Honnan az infó? Az reális, hogy a recskás nem tett le a tervéről, hogy Németországba szervezzen ki embereket, és utána jól lehúzza őket. De a profi élősködő Molnárfasz nem tudom, miért lépne le hirtelen külföldre.
jó, majd kiássuk!
hát azért hetyetye
csövesek 500-ért kiásssák!!!!!!ne fáradjá!!!!
Gyöngyi is hírhedt szocionista, ahogy a "református" Bata ésSchwarz Fekete nagyszülők is azok volták. Sőt, a pénzéhes, zsidó Sodika is MSZP bannereket pakolt ki a blogjára.
Alig várom, hogy molnárfaszt németül lássam üvöltözni egy videóban.
EIN KIND, EIN KNOCHEN!
És akkor Erzsebet Kiraly még nem is tudja, hogy a főbérlő akkor is bejárkál oda, ha sodi otthon van :)
Aki olyat ír hogy vok, az már kapásból buzi.
Kb. este 7-től kb.?
Nagyon szépen köszönjük szépen. Nem feltétlenül nem érdekelt senkit.
Te vagy az, Őszfasz?
Nicsak, mi történt? RGL-t is seggbebaszták az IMEI-ben, mint téged?
30000 euró hitelig le tud menni, nem kell még semmit eladni.
A CLEVELANDI FBI-T MINDIG CC-RE KELL TENNI!!!
:DDD
évai anikó
dehogy volt vele kapcsolata, csak a vibrátorát fotózta le.
a kis buzi sodi. a sodi a buzi. mert ilyen sodi a sodi.
hát azért hetyetye
Én sem vok xD
sodi bevallotta andinak hogy már nem áll fel a fasza. a gonosz boszorkány pedig kiröhögte
és elmondta nekünk :DDD
Mi a különbség a vok és a vagyok közt? Az agy.
Recskaboy fasza azért nem áll fel mert állandóan veri. Még Cuki Áront se bírná megkúrni, csak kiverni rá XDDD
Tajgi, mint másik recskabajnok ("14szer vertem ki ma, aka. nem vagyok impotens!!4"), magadra ismersz? Hát a banános kajmán? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
endi, meselj, honnan ismered zolit? csak nem egyazon intezmeny falai kozt mulattatok az idot, mikor eltunte fel evre?
Erzsébet pénze jó helyre ment, hiszen a SoDI produkciója még egy velvet címlapot is megérdemelt. Semmi oka nincs a csalódottságra.
Mibe, hogy feléven belül több nézője és feliratkozója lesz, mint Endrének?
Úriember a biztosra nem fogad!
Kenyér és víz.
igen, kicsit be van lassulva, de én is inkább zotyát nézném....
Biztos ami biztos, én azért szájbabasznám, ha utólag így letagadja, hogy segített neki valaki. Gondolom azt sem ismeri el, hogy eltartottként csövezett Vera néniék irodájában. Megint nagyon elszemtelenedett a Púpos, ennek koppanás lesz a vége.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kötél? Kender? Herbál mellé mariska is lesz Tiszavasváriban?
hát azért hetyetye
nszksz uram.
Hozd vissza de azonnal!
Lackó, Lackó, te már megint kibaszott buta vagy. Az összes közbeszerzés így működik ebben az országban, és nem én vagy a többi alvállalkozó lopjuk el a pénzt, mi elvégezzük a munkát. Ráadásul nem mi találjuk ki, mennyiért, hanem az általad imádott Orsósék. Minden egyes ilyen munka után kötelezően csurgatjuk vissza a pénzt a fideszes maffiózóknak. Azoknak, akikre én soha nem szavaztam, te viszont igen.
Tehát ezen logika mentén a te lelkeden szárad az, hogy nem jut pénz oktatásra, egészségügyre, a szegények támogatására. Az általad megszavazott, ócska bűnözők döntenek a költségvetésről, ami tele van stadionokkal, Várkert Bazárokkal, Városligetekkel és külföldi fociakadémiákkal.
A legironikusabb az egészben, hogy bár én világ életemben rühelltem a Fideszt és a szocikat, mégis mindkettő alatt jól tudtam élni. Mert hajlandó vagyok dolgozni, képes vagyok kommunikálni mást gondoló emberekkel, és használom az agyamat meg a hosszú évek során kiépített kapcsolati tőkémet.
A hozzád hasonló lumpenprolik pedig megszavazzák ezt a tolvajbandát puszta rosszindulatból. Legyen rossz a migránsnak, a hajléktalannak, a cigánynak, a zsidónak. Aztán nagyot néztek, amikor csak nektek lesz szarabb. Ostoba, gyűlölködő véglény vagy, Lackó, de beszoptad a faszt, mert a saját Führered kényszerít brutális túlórára a szalag mellett LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A presszó pedig bezárt, ezt is írtam már. Hogy közötök van-e ehhez, nem tudom.
Mifaaaaaaan??? Egy vérgeci troll bezáratta a Pirike Presszót? LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Zsír, nálad jobban elmentek otthonról, mint ahogy azt eddig gondoltam. Egyébként miért záratná be? Vagy ez téged miért zavarna? Csak nem igazak a hírek, hogy ott szoktál piálni, miközben anyád megdübben a konyhakövön?
Ne terelj, te zsíros geci! Nem a rendőr hazáról beszélek, tudod jól hogy ott két ház van egybeépítve a sarkon, én arról beszélek, ahol örökösen le van húzva a redőny a gyerekszobádban. Max csak akkor nézel ki az ablakon, ha a kémkakast bámulod. A rendőrt még elméletileg ismerem is, úgyhogy nagyon fog röhögni, ha egyszer felhívom, és bemutatkozok.
A Pirike presszót is mi zárattuk be, naná! A trollok keze mindenhova elér. Bronival egy hétvégén bementünk és kiittuk a vagyonukból őket.
De a lényegi kérdésre nem válaszoltál, te zsíros fasz! Apádnak vagy anyádnak kellett eltakarítani a havat? Te basztál segíteni, ugye?
Harmadszorra szavaztok kétharmadot a bűnöző Orsósnak ti, lumpenek. A liberális terrortól tartva, mi? LOOOOOLLLLLLLLLLL
Mert a Szadesz anno a bányában dolgoztatta a lumpeneket, mi? Minden prolinak nagyságos uramnak kellett szólítania a Szadesz-szavazó szomszédját, igaz? Esetleg akiről megtudták, hogy nem Kunczééket támogatta, azt kirúgták az állásából?
Ne nevettess már, Kisbuzi! A hozzád hasonló lumpenek azért szavaznak Orsósékra, mert elhiszik neki, hogy olyan világot teremt, ahol a tanulatlan, lusta, semmihez nem értő, parazita lumpenek lesznek a királyok. Ezért szerettétek Kádár atyuskát is, csak aztán kiderült, hogy hitelből finanszírozta a prolik dorbézolását. Orsós inkább csak ellopja a pénzt, aztán a hiányt veletek dolgoztatja le, tőletek veszi el.
