azzal, hogy fizettél, elismerted a sérelem okozását
Brian Tracy-t meg az Ószövetséget, de még a Mein Kampf-ot is kiadják nyomtatásban, hát nem lehet hülyeség benne.
hogy mit tiltottål meg te fasz?
mutasd az iteletet ahol irva vagyon gyagyås tiltott :-)))
Ekkora csicska te sem lehetsz!!! Mit tiltottál te meg, te világ balfasza?!
Személyhez fűződő jogot sértettél, buzika. EZ JOGSÉRTÉS, még a te elbaszott autista vilagodban is. Na ezért viszont a kártérítést a nyanya nem a bíróságon érvényesítette, hanem behajtotta rajtad bírósági eljáráson kívül. Tehát kedves faszverő köcsög incel cigányidomár retard, te KÁRTÉRÍTÉST FIZETTÉL, önként és dalolva, mert JOGSÉRTÉST KÖVETTÉL el.
1) annyira kurva hülye vagy a joghoz, hogy jogsértő magatartást tanúsítasz.
2) akkora jogász vagy, hogy ha belengetik neked a pert, akkor fizetsz mint a pinty. Kérdés nélkül.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
viritsd te gyagya, vagy ez is ugy van mint jogositvånyod?
gondolom legyintettek, hogy jóvan hülyegyerek, csak tejelj xD
Hiába masnizgatod, buzika! A peren kívüli megállapodásban annak nevezed, aminek akarod a jogsértést. Ha tanultál volna polgárt vagy büntit, akkor tudhatnád, hogy az egyes jogintézményeket nem a címük és nevük, hanem a tartalmuk alapján kell elbírálni. Te geci ostoba barom. Tök mindegy hogy mit masnizgatsz. Ezért buktok bazdmeg sorra a bíróságokon, mert azt hiszitek kurva okosak vagytok a nagy szinonima gyártó ordas pofáitokkal. De rühellek én
te nagyon fasz, ha birosågi itelet van arrol, hogy fizetsz akkor azert fizetsz mert törvenybe utközö dolgot tettel, jogot sertettel, ennyire egyszeru ez. az, hogy te elebe mentel az iteletnek az jellemzö, lehet a biro csak 50,000 itelt volna meg, igy jårtål te jogtudos.
a jog nem ismer morális vétket. az erkölcs a jogon túl van. olyan buta vagy, hogy nincsenek rá szavak.
hát azért hetyetye ;)
LOL, legalább lehet majd kérdezgetni, hogy mikor lesz az első kapavágás. Jövő héten.
A peren kívüli megegyezéssel automatikusan elismered, hogy elkövetted az adott jogsértést. Lehet, hogy a törvény betűje nem így fogalmaz, de a társadalmi megítélés 100%-ig ez. Azok állapodnak meg peren kívül, akik tudják, hogy a bíróság is elmeszelné őket.
Jövő héten
Jól van sodika :DDD téged csak az nem rakott inasba, aki nem akart. 120 ezer kártérítést perkáltál, jogsértés miatt. Te balfasz. Jogilag legyőztek.
Ez a hited a rohadó fogaidon, a púpodon és az igénytelenségeden nem változtat. Apropó, ha akkor Spíler vagy jogilag, miért nem végzel el egy jogi egyetemet?
Si vis pacem, para bellum
Es a twitchnek is boviteni kellett a szerverparkjat miota streamelsz te contentguru.
azt tegyük még hozzá, a czenki mamának úgy fizettél kártérítést, hogy nemhogy el sem kezdődött a polgári per ellened, de még a büntetőeljárásban sem állapították meg a bűnösségedet.
"jáj, czenki nyényi, ny tessék engem bánytani, inkább fiszetyek".
te szuperentitás, teee.:)))
de akkor miért fizetsz még a per megkezdése előtt a felperesnek? ezt neméjtyem...
Barátnő projekt hogy áll, Gyagyás?
HALLOD? HALLOD?
Szuper Bé meg tüdőcske
Az anyja nem engedte a jogi egyetemet! Hahó!
Csajozásra is volt elég időd, mégis nulla eredményt tudsz felmutatni. Nem, Andi nem volt a csajod.
Válaszolj a kérdésre: Mikor tervezel családot alapítani?
Szuper Bé meg tüdőcske
ami szintén hatalmas sikertörténet lett!
czenki mamát még hamis vádért is feljelentetted, azzal is elhajtottak a gecibe.
Faszt sem érdekli te nagyon hülye
tehát igaz, hogy a hamis váddal elhajtottak a gecibe. azt úgy mondják egyébként, hogy viszonvád, nem pedig viszontkereset, te jogilag műveletlen szuperentitás. és azzal is ugyanúgy elhajtottak volna a gecibe. így még nagyobb czenki mama győzelme.
Azért érdekes, hogy a normális dolgokra nincs időd a németezés miatt, a fütyizésre viszont van.
és a panaszoddal is elhajtottak a gecibe.
nem, te a stressznélküli nyugi érdekében bármibe belemész.
balek faty
hát azért hetyetye
natürlich!
Hogy mit akartál, te ütődött? Endre, az isten basszon meg, régen toltál ilyen showt. Ugya tegnap beröffent a mániás szakasz, igaz? Hétvégéig azért sikerül elkerülni a depikét?
Nem, én polgári jogból tartottam neki órákat.
Remélem figyelt.
Lófasz és esti fény.
