az igazi intervencionista troll eleve nem harangozza be a faszerdőt, csak csendben telepíti, és miután kinőttek a faszcsemeték, elárulja, hogy ő volt.
Lehet, de ott nulláról indul, az ogrénál meg hamarosan lefő a kávé.
Na kifáncsi fatyok
utána se. IP csabda és idézés...
hát azért hetyetye
Kár volt ezzel bajlódni....
Egy kis gyomorideg sódinak sosem árt.

Nabakker tele van elutessel, meg a kva autikorrekt :D
be vagy baszva, púpos!
hát azért hetyetye
Ezen felröhögtem, Endre.
Ki lehet csavarni a szavaimat, de én mindig ugyanazt mondom. Pontosan ugyanazt. Csak másként.
Igen?
Akkor itt mire gondoltál?
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44180x22) Dec 17, 2015 16:05:46Válasz vote up vote down (0)
Nem, a stuttgarti melót már buktam.
De minden másnál nem hagyom, hogy irreális félelmek belém táplálásával próbáljanak hátráltatni. Pedig a berlini kurvánál elég kitartó voltam, amikor magyaráztam neki, hogy én igenis jól dolgozok, és jó eredményt kap, és minden rendben van, de nem számoltam arra, hogy a hozzá hasonló borsodi prolik sokszor ideg -és elmebeteg állatok, akikkel nem lehet normálisan két emberi szót váltani.
Ezért külön is büntetést érdemelne."
Márkocska pedig egy fostos csicska, hogy ezek után nem keni el a szádat.
Egy csíra kis beszari.
Imádom, amikor így imádod magad, és nem szégyelled ezt ódában eldalolni.
Faszom
1. Névelőzést hagyd abba, mert geci butának tűnsz tőle
2. VR Pisti nem a rezsivlogjaival lett híres. Az csak egy kis "háttérinfó" arról, hogy miként működik a tartalomgyártás. NÁLAD BAZDMEG A FLOKK FÉNYPONTJA A REZSI MEG A HITEL
3. Honnan a faszból veszed hogy egy ligában játszol Magyarosival és a The VR-al te nyomorék?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
"A jelenlévők mindig kivételnek számítanak" ahogy azt mondani szokták, te kétszínű szar.
Te kis Szegedi Csanád, te. :-)
Végülis az őseid is borsodiak, csak nem cigányok hanem zsidók. LOL
Azaz megváltozott az álláspontod egy korábbi hiteddel kapcsolatban. Ugye?
Akkor tessék szépen kinyilatkozni, hogy már.nem gondolod a borsodiakról, hogy nem szabad szóba állni velük.
És a sodi gerinces és erkölcsös és büszke, szóval örömmel ki tudja ezt írni a facebookra is. Hiszen van önkritikája egy korábbi álláspontjának felülbírálásával kapcsolatban, és ezt ki is kell mondani. Mert példamutató Sodi a Sodi.
Faszom
Erős állítások ezek.
A retard barátaid közül járt valaki egyetemre? Már nem takarítani, hanem tanulni.
Faszom
Te hihetetlen módon szerelmes vagy magadba.
Faszom
Hát ez egy nagy lófasz volt. De tudtuk, hogy ez lesz.
Bezzeg amikor én berlini antifa csoportokkal leveleztem, abban több potenciál volt. De azoknak is csak a szája járt sajnos, amikor cselekedni kellett volna, bezavarta őket az anyjuk a gyerekszobába.
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44173x22) Feb 13, 2018 21:57:53Válasz vote up vote down (0)
A Krizsai Andi volt a legutolsó egyetemre soha nem járt ember, akivel akár munkatársi, akár megrendelői minőségben hajlandó voltam szóba állni. Soha többet frusztrált, egyetemet belül életében nem látott szarokkal semmit."
Ez pl nem túl régi.
Most akkor már ez sem érvényes?
Sodi, tudnál még dolgokat írni amiket már nem lehet felhozni, mert megváltozott a véleményed?
Gyáva Sodi a Sodi. Ha hallottad volna az ideges nevetgélésed, amikor a részeg Márk felkóstolt, akkor tudnád mire gondolok. Rendesen be lehettél szarva. Nagyon kellemetlen lehetett.
aha, Szetey liked this.
mi lesz itt jövőre :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Munkatársról is írtad.
Márk a kvázi munkatársad, hát közös project(LOL) amit visztek!
lehet ő is eltrollkodta a kreditet, mint zsery
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aha....
- Szanyi úr, néhány mondatot, esetleg hogy...
- Miről??
- Bármiről, mi történt itt most, arról, mi a véleménye?
- Teázok hahahaha
- Hát... szürcsölgetve a teát, két szürcs...szürcsölés között
- Őő, na, mi a kérdés?
- Bármi, őh őő, nem tudom. Mi a véleménye arról, ami itt történt?
.....:D te nagy riporter, te! Aztán meg ment a világos, világos...
Nem kell itt magyarázkodni.
Borsodi proliztál, külvárosi proliztál, egyetemet nem végzett embereket néztél le, szardarabnak nevezve őket.
Kibaszottul egyértelmű.
Te infopápa, emlékszel még amikor a peronon hagyott pizzát halóztad mint a mannát?
Az mondjuk tényleg nem proli szint volt, hanem konkrétan egy csöves hajléktalan szintje.
Nem is értem, hogy ilyen dolgokkal a háta mögött, milyen jogon mer leszólni bárkit?
pont amikor elfogy a pénz :)
Recsi, senkit se érdekelnek a kifogásaid. Mindenki tudja hogy hazudsz mint a vízfolyás, és teljes gőzzel megy az autiköd generátor.
Mert nem lett jól megverve érte még, azért.
Szerintem egy csöves legalább valamennyire aktív, sodi akkor egy igazi here volt, egy eltartott, kényszerkenyéren élő pöcs, aki semmit nem csinált.
