Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Remélem, rárohad a műanyag lakat. De lehet, hogy én is tényfeltárok egy kicsit, és írok a rokonainak, hogy egy Sodi nevezetű figura azzal menőzik, hogy levarrta Péntek mamát.
Az vők.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
őld a cigányt, hAjrá fradi!!!!!!!!!!hyps feri, hipós feri!!!!!!!!!!!!
A kurucos kommentekben már csak "kampósorrú fasszopó", csak hogy tudd.
Régasd inkább meg a hernyót angyalom.
Amikor ilyen kis vidám vagy, mindig nézd meg a péküjjünk ki videót. :)
Nyehemahakarok visszamennyi pezstre.... Khönyöjghöm péküjjünk ki!
Vagy villamosba.
Novotni (vagy Novotny) Istvánra gondolsz?
A bíróságon nem volt ilyen nagy a szád fiacskám! Szerencséd volt, hogy öreganyád megsajnált és így olcsón megúsztad.
Olyan ügyesen kinyomoztad az igazságót, hogy a cigó kapott egy tényleges életfogytot. Ha te védted volna, még fel is kötik.
tenyleg, o volt az, egy harcedzett veteran gyilkos, akinek a holgyur terrorja mar soknak bizonyult. nem csoda, hogy forizs csettintett a fuggetlen asodinak, o pedig urott, az elso szora, es mentegette pentek laszlot.
ugyan már! szánalmas vagy. senki se tart hősnek, nem is emlékeznek rád Aki tudja a nevedet, az pedig megvet.
Nagyidnak is ezt mondtad, ugye? :)
Hogy sikerült a fogfehérítés?
Anyádban voltál te először és utoljára hős, hogy elsőként érted el a petesejtet! ;)
Hány helyről basztak ki eddig, hősöm??? Hol tudtál megfelelni???
Még a retardok nagy része is utál, baszod!
hol, ki szerint?
Amikor kimentek a helyszínre "tényfeltárni". Ami abból állt, hogy a hölgyúr és Titán összeverekedtek, csak hogy bebizonyítsák, így biztosan nem történhetett a dolog. Miközben a fogyatékos Sodi bárgyún vigyorgott, és énekelgetett, hogy "gyere kislány, gyere". Csak úgy sugárzott a boldogságtól, éppen hogy csak magához nem nyúlt ez a baromállat. Az egész valami hihetetlenül szürreális és gyomorforgató volt.
Mondták is utána Ilonkáék a téren galambetetés közben, hogy milyen áldott jó szívem van, ők sokkal keményebbek szoktak lenni a bíróságon!
Ne haragudj SoDi, de a tegnapi adást a felénél ki kellett kapcsoljam, mert kétszer elaludtam rajta. A legót rakd össze inkább, hátha hat óra alatt betudod fejezni a szélcsatornát.
Na de addigra a SoDI 10x halott lesz xD
Faszom
tuti haldoklik, a hitelek...egy halotttnak ugyis mindegy..az ittweni nagypofofa..mikor egy egy berlini zsidódaráló prolinál lakik, aki szétszopatja, jó, anyagilag, de amugy nemnormális.
És kinek vagy kiknek a hőse vagy te, sneci? :D:D
A csótányok királya vagy, hős azoknak a lusta geciknek a szemében, akik az életet meg akarják úszni. Elismerem, a képességeidhez mérten elég sokra jutottál, de ettől még egy kurva nagy nulla vagy, emberileg meg pláne.
Lesz még itt mélyrepülés.
hehe
Ezt majd a ducatóban megbeszéljük.
Figyelj te kis geci.
Elárulok neked egy titkot; téged TÉNYLEG fossá akartunk veretni,ami azért nem történt meg mert akkor elvesztettük volna a kis majmunkat, amelyik itt produkálja magát lassan 20 éve.
Azt is megsúgom, hogy az egyik koppányos balfaszkodáson 1-2 percre voltál attól, hogy fekvőgipszbe kerülj. Csak a békésebb trolloknak köszönheted, hogy nem lettél kicsontozva.
Emlékszel amikor kamerás szemüveggel jártál, annyira rettegtél a veréstől? Buzika, te egy gyáva szar vagy, nem hős.
Még annyit, hogy itt vannak olyanok akik nem érik be annyival mint Zsery, hogy porig éget nyilvánosan.
Tudok olyat, aki simán elpazarolna rád 1500 eurot csak, hogy lőhessen rólad egy fotót ahogy a sürgősségin kivesznek a mentőből.
Tehát, kurva gyorsan szerényedj vissza és még sörikézés közben is beszélj rendesen a trollokkal.
Produkáld magad, azt hagyjuk neked. De a kutyá orrát is belenyomon a hugyba ha a szőnyegre csinál. Ráadásul őt még szeretem is. :-)
Tehát gondold át, hogy érdemes-e neked itt ugatni.
2 napig csicskultam
egy kilóméterekről láthatóan fajtajelleges askenázi korcs, ország(okat) meglopó, kozmopolita, hazátlan, kotoréklakó migráns, gyurcsányista, cigányfasszopó gyilkosmentegető, nyilvános faszkiverő szavai
már a címek alapján is akkora érdeklődésre lehet számítani, hoyg a Netflix inkább elhalasztja más időszakra az új Rick és Mortyt
csodálkozom, hogy még nem kereste meg a netflix/hulu/hbo snecit hogy finanszírozza. sokan néznék
akkor megint két hétig fogja tartogatni a szellem embere a gecit
Ergo elsodikáztad a mai flokkot. Legalább is én nem látom az Oct 25-ei flokkot
mesélj sneci, milyen lesz a szilveszter mályon?
kurva anyád hazaáruló buzigyerek, meg ne lássalak itthon
te írtad a masztipartis kommentet?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
esetleg egy kis troli-kaszablokka
persze csak ha már legördült a sokadik napi egy sör
Miért nem inkább csavarhúzót? Kisboros eljött a te időd!
Ez a gecizés honnan jön mostanában?
Természetesen nem nézem a videóit, de ezt a cigányoktól szedte fel Miskolcban?
