sodika
Jul 20, 2012 20:52:41
Na, az "erélyesebben rád szóltak" embereknek üzenem, hogy nézzék meg: 1:35 és 1:40 között két rendőr egymást felváltva, a felszerelésem összepakolása közben (!) többször is hozzámér, és közrefognak, hogy rábírjanak: távozzak mindenféle felszerelés nélkül, és úgy vagyok kénytelen kirántani magam a helyzetből.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=icalaZZIrnQ" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=icalaZZIrnQ</a>
Pontosan, ahogy leírtam.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=icalaZZIrnQ" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=icalaZZIrnQ</a>
Pontosan, ahogy leírtam.
Jul 20, 2012 20:52:41
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 20:53:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, az "erélyesebben rád szóltak" embereknek üzenem, hogy nézzék meg: 1:35 és 1:40 között két rendőr egymást felváltva, a felszerelésem összepakolása közben (!) többször is hozzámér, és közrefognak, hogy rábírjanak: távozzak mindenféle felszerelés nélkül, és úgy vagyok kénytelen kirántani magam a helyzetből.
Pontosan, ahogy leírtam.</div>
Hol vannak az ígért dokumentumok, amiket "vacsi után" töltesz fel? Megint kezded a mellébeszélést?
Hol vannak az ígért dokumentumok, amiket "vacsi után" töltesz fel? Megint kezded a mellébeszélést?
Jul 20, 2012 20:53:43
sodika
Jul 20, 2012 20:56:53
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Hol vannak az ígért dokumentumok, amiket "vacsi után" töltesz fel?</div>
Egyszerre két dolgot?
Telhetetlen vagy. :)
Hol vannak az ígért dokumentumok, amiket "vacsi után" töltesz fel?</div>
Egyszerre két dolgot?
Telhetetlen vagy. :)
Jul 20, 2012 20:56:53
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 20:56:56
most is az irodában vagy?
Jul 20, 2012 20:56:56
Fotelrocker_Presszócigány
Jul 20, 2012 20:58:03
sneci, ezen a videón hol van a "kirántom a karom a rendőr kezéből" rész? mert valahogy nem találtam meg..
Jul 20, 2012 20:58:03
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 20:59:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, az "erélyesebben rád szóltak" embereknek üzenem, hogy nézzék meg: 1:35 és 1:40 között két rendőr egymást felváltva, a felszerelésem összepakolása közben (!) többször is hozzámér, és közrefognak, hogy rábírjanak: távozzak mindenféle felszerelés nélkül, és úgy vagyok kénytelen kirántani magam a helyzetből.
Pontosan, ahogy leírtam.</div>azt írtad, hogy megfogták a karodat, és te kihúztad a kezükből. ez tök batáti módon terelni próbált téged, nem kényszerített semmire. ócska hazudozó vagy, púpos.
Pontosan, ahogy leírtam.</div>azt írtad, hogy megfogták a karodat, és te kihúztad a kezükből. ez tök batáti módon terelni próbált téged, nem kényszerített semmire. ócska hazudozó vagy, púpos.
Jul 20, 2012 20:59:27
sodika
Jul 20, 2012 20:59:36
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>sneci, ezen a videón hol van a "kirántom a karom a rendőr kezéből" rész? mert valahogy nem találtam meg..</div>
1:38-nál.
1:38-nál.
Jul 20, 2012 20:59:36
Jul 20, 2012 21:02:15
de "kirántod" érted, a zsernyák pont, hogy normálisan terelni próbál, te meg full autista baszki..
Jul 20, 2012 21:02:15
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:02:53
Milyen harcias ez a vén buzi szandálos Hermán. :-)
Egyszer azt is meg kellene már nevelni kicsit.
Egyszer azt is meg kellene már nevelni kicsit.
Jul 20, 2012 21:02:53
sodika
Jul 20, 2012 21:03:01
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>azt írtad, hogy megfogták a karodat, és te kihúztad a kezükből</div>
Hozzámért, és úgy éreztem, húzni készült.
Az, hogy ez egyébként baráti jellegű lehetett, nem feltétlenül vitatom, és személy szerint emiatt valószínűleg <b>nem is fogok semmiféle panaszt tenni</b>.
Csak azért mutatom meg ezt a részt, hogy rávilágítsak: az a délutáni állítás, hogy pusztán rám szóltak, tehát hogy kizárólag verbális közlés volt, nem pedig ijedtségre okot adó fizikai kontaktus, tehát hogy pusztán a rendőr szavaitól zavarodtam volt össze pár másodpercre, nem állja a meg helyét.
Az, hogy ez egyébként baráti jellegű lehetett, nem feltétlenül vitatom, és személy szerint emiatt valószínűleg <b>nem is fogok semmiféle panaszt tenni</b>.
Csak azért mutatom meg ezt a részt, hogy rávilágítsak: az a délutáni állítás, hogy pusztán rám szóltak, tehát hogy kizárólag verbális közlés volt, nem pedig ijedtségre okot adó fizikai kontaktus, tehát hogy pusztán a rendőr szavaitól zavarodtam volt össze pár másodpercre, nem állja a meg helyét.
Jul 20, 2012 21:03:01
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:04:04
Érdekes, én azt látom a felvételen, hogy átkarolt, te meg lassan arrébb léptél. Ez lenne a nagy kirántás? Még jó, hogy nem azt írod, hogy elverted őket, és az ablakon át menekültél, miközben gépfegyverrel lőttek rád.