Egy csövi legalább koldul. Ez meg? Ott kempingezett a Kolosy téren, kibaszott fekete felhőkkel a feje felett és nem a megoldást kereste, hanem érzelmi zsarolással kicsikarta Veráékból a szánalmat. Kakás Rószát, RGL-t, Titánt és többi agyhalottat filmezte, maszturbált és a maradékot ette, Rocskai ruháit hordta. Harminc akárhány évesen.
Másrészt, válogathatsz is akármit, én eleve abból indultam ki ugyanis, hogy Márk rendszeresen olvassa ezt a fórumot. :)
Meg is lepett, hogy ő mégsem,
a környezetében meg olyasvalaki, akiről utoljára gondoltam, meg konkrétan IRL troll.
Sodinak ebben igaza van, hogy ide kell csalni Márkicát valami agresszívebb kontentel.
Biztos van ami jol felkurja.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 01, 2019 16:44:57
x37)
50%-ra adom, hogy Univerzum lófaszt se fog csinálni Endrével, csak jártatta a száját. Ha mégis pozitívan csalódnék, akkor én leszek az első, aki beismeri, hogy tévedett.
-
Oct 01, 2019 16:48:47
50%-ra adom, hogy Univerzum lófaszt se fog csinálni Endrével, csak jártatta a száját. Ha mégis pozitívan csalódnék, akkor én leszek az első, aki beismeri, hogy tévedett.
az igazi intervencionista troll eleve nem harangozza be a faszerdőt, csak csendben telepíti, és miután kinőttek a faszcsemeték, elárulja, hogy ő volt.
Oct 01, 2019 16:48:47
broni
Oct 01, 2019 17:46:53
kocsma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 01, 2019 17:46:53
Kémlégy
(
x2)
Oct 01, 2019 17:52:38
x2)
bárhova is költözik a nikecell odú után, ott ugyanezek a műsorok lesznek, hiszen eddig minden albérletben kárpit kellett fizetnie.
Lehet, de ott nulláról indul, az ogrénál meg hamarosan lefő a kávé.
Gólya
(
x2)
Oct 01, 2019 17:58:59
x2)
Mindjárt 18:00.
Megtudhatjuk a részleteket kedves Univerzum kolléga?
2 napig csicskultam.
Megtudhatjuk a részleteket kedves Univerzum kolléga?
-
Oct 01, 2019 17:59:16
Na hol a show? Mingyárt 1800
Oct 01, 2019 17:59:16
tigris
Oct 01, 2019 18:07:52
ez az univerzum már korábban is produkálta magát ilyen kamukkal. csak lejáratja a keményen dolgozó tanszéket
Oct 01, 2019 18:07:52
Univerzum
Oct 01, 2019 18:08:14
A banzáj elindult. Teljes fejlemény kb 18:30 kor.
Oct 01, 2019 18:08:14
-
Oct 01, 2019 18:26:25
A banzáj elindult. Teljes fejlemény kb 18:30 kor.
Na kifáncsi fatyok
Oct 01, 2019 18:26:25
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2019 18:30:47
x6)
Kamuniverzum.
hát azért hetyetye
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2019 18:31:27
x6)
utána se. IP csabda és idézés...
Univerzum
Oct 01, 2019 18:34:00
Mit kell tudni.
A mi kis márkycánknak elkezdtem átlapátolni a sneci összes "legszebb" idézeteit, videóit és ez eléggé kiakasztotta.
Nagyjából a felénél azt mondta hogy hagyjam abba mert már teljesen felbaszta az ideg. Továbbá márk azt mondta hogy nem ilyennek ismerte meg de most hogy ilyeneket beszél a háta mögött ennek meglesznek a következményei. Azt is mondta hogy a legközelebbi túrájúk kor szájbafogja baszni amiért így beszélt róla és a borsodiakkal.
Melleseleg sódi nem tudom hogy eddig tudta-e de most már tudja hogy Tündérmeseországban milyen cím alatt keresen ha esetleg nem találna otthon beszéljen a szobatárs főbérlőddel. Leírtam neki hogy néz ki. Plusz az újszászi menekülési útvonaladat is megmutattam neki Szóval lehet hogy anyádat is felkérdezi. A beszélgetésünk alatt legalább 3 generációra visszamenőleg szídta a szüleidet és elég sok cifraságot kívánt neked két combon rúgás között. Ja és azt is elmondtam neki hogy egy olyan szar és számító alak vagy hogy egy rákbeteg, trombózisos vénasszonnyal cipeltetted a cuccaid a vonathoz.
Erre azt felelte hogy "egy ilyen kutya gyereket régenláttam" szóval ez sem nyerte el a tetszését. De legfőképpen a nagy gárdista és Jobbikos haverságod csapta ki nála a biztosítékot erre teljesen elpattanta az idege. Minden féle náci geci kutyának elhordott és mindenféle rákot kívánt a gyomrodba.
Remélem igazán kellemes lesz a következő túrátok.
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
1 0nly w4n1 1o sc4r3d Sodi.
A mi kis márkycánknak elkezdtem átlapátolni a sneci összes "legszebb" idézeteit, videóit és ez eléggé kiakasztotta.
Nagyjából a felénél azt mondta hogy hagyjam abba mert már teljesen felbaszta az ideg. Továbbá márk azt mondta hogy nem ilyennek ismerte meg de most hogy ilyeneket beszél a háta mögött ennek meglesznek a következményei. Azt is mondta hogy a legközelebbi túrájúk kor szájbafogja baszni amiért így beszélt róla és a borsodiakkal.
Melleseleg sódi nem tudom hogy eddig tudta-e de most már tudja hogy Tündérmeseországban milyen cím alatt keresen ha esetleg nem találna otthon beszéljen a szobatárs főbérlőddel. Leírtam neki hogy néz ki. Plusz az újszászi menekülési útvonaladat is megmutattam neki Szóval lehet hogy anyádat is felkérdezi. A beszélgetésünk alatt legalább 3 generációra visszamenőleg szídta a szüleidet és elég sok cifraságot kívánt neked két combon rúgás között. Ja és azt is elmondtam neki hogy egy olyan szar és számító alak vagy hogy egy rákbeteg, trombózisos vénasszonnyal cipeltetted a cuccaid a vonathoz.