Ezt a tényt már feltártuk :D
Valami nehezebbet!
Faszom
Erősen valószínű, hogy a mályi dialektust irigyelte el és bővítette fel vele a szókincsét.
De ezt meg is mondta már asodi: csak nála okosabbakkal barátkozik, hogy tanulhasson tőlük.
Szerintem ez érthető (kár, hogy Sodi nem az ókori görögökkel trollkodott, akkor ma QED helyett ezzel a kifejezéssel zárnánk a bizonyítást nyert tételeket)
Faszom
Maradjunk a tényeknél gyagyás, egy faszverő trash incel vagy.
Kenyér és víz.
Az oknyomozó újságírás nem az, hogy heherészel mások halálán viccelődve, te utolsó féreg nyomorult alkoholista mutáns selejt!
Tűpontosan, ahogy szokott.
Persze nem feltétlenül, nem zárod ki a késés jogát, mivel a ráhangolódási időszakra való felkészülési periodus az nem állandó. Főszabály szerint, legalábbis.
Nem tudom, egyébként már csak röhögni szoktam rajtad mostanában, viszont amikor előkerül ez a kegyeletsértő gusztustalankodásod, akkor meg tudnálak nyúzni egy tompa késsel.
Akkor még Titán haverod is érdemelt volna egy kurva nagy csicskalángost. Azok után, hogy ott bohóckodtatok egy tragédia helyszinén, volt pofája Roma feliratos felsőben odapofátlankodni a temetésre.
2 napig csicskultam
Jó reggelt a profnak is!
Ma nagyon korán.
2 napig csicskultam.
Hajnali kelés? Ilyenkor nincs rivotril/xanax vagy csak jött egy új ötlet Professzor úr agyába és azt kezdi el kidolgozni?
2 napig csicskultam
Akkor a London 2-t el is sodikáztuk?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Natyon jól megéjnek a nyugdijúkbój. Anyámnak asz lesz a segítység, hoty majd töjpapa odautalja a tajtoszását. Jövő héten el is keszd fizetyni.
sajnos utólag kiderült, hogy a véjpjofi flokker véletlenül ott is a pultot vette 6 órán keresztül
Haha ez tényleg olyan mint Sodi nőben :) Két taigetosz pozitív
Én mindig rá verem ki.
xray
(
x21)
Oct 24, 2019 23:55:09
x21)
Nincs. Polt Peti van meg Handó Tünde.
Polt Peti meg Handó Tünde mellett MINDEN az oknyomozó újságírás, és SEMMI, ami nem az oknyomozó újságírás.
Te fasz.
csak nem azt akarod mondani, h te oknyomozó és újságíró vagy, mert egy faszverő szerencsétlen vagy, akin csak röhög mindenki, még a dilis haverjaid is. Polt Peti meg Handó Tünde mellett MINDEN az oknyomozó újságírás, és SEMMI, ami nem az oknyomozó újságírás.
Te fasz.
Érdeklődő
(
x6)
Oct 24, 2019 23:55:44
x6)
Jó, azért maradjunk már a realitások talaján : 40 év múlva lehetne feltételesen szabadlábra helyezni.
Remélem, rárohad a műanyag lakat. De lehet, hogy én is tényfeltárok egy kicsit, és írok a rokonainak, hogy egy Sodi nevezetű figura azzal menőzik, hogy levarrta Péntek mamát.
sodika
Oct 24, 2019 23:59:03
csak nem azt akarod mondani, h te oknyomozó és újságíró vagy, mert egy faszverő szerencsétlen vagy, akin csak röhög mindenki, még a dilis haverjaid is.
Az vők.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
Oct 24, 2019 23:59:03
sodika
Oct 24, 2019 23:59:09
Vok
Oct 24, 2019 23:59:09
broni
Oct 25, 2019 00:00:05
Apropó, nem tudom volt-e már szó a Bándy Kata ügyről az újoncok előtt. Ő volt a pszichológus rendőr lány akit Péntek Lacika agyonvert, majd Fórizs Eszter bácsi nekiállt tényfeltárni és a védelmébe venni a cigót de valami gyomorforgató módon. Eljátszották röhögcsélve a dulakodást és kihozták belőle hogy biztos nem úgy történt ahogy állítják
Itt az unokatestvére látható, aki szintén fojtogatta a saját csaját.
Itt az unokatestvére látható, aki szintén fojtogatta a saját csaját.
őld a cigányt, hAjrá fradi!!!!!!!!!!hyps feri, hipós feri!!!!!!!!!!!!
Oct 25, 2019 00:00:05
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2019 00:00:53
x6)
Az vők.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
A kurucos kommentekben már csak "kampósorrú fasszopó", csak hogy tudd.
-
Oct 25, 2019 00:00:55
a masik, valoban kikepzett gyilkost, aki forizs ferje es pentek laszlo rokona volt, ot hogy hivtak?
Oct 25, 2019 00:00:55
Fekete bikapata
Oct 25, 2019 00:00:57
Gyagyás, nagyon mélabús vagy...
Se barát, se barátnő, neked ma is csak a sörösdoboz és a böfögés jutott, mi? :)
Tudom, hogy vak vagy és nem látod, ahogy önkényuralmi jelek előtt szalutál a fostalicska a saját (!) gyerekével, de hát ez van!
A nagy matyar, Bayer kutyája, bede zsóti semmivel sem jobb, mint azok a cigányok, akik viszik magukkal lopni, meg betörni az unokát! ;)
De hát mit várjunk tőled, cigányidomártól, aki még egy elítélt gyilkost is végig védtél...
Egyik héten ráklakoma Belgiumban, másik héten cigánytánc egy eldugott bivalybasznádi putriban!
Te shikerember, te elvek mestere!!!
Te, jogászok gyöngye, akinek a pitsaszáját elkente egy nyugdíjas nénike! LOL
Se barát, se barátnő, neked ma is csak a sörösdoboz és a böfögés jutott, mi? :)
Tudom, hogy vak vagy és nem látod, ahogy önkényuralmi jelek előtt szalutál a fostalicska a saját (!) gyerekével, de hát ez van!
