Megint a doktorbácsi számítógépét használod?
Siess vissza kórterembe, mielőtt még lebuknál!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Meg akarod menteni Fifit?
Akkor miért nem teszed?
Szerinted a fórumon poénkodó, vagy épp teljesen normális tanácsokat adó (!) trolloktól kell megvédeni Endrét, vagy épp az önmaga hülye fejétől?
Én az utóbbira tippelnék...
Az vajon milyen fogyaték, amikor az alany nem érzi, hogy éhes, hogy alultáplált, hogy le van gyengülve, hanem azon filózik, hogy a térde mellől miért hiányzik a hús? Ez valami speciális fajta autizmus? Ez már többször megütötte a szemem meg a fülem, hogy Sneci kifejezetten a "térdem melletti húst" emlegeti. Legutóbb valamelyik másfél órás vekniflokkban jött megint ezzel.
Ezt felpontoztam, mert annyira nem ismered SoDit, hogy azon muszáj röhögni. Főleg a 3-as pont talált be nagyon. Egyébként ez már évek óta tisztázva van: mi mindannyian rendkívüli módon irigykedünk Endre életére. Ugorjunk.
A balfaszság abszolút fokmérője broni hozzászólásainak ekézése. Mit tudsz te Kiss Rolandról meg a Kakás Rózsáról? Tajgefos egy szar nőverő ex-sittes, aki jelenleg pártfogói felügyelet alatt van, mert kiskorúakkal próbált keménykedni, Kakás Rózsa meg paranoid skizofrén, aki Szentkoronában tartja a pénzét.
Persze. Tajgi összekülönbözött egy Pegazus 88 néven kommentelő trollal, aztán elment a troll gyerekét baszogatni annak a gimnáziuma elé. Ezután apuka pár barátja meglátogatta Tajgit, aminek az lett a vége, hogy a hős ex-sittes összehugyozta a gatyáját, miközben az anyja esküdözött, hogy a fiát többet nem engedi kommentelni, csak ne bántsák. Az ügy végül azzal ért véget, hogy Tajgi megint fenyegetőzött egy gyerekkel szemben, ezért pártfogót rendeltek ki mellé. Így jár az, aki erősnek képzeli magát, és rossz emberekkel kötekedik.
Mondanál erről az esetről valamit?
Előbb egy személy, M...ó G.....y lejáratásával próbálkoztál, majd kikötöttél Endre védelménél. Most miért akarsz ismét témát ugrani?
Neked milyen megoldatlan problémád van az életben, ami helyett idejársz mindezzel? Jelenleg ott tartunk, hogy a trolloktól Fifi annyi tanácsot kapott, amivel százszor kimászhatott volna a bajból. A jószándékú tanácsok íróiról mi a véleményed? Egészségesnek gondolod a szándékukat?
Te fel tudsz mutatni ilyesmit?
A fenti ember nevében kommentelés egészséges dolog?
Mi a véleményed arról, amit Sodival kapcsolatban írtam?
Hogyan fogod őt megvédeni a további önsorsrontásról?
Hogyan tudta beazonosítani a Pegazus 88 nevű trollt annyira, hogy még a gyereke megjelenését és gimnáziumát is felderítette?
Kisborost kérdezd, ő a profi trollvadász. Mit tudom én.
B A S Z T A M !
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhh!!!!!!!!!!!!!
4. Tudom, hogy itt mindenki több diplomás, nagymenő üzletember / értékes szakember, de egyrészt megkérdőjelezem, hogy ez valóban így van-e (írni bármit lehet), másrészt amikor az életének értékét a társadalmi helyzete alapján ítéletek meg, amögött ugyanaz a hányingerkeltő szemlélet áll, mint amit ő is kapott a szüleitől.
Én szobafestőt is láttam a forumon :p
A trollok névtelenségbe burkolózva kommunikálnak, míg fifike névvel, arccal minden részletet elmond az életéről vagy legalább infómorzsákból kitalálhatóvá teszi.
A társadalmi helyzete pedig annyit jelent, hogy átlagos jövedelmű. Mások fele ennyiből megélnek hitelfelvétel nélkül.
|__o__|
Régen azt hazudta, hogy kocsival jár boltba.
Kitartóan nem költekezni 5 évig? Ez neki lehetetlen.
Ettől a pitoncirógatástól már 10 perce röhögök. Nicknévnek is kiváló.
Nem halott, csak nem írhat ide.
sodi térde melletti hús az a saját lógó, petyhüdt szamárfasza!
hát azért hetyetye
Mondjal egy peldat. Te lofaszt se csinalsz a munkahelyeden.
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
óóarrgggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhh
felhivjalak, beszelunk nemetul:-)
videó van?
valahogy a tartozásaid megadása most sem szerepel a fogadalmaid között te hazátlan hazug szar.
te meg uj vagy? errol szol sodi elete, es epp ezert rohogunk rajta. lepten nyomon tervezget, nagy pofaval jelent ki konkret celokat es otleteket amikbol vegul semmit sem valosit meg.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Nem irigylem az ambulánsokat, akik összefoltozták utána a prof seggét :(
Faszom
))))))))))))))))))))))))))))))))))
ikszdé
+ fütyi. Zsidó vagy! Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mert ilyen SoDI a SoDI
Inkább tartsd a pofádat és hozd be a tudásbeli lemaradásodat.
Ha valamiben nincs gyakorlatod, akkor tudásbeli hátrányban vagy.
2 millióba került neked márkcica? a barátságon túl igen nagyok a miskolci meleg srác költségei.:))
Lehet, hogy komolyan gondolja. Szerintem talált pár nudit és/vagy buziszaunát, ahol szar a tömegközlekedés.
Faszt nem. Szerinted miert lettel kirugva?
napi 28 euróból autót bérelni? plusz biztosítás, benzin?
ébredj fel tüdőscske!
jó, jó, de volt mellette minden hónapban fizud is, azt mind elbasztad szaunára meg piára?
3 éve még plusz 2500-ban voltál!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
hahó, ez is az ő buktája volt :DD a nonival is lehúzták ezt a nyomorultat
-
Aug 12, 2019 00:10:54
"Ezzel szemben én egy mindennel ellátott fiatalemberként indult, mára egy nincstelen, eladósodott, leépült, alkoholista lumpenné vált roncsot látok. Helyzetét súlyosbítja, hogy önreflexióval sem rendelkezik, így minden figyelmeztetés ellenére is egyre jobban csúszik lefelé az önsorsrontásánal legvégső katarzisába."
Ebben egyetértünk. De ami itt folyik, abból sokszor nemcsak a rosszindulat ordít, hanem a tehetetlen gyötrődés is. Mi szükség van például az olyan beírásokra, mint amiket a "barbiszar" kifejezés kényszeres ismételgetője ír? Mitől különb ez a színvonal, mint Kiss Roland vagy akár Takács Rózsa színvonala?
