Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Haha. Persze hogy nem erdekel mivel te sose leszel "igazi" programozo. Tudod hogy a szakma kulonbseget tesz a programozok es az ugynevezed "code monkey"-k kozott. Te egy codemonkey vagy azaz egy informatikai segedmunkas. Annak ellenere hogy mindketto billentyuzetet hasznal hogy bepityegje a programokat a programozo ertelmiseginek szamit viszont a codemonkey nem.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
A berlini átlagban gondolom benne vannak a pakisztáni gányoló digitális segédmunkások is. Vajon ha a berlinben élő EU-tagországbeli származású PHP-programozók átlagát néznéd, akkor hol állsz?
Mert ilyen SoDI a SoDI
isten ments, hogy progmatosokhoz hasonlitsuk a te jovedelmed, boven eleg, ha egy atlag kozepiskola tanar fizeteset vesszul alapul, ott berlinben.
Ezek az emberek nem a rabszolgáid, hiába beszélsz úgy róluk.
Pont fordítva: Te csináltál magadból adósrabszolgát.
Elnézést kérek Tanár Úr!
Megértettem, hogy nem költöttél senkire semmit!
Megértettem, hogy a 3 perccel későbbi kommentben már 1MFt + "igen, de" került kifizetésre!
Megértettem, hogy újabb 2 perc elteltével "fizettél sokkal többet"!
Ha én bárkire pénzt bízok, akkor azt szerződésbe foglaljuk a vállalásaival és ezek elmaradásakor fellépő követeléseimmel együtt!
Ami veled történ: adtál pénzt egy idegennek "szóbeli szerződéssel", aki teljesen másra fordította, mint amire kapta.
Most pedig szavakban "itt a piros, hol a piros?"-t játszik, amit te nagykanállal beveszel!
Te kvázi tanárúr.
Te fasz.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Atya ég, te mekkora kibaszott balek vagy? Odaadtál puszira 1 milliót egy miskolci kancigánynak, aki el is kúrta a pénzedet autóra, fogakra, jogsira? Miközben azzal etetett, hogy fasza stúdió lesz ebből tesa? MEGCSINÁLTATTA A FOGAIT A TE PÉNZEDBŐL, MIKÖZBEN NEKED ROHAD A POFÁD, ÉS NINCS PÉNZED FOGORVOSRA? :D :D
Ne, ilyen nincs. Nálam ezzel elfüstölt az autiméter, de keményen.
Endre, ez olyan mértékű fogyaték, hogy arra nincsenek szavak.
Hagyd rá, szerelmes :)
Te annyira balfasz vagy, hogy hozzád képest az átlagos balfaszok már inkább sikeremberek. Ja, majd a kisszerelmed visszapótolja a pénzt. Kár, hogy büdös neki a munka, te fasz. Persze, majd autós futárkodásból a nettó 150-ből fog neked törleszteni 1 milliót... Anyám, borogass!
KAPCSOLD MÁR KI AZT A KIBASZOTT AUTOKORREKTET, HA ENNYIRE FOS, VAGY LEGALÁBB NÉZD MEG A KOMMENT ELKÜLDÉSE ELŐTT, HOGY MI A FASZT ÍRSZ
Hülye SoDI.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Járni jár, csak nem jut. xD
Mert ilyen SoDI a SoDI
Például mit?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Sikítva verem az asztalt a röhögéstől, ez kurva jó :D A csajom most feküdt le aludni, mindjárt le fog baszni, hogy mi ez a vircsaft :D De hát ezt nem lehet kibírni, hát mi a faszom ez? Endre, te az okosságon nevelkedett miskolci cigóktól vért meg verítéket akarsz, meg a félig hajléktalan lumpen Ddörpétől meg attól a devizás havertől, aki inkább kinyitja a gázt, minthogy elmenjen dolgozni, és a saját lányának se fizet gyerektartást? :D Ilyen balfasz a világon nincs, kész végem van. Endre, te nem simán balek vagy, hanem önként és dalolva veszed torokra a faszt, mert minden áron passzív jövedelmet akarsz. Hát ez fenomenális.
Visszatérheténk erre olyan fél év múlva, amikor még SENKI sem fog törleszteni neked és újabb pénzeket fogsz nekik MÉG UTOLJÁRA fiztetni, erre-arra?
Köszi!
* felröhögnek *
Gyagyás fasz. Azt hiszed, ha valamit sokszor ismételsz el, attól igaz lesz? Ez valamilyen Yamasaki féle bevonzásos faszság? Vagy magadat győzködöd?
4 olyan ember jövőbeli munkájára bazírozol, akiknek egytől egyig büdös a meló. Csak hogy képben legyél. Ráadásul semmiféle papírod nincs a pénzekről, ergo baszhatod. Hülyegyerek.
Neked meg nincs papírod egyetlen tartozásról sem, te jogi analfabéta.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Oda ment a törpe a pénzeden, Törpspa akar az lenni.
Ahogy az is, amikor Zserinél kuncsorogtál hetekig színes-boldos mailekben a szaros 50 euróért? Ikszdé.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Visszakövethető, és?
:)
Miert fosna a penzt? Tobb ezer, de az is lehet hogy tobb millio youtuber van. Szerintem te ertelmi fogyatekos vagy ha azt hiszed hogy te vagy akar mark tudnatok valami erdekeset produkalni a nezoknek. Hany diszlajk van a videoidon? Hany lajk. Senki se kivancsi rad te proli. Mars vissza dolgozni te codemonkey.
Oké, gondolatkísérlet következik.
Tegyük fel, hogy a demens lumpen anyád még képes betalálni a közjegyzőhöz, és küldet egy fizetési meghagyást Márknak. Most hagyjuk, hogy nincs rá jogcímed, mert nincs szerződés. Szerinted a te pofádat fogja beveretni a börtönviselt "tesókkal", vagy anyádét, vagy mindkettőtökét? Mit nem értettél azon, hogy "tesa, én nem szeretem a vamzerkodást meg a bíróságra járást"? Plusz 100%, hogy nincs a nevén semmiféle ingatlan, nagy értékű ingóság és nincs bejelentett munkája.