Jul 20, 2012 21:04:04
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:04:07
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=icalaZZIrnQ#t=85s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=icalaZZIrnQ#t=85s</a>
még mindig nem látom. mi volt itt a droidság, te hülye. a rendőr szerintem látta, hogy fogyatékos vagy, ezért próbált terelni. és ezért volt ilyen kíméletes veled. hálás lehetnél, nem droidoznod kéne, baromarcú.
még mindig nem látom. mi volt itt a droidság, te hülye. a rendőr szerintem látta, hogy fogyatékos vagy, ezért próbált terelni. és ezért volt ilyen kíméletes veled. hálás lehetnél, nem droidoznod kéne, baromarcú.
Jul 20, 2012 21:04:07
Jul 20, 2012 21:04:08
akkor mitől zavarodtál össze?
Jul 20, 2012 21:04:08
Haim
Jul 20, 2012 21:04:29
Többször is "kirántottad már magad" , egészen egyVelvet cikkig!
Többször is "kirántottad már magad" , egészen egyVelvet cikkig!
Jul 20, 2012 21:04:29
sodika
Jul 20, 2012 21:04:41
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>de "kirántod" érted, a zsernyák pont, hogy normálisan terelni próbál, te meg full autista baszki..</div>
Jó, nem feltétlenül egy tudatos mozdulat volt, hanem inkább egyfajta ösztönös hátraugrás az érintésre, hogy mi a fasz van, mégis miért ér hozzám a pakolás közben, de ez részletkérdés. :)
Jó, nem feltétlenül egy tudatos mozdulat volt, hanem inkább egyfajta ösztönös hátraugrás az érintésre, hogy mi a fasz van, mégis miért ér hozzám a pakolás közben, de ez részletkérdés. :)
Jul 20, 2012 21:04:41
Jul 20, 2012 21:05:59
egyébként hermén is milyen szépet hazudott.. béjla pakolta arrébb az állványt és vette le a kamerát, látszik is a felvételén, amikor meg sneci kérdezi, hoty mi työrtyénty itty? hermán lazán rávágja, hát lejött a tetejéről xDD
Jul 20, 2012 21:05:59
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:06:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>azt írtad, hogy megfogták a karodat, és te kihúztad a kezükből</div>
Csak azért mutatom meg ezt a részt, hogy rávilágítsak: az a délutáni állítás, hogy pusztán rám szóltak, tehát hogy kizárólag verbális közlés volt, nem pedig ijedtségre okot adó fizikai kontaktus, tehát hogy pusztán a rendőr szavaitól zavarodtam volt össze pár másodpercre, nem állja a meg helyét.</div>
Nem teszel panaszt? Fú, tök rendes vagy te Korcs.
Csak azért mutatom meg ezt a részt, hogy rávilágítsak: az a délutáni állítás, hogy pusztán rám szóltak, tehát hogy kizárólag verbális közlés volt, nem pedig ijedtségre okot adó fizikai kontaktus, tehát hogy pusztán a rendőr szavaitól zavarodtam volt össze pár másodpercre, nem állja a meg helyét.</div>
Nem teszel panaszt? Fú, tök rendes vagy te Korcs.
Jul 20, 2012 21:06:15
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:06:38
Miféle ugrás??? Arrébb léptél komótosan. Legalább akkor ne hazudj, amikor itt a felvétel.
Jul 20, 2012 21:06:38
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:07:28
<div class="quote"><div class="author">a 23 centis csoda</div>
</div>
MIFAAN?
</div>
MIFAAN?
Jul 20, 2012 21:07:28
banshee
Jul 20, 2012 21:08:16
Túltárgyalva. Hol vannak az iratok, púp?
Jul 20, 2012 21:08:16
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:08:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>de "kirántod" érted, a zsernyák pont, hogy normálisan terelni próbál, te meg full autista baszki..</div>
Jó, nem feltétlenül egy tudatos mozdulat volt, hanem inkább egyfajta ösztönös hátraugrás az érintésre, hogy mi a fasz van, mégis miért ér hozzám a pakolás közben, de ez részletkérdés. :)</div>
Szerinted meddig tart még az állapot, hogy egy nem létező újság, soha nem volt újságírójaként, verhetitek magatokat a vén szarházival a kilakoltatásokon?
Jó, nem feltétlenül egy tudatos mozdulat volt, hanem inkább egyfajta ösztönös hátraugrás az érintésre, hogy mi a fasz van, mégis miért ér hozzám a pakolás közben, de ez részletkérdés. :)</div>
Szerinted meddig tart még az állapot, hogy egy nem létező újság, soha nem volt újságírójaként, verhetitek magatokat a vén szarházival a kilakoltatásokon?
Jul 20, 2012 21:08:32
sodika
Jul 20, 2012 21:09:22
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>hálás lehetnél, nem droidoznod kéne, baromarcú.</div>
Nem droidoztam le. Azt mondtam, számomra droidosnak tűnt a folytonos "fáradjon ki - fáradjon ki - fáradjon ki" ismételgetés, türelmetlen intézkedés. Nézem éppen az asztalon, hogy mi hogyan lett szétszedve, és miért, próbálom összerakni a fejemben a képet, és fizikailag a felszerelést, vizsgálom, hogy összetört-e valami esetleg, ami értékes, erre hirtelen hozzámérnek, és ez nem tetszett, mert váratlanul ért.
Ennyi történt, igen.
Nem droidoztam le. Azt mondtam, számomra droidosnak tűnt a folytonos "fáradjon ki - fáradjon ki - fáradjon ki" ismételgetés, türelmetlen intézkedés. Nézem éppen az asztalon, hogy mi hogyan lett szétszedve, és miért, próbálom összerakni a fejemben a képet, és fizikailag a felszerelést, vizsgálom, hogy összetört-e valami esetleg, ami értékes, erre hirtelen hozzámérnek, és ez nem tetszett, mert váratlanul ért.