Ebben egyetértünk. De ami itt folyik, abból sokszor nemcsak a rosszindulat ordít, hanem a tehetetlen gyötrődés is. Mi szükség van például az olyan beírásokra, mint amiket a "barbiszar" kifejezés kényszeres ismételgetője ír? Mitől különb ez a színvonal, mint Kiss Roland vagy akár Takács Rózsa színvonala?
Aug 12, 2019 00:10:54
Kanos Aggastyán
Aug 12, 2019 00:10:56
Nem, ti nem vagytok sem Kiss Endre Farkas barátai, sem az igazság felkent lovagjai.
Megint a doktorbácsi számítógépét használod?
Siess vissza kórterembe, mielőtt még lebuknál!
Aug 12, 2019 00:10:56
Kanos Aggastyán
Aug 12, 2019 00:13:56
Meg akarod menteni Fifit?
Akkor miért nem teszed?
Szerinted a fórumon poénkodó, vagy épp teljesen normális tanácsokat adó (!) trolloktól kell megvédeni Endrét, vagy épp az önmaga hülye fejétől?
Én az utóbbira tippelnék...
Aug 12, 2019 00:13:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:14:00
x37)
Elég változatosan eszem. Tanultam a ravioli konzerves "hol van rólam a megszokott hús" döbbenetből. :D
Az vajon milyen fogyaték, amikor az alany nem érzi, hogy éhes, hogy alultáplált, hogy le van gyengülve, hanem azon filózik, hogy a térde mellől miért hiányzik a hús? Ez valami speciális fajta autizmus? Ez már többször megütötte a szemem meg a fülem, hogy Sneci kifejezetten a "térdem melletti húst" emlegeti. Legutóbb valamelyik másfél órás vekniflokkban jött megint ezzel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:18:24
x37)
Kiss Endre Farkas éppen elég nevetségessé teszi magát az illúzióval. Nincs szükség arra, hogy túlzásokba essetek.
1. Az utazós vlogja nem éri el a Magyarosi Csaba által képviselt színvonalat, s sohasem fog vele említésre méltó pénzt keresni. Ettől azonban még nem mondhatjuk rá, hogy a nevetségességig rossz lenne. Egyszerűen nem kiemelkedő, s nincs olyan háttere sem, mint Magyarosi Csabának, aki műszaki eszközök bemutatásával szerzett talán 75-100 ezer feliratkozót, majd amikor ezt elérte, erre a feliratkozószámra építette az utazós műsorát.
2. Napi 9000 Ft élelmiszerre egyáltalán nem kevés. Egy időben napi 1800 Ft-ért ebédeltem egy olyan bisztróban, ahol nagyszerűek voltak az ételek, mind ízvilágukat, mind a tálalás kulturáltságát tekintve.
3. A magyar lakosság nagy része csak álmodhat arról, hogy olyan munkával és annyi pénzt keressen, amilyen munkát amennyi fizetésért ő Berlinben végez. Azt sem lehet mondani, hogy nem beszél nyelveket, hiszen sok év gyötrelmes gyakorlása, az idegen nyelvi környezet valamilyen (talán gyenge középfokú ?) nyelvtudást eredményezett nála.
4. Tudom, hogy itt mindenki több diplomás, nagymenő üzletember / értékes szakember, de egyrészt megkérdőjelezem, hogy ez valóban így van-e (írni bármit lehet), másrészt amikor az életének értékét a társadalmi helyzete alapján ítéletek meg, amögött ugyanaz a hányingerkeltő szemlélet áll, mint amit ő is kapott a szüleitől.
1. Az utazós vlogja nem éri el a Magyarosi Csaba által képviselt színvonalat, s sohasem fog vele említésre méltó pénzt keresni. Ettől azonban még nem mondhatjuk rá, hogy a nevetségességig rossz lenne. Egyszerűen nem kiemelkedő, s nincs olyan háttere sem, mint Magyarosi Csabának, aki műszaki eszközök bemutatásával szerzett talán 75-100 ezer feliratkozót, majd amikor ezt elérte, erre a feliratkozószámra építette az utazós műsorát.
2. Napi 9000 Ft élelmiszerre egyáltalán nem kevés. Egy időben napi 1800 Ft-ért ebédeltem egy olyan bisztróban, ahol nagyszerűek voltak az ételek, mind ízvilágukat, mind a tálalás kulturáltságát tekintve.
3. A magyar lakosság nagy része csak álmodhat arról, hogy olyan munkával és annyi pénzt keressen, amilyen munkát amennyi fizetésért ő Berlinben végez. Azt sem lehet mondani, hogy nem beszél nyelveket, hiszen sok év gyötrelmes gyakorlása, az idegen nyelvi környezet valamilyen (talán gyenge középfokú ?) nyelvtudást eredményezett nála.
Ezt felpontoztam, mert annyira nem ismered SoDit, hogy azon muszáj röhögni. Főleg a 3-as pont talált be nagyon. Egyébként ez már évek óta tisztázva van: mi mindannyian rendkívüli módon irigykedünk Endre életére. Ugorjunk.
Zsénó
(
x22)
Aug 12, 2019 00:21:34
x22)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:22:27
x37)
"Ezzel szemben én egy mindennel ellátott fiatalemberként indult, mára egy nincstelen, eladósodott, leépült, alkoholista lumpenné vált roncsot látok. Helyzetét súlyosbítja, hogy önreflexióval sem rendelkezik, így minden figyelmeztetés ellenére is egyre jobban csúszik lefelé az önsorsrontásánal legvégső katarzisába."
A balfaszság abszolút fokmérője broni hozzászólásainak ekézése. Mit tudsz te Kiss Rolandról meg a Kakás Rózsáról? Tajgefos egy szar nőverő ex-sittes, aki jelenleg pártfogói felügyelet alatt van, mert kiskorúakkal próbált keménykedni, Kakás Rózsa meg paranoid skizofrén, aki Szentkoronában tartja a pénzét.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:25:01
x37)
Egyébként ez a napok óta név nélkül kommentelő retard valószínűleg Cvi lesz. A modoros stílusából meg lehet ismerni. Kisboros is néha így ír, de ő általában 2-3 hozzászólás után nem bír magával, és elkezd őrjöngeni meg fenyegetőzni. Vagy ez, vagy valaki a Lopótökről megpróbál triggerelni minket, aztán screenshotolni, hogy mennyire fáj a seggünk.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:25:30
x37)
-
Aug 12, 2019 00:26:20
"Tajgefos egy szar nőverő ex-sittes, aki jelenleg pártfogói felügyelet alatt van, mert kiskorúakkal próbált keménykedni [...]"
Aug 12, 2019 00:26:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:32:26
x37)
"Tajgefos egy szar nőverő ex-sittes, aki jelenleg pártfogói felügyelet alatt van, mert kiskorúakkal próbált keménykedni [...]"
