HÜLYE VAGY MINT AZ ÁLLLLLLAT!!!!
Ha a magukra adó videósok külsősége sincs meg, nem is számíthatok követőkre.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De te ronda vagy
🕎Endigame🕎
A nézőket nem érdeklik a kütyüid, meg hogy hogyan állítod be a kamerát.
Tartalmat kéne végre produkálnod a mostani digitális szemét helyett.
Hát nekem nem, az biztos.
Gusztustalanul, igénytelenül néz ki minden. Az a kopott, lehányt asztal, a nevetséges kis fehér terítő, a borzasztó rendetlenség a háttérben, doboz sör, a böfögések, stb., stb.
Mutass már egy LEGO-építő csatornát a youtube-on, ami így operál?
Ezt maximálisan támogatom
és te most a 40 éves debil kisfiú szerepét játszod? szuper alakítás, oscar gyanús xD
nézd meg pewdiepie-t honnan indult, a svéd kisszobából ahol pc asztala sem volt. nem setting kell te fogyaték, hanem tartalom!
Buzika, megtaláltad a válasz gombot? De kurva ügyes vagy! Használd ezután is bátran!

Persze, meg is hiszem azt!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ebben a hónapban nennyit költöttél eddig játékokra és felszerelésre?
akármilyen diszkóvilágítást használhatsz, akkor sem tudsz összerakni egy hétéves gyerekeknek készített legót. amúgy meg mi az a gusztustalan csipketerítő, azt is megvetted manfréd bácsitól?
5 euro illetve 12 euro az tesa.
mér kelll cserélni?????????
szerintem ez shiker!!!!!!!!!!!!!!!
ja, nem 5 éves, hanem 37..............
Erős hetyetye a tegnapi nap után. Szerintem még részeg sem volt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endre gyengeelméjű (valószínűleg a debilitás és az imbecilitás határán, valahol a kettő között), ami a kóros elmeállapotot alapozza meg. Ez nem betegség, hanem vele született rendellenesség a szellemi teljesítőképesség síkján.
Ehhez társul az oly' sokszor emlegett marfan szindróma is. Mozgászavar, motorikus diszfunkció stb.
Továbbá egy jelentős mániás depresszió is fennáll, ami viszont már az elmebetegséget alapozza meg.
Nem vagyok szakértő, de az érzelmileg közömbös állapota és az eltúlzott affektusai valószínűleg személyiségzavarra, és/vagy pszichopata vonásokra utalnak.
Ezen túl még egy valagnyi pszichés probléma, lelki defektus, szociális kihaltság.
Na szóval egy szó mint száz, Endre, nem kell megváltoznod. Neked újra kellene születned.
Kivalo dontes. Bassz meg el egy kis penzt a sporolas jegyeben, alig varom a napi 1 euros limitet.
Hany eve elsz mar kulfoldon? Tomeny autizmus hogy meg mindig mindent forintba szamitgatsz at.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Senior programkódszinező! (lásd sodi blog vagy andinak címzett színes levelek)

|__o__|
mivan bemondtak a cigok, hogy ugrott a penz?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Minek, oktober van, indul a twitch istallo.
Tedd ki az excelt pup, hadd lassuk mennyi a napi limit. Minuszban vagy mar ev vegeig?
Hogy törtél össze? Depis lett a sodi?
Akkor nem fogja fosni s miskolci tvicstálló?
én tartom a gyászmisét, a csuhában!!!!!!!!!!donatet elfogadok!!!!!!!!ugye a költségek..., új fakereszt, stb.
a kurva anyámat, nem szartam a szavazófülkébe((((((
De neked nem társaid vannak, hanem emberek, akiket használni akarsz. Mégis ki engedné, hogy egy debil használja a céljai eléréséhez? Az utolsó cigó is leveszi, hogy csak használni akarod. Ezért végül téged használnak.
Nem. De rá is érvényes, hogy most gondolkodom. Januárig meg kialakul valami terv a fejemben. Addig a stúdiót csinosítgatom.
főszabály szerint mindig az íróasztal alatti hálózsákban, egyéb esetben egy szétfingott kanapén
Pedig igazán szép pár voltatok... :(
gondolkodási képességeidet mutatja a flokk eddig feliratkozóinak száma. ja meg ahogy össze tudtad rakni a legót.
enyémegk az análbloginok meg dildók!!!!!!!!!!!!!!!
Adtunk már tanácsot mi legyen hete
Segítek, Fifim. Ezt normális ember így mondja:
Már van 100 feliratkozóm. Ebbem szerintem az is közrejátszik, hogy jó a kép- és hangminősége a csatornámnak.
Egy mondatban foglald mar ossze miert kovessenek be? Es ne a kepminoseget emlegesd.
egyébként pont a szar minőség miatt követnek, mármint nem a technikai, hanem tartalmi szempontból, még sosem láttak ekkora retardot, mint te
Jövő héten
Persze hogy nem segítettek, mert Európa uncsi, a fapadosok korában nem nagy szám Olaszország vagy Lengyelország. Hawaii-ra kéne mennetek Márkkal, az lenne a nagy durranás!
Kérd meg az ogrét, hogy rakja ki veled lájvban.
Bármit kér érte, a trollok kifizetik.
én 10 percig kerestem Codreanut a szavazólapon!
hát azért hetyetye
A hét folyamán kirakjuk.
punktgenau!
Én Berkire szavaztam!