Kitörölheted a WU bizonylatokkal a seggedet, mert arra fognak hivatkozni, hogy ajándék volt, te meg nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét hitelszerződés híján.
Nem!
A szívem megszakad, úgy sajnállak! Bárcsak többet foglalkoztak volna veled a Szüleid! Talán emiatt is jó az Ogre, mint egy "felnőtt" a lakásban, aki megmondja, hogy mit csinálhatsz. Ezért kellenek a gyerekjátékok is, a Lego, amivel milyen jó lenne gyerekként játszani! És a szemetek helyett valódi barátok, akik akkor is barátok, amikor ki vannak fordítva a zsebeid - és nem általuk.
És lettek volna igazi barátaid, akiket mégha nem is kéne mindenben követni, de legalább sorvezetőnek ott lettek volna melletted! Rájuk talán hallgattál volna, amikor mondják, hogy baj lesz.
Ahogy sokan mások, régen én is többször próbáltalak felrázni. Néha-néha felkaptad a fejed, de végül mindig visszaestél.
Milyen jó lenne, ha meglenne még a kis lakásod, és kevesebb szakot kezdtél volna, de legalább sikerrel.
Vagy ha már ezek sajnos a múlté, legalább Németországban nem folytattad volna a zuhanórepülést, hanem felépítetted volna az egzisztenciádat, amit már megbecsülnél, mert a te erődből lenne meg.
De hát sajnos ez sem sikerült.
Létezik olyan a világon, amitől felébredsz?
És lenne neked is egy kedves, finom megjelenésű, kulturált, ábrándozó típusú barátnőd, aki szintén ott lenne melletted, de a nagy szegénységben is ott lenne.
Tényleg nem tudok mit írni.
Majd bemutatja a flokkokat a bíróságon lmao
A Sodi nem létezik, ezt egy számítógép csinálja, kutatók kísérleteznek mesterséges unintelligencia-ágensekkel, és rajtunk röhögnek. Ők az igazi trollok!
Vettél volna osztalékfizető részvényeket ezekből a millióidból, amiből megvan a passzív jövedelemed. Te fasz. Te Berlini Orákulum.
Te nem vágod, hogy még néhány "jó" befektetés, és tényleg gyámság alatt találod magad.
Nem tudsz bánni a pénzzel, nem tudsz jól befektetni, és mindezt képtelen vagy magadnak beismerni, a nyilvánvaló kínzó tényszerűségek (pl. adósság adósságra halmozása) dacára sem.
Múlt heti flokk????
Márciusban vagy mikor voltak Erdélyben. Ez a flokk lassan fél évet csúszik már.
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
meg a judaika muzeumnal is nagyobb hulyesegben bizol, idiota vagy.
abból lehet megállapítani, hogy szar, hogy el sem készült. ez egy háttérsztori volt egy lehúzáshoz, amiben te vagy a balek aki örömmel fizet fogászt, jogsit, utazásokat. gondolom látta heteromárk, hogy mennyire vágysz a társaságra, több mint egy millióra lehúzott és még fogsz neki utalni, hiába magyarázol most. tudod, etetni kell a majmot.
Isten barma te!
Üzleti terv?
Piackutatás?
Legalább buziMárk piackutatott, talált egy lehuzhato balekot és látod neki halad is a BMW, van lé költeni nem kopog targomano.
Te értelmiségi te))
Fektessél szentkoronába, majd egyszer az is beindul. Kakás Rosza is ebbe fektetett be.
Borbély kormányzónak is szép tervei voltak. Be is jöttek mind.
Mégis hány nézőre számítotok, ha a legjobb ötlet eddig az volt, hogy sittes cigány maffiózókkal készít interjút? Hol van és mekkora a közös halmaza a Twitch felhasználóknak és a sittes cigány maffiózók iránt érdeklődőknek, balfasz? Ráadásul csak magyar nyelven, mert ketten együtt összesen nem beszéltek egy idegen nyelvet. Ez az ötlet már akkor halott volt, amikor kitaláltátok, és minden ráköltött forint színtiszta veszteség.
a terv a lehúzásod volt és az sikeres is lett. a hypera való spekuláció pedig egy legenda, amit te beszoptál. gondolom, maga az ötlet a tied, ami annyira tetszett heteromárknak hogy hajlandó volt ennyi áldozatot hozni a sztoriért, hogy megcsináltatta a fogait, kocsiját, háztetőt. az a lényeg, hogy ha te az eredeti célt akarod, akkor ahhoz még kell pénzt küldened. és ha nem küldesz akkor ennyi volt a befektetés.
Ha cigányokat tömsz pénzzel, arról elég nagy biztonsággal megállapítható, hogy kurvára át fognak baszni. (Mi már a törpénél is szóltunk, akkor is nagy pofád volt. Emlékszel?)
De, olyan már elég sokszor volt, hogy levettek, mint a Lenin-képet.
Nudistastrand-kritikák voltak már? Kék Óceán stratégia volt, mégis hány eliratkozója volt a flokkodnak? már aki nem troll hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Neked eddig egyetlen ötleted sem hozott pénzt. Ez sem fog.
Olyan se volt meg, hogy egy berlini magyar kéthetente felrak egy videót, amint Drezda környéki erdőkben bujkálva a nudistastrand közösségét filmezi, de mégse vezetett sehova.
Szerző:
sodika
Aug 07, 2019 00:08:35
Válasz
(-3)
Nem érdekelnek a progmatosok, vagy mérnökinfósok. Pont mert elsősorban tanárnak tanultam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 07, 2019 00:08:35
Twitch Istálló
Aug 07, 2019 00:11:24
Aug 07, 2019 00:11:24
sodika
Aug 07, 2019 00:11:38
Nem lettem lehúzva.
A Twitch stúdiónak azokat a részeit is kifizettem már, amiket Márk csak a következő hónapokban fog megkeresni.
Ő, Törpapa, Gergő haverja, és a devizás haver is NEKEM dolgoznak mostantól egy csomót.
Te fasz. Nem lettem lehúzva.
