A forumról tudja magáról, hogy autista?
|__o__|
Ráveri-pi
hát azért hetyetye
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Barbira?
hát azért hetyetye
Reni?
Milyen szemérmes a prof úr! De azt elfelejtette említeni,hogy a facet a művházban nézte a könyvtárban és ott verte!
Taot!
Nonszensz amúgy hogy nem tellik neki egy relative olcsó hobbi eszközre így 800 fütyi mellett.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
most egy darabig páran nem ott vesznek parizert a prűd keccik!
hát azért hetyetye
Pusztán arról van szó, hogy sodika bipoláris zavarban (is) szenved, több komoly tanszéki elemzés alátámasztja ezt.
Sőt, valószínűleg előrehaladott állapotban, tehát a ciklusok igen gyorsan váltják egymást: amikor épp mániás szakaszban van, akkor jó a sodi kedve, nyugi van csodás a jövő, megtanul drónt reptetni, rajztáblát használni, berlini ügyvéd lesz, raspberry pi-t hekkelni megveszi hozzá ami kell.
Aztán utána a következő flokkban majd hallgathatod hogy közvetlen életveszély meg spórolás van.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
minek nézném a művházba, ha itthon is van...ott a mikulásünnnepségen vertem........
Te voltál a mikulás?
én hát!!!!!!!!!!!!
Nyilván Herr Schreck se normális. Örülhet, hogy egyáltalán talált egy albérlőt az ócska szobájára. Akit ráadásul meg le tud húzni rendszeresen több száz euróra, ha èppen megszorul egy kicsit.
Nem találna ő olyan könnyen valakit Endre helyett. Főleg úgy, hogy most már azt U.S. tudjuk, hogy dohányzik a lakásban.
megfann mit kap a sodi hanukára! Tüdőrákot!
hát azért hetyetye
Nekem van egy olyan kolléganőm, aki rendszeresen dohányzik, és valami iszonyat. A teljes irodáját, meg a személyét körbelengi egy olyan undorító szag, amit körülírni nem tudok. Nem sima dohány szag, hanem valami émelyítő édeskés iszonyat, tragikus. Ha csak belépek az irodájába, akkor is ha nincs is bent, felfordul a gyomrom.
Nem értem egyébként, pláne nőként ez hogy lehetséges. Nem tűnik fel neki, nem zavarja?
Hát ha Sodinak ilyen széjjeldohányzott ólban, beszűrődő cigifüstös 3 nm-en kell élnie az életét, az tragikus lehet. Émelyítő lakókörnyezet, ami rövid idő alatt kicsinálja az egyébként is kripli egészségét.
És pláne ha a natúr szagához még hozzájárul a fenti iszony, Jézusom... Nem csoda hogy minden munkatársa elkerüli, barátja nincs.
Ha jól tudom, ő maga nem dohányzik, ebben talán egyet lehet érteni.
De mi a helyzet a füvezéssel, drogozással? A nagy auticunamik közepén órákra elhallgatott és melócsát ismetelgetett, amikor arról faggattuk, füvezett-e Andiékkal, sosem válaszolt rá.
Márpedig amikor kínosan ügyel arra, hogy átugorjon kérdéseket, ott mindig világosabb a napnál, hogy telibe trafáltunk.
Andival és a libsi drogos társaságával legalább egyszer tuti füvezett, ez szinte 100%. Akkoriban a saját gyomrát felvágta volna, ha azzal imponál, idomul Andi szokásaihoz, életviteléhez.
De vajon azóta? Ez még egy nagyon nem kibontott része a snecológiának. Ösztönösen érzem hogy itt van valami titok. Nagyon sokmindent megmagyarázna, ha még mindig tolna valamit, legalább alkalmanként. Hogy hova tűnik a 800.000 fütyi, a furcsa hangulatváltozásokat, az olykor látványos leépüléseket, összefüggéstelen beszédet, máskor viszonylag kiegyensúlyozott beszédmódot, meg a feszítve tágra nyitott szemeket.
De még ha mondjuk nem is konkrétan füvezik, a nyugtatói, autista tablettái már tuti hogy durva függőséget alakítottak ki. Lásd a "télikabát terror" miatti egész addig elképzelhetetlen szintű őrjöngését.