Minden Budapestinek ingyen herevasalást!
ha nem büdös vidéki tahó lennék, én is rászavaztam vóna kexcik!!!!!!!!!!!úriember!!!!!!!!!
ha középen lóg a hullád egy kötélen rózsaszín fényekkel megvilágítva, fehér zokniban, az olyan szép lenne, h Márknak is tetszene!
hát azért hetyetye
jehova áldja minden lépted!!!!!!!!!!!
égjenek az eretnekek! Olcsó benzint! Hejj, Vjacseszlav Molotov!
hát azért hetyetye
hejj idi amin, hejj bokasssa!!!!!!!!!!finom emberhusi az igazi!!!!!!!
Free Hannibal Lecter!
hát azért hetyetye
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nem a nyomi sodi-imitátorra?
az kommenista!!!!!!!!!!!!!!!
Taplós vagy Puzsér!
közpénz, kurvák, kokain, faszverés!
Gagyi helyekre mész az a baj. Menjél Japánba, Ausztráliába, Új-Zélandra, Chilébe. Minél messzebb annál több néződ lesz. Spóroltál az utazásokon ez hiba volt.
Érdektelen, unalmas perverz faszmutagató buzeráns vagy, az a baj.
most még nem késő jól felhasználni a tartalékokat a nézettség érdekében. nézzél ki egy akciós repjegyet egy távoli helyre, és vedd meg most! pl. japánban most hurrikán van, megdobná a nézettséget a katasztrófa vlog!
Néző
Oct 13, 2019 12:51:43
:)
Live stream-em kell színészkedni is.
HÜLYE VAGY MINT AZ ÁLLLLLLAT!!!!
Oct 13, 2019 12:51:43
-
Oct 13, 2019 12:59:22
Menjetek el szavazni, trollok!
Oct 13, 2019 12:59:22
sodika
Oct 13, 2019 13:00:39
A 4 nm-en leélt magányos, gyermeteg élet mennyi tapasztalattal gazdagít, te berlini Elon Musk?
Oct 13, 2019 13:00:39
sodika
Oct 13, 2019 13:01:22
Nem esett le, hogy ezek a stream-ek arról szólnak, hogy fejlesztem a settinget?
Oct 13, 2019 13:01:22
Penzmento
(
x6)
Oct 13, 2019 13:03:05
x6)
De te ronda vagy
Kémlégy
(
x2)
Oct 13, 2019 13:08:56
x2)
A nézőket nem érdeklik a kütyüid, meg hogy hogyan állítod be a kamerát.
Tartalmat kéne végre produkálnod a mostani digitális szemét helyett.
Winkowitch
Oct 13, 2019 13:11:02
Magukra adó videósok?
Te szerencsétlen, két számmal nagyobb ing volt rajtad, még egy nyomorult felsőt se tudsz venni, ami illene rád
Te szerencsétlen, két számmal nagyobb ing volt rajtad, még egy nyomorult felsőt se tudsz venni, ami illene rád
Oct 13, 2019 13:11:02
-
Oct 13, 2019 13:11:45
Endre bazmdeg ha ma este akarsz nézőket kapd ossze magad.
Mondjuk zöldháttérbe kirakod az autó képét hogy a nézők lássák mit nem raksz össze soha.
Másik dolog ha nézőket akarsz akkor kellene olvasni a chatet, válaszolgatni a nem tul durva kérdésekre pl.
Aztán twitch emojik is kellenének.
Szólítsd meg a nézőket, beszêlj hozzájuk angolul is, ne csak magadba motyogj meg gecizz.
Ne igyál előtte hanem részegedj le a nézőkkel..felfogod mi az hogy közösségi élmény?
Ha üresjárat van akkor ne nyöszögj hogy ejvesztyettyem, kibaszott lego, Hanem ilyenkor terelni kell és egy jó sztorival elütni a hibát.
Én nem vagyok youtuber de elég egyszerű felfogbi az alapokat.
S végül..hha 50 ember néz akkor a büdospicsápa,tiszteld már meg őket hogy rendesen elköszönsz tőlük.
Felfogod?
Nagy nézettségnél lesz szponzorod, tegnap legalabb 3 arc volt ott aki tuti nem troll volt, még angol arc is kérdezgetett, te meg basztál rá.
Mondjuk zöldháttérbe kirakod az autó képét hogy a nézők lássák mit nem raksz össze soha.
Másik dolog ha nézőket akarsz akkor kellene olvasni a chatet, válaszolgatni a nem tul durva kérdésekre pl.
Aztán twitch emojik is kellenének.
Szólítsd meg a nézőket, beszêlj hozzájuk angolul is, ne csak magadba motyogj meg gecizz.
Ne igyál előtte hanem részegedj le a nézőkkel..felfogod mi az hogy közösségi élmény?
Ha üresjárat van akkor ne nyöszögj hogy ejvesztyettyem, kibaszott lego, Hanem ilyenkor terelni kell és egy jó sztorival elütni a hibát.
Én nem vagyok youtuber de elég egyszerű felfogbi az alapokat.
S végül..hha 50 ember néz akkor a büdospicsápa,tiszteld már meg őket hogy rendesen elköszönsz tőlük.
Felfogod?
Nagy nézettségnél lesz szponzorod, tegnap legalabb 3 arc volt ott aki tuti nem troll volt, még angol arc is kérdezgetett, te meg basztál rá.
