850-ből eleve elmegy 200 sörre. Kétszer buziszaunázol, meg egy váratlan kiadás, és már vége is a pénzednek.
Videós kapcsolatok és pénzfosó stúdió egy miskolci prolitól. Tyodika és a valóság.
És ezért utaztattad? Te elképesztően hülye vagy.
Megjelenik online egy vidéki proli, bebeszél neked hülyeségeket, te meg elkezded fizetni az utazásait? Nem értem az összefüggést.
Teljesen hihető volt az is, hogy afgánokkal verették meg, és kirúgták 15 fogát. De akkor miért sodihoz hasonló fekete szuvas fogakkal pótoltatta implantátumok helyett??? Gyagyás bele se gondol semmibe, mindent elhisz amit mondanak neki, semmi valóságérzékelése sincs az autizmusa miatt.
micsoda ötlet! zseniális, de tényleg!!!
volt ilyen aha és halelujja érzésed közben, amikor ezt kigondoltad?
Kérném az álsodika törlését, az igazi nem állna szóba a valósággal!
NSZKSZ
+ családközpontú a sodi. 6-7 éve nem látta az apját, azt sem tudja hol van, mi van vele.
Tudod mit, interjúvold meg Kisborost milyen a herbáldílerek élete, vagy Tajgit hogy hogy telnek a napjai a nőverő erőszakos alkoholista bűnözőknek. Fingani fogja a pénzt!
Egyébként mindenféle viccen kívül, Kisborosban van a legnagyobb potenciál ebben a koncepcióban (Tajgit hagyjuk, az elkezd Hamvas Béláról hadoválni, meg burzsujszarozni, el is kapcsol azonnal mindenki).
De ha összeülnétek Kisborossal egy mikrofon társaságában, ahogy Molnáreffék szoktak, és egymásra licitálva sértegetnétek a trollokat és találnátok ki újabb és újabb módszereket az elpusztításukra, miközben Kisborosnak rángatózik a tekintete, csapkod a karjaival és néha önkéntelenül üvöltözni kezd, az kifejezetten vicces lenne.
De már megint ingyen adok marketing tanácsokat a recskásnak, basszam meg!!
Ez csak azt jelenti, hogy Márk nem elmebeteg. Nem tudom elégszer mondani, hogy ha egy normális, neurotipikus ember mellett valaki vihorászva baltát lenget, akkor az az ember nem szórakozik rajta, hanem vagy elmenekül, vagy önvédelemből szétveri az aprócigány fejét. De neked az is vicces volt, amikor eltörték az orrodat, te fasz, úgyhogy ne magadból indulj ki.
nem. az a lényeg, hogy márk beadott neked egy csomó faszságot, te pedig fizetted az utazásait, meg pénzt adtál neki. az a lényeg, hogy közel 40 évesen még mindig sas tanár urak húznak le.
mi nyugodtak vagyunk, csak röhögünk rajtad, neked van okod idegeskedni, mivel te vagy szarrá adósodva.
Mesélni bárki mesélhet bármit. Ne legyél már ennyire fogyatékos! Te is azt meséled magadról, hogy programozó vagy, hogy nem vagy se zsidó, se homo/biszexuális meg hogy konszenzuális szex volt a swingerben, nem fizetős. Én nem látok különbséget Márk és közted, bocs.
Eddig mit csináltál? Másokért éltél mint Jézus? Tudtad hogy Jézus zsidó? másoknak vetted a fütyikamerát, robothadsereget, egymillió játékot? A tőrrpe faszát veretted ki 4kezes masszázson? Másokért jártál buziszaunába? A pénz tetemes részét ezekre kúrtad el.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Te akkora fogyaték vagy, hogy 40 éves korodra jöttél rá, hogy mire kell a pénz az embereknek? Alapból senki nem értette, miért pénzeled a lumpen retard ismerőseidet. Barátokat venni nem lehet.
Tuti megtennénk, mert ez is egy olyan hatalmas és működőképes ötlet mint az eddigi összes ShajátMegoldásod, csak a mínuszt fogja gyártani. Mi is mindenképp csődbe szeretnénk jutni!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
persze, mint azt az ötletedet, hogy a külföldre kiközvetített magyar melósok után kapott pénzből leszel milliomos. érdekes, mert előtted ezt már sokan megcsinálták, mint nekem is egy ismerősöm. igaz ő a megtakarított 2-3 milliót szánta erre nem a bank hitelét, beszél németül és most már csak ezzel foglalkozik a saját cégében. pár év után már simán megvan a havi 10k hozam meg a medencés ház amiben az irodája is van. nem dumálni kell, hanem dolgozni, nem a májadat hizlaló jótékonykodásnak kell álcázni, hanem tisztességes közvetítésnek és akkor működik. ki a kurva anyád akarná ellopni a teljesen életképtelen ötletedet gyagyás? néz már rá a milliókból összebaszott flokodra, totális bukás, még 500 igazi feliratkozód sincs.
te gyökér, te több mint 10 évet nyűglődtél, panaszkodtál és nézted le azokat, akik nem a szüleik által eltartott szarok, hanem önmagukat eltartani és pénzüket beosztani képes átlagos emberek. te is csak azért mentél ki németbe, mert a gazdatested rád parancsolt és finanszírozta is a "felkészülést" meg a kimeneteled. egyedül még a cuccaidat sem vagy képes kivinni, ehhez is egy nyolcvan éves, végstádiumos rákosra volt szükséged, te haszontalan szar.
nem a gyakorlatod miatt vettek komolyan, hanem az önéletrajz masnizása miatt és a betanult válaszaid miatt ami egyszerű hazugság. ezért is rúgtak ki stuttgartból, hamburgból és berlinből. ahogy meglátták, hogy a cv-dben hazudtál ki is basztak. volt ahol erre pár nap elég volt, volt ahol ez hónapokig tartott.
Természetesen segítek, jelképes 40 Euro alapdíj és méterenként 4 cent ellenében.
a snecológia alaptörvénye: a faszverő náci buzi mindig hazudik! pont azért vagy egy élhetetlen, gonosz gyökér mert mindig hazudsz. természetesen e mellett egy ostoba vigyorgó barom vagy, aki képtelen a legalapvetőbb emberi érzelmekre és felelősségvállalásra, ezért is tartasz ott, ahol.
Milyen magyar gyakorlati éveid? Most már, így évek után elárulhatom, hogy én hívtam fel a Groteszket, és amikor rólad érdeklődtem, hogy ajánlanának-e fejlesztőnek, konkrétan beleröhögtek a telefonba! Egy fél percig röhögött a csávó! Az, ahol kiröhög a munkaadód, az nem gyakorlat. Ott te maximum zenebohóc voltál a testületnél.
Hol az abszolutórium, zsidó? Lesz abszolutórium?
Még szerencse, hogy el tudtam érni a főbérlődet, és tájékoztattam, hogy ha kint van a neved a postaládán akkor személyesen is felelősségre vonható a tartozásaid miatt, mivel lehetővé tette a hitelcsalást. Remélem leveszi a neved és a bankok rájönnek, hogy egy tartozását megadni nem akaró magyarországi hitelcsalóval van dolguk. De ha nem akarja, hogy helyetted fizessen akkor ki kell rakjon. Azt hiszem ma is lesz egy beszélgetésed vele.
