Én már kaptam hazugságon. Egyik korábbi twitch élőben azt bizonygatta a trolloknak, hogy kurva jól áll anyagilag, németbe jár heggeszteni.
Aztán csak kiderült a fogatlan, tanulatlan fehércigányról, hogy soha nem heggesztett....
2 napig csicskultam.
Bepótoltam, ez valami kegyetlen. Kedvencem, amikor forgatja a kormányt és csodálkozik, hogy a kerék nem fordul..:D Igen, a második részben van. Köszi!
hehe
Másodfokon ejtették, ne hazudj. Itt a trollok nagyrésze pedig már szerzett diplomát veled ellentétben.
Si vis pacem, para bellum
:DDD
pedig mégis úgy tűnik, hogy te még nem szartál be elég rendesen...
hehe
És hetente hány órát németezel?
hehe
Most akkor megint a flokktól vonod meg a lovét igaz? Megint lófaszt se fog fejlődni a flokk igaz?
Azt varom egy eve, hogy legyen 4k, es rendes hang.
Erre lofasz sincs, hanem bemondod, hogy 14 euro naponta meg hogy oktoberben nem lesz forgatas.
Aztan a hitelkartyakat akkor mi a fasznak tartod?
Kell egy hónap nyugis, költekezés nélküli gondolkodás arról, hogyan tovább. Ennek a felismeréséhez pont beszartam, és szerintem ez most elég.
Na, vettem xbox kontrollert 2 perce egyébként. Ma már fasza lesz a Fifa.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De SoDI, fentebb leírták, hogy már mennyi pénzt letejeltél ennek az öreg mormotának, most hirtelen mitől szartál be ennyire? Kaptál két maflást is?
hehe
Sztrímben elmondta, hogy kvázi ő fizette neki, persze kellett az autista önigazolás, hogy majd ez a tviccs stúdióba megy, ergo befektetetés, ergo fosni fogja, ergo el is lehet már költeni ... :)
Miről beszélsz, te ütődött? Ki tanul itt jogásznak? Milyen előszereteti értékről hadoválsz megint, meg nem vadidegen emberekről?
Endre hallod engem olyan szinten felkúrsz a folyamatos grammatikai angolnázásoddal, hogy most már biztosan felhívom Ogrét.
...és sétálgatással keresi.
Látod púpi, neki már összejött a passzív jövedelem.
De téged a németek húznak le folyton.
Egyáltalán tudod mi az a gömbölyű izé, amit a pályán rugdosnak? Tudod hogy hívják?
Kibaszott nagy vagy, snegó, nagyon röhögök XDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
GONDNOKSÁG!
Gyámság csak gyermek esetén lehetséges.
Pár napja írtam le, nem hiszem el, hogy ennyire nehéz megjegyezni.
Meg fognak baszni a trollok, hogy segítek, de pls ma már ne a passzolás gombbal lőjj kapura.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
ÜNNEPRONTÒ SNECIBARÁT!!!! MEK LESZEL PASZFA!!!
Si vis pacem, para bellum
egyébként szakadok----xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hazudsz geci :D
Ilyen nincs bazdmeg!
"nem mer egyedül hagyni, hogy felgyújtsam a lakást"
Sírok a nevetéstől bazdmeg :D Komolyan.
Hogy tudsz ekkora lúzerként reggelente tükörbe nézni?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
úgy nem megyek soha többé mínuszba, mint ahogy ide se írok soha többet;)
Emiatt ne okold magad. Több értelmiségitől is hallottam már, hogy 30 évesen már fölösleges próbálkozni is, a Magyar Ember agya erre alkalmatlan abban a korban.
(Mondjuk ez a tény téged nem tudom miben akadályoz,te rühes zsidó.)
de håt penz nincs, vagy megint hazudtål?
hol a jogositvånyod? nem is volt? hazudtål?
NEM LESZ.
hát azért hetyetye
Ha 50 eurót fizetsz a takarításért. Miért takarítasz?
Kinek fizeti? Srekknek? Az ő szobájában van értelme takarítani, vagy ez csak simán védelmi pénz, amiért eltűri az ogre, hogy ilyen tyúkól van?
hehe
Ugyan már, régóta köztudott, hogy a Sodi "két kapura játszik"!
Tegnap már túljutott.
Ez már a második menet lesz, profi kontrollerrel.
Nem figyelsz?
a rossz dőlésszög miatt nem menne neki
Nem elég fiatal, nem elég öreg, nem elég fiú.
nem elég bolondos a tekintete
Nem is fogunk, mert a retard nem igazodik el a menüben és megint teremfocizik.

Amikor zöldek a tesztek de mégis 500-as errort kapsz. Ugye, "kolléga"?
Mert ilyen SoDI a SoDI, értelmiségi SoDI a SoDI, aki a "geci" szóval jelzi egy mondatban, hogy hova kéne vesszőt vagy pontot írni. A SoDI, a geci SoDI, geci.
Ez bináris kód? Melyik a 0? A geci vagy a kurvaanyad?
Ket sör volt csak igy nem fog sokat
Jaja, de éltetett a remény, hátha kibontja a pezsgőt.
Ha engem húznának le 200.000 Ft-ra, én bizony a vérét ereszteném az elkövetőnek, de a minimum is a feljelentés lenne. Te meg azt mondod, hogy minden a legnagyobb rendben, mert csak a félretett pénzedet szívta le nullára? Endre, segítek, mert úgy látom, nem értesz semmit: neked nincs félretett pénzed. Neked 27500 Euró tartozásod van, amit csökkenthetsz azzal az összeggel, amit nem költesz el. A tartalékod egész pontosan ennyi, azaz SEMMI. ZÉRÓ. Majd akkor lesz tartalékod, ha már visszafizettél mindent. Addig az utolsó filléred is a banké, mert bármikor beinkasszálhatnak tőled mindent, vagy elperelhetik akár az ingóságaidat is.