Megvásároltam ennek a 4 embernek a kötelezettségét, hogy kurva sok időt a jövőben nekem dolgozzanak le.
A Twitch stúdiónak azokat a részeit is kifizettem már, amiket Márk csak a következő hónapokban fog megkeresni.
Ő, Törpapa, Gergő haverja, és a devizás haver is NEKEM dolgoznak mostantól egy csomót.
Megvásároltam ennek a 4 embernek a kötelezettségét, hogy kurva sok időt a jövőben nekem dolgozzanak le.
Aug 07, 2019 00:11:38
sodika
Aug 07, 2019 00:14:05
Ennek a négy embernek a jövőbeli vérét és verítékét vásároltam meg, te geci. Ráadásul a Twitch műsor teljes és összes jövőbeli bevételének a felét, korlátlan ideig.
Te fasz.
Senki nem húzott le. Még az albiban is csak tönkretett dolgokat vettem meg.
Te fasz.
Aug 07, 2019 00:14:05
xray
(
x21)
Aug 07, 2019 00:14:15
x21)
Nem lettem lehúzva.
milyen stúdió, te barom? tudod mi van egy stúdióban, láttál te már olyat? A Twitch stúdiónak azokat a részeit is kifizettem már, amiket Márk csak a következő hónapokban fog megkeresni.
Twitch Istálló
Aug 07, 2019 00:14:38
Nem érdekelnek a progmatosok, vagy mérnökinfósok. Pont mert elsősorban tanárnak tanultam.
Haha. Persze hogy nem erdekel mivel te sose leszel "igazi" programozo. Tudod hogy a szakma kulonbseget tesz a programozok es az ugynevezed "code monkey"-k kozott. Te egy codemonkey vagy azaz egy informatikai segedmunkas. Annak ellenere hogy mindketto billentyuzetet hasznal hogy bepityegje a programokat a programozo ertelmiseginek szamit viszont a codemonkey nem.
Aug 07, 2019 00:14:38
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 07, 2019 00:15:07
x1)
Fasz vagy. Nincs olyan, hogy IT meló. Ez egy iparág. A berlini átlag PHP bért keresem.
A berlini átlagban gondolom benne vannak a pakisztáni gányoló digitális segédmunkások is. Vajon ha a berlinben élő EU-tagországbeli származású PHP-programozók átlagát néznéd, akkor hol állsz?
sodika
Aug 07, 2019 00:15:52
Senki nem húzott le, de mostantól-ahogy az ősember szàmol: egy-kettő-sok; több mint sok ember dolgozik -nekem, NEKEM te fasz, a jövőben.
Mert megvásároltam. Azért
Mert megvásároltam. Azért
Aug 07, 2019 00:15:52
-
Aug 07, 2019 00:16:05
isten ments, hogy progmatosokhoz hasonlitsuk a te jovedelmed, boven eleg, ha egy atlag kozepiskola tanar fizeteset vesszul alapul, ott berlinben.
Aug 07, 2019 00:16:05
kötőjel nevű troll
Aug 07, 2019 00:17:08
Ennek a négy embernek a jövőbeli vérét és verítékét vásároltam meg, te geci.
Ezek az emberek nem a rabszolgáid, hiába beszélsz úgy róluk.
Pont fordítva: Te csináltál magadból adósrabszolgát.
Aug 07, 2019 00:17:08
Kanos Aggastyán
Aug 07, 2019 00:17:27
Fasz vagy, mert nem figyelsz. Nem töltöttem senkire semmit...
Elnézést kérek Tanár Úr!
Megértettem, hogy nem költöttél senkire semmit!
Így, mindennel együtt, amit odaadtam külön rá, meg amit elengedtem pénzben, meg amit a megígért repjegy + szálláson felül fizettem neki, lehetbösszesen kb. 1 millió, igen, de...
Megértettem, hogy a 3 perccel későbbi kommentben már 1MFt + "igen, de" került kifizetésre!
Fizettem sokkal többet, igen, de azokat csak úgy, hogy később menjen a stúdióba.
Kész van a befektetésem.
Kész van a befektetésem.
Megértettem, hogy újabb 2 perc elteltével "fizettél sokkal többet"!
Ha én bárkire pénzt bízok, akkor azt szerződésbe foglaljuk a vállalásaival és ezek elmaradásakor fellépő követeléseimmel együtt!
Ami veled történ: adtál pénzt egy idegennek "szóbeli szerződéssel", aki teljesen másra fordította, mint amire kapta.
Most pedig szavakban "itt a piros, hol a piros?"-t játszik, amit te nagykanállal beveszel!
Te kvázi tanárúr.
Te fasz.
Aug 07, 2019 00:17:27
sodika
Aug 07, 2019 00:17:38
Fasz vagy. Az indiai kolléga 4 hónap után lépett tőlünk, mert talált jobbat (csak neki mindegy, a város melyik részében, én meg nem utazok 20 percnél többet).
Idióta
Idióta
Aug 07, 2019 00:17:38
sodika
Aug 07, 2019 00:19:11
Kurva anyád beszélt rabszolgákról.
Arról beszéltem, ami nekem tőlük JÁR.
Arról beszélek, hogy pont emiatt engem SENKI nem húzott le.
Aug 07, 2019 00:19:11
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 00:20:19
x37)
A Twitch stúdióra is kell. Pont azért megy vissza Márk szeptemberben, hogy arra is fussa. Mert sok megbeszélt pénzt kell a saját fizetéséből belepótolnia.
Atya ég, te mekkora kibaszott balek vagy? Odaadtál puszira 1 milliót egy miskolci kancigánynak, aki el is kúrta a pénzedet autóra, fogakra, jogsira? Miközben azzal etetett, hogy fasza stúdió lesz ebből tesa? MEGCSINÁLTATTA A FOGAIT A TE PÉNZEDBŐL, MIKÖZBEN NEKED ROHAD A POFÁD, ÉS NINCS PÉNZED FOGORVOSRA? :D :D
sodika
Aug 07, 2019 00:20:40
Kész van. Most már jön a szüret.
