Van az az idős hapsi, aki full alap ételeket készít a videóiban, több ezres rajongótábora van és egyre több nézője!
Mondjuk azt azért hozzá kell tenni, hogy Elek Zoltánból szerintem a jóindulatnak még az írmagja is hiányzik, teljesen ártalmatlan a fazon. A gyagyás meg egy öngyűlölő alkoholista meleg széljobber zsidó. Mindkettő trash kontent, de Elekre nem igazán haragudhat az ember.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
azért 8 sörike után nem menne neki...
Kurvára nem érdekel, hogy hova kommentelsz és milyen válaszok jönnek több nap után full noname emberektől, elhiszed???
Most nem te vagy színpadon!
Mivan, zsidó, idegállapotba kerültél?
Sodi azért épült le agyilag, mert naponta 5-6 sört bever, ha hétköznap van, ha hétvége, ha esik, ha fúj. Te talán nem láttad a legózós videóját? Olyan fosrészeg végig, hogy egy értelmes mondatot nem tud kimondani. Egy 7 éveseknek való legót nem bír összerakni. Persze, mi, a trollok építettük le így az agyát, nem pedig az alkoholizmusa. Mesélj még, Laci!
Annyira vagyok zsidó, mint te normális! ;)
Most akkor a Fidesz vagy a Momentum pénzel minket? Sikerült eldönteni, biorobot???
Ezt egy őstroll mondta. A Momentumosok már akkor itt trollkodtak, amikor te még nem is hallottál sodiról, aki szerintem a depressziója miatt vedel, ami a trollkodások következménye. Persze az is lehet, hogy kényszeres dolog ez nála, mint a vásárlás, vagy mint másnál a cigi.
A Momentum körülbelül két éve létezik, a fórum meg 2012 óta. Mondd, miért pont a Momentum trollkodna itt, és nem mondjuk az LMP vagy a Munkáspárt?
Maguk vallották be Momentumos alapítók, hogy itt trollkodnak.
Attól, hogy a Momentum arcai (Fegyőr meg a két csaj) normális embereknek tűnnek, a háttér minden bizonnyal egy bűzlő trágyadomb, csak meg kell nézni, kik támogatják őket.
Igen, Simicska is itt szokta kiengedni a gőzt, de trollkodott itt már Aszad elnök úr is Sodival.
Faszom
Te igen befolyásos fazon lehetsz...
Egyébként néha Putyin, Orbán és Trump is kommentel ide! ;)
Ki szavazott a Momentumra??? :)
Én a Momentumra szavaztam, több ismerősöm tagja a pártnak, de még így sem vettem észre, hogy itt bárkit érzékenyen érintene a "Momentumos téma". Milyen téma?
mintha számítana bármit is, hogy ki mire szavaz :) ugyanaz a lepukkant vidéki koszfészek lenne tiszavasvári aki kerül kormányra akár.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Régen így derült ki, hogy a mama egyedül jár vásárolni, és kisboros nem segit, mert azt hitte tényleg a bokorból leskelődtem.
De így vallotta be pár napja azt is, hogy a faluban többen terjesztik róla, hogy megerőszakolták. Igazi balek.
A jelek szerint szent a béke márkkal. csak a végét hallottam, amikor elköszönt, azt úgy tette, hogy kedélyesen emlékeztette sodit, hogy "el ne felejtse azt a kurva nyaralást"
De itt ki zaklat kit? 50 ember egymás között írogat más emberekről, és ennyi. Nem telefonálunk, nem küldünk a címetekre egy vagon trágyát, nem rendelünk neked kutyafasz alakú műbrokit, nem dübbentetjük anyádat, nem baszogatjuk a munkahelyedet. Akkor mégis mi a fasszal zaklatunk? Endrét szintén nem zaklatja senki, ő magától fossa a netre a hülyeségeit, amire mi csak reagálunk. Tehát hol van itt az a nagy összeesküvés?
Sikerült 2 óra alatt összeraknia az autó alvázát. Ez volt a mai nagy teljesítmény. A gumikesztyű viszont érthetetlen.
Kurva Pátyi grammatika, úgy értettem a rosszindulaté.
Basszameg.
Jó munkához idő kell.Rosszabbhoz meg mégtöbb
- Nagyjából egy óra alatt itta angoltanárra magát...
nagyon röhögök.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
elején nem azzal kezd, hogy bitte putz mal bitte deinen room?
Nem, azzal kezdődik, hogy “Darf ich mal kurz einen Blick in dein...”
félbeszakad a mondat, de nyilván azt akarta mondani, hogy “...Zimmer werfen?”
Shrek megfogta isten lábát, egy lakás áráért ad ki egy üres szobát. Egy jó állapotú szoba is csak 400 euro Berlinben, ebben meg a nikecell takarja az omló vakolatot.
Más migrit nem lehet így lehúzni. A gyagyás pedig azt hiszi, jól jár vele, mert neki nem szempont az állapot.
|__o__|
Herr Schreck: Akkor a mosásnál kell spórolnunk. Nem használhatod a mosógépet, ha itt egy szaunát csinálsz.
Szerepel ez a bérleti szerződésben? Nem?
Ilyenkor bizony perelni kell!
Hat azert hetyetye!
Tiszavasvarin mar minden valamire valo nethasznalo informalva van kisborirol, a csalad kozeli ismerosei is, Lacika kollegai, a helyi hirszerkesztok, a baratok, a volt osztalytarsak...
Valoszinuleg azt is sejti, hogy mar egy tucatszor fel lett torve minden szamitastechnikai eszkoze, az ott tarolt informaciok pedig az internet legsotetebb bugyraiban lappanganak.
Bizony kisb, mindent tudunk rolad!
Kémkakas, te vagy az?!
Színes szagos boldozott levelekkel fog harcolni, hogy kapjon áramot. Végül havi 50 euró felárban egyeznek meg, hogy végre nyugi legyen. Mert a flokk a legfontosabb.
A zaklatás az, ami befolyásolja a napi életminőségét. Az, hogy úgy járunk ki-be a számítógépén, mint bíró seggébe a lófasz, az egy dolog. Nem csöng a telefon, nem rikolt a kémkakas, nem érkeznek a dildós dobozok Aliexpressről. Ez az, ami számít. Arról, hogy a Jabilban mindenki röhög rajta, mert megkapták az összes kémfotót nem kell tudnia, és nem is tud.
Na jó, de hány sört ivott meg közben?
Nullát, természetesen nem fogyaszt alkohol a kicsi csíra.
Intelligenciahányadosát átlagosnak mérték.
|__o__|
Ó....ha tudnád mik folynak a háttérben.
A hiányos készlet kiegészítéséhez a Professzor Úr figyelmébe ajánjuk a következő építési javaslatot:
www.lego.com/en-us/themes/classic/activities/booklets/10715-wheelchair-a8c5c2fef893425295aab9c46b61cda6
nszksz.
Esetleg az említett lengyel kollégától szállíthatna infókat a Kedves Hallgatótárs!
2 napig csicskultam.
a Zyklon-B a kevés az odújában!
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 07, 2019 21:34:26
x9)
Van az az idős hapsi, aki full alap ételeket készít a videóiban, több ezres rajongótábora van és egyre több nézője!
Mondjuk azt azért hozzá kell tenni, hogy Elek Zoltánból szerintem a jóindulatnak még az írmagja is hiányzik, teljesen ártalmatlan a fazon. A gyagyás meg egy öngyűlölő alkoholista meleg széljobber zsidó. Mindkettő trash kontent, de Elekre nem igazán haragudhat az ember.
hetyetye
Jun 07, 2019 21:34:55
a 7 éves unokaöcsém egy 3 szintes tűzoltóállomást kapott, rögtön kibontotta és néhány óra alatt összerakta.
azért 8 sörike után nem menne neki...
Jun 07, 2019 21:34:55
Fekete bikapata
Jun 07, 2019 21:37:12
Tökre vicces, hogy kommentelek párat a PestiSrácokra, majd eltelik egy-két nap és megjelenik a "Kit ismerhetek?" sávomban Trombitás Kristóf és Pozsonyi Ádám.
Trendbeli, a haverjaid mit elemeznek ilyenkor a profilomon, hogy 1-től 10-ig mennyire nem vagyok olyan, mint ők?
Egyébként ha már Púp... A spicli troll, aki feldobott benneteket, azt írta nekem, hogy meggyőződésetek, hogy sodi a trollkodásaitok miatt épült le agyilag.
Én azért nem lennék erre büszke. Olyanok vagytok, mint a cigányok, akik 10-en mennek 1-re. Orbánnal persze nem tudtok elbánni, mert ahhoz tehetségtelen szarok vagytok...
Trendbeli, a haverjaid mit elemeznek ilyenkor a profilomon, hogy 1-től 10-ig mennyire nem vagyok olyan, mint ők?
Egyébként ha már Púp... A spicli troll, aki feldobott benneteket, azt írta nekem, hogy meggyőződésetek, hogy sodi a trollkodásaitok miatt épült le agyilag.
Én azért nem lennék erre büszke. Olyanok vagytok, mint a cigányok, akik 10-en mennek 1-re. Orbánnal persze nem tudtok elbánni, mert ahhoz tehetségtelen szarok vagytok...
Kurvára nem érdekel, hogy hova kommentelsz és milyen válaszok jönnek több nap után full noname emberektől, elhiszed???
Jun 07, 2019 21:37:12
Jun 07, 2019 21:37:45
sztem heteromárk továbbra is rendesen feji a gnómot, azért is hívhatja fel legotanácsadás miatt. mi másért lenne valaki hajlandó éjjel ezt az ostoba faszt tanítgatni legózni?
Jun 07, 2019 21:37:45
Hess retard
Jun 07, 2019 21:40:22
Tökre vicces, hogy kommentelek párat a PestiSrácokra, majd eltelik egy-két nap és megjelenik a "Kit ismerhetek?" sávomban Trombitás Kristóf és Pozsonyi Ádám.
Most nem te vagy színpadon!
Jun 07, 2019 21:40:22
lófaszjóska1000
Jun 07, 2019 21:40:42
Jun 07, 2019 21:40:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 21:44:29
x37)
Sodi azért épült le agyilag, mert naponta 5-6 sört bever, ha hétköznap van, ha hétvége, ha esik, ha fúj. Te talán nem láttad a legózós videóját? Olyan fosrészeg végig, hogy egy értelmes mondatot nem tud kimondani. Egy 7 éveseknek való legót nem bír összerakni. Persze, mi, a trollok építettük le így az agyát, nem pedig az alkoholizmusa. Mesélj még, Laci!
Fekete bikapata
Jun 07, 2019 21:45:59
Annyira vagyok zsidó, mint te normális! ;)
Most akkor a Fidesz vagy a Momentum pénzel minket? Sikerült eldönteni, biorobot???
Jun 07, 2019 21:45:59
lófaszjóska1000
Jun 07, 2019 21:49:17
Ezt egy őstroll mondta. A Momentumosok már akkor itt trollkodtak, amikor te még nem is hallottál sodiról, aki szerintem a depressziója miatt vedel, ami a trollkodások következménye. Persze az is lehet, hogy kényszeres dolog ez nála, mint a vásárlás, vagy mint másnál a cigi.
Jun 07, 2019 21:49:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 21:52:44
x37)
A Momentum körülbelül két éve létezik, a fórum meg 2012 óta. Mondd, miért pont a Momentum trollkodna itt, és nem mondjuk az LMP vagy a Munkáspárt?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 21:53:44
x37)
Sodinak már az apja is nagy alkesz volt. Egyrészt. Másrészt meg az aprócigány RGL már évekkel ezelőtt megmondta, hogy Sodi folyamatosan be van baszva, genetikai alapon mondhatni.
lófaszjóska1000
Jun 07, 2019 21:59:02
Attól, hogy a Momentum arcai (Fegyőr meg a két csaj) normális embereknek tűnnek, a háttér minden bizonnyal egy bűzlő trágyadomb, csak meg kell nézni, kik támogatják őket.
Jun 07, 2019 21:59:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 22:02:37
x37)
Na várjál, mikor vallották be a Momentum alapítói, hogy itt trollkodnak, és mivel??? Lemaradtam valamiről? Hidd el Lackó, hogy én lennék a legboldogabb, ha igazi híres emberek, újságírók, politikusok járnának ide, mert akkor nagyon jó kis kapcsolati tőkét lehetne itt építeni a retardok megrendszabályozásához.