Erre azt felelte hogy "egy ilyen kutya gyereket régenláttam" szóval ez sem nyerte el a tetszését. De legfőképpen a nagy gárdista és Jobbikos haverságod csapta ki nála a biztosítékot erre teljesen elpattanta az idege. Minden féle náci geci kutyának elhordott és mindenféle rákot kívánt a gyomrodba.
Remélem igazán kellemes lesz a következő túrátok.
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
Oct 01, 2019 18:34:00
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 18:35:34
x9)
Weaksauce
Univerzum
Oct 01, 2019 18:37:39
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
Kéretik titokban dekódolni.
Tudom, tudom.
De valakinek valamit tennie kellett. Szóval megragadtam az alkalmat
Tudom, tudom.
Oct 01, 2019 18:37:39
Orebro csovesei
Oct 01, 2019 18:38:56
*elismeroen csettintenek*
Oct 01, 2019 18:38:56
-
Oct 01, 2019 18:40:51
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
Tudom, tudom.
Tudom, tudom.
Oct 01, 2019 18:40:51
Univerzum
Oct 01, 2019 18:43:40
Egy kis gyomorideg sódinak sosem árt.
Oct 01, 2019 18:43:40
D.Dezső
Oct 01, 2019 18:43:54
áhh ez nagyon kínos ...
amikor felvételiztem a tanszékre, nem említették, hogy a trollégák miatt is secunder szégyenkezni kell ...
amikor felvételiztem a tanszékre, nem említették, hogy a trollégák miatt is secunder szégyenkezni kell ...
Oct 01, 2019 18:43:54
to 'sc4r3d'
Oct 01, 2019 18:46:42
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
Tudom, tudom.
Tudom, tudom.

Oct 01, 2019 18:46:42
Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2019 19:05:54
x10)
Szerintem a sodrák már rég felkészítette márkcicát erre, ahogy csak a főnökurakat is. Lehet a trolléga lett megtrollozva.
D.Dezső
Oct 01, 2019 19:09:08
A Pubg-s streamben, a kommentelök bedobálták már a nácis-jobbikos infókat.
Márk fullra leszarta, miért is ne szarta volna le?! Pénzt “keresett” nem kisbarátot :)
Márk fullra leszarta, miért is ne szarta volna le?! Pénzt “keresett” nem kisbarátot :)
Oct 01, 2019 19:09:08
xray
(
x21)
Oct 01, 2019 19:11:36
x21)
látod sneci, ez van, ha a trollok unatkoznak. se flokk, semmi produktum, se twitstálló, se keresztlevél, se úszógumis videó. valamit igazán viríthatnál.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nulladikos Snecologus
Oct 01, 2019 19:14:00
megy az angolnazas tyodika, de hamatosan nagyon ra fogsz baszni. Ha lehet 4K-ban kozbetitsd, amikor a kamera megves a szerelmedtol.
Nabakker tele van elutessel, meg a kva autikorrekt :D
Oct 01, 2019 19:14:00
sodika
Oct 01, 2019 19:16:17
Az a gond ezzel, hogy én nem vagyok kétszínű. Soha sehol nem mondok mást, mint bármikor bármiről.
Ezért is nehéz engem ezen az alapon lebuktatni. Egyrészt.
Másrészt, válogathatsz is akármit, én eleve abból indultam ki ugyanis, hogy Márk rendszeresen olvassa ezt a fórumot. :)
a környezetében meg olyasvalaki, akiről utoljára gondoltam, meg konkrétan IRL troll.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 01, 2019 19:16:17
sodika
Oct 01, 2019 19:18:17
Eleve úgy voltam vele, hogy mindent ő is olvas rögtön, ezért is lepett meg, hogy miliői
ez nem is volt végig így??? :)))
Ennyit a bárki "háta mögött"-ről :D
ez nem is volt végig így??? :)))
Ennyit a bárki "háta mögött"-ről :D
Oct 01, 2019 19:18:17
sodika
Oct 01, 2019 19:18:30
Hogy miiiiiii
Na
Na
Oct 01, 2019 19:18:30
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2019 19:20:38
x6)
Hogy miiiiiii
Na
Na
be vagy baszva, púpos!
101. szoba
Oct 01, 2019 19:22:39
Bealutdtam délután. Akkor most Sodi megbaszta a disznót vagy sem?
Univerzum lecsapott vagy csak paráztatta Púpost?
Az intervencionisták régen nem szaroztak, cselekedtek.
-velvet címlap
-szóbeli szerződés
-koppányék sétáltatása
-dácias trollok plakátozása
-mobilstick romboltatás
-rejszbuker elleni akciók
-szafari
-zsery live felkerdezés
-apu karácsonyi ajándékai (az szép volt, meg is könnyeztem)
-tényfeltárás sodi apunál
....stb
Univerzum lecsapott vagy csak paráztatta Púpost?
Az intervencionisták régen nem szaroztak, cselekedtek.
-velvet címlap
-szóbeli szerződés
-koppányék sétáltatása
-dácias trollok plakátozása
-mobilstick romboltatás
-rejszbuker elleni akciók
-szafari
-zsery live felkerdezés
-apu karácsonyi ajándékai (az szép volt, meg is könnyeztem)
-tényfeltárás sodi apunál
....stb
Oct 01, 2019 19:22:39
sodika
Oct 01, 2019 19:23:38
:)
Csak hülyék vagytok, mert én cukkolásra, részegen is ugyanazt írom mindig, mint egyébként.
Maximum idegesen más szavakkal, de mkndig pontosan ugyanazt.
Ezért van az, hogy védhetetlen kommentem egy sincs, mert kb. ugyanazt írtam le tízszer, csak más szavakkal.