Számomra csak az az érthetetlen, hogy az ex-munkásőr szétdohányzott hangú Ogre mi a faszért nem keres másik albérlőt. Tuti, hogy valaki kért tőle egy szívességet, hogy vegye magához Endrét, és figyeljen rá. Leginkább a Fordos tanárnénire tippelnék.
1. Hol talál még egy olyan balekot, akit szinte havi rendszerességgel le tud húzni 4-5-600 eurókra?
2. Herr Schreck egy rossz főbérlő. Te szeretnél lakni nála? Nem válogathat ő sem szabadon a jobbnál jobb albérlők között.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 25, 2019 18:22:32
x16)
Herr Schrecknek fel kéne hívni egy nagyon fontos dologra a figyelmét. Mivel Sneci lényegében már mindent megvett a lakásban, ha összecsapnak a hullámok a hiteladósságai felett, és jön a behajtó (ami nyilvánvalóan csak idő kérdése) az MINDENT vinni fog a lakásból.
Szőnyeget, tükröt, ágyat, ajtót, ablakot - mindent. Még akár a télikert padlóját is felszedhetnék. Hiszen ha Sneci mindezeket megvette a károkozás címén, akkor mindez már az övé. Az ogre meg ott ülhetne az üresen kongó falak között.
Kell ez neki? Biztos hogy nem. Szóval jó lenne szólni neki, hogy szabaduljon meg mielőbb ettől a két lábon járó penészgomba tenyészettől, amíg még teheti.
Szőnyeget, tükröt, ágyat, ajtót, ablakot - mindent. Még akár a télikert padlóját is felszedhetnék. Hiszen ha Sneci mindezeket megvette a károkozás címén, akkor mindez már az övé. Az ogre meg ott ülhetne az üresen kongó falak között.
Kell ez neki? Biztos hogy nem. Szóval jó lenne szólni neki, hogy szabaduljon meg mielőbb ettől a két lábon járó penészgomba tenyészettől, amíg még teheti.
Gólya
(
x2)
Sep 25, 2019 18:23:01
x2)
Olyan embert vádoltok hazugsággal, akit még soha nem kaptam konkrét hazugságon.
Innentől egyszerűen rosszindulatúak vagytok.
Innentől egyszerűen rosszindulatúak vagytok.
Én már kaptam hazugságon. Egyik korábbi twitch élőben azt bizonygatta a trolloknak, hogy kurva jól áll anyagilag, németbe jár heggeszteni.
Aztán csak kiderült a fogatlan, tanulatlan fehércigányról, hogy soha nem heggesztett....
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 25, 2019 18:24:35
x7)
A bicikli összeszerelös live-ban benyit (talán a másodikban) Kövér kopasz öregember alsógatyában! összeszereli Gyagyás helyett a piciklit’ mert nem bírja nézni a fogyatékos vergödést
Bepótoltam, ez valami kegyetlen. Kedvencem, amikor forgatja a kormányt és csodálkozik, hogy a kerék nem fordul..:D Igen, a második részben van. Köszi!
-
Sep 25, 2019 18:24:58
Gyagya, a szotyikompatibilis mackónadrágos suttyó pasidnak azt a háromfogú pofáját se kell kinyitnia, hogy hazudjon. Te hűséges balekként védelmezed, előre magyarázod hogy miért lettél megint átbaszva.
Szerintem meg kurvára fáj ez a 600 euró neked, hazug korcs. Ezért írsz ide kissebb novellát. Ismerünk már, Gyagya! Egyszerűen megpusztulsz, ha valamit nem vehetsz meg, te konzumidióta fogyatékos fasz. A máriót is ki fogod skálázni, tudjuk hogy tekergeted meg bűvölöd az excelt, snecigeci.
A nyáladat csorgatva rejszolsz minden szar felesleges kütyüre. Neked a flokk csak azért kell hogy kibaszd premierbe h milyen vackokat vásároltál.
Mit keresett a festék a folyosón?! Válaszolj!
oma ismerose vitte oda, aki naluk alkotta a tobbszaz euros festmenyt Szerintem meg kurvára fáj ez a 600 euró neked, hazug korcs. Ezért írsz ide kissebb novellát. Ismerünk már, Gyagya! Egyszerűen megpusztulsz, ha valamit nem vehetsz meg, te konzumidióta fogyatékos fasz. A máriót is ki fogod skálázni, tudjuk hogy tekergeted meg bűvölöd az excelt, snecigeci.
A nyáladat csorgatva rejszolsz minden szar felesleges kütyüre. Neked a flokk csak azért kell hogy kibaszd premierbe h milyen vackokat vásároltál.
Mit keresett a festék a folyosón?! Válaszolj!
Sep 25, 2019 18:24:58
sodika
Sep 25, 2019 18:25:48
Értem, hogy te jogásznak tanulsz, de akkor talán megérted, hogy nem vadidegen emberek között a dolgok előszereteti értéke is nyom a latba.
A rendőrlista-ügyet nem ejtették. Az elsőfok még részlegesen bűnösnek talált.
Sep 25, 2019 18:25:48
sodika
Sep 25, 2019 18:28:59
A nyelvtudásom szar, ezért az egekbe nem mehetek a bérigénnyel.
Sep 25, 2019 18:28:59
Frei Tamás
(
x1)
Sep 25, 2019 18:29:31
x1)
Értem, hogy te jogásznak tanulsz, de akkor talán megérted, hogy nem vadidegen emberek között a dolgok előszereteti értéke is nyom a latba.