Meg persze a kreatív munka a stúdió marketingjével, amibe időt szívesen rakok bele, mégha több pénzt már nem is.
Meg persze a kreatív munka a stúdió marketingjével, amibe időt szívesen rakok bele, mégha több pénzt már nem is.
Aug 07, 2019 00:20:40
sodika
Aug 07, 2019 00:22:16
Idióta. Valódi fogakat nem tudott volna csináltatni ennyiből. De nem is kell, azokat 10 éve ütötték ki neki.
Az eltört pótósort kell csak kicserélretnie, ami viszonylag olcsó.
Az eltört pótósort kell csak kicserélretnie, ami viszonylag olcsó.
Aug 07, 2019 00:22:16
-
Aug 07, 2019 00:22:29
endre nagyobb balek mint a vidéki nagymamák :D :D :D
egy lumpen cigány lehúzta vagy 1,5 milkával. gecc! ez hatalmas :D
egy lumpen cigány lehúzta vagy 1,5 milkával. gecc! ez hatalmas :D
Aug 07, 2019 00:22:29
sodika
Aug 07, 2019 00:22:49
Pótsort. Hülye autokorrekt.
Aug 07, 2019 00:22:49
sodika
Aug 07, 2019 00:23:16
Senki nem húzott le.
Befektettem. És fosni fogja.
Aug 07, 2019 00:23:16
kötőjel nevű troll
Aug 07, 2019 00:23:43
Hagyd rá, szerelmes :)
Aug 07, 2019 00:23:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 00:26:26
x37)
Fasz vagy, mert nem figyelsz. Nem töltöttem senkire semmit. Márknak a repjegyet és a szállást ígértem meg a forgatásokhoz. És ennyi. Semmi többet. Minden egyéb, minden alkalommal: helyi étkezés, út Budapest és Misolc között, meg vissza, belépő, cigi, ruha, helyi közlekedés, pia úgy lett finanszírozva, hogy később köteles saját pénzből belerakni a stúdióba. Vagyis: most még két hónapot kint van, de ennek majdnem felét elsősorban emiatt.
Te annyira balfasz vagy, hogy hozzád képest az átlagos balfaszok már inkább sikeremberek. Ja, majd a kisszerelmed visszapótolja a pénzt. Kár, hogy büdös neki a munka, te fasz. Persze, majd autós futárkodásból a nettó 150-ből fog neked törleszteni 1 milliót... Anyám, borogass!
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 07, 2019 00:27:27
x1)
Pótsort. Hülye autokorrekt.
KAPCSOLD MÁR KI AZT A KIBASZOTT AUTOKORREKTET, HA ENNYIRE FOS, VAGY LEGALÁBB NÉZD MEG A KOMMENT ELKÜLDÉSE ELŐTT, HOGY MI A FASZT ÍRSZ
Hülye SoDI.
sodika
Aug 07, 2019 00:28:18
Be van fektetve ennek a 4 embernek sok jövőbeli munkájába, akik a SoDI-nak fognak sokat dolgozni, mert ezt megvásároltam.
Engem nem húzott le SENKI.
Na csá
Na csá
Aug 07, 2019 00:28:18
-
Aug 07, 2019 00:28:37
idd meg az utolso kortyot, ird ide, hogy zsidok vagyunk es stnii, majd recskazd alomba magad, mert mar igy is tultoltad.
Aug 07, 2019 00:28:37
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 07, 2019 00:29:20
x1)
Kurva anyád beszélt rabszolgákról.
Járni jár, csak nem jut. xD
-
Aug 07, 2019 00:30:15
púpos!
most mint hobbi jogászt kérdezlek most.
játsszunk el a gondolattal, hogy márkica nem akarja majd teljesíteni a kötelezettségét. ebben az esetben mit tennél?
milyen jogi fórumhoz fordulnál a vitád rendezésére?
másodfokú vekniflokk lenne 5 órányi autista körmondatozásal vagy mi?
most mint hobbi jogászt kérdezlek most.
játsszunk el a gondolattal, hogy márkica nem akarja majd teljesíteni a kötelezettségét. ebben az esetben mit tennél?
milyen jogi fórumhoz fordulnál a vitád rendezésére?
másodfokú vekniflokk lenne 5 órányi autista körmondatozásal vagy mi?
Aug 07, 2019 00:30:15
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 07, 2019 00:30:16
x1)
a SoDI-nak fognak sokat dolgozni
Például mit?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 00:30:33
x37)
Ennek a négy embernek a jövőbeli vérét és verítékét vásároltam meg, te geci. Ráadásul a Twitch műsor teljes és összes jövőbeli bevételének a felét, korlátlan ideig.
Te fasz.
Te fasz.
Sikítva verem az asztalt a röhögéstől, ez kurva jó :D A csajom most feküdt le aludni, mindjárt le fog baszni, hogy mi ez a vircsaft :D De hát ezt nem lehet kibírni, hát mi a faszom ez? Endre, te az okosságon nevelkedett miskolci cigóktól vért meg verítéket akarsz, meg a félig hajléktalan lumpen Ddörpétől meg attól a devizás havertől, aki inkább kinyitja a gázt, minthogy elmenjen dolgozni, és a saját lányának se fizet gyerektartást? :D Ilyen balfasz a világon nincs, kész végem van. Endre, te nem simán balek vagy, hanem önként és dalolva veszed torokra a faszt, mert minden áron passzív jövedelmet akarsz. Hát ez fenomenális.
NY
Aug 07, 2019 00:30:47
Be van fektetve ennek a 4 embernek sok jövőbeli munkájába, akik a SoDI-nak fognak sokat dolgozni, mert ezt megvásároltam.
Na csá
Na csá
Visszatérheténk erre olyan fél év múlva, amikor még SENKI sem fog törleszteni neked és újabb pénzeket fogsz nekik MÉG UTOLJÁRA fiztetni, erre-arra?
Köszi!
Aug 07, 2019 00:30:47
sodika
Aug 07, 2019 00:31:02
Jut az, Törpspán kívül összes adósom ingatlantulajdonos. ;)
Kivétel nélkül :)
Aug 07, 2019 00:31:02
sodika
Aug 07, 2019 00:31:35
Kurva autokorrekt.
