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Fogsz te még engem rajongással szopni
divany.hu/vilagom/2018/10/17/penzugyi-egeszseg/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
broni
Oct 20, 2018 03:03:07
bezárt a kocsma, jót szidtuk a mocskos féreg orbán viktórt.meg a családját...igyunk kecik orbán halálára, puhos, torz keci, nem is embeer......
Oct 20, 2018 03:03:07
broni
Oct 20, 2018 03:21:49
pinafejúek, égjen újszász..őld meg mind!!!!!!!!!!!!!egy újszászi se mardhat életbe!!!!!!!!!kill, em all!!!!!!!!!!
Oct 20, 2018 03:21:49
broni
Oct 20, 2018 04:16:37
23 -an hokiznak!!!!!!!!!!üsd mémeth patkány zsoltot inkább!!!!!!!!!!!!
Oct 20, 2018 04:16:37
broni
Oct 20, 2018 05:01:34
baszó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vágd be!!!!!!!!!!!
erre nyitok még egy sört))))))))))
vágd be!!!!!!!!!!!
erre nyitok még egy sört))))))))))
Oct 20, 2018 05:01:34
broni
Oct 20, 2018 06:01:56
te baszod anyámat??????????
azt hittem, cigánnyal baszik............
azt hittem, cigánnyal baszik............
Oct 20, 2018 06:01:56
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™