Másodfokon ejtették, ne hazudj. Itt a trollok nagyrésze pedig már szerzett diplomát veled ellentétben.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 25, 2019 18:29:56
x7)
Az ilyen beszarós helyzeteknek az a haszna, hogy az univerzum (vagy Isten, ha úgy tetszik) ezzel figyelmeztet, hogy ácsi: gondold már ezt át.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 25, 2019 18:31:04
x7)
És hetente hány órát németezel?
sodika
Sep 25, 2019 18:31:33
Abban sem hazudott, hogy németben dolgozik. Az, hogy folyton lehúzzák a MAGYAROK, más kérdés. Ezért is tanítom a vlogban, hogy A MAGYAROKAT idekint kerülni kell.
Sep 25, 2019 18:31:33
Néző
Sep 25, 2019 18:32:15
Most akkor megint a flokktól vonod meg a lovét igaz? Megint lófaszt se fog fejlődni a flokk igaz?
Azt varom egy eve, hogy legyen 4k, es rendes hang.
Erre lofasz sincs, hanem bemondod, hogy 14 euro naponta meg hogy oktoberben nem lesz forgatas.
Aztan a hitelkartyakat akkor mi a fasznak tartod?
Sep 25, 2019 18:32:15
sodika
Sep 25, 2019 18:33:47
Kell egy hónap nyugis, költekezés nélküli gondolkodás arról, hogyan tovább. Ennek a felismeréséhez pont beszartam, és szerintem ez most elég.
Sep 25, 2019 18:33:47
-
Sep 25, 2019 18:34:59
Abban sem hazudott, hogy németben dolgozik. Az, hogy folyton lehúzzák a MAGYAROK, más kérdés. Ezért is tanítom a vlogban, hogy A MAGYAROKAT idekint kerülni kell.
koztuk teged is kerulni kell. Aki veled kozvetlen kapcsolatba kerul az elobb utobb rabaszik. Olyan vagy mint valami gennyes kor Sep 25, 2019 18:34:59
sodika
Sep 25, 2019 18:35:31
Nem vonok meg semmit.
Csak gondolkodom egy hónapot a pénz ésszerű felhasználásán. Menjen el novembertől újra mind, de már tervetetten és értelmesen. Hogy legyen néző.
Csak gondolkodom egy hónapot a pénz ésszerű felhasználásán. Menjen el novembertől újra mind, de már tervetetten és értelmesen. Hogy legyen néző.
Sep 25, 2019 18:35:31
Marky Mark
Sep 25, 2019 18:40:55
Jájj tesó, megint átvertek a geci magyarok és nem fizettek ki, nem tudnád most te kivételesen fizetni a raftingot?
Sep 25, 2019 18:40:55
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 25, 2019 18:41:08
x7)
De SoDI, fentebb leírták, hogy már mennyi pénzt letejeltél ennek az öreg mormotának, most hirtelen mitől szartál be ennyire? Kaptál két maflást is?
D.Dezső
Sep 25, 2019 18:52:41
Jájj tesó, megint átvertek a geci magyarok és nem fizettek ki, nem tudnád most te kivételesen fizetni a raftingot?
Sztrímben elmondta, hogy kvázi ő fizette neki, persze kellett az autista önigazolás, hogy majd ez a tviccs stúdióba megy, ergo befektetetés, ergo fosni fogja, ergo el is lehet már költeni ... :)
Sep 25, 2019 18:52:41
Fuvolázó Kobold
Sep 25, 2019 18:52:46
Miről beszélsz, te ütődött? Ki tanul itt jogásznak? Milyen előszereteti értékről hadoválsz megint, meg nem vadidegen emberekről?
Endre hallod engem olyan szinten felkúrsz a folyamatos grammatikai angolnázásoddal, hogy most már biztosan felhívom Ogrét.
Sep 25, 2019 18:52:46
sodika
Sep 25, 2019 18:55:52
A lényeg, mondjam meg pontosan, mikor megyek nyaralni, mert ő is akkor.
Nem mer egyedül hagyni, hogy felgyújtsam a lakást.
A kulcsmondat: "Most is csak 3-4 órára mentem el sétálni, és mi lett belőle."
Ezek azért elég kemény szavak. El is gondolkodtattak. Ennyi.
Sep 25, 2019 18:55:52
-
Sep 25, 2019 19:02:05
jo orabere van az ogrenek. 200 euros Nem mer egyedül hagyni, hogy felgyújtsam a lakást.
Sep 25, 2019 19:02:05
-
Sep 25, 2019 19:05:46
jo orabere van az ogrenek. 200 euros
...és sétálgatással keresi.
Látod púpi, neki már összejött a passzív jövedelem.
Sep 25, 2019 19:05:46
facebook magyar moderator
Sep 25, 2019 19:07:35
Most akkor b3vallottad, hogy gyamsag alatt vagy, mert onveszelyes vagy?
Sep 25, 2019 19:07:35
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 25, 2019 19:18:46
De téged a németek húznak le folyton.
Sep 25, 2019 19:18:46
-
Sep 25, 2019 19:20:31
Ma már fasza lesz a Fifa.
Egyáltalán tudod mi az a gömbölyű izé, amit a pályán rugdosnak? Tudod hogy hívják?
Sep 25, 2019 19:20:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 25, 2019 19:22:22
x38)
Kibaszott nagy vagy, snegó, nagyon röhögök XDDDDDDD
törpspa
Sep 25, 2019 19:22:39
Most akkor b3vallottad, hogy gyamsag alatt vagy, mert onveszelyes vagy?
GONDNOKSÁG!
Gyámság csak gyermek esetén lehetséges.
Pár napja írtam le, nem hiszem el, hogy ennyire nehéz megjegyezni.
Sep 25, 2019 19:22:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 25, 2019 19:22:53
x38)
Ja, és mit fogsz enni novemberig, ha a napi limited csak pont a sörre elég??!?!?!? HALLOD????