Oct 13, 2019 13:11:45
broni
Oct 13, 2019 13:18:20
na, én szavaztam jobbik(pol mester), momentum a listán, meg valami függgetlen csávó, azt se tom, kicsoda. nem fideszes.
Oct 13, 2019 13:18:20
-
Oct 13, 2019 13:20:34
Recskas ha trollokon kivul megnezi vki a szemetedet szerinted tetszeni fog neki? Lat proli retardalt idiotat aki treningben meg sorrel kezeben bofog meg asitozik stb. Szerinted ez kell a nezoknek?
Oct 13, 2019 13:20:34
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2019 13:32:22
Hát nekem nem, az biztos.
Gusztustalanul, igénytelenül néz ki minden. Az a kopott, lehányt asztal, a nevetséges kis fehér terítő, a borzasztó rendetlenség a háttérben, doboz sör, a böfögések, stb., stb.
Mutass már egy LEGO-építő csatornát a youtube-on, ami így operál?
Oct 13, 2019 13:32:22
broni
Oct 13, 2019 13:37:36
a kurva életbe, elfelejtetttem az égetést!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2019 13:37:36
xray
(
x21)
Oct 13, 2019 13:48:24
x21)
sneci, egy kis fűvel dobd fel a műsort! tudod mit tudna művelni az összevissza drótozott agyaddal? úgy sziporkáznál, h a nézők csak úgy tódulnának. xd
Rémálom a szigony utcából
Oct 13, 2019 13:51:28
sneci, egy kis fűvel dobd fel a műsort! tudod mit tudna művelni az összevissza drótozott agyaddal? úgy sziporkáznál, h a nézők csak úgy tódulnának. xd
Ezt maximálisan támogatom
Oct 13, 2019 13:51:28
-
Oct 13, 2019 13:53:22
:)
és te most a 40 éves debil kisfiú szerepét játszod? szuper alakítás, oscar gyanús xD
Oct 13, 2019 13:53:22
-
Oct 13, 2019 13:54:47
nézd meg pewdiepie-t honnan indult, a svéd kisszobából ahol pc asztala sem volt. nem setting kell te fogyaték, hanem tartalom!
Oct 13, 2019 13:54:47
sodika
Oct 13, 2019 13:59:49
Első volt a kamera, meg most a fények még. Holnap ezekre ráköltök még 30 ezret (még egy lámpa és a bridge).
Oct 13, 2019 13:59:49
Fuvolázó Kobold
Oct 13, 2019 14:00:13
Buzika, megtaláltad a válasz gombot? De kurva ügyes vagy! Használd ezután is bátran!
Oct 13, 2019 14:00:13
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 13, 2019 14:00:50
x9)

Persze, meg is hiszem azt!
-
Oct 13, 2019 14:01:14
Első volt a kamera, meg most a fények még. Holnap ezekre ráköltök még 30 ezret (még egy lámpa és a bridge).
Ebben a hónapban nennyit költöttél eddig játékokra és felszerelésre?
Oct 13, 2019 14:01:14
Brian
(
x2)
Oct 13, 2019 14:03:56
x2)
akármilyen diszkóvilágítást használhatsz, akkor sem tudsz összerakni egy hétéves gyerekeknek készített legót. amúgy meg mi az a gusztustalan csipketerítő, azt is megvetted manfréd bácsitól?
Fekete bikapata
Oct 13, 2019 14:06:55
Szerintem kellene még 3-4 kamera...
Budai-úrifiú
(
x9)
x9)
A reálértelmiségi nem tud összerakni egy szutykos legóautót :D
5 órája baszakszol vele, egy gyerek max 30 perc alatt összerakja. Sőt, az összerakás már része a játéknak.
Annak is örülnek, hogy össze kell rakniuk.
Szánalom...
Bazdmeg, megveszem én, iszok két kupica töményet, aztán hamarabb összerakom videón mint te, te selejt!
5 órája baszakszol vele, egy gyerek max 30 perc alatt összerakja. Sőt, az összerakás már része a játéknak.
Annak is örülnek, hogy össze kell rakniuk.
Szánalom...
Bazdmeg, megveszem én, iszok két kupica töményet, aztán hamarabb összerakom videón mint te, te selejt!
IMEI
Oct 13, 2019 14:08:33
Gyors kérdés.
Ha az egynadrágját lassan egy évtizedik hordta akkor mi a helyzet az alsó nadrágjával?
Gyerekkora óta nem cserélte le?
Ha az egynadrágját lassan egy évtizedik hordta akkor mi a helyzet az alsó nadrágjával?
Oct 13, 2019 14:08:33
D.Dezső
Oct 13, 2019 14:10:02
Vicces, hogy az összes Trash videós ezzel próbálja hülyíteni a nézöit, hogy “de hát én csak színézkedtem, csak megjátszottam...”
Te azt próbálod velünk elhitetni, hogy ez volt a terv, hogy mindenki egy részeg szellemifogyatékost lásson, ahogy elhasal egy 6 éveseknek szánt legón?
Ugyanolyan vagy mint a “kollegáid” az egyik azt bizonygatja, hogy ö csak megjátszotta, hogy a macska seggét nyalogatja, a másik meg direkt színészkedésböl adta elö, hogy nyugtatóra iszik aztán örjöngve sír.
A harmadik sorstárad meg azt próbálta elöadni, hogy direkt volt szétszakadva a szaros boxeralsó rajta amikor felállt live közben a székröl.
Gondolom ha ennyire penge vagy a szineszkedésben ma simán hoznád a kifinomult, nagy dumás programozó srácor?