Hejj Oppenheimer, hejj Teller!!!
hát azért hetyetye
paszmek, ezen röhögök tegnap óta
hát, kedves frei úr, már a fradi -dózsa se a régi....semmmi tömegverekedés, randalírozás(((((((((((
Ott forgatjuk a következő Star Wsrs trilógiát!
A Mos Eisley kantinjelenetét bármelyik brosodi kocsmában le lehet forgatni.
És van egy ilyen nyomorék zsidógyerek, aki fizeti a statiszták fogyasztását, hahó!
hát azért hetyetye
gyártsad a bombákat, kicsi kövér komcsi!!!!!!!!!
Berlinben még a PHP programozók több mint fele is szarabbul keres nálam. Ez egy szegény város. A pesti egy főre jutó GDP az itteni másfélszerese.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ezt már egyszer megcáfoltuk, te ostoba baromállat.
hát azért hetyetye
Úgy tudnálak atyailag nyakon baszni, hogy leszakad a fejed. Te nem lehetsz ekkora barom. Direkt hergeled a trollokat, ugye? :)
Meg is érdemled, hogy tövig le legyél szopatva. :) Szuper-entitás, mi?
Képzelem, ahogy görnyedsz a padban, és hetyetyézel...
- Nyah, bírónő, hehe, deh most ezt nem éjtem...
Te világ balfasza.
Jól van látom teljesen alászállt az autiköd. Jó lesz ez recskás. Ilyenkor szokott egy nagyobb volumenű faszerdőbe való keveredés összejönni, illetve hamarosan várható egy kis vásárlásocska is. Hajrá Fifi!
debilke, ha összerántanád a retard bandádat, és eljátszanátok ILYENEKET (más értelmes dolga egyébként sincs egyiknek se), az nemzetközileg is fosná a pénz (komolyan!)
sneci a kollégáid a cégnél kb másfél-háromszor annyit kapnak mint te. téged az előírás miatt tartanak, hisz nem értesz semmihez. bárki hasznosabb nálad, ha munkáról van szó. a fogyipapírod miatt alkalmaznak csak minimálbéren, az adójóváírás miatt gyak. nullában vagy és kipipálták a kripli/szefós törvényt.
Ez az, ne magyarázd már meg, hogy egy végzettséggel rendelkező programozó 2200 nettót keres...
Te egy technikusi bérért dolgozol, vagy még azért sem...
Az eszedbe jutott már, hogyha diplomáztál volna, akkor most sokkal több zsetonból tudnál skálázgatni? Vagy boldogít a tudat, hogy a magyar átlagkereset felett vagy? Ez kielégít s megnyugtat?
Én nem érezném magam biztonságban a helyedben, bár mondjuk egy kibaszott csótánynak, mint te, ez maga lehet a mennyország.
hehe
Hát ez technikailag tűpontos és pimaszul egyszerű megoldás: ha lefizeted és nem lesz per, akkor el sem lehet veszteni!
Faszom
Mit? A bérstatisztikát?
Endre, jól hallom, tényleg leiskolázott egy fogatlan öregasszony????
Faszom
Ez a kőkemény tény.
És már csak ez, mert a fászod meg nem áll fel csipkés...
Faszom
Idióta vagy, lásd a linket alább. 66e eur + 5000 bónusz - ez az átlag
Ez 1.9 millió forintnak felel meg.
www.glassdoor.com/Salaries/berlin-senior-software-engineer-salary-SRCH_IL.0,6_IM1020_KO7,31.htm
hazugság. kőkemény tény, hogy bizony szarul keresel, mert szar munkaerő vagy. a fogyatékospapírod miatt lehetsz ott, ahol, de így kevesebb pénzt kapsz. ráadásul van kinn 30000 euró tartozásod, MAgyarországon meg olyan 8 millió
Ki az a Senior akárki? Milyen végzettsége van? Ne angolnázgass már, konkrétumokban beszéljünk.
hehe
Idióta. PHP nyelvet nézd.
Hol érint engem, mennyit keres egy C++ vagy Java fejlesztő? Előbbi nem vagyok, utóbbi is csak kezdek lenni.
Miért, már elolvastad az előszót a java könyvben?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
"A pesti egy főre jutó GDP az itteni másfélszerese."
GDP/capita 36 798 euro BERLIN
GDP/capita 24 454 euro BUDAPEST
hát azért hetyetye
és???
ezt írtad, te kretén:
Te retardált ocsmány féreg geciszívattyú, aki a válasz gombot sem tudja használni, ezek szerint a DZSÍDÍPI értelmével sincs tisztában, csak használja, te aljadék retkes állat, te égetnivaló ganaj, hogy dögöljél meg!
hát azért hetyetye
Ha nagyon jó béred van, miért egy leharcolt lakás lepukkant kisszobájában tengeted az életed?
-
Oct 21, 2019 09:37:32
Nem csak a kártérítés, de a sérelemdíj kifejezést is megtiltottam. Az volt a cél, hogy jogsértés megállapítása nélkül jöjjek ki minden ügyből, és ez SIKERÜLT.
azzal, hogy fizettél, elismerted a sérelem okozását
Oct 21, 2019 09:37:32
-
Oct 21, 2019 09:37:58
A kiegészítőivel együtt 130.
Hülyeség olyat írni, hogy hülyeség lenne megvenni egy olyan kiegészítőt, amit árulnak. Nyilván azért árulják, és azért fejlesztették ki, mert gyakorlati haszna van.
Hülyeség olyat írni, hogy hülyeség lenne megvenni egy olyan kiegészítőt, amit árulnak. Nyilván azért árulják, és azért fejlesztették ki, mert gyakorlati haszna van.