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 25, 2019 19:23:54
x3)
Meg fognak baszni a trollok, hogy segítek, de pls ma már ne a passzolás gombbal lőjj kapura.
Frei Tamás
(
x1)
Sep 25, 2019 19:27:48
x1)
ÜNNEPRONTÒ SNECIBARÁT!!!! MEK LESZEL PASZFA!!!
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 19:30:27
x21)
te nyomorék, nem szégyelled ezt ide leírni? tudod kit nem mernek otthon hagyni egyedül? a 80 éves demens nagymamát, mert ön és közveszélyes. te elérted 37 éves korodra. vonulj be egy szociális otthonba, ahol folyamatos felügyelet alatt lehetsz! Nem mer egyedül hagyni, hogy felgyújtsam a lakást.
egyébként szakadok----xd
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 19:33:00
x9)
Kurva életbe, lemaradtam az epikus streamről. Kibaszott nagy trollbuli lehetett.
Gyagyás, akár régiségkereskedést is nyithatnál, annyi "antik" biszem-baszomot vettél meg az ogrétól!
Elképesztő vagy! Írtam az akadémiának, hogy a következő nagyszótárba tegyenek be illusztrációnak a "balek" címszó alá!
Mikor ért az a szőnyeg valaha egyáltalán 600 Eurót? Vagy mit keresett egy vödör festék csak úgy allein a konyha közepén? Mi a fasznak van egy felbontott vödör festék a lakásban?
Szipuzik az ogre vagy mi?
Örömmel hallom, hogy MINDENT megveszel, lesz rafting is, pörögnek a fogaskerekek a fejedben, mit lehetne még venni, pörögnek, akárcsak a hiteltornádó!
Hejj Szuper Márió! Hejj Xbox kontroller!
Hejj Srekk!
Pénzügyi-banzájrohamra föl!
Gyagyás, akár régiségkereskedést is nyithatnál, annyi "antik" biszem-baszomot vettél meg az ogrétól!
Elképesztő vagy! Írtam az akadémiának, hogy a következő nagyszótárba tegyenek be illusztrációnak a "balek" címszó alá!
Mikor ért az a szőnyeg valaha egyáltalán 600 Eurót? Vagy mit keresett egy vödör festék csak úgy allein a konyha közepén? Mi a fasznak van egy felbontott vödör festék a lakásban?
Szipuzik az ogre vagy mi?
Örömmel hallom, hogy MINDENT megveszel, lesz rafting is, pörögnek a fogaskerekek a fejedben, mit lehetne még venni, pörögnek, akárcsak a hiteltornádó!
Hejj Szuper Márió! Hejj Xbox kontroller!
Hejj Srekk!
Pénzügyi-banzájrohamra föl!
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 19:34:32
x21)
annak viszont örülök, h megvetted az xbox kontrollert. újabb szög a koporsódba. xd
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 19:36:19
x9)
Hazudsz geci :D
Ilyen nincs bazdmeg!
"nem mer egyedül hagyni, hogy felgyújtsam a lakást"
Sírok a nevetéstől bazdmeg :D Komolyan.
Hogy tudsz ekkora lúzerként reggelente tükörbe nézni?
INCEL iszonyat
Sep 25, 2019 19:39:37
És azért októberben sem kell azért filléretek, csak a napi 28 euró novemberig 12 euróra csökken. Így még lesz spórolva az a puffer plusz 500, ami alá tehát többé mínuszban sose megyek.
úgy nem megyek soha többé mínuszba, mint ahogy ide se írok soha többet;)
Sep 25, 2019 19:39:37
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 19:40:07
x9)
Emiatt ne okold magad. Több értelmiségitől is hallottam már, hogy 30 évesen már fölösleges próbálkozni is, a Magyar Ember agya erre alkalmatlan abban a korban.
(Mondjuk ez a tény téged nem tudom miben akadályoz
Örebro
(
x17)
Sep 25, 2019 19:52:57
x17)
Nem vonok meg semmit.
de håt penz nincs, vagy megint hazudtål?
hol a jogositvånyod? nem is volt? hazudtål?
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 19:53:48
x9)
Jogosítvány
Keresztlevél
Szakdolgozat
Keresztlevél
Szakdolgozat
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 25, 2019 20:00:07
x6)
Nem vonok meg semmit.
NEM LESZ.
tigris
Sep 25, 2019 20:12:13
"Szerintem ha adunk magunknak egy hónapot arra, hogy érjenek az ötletek, akkor az így felszabaduló kreatív energiákat érzékelni fogja a közönség is, és jönnek a nézők."
:DDDDDD úgy beszélsz, mintha szünetet kellene tartani , mert kiégtetek. nem arról volt szó, hogy megvan a nagy ötlet, ami majd fosni fogja? milyen kreatív energiákról magyarázol te elmeháborodott?
:DDDDDD úgy beszélsz, mintha szünetet kellene tartani , mert kiégtetek. nem arról volt szó, hogy megvan a nagy ötlet, ami majd fosni fogja? milyen kreatív energiákról magyarázol te elmeháborodott?
Sep 25, 2019 20:12:13
broni
Sep 25, 2019 20:17:37
youtu.be/AnsWVvbOyf8
ez a zene, sreck lakását oltó tűzoltók!!!!!!!!!!!!
Az okkerpor bevonja ezer utat
Arachnid csavaró belek hálója
A kerékagy letekercselése apróra vágva
Zsugorodott szív elszáradt a mellről
Hecate várja ott, ahol a kereszteződés megosztódik
Mint a belépések hasadnak a hasrésből
Nexusban egy özvegy fészekje
Csendes, mint kő, még mindig mint halál
Mélyen akasztott árnyékok mélyén
Koronát a varjak és nyilak lombja
Az átok csepegnek a duzzadt nyelvről
A hólyagos tüdő kilégzése
Az éjszakai menyasszony sóhajt ajándékba sóhajt
Kétségbe vonja, hogy táplálja a csalánkiütéset
A törött nyak nyalása alatt
A repedt állkapcsok átgondolják
A göndör kopasz vérében guggol
A betegség egy csókot lélegzik, amely elrohad
ez a zene, sreck lakását oltó tűzoltók!!!!!!!!!!!!
