A fiatal vadászbika.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
|__o__|
Nyírd magad szorgosan, majd ha összegyűlt elég szőr, szőjj belőle egy ködmönt Barbinak szerelmed jeléül.
Majd ha mindegyiken a sodifórum lesz, dátummal akkor menő leszel retard az emberektől ellopott eu-s pénzekkel..
*ha tudna zokogni, hangosan felsírna, ahogy egy újabb adag szűzgeci landol rajta Tiszafaszomban*
Baszki, ez Hókuszpók a Hupikék Törpikékből.
és még erre se válaszolt?
ki hitte volna xD
Lehet, hogy nem válaszolt, de jó eséllyel tényleg elvitte dilidokihoz a recskást, sőt, még az is lehet, hogy elintézte neki a diliflepnit is. Más nem magyarázza az alkalmazását, mert csak porfogónak jó a haszontalan korcs.
Megelőztél.
Sodi is féket nyúz. Fitymaféket.
a faszom mán karcsány gergőbe!!!!!!!!
sodit is oda kéne zárni, egyből felpörögne a flokk!
hát azért hetyetye
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fajti veled vagyunk! Weinstein forever!!! Free the hero!!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dafem parti?
Dombról gurulós parti?
Si vis pacem, para bellum
Aki a dafem partit nem ismeri akkora egyest írjon be magának, hogy kilóg az ellenőrzőből...
Remélem te is leszoptad már a faszát.
Szia
Lehet hogy karácsony as eltitkolt fél-tesrvére.
Vagy valami pârhuzamos valóságból idetévedt ember aki a fogyatékos sodika sokkal jobb alteregoja.
Az atjott hogy a magyarok es kanadaiak osszehasonlitasakor a tobbesszam elsoszemelyt a kanadaiakra hasznalja? Akkor mostmar hivatalosan is hazaarulo vagy malacz?
Márk, mindegy.
Ismerem én, de ez is buta kucu agyszüleménye a hóddal együtt. Te fasz.
Si vis pacem, para bellum
Nem, én a 444-nél vagyok, sajtófigyelőként nyúljuk az indexet, tudod te azt nagyon jól.
jóffann már, csak össze akartam zavarni valakit Tiszavasváriban. Herbál ugyanott.
hát azért hetyetye
Márk, van kedved Buenos Airesben flokkolni?
nszksz
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Broni!!!!!!!!!!!!!
Félmeztelen nőkről üvöltve kergette ki a pópa a kórust a templomból
index.hu/kultur/2019/06/24/szekesfehervar_szerb_ortodox_temepom_botrany_muzeumok_ejszakaja_vox_mirabilis_kamarakorus_szent_efrem_ferfikar/
hát azért hetyetye
a bedes kurvák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
faszparasztok, én még egy monitort sem loptam, nemhogy lopótököt!
Broni, valld be, hogy szerb (is) vagy!
Ingatkanügyek
ez meg sodiról szól, 444 komm
Szóval a proli ahelyett, hogy modernizálná lakóhelyiségeit egy alkalommal nagyobb kiadás árán, inkább 10 év alatt kifizeti sehol nem ellenőrzött mizsei, szentkirályi meg visegrádi ásványvíz formájában. A fűtés- meg nyílászáró korszerűsítést is meg lehet oldani úgy, hogy 26 fokra állítod a termosztátot és lesz 21 fok a lakásban.
Jövő héten
* ásít *
a pópa úr nem volt megfelelő állapotban.
Megártott a sör-xanax kombó a nagy melegben, evidenciákat.
Kenyér és víz.
IP csaBda?
hát azért hetyetye
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 22, 2019 19:34:34
x7)
Van egy régi walesi mondás az egészségmegörzésre: "An Apple a day keeps the doctor away"
Sodi érted?

|__o__|
Sodi érted?

-
Jun 22, 2019 20:19:03
Sodi Flokk - 2022
Fun fack, hogy csak leszedtem a maradék szőrt a fejéről, amúgy is le fog esni 2-3 év alatt, és még mínusz 1 fog, de ez is borítékolhatóan ki fog esni ...
[img src= i.imgur.com/bVIn4Uf]
imgur.com/bVIn4Uf
Fun fack, hogy csak leszedtem a maradék szőrt a fejéről, amúgy is le fog esni 2-3 év alatt, és még mínusz 1 fog, de ez is borítékolhatóan ki fog esni ...
imgur.com/bVIn4Uf
A fiatal vadászbika.
Jun 22, 2019 20:19:03
broni
Jun 22, 2019 20:25:27
orna - Eye Ashes 04:59 A szövegek elrejtése
A gyerekek elfojtják a saját könnyeit
És az a fekete kétségbeesés
Aki felemelte a szemüket
A bánat aljára dobta őket
Ki elítéli a túlélőket
Most, még akkor is, ha az istenek meghalnak?