Persze. Tajgi összekülönbözött egy Pegazus 88 néven kommentelő trollal, aztán elment a troll gyerekét baszogatni annak a gimnáziuma elé. Ezután apuka pár barátja meglátogatta Tajgit, aminek az lett a vége, hogy a hős ex-sittes összehugyozta a gatyáját, miközben az anyja esküdözött, hogy a fiát többet nem engedi kommentelni, csak ne bántsák. Az ügy végül azzal ért véget, hogy Tajgi megint fenyegetőzött egy gyerekkel szemben, ezért pártfogót rendeltek ki mellé. Így jár az, aki erősnek képzeli magát, és rossz emberekkel kötekedik.
Kanos Aggastyán
Aug 12, 2019 00:33:57
Előbb egy személy, M...ó G.....y lejáratásával próbálkoztál, majd kikötöttél Endre védelménél. Most miért akarsz ismét témát ugrani?
Neked milyen megoldatlan problémád van az életben, ami helyett idejársz mindezzel? Jelenleg ott tartunk, hogy a trolloktól Fifi annyi tanácsot kapott, amivel százszor kimászhatott volna a bajból. A jószándékú tanácsok íróiról mi a véleményed? Egészségesnek gondolod a szándékukat?
Te fel tudsz mutatni ilyesmit?
A fenti ember nevében kommentelés egészséges dolog?
Mi a véleményed arról, amit Sodival kapcsolatban írtam?
Hogyan fogod őt megvédeni a további önsorsrontásról?
Aug 12, 2019 00:33:57
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:35:13
x37)
Endre brutálisan őszül és kopaszodik.
-
Aug 12, 2019 00:37:36
Hogyan tudta beazonosítani a Pegazus 88 nevű trollt annyira, hogy még a gyereke megjelenését és gimnáziumát is felderítette?
Aug 12, 2019 00:37:36
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 00:43:14
micsoda "combover" -je van endrenek
Aug 12, 2019 00:43:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:44:25
x37)
Kisborost kérdezd, ő a profi trollvadász. Mit tudom én.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:51:20
x37)
Endre beismerte, hogy sosem volt jogosítványa. Hamarabb adták el az autót, mint hogy meg tudta volna szerezni.
XD
Most már csak az abszolutóriumot meg a keresztlevelet kéne előkeríteni, Endre.
XD
Most már csak az abszolutóriumot meg a keresztlevelet kéne előkeríteni, Endre.
Zugnémetes
Aug 12, 2019 00:51:40
Komolyan vé hanggal mondja Endre a Volkspark-ot? Nem hiszem el.
Aug 12, 2019 00:51:40
Zugnémetes
Aug 12, 2019 00:54:34
Persze lehet csak beszédhiba, se a v, se az f hangot nem tudja rendesen kiejteni.
Aug 12, 2019 00:54:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 12, 2019 00:56:24
x37)
Endre a Fazekas matematikai előkészítőjére járt, de nem értett belőle semmit. Milyen meglepő.
Autizmus 120%
Aug 12, 2019 00:58:09
Azért most Endrének is feltűnt, hogy kicsit elvetette a sulykot az 5 órányi autista flokkal, gyorsan forgatott is erről egy fél órásat.
Aug 12, 2019 00:58:09
Balatonban.....
Aug 12, 2019 01:15:21
B A S Z T A M !
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhh!!!!!!!!!!!!!
Aug 12, 2019 01:15:21
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 12, 2019 02:10:30
x7)
Én szobafestőt is láttam a forumon :p
A trollok névtelenségbe burkolózva kommunikálnak, míg fifike névvel, arccal minden részletet elmond az életéről vagy legalább infómorzsákból kitalálhatóvá teszi.
A társadalmi helyzete pedig annyit jelent, hogy átlagos jövedelmű. Mások fele ennyiből megélnek hitelfelvétel nélkül.
bicikli törlesztőrészlet
Aug 12, 2019 03:04:44
Sodi bevallotta hogy nincs jogsija :DD 1 órát sem vezetett a tanfolyamon se, csak kreszvizsgája volt. És így álmodozótt szuperbéről, Tesláról. Sodi, az úszó, Sodi a sofőr.
Berlinben szeretne jogsit szerezni. Csodálatos lesz a műsor, jön a sírógörcs, a zsidó, lehúzós, csúfolódó oktatódémon, vizsgabiztosdémon, 2-3 ezer Eurós spórolásocska.
Berlinben szeretne jogsit szerezni. Csodálatos lesz a műsor, jön a sírógörcs, a zsidó, lehúzós, csúfolódó oktatódémon, vizsgabiztosdémon, 2-3 ezer Eurós spórolásocska.
Aug 12, 2019 03:04:44
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 03:29:34
28 eurobol milyen kocsit lehet venni?
Aug 12, 2019 03:29:34
kripli figyelő
(
x12)
Aug 12, 2019 03:36:17
x12)
Sodi bevallotta hogy nincs jogsija :DD 1 órát sem vezetett a tanfolyamon se, csak kreszvizsgája volt. És így álmodozótt szuperbéről, Tesláról. Sodi, az úszó, Sodi a sofőr.
Sajnos már a kressz vizsgánál el fog vérezni a fogyaték,az elsősegély tanfolyamon pedig a bábú faszán próbálja majd a lélegeztetést. Berlinben szeretne jogsit szerezni. Csodálatos lesz a műsor, jön a sírógörcs, a zsidó, lehúzós, csúfolódó oktatódémon, vizsgabiztosdémon, 2-3 ezer Eurós spórolásocska.
Densie
Aug 12, 2019 05:06:05
A NFS-es alakításokból kiindulva én hajlandó lennék fizetni egy Sodi vezet évadért.
Aug 12, 2019 05:06:05
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 12, 2019 05:28:37
x1)
Mert ilyen SoDI a SoDI
Deákferences luxuskurvák
Aug 12, 2019 06:21:58
Én azért a joghurt a szalámi és a zsemle mellé minimum egy kalifornia paprikát bedobnék a kosárba “kiadós reggelinek”
Meg akkor már a szalámi is legyen jó.
Meg akkor már a szalámi is legyen jó.
Aug 12, 2019 06:21:58
-
Aug 12, 2019 06:33:26
Régen azt hazudta, hogy kocsival jár boltba.
Aug 12, 2019 06:33:26
-
Aug 12, 2019 06:49:47
Recskas szerintem ezt a jogsi vezetes dolgot gyorsan hanyagold. Vezess inkabb aramot.
Aug 12, 2019 06:49:47
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 06:54:45
Utolso video
Kovezzetek meg de szerintem sneci jo iranyba halad. Pont tegnap olvastam hogyha elakarsz erni valamit akkor ird le pontosan hogy mit fogsz csinalni, mert ha nem irod le akkor nem fogod betartani az igereteid. Sneci nem leirta hanem elmondta nekunk. A kerdes mar csak az hogy be tudja tartani ezeket az igereteket annak ellenere hogy egy kibaszott nagy hitelt kell visszafizessen.