Az okkerpor bevonja ezer utat
Arachnid csavaró belek hálója
A kerékagy letekercselése apróra vágva
Zsugorodott szív elszáradt a mellről
Nexusban egy özvegy fészekje
Csendes, mint kő, még mindig mint halál
Mélyen akasztott árnyékok mélyén
Koronát a varjak és nyilak lombja
Az átok csepegnek a duzzadt nyelvről
A hólyagos tüdő kilégzése
Az éjszakai menyasszony sóhajt ajándékba sóhajt
Kétségbe vonja, hogy táplálja a csalánkiütéset
A törött nyak nyalása alatt
A repedt állkapcsok átgondolják
A göndör kopasz vérében guggol
A betegség egy csókot lélegzik, amely elrohad
Sep 25, 2019 20:17:37
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 25, 2019 20:20:42
x6)
Lakásfelgyújtás?
sodi, te már dohányzol is?
hát azért hetyetye
sodi, te már dohányzol is?
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 20:23:45
x9)
Igazából az se lenne gáz, ha elmennél valami helyi katolikus templomba, aztán megkereszteltetnéd magad. Remek flokk téma lenne.
Arra meg spongyát, hogy közel 40 évig pogányként éltél!
Arra meg spongyát, hogy közel 40 évig pogányként éltél!
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 20:29:28
x9)
Mikortól lesz stream?
-
Sep 25, 2019 20:30:55
Odavittem, hogy helyet csináljak a felmosórobot munkájához.
Sep 25, 2019 20:30:55
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 20:32:35
x9)
"Minden van, cseh meg shvenshka"
Értelmiségi lét...
Értelmiségi lét...
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 20:33:43
x9)
Tök jó, hogy kb 10 percet basztál el a tegnapi stream elején a technikai szarakodásra, az első 15 másodpercben pedig már vonyítasz is. "nyeem akajtam külön aplakot meknyithni!!"
broni
Sep 25, 2019 20:35:39
sreck úr, sodi piromániás!!!!!!!!!!!
Sep 25, 2019 20:35:39
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 25, 2019 20:35:55
x7)
Kinek fizeti? Srekknek? Az ő szobájában van értelme takarítani, vagy ez csak simán védelmi pénz, amiért eltűri az ogre, hogy ilyen tyúkól van?
tégla
Sep 25, 2019 20:46:23
hol a flokk?
Sep 25, 2019 20:46:23
Karib
(
x10)
Sep 25, 2019 20:54:09
x10)
Csak tudnám, minek streamel fifát Masztiboy, mikor azt se tudja, melyik kapura kell támadni
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 25, 2019 20:56:54
x10)
72 olvasó. Kezdhetsz recskás, szórakoztass minket!
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 21:03:29
x22)
A show folytatódik, a röhögés garantált:
Farkas Endre Kiss
20 mins ·
21:30-tól ismét FIFA 2020 stream.
Vettem hozzá xbox kontrollert.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Farkas Endre Kiss
20 mins ·
21:30-tól ismét FIFA 2020 stream.
Vettem hozzá xbox kontrollert.
--
Sep 25, 2019 21:08:16
Csak tudnám, minek streamel fifát Masztiboy, mikor azt se tudja, melyik kapura kell támadni
Ugyan már, régóta köztudott, hogy a Sodi "két kapura játszik"!
Sep 25, 2019 21:08:16
broni
Sep 25, 2019 21:09:02
hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!!hypós fery!!!!!!!!!!!
Sep 25, 2019 21:09:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 21:10:06
x9)
Endre, te balfasz! Pénteken és szombaton szokás streamelni, mert akkor a dolgozó emberek is tudják nézni!
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 21:10:32
x9)
A szombatot tényleg fontold meg! Lehet a sábeszgójodnak jobban menne a fifa!
-
Sep 25, 2019 21:14:55
Mondjuk azért én valamennyire várom a Fifa streamet. Nincs olyan játékstílus, amiben többet tudna bénázni. A kezdőképernyőn nem fog túljutni.
Sep 25, 2019 21:14:55
broni
Sep 25, 2019 21:20:40
baxi a cselkirály bennne van a játékban??????????
Sep 25, 2019 21:20:40
törpspa
Sep 25, 2019 21:21:11
Mondjuk azért én valamennyire várom a Fifa streamet. Nincs olyan játékstílus, amiben többet tudna bénázni. A kezdőképernyőn nem fog túljutni.
Tegnap már túljutott.
Ez már a második menet lesz, profi kontrollerrel.
Nem figyelsz?
Sep 25, 2019 21:21:11
-
Sep 25, 2019 21:26:10
Vajon SoDI megdugná Greta Thunberget, ha lehetősége lenne rá?
Sep 25, 2019 21:26:10
Brian
(
x2)
Sep 25, 2019 21:28:14
x2)
a rossz dőlésszög miatt nem menne neki
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 21:36:02
x22)
Na kivételesen időben indult a stream: www.twitch.tv/sodivlog
Peter Biersack
Sep 25, 2019 21:36:57
Sep 25, 2019 21:36:57
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 21:39:30
x22)
Szokás szerint jól indul: XBox controller megvéve, de nem működik egyelőre.
Brian
(
x2)
Sep 25, 2019 21:43:45
x2)
nem elég bolondos a tekintete
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 21:44:03
x22)
Na 15 perc alatt sikerült bekapcsolni a controllert.