Brian Tracy-t meg az Ószövetséget, de még a Mein Kampf-ot is kiadják nyomtatásban, hát nem lehet hülyeség benne.
Oct 21, 2019 09:37:58
Örebro
(
x17)
Oct 21, 2019 09:43:50
x17)
Nem csak a kártérítés, de a sérelemdíj kifejezést is megtiltottam. Az volt a cél, hogy jogsértés megállapítása nélkül jöjjek ki minden ügyből, és ez SIKERÜLT.
hogy mit tiltottål meg te fasz?
mutasd az iteletet ahol irva vagyon gyagyås tiltott :-)))
Mániás Szakasz
Oct 21, 2019 09:44:33
Ekkora csicska te sem lehetsz!!! Mit tiltottál te meg, te világ balfasza?!
Személyhez fűződő jogot sértettél, buzika. EZ JOGSÉRTÉS, még a te elbaszott autista vilagodban is. Na ezért viszont a kártérítést a nyanya nem a bíróságon érvényesítette, hanem behajtotta rajtad bírósági eljáráson kívül. Tehát kedves faszverő köcsög incel cigányidomár retard, te KÁRTÉRÍTÉST FIZETTÉL, önként és dalolva, mert JOGSÉRTÉST KÖVETTÉL el.
1) annyira kurva hülye vagy a joghoz, hogy jogsértő magatartást tanúsítasz.
2) akkora jogász vagy, hogy ha belengetik neked a pert, akkor fizetsz mint a pinty. Kérdés nélkül.
Oct 21, 2019 09:44:33
xray
(
x21)
Oct 21, 2019 09:45:16
x21)
A kiegészítőivel együtt 130.
mint például a guminőnek. meg lennék lepve, ha nem fordult meg a vekniben egynek a beszerzése. vagy már titokban megvetted és esténként vad bulikat csapsz vele? Hülyeség olyat írni, hogy hülyeség lenne megvenni egy olyan kiegészítőt, amit árulnak. Nyilván azért árulják, és azért fejlesztették ki, mert gyakorlati haszna van.
-
Oct 21, 2019 09:46:09
Miért pénzeled folyamatosan a zsidókat? Sas tanár úr (judaika múzeum szponzorálása), géntolvajok, most meg a zsidó bankok felé fizetett büntetőkamat.
Oct 21, 2019 09:46:09
sodika
Oct 21, 2019 09:49:26
Nem sértettem jogot. A megállapodásban világosan le van írva, hogy nem vagyok hajlandó semmiféle jogsértést elismerni, csak morális vétket.
Oct 21, 2019 09:49:26
Örebro
(
x17)
Oct 21, 2019 09:51:08
x17)
Nem sértettem jogot. A megállapodásban világosan le van írva, hogy nem vagyok hajlandó semmiféle jogsértést elismerni, csak morális vétket.
viritsd te gyagya, vagy ez is ugy van mint jogositvånyod?
-
Oct 21, 2019 09:53:13
gondolom legyintettek, hogy jóvan hülyegyerek, csak tejelj xD
Oct 21, 2019 09:53:13
xray
(
x21)
Oct 21, 2019 09:53:36
x21)
Oct 21, 2019 09:53:36
hazudsz. Oct 21, 2019 09:53:36
Mániás Szakasz
Oct 21, 2019 09:53:40
Hiába masnizgatod, buzika! A peren kívüli megállapodásban annak nevezed, aminek akarod a jogsértést. Ha tanultál volna polgárt vagy büntit, akkor tudhatnád, hogy az egyes jogintézményeket nem a címük és nevük, hanem a tartalmuk alapján kell elbírálni. Te geci ostoba barom. Tök mindegy hogy mit masnizgatsz. Ezért buktok bazdmeg sorra a bíróságokon, mert azt hiszitek kurva okosak vagytok a nagy szinonima gyártó ordas pofáitokkal. De rühellek én
Oct 21, 2019 09:53:40
Örebro
(
x17)
Oct 21, 2019 09:54:40
x17)
te nagyon fasz, ha birosågi itelet van arrol, hogy fizetsz akkor azert fizetsz mert törvenybe utközö dolgot tettel, jogot sertettel, ennyire egyszeru ez. az, hogy te elebe mentel az iteletnek az jellemzö, lehet a biro csak 50,000 itelt volna meg, igy jårtål te jogtudos.
-
Oct 21, 2019 09:56:09
a jog nem ismer morális vétket. az erkölcs a jogon túl van. olyan buta vagy, hogy nincsenek rá szavak.
Oct 21, 2019 09:56:09
kripli figyelő
(
x12)
Oct 21, 2019 09:56:41
x12)
Oct 21, 2019 09:56:41
Akkor dobd fel a netre a papírt,vagy megint csak hazudozol. Oct 21, 2019 09:56:41
símanó
(
x3)
Oct 21, 2019 10:07:06
x3)
mint például a gumiNŐnek.
hát azért hetyetye ;)
-
Oct 21, 2019 10:07:38
sneci mikor láthatjuk a flokkban azokat a videókat, amelyekért 40 ezret fizettél márkcicának? vagy már ezt is át akarod masnizni, hogy te nem is a videókért fizettél, hanem azért, hogy márkcica jól érezze magát a pénzeden?
Oct 21, 2019 10:07:38
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 21, 2019 10:36:17
A tegnapi flokkban, 3:00 után:
Az okosóráján nem fut az alkalmazás, amivel irányítani lehet a csodalámpát, ezért majd ő leprogramozza, és pénzért fogja árulni.
Next level facepalm.