Ti mit gondoltok?
Ti mit gondoltok?
Honnan szerezne füvet? Hacsak nem Herr Schrek vagy valamelyik kollégája szállítja neki, nem tudna szerezni.
A fű ráadásul nem drága, olcsóbban kijönne vele mint a sörrel, és nem okoz olyan pszichiátriai problémákat sem, amiket magyarázni akarsz vele.
A gyógyszer egy másik kérdés, a télikabátos sztori tényleg fura volt, ahogy a teljes berlini összeomlása, és azután két éven át tartó visszavonulása (ide néha írogatott, de gyakorlatilag folyamatosan ugyanazt hajtogatta) is. De ez sem bizonyíték.
te nő vagyol?????????????????óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nem hiszem, hogy füvezne vagy dohányozna, de az is biztos, hogy nem zavarja, ha Herr Schreck telefüstöli a lakást, mert iszonyat igénytelen.
Hogy gyógyszerre iszik, az viszont elég valószínű. Ha szed bármilyen antidepresszánst vagy hasonlót, akkor rá is tütükézik, hiszen egyfolytában ott az üveg a kezében. Az egy dolog, hogy ettől csak még gyorsabban épül le az agya, de a totál kripli szervezete és a szétkaszabolt belei biztosan megsínylik a folyamatos szeszelést, pláne ha gyógyszerre teszi. Valószínűleg folyamatosan fosik, és iszonyatos csatornaszagúakat fingik. Néha be is kulázik egy picit. Az alap bűzén felül ez újabb meggyőző érv lehet a kollégáknak, hogy ne álljanak szóba a gnómmal.
Nem vagyok nő te idióta!
Remélem nem verted ki rám.
Ha igen, akkor ezúton is gratulálok, ma hivatalosan is buzivá váltál.
sajsze, pedig el is képzeltem, hogy nézel ki((((((((((((((nőként.........
Persze csak ha nem vagy lábfetisiszta.
ezt nem én írtam...........
A hosszú haj megvan (hátulról néztek már nőnek), de szakállal nem hiszem hogy bejönnék neked :)
"...Nem értem egyébként, pláne nőként ez hogy lehetséges...."
én is úgy értelmeztem, hogy te vagy a nő, nem a kollégádra gondolsz itt
Ja bocs, akkor lehet hogy én fogalmaztam pontatlanul.
(Andi) Mindegy. Remélem akkor legalább szereztem pár nedves álmodozós órát egynémelyeknek.
nem igen!!!!!!!!!!!!!!
Nem feltétlenül nem!
Ennek mi a aforrása?
Épp hölgytársaságról dicsekedett, a trollok meg azon kacagtak, hogy mindezt az indexes "A gyagyás" topikban tette.
Többen elképzelték a szitut, hogy vajon a csaj tudja-e mi a topik címe xDDD
Egyáltalán elismerte valaha a faszverő videóit? Már azon felül, hogy közvetlenül küldte azokat valami nőnek, és nem ő töltötte fel a netre?
Egyszer a malatz plokkjan volt egy "interju" a gyagyassal, abban elismerte hogy a csodalatos asszonynak csinalt egy ilyet.
Hadovalt meg szellemi vezetorol is :D
A kérdés pont nem erre vonatkozott, hanem gondolom a buzioldalakra felnyomott cuccaira.
Amire természetesen "nem" a válasz, mint a bombagyáros archívumban is olvasható.
Újra kell nézni/olvasni az akkori termést. Perújrafelvételt kérek!
Egy troll le is fényképezte, azt ahogy vera néni felrakta a vonatra a második andi látogatáshoz 2014-ben.
Amikor onnan hazamenekítették, vera néni még élt, és kikényszeríthette, hogy gergő érte menjen autoval.
A kérdés, hogy vera néni halála után ment-e ki hozzá a tanárnő.
|__o__|
A bele Hamburgban pukkant ki. Akkor már nem élt, ezt biztosan tudjuk.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szegény kecske
ööarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haggyad már reggel nyugiban, megkávézott, elment szarni!
hát azért hetyetye
ncore-ra mehet fel a konyv, Hahó!