A nagy matyar, Bayer kutyája, bede zsóti semmivel sem jobb, mint azok a cigányok, akik viszik magukkal lopni, meg betörni az unokát! ;)
De hát mit várjunk tőled, cigányidomártól, aki még egy elítélt gyilkost is végig védtél...
Egyik héten ráklakoma Belgiumban, másik héten cigánytánc egy eldugott bivalybasznádi putriban!
Te shikerember, te elvek mestere!!!
Te, jogászok gyöngye, akinek a pitsaszáját elkente egy nyugdíjas nénike! LOL
Oct 25, 2019 00:00:57
sodika
Oct 25, 2019 00:00:58
Ha valaki troliba rakna bökőt:
SZOMORÚ LENNÉK!! Nagyon.
Akár 5 percig is. ;)
SZOMORÚ LENNÉK!! Nagyon.
Akár 5 percig is. ;)
Oct 25, 2019 00:00:58
sodika
Oct 25, 2019 00:03:10
Trollba bökőt rakni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Oct 25, 2019 00:03:10
Öregasszony
Oct 25, 2019 00:03:55
Trollba bökőt rakni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Régasd inkább meg a hernyót angyalom.
Oct 25, 2019 00:03:55
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2019 00:05:39
x6)
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Amikor ilyen kis vidám vagy, mindig nézd meg a péküjjünk ki videót. :)
Nyehemahakarok visszamennyi pezstre.... Khönyöjghöm péküjjünk ki!
törpspa
Oct 25, 2019 00:08:18
Ha valaki troliba rakna bökőt:
Vagy villamosba.
Oct 25, 2019 00:08:18
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2019 00:10:52
x6)
a masik, valoban kikepzett gyilkost, aki forizs ferje es pentek laszlo rokona volt, ot hogy hivtak?
Öregasszony
Oct 25, 2019 00:13:05
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
A bíróságon nem volt ilyen nagy a szád fiacskám! Szerencséd volt, hogy öreganyád megsajnált és így olcsón megúsztad.
Oct 25, 2019 00:13:05
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2019 00:13:12
x6)
Az a snájdig cigánylegény, akire Endrénk úgy mosolyog, mintha ott rögtön a parkolóban torokra akarná venni, az meg a Jóni família egyik tagja, talán Olivér.
-------------------------
Oct 25, 2019 00:14:48
A trollok tudnak vigyázni magukra kisfiam, te viszont többet érdemelsz annál hogy simán leszúrjanak, neked mást szán a sors. Ott a kezeden egy fiatal pszichológus lány vére, amikor paroláztál a gyilkos cigánnyal, te is cinkos lettél, a sorsod meglehet ott fordult meg végleg, sosem tudhatod...az univerzum nem felejt, ezt már bevonzottad magadnak. Sötét felhő szállt az életedre, a gonosz elméd foglya vagy örökre, talán a gyogyóban végzed, talán a sitten, de mindenképp egy sötét lukban. Lassan és mindenért vezekelve, elképzelhetetlen ķínhalállal pusztulsz majd el.
Oct 25, 2019 00:14:48
Kémlégy
(
x2)
Oct 25, 2019 00:14:56
x2)
Vagy Handó Tünde, na.
A lényeg, hogy ne légy hülye. Nincs hatóság. Nincs bíróság. Csak oknyomozó újságírás van.
Nincs más.
A lényeg, hogy ne légy hülye. Nincs hatóság. Nincs bíróság. Csak oknyomozó újságírás van.
Nincs más.
Olyan ügyesen kinyomoztad az igazságót, hogy a cigó kapott egy tényleges életfogytot. Ha te védted volna, még fel is kötik.
sodika
Oct 25, 2019 00:16:15
Holnap este 7-től 6 órás CoD éjjel 1-ig, az a lényeg :)
Oct 25, 2019 00:16:15
Fekete bikapata
Oct 25, 2019 00:17:15
Milyen érzés, Gyagyás, hogy a legutolsó retardok is elhajtottak a gecibe?
Milyen érzés, hogy 40 felé közeledvén gyakorlatilag senkiben nem bízhatsz meg, nincs baráti köröd, pinát még pénzért sem kapsz???
Milyen érzés másnaposan, fájó fejjel bemenni munkát imitálni? Rettegni attól, hogy kibasznak a melóból, hogy az Ogre kiszórja a kacatjaidat???
Milyen érzés eladósodni immáron a második országban?
Milyen érzés, hogy ugyanolyan pancser vagy bejlinyi flokkernek, mint pereket provokáló etyetemistának, cigányidomárnak, nemzeti krónikásnak, hídembernek???
Ezt a nemzeti hős jelzőt meg felejtsd el!
Söpredék voltatok, akik autókat gyújtottak fel (felvétel van róla, amit te készítettél, pasztmek!!!) és hőbörögtetek, mást okoltatok a saját faszságaitok miatt, azért, mert önerőből semmire nem vagytok képesek, életképtelenek vagytok! Csak hát rombolni könnyebb...
A faszfelügyelő Gonda, a saját lányát szívató Krokkó, meg te, akiből még az ősalkesz Szanyi Kap is hülét csinált!!! LOL
Milyen érzés, hogy 40 felé közeledvén gyakorlatilag senkiben nem bízhatsz meg, nincs baráti köröd, pinát még pénzért sem kapsz???
Milyen érzés másnaposan, fájó fejjel bemenni munkát imitálni? Rettegni attól, hogy kibasznak a melóból, hogy az Ogre kiszórja a kacatjaidat???
Milyen érzés eladósodni immáron a második országban?
Milyen érzés, hogy ugyanolyan pancser vagy bejlinyi flokkernek, mint pereket provokáló etyetemistának, cigányidomárnak, nemzeti krónikásnak, hídembernek???
Ezt a nemzeti hős jelzőt meg felejtsd el!
Söpredék voltatok, akik autókat gyújtottak fel (felvétel van róla, amit te készítettél, pasztmek!!!) és hőbörögtetek, mást okoltatok a saját faszságaitok miatt, azért, mert önerőből semmire nem vagytok képesek, életképtelenek vagytok! Csak hát rombolni könnyebb...