Az okosóráján nem fut az alkalmazás, amivel irányítani lehet a csodalámpát, ezért majd ő leprogramozza, és pénzért fogja árulni.
Next level facepalm.
Oct 21, 2019 10:36:17
xray
(
x21)
Oct 21, 2019 10:39:10
x21)
Next level facepalm.
az ország összes telefonjáról lehet majd irányítani, a nézők fognak vele szórakozni. xd Az okosóráján nem fut az alkalmazás, amivel irányítani lehet a csodalámpát, ezért majd ő leprogramozza, és pénzért fogja árulni.
Next level facepalm.
-
Oct 21, 2019 10:39:37
Next level facepalm.
Next level facepalm.
LOL, legalább lehet majd kérdezgetni, hogy mikor lesz az első kapavágás. Jövő héten.
Oct 21, 2019 10:39:37
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 21, 2019 10:42:34
x37)
A peren kívüli megegyezéssel automatikusan elismered, hogy elkövetted az adott jogsértést. Lehet, hogy a törvény betűje nem így fogalmaz, de a társadalmi megítélés 100%-ig ez. Azok állapodnak meg peren kívül, akik tudják, hogy a bíróság is elmeszelné őket.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 21, 2019 10:47:15
x37)
A lényeg az, hogy Czenki mama elkente a szádat a bíróságon, te pedig fizettél neki, mint a katonatiszt. Akárhogy is masnizod, ez bizony vereség a javából. Nem vagy te jogilag erős, csak egy kontár hobbijogász, akivel mindenki feltörli a padlót. Nem véletlenül nem provokálsz már pereket magad ellen. Mostanra te is rájöttél, hogy ha bemész egy tárgyalóterembe, akkor ott faszt tesznek a szádba. Ezért csicskulsz az ogrénak és ezért csicskultál be Omának is a legecizett festmény után. Inkább kifizettél habisztire egy valag pénzt, több millió forintot, mintsem hogy bíróság elé vitted volna az ügyet. Erről szól a SoDi jogi karrierje bizony: sorozatos csicskulásokról.
-
Oct 21, 2019 10:55:58
ezért majd ő leprogramozza, és pénzért fogja árulni.
Jövő héten
Oct 21, 2019 10:55:58
sodika
Oct 21, 2019 10:56:00
Én jogilag legyőzhetetlen szuperentitás vagyok.
Oct 21, 2019 10:56:00
xray
(
x21)
Oct 21, 2019 10:58:33
x21)
Oct 21, 2019 10:58:33
meg isten, te gumiszoba érett kretén. Oct 21, 2019 10:58:33
Fuvolázó Kobold
Oct 21, 2019 10:58:57
Jól van sodika :DDD téged csak az nem rakott inasba, aki nem akart. 120 ezer kártérítést perkáltál, jogsértés miatt. Te balfasz. Jogilag legyőztek.
Oct 21, 2019 10:58:57
Frei Tamás
(
x1)
Oct 21, 2019 11:04:35
x1)
Ez a hited a rohadó fogaidon, a púpodon és az igénytelenségeden nem változtat. Apropó, ha akkor Spíler vagy jogilag, miért nem végzel el egy jogi egyetemet?
Kreativ energiak
Oct 21, 2019 11:05:26
Es a twitchnek is boviteni kellett a szerverparkjat miota streamelsz te contentguru.
Oct 21, 2019 11:05:26
-
Oct 21, 2019 11:05:55
azt tegyük még hozzá, a czenki mamának úgy fizettél kártérítést, hogy nemhogy el sem kezdődött a polgári per ellened, de még a büntetőeljárásban sem állapították meg a bűnösségedet.
"jáj, czenki nyényi, ny tessék engem bánytani, inkább fiszetyek".
te szuperentitás, teee.:)))
Oct 21, 2019 11:05:55
Oct 21, 2019 11:07:38
de akkor miért fizetsz még a per megkezdése előtt a felperesnek? ezt neméjtyem...
Oct 21, 2019 11:07:38
Škoda Superb
Oct 21, 2019 11:12:39
Barátnő projekt hogy áll, Gyagyás?
HALLOD? HALLOD?
Oct 21, 2019 11:12:39
sodika
Oct 21, 2019 11:12:45
Kellett az idő a németezésre.
Oct 21, 2019 11:12:45
tanyasi
Oct 21, 2019 11:13:41
Az anyja nem engedte a jogi egyetemet! Hahó!
Oct 21, 2019 11:13:41
xray
(
x21)
Oct 21, 2019 11:15:36
x21)
Oct 21, 2019 11:15:36
hazudsz. Oct 21, 2019 11:15:36
Škoda Superb
Oct 21, 2019 11:16:55
Csajozásra is volt elég időd, mégis nulla eredményt tudsz felmutatni. Nem, Andi nem volt a csajod.
Válaszolj a kérdésre: Mikor tervezel családot alapítani?
Oct 21, 2019 11:16:55
-
Oct 21, 2019 11:18:52
az a sztori megvan, hogy sneci felvételizni akart a jogi karra? előbb az érettségit akarta kijavítani.
Szerző: sodika Nov 15, 2015 08:58:09
Kezdő troll Istentelenül régen megszűnt a felvételi, faszkalap. Vagy érettségid sincs? Levelezőkre pedig általában a minimális pontszám kell.
Úgy értem, egy javított eredményű érettségi.
Hogy ötös legyen. Arra is fel kell készülni.
Szerző: sodika Nov 15, 2015 09:54:24
gennyes féregzsidó letöltöd a gimnáziumi törit és magyart, most! elkezdesz tanulni az érettségire, most!