Nincs több magból keletre
Most még az istenek is meghalnak
A föld fekete
És soha többé nem tér vissza
Kénvezérelt
Amely tűz nélkül égett a modelljére
emberiség
Csatolás nélkül rögzítve
Alvás nélkül
Bárki, aki pihenne, megnyitná az elméjét
Az ember itt árnyék
Csontok, bőr és horror történetek
A halál még nem számít a keresőnek
Betegség nélkül hagyj betegeket
Mossa ki a hangjait az ajkáról
A szavak üzenet nélkül jönnek
Kéri, hogy kapjon egy golyót a többi számára
A torzítás csak egy zűrzavar
Itt az ideje, hogy megnézzük a múltat
A pillanat, amikor most állunk
Az emberiség a megsemmisítés kulcsa
Elégedhetetlen roihu tűzzel
Az embernek háború van a lelkében
Fonott, várja a szabadságot
A fenevad pillanata már nem egyáltalán
youtu.be/ch-rEa9RJlk
A gyerekek elfojtják a saját könnyeit
És az a fekete kétségbeesés
Aki felemelte a szemüket
A bánat aljára dobta őket
Ki elítéli a túlélőket
Most, még akkor is, ha az istenek meghalnak?
Nincs több magból keletre
Most még az istenek is meghalnak
A föld fekete
És soha többé nem tér vissza
Kénvezérelt
Amely tűz nélkül égett a modelljére
emberiség
Csatolás nélkül rögzítve
Alvás nélkül
Bárki, aki pihenne, megnyitná az elméjét
Az ember itt árnyék
Csontok, bőr és horror történetek
A halál még nem számít a keresőnek
Betegség nélkül hagyj betegeket
Mossa ki a hangjait az ajkáról
A szavak üzenet nélkül jönnek
Kéri, hogy kapjon egy golyót a többi számára
A torzítás csak egy zűrzavar
Itt az ideje, hogy megnézzük a múltat
A pillanat, amikor most állunk
Az emberiség a megsemmisítés kulcsa
Elégedhetetlen roihu tűzzel
Az embernek háború van a lelkében
Fonott, várja a szabadságot
A fenevad pillanata már nem egyáltalán
youtu.be/ch-rEa9RJlk
Jun 22, 2019 20:25:27
broni
Jun 22, 2019 20:33:06
ez a zene, haldokló sodi!!!!!!!!!
Jun 22, 2019 20:33:06
xray
(
x21)
Jun 22, 2019 20:52:10
x21)
Van egy régi walesi mondás az egészségmegörzésre: "An Apple a day keeps the doctor away"
Sodi érted?
nincs pénze apple-t venni. Sodi érted?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 22, 2019 21:06:24
x7)
Jun 22, 2019 21:06:24
nincs pénze apple-t venni.
még messze van a hitelplafon. És apple vs samsung összehasonlítás is kell egy flokkba. Jun 22, 2019 21:06:24
-
Jun 22, 2019 21:23:42
én borotválom a fejem, de amugy szőrös vok, mint egy majom!!!!!!!!!!!
Nyírd magad szorgosan, majd ha összegyűlt elég szőr, szőjj belőle egy ködmönt Barbinak szerelmed jeléül.
Jun 22, 2019 21:23:42
-
Jun 22, 2019 21:45:42
A fiatal vadászbika.
csak szerintem hasonlít egyre jobban hókuszpókra? Jun 22, 2019 21:45:42
lófaszjóska2
Jun 22, 2019 21:48:56
Sodi érted?
Sodi érted?
Majd ha mindegyiken a sodifórum lesz, dátummal akkor menő leszel retard az emberektől ellopott eu-s pénzekkel..
Jun 22, 2019 21:48:56
Hasselhoff poszter
Jun 22, 2019 22:06:44
*ha tudna zokogni, hangosan felsírna, ahogy egy újabb adag szűzgeci landol rajta Tiszafaszomban*
Jun 22, 2019 22:06:44
-
Jun 22, 2019 22:08:02
annyi pénze sosem lesz a sodinak, a felén akkor is a greatest cumshots futna... Jun 22, 2019 22:08:02
Elfogott időkapszula
Jun 22, 2019 22:13:20
To: penzmento.kft
Sent: Wed, Aug 26, 2015 10:16 pm
Subject: Kérés
Kedves Kovács Veronika!
Tudok róla, hogy Ön több levelet kapott már a Kiss Endre Farkas fórumáról és hogy szeretne véget vetni Endre rosszakaróinak zaklatásának.
Én teljesen megértem Önt, és kérem hallgasson meg engem, úgy is mint nő a nőt, sőt Édesanya az Édesanyát!
Valóban igaz, hogy vannak rosszakarói Endrének, akik mindenfélét terjesztenek róla, én viszont segítő szándékkal írok most, mert úgy látom, most már eljutott egy olyan szintre az ügy, ami már nagyon komoly!