Törpapa bazmeg.
Na csá
Törpapa bazmeg.
Na csá
Aug 07, 2019 00:31:35
törpe + devizás
Aug 07, 2019 00:32:34
* felröhögnek *
Aug 07, 2019 00:32:34
sodika
Aug 07, 2019 00:34:01
Ha ingatlanja van, JUT is, márpedig Törpspán kívúl az összes ember, akinek küldtem pénzt, tulajdonos értékes íratlanokban, jogász anyám meg nyugdíjas. :D
Jut az. Mindenképp.
Na csá
Jut az. Mindenképp.
Na csá
Aug 07, 2019 00:34:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 00:34:43
x37)
Na csá
Na csá
Gyagyás fasz. Azt hiszed, ha valamit sokszor ismételsz el, attól igaz lesz? Ez valamilyen Yamasaki féle bevonzásos faszság? Vagy magadat győzködöd?
4 olyan ember jövőbeli munkájára bazírozol, akiknek egytől egyig büdös a meló. Csak hogy képben legyél. Ráadásul semmiféle papírod nincs a pénzekről, ergo baszhatod. Hülyegyerek.
xray
(
x21)
Aug 07, 2019 00:34:46
x21)
kibaszott munkakerülő tróger az összes. xd Kivétel nélkül :)
The Dentist
Aug 07, 2019 00:34:50
Sodi, nem félsz attól, hogy amikor Márkkal smároltok, összeakadnak a fogcsonkjaitok, mint a szarvasbikák agancsai bőgéskor?
Aug 07, 2019 00:34:50
sodika
Aug 07, 2019 00:35:16
Mi a faszom az Törspa, hogy a Törpapát mindig arra javítja az autokorrekt?
Mindegy. Jó éjt
Mindegy. Jó éjt
Aug 07, 2019 00:35:16
Jéghideg Jogász
Aug 07, 2019 00:35:41
Ha ingatlanja van, JUT is, márpedig Törpspán kívúl az összes ember, akinek küldtem pénzt, tulajdonos értékes íratlanokban, jogász anyám meg nyugdíjas. :D
Jut az. Mindenképp.
Na csá
Jut az. Mindenképp.
Na csá
Neked meg nincs papírod egyetlen tartozásról sem, te jogi analfabéta.
Aug 07, 2019 00:35:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 07, 2019 00:36:21
x9)
Nem lettem lehúzva.
A Twitch stúdiónak azokat a részeit is kifizettem már,
sodika
Aug 07, 2019 00:36:38
Papír, te fasz?
Max 100 ezer forint kivételével mindent WU-n küldtem. Az visszakövethető. :)
Aug 07, 2019 00:36:38
Törpspa
Aug 07, 2019 00:36:57
Ok, név foglalva.
Aug 07, 2019 00:36:57
xray
(
x21)
Aug 07, 2019 00:37:41
x21)
Papír, te fasz?
az ajándék volt, te fogyaték. Max 100 ezer forint kivételével mindent WU-n küldtem. Az visszakövethető. :)
sodika
Aug 07, 2019 00:37:47
Az összes készpénzforgalom max 100 ezer Ft lehetett. Nem kell papír, a WU kivonat hiteles.
Aug 07, 2019 00:37:47
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 07, 2019 00:37:54
x9)
Mi a faszom az Törspa, hogy a Törpapát mindig arra javítja az autokorrekt?
Oda ment a törpe a pénzeden, Törpspa akar az lenni.
sodika
Aug 07, 2019 00:38:12
Senkinek soha nem ajándékoztam semmit. :)
Aug 07, 2019 00:38:12
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2019 00:38:24
x17)
Pereld a törpspát Sneci, neki is UW-n küldted a lovettát, tuti behajtják rajta :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Aug 07, 2019 00:38:49
Papír kp-ról kell.
Nem volt kp.
Na csá
Nem volt kp.
Na csá
Aug 07, 2019 00:38:49
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 07, 2019 00:39:07
x1)
Papír, te fasz?
Ahogy az is, amikor Zserinél kuncsorogtál hetekig színes-boldos mailekben a szaros 50 euróért? Ikszdé.
kötőjel nevű troll
Aug 07, 2019 00:39:13
Papír, te fasz?
Visszakövethető, és?
:)
Aug 07, 2019 00:39:13
Twitch Istálló
Aug 07, 2019 00:39:54
Senki nem húzott le.
Miert fosna a penzt? Tobb ezer, de az is lehet hogy tobb millio youtuber van. Szerintem te ertelmi fogyatekos vagy ha azt hiszed hogy te vagy akar mark tudnatok valami erdekeset produkalni a nezoknek. Hany diszlajk van a videoidon? Hany lajk. Senki se kivancsi rad te proli. Mars vissza dolgozni te codemonkey.
Aug 07, 2019 00:39:54
BME tanár
Aug 07, 2019 00:40:33
Az alany autigenerátora egyértelműen a tervezett fordulatszám-tartományon kívül üzemel. Ez leolvadást idézhet elő, ami a műszaki eszközben többet között soha többet nem írok ide hibát idézhet elő.
Javaslom a kollégákat tegyék meg az óvintézkedéseket, és bannolják ki sodit mielőtt valami nagyobb kár keletkezik benne.
Javaslom a kollégákat tegyék meg az óvintézkedéseket, és bannolják ki sodit mielőtt valami nagyobb kár keletkezik benne.
Aug 07, 2019 00:40:33
Twitch Istálló
Aug 07, 2019 00:41:58
Senki nem húzott le.
BAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAAAAAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAA
BAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAAAAAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAA
Aug 07, 2019 00:41:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 00:42:27
x37)
Oké, gondolatkísérlet következik.
Tegyük fel, hogy a demens lumpen anyád még képes betalálni a közjegyzőhöz, és küldet egy fizetési meghagyást Márknak. Most hagyjuk, hogy nincs rá jogcímed, mert nincs szerződés. Szerinted a te pofádat fogja beveretni a börtönviselt "tesókkal", vagy anyádét, vagy mindkettőtökét? Mit nem értettél azon, hogy "tesa, én nem szeretem a vamzerkodást meg a bíróságra járást"? Plusz 100%, hogy nincs a nevén semmiféle ingatlan, nagy értékű ingóság és nincs bejelentett munkája.