Előbb a német meló legyen meg.
Majd ott kint elkezdem tanulni a magyart meg a törit.
Sorrend.
Szerző: sodika Nov 15, 2015 08:58:09
Kezdő troll Istentelenül régen megszűnt a felvételi, faszkalap. Vagy érettségid sincs? Levelezőkre pedig általában a minimális pontszám kell.
Úgy értem, egy javított eredményű érettségi.
Hogy ötös legyen. Arra is fel kell készülni.
Szerző: sodika Nov 15, 2015 09:54:24
gennyes féregzsidó letöltöd a gimnáziumi törit és magyart, most! elkezdesz tanulni az érettségire, most!
Előbb a német meló legyen meg.
Majd ott kint elkezdem tanulni a magyart meg a törit.
Sorrend.
Oct 21, 2019 11:18:52
símanó
(
x3)
Oct 21, 2019 11:20:33
x3)
ami szintén hatalmas sikertörténet lett!
tigris
Oct 21, 2019 11:22:43
ez nem igaz! tudtad, hogy a fogatlan alzheimeres czenki mama is inasba rakna, mert lusta voltál felkészülni. Oct 21, 2019 11:22:43
-
Oct 21, 2019 11:32:40
czenki mamát még hamis vádért is feljelentetted, azzal is elhajtottak a gecibe.
Oct 21, 2019 11:32:40
-
Oct 21, 2019 11:51:21
Bocs. Itt a link.
youtu.be/n3YyCIZ7cQk
youtu.be/n3YyCIZ7cQk
Faszt sem érdekli te nagyon hülye
Oct 21, 2019 11:51:21
-
Oct 21, 2019 11:53:19
komolyan győzelemnek próbálja beállítani, hogy 120 ezret fizetett önkéntesen a zsidóknak?
Oct 21, 2019 11:53:19
-
Oct 21, 2019 11:56:13
sneci, és az hogy volt amikor levelet írtál czenki mamának, hogy fogjatok össze a trollok ellen? olyan szuperentitás voltál, azt sem vetted le, hogy a trollok látják el tanácsokkal melcsikét meg czenki mamát.
Oct 21, 2019 11:56:13
sodika
Oct 21, 2019 11:56:30
A hamis vádas feljelentés mellett volt magánvádas viszontkeresetem is. Az szintén nagyvonalúan visszavontam.
Oct 21, 2019 11:56:30
töppedt buzigolyók
Oct 21, 2019 12:01:00
Andinak is becsicskultál, nem merted jogi útra vinni az ügyet. Oma megzsarolt, visszatartotta az okmányaidat, te pedig kussoltál, mint valami balek. A devizás és Márk együtt levettek legalább négy millióra, és te meghunyászkodva adod nekik a haladékokat, ahelyett, hogy fizetési meghagyást küldetnél nekik, mint bármelyik jogilag tényleg erös ember. Balek vagy, gyáva, és csak az nem tesz faszt a szádba, aki nem akar.
Oct 21, 2019 12:01:00
-
Oct 21, 2019 12:12:44
A hamis vádas feljelentés mellett volt magánvádas viszontkeresetem is. Az szintén nagyvonalúan visszavontam.
tehát igaz, hogy a hamis váddal elhajtottak a gecibe. azt úgy mondják egyébként, hogy viszonvád, nem pedig viszontkereset, te jogilag műveletlen szuperentitás. és azzal is ugyanúgy elhajtottak volna a gecibe. így még nagyobb czenki mama győzelme.
Oct 21, 2019 12:12:44
tanyasi
Oct 21, 2019 12:12:50
Sodi te többet szopsz az életben, mint egy kurva.
Oct 21, 2019 12:12:50
sodika
Oct 21, 2019 12:17:28
Fel akartam jelenteni az ügyészt emiatt, de a németezés mellett nem jutott rá időm. (Így felügyeleti ügyészségre benyújtott panaszig jutottam csak el.)
Oct 21, 2019 12:17:28
tanyasi
Oct 21, 2019 12:18:59
Fel akartam jelenteni az ügyészt emiatt, de a németezés mellett nem jutott rá időm. (Így felügyeleti ügyészségre benyújtott panaszig jutottam csak el.)
Azért érdekes, hogy a normális dolgokra nincs időd a németezés miatt, a fütyizésre viszont van.
Oct 21, 2019 12:18:59
-
Oct 21, 2019 12:25:27
és a panaszoddal is elhajtottak a gecibe.
Oct 21, 2019 12:25:27
-
Oct 21, 2019 12:29:03
Régi szép idők, amikor még feketén gányolgattál a Kolosy téren a minimálbér feléért
Most Berlinben keresed az ottani bér legalját, de még az is 10x-es növekedés, viszont anyagilag még sosem voltál ilyen kilátástalan helyzetben.
Most Berlinben keresed az ottani bér legalját, de még az is 10x-es növekedés, viszont anyagilag még sosem voltál ilyen kilátástalan helyzetben.
Oct 21, 2019 12:29:03
tigris
Oct 21, 2019 12:29:06
a gólyáknak mondom, hogy sodibodi, a szuperentitás könyörgő levelet írt a vén czenki mamókának, amiben a lábát nyalta, csak, hogy ne tereljék jogi útra az ügyet. Nos czenki mamát ez nem hatotta meg, felszólította endrét, hogy fizessen, aki fizetett is, mint a katonatiszt :DD persze nem lenne sodi asodi, ha kifizette volna az egészet, a végén valami két részlettel adós maradt a szuperentitás tolvaj
Oct 21, 2019 12:29:06
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 12:40:58
x6)
nem, te a stressznélküli nyugi érdekében bármibe belemész.
balek faty
Manfred Prell
Oct 21, 2019 12:43:25
Sodi te többet szopsz az életben, mint egy kurva.
natürlich!
