igen, amikor mentél a parlamentbe minden himihumi sajtótájékoztatóra, csak hogy megtömd a zsebed pogácsával meg bubis vízzel xDDD
Sodi nem Idzik vizet: csak sort es redbullt mint mogyorosi, Meg elropogtat a szuvas fogaival egy Liz mogyorosi csokit high erositse a fogazatat.
és azt mivel magyarázod, hogy szakmában eltöltött két évtized alatt soha sem sikerült megkeresned a nettó minimálbér harmadát? nem a szakmai átlagot vagy felét, hanem a minimálbér harmadát sem, még a kárpival együtt sem!
A mi a fasz az mi a fasz. :D
Azt ne próbálja magyarázni senki.
Az attól mi a fasz. ;)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jó, de neked nem nagy a fütyid!
Sakk matt trollz!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
:DDDDD Csendben elviselted...mintha te bárkinek a szemében is tényező lennél. Mit adott ma Srekk enni? Spenótot?
Haszontalan fasz..
hehe
Amivel a Tyodika nem találkozott, az nincs :D Ha ilyen magabiztos vagy, akkor vállald már, hogy az IT-s trollokkal egy kicsit szakmázol egy lájv keretein belül.
hehe
Te! Te buzi, te elviseltél valakit?! Inkább téged tűrt meg ideig óráig a hozzás hasonló lumpen, megélhetési hőbörgő, elmeroggyant, perprovokáló gyalázatosan szaralakokból álló bandád. Te akkor is legfeljebb egy senki voltál, amikor még a tokás is lehetett valaki. Addig viseltek el a fórizs -féle retardok is, ameddig cipelted a kurva kántorodat. Aztán már az emberi társadalom söpredéke is kitaszított, Fifi.
Ennyit arról, hogy kit viselsz te el. De ne aggódj, mi majd a szívünkön viseljük a sorsodat, ha visszakullogsz szép hazánkba. Ha megmondod hogy melyik téren vahy parkban hőbörögsz, viszek neked egs másfél literes kőbányait (vagy kettőt, az kb átlag esti adagod), aztán úgy felkérdezlek, hogy zokogva fogsz önként az elmegyógyba kacsázni.
Endre, Ne pofáhzál már. Nincs feltöltve az ásványvízes polc!!!
LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Púp, neked itthon nem volt bejárós, bejelentett munkahelyed! Feketén gányolgattál kispályás, ócska helyeknek, de a volt főnököd, a patkányképű Solymári Robi is megondta, hogy még a totálisan nulla Groteszknél sem kaphattál önálló feladatot, annyira szar voltál!
Napi 1,5 órákat gányoltál, és még a totálisan indokolatlanul megkapott kárpiddal sem érted el egy közmunkás bérét, annyira nem voltál a szakmában.
Amit művelsz, az az a szint, mintha a bankfiók takarítónője azt bizonygatná, hogy a bankszektorban nem lehet havi nettó 120 ezernél többet keresni, mert ő 24 év alatt takarított több bankban is, és ennél többet sohasem kapott. Ráadásul az ismerősei a sarki kocsmában sem keresnek többet szórólapozással, tehát az is egyértelmű, hogy a médiában sincs pénz.
Téged beárazott a piac, kisfiam. Ilyen szorgalommal és tudással bizony pár tízezer forint, amit megkaphatsz itthon, hozzáteszem, még így is bőven rossz az ár-érték arány.
Ne hozd be ide a szarjaidat és zuhanyozás le.. Panaszkodnak rád a vevők. Meg mi az 23 000 forintos hiány? Meg a Jani a cigányember, azt mondta tiszteletlen voltál vele, mikor szóvátette, hogyelkésik a munkából mert lassú vagy.
Dehát a legutóbbi flokkban nem azt mondta hogy neki a szakmai tapasztalata a Hamburgba érkezéssel kezdődött?
Milyen 24 évről van akkor most szó? Szóval már azóta vagyok vállalkozó, hogy anyámék beirattak 1. osztályba.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Ehhez nem matek kell, hanem balek faktor. Te voltál annyira balek, hogy hajlandó voltál egy haldokló (igazából soha be sem indult) cégnek dolgozni. Balfasz
bár rendkívül jó emberismeretedről vagy híres, nem lehet, hogy a képedbe hazudtak, mivel egy csicskuló szarkupac vagy aki menekül ha csak rápisszennek?
Ebben az a legviccesebb, hogy a recskás videósnak is annyira szar volt, hogy a kamerás mobilok elterjedésével szépen le is áldozott a kjónyikás ideje. Az újgazdag hülyegyereknek vettek drágán kamerát a szociban megtollasodott szülei, és amíg nem volt senkinek, a lumpen retardok legalább megtűrték maguk között. De ahogy a technológia a hétköznapi ember számára elérhetővé vált, egyből nem volt már szükség az undorító héberre. Mert minden képe ferde és életlen volt, csak seggeket kamerázott, és minden más ténykedése káros és kínos volt. Lásd "interjú" Szanyival.
Amikor gyerek voltam a kisbuzi által mélyen lenézett vidéken, csak a cukorgyár igazgatója fiának volt BMX bringája, de persze mindenki arra a vágyott, ezért elviseltük a nagyképű, okoskodó, idegesítő Zolikát, hogy néha mehessünk egy kört a kerójával. Viszont ahogy véget ért a szocializmus, bejöttek a használt BMX-ek Ausztriából. Kicsit kopottak voltak, nem lehetett nagyon válogatni, de végre az átlagos srácok szülei is meg tudták venni. Na, onnantól kezdve nem játszottunk Zolikával. A recskás pont így járt LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
2021, SoDI:
Az otthon a Blaha.