Jéghideg Jogász
Aug 07, 2019 00:42:33
Az összes készpénzforgalom max 100 ezer Ft lehetett. Nem kell papír, a WU kivonat hiteles.
Kitörölheted a WU bizonylatokkal a seggedet, mert arra fognak hivatkozni, hogy ajándék volt, te meg nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét hitelszerződés híján.
Aug 07, 2019 00:42:33
Kanos Aggastyán
Aug 07, 2019 00:43:05
Senki nem húzott le.
Nem!
A szívem megszakad, úgy sajnállak! Bárcsak többet foglalkoztak volna veled a Szüleid! Talán emiatt is jó az Ogre, mint egy "felnőtt" a lakásban, aki megmondja, hogy mit csinálhatsz. Ezért kellenek a gyerekjátékok is, a Lego, amivel milyen jó lenne gyerekként játszani! És a szemetek helyett valódi barátok, akik akkor is barátok, amikor ki vannak fordítva a zsebeid - és nem általuk.
És lettek volna igazi barátaid, akiket mégha nem is kéne mindenben követni, de legalább sorvezetőnek ott lettek volna melletted! Rájuk talán hallgattál volna, amikor mondják, hogy baj lesz.
Ahogy sokan mások, régen én is többször próbáltalak felrázni. Néha-néha felkaptad a fejed, de végül mindig visszaestél.
Milyen jó lenne, ha meglenne még a kis lakásod, és kevesebb szakot kezdtél volna, de legalább sikerrel.
Vagy ha már ezek sajnos a múlté, legalább Németországban nem folytattad volna a zuhanórepülést, hanem felépítetted volna az egzisztenciádat, amit már megbecsülnél, mert a te erődből lenne meg.
De hát sajnos ez sem sikerült.
Létezik olyan a világon, amitől felébredsz?
És lenne neked is egy kedves, finom megjelenésű, kulturált, ábrándozó típusú barátnőd, aki szintén ott lenne melletted, de a nagy szegénységben is ott lenne.
Tényleg nem tudok mit írni.
Aug 07, 2019 00:43:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 07, 2019 00:44:50
x9)
Hajdúból egy fillért se fogsz kiszedni, mert már sokan akarják a vérét jobb jogalappal, ráadásul a fickó a saját gyerekétől is megtagadja a falatot, ha teheti. Ki vagy te neki?
Márk kiveri a maradék fogadat. Nem szeretnek a cigányok bíróságra járni.
Dőrppétől meg azért nem fogsz egy fillért se látni, mert nem tud annyit kitermelni hogy visszafizesse neked. Ha meg mégis, akkor meg el van ő fedél nélkül is. Leszar téged.
Márk kiveri a maradék fogadat. Nem szeretnek a cigányok bíróságra járni.
Dőrppétől meg azért nem fogsz egy fillért se látni, mert nem tud annyit kitermelni hogy visszafizesse neked. Ha meg mégis, akkor meg el van ő fedél nélkül is. Leszar téged.
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 07, 2019 00:46:09
x9)
Majd bemutatja a flokkokat a bíróságon lmao
-
Aug 07, 2019 00:48:45
Márk annyira parádés lehúzást hajtott végre a púposon, hogy már rosszul érzem magam attól, hogy ezt a parádés műsort csak a tanszék láthatja.
az újságíró trollégák nem gondoltak arra, hogy nagyobb publicitást kapjon egy egykori közismert náci korcs kálváriája? elég lenne képekkel és coubokkal írni róla, nem feltétlenül kéne megtolni nézetséggel a csatornáját.
az újságíró trollégák nem gondoltak arra, hogy nagyobb publicitást kapjon egy egykori közismert náci korcs kálváriája? elég lenne képekkel és coubokkal írni róla, nem feltétlenül kéne megtolni nézetséggel a csatornáját.
Aug 07, 2019 00:48:45
xray
(
x21)
Aug 07, 2019 00:57:30
x21)
Márk annyira parádés lehúzást hajtott végre a púposon, hogy már rosszul érzem magam attól, hogy ezt a parádés műsort csak a tanszék láthatja.
senki nem hinné el, h ez nem egy fantasy. ilyen a valóságban nincs. xd az újságíró trollégák nem gondoltak arra, hogy nagyobb publicitást kapjon egy egykori közismert náci korcs kálváriája? elég lenne képekkel és coubokkal írni róla, nem feltétlenül kéne megtolni nézetséggel a csatornáját.
-
Aug 07, 2019 01:09:21
Csak egyet tehetünk, megvárjuk amíg sodi elkezdi behajtani a pénzt Márktól, és a trollok segítenek ebben neki. Talán Márk jobb belátásra tér és fizet, ha veszélyben lesz a lakása, foglalkozik vele nevesítve a kuruc.info, és az összes barátja értesítést kap arról, ahogyan kisemmizte szegény Endrét.
Segítsünk, hogy helyre jöjjön a kapcsolatuk!
Segítsünk, hogy helyre jöjjön a kapcsolatuk!
Aug 07, 2019 01:09:21
Kanos Aggastyán
Aug 07, 2019 01:14:21
senki nem hinné el, h ez nem egy fantasy. ilyen a valóságban nincs. xd
A Sodi nem létezik, ezt egy számítógép csinálja, kutatók kísérleteznek mesterséges unintelligencia-ágensekkel, és rajtunk röhögnek. Ők az igazi trollok!
Aug 07, 2019 01:14:21
Warren Buffett
Aug 07, 2019 01:50:41
Nem lettem lehúzva.
Vettél volna osztalékfizető részvényeket ezekből a millióidból, amiből megvan a passzív jövedelemed. Te fasz. Te Berlini Orákulum.
Aug 07, 2019 01:50:41
-
Aug 07, 2019 01:53:57
Fetrengve, visítva röhögök a “Törpspán” már egy fél órája. Jaj az oldalam.