A faszfelügyelő Gonda, a saját lányát szívató Krokkó, meg te, akiből még az ősalkesz Szanyi Kap is hülét csinált!!! LOL
Oct 25, 2019 00:17:15
-
Oct 25, 2019 00:19:17
tenyleg, o volt az, egy harcedzett veteran gyilkos, akinek a holgyur terrorja mar soknak bizonyult. nem csoda, hogy forizs csettintett a fuggetlen asodinak, o pedig urott, az elso szora, es mentegette pentek laszlot.
Oct 25, 2019 00:19:17
sodika
Oct 25, 2019 00:21:25
Hősvok temeg zsidó.
Oct 25, 2019 00:21:25
2006os veterán
Oct 25, 2019 00:24:25
Hősvok temeg zsidó.
ugyan már! szánalmas vagy. senki se tart hősnek, nem is emlékeznek rád Aki tudja a nevedet, az pedig megvet.
Oct 25, 2019 00:24:25
Érdeklődő
(
x6)
Oct 25, 2019 00:24:49
x6)
Hősvok temeg zsidó.
Nagyidnak is ezt mondtad, ugye? :)
Kémlégy
(
x2)
Oct 25, 2019 00:27:25
x2)
Hősvok temeg zsidó.
Hogy sikerült a fogfehérítés?
Fekete bikapata
Oct 25, 2019 00:27:34
Hősvok temeg zsidó.
Anyádban voltál te először és utoljára hős, hogy elsőként érted el a petesejtet! ;)
Hány helyről basztak ki eddig, hősöm??? Hol tudtál megfelelni???
Még a retardok nagy része is utál, baszod!
Oct 25, 2019 00:27:34
-
Oct 25, 2019 00:31:50
Hősvok temeg zsidó.
hol, ki szerint?
Oct 25, 2019 00:31:50
púpátmozgató edzés
Oct 25, 2019 00:33:33
Talán ez volt mindennek az alja.
Amikor kimentek a helyszínre "tényfeltárni". Ami abból állt, hogy a hölgyúr és Titán összeverekedtek, csak hogy bebizonyítsák, így biztosan nem történhetett a dolog. Miközben a fogyatékos Sodi bárgyún vigyorgott, és énekelgetett, hogy "gyere kislány, gyere". Csak úgy sugárzott a boldogságtól, éppen hogy csak magához nem nyúlt ez a baromállat. Az egész valami hihetetlenül szürreális és gyomorforgató volt.
Oct 25, 2019 00:33:33
Öregasszony
Oct 25, 2019 00:34:20
Mondták is utána Ilonkáék a téren galambetetés közben, hogy milyen áldott jó szívem van, ők sokkal keményebbek szoktak lenni a bíróságon!
Oct 25, 2019 00:34:20
broni
Oct 25, 2019 00:35:32
mi a faszért nem tilccsák ki ezt a fehérellene barmot, őlje meg valki berlinbe))))))))))egy hülye fasz.
Oct 25, 2019 00:35:32
Fekete bikapata
Oct 25, 2019 00:37:54
Álomba sírtad magad, Gyagyás?
A főnök megvan veled elégedve? A meló halad? A főbérlő békén hagy? Tvíccsistáló indulásra kész? A hitelkártyák érintetlenek? Boldog, békés karácsonyod lesz a szeretteid körében? :)
Nagyon bekussoltál, hősöm!
A főnök megvan veled elégedve? A meló halad? A főbérlő békén hagy? Tvíccsistáló indulásra kész? A hitelkártyák érintetlenek? Boldog, békés karácsonyod lesz a szeretteid körében? :)
Nagyon bekussoltál, hősöm!
Oct 25, 2019 00:37:54
szellem embere
Oct 25, 2019 00:40:21
Holnap este 7-től 6 órás CoD éjjel 1-ig, az a lényeg :)
Ne haragudj SoDi, de a tegnapi adást a felénél ki kellett kapcsoljam, mert kétszer elaludtam rajta. A legót rakd össze inkább, hátha hat óra alatt betudod fejezni a szélcsatornát.
Oct 25, 2019 00:40:21
Fekete bikapata
Oct 25, 2019 00:46:02
6 órás sztrím? :)
Abba te belehalsz, Gyagyás!
Két óra, meg 4 doboz sör után azt sem fogod tudni, hogy melyik bolygón vagy! LOL
Abba te belehalsz, Gyagyás!
Két óra, meg 4 doboz sör után azt sem fogod tudni, hogy melyik bolygón vagy! LOL
Oct 25, 2019 00:46:02
broni
Oct 25, 2019 00:50:10
ennek tényleg meg kéne dögleni, 16 éves koromban debrecenben hajléltalonnnal piáltunk, , jó, még erősek vótak, buliból, le se vettek minket, sőt, ők fizettek, hogy dumálunk velük..de ez egy barom.....én is is vótam berlinbe, m meg bécsbe, krakkóba is , nem anyámmmal sehol...)))))))))))de a mocskos fehérgyilkos cigánnyal komázik!!!!!!vagyis rokonával,..ki kéne írtami mind a kecibew.
Oct 25, 2019 00:50:10
broni
Oct 25, 2019 01:00:39
Oct 25, 2019 01:00:39
kramalon
(
x8)
Oct 25, 2019 01:09:37
x8)
Jó, azért maradjunk már a realitások talaján : 40 év múlva lehetne feltételesen szabadlábra helyezni.
Na de addigra a SoDI 10x halott lesz xD
kramalon
(
x8)
Oct 25, 2019 01:11:31
x8)
Mitől nemzeti hős az aki kimegy a Kossuth térre öregasszonyokkal zsidózni?!
Vagy is olyan kifejezés mint az Élet Iskolája?
Faszom
Vagy is olyan kifejezés mint az Élet Iskolája?
broni
Oct 25, 2019 01:21:10
a rohadt anyját, van egy okom , hogy ne üljem meg magam:ha péntek kijön a jitrráől, esetleg, a kapiban élve felgyuccsam.
megbasztuk a a csdzkát, szopjál, putyin, a rák abeléd. meg a családod minsen tagjába.
megbasztuk a a csdzkát, szopjál, putyin, a rák abeléd. meg a családod minsen tagjába.