A liberális vagy éppen a hozzám hasonló, konzervatívabb értelmiségi pedig lehet, hogy undorodik ettől a bolsevik tempótól, de mi meg tudunk élni, mert van szakmánk vagy diplománk, értünk ahhoz, amit csinálunk, vannak kapcsolataink. A ti torkotokon meg letolja a faszt a Viktor. Egészségetekre!
Ha végleg szétbassza az országot az általatok megszavazott, tolvaj Fidesz, akkor mi a menyasszonyommal fogjuk magunkat, és odébb állunk. Mert mi beszélünk nyelveket, vannak megtakarításaink, megtehetjük. Te és a többi lumpen viszont itt marad a szarkupacban. És ezt magatoknak köszönhetitek.
Zsíros! Tudom hány ház van ott. Épp ezt pofázom. És abból is csak kettő van egybeépítve. De én nem azokról beszélek, hanem ahol a zuhanyrózsát dugdosod a seggedbe. A hó előttetek is el van tolva, szóval arra válaszolj már végre, ki dolgozott vele? Biztos nem te, te lusta élősködő szardarab.
Már miért fényképeztem volna le a rendőr feleségét? 1. Ott se volt, 2. Ha akarok beszélni vele, felhívom telefonon (LOL!!). Nem a rendőr meg a felesége a lusta élősködő, hanem te.
Ezt a kommentet is nyomtasd ki nekik, kérdezd meg tőlük, hogy szerintük is egy lusta élősködő vagy-e.
Most mondom hogy nem fotóztam semmit te analfabéta retardált. Csak kíváncsi voltam, eltakarodtál-e dolgozni.
Nem kell nekem fotózni, van elég közös ismerősünk vasváriban ahhoz, hogy tudjam amit tudni akarok.
Amúgy azon nem gondolkodtál el, hogy lehet hogy a rendőr is troll. Tudod, a Cégen belül könnyen áramolnak az infók. De többet már nem segítek ;)
Púpi, a produkció itta meg a százforintos kávét, vagy te?
Zsír! Ott MINDEN ház előtt autó állt, nem csak a sárga transporterre meg a sötétkék mittudoménmire gondolok a sarkon. Bár azt elismerem, nem tudom hogy a tiétek volt-e vagy másvalaki parkolt oda éppen.
De a kérdést félig megválaszoltad. Apád akkor továbbra is külföldön van. Ezt jó tudni, muszáj lesz őt is tájékoztatni a kis dolgaidról :) Akkor kizárásos alapon csak anyád tolhatta el a havat, ugye?
Ezek szerint mégis van jogsid? Jesszusom milyen világban élünk, hogy ilyen skizoid paranoiás elmebetegeket volán elé engednek.
Kocsiba jogosítvány nélkül is be lehet ülni, Hahó!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Mondjuk akinek egy rendőr lakik az utcájában, az könnyen bátorkodik. Persze csak akkor, ha a rendőr tényleg az, akinek látszik..... ;)
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2019 14:47:55
Jo hir. Megtudtam par dolgot Sodirol. Ismerem Molnar F. Arpad jelenlegi baratnojet, a Brigit, aki Romaniabol van. Elmondasa szerint, Endre ki akarja oket vinni Nemetbe. Talalt is munkat nekik. Briginek csak takaritoit, de Arpinak valami "web content editor" valami express nevu cegnel. Sajnos tobbet nem tudok.
Honnan az infó? Az reális, hogy a recskás nem tett le a tervéről, hogy Németországba szervezzen ki embereket, és utána jól lehúzza őket. De a profi élősködő Molnárfasz nem tudom, miért lépne le hirtelen külföldre.
Jan 08, 2019 14:47:55
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 08, 2019 15:15:55
x6)
"Farkas Endre Kiss megosztott egy bejegyzést.
14 órája ·
Szemkilövetőkkel pacsizol, mert nem vagy magyar.
Azért."
A Rocskai klán nem ősbolsevikokból áll véletlenül?
hát azért hetyetye
14 órája ·
Azért."
broni
Jan 08, 2019 15:28:35
én csurkára szavazok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2019 15:28:35
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 08, 2019 15:40:24
x6)
én csurkára szavazok!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó, majd kiássuk!
broni
Jan 08, 2019 15:58:30
jó, majd kiássuk!
csövesek 500-ért kiásssák!!!!!!ne fáradjá!!!!
Jan 08, 2019 15:58:30
trendbeli garázdaság
Jan 08, 2019 17:08:01
"Farkas Endre Kiss megosztott egy bejegyzést.
14 órája ·
Azért."
14 órája ·
Azért."
Gyöngyi is hírhedt szocionista, ahogy a "református" Bata és
Jan 08, 2019 17:08:01
az erdész
Jan 08, 2019 18:24:02
ha eltekintünk attól hogy sodi egy degenerált majom,és egy egyenlet rendszerbe helyezzük az orbántszopó fidesz nyugdíjas propagandát, és az ezzel néhol nem összeegyeztethető mészárost öklöző megnyilvánulásokat, vagy azt az irigységbe forduló őszinte ámulatot, amikor arról beszélt a legutóbbi streamben hogy mészáros a leggazdagabb magyar, és egyszerűsítünk akkor azt kapjuk hogy sodesz kurvára leszarja az országot, leszarja a viktort, a zsidókat, a cigányokat, a nácikat, őt csak a pénz érdekli
Jan 08, 2019 18:24:02
Púpfal
Jan 08, 2019 18:41:29
Friss kép az ogrebarlangból.
Szóval nem baszták ki.
Az Ogre felszerelte a lámpáit a szekrény tetejére. Gobdolom ez újabb főbérlő lehúzást eredményezett xd
Szóval nem baszták ki.
Az Ogre felszerelte a lámpáit a szekrény tetejére. Gobdolom ez újabb főbérlő lehúzást eredményezett xd
Jan 08, 2019 18:41:29
-
Jan 08, 2019 18:41:55
Ez a Molnár Faszos németbe kiutazós sztori mennyire trú?
Molnár F-ék leszbek az új devizáshaverok? LOOOL
Molnár F-ék leszbek az új devizáshaverok? LOOOL
Alig várom, hogy molnárfaszt németül lássam üvöltözni egy videóban.
EIN KIND, EIN KNOCHEN!
Jan 08, 2019 18:41:55
broni
Jan 08, 2019 18:52:32
velvet olvastátok barbit????világsztárok a nyomába sincsennnek az instán!!!!!!!!!!