Ennyi történt, igen.
Jul 20, 2012 21:09:22
Csak egy olvasó
Jul 20, 2012 21:10:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy ez egyébként baráti jellegű lehetett, nem feltétlenül vitatom, és személy szerint emiatt valószínűleg <b>nem is fogok semmiféle panaszt tenni</b>.</div>
Te eddig sem akartál semmiért panaszt tenni, csak vártad, hogy "beleülhess a jóba."
Te eddig sem akartál semmiért panaszt tenni, csak vártad, hogy "beleülhess a jóba."
Jul 20, 2012 21:10:12
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:10:26
Hol vannak a dokumentumok, amiket 4 órája ígértél vacsi utánra?
Jul 20, 2012 21:10:26
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:10:29
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Miféle ugrás??? Arrébb léptél komótosan. Legalább akkor ne hazudj, amikor itt a felvétel.</div>
Abból a dimenzióból ahol Sodi létezik, egészen másképp látszik. Egy csomószor van, hogy a videókon megy, pedig igazából jön.
Abból a dimenzióból ahol Sodi létezik, egészen másképp látszik. Egy csomószor van, hogy a videókon megy, pedig igazából jön.
Jul 20, 2012 21:10:29
sodika
Jul 20, 2012 21:10:42
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Szerinted meddig tart még az állapot, hogy egy nem létező újság, soha nem volt újságírójaként, verhetitek magatokat a vén szarházival a kilakoltatásokon?</div>
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.
Szerinted meddig tart még az állapot, hogy egy nem létező újság, soha nem volt újságírójaként, verhetitek magatokat a vén szarházival a kilakoltatásokon?</div>
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.
Jul 20, 2012 21:10:42
Tutenchamun
Jul 20, 2012 21:11:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>sneci, ezen a videón hol van a "kirántom a karom a rendőr kezéből" rész? mert valahogy nem találtam meg..</div>
1:38-nál.</div>
"Meg a karomat húzza. Úgy voltam kénytelen kirántani magam, meg kénytelen voltam a kezét ellökni, hogy állj, állj, állj, állj, felszerelésem van nekem bent."
1:38-nál.</div>
"Meg a karomat húzza. Úgy voltam kénytelen kirántani magam, meg kénytelen voltam a kezét ellökni, hogy állj, állj, állj, állj, felszerelésem van nekem bent."
Jul 20, 2012 21:11:06
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:12:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>hálás lehetnél, nem droidoznod kéne, baromarcú.</div>
Ennyi történt, igen.</div>igen, az autistákra ez jellemző. csőlátás, befelé fordulás, félelem a fizikai kontaktustól, értem én, ne aggódj. senki nem vár tőled ennél többet, nyugi már.
Ennyi történt, igen.</div>igen, az autistákra ez jellemző. csőlátás, befelé fordulás, félelem a fizikai kontaktustól, értem én, ne aggódj. senki nem vár tőled ennél többet, nyugi már.
Jul 20, 2012 21:12:26
Vonatozó öregek
Jul 20, 2012 21:12:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.</div>
*Izgatottan várják*
*Izgatottan várják*
Jul 20, 2012 21:12:41
Temporaly
Jul 20, 2012 21:13:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.</div>
Amit ugy fogsz megcsinalni, mint Marci honlapjat?
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.</div>
Amit ugy fogsz megcsinalni, mint Marci honlapjat?
Jul 20, 2012 21:13:04
Vonatozó öregek
Jul 20, 2012 21:13:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.</div>indulás!!!!!
Semeddig. Most már elég anyag gyűlt össze az idei első féléves számhoz. Emellett hamarosan elindul az online kiadás is.</div>indulás!!!!!
Jul 20, 2012 21:13:31
sodika
Jul 20, 2012 21:13:57
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
"Meg a karomat húzza. Úgy voltam kénytelen kirántani magam, meg kénytelen voltam a kezét ellökni, hogy állj, állj, állj, állj, felszerelésem van nekem bent."</div>
A keze ellökése pedig a hátammal történik meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D
"Meg a karomat húzza. Úgy voltam kénytelen kirántani magam, meg kénytelen voltam a kezét ellökni, hogy állj, állj, állj, állj, felszerelésem van nekem bent."</div>
A keze ellökése pedig a hátammal történik meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D
Jul 20, 2012 21:13:57
broni
Jul 20, 2012 21:14:32
igaza van endinek, zsanett rendőrös ügye után nem is csoda, hogy bizalmatlan, és nem hagyja, hogy fogdossák...
Jul 20, 2012 21:14:32
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:14:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div>hálás lehetnél, nem droidoznod kéne, baromarcú.</div>
Ennyi történt, igen.</div>
Ez nem droidos te szar, ezzel kizárólag azt szerette volna érzékeltetni a rendőr, hogy leszar téged, nem érdekli mit akarsz pofázni, egyátalán nem fog veled vitatkozni és minél gyorsabban takarodj onnan a telibaszott kozák kurva anyádba.
Endre, ti a rendőröknek pont ugyanolyan söpredék vagytok ezeken balhékon, mint a putris cigányok, amikor segílyke osztás idején túlkannásborozzák magukat és örjöngeni kezdenek.
Ennyi történt, igen.</div>
Ez nem droidos te szar, ezzel kizárólag azt szerette volna érzékeltetni a rendőr, hogy leszar téged, nem érdekli mit akarsz pofázni, egyátalán nem fog veled vitatkozni és minél gyorsabban takarodj onnan a telibaszott kozák kurva anyádba.
Endre, ti a rendőröknek pont ugyanolyan söpredék vagytok ezeken balhékon, mint a putris cigányok, amikor segílyke osztás idején túlkannásborozzák magukat és örjöngeni kezdenek.