Kovezzetek meg de szerintem sneci jo iranyba halad. Pont tegnap olvastam hogyha elakarsz erni valamit akkor ird le pontosan hogy mit fogsz csinalni, mert ha nem irod le akkor nem fogod betartani az igereteid. Sneci nem leirta hanem elmondta nekunk. A kerdes mar csak az hogy be tudja tartani ezeket az igereteket annak ellenere hogy egy kibaszott nagy hitelt kell visszafizessen.
Aug 12, 2019 06:54:45
taxival a kocsmába
Aug 12, 2019 06:57:44
sztem alkalmatlan vagy a vezetésre, furcsa lenne, ha átmennél a forgalmi vizsgán. egyébként hányadik pénzmonológ ez, amióta megfogadtad, hogy nem lesz több? legalább a 20. ideges sodi a sodi, hiába a hitel, nincs stressz nélküli nyugi
Aug 12, 2019 06:57:44
-
Aug 12, 2019 06:58:27
Utolso video
Kitartóan nem költekezni 5 évig? Ez neki lehetetlen.
Aug 12, 2019 06:58:27
re zoli
Aug 12, 2019 06:58:39
Aug 12, 2019 06:58:39
-
Aug 12, 2019 07:22:54
Becses engedelmével eltekintenék attól, hogy részletekbe menően reagáljak a pontokba szedett pitoncirógatásokra
Ettől a pitoncirógatástól már 10 perce röhögök. Nicknévnek is kiváló.
Aug 12, 2019 07:22:54
-
Aug 12, 2019 07:39:43
Vagyis beigazolódott az, amit a trollok mindig is sejtettek: a gyagyásnak nincs jogsija, az autót valamelyik mániás szakaszában vetette az anyjával, aztán a tanfolyam többi része elsodikázódott.
A jogsi egy kétezer eurós spórolásocska lesz, de az autós játékokban nyújtott performansza alapján kizárt, hogy levizsgázzon.
A jogsi egy kétezer eurós spórolásocska lesz, de az autós játékokban nyújtott performansza alapján kizárt, hogy levizsgázzon.
Aug 12, 2019 07:39:43
pártfogó
Aug 12, 2019 07:41:20
ál-tajgi.az bigazi halott.
Nem halott, csak nem írhat ide.
Aug 12, 2019 07:41:20
Gólya
(
x2)
Aug 12, 2019 07:48:28
x2)
Most pedig előkellene szedni azokat a részeket a livebol, amikor kijelenti hogy VAN jogsija, csak az orvosi járt le.
Emlékeim szerint, még motyogott is magába, hogy ideje lenne meghosszabbítani az orvosit.
2 napig csicskultam.
Emlékeim szerint, még motyogott is magába, hogy ideje lenne meghosszabbítani az orvosit.
Gólya
(
x2)
Aug 12, 2019 07:49:57
x2)
Szóval ugyan semmi meglepő nincs ebben, de asodi bizony hazudott.
Mert hazudós sodi a sodi
2 napig csicskultam.
Mert hazudós sodi a sodi
La Haine
(
x2)
Aug 12, 2019 07:53:55
x2)
Hogyan tovább... Hogyvolt...
- Vasárnap kitekert a népparkba, leült a fűbe és úgy gondolta, mennyire kurva jó ötlet, ha az előző 5 órás szófosásait újra összesűrítve elmondja.
- Már 5 évesen úgy gondolta, hogy az élet arról szól, hogy az ember tanul-szakmát szerez-dolgozik-nyugdíjba vonul sorrendet követve megy végbe.
- 8 éves kora körül jött a rendszerváltás, ügyvéd édesanyja és mérnök édesapja nem sok sikerrel vették ezt az akadályt, példát nem tudtak Sodinak mutatni.
- Érettségi környékén úgy gondolta egy év előkészítővel majd jogi pályára fog felvételizni. Ezt a szülei nem támogatták, inkább ráerőltették az informatikát, így került az ISZTI-be. Itt ECDL jogosítványt, programozó OKJ-t, rendszergazda OKJ-t és a SKYNET irányítására szerzett képesítést.
- Mután az összes büfészakos IT skillt megszerezte, anyjáék elzavarták volna a munka világába, de inkább beiratkozott a matek-számtech tanár szakra. Harmadik évben még mindig nem értette, hogyan fogja ez a képzés fosni neki a pénzt, ezért átnyergelt gazd. info-ra a BKE-n, (Corvinuson). Végigjárta a tanárszakot és a Corvinust is, de beütött a válság. Édesanyja ügyvédi munkái, ingatlan ellenjegyzései megcsappantak. A pénzhiány ellen jó ötletnek tűnt felvenni a lakásra devizahitelt. Késebb el kellett adni, a lakását is felélték. Pátyra kellett kiköltözni, ahol Sodi lett (volna) a lakásfenntartó. Annak ellenére, hogy szorgalmasan napi 10 órákat dolgozott baszta kifizetni a villanyszámlát, sebtiben kikapcsolták a villanyt.
- A következő 5 évet az édesanyja barátnőjének, Kovács Verának a segítségével vészelte át a Kolosy téri recska-barlangban egy iróasztal alatti hálózsákban. Ezen időszak alatt szerzett képesítést arra, hogy kimenjen Németországba.
- Először 10 hónapot töltött Hamburgban, majd egy Berlin külvárosában lévő munkahelyen töltött el egy évet amit nem kedvelt, és most már több mint másfél éve Berlin belvárosában, a kisszobájához közel lévő EsPrestonál van.
- Miután az ismerősei rájöttek, hogy új mecénást köszönthetnek Sodiban, egyre-másra kezdtek el sorban állni nála a pénzért, hogy húzza már ki őket a szarból.
- A csöves haverja Törpapa 200eFt-ot lejmolt tőle.
- A Devizáshaver kezdetben csak pár havi törlesztőért kuncsorgott, de később rájött, hogy ez a pénzcsap tovább is nyitva lehet, ezért hosszasan fejte Sodi számláját.
- Online ráakaszkodott haverjával, Márkkal utazós sorozatot indított, ami kezdetben olcsó költségvetésű, de látványos, látogató-vonzó epizódoknak indult. Ez végül nem jött össze.
- Az albérletben okozott különféle káresemények is költségesnek bizonyultak.
- Befektetés történt a Twitch stúdióba is ami "hamarosan" indul. Ez eddig 1000-1500 euróba került, és még egyszer ennyibe a haverjának az utaztatásai.
- Ezek után már nem kérdéses, hogy miért vett fel múlt héten 25000 euró hitelt 5 évre.
- Eredetileg számított mind a Devizáshaver, mind a Törpapa törlesztőire, de sajnos nem tudnak egyelőre fizetni.