Jan 08, 2019 18:52:32
Isten átka
Jan 08, 2019 19:31:42
Mielött törölve lenne
Erzsebet Kiraly Te hozzad bejar a föberlö, mig nem vagy otthon? Te geyngeelmeju vagy Endre? Tenyleg nem ertelek!
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 10 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Én kértem meg rá. Nincsenek titkaim. :)
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 7 perce
Erzsebet Kiraly
Erzsebet Kiraly Ez nem titok kerdese Endre, te egy felnött ferfi vagy, aki elvileg önalloan el, erre a föberlöd mossa talan meg az alsodat is, vagy föz rad? Kezdek elbizonytalanodni a nemi identitasoddal kapcsolatban.Komolyan! Emlekszel mit irtam neked privatban, haaaaaaaat ma nem biztos, hogy azt irnam.
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : nem vok buzi, és hétvégén az ő főztjét eszem adott pénzért cserébe, ez sem titok, elmondtam a vlogban is.
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Erzsebet Kiraly Na jo, asszem ez nekem mar magas, inkabb egy nö fözne rad.
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Erzsebet Kiraly Mindenkinek vannak intim szferai, neked is kellenenek, hogy legyenek, de te a haziuraddal vagy parban, na megyek hanyni, bocs es szia.
Erzsebet Kiraly Te hozzad bejar a föberlö, mig nem vagy otthon? Te geyngeelmeju vagy Endre? Tenyleg nem ertelek!
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 10 perce
Farkas Endre Kiss
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 7 perce
Erzsebet Kiraly
Erzsebet Kiraly Ez nem titok kerdese Endre, te egy felnött ferfi vagy, aki elvileg önalloan el, erre a föberlöd mossa talan meg az alsodat is, vagy föz rad? Kezdek elbizonytalanodni a nemi identitasoddal kapcsolatban.Komolyan! Emlekszel mit irtam neked privatban, haaaaaaaat ma nem biztos, hogy azt irnam.
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : nem vok buzi, és hétvégén az ő főztjét eszem adott pénzért cserébe, ez sem titok, elmondtam a vlogban is.
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Erzsebet Kiraly Mindenkinek vannak intim szferai, neked is kellenenek, hogy legyenek, de te a haziuraddal vagy parban, na megyek hanyni, bocs es szia.
Jan 08, 2019 19:31:42
Pulykapénz
Jan 08, 2019 19:31:50
Sodi fb falán... :D prnt.sc/m4klsa
Jan 08, 2019 19:31:50
--
Jan 08, 2019 19:58:18
Mielött törölve lenne
És akkor Erzsebet Kiraly még nem is tudja, hogy a főbérlő akkor is bejárkál oda, ha sodi otthon van :)
Jan 08, 2019 19:58:18
Tigris
Jan 08, 2019 20:04:25
Buzi vagy sodi?
Jan 08, 2019 20:04:25
broni
Jan 08, 2019 20:20:14
youtu.be/-fpXrn2UGfE
ez a zene, kecik!!!!!!!!
Odalent... 02:36 A szövegek elrejtése
... Ó, hallja a mennydörgés
Hallgasd a hangokat
hallani a zajt a pokol
démonok, ördögök, sötét szellemek
egyházi horror mesék
A hordák halott ordít ...
Hogy ott
ahol a káosz uralkodik
ott lent
Ha elesett lelket életre
ott lent .. .
Földalatti
Odalenn ...
Ó, fátyol a halál
A lépést a haláltól
A föld démoni félelem
félelem valós
, hogy úgy érzem
ebben az örök éjszaka
ez a zene, kecik!!!!!!!!
Odalent... 02:36 A szövegek elrejtése
... Ó, hallja a mennydörgés
Hallgasd a hangokat
hallani a zajt a pokol
démonok, ördögök, sötét szellemek
egyházi horror mesék
A hordák halott ordít ...
Hogy ott
ahol a káosz uralkodik
ott lent
Ha elesett lelket életre
ott lent .. .
Földalatti
Odalenn ...
Ó, fátyol a halál
A lépést a haláltól
A föld démoni félelem
félelem valós
, hogy úgy érzem
ebben az örök éjszaka
Jan 08, 2019 20:20:14
broni
Jan 08, 2019 20:31:40
ez nem alma zenekar fórum!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2019 20:31:40
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 08, 2019 20:33:09
x9)
Púp, miért nem keresel rendes albérletet?
broni
Jan 08, 2019 20:39:41
a minuszosnak írtam!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2019 20:39:41
broni
Jan 08, 2019 21:08:43
lefagyott a faszom.
Jan 08, 2019 21:08:43
-
Jan 08, 2019 21:39:33
Buzeráns rém!
Jan 08, 2019 21:39:33
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2019 21:47:48
x22)
"nem vok buzi"
Aha, hihető...
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Aha, hihető...
-
Jan 08, 2019 22:09:57
Recskaboy, a konzumidióta:
Jan 08, 2019 22:09:57
xray
(
x21)
Jan 08, 2019 23:19:58
x21)
mijafasz az a stremelek? ez valami jiddis szexjáték?
-
Jan 09, 2019 00:06:22
Recskaboy egy napja:
Délelőtt pancsi, délután pabdzsi, este meg faszcsi.
Délelőtt pancsi, délután pabdzsi, este meg faszcsi.
Jan 09, 2019 00:06:22
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 09, 2019 00:34:04
x16)
"nem vok buzi"
Aha, hihető...
Aha, hihető...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 09, 2019 00:34:09
x37)
A "nem vagyok buzi" pont ugyanaz, mint a nem fatyok balek, 38 percben kifejtve. Aki nem az, annak nem kell bizonygatnia, ilyen nagyon egyszerű ez, Endre.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 09, 2019 00:35:58
x9)
Recskaboy, a konzumidióta:

Kb. este 7-től kb.?
Nagyon szépen köszönjük szépen. Nem feltétlenül nem érdekelt senkit.
-
Jan 09, 2019 00:39:09
Cvi Huang a pofádat beleverem holnap a betonba, azt hitted majd névvel és címmel trolkodhatsz te moslék patkány, az IMEI.ben seggenkúrt minicigányra ugxanez vonatkozik. Most írok az olasz kövtségnek, hogy dobjanak ki onnan te patkány
Jan 09, 2019 00:39:09
az erdész
Jan 09, 2019 00:40:56
szarfaszú sodi a sodi! Hahó!
Jan 09, 2019 00:40:56
xray
(
x21)
Jan 09, 2019 00:54:28
x21)
sneci, most olvastam:
Jesszusom, most néztem, hogy egy kisebb autó árába kerül, ha az ember implantátumokra épülő teljes fogsort szeretne itten, Németországban!
15-17 ezer euró!
szóval, kezdheted a kütyüidet féláron eladni, h belekezdj a dentális holokauszt felszámolásába.