kramalon
(
x8)
Jun 07, 2019 22:03:08
x8)
Igen, Simicska is itt szokta kiengedni a gőzt, de trollkodott itt már Aszad elnök úr is Sodival.
Fekete bikapata
Jun 07, 2019 22:03:11
Te igen befolyásos fazon lehetsz...
Egyébként néha Putyin, Orbán és Trump is kommentel ide! ;)
Jun 07, 2019 22:03:11
kramalon
(
x8)
Jun 07, 2019 22:06:10
x8)
Csak azt nem értem Lacika, hogy mi a kurva anyádért nem a saját házad táján kezdesz rendet rakni, minek jársz ide?
Balek vagy?
Faszom
Balek vagy?
lófaszjóska1000
Jun 07, 2019 22:06:35
Abból látszik, buzigolyó, mennyire buta vagy, hogy nem tűnt fel neked, mennyire érzékenyen érinti őket a Momentumos téma...
Újságírók mint "híres emberek"? Na ne röhögtess...
A ballib firkászok életképtelen szánalmas szarok, akik Soros pénze, az olvasóiktól tarhált adományok, vagy kormányra kerülés esetén az állami pénzek nélkül éhen döglenének, mert egész egyszerűen nem értenek semmihez.
A ballib firkászok életképtelen szánalmas szarok, akik Soros pénze, az olvasóiktól tarhált adományok, vagy kormányra kerülés esetén az állami pénzek nélkül éhen döglenének, mert egész egyszerűen nem értenek semmihez.
Jun 07, 2019 22:06:35
Fekete bikapata
Jun 07, 2019 22:09:32
Abból látszik, buzigolyó, mennyire buta vagy, hogy nem tűnt fel neked, mennyire érzékenyen érinti őket a Momentumos téma...
Ki szavazott a Momentumra??? :)
Jun 07, 2019 22:09:32
Thürmer Gyula
Jun 07, 2019 22:11:20
Háromszázezer forintos minimálbér!!!
SODI, neked nem!!!!!!!
SODI, neked nem!!!!!!!
Jun 07, 2019 22:11:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 22:11:57
x37)
Én a Momentumra szavaztam, több ismerősöm tagja a pártnak, de még így sem vettem észre, hogy itt bárkit érzékenyen érintene a "Momentumos téma". Milyen téma?
bolgár jeti
(
x30)
Jun 07, 2019 22:15:06
x30)
mintha számítana bármit is, hogy ki mire szavaz :) ugyanaz a lepukkant vidéki koszfészek lenne tiszavasvári aki kerül kormányra akár.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 22:20:50
x37)
Mielőtt beizzítanád a trollexcelt: vannak ismerőseim az Új Kezdet nevű formációban is, sőt, Gémesi Györgyöt személyesen is ismerem, viszonylag gyakran találkozom vele, jókat beszélgetünk. Ebből látszik, hogy én is egy troll politikusbűnöző vagyok ;) Bori, nem fáj, amikor minden bokorban ellenséget látsz? Mi itt mindannyian szélsőliberális eurocionista nyugatos szekértolók vagyunk, akiknek az egyetlen élvezete az, ha Tiszavasváriban nyomor és pusztulás van. Szerinted ennek nagyobb a valószínűsége, vagy annak, hogy te vagy skizofrén?
-
Jun 07, 2019 22:25:59
Szejintem egyh véjpjofi infojmatyikush mekhekkelte hasonmása oldalát:
Jun 07, 2019 22:25:59
-
Jun 07, 2019 22:46:55
Buzigolyó, ti ezen a fórumon ugyanolyan bűnözők vagytok, mint a politikusok, csak míg ők az emberek pénzét lopják, addig ti:
1. zaklatjátok őket,
2. szintén részt vesztek a közpénzek ellopásában (trendbeli),
3. fenntartjátok a tolvaj rendszert, megrendelésre hazudoztok (újságírók).
Ti irtátok itt régebben, hogy nektek teljesen mindegy melyik maffia van hatalmon, mert így is, úgy is hasznot húztok belőle.
Semmivel nem vagytok különbek Orbánéktól.
Te pl. csinalsz barmi erdekeset? Tudnal magadrol es az eletedrol 3 percig beszelni te sotet fasz? Ketlem. Inkabb kotrodj el dolgozni 1. zaklatjátok őket,
Ti irtátok itt régebben, hogy nektek teljesen mindegy melyik maffia van hatalmon, mert így is, úgy is hasznot húztok belőle.
Jun 07, 2019 22:46:55
-
Jun 07, 2019 22:48:10
lacika írtunk itt mi már mindent, és annak az ellenkezőjét is, te vagy az idióta, hogy mindent elhiszel, amit egy trollfórumon leírnak. rengetegszer szopattalak már fals infókkal. ahogy minden más retardot is.
Jun 07, 2019 22:48:10
Féjpjofi pjogamozó
Jun 07, 2019 22:56:37
lacika írtunk itt mi már mindent, és annak az ellenkezőjét is, te vagy az idióta, hogy mindent elhiszel, amit egy trollfórumon leírnak. rengetegszer szopattalak már fals infókkal. ahogy minden más retardot is.
Én is, de mind bejön. Bár nem is nehéz bármilyen blöffel beugratni a kisszaros1-t.Régen így derült ki, hogy a mama egyedül jár vásárolni, és kisboros nem segit, mert azt hitte tényleg a bokorból leskelődtem.
De így vallotta be pár napja azt is, hogy a faluban többen terjesztik róla, hogy megerőszakolták. Igazi balek.
Jun 07, 2019 22:56:37
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 07, 2019 23:03:34
x9)
Gyagyás bazdmeg, miért a fejed van premier plánban a legó helyett? Meg miért nem tudod rendesen megoldani a greenscreent?
-
Jun 07, 2019 23:03:38
A jelek szerint szent a béke márkkal. csak a végét hallottam, amikor elköszönt, azt úgy tette, hogy kedélyesen emlékeztette sodit, hogy "el ne felejtse azt a kurva nyaralást"
Jun 07, 2019 23:03:38
Karácsony Gergely
Jun 07, 2019 23:09:03
Remélem fizettél a csúcsinfókért, rabszolga!!
Jun 07, 2019 23:09:03
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 07, 2019 23:13:26
x9)
Próbálnék regisztrálni twitchre, de nem engedi valamiért.
-
Jun 07, 2019 23:14:48
megy a live es nem irjatok! Hahó!
Jun 07, 2019 23:14:48
-
Jun 07, 2019 23:16:46
Jun 07, 2019 23:16:46
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 07, 2019 23:17:27
x9)
Jól látom hogy gumikesztyűben vagy, gyagyás?
-
Jun 07, 2019 23:23:37
Kurva unalmas, nem érdemes nézni.
Jun 07, 2019 23:23:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 23:24:53
x37)
Buzigolyó, ti ezen a fórumon ugyanolyan bűnözők vagytok, mint a politikusok, csak míg ők az emberek pénzét lopják, addig ti:
1. zaklatjátok őket,
1. zaklatjátok őket,
De itt ki zaklat kit? 50 ember egymás között írogat más emberekről, és ennyi. Nem telefonálunk, nem küldünk a címetekre egy vagon trágyát, nem rendelünk neked kutyafasz alakú műbrokit, nem dübbentetjük anyádat, nem baszogatjuk a munkahelyedet. Akkor mégis mi a fasszal zaklatunk? Endrét szintén nem zaklatja senki, ő magától fossa a netre a hülyeségeit, amire mi csak reagálunk. Tehát hol van itt az a nagy összeesküvés?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 23:26:56
x37)
ez ilyen buziskodós, egymás seggébe nyulkálós gumikesztyű? Mi a faszért van rajtad, te gyépés? Megfertőződsz a legótól?
Tomasovszky
Jun 07, 2019 23:27:03
Ne idegesitsuk fel Lackot mert megint az utcabeli kutyákon áll bosszut.
Borosmama a holnap reggeli kakaoba tessék pár cseppel több nyugtatót cseppenteni!
Nszksz
Borosmama a holnap reggeli kakaoba tessék pár cseppel több nyugtatót cseppenteni!
Nszksz
Jun 07, 2019 23:27:03
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 23:30:54
x37)
Endre a faszért bannoltál ki Twitchről, te homokos nyomi! Csak azért, mert miskolci kancigány néven írtam a Heteró Márkos videó alatt? Nem bírod a kritikát? :D :D Engedjél vissza, mert ezt még nézni is rossz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 07, 2019 23:32:13
x37)
gyakorlatilag csak a legót nem lehet látni, de a veknit legalább három irányból kitűnően. Endre, te magadtól vagy ennyire hülye, vagy képeztek rá?
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 07, 2019 23:43:28
x9)
Abbahagyta a közvetítést, vagy mi van?
Archer Dark
Jun 07, 2019 23:44:31
444.hu/2019/06/07/elhunyt-benke-laszlo-teveszakacs
Endre! Te rohadt púpos korcs! Mondd csak miért nem gyújtottál gyertyát Benke Laci bácsiért? Gyakorlatilag a 20-as éveidben a Groby mellett kizárólag csak a teletál ételfutár kajáit zabáltad. Igaz baszott drága volt már akkor is (Gyöngyi mama állta a cehet) nem is volt egy dőrppe féle fájndájning (a gyomrodba már akkor is édesmindegy volt, hogy mit döntesz), de a hozzád hasonló retardált faszoknak éppen jó volt akik még egy tükörtojást sem tudtak anélkül megcsinálni, hogy a forró olaj ne csapott volna a szemükbe. Látod annak idején a Séf úr kihúzott a szarból, te meg részegen legózol ahelyett, hogy keresztény ember módjára elmondanál egy imát! Szívből remélem a miskolci tesók úgy seggbe raknak, hogy a farkuk elől jön ki és kiszakítja a sérvecskéd te keci!
Veritas Omnia Vincit
Endre! Te rohadt púpos korcs! Mondd csak miért nem gyújtottál gyertyát Benke Laci bácsiért? Gyakorlatilag a 20-as éveidben a Groby mellett kizárólag csak a teletál ételfutár kajáit zabáltad. Igaz baszott drága volt már akkor is (Gyöngyi mama állta a cehet) nem is volt egy dőrppe féle fájndájning (a gyomrodba már akkor is édesmindegy volt, hogy mit döntesz), de a hozzád hasonló retardált faszoknak éppen jó volt akik még egy tükörtojást sem tudtak anélkül megcsinálni, hogy a forró olaj ne csapott volna a szemükbe. Látod annak idején a Séf úr kihúzott a szarból, te meg részegen legózol ahelyett, hogy keresztény ember módjára elmondanál egy imát! Szívből remélem a miskolci tesók úgy seggbe raknak, hogy a farkuk elől jön ki és kiszakítja a sérvecskéd te keci!
Jun 07, 2019 23:44:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 00:26:52
x37)
Abbahagyta a közvetítést, vagy mi van?
Sikerült 2 óra alatt összeraknia az autó alvázát. Ez volt a mai nagy teljesítmény. A gumikesztyű viszont érthetetlen.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 08, 2019 00:34:11
x9)
Kurva Pátyi grammatika, úgy értettem a rosszindulaté.
Basszameg.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jun 08, 2019 00:35:15
x9)
Jó munkához idő kell.
Fuvolázó Kobold
Jun 08, 2019 01:55:17
Basszameg közel 3 órája épít egy legó autót.
Még mindig nem készült el vele.
Még mindig nem készült el vele.
Jun 08, 2019 01:55:17
La Haine
(
x2)
Jun 08, 2019 05:35:12
x2)
- LEGO építés - LIVE 1 Hogyvolt...
- Új zöld háttér kell neki, mert a mostani valamiért szar, nem lehet jól beállítani.
- Úgy látszik megérkezett az új gyógyszeradag, mert kellően motiváltnak érzi magát, hogy LIVE-ban összedobja a rég várt 1686 darabos londoni emeletes LEGO buszt. Azaz mégsem, mert most bemelegítésnek vett egy 7 éves gyerekeknek való kisebbet, egy LEGO Speed Champion McLarent és azzal kezd inkább, ugyanis 10 éves kora óta nem legózott. Egyébként rövid nadrágot akart venni, csak kibaszta a szemét a beakciózott kislegó.