- Mivel tavaly már elhatározta, hogy nem segít senkin és ehhez képest mégis megszánta a barátait, most nagyon határozottan utasítja vissza az összes kölcsönkérőt.
Tervek a jövőre nézve...
- Szeptemberben még leforgatnak Márkkal egy érdekesnek ígérkező anyagot.
- A legjobb utazós vlogok még nincsenek megváva.
- A mostani utazós epizódok nézőszámainak a függvényében és egy esetleges FB kampány utáni nézettség fogja eldönteni lesz-e folytatása az utazós vlognak.
- Kaján és 1 sörön felül, napi 9000Ft marad szabad költésre, ebből a keselyűk már nem látnak semmit. Aki megsértődik, mert nem kap további segítséget tőle, az úgy járt.
- Jelenleg képes úgy túlélni Berlinben, hogy nincsenek belekalkulálva a kintlevőségei és a Twitch stúdió esetleges bevételei.
- A kintlevőségeinek a törlesztései, ha elindulnak, már mind Újszászra mennek majd, édesanyjához.
- Szerinte a jelenlegi havi 800eFt jövedelme nem nagy összeg, és mivel ebből napi 9000Ft jut csak szabadon, ezért ebből senkinek nem tud adni.
- Ez az összeg arra jó, hogy a kisszobájában el legyen, néha moziba menjen és hasonlók.
- Meg van teremtve a nyugodt körülmény a kreatív videógyártáshoz, az albérletben sem tud már semmit tönkretenni, ezért meglepetések nem érhetik.
- Jövőbeni terv a vloggal kapcsolatban a nézettség növelése, valamint a munkahelyi karrierjében 2021. januárjáig, - a 39. születésnapjáig - szeretne JAVA fejlesztővé is válni, de erről a cégnél még nem tudnak, erről majd jövő héten akar beszélni velük.
A nem létező jogosítványról...
- Volt már autója, de eladták anno anélkül, hogy 100 métert ment volna vele. 17 éves volt amikor elkezdte a jogsit, megvolt a KRESZ, megvolt a műszaki, már csak a vezetés lett volna hátra, de időközben a szülei beíratták a Fazekasba matek előkészítőre, ahol semmit nem értett a tantárgyból. A jogsit amiatt akarták, hogy meglegyen, mert sokat volt Almásfüzitőn, ahol szart sem lehetett csinálni. Itt viszont mindenki IT-t akart tanulni, ezért Sodira is ráerőltették a számítástechnikát, emiatt viszont a jogosítvány megszerzése elsodikázódott.
- Két módon tudná pótolni a jogsi megszerzését. Vagy hazarepülget állandóan a tanfolyamra és akkor magyarul csinálja meg, vagy Berlinben próbálkozik németül, mert sajnos magyar nyelvű KRESZ táblákat nem oktatnak ott...
- Összefoglalva tehát a jövőbeni tervek 2021 januárjáig: JAVA nyelv, gyakorlat és referenica a jelenlegi cégénél, jogosítvány megszerzése és a vlogot értékelhető nézettségűre feltornázni.
- A hitelkártyákon folyamatosan gyűltek az apró-cseprő költekezések miatt a tartozások egészen 5500 euróig, ezt most visszafizette, ebből elég, ráadásul vészjósló álmában elvitték őt az IMEI-be, ami megijesztette, hogy meg fog őrülni a valóságban is.
- Az eredeti terve a barátaival az volt, hogy a saját egzisztencijára húzza fel őket, mert ez az egészséges az életben, ha egy anyagi szinten lévő emberekkel veszi az ember magát körbe. Mint később kiderült, hiába segít nekik, nem hajlandóak túllépni a komfortzónájukon, hiábavaló a segítség Sodi részéről. 25000 eurós tanulópénz után sikerült ezt belátnia.
- Márkkal kapcsolatban reméli, hogy az ezekben a hetekben összehegesztett euróiból talpra tud majd állni, és képes befektetni ő is a produkcióba, hogy ne egyenlőtlen legyen az anyagi teherviselés. Fifty-fifty alapon menjen a stúdióépítés, ahogy a későbbi bevétel felmarkolása is.
Javíthatatlan náci...
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- Vasárnap kitekert a népparkba, leült a fűbe és úgy gondolta, mennyire kurva jó ötlet, ha az előző 5 órás szófosásait újra összesűrítve elmondja.
- Már 5 évesen úgy gondolta, hogy az élet arról szól, hogy az ember tanul-szakmát szerez-dolgozik-nyugdíjba vonul sorrendet követve megy végbe.
- 8 éves kora körül jött a rendszerváltás, ügyvéd édesanyja és mérnök édesapja nem sok sikerrel vették ezt az akadályt, példát nem tudtak Sodinak mutatni.
- Érettségi környékén úgy gondolta egy év előkészítővel majd jogi pályára fog felvételizni. Ezt a szülei nem támogatták, inkább ráerőltették az informatikát, így került az ISZTI-be. Itt ECDL jogosítványt, programozó OKJ-t, rendszergazda OKJ-t és a SKYNET irányítására szerzett képesítést.
- Mután az összes büfészakos IT skillt megszerezte, anyjáék elzavarták volna a munka világába, de inkább beiratkozott a matek-számtech tanár szakra. Harmadik évben még mindig nem értette, hogyan fogja ez a képzés fosni neki a pénzt, ezért átnyergelt gazd. info-ra a BKE-n, (Corvinuson). Végigjárta a tanárszakot és a Corvinust is, de beütött a válság. Édesanyja ügyvédi munkái, ingatlan ellenjegyzései megcsappantak. A pénzhiány ellen jó ötletnek tűnt felvenni a lakásra devizahitelt. Késebb el kellett adni, a lakását is felélték. Pátyra kellett kiköltözni, ahol Sodi lett (volna) a lakásfenntartó. Annak ellenére, hogy szorgalmasan napi 10 órákat dolgozott baszta kifizetni a villanyszámlát, sebtiben kikapcsolták a villanyt.
- A következő 5 évet az édesanyja barátnőjének, Kovács Verának a segítségével vészelte át a Kolosy téri recska-barlangban egy iróasztal alatti hálózsákban. Ezen időszak alatt szerzett képesítést arra, hogy kimenjen Németországba.
- Először 10 hónapot töltött Hamburgban, majd egy Berlin külvárosában lévő munkahelyen töltött el egy évet amit nem kedvelt, és most már több mint másfél éve Berlin belvárosában, a kisszobájához közel lévő EsPrestonál van.
- Miután az ismerősei rájöttek, hogy új mecénást köszönthetnek Sodiban, egyre-másra kezdtek el sorban állni nála a pénzért, hogy húzza már ki őket a szarból.
- A csöves haverja Törpapa 200eFt-ot lejmolt tőle.