Amit Önnek is megírtak, az sajnos valóban igaz, hogy Endre a fórumán meggyilkolással fenyegette a németországi munkaadó hölgyet. A korábban Önnek beidézett kommentek a valóságot tartalmazzák. Erről azért is könnyű meggyőződni, mert Endre fóruma észleli az ő számítógépének IP címét, így csakis az ő számítógépéről származó kommentek jelennek meg sárga színnel. Ha ez nem lenne elég, az internetszolgáltató is pontosan tárolja ezeket az adatokat, onnan is meg lehet győződni, hogy a hozzászólások valóban az ő gépéről származnak.
Szeretném ha megértené, itt egy nagyon komoly életellenes fenyegetés hangzott el! Ugye Ön is hallott, olvasott már olyan történetekről, amikor valaki közzétette gyilkolási szándékát, netán öngyilkosságra készülő tinik fedték fel a tervüket a világhálón, de mindenki csak nevetett, senki sem vette komolyan? Aztán mikor tényleg megtörtént a tragédia, nem tudtak elszámolni lelkiismeretükkel, önmagukat átkozták azok, akik tudtak róla, tehettek volna ellene, de nem tettek semmit?
Kedves Kovács Veronika!
Én nem vagyok Endre rosszakarója, bár néha bele szoktam olvasni a fórumba, kommentálni nem szoktam, de van pszichiáteri végzettségem és ebből kifolyólag pontosan látom, hogy Endre személyisége nagyon rövid időn belül óriási bajba fogja keverni őt és talán Önt is. Segíteni szeretnék!
Endre sajnos nem a barátai hatására válik egyre kiszámíthatatlanabbá, hanem folyamatos kudarcai mélyítik a szakadékot és azt feldolgozni képtelen. Elkótyavetyélte a korábbi lakását és könnyed életét, komolyan vehető végzettséget nem szerzett, egyre súlyosabb adósságokba veri magát, berlini utazása totális csőd volt, a ráfordított iszonyatos pénzmennyiség ellenére nyelvvizsgai szintig képtelen volt eljutni. Programozói munkára alkalmatlan, tevékenységét folyamatos szakmai kudarcok és ballépések jelzik. Utóbbi terén ráadásul 50 eurós előleget vett fel Tomanovics Gergely korábbi munkaadójától, de se a megígért programot nem készítette el, se a pénzt nem szolgáltatta vissza.
Ezt egyébként Ön - mint számvitelben és jogban járatos személy - nyilvánvalóan tudja, hogy az előleg jogi következménnyel bír, amit most Endrének viselnie kell. Fizetési meghagyás, vagy rosszabb esetben bírósági feljelentés a minimum.
Mindezen terhek már olyan kiszámíthatatlan viselkedést, sokszor a fórumon megnyilvánuló passzív-agresszív hajlamot jeleznek, amelyeket Endre már egyre kevésbé tud kontrollálni. A folyamatos dühkitörések után egy másik ember (sőt egy hölgy) meggyilkolásáról szőtt vágyak már az utolsó csepp a pohárban, ami már azonnali beavatkozást igényel.
Hogy minderről ő tehet vagy más, az egy másik kérdés. De azt be kell látni, hogy Endre segítségre szorul, orvosi segítségre.
Kedves Kovács Veronika!
Kérem higgye el nekem, pszichiátriai végzettségem alapján is aggódva figyelmeztetem Önt, Endre ön- és közveszélyes, amit ma még talán lehet megfelelő - és azonnali - gyógykezeléssel kordában tartani, netán a normális irányba lecsillapítani.
Ön: képtelen ellátni magát, Berlinből is kritikán aluli egészségi állapotban érkezett haza. Fogai szörnyű állapotban vannak, sérve van, amit nem hajlandó kezeltetni. A sérv bármikor kizáródhat, amivel pillanatok alatt életveszélybe kerül. Már csak ez az egyetlen dolog miatt is elengedhetetlen lenne az orvosi gyógykezelés és folyamatos felügyelet.
Köz: Életellenes fenyegetést fogalmazott meg egy berlini hölggyel szemben, illetve néhány rosszakarója ellen is, továbbá más büntetőügyek is folyamatban vannak ellene. Az életellenes fenyegetésről tudomásom szerint feljelentések is történtek, ami miatt több éves börtönbüntetés lesz várhatóan a következő lépés.
Tudom hogy mint anyja helyett anyja, Ön igyekszik Endréről gondoskodni. Én magam mint nő, valamint mint 2 gyermeket nevelő édesanya, szeretnék Önhöz fordulni, és kérem, bízza szakember gondjaira, orvosi gyógykezelésre Endrét! Mivel minden más hidat felégetett maga mögött, gyakorlatilag más esélye nincs normális emberré válni. Nyilvánvalóan Ön is ezt szeretné elérni. Nekem magamnak jó tapasztalataim voltak a hasonló viselkedésű fiatalok gyógykezelésének hatásairól, bár saját gyermekeim szerencsére az egészséges szeleburdiság határain belül voltak mindig, más lecsúszott, rossz mentális állapotú fiatalok esetében, akiket kezeltem, a legtöbbjüket sikerült visszatéríteni egy normális kerékvágásba. Némelyeknek azóta boldog házasság, sőt gyerek is összejött.
Kedves Kovács Veronika!