Ahogy rákérdez a gyagya, hogy “mi a faszom az a törpspa” hahahaha
Haláli a műsor
Ahogy rákérdez a gyagya, hogy “mi a faszom az a törpspa” hahahaha
Haláli a műsor
Aug 07, 2019 01:53:57
Twitch Istálló
Aug 07, 2019 02:57:49
Sodi a hannukat mar pupszaszon unnepeli a devizashaverrel es a torpapaval.
Aug 07, 2019 02:57:49
Törp spa
Aug 07, 2019 03:32:13
Aug 07, 2019 03:32:13
D.Dezső
Aug 07, 2019 04:03:44
Visszaolvasva az elmúlt pár nap “dühöngését”, azt hiszem hamarosan Endre szert tesz egy passzív bevételre. Ezt az édesanyja fogja megkapni mint a gyámja, hogy az önveszélyes gyengeelméjű fiát minden nap megetesse az újszászi kádárkockában.
Aug 07, 2019 04:03:44
kramalon
(
x8)
Aug 07, 2019 05:33:12
x8)
Sodi, te mocskos uzsorás féreg!
Faszom
-
Aug 07, 2019 06:27:27
Ennyit ígértem meg: utazós vlogforgatásokgoz repjegy és szállás. Semmi többet, soha. Fizettem sokkal többet, igen, de azokat csak úgy, hogy később menjen a stúdióba.
Kész van a befektetésem.
Kész van a befektetésem.
Te nem vágod, hogy még néhány "jó" befektetés, és tényleg gyámság alatt találod magad.
Nem tudsz bánni a pénzzel, nem tudsz jól befektetni, és mindezt képtelen vagy magadnak beismerni, a nyilvánvaló kínzó tényszerűségek (pl. adósság adósságra halmozása) dacára sem.
Aug 07, 2019 06:27:27
-
Aug 07, 2019 07:22:32
Megjött már a hitel? Nem gyanús, hogy még mindig nem?
Aug 07, 2019 07:22:32
Sürgetés
Aug 07, 2019 07:47:31
Endre ugye ma már vágod a múlt heti flokkot, hogy pénteken indulhassunk? Pénteken pontban négykor indulhatunk, vagy megint segget csinálsz a szádból?
Aug 07, 2019 07:47:31
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2019 08:18:25
Endre ugye ma már vágod a múlt heti flokkot, hogy pénteken indulhassunk? Pénteken pontban négykor indulhatunk, vagy megint segget csinálsz a szádból?
Múlt heti flokk????
Márciusban vagy mikor voltak Erdélyben. Ez a flokk lassan fél évet csúszik már.
Aug 07, 2019 08:18:25
xray
(
x21)
Aug 07, 2019 08:27:59
x21)
"jó" hírek gyagyásnak:
index.hu/gazdasag/2019/08/06/12_ezer_diak_fizethet_mert_nem_fejezte_be_idoben_az_egyetemet/
index.hu/gazdasag/2019/08/06/12_ezer_diak_fizethet_mert_nem_fejezte_be_idoben_az_egyetemet/
broni
Aug 07, 2019 09:04:00
444.hu/2019/08/06/ket-feher-texasi-rendor-lohaton-kotelen-vezetett-egy-fekete-ferfit
Oljed a niggert!
Oljed a niggert!
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aug 07, 2019 09:04:00
Škoda Superb
Aug 07, 2019 09:11:57
Endre, én donételném a bebaszós lájvjaid!
Aug 07, 2019 09:11:57
sodika
Aug 07, 2019 09:13:39
Honnan tudod megállapítani egy befektetésről, hogy jó-e, amikor még el sem készült, és ez sem indult?
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
Aug 07, 2019 09:13:39
-
Aug 07, 2019 09:17:51
Honnan tudod megállapítani egy befektetésről, hogy jó-e, amikor még el sem készült, és ez sem indult?
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
meg a judaika muzeumnal is nagyobb hulyesegben bizol, idiota vagy.
Aug 07, 2019 09:17:51
Aug 07, 2019 09:20:01
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
abból lehet megállapítani, hogy szar, hogy el sem készült. ez egy háttérsztori volt egy lehúzáshoz, amiben te vagy a balek aki örömmel fizet fogászt, jogsit, utazásokat. gondolom látta heteromárk, hogy mennyire vágysz a társaságra, több mint egy millióra lehúzott és még fogsz neki utalni, hiába magyarázol most. tudod, etetni kell a majmot.
Aug 07, 2019 09:20:01
broni
Aug 07, 2019 09:20:53
gyuccsad fel az albérletet!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 07, 2019 09:20:53
egyik néző
Aug 07, 2019 09:21:58
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
Isten barma te!
Üzleti terv?
Piackutatás?
Legalább buziMárk piackutatott, talált egy lehuzhato balekot és látod neki halad is a BMW, van lé költeni nem kopog targomano.
Te értelmiségi te))
Aug 07, 2019 09:21:58
-
Aug 07, 2019 09:25:26
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
Fektessél szentkoronába, majd egyszer az is beindul. Kakás Rosza is ebbe fektetett be.
Aug 07, 2019 09:25:26
sodika
Aug 07, 2019 09:28:22
A terv a hype-ra való spekuláció.
Ezt is elmondtam már.
Ezt is elmondtam már.
Aug 07, 2019 09:28:22
-
Aug 07, 2019 09:31:14
DE NEM LESZ HÁJP TE AUTISTA SZAR!
EGY 95 IQ PONTTAL RENDELKEZŐ, KÖZÉPSZERŰEN JÁTSZÓ MISKOLCI CIGÁNYRA ÉS A RÉSZEG KOBOLDRA SENKI SE KÍVÁNCSI.
ZÉRÓ VERBÁLIS TARTALMAT ADTOK HOZZÁ EGY JÁTÉKHOZ, ENDRE KÉRLEK, AZ ISTEN SZERELMÉRE, TE BUTA FASZ!