Jul 20, 2012 21:14:49
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:16:13
Az jó lesz, már sokan várjuk. :-D
Az jó lesz, már sokan várjuk. :-D
Jul 20, 2012 21:16:13
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:16:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
A keze ellökése pedig a hátammal történik meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D</div>jajjjjajjjjajjajj... az önvédelmi púpoddal?
A keze ellökése pedig a hátammal történik meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D</div>jajjjjajjjjajjajj... az önvédelmi púpoddal?
Jul 20, 2012 21:16:30
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:18:07
sneci, ha kemény akarsz lenni, ilyen helyzetben mondd azt, hogy: mit simogatsz, buzi vagy? a pofon után meg azt kell mondani: úgy ütsz, mint egy buzi. XD
Jul 20, 2012 21:18:07
szpítsopp
Jul 20, 2012 21:18:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
A <b>keze ellökése pedig a hátammal történik</b> meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D</div>
Szerintem csak hozzáért a púpodhoz, és gyorsan visszahúzta a kezét :D
A <b>keze ellökése pedig a hátammal történik</b> meg pár másodperccel később. Oké, lehet vitatkozni a mértékeken, mert lehet elrántani meg ellökni valamit durván és enyhén is, de szerintem ez már kukacoskodás. :D</div>
Szerintem csak hozzáért a púpodhoz, és gyorsan visszahúzta a kezét :D
Jul 20, 2012 21:18:22
sodika
Jul 20, 2012 21:19:08
Hirtelen nem értem, hogy mi történt a kamerával, hol van, miért van ott, hogyan került oda, miért került oda, milyen állapotban van, stb..., és az erre irányuló helyzetfelmérés kellős közepén megérintenek. Ezt nem tudtam hirtelen hova tenni, hogy miért, és ez zavart össze. Ennyi. Nem az, hogy így van úgy szóltak hozzám. Ezzel mindössze ennyit akartam megmagyarázni. Ennyi.
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><b>Világos, de ezt még a Búza utcában sem csinálták. Ott is lehetett beszélgetni velük, szépen lassan összekészülődni, komótosan, mindenféle fizikai kontaktus nélkül kisétálgatni. A kettő közül igenis az a volt normálisabb, mert 2-3 percen akkor már marhára nem múlik az égvilágon semmi.</b></div>
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><b>Világos, de ezt még a Búza utcában sem csinálták. Ott is lehetett beszélgetni velük, szépen lassan összekészülődni, komótosan, mindenféle fizikai kontaktus nélkül kisétálgatni. A kettő közül igenis az a volt normálisabb, mert 2-3 percen akkor már marhára nem múlik az égvilágon semmi.</b></div>
Jul 20, 2012 21:19:08
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:20:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hirtelen nem értem, hogy mi történt a kamerával, hol van, miért van ott, hogyan került oda, miért került oda, milyen állapotban van, stb..., és az erre irányuló helyzetfelmérés kellős közepén megérintenek. Ezt nem tudtam hirtelen hova tenni, hogy miért, és ez zavart össze. Ennyi. Nem az, hogy így van úgy szóltak hozzám. Ezzel mindössze ennyit akartam megmagyarázni. Ennyi.
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><b>Világos, de ezt még a Búza utcában sem csinálták. Ott is lehetett beszélgetni velük, szépen lassan összekészülődni, komótosan, mindenféle fizikai kontaktus nélkül kisétálgatni. A kettő közül igenis az a volt normálisabb, mert 2-3 percen akkor már marhára nem múlik az égvilágon semmi.</b></div></div>
Ezt a témát kiveséztük. Jöhetnek a doksik.
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><b>Világos, de ezt még a Búza utcában sem csinálták. Ott is lehetett beszélgetni velük, szépen lassan összekészülődni, komótosan, mindenféle fizikai kontaktus nélkül kisétálgatni. A kettő közül igenis az a volt normálisabb, mert 2-3 percen akkor már marhára nem múlik az égvilágon semmi.</b></div></div>
Ezt a témát kiveséztük. Jöhetnek a doksik.
Jul 20, 2012 21:20:18
broni
Jul 20, 2012 21:20:36
segílyke osztás idején túlkannásborozzák magukat és örjöngeni kezdenek.
ilyesmi nálam is előrdul, és nem vagyok cigány!!!!!!!!!!!
ilyesmi nálam is előrdul, és nem vagyok cigány!!!!!!!!!!!
Jul 20, 2012 21:20:36
sodika
Jul 20, 2012 21:20:52
De szar ez a fórummotor.
Echelon néninek a "ezzel kizárólag azt szerette volna érzékeltetni a rendőr"-ös megjegyzésére próbáltam reagálni a neve alatt félkövérrel szedett rész beírásával.
Mert ebből a szempontból a Búza utca tényleg normálisabb volt, pedig <b>ott is kemény ostrom után törték szét az ajtót</b>.
Echelon néninek a "ezzel kizárólag azt szerette volna érzékeltetni a rendőr"-ös megjegyzésére próbáltam reagálni a neve alatt félkövérrel szedett rész beírásával.
Mert ebből a szempontból a Búza utca tényleg normálisabb volt, pedig <b>ott is kemény ostrom után törték szét az ajtót</b>.
Jul 20, 2012 21:20:52
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:21:27
sneci, te sokat aggódsz a felszerelésed és a testi épséged miatt? félted a szaros életedet? mert akkor zsidó vagy.