Élöben összesobsz valamit Java-ban, közben meg story-zol kicsit magyarázol a programozói munkáról stb ...
Gondolom menni fog nem? Elvileg te csak megjátszod a gyengeelmélyü alkoholista prolit?
Menni fog Sodi?
Te azt próbálod velünk elhitetni, hogy ez volt a terv, hogy mindenki egy részeg szellemifogyatékost lásson, ahogy elhasal egy 6 éveseknek szánt legón?
Ugyanolyan vagy mint a “kollegáid” az egyik azt bizonygatja, hogy ö csak megjátszotta, hogy a macska seggét nyalogatja, a másik meg direkt színészkedésböl adta elö, hogy nyugtatóra iszik aztán örjöngve sír.
A harmadik sorstárad meg azt próbálta elöadni, hogy direkt volt szétszakadva a szaros boxeralsó rajta amikor felállt live közben a székröl.
Gondolom ha ennyire penge vagy a szineszkedésben ma simán hoznád a kifinomult, nagy dumás programozó srácor?
Élöben összesobsz valamit Java-ban, közben meg story-zol kicsit magyarázol a programozói munkáról stb ...
Gondolom menni fog nem? Elvileg te csak megjátszod a gyengeelmélyü alkoholista prolit?
Menni fog Sodi?
Oct 13, 2019 14:10:02
-
Oct 13, 2019 14:18:52
Sneci az ehavi 160 ezres spórolásod hogy illeszkedik a napi 28 eurós terveidbe?
Oct 13, 2019 14:18:52
Nulladikos Snecologus
Oct 13, 2019 14:20:20
Sneci az ehavi 160 ezres spórolásod hogy illeszkedik a napi 28 eurós terveidbe?
5 euro illetve 12 euro az tesa.
Oct 13, 2019 14:20:20
broni
Oct 13, 2019 14:22:52
Gyors kérdés.
mér kelll cserélni?????????
Oct 13, 2019 14:22:52
Nulladikos Snecologus
Oct 13, 2019 14:32:09
Szerintem inkabb lsd trippeljen elöben :)
Oct 13, 2019 14:32:09
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 13, 2019 14:35:05
x9)
A végén még annyira kitágul a tudata, hogy megöli magát.
broni
Oct 13, 2019 14:35:37
5 óra munka eredménye:
szerintem ez shiker!!!!!!!!!!!!!!!
ja, nem 5 éves, hanem 37..............
Oct 13, 2019 14:35:37
sodi challenge
Oct 13, 2019 14:39:01
Sodi, józanul mindenki össze tudja rakni a legót, ez nem kunszt.
Menj le a szupermarketbe, vegyél egy üveg tízeurós whiskyt, és a legózásnál minden lépés után igyál egy kortyot. Ha sikerül így összeraknod, a trollok többet nem ugathatnak a szellemi képességeid miatt!
Menj le a szupermarketbe, vegyél egy üveg tízeurós whiskyt, és a legózásnál minden lépés után igyál egy kortyot. Ha sikerül így összeraknod, a trollok többet nem ugathatnak a szellemi képességeid miatt!
Oct 13, 2019 14:39:01
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2019 14:46:52
Sodi, józanul mindenki össze tudja rakni a legót, ez nem kunszt.
Erős hetyetye a tegnapi nap után. Szerintem még részeg sem volt.
Oct 13, 2019 14:46:52
sodi konteo
Oct 13, 2019 14:50:38
Nem értem ezt.
Visszajött a "raftingolásból" azóta nagy a rosszkedv, bevallott depresszió stb.
Shreck lehuzta megint, idejött hisztizni, hogy mekkora a spórolás mostmár és minden fasza.
Azóta még elköltött egy párszázat, részben használhatatlan szarokra.
Endre!
Szerintem te totál megbolondultál, a tragikus pénzügyeid, a tragikus vlogod, a tragikus életed, tegnap esti előadásod alatt többször megsajnáltalak, néztem a kopaszodó borzos, szöszmöszgatyás, kütyükuplerájban kuporgó görnyedt kis alakot, aki magában motyog és autista rikoltást hallat amikor összerak két legot..
Endre te nem vagy képes az önálló életre, ha nem változtatsz a mai nappal fogva, akkor hamarosan valami tragédiába fogod navigálni önmagad.
Shreck lehuzta megint, idejött hisztizni, hogy mekkora a spórolás mostmár és minden fasza.
Endre!
Szerintem te totál megbolondultál, a tragikus pénzügyeid, a tragikus vlogod, a tragikus életed, tegnap esti előadásod alatt többször megsajnáltalak, néztem a kopaszodó borzos, szöszmöszgatyás, kütyükuplerájban kuporgó görnyedt kis alakot, aki magában motyog és autista rikoltást hallat amikor összerak két legot..
Endre te nem vagy képes az önálló életre, ha nem változtatsz a mai nappal fogva, akkor hamarosan valami tragédiába fogod navigálni önmagad.
Oct 13, 2019 14:50:38
xray
(
x21)
Oct 13, 2019 14:51:42
x21)
Oct 13, 2019 14:51:42
Sodi, józanul mindenki össze tudja rakni a legót, ez nem kunszt.....
hát azért hetyetye Oct 13, 2019 14:51:42
tigris
Oct 13, 2019 15:03:38
endre , két kérdésem van.