Jesszusom, most néztem, hogy egy kisebb autó árába kerül, ha az ember implantátumokra épülő teljes fogsort szeretne itten, Németországban!
15-17 ezer euró!
szóval, kezdheted a kütyüidet féláron eladni, h belekezdj a dentális holokauszt felszámolásába.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 09, 2019 01:20:14
x37)
Cvi Huang a pofádat beleverem holnap a betonba, azt hitted majd névvel és címmel trolkodhatsz te moslék patkány, az IMEI.ben seggenkúrt minicigányra ugxanez vonatkozik. Most írok az olasz kövtségnek, hogy dobjanak ki onnan te patkány
Te vagy az, Őszfasz?
Nicsak, mi történt? RGL-t is seggbebaszták az IMEI-ben, mint téged?
Stream Elek
Jan 09, 2019 02:24:14
sneci, most olvastam:
15-17 ezer euró!
15-17 ezer euró!
30000 euró hitelig le tud menni, nem kell még semmit eladni.
Jan 09, 2019 02:24:14
-
Jan 09, 2019 07:31:45
Mielött törölve lenne
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 10 perce
Farkas Endre Kiss
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 7 perce
Erzsebet Kiraly
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
itt vmi "lamour" volt keszuloben, a 23-as csodaval. A recskas meg gondolom elkezdett arcoskodni hogy a foberlojet csicskaztatja. Biztos nem ilyen reakciora szamitott az ostoba luzer. Erzsebet Kiraly Te hozzad bejar a föberlö, mig nem vagy otthon? Te geyngeelmeju vagy Endre? Tenyleg nem ertelek!
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 10 perce
Farkas Endre Kiss
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 7 perce
Erzsebet Kiraly
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Elrejtés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Szerkesztés vagy törlés
Tetszik
· Válasz · 4 perce
Erzsebet Kiraly
Jan 09, 2019 07:31:45
-
Jan 09, 2019 08:20:18
beleneztem az egyik pubg streambe (twitchen ps4 pubg 3/4 a video neve, 5. perctol) , es egy csaj akart snecitol telefonon 4500eurot kolcsonkerni. ki a fene az a csaj?
Jan 09, 2019 08:20:18
Molnár F. Árpád
Jan 09, 2019 08:55:31
A CLEVELANDI FBI-T MINDIG CC-RE KELL TENNI!!!
Jan 09, 2019 08:55:31
tigris
Jan 09, 2019 09:02:25
beleneztem az egyik pubg streambe (twitchen ps4 pubg 3/4 a video neve, 5. perctol) , es egy csaj akart snecitol telefonon 4500eurot kolcsonkerni. ki a fene az a csaj?
Jan 09, 2019 09:02:25
broni
Jan 09, 2019 09:25:05
évai anikó
Jan 09, 2019 09:25:05
broni
Jan 09, 2019 09:42:08
lévai
Jan 09, 2019 09:42:08
-
Jan 09, 2019 09:49:05
a magyar rogvalosagban gyorsan hire ment hogy asodi az uj balek fejostehen a havi 800 futyivel Jan 09, 2019 09:49:05
nem fatyok balek
Jan 09, 2019 10:19:53
talán egy nővel volt igazolt kapcsolata snecinek (angyika) aki szerint sneci nem heteroszexuális, mert nem állt rá fel a fasza, ha jól emlékszem. lehet, hogy nem buzi, de nem hetero, valami lmbtq alfaj lehet. de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Jan 09, 2019 10:19:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 09, 2019 10:23:28
x6)
talán egy nővel volt igazolt kapcsolata snecinek (angyika) aki szerint sneci nem heteroszexuális, mert nem állt rá fel a fasza, ha jól emlékszem. lehet, hogy nem buzi, de nem hetero, valami lmbtq alfaj lehet. de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Laci
Jan 09, 2019 10:24:26
"nem vok buzi"
Aha, hihető...
Aha, hihető...
Én sem vok xD
Jan 09, 2019 10:24:26
tigris
Jan 09, 2019 10:24:39
sodi bevallotta andinak hogy már nem áll fel a fasza. a gonosz boszorkány pedig kiröhögte
Jan 09, 2019 10:24:39
nem fatyok balek
Jan 09, 2019 10:26:20
a hermafrodita meg alázza a buzi sodikát a saját oldalán:
Eszter Fórizs Buuskám az ANYÁD! FOFG MÁR BE A POFÁD SODI!
Eszter Fórizs Buuskám az ANYÁD! FOFG MÁR BE A POFÁD SODI!
Jan 09, 2019 10:26:20
nem fatyok balek
Jan 09, 2019 10:39:17
ezért üldözted, ezért gáncsoltad andi munkáját ahol tudtad, mert ő volt a bizonyíték, hogy buzi vagy. szegény andi, ő csak segíteni akart egy autistának aki a rendszer áldozatának hazudta magát, nem tudta mit vesz a nyakába.
Jan 09, 2019 10:39:17
Mortal Danger
Jan 09, 2019 10:45:17
Mi a különbség a vok és a vagyok közt? Az agy.
Jan 09, 2019 10:45:17
Hiénaverő
(
x17)
Jan 09, 2019 11:14:06
x17)
Recskaboy fasza azért nem áll fel mert állandóan veri. Még Cuki Áront se bírná megkúrni, csak kiverni rá XDDD
Tajgi, mint másik recskabajnok ("14szer vertem ki ma, aka. nem vagyok impotens!!4"), magadra ismersz? Hát a banános kajmán? :D
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 09, 2019 12:22:06
x3)
Sodi egyetlen valódi nézője, a flokkon rendszeresen kommentelő Re Zoli szintén vlogolásba kezd: youtu.be/9XWyl70wVds
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
-
Jan 09, 2019 13:18:03
Sodi egyetlen valódi nézője, a flokkon rendszeresen kommentelő Re Zoli szintén vlogolásba kezd: youtu.be/9XWyl70wVds
endi, meselj, honnan ismered zolit? csak nem egyazon intezmeny falai kozt mulattatok az idot, mikor eltunte fel evre?
Jan 09, 2019 13:18:03
D.Dezső
Jan 09, 2019 13:23:22
Sodi 100 ft-os kurva :)
Facebook:
Erzsebet Kiraly Idefigyelj Endre, kezd fogyni a türelmem! Mi az, hogy te is ennyiert ehettel?
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : mindenki, aki ott volt az épületben, mit nem értesz? A Novák Előd adott állandó belépőt.
Erzsebet Kiraly Elöször is, tisztan emlekszem egy fillered nem volt, mi adtunk neked 100 forintot kavera, vagy az Eszter vett valamit neked. Saját bevallásod szerint egyszer voltál a parlamentben, mi ez a többszörös?