Elmebeteg!
Sodi!
Ne hagyd hogy a trollok packázzanak veled, vagy a főbérlőd. Az amazonnál most 24 dolcsi a gorilla super glue, ha leszeded a főbérlő nevét a postaládáról, és ezzel ragasztod fel a saját neved, akkor ezzel a pimaszul egyszerű megoldással mostantól mindig megkapod a banki leveleket.
Inkább egy SS egyenruhát.
Egy kis retrózás könnyen meglágyítja az ember szívét.
na b+, még egy csuti.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Persze, hiszen ő nem semmiről, hanem valamiről szokott beszélni. És hiába hazudozik, masnizza a valamit, a semmiről nem hazudott még.
vö. a snecológia alaptételével:
"miért hazudsz folyamatosan, zsidó?"
Nem abszolutorium, hanem ABSZINT lesz, mert a sörike már nem üt eléggé.
hát azért hetyetye
Igazi proli :D
We are SoDI! / World's SoDI unite!
"Márk mindent fizetett, amit tudott. Ez a pontos megfogalmazás. Biztos vagyok benne, hogy fog tudni majd dolgokat."
Mesélj csak errôl.
Első olvasatra megfontolandó tanács, de ne felejtsd el, hogy nálam a postaládakulcs és szankcionálni is tudok bátran. Meg eleve nem képes felragasztani a nevét, talán még orvost/tűzoltót is kéne hívni hozzá ilyen nehéz feladat után.
Plusz valószínű a nikecell-odúból is mennie kell. Hirtelen a "madárcsicsergős" csendes szobából, fénytelen kisszoba lett és már az élettársi viszony egy öregemberrel sem túl kellemes neki.
Gondolom ilyenkor már beindul az alternatív-valóság generátor az agyában, ami pár nap alatt elhiteti saját magával, hogy nem is őt baszták ki az odúból hanem ő váltott egy sokkal szebb jólevegőjű vidéki házra Újszászon :)
Ahol ráadásul kedves háziállatok is komfortosabbá teszik a stressznélküli nyugit.
gyk: macskaól.
hát azért hetyetye
Mehetne több levél is német ügyvédi irodáktól, csak nevükben legyen benne a Schuldeneintreiber, Inkasso szavak :)
Mannfred úr nagyon fél, hogy a bolond kis kobolja behajtókat hoz rá. :)
A fizetési meghagyásokat kifejezetten szeretem, amik hamis szerződéseken alapulnak. Ha ilyet kapok, mindig megbüntetem igazságtalanul az albérlőt.
Valami ilyesmire gondoltam én is. Szép fejléces levélpapíron, pecséttel, mindennel.
Nem akarok előre örülni, de ha kibaszatom a recskást a kotorékból kaphatok egysárga csillagot rózsaszín háromszöget a nevem mellé mén is? :D
Berlini hitelspiral
Jul 24, 2019 06:13:21
A stackexchangen repulogep szakertonek teszi magat a malac, de hajtasija sincs.
Jul 24, 2019 06:13:21
.
Jul 24, 2019 07:40:48
APRÓCIGÁÁÁÁNY!!!444
Jul 24, 2019 07:40:48
xray
(
x21)
Jul 24, 2019 08:20:53
x21)
ez a szerencsétlen gyagyás teljesen megőrült, lassan már röhögni sem lehet rajta. elképesztő, h mi zajlik a vekniben.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
broni
Jul 24, 2019 08:26:41
háború!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 24, 2019 08:26:41
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 08:36:03
x17)
Pedig én kurva jókat röhögök a feleslegesen eltörpözött, elkütyüzött hitelmilliókon, az ogre szopatásain meg a Gyagyás hiszékenységén. Ennek tényleg mindent be lehet adni, minden szart elhisz amit egy másik retard mond neki. Igazi kihasználható, szopatható, csicska balfasz. Es a legjobb ahogy ezek mellett okoskodik, mindig mindent jobban tud. :D
-
Jul 24, 2019 08:36:05
Vegyük sorba:
1) anyám nyugdíjas, nagybátyámnak megadtam a tandíjat, Kaufmannnénak is a pénzét
2) az albiban minden még van véve, ami tönkremehet
3) a gamer -és vloggerfelszerelésem kész
4) A Twitch stúdió ki van fizetve
5) mindenkinek megígértem, hogy bocs, de a SoDI mostantól nem ATM, ugyanis senki nem tudott élni a lehetőséggel érdemben, vagy ha mégis: alig. Ehhez tartom is magam
6) Márk (egy utolsó kivételével még) mostantól maga fizeti az utakat
7) van elég játékom, pár ritka kivételtől eltekintve nem kell több
Szóval ha marad 850 euróm havonta minden más kifizetése után (kaja, és testápolási szereket is beleértve, meg bérletet, kondit, origint, amazon prime-ot, albit, rezsit, MINDENT), annak így már elégnek kell lennie minden masra
1) anyám nyugdíjas, nagybátyámnak megadtam a tandíjat, Kaufmannnénak is a pénzét
2) az albiban minden még van véve, ami tönkremehet
3) a gamer -és vloggerfelszerelésem kész
4) A Twitch stúdió ki van fizetve
5) mindenkinek megígértem, hogy bocs, de a SoDI mostantól nem ATM, ugyanis senki nem tudott élni a lehetőséggel érdemben, vagy ha mégis: alig. Ehhez tartom is magam
6) Márk (egy utolsó kivételével még) mostantól maga fizeti az utakat
7) van elég játékom, pár ritka kivételtől eltekintve nem kell több
Szóval ha marad 850 euróm havonta minden más kifizetése után (kaja, és testápolási szereket is beleértve, meg bérletet, kondit, origint, amazon prime-ot, albit, rezsit, MINDENT), annak így már elégnek kell lennie minden masra
850-ből eleve elmegy 200 sörre. Kétszer buziszaunázol, meg egy váratlan kiadás, és már vége is a pénzednek.
Jul 24, 2019 08:36:05
-
Jul 24, 2019 08:43:47
Faszom már. Meg kellett próbálni, hogy Márk ténykeg felpörgeti-e videós kapcsolataival a vlogot, és hogy fossa-e a pénzt a miskolci Twitch stúdió (még lehet hogy figja). Meg azóta a devizás heverhez is ment több mint egy ezres, meg az albiban is hülye voltam, hogy bútorok szélén nyitottam a sört. És néhány utolsó eszközt még szintén be kellett még szerezni. Meg PC-s játékot.
De mostantól ezek nincsenek.
Videós kapcsolatok és pénzfosó stúdió egy miskolci prolitól. Tyodika és a valóság.
Jul 24, 2019 08:43:47
símanó
(
x3)
Jul 24, 2019 08:44:54
x3)
Szóval az a terved hogy a twich "stúdióban" 0-24 börtön töltelék cigányok meséi nyomatjátok.
-
Jul 24, 2019 08:54:21
Márk konkrétan maffiózó cigányokat ígért nekem, akikkel össze lehetne hozni fasza, elborult videós tartalmakat
Megjelenik online egy vidéki proli, bebeszél neked hülyeségeket, te meg elkezded fizetni az utazásait? Nem értem az összefüggést.