1: Szerinted TE és mondjuk Shawn Kemp (https://www.youtube.com/watch?v=HQeMhYJe5JA) nem különböztök egymástól?
2: Miért veszel 100 000 forintért színes lámpát te debil? elég lenne, ha vennél 3 színes rajzlapot, és aokat variálnád a lámpa előtt, ha mindenképpen buziklubot idéző fényviszonyok között akarsz legózni
te fajankó
1: Szerinted TE és mondjuk Shawn Kemp (https://www.youtube.com/watch?v=HQeMhYJe5JA) nem különböztök egymástól?
2: Miért veszel 100 000 forintért színes lámpát te debil? elég lenne, ha vennél 3 színes rajzlapot, és aokat variálnád a lámpa előtt, ha mindenképpen buziklubot idéző fényviszonyok között akarsz legózni
te fajankó
Oct 13, 2019 15:03:38
Fuvolázó Kobold
Oct 13, 2019 15:04:36
Nem értem ezt.
Endre!
Endre!
Endre gyengeelméjű (valószínűleg a debilitás és az imbecilitás határán, valahol a kettő között), ami a kóros elmeállapotot alapozza meg. Ez nem betegség, hanem vele született rendellenesség a szellemi teljesítőképesség síkján.
Ehhez társul az oly' sokszor emlegett marfan szindróma is. Mozgászavar, motorikus diszfunkció stb.
Továbbá egy jelentős mániás depresszió is fennáll, ami viszont már az elmebetegséget alapozza meg.
Nem vagyok szakértő, de az érzelmileg közömbös állapota és az eltúlzott affektusai valószínűleg személyiségzavarra, és/vagy pszichopata vonásokra utalnak.
Ezen túl még egy valagnyi pszichés probléma, lelki defektus, szociális kihaltság.
Na szóval egy szó mint száz, Endre, nem kell megváltoznod. Neked újra kellene születned.
Oct 13, 2019 15:04:36
sodika
Oct 13, 2019 15:05:07
Azon törtem össze, hogy tervezhetek én társakkal bármit, érdemben csak teher lesz minden, a céljaimhoz kevés segítséget kapok.
Ezért pörgött fel az otthoni stúdió fejlesztése. Mert akkor magad uram.
Oct 13, 2019 15:05:07
sodika
Oct 13, 2019 15:06:09
Jaj már, a szép színek jók.
Kialakítók olyan settinget, ami szép.
Oct 13, 2019 15:06:09
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 13, 2019 15:06:43
x1)
Kivalo dontes. Bassz meg el egy kis penzt a sporolas jegyeben, alig varom a napi 1 euros limitet.
Hany eve elsz mar kulfoldon? Tomeny autizmus hogy meg mindig mindent forintba szamitgatsz at.
Fekete bikapata
Oct 13, 2019 15:10:49
Gyagyás, szerintem a formátumon ne változtass!
Tökéletes kontent neked ez, mely egyszerre izgalmas és mozgalmas; hihetetlen fordulatokkal, merész lazasággal vegyítve!
Fasza minden!
Pimaszul elegáns és szemtelenül jóképű vagy! ;)
Egyedül az a fránya technológia nem tetszik...
Kellene még pár, nézőket csalogató, donatelésre hangoló lampion! Közeleg a karácsony, már most rakd ki az égősorokat a falra!
Az ütemesen villódzó fények, a szivárvány összes színében pompázó égők LSD-trip hangulatot árasztva hipnotizálják a nézőt!!!
Hihetetlen anime effektust lehet így elérni!
Plusz még 4-5 kamerát ajánlok!
Mi a fasznak vetted azt a kibaszott drónt???
Repkedhetne a fejed felett, pasztmek!!!
Továbbá az öledbe is rakhatnál kamerát, hogy még jobb szögből láthassuk a műsort!!!
Hatástöbbszörözés, hahó!
Még legalább 500 ojrót kell ráköltened, (szerény számításaim szerint) úgy alsó hangon, de megéri!
De vehetnél még három ilyen LEGO autót, leülnétek négyen (az Ogre, RGL és törpspa) az asztalhoz és versenyeznétek, hogy ki tudja hamarabb megépíteni! ;)
A győztesé lehetne a busz, meg 6 doboz Becks!
Az utóbbi fosná a pénzt, piszony!
(Talán a régóta vágyott masztiparty is összejönne utána, természetesen szigorúan kamerákon kívül!)
Annyi néző lenne, hogy ihajj!
Szívesen!!!
Tökéletes kontent neked ez, mely egyszerre izgalmas és mozgalmas; hihetetlen fordulatokkal, merész lazasággal vegyítve!
Fasza minden!
Pimaszul elegáns és szemtelenül jóképű vagy! ;)
Egyedül az a fránya technológia nem tetszik...
Kellene még pár, nézőket csalogató, donatelésre hangoló lampion! Közeleg a karácsony, már most rakd ki az égősorokat a falra!
Az ütemesen villódzó fények, a szivárvány összes színében pompázó égők LSD-trip hangulatot árasztva hipnotizálják a nézőt!!!
Hihetetlen anime effektust lehet így elérni!
Plusz még 4-5 kamerát ajánlok!
Mi a fasznak vetted azt a kibaszott drónt???
Repkedhetne a fejed felett, pasztmek!!!
Továbbá az öledbe is rakhatnál kamerát, hogy még jobb szögből láthassuk a műsort!!!
Hatástöbbszörözés, hahó!