Csak hülyék vagytok, mert én cukkolásra, részegen is ugyanazt írom mindig, mint egyébként.
Maximum idegesen más szavakkal, de mkndig pontosan ugyanazt.
Ezért van az, hogy védhetetlen kommentem egy sincs, mert kb. ugyanazt írtam le tízszer, csak más szavakkal.
Oct 01, 2019 19:23:38
töppedt buzigolyók
Oct 01, 2019 19:28:03
Az a gond ezzel, hogy én nem vagyok kétszínű. Soha sehol nem mondok mást, mint bármikor bármiről.
Ezen felröhögtem, Endre.
Oct 01, 2019 19:28:03
101. szoba
Oct 01, 2019 19:29:56
Mindegy, látom jól be vagy szarva. Itt hetyetyézel buzeráns. :-)
Oct 01, 2019 19:29:56
sodika
Oct 01, 2019 19:31:27
Konkrét példa. Azt mondta az elején, olcsón megoldja a világítást, mert megfelelően beállított LED világítás alig fogyaszt valamit. Mondom, nem hiszem, hogy ez így van, mert a VR Pisti is folyton meséli a rezsit. De bízzam csak oda. Jó, mondom, én ebben továbbra sem hiszek, de nem értek hozzá, ő meg igen, ha így bízik magában, és ez így jó neki, légyen így.
Ezután leírom, hogy ez a megállapodás nekem előnyös, ami neki már úgy van tálalva, hogy ezzel azt mondtam, hogy ő viszont hülye (mert neki nem az).
Pedig nem ezt mondom ezzel, hogy ő hülye lenne, hanem ugyanazt, hogy nekem előnyösnek tűnik, de ő tudja (mert ért hozzá, én meg nem).
Ki lehet csavarni a szavaimat, de én mindig ugyanazt mondom. Pontosan ugyanazt. Csak másként.
Ezután leírom, hogy ez a megállapodás nekem előnyös, ami neki már úgy van tálalva, hogy ezzel azt mondtam, hogy ő viszont hülye (mert neki nem az).
Pedig nem ezt mondom ezzel, hogy ő hülye lenne, hanem ugyanazt, hogy nekem előnyösnek tűnik, de ő tudja (mert ért hozzá, én meg nem).
Oct 01, 2019 19:31:27
Nulladikos Snecologus
Oct 01, 2019 19:32:06
Hetyetye
Oct 01, 2019 19:32:06
101. szoba
Oct 01, 2019 19:38:57
Ne csináljon ilyen kamut senki többet, mert Záhonyi Pista emlékét beszennyezni az felér egy hazaárulással. Nszksz.
Oct 01, 2019 19:38:57
-
Oct 01, 2019 19:40:20
Igen?
Akkor itt mire gondoltál?
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44180x22) Dec 17, 2015 16:05:46Válasz vote up vote down (0)
Nem, a stuttgarti melót már buktam.
De minden másnál nem hagyom, hogy irreális félelmek belém táplálásával próbáljanak hátráltatni. Pedig a berlini kurvánál elég kitartó voltam, amikor magyaráztam neki, hogy én igenis jól dolgozok, és jó eredményt kap, és minden rendben van, de nem számoltam arra, hogy a hozzá hasonló borsodi prolik sokszor ideg -és elmebeteg állatok, akikkel nem lehet normálisan két emberi szót váltani.
Ezért külön is büntetést érdemelne."
Márkocska pedig egy fostos csicska, hogy ezek után nem keni el a szádat.
Egy csíra kis beszari.
Oct 01, 2019 19:40:20
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 19:41:33
x8)
Imádom, amikor így imádod magad, és nem szégyelled ezt ódában eldalolni.
Budai-úrifiú
(
x9)
x9)
Jogsi
Diplomamunka
Evidenciákat!
Diplomamunka
Evidenciákat!
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 19:42:48
x9)
SoDI, keresztelkedj meg egy live keretein belül! Hozná a nézőket! Akár HÁRMAT is!
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 19:43:09
x8)
Egyébként meg a kurvaistenbasszameg. Hazaérek én Keményen Dolgozó Kisember, várom az esti szarást, hogy megnyissam a fórumot, erre nincs itt lófasz sem, csak autiboy lett nagyképűbb a blama miatt.
Faszom
-
Oct 01, 2019 19:43:38
Recskas mar megint a trolloknak magyarazkodsz. Olcso kis csicska vagy
Oct 01, 2019 19:43:38
Fekete bikapata
Oct 01, 2019 19:44:18
Te fasz, már arra nem emlékszel, hogy tegnap mit hazudtál...
Nem arra, hogy mikor, mit mondtál!
Nem arra, hogy mikor, mit mondtál!
Oct 01, 2019 19:44:18
sodika
Oct 01, 2019 19:47:12
Nem hetyetye.
Azt, amit konkrétan írtam, hogy nekem úgy tűnik, hogy ez nem feltétlenül lett átgondolva, pontosan ugyanaz, mint amit az elején neki is mondtam. Az, hogy hozzáteszem-e, hogy azért nem, mert nem értek hozzá, nem változtat azon, hogy az alapgondolat ugyanaz, és nem pedig valami más.
Azt a Takács András vs. Gonda perből tanultam meg, hogy mindig megéri pontosan fogalmazni, mert ott pl. a bíróság megállapította, hogy az az állítás, hogy Takács "nem tudott elszámolni a 2006-os adományokkal" teljesen eltérő állítás, mintha azt mondanák róla; hogy ebből egy fillért is zsebre tett volna. Amíg pontosan fogalmazol, és nem mondasz mást, addig nem mondasz mást.
Azt, amit konkrétan írtam, hogy nekem úgy tűnik, hogy ez nem feltétlenül lett átgondolva, pontosan ugyanaz, mint amit az elején neki is mondtam. Az, hogy hozzáteszem-e, hogy azért nem, mert nem értek hozzá, nem változtat azon, hogy az alapgondolat ugyanaz, és nem pedig valami más.