Jul 24, 2019 08:54:21
-
Jul 24, 2019 08:55:00
Szerintem - és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom gyagyás -, a legjobb ami történhetett veled az elmúlt 15 évben, hogy csak rafkós cigányokkal kerültél össze, akik lehúztak, és nem igazi sittesekkel.
Jul 24, 2019 08:55:00
-
Jul 24, 2019 08:56:53
Teljesen fogyatékos szegény. Márk végig vetített neki mindenféléről, nekem is volt ilyen fehércigány ismerősöm.Megjelenik online egy vidéki proli, bebeszél neked hülyeségeket, te meg elkezded fizetni az utazásait? Nem értem az összefüggést.
Teljesen hihető volt az is, hogy afgánokkal verették meg, és kirúgták 15 fogát. De akkor miért sodihoz hasonló fekete szuvas fogakkal pótoltatta implantátumok helyett??? Gyagyás bele se gondol semmibe, mindent elhisz amit mondanak neki, semmi valóságérzékelése sincs az autizmusa miatt.
Jul 24, 2019 08:56:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 24, 2019 09:04:31
Endre, szerintem keress egy dörzsölt ügyvédet Berlin, Germany környékén, és érvénytelenítsd a banki tartozásaidat.
Nem fog komoly problémát okozni annak bizonyítása, hogy nem vagy beszámítható, és a banknak is látnia kellett volna, hogy nem vagy szerződésképes.
Nem fog komoly problémát okozni annak bizonyítása, hogy nem vagy beszámítható, és a banknak is látnia kellett volna, hogy nem vagy szerződésképes.
Jul 24, 2019 09:04:31
sodika
Jul 24, 2019 09:06:08
Nem kell hogy törvénytelen legyen.
Elég, ha olyan a vendég, akiről elhiszik a nézők, hogy veszélyes elborult alak.
Hogy ez mennyire nem jött össze, azt jól jelzi, hogy RGL baltáján kicsit még maga a Márk is képes volt besokallni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hogy ez mennyire nem jött össze, azt jól jelzi, hogy RGL baltáján kicsit még maga a Márk is képes volt besokallni.
Jul 24, 2019 09:06:08
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:08:42
x17)
De Sneci, ezek ki a faszt érdekelnek szerinted? Komolyan, büdös cigányok? Ezért ki fizet a neten? Mikor fogja fosni-fingani a pénzt a miskolci stúdió?
-
Jul 24, 2019 09:08:54
Ilyen tartalmaz senki se a twitchen keres.
Jul 24, 2019 09:08:54
-
Jul 24, 2019 09:11:22
micsoda ötlet! zseniális, de tényleg!!!
volt ilyen aha és halelujja érzésed közben, amikor ezt kigondoltad?
Jul 24, 2019 09:11:22
-
Jul 24, 2019 09:11:42
mondjuk az valoban hozhatott volna nezettseget, ha kerestek egy balkezes nagydarab ciganyt, aki eloben egyutessel megprobalja visszaigazitani azt a nagy kilincsorrod egyenesbe.
Jul 24, 2019 09:11:42
Banhammer 40000
Jul 24, 2019 09:15:09
Hol a nicked, zsidó? Elég, ha olyan a vendég, akiről elhiszik a nézők, hogy veszélyes elborult alak.
Kérném az álsodika törlését, az igazi nem állna szóba a valósággal!
NSZKSZ
Jul 24, 2019 09:15:09
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:18:32
x17)
Büdös cigányok keci. Lelbazmeg. Ennél még a buziszauna-kritikák is eredetibb ötlet volt. Ezeket a retek oláh szarokat kerüli minden normális ember, nemhogy a neten keresgessen róluk műsorokat. Vagy azt vártad hogy valami bűncselekménnyel fognak dicsekedni, hátha elviszi őket a meseautó, te meg Márkcica pedig futhattok a rokonyok elől? El nem tudom képzelni a koncepciót amitől ez milliárdokat tudna fingani-fosni, világosíts már fel Gyagyás.
Ráadásul matyarul. A matyarok nem fizetnek ilyesmiért. Vagy majd betanítjátok Rézműves Máriónak a szöveget angolul?
Tudod mit, interjúvold meg Kisborost milyen a herbáldílerek élete, vagy Tajgit hogy hogy telnek a napjai a nőverő erőszakos alkoholista bűnözőknek. Fingani fogja a pénzt!
Ráadásul matyarul. A matyarok nem fizetnek ilyesmiért. Vagy majd betanítjátok Rézműves Máriónak a szöveget angolul?
-
Jul 24, 2019 09:19:35
pénzfosó twitch stúdió = judaika múzeum
márkcica = sas tanár úr
márkcica = sas tanár úr
Jul 24, 2019 09:19:35
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:19:42
x17)
Lehet Fórizs doktor úr adta az ötletet, ő szereti az erős cigány kanbűnözőket. Jattolni kell majd a hölgyúrnak?
Devizakárosult
Jul 24, 2019 09:20:17
Ma reggel megint a sülő kirántott májkrém illatára ébredtem. A gyerekek, akikkel a feleségemmel és nekem kell egy összetolt ágyba aludni, mivel a házunk többi részének elkészítésére nem volt pénz, felsírnak már csak a szagától is.
Az én gyomrom is összerándult, miközben kimentem a konyhába. A talpam alatt egy halott csótány teteme roppant szét. Leültem az asztalhoz és sírtam.
A feleségem, az én kedves és drága feleségem odajött hozzám, és megérintette a vállam. Én csak bőgök, mint aki nem szégyel.
Ki szívta el a pénzünket? Igaz, hogy a Pénzmentő vezérigazgatójának felesége, hogy valami utolsó hajléktalant pénzeljen. Valami torzlelkű, torztestű fogyatékosnak adta oda, azt a pénzt, AMIT a gyermekeimnek adtam volna.
Kimegyek a fáskamrához, és előveszem a baltát és lassan megélezem. Nagyapámat is hűen szolgálta, mikor a kommunista apadlássöprögetők ellen kellett védelmezni.
Megölöm a torz szörnyeteget, aki miatt tönkrement az életünk. A fejét odarakom ORBÁN Viktor ajtaja elé a parlamentbe.
Megyek érted Sodi!
Az én gyomrom is összerándult, miközben kimentem a konyhába. A talpam alatt egy halott csótány teteme roppant szét. Leültem az asztalhoz és sírtam.
A feleségem, az én kedves és drága feleségem odajött hozzám, és megérintette a vállam. Én csak bőgök, mint aki nem szégyel.
Ki szívta el a pénzünket? Igaz, hogy a Pénzmentő vezérigazgatójának felesége, hogy valami utolsó hajléktalant pénzeljen. Valami torzlelkű, torztestű fogyatékosnak adta oda, azt a pénzt, AMIT a gyermekeimnek adtam volna.
Kimegyek a fáskamrához, és előveszem a baltát és lassan megélezem. Nagyapámat is hűen szolgálta, mikor a kommunista apadlássöprögetők ellen kellett védelmezni.
Megölöm a torz szörnyeteget, aki miatt tönkrement az életünk. A fejét odarakom ORBÁN Viktor ajtaja elé a parlamentbe.
Megyek érted Sodi!