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : állandó belépőm volt, csomó videót készítettem bent.
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : Eszter Fórizs a videóimat támogatta, nem engem. Mint ahogy azóta én is támogattam pár videóját, de nem őt
Erzsebet Kiraly Erzsebet Kiraly Egy fillér nélküli csóró voltál mén én is megszántalak 200 forinttal. Csalódtam ismét benned, könnyen felejtessz, de nem mindenki!
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : nem engem segítettél, hanem a produkciót: a videóm költségvetéséhez járultál hozzá ezzel.
Facebook:
Erzsebet Kiraly Idefigyelj Endre, kezd fogyni a türelmem! Mi az, hogy te is ennyiert ehettel?
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : mindenki, aki ott volt az épületben, mit nem értesz? A Novák Előd adott állandó belépőt.
Erzsebet Kiraly Elöször is, tisztan emlekszem egy fillered nem volt, mi adtunk neked 100 forintot kavera, vagy az Eszter vett valamit neked. Saját bevallásod szerint egyszer voltál a parlamentben, mi ez a többszörös?
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : állandó belépőm volt, csomó videót készítettem bent.
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : Eszter Fórizs a videóimat támogatta, nem engem. Mint ahogy azóta én is támogattam pár videóját, de nem őt
Erzsebet Kiraly Erzsebet Kiraly Egy fillér nélküli csóró voltál mén én is megszántalak 200 forinttal. Csalódtam ismét benned, könnyen felejtessz, de nem mindenki!
Farkas Endre Kiss Erzsebet Kiraly : nem engem segítettél, hanem a produkciót: a videóm költségvetéséhez járultál hozzá ezzel.
Jan 09, 2019 13:23:22
kábító pitonszag
(
x1)
Jan 09, 2019 13:28:17
x1)
Facebook:
Facebook:
Erzsébet pénze jó helyre ment, hiszen a SoDI produkciója még egy velvet címlapot is megérdemelt. Semmi oka nincs a csalódottságra.
broni
Jan 09, 2019 13:30:08
ez a zoli is youtube sztár lesz, ugy látom........
Jan 09, 2019 13:30:08
broni
Jan 09, 2019 14:45:56
mindenki indíccson flokkott!!!!!!!!!!!
Jan 09, 2019 14:45:56
broni
Jan 09, 2019 15:47:42
Jan 09, 2019 15:47:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 09, 2019 15:59:42
ez a zoli is youtube sztár lesz, ugy látom........
Jan 09, 2019 15:59:42
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 09, 2019 16:02:46
x2)
Úriember a biztosra nem fogad!
broni
Jan 09, 2019 16:14:51
igen, kicsit be van lassulva, de én is inkább zotyát nézném....
Jan 09, 2019 16:14:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 09, 2019 16:47:04
x37)
Facebook:
Facebook:
Biztos ami biztos, én azért szájbabasznám, ha utólag így letagadja, hogy segített neki valaki. Gondolom azt sem ismeri el, hogy eltartottként csövezett Vera néniék irodájában. Megint nagyon elszemtelenedett a Púpos, ennek koppanás lesz a vége.
broni
Jan 09, 2019 17:29:12
küldjetek már pénzt barbiszarrra!!!!!!!!!
Jan 09, 2019 17:29:12
xray
(
x21)
Jan 09, 2019 17:35:45
x21)
Jan 09, 2019 17:35:45
küldjetek már pénzt barbiszarrra!!!!!!!!!
én barbiszart küldök, de csináltass egy dns tesztet, hátha mégsem az övé. Jan 09, 2019 17:35:45
démoncimbi__
Jan 09, 2019 17:37:10
Nézd csak, Trendbeli Garázdaság, honnan kapod a rúgást.
444.hu/2019/01/09/a-ner-oligarchainak-jatszotere-lett-a-varosliget-mar-azt-sem-tudni-hol-allnak-meg-a-koltsegek
Egyébként van a szekrényemben egy kötél, számodra elkülönítve, azokra az időkre, amikor majd borul a bili...Lógni fogsz a tönkretett és meggyilkolt magyar családokért, gyerekekért, rokkantakért stb.
Azok a pénzek, amelyek túlárazott közbeszerzések révén jutnak hozzád és amiből eteted a kurvádat, azok a pénzek pont ezek miatt nem jutnak például az egészségügybe, aminek az eredménye: várólisták, elkésett beavatkozások, halottak, tönkrement családok stb.
Vér tapad a kezedhez.
Te egy gyilkos vagy, és lógni fogsz ezért.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
444.hu/2019/01/09/a-ner-oligarchainak-jatszotere-lett-a-varosliget-mar-azt-sem-tudni-hol-allnak-meg-a-koltsegek
Egyébként van a szekrényemben egy kötél, számodra elkülönítve, azokra az időkre, amikor majd borul a bili...Lógni fogsz a tönkretett és meggyilkolt magyar családokért, gyerekekért, rokkantakért stb.
Azok a pénzek, amelyek túlárazott közbeszerzések révén jutnak hozzád és amiből eteted a kurvádat, azok a pénzek pont ezek miatt nem jutnak például az egészségügybe, aminek az eredménye: várólisták, elkésett beavatkozások, halottak, tönkrement családok stb.
Vér tapad a kezedhez.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
Jan 09, 2019 17:37:10
David Hasselhoff poszter
Jan 09, 2019 17:41:38
*elismerően néz le Lackóra*
Jan 09, 2019 17:41:38
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 17:43:05
x9)
Inkább magadat akaszd fel lol
Azzal is csökkennek az adóterhek lmao
Azzal is csökkennek az adóterhek lmao
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 09, 2019 17:44:18
x6)
Vér tapad a kezedhez.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
Vér tapad a kezedhez.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
Kötél? Kender? Herbál mellé mariska is lesz Tiszavasváriban?
-
Jan 09, 2019 17:46:17
nem engem segítettél, hanem a produkciót: a videóm költségvetéséhez járultál hozzá ezzel." Recskas letezik nalad undoritobb fereg?
Jan 09, 2019 17:46:17
broni
Jan 09, 2019 17:51:21
én barbiszart küldök, de csináltass egy dns tesztet, hátha mégsem az övé.
nszksz uram.
Jan 09, 2019 17:51:21
Dühös Néző
Jan 09, 2019 18:29:28
Nem úgy volt, hogy csak egyszeri belépőt kapott?
Jan 09, 2019 18:29:28
Penzmento
(
x6)
Jan 09, 2019 18:47:29
x6)
Egyszeri, de a veknire való tekintettel ÁLLandó belépő. Nyelvtanilag mindig igazat mond a sodi, zsidó!
🕎Endigame🕎
D.Dezső
Jan 09, 2019 19:07:18
A valóság tényleg mindig durvább mint amit mi gondolunk...