Úgy emlékszem az volt az egyik védekezése, hogy ugyan természetesen ő nem nézett meg semmit (biztos a szomszéd accountját láttuk), de ha így is történt volna, miért lenne attól buzi valaki, ha pasiként más férfiak maszturbáló videóit nézi ötletek, technikák ellesése miatt.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
S Z A R T A M ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
troooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootttttttttttttttyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tanítanak maszturbálni az etyetemen?
Na ugye!
Nem kéne kibannolni az ilyen színvonaltalan alakokat? A baszó is rohadtul unalmas?
Ez olyan mint a masztipartis kommenthez kapcsolódó régi érvelése, hogy ő nem érti miért baszogatjuk ezzel, amikor az egy másik sodi volt, de az a másik sodi sem úgy értette, mint ahogy mi gondoljuk. :D
Már meg is kaptam az utasítást, hogy mentálisan azonnal pusztítsam el az összes hosszú hajú, szakállas férfit.
sajsze
*beszopta*
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 05, 2018 17:13:57
x7)
sodipedia.sodika.org/images/4/49/Andi_komm_excel.png
Itt van, érdemes átolvasgatni.
A forumról tudja magáról, hogy autista?
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2018 17:17:03
x9)
"Rázberi pí" -K. E. Farkas
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
-
Dec 05, 2018 18:12:34
"Rázberi pí" -K. E. Farkas
és mit fog vele kezdeni a linuxguru? :) Dec 05, 2018 18:12:34
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2018 18:18:08
x6)
és mit fog vele kezdeni a linuxguru? :)
Ráveri-pi
xray
(
x21)
Dec 05, 2018 18:23:30
x21)
Dec 05, 2018 18:23:30
Ráveri-pi
legfeljebb xd Dec 05, 2018 18:23:30
broni
Dec 05, 2018 19:02:25
én is az előbb vertem ki!!!!!!!!!!!
Dec 05, 2018 19:02:25
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2018 19:10:56
x6)
én is az előbb vertem ki!!!!!!!!!!!
Barbira?
broni
Dec 05, 2018 20:14:03
egy helyi csajra a fészen))))))))))))))))
Dec 05, 2018 20:14:03
broni
Dec 05, 2018 20:21:02
youtu.be/Cv4tEUqKAeI
ez a zene, kecik!!!megyek én is fel pestre hajléktalannnak, így karácsony előtt mindent osztanak, meg talán fosztogatás is lesz...........
Ennek nagy részét!
A szerkezet hiánya!
Életem égett
Erdőt lángokban tükröz!
Az idő visszavonul
Kemény idők előre
A szabályok töröttek
És a szekerek hangosan kiabáltak!
Egy portál nyitva van.
A nyitottság portálja
A változás és a növekedés szembesülése
Ez a mérgező út
A tudás
révén Az értelmetlen
Az élet örömeinek elszáradása
Én magam a magasabb
magamé válok De mélyebb és mélyebb
Megfordulás
Egy emberi
szív Egy istenség szívével!
ISTEN!!
Kinek karok i töltse arany
Ahogy suttogják a hazugság a fülüket
Lives végződő
A distannt csillagos
tart engem trillázta
És soha nem sikerül
A kör lezárása az időhöz Különböző új kezdetek
emlékeztetése Jólét és szépség
ez a zene, kecik!!!megyek én is fel pestre hajléktalannnak, így karácsony előtt mindent osztanak, meg talán fosztogatás is lesz...........
Ennek nagy részét!
A szerkezet hiánya!
Életem égett
Erdőt lángokban tükröz!
Az idő visszavonul
Kemény idők előre
A szabályok töröttek
És a szekerek hangosan kiabáltak!
Egy portál nyitva van.
A nyitottság portálja
A változás és a növekedés szembesülése
Ez a mérgező út
A tudás
révén Az értelmetlen
Az élet örömeinek elszáradása
Én magam a magasabb
magamé válok De mélyebb és mélyebb
Megfordulás
Egy emberi
szív Egy istenség szívével!