Jul 24, 2019 09:20:17
símanó
(
x3)
Jul 24, 2019 09:22:56
x3)
judaika múzeum, cigányflok, buziszauna, hazaáruló migránsélet: igazi nemzeti-konzervatív kincs vagy te sodi
Gólya
Jul 24, 2019 09:26:43
Márk igazmondását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egyik live-ban említette, hogy heggesztő, rengetegszer dolgozott már németbe, 800 fütyit Ő is simán megkereste.
Dicsekedett, hogy bármikor kimegy, gyűjt pénzt, és akkor királyként él itthon.
Ezzel szemben a valóság az, hogy most végzett el valami heggesztő tanfolyamot, és még itthon kellett dolgoznia, hogy legyen annyi tapasztalata, hogy külföldre mehessen.
Dicsekedett, hogy bármikor kimegy, gyűjt pénzt, és akkor királyként él itthon.
Ezzel szemben a valóság az, hogy most végzett el valami heggesztő tanfolyamot, és még itthon kellett dolgoznia, hogy legyen annyi tapasztalata, hogy külföldre mehessen.
Jul 24, 2019 09:26:43
-
Jul 24, 2019 09:29:16
judaika múzeum, cigányflok, buziszauna, hazaáruló migránsélet: igazi nemzeti-konzervatív kincs vagy te sodi
+ családközpontú a sodi. 6-7 éve nem látta az apját, azt sem tudja hol van, mi van vele.
Jul 24, 2019 09:29:16
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 24, 2019 09:32:53
x16)
Egyébként mindenféle viccen kívül, Kisborosban van a legnagyobb potenciál ebben a koncepcióban (Tajgit hagyjuk, az elkezd Hamvas Béláról hadoválni, meg burzsujszarozni, el is kapcsol azonnal mindenki).
De ha összeülnétek Kisborossal egy mikrofon társaságában, ahogy Molnáreffék szoktak, és egymásra licitálva sértegetnétek a trollokat és találnátok ki újabb és újabb módszereket az elpusztításukra, miközben Kisborosnak rángatózik a tekintete, csapkod a karjaival és néha önkéntelenül üvöltözni kezd, az kifejezetten vicces lenne.
De már megint ingyen adok marketing tanácsokat a recskásnak, basszam meg!!
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:38:42
x17)
A gyagyásh is a szarmatyarokból akar megélni. Púp hány matyar nyelvű tartalmakat gyártó flokker van akik ténylegesen jól, minimum 5-600 ezer fütyinek megfelelő rendszeres jövedelmet skáláznak a flokkból (és nem csak havi 50-60, max 120 ezret, ami kiegészítésnek meg hobbira jó, de megélni nem lehet belőle)? Négy? Öt? Nézd már meg milyen tartalmakat gyártanak ezek, és a te cigány maúnikasód hol lenne ezektől. Elkúrtál egy rakat pénzt erre a faszságra hitelből, de nem baj, legalább Márkcica haverjának BMW-jében ki lett cserélve a kardántengely.
-
Jul 24, 2019 09:45:52
sneci, te örökké szegény maradsz, és egy kis albérleti szobában, rosszabb esetben egy vidéki fűtetlen odúban fogod tölteni az egész életedet, nyomorogva.
negyedik éve vagy kint németben, és ahelyett, hogy lenne komoly megtakarításod, most azon agyalsz, hogy a következő 5 évet milyen hitelekkel és spórolási technikákkal úszd meg, hogy nullára gyere az adósságokból.
nyilván nem fog sikerülni, és még mélyebbre süllyedsz majd. most kitörhettél volna, de elbasztad.
negyedik éve vagy kint németben, és ahelyett, hogy lenne komoly megtakarításod, most azon agyalsz, hogy a következő 5 évet milyen hitelekkel és spórolási technikákkal úszd meg, hogy nullára gyere az adósságokból.
nyilván nem fog sikerülni, és még mélyebbre süllyedsz majd. most kitörhettél volna, de elbasztad.
Jul 24, 2019 09:45:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 24, 2019 09:47:05
x37)
Ez csak azt jelenti, hogy Márk nem elmebeteg. Nem tudom elégszer mondani, hogy ha egy normális, neurotipikus ember mellett valaki vihorászva baltát lenget, akkor az az ember nem szórakozik rajta, hanem vagy elmenekül, vagy önvédelemből szétveri az aprócigány fejét. De neked az is vicces volt, amikor eltörték az orrodat, te fasz, úgyhogy ne magadból indulj ki.
sodika
Jul 24, 2019 09:49:48
Mindegy, amikor még Márk is felháborodott RGL-en, akkor azt nem is értettem, és karakteridegennek éreztem annak tükrében, miket mesélt. Ez a lényeg.
Jul 24, 2019 09:49:48
Fekete bikapata
Jul 24, 2019 09:52:50
Gyagyás, nem kaptad meg a hitelt, ugye???
Szar ügy...
Szeptembertől mennek a ravioli ,,food challenge'' csidejók???
Szar ügy...
Szeptembertől mennek a ravioli ,,food challenge'' csidejók???
Jul 24, 2019 09:52:50
-
Jul 24, 2019 09:53:58
Mindegy, amikor még Márk is felháborodott RGL-en, akkor azt nem is értettem, és karakteridegennek éreztem annak tükrében, miket mesélt. Ez a lényeg.
nem. az a lényeg, hogy márk beadott neked egy csomó faszságot, te pedig fizetted az utazásait, meg pénzt adtál neki. az a lényeg, hogy közel 40 évesen még mindig sas tanár urak húznak le.
Jul 24, 2019 09:53:58
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:54:30
x17)
Tényleg Sneci, mi van a hitelbírálattal? Nagyon kussolsz.
sodika
Jul 24, 2019 09:59:24
Ma küldtem csak be a papírokat. :)
Ma reggel. Nyugi.
Ma reggel. Nyugi.
Jul 24, 2019 09:59:24
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 09:59:31
x17)
Púp tényleg akkor tenné veled a legjobbat az Univerzum ha nem kapnál több hitelt, és kénytelen lennél ezeket shaját erőből kinullázni.
soderált postaláda
Jul 24, 2019 10:00:18
a majd négy év alatt volt legalább 83e € bevétele német fizetésből ((8+10)x2200+18x2400) vera néni egy milliója amit nem kellett kajára és lakhatásra költenie + az egy misi amit a német útra adott halála előtt + a hazai gányolásból bejövő havi 100e + a hitel 22000 € = 83000x325+2000000+36x100000+22000x325 = 39.725.000,- Ft.
ennyi bevételből shikerült kihozni ezt az életminőséget snecinek, aki nem balek!
ennyi bevételből shikerült kihozni ezt az életminőséget snecinek, aki nem balek!
Jul 24, 2019 10:00:18
-
Jul 24, 2019 10:02:00
Ma reggel. Nyugi.
Ma reggel. Nyugi.
mi nyugodtak vagyunk, csak röhögünk rajtad, neked van okod idegeskedni, mivel te vagy szarrá adósodva.
Jul 24, 2019 10:02:00
-
Jul 24, 2019 10:02:45
a majd négy év alatt volt legalább 83e € bevétele német fizetésből ((8+10)x2200+18x2400) vera néni egy milliója amit nem kellett kajára és lakhatásra költenie + az egy misi amit a német útra adott halála előtt + a hazai gányolásból bejövő havi 100e + a hitel 22000 € = 83000x325+2000000+36x100000+22000x325 = 39.725.000,- Ft.