Oct 21, 2019 12:43:25
Fuvolázó Kobold
Oct 21, 2019 12:48:19
Hogy mit akartál, te ütődött? Endre, az isten basszon meg, régen toltál ilyen showt. Ugya tegnap beröffent a mániás szakasz, igaz? Hétvégéig azért sikerül elkerülni a depikét?
Oct 21, 2019 12:48:19
Öregasszony
Oct 21, 2019 12:48:29
a nagyi tartotta németórákat és azért fizettél neki? xd
Nem, én polgári jogból tartottam neki órákat.
Remélem figyelt.
Oct 21, 2019 12:48:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 21, 2019 13:02:53
x37)
Lófasz és esti fény.
-
Oct 21, 2019 13:03:20
itt is a trollok szopatták a púpost (részben a blogos kommentek miatt volt az ügy)
ez azóta sem változott
szereti torokra venni a trollfaszt
ez azóta sem változott
szereti torokra venni a trollfaszt
Oct 21, 2019 13:03:20
broni
Oct 21, 2019 13:05:28
morgen.semi atomháború((((((((sajsze.ezér kár felkelni.
Oct 21, 2019 13:05:28
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 13:11:45
x6)
morgen.semi atomháború((((((((sajsze.ezér kár felkelni.
símanó
(
x3)
Oct 21, 2019 13:12:25
x3)
Paszmekk, vártam, hogy piros öltönyben bejön a Babúccsos Törpe és elkezd visszafele beszélni.
broni
Oct 21, 2019 13:12:43
hát, kedves frei úr, már a fradi -dózsa se a régi....semmmi tömegverekedés, randalírozás(((((((((((
Oct 21, 2019 13:12:43
berlini ütyvéd
Oct 21, 2019 13:13:56
a nagypofájú putricelli van porondon? egy jogilag legyőzhetetlen szuperentitás, aki pereket provokál? aki bárkinek fizet, aki megfenyegeti csak hogy ne legyen per? fura, hogy egy ilyen okos fiatalember nem látja az ellentmondást.
Oct 21, 2019 13:13:56
D.Dezső
Oct 21, 2019 13:17:27
Dr. Recskás Ütyvédi Iroda - A kártérítés fizetés specialistája.
Oct 21, 2019 13:17:27
Disney Studios
Oct 21, 2019 13:19:33
Márkcica is ilyen ütemben tolja a pénzt a miskolci stúdióba?
?
?
Ott forgatjuk a következő Star Wsrs trilógiát!
Oct 21, 2019 13:19:33
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 13:23:29
x6)
Ott forgatjuk a következő Star Wars trilógiát!
A Mos Eisley kantinjelenetét bármelyik brosodi kocsmában le lehet forgatni.
És van egy ilyen nyomorék zsidógyerek, aki fizeti a statiszták fogyasztását, hahó!
broni
Oct 21, 2019 13:24:24
gyártsad a bombákat, kicsi kövér komcsi!!!!!!!!!
Oct 21, 2019 13:24:24
sodika
Oct 21, 2019 13:32:58
Régi szép idők, amikor még feketén gányolgattál a Kolosy téren a minimálbér feléért
Berlinben még a PHP programozók több mint fele is szarabbul keres nálam. Ez egy szegény város. A pesti egy főre jutó GDP az itteni másfélszerese.
Oct 21, 2019 13:32:58
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 13:34:24
x6)
Dicsak Buksi
Oct 21, 2019 13:37:18
Úgy tudnálak atyailag nyakon baszni, hogy leszakad a fejed. Te nem lehetsz ekkora barom. Direkt hergeled a trollokat, ugye? :)
Meg is érdemled, hogy tövig le legyél szopatva. :) Szuper-entitás, mi?
Képzelem, ahogy görnyedsz a padban, és hetyetyézel...
- Nyah, bírónő, hehe, deh most ezt nem éjtem...
Te világ balfasza.
Oct 21, 2019 13:37:18
Fuvolázó Kobold
Oct 21, 2019 13:40:51
Jól van látom teljesen alászállt az autiköd. Jó lesz ez recskás. Ilyenkor szokott egy nagyobb volumenű faszerdőbe való keveredés összejönni, illetve hamarosan várható egy kis vásárlásocska is. Hajrá Fifi!
Oct 21, 2019 13:40:51
símanó
(
x3)
Oct 21, 2019 13:41:40
x3)
Paszmekk, vártam, hogy piros öltönyben bejön a Babúccsos Törpe és elkezd visszafele beszélni.
debilke, ha összerántanád a retard bandádat, és eljátszanátok ILYENEKET (más értelmes dolga egyébként sincs egyiknek se), az nemzetközileg is fosná a pénz (komolyan!)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 13:42:46
x6)
SODI VÁGYA:
index.hu/techtud/2019/10/21/soreleszto_belbakterium_alkohol_sor_auto-sorgyar_szindroma/
"A tesztek kimutatták, hogy egy kézműves sörfőzdévé alakult az emésztőrendszere, és minden alkalommal, mikor szénhidrát jut a szervezetébe, a véralkoholszintje megemelkedik, azaz tulajdonképpen az evéstől lesz részeg. "
hát azért hetyetye
index.hu/techtud/2019/10/21/soreleszto_belbakterium_alkohol_sor_auto-sorgyar_szindroma/
"A tesztek kimutatták, hogy egy kézműves sörfőzdévé alakult az emésztőrendszere, és minden alkalommal, mikor szénhidrát jut a szervezetébe, a véralkoholszintje megemelkedik, azaz tulajdonképpen az evéstől lesz részeg. "
Oct 21, 2019 13:45:01
sneci a kollégáid a cégnél kb másfél-háromszor annyit kapnak mint te. téged az előírás miatt tartanak, hisz nem értesz semmihez. bárki hasznosabb nálad, ha munkáról van szó. a fogyipapírod miatt alkalmaznak csak minimálbéren, az adójóváírás miatt gyak. nullában vagy és kipipálták a kripli/szefós törvényt.