2 napig csicskultam
Magyarországon még.mindig pattintott kövekkel dolgoznak az emberek és a mezőgazdaságon kívül nincs shemmi
Ó, dehogynem.
Az illúzió az van.
Ez az ami idegesítő így utólag. Hogy eleve nem is létezett, amibe bele akartam volna tagozódni, de közben mindenki a mátrix valóságára hivatkozott.
Az most nem létezik, de holnap létrehozóm.
az öregasszony 120 ezerre rántott le jogi ügyben, anygyika meg lehúzott ingyen 500 munkaórára? nem tudtad megcsinálni és ködbérezett?
Azért remélem legalább a BunkiBank részvényeit tisztességes áron vásároltátok vissza tőle.
2 napig csicskultam
Endre. Mi ez a 30 000 forint hiány a kasszánál? MI A FASZT CSINÁLSZ TE EGÉSZ NAP. JÓ EZ MEGY A FIZUDBÓL
"December 31-ig 3 * 1500 tartalék"
4500 eurónak kellene "létrehozódnia" dec.31-ig A TERV szerint. :)))
kudarcocska lesz ebből, szokás szerint.
Az megvan, hogy mások (tízezrek) ezt csinálták/csinálják mindeközben?
Ezt mivel magyarázod?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már reggel be vagy baszva? Ez a szöveg teljesen értelmetlen.
Szerinted itt az infósok 5%-a él meg? Már jó huszonöt éve, sőt a rendszerváltás óta nem volt olyan informatikus, aki ne tudott volna megélni a munkájából, te fasz! Még a legutolsó trógerek is össze tudnak hozni egy kényelmes, középosztálybeli életet. Még a gányoldás Solymári is megél, csak neked nem ment! Kegyelemkanapén tengődő, ötforintosokat keresgélő informatikus LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerintem Czenki mama nem csak a bíróságon tudott volna lealázni, hanem valószínűleg egy hónap után már jobb fejlesztő lenne a panellakó öregasszony, mint te!
Herménről és a villanyszerelésről pedig annyit, hogy a télapó és Jabba lakásában hegyekben állt a szemét, csótányok rohangáltak, és lógtak a falból a kapcsolók és a konnektorok. Egy ilyen igéyntelen, kontár faszt a lakásom közelébe nem engednék. Nagyon helyes, ha nem él meg.
Észrevetted egyébként, hogy az összes retard haverod sikertelen szakmailag is? Fórizs hiába orvos, képtelen volt szakvizsgát tenni, gyógyszernepperként próbál elkaristolni. Korokkó hiába mérnök, csak tanárként foglalkoztatták pár évig, aztán egyből kibaszták, már évtizedek óta munkanélküli. Titán Józsi hiába autószerelő, egy redőnygyárban dolgozik a szalag mellett, ahogy a Lackó is a Jabilban húzza az igát informatikusként. A Dőrppe szakács, mégis folyton munkanélküli, pedig ha valahol, akkor a vendéglátásban hatalmas a munkaerőhiány. Minden NPC haverodnak olyan végzettsége van, amivel kényelmesen megkereshetne 3-4-500 nettót, ehelyett nyomorognak. Jó, Proland kivétel, ő még a büfészakról is kibukott. Akárcsak te.
Amikor Heidi Klum szopja a faszom és ő lesz az én ribancom, kb akkor :-)
2 napig csicskultam
Haha pont így volt, ahogy a trolléga mondja. Sodit kvázi’ kiváltották az elsö Motorola kamerás telefonok :)
Aztán a retard kamerázós idökben a full bolond Fórizs is lebaszta mennyire szarul kamerázik, mert a skizofrén Rácz egy kölcsön fényképezö géppel jobb minöségü videókat csinált.
Le is lett cserélve Sodi :)
Amivel a szakmában eltöltött 24 év alatt nem találkozol, az nincs.
sodi, neked nincs szakmád
IT-ról, sodikával?
Apply gomb, hahó
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A groteszkrol beszelsz? Te miert hiszel el bemondasra olyat, amit magad is ellenirizhetsz az e-beszamolon?
2013-ban 17 millio volt a groteszk eves arbevetele, amibol 9 millio anyagi jellegu raforditas volt (=feketen, vagy szamlara fizettek ki a programozoknak). Ebben a 17 millioban nincs benne az, ha esetleg feketen vallalt munkat a patkanykepu. Havi 1.5 milla 2013-ban se volt nagy penz, de joval tobb annal, mint amit neked hazudott.
jó hogy itt vagy nácincel. most beszéltem a cégeddel, kérdezte a néni, hogy miért keresem a főnököd, mondtam, hogy a netes megnyilatkozásaid miatt, ha már munkaidőben náculsz, gyilkolásról álmodozol, játszol, facebookozol, trollozol akkor talán van ideje neki is válaszolni néhány kérdésre. csak üzenetként vették át, de remélem hogy ma is kínosan néznek rád, te megtűrt adókedvezmény.
A kincskereső kisködmön világában is ÉLTEK emberek és CSINÁKTÀK a dolgaikat.
Mi a faszomra akarsz utalni ezzel? :D Más is elvan a nyomorban, neked is meg kellett volna szoknod? Vagy mi a fasz? :D
De szerettem, hogy az egyik trolléga anno "elveszett gumivég" néven kommentelt ide!