Jó, ha megkapom a hitelt, akkor tényleg beruházok az albaktisztító robotra, hogy ezzel is javítsam az életminőségem. Nem mellesleg remek flokktéma lesz, ha egyszer szerepel videóban, akkor már be is írom a leírásba. ennyi bevételből shikerült kihozni ezt az életminőséget snecinek, aki nem balek!
Jul 24, 2019 10:02:45
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 10:04:25
x17)
Bezony, hétszázezer lett volna Csekonics báró havi kerete, de még ehhez kellett az extra -7.5M fütyi is, amiből egy ogrét és egy 10 nm szemétdombot tudott összehozni. Meg egy tőőrpét. Tudsz élni havi egymillióból Púp, olyan irigyek vagyunk!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 24, 2019 10:06:16
x37)
Mesélni bárki mesélhet bármit. Ne legyél már ennyire fogyatékos! Te is azt meséled magadról, hogy programozó vagy, hogy nem vagy se zsidó, se homo/biszexuális meg hogy konszenzuális szex volt a swingerben, nem fizetős. Én nem látok különbséget Márk és közted, bocs.
-
Jul 24, 2019 10:08:16
sneci, neked márk a barátod?
vannak neked barátaid? sorold fel őket.
vannak neked barátaid? sorold fel őket.
Jul 24, 2019 10:08:16
Örebro
(
x17)
Jul 24, 2019 10:12:27
x17)
zsiroshaju, levadåsztad a gyesznyot?
index.hu/kulfold/2019/07/23/kanada_gyilkossag_chynna_deese_lucas_fowler_rendorseg/
index.hu/kulfold/2019/07/23/kanada_gyilkossag_chynna_deese_lucas_fowler_rendorseg/
sodika
Jul 24, 2019 10:13:07
Igen. Háromszor, vagy ötször ennyi pénzzel is ugyanez történt volna. Éppen ezért nem hat meg mostantól, amikor saját házban meg lakásban ücsörgők mondják nekem, mennyire jó helyzetben vagyok a sötét kis szobában. Azért nem, mert groteszk.
Azért éljek egy idegennel egy lakásban, hogy másnak ne kelljen? Milyen vicc ez már.
Mostantól azért élek, hogy legyen pénzem a szabadidőm értelmes eltöltésére. Ennyi.
Azért éljek egy idegennel egy lakásban, hogy másnak ne kelljen? Milyen vicc ez már.
Mostantól azért élek, hogy legyen pénzem a szabadidőm értelmes eltöltésére. Ennyi.
Jul 24, 2019 10:13:07
D.Dezső
Jul 24, 2019 10:13:25
elösszö azt hittem csak valaki szórakozik unalmában és sodika néven írogat ...
de ilyen értelmetlen faszságokat csak az ö zavarodott agya fundálhat ki :)
Lepukkant cigányokkal szocio riport twitchen? Mi fan? :)
és mihez kellett a streamer pc, Botos Márió is PubG-zett volna miközben fars storykat nyom arròl kit baszott meg a böriben?
Óriási :)
A púpos rém meg a gipsy-gaming media-cézárja :)
Mikor jön az elsö rész te rusnya állat? Már alig várom :)
de ilyen értelmetlen faszságokat csak az ö zavarodott agya fundálhat ki :)
Lepukkant cigányokkal szocio riport twitchen? Mi fan? :)
és mihez kellett a streamer pc, Botos Márió is PubG-zett volna miközben fars storykat nyom arròl kit baszott meg a böriben?
Óriási :)
A púpos rém meg a gipsy-gaming media-cézárja :)
Mikor jön az elsö rész te rusnya állat? Már alig várom :)
Jul 24, 2019 10:13:25
sodika
Jul 24, 2019 10:19:09
Nem. A Twitch stúdió témája még titok.
Nehogy ellopjátok.
Nehogy ellopjátok.
Jul 24, 2019 10:19:09
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 10:23:35
x17)
Eddig mit csináltál? Másokért éltél mint Jézus? Tudtad hogy Jézus zsidó? másoknak vetted a fütyikamerát, robothadsereget, egymillió játékot? A tőrrpe faszát veretted ki 4kezes masszázson? Másokért jártál buziszaunába? A pénz tetemes részét ezekre kúrtad el.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 24, 2019 10:24:34
x37)
Igen. Háromszor, vagy ötször ennyi pénzzel is ugyanez történt volna. Éppen ezért nem hat meg mostantól, amikor saját házban meg lakásban ücsörgők mondják nekem, mennyire jó helyzetben vagyok a sötét kis szobában. Azért nem, mert groteszk.
Te akkora fogyaték vagy, hogy 40 éves korodra jöttél rá, hogy mire kell a pénz az embereknek? Alapból senki nem értette, miért pénzeled a lumpen retard ismerőseidet. Barátokat venni nem lehet.
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 10:25:04
x17)
Nehogy ellopjátok.
Nehogy ellopjátok.
Tuti megtennénk, mert ez is egy olyan hatalmas és működőképes ötlet mint az eddigi összes ShajátMegoldásod, csak a mínuszt fogja gyártani. Mi is mindenképp csődbe szeretnénk jutni!
Háttérhatalmi Shikerember
Jul 24, 2019 10:27:43
Farkas Endre Kiss
15 órája ·
Megjöttek Ausztriából az új Wolfenstein játékaim. (Azért onnan, mert itt Németországban csak a cenzúrázott verzió kapható.) A VR-os is. Teljes a gyűjtemény. Már csak nyomni kell őket. :)
True, hogy selfie javító filtert használsz, te fasz? Ocsmány púpos gnóm maradsz filterrel is. LoL
15 órája ·
Megjöttek Ausztriából az új Wolfenstein játékaim. (Azért onnan, mert itt Németországban csak a cenzúrázott verzió kapható.) A VR-os is. Teljes a gyűjtemény. Már csak nyomni kell őket. :)
True, hogy selfie javító filtert használsz, te fasz? Ocsmány púpos gnóm maradsz filterrel is. LoL
Jul 24, 2019 10:27:43
sodika
Jul 24, 2019 10:32:56
Arra jöttem rá, hogy a legtöbb ember a komfortozójába miatt nem mozdul, nem holmi sanyarú sors miatt, ami legfeljebb következmény.
Én 2017 végén azt hittem, vége a világnak, amikor öt hét után se lett új meló (mindenhol azt mondták, túl sokat kérek, én viszont nem voltam hajlandó engedni), ehhez képest pedig teljesen értelmezhetetlen számomra, hogy képes valaki hónapokon, söt: éveken át nyüglődni, és panaszkodni.
A megoldás pedig az, hogy ezek az emberek valójában jól érzik így magukat. Ezt néha, őszintébb pillanataikban el is árulják. "Én jól érzem magam itt, SoDI".
Én 2017 végén azt hittem, vége a világnak, amikor öt hét után se lett új meló (mindenhol azt mondták, túl sokat kérek, én viszont nem voltam hajlandó engedni), ehhez képest pedig teljesen értelmezhetetlen számomra, hogy képes valaki hónapokon, söt: éveken át nyüglődni, és panaszkodni.