Még legalább 500 ojrót kell ráköltened, (szerény számításaim szerint) úgy alsó hangon, de megéri!
De vehetnél még három ilyen LEGO autót, leülnétek négyen (az Ogre, RGL és törpspa) az asztalhoz és versenyeznétek, hogy ki tudja hamarabb megépíteni! ;)
A győztesé lehetne a busz, meg 6 doboz Becks!
Az utóbbi fosná a pénzt, piszony!
(Talán a régóta vágyott masztiparty is összejönne utána, természetesen szigorúan kamerákon kívül!)
Annyi néző lenne, hogy ihajj!
Szívesen!!!
Oct 13, 2019 15:10:49
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 13, 2019 15:14:14
x7)
Na most akkor ezek után, mi a faszt csinálhat ez a balfasz a munkahelyén kialvatlanul, másnaposan???
Senior programkódszinező! (lásd sodi blog vagy andinak címzett színes levelek)

moshe dayan
(
x2)
Oct 13, 2019 15:15:05
x2)
Azon törtem össze, hogy tervezhetek én társakkal bármit, érdemben csak teher lesz minden, a céljaimhoz kevés segítséget kapok.
mivan bemondtak a cigok, hogy ugrott a penz?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 13, 2019 15:18:16
x1)
Minek, oktober van, indul a twitch istallo.
Tedd ki az excelt pup, hadd lassuk mennyi a napi limit. Minuszban vagy mar ev vegeig?
-
Oct 13, 2019 15:19:06
Hogy törtél össze? Depis lett a sodi?
Akkor nem fogja fosni s miskolci tvicstálló?
Oct 13, 2019 15:19:06
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 13, 2019 15:25:15
x1)
Mennyit basztal el az olra eddig?
A 30k tartozasbol mennyi ment a cigokra? Ugy egyharmada legalabb, mi?
Te vilag balfasza.
A 30k tartozasbol mennyi ment a cigokra? Ugy egyharmada legalabb, mi?
Te vilag balfasza.
broni
Oct 13, 2019 15:40:01
A végén még annyira kitágul a tudata, hogy megöli magát.
én tartom a gyászmisét, a csuhában!!!!!!!!!!donatet elfogadok!!!!!!!!ugye a költségek..., új fakereszt, stb.
a kurva anyámat, nem szartam a szavazófülkébe((((((
Oct 13, 2019 15:40:01
-
Oct 13, 2019 15:40:52
De neked nem társaid vannak, hanem emberek, akiket használni akarsz. Mégis ki engedné, hogy egy debil használja a céljai eléréséhez? Az utolsó cigó is leveszi, hogy csak használni akarod. Ezért végül téged használnak.
Oct 13, 2019 15:40:52
xray
(
x21)
Oct 13, 2019 15:51:43
x21)
szóval, márkica kiesett végleg a pikszisből? hogy mi mennyire meglepődtünk ... xd Ezért pörgött fel az otthoni stúdió fejlesztése. Mert akkor magad uram.
Mr.Montana
Oct 13, 2019 16:12:59
Ha Schrekk kibassza a recskást otthonról, a cuccaiért ki fog menni? Stipi-stopi ledlámpák.
Oct 13, 2019 16:12:59
kripli figyelő
(
x12)
Oct 13, 2019 16:15:13
x12)
Most akkor hol van az otthonod hazaáruló?Ezért pörgött fel az otthoni stúdió fejlesztése. Mert akkor magad uram.
sodika
Oct 13, 2019 16:20:20
szóval, márkica kiesett végleg a pikszisből? hogy mi mennyire meglepődtünk ... xd
Nem. De rá is érvényes, hogy most gondolkodom. Januárig meg kialakul valami terv a fejemben. Addig a stúdiót csinosítgatom.
Oct 13, 2019 16:20:20
símanó
(
x3)
Oct 13, 2019 16:23:33
x3)
Most akkor hol van az otthonod hazaáruló?
főszabály szerint mindig az íróasztal alatti hálózsákban, egyéb esetben egy szétfingott kanapén
sodika
Oct 13, 2019 16:24:05
Mármint nem Márk személyén gondolkodom, hanem azon, miként folytatható jövőre ez a videózás, ha azt akarom, hogy értelme is legyen.
Oct 13, 2019 16:24:05
Érdeklődő
(
x6)
Oct 13, 2019 16:24:22
x6)
Pedig igazán szép pár voltatok... :(
-
Oct 13, 2019 16:25:05
gondolkodási képességeidet mutatja a flokk eddig feliratkozóinak száma. ja meg ahogy össze tudtad rakni a legót.
Oct 13, 2019 16:25:05
broni
Oct 13, 2019 16:26:04
Ha Schrekk kibassza a recskást otthonról, a cuccaiért ki fog menni? Stipi-stopi ledlámpák.
enyémegk az análbloginok meg dildók!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2019 16:26:04
Trash csoport
Oct 13, 2019 17:10:03
Mármint nem Márk személyén gondolkodom, hanem azon, miként folytatható jövőre ez a videózás, ha azt akarom, hogy értelme is legyen.
Adtunk már tanácsot mi legyen hete
Oct 13, 2019 17:10:03
sodika
Oct 13, 2019 17:15:23
Én is pont most értem el Teitch-en a 100 követőt. Lehet, hogy a jó kép -vagy hangminőség nem elég, de előfeltétel ahhoz, hogy ne pont azért ne kövessenek be téged, mert szar a minőség.