Talán Ön is érzi a levelemből, hogy nem a rosszindulat, a gúnyolódás munkál bennem, hanem a segítő szándék. Kérem ne reagáljon azonnal indulatból, hogy "hagyjam Önt békén és soha többé ne zaklassam".
Kérem, a fentiekre tekintettel, haladéktalanul intézkedjen Endre gyógykezeléséről, mielőtt még tényleg tragédia történne!
Csak zárójelben, azt is mondom, hogy ha sikerül a gyógykezelést illetve a beszámíthatatlansági állapotot keresztülvinni, ezzel a büntetőjogi felelősség alól is mentesülni tud. Talán ez se egy utolsó szempont, mert különösen a mostani fenyegetése kapcsán, talán ez az egyetlen lehetősége, hogy megússza a dolgot.
Megértésében bízva:
Sent: Wed, Aug 26, 2015 10:16 pm
Subject: Kérés
Kedves Kovács Veronika!
Tudok róla, hogy Ön több levelet kapott már a Kiss Endre Farkas fórumáról és hogy szeretne véget vetni Endre rosszakaróinak zaklatásának.
Én teljesen megértem Önt, és kérem hallgasson meg engem, úgy is mint nő a nőt, sőt Édesanya az Édesanyát!
Valóban igaz, hogy vannak rosszakarói Endrének, akik mindenfélét terjesztenek róla, én viszont segítő szándékkal írok most, mert úgy látom, most már eljutott egy olyan szintre az ügy, ami már nagyon komoly!
Amit Önnek is megírtak, az sajnos valóban igaz, hogy Endre a fórumán meggyilkolással fenyegette a németországi munkaadó hölgyet. A korábban Önnek beidézett kommentek a valóságot tartalmazzák. Erről azért is könnyű meggyőződni, mert Endre fóruma észleli az ő számítógépének IP címét, így csakis az ő számítógépéről származó kommentek jelennek meg sárga színnel. Ha ez nem lenne elég, az internetszolgáltató is pontosan tárolja ezeket az adatokat, onnan is meg lehet győződni, hogy a hozzászólások valóban az ő gépéről származnak.
Szeretném ha megértené, itt egy nagyon komoly életellenes fenyegetés hangzott el! Ugye Ön is hallott, olvasott már olyan történetekről, amikor valaki közzétette gyilkolási szándékát, netán öngyilkosságra készülő tinik fedték fel a tervüket a világhálón, de mindenki csak nevetett, senki sem vette komolyan? Aztán mikor tényleg megtörtént a tragédia, nem tudtak elszámolni lelkiismeretükkel, önmagukat átkozták azok, akik tudtak róla, tehettek volna ellene, de nem tettek semmit?
Kedves Kovács Veronika!
Én nem vagyok Endre rosszakarója, bár néha bele szoktam olvasni a fórumba, kommentálni nem szoktam, de van pszichiáteri végzettségem és ebből kifolyólag pontosan látom, hogy Endre személyisége nagyon rövid időn belül óriási bajba fogja keverni őt és talán Önt is. Segíteni szeretnék!
Endre sajnos nem a barátai hatására válik egyre kiszámíthatatlanabbá, hanem folyamatos kudarcai mélyítik a szakadékot és azt feldolgozni képtelen. Elkótyavetyélte a korábbi lakását és könnyed életét, komolyan vehető végzettséget nem szerzett, egyre súlyosabb adósságokba veri magát, berlini utazása totális csőd volt, a ráfordított iszonyatos pénzmennyiség ellenére nyelvvizsgai szintig képtelen volt eljutni. Programozói munkára alkalmatlan, tevékenységét folyamatos szakmai kudarcok és ballépések jelzik. Utóbbi terén ráadásul 50 eurós előleget vett fel Tomanovics Gergely korábbi munkaadójától, de se a megígért programot nem készítette el, se a pénzt nem szolgáltatta vissza.
Ezt egyébként Ön - mint számvitelben és jogban járatos személy - nyilvánvalóan tudja, hogy az előleg jogi következménnyel bír, amit most Endrének viselnie kell. Fizetési meghagyás, vagy rosszabb esetben bírósági feljelentés a minimum.
Mindezen terhek már olyan kiszámíthatatlan viselkedést, sokszor a fórumon megnyilvánuló passzív-agresszív hajlamot jeleznek, amelyeket Endre már egyre kevésbé tud kontrollálni. A folyamatos dühkitörések után egy másik ember (sőt egy hölgy) meggyilkolásáról szőtt vágyak már az utolsó csepp a pohárban, ami már azonnali beavatkozást igényel.
Hogy minderről ő tehet vagy más, az egy másik kérdés. De azt be kell látni, hogy Endre segítségre szorul, orvosi segítségre.
Kedves Kovács Veronika!
Kérem higgye el nekem, pszichiátriai végzettségem alapján is aggódva figyelmeztetem Önt, Endre ön- és közveszélyes, amit ma még talán lehet megfelelő - és azonnali - gyógykezeléssel kordában tartani, netán a normális irányba lecsillapítani.