Gólyáknak egy kis összefoglaló. Sodinak van egy lumpen haverja, Hermán Péter, vele keveredtek a rendőrlistás ügybe. Az öreg eredetileg villanyszerelő, de alapvetően mindig az aktuális nőjéből élő parazita, mint Molnáref. Akkoriban Gecse Máriával, alias kerekes Jabbával lakott egy panellakásban, talán Angyalföldön. Az elhízott, tolószékes nőt kilakoltatták, mert a legalább négy ingatlannal rendelkező Hermán ugyan rajta élősködött, de baszott befizetni a közüzemi számlákat, mert egy panelban nem lehet lekapcsolni egyesével a fogyasztókat, csak az egész lépcsőházat, így gondolták, lehet lopni a végtelenségig. A kilakoltatásra Hermán összetrombitálta a retardsereget, így Sodi is megjelent a monopodjával. Köszfetyítyés közben elveszett az állvány gumi talpa, amit a gyagyás kétségbeesetten keresgélt hosszú ideig a lakásban található undorító koszban és rendetlenségben.
Fun fact, hogy egy intervencionista trolléga teleplakátolta a környéket, miszerint veszélyes pedofil ólálkodik a közelben, és hogy, hogy nem Sodika rút, askenázi pofázmánya került a plakátokra LOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Természetesen a kilakoltatás után Hermán nem fogadta be egyik ingatlanjába sem a mozgássérült nőt, hanem szépen lekoccolt új gazdatestet keresni.
Arra, hogy a világ amiről beszélsz csak a te fejedben létezik.
szerinted a budapesti IT-sek nyomorognak?
az 2013éves középárfolyamon 5050 euró, ami a buta sneci mai fizetésének a duplája. de a buta snecit nem tanították meg használni az ingyenes cégadatbázisokat, ezért hitte, igazat mondanak neki. meg eleve ostoba gyökér, bármit elhisz.
A kurva anyádat. Lesz ma live?
2 napig csicskultam
Meséld el szépen min dolgozol ma?
Faszom
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Férfi kollégákat kukkol a mosdóban és veszetül rángatja a löttyedt pitont.
Mert bizony buzi asodi.
2 napig csicskultam
De figyelj már, EGY, AZAZ EGYETLEN kurva kérdésre adj választ és békén hagylak.
Mit kaptál ma reggelire, és megéri-e a rá költött havi 99.000 forint?
Ezt úgy kell kezdeni, hogy "többen kérdezik" ez az autikód, beindítja a válaszadási reakciót az alanynál.
2 napig csicskultam
OOOOOOAAAARGGHHGHGHGHGHHHHGGGHHHHHHHH4444!!!!!
Ha tényleg annyival tovább maradna bent, mint amennyit eltrollozik aznap, akkor nem lennének este 7-kor kezdődő liveok.
Huszon-parezer euros tartozassal ez valahogy megsem olyan meggyozo. Skillekrol, huszoneves tapasztalatrol meg nyelvtudasrol magyarazol, de a streames angol eloadasod utan szerintem mindenkinek nyilvanvalo, hogy milyen szintet kepviselsz.
Azt épp volt szerencsém látni. Olyan mértékben zavarba jött amikor hozzászóltak, hogy öröm volt nézni. Kezdett volna valamit hetyetyézni, de csak rangom szavakat dobálgatott nyökögve egymás után mindenféle nyelvtani szabály betartása nélkül. Kb ilyen szinten beszélnek általános iskola végén.
gyagyås a nagyobbik fiam egy evvel fiatalabb mint te. Nem akart tanulni, elment segedmunkasnak epitkezesre, mondjuk valogatott focista volt, de inkabb bulizott es cdajozott. Rajött, hogy jobb ha tanul es ket diplomåja es ket lakåsa van. A måsik fiam 4. nyelvet tanulja es bar nalad joval fiatalabb a fizetese most 4,900 euro. Ezt csak azert irtam, hogy låsd te egy genhibås selejt elöleny vagy.
Andi akart az akkor futó művészeti projektjének (egy galériának, Gallery Nomad) egy weblapot. SoDi csak kókányolt, a megbeszélt funkciók hosszú hetekkel később is használhatatlanok voltak. Bezzeg SoDinak volt annyi ideje, hogy stalker módot fejlesszen az oldalra, amivel nyomon tudja követni kiválasztottja minden az oldal tett mozdulatát.
Részletek:
www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk
Mi van Landeszmann rabbi, megint fáj a segged? Szorít a bőgatya?
Nem érdekelnek senkit a sirámaid, takarodj dolgozni.
mondjuk még így is jobb a hírekbe kerülni, mint faszverő materialista buzeránsként
ajjajj, mi ez a rengeteg coming out, sneci?
hát milyen nemzeti hős vagy te?
Pedig de.
Pedig aki a Jobbikra támad, az a nemzetre támad.
persze hogy nem tudod értelmezni azt, amivel nem rendelkezel.
várunk vissza öt perc múlva, hetyetye
azon még nem gondolkodtál el, hogy 38 évesen még soha semmi sikered nem volt az életben? ha megkérdik anyádat, mit ért el a fia, mit mond? velvetes címlap faszverő buzeránsként? mondjuk ez neked perverz szarnak shiker.
Na csá
Többé nem írok ide.
Ideges vagy?