Oct 21, 2019 13:45:01
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 21, 2019 13:49:41
x7)
Ez az, ne magyarázd már meg, hogy egy végzettséggel rendelkező programozó 2200 nettót keres...
Te egy technikusi bérért dolgozol, vagy még azért sem...
Az eszedbe jutott már, hogyha diplomáztál volna, akkor most sokkal több zsetonból tudnál skálázgatni? Vagy boldogít a tudat, hogy a magyar átlagkereset felett vagy? Ez kielégít s megnyugtat?
Én nem érezném magam biztonságban a helyedben, bár mondjuk egy kibaszott csótánynak, mint te, ez maga lehet a mennyország.
kramalon
(
x8)
Oct 21, 2019 13:50:02
x8)
Hát ez technikailag tűpontos és pimaszul egyszerű megoldás: ha lefizeted és nem lesz per, akkor el sem lehet veszteni!
3=o
Oct 21, 2019 13:50:16
én magam is hasonló cégnél dolgozom, ezért totális rejtély számomra, hogy milyen feladatkat bízhatnak rád, amit el is tudsz végezni
a 7 éveseknek szánt legóautót sem tudtad összerakni, egyszerű adatbevitelen és esetleg egyszerűbb smoke tesztelésen kívül bármire alkalmas vagy?
a 7 éveseknek szánt legóautót sem tudtad összerakni, egyszerű adatbevitelen és esetleg egyszerűbb smoke tesztelésen kívül bármire alkalmas vagy?
Oct 21, 2019 13:50:16
sodika
Oct 21, 2019 13:50:18
Mit? A bérstatisztikát?
Oct 21, 2019 13:50:18
kramalon
(
x8)
Oct 21, 2019 13:51:20
x8)
Endre, valaha volt már olyan az életedben, hogy a vagyonod nem csökkent, hanem növekedést tudtál elérni?
Kárpi nem számít.
Szerinted ez a tendencia mivel kecsegtet a jövőre nézve?!
Faszom
Kárpi nem számít.
Szerinted ez a tendencia mivel kecsegtet a jövőre nézve?!
kramalon
(
x8)
Oct 21, 2019 13:52:06
x8)
Mit? A bérstatisztikát?
Endre, jól hallom, tényleg leiskolázott egy fogatlan öregasszony????
sodika
Oct 21, 2019 13:52:23
Az elméleti maxtól kb. évi 5 ezer euró bruttóra vagyok. Senior akárkiként is legfeljebb 10-25%-kal kereshetnék többet.
Ez a kőkemény tény.
Ez a kőkemény tény.
Oct 21, 2019 13:52:23
-
Oct 21, 2019 13:53:25
Sóder ne hagyd h itt szopassanak. Czenkinek se fizettél egy kanyit se és soha sem csökkent a vagyonod hiszen a pénz nem létezik, UGYE?
Oct 21, 2019 13:53:25
kramalon
(
x8)
Oct 21, 2019 13:54:00
x8)
Ez a kőkemény tény.
És már csak ez, mert a fászod meg nem áll fel csipkés...
3=o
Oct 21, 2019 13:56:32
Az elméleti maxtól kb. évi 5 ezer euró bruttóra vagyok. Senior akárkiként is legfeljebb 10-25%-kal kereshetnék többet.
Ez a kőkemény tény.
Ez a kőkemény tény.
www.glassdoor.com/Salaries/berlin-senior-software-engineer-salary-SRCH_IL.0,6_IM1020_KO7,31.htm
Oct 21, 2019 13:56:32
tigris
Oct 21, 2019 13:56:33
Ez a kőkemény tény.
Ez a kőkemény tény.
hazugság. kőkemény tény, hogy bizony szarul keresel, mert szar munkaerő vagy. a fogyatékospapírod miatt lehetsz ott, ahol, de így kevesebb pénzt kapsz. ráadásul van kinn 30000 euró tartozásod, MAgyarországon meg olyan 8 millió
Oct 21, 2019 13:56:33
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 21, 2019 13:56:53
x7)
Ez a kőkemény tény.
Ez a kőkemény tény.
Ki az a Senior akárki? Milyen végzettsége van? Ne angolnázgass már, konkrétumokban beszéljünk.
kramalon
(
x8)
Oct 21, 2019 13:59:11
x8)
Sodi, szólj ha megszorulsz anyagilag, kamatmentes hitelt adok neked forint alapon!
A fedezet anyád háza lesz (így sajnos nem tudok sokat kölcsönözni)
Plusz költséged csak előtörlesztés vagy késedelem esetén van.
A hitel folyósítása Szentkoronában történik (Borbély által rögzített 1STK = 1€ = 1$ = 200 HUF árfolyamon), rgy jelszóval védezz xls fájlban.
A hitel összege 1.500.000 HUF, azaz 7.500 STK.