Oct 25, 2019 01:21:10
broni
Oct 25, 2019 01:40:53
olyan csajt keresk, akinek ihatnék a víréből, persze elég ha megszúrja magát, nem kell nyaki üteret átvágni..)))))
nszksz
putyin, te állatszoptatok!!!!!!!!!
nszksz
putyin, te állatszoptatok!!!!!!!!!
Oct 25, 2019 01:40:53
kramalon
(
x8)
Oct 25, 2019 01:55:59
x8)
SoDI!
Tudom, hogy lehangolt vagy, de képzeld van egy jó hírem!
Lehet, hogy már rég rákos vagy, sőt áttétek is megjelenhettek, csak még nem tudsz róla, mert gondolom orvosnál legutóbb a bárányhimlő miatt voltál.
Jó, mi? XD
Tik-tak-tik-tak
Faszom
Lehet, hogy már rég rákos vagy, sőt áttétek is megjelenhettek, csak még nem tudsz róla, mert gondolom orvosnál legutóbb a bárányhimlő miatt voltál.
Jó, mi? XD
Tik-tak-tik-tak
broni
Oct 25, 2019 02:14:22
SoDI!
Jó, mi? XD
Tik-tak-tik-tak
Jó, mi? XD
Tik-tak-tik-tak
tuti haldoklik, a hitelek...egy halotttnak ugyis mindegy..az ittweni nagypofofa..mikor egy egy berlini zsidódaráló prolinál lakik, aki szétszopatja, jó, anyagilag, de amugy nemnormális.
Oct 25, 2019 02:14:22
broni
Oct 25, 2019 02:43:35
youtu.be/IxOqQ8itTF0
megint nagyszeb vok, a horvátok köcsögög, thmopson egy kis fasz. . ha ana nem engem választott, mardok csetnik!!!!!!!!!!
sok boldogfságot neki, meg a német válogatt -ex- focisatának,
férfének, nem török vagy mór,schweinsteiger
legszabb a 4444 mindig azrra figyelj!!!!!!komcsik, libsik, , újjj péter mindig szipuzik, én láttam a hipósékkkal, kivwrték, mer szipus, meg vörös és csúnya.
megint nagyszeb vok, a horvátok köcsögög, thmopson egy kis fasz. . ha ana nem engem választott, mardok csetnik!!!!!!!!!!
sok boldogfságot neki, meg a német válogatt -ex- focisatának,
férfének, nem török vagy mór,schweinsteiger
legszabb a 4444 mindig azrra figyelj!!!!!!komcsik, libsik, , újjj péter mindig szipuzik, én láttam a hipósékkkal, kivwrték, mer szipus, meg vörös és csúnya.
Oct 25, 2019 02:43:35
nemsodi
Oct 25, 2019 03:05:28
soder mit ittál? trollok késeléséről fantáziálgatsz tőle szóval érdekel
Oct 25, 2019 03:05:28
broni
Oct 25, 2019 03:07:39
frei úr, egy kávét kérek. sok rummmal.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oct 25, 2019 03:07:39
broni
Oct 25, 2019 04:02:35
éljen törő!!!!!!!!!!!peace!!!!!kill sodi, gyuccsuk fel!!!!!!!!!a karóbahuzás után!!!!!!!
Oct 25, 2019 04:02:35
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 25, 2019 06:37:16
x7)
Hősvok temeg zsidó.
És kinek vagy kiknek a hőse vagy te, sneci? :D:D
A csótányok királya vagy, hős azoknak a lusta geciknek a szemében, akik az életet meg akarják úszni. Elismerem, a képességeidhez mérten elég sokra jutottál, de ettől még egy kurva nagy nulla vagy, emberileg meg pláne.
Lesz még itt mélyrepülés.
-
Oct 25, 2019 06:56:45
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Ezt majd a ducatóban megbeszéljük.
Oct 25, 2019 06:56:45
SoDI agysejtje
Oct 25, 2019 07:13:27
flokknap van.
Oct 25, 2019 07:13:27
-
Oct 25, 2019 07:13:34
Mielőtt bárki megsajnálná, most láthatja igazán milyen is asodi..
Oct 25, 2019 07:13:34
-
Oct 25, 2019 07:28:18
Hány sör fogyott tegnap?
Oct 25, 2019 07:28:18
-
Oct 25, 2019 07:28:40
Erről a késeléses kommentről mehetne egy tényfeltárás a trash csoportban. Csak azért, hogy lehessen röhögni rajta ahogy letagadja, hogy ő írta volna.
Oct 25, 2019 07:28:40
Riporter
(
x4)
Oct 25, 2019 07:36:41
x4)
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Figyelj te kis geci.
Elárulok neked egy titkot; téged TÉNYLEG fossá akartunk veretni,ami azért nem történt meg mert akkor elvesztettük volna a kis majmunkat, amelyik itt produkálja magát lassan 20 éve.
Azt is megsúgom, hogy az egyik koppányos balfaszkodáson 1-2 percre voltál attól, hogy fekvőgipszbe kerülj. Csak a békésebb trolloknak köszönheted, hogy nem lettél kicsontozva.
Emlékszel amikor kamerás szemüveggel jártál, annyira rettegtél a veréstől? Buzika, te egy gyáva szar vagy, nem hős.
Még annyit, hogy itt vannak olyanok akik nem érik be annyival mint Zsery, hogy porig éget nyilvánosan.
Tudok olyat, aki simán elpazarolna rád 1500 eurot csak, hogy lőhessen rólad egy fotót ahogy a sürgősségin kivesznek a mentőből.
Tehát, kurva gyorsan szerényedj vissza és még sörikézés közben is beszélj rendesen a trollokkal.
Produkáld magad, azt hagyjuk neked. De a kutyá orrát is belenyomon a hugyba ha a szőnyegre csinál. Ráadásul őt még szeretem is. :-)
Tehát gondold át, hogy érdemes-e neked itt ugatni.