Ön: képtelen ellátni magát, Berlinből is kritikán aluli egészségi állapotban érkezett haza. Fogai szörnyű állapotban vannak, sérve van, amit nem hajlandó kezeltetni. A sérv bármikor kizáródhat, amivel pillanatok alatt életveszélybe kerül. Már csak ez az egyetlen dolog miatt is elengedhetetlen lenne az orvosi gyógykezelés és folyamatos felügyelet.
Köz: Életellenes fenyegetést fogalmazott meg egy berlini hölggyel szemben, illetve néhány rosszakarója ellen is, továbbá más büntetőügyek is folyamatban vannak ellene. Az életellenes fenyegetésről tudomásom szerint feljelentések is történtek, ami miatt több éves börtönbüntetés lesz várhatóan a következő lépés.
Tudom hogy mint anyja helyett anyja, Ön igyekszik Endréről gondoskodni. Én magam mint nő, valamint mint 2 gyermeket nevelő édesanya, szeretnék Önhöz fordulni, és kérem, bízza szakember gondjaira, orvosi gyógykezelésre Endrét! Mivel minden más hidat felégetett maga mögött, gyakorlatilag más esélye nincs normális emberré válni. Nyilvánvalóan Ön is ezt szeretné elérni. Nekem magamnak jó tapasztalataim voltak a hasonló viselkedésű fiatalok gyógykezelésének hatásairól, bár saját gyermekeim szerencsére az egészséges szeleburdiság határain belül voltak mindig, más lecsúszott, rossz mentális állapotú fiatalok esetében, akiket kezeltem, a legtöbbjüket sikerült visszatéríteni egy normális kerékvágásba. Némelyeknek azóta boldog házasság, sőt gyerek is összejött.
Kedves Kovács Veronika!
Talán Ön is érzi a levelemből, hogy nem a rosszindulat, a gúnyolódás munkál bennem, hanem a segítő szándék. Kérem ne reagáljon azonnal indulatból, hogy "hagyjam Önt békén és soha többé ne zaklassam".
Kérem, a fentiekre tekintettel, haladéktalanul intézkedjen Endre gyógykezeléséről, mielőtt még tényleg tragédia történne!
Csak zárójelben, azt is mondom, hogy ha sikerül a gyógykezelést illetve a beszámíthatatlansági állapotot keresztülvinni, ezzel a büntetőjogi felelősség alól is mentesülni tud. Talán ez se egy utolsó szempont, mert különösen a mostani fenyegetése kapcsán, talán ez az egyetlen lehetősége, hogy megússza a dolgot.
Megértésében bízva:
Jun 22, 2019 22:13:20
-
Jun 22, 2019 22:16:37
Sodi Flokk - 2022
imgur.com/bVIn4Uf
imgur.com/bVIn4Uf
Baszki, ez Hókuszpók a Hupikék Törpikékből.
Jun 22, 2019 22:16:37
-
Jun 22, 2019 22:17:29
ki hitte volna xD
Jun 22, 2019 22:17:29
Andi
(
x13)
Jun 22, 2019 22:18:46
x13)
sodivlog annyira kúl
hogy csak a barbi-kul
múlhatja felül
van benne üvegcsere
és ahogy a repcsire
márkbáttya felül
nem csinál közéletit
de tesóm közületek
mindenkit jóllakat
pár helyre így is benéz
egye a nemespenész
az irigy trollokat
nincs szükség superb-re
ha ilyen szuperbérre
tett németbe szert
itt az is szeret téged
aki egy szarabb képet
vaqy egy mémet beszúrt
most éppen kint dörög de
nekem már mindörökre
te vagy a lárifárim
nem vagy te Avas Jon-né
tudod jól ha most gyünné
vár a fórum
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
hogy csak a barbi-kul
múlhatja felül
van benne üvegcsere
és ahogy a repcsire
márkbáttya felül
nem csinál közéletit
de tesóm közületek
mindenkit jóllakat
pár helyre így is benéz
egye a nemespenész
az irigy trollokat
nincs szükség superb-re
ha ilyen szuperbérre
tett németbe szert
itt az is szeret téged
aki egy szarabb képet
vaqy egy mémet beszúrt
most éppen kint dörög de
nekem már mindörökre
te vagy a lárifárim
nem vagy te Avas Jon-né
tudod jól ha most gyünné
vár a fórum
trendbeli garázdaság
Jun 22, 2019 22:26:51
ki hitte volna xD
ki hitte volna xD
Lehet, hogy nem válaszolt, de jó eséllyel tényleg elvitte dilidokihoz a recskást, sőt, még az is lehet, hogy elintézte neki a diliflepnit is. Más nem magyarázza az alkalmazását, mert csak porfogónak jó a haszontalan korcs.
Jun 22, 2019 22:26:51
-
Jun 22, 2019 22:28:22
csak szerintem hasonlít egyre jobban hókuszpókra?
Megelőztél.