Azt a Takács András vs. Gonda perből tanultam meg, hogy mindig megéri pontosan fogalmazni, mert ott pl. a bíróság megállapította, hogy az az állítás, hogy Takács "nem tudott elszámolni a 2006-os adományokkal" teljesen eltérő állítás, mintha azt mondanák róla; hogy ebből egy fillért is zsebre tett volna. Amíg pontosan fogalmazol, és nem mondasz mást, addig nem mondasz mást.
Oct 01, 2019 19:47:12
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 19:47:21
x9)
Mondom, nem hiszem, hogy ez így van, mert a VR Pisti is folyton meséli a rezsit.
1. Névelőzést hagyd abba, mert geci butának tűnsz tőle
2. VR Pisti nem a rezsivlogjaival lett híres. Az csak egy kis "háttérinfó" arról, hogy miként működik a tartalomgyártás. NÁLAD BAZDMEG A FLOKK FÉNYPONTJA A REZSI MEG A HITEL
3. Honnan a faszból veszed hogy egy ligában játszol Magyarosival és a The VR-al te nyomorék?
sodika
Oct 01, 2019 19:49:02
A borsodi megjegyzés 2015-ös.
Márkot 3 évvel később ismertem meg
És feloldotta a korábbi előítéletemet. Ennyi.
Oct 01, 2019 19:49:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 19:50:46
x9)
"A jelenlévők mindig kivételnek számítanak" ahogy azt mondani szokták, te kétszínű szar.
sodika
Oct 01, 2019 19:51:56
Az, hogy gyengeelméjűek vagytok, és komplex gondolatokat addig kell egyszerűsíteni a szintetekre, míg az huszadik verzióban ugyanaz leírva már rosszindulattal félre is magyarázható, nem váltiztat azon, hogy én sose mondok, vagy írok mást.
Oct 01, 2019 19:51:56
sodika
Oct 01, 2019 19:53:45
Nem. Nem a jelenlévők kivételek. :)
Konkrétan megismertem utána pár borsodit, így pozitívan változott a véleményem, mert nem lám: SOK a kivétel.
Konkrétan megismertem utána pár borsodit, így pozitívan változott a véleményem, mert nem lám: SOK a kivétel.
Oct 01, 2019 19:53:45
M.Ország rémálma
Oct 01, 2019 19:55:31
:D :D
Istenem, en olyan jol mulatok rajtad sneci :) A fedett palyas angolnazas vilagbajnoka vagy. Ma beirtam a keresobe, hogy “Andi”, csodalatos perceket okozott, eszembe jutatta a fiatalsagomat, amikor becsicskiultam az elso baratnomnek, ekkor elszomorodtam, hogy mekkora balfasz voltam, aztan ismet felvidultam, mert beugrott az is, hogy en legalabb beleszlottyoltam, ezuton is csokoltatom, es neked is koszonom a Trash-elmenyt.
Amugy tuti, hogy bele voltal habarodva, es rettentoen sajnalom, hogy meg sem tudtad probalni elsutni a fegyvert, mert kivancsi lettem volna ra, hogy mit megy a piton felarbocon.
Istenem, en olyan jol mulatok rajtad sneci :) A fedett palyas angolnazas vilagbajnoka vagy. Ma beirtam a keresobe, hogy “Andi”, csodalatos perceket okozott, eszembe jutatta a fiatalsagomat, amikor becsicskiultam az elso baratnomnek, ekkor elszomorodtam, hogy mekkora balfasz voltam, aztan ismet felvidultam, mert beugrott az is, hogy en legalabb beleszlottyoltam, ezuton is csokoltatom, es neked is koszonom a Trash-elmenyt.
Amugy tuti, hogy bele voltal habarodva, es rettentoen sajnalom, hogy meg sem tudtad probalni elsutni a fegyvert, mert kivancsi lettem volna ra, hogy mit megy a piton felarbocon.
Oct 01, 2019 19:55:31
Asztronautista
Oct 01, 2019 19:56:38
Nem. Nem a jelenlévők kivételek. :)
Te kis Szegedi Csanád, te. :-)
Végülis az őseid is borsodiak, csak nem cigányok hanem zsidók. LOL
Budai-úrifiú
(
x9)
x9)
A szellem embere, a reálértelmiségi komplex gondolatait közvetíti a proletariátus fele!
törpspa
Oct 01, 2019 19:59:00
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44173x22) Feb 13, 2018 21:57:53Válasz vote up vote down (0)
A Krizsai Andi volt a legutolsó egyetemre soha nem járt ember, akivel akár munkatársi, akár megrendelői minőségben hajlandó voltam szóba állni. Soha többet frusztrált, egyetemet belül életében nem látott szarokkal semmit."
Oct 01, 2019 19:59:00
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 19:59:52
x8)
Azaz megváltozott az álláspontod egy korábbi hiteddel kapcsolatban. Ugye?
Akkor tessék szépen kinyilatkozni, hogy már.nem gondolod a borsodiakról, hogy nem szabad szóba állni velük.
És a sodi gerinces és erkölcsös és büszke, szóval örömmel ki tudja ezt írni a facebookra is. Hiszen van önkritikája egy korábbi álláspontjának felülbírálásával kapcsolatban, és ezt ki is kell mondani. Mert példamutató Sodi a Sodi.
sodika
Oct 01, 2019 20:01:49
Na na na. Ilyet se mondtam.
Amit a beszélgetős tartalmaknál nyomok, az nem "értelmiségi stílus" (akik látják, így jellemzik, de azt még leszarom, mert én sose jellemeztem ilyen nagypofájúan), hanem egyszerűen riporteri stílus. Egy riporter úgy jár el helyesen, ha egy adott témát pontosan, választékosan, és egyszerre közérthetően adja elő. Én ezt gyakorlom. (Ez is fontos: nem mondom nagy pofával, hogy csinálom. Azt mondom, hogy gyakorlom.)