Jul 20, 2012 21:21:27
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:21:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hirtelen nem értem, hogy mi történt a kamerával, hol van, miért van ott, hogyan került oda, miért került oda, milyen állapotban van, stb..., és az erre irányuló helyzetfelmérés kellős közepén megérintenek. Ezt nem tudtam hirtelen hova tenni, hogy miért, és ez zavart össze. Ennyi. Nem az, hogy így van úgy szóltak hozzám. Ezzel mindössze ennyit akartam megmagyarázni. Ennyi.
Nem szempont, hogy neked jó legyen.
Nem szempont, hogy neked jó legyen.
Jul 20, 2012 21:21:37
sodika
Jul 20, 2012 21:21:41
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Ezt a témát kiveséztük. Jöhetnek a doksik.</div>
Majd. Időben be kell osztani a tartalmat, mert különben hamar elfogy.
Majd. Időben be kell osztani a tartalmat, mert különben hamar elfogy.
Jul 20, 2012 21:21:41
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:23:17
Node, hol vannak a vacsora utáni doksik?
Jul 20, 2012 21:23:17
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:24:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Majd. Időben be kell osztani a tartalmat, mert különben hamar elfogy.</div>vs. vacsi után felrakom. MIÉRT HAZUDOL MÁR MEGINT, TE KICSI ZSIDÓ?
Majd. Időben be kell osztani a tartalmat, mert különben hamar elfogy.</div>vs. vacsi után felrakom. MIÉRT HAZUDOL MÁR MEGINT, TE KICSI ZSIDÓ?
Jul 20, 2012 21:24:04
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:24:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Majd. Időben be kell osztani a tartalmat, mert különben hamar elfogy.</div>
Endre... kamuztál? Ugye nem? Mondd, hogy nem.
Endre... kamuztál? Ugye nem? Mondd, hogy nem.
Jul 20, 2012 21:24:10
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:24:54
"Szerző: sodika (Jul 20, 2012 17:34:04) Könyvjelző Válasz (0)
Tutenchamun
sodikaNa jó, felrakom a körözésről szóló iratokat is a Facebook-ra.
Jövő héten?
Vacsizok, oszt utána.
Nem titok.
Szerző: sodika (Jul 20, 2012 17:45:16) Könyvjelző Válasz (-1)
Egyébként már a Kaufmann-ügyben is dobtam be olyan panaszt, hogy mit csinál már a bíróság, hahó, hé, az más. :)
Vacsi után felrakom azt is."
Szóval megint hazudtál. Mondjuk nem tehetsz róla, faji jellegzetesség.
"Szerző: sodika (Jul 20, 2012 17:34:04) Könyvjelző Válasz (0)
Tutenchamun
sodikaNa jó, felrakom a körözésről szóló iratokat is a Facebook-ra.
Jövő héten?
Vacsizok, oszt utána.
Nem titok.
Szerző: sodika (Jul 20, 2012 17:45:16) Könyvjelző Válasz (-1)
Egyébként már a Kaufmann-ügyben is dobtam be olyan panaszt, hogy mit csinál már a bíróság, hahó, hé, az más. :)
Vacsi után felrakom azt is."
Szóval megint hazudtál. Mondjuk nem tehetsz róla, faji jellegzetesség.
Jul 20, 2012 21:24:54
sodika
Jul 20, 2012 21:25:05
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Nem szempont, hogy neked jó legyen.</div>
Lehet, hogy mindkét intézkedési mód egyaránt jogszerű és szakszerű volt, de a Búza utcaihoz képest ez a második tök értelmetlen, mert ha két perccel tovább tart a lakás kiürítése, nem dől össze a világ, mégis ezerszer békésebb az összbenyomás. Most kedden ez a rendőr hiába nem volt jogi szempontból indokolatlanul erőszakos, ha róla a bennünk kialakult helyszíni szubjektív benyomás mégis ennek az ellenkezője lett.
Jó, mindegy. Túl van tárgyalva.
Lehet, hogy mindkét intézkedési mód egyaránt jogszerű és szakszerű volt, de a Búza utcaihoz képest ez a második tök értelmetlen, mert ha két perccel tovább tart a lakás kiürítése, nem dől össze a világ, mégis ezerszer békésebb az összbenyomás. Most kedden ez a rendőr hiába nem volt jogi szempontból indokolatlanul erőszakos, ha róla a bennünk kialakult helyszíni szubjektív benyomás mégis ennek az ellenkezője lett.
Jó, mindegy. Túl van tárgyalva.
Jul 20, 2012 21:25:05
sodika
Jul 20, 2012 21:25:45
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre... kamuztál? Ugye nem? Mondd, hogy nem.</div>
A tartalmat el kell osztani időben, hogy mindig legyen friss. Ha egyszerre zúdítom, nem marad későbbre. :)
Na csá.
A tartalmat el kell osztani időben, hogy mindig legyen friss. Ha egyszerre zúdítom, nem marad későbbre. :)
Na csá.
Jul 20, 2012 21:25:45
szpítsopp
Jul 20, 2012 21:28:16
Pál Marci honlapja mikor lesz 'friss'? :D
Jul 20, 2012 21:28:16
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 21:28:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre... kamuztál? Ugye nem? Mondd, hogy nem.</div>
Na csá.</div>ezt a szabályt a recskázásban szerzett tapasztalataid alapján alkottad?
Na csá.</div>ezt a szabályt a recskázásban szerzett tapasztalataid alapján alkottad?
Jul 20, 2012 21:28:19
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:33:42
Endre, láttad már valaha a szimpátia legapróbb jelét akármelyik kilakoltatás során, bármelyik rendőrön?