2 napig csicskultam
Tudod te mi tekintélyes? A balfaszságod. Mondd csak, hogy is volt az az Apply gomb? De ha már itt tartunk mesélhetnél a számtalan befuccsolt shaját megoldásodról is. Az is tekintélyes méretű "Balfasz skill" meglétéről tesz tanúbizonyságot.
Neked nem kellett alberlet hiszen volt lakasod.
HAAAAHHHAHAHAHAHAAAHAHAHHAHA!!!
Endre, jöjjön el egy előadásomra vendégszerepelni!!
En meg emlekszem amikor o volt a peldakep MLM-biznisz kapcsan es vadul szoptad a faszat. Meg amikor mosdattad miutan felrekurt.
De te a kódminőséget se tudtad értelmezni.
Mi meg az ékezetes változóneveid nem tudtuk.
Faszom
Szerző:
Hakapeszi sodi
Oct 31, 2019 08:39:48
Válasz
(5)
Na lemondott a cukigabi. Eveken kerwsztul szoptad.a.faszat. szarrivecz Gabor. Sodi gyere haza hos vadaazpika a PHP programozok vedoszentje es a mogyorosi klonok kapitanya.
Oct 31, 2019 08:39:48
sodika
Oct 31, 2019 09:02:46
Nekem a Vona sose volt szimpi.
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
Oct 31, 2019 09:02:46
-
Oct 31, 2019 09:05:20
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
igen, amikor mentél a parlamentbe minden himihumi sajtótájékoztatóra, csak hogy megtömd a zsebed pogácsával meg bubis vízzel xDDD
Oct 31, 2019 09:05:20
sodika
Oct 31, 2019 09:07:23
Én ismerőseim, más meséi.
Nem véletlen, hogy Márknak is azt mondtam, amikor problémái akadtak, miközben még Lipcsében dolgozott, hogy ha valakin a Németországba költözés segít, én azt egyszerűen szó szerint értelmezni se tudom. Az egyszerűen "mi a fasz".
Nem véletlen, hogy Márknak is azt mondtam, amikor problémái akadtak, miközben még Lipcsében dolgozott, hogy ha valakin a Németországba költözés segít, én azt egyszerűen szó szerint értelmezni se tudom. Az egyszerűen "mi a fasz".
Oct 31, 2019 09:07:23
sodika
Oct 31, 2019 09:07:48
...se segít... na
Oct 31, 2019 09:07:48
Hakapeszi sodi
Oct 31, 2019 09:09:03
Sodi nem Idzik vizet: csak sort es redbullt mint mogyorosi, Meg elropogtat a szuvas fogaival egy Liz mogyorosi csokit high erositse a fogazatat.
Oct 31, 2019 09:09:03
Oct 31, 2019 09:13:56
és azt mivel magyarázod, hogy szakmában eltöltött két évtized alatt soha sem sikerült megkeresned a nettó minimálbér harmadát? nem a szakmai átlagot vagy felét, hanem a minimálbér harmadát sem, még a kárpival együtt sem!
Oct 31, 2019 09:13:56
kripli figyelő
(
x12)
Oct 31, 2019 09:14:50
x12)
Oct 31, 2019 09:14:50
ha valakin a Németországba költözés segít, én azt egyszerűen szó szerint értelmezni se tudom. Az egyszerűen "mi a fasz".
Mert egy korlátolt buta proli vagy? Oct 31, 2019 09:14:50
sodika
Oct 31, 2019 09:27:45
Mert egy korlátolt buta proli vagy?
A mi a fasz az mi a fasz. :D
Azt ne próbálja magyarázni senki.
Az attól mi a fasz. ;)
Oct 31, 2019 09:27:45
-
Oct 31, 2019 09:30:10
Asodi értelmiségi sodi!
5 eurós sodi.
Őrűlt A sodi.
5 eurós sodi.
Őrűlt A sodi.
Oct 31, 2019 09:30:10
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 31, 2019 09:41:49
x9)
Mert egy korlátolt buta proli vagy?
Jó, de neked nem nagy a fütyid!
Sakk matt trollz!
2006
Oct 31, 2019 09:43:58
* ásít *
Oct 31, 2019 09:43:58
-
Oct 31, 2019 09:46:41
Magyarázd már el ha hiszel a vonzás törvényében akkor hogy engedheted meg magadnak az ilyen geci magas lovat. Hogy van merszed a rohadó odvas pofádon kiejteni, hogy te mindíg mindent jól csináltál és igazad volt? Ha mindent jól csináltál volna buktál volna el lakást, házat, kocsit? Honnan veszed a bátorságot, hogy másokat fikázz egy geciszagú nikecell odúból többtíz milliós adóssággal a hátad mögött? Hogy nem veszed észre, hogy a prosztóságod miat büntet az élet? Szerinted a trolljaid akik a faszerdőt ültetik véletlenűl vannak? A facebook ok nélkül tilt le? A beled kifordulásához a fogaid kirohadásához sincs közöd? Ennyire retardált vagy, hogy nem fogod fel ezekben az esetekben tényleg működik a vonzás törvénye?
Oct 31, 2019 09:46:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 31, 2019 09:47:58
x7)
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
:DDDDD Csendben elviselted...mintha te bárkinek a szemében is tényező lennél. Mit adott ma Srekk enni? Spenótot?
Haszontalan fasz..
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 31, 2019 09:49:25
x7)
Amivel a Tyodika nem találkozott, az nincs :D Ha ilyen magabiztos vagy, akkor vállald már, hogy az IT-s trollokkal egy kicsit szakmázol egy lájv keretein belül.