Jun 22, 2019 22:28:22
Андрюша Ющинский
Jun 22, 2019 23:55:24
jelképes hu-hu-húszezer forint
Jun 22, 2019 23:55:24
broni
Jun 23, 2019 09:15:58
hol keszet sodipogány????!!!!!!!!!!!!!
Jun 23, 2019 09:15:58
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 23, 2019 09:55:46
x6)
hát azért hetyetye
Tipszmix
Jun 23, 2019 10:17:24
Jun 23, 2019 10:17:24
Fake news
Jun 23, 2019 11:16:02
Sodi elment úszni a JBL Bluetooth fülesét kipróbálni.
Pár 90 napos "body transformation" motivációs videó segítségével január 1-e óta, ígéretéhez híven kipattintotta a felsőtestét és még 3 hónapot rátolt, hogy meglegyen abeach szauna body.
A devizás haver a várban lévő munkája során különböző pszichológiai trükkökkel komoly bevételre tett szert a turistáktól, sikerült visszafizetni kamatostul a tartozást.
A négy év németországi tartózkodása alatti aktív nyelvi környezetben sikerült közel anyanyelvi szinten elsajátítani a nyelvet, ebből felsőfokú nyelvizsga is született.
Előléptették a munkahelyén, senior programozóként német újoncokat is tanít.
Az alkoholt teljes mértékben száműzte az életéből, odafigyel rá, hogy a bőrét ne szárítsa ki, kozmetikushoz jár.
A miskolci stúdió is elkészült, felér egy országos kereskedelmi tévé technikájával, tárgyalásokat folytat az asszisztense, hogy bekerüljön a legnagyobb tv szolgáltatók csomagjába, jövő héten indulhatnak is.

Pár 90 napos "body transformation" motivációs videó segítségével január 1-e óta, ígéretéhez híven kipattintotta a felsőtestét és még 3 hónapot rátolt, hogy meglegyen a
A devizás haver a várban lévő munkája során különböző pszichológiai trükkökkel komoly bevételre tett szert a turistáktól, sikerült visszafizetni kamatostul a tartozást.
A négy év németországi tartózkodása alatti aktív nyelvi környezetben sikerült közel anyanyelvi szinten elsajátítani a nyelvet, ebből felsőfokú nyelvizsga is született.
Előléptették a munkahelyén, senior programozóként német újoncokat is tanít.
Az alkoholt teljes mértékben száműzte az életéből, odafigyel rá, hogy a bőrét ne szárítsa ki, kozmetikushoz jár.
A miskolci stúdió is elkészült, felér egy országos kereskedelmi tévé technikájával, tárgyalásokat folytat az asszisztense, hogy bekerüljön a legnagyobb tv szolgáltatók csomagjába, jövő héten indulhatnak is.

Jun 23, 2019 11:16:02
--
Jun 23, 2019 12:09:54
Sodi is féket nyúz. Fitymaféket.
Jun 23, 2019 12:09:54
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jun 23, 2019 12:56:53
x1)
Az a ferde orr mindent visz!
broni
Jun 23, 2019 13:23:16
Az a ferde orr mindent visz!
a faszom mán karcsány gergőbe!!!!!!!!
Jun 23, 2019 13:23:16
broni
Jun 23, 2019 13:29:21
[quote=Tipszmix]BIAFRA 4 ever!!!!!
youtube.com/watch?v=wRWCK9zGynA
ez a zene floppik![/quote
istenkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
youtube.com/watch?v=wRWCK9zGynA
ez a zene floppik![/quote
istenkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 23, 2019 13:29:21
Motivációromboló statiszt
Jun 23, 2019 15:38:22
Gratulálok a 2019-es felpörgéshez, sodi!