Jul 20, 2012 21:33:42
banshee
Jul 20, 2012 21:34:31
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Endre, ti a rendőröknek pont ugyanolyan söpredék vagytok ezeken balhékon, mint a putris cigányok, amikor segílyke osztás idején túlkannásborozzák magukat és örjöngeni kezdenek.</div>
Pontosan. Ugyanaz a söpredék, akik ha összecsürhülnek akkor azt hiszik hogy csak jogaik vannak, kötelességei nincsenek. A különbség az hogy a cigókat anno az SZDSZ védte, ezeket meg most a Jobbik.
Endre, ti a rendőröknek pont ugyanolyan söpredék vagytok ezeken balhékon, mint a putris cigányok, amikor segílyke osztás idején túlkannásborozzák magukat és örjöngeni kezdenek.</div>
Pontosan. Ugyanaz a söpredék, akik ha összecsürhülnek akkor azt hiszik hogy csak jogaik vannak, kötelességei nincsenek. A különbség az hogy a cigókat anno az SZDSZ védte, ezeket meg most a Jobbik.
Jul 20, 2012 21:34:31
Géntolvaj református
Jul 20, 2012 21:35:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A tartalmat el kell osztani időben, hogy mindig legyen friss. Ha egyszerre zúdítom, nem marad későbbre. :)
Na csá.</div>
Nem érdekelnek a fogyatékos magyarázataid. Megígérted, hogy vacsi után felrakod? Meg. Fenn van? Nincs. Hazudtál nekünk? Igen. Ilyen nagyon egyszerű ez. Egyébként mondtad, hogy tele vagy olyan mindás videókkal, amelyeket még nem is tettél közzé, szóval van még tartalék az elkövetkező napokra. Ha mégis elfogy, posztolgass a kurucról meg a szabadriportról.
Na csá.</div>
Nem érdekelnek a fogyatékos magyarázataid. Megígérted, hogy vacsi után felrakod? Meg. Fenn van? Nincs. Hazudtál nekünk? Igen. Ilyen nagyon egyszerű ez. Egyébként mondtad, hogy tele vagy olyan mindás videókkal, amelyeket még nem is tettél közzé, szóval van még tartalék az elkövetkező napokra. Ha mégis elfogy, posztolgass a kurucról meg a szabadriportról.
Jul 20, 2012 21:35:42
banshee
Jul 20, 2012 21:36:55
Hol vannak a doksik? Nyomd a kontentet, púposkorcs!
Jul 20, 2012 21:36:55
Ószövetségi Düh
Jul 20, 2012 21:43:16
Mutass nekünk párat az eddig megjelent számokból.
Mutass nekünk párat az eddig megjelent számokból.
Jul 20, 2012 21:43:16
Géntolvaj református
Jul 20, 2012 21:43:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hirtelen nem értem, hogy mi történt a kamerával, hol van, miért van ott, hogyan került oda, miért került oda, milyen állapotban van, stb..., és az erre irányuló helyzetfelmérés kellős közepén megérintenek. Ezt nem tudtam hirtelen hova tenni, hogy miért, és ez zavart össze. Ennyi. Nem az, hogy így van úgy szóltak hozzám. Ezzel mindössze ennyit akartam megmagyarázni. Ennyi.</div>
Semmi gond. Ez teljesen természetes reakció egy autistától. A betegségedről pedig nem tehetsz, mert genetikai eredetű. Megértőek vagyunk.
Semmi gond. Ez teljesen természetes reakció egy autistától. A betegségedről pedig nem tehetsz, mert genetikai eredetű. Megértőek vagyunk.
Jul 20, 2012 21:43:55
Géntolvaj református
Jul 20, 2012 21:45:27
Az Utca Népe egy félévente egyszer megjelenő sajtótermék?
Jul 20, 2012 21:45:27
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 21:46:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre... kamuztál? Ugye nem? Mondd, hogy nem.</div>
Na csá.</div>
Fordítás: időközben meggondoltam magam, kínos részletekre derülhet fény a megígért dokumentumokból, ezért nem töltöm fel őket, de ezt bevallani nem fogom, inkább hazudok valamit, ebben már úgyis évtizedes gyakorlatom van.
Na csá.</div>
Fordítás: időközben meggondoltam magam, kínos részletekre derülhet fény a megígért dokumentumokból, ezért nem töltöm fel őket, de ezt bevallani nem fogom, inkább hazudok valamit, ebben már úgyis évtizedes gyakorlatom van.
Jul 20, 2012 21:46:15
Tutenchamun
Jul 20, 2012 21:48:08
sneci, neked az állandó hazudozástól nőtt púpod.
Jul 20, 2012 21:48:08
broni
Jul 20, 2012 21:51:40
<a href="http://kep.index.hu/1/0/315/3155/31555/3155534_ba3c324cb66d05fad75a7382e6aff3b3_wm.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://kep.index.hu/1/0/315/3155/31555/3155534_ba3c324cb66d05fad75a7382e6aff3b3_wm.jpg</a>
ez a nyomorult tényleg egyre torzabb....
ez a nyomorult tényleg egyre torzabb....
Jul 20, 2012 21:51:40
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:54:02
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az Utca Népe egy félévente egyszer megjelenő sajtótermék?</div>
Vajon egy normális országban lenne lehetőség arra, hogy egy retardált gnóm és egy idősödő homoszexuális magát újságírónak álcázva vonja ki magát a jogszerű rendőri intézkedések alól?
Vajon egy normális országban lenne lehetőség arra, hogy egy retardált gnóm és egy idősödő homoszexuális magát újságírónak álcázva vonja ki magát a jogszerű rendőri intézkedések alól?