- Ez az idóta felhívta a miskolci hegesztőt este 11-kor, hogy hogyan kell összerakni egy kibasztott LEGO-t. A meglepetés nem marad el, mert ahelyett, hogy rábaszta volna Márk a telefont, nekiállt ellátni Sodit LEGO összeszerelős tippekkel. A telefonbeszélgetés alapján nagyon úgy fest, hogy egy gyakorlott fekete-öves legóösszehegesztővel hozta össze az Univerzum Endrét. Valószínű Ő beszélte rá Londonban a LEGO-ra. :DDD
- Azt nem tudni, hogy a folyadékpótlós sörike vagy az alapértelmezetten fogyatékos-gyógy-pedagógiás képességek miatt halad kevéssé gördülékenyen a versenyautó összeszerelése, de a kihangosított telefonból néha érkezik az edzői utasítás Miskolcról, "Na hogy haladsz cigány?"... kérdez rá Márk.
- Közben kiderül 20000Ft-ért rendelt LED világítást is a buszhoz. Márk megtalálta a piaci rést a videózásban, mert tengerparti legóvár építést dob be ötletnek. Szerinte inkább erre kellene költeni a pénzt, mert ilyet tuti senki nem csinált még, hogy ül a tengerparton és legózik.
- Egy webkamerával nem lehet normálisan közvetíteni a legóépítést, ezért másnapra betervez egy második webkamera vásárlást. Kell egy ami az asztalon az alkatrészeket mutatja, és egy másik, belepofázós is, na meg USB elosztó is kell.
- Nagyjából egy óra alatt itta angoltanárra magát, valószínű a chaten válaszolt valakinek "angolul", hogy "ő ennyire képes, hiába gyerekeknek való ez a legó". YT-on a "Live 1"-ben 1:02:10 körül. youtu.be/_YMgfzFnQbI?t=3730
- 1ó 10p-től meg úgy elkezd csuklani, hogy éppenhogy csak nem hány az asztalra. :D
Egy óra alatt a közel 80 lépésből nagyjából 10-et sikerült öszerakni. Ebben segítségére volt a szokásos Berliner Kindl söröcske, a háttérben a vízesés és kapott némi instrukciót is a miskolci edzőjétől.