Havi törlesztő 50.000 HUF, 30 havi futamidőre.
Deal?
Faszom
A fedezet anyád háza lesz (így sajnos nem tudok sokat kölcsönözni)
Plusz költséged csak előtörlesztés vagy késedelem esetén van.
A hitel folyósítása Szentkoronában történik (Borbély által rögzített 1STK = 1€ = 1$ = 200 HUF árfolyamon), rgy jelszóval védezz xls fájlban.
A hitel összege 1.500.000 HUF, azaz 7.500 STK.
Havi törlesztő 50.000 HUF, 30 havi futamidőre.
Deal?
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 21, 2019 13:59:31
Endre!
A kollégáid közül hányan laknak egy 60 éves volt munkásőr kisszobájában?
Kinek van közülük 25000 euró adóssága meg három mínuszos hitelkártyája?
Erre adjál választ!
A kollégáid közül hányan laknak egy 60 éves volt munkásőr kisszobájában?
Kinek van közülük 25000 euró adóssága meg három mínuszos hitelkártyája?
Erre adjál választ!
Oct 21, 2019 13:59:31
-
Oct 21, 2019 14:00:53
Kérdezném a berlini vloggert, hogy a nándorfejérvár utcai lakás hány nm volt? Csak hogy össze tudjuk adni hány milliót kúrt el eddig faszságokra tapasztalatokra.
Oct 21, 2019 14:00:53
3=o
Oct 21, 2019 14:02:27
nálunk még a junior szintet sem ütnéd meg púpos
úgy elzavarnánk interjúról, hogy 2 sarokkal arrébb is hallanád a röhögést (gondolom nem teljesen ismeretlen ez az élmény)
úgy elzavarnánk interjúról, hogy 2 sarokkal arrébb is hallanád a röhögést (gondolom nem teljesen ismeretlen ez az élmény)
Oct 21, 2019 14:02:27
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 21, 2019 14:05:33
x9)
Volt STASI tiszt Ogre mit mondott amikor mindtad neki, nézzen Ricsi és Móricot a netflixen?
Beszarás, mekkora nyomorék vagy!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Beszarás, mekkora nyomorék vagy!
sodika
Oct 21, 2019 14:06:53
Hol érint engem, mennyit keres egy C++ vagy Java fejlesztő? Előbbi nem vagyok, utóbbi is csak kezdek lenni.
Oct 21, 2019 14:06:53
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 21, 2019 14:07:32
x9)
Miért, már elolvastad az előszót a java könyvben?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 14:08:05
x6)
Mit? A bérstatisztikát?
GDP/capita 36 798 euro BERLIN
GDP/capita 24 454 euro BUDAPEST
sodika
Oct 21, 2019 14:08:49
Ha ugyanebbe a keresőbe azt íród be, hogy "PHP Entwickler" és hogy Berlin, bruttó 31.891 eurót ír. Az enyém 45 ezer.
Oct 21, 2019 14:08:49
sodika
Oct 21, 2019 14:11:52
Keress rá, és csodálkozz el. :)
Berlini nem senior PHP fejlesztőnek nagyon jó bérem van. :) Akárhol keresel utána, mindenhol ezt találod.
Berlini nem senior PHP fejlesztőnek nagyon jó bérem van. :) Akárhol keresel utána, mindenhol ezt találod.
Oct 21, 2019 14:11:52
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 21, 2019 14:12:54
x6)
Ha ugyanebbe a keresőbe azt íród be, hogy "PHP Entwickler" és hogy Berlin, bruttó 31.891 eurót ír. Az enyém 45 ezer.
és???
ezt írtad, te kretén:
Te retardált ocsmány féreg geciszívattyú, aki a válasz gombot sem tudja használni, ezek szerint a DZSÍDÍPI értelmével sincs tisztában, csak használja, te aljadék retkes állat, te égetnivaló ganaj, hogy dögöljél meg!
Ködszaggató
Oct 21, 2019 14:13:32
Jó béred van valóban! Abból pontosan mennyit törlesztesz egy hónapban? Mennyi marad végül?
Oct 21, 2019 14:13:32
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 21, 2019 14:14:20
Keress rá, és csodálkozz el. :)
Ha nagyon jó béred van, miért egy leharcolt lakás lepukkant kisszobájában tengeted az életed?
Oct 21, 2019 14:14:20
3=o
Oct 21, 2019 14:15:24
www.glassdoor.com/Salaries/germany-senior-php-developer-salary-SRCH_IL.0,7_IN96_KO8,28.htm
Senior PHP Developer Salaries in Germany
Average Base Pay
€58,835/yr
Additional Cash Compensation
Average
€3,085
A gányoló Pistike szintedhez képest valóban jó bér, de kenyéren és vízen élsz egy 6 négyzetméteres gyerekszobában.
Senior PHP Developer Salaries in Germany
Average Base Pay
€58,835/yr
Additional Cash Compensation
Average
€3,085
A gányoló Pistike szintedhez képest valóban jó bér, de kenyéren és vízen élsz egy 6 négyzetméteres gyerekszobában.
Oct 21, 2019 14:15:24
sodika
Oct 21, 2019 14:18:08
Ki a bús retkes faszt érdekel Németország? Berlinben minden szakmában kb. feleakkora a bérek, mint az országban bárhol máshol.
BERLINI béreket nézz.
Berlini PHP fejlesztők béreket.
BERLINI béreket nézz.
Berlini PHP fejlesztők béreket.
Oct 21, 2019 14:18:08
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

:DDDDDDDDDDD