Tyodika
Oct 31, 2019 09:51:53
Tyrek ma kihuzta a netkabelt. Nekem a tyrek sosem volt szimpi. Csendben elviseltem.
Oct 31, 2019 09:51:53
Fuvolázó Kobold
Oct 31, 2019 09:53:36
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
Te! Te buzi, te elviseltél valakit?! Inkább téged tűrt meg ideig óráig a hozzás hasonló lumpen, megélhetési hőbörgő, elmeroggyant, perprovokáló gyalázatosan szaralakokból álló bandád. Te akkor is legfeljebb egy senki voltál, amikor még a tokás is lehetett valaki. Addig viseltek el a fórizs -féle retardok is, ameddig cipelted a kurva kántorodat. Aztán már az emberi társadalom söpredéke is kitaszított, Fifi.
Ennyit arról, hogy kit viselsz te el. De ne aggódj, mi majd a szívünkön viseljük a sorsodat, ha visszakullogsz szép hazánkba. Ha megmondod hogy melyik téren vahy parkban hőbörögsz, viszek neked egs másfél literes kőbányait (vagy kettőt, az kb átlag esti adagod), aztán úgy felkérdezlek, hogy zokogva fogsz önként az elmegyógyba kacsázni.
Oct 31, 2019 09:53:36
Tesco műszakvezető Sodi j
Oct 31, 2019 10:01:06
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
Endre, Ne pofáhzál már. Nincs feltöltve az ásványvízes polc!!!
Oct 31, 2019 10:01:06
Tyodika
Oct 31, 2019 10:03:06
PHP vel beprogrpzom a takaritorobotokat hogy tudjak feltolteni a polcokat.
Oct 31, 2019 10:03:06
trendbeli garázdaság
Oct 31, 2019 10:09:20
Púp, neked itthon nem volt bejárós, bejelentett munkahelyed! Feketén gányolgattál kispályás, ócska helyeknek, de a volt főnököd, a patkányképű Solymári Robi is megondta, hogy még a totálisan nulla Groteszknél sem kaphattál önálló feladatot, annyira szar voltál!
Napi 1,5 órákat gányoltál, és még a totálisan indokolatlanul megkapott kárpiddal sem érted el egy közmunkás bérét, annyira nem voltál a szakmában.
Amit művelsz, az az a szint, mintha a bankfiók takarítónője azt bizonygatná, hogy a bankszektorban nem lehet havi nettó 120 ezernél többet keresni, mert ő 24 év alatt takarított több bankban is, és ennél többet sohasem kapott. Ráadásul az ismerősei a sarki kocsmában sem keresnek többet szórólapozással, tehát az is egyértelmű, hogy a médiában sincs pénz.
Téged beárazott a piac, kisfiam. Ilyen szorgalommal és tudással bizony pár tízezer forint, amit megkaphatsz itthon, hozzáteszem, még így is bőven rossz az ár-érték arány.
Oct 31, 2019 10:09:20
Oct 31, 2019 10:10:01
PHP vel beprogrpzom a takaritorobotokat hogy tudjak feltolteni a polcokat.
Ne hozd be ide a szarjaidat és zuhanyozás le.. Panaszkodnak rád a vevők. Meg mi az 23 000 forintos hiány? Meg a Jani a cigányember, azt mondta tiszteletlen voltál vele, mikor szóvátette, hogyelkésik a munkából mert lassú vagy.
Oct 31, 2019 10:10:01
regisztrált troll
Oct 31, 2019 10:13:15
Dehát a legutóbbi flokkban nem azt mondta hogy neki a szakmai tapasztalata a Hamburgba érkezéssel kezdődött?
Milyen 24 évről van akkor most szó? Szóval már azóta vagyok vállalkozó, hogy anyámék beirattak 1. osztályba.
Oct 31, 2019 10:13:15
-
Oct 31, 2019 10:29:38
Sneci mesélj inkább a borítékban lévő 1500 euróról és az anyádnál lévő 1500 eurós tartalékról.
Rajtad úgy segített a németországba költözés, hogy lett még pluszban 9 milliós adósságod az otthon felhalmozott 5-10 milliós adósságon felül.
Mi a fasz?
Rajtad úgy segített a németországba költözés, hogy lett még pluszban 9 milliós adósságod az otthon felhalmozott 5-10 milliós adósságon felül.
Mi a fasz?
Oct 31, 2019 10:29:38
sodika
Oct 31, 2019 10:31:21
Az otthon nem a piac.
Az otthon a puszta.
5% felső érvényesül bármilyen szakmában, a többi meg nyüglődik.
Az otthon a puszta.
Oct 31, 2019 10:31:21
Oct 31, 2019 10:32:11
meg eleve az volt évekig, hogy ez csak pályakezdő szakasz. akkor milyen 24 éves tapasztalatról beszélsz? milyen pályakezdő aki már évtizede gyakorolja a szakmát? hol egy zsidómúzeumnek adminisztrálkodik, hol egy szippantósnak varázsol. én ezt neméjtyem..
Oct 31, 2019 10:32:11
sodika
Oct 31, 2019 10:33:44
Vajon egy olyan iparágban hogyan tudhattam volna budapesti albérletet kivenni, és enni, ahol a a két programozóval, egy grafikussal és egy irodával rendelkező cég összes havi bevétele az én mostani összes havi nettó jövedelmem szintjén volt?
Ez hogy jön ki matematikailag? :)
Oct 31, 2019 10:33:44
sodika
Oct 31, 2019 10:35:30
Pályakezdő, mert a pusztában csak a felső 5% szakmázik. Németben mindenmi. Mérnök viszont az infósok felső 5%-ához nem vagyok.