A megoldás pedig az, hogy ezek az emberek valójában jól érzik így magukat. Ezt néha, őszintébb pillanataikban el is árulják. "Én jól érzem magam itt, SoDI".
Jul 24, 2019 10:32:56
soderált postaláda
Jul 24, 2019 10:35:48
Nehogy ellopjátok.
Nehogy ellopjátok.
persze, mint azt az ötletedet, hogy a külföldre kiközvetített magyar melósok után kapott pénzből leszel milliomos. érdekes, mert előtted ezt már sokan megcsinálták, mint nekem is egy ismerősöm. igaz ő a megtakarított 2-3 milliót szánta erre nem a bank hitelét, beszél németül és most már csak ezzel foglalkozik a saját cégében. pár év után már simán megvan a havi 10k hozam meg a medencés ház amiben az irodája is van. nem dumálni kell, hanem dolgozni, nem a májadat hizlaló jótékonykodásnak kell álcázni, hanem tisztességes közvetítésnek és akkor működik. ki a kurva anyád akarná ellopni a teljesen életképtelen ötletedet gyagyás? néz már rá a milliókból összebaszott flokodra, totális bukás, még 500 igazi feliratkozód sincs.
Jul 24, 2019 10:35:48
soderált postaláda
Jul 24, 2019 10:45:44
Arra jöttem rá, hogy a legtöbb ember a komfortozójába miatt nem mozdul, nem holmi sanyarú sors miatt, ami legfeljebb következmény.
te gyökér, te több mint 10 évet nyűglődtél, panaszkodtál és nézted le azokat, akik nem a szüleik által eltartott szarok, hanem önmagukat eltartani és pénzüket beosztani képes átlagos emberek. te is csak azért mentél ki németbe, mert a gazdatested rád parancsolt és finanszírozta is a "felkészülést" meg a kimeneteled. egyedül még a cuccaidat sem vagy képes kivinni, ehhez is egy nyolcvan éves, végstádiumos rákosra volt szükséged, te haszontalan szar.
Jul 24, 2019 10:45:44
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 10:48:37
x17)
Gyagyás, szerinted Herr Schreck segíteni fog kivinni a szarjaidat a bejlinyi pályaudvarra amikor a púpszászi vonathoz igyekszel, vagy csak simán kibaszkodja őket a ház elé?
sodika
Jul 24, 2019 10:49:24
Vitaképes, hogy a magyar gyakorlati éveim nélkül komolyan vett-e volna bármilyen német, én legalábbis kétlem. Sajnos ez egy ilyen szakma, ahol a gyakorlat számít (a "tudás" ugyanis folyton változik, fejlődik, így majdhogynem értelmezhetetlen).
Jul 24, 2019 10:49:24
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 10:51:05
x17)
Hány robotból áll eddig a hadsereged Gyagya? A repcsíít is beszámítjuk.
-
Jul 24, 2019 10:56:56
neha neked is lehetnenek oszinte pillanataid, mikor beismered, hogy a diploma kozelebe sem kerultel, hazaarulo es biszexualis vagy, nudista ferfiak kepei vannak a gepeden, faszveros vidolejatszasi listad a fuckhotboyson, Hahó! azt is beismerhetned mar vegre, hogy te irtad a masztipartis kommentet...
neked egyaltalan nincsenek oszinte pillanataid? jo ebben a folyamatos tagadasban elni?
neked egyaltalan nincsenek oszinte pillanataid? jo ebben a folyamatos tagadasban elni?
Jul 24, 2019 10:56:56
soderált postaláda
Jul 24, 2019 11:01:22
Vitaképes, hogy a magyar gyakorlati éveim nélkül komolyan vett-e volna bármilyen német, én legalábbis kétlem. Sajnos ez egy ilyen szakma, ahol a gyakorlat számít (a "tudás" ugyanis folyton változik, fejlődik, így majdhogynem értelmezhetetlen).
nem a gyakorlatod miatt vettek komolyan, hanem az önéletrajz masnizása miatt és a betanult válaszaid miatt ami egyszerű hazugság. ezért is rúgtak ki stuttgartból, hamburgból és berlinből. ahogy meglátták, hogy a cv-dben hazudtál ki is basztak. volt ahol erre pár nap elég volt, volt ahol ez hónapokig tartott.
Jul 24, 2019 11:01:22
Manfred Prell
Jul 24, 2019 11:04:59
Gyagyás, szerinted Herr Schreck segíteni fog kivinni a szarjaidat a bejlinyi pályaudvarra amikor a púpszászi vonathoz igyekszel, vagy csak simán kibaszkodja őket a ház elé?
Természetesen segítek, jelképes 40 Euro alapdíj és méterenként 4 cent ellenében.
Jul 24, 2019 11:04:59
sodika
Jul 24, 2019 11:06:07
Soha nem hazudtam senkinek semmiről.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jul 24, 2019 11:06:07
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 24, 2019 11:07:17
x6)
Sodika Tour de France?
444.hu/2019/07/24/perverzek-bujkalnak-a-bokrokban-a-parizsi-nudistak-parkjaban
hát azért hetyetye
444.hu/2019/07/24/perverzek-bujkalnak-a-bokrokban-a-parizsi-nudistak-parkjaban
soderált postaláda
Jul 24, 2019 11:13:32
Na meló, csá.
Na meló, csá.
a snecológia alaptörvénye: a faszverő náci buzi mindig hazudik! pont azért vagy egy élhetetlen, gonosz gyökér mert mindig hazudsz. természetesen e mellett egy ostoba vigyorgó barom vagy, aki képtelen a legalapvetőbb emberi érzelmekre és felelősségvállalásra, ezért is tartasz ott, ahol.
Jul 24, 2019 11:13:32
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 11:16:33
x17)
Sneci te folyton hazudozol. Mindenkinek is, de leginkább shaját magadnak. Nekünk viszont feleslegesen, minden szarságod dokumentálva van, ráadásul te magad dokumentálod, mi csak a ferde dudaorrod alá toljuk ha pofátlanul le akarnád tagadni őket.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 24, 2019 11:17:33
x37)
Milyen magyar gyakorlati éveid? Most már, így évek után elárulhatom, hogy én hívtam fel a Groteszket, és amikor rólad érdeklődtem, hogy ajánlanának-e fejlesztőnek, konkrétan beleröhögtek a telefonba! Egy fél percig röhögött a csávó! Az, ahol kiröhög a munkaadód, az nem gyakorlat. Ott te maximum zenebohóc voltál a testületnél.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 24, 2019 11:19:11
x37)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
-
Jul 24, 2019 11:19:17
Én a snecinek minden szavát elhiszem.
Ezért is tudná bármikor bemutatni:
- a keresztlevelét
- az igazolást az abszolutóriumát (ami a pocolon van a cv-ben)
- a jogosítványát
- a visszafizetett diákhitelről szóló igazolást
...
De nem akarja.
Ezért is tudná bármikor bemutatni:
- a keresztlevelét
- az igazolást az abszolutóriumát (ami a pocolon van a cv-ben)
- a jogosítványát
- a visszafizetett diákhitelről szóló igazolást
...
De nem akarja.
Jul 24, 2019 11:19:17
Jul 24, 2019 11:29:33
Ma reggel. Nyugi.
Ma reggel. Nyugi.