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 21:50:36
x22)
20 perce megy a közvetítés, de még nem jutottunk be a stadionba.
törpspa
Sep 25, 2019 21:56:33
"soldat2332: lab kamera mert nincs ez egy focis jatek!"
LOL!
LOL!
Sep 25, 2019 21:56:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 25, 2019 21:58:03
x9)
20 perce megy a közvetítés, de még nem jutottunk be a stadionba.
Nem is fogunk, mert a retard nem igazodik el a menüben és megint teremfocizik.
törpspa
Sep 25, 2019 22:04:53
Kurva jó a tviccs cset.:)
"lovacskawok: lehet a robotra csatlakozott és azt irányítja"
"lovacskawok: lehet a robotra csatlakozott és azt irányítja"
Sep 25, 2019 22:04:53
törpspa
Sep 25, 2019 22:11:18
"fcash123: ez csak menu kontroller, nem jatek kontroller"
Háhá! :)
Többet most már nem másolok ide, de hátha van aki még nem jött át oda mozizni.
Az jöjjön!
Háhá! :)
Többet most már nem másolok ide, de hátha van aki még nem jött át oda mozizni.
Az jöjjön!
Sep 25, 2019 22:11:18
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 22:15:43
x21)
sodi, igyál, mert így unalmas!
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 22:18:52
x22)
57 néző nézi, hogy 45 perce nem képes kiválasztani, hogy az xbox kontrollerrel lehessen irányítani a játékot.
Zsénó
(
x22)
Sep 25, 2019 22:26:46
x22)
na 55 perc és sikerült eljutni oda, hogy a kontrollerrel tudja irányítani a játékot
debilke
Sep 25, 2019 22:27:23
nick kiadó
Sep 25, 2019 22:27:23
Peter Biersack
Sep 25, 2019 22:31:33

Amikor zöldek a tesztek de mégis 500-as errort kapsz. Ugye, "kolléga"?
Sep 25, 2019 22:31:33
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 22:49:32
x21)
soldat2332: pedalt allitsd be hozza azzal rugd
xd
ezt a hülyét, szerencse, h nem szaporodik. sneci, te ducato érett szerencsétlen, csinálj valamit, mert ez 0
xd
ezt a hülyét, szerencse, h nem szaporodik. sneci, te ducato érett szerencsétlen, csinálj valamit, mert ez 0
púpátmozgató edzés
Sep 25, 2019 22:59:55
Miért kell kiírni a közvetítés címébe, hogy Rode Videomic Me mikrofonnal? Ki a faszt érdekli? Egyébként miért nem Pro-t vettél, talán mert 3-szor annyiba kerül? Ha a tviccsről van szó, nem szabad ilyen apróságon spórolni!
Sep 25, 2019 22:59:55
símanó
(
x3)
Sep 25, 2019 23:02:59
x3)
a szellem embere játszik: "fasszom gecci a kurva anyád"
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 23:04:03
x21)
szerintem shreck időkorlátot vezetett be, nem ordítozhat éjszaka. lassan ki fogja kapcsolni. xd
törpspa
Sep 25, 2019 23:04:47
Azt mondja, hogy végig akarja játszani.
Biztos vagyok benne, hogy fogalma sincs meddig tart egy mérkőzés.
Biztos vagyok benne, hogy fogalma sincs meddig tart egy mérkőzés.
Sep 25, 2019 23:04:47
Biztatási kár
(
x10)
Sep 25, 2019 23:08:45
x10)
Most már kezd dalolni az ügyeiről, innen lesz izgalmas.
penészveszély
Sep 25, 2019 23:12:32
nick kiadó
Sep 25, 2019 23:12:32
púpátmozgató edzés
Sep 25, 2019 23:18:09
Valahányszor közelít a labda, fejhangon vonyít: "jujujujujjj, neneneneeee, veszély van, veszély van, jujujujujujj"
Sep 25, 2019 23:18:09
-
Sep 25, 2019 23:19:28
"Geci kurvaanyad geci geci kurvaanyad geci" egeszen ujfajta stilusban kozvetit
Sep 25, 2019 23:19:28
Peter Biersack
Sep 25, 2019 23:21:29
Mert ilyen SoDI a SoDI, értelmiségi SoDI a SoDI, aki a "geci" szóval jelzi egy mondatban, hogy hova kéne vesszőt vagy pontot írni. A SoDI, a geci SoDI, geci.
Sep 25, 2019 23:21:29
--
Sep 25, 2019 23:21:46
Ez bináris kód? Melyik a 0? A geci vagy a kurvaanyad?
Sep 25, 2019 23:21:46
xray
(
x21)
Sep 25, 2019 23:40:07
x21)
ez katasztrofálisan szar volt, nem ivott eleget.
Nulladikos snecologus
Sep 25, 2019 23:42:47
Most már kezd dalolni az ügyeiről, innen lesz izgalmas.
Sep 25, 2019 23:42:47
Bejlin
(
x8)
Sep 25, 2019 23:48:24
x8)
Valaki tudna egy képet vagy videót linkelni az Ogreről? Sodi jelenlegi főbérlőjéről
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nulladikos snecologus
Sep 25, 2019 23:51:32
A biciklisbanda, a penészveszèly vagy a légnedvesség-tartalom nikket regeljem magamnak?
Sep 25, 2019 23:51:32
sodi konteo
Sep 25, 2019 23:53:46
Azért csak kiderült hogy 1 honapja noncs projektje, csak elvan mint fing a szélben.
Plusz valamit sumákol szőnyeg ügyben ez is tuti.
A takaritorobot érzékeli a felületet és nem megy neki, nálunk a macskát kikerüli, ergo nem önthette ki a festéket.
Plusz a tény, hogy 600 ojrót kifizetett egy szőnyegre bemondásra az is kemény.
Néha azt hiszem hogy csak minket etet ezekkel.