- A Devizáshaver kezdetben csak pár havi törlesztőért kuncsorgott, de később rájött, hogy ez a pénzcsap tovább is nyitva lehet, ezért hosszasan fejte Sodi számláját.
- Online ráakaszkodott haverjával, Márkkal utazós sorozatot indított, ami kezdetben olcsó költségvetésű, de látványos, látogató-vonzó epizódoknak indult. Ez végül nem jött össze.
- Az albérletben okozott különféle káresemények is költségesnek bizonyultak.
- Befektetés történt a Twitch stúdióba is ami "hamarosan" indul. Ez eddig 1000-1500 euróba került, és még egyszer ennyibe a haverjának az utaztatásai.
- Ezek után már nem kérdéses, hogy miért vett fel múlt héten 25000 euró hitelt 5 évre.
- Eredetileg számított mind a Devizáshaver, mind a Törpapa törlesztőire, de sajnos nem tudnak egyelőre fizetni.
- Mivel tavaly már elhatározta, hogy nem segít senkin és ehhez képest mégis megszánta a barátait, most nagyon határozottan utasítja vissza az összes kölcsönkérőt.
Tervek a jövőre nézve...
- Szeptemberben még leforgatnak Márkkal egy érdekesnek ígérkező anyagot.
- A legjobb utazós vlogok még nincsenek megváva.
- A mostani utazós epizódok nézőszámainak a függvényében és egy esetleges FB kampány utáni nézettség fogja eldönteni lesz-e folytatása az utazós vlognak.
- Kaján és 1 sörön felül, napi 9000Ft marad szabad költésre, ebből a keselyűk már nem látnak semmit. Aki megsértődik, mert nem kap további segítséget tőle, az úgy járt.
- Jelenleg képes úgy túlélni Berlinben, hogy nincsenek belekalkulálva a kintlevőségei és a Twitch stúdió esetleges bevételei.
- A kintlevőségeinek a törlesztései, ha elindulnak, már mind Újszászra mennek majd, édesanyjához.
- Szerinte a jelenlegi havi 800eFt jövedelme nem nagy összeg, és mivel ebből napi 9000Ft jut csak szabadon, ezért ebből senkinek nem tud adni.
- Ez az összeg arra jó, hogy a kisszobájában el legyen, néha moziba menjen és hasonlók.
- Meg van teremtve a nyugodt körülmény a kreatív videógyártáshoz, az albérletben sem tud már semmit tönkretenni, ezért meglepetések nem érhetik.
- Jövőbeni terv a vloggal kapcsolatban a nézettség növelése, valamint a munkahelyi karrierjében 2021. januárjáig, - a 39. születésnapjáig - szeretne JAVA fejlesztővé is válni, de erről a cégnél még nem tudnak, erről majd jövő héten akar beszélni velük.
A nem létező jogosítványról...
- Volt már autója, de eladták anno anélkül, hogy 100 métert ment volna vele. 17 éves volt amikor elkezdte a jogsit, megvolt a KRESZ, megvolt a műszaki, már csak a vezetés lett volna hátra, de időközben a szülei beíratták a Fazekasba matek előkészítőre, ahol semmit nem értett a tantárgyból. A jogsit amiatt akarták, hogy meglegyen, mert sokat volt Almásfüzitőn, ahol szart sem lehetett csinálni. Itt viszont mindenki IT-t akart tanulni, ezért Sodira is ráerőltették a számítástechnikát, emiatt viszont a jogosítvány megszerzése elsodikázódott.
- Két módon tudná pótolni a jogsi megszerzését. Vagy hazarepülget állandóan a tanfolyamra és akkor magyarul csinálja meg, vagy Berlinben próbálkozik németül, mert sajnos magyar nyelvű KRESZ táblákat nem oktatnak ott...
- Összefoglalva tehát a jövőbeni tervek 2021 januárjáig: JAVA nyelv, gyakorlat és referenica a jelenlegi cégénél, jogosítvány megszerzése és a vlogot értékelhető nézettségűre feltornázni.
- A hitelkártyákon folyamatosan gyűltek az apró-cseprő költekezések miatt a tartozások egészen 5500 euróig, ezt most visszafizette, ebből elég, ráadásul vészjósló álmában elvitték őt az IMEI-be, ami megijesztette, hogy meg fog őrülni a valóságban is.
- Az eredeti terve a barátaival az volt, hogy a saját egzisztencijára húzza fel őket, mert ez az egészséges az életben, ha egy anyagi szinten lévő emberekkel veszi az ember magát körbe. Mint később kiderült, hiába segít nekik, nem hajlandóak túllépni a komfortzónájukon, hiábavaló a segítség Sodi részéről. 25000 eurós tanulópénz után sikerült ezt belátnia.
- Márkkal kapcsolatban reméli, hogy az ezekben a hetekben összehegesztett euróiból talpra tud majd állni, és képes befektetni ő is a produkcióba, hogy ne egyenlőtlen legyen az anyagi teherviselés. Fifty-fifty alapon menjen a stúdióépítés, ahogy a későbbi bevétel felmarkolása is.
Javíthatatlan náci...
Skorbut Sára
Aug 12, 2019 08:05:23
* Sodi új csaja *
Aug 12, 2019 08:05:23
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 12, 2019 08:09:28
x6)
sodi térde melletti hús az a saját lógó, petyhüdt szamárfasza!
Supersize me
Aug 12, 2019 08:17:01
Mekdanelc minden nap.
Aug 12, 2019 08:17:01
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 08:23:33
Hogy lehet az hogy sodinak rendszergazda OKJ-je van de nem ismeri a linuxot?
Aug 12, 2019 08:23:33
tyodika
Aug 12, 2019 08:25:02
Hogy lehet az hogy sodinak rendszergazda OKJ-je van de nem ismeri a linuxot?
Jó, de most neem, most éppen nyeeeeeem Aug 12, 2019 08:25:02
sodika
Aug 12, 2019 09:01:14
"Erről a cégnél még nem tudnak" = a főnökkel másfél éve eleve így beszéltem meg, bár tény, hogy ezt a munkatársaknak csak most fogom előadni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 12, 2019 09:01:14
Autifordító
Aug 12, 2019 09:05:27
"Erről a cégnél még nem tudnak" = a főnökkel másfél éve eleve így beszéltem meg, bár tény, hogy ezt a munkatársaknak csak most fogom előadni.
Nem kell oda nagy coming out, nem néznek ki belőled sokat, azt garantálom. Aug 12, 2019 09:05:27
sodika
Aug 12, 2019 09:05:28
Egyébként fontos fogadalomként kihagytam, hogy az angolomat a jelenlegi németem szintjére akarom vinni, a nèmetemet pedig tovább erősíteni (A jogsiszerzés folyamata jó próba lesz ehhez).
Aug 12, 2019 09:05:28
sodika
Aug 12, 2019 09:06:29
Ebben tévedsz. A megbeszélt feladatokat rendben elvégzem. Ezért vagyok a helyemen.