SoDI agysejtje
Oct 25, 2019 08:50:56
a gazdám nagyon okos
mint egy berlini kos
mint egy berlini kos
Oct 25, 2019 08:50:56
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 09:00:29
x3)
Hősvok temeg zsidó.
egy kilóméterekről láthatóan fajtajelleges askenázi korcs, ország(okat) meglopó, kozmopolita, hazátlan, kotoréklakó migráns, gyurcsányista, cigányfasszopó gyilkosmentegető, nyilvános faszkiverő szavai
púpfal
Oct 25, 2019 09:03:04
Farkas Endre Kiss
12 perce ·
Februárig a soron következő vlogepizódok:
November 1 - miskolci epizód
November 8 - erdélyi epizód (első rész)
November 15 - erdélyi epizód (második rész)
November 22 - berlini + lipcsei epizód (Márkkal)
November 29 - barcelonai epizód (egyedül)
December 6 - szardíniai epizód
December 13 - debreceni + krakkói epizód (anyámmal)
December 20 - osztrák epizód
December 27 - hogyan karácsonyoztam
Január 3 - hogyan szilvesztereztem
Január 10 - második évad montázs
Január 17 - harmadik évad montázs
Január 24 - hogyan telt a szülinapom?
Január 31 - a miskolci Twitch stúdió bemutatása
12 perce ·
Oct 25, 2019 09:03:04
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 09:09:08
x3)
Farkas Endre Kiss
12 perce ·
12 perce ·
már a címek alapján is akkora érdeklődésre lehet számítani, hoyg a Netflix inkább elhalasztja más időszakra az új Rick és Mortyt
D.Dezső
Oct 25, 2019 09:11:17
Szegény Gyagyásnak jól betett ez a Fritz Honka-ról a torz német sorozat gyilkosról szóló film. Ha egy németcsibe megnézi a filmet átmegy a túlsó oldalra az úton amikor a Púpos csoszog szembe.
Szerintem perelned kellene Púp!
Egyértelmü, hogy rólad mintázták a karaktert az eredeti Honka nem így nézett ki. A filmben egy púpos, rossz fogazatú, alkoholista incel szerepel. Egy töle idösebb emberrel él egy bérleményben és folyamatosan vedel mert frusztrálja, hogy minden nö elhajtja.
A mocsok migráns rendezö jól lelopta az egész karaktered, és neked még egy cseh kurvázásra való jellépes 120 eurót sem küldtek! Hahó nyemzetyi hös, lesz per?
Szerintem perelned kellene Púp!
Egyértelmü, hogy rólad mintázták a karaktert az eredeti Honka nem így nézett ki. A filmben egy púpos, rossz fogazatú, alkoholista incel szerepel. Egy töle idösebb emberrel él egy bérleményben és folyamatosan vedel mert frusztrálja, hogy minden nö elhajtja.
A mocsok migráns rendezö jól lelopta az egész karaktered, és neked még egy cseh kurvázásra való jellépes 120 eurót sem küldtek! Hahó nyemzetyi hös, lesz per?
Oct 25, 2019 09:11:17
Oct 25, 2019 09:11:59
csodálkozom, hogy még nem kereste meg a netflix/hulu/hbo snecit hogy finanszírozza. sokan néznék
Oct 25, 2019 09:11:59
xray
(
x21)
Oct 25, 2019 09:15:03
x21)
gyagyás, éjszaka bátorra ittad magad, de ilyenkor indul be igazán a faszerdő növekedése, amibe aztán tátott szájjal rohangálsz.
Cringe
Oct 25, 2019 09:16:55
Mindenki a maga szintjén van fent egy oldalon. Ez (Bish Barbie) rosszlanyok, kiki napiszar, vká elittárs, tyodi meg a gyertyalángon.
Oct 25, 2019 09:16:55
SoDI agysejtje
Oct 25, 2019 09:18:50
a honkanak is tele volt a szobaja poszterekkel, csak neki nem volt ledlampaja, a gazdamnak az is van..
Oct 25, 2019 09:18:50
Bede Zsolt
Oct 25, 2019 09:25:01
azért ilyen lelkes a csodalámpás kotorék, mert a fogatlan cigány megint belopta a szívébe magát egy mályi hétvége ígéretével
Oct 25, 2019 09:25:01
Bede Zsolt
Oct 25, 2019 09:26:14
go to dentist sodi, ...
Oct 25, 2019 09:26:14
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 09:26:25
x3)
azért ilyen lelkes a csodalámpás kotorék, mert a fogatlan cigány megint belopta a szívébe magát egy mályi hétvége ígéretével
akkor megint két hétig fogja tartogatni a szellem embere a gecit
D.Dezső
Oct 25, 2019 09:30:50
Farkas Endre Kiss
12 perce ·
12 perce ·
Ergo elsodikáztad a mai flokkot. Legalább is én nem látom az Oct 25-ei flokkot
Oct 25, 2019 09:30:50
sodika
Oct 25, 2019 09:33:51
Du 4-kor indul.
Oct 25, 2019 09:33:51
Oct 25, 2019 09:34:58
tegnap mintha azt hazudta volna, hogy ma beszámol flokkban a tviccsólról
Oct 25, 2019 09:34:58
irigy troll
Oct 25, 2019 09:35:49
Du 4-kor indul.
mesélj sneci, milyen lesz a szilveszter mályon?
Oct 25, 2019 09:35:49
Bede Zsolt
Oct 25, 2019 09:37:00
Du 4-kor indul.
kurva anyád hazaáruló buzigyerek, meg ne lássalak itthon
Oct 25, 2019 09:37:00
-
Oct 25, 2019 09:37:12
Ezen fogunk a legnagyobbat röhögni.
Hol a visszapótlás? Lesz visszapótlás?
Ezen fogunk a legnagyobbat röhögni.
Hol a visszapótlás? Lesz visszapótlás?
Oct 25, 2019 09:37:12
SoDI agysejtje
Oct 25, 2019 09:39:18
nagyon jo gazdam,
a trollok eszre se vettek hogy elsodikaztuk a lego buszt. szanalmas barmok...
a trollok eszre se vettek hogy elsodikaztuk a lego buszt. szanalmas barmok...