De a legdurvább a 12 euros hónap challenge.
Plusz valamit sumákol szőnyeg ügyben ez is tuti.
A takaritorobot érzékeli a felületet és nem megy neki, nálunk a macskát kikerüli, ergo nem önthette ki a festéket.
De a legdurvább a 12 euros hónap challenge.
Sep 25, 2019 23:53:46
Biztatási kár
(
x10)
Sep 25, 2019 23:57:44
x10)
Jaja, de éltetett a remény, hátha kibontja a pezsgőt.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 25, 2019 23:59:31
x10)
[quote=sodi
[/quote]
Azt leírta, hogy az előszobából valahogy bevitte a fürdőszobába és ott szétkent vele mindent. Így ugrott fel az összeg, szerintem elesett a mosógép is, most már az is az övé.
[/quote]
Azt leírta, hogy az előszobából valahogy bevitte a fürdőszobába és ott szétkent vele mindent. Így ugrott fel az összeg, szerintem elesett a mosógép is, most már az is az övé.
D.Dezső
Sep 26, 2019 00:07:28
De furcsa ... megint alulfoglakloztatott a gánymester. Olyan kurva érdekes, hogy én minden munkahelyemen tök elfoglalt voltam, és még a mások taskjaiba is bevontak segíteni sokszor.
Lehet van összefüggés, hogy soha nem basztak ki, viszont CV-t sem kell küldenem évek óta mert hívnak új helyre nem én kopogok ...
Mit gondolsz erröl Gyagyás?
Lehet van összefüggés, hogy soha nem basztak ki, viszont CV-t sem kell küldenem évek óta mert hívnak új helyre nem én kopogok ...
Mit gondolsz erröl Gyagyás?
Sep 26, 2019 00:07:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 26, 2019 00:33:25
x37)
A helyzet az, hogy a rafting olcsóbb lett, és ebben a hónapban szaunázni se voltam, így simán félre tudtam rakni a Mariora való 600 eurót. Ami így most elúszott, de nem gáz. Azért nem, mert ezen túl semmilyen más tervem vagy elgondolásom sem érintett, minden a legnagyobb rendben.
Ha engem húznának le 200.000 Ft-ra, én bizony a vérét ereszteném az elkövetőnek, de a minimum is a feljelentés lenne. Te meg azt mondod, hogy minden a legnagyobb rendben, mert csak a félretett pénzedet szívta le nullára? Endre, segítek, mert úgy látom, nem értesz semmit: neked nincs félretett pénzed. Neked 27500 Euró tartozásod van, amit csökkenthetsz azzal az összeggel, amit nem költesz el. A tartalékod egész pontosan ennyi, azaz SEMMI. ZÉRÓ. Majd akkor lesz tartalékod, ha már visszafizettél mindent. Addig az utolsó filléred is a banké, mert bármikor beinkasszálhatnak tőled mindent, vagy elperelhetik akár az ingóságaidat is.
D.Dezső
Sep 26, 2019 00:39:17
Egyébként a napokban beszélgettem egy német kollégámmal és megemlítettem, hogy van egy “srác” aki elvileg programozó Berlinben de annyira fogyatékos, hogy nem értem, hogy türhetik el ennyire hosszú ideig.
A német srác azt mondta, hogy a szarabb és kissebb cégek még nem álltak át angol corporate language-re ezért kirva kicsi a merítés mert a németeket drága megfizetni, a kelet európaiak meg nem beszélnek németül. Szóval ha már valaki minimálisan eltud gagyarászni németül és behazudja, hogy programozó meg van az állás.
De innen indul a Sodi túlélö recept. Ha valahogy kibekkeli a próbaidöt (ami Hamburgban nem sikerült neki) akkor már a német cégek csak kurva nehezen nagyon megindokolva rúghatják ki. Valószínü a Fordos néni, látva Sneci képességeit jól beleverte a fogyatékos agyába, hogy ha nem is tud semmi hasznos melót elvégezni de soha ne késsen, minden hibatalos formaiságot szigorúan tartson be és akkor nem tudják kirakni.
Szerintem logikus, hogy csak erre utazik, az az ember aki amúgy még a magának tett igéreteit is folyton elsodikázza késve vagy soha sem teljesít, az mindig pontosan bejár soha nem megy elöbb haza és még a szabadságait is csak akkor veszi ki amikor már rászólnak h ki kell venni.
Ilyen esetben amikor valaki fölöslegessé válik egy német cégnél és nem találnak formai indokot a kirúgásra, bevett módszer a “vákumozás”
A delikvens nem kap több taskot, kiszedik a team-jéböl, és hiába jár be munka nélkül lődörög addig amíg fel nem mond vagy nem jár be többet és akkor felmomdhatnak neki.
Nekem furcsán hangzott de német kollégám szerint elég jól működik mert még a legkeményebb piócák sem tudják pár hónapnál tovább elviselni ezt a fajta dologtalanságot és a velejáró kiközösítést.
De nem találkoztak idáig a piócaság és csatornapatkányság királyával Sodival aki egész életstratégiája erre épül. Ő kurvára leszarja, hogy senki nem szól hozzá egésznap és kitaszítottként bambulja a semmit egésznap a monitoron (eddigi élete is ebböl állt) ő vidáman vàsárolja a kütyüket, fizeti a 600 euros szőnyeget, szarik ő bele :)
A német srác azt mondta, hogy a szarabb és kissebb cégek még nem álltak át angol corporate language-re ezért kirva kicsi a merítés mert a németeket drága megfizetni, a kelet európaiak meg nem beszélnek németül. Szóval ha már valaki minimálisan eltud gagyarászni németül és behazudja, hogy programozó meg van az állás.