Aug 12, 2019 09:06:29
sodika
Aug 12, 2019 09:06:45
Na de nem írok ide. Csá
Aug 12, 2019 09:06:45
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 09:08:15
Ebben tévedsz. A megbeszélt feladatokat rendben elvégzem. Ezért vagyok a helyemen.
Mondjal egy peldat. Te lofaszt se csinalsz a munkahelyeden.
Aug 12, 2019 09:08:15
broni
Aug 12, 2019 09:10:21
B A S Z T A M !
óóarrgggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhh
Aug 12, 2019 09:10:21
Örebro
(
x17)
Aug 12, 2019 09:11:04
x17)
Egyébként fontos fogadalomként kihagytam, hogy az angolomat a jelenlegi németem szintjére akarom vinni, a nèmetemet pedig tovább erősíteni (A jogsiszerzés folyamata jó próba lesz ehhez).
felhivjalak, beszelunk nemetul:-)
kripli figyelő
(
x12)
Aug 12, 2019 09:23:30
x12)
Aug 12, 2019 09:23:30
Ez is olyan fontos fogadalom mint a soha többet nem írok ide.Aug 12, 2019 09:23:30
tyodika
Aug 12, 2019 09:27:40
Soha többet nem írok ide a következő 20 percben. Na melóimitálás, csá
Aug 12, 2019 09:27:40
-
Aug 12, 2019 09:29:19
A 25000 euró hogy lehet tanulópénz annak fonatkozásában, hogy nem érdemes retard haverokat segítene, ha csak 5700 euró ment segítésre? A maradék 19000 euró az minek a tanulópénze?
Aug 12, 2019 09:29:19
broni
Aug 12, 2019 09:39:52
szamárral basztam!!!!!!!!!!!
Aug 12, 2019 09:39:52
-
Aug 12, 2019 09:42:14
napi 28 euróból hogy akar jogsit szerezni?
és utána miből vesz kocsit? azt is napi 28 euróból?
és utána miből vesz kocsit? azt is napi 28 euróból?
Aug 12, 2019 09:42:14
Laci csaja
Aug 12, 2019 09:43:45
videó van?
Aug 12, 2019 09:43:45
Örebro
(
x17)
Aug 12, 2019 09:44:26
x17)
index.hu/belfold/2019/08/10/eletfogytiglanival_fenyegetik_a_szigeten_elkapott_drogdilereket/
blogina okoskodik a hozzåszolåsoknål, vårja a kommenteket.
blogina okoskodik a hozzåszolåsoknål, vårja a kommenteket.
Aug 12, 2019 09:46:41
valahogy a tartozásaid megadása most sem szerepel a fogadalmaid között te hazátlan hazug szar.
Aug 12, 2019 09:46:41
re zoli
Aug 12, 2019 09:48:36
En minden reggel javat programozok. Tejjel es ket cukorral. Ha Szombat van akkor harommal.
Aug 12, 2019 09:48:36
28 euro
Aug 12, 2019 09:51:41
28 euro
Aug 12, 2019 09:51:41
Och-Kom Taot
(
x3)
Aug 12, 2019 09:57:29
x3)
Utolso video
te meg uj vagy? errol szol sodi elete, es epp ezert rohogunk rajta. lepten nyomon tervezget, nagy pofaval jelent ki konkret celokat es otleteket amikbol vegul semmit sem valosit meg.
kramalon
(
x8)
Aug 12, 2019 09:58:18
x8)
broni
Aug 12, 2019 10:00:17
))))))))))))))))))))))))))))))))))
ikszdé
Aug 12, 2019 10:00:17
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 12, 2019 10:00:28
x1)
28 euro
+ fütyi. Zsidó vagy! Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Protipp Pityu
Aug 12, 2019 10:09:50
Inkább tartsd a pofádat és hozd be a tudásbeli lemaradásodat.
Aug 12, 2019 10:09:50
sodika
Aug 12, 2019 10:15:04
5700 Törpapa és devizás
4000 albi
6300 kb. az utazások Márkkal és Twitch stúdió
3000 tartalék
A maradék kb. 6000 meg a vlogfelszerelés (1600 drón, 1800 laptop, 1000 kamera mikrofonokkal, 1600 játékok és ps4)
4000 albi
3000 tartalék
A maradék kb. 6000 meg a vlogfelszerelés (1600 drón, 1800 laptop, 1000 kamera mikrofonokkal, 1600 játékok és ps4)
Aug 12, 2019 10:15:04
sodika
Aug 12, 2019 10:17:07
Nem tudásbeli, te fasz.
Tanultan egyetemen.
Itt a gyakorlat számít.
Az meg nincs, csak pár hónap Android Stúdió a Groteszknél, de semmi Spring, ilyesmi.
Na csà
Nem írok ide.
Tanultan egyetemen.
Itt a gyakorlat számít.
Az meg nincs, csak pár hónap Android Stúdió a Groteszknél, de semmi Spring, ilyesmi.
Na csà
Nem írok ide.
Aug 12, 2019 10:17:07
Fekete bikapata
Aug 12, 2019 10:19:33
Kibasztak, Gyagyás???
Aug 12, 2019 10:19:33
Elsőéves
Aug 12, 2019 10:19:54
A dőrpp és a devizás árából már lenne egy SuperB, igaz sok kilóméterrel, de a tiéd lenne és akkor értelme is lenne annak, hogy megcsinálod a jogsit. Gyagyás fasz. :D
Aug 12, 2019 10:19:54
sodika
Aug 12, 2019 10:22:00
Kicsit nem akarok venni. Minek?
Városon belülre nem kell.
Max néha bérelni.
Max néha bérelni.
Aug 12, 2019 10:22:00
sodika
Aug 12, 2019 10:22:04
Na csá
Aug 12, 2019 10:22:04
Protipp Pityu
Aug 12, 2019 10:23:10
Nem tudásbeli, te fasz.
Tanultan egyetemen.
Itt a gyakorlat számít.
Na csà
Nem írok ide.
Tanultan egyetemen.
Itt a gyakorlat számít.
Na csà
Nem írok ide.
Ha valamiben nincs gyakorlatod, akkor tudásbeli hátrányban vagy.
Aug 12, 2019 10:23:10
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 12, 2019 10:24:23
Ne dőljetek be a terelési kísérleteinek.
Soha nem lesz itt semmilyen jogosítvány. Ez csak az újabb mánia, majd lecseng. Vesz 5-6 KRESZ tankönyvet, meg letölt pár “hogyan kell autót vezetni?” PDF-et, és ennyi.
Soha nem lesz itt semmilyen jogosítvány. Ez csak az újabb mánia, majd lecseng. Vesz 5-6 KRESZ tankönyvet, meg letölt pár “hogyan kell autót vezetni?” PDF-et, és ennyi.