Oct 13, 2019 17:15:23
Fuvolázó Kobold
Oct 13, 2019 17:18:44
Én is pont most értem el Teitch-en a 100 követőt. Lehet, hogy a jó kép -vagy hangminőség nem elég, de előfeltétel ahhoz, hogy ne pont azért ne kövessenek be téged, mert szar a minőség.
Segítek, Fifim. Ezt normális ember így mondja:
Már van 100 feliratkozóm. Ebbem szerintem az is közrejátszik, hogy jó a kép- és hangminősége a csatornámnak.
Oct 13, 2019 17:18:44
Fb magyar moderator
Oct 13, 2019 17:20:58
Egy mondatban foglald mar ossze miert kovessenek be? Es ne a kepminoseget emlegesd.
Oct 13, 2019 17:20:58
Brian
(
x2)
Oct 13, 2019 17:33:14
x2)
egyébként pont a szar minőség miatt követnek, mármint nem a technikai, hanem tartalmi szempontból, még sosem láttak ekkora retardot, mint te
xray
(
x21)
Oct 13, 2019 17:34:07
x21)
Oct 13, 2019 17:34:07
milyen folytatásról beszélsz, te féleszű? még el sem kezdtétek. xd Oct 13, 2019 17:34:07
-
Oct 13, 2019 17:35:01
szerintem nem sokat gondolkodj rajta. Legegyszerubb ha befejezed a picsaba. Rajtad a technika sem segit. Ha lenne ehhez a vlogos bohockodashoz egy minimalis tehetseged akkor egy zseblampaval es telfonnal is szorakoztato videok keszulnenek, de soha nrm leszel Magyarosi (pedig o sem egy nagy durranas) Oct 13, 2019 17:35:01
sodika
Oct 13, 2019 17:43:51
Pont azon kell gondolkodni, hogy ezek az utazások nem segítettek. De a válasz nem az utazás hiánya, hanem megtervezése.
Oct 13, 2019 17:43:51
púpcsali
Oct 13, 2019 17:54:14
Púp, komolyan kidobod a legóautót? legalább odaadnád egy kisgyereknek. Bármelyik 7 éves nagyon örülne neki (ki is tudná rakni)
Úgyis az óvóda körül szoktál ólálkodni a ballonkabátodban, legközelebb vidd magaddal a legót
Úgyis az óvóda körül szoktál ólálkodni a ballonkabátodban, legközelebb vidd magaddal a legót
Oct 13, 2019 17:54:14
sodika
Oct 13, 2019 17:54:40
Nem. Ma folytatom.
A hét folyamán kirakjuk.
A hét folyamán kirakjuk.
Oct 13, 2019 17:54:40
Fekete bikapata
Oct 13, 2019 17:56:14
Nem. Ma folytatom.
A hét folyamán kirakjuk.
A hét folyamán kirakjuk.
Jövő héten
Oct 13, 2019 17:56:14
broni
Oct 13, 2019 18:00:03
Nem. Ma folytatom.
A hét folyamán kirakjuk.
sreckkel???egyedül nem megy??????? A hét folyamán kirakjuk.
Oct 13, 2019 18:00:03
Rémálom a szigony utcából
Oct 13, 2019 18:01:13
A tvics studio most akkor magyarorszagon epul?
Oct 13, 2019 18:01:13
púpcsali
Oct 13, 2019 18:01:16
csak ne 11 -kor kezdődjön, a trollok többsége dolgozik (veled ellentétben), Hahó
Oct 13, 2019 18:01:16
Kémlégy
(
x2)
Oct 13, 2019 18:03:24
x2)
Pont azon kell gondolkodni, hogy ezek az utazások nem segítettek. De a válasz nem az utazás hiánya, hanem megtervezése.
Persze hogy nem segítettek, mert Európa uncsi, a fapadosok korában nem nagy szám Olaszország vagy Lengyelország. Hawaii-ra kéne mennetek Márkkal, az lenne a nagy durranás!
Kémlégy
(
x2)
Oct 13, 2019 18:05:37
x2)
Nem. Ma folytatom.
A hét folyamán kirakjuk.
A hét folyamán kirakjuk.
Kérd meg az ogrét, hogy rakja ki veled lájvban.
Bármit kér érte, a trollok kifizetik.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 13, 2019 18:09:58
x6)
na, én szavaztam jobbik(pol mester), momentum a listán, meg valami függgetlen csávó, azt se tom, kicsoda. nem fideszes.
herr Biersack
Oct 13, 2019 18:11:03
A hét folyamán kirakjuk.
punktgenau!
Oct 13, 2019 18:11:03
pestibroni
Oct 13, 2019 18:11:34
Én Berkire szavaztam!
Oct 13, 2019 18:11:34
broni
Oct 13, 2019 18:15:10
Én Berkire szavaztam!
ha nem büdös vidéki tahó lennék, én is rászavaztam vóna kexcik!!!!!!!!!!!úriember!!!!!!!!!
Oct 13, 2019 18:15:10
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 13, 2019 18:15:58
x6)
Jaj már, a szép színek jók.
ha középen lóg a hullád egy kötélen rózsaszín fényekkel megvilágítva, fehér zokniban, az olyan szép lenne, h Márknak is tetszene!
broni
Oct 13, 2019 18:24:25
Oct 13, 2019 18:24:25
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 13, 2019 18:25:58
x6)
broni
Oct 13, 2019 18:40:00
Oct 13, 2019 18:40:00
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 13, 2019 18:41:22
x6)
Free Hannibal Lecter!
egyik néző
Oct 13, 2019 18:47:23
Nem gondolod hogy vasárnap éjjel 11kor kezdesz ugye?