SUBSCRIBER ACTIVITY
2019-03-28 - 10:00 N/A 506
2019-03-29 - 10:00 -- 506
2019-03-30 - 11:00 -1 505
2019-03-31 - 14:00 +1 506
2019-04-01 - 14:00 -- 506
2019-04-02 - 14:00 -- 506
2019-04-03 - 14:00 -- 506
2019-04-04 - 14:00 +1 507
2019-04-05 - 11:00 -- 507
2019-04-06 - 10:00 -1 506
2019-04-07 - 09:00 +1 507
2019-04-08 - 08:00 -1 506
2019-04-09 - 09:00 -- 506
2019-04-10 - 08:00 +1 507
2019-04-11 - 08:00 -- 507
2019-04-12 - 08:00 -- 507
2019-04-13 - 08:00 +1 508
2019-04-14 - 07:00 -- 508
2019-04-15 - 10:00 -1 507
2019-04-16 - 19:00 -1 506
2019-04-17 - 21:00 -- 506
2019-04-19 - 01:00 -4 502
2019-04-24 - 04:00 +3 505
2019-04-27 - 00:00 +2 507
2019-05-01 - 06:00 +2 509
2019-05-02 - 06:00 -- 509
2019-05-03 - 12:00 -- 509
2019-05-04 - 12:00 +1 510
2019-05-06 - 20:00 +1 511
2019-05-14 - 07:00 -2 509
2019-05-16 - 01:00 -1 508
2019-05-17 - 02:00 -1 507
2019-05-19 - 02:00 +1 508
2019-05-20 - 00:00 -- 508
2019-05-25 - 05:00 +1 509
2019-05-26 - 07:00 +1 510
2019-05-27 - 09:00 -- 510
2019-05-28 - 11:00 -1 509
2019-05-31 - 11:00 -1 508
2019-06-03 - 12:00 -- 508
2019-06-04 - 21:00 -- 508
2019-06-05 - 22:00 -- 508
2019-06-06 - 23:00 -- 508
2019-06-10 - 21:00 -- 508
2019-06-11 - 10:00 -- 508
2019-06-12 - 18:00 -- 508
2019-06-19 - 19:00 -1 507
SUBSCRIBER ACTIVITY
2019-03-28 - 10:00 N/A 506
2019-03-29 - 10:00 -- 506
2019-03-30 - 11:00 -1 505
2019-03-31 - 14:00 +1 506
2019-04-01 - 14:00 -- 506
2019-04-02 - 14:00 -- 506
2019-04-03 - 14:00 -- 506
2019-04-04 - 14:00 +1 507
2019-04-05 - 11:00 -- 507
2019-04-06 - 10:00 -1 506
2019-04-07 - 09:00 +1 507
2019-04-08 - 08:00 -1 506
2019-04-09 - 09:00 -- 506
2019-04-10 - 08:00 +1 507
2019-04-11 - 08:00 -- 507
2019-04-12 - 08:00 -- 507
2019-04-13 - 08:00 +1 508
2019-04-14 - 07:00 -- 508
2019-04-15 - 10:00 -1 507
2019-04-16 - 19:00 -1 506
2019-04-17 - 21:00 -- 506
2019-04-19 - 01:00 -4 502
2019-04-24 - 04:00 +3 505
2019-04-27 - 00:00 +2 507
2019-05-01 - 06:00 +2 509
2019-05-02 - 06:00 -- 509
2019-05-03 - 12:00 -- 509
2019-05-04 - 12:00 +1 510
2019-05-06 - 20:00 +1 511
2019-05-14 - 07:00 -2 509
2019-05-16 - 01:00 -1 508
2019-05-17 - 02:00 -1 507
2019-05-19 - 02:00 +1 508
2019-05-20 - 00:00 -- 508
2019-05-25 - 05:00 +1 509
2019-05-26 - 07:00 +1 510
2019-05-27 - 09:00 -- 510
2019-05-28 - 11:00 -1 509
2019-05-31 - 11:00 -1 508
2019-06-03 - 12:00 -- 508
2019-06-04 - 21:00 -- 508
2019-06-05 - 22:00 -- 508
2019-06-06 - 23:00 -- 508
2019-06-10 - 21:00 -- 508
2019-06-11 - 10:00 -- 508
2019-06-12 - 18:00 -- 508
2019-06-19 - 19:00 -1 507
Jun 23, 2019 15:38:22
Gólya
(
x2)
Jun 23, 2019 16:02:51
x2)
Az azért beszédes, hogy a minicigó az IMEI-ben leszedálva, begyógyszerezve, internettől jó messzire elzárva is több feliratokzót vonzz be XD
2 napig csicskultam.
Lopótökös
Jun 23, 2019 16:03:52
Kurva anyád Majnár András!!!
Bohócgeci
Bohócgeci
Jun 23, 2019 16:03:52
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 23, 2019 16:04:58
x6)
Az azért beszédes, hogy a minicigó az IMEI-ben leszedálva, begyógyszerezve, internettől jó messzire elzárva is több feliratokzót vonzz be XD
sodit is oda kéne zárni, egyből felpörögne a flokk!