Oct 25, 2019 09:39:18
bolgár jeti
(
x30)
Oct 25, 2019 10:09:27
x30)
A tényeket fel kell tárni geci.
Fuvolázó Kobold
Oct 25, 2019 10:10:06
Ma is a vekni lesz porondon. Szakma és pénzügyek, most már tényleg utoljára. Ferdítgetés, hazudozás, masnizgatás és sajátos, nem feltétlenül csak félig relatíve helytálló megállapítások várhatóak.
Oct 25, 2019 10:10:06
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 10:13:28
x3)
Ferdítgetés, hazudozás, masnizgatás és sajátos, nem feltétlenül csak félig relatíve helytálló megállapítások várhatóak.
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 10:14:35
x3)
persze csak ha már legördült a sokadik napi egy sör
SoDI agysejtje
Oct 25, 2019 10:18:02
gazdam vigyaz nehogy igyal a sorosuvegbol, emlekezz vissza tegnap belkehugyoztal. nehogy ugy jarj mint mulktkor.
Oct 25, 2019 10:18:02
-
Oct 25, 2019 10:20:00
Én nem. Ellenzem ;)
Én nem. Ellenzem ;)
Miért nem inkább csavarhúzót? Kisboros eljött a te időd!
Oct 25, 2019 10:20:00
-
Oct 25, 2019 10:20:27
Az vők.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
Meg nemzeti hős.
Te geci.
Oct 25, 2019 10:20:27
kramalon
(
x8)
Oct 25, 2019 10:47:46
x8)
Ezt a tényt már feltártuk :D
Valami nehezebbet!
kramalon
(
x8)
Oct 25, 2019 10:53:21
x8)
Erősen valószínű, hogy a mályi dialektust irigyelte el és bővítette fel vele a szókincsét.
De ezt meg is mondta már asodi: csak nála okosabbakkal barátkozik, hogy tanulhasson tőlük.
Szerintem ez érthető (kár, hogy Sodi nem az ókori görögökkel trollkodott, akkor ma QED helyett ezzel a kifejezéssel zárnánk a bizonyítást nyert tételeket)
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 25, 2019 10:56:18
x7)
Sodi, te here.
Úgy mutogatsz a kezeiddel, mint egy botsáska, amit szóvá se tenne neked senki, ha nem lennél egy utolsó fasz...
hehe
Úgy mutogatsz a kezeiddel, mint egy botsáska, amit szóvá se tenne neked senki, ha nem lennél egy utolsó fasz...
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 25, 2019 11:02:16
x2)
Hősvok temeg zsidó.
Maradjunk a tényeknél gyagyás, egy faszverő trash incel vagy.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 25, 2019 11:04:13
x37)
Vagy Handó Tünde, na.
Nincs más.
Nincs más.
Az oknyomozó újságírás nem az, hogy heherészel mások halálán viccelődve, te utolsó féreg nyomorult alkoholista mutáns selejt!
D.Dezső
Oct 25, 2019 11:26:15
"Csak oknyomozó újságírás van."
Gyagyás ti voltatok az oknyomozó újságírók? Ne röhögtess már bazdmeg :)
A tényfeltárás nem az, hogy ad-hoc kóválygunk egy városban, és közben a zavart paranoiás tévképzeteinket "tényként" adjuk elő.
A kisbarátaid mind gyakorló elmebetegek, de elvileg, te még akkoriban mentálisan egészséges embernek számítottál. Miért nem mondtad el nekik, hogy ez nem tényfeltárás csak simán őrjöngés videóformátumban?
Vagy te is elhitted, hogy ez "újságíró-munka" meg tényfeltárás, nyomozás? Példaképedtől a Kisberk Szabolcstól mikor láttál olyat, hogy egy full-bolond öregasszonnyal cseverészik 6! órán keresztül, mint te Kakás Rószával?
Vagy csak bojsófőzelékért mentél oda heherészni?
Amúgy jól írta a "Riporter" troll, tényleg így vélekednek rólad a 'nemzeti oldalon'.
Senki sem tekint hősnek, a legtöbb ember nem is emlékszik rád, aki meg igen az csak nevet rajtatok ...
"Bolond Gonda" "Szegény hülye Krokkó" "Faszverő nyomorék" "Y terv" "Kossuth téri csövesek". Ebben a kontextusban szoktál csak felvetődni nyemzetyi hős :)
Nem tudom miért gondolod, hogy te csináltál ott bármi hasznosat ... igazából csak megtűrtek(ünk) a fogyi-gyerek aki ott játszik a kamerájával. Aztán mikor már mindenkinek lett kamerás mobilja ergo mindenki jobb videót tudott csinálni mint te, el is hajtottak téged a bolondok közé, nem volt már rád semmi szükség.
Gyagyás ti voltatok az oknyomozó újságírók? Ne röhögtess már bazdmeg :)
A tényfeltárás nem az, hogy ad-hoc kóválygunk egy városban, és közben a zavart paranoiás tévképzeteinket "tényként" adjuk elő.
A kisbarátaid mind gyakorló elmebetegek, de elvileg, te még akkoriban mentálisan egészséges embernek számítottál. Miért nem mondtad el nekik, hogy ez nem tényfeltárás csak simán őrjöngés videóformátumban?
Vagy te is elhitted, hogy ez "újságíró-munka" meg tényfeltárás, nyomozás? Példaképedtől a Kisberk Szabolcstól mikor láttál olyat, hogy egy full-bolond öregasszonnyal cseverészik 6! órán keresztül, mint te Kakás Rószával?
Vagy csak bojsófőzelékért mentél oda heherészni?
Amúgy jól írta a "Riporter" troll, tényleg így vélekednek rólad a 'nemzeti oldalon'.
Senki sem tekint hősnek, a legtöbb ember nem is emlékszik rád, aki meg igen az csak nevet rajtatok ...