Amit a beszélgetős tartalmaknál nyomok, az nem "értelmiségi stílus" (akik látják, így jellemzik, de azt még leszarom, mert én sose jellemeztem ilyen nagypofájúan), hanem egyszerűen riporteri stílus. Egy riporter úgy jár el helyesen, ha egy adott témát pontosan, választékosan, és egyszerre közérthetően adja elő. Én ezt gyakorlom. (Ez is fontos: nem mondom nagy pofával, hogy csinálom. Azt mondom, hogy gyakorlom.)
Oct 01, 2019 20:01:49
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 20:02:01
x8)
Erős állítások ezek.
A retard barátaid közül járt valaki egyetemre? Már nem takarítani, hanem tanulni.
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 20:02:52
x8)
Te hihetetlen módon szerelmes vagy magadba.
Bejlin
(
x8)
Oct 01, 2019 20:03:22
x8)
Lesz ma Fifa stream Sodi? Vagy csak Jövő héten?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:03:40
Te aztán sokra vitted azzal, hogy láttál belülről etyetemet, bohócfasz...
Hol a diploma Sodi?
Hol a nyelvvizsga?
Hol a keresztlevél?
Hol van most apád?
Hol van Pál Marci pénze?
Hol tart a Nagyerejű Nyomozás?
Hol a kondibérleted?
Hol a feleséged?
Hol a Super B?
Hol a medencés iroda?
Hol a kurva anyádban érzed magad, kobold?
Hol a diploma Sodi?
Hol a nyelvvizsga?
Hol a keresztlevél?
Hol van most apád?
Hol van Pál Marci pénze?
Hol tart a Nagyerejű Nyomozás?
Hol a kondibérleted?
Hol a feleséged?
Hol a Super B?
Hol a medencés iroda?
Hol a kurva anyádban érzed magad, kobold?
Oct 01, 2019 20:03:40
Antifa Antal
Oct 01, 2019 20:03:50
Th1s 1s jus1 4 j0k3.
Tudom, tudom.
Tudom, tudom.
Hát ez egy nagy lófasz volt. De tudtuk, hogy ez lesz.
Bezzeg amikor én berlini antifa csoportokkal leveleztem, abban több potenciál volt. De azoknak is csak a szája járt sajnos, amikor cselekedni kellett volna, bezavarta őket az anyjuk a gyerekszobába.
Oct 01, 2019 20:03:50
sodika
Oct 01, 2019 20:04:12
Az én véleményem alapjaiban sose változik meg. Azt írtam: finomodott. Érdemes arrafelé óvatosnak lenni, de semmiképp sem előítéletesnek.
Oct 01, 2019 20:04:12
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:05:09
Te nem vagy sem értelmiségi, sem riporter. Gondoltam szólok.
Oct 01, 2019 20:05:09
sodika
Oct 01, 2019 20:05:21
De.
Oct 01, 2019 20:05:21
M.Ország rémálma
Oct 01, 2019 20:05:35
Kurva jó a buli!
Oct 01, 2019 20:05:35
Fekete bikapata
Oct 01, 2019 20:05:40
Egyébként Andi kurva jól néz ki most!
Sugárzik róla, hogy boldog, hogy szeretik!
A szakadt, csontsovány, csöves kinézetű, LEGO hajú csajból lett egy csinos, vállalhatóan kinéző, középkorú nő!
És te osztod őt, pasztmek!!! :)
Csak rá kell nézni Márkra!
Szegény borsodi gyereknek be kell basznia, hogy el tudjon viselni...
Lehet, hogy ő is jobban járna, ha többet nem találkozna veled!
Lehet, hogy te csinálod ezt az emberekkel, full leépül melletted mindenki, Gyagyás! ;)
RGL is megmondta!
Sugárzik róla, hogy boldog, hogy szeretik!
A szakadt, csontsovány, csöves kinézetű, LEGO hajú csajból lett egy csinos, vállalhatóan kinéző, középkorú nő!
És te osztod őt, pasztmek!!! :)
Csak rá kell nézni Márkra!
Szegény borsodi gyereknek be kell basznia, hogy el tudjon viselni...
Lehet, hogy ő is jobban járna, ha többet nem találkozna veled!
Lehet, hogy te csinálod ezt az emberekkel, full leépül melletted mindenki, Gyagyás! ;)
RGL is megmondta!
Oct 01, 2019 20:05:40
törpspa
Oct 01, 2019 20:06:12
Az én véleményem alapjaiban sose változik meg. Azt írtam: finomodott. Érdemes arrafelé óvatosnak lenni, de semmiképp sem előítéletesnek.
Ez pl nem túl régi.
Most akkor már ez sem érvényes?
Sodi, tudnál még dolgokat írni amiket már nem lehet felhozni, mert megváltozott a véleményed?
Oct 01, 2019 20:06:12
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 20:06:18
x9)
Őszintén megérdemelnéd hogy felpofozzanak és elvegyék az emberi jogaidat.
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:07:11
Gyáva Sodi a Sodi. Ha hallottad volna az ideges nevetgélésed, amikor a részeg Márk felkóstolt, akkor tudnád mire gondolok. Rendesen be lehettél szarva. Nagyon kellemetlen lehetett.
Oct 01, 2019 20:07:11
facebook magyar moderator
Oct 01, 2019 20:08:17
Lesz ma fifa stream?
Oct 01, 2019 20:08:17
sodika
Oct 01, 2019 20:09:58
Nem botrányt akartam.
Konventet.
Konventet.
Oct 01, 2019 20:09:58
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:11:02
mi de te köcsög? nem vagy értelmiségi, mert nincs diplomád. hol a diploma sodi? mutasd! okj-s sajtpapír az nem diploma, pöcsjankó.
riporter? te hülye vagy bazdmeg? hol vagy te egy valódi újságírótól? még egy szar, alsós suliújságban is több profizmus van, mint akármelyik produktumodban. te Pulitzer Jóska :-D
riporter? te hülye vagy bazdmeg? hol vagy te egy valódi újságírótól? még egy szar, alsós suliújságban is több profizmus van, mint akármelyik produktumodban. te Pulitzer Jóska :-D
Oct 01, 2019 20:11:02
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:12:34
Nem botrányt akartam.