Jul 20, 2012 21:54:02
Echelon néni
Jul 20, 2012 21:55:33
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://kep.index.hu/1/0/315/3155/31555/3155534_ba3c324cb66d05fad75a7382e6aff3b3_wm.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://kep.index.hu/1/0/315/3155/31555/3155534_ba3c324cb66d05fad75a7382e6aff3b3_wm.jpg</a>
ez a nyomorult tényleg egyre torzabb....</div>
Látszik az elmebaj ezen is, tényleg karikatúra feje lett.
ez a nyomorult tényleg egyre torzabb....</div>
Látszik az elmebaj ezen is, tényleg karikatúra feje lett.
Jul 20, 2012 21:55:33
Orbán Viktor
Jul 20, 2012 21:55:58
Na mi van púpos? Látod nekem normál méretű colát adnak! Neked meg csak mini-cola jutott?! HÁHÁHÁHÁHÁH Mekkora lúzer!!
Jul 20, 2012 21:55:58
Ószövetségi Düh
Jul 20, 2012 21:59:35
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Pontosan. Ugyanaz a söpredék, akik ha összecsürhülnek akkor azt hiszik hogy csak jogaik vannak, kötelességei nincsenek. A különbség az hogy a cigókat anno az SZDSZ védte, ezeket meg most a Jobbik.</div>
Nem is értem, az SZDSZ meg a Jobbik miért utálják egymást annyira. Mindketten parazitákat babusgatnak.
Pontosan. Ugyanaz a söpredék, akik ha összecsürhülnek akkor azt hiszik hogy csak jogaik vannak, kötelességei nincsenek. A különbség az hogy a cigókat anno az SZDSZ védte, ezeket meg most a Jobbik.</div>
Nem is értem, az SZDSZ meg a Jobbik miért utálják egymást annyira. Mindketten parazitákat babusgatnak.
Jul 20, 2012 21:59:35
broni
Jul 20, 2012 22:00:13
szerintem ez a csávo tényleg őrült. nézzétek a szemét.
Jul 20, 2012 22:00:13
Ószövetségi Düh
Jul 20, 2012 22:02:29
<div class="quote"><div class="author">broni</div>szerintem ez a csávo tényleg őrült. nézzétek a szemét.</div>
Van benne egy kis Molnár F. Árpád.
Van benne egy kis Molnár F. Árpád.
Jul 20, 2012 22:02:29
broni
Jul 20, 2012 22:06:25
meg még több titán...
Jul 20, 2012 22:06:25
Echelon néni
Jul 20, 2012 22:14:00
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>szerintem ez a csávo tényleg őrült. nézzétek a szemét.</div>
Van benne egy kis Molnár F. Árpád.</div>
"....MOLNÁR nem Jézus Krisztus, Molnár NEM ISTEN, Molnár egyszerű ember, ember, semmi több, esetleg PRÓFÉTA..."
Van benne egy kis Molnár F. Árpád.</div>
"....MOLNÁR nem Jézus Krisztus, Molnár NEM ISTEN, Molnár egyszerű ember, ember, semmi több, esetleg PRÓFÉTA..."
Jul 20, 2012 22:14:00
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2012 22:14:54
Hú, ez nagyon kemény. Több milliós kártérítést érhet. Ez shiker!
Hú, ez nagyon kemény. Több milliós kártérítést érhet. Ez shiker!
Jul 20, 2012 22:14:54
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2012 22:17:39
Nem tizenakárhány éve jegyezte be Hermán ezt az "újságot"?
Nem tizenakárhány éve jegyezte be Hermán ezt az "újságot"?
Jul 20, 2012 22:17:39
broni
Jul 20, 2012 22:19:57
linkeljetek már be valami jó zenét, ami nem teknó, már tudom az összes szovjet katonadalt, meg csetnikindulót..
Jul 20, 2012 22:19:57
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 22:23:18
<div class="quote"><div class="author">broni</div>linkeljetek már be valami jó zenét, ami nem teknó, már tudom az összes szovjet katonadalt, meg csetnikindulót..</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sx1F_l8XxK8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sx1F_l8XxK8</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sx1F_l8XxK8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sx1F_l8XxK8</a>
Jul 20, 2012 22:23:18
broni
Jul 20, 2012 22:23:23
<a href="http://youtu.be/4plxqjFvGN4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/4plxqjFvGN4</a>
hejj örmények!atomot törökországra!!!
hejj örmények!atomot törökországra!!!
Jul 20, 2012 22:23:23
Echelon néni
Jul 20, 2012 22:24:18
<div class="quote"><div class="author">broni</div>linkeljetek már be valami jó zenét, ami nem teknó, már tudom az összes szovjet katonadalt, meg csetnikindulót..</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uMc555-B4fo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uMc555-B4fo</a>
Nesze :-)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uMc555-B4fo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uMc555-B4fo</a>
Nesze :-)
Jul 20, 2012 22:24:18
rácbaszó, mócverő
Jul 20, 2012 22:31:51
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=hwYUMEvCwCY" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=hwYUMEvCwCY</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=hwYUMEvCwCY" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=hwYUMEvCwCY</a>
Jul 20, 2012 22:31:51
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 22:43:40
show the world that you're a man!!!!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo</a>
Jul 20, 2012 22:43:40
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 22:45:33
a létrás ducatóban meg ez fog szólni, ha végre kitör a forradalom, és ez a droid avh sün banda végre nem védi snecit. XD
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related</a>
Jul 20, 2012 22:45:33
székelyek
Jul 20, 2012 22:45:46
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/4plxqjFvGN4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/4plxqjFvGN4</a>
hejj örmények!atomot törökországra!!!</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4</a>
Nesze :)
hejj örmények!atomot törökországra!!!</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4</a>
Nesze :)
Jul 20, 2012 22:45:46
Káoszkapitány
Jul 20, 2012 22:48:12
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XxEg-oy2Y60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XxEg-oy2Y60</a>
Jul 20, 2012 22:48:12
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 22:52:58
heil rotterdam!
heil rotterdam!