- LEGO építés - LIVE 2 Hogyvolt...
Másnap...
- Nem szarozott, egyből berakott még két kamerát, hogy minden tetves irányból láthassuk a bénázását, sőt egy negyedik kamerára is lesz majd lehetőség. LOGITECH C922 Pro Stream, Webcam, Schwarz - 87€ spórolás.

- Egészen elképesztően kezdi a második epizódot, szerinte kevés a fény, ezért benyomja a harmadik softboxot, érdemes a bénázását megnézni, odabassza, felborítja, igazi profi világítás-technikus. :D
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=125
- Nem is kell sokat várni, hogy becsörögjön a miskolci edző, újabb stratégiai utasítás, színek szerint kell szétszedni az alkatrészeket. Sodi felbuzdul az edzői segítségen, "Micsoda ötlet!".
- Márk szól Sodinak, ne felejtse el lefoglalni a repülőjegyet a tengerparthoz, és majd meglátja, hogy neki cirka 3 óra elég lesz a nagy legóbusz kirakásához vagy lehet spórolnak egy hajó legót. Márk nem mellesleg olyan legókon nőtt fel, mint Ninja vár, ókori vár vagy Star Wars lépegető, ezeket mind kb. 3 óra alatt simán összehegeszti.
- Újabb edzői utasítás, színek, formák és méret szerint is válogassa szét Sodi az alkatrészeket, mert így jó a rendszer.
- Márk cégének kell valami levelet írniuk együtt. Csak egy félmondat volt, talán valami német meló és annak a pénzbeli tartozása.
- A miskolci hegesztőnek nem tetszik a zöldvásznas vízesés háttér, ezért javaslatot tesz Sodinak, hogy cserélje csillagos égboltra. Az élő adás szépsége, hogy amikor új hátteret keres Endre, előbukkan az újabb pornó könyvjelző-gate és a "Youporn" előzmények is elég beszédesek :DDD
A Figyelemkurva mindenségit neki...!

- Még nincs is eléggé bebaszva, de a nyökögései már zavarják az edzőt, rá is szól Sodira ne nyüszítsen, mert rohadtul szarul adja magát a közvetítésben. Viszont közben legalább csodálatosan szét szedte a legókat színek-formák-méretek szerint. Újabb edzői okosság, ne sorrendben haladjon a használati útmutató szerint, hanem menjen rá az átláthatóbb kevés alkatrészből álló narancssárgákra és rakja össze előbb azt.
- A legótologatás közben Sodiban felsejlenek a gyerekkori emlékek, volt legóhajója is, amit az apja rakott össze helyette. Nincs idő merengeni, mert Miskolcról jobban látja Márk az építőelemeket, mint Sodi az orra előtt a sörnyitós asztalon. Kő kemény fogyaték percek következnek, aminek a végén Márk kicsit felbassza az agyát és el is köszön Soditól, azzal az ürüggyel, hogy kapott egy haverjától valami mákteát, amitől beálmosodott... :DDD
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=2808
- Mielőtt elköszönne az edző Sodit kizavarja zöld kesztyűért, mert milyen kurva jó, ha a keze is greenboxban vész el, és közben megérkezik a basszbariton Schreck úr hangja. Egy németes troll, majd fordítson.
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=3246
- Márk még azért felbassza az agyát, hogy a kamera nincs jól beállítva és legalább pohárból igyon sört, ne ilyen paraszt módon üvegből, ráadásul ezt a LEGO műsort majd gyerekek fogják nézni.
- Majd akar még egy Elgato zöld hátteret, hogy egymás mellé tolva teljes szélességben meglegyen a háttere.
- Kínkeserves legózós live volt ez a javából! Összegezve tehát: 3 óra alatt jutott el 38 évesen a 14. lépésig, ami az alábbi képen látható készültségi fok, ráadásul még be sem volt igazán baszva és egy fekete-öves legómester is segítette Miskolcról.

Na ennyi volt a nagy LEGO összeszerelés LIVE első két epizódja, LEGO fejű Sodikás jó reggelt minden Trollnak!

Bónuszkép: sikerült megszerezni a berlini swingerklub plafonján lévő füstérzékelőbe szerelt kamera felvételét, amin egy ukrán kurva fekszik és egy kelet-európai migráns lefetyel belőle.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- Új zöld háttér kell neki, mert a mostani valamiért szar, nem lehet jól beállítani.
- Úgy látszik megérkezett az új gyógyszeradag, mert kellően motiváltnak érzi magát, hogy LIVE-ban összedobja a rég várt 1686 darabos londoni emeletes LEGO buszt. Azaz mégsem, mert most bemelegítésnek vett egy 7 éves gyerekeknek való kisebbet, egy LEGO Speed Champion McLarent és azzal kezd inkább, ugyanis 10 éves kora óta nem legózott. Egyébként rövid nadrágot akart venni, csak kibaszta a szemét a beakciózott kislegó.