"Bolond Gonda" "Szegény hülye Krokkó" "Faszverő nyomorék" "Y terv" "Kossuth téri csövesek". Ebben a kontextusban szoktál csak felvetődni nyemzetyi hős :)
Nem tudom miért gondolod, hogy te csináltál ott bármi hasznosat ... igazából csak megtűrtek(ünk) a fogyi-gyerek aki ott játszik a kamerájával. Aztán mikor már mindenkinek lett kamerás mobilja ergo mindenki jobb videót tudott csinálni mint te, el is hajtottak téged a bolondok közé, nem volt már rád semmi szükség.
Oct 25, 2019 11:26:15
Riporter
(
x4)
Oct 25, 2019 11:31:26
x4)
Du 4-kor indul.
Tűpontosan, ahogy szokott.
Persze nem feltétlenül, nem zárod ki a késés jogát, mivel a ráhangolódási időszakra való felkészülési periodus az nem állandó. Főszabály szerint, legalábbis.
Nem tudom, egyébként már csak röhögni szoktam rajtad mostanában, viszont amikor előkerül ez a kegyeletsértő gusztustalankodásod, akkor meg tudnálak nyúzni egy tompa késsel.
Akkor még Titán haverod is érdemelt volna egy kurva nagy csicskalángost. Azok után, hogy ott bohóckodtatok egy tragédia helyszinén, volt pofája Roma feliratos felsőben odapofátlankodni a temetésre.
broni
Oct 25, 2019 11:32:32
got morgen!!!!!!!!!
Oct 25, 2019 11:32:32
Gólya
(
x2)
Oct 25, 2019 12:06:58
x2)
got morgen!!!!!!!!!
Jó reggelt a profnak is!
Ma nagyon korán.
Riporter
(
x4)
Oct 25, 2019 12:11:46
x4)
Korcs, Jövő héten már nagyon hideg lesz.
Apádnak van tüzifája? Ha nincs küldesz neki pénzt rá? Vagy helyette veszel inkább valami felesleges baronságot a Saturnban? Anyád mit zabál, hagymás krumplit és zsíros kenyeret?
Mit gondolsz, mikor lenne itt az ideje segíteni a szüleidet? Anyádat mondjuk államellenes bűncselekmény miatt sittre raknám, biztos van valami jogszabály ami büntetni rendeli azt, hogy téged a vilagra szart.
De ha ez nem is állna meg, a környezetkárosítás biztosan. Pfejj de utállak :-)
2 napig csicskultam
Apádnak van tüzifája? Ha nincs küldesz neki pénzt rá? Vagy helyette veszel inkább valami felesleges baronságot a Saturnban? Anyád mit zabál, hagymás krumplit és zsíros kenyeret?
Mit gondolsz, mikor lenne itt az ideje segíteni a szüleidet? Anyádat mondjuk államellenes bűncselekmény miatt sittre raknám, biztos van valami jogszabály ami büntetni rendeli azt, hogy téged a vilagra szart.
Riporter
(
x4)
Oct 25, 2019 12:14:10
x4)
got morgen!!!!!!!!!
Hajnali kelés? Ilyenkor nincs rivotril/xanax vagy csak jött egy új ötlet Professzor úr agyába és azt kezdi el kidolgozni?
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 25, 2019 12:22:08
x9)
Farkas Endre Kiss
12 perce ·
12 perce ·
tyodika
Oct 25, 2019 12:26:14
Korcs, Jövő héten már nagyon hideg lesz.
Natyon jól megéjnek a nyugdijúkbój. Anyámnak asz lesz a segítység, hoty majd töjpapa odautalja a tajtoszását. Jövő héten el is keszd fizetyni.
Oct 25, 2019 12:26:14
Sodi a jövőből
Oct 25, 2019 12:43:00
Sikeresen megismerkedtem Déri Gabriellával,akit mindenki Prüntyiként ismer. Hála a Trash csoportnak már közösen neveljük a kicsi SoDi-t.
Ezentúl együtt nyomjuk flokkokat és a reggeli routine videókat. Egy régi videó a szerelmemtől:
www.youtube.com/watch?v=cCCfUq5k65w
Ezentúl együtt nyomjuk flokkokat és a reggeli routine videókat. Egy régi videó a szerelmemtől:
www.youtube.com/watch?v=cCCfUq5k65w
Oct 25, 2019 12:43:00
símanó
(
x3)
Oct 25, 2019 12:47:10
x3)
sajnos utólag kiderült, hogy a véjpjofi flokker véletlenül ott is a pultot vette 6 órán keresztül
Peter Biersack
Oct 25, 2019 12:47:27
22,5k megtekintéssel bőven rangon felüli a berlinyi flokkerhez.
Oct 25, 2019 12:47:27
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 25, 2019 12:53:05
x9)
Gratulálok a Fallout poszterhez, gyagyás. Játszottál akár egy Fallout játékkal is, vagy csak divatmajmolásból megvetted? Melyik a kedvenc játékod a szériában? Lesz végigjátszás?
(Sikerült erre is azután beruházni, hogy már az emberek jó részét nem érdekli a széria a Bethesda faszkodása miatt, de így te legalább megint egy fáziskéséses konzumidiótának nézel ki.)
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
(Sikerült erre is azután beruházni, hogy már az emberek jó részét nem érdekli a széria a Bethesda faszkodása miatt, de így te legalább megint egy fáziskéséses konzumidiótának nézel ki.)
D.Dezső
Oct 25, 2019 13:01:53
Sikeresen megismerkedtem Déri Gabriellával,akit mindenki Prüntyiként ismer. Hála a Trash csoportnak már közösen neveljük a kicsi SoDi-t.
youtube.com/watch?v=cCCfUq5k65w
Oct 25, 2019 13:01:53
xray
(
x21)
Oct 25, 2019 13:09:24
x21)
azt a kurva.. xd Ezentúl együtt nyomjuk flokkokat és a reggeli routine videókat. Egy régi videó a szerelmemtől:
Dr Májköl Dzsoksz
Oct 25, 2019 13:12:19
Én mindig rá verem ki.
Oct 25, 2019 13:12:19
xray
(
x21)
Oct 25, 2019 13:13:30
x21)
Oct 25, 2019 13:13:30
és korban pont hozzá illik, 34 éves. Oct 25, 2019 13:13:30
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™