Sodi bazmeg, te levetett fishbone pulcsiért meg 200 ft-ért udvaroltál öregasszonyoknak? Úgyhogy közben ráadásul buzi vagy?
kommentek:
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218269942007812&id=1468622787&anchor_composer=false
Sodi bazmeg, te levetett fishbone pulcsiért meg 200 ft-ért udvaroltál öregasszonyoknak? Úgyhogy közben ráadásul buzi vagy?
kommentek:
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218269942007812&id=1468622787&anchor_composer=false
Jan 09, 2019 19:07:18
Hiénaverő
(
x17)
Jan 09, 2019 19:13:31
x17)
Remek műsor megy Púpfalon, folyik a tényfeltárás, hazudozásaival szopatják a Gyagyást aki folyton szmájlizik. Ugye tudjuk ez mit jelent? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 19:18:25
x9)
Púp, mi lesz most hogy a Szexnagyik is ellened fordultak a púpfalon?
Magányos sodi lesz asodi?
Magányos sodi lesz asodi?
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 19:22:41
Zsír, ugye az apád volt az, aki eltolta a házatok elől a havat? Vagy ezt is szerencsétlen anyádnak kellett megcsinálnia, aki főz rád, mos rád?
Nem hinném, hogy neked lenne jogsid, hiszen skizofrén elmebetegeknek nem adnak ki olyat, gondolom apád jött haza a ház előtt álló autóval. És neki kellett végre minden otthoni munkát megcsinálni, mert te csak kuksolsz a lehúzott redőny mögött a kisszobában. Vagy a Jabilban gályáztál napközben, azért volt nálad olyan sötét?
Amúgy kifestettétek a házat? Amikor pár éve arra jártam, emlékeim szerint nem volt ilyen élénk színű. Ebben is apádnak kellett intézkednie, mert felőled leomolhatott vokna az egész vakolat, te csatakos buzi.
Legközelebb megkérdezem a Pirike presszóban, mennyit van otthon apád és te mennyit szoktál segíteni. Csak most nagy csönd volt ott, lehet hogy zárva is voltak.
Nem hinném, hogy neked lenne jogsid, hiszen skizofrén elmebetegeknek nem adnak ki olyat, gondolom apád jött haza a ház előtt álló autóval. És neki kellett végre minden otthoni munkát megcsinálni, mert te csak kuksolsz a lehúzott redőny mögött a kisszobában. Vagy a Jabilban gályáztál napközben, azért volt nálad olyan sötét?
Amúgy kifestettétek a házat? Amikor pár éve arra jártam, emlékeim szerint nem volt ilyen élénk színű. Ebben is apádnak kellett intézkednie, mert felőled leomolhatott vokna az egész vakolat, te csatakos buzi.
Legközelebb megkérdezem a Pirike presszóban, mennyit van otthon apád és te mennyit szoktál segíteni. Csak most nagy csönd volt ott, lehet hogy zárva is voltak.
Jan 09, 2019 19:22:41
jabil raktáros
Jan 09, 2019 19:28:45
Egyébként van a szekrényemben egy kötél...
Hozd vissza de azonnal!
Jan 09, 2019 19:28:45
kínzó kérdés
Jan 09, 2019 19:34:24
Vér tapad a kezedhez.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
Vér tapad a kezedhez.
Érted?
Örülök neki.
Szia.
Lackó, Lackó, te már megint kibaszott buta vagy. Az összes közbeszerzés így működik ebben az országban, és nem én vagy a többi alvállalkozó lopjuk el a pénzt, mi elvégezzük a munkát. Ráadásul nem mi találjuk ki, mennyiért, hanem az általad imádott Orsósék. Minden egyes ilyen munka után kötelezően csurgatjuk vissza a pénzt a fideszes maffiózóknak. Azoknak, akikre én soha nem szavaztam, te viszont igen.
Tehát ezen logika mentén a te lelkeden szárad az, hogy nem jut pénz oktatásra, egészségügyre, a szegények támogatására. Az általad megszavazott, ócska bűnözők döntenek a költségvetésről, ami tele van stadionokkal, Várkert Bazárokkal, Városligetekkel és külföldi fociakadémiákkal.
A legironikusabb az egészben, hogy bár én világ életemben rühelltem a Fideszt és a szocikat, mégis mindkettő alatt jól tudtam élni. Mert hajlandó vagyok dolgozni, képes vagyok kommunikálni mást gondoló emberekkel, és használom az agyamat meg a hosszú évek során kiépített kapcsolati tőkémet.
A hozzád hasonló lumpenprolik pedig megszavazzák ezt a tolvajbandát puszta rosszindulatból. Legyen rossz a migránsnak, a hajléktalannak, a cigánynak, a zsidónak. Aztán nagyot néztek, amikor csak nektek lesz szarabb. Ostoba, gyűlölködő véglény vagy, Lackó, de beszoptad a faszt, mert a saját Führered kényszerít brutális túlórára a szalag mellett LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 09, 2019 19:34:24
démoncimbi__
Jan 09, 2019 19:40:29
Felkérdező troll!
Írtam már korábban is, te bűnöző, hogy rossz házat figyelsz.
Az a rendőr háza. Érted? És nem "anyám", hanem az ő felesége. Ezt is írtam, retard. Átviszem neki a kommentedet kinyomtatva, csak hogy képben legyen, hogy
egy erőszakos aberrált bűnöző a családját figyeli lesből.
A szomszéd könyvelőhöz is átvittem a múltkor amit írtatok róla és hogy szerintetek ő mit mondott rólam,de csak hebegett-habogott az is, hogy nem tud semmiről...
Javasolnám egyébként, hogy legközelebb ne lesből figyelgesd a rendőr családját, ha velem van bajod, hanem csenges be hozzám, és akkor kimegyek és lejátsszuk egy életre, te köpet!
Az a rendőr háza. Érted? És nem "anyám", hanem az ő felesége. Ezt is írtam, retard. Átviszem neki a kommentedet kinyomtatva, csak hogy képben legyen, hogy
A szomszéd könyvelőhöz is átvittem a múltkor amit írtatok róla és hogy szerintetek ő mit mondott rólam,de csak hebegett-habogott az is, hogy nem tud semmiről...
Javasolnám egyébként, hogy legközelebb ne lesből figyelgesd a rendőr családját, ha velem van bajod, hanem csenges be hozzám, és akkor kimegyek és lejátsszuk egy életre, te köpet!
Jan 09, 2019 19:40:29
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 19:43:06
x9)
"Átviszem neki a kommentedet kinyomtatva"
Miért nem mutatod csak szimplán meg a mobilodon?