- Ez az idóta felhívta a miskolci hegesztőt este 11-kor, hogy hogyan kell összerakni egy kibasztott LEGO-t. A meglepetés nem marad el, mert ahelyett, hogy rábaszta volna Márk a telefont, nekiállt ellátni Sodit LEGO összeszerelős tippekkel. A telefonbeszélgetés alapján nagyon úgy fest, hogy egy gyakorlott fekete-öves legóösszehegesztővel hozta össze az Univerzum Endrét. Valószínű Ő beszélte rá Londonban a LEGO-ra. :DDD
- Azt nem tudni, hogy a folyadékpótlós sörike vagy az alapértelmezetten fogyatékos-gyógy-pedagógiás képességek miatt halad kevéssé gördülékenyen a versenyautó összeszerelése, de a kihangosított telefonból néha érkezik az edzői utasítás Miskolcról, "Na hogy haladsz cigány?"... kérdez rá Márk.
- Közben kiderül 20000Ft-ért rendelt LED világítást is a buszhoz. Márk megtalálta a piaci rést a videózásban, mert tengerparti legóvár építést dob be ötletnek. Szerinte inkább erre kellene költeni a pénzt, mert ilyet tuti senki nem csinált még, hogy ül a tengerparton és legózik.
- Egy webkamerával nem lehet normálisan közvetíteni a legóépítést, ezért másnapra betervez egy második webkamera vásárlást. Kell egy ami az asztalon az alkatrészeket mutatja, és egy másik, belepofázós is, na meg USB elosztó is kell.
- Nagyjából egy óra alatt itta angoltanárra magát, valószínű a chaten válaszolt valakinek "angolul", hogy "ő ennyire képes, hiába gyerekeknek való ez a legó". YT-on a "Live 1"-ben 1:02:10 körül. youtu.be/_YMgfzFnQbI?t=3730
- 1ó 10p-től meg úgy elkezd csuklani, hogy éppenhogy csak nem hány az asztalra. :D
Egy óra alatt a közel 80 lépésből nagyjából 10-et sikerült öszerakni. Ebben segítségére volt a szokásos Berliner Kindl söröcske, a háttérben a vízesés és kapott némi instrukciót is a miskolci edzőjétől.

- LEGO építés - LIVE 2 Hogyvolt...
Másnap...
- Nem szarozott, egyből berakott még két kamerát, hogy minden tetves irányból láthassuk a bénázását, sőt egy negyedik kamerára is lesz majd lehetőség. LOGITECH C922 Pro Stream, Webcam, Schwarz - 87€ spórolás.

- Egészen elképesztően kezdi a második epizódot, szerinte kevés a fény, ezért benyomja a harmadik softboxot, érdemes a bénázását megnézni, odabassza, felborítja, igazi profi világítás-technikus. :D
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=125
- Nem is kell sokat várni, hogy becsörögjön a miskolci edző, újabb stratégiai utasítás, színek szerint kell szétszedni az alkatrészeket. Sodi felbuzdul az edzői segítségen, "Micsoda ötlet!".
- Márk szól Sodinak, ne felejtse el lefoglalni a repülőjegyet a tengerparthoz, és majd meglátja, hogy neki cirka 3 óra elég lesz a nagy legóbusz kirakásához vagy lehet spórolnak egy hajó legót. Márk nem mellesleg olyan legókon nőtt fel, mint Ninja vár, ókori vár vagy Star Wars lépegető, ezeket mind kb. 3 óra alatt simán összehegeszti.
- Újabb edzői utasítás, színek, formák és méret szerint is válogassa szét Sodi az alkatrészeket, mert így jó a rendszer.
- Márk cégének kell valami levelet írniuk együtt. Csak egy félmondat volt, talán valami német meló és annak a pénzbeli tartozása.
- A miskolci hegesztőnek nem tetszik a zöldvásznas vízesés háttér, ezért javaslatot tesz Sodinak, hogy cserélje csillagos égboltra. Az élő adás szépsége, hogy amikor új hátteret keres Endre, előbukkan az újabb pornó könyvjelző-gate és a "Youporn" előzmények is elég beszédesek :DDD
A Figyelemkurva mindenségit neki...!

- Még nincs is eléggé bebaszva, de a nyökögései már zavarják az edzőt, rá is szól Sodira ne nyüszítsen, mert rohadtul szarul adja magát a közvetítésben. Viszont közben legalább csodálatosan szét szedte a legókat színek-formák-méretek szerint. Újabb edzői okosság, ne sorrendben haladjon a használati útmutató szerint, hanem menjen rá az átláthatóbb kevés alkatrészből álló narancssárgákra és rakja össze előbb azt.
- A legótologatás közben Sodiban felsejlenek a gyerekkori emlékek, volt legóhajója is, amit az apja rakott össze helyette. Nincs idő merengeni, mert Miskolcról jobban látja Márk az építőelemeket, mint Sodi az orra előtt a sörnyitós asztalon. Kő kemény fogyaték percek következnek, aminek a végén Márk kicsit felbassza az agyát és el is köszön Soditól, azzal az ürüggyel, hogy kapott egy haverjától valami mákteát, amitől beálmosodott... :DDD
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=2808
- Mielőtt elköszönne az edző Sodit kizavarja zöld kesztyűért, mert milyen kurva jó, ha a keze is greenboxban vész el, és közben megérkezik a basszbariton Schreck úr hangja. Egy németes troll, majd fordítson.
youtu.be/2Aa2dnqtCqM?t=3246
- Márk még azért felbassza az agyát, hogy a kamera nincs jól beállítva és legalább pohárból igyon sört, ne ilyen paraszt módon üvegből, ráadásul ezt a LEGO műsort majd gyerekek fogják nézni.
- Majd akar még egy Elgato zöld hátteret, hogy egymás mellé tolva teljes szélességben meglegyen a háttere.
- Kínkeserves legózós live volt ez a javából! Összegezve tehát: 3 óra alatt jutott el 38 évesen a 14. lépésig, ami az alábbi képen látható készültségi fok, ráadásul még be sem volt igazán baszva és egy fekete-öves legómester is segítette Miskolcról.

Na ennyi volt a nagy LEGO összeszerelés LIVE első két epizódja, LEGO fejű Sodikás jó reggelt minden Trollnak!