Konventet.
Konventet.
aha, Szetey liked this.
Oct 01, 2019 20:12:34
sodika
Oct 01, 2019 20:12:38
Ja, ehhez tartom is magam.
Azóta nem dolgozom olyannak, akinek nincs diplomája. Az ilyen ember nem érdekel mennyit fizet. Inkább éven halok.
Azóta nem dolgozom olyannak, akinek nincs diplomája. Az ilyen ember nem érdekel mennyit fizet. Inkább éven halok.
Oct 01, 2019 20:12:38
sodika
Oct 01, 2019 20:12:52
Éhen, na
Oct 01, 2019 20:12:52
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2019 20:13:58
x30)
mi lesz itt jövőre :D
Fekete bikapata
Oct 01, 2019 20:14:21
Megvolt a kontent, Gyagyás! :)
Továbbra is a bányászbéka segge alatt vagytok minőségben...
LOL
Tudod már a FIFÁ-ban, hogy melyik kapura támadsz, te fasz???
Továbbra is a bányászbéka segge alatt vagytok minőségben...
LOL
Tudod már a FIFÁ-ban, hogy melyik kapura támadsz, te fasz???
Oct 01, 2019 20:14:21
sodika
Oct 01, 2019 20:14:39
:D
Hülye. :D
Hülye. :D
Oct 01, 2019 20:14:39
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:14:46
HOL van Pál Marci PÉNZE, amivel tartozol neki? Amiért átbasztad és előkészített neked nagy költségen egy piciklit. Az is olyan volt mint a rafting, már akkor tudtad, hogy nem mész és mégsem szóltál időben. Hát ilyen megbízhatatlan sodi a sodi.
Oct 01, 2019 20:14:46
törpspa
Oct 01, 2019 20:15:48
Ja, ehhez tartom is magam.
Munkatársról is írtad.
Márk a kvázi munkatársad, hát közös project(LOL) amit visztek!
Oct 01, 2019 20:15:48
Oct 01, 2019 20:15:51
Shreknek van diplomaja? A java hogy halad? Mikor lesz jogsi?
Oct 01, 2019 20:15:51
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2019 20:16:19
x30)
HOL van Pál Marci PÉNZE, amivel tartozol neki? Amiért átbasztad és előkészített neked nagy költségen egy piciklit. Az is olyan volt mint a rafting, már akkor tudtad, hogy nem mész és mégsem szóltál időben. Hát ilyen megbízhatatlan sodi a sodi.
lehet ő is eltrollkodta a kreditet, mint zsery
M.Ország rémálma
Oct 01, 2019 20:17:21
Aha....
- Szanyi úr, néhány mondatot, esetleg hogy...
- Miről??
- Bármiről, mi történt itt most, arról, mi a véleménye?
- Teázok hahahaha
- Hát... szürcsölgetve a teát, két szürcs...szürcsölés között
- Őő, na, mi a kérdés?
- Bármi, őh őő, nem tudom. Mi a véleménye arról, ami itt történt?
.....:D te nagy riporter, te! Aztán meg ment a világos, világos...
Oct 01, 2019 20:17:21
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:18:01
Nem éhen fogsz. Vagy egyszer a nagy pofád és szerény fizikai lehetőségeid miatt valami erőszakos bűncselekény áldozata leszel (senki nem fog sírni) vagy a leromlott egészségi állapotod miatt kialakult krónikus betegség visz el (ebben az esetben sem fog könnyeked hullajtani senki)
Tudod mi a legszarabb? Egyedül meghalni. Te így fogsz járni.
Tudod mi a legszarabb? Egyedül meghalni. Te így fogsz járni.
Oct 01, 2019 20:18:01
sodika
Oct 01, 2019 20:21:36
Bocsánat: KÖZÖS PROJEKT bárkivel.
Nagyon sok rádiós van a közepesen képzett rétegben is. Csak olyannak nem akarok többé dolgozni, aki nem képes egy weblappal kapcsolatban pontosan megfogalmazni, mit akar.
Mert ha pontosan fogalmaz, a német emberek kívánságait is pontosabban értem, mint amennyire a csajét értettem magyarul.
Azért.
Nagyon sok rádiós van a közepesen képzett rétegben is. Csak olyannak nem akarok többé dolgozni, aki nem képes egy weblappal kapcsolatban pontosan megfogalmazni, mit akar.
Mert ha pontosan fogalmaz, a német emberek kívánságait is pontosabban értem, mint amennyire a csajét értettem magyarul.
Azért.
Oct 01, 2019 20:21:36
sodika
Oct 01, 2019 20:22:01
Rafkós, na.
Hülye autokorrekt:)
Hülye autokorrekt:)
Oct 01, 2019 20:22:01
törpspa
Oct 01, 2019 20:24:43
Bocsánat: KÖZÖS PROJEKT bárkivel.
Nem kell itt magyarázkodni.
Borsodi proliztál, külvárosi proliztál, egyetemet nem végzett embereket néztél le, szardarabnak nevezve őket.
Kibaszottul egyértelmű.
Oct 01, 2019 20:24:43
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2019 20:26:29
Miért nincs FIFA?
Oct 01, 2019 20:26:29
Fekete bikapata
Oct 01, 2019 20:28:45
Gyagyás, te még csak proli sem vagy!
Egy szakadt csöves voltál, aki egy irodában aludt a hálózsákban, pasztmek!!! :)
Most meg német hitelből játszod a fonnyadt pitsádat!
Csodálom, hogy Márk még tényleg nem baszott pofán!