Még szerencse, hogy el tudtam érni a főbérlődet, és tájékoztattam, hogy ha kint van a neved a postaládán akkor személyesen is felelősségre vonható a tartozásaid miatt, mivel lehetővé tette a hitelcsalást. Remélem leveszi a neved és a bankok rájönnek, hogy egy tartozását megadni nem akaró magyarországi hitelcsalóval van dolguk. De ha nem akarja, hogy helyetted fizessen akkor ki kell rakjon. Azt hiszem ma is lesz egy beszélgetésed vele.
Jul 24, 2019 11:29:33
Fekete bikapata
Jul 24, 2019 11:30:50
Gyagyás, ha ez mind komoly, amit ma leírtál, akkor te tényleg nem balek vagy!
Erre valami más szót kéne kitalálni! ;)
Közéleti vlog meghalt a nagy felpörgés közepette?
(Mondjuk, soha nem is élt...)
Szerinted ki fog előbb szárazan megb.szni?
A főbérlő, anyád, Márk vagy a német bankok???
Volt 100 ezer forintos hal a szájban Szardínián???
Közéleti vlog meghalt a nagy felpörgés közepette?
(Mondjuk, soha nem is élt...)
Szerinted ki fog előbb szárazan megb.szni?
A főbérlő, anyád, Márk vagy a német bankok???
Volt 100 ezer forintos hal a szájban Szardínián???
Jul 24, 2019 11:30:50
Hiénaverő
(
x17)
Jul 24, 2019 11:31:28
x17)
Gyagyás, ha ez mind komoly, amit ma leírtál, akkor te tényleg nem balek vagy!
Elmebeteg!
Jótanács Jani
Jul 24, 2019 11:34:12
Sodi!
Ne hagyd hogy a trollok packázzanak veled, vagy a főbérlőd. Az amazonnál most 24 dolcsi a gorilla super glue, ha leszeded a főbérlő nevét a postaládáról, és ezzel ragasztod fel a saját neved, akkor ezzel a pimaszul egyszerű megoldással mostantól mindig megkapod a banki leveleket.
Jul 24, 2019 11:34:12
Fekete bikapata
Jul 24, 2019 11:39:11
Gyagyás, szerinted nem ciki, hogy lassan a negyvenhez közelítesz és mindent elhiszel olyan embereknek, akiket alig ismersz???
A legtöbb ember már tizenévesen, középiskolában kiröhögi a haverokat, amikor azok nagyot mondanak, hazudnak...
Biztos sikeres lesz a stúdió, a londoni galambokra, meg a tengerparti LEGO-zásra is özönlöttek a nézők, te barom! LOL
A legtöbb ember már tizenévesen, középiskolában kiröhögi a haverokat, amikor azok nagyot mondanak, hazudnak...
Biztos sikeres lesz a stúdió, a londoni galambokra, meg a tengerparti LEGO-zásra is özönlöttek a nézők, te barom! LOL
Jul 24, 2019 11:39:11
Univerzum
Jul 24, 2019 11:39:51
Hé recskás geci ezekre válaszolj.
Egyszer is megtekinteted már a studiót?
Vajon màrkica BMW-je honnan lett hirtelen?
Márkica valaha is fizetett valamit magának utazáskor?
Márkica valaha meghívott téged valamire is?
Márkica utazásokon vajon hányszor hagyott magadra?
Anyáddal vajon mikor beszélgettél el a kölcsöneidrôl?
Vajon anyádnak elmondtad hogy jézus lettél?
Vajon a fôbérlôd mikor basz ki az utcára és adja el a kütyüid?
Vajon mikor lesz csajod?
Vajon mikor lesz gyerekeid?
Vajon mikor lesz csajod?
Jul 24, 2019 11:39:51
Artatlan kerdes
Jul 24, 2019 11:40:20
Miert nem csinalsz fb hirdeteseket amin a yt videoid promozod? Par ezer ftbol tobb ezres nezettseget es sok sok feliratkozot szerezhetnel
Jul 24, 2019 11:40:20
-
Jul 24, 2019 11:40:21
Valaki rendeljen a főbérlőnek gyorsan egy meglepetés pizzát, hogy kiengesztelődjön mire hazaér a sodi. Jul 24, 2019 11:40:21
Jul 24, 2019 11:45:04
hehe, sneci az ogre eléggé kiakadt, amikor tájékoztattam, hogy annak komoly anyagi következményei lesznek, ha egy jóravaló magyar fiatalembert akar felhasználni a hitelcsalásához. nem örült amikor mondtam, hogy feljelentem, pedig mondtam, hogy nem kellett volna csipcsup kitalált dolgokkal lehúznia téged, mint a wc-takarítás meg hasonlók és nem kellett volna téged rávennie egy ilyen hatalmas összeg felvételére, csak azért mert te egy befolyásolható szellemi fogyatékos vagy.
Jul 24, 2019 11:45:04
Univerzum
Jul 24, 2019 11:45:58
Valaki rendeljen a főbérlőnek gyorsan egy meglepetés pizzát, hogy kiengesztelődjön mire hazaér a sodi.
Inkább egy SS egyenruhát.
Egy kis retrózás könnyen meglágyítja az ember szívét.
Jul 24, 2019 11:45:58
broni
Jul 24, 2019 11:50:14
őljetek!!!!!!!!!
Jul 24, 2019 11:50:14
xray
(
x21)
Jul 24, 2019 11:50:43
x21)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
na b+, még egy csuti.
Filozófus
Jul 24, 2019 11:59:33
Na meló, csá.
Na meló, csá.
na b+, még egy csuti.
Persze, hiszen ő nem semmiről, hanem valamiről szokott beszélni. És hiába hazudozik, masnizza a valamit, a semmiről nem hazudott még.
Jul 24, 2019 11:59:33
-
Jul 24, 2019 12:14:01
Na meló, csá.
Na meló, csá.
vö. a snecológia alaptételével:
"miért hazudsz folyamatosan, zsidó?"
Jul 24, 2019 12:14:01
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 24, 2019 12:24:11
x6)
Nem abszolutorium, hanem ABSZINT lesz, mert a sörike már nem üt eléggé.
sodika
Jul 24, 2019 12:31:20
Márk mindent fizetett, amit tudott. Ez a pontos megfogalmazás. Biztos vagyok benne, hogy fog tudni majd dolgokat.
Kétségeim csak Törpapánál vannak, mert havi szaros 5 ezer forintot némileg kétségessé kezd már lassan válni, hogy tényleg a nehézségei miatt nem tud fizetni.
Twitch stúdiót magam is megtekintettem. Most csak idő nincs beindítani az oszzrák meló miatt. Anyám egy éve is tudott az aktuális helyzetemről.
Kétségeim csak Törpapánál vannak, mert havi szaros 5 ezer forintot némileg kétségessé kezd már lassan válni, hogy tényleg a nehézségei miatt nem tud fizetni.
Twitch stúdiót magam is megtekintettem. Most csak idő nincs beindítani az oszzrák meló miatt. Anyám egy éve is tudott az aktuális helyzetemről.
Jul 24, 2019 12:31:20
töppedt buzigolyók
Jul 24, 2019 12:35:51
Ne hazudj, zsidó!