Miért nem mutatod csak szimplán meg a mobilodon?
trendbeli garázdaság
Jan 09, 2019 19:45:21
Mifaaaaaaan??? Egy vérgeci troll bezáratta a Pirike Presszót? LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Zsír, nálad jobban elmentek otthonról, mint ahogy azt eddig gondoltam. Egyébként miért záratná be? Vagy ez téged miért zavarna? Csak nem igazak a hírek, hogy ott szoktál piálni, miközben anyád megdübben a konyhakövön?
Jan 09, 2019 19:45:21
démoncimbi__
Jan 09, 2019 19:48:03
Trendbeli Garázdaság!
Retardbünöző!
Igen, tavasszal Orbán szavaztam, életemben először és utoljára, miattatok.
Azt mondják, az az igazi iskola, ha valaki nem olvas valamiről, hanem átéli. Én pedig átéltem, miért is nem lehet Orbánt leváltani: a libsi haverjaid miatt, mert a fideszes mag többsége nem Orbánra szavaz, hanem a libsik ellen.
A libsik ugyanúgy felelősek Orbánék bűncselekményeiért.
Retardbünöző!
Azt mondják, az az igazi iskola, ha valaki nem olvas valamiről, hanem átéli. Én pedig átéltem, miért is nem lehet Orbánt leváltani: a libsi haverjaid miatt, mert a fideszes mag többsége nem Orbánra szavaz, hanem a libsik ellen.
Jan 09, 2019 19:48:03
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 19:52:14
Felkérdező troll!
Ne terelj, te zsíros geci! Nem a rendőr hazáról beszélek, tudod jól hogy ott két ház van egybeépítve a sarkon, én arról beszélek, ahol örökösen le van húzva a redőny a gyerekszobádban. Max csak akkor nézel ki az ablakon, ha a kémkakast bámulod. A rendőrt még elméletileg ismerem is, úgyhogy nagyon fog röhögni, ha egyszer felhívom, és bemutatkozok.
A Pirike presszót is mi zárattuk be, naná! A trollok keze mindenhova elér. Bronival egy hétvégén bementünk és kiittuk a vagyonukból őket.
De a lényegi kérdésre nem válaszoltál, te zsíros fasz! Apádnak vagy anyádnak kellett eltakarítani a havat? Te basztál segíteni, ugye?
Jan 09, 2019 19:52:14
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 19:52:29
x9)
Akkora retard vagy hogy egy internetes fórum ellenében szavaztál a "patásorbánra"
lol
lol
démoncimbi__
Jan 09, 2019 19:55:23
Felkérdező troll!
Erőszakos, degenerált bűnöző!
Itt 4-5 ház van egymás mellett, amelyek száma 23-as:
23/A, 23/B/, 23/C stb., és a mi házunk nem egybeépített, de még csak nem is a sarkon.
És milyen a rendőr felesége? Lefényképezted? Felrakta a nemlétező zárt levelezőlistára a képet?
Te ostoba fasz retard!
23/A, 23/B/, 23/C stb., és a mi házunk nem egybeépített, de még csak nem is a sarkon.
És milyen a rendőr felesége? Lefényképezted? Felrakta a nemlétező zárt levelezőlistára a képet?
Te ostoba fasz retard!
Jan 09, 2019 19:55:23
trendbeli garázdaság
Jan 09, 2019 20:00:59
Trendbeli Garázdaság!
Retardbünöző!
Retardbünöző!
Harmadszorra szavaztok kétharmadot a bűnöző Orsósnak ti, lumpenek. A liberális terrortól tartva, mi? LOOOOOLLLLLLLLLLL
Mert a Szadesz anno a bányában dolgoztatta a lumpeneket, mi? Minden prolinak nagyságos uramnak kellett szólítania a Szadesz-szavazó szomszédját, igaz? Esetleg akiről megtudták, hogy nem Kunczééket támogatta, azt kirúgták az állásából?
Ne nevettess már, Kisbuzi! A hozzád hasonló lumpenek azért szavaznak Orsósékra, mert elhiszik neki, hogy olyan világot teremt, ahol a tanulatlan, lusta, semmihez nem értő, parazita lumpenek lesznek a királyok. Ezért szerettétek Kádár atyuskát is, csak aztán kiderült, hogy hitelből finanszírozta a prolik dorbézolását. Orsós inkább csak ellopja a pénzt, aztán a hiányt veletek dolgoztatja le, tőletek veszi el.
A liberális vagy éppen a hozzám hasonló, konzervatívabb értelmiségi pedig lehet, hogy undorodik ettől a bolsevik tempótól, de mi meg tudunk élni, mert van szakmánk vagy diplománk, értünk ahhoz, amit csinálunk, vannak kapcsolataink. A ti torkotokon meg letolja a faszt a Viktor. Egészségetekre!
Ha végleg szétbassza az országot az általatok megszavazott, tolvaj Fidesz, akkor mi a menyasszonyommal fogjuk magunkat, és odébb állunk. Mert mi beszélünk nyelveket, vannak megtakarításaink, megtehetjük. Te és a többi lumpen viszont itt marad a szarkupacban. És ezt magatoknak köszönhetitek.
Jan 09, 2019 20:00:59
démoncimbi__
Jan 09, 2019 20:01:40
Nem hiszem el, bazmeg. :))
Idejön messziről, hogy figyelgessen, mint egy aberrált kukkoló, aztán összekeveri a házunkat a rendőrével, és az ő családját kezdi el fényképezgetni. :)))
Idejön messziről, hogy figyelgessen, mint egy aberrált kukkoló, aztán összekeveri a házunkat a rendőrével, és az ő családját kezdi el fényképezgetni. :)))
Jan 09, 2019 20:01:40
Felkérdezö troll
Jan 09, 2019 20:04:07
Felkérdező troll!
Te ostoba fasz retard!
Te ostoba fasz retard!
Zsíros! Tudom hány ház van ott. Épp ezt pofázom. És abból is csak kettő van egybeépítve. De én nem azokról beszélek, hanem ahol a zuhanyrózsát dugdosod a seggedbe. A hó előttetek is el van tolva, szóval arra válaszolj már végre, ki dolgozott vele? Biztos nem te, te lusta élősködő szardarab.
Már miért fényképeztem volna le a rendőr feleségét? 1. Ott se volt, 2. Ha akarok beszélni vele, felhívom telefonon (LOL!!). Nem a rendőr meg a felesége a lusta élősködő, hanem te.
Ezt a kommentet is nyomtasd ki nekik, kérdezd meg tőlük, hogy szerintük is egy lusta élősködő vagy-e.
Jan 09, 2019 20:04:07
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 20:07:51
Nem hiszem el, bazmeg. :))
Most mondom hogy nem fotóztam semmit te analfabéta retardált. Csak kíváncsi voltam, eltakarodtál-e dolgozni.
Nem kell nekem fotózni, van elég közös ismerősünk vasváriban ahhoz, hogy tudjam amit tudni akarok.