De innen indul a Sodi túlélö recept. Ha valahogy kibekkeli a próbaidöt (ami Hamburgban nem sikerült neki) akkor már a német cégek csak kurva nehezen nagyon megindokolva rúghatják ki. Valószínü a Fordos néni, látva Sneci képességeit jól beleverte a fogyatékos agyába, hogy ha nem is tud semmi hasznos melót elvégezni de soha ne késsen, minden hibatalos formaiságot szigorúan tartson be és akkor nem tudják kirakni.
Szerintem logikus, hogy csak erre utazik, az az ember aki amúgy még a magának tett igéreteit is folyton elsodikázza késve vagy soha sem teljesít, az mindig pontosan bejár soha nem megy elöbb haza és még a szabadságait is csak akkor veszi ki amikor már rászólnak h ki kell venni.
Ilyen esetben amikor valaki fölöslegessé válik egy német cégnél és nem találnak formai indokot a kirúgásra, bevett módszer a “vákumozás”
A delikvens nem kap több taskot, kiszedik a team-jéböl, és hiába jár be munka nélkül lődörög addig amíg fel nem mond vagy nem jár be többet és akkor felmomdhatnak neki.
Nekem furcsán hangzott de német kollégám szerint elég jól működik mert még a legkeményebb piócák sem tudják pár hónapnál tovább elviselni ezt a fajta dologtalanságot és a velejáró kiközösítést.
De nem találkoztak idáig a piócaság és csatornapatkányság királyával Sodival aki egész életstratégiája erre épül. Ő kurvára leszarja, hogy senki nem szól hozzá egésznap és kitaszítottként bambulja a semmit egésznap a monitoron (eddigi élete is ebböl állt) ő vidáman vàsárolja a kütyüket, fizeti a 600 euros szőnyeget, szarik ő bele :)
Sep 26, 2019 00:39:17
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 26, 2019 00:55:05
x37)
Számomra csak az az érthetetlen, hogy az ex-munkásőr szétdohányzott hangú Ogre mi a faszért nem keres másik albérlőt. Tuti, hogy valaki kért tőle egy szívességet, hogy vegye magához Endrét, és figyeljen rá. Leginkább a Fordos tanárnénire tippelnék.
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 26, 2019 01:00:18
1. Hol talál még egy olyan balekot, akit szinte havi rendszerességgel le tud húzni 4-5-600 eurókra?
2. Herr Schreck egy rossz főbérlő. Te szeretnél lakni nála? Nem válogathat ő sem szabadon a jobbnál jobb albérlők között.
Sep 26, 2019 01:00:18
121 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyébként vicces látni, amint próbáltok győzködni engem arról, hogy éljem meg idegesítő problémaként azt, amin elég könnyen túltettem magam, nevezetesen hogy decemberben mégse lesz Marió, de nekem más a megközelítésem.
Az én megközelítésem az, hogy a vasárnap esti és hétfői ijedtség ennél a 600 eurónál jelentősen nagyobb értékű hasznot nyújtott nekem.
Ráébresztett engem arra, hogy a biztonság kedvéért jobb, ha nem csak az eddig tervezett 4500 eurót tartom meg állandó tartaléknak (1500 borítékban, 1500 második számlán, és 1500 anyámnál), hanem emellett jobb ha további 500 euró puffertartalékot is tartok a fő számlámon.
Ehhez októberben egy egész hónapra le kell állnom a költekezéssel, de ez nem is baj, ugyanus a fentebb említett ijedtség arra is rádöbbentett, hogy szükségem van erre az egy hónapra annak átgondolásáhot, hogy - miként a főbérlőm is fogalmaz -, mi fontos, mi nem fontos, és mit is akarok az élettől.
Úgyhogy ha tetszenek is majd Márk forgatási ötletei, a kezdéshez valószínűleg novembert fogom javasolni.
Szerintem ha adunk magunknak egy hónapot arra, hogy érjenek az ötletek, akkor az így felszabaduló kreatív energiákat érzékelni fogja a közönség is, és jönnek a nézők.
Addig pedig megvágom a héti epizódokat konzervvérből, valamint forgatok pár berlini eseményről.
Az eszközfejlsztéshez is ki kéne dolgoznom egy ésszerű statisztikát, mert az láthatóan hatástalan taktika, hogy ötletszerűen veszek valamit a vloghoz azzal a felkiáltással, hogy ettől talán jönnek a nézők.
Mert nem jönnek. Továbbra is fejleszteni kell a felszerelést is folyamatosan, de ezentúl már átgondolt terv mentén. Milyen eddig még nem meglévő képességhez juttat az új eszköz, és ez mennyire segíti TÉNYLEGESEN a közönség által is értékelhető tartalom előállítását.
De ennek az értelmes és alapos átgondolásához is kell ez a hónap.
Na, te jéghideg jogász, te perkirály, te vadászbika. Te.
Attól most nagyvonalúan eltekintek, hogy beleverjem azt a duda orrodat a rendőr lista ügybe illetve, hogy miért ejtették az ügyet (És miért nem te és a bugris Télapó nyertétek azt meg).
Tényleg nem érted? Nem veszed észre, hogy milyen végtelenül nevetséges, hogy 37 évesen márióról ábrándozol? Nem érzed, hogy kurva ciki, hogy bejlinyi álom melóval nem fizetsz ki röhögve egy ilyen tételt? Az is egy röhely, hogy egy ügyeskedő keletnémet prolinak puncsolsz és nyöszörögsz, mint egy 10 éves kiskölyök. Te, a Budai értelmiségi, a keresztény krónikás. Te buta fasz! Ilyen (full kamu) egzisztenciával és cv-vel háromszor ennyit kellene keresned seniorként és kb minden nap más gádzsit megbasznod az Alex mellett bérelt 5. Emeleti stúdiólakásodban.
De ugye se erekció, se twitch stúdió, se influencerség. Csak mérges Ogre, lógó szamárfasz és adósság.