Oct 31, 2019 10:35:30
regisztrált troll
Oct 31, 2019 10:35:51
Vajon egy olyan iparágban hogyan tudhattam volna budapesti albérletet kivenni, és enni, ahol a a két programozóval, egy grafikussal és egy irodával rendelkező cég összes havi bevétele az én mostani összes havi nettó jövedelmem szintjén volt?
Ehhez nem matek kell, hanem balek faktor. Te voltál annyira balek, hogy hajlandó voltál egy haldokló (igazából soha be sem indult) cégnek dolgozni. Balfasz
Oct 31, 2019 10:35:51
Oct 31, 2019 10:37:01
bár rendkívül jó emberismeretedről vagy híres, nem lehet, hogy a képedbe hazudtak, mivel egy csicskuló szarkupac vagy aki menekül ha csak rápisszennek?
Oct 31, 2019 10:37:01
trendbeli garázdaság
Oct 31, 2019 10:37:14
Addig viseltek el a fórizs -féle retardok is, ameddig cipelted a kurva kántorodat.
Ebben az a legviccesebb, hogy a recskás videósnak is annyira szar volt, hogy a kamerás mobilok elterjedésével szépen le is áldozott a kjónyikás ideje. Az újgazdag hülyegyereknek vettek drágán kamerát a szociban megtollasodott szülei, és amíg nem volt senkinek, a lumpen retardok legalább megtűrték maguk között. De ahogy a technológia a hétköznapi ember számára elérhetővé vált, egyből nem volt már szükség az undorító héberre. Mert minden képe ferde és életlen volt, csak seggeket kamerázott, és minden más ténykedése káros és kínos volt. Lásd "interjú" Szanyival.
Amikor gyerek voltam a kisbuzi által mélyen lenézett vidéken, csak a cukorgyár igazgatója fiának volt BMX bringája, de persze mindenki arra a vágyott, ezért elviseltük a nagyképű, okoskodó, idegesítő Zolikát, hogy néha mehessünk egy kört a kerójával. Viszont ahogy véget ért a szocializmus, bejöttek a használt BMX-ek Ausztriából. Kicsit kopottak voltak, nem lehetett nagyon válogatni, de végre az átlagos srácok szülei is meg tudták venni. Na, onnantól kezdve nem játszottunk Zolikával. A recskás pont így járt LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 31, 2019 10:37:14
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 10:37:51
x4)
Téged viselt el Vona, mert hasznos idióta voltál kb. 5 percig.
Persze fogalma nincs arról ki vagy, illetve a velvetes cikkig azt sem tudta, hogy létezel, aztán meg kurvára röhögött és szépen beárazott.
Tudod,hogy hány ilyen hozzád hasonló elmebajos, roggyant agyú fasz mászkált akkoriban a jobbik körül? (Bele is buktak ebbe) Mert bizony te egy bolond vagy. A szó szerint.
2 napig csicskultam
Persze fogalma nincs arról ki vagy, illetve a velvetes cikkig azt sem tudta, hogy létezel, aztán meg kurvára röhögött és szépen beárazott.
Tudod,hogy hány ilyen hozzád hasonló elmebajos, roggyant agyú fasz mászkált akkoriban a jobbik körül? (Bele is buktak ebbe) Mert bizony te egy bolond vagy. A szó szerint.
sodika
Oct 31, 2019 10:39:36
Nem a mobilokkal áldozott le.
A témák megfogyatkozásával.
A témák megfogyatkozásával.
Oct 31, 2019 10:39:36
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 10:39:45
x4)
Az otthon nem a piac.
Az otthon a puszta.
Az otthon a puszta.
2021, SoDI:
Az otthon a Blaha.
Tyodi
Oct 31, 2019 10:41:44
Magyarországon még.mindig pattintott kövekkel dolgoznak az emberek és a mezőgazdaságon kívül nincs shemmi
Oct 31, 2019 10:41:44
kramalon
(
x8)
Oct 31, 2019 10:42:22
x8)
Endre. Elegánsabb lenne 23 évre lekerekíteni, nem?
Faszom
-
Oct 31, 2019 10:44:11
snecinek úgy van 24 év szakmai tapasztalata, ahogy a fiókjában lévő borítéknak 1500 eurója.
Oct 31, 2019 10:44:11
sodika
Oct 31, 2019 10:46:02
Ó, dehogynem.
Az illúzió az van.
Ez az ami idegesítő így utólag. Hogy eleve nem is létezett, amibe bele akartam volna tagozódni, de közben mindenki a mátrix valóságára hivatkozott.
Oct 31, 2019 10:46:02
sodika
Oct 31, 2019 10:46:29
snecinek úgy van 24 év szakmai tapasztalata, ahogy a fiókjában lévő borítéknak 1500 eurója.
Oct 31, 2019 10:46:29
pályakezdő életút
Oct 31, 2019 10:46:37
Egyébként most nézem, és durva, hogy még mielőtt kimentem Berlinbe, már 500 óra fölött volt a foglalatosságom Andi projektjeivel.
Ebből csak a weblappal való közvetlen fejlesztési munka több mint 300 óra volt.
Egyébként erről a nagyon részletes Excel sem titok. Sőt: a részletes kimutatás a bizonyíték arra, hogy nem csak kitaláltam a számokat.
docdroid.net/t24t
Én ide nem írok tényleg, semmit, de azon azért érdemes elgondolkodni, hogy ennyi energiabefektetés után joggal szerettem volna, ha segít nekem Berlinben.