Och-Kom Taot
(
x3)
Jun 23, 2019 19:02:32
x3)
Heti mérleg:
Ígért flokkok:
- keddi gaming: elmaradt (utoljára 82 napja volt)
- csütörtöki közéleti: elmaradt (utoljára 151 napja volt)
- pénteki fő flokk: volt (35 nap után volt újra)
- szombati vágatlan: elmaradt (utoljára 115 napja volt)
Ígért streamek:
- hétfő: elmaradt
- kedd: elmaradt
- szerda: elmaradt
- csüt: elmaradt (utoljára 16 napja volt)
Konkrétan ígért videók:
- best of második évad, londoni második, miskolci második, erdélyi flokk, Márk berlinben flokk, lipcsei flokk (utóbbi kettő ugyanaz?), barcelonai flokk, szardíniai flokk, jobbikos közéleti, Gulyás Mártonos közéleti, legóbusz összeszerelős live, 500 feliratkozós live
Összesítések:
- február: 3/16 flokk, 3/16 stream, 2 extra
- március: 5/20 flokk, 2/20 stream, 6 extra
- április: 2/16 flokk, 4/16 stream, 1 extra
- május: 1/20 flokk, 1/20 stream, 0 extra
- június: 1/16 flokk, 1/16 stream, 1 extra
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Ígért flokkok:
- keddi gaming: elmaradt (utoljára 82 napja volt)
- csütörtöki közéleti: elmaradt (utoljára 151 napja volt)
- pénteki fő flokk: volt (35 nap után volt újra)
- szombati vágatlan: elmaradt (utoljára 115 napja volt)
Ígért streamek:
- hétfő: elmaradt
- kedd: elmaradt
- szerda: elmaradt
- csüt: elmaradt (utoljára 16 napja volt)
Konkrétan ígért videók:
- best of második évad, londoni második, miskolci második, erdélyi flokk, Márk berlinben flokk, lipcsei flokk (utóbbi kettő ugyanaz?), barcelonai flokk, szardíniai flokk, jobbikos közéleti, Gulyás Mártonos közéleti, legóbusz összeszerelős live, 500 feliratkozós live
Összesítések:
- február: 3/16 flokk, 3/16 stream, 2 extra
- március: 5/20 flokk, 2/20 stream, 6 extra
- április: 2/16 flokk, 4/16 stream, 1 extra
- május: 1/20 flokk, 1/20 stream, 0 extra
- június: 1/16 flokk, 1/16 stream, 1 extra
Tipszmix
Jun 23, 2019 21:07:59
Dragqueen Tom
Jun 23, 2019 21:07:59
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 23, 2019 22:21:33
x7)
Abból látszik, hogy a disznó magányosan unatkozik Kanadában, hogy a forumon elhangzó kérdésekre válaszol flokkban.
|__o__|
xray
(
x21)
Jun 23, 2019 22:31:18
x21)
Jun 23, 2019 22:31:18
Abból látszik, hogy a disznó magányosan unatkozik Kanadában, hogy a forumon elhangzó kérdésekre válaszol flokkban.
ő az itthoni megszokott disznóóljába való, ott nem talál olyan hizlaldát, ahol ő lehetne a leghangosabb, a jó magyar kukoricánál pedig nincs jobb. addig nem nyugszik, amíg haza nem jön. Jun 23, 2019 22:31:18
Hiénaverő
(
x17)
Jun 23, 2019 22:43:44
x17)
Ahhoz képest hogy milyen jó ott Kanadában Peruban, nagyon kivan a malacz. Brutál táskás szemek, mintha utazni készülne. :D Ennyire megviseli hogy melócsázni kell a takarmányért?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Jun 23, 2019 22:48:39
Vicces hogy a kommentekben sír hogy banolták gyakorikerdesekrol. Persze ha megjelent róla tényfeltáró kérdés, fél órán belül töröltette.
Csak a megszokott, neki mindenhez joga van cigánytempó, mint az egész élete.
Szidta a Kanadába menekült romákat, de egyből megpattant az igazságszolgáltatás elől.
Csoportosan keménykedik mindig másokkal, de ha emberére akadt, akkor rendőrért kiabált mint egy fürdős kurva.
Csak a megszokott, neki mindenhez joga van cigánytempó, mint az egész élete.
Szidta a Kanadába menekült romákat, de egyből megpattant az igazságszolgáltatás elől.
Csoportosan keménykedik mindig másokkal, de ha emberére akadt, akkor rendőrért kiabált mint egy fürdős kurva.
Jun 23, 2019 22:48:39
broni
Jun 23, 2019 22:54:01
youtu.be/wRWCK9zGynA9
na bezárt a kcsma ez a zene, imdom!!!!!!!!!!!!!!!!regel mikor meghalgattam, tdtam, hogy leiszom magam..király vagyol, báttya!!!!!!!!!
na bezárt a kcsma ez a zene, imdom!!!!!!!!!!!!!!!!regel mikor meghalgattam, tdtam, hogy leiszom magam..király vagyol, báttya!!!!!!!!!
Jun 23, 2019 22:54:01
broni
Jun 23, 2019 23:05:34
youtu.be/jDGDw4GWcf4
tudtam, hogy ismerem)))))))))))))csak itt pina énekli, meg brutál)))))))))
király. the best.erre csak inni lehet.
tudtam, hogy ismerem)))))))))))))csak itt pina énekli, meg brutál)))))))))
király. the best.erre csak inni lehet.
Jun 23, 2019 23:05:34
broni
Jun 23, 2019 23:20:39
free rape!!!fuck meteooo, hejj weinstein!!!!!!!!!!!
Jun 23, 2019 23:20:39
-
Jun 23, 2019 23:24:43
broninak szeretném küldeni pécsre, Rostás Szabikától a csepereg a esőt.. jó egésséget bástya tavesz battalo
Jun 23, 2019 23:24:43
Hiénaverő
(
x17)
Jun 23, 2019 23:24:54
x17)
hejj weinstein!!!!!!!!!!!
Fajti veled vagyunk! Weinstein forever!!! Free the hero!!
broni
Jun 23, 2019 23:40:25
[quote=Hiénaverő]Fajti veled vagyunk! Weinstein forever!!! Free the hero!

Hamarosan hivatalosan is Sodi bá' lesz Sodi bá'.