Bónuszkép: sikerült megszerezni a berlini swingerklub plafonján lévő füstérzékelőbe szerelt kamera felvételét, amin egy ukrán kurva fekszik és egy kelet-európai migráns lefetyel belőle.
xray
(
x21)
Jun 08, 2019 07:30:16
x21)
- LEGO építés - LIVE 1 Hogyvolt...
köszönjük!- Nagyjából egy óra alatt itta angoltanárra magát...
nagyon röhögök.
Deutscher Troll
Jun 08, 2019 08:54:49
Német beszélgetés 54:00-nél:
Endre kinyitja az ajtót, hogy kimenjen zöld gumikesztyűért.
Herr Schreck: Benézhetek itt egy kicsit?
Sodi: (hehehe) Lego autó (magyarul)
Herr Schreck: Mi?
Sodi: Egy Lego autó lesz. Ez, megmutatom.
Herr Schreck: (érthetetlen félmondat). Bekapcsoltad itt a fűtést?
Sodi: Nem!
Herr Schreck: Mert itt 26 fok van, több mint 26 fok.
Sodi: Hőség van. Hehehe. Ezt csinálom itt.
Herr Schreck: Annyi energiát fogyasztassz itt...
Sodi: Egy keveset, miközben ...
Herr Schreck: Akkor a mosásnál kell spórolnunk. Nem használhatod a mosógépet, ha itt egy szaunát csinálsz.
Sodi: Nem csinálok szaunát.
Herr Schreck: Több mint 26 fok van!
Sodi: Kint is.
Herr Schreck: Kint nincs 26 fok.
Jun 08, 2019 08:54:49
broni
Jun 08, 2019 09:14:17
háború!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 08, 2019 09:14:17
kripli figyelő
(
x12)
Jun 08, 2019 09:19:55
x12)
Felnőtt fadászpika,Ez h i h e t e t l e n. Sodi: Nem csinálok szaunát.
Véjpjofi pjogamozó
Jun 08, 2019 09:41:59
Német beszélgetés 54:00-nél:
Jun 08, 2019 09:41:59
Gólya
(
x2)
Jun 08, 2019 09:50:00
x2)
Elsős hallgatók figyelmébe ajánlanám, hogy gyakorlati példákkal is segítsük az anyag elsajátítását.
Itt a valóság mindig durvább elv érvényesülését láthtajuk.
Sikeres felkészülést a vizsgákra!
2 napig csicskultam.
Itt a valóság mindig durvább elv érvényesülését láthtajuk.
Sikeres felkészülést a vizsgákra!
Fekete bikapata
Jun 08, 2019 10:28:27
A német főbérlő gyakorlatilag mostohaszülőként funkcionál!
A lassan 40 éves Gyagyást úgy kell utasítani, hogy takarítsa ki a kotorékát, mi ez, ha nem shiker?
Roppant irigyek vagyunk rá, piszony!
Vajon az új penésztelep mikor alakul ki a szobában???
A lassan 40 éves Gyagyást úgy kell utasítani, hogy takarítsa ki a kotorékát, mi ez, ha nem shiker?
Roppant irigyek vagyunk rá, piszony!
Vajon az új penésztelep mikor alakul ki a szobában???
Jun 08, 2019 10:28:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 11:09:27
x37)
Teljesen nyilvánvaló, hogy Shrek kvázi gazdatestként is funkcionál. Valószínűleg valamilyen ismerősön keresztül került hozzá Sneci albérlőnek, és ezért nem költözhet el tőle, mert fél megbántani az "otthoni segítőket". Ha bármi más lenne a szitu, Shrek már rég kikúrta volna a bűzös koboldot a picsába, az összevásárolt szarjaival együtt. Lehúzni másik migrit is le lehetne. Az a szoba mostanra szó szerint egy kotorékká alakult, úgy kell ösvényeket vágni a behordott szarokba, mint az Amazonas esőerdőibe. Tehát ami eddig feltételezhető, az az, hogy Sneci fogyatékos támogatással dolgozik egy cégnél és gazdatestnél lakik. Ezekhez valaki hozzásegítette, valószínűleg a fordos tanárnéni. Mondjátok meg, ha ez egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés, mert szerintem nem az.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 11:14:56
x37)
A fogyipapírhoz nem kell szellemi fogyatékosnak lenni. Elég, ha a spirálba tekeredett gerincével, a tápanyagraktár púpjával meg a Lenin jégtörő fejével elmegy egy orvoshoz, aki megállapítja nála az akromegáliát/Marfan-szindrómát, és már meg is van a papír a melóhoz. A munkáltató még örül is, hogy a sok Down-kóros után végre kap egy olyan fogyit, aki el tud végezni legalább alapvető szippantós háttérszínezéseket.
Emlékeztek, hogy egy évvel ezelőtt Endre milyen lelkesen mesélt a munkájáról? Hogy bevonják projektekbe, meg rábíznak dolgokat? Na, mostanában ilyen már nincs. Gondolom letesztelték a képességeit, és megállapították, hogy beállítják a cserepes fikusz mellé a sarokba, ott nem tud elbaszni semmit. Néha dobnak neki egy-egy ötperces melót, azzal elvan két hétig, addig se zavar senkit. Kérdezni úgyse kérdez, amit magyaráznak neki, nem érti; jobb ez így mindenkinek.
Emlékeztek, hogy egy évvel ezelőtt Endre milyen lelkesen mesélt a munkájáról? Hogy bevonják projektekbe, meg rábíznak dolgokat? Na, mostanában ilyen már nincs. Gondolom letesztelték a képességeit, és megállapították, hogy beállítják a cserepes fikusz mellé a sarokba, ott nem tud elbaszni semmit. Néha dobnak neki egy-egy ötperces melót, azzal elvan két hétig, addig se zavar senkit. Kérdezni úgyse kérdez, amit magyaráznak neki, nem érti; jobb ez így mindenkinek.
fizikás troll
Jun 08, 2019 11:19:25
Endre, itt az idő, hogy elmagyarázd tanulatlan proli főbérlődnek, hogy a 26 fok egy kombinált adat, ami a környezet hőmérséklete, plusz a mértéktelen maszturbációnál keletkező súrlódási energiábòl fakadó extra hőmérséklet összege.
Ha még mindig akadékoskodik az alja Fritz, göngyölítsd ki a döglött pitont és mutasd be gumikesztyűben a folyamatot.
Ha még mindig akadékoskodik az alja Fritz, göngyölítsd ki a döglött pitont és mutasd be gumikesztyűben a folyamatot.
Jun 08, 2019 11:19:25
Deutscher Troll
Jun 08, 2019 11:34:50
Jun 08, 2019 11:34:50
Véjpjofi pjogamozó
Jun 08, 2019 11:50:50
nszksz, valoszinuleg azert maradt le a vege mert visszahokolt az odubol kicsapodo meleg buz miatt. félbeszakad a mondat, de nyilván azt akarta mondani, hogy “...Zimmer werfen?”
Jun 08, 2019 11:50:50
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 08, 2019 12:08:35
x7)
Teljesen nyilvánvaló, hogy Shrek kvázi gazdatestként is funkcionál. Valószínűleg valamilyen ismerősön keresztül került hozzá Sneci albérlőnek, és ezért nem költözhet el tőle, mert fél megbántani az "otthoni segítőket". Ha bármi más lenne a szitu, Shrek már rég kikúrta volna a bűzös koboldot a picsába, az összevásárolt szarjaival együtt. Lehúzni másik migrit is le lehetne. Az a szoba mostanra szó szerint egy kotorékká alakult, úgy kell ösvényeket vágni a behordott szarokba, mint az Amazonas esőerdőibe. Tehát ami eddig feltételezhető, az az, hogy Sneci fogyatékos támogatással dolgozik egy cégnél és gazdatestnél lakik. Ezekhez valaki hozzásegítette, valószínűleg a fordos tanárnéni. Mondjátok meg, ha ez egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés, mert szerintem nem az.
Shrek megfogta isten lábát, egy lakás áráért ad ki egy üres szobát. Egy jó állapotú szoba is csak 400 euro Berlinben, ebben meg a nikecell takarja az omló vakolatot.
Más migrit nem lehet így lehúzni. A gyagyás pedig azt hiszi, jól jár vele, mert neki nem szempont az állapot.
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 08, 2019 12:25:04
Nem hinném, hogy Herr Schreck gazdatest lenne.
Lehet, hogy Sodi egy rossz albérlő, de legalább csicskul, és fizet mint egy katonatiszt.
Herr Schreck viszont egy rossz főbérlő, és egyáltalán nem biztos, hogy találna vagy meg tudna tartani egy értelmesebb albérlőt.
Szépen egymásra találtak szerintem.
Lehet, hogy Sodi egy rossz albérlő, de legalább csicskul, és fizet mint egy katonatiszt.
Herr Schreck viszont egy rossz főbérlő, és egyáltalán nem biztos, hogy találna vagy meg tudna tartani egy értelmesebb albérlőt.
Szépen egymásra találtak szerintem.
Jun 08, 2019 12:25:04
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 08, 2019 12:41:07
x7)
Egy komoly studió világítása és renderfarmja nem kevés áramot alakít hővé. Annak mindenképp örülök, hogy az alkohol jobban hat a felhevült emberre. Kinézem belőle, hogy egy live-ban ráránt.
|__o__|
-
Jun 08, 2019 12:42:05
úgy látom a mosógéphasználat havi 50 euróba fog kerülni, de ezentúl legalább nyugi lesz. mert a flokk a legfontosabb.
sneci, mennyit fizetsz most az eredeti bérleti díjon felül az extrákért?
sneci, mennyit fizetsz most az eredeti bérleti díjon felül az extrákért?
Jun 08, 2019 12:42:05
Jéghideg Jogász
Jun 08, 2019 13:30:07
Szerepel ez a bérleti szerződésben? Nem?
Ilyenkor bizony perelni kell!
Jun 08, 2019 13:30:07
broni
Jun 08, 2019 13:38:58
sodi, tekerd fel 40 fokra, így mulat egy magyar úr
Jun 08, 2019 13:38:58
Kémlégy
(
x2)
Jun 08, 2019 13:42:23
x2)
A Sodi szerintem egy hüllő, ezért csinál terráriumot a szobájából.
Igazából bútorok sem kellenének neki, csak egy kő, amin napozhat.
Igazából bútorok sem kellenének neki, csak egy kő, amin napozhat.
Adjunktus Úr
Jun 08, 2019 14:28:54
Bár a kísérletemnek még csak az elején járok, máris szeretnék beszámolni az eddigi eredményekről a tanszéknek.
Elmentünk a sarki játékboltba a kisebbik gyerekemmel, vettünk egy ilyen 10 eurós 7+-os LEGO járművet (Technic 42088) és megkértem hogy rakja ki egyedül.
A 15. lépésen 6 perc után volt túl. Szerintem lassan kész, rá is nézek.
Egyébként a boltban árulták A buszt is:

A SoDI mennyiért vette a reptéren?
SoDI: ha összerakod a buszt, akkor megveszem azt is a gyereknek és összehasonlíthatjuk az időeredményeket! Vigyázz, minél többet vársz, annál keményebb lesz az ellenfél. Ja, 8 éves.
Elmentünk a sarki játékboltba a kisebbik gyerekemmel, vettünk egy ilyen 10 eurós 7+-os LEGO járművet (Technic 42088) és megkértem hogy rakja ki egyedül.
A 15. lépésen 6 perc után volt túl. Szerintem lassan kész, rá is nézek.
Egyébként a boltban árulták A buszt is:

A SoDI mennyiért vette a reptéren?
SoDI: ha összerakod a buszt, akkor megveszem azt is a gyereknek és összehasonlíthatjuk az időeredményeket! Vigyázz, minél többet vársz, annál keményebb lesz az ellenfél. Ja, 8 éves.
Jun 08, 2019 14:28:54
Archer Dark
Jun 08, 2019 14:29:02
Gaygyás!
Az ápolatlan külsejű anyád, aki megellett téged, nyugalmazott ügyvédnő létére már annyira le van épülve, hogy szinte úgy néz ki mintha Molnár Krisztián zsírtokáját ráöltötték volna Golda Meir-re! Most mondhatnám azt, hogy utasítsd arra, hogy mossa meg a fogát, de mivel te magad sem szoktad (ezért rohadnak ki a szádból az orbitrágók) ezért felesleges a fáradozásom. Kulizni is büdösen szoktál menni ahogy hallom.
Veritas Omnia Vincit
Az ápolatlan külsejű anyád, aki megellett téged, nyugalmazott ügyvédnő létére már annyira le van épülve, hogy szinte úgy néz ki mintha Molnár Krisztián zsírtokáját ráöltötték volna Golda Meir-re! Most mondhatnám azt, hogy utasítsd arra, hogy mossa meg a fogát, de mivel te magad sem szoktad (ezért rohadnak ki a szádból az orbitrágók) ezért felesleges a fáradozásom. Kulizni is büdösen szoktál menni ahogy hallom.
Jun 08, 2019 14:29:02
-
Jun 08, 2019 14:52:17
Azért jár büdösen dolgozni, mert herr Schreck eltiltotta a reggeli tusolástól. Havi 50 euró felárral lehet igénybe venni ezt az extra szolgáltatást.
Jun 08, 2019 14:52:17
-
Jun 08, 2019 14:54:25
Hat azert hetyetye!
Tiszavasvarin mar minden valamire valo nethasznalo informalva van kisborirol, a csalad kozeli ismerosei is, Lacika kollegai, a helyi hirszerkesztok, a baratok, a volt osztalytarsak...
Valoszinuleg azt is sejti, hogy mar egy tucatszor fel lett torve minden szamitastechnikai eszkoze, az ott tarolt informaciok pedig az internet legsotetebb bugyraiban lappanganak.
Jun 08, 2019 14:54:25
-
Jun 08, 2019 15:02:38
Hat azert hetyetye!
Kémkakas, te vagy az?!
Jun 08, 2019 15:02:38
Fuvolázó Kobold
Jun 08, 2019 15:04:57
Az a nem gyenge, amikor Srekk előadja, hogy mivel 26 fok van, ezért nem moshat a legó-akrobata. Fifi meg halk hetyetyével tűri, de bazdmeg Endre hogy függ össze a kettő? Na ha tökös vagy, akkor a púpodat szépen a mosógép felé tájolod és berakod mind az egy nadrágot. Hosszú mosásra, bőséges centrivel, előáztatással, teljes adag mosóporral és öblítővel. Tudod, ahogy az igazi urak szokták.
Mi lesz a következő Fifim? Magas a páratártalom, aztán az áramról is letilt a bérbeadó?
Mi lesz a következő Fifim? Magas a páratártalom, aztán az áramról is letilt a bérbeadó?
Jun 08, 2019 15:04:57
Hiénaverő
(
x17)
Jun 08, 2019 15:19:34
x17)
Sneci be van fenyítve, elköltözni nem tud mert lóvéja már nincs, a szarjait elfuvarozni nem tudja, Herr Shreck meg behúzná a kakukkciót. Így csicskul és perkál, amikor az ogre épp lehúzós kedvében van.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Jun 08, 2019 15:21:40
Az a nem gyenge, amikor Srekk előadja, hogy mivel 26 fok van, ezért nem moshat a legó-akrobata. Fifi meg halk hetyetyével tűri, de bazdmeg Endre hogy függ össze a kettő? Na ha tökös vagy, akkor a púpodat szépen a mosógép felé tájolod és berakod mind az egy nadrágot. Hosszú mosásra, bőséges centrivel, előáztatással, teljes adag mosóporral és öblítővel. Tudod, ahogy az igazi urak szokták.
Színes szagos boldozott levelekkel fog harcolni, hogy kapjon áramot. Végül havi 50 euró felárban egyeznek meg, hogy végre nyugi legyen. Mert a flokk a legfontosabb.
Jun 08, 2019 15:21:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 15:22:11
x37)
Hat azert hetyetye!
A zaklatás az, ami befolyásolja a napi életminőségét. Az, hogy úgy járunk ki-be a számítógépén, mint bíró seggébe a lófasz, az egy dolog. Nem csöng a telefon, nem rikolt a kémkakas, nem érkeznek a dildós dobozok Aliexpressről. Ez az, ami számít. Arról, hogy a Jabilban mindenki röhög rajta, mert megkapták az összes kémfotót nem kell tudnia, és nem is tud.
Adjunktus Úr
Jun 08, 2019 15:22:20
Kerek 100 perc alatt fejezte be. Segítséget kétszer kért - és kapott - közben
Jun 08, 2019 15:22:20
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 08, 2019 15:27:16
x7)
3 kamerát állított be úgy, hogy egyiken sem látszik amit éppen épít ezért holnap vesz egy negyediket. Mondjátok, hogy nem direkt csinálja:

|__o__|

Berliner Kindl
Jun 08, 2019 15:29:06
Kerek 100 perc alatt fejezte be. Segítséget kétszer kért - és kapott - közben
Jun 08, 2019 15:29:06
Adjunktus Úr
Jun 08, 2019 15:40:48
Nullát, természetesen nem fogyaszt alkohol a kicsi csíra.
Intelligenciahányadosát átlagosnak mérték.
Jun 08, 2019 15:40:48
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 15:53:20
x37)
Egyébként vajon mire használja azt a gumikesztyűt? mert takarítani nem szokott. Faszveréshez? Valamiféle perverz papás-mamáshoz Shrekkel?
Véjpjofi pjogamozó
Jun 08, 2019 15:57:58
Egyébként vajon mire használja azt a gumikesztyűt? mert takarítani nem szokott. Faszveréshez? Valamiféle perverz papás-mamáshoz Shrekkel?
szerintem mosogatas. meg az andis idokben volt egy video, ahol felkapott egy kesztyut es ugy "mosogatott", de annyira rossz volt nezni, hogy andi letiltotta a mosogatasrol. az o finommotorikus kepessegeivel kifejezetten szórakoztato nezni ahogy kesztyuben szenved. Jun 08, 2019 15:57:58
Néző
Jun 08, 2019 16:05:40
Erre a legó összerakós flokkra vártam nagyon. A gamerflokkok is elég hardcore anyagok voltak de ez valami eszméletlen király, és szomorú is egyben mert ez a videó minisorozat ami sajnos meg fog szakadni, az utolsó legkisebb kétséget is eloszlatta bennem arra vonatkozólag, hogy Endre nem velejéig gonosz, hanem fogyatékos a szó orvosi értelmében ha még használják ezt a kifejezést. Ha normális szülőkkel nőtt volna fel, most csak simán speciális lenne.
Szerintem őt nagy hiba volt, hogy anno nem kezelték rendesen, és hagyták, hogy a világ megmérgezze szerencsétlen elméjét a sok faszsággal, nem csak ő miatta, hanem, hogy ne tegyen kárt a társadalomban, ahogy most csinálja.
Ha valaha életében orvos elvégzett rajta bármilyen legegyszerűbb készségfelmérő tesztet, akkor 10000%, hogy levágták, hogy full vakon van, tényleg beteg és ehhez képest pozitív, hogy egy picit(!) tud programozni.
Liberálvadszocialista társadalmak mindig nagy figyelmet adnak ezeknek az embereknek és méltányolják helyzetüket.
Endre biztos, hogy fogyipapírral dolgozik, ez van. Annak, hogy valami komoly gondja van, minden nap ki kell ütköznie valamiben. A munkatársainak óriási lehet a show.
Szerintem őt nagy hiba volt, hogy anno nem kezelték rendesen, és hagyták, hogy a világ megmérgezze szerencsétlen elméjét a sok faszsággal, nem csak ő miatta, hanem, hogy ne tegyen kárt a társadalomban, ahogy most csinálja.
Ha valaha életében orvos elvégzett rajta bármilyen legegyszerűbb készségfelmérő tesztet, akkor 10000%, hogy levágták, hogy full vakon van, tényleg beteg és ehhez képest pozitív, hogy egy picit(!) tud programozni.
Liberálvadszocialista társadalmak mindig nagy figyelmet adnak ezeknek az embereknek és méltányolják helyzetüket.
Endre biztos, hogy fogyipapírral dolgozik, ez van. Annak, hogy valami komoly gondja van, minden nap ki kell ütköznie valamiben. A munkatársainak óriási lehet a show.
Jun 08, 2019 16:05:40
attention
Jun 08, 2019 16:27:47
HOLNAP UJRAINDUL AZ AUTICUNAMI PUPFALON
BRACE YOURSELF!44
BRACE YOURSELF!44
Jun 08, 2019 16:27:47
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2019 16:28:13
x37)
Szerintem legkésőbb akkor rájöttek, hogy valami nem kerek Endrével, amikor egy jó másfél évig minden nap ugyanabban a gecifoltos nadrágban ment dolgozni.
broni
Jun 08, 2019 16:35:04
barbiszar-legó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 08, 2019 16:35:04
broni
Jun 08, 2019 16:41:01
még nehezebb_barbifos-legó!!!!!!!!!!!!!
Jun 08, 2019 16:41:01
Jelentgető Jani
Jun 08, 2019 16:46:26
HOLNAP UJRAINDUL AZ AUTICUNAMI PUPFALON
BRACE YOURSELF!44
challange accepted! BRACE YOURSELF!44
Jun 08, 2019 16:46:26
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 08, 2019 17:18:20
x7)
És Márk honnan tudta, hogy van otthon zöld kesztyű? Webcamos faszverések mennek amikor nincs flokk?
|__o__|
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 08, 2019 18:00:37
x7)
Jun 08, 2019 18:00:37
... A munkatársainak óriási lehet a show.
ez lehet a helyes megfejtés arra, hogy miért foglalkoztatnak egy Lego bajnokot. Jun 08, 2019 18:00:37
Univerzum
Jun 08, 2019 18:01:09
És Márk honnan tudta, hogy van otthon zöld kesztyű? Webcamos faszverések mennek amikor nincs flokk?
Ó....ha tudnád mik folynak a háttérben.
Jun 08, 2019 18:01:09
broni
Jun 08, 2019 18:24:34
van fráter legóm, de hiányos, mert nincsennek meg a lábai!!!!!!!
Jun 08, 2019 18:24:34
lego official
Jun 08, 2019 18:33:40
van fráter legóm, de hiányos, mert nincsennek meg a lábai!!!!!!!
A hiányos készlet kiegészítéséhez a Professzor Úr figyelmébe ajánjuk a következő építési javaslatot:
www.lego.com/en-us/themes/classic/activities/booklets/10715-wheelchair-a8c5c2fef893425295aab9c46b61cda6
Jun 08, 2019 18:33:40
broni
Jun 08, 2019 18:38:22
lego.com/en-us/themes/classic/activities/booklets/10715-wheelchair-a8c5c2fef893425295aab9c46b61cda6
lego.com/en-us/themes/classic/activities/booklets/10715-wheelchair-a8c5c2fef893425295aab9c46b61cda6
nszksz.
Jun 08, 2019 18:38:22
Fuvolázó Kobold
Jun 08, 2019 19:05:20
Fifi, milyen érzés, hogy La Haine leírása a flokkról több lájkot kapott, mint bármelyik videód?
Ugye te is azt a következtetést szűrted le ebből, hogy túl kevés a kamera, világítás és háttér?
Ugye te is azt a következtetést szűrted le ebből, hogy túl kevés a kamera, világítás és háttér?
Jun 08, 2019 19:05:20
Gólya
(
x2)
Jun 08, 2019 19:12:02
x2)
Esetleg az említett lengyel kollégától szállíthatna infókat a Kedves Hallgatótárs!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 08, 2019 19:35:04
x6)
A bicikliszerelős vagy a legós flokk a jobb?
Összehasonlító Snecológia szakdolgozatnak ajánljuk.
hát azért hetyetye
Összehasonlító Snecológia szakdolgozatnak ajánljuk.
Schreck Scharführer
Jun 08, 2019 19:36:10
Fifi, milyen érzés, hogy La Haine leírása a flokkról több lájkot kapott, mint bármelyik videód?
a Zyklon-B a kevés az odújában!
Jun 08, 2019 19:36:10
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Húsvétra a 7 éves unokaöcsém egy 3 szintes tűzoltóállomást kapott, rögtön kibontotta és néhány óra alatt összerakta. A gyagyás meg az elemeket sem találja meg, ha mégis percekig (!) tart míg egymásba rakja őket. Hihetetlen, erre még az sem mentség ha csont részeg volt.
Sodi! Van egy ajánlatom. A hétvégén indítasz egy 24 órás londoni buszos legó live-ot, mi pedig GANATÁLUNK neked folyamatos több száz nézőt. Deal? Végre befuthatnál, ez a kontent aranyat ér!