EGY 95 IQ PONTTAL RENDELKEZŐ, KÖZÉPSZERŰEN JÁTSZÓ MISKOLCI CIGÁNYRA ÉS A RÉSZEG KOBOLDRA SENKI SE KÍVÁNCSI.
ZÉRÓ VERBÁLIS TARTALMAT ADTOK HOZZÁ EGY JÁTÉKHOZ, ENDRE KÉRLEK, AZ ISTEN SZERELMÉRE, TE BUTA FASZ!
Aug 07, 2019 09:31:14
-
Aug 07, 2019 09:31:24
Ezt is elmondtam már.
Ezt is elmondtam már.
Borbély kormányzónak is szép tervei voltak. Be is jöttek mind.
Aug 07, 2019 09:31:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 09:32:46
x37)
Ezt is elmondtam már.
Ezt is elmondtam már.
Mégis hány nézőre számítotok, ha a legjobb ötlet eddig az volt, hogy sittes cigány maffiózókkal készít interjút? Hol van és mekkora a közös halmaza a Twitch felhasználóknak és a sittes cigány maffiózók iránt érdeklődőknek, balfasz? Ráadásul csak magyar nyelven, mert ketten együtt összesen nem beszéltek egy idegen nyelvet. Ez az ötlet már akkor halott volt, amikor kitaláltátok, és minden ráköltött forint színtiszta veszteség.
Aug 07, 2019 09:34:18
Ezt is elmondtam már.
Ezt is elmondtam már.
a terv a lehúzásod volt és az sikeres is lett. a hypera való spekuláció pedig egy legenda, amit te beszoptál. gondolom, maga az ötlet a tied, ami annyira tetszett heteromárknak hogy hajlandó volt ennyi áldozatot hozni a sztoriért, hogy megcsináltatta a fogait, kocsiját, háztetőt. az a lényeg, hogy ha te az eredeti célt akarod, akkor ahhoz még kell pénzt küldened. és ha nem küldesz akkor ennyi volt a befektetés.
Aug 07, 2019 09:34:18
Kémlégy
(
x2)
Aug 07, 2019 09:35:24
x2)
Ne légy hülye.
Ne légy hülye.
Ha cigányokat tömsz pénzzel, arról elég nagy biztonsággal megállapítható, hogy kurvára át fognak baszni. (Mi már a törpénél is szóltunk, akkor is nagy pofád volt. Emlékszel?)
sodika
Aug 07, 2019 09:35:43
Arra lesznek kíváncsi, hogy ilyen még nem volt.
Aug 07, 2019 09:35:43
megbeszélt pénz
Aug 07, 2019 09:38:50
Cuki ez a nem lettem lehuzva mantra, foleg h te magad el is hiszed. De mond mar el mikor erezned magad lehuzva? Mi az a pont amikor felfogod vegre h egy fityinget se latsz viszont? Milyen datumnak kell eljonnie teljes sikertelensegben, hogy belasd egy sutyerak miskolci cigo meg egy diszgrafias alkoholista gnom torpe is le tud huzni annyira ostoba vagy?
Aug 07, 2019 09:38:50
Kémlégy
(
x2)
Aug 07, 2019 09:39:33
x2)
De, olyan már elég sokszor volt, hogy levettek, mint a Lenin-képet.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2019 09:39:37
x17)
Nudistastrand-kritikák voltak már? Kék Óceán stratégia volt, mégis hány eliratkozója volt a flokkodnak? már aki nem troll hahaha :D
kripli figyelő
(
x12)
Aug 07, 2019 09:39:57
x12)
Hol a hitel,van hitel?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2019 09:40:52
x37)
Egyébként nem teljesen hülyeség az ötlet, csak a platform és a nyelv fogja nullára lehúzni. Ugyanis Youtube-on már évek óta pörögnek olyan csatornák, ahol sittről szabadult formák mesélnek a benti életről, bandákról, stb. Ilyen például a Fresh Out/ Prison Talk vagy Bounce Back B vagy OG Badger vagy Shaun Atwood. De ti még ahhoz is hülyék vagytok, hogy egyáltalán tudjatok arról, hogy ez már létezik, úgyhogy azt hiszitek, hogy kurvára feltaláltátok a meleg vizet. De Twitchen ez nem keresett tartalom, és magyar nyelven végképp nem kíváncsi rá senki.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 07, 2019 09:45:38
x12)
Gyagyás,kissebségi érzésed lesz amikor az istálóban a lovak közt neked lesz a legkisebb faszod.A vekni fejed miatt pedig nem leszel biztonságban,valamelyik csődör megissza a kint felejtett söröd és kancának néz nagy klitorisszal.
-
Aug 07, 2019 09:48:18
Neked eddig egyetlen ötleted sem hozott pénzt. Ez sem fog.
Aug 07, 2019 09:48:18
kripli figyelő
(
x12)
Aug 07, 2019 09:51:07
x12)
Amúgy márkica blokkolt már vagy ő is várja a jogsikiváltó hitelét?
Streamergép
Aug 07, 2019 09:51:58
Ez az ötlet már akkor halott volt, amikor kitaláltátok, és minden ráköltött forint színtiszta veszteség.
*Felzúgna, de halk benne a drágán vett venti* Aug 07, 2019 09:51:58
-
Aug 07, 2019 09:56:42
nem fog elindulni sem a csatorna. mark szeptemberben hegesztoset jatszik, oktobertol meg heti 5nap pizzafutarkodik(?) majd. az pont reggel 10tol este 10ig tart, szoval ideje sem lesz sodika lazalmaval foglalkozni.
Aug 07, 2019 09:56:42
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2019 09:58:36
Olyan se volt meg, hogy egy berlini magyar kéthetente felrak egy videót, amint Drezda környéki erdőkben bujkálva a nudistastrand közösségét filmezi, de mégse vezetett sehova.
Aug 07, 2019 09:58:36
Sírva írtam a trolloknak
Aug 07, 2019 09:58:54
"De miéjty nem tudok éjtékelhető befektetést csinálniiiieeeeiii?"
(Ma is kapni fog a tablet...)
(Ma is kapni fog a tablet...)
Aug 07, 2019 09:58:54
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™