De tudod, ami késik, nem múlik! ;)
Egy szakadt csöves voltál, aki egy irodában aludt a hálózsákban, pasztmek!!! :)
Oct 01, 2019 20:28:45
Oct 01, 2019 20:30:42
Mark Zuckerberg mar gazdag volt, amikor megszerezte a diplomajat. Akkor neki sem dolgoztal volna? De most mar irnal java kodot a facebooknal?
Oct 01, 2019 20:30:42
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:35:40
Hű geci, a milliárdos techguru már a kuncsaftok között is válogat. :-) Te tényleg egy kimeríthetetlen hülye vagy bazdmeg.
Amikor a péniszmentő irodában csöveztél, akkor egy buszjegyért, tál borsófőzelékért, egy szelet pizzáért az anyád is eladtad volna.
Te infopápa, emlékszel még amikor a peronon hagyott pizzát halóztad mint a mannát? :-D azt hiszed nem lesz többé ilyen. Pont abba az irányba haladsz.
Amikor a péniszmentő irodában csöveztél, akkor egy buszjegyért, tál borsófőzelékért, egy szelet pizzáért az anyád is eladtad volna.
Te infopápa, emlékszel még amikor a peronon hagyott pizzát halóztad mint a mannát? :-D azt hiszed nem lesz többé ilyen. Pont abba az irányba haladsz.
Oct 01, 2019 20:35:40
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:36:12
103 látogató online. Szerintem ez shiker!
Oct 01, 2019 20:36:12
törpspa
Oct 01, 2019 20:43:57
Te infopápa, emlékszel még amikor a peronon hagyott pizzát halóztad mint a mannát?
Az mondjuk tényleg nem proli szint volt, hanem konkrétan egy csöves hajléktalan szintje.
Nem is értem, hogy ilyen dolgokkal a háta mögött, milyen jogon mer leszólni bárkit?
Oct 01, 2019 20:43:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2019 20:45:34
x30)
pont amikor elfogy a pénz :)
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 01, 2019 20:48:58
x9)
Recsi, senkit se érdekelnek a kifogásaid. Mindenki tudja hogy hazudsz mint a vízfolyás, és teljes gőzzel megy az autiköd generátor.
Asztronautista
Oct 01, 2019 20:58:41
Mert nem lett jól megverve érte még, azért.
Szerintem egy csöves legalább valamennyire aktív, sodi akkor egy igazi here volt, egy eltartott, kényszerkenyéren élő pöcs, aki semmit nem csinált.
Egy csövi legalább koldul. Ez meg? Ott kempingezett a Kolosy téren, kibaszott fekete felhőkkel a feje felett és nem a megoldást kereste, hanem érzelmi zsarolással kicsikarta Veráékból a szánalmat. Kakás Rószát, RGL-t, Titánt és többi agyhalottat filmezte, maszturbált és a maradékot ette, Rocskai ruháit hordta. Harminc akárhány évesen.
Oct 01, 2019 20:58:41
Fuvolázó Kobold
Oct 01, 2019 21:06:56
Figyelj Endre. Abból nem lesz della ha ott autiskodsz.
Tudjuk, hogy piálsz. Verd be a hatodik sört is, aztán mehet a lájv a vekniről. Felhívhatnád a cigust élőben. Bazz olyan nézettséged lenne hogy jutalomból egy teljes hétig hugyozhatnál állva.
Tudjuk, hogy piálsz. Verd be a hatodik sört is, aztán mehet a lájv a vekniről. Felhívhatnád a cigust élőben. Bazz olyan nézettséged lenne hogy jutalomból egy teljes hétig hugyozhatnál állva.
Oct 01, 2019 21:06:56
Asztronautista
Oct 01, 2019 21:07:43
Csak az erőszak az amitől sodi fél, lehet itt bármilyen trollkodás, kirúgatás és kilakoltatás, lecsukatás. Az agyában lévő köd segít neki feldolgozni.
Egy alapos gyepálás, ami után gipszágyban fekszik hónapokat, minden levegővételnél ordítva fájdalomtól (ha nem lenne a törött álkapcsa összedrótozva), miközben vért hugyozna, na akkor TALÁN elgondolkodna, olyan 5-6 percre, hogy valamit szarul csinált. Sodi olyan mint egy kutya, ütni kell. (direkt nem verni-t írtam, annak örülne)
Egy alapos gyepálás, ami után gipszágyban fekszik hónapokat, minden levegővételnél ordítva fájdalomtól (ha nem lenne a törött álkapcsa összedrótozva), miközben vért hugyozna, na akkor TALÁN elgondolkodna, olyan 5-6 percre, hogy valamit szarul csinált. Sodi olyan mint egy kutya, ütni kell. (direkt nem verni-t írtam, annak örülne)
Oct 01, 2019 21:07:43
Oct 01, 2019 21:13:58
most akkor lesz flok ahogy délután beígérted kotorék? nyomjad élőben twiccen, remélem lesz parádés kérdezz-felelek stájerországból is a kijelentéseiddel kapcsolatban.
Oct 01, 2019 21:13:58
Kötbér Kapitány
Oct 01, 2019 21:15:16
Sodi, milyen érzés hogy ugyanaz a legmagasabb végzettséged mint a borsodi/nyírségi proliknak? Bár Andi szerintem nem bukott semmiből, ellentétben egy másik érettségis prolival, ugye.
Oct 01, 2019 21:15:16
Vlog nézők
Oct 01, 2019 21:27:18
Sodinak ebben igaza van, hogy ide kell csalni Márkicát valami agresszívebb kontentel.
Biztos van ami jol felkurja.
Oct 01, 2019 21:27:18
-
Oct 01, 2019 21:29:26
A ma esti legfontosabb infó, hogy márkcica környezetében van egy trolltársunk.
Azonnal jelentkezz a tanszéken infókkal, trolléga!
Azonnal jelentkezz a tanszéken infókkal, trolléga!
Oct 01, 2019 21:29:26
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

bárhova is költözik a nikecell odú után, ott ugyanezek a műsorok lesznek, hiszen eddig minden albérletben kárpit kellett fizetnie.