ISTEN!!
Kinek karok i töltse arany
Ahogy suttogják a hazugság a fülüket
Lives végződő
A distannt csillagos
tart engem trillázta
És soha nem sikerül
A kör lezárása az időhöz Különböző új kezdetek
emlékeztetése Jólét és szépség
Dec 05, 2018 20:21:02
Bumburnyák
Dec 05, 2018 20:36:54
egy helyi csajra a fészen))))))))))))))))
Reni?
Dec 05, 2018 20:36:54
broni
Dec 05, 2018 20:47:44
titok................
Dec 05, 2018 20:47:44
még éltet a remény
(
x1)
Dec 05, 2018 21:07:20
x1)
titok................
Milyen szemérmes a prof úr! De azt elfelejtette említeni,hogy a facet a művházban nézte a könyvtárban és ott verte!
-
Dec 05, 2018 21:49:33
Facre verte, tehát az arcára élvezett a közértes kiscsajnak!
Dec 05, 2018 21:49:33
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 05, 2018 21:55:07
x7)
Kár, hogy pont rázberire nem telik neki, jó lenne élőben nézni a nyüszítéseit, amikor valami nem jön össze.
|__o__|
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2018 22:47:15
x9)
Kár, hogy pont rázberire nem telik neki, jó lenne élőben nézni a nyüszítéseit, amikor valami nem jön össze.
Nonszensz amúgy hogy nem tellik neki egy relative olcsó hobbi eszközre így 800 fütyi mellett.
-
Dec 06, 2018 05:08:22
sodi, milyen ajandekot veszel schrecknek karacsonyra? rendben, anyukadra semmi esetre sem akarsz penzt kolteni, de az ogre kurvara le fog huzni, ha nem leped meg valami erekessel!
Dec 06, 2018 05:08:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 06, 2018 05:16:19
x6)
Facre verte, tehát az arcára élvezett a közértes kiscsajnak!
most egy darabig páran nem ott vesznek parizert a prűd keccik!
-
Dec 06, 2018 06:16:37
sodi, milyen ajandekot veszel schrecknek karacsonyra? rendben, anyukadra semmi esetre sem akarsz penzt kolteni, de az ogre kurvara le fog huzni, ha nem leped meg valami erekessel!
Szerintem egy szep nagy melytorkos blowjob lesz az ajandeka asoditol, masniba kotve. Dec 06, 2018 06:16:37
tigris
Dec 06, 2018 08:19:32
ebben a sztoriban Schrekk a legbetegebb. Jó buzi, az rendben van, de rámenni egy ilyen fekete heges, torz, nyúzott fejű, ötvenes zsidónak kinéző alakra?
Dec 06, 2018 08:19:32
A válasz:
Dec 06, 2018 08:36:32
ebben a sztoriban Schrekk a legbetegebb. Jó buzi, az rendben van, de rámenni egy ilyen fekete heges, torz, nyúzott fejű, ötvenes zsidónak kinéző alakra?
holokauszt bűntudat Dec 06, 2018 08:36:32
bolgár jeti
(
x30)
Dec 06, 2018 09:11:52
x30)
Pusztán arról van szó, hogy sodika bipoláris zavarban (is) szenved, több komoly tanszéki elemzés alátámasztja ezt.
Sőt, valószínűleg előrehaladott állapotban, tehát a ciklusok igen gyorsan váltják egymást: amikor épp mániás szakaszban van, akkor jó a sodi kedve, nyugi van csodás a jövő, megtanul drónt reptetni, rajztáblát használni, berlini ügyvéd lesz, raspberry pi-t hekkelni megveszi hozzá ami kell.
Aztán utána a következő flokkban majd hallgathatod hogy közvetlen életveszély meg spórolás van.
broni
Dec 06, 2018 09:15:51
[quote=még éltet a remény]Milyen szemérmes a prof úr! De azt elfelejtette említeni,hogy a facet a művházban nézte a könyvtárban és ott verte

Úristen, ez egy ezrelékét se mutatja be a kettejük között történt eseményeknek, de már ennyiből világos, hogy sodika egy creepy szociopata.