Jul 24, 2019 12:35:51
regisztrált troll
Jul 24, 2019 12:38:25
Faszom már. Meg kellett próbálni, hogy Márk ténykeg felpörgeti-e videós kapcsolataival a vlogot, és hogy fossa-e a pénzt a miskolci Twitch stúdió (még lehet hogy figja). Meg azóta a devizás heverhez is ment több mint egy ezres, meg az albiban is hülye voltam, hogy bútorok szélén nyitottam a sört. És néhány utolsó eszközt még szintén be kellett még szerezni. Meg PC-s játékot.
Igazi proli :D
Jul 24, 2019 12:38:25
szobafestő
Jul 24, 2019 12:44:06
Sodi, egy baltát lóbálni közterületen fenyegetően üvöltözve az kimeríti a felfegyverkezve elkövetett garázdaság BTK tényállását.
Mivel haverodnál a büntethetőséget kizáró ok (beszámíthatatlanság) áll fent, te még elszámoltatható lehetsz. Pszichikai bűnsegéd fogalma mond valamit?
Mivel haverodnál a büntethetőséget kizáró ok (beszámíthatatlanság) áll fent, te még elszámoltatható lehetsz. Pszichikai bűnsegéd fogalma mond valamit?
Jul 24, 2019 12:44:06
Örebro
(
x17)
Jul 24, 2019 12:49:54
x17)
mi az anyåd picsåjåt hazudsz az fb-n megint, milyen pedagogusi pålyåt hagytål te el idö elött? hiszen nem tudtål levizsgåzni sima eretssegid van. te hazug nåci!
Örebro
(
x17)
Jul 24, 2019 12:51:43
x17)
gyagyås azt elmeselte a miskolci szeretöd, hogy van egy ervenyben levö felfuggöje?
-
Jul 24, 2019 12:52:32
markicaval milyen papirt irtatok, ha pedig nem irtatok, akkor hol maradt a jeghideg jogasz, a sodi, aki mindenkit szetszopat a birosagon? kb. mennyi ment el mark utazasaira, etkeztetesere, a studiora es az böbmbire osszesen?
Jul 24, 2019 12:52:32
Univerzum
Jul 24, 2019 13:02:34
Márk mindent fizetett, amit tudott. Ez a pontos megfogalmazás. Biztos vagyok benne, hogy fog tudni majd dolgokat.
"Márk mindent fizetett, amit tudott. Ez a pontos megfogalmazás. Biztos vagyok benne, hogy fog tudni majd dolgokat."
Mesélj csak errôl.
Jul 24, 2019 13:02:34
seggnyaló démon
Jul 24, 2019 13:02:42
írj narancssárga névvel te fasszopó zsidó!!
Jul 24, 2019 13:02:42
D.Dezső
Jul 24, 2019 13:10:42
Szerintem megint kibaszták melóból, mostanában mindig akkor szabadul fel ide amikor kirakják valahonnan.
Púpfalon is teljes gőzzel megy a nyugger postok megosztása.
Plusz valószínű a nikecell-odúból is mennie kell. Hirtelen a "madárcsicsergős" csendes szobából, fénytelen kisszoba lett és már az élettársi viszony egy öregemberrel sem túl kellemes neki.
Gondolom ilyenkor már beindul az alternatív-valóság generátor az agyában, ami pár nap alatt elhiteti saját magával, hogy nem is őt baszták ki az odúból hanem ő váltott egy sokkal szebb jólevegőjű vidéki házra Újszászon :)
Púpfalon is teljes gőzzel megy a nyugger postok megosztása.
Jul 24, 2019 13:10:42
Herr Schreck
Jul 24, 2019 13:12:32
Sodi!
Első olvasatra megfontolandó tanács, de ne felejtsd el, hogy nálam a postaládakulcs és szankcionálni is tudok bátran. Meg eleve nem képes felragasztani a nevét, talán még orvost/tűzoltót is kéne hívni hozzá ilyen nehéz feladat után.
Jul 24, 2019 13:12:32
sodika
Jul 24, 2019 13:13:33
A poén, hogy nem is Gábor lóbálta, ő csak hozta, hanem a felvételek kedvéért én. :)
Felfüggőken nem háborodok fel. Nem mindenki olyan zseniális a joghoz, hogy ügyvédeket reggelizzen, mint én, Kaufmann, vagy Sherlock Porks.
Felfüggőken nem háborodok fel. Nem mindenki olyan zseniális a joghoz, hogy ügyvédeket reggelizzen, mint én, Kaufmann, vagy Sherlock Porks.
Jul 24, 2019 13:13:33
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 24, 2019 13:14:01
x6)
Ahol ráadásul kedves háziállatok is komfortosabbá teszik a stressznélküli nyugit.
gyk: macskaól.
regisztrált troll
Jul 24, 2019 13:14:50
Szerintem kezdjük el megszórni schrekk postaládáját minden szarral. Munkahelyemből kifolyólag akár százas nagyságrendben is tudok levélpostai küldeményeket továbbittatni, ötleteljünk!
Jul 24, 2019 13:14:50
D.Dezső
Jul 24, 2019 13:22:00
Szerintem kezdjük el megszórni schrekk postaládáját minden szarral. Munkahelyemből kifolyólag akár százas nagyságrendben is tudok levélpostai küldeményeket továbbittatni, ötleteljünk!
Mehetne több levél is német ügyvédi irodáktól, csak nevükben legyen benne a Schuldeneintreiber, Inkasso szavak :)
Jul 24, 2019 13:22:00
Herr Schreck
Jul 24, 2019 13:22:22
A fizetési meghagyásokat kifejezetten szeretem, amik hamis szerződéseken alapulnak. Ha ilyet kapok, mindig megbüntetem igazságtalanul az albérlőt.
Jul 24, 2019 13:22:22
sodika
Jul 24, 2019 13:22:46
Márk, amit tudott. Amit tudott, eddig a devizás haver is. ;)
A Twitch stúdió nem olyan súlyú, hogy papírt ugényeljen. Elég a chatlog, meg a WU átutalási papír ahhoz most még.
Öbebro: pár évig arra készültem, hogy tanár leszek, de most jobban keresek. Pont ilyenekrő szól az a cikk. Olvasd el még egyszer.
A Twitch stúdió nem olyan súlyú, hogy papírt ugényeljen. Elég a chatlog, meg a WU átutalási papír ahhoz most még.
Öbebro: pár évig arra készültem, hogy tanár leszek, de most jobban keresek. Pont ilyenekrő szól az a cikk. Olvasd el még egyszer.
Jul 24, 2019 13:22:46
többen kérdezik
Jul 24, 2019 13:24:22
Tényleg pár cigány sittest igért be neked egy rothadó fogú miskolci cigány temeg hozzávágtál puszira egy miskát valami fullkamu projectre, a pénz el lett baszva cigó bmwre és te még reménykedsz hogy szarhatja a projekt a pénzt? Biztoshogy nem vagy balek?
Jul 24, 2019 13:24:22
regisztrált troll
Jul 24, 2019 13:25:17
Valami ilyesmire gondoltam én is. Szép fejléces levélpapíron, pecséttel, mindennel.
Nem akarok előre örülni, de ha kibaszatom a recskást a kotorékból kaphatok egy
Jul 24, 2019 13:25:17
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vajon mikor lesz csajod?