Aug 12, 2019 10:24:23
-
Aug 12, 2019 10:28:08
5700 Törpapa és devizás
4000 albi
3000 tartalék
4000 albi
3000 tartalék
2 millióba került neked márkcica? a barátságon túl igen nagyok a miskolci meleg srác költségei.:))
Aug 12, 2019 10:28:08
sodika
Aug 12, 2019 10:28:31
Tudás alatt én lexikális tudást értek. Az informatikában nem az számít, hanem a gyakorlat.
Aug 12, 2019 10:28:31
sodika
Aug 12, 2019 10:28:38
Na csá
Aug 12, 2019 10:28:38
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 12, 2019 10:29:25
x7)
Gyagyás, az autohoz kell az önrész, ami most pont van. Ezért előbb vedd meg az autot, aztán jöhet a jogsi.
|__o__|
sodika
Aug 12, 2019 10:30:24
Talán még több is, ne nem baj, ha cserébe a stúdió és a műsor jó lesz.
Aug 12, 2019 10:30:24
sodika
Aug 12, 2019 10:30:54
Nem kell autó. :)
Nem akarok saját autót.
Na csá
Nem akarok saját autót.
Na csá
Aug 12, 2019 10:30:54
Herr Biersack
Aug 12, 2019 10:31:33
A forum növekszik a tesztek meg pirosak? Munkára rabszolga!
Aug 12, 2019 10:31:33
tyodika
Aug 12, 2019 10:32:16
Kifejezetten kérem az uniferzumot hogy ne legyen saját autóm, eddig sikerült.
Aug 12, 2019 10:32:16
-
Aug 12, 2019 10:33:53
A helyedben főzni tanulnék inkább meg angol és jogosítvány helyett.
Aug 12, 2019 10:33:53
-
Aug 12, 2019 10:37:16
Ne dőljetek be a terelési kísérleteinek.
Lehet, hogy komolyan gondolja. Szerintem talált pár nudit és/vagy buziszaunát, ahol szar a tömegközlekedés.
Aug 12, 2019 10:37:16
Bejlin
(
x8)
Aug 12, 2019 10:37:33
x8)
Valakinek nincs kedve jönni Ludwigsfeldébe nudizgatni?Hahó!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Legalább_négy_karakter
Aug 12, 2019 10:41:09
Ó helló! Ez itt egy technikai próba.
Aug 12, 2019 10:41:09
Twitch Istálló
Aug 12, 2019 10:41:59
Tudás alatt én lexikális tudást értek. Az informatikában nem az számít, hanem a gyakorlat.
Faszt nem. Szerinted miert lettel kirugva?
Aug 12, 2019 10:41:59
-
Aug 12, 2019 10:42:47
Berlin az egyik legjobb város tömegközlekedés szempontjából, meg biciklid is van, mi a fasznak jogsi meg autóbérlés?
Ennek shemmi értelme, mániád van megint?
Ennek shemmi értelme, mániád van megint?
Aug 12, 2019 10:42:47
-
Aug 12, 2019 10:46:43
Kicsit nem akarok venni. Minek?
Max néha bérelni.
Max néha bérelni.
napi 28 euróból autót bérelni? plusz biztosítás, benzin?
ébredj fel tüdőscske!
Aug 12, 2019 10:46:43
Gólya
(
x2)
Aug 12, 2019 10:47:18
x2)
Szerintem érdemesebb hazarepülgetni vezetni!
Ne hallgass a zsidó trollokra. Elvégre németül se lehet németországba megtanulni.
Ugyan ez igaz a KRESZ-re is.
Hajrá asodi!
2 napig csicskultam.
Ne hallgass a zsidó trollokra. Elvégre németül se lehet németországba megtanulni.
Ugyan ez igaz a KRESZ-re is.
Hajrá asodi!
Legalább_négy_karakter
Aug 12, 2019 10:58:49
Én sajnos mostanában döbbentem rá, hogy akármilyen csodálatos dolog is ez az ital, akármilyen nagy is a kereslet rá, énbennem nincs meg a tehetség arra, hogy boldoguljak az értékesítsével.
Jómagam a legteljesebb mértékben meg vagyok elégedve a NONI-val, azonban most van "feleslegben" nálam több üveg, amelyen a teljes árral jóval olcsóbban, 1000 Ft-tal (!) kevesebbért hajlandó vagyok túladni.
Akit budapestről érdekel, hogy a teljes árnál 1000 Ft-tal kevesebbért juthasson Tahiti Noni Jiuce-hoz, az hívjon az *****-es számon, és én ingyen házhoz viszem neki.
Jómagam a legteljesebb mértékben meg vagyok elégedve a NONI-val, azonban most van "feleslegben" nálam több üveg, amelyen a teljes árral jóval olcsóbban, 1000 Ft-tal (!) kevesebbért hajlandó vagyok túladni.
Akit budapestről érdekel, hogy a teljes árnál 1000 Ft-tal kevesebbért juthasson Tahiti Noni Jiuce-hoz, az hívjon az *****-es számon, és én ingyen házhoz viszem neki.
Aug 12, 2019 10:58:49
-
Aug 12, 2019 11:07:15
Én sajnos mostanában döbbentem rá, hogy akármilyen csodálatos dolog is ez az ital, akármilyen nagy is a kereslet rá, énbennem nincs meg a tehetség arra, hogy boldoguljak az értékesítsével.
Hallod sodi? Már meg is van a bombaüzlet amivel megduplázhatod a napi 28 eurót. Érdemes lenne a tartalék 4500 eurót már ma befektetni. Jómagam a legteljesebb mértékben meg vagyok elégedve a NONI-val, azonban most van "feleslegben" nálam több üveg, amelyen a teljes árral jóval olcsóbban, 1000 Ft-tal (!) kevesebbért hajlandó vagyok túladni.
Aug 12, 2019 11:07:15
bolgár jeti
(
x30)
Aug 12, 2019 11:16:18
x30)
5700 Törpapa és devizás
4000 albi
3000 tartalék
4000 albi
3000 tartalék
jó, jó, de volt mellette minden hónapban fizud is, azt mind elbasztad szaunára meg piára?
3 éve még plusz 2500-ban voltál!
tigris
Aug 12, 2019 11:17:47
Hallod sodi? Már meg is van a bombaüzlet amivel megduplázhatod a napi 28 eurót. Érdemes lenne a tartalék 4500 eurót már ma befektetni.
hahó, ez is az ő buktája volt :DD a nonival is lehúzták ezt a nyomorultat
Aug 12, 2019 11:17:47
tyodika
Aug 12, 2019 11:26:05
Nem fatyok balek
Aug 12, 2019 11:26:05
shodika
Aug 12, 2019 11:33:27
Aszt hittem nunidzsúz. Legközelebb figyelek erre is.
Aug 12, 2019 11:33:27
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igenis kommenthaverok vagyunk Endrével, és ezzel még ő is egyetért.
Bizony.