Ebből csak a weblappal való közvetlen fejlesztési munka több mint 300 óra volt.
Egyébként erről a nagyon részletes Excel sem titok. Sőt: a részletes kimutatás a bizonyíték arra, hogy nem csak kitaláltam a számokat.
docdroid.net/t24t
Én ide nem írok tényleg, semmit, de azon azért érdemes elgondolkodni, hogy ennyi energiabefektetés után joggal szerettem volna, ha segít nekem Berlinben.
az öregasszony 120 ezerre rántott le jogi ügyben, anygyika meg lehúzott ingyen 500 munkaórára? nem tudtad megcsinálni és ködbérezett?
Oct 31, 2019 10:46:37
sodika
Oct 31, 2019 10:46:40
Létrehozódik
Oct 31, 2019 10:46:40
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 10:50:22
x4)
Na, onnantól kezdve nem játszottunk Zolikával.
Azért remélem legalább a BunkiBank részvényeit tisztességes áron vásároltátok vissza tőle.
Oct 31, 2019 10:51:15
Ó, dehogynem.
Az illúzió az van.
Az illúzió az van.
Endre. Mi ez a 30 000 forint hiány a kasszánál? MI A FASZT CSINÁLSZ TE EGÉSZ NAP. JÓ EZ MEGY A FIZUDBÓL
Oct 31, 2019 10:51:15
-
Oct 31, 2019 10:51:53
"December 31-ig 3 * 1500 tartalék"
4500 eurónak kellene "létrehozódnia" dec.31-ig A TERV szerint. :)))
kudarcocska lesz ebből, szokás szerint.
Oct 31, 2019 10:51:53
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2019 10:52:16
x30)
Ezt mivel magyarázod?
trendbeli garázdaság
Oct 31, 2019 10:52:28
Pályakezdő, mert a pusztában csak a felső 5% szakmázik. Németben mindenmi. Mérnök viszont az infósok felső 5%-ához nem vagyok.
Már reggel be vagy baszva? Ez a szöveg teljesen értelmetlen.
Szerinted itt az infósok 5%-a él meg? Már jó huszonöt éve, sőt a rendszerváltás óta nem volt olyan informatikus, aki ne tudott volna megélni a munkájából, te fasz! Még a legutolsó trógerek is össze tudnak hozni egy kényelmes, középosztálybeli életet. Még a gányoldás Solymári is megél, csak neked nem ment! Kegyelemkanapén tengődő, ötforintosokat keresgélő informatikus LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerintem Czenki mama nem csak a bíróságon tudott volna lealázni, hanem valószínűleg egy hónap után már jobb fejlesztő lenne a panellakó öregasszony, mint te!
Herménről és a villanyszerelésről pedig annyit, hogy a télapó és Jabba lakásában hegyekben állt a szemét, csótányok rohangáltak, és lógtak a falból a kapcsolók és a konnektorok. Egy ilyen igéyntelen, kontár faszt a lakásom közelébe nem engednék. Nagyon helyes, ha nem él meg.
Észrevetted egyébként, hogy az összes retard haverod sikertelen szakmailag is? Fórizs hiába orvos, képtelen volt szakvizsgát tenni, gyógyszernepperként próbál elkaristolni. Korokkó hiába mérnök, csak tanárként foglalkoztatták pár évig, aztán egyből kibaszták, már évtizedek óta munkanélküli. Titán Józsi hiába autószerelő, egy redőnygyárban dolgozik a szalag mellett, ahogy a Lackó is a Jabilban húzza az igát informatikusként. A Dőrppe szakács, mégis folyton munkanélküli, pedig ha valahol, akkor a vendéglátásban hatalmas a munkaerőhiány. Minden NPC haverodnak olyan végzettsége van, amivel kényelmesen megkereshetne 3-4-500 nettót, ehelyett nyomorognak. Jó, Proland kivétel, ő még a büfészakról is kibukott. Akárcsak te.
Oct 31, 2019 10:52:28
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 10:52:55
x4)
Amikor Heidi Klum szopja a faszom és ő lesz az én ribancom, kb akkor :-)
D.Dezső
Oct 31, 2019 10:55:12
Ebben az a legviccesebb, hogy a recskás videósnak is annyira szar volt, hogy a kamerás mobilok elterjedésével szépen le is áldozott a kjónyikás ideje. hülyegyereknek vettek drágán kamerát a szociban megtollasodott szülei, és amíg nem volt senkinek, a lumpen retardok legalább megtűrték maguk között. De ahogy a technológia a hétköznapi ember számára elérhetővé vált, egyből nem volt már szükség az undorító héberre. Mert minden képe ferde és életlen volt, csak seggeket kamerázott,
Haha pont így volt, ahogy a trolléga mondja. Sodit kvázi’ kiváltották az elsö Motorola kamerás telefonok :)
Aztán a retard kamerázós idökben a full bolond Fórizs is lebaszta mennyire szarul kamerázik, mert a skizofrén Rácz egy kölcsön fényképezö géppel jobb minöségü videókat csinált.
Le is lett cserélve Sodi :)
Oct 31, 2019 10:55:12
-
Oct 31, 2019 10:57:32
sodi, neked nincs szakmád
Oct 31, 2019 10:57:32
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2019 10:59:44
x30)
IT-ról, sodikával?
Apply gomb, hahó
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:00:43
x4)
A megboldogult Kántor...