7-8? Mikor?
7-8? Mikor?
Oct 13, 2019 18:47:23
-
Oct 13, 2019 18:47:39
de segithettek volna, de utifilmjeidbol soha nrm derult ki soha semmi erdekes csak az hogy mit zabaltal es pialtal. De ennek valoszinuleg azaz oka hogy te magad sem vagy erdekes Oct 13, 2019 18:47:39
broni
Oct 13, 2019 18:51:11
Free Hannibal Lecter!
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 13, 2019 18:51:11
símanó
(
x3)
Oct 13, 2019 18:56:05
x3)
ha nem büdös vidéki tahó lennék, én is rászavaztam vóna kexcik!!!!!!!!!!
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2019 19:02:35
Baszki, te tényleg egy hetet tervezel arra, hogy összerakj egy legóautót, ami másnak 30 percbe telne?
És azon az etén kezded, amikor minden zsidó az ATV-t nézi, hogy a kurvapecért vagy az alkalmatlan megválasztották-e?
Teljesen hülye vagy?
És azon az etén kezded, amikor minden zsidó az ATV-t nézi, hogy a kurvapecért vagy az alkalmatlan megválasztották-e?
Teljesen hülye vagy?
Oct 13, 2019 19:02:35
broni
Oct 13, 2019 19:06:59
az kommenista!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2019 19:06:59
Orbán Viktor
Oct 13, 2019 19:07:43
Taplós vagy Puzsér!
közpénz, kurvák, kokain, faszverés!
Oct 13, 2019 19:07:43
broni
Oct 13, 2019 19:12:31
index.hu/kulfold/2019/10/13/egy_pedofil_560_kilometert_gyalogolt_aldozatahoz_aki_valojaban_rendor_volt/
de miért gyalog???????????????nemértem
de miért gyalog???????????????nemértem
Oct 13, 2019 19:12:31
-
Oct 13, 2019 19:16:33
Gagyi helyekre mész az a baj. Menjél Japánba, Ausztráliába, Új-Zélandra, Chilébe. Minél messzebb annál több néződ lesz. Spóroltál az utazásokon ez hiba volt.
Oct 13, 2019 19:16:33
Nézők
Oct 13, 2019 19:26:58
Érdektelen, unalmas perverz faszmutagató buzeráns vagy, az a baj.
Oct 13, 2019 19:26:58
-
Oct 13, 2019 19:49:27
Mikor kezdődik a Live? Ma is autózunk? Kipróbálunk másik autót is a Dirt-ben?
Oct 13, 2019 19:49:27
-
Oct 13, 2019 19:50:06
most még nem késő jól felhasználni a tartalékokat a nézettség érdekében. nézzél ki egy akciós repjegyet egy távoli helyre, és vedd meg most! pl. japánban most hurrikán van, megdobná a nézettséget a katasztrófa vlog!
Oct 13, 2019 19:50:06
broni
Oct 13, 2019 20:11:39
youtu.be/iETTEmVgBtw
ez a zene, szavazópolgárok
Itt minden olyan hideg
Itt minden olyan sötét
Úgy emlékszem, mint egy álomról
Az idő sarkában
A diabolikus alakzatok úsznak
Ki a sötétből
Emlékszem, itt volt, ahol meghalok
A fagyos hold követésével
Megint este van
Éjszaka gyönyörű vagy
Kérem az éhség
Az élő emberek
Éhség éjszaka
Kövesse hívását
Kövesse a fagyos holdot
A sötétség egyre növekszik
Megnyílik az örökkévalóság
A temető újra kigyullad
Mint az ősi időkben
A bukott lélek meghal a lépéseim mögött
ez a zene, szavazópolgárok
Itt minden olyan hideg
Itt minden olyan sötét
Úgy emlékszem, mint egy álomról
Az idő sarkában
A diabolikus alakzatok úsznak
Ki a sötétből
Emlékszem, itt volt, ahol meghalok
Megint este van
Éjszaka gyönyörű vagy
Kérem az éhség
Az élő emberek
Éhség éjszaka
Kövesse hívását
Kövesse a fagyos holdot
A sötétség egyre növekszik
Megnyílik az örökkévalóság
A temető újra kigyullad
Mint az ősi időkben
A bukott lélek meghal a lépéseim mögött
Oct 13, 2019 20:11:39
Pálffy Ilona
Oct 13, 2019 20:48:23
Endre, azt ígérte, hogy reggel indulhatunk, az 100%! Erre már megint lehalt ez a szar, és még háttérszínt se lehet választani! Csináljon már valamit, ne aludjon!
Oct 13, 2019 20:48:23
-
Oct 13, 2019 20:55:45
hol a hétvégére ígért vekni flokk?
Oct 13, 2019 20:55:45
broni
Oct 13, 2019 20:56:33
sodi, rakd el a faszod!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2019 20:56:33
szebasztiánka
Oct 13, 2019 21:03:36
Megy ezerrel össze-vissza a politikai posztok megosztása a facebook falon, nem lesz ebből se vlog, se live ma.
Oct 13, 2019 21:03:36
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Minden más szerepjátszás.
A 4 nm-en leélt magányos, gyermeteg élet mennyi tapasztalattal gazdagít, te berlini Elon Musk?