Amúgy azon nem gondolkodtál el, hogy lehet hogy a rendőr is troll. Tudod, a Cégen belül könnyen áramolnak az infók. De többet már nem segítek ;)
Jan 09, 2019 20:07:51
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 20:10:30
x9)
Tényleg zsír, most már engem is izgat a dolog!
démoncimbi__
Jan 09, 2019 20:10:41
Trendbeli Garázdaság!
Ahhoz képest, hogy Orbán tömi a zsebedet a tőlünk, adőfizetőktől lopott pénzből, elég hálátlanság, hogy itt köpködöd. A haverjaid ott PestiSrácokon mit szólnak ehhez? Vagy ők is így vannak vele, jól megélnek a Fideszből, de attól még O1G?
Ha tudnál szöveget értelmezni, értenéd, amit írtam, hogy életemben egyszer szavaztam Orbánra, miattatok. Hogy a többiek mióta meg miért teszik ezt, nem érdekel.
Többet nem szavazok rá, mert ugyanolyan szemét banda, mint a baloldal, és én nem veszek részt a "szavazzunk arra, aki kevesebbet lop" játékban.
Felkérdező troll!
Apám külföldön van, én pedig nem mentem ma a kocsival, így a házunk előtt sem állhatott semmilyen kocsi. Fentebb azt írtad, állt, szóval igenis a rendőr házát figyelted, te fasz.
Ahhoz képest, hogy Orbán tömi a zsebedet a tőlünk, adőfizetőktől lopott pénzből, elég hálátlanság, hogy itt köpködöd. A haverjaid ott PestiSrácokon mit szólnak ehhez? Vagy ők is így vannak vele, jól megélnek a Fideszből, de attól még O1G?
Ha tudnál szöveget értelmezni, értenéd, amit írtam, hogy életemben egyszer szavaztam Orbánra, miattatok. Hogy a többiek mióta meg miért teszik ezt, nem érdekel.
Többet nem szavazok rá, mert ugyanolyan szemét banda, mint a baloldal, és én nem veszek részt a "szavazzunk arra, aki kevesebbet lop" játékban.
Felkérdező troll!
Apám külföldön van, én pedig nem mentem ma a kocsival, így a házunk előtt sem állhatott semmilyen kocsi. Fentebb azt írtad, állt, szóval igenis a rendőr házát figyelted, te fasz.
Jan 09, 2019 20:10:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 20:14:24
x9)
Ez az ember szavazhat!
This is democracy manifest!
This is democracy manifest!
Kémlégy
(
x2)
Jan 09, 2019 20:14:34
x2)
Facebook:
Facebook:
Púpi, a produkció itta meg a százforintos kávét, vagy te?
-
Jan 09, 2019 20:14:59
Trendbeli Garázdaság!
Felkérdező troll!
csira te milyen adot fizetsz? Ahhoz képest, hogy Orbán tömi a zsebedet a tőlünk, adőfizetőktől lopott pénzből, elég hálátlanság, hogy itt köpködöd. A haverjaid ott PestiSrácokon mit szólnak ehhez? Vagy ők is így vannak vele, jól megélnek a Fideszből, de attól még O1G?
Felkérdező troll!
Jan 09, 2019 20:14:59
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 20:16:00
Trendbeli Garázdaság!
Felkérdező troll!
Felkérdező troll!
Zsír! Ott MINDEN ház előtt autó állt, nem csak a sárga transporterre meg a sötétkék mittudoménmire gondolok a sarkon. Bár azt elismerem, nem tudom hogy a tiétek volt-e vagy másvalaki parkolt oda éppen.
De a kérdést félig megválaszoltad. Apád akkor továbbra is külföldön van. Ezt jó tudni, muszáj lesz őt is tájékoztatni a kis dolgaidról :) Akkor kizárásos alapon csak anyád tolhatta el a havat, ugye?
Jan 09, 2019 20:16:00
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 20:16:21
x9)
Zsír, te lapátoltad el a kurva havat vagy valamelyik lumpen felmenőd volt?
Válaszolj vagy kiadom a tűzparancsot az ügynöknek!
Válaszolj vagy kiadom a tűzparancsot az ügynöknek!
broni
Jan 09, 2019 20:16:47
youtu.be/3io4sbx2oV0
ez a zene, kestor kárusultak!!!!!!!!!!!!
Doombringer - Az Oblivion titkosítása 06:18 A szövegek elrejtése
Hideg, szélcsendes kripták felejtés
élettelen körök vezet a mélységbe
Kortalan, undor az álom
tehát csodálatos saját nekrózis
Barangolás a feledésbe alagutak
Unearthly bűz álcázást e falak
szentségtelen, hatalmas áthatolhatatlan homály
Így természetesen vak saját involúciója
jelei ismeretlen élet nemzett
baljós predicition a mankid doom
Primeeval horror eltemetve, elfeledve
death közösség határoz ezen belül sír
Ritual kamra tele emberi koponyát
a levegő által fogyasztott vörös ködként
sötétített jelenlétében, túlnyomó impulzus
Amit ezek a falak látták a szeme decased?
ez a zene, kestor kárusultak!!!!!!!!!!!!
Doombringer - Az Oblivion titkosítása 06:18 A szövegek elrejtése
Hideg, szélcsendes kripták felejtés
élettelen körök vezet a mélységbe
Kortalan, undor az álom
tehát csodálatos saját nekrózis
Barangolás a feledésbe alagutak
Unearthly bűz álcázást e falak
szentségtelen, hatalmas áthatolhatatlan homály
Így természetesen vak saját involúciója
jelei ismeretlen élet nemzett
baljós predicition a mankid doom
Primeeval horror eltemetve, elfeledve
death közösség határoz ezen belül sír
Ritual kamra tele emberi koponyát
a levegő által fogyasztott vörös ködként
sötétített jelenlétében, túlnyomó impulzus
Amit ezek a falak látták a szeme decased?
Jan 09, 2019 20:16:47
Brian
(
x2)
Jan 09, 2019 20:17:05
x2)
zsír menj innen anyádba, a szexnagyi közben kiírta h sneci rámozdult a faszos fórizsra és azért lett lepofozva
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 20:20:23
én pedig nem mentem ma a kocsival
Ezek szerint mégis van jogsid? Jesszusom milyen világban élünk, hogy ilyen skizoid paranoiás elmebetegeket volán elé engednek.
Jan 09, 2019 20:20:23
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2019 20:21:12
x9)
Felkérdező troll
Jan 09, 2019 20:27:06
Mondjuk akinek egy rendőr lakik az utcájában, az könnyen bátorkodik. Persze csak akkor, ha a rendőr tényleg az, akinek látszik..... ;)
Jan 09, 2019 20:27:06
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

sajsze((((