Jul 20, 2012 22:52:58
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 22:53:20
ja bocs bronigger, ez tekknó.
Jul 20, 2012 22:53:20
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 22:57:24
<div class="quote"><div class="author">Sneci Mind Tricks</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3yV5rl7Yb5E&feature=related</a>
heil rotterdam!</div>már megin mitörtént. ez már vóttegyszer. XD <a href="http://www.youtube.com/watch?v=nmYi5u9BhtI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nmYi5u9BhtI</a>
heil rotterdam!</div>már megin mitörtént. ez már vóttegyszer. XD <a href="http://www.youtube.com/watch?v=nmYi5u9BhtI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nmYi5u9BhtI</a>
Jul 20, 2012 22:57:24
broni
Jul 20, 2012 23:00:24
jo zenék!!én hétfőn nyaltam pinát , de ezt a mocskot jol kinyalnám!!
ma is akár!!!!
<a href="http://youtu.be/BfX9v4AVOb4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/BfX9v4AVOb4</a>
ma is akár!!!!
<a href="http://youtu.be/BfX9v4AVOb4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/BfX9v4AVOb4</a>
Jul 20, 2012 23:00:24
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:00:35
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=XxEg-oy2Y60" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XxEg-oy2Y60</a></div>Káosz: én pluszt nyomtam, csak vannak itt olyanok, akik besavanyodott faszok, nem értik a poént....
Jul 20, 2012 23:00:35
?
Jul 20, 2012 23:00:52
"Na, az "erélyesebben rád szóltak" embereknek üzenem, hogy nézzék meg: 1:35 és 1:40 között két rendőr egymást felváltva, a felszerelésem összepakolása közben (!) többször is hozzámér, és közrefognak, hogy rábírjanak: távozzak mindenféle felszerelés nélkül, és úgy vagyok kénytelen kirántani magam a helyzetből."
Ennél ócskább belemagyarázást már rég nem láttam.
Ennél ócskább belemagyarázást már rég nem láttam.
Jul 20, 2012 23:00:52
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:02:45
llájf iz lájf, ná-ná-nánáná...
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uSi60ooKuhE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uSi60ooKuhE</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uSi60ooKuhE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uSi60ooKuhE</a>
Jul 20, 2012 23:02:45
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:16:05
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bUsePoATbrU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bUsePoATbrU</a>
Jul 20, 2012 23:16:05
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:22:03
<div class="quote"><div class="author">broni</div>jo zenék!!én hétfőn nyaltam pinát , de ezt a mocskot jol kinyalnám!!
ma is akár!!!!
<a href="http://youtu.be/BfX9v4AVOb4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/BfX9v4AVOb4</a></div>
broni ez tiszta halloween-hangzás.
ma is akár!!!!
<a href="http://youtu.be/BfX9v4AVOb4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/BfX9v4AVOb4</a></div>
broni ez tiszta halloween-hangzás.
Jul 20, 2012 23:22:03
broni
Jul 20, 2012 23:23:23
és, mondtam én hogy nem hallowen hangzás????))))))hahó, ez a 21 század!!!
Jul 20, 2012 23:23:23
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:24:57
<div class="quote"><div class="author">broni</div>és, mondtam én hogy nem hallowen hangzás????))))))hahó, ez a 21 század!!!</div>jójó, igyunk valamit...
Jul 20, 2012 23:24:57
broni
Jul 20, 2012 23:26:38
én iszok most is, pilseni urqulet!!
Jul 20, 2012 23:26:38
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:29:49
<div class="quote"><div class="author">broni</div>én iszok most is, pilseni urqulet!!</div>
nekem a budweiser az esetem, egészségedre!!
nekem a budweiser az esetem, egészségedre!!
Jul 20, 2012 23:29:49
broni
Jul 20, 2012 23:30:32
nekem meg a női pes, salut!!!
Jul 20, 2012 23:30:32
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2012 23:31:49
<div class="quote"><div class="author">?</div>"Na, az "erélyesebben rád szóltak" embereknek üzenem, hogy nézzék meg: 1:35 és 1:40 között két rendőr egymást felváltva, a felszerelésem összepakolása közben (!) többször is hozzámér, és közrefognak, hogy rábírjanak: távozzak mindenféle felszerelés nélkül, és úgy vagyok kénytelen kirántani magam a helyzetből."
Ennél ócskább belemagyarázást már rég nem láttam.</div>
Ez olyan, mint amikor azt állítja, hogy Melcsike feljelentette a trollokat, aztán a kiposztolt papírokból meg kiderül, hogy Sodi ellen nyomoztak.
Ennél ócskább belemagyarázást már rég nem láttam.</div>
Ez olyan, mint amikor azt állítja, hogy Melcsike feljelentette a trollokat, aztán a kiposztolt papírokból meg kiderül, hogy Sodi ellen nyomoztak.
Jul 20, 2012 23:31:49
Sneci Mind Tricks
Jul 20, 2012 23:31:57
<div class="quote"><div class="author">broni</div>nekem meg a női pes, salut!!!</div>paráztam is, mikor írtad, hogy te már iszol... ))))
Jul 20, 2012 23:31:57
broni
Jul 20, 2012 23:33:22
hejj, ha megnyertem volna a 3 milliárdot, ezóta már 50 supermodell hugyozna a számba csövön bevezetve!!!
Jul 20, 2012 23:33:22
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q15a15LYYNg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q15a15LYYNg</a></div>faszom. ezt hallgassa meg, akit érdekel.
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HvauPL3BRB8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HvauPL3BRB8</a>