Hiányzik neked, ugye Sodika? Akkor még volt némi élet körülötted, még ha kegyelem kenyérért is csináltad, amit.
Szoktál sírni a régi szép idők miatt, ugye?
2 napig csicskultam
Hiányzik neked, ugye Sodika? Akkor még volt némi élet körülötted, még ha kegyelem kenyérért is csináltad, amit.
-
Oct 31, 2019 11:03:40
A groteszkrol beszelsz? Te miert hiszel el bemondasra olyat, amit magad is ellenirizhetsz az e-beszamolon?
2013-ban 17 millio volt a groteszk eves arbevetele, amibol 9 millio anyagi jellegu raforditas volt (=feketen, vagy szamlara fizettek ki a programozoknak). Ebben a 17 millioban nincs benne az, ha esetleg feketen vallalt munkat a patkanykepu. Havi 1.5 milla 2013-ban se volt nagy penz, de joval tobb annal, mint amit neked hazudott.
Oct 31, 2019 11:03:40
.
Oct 31, 2019 11:06:19
Létrehozódik
jó hogy itt vagy nácincel. most beszéltem a cégeddel, kérdezte a néni, hogy miért keresem a főnököd, mondtam, hogy a netes megnyilatkozásaid miatt, ha már munkaidőben náculsz, gyilkolásról álmodozol, játszol, facebookozol, trollozol akkor talán van ideje neki is válaszolni néhány kérdésre. csak üzenetként vették át, de remélem hogy ma is kínosan néznek rád, te megtűrt adókedvezmény.
Oct 31, 2019 11:06:19
sodika
Oct 31, 2019 11:08:29
Ezt mivel magyarázod?
Ezt mivel magyarázod?
Mi a faszomra akarsz utalni ezzel? :D Más is elvan a nyomorban, neked is meg kellett volna szoknod? Vagy mi a fasz? :D
Oct 31, 2019 11:08:29
trendbeli garázdaság
Oct 31, 2019 11:09:48
A megboldogult Kántor...
De szerettem, hogy az egyik trolléga anno "elveszett gumivég" néven kommentelt ide!
Gólyáknak egy kis összefoglaló. Sodinak van egy lumpen haverja, Hermán Péter, vele keveredtek a rendőrlistás ügybe. Az öreg eredetileg villanyszerelő, de alapvetően mindig az aktuális nőjéből élő parazita, mint Molnáref. Akkoriban Gecse Máriával, alias kerekes Jabbával lakott egy panellakásban, talán Angyalföldön. Az elhízott, tolószékes nőt kilakoltatták, mert a legalább négy ingatlannal rendelkező Hermán ugyan rajta élősködött, de baszott befizetni a közüzemi számlákat, mert egy panelban nem lehet lekapcsolni egyesével a fogyasztókat, csak az egész lépcsőházat, így gondolták, lehet lopni a végtelenségig. A kilakoltatásra Hermán összetrombitálta a retardsereget, így Sodi is megjelent a monopodjával. Köszfetyítyés közben elveszett az állvány gumi talpa, amit a gyagyás kétségbeesetten keresgélt hosszú ideig a lakásban található undorító koszban és rendetlenségben.
Fun fact, hogy egy intervencionista trolléga teleplakátolta a környéket, miszerint veszélyes pedofil ólálkodik a közelben, és hogy, hogy nem Sodika rút, askenázi pofázmánya került a plakátokra LOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Természetesen a kilakoltatás után Hermán nem fogadta be egyik ingatlanjába sem a mozgássérült nőt, hanem szépen lekoccolt új gazdatestet keresni.
Oct 31, 2019 11:09:48
Pupos szigfrid
Oct 31, 2019 11:10:14
.
Oct 31, 2019 11:10:14
regisztrált troll
Oct 31, 2019 11:10:31
Arra, hogy a világ amiről beszélsz csak a te fejedben létezik.
Oct 31, 2019 11:10:31
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2019 11:10:35
x30)
szerinted a budapesti IT-sek nyomorognak?
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:13:33
x4)
Lesz ma lájv, sneci? Legyen. Úgyis Hallowen van, valamivel rémisztgetni kell a nézőket. Milyen influencer az amelyik nem ragadja meg a lehetőséget?
Neked még sminkelned sem kell, mondd csak azt, hogy kvázihajléktalannak öltöztél. :-)
2 napig csicskultam
Neked még sminkelned sem kell, mondd csak azt, hogy kvázihajléktalannak öltöztél. :-)
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:15:29
x4)
Halloween, kurva autikorrekt
2 napig csicskultam
sodika
Oct 31, 2019 11:15:35
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
Csá.
Oct 31, 2019 11:15:35
.
Oct 31, 2019 11:17:24
az 2013éves középárfolyamon 5050 euró, ami a buta sneci mai fizetésének a duplája. de a buta snecit nem tanították meg használni az ingyenes cégadatbázisokat, ezért hitte, igazat mondanak neki. meg eleve ostoba gyökér, bármit elhisz.
Oct 31, 2019 11:17:24
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:17:48
x4)
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
Csá.
A kurva anyádat. Lesz ma live?
trendbeli garázdaság
Oct 31, 2019 11:20:21
szituáció
Szaktudás és diploma nélkül napi 1,5 óra munkából nem lehet megélni Budapesten.
konklúzió (normális ember)
Szükségem van egy nyolcórás munkára és szabadidőmben muszáj lesz képeznem magam.
konklúzió (Sodika)
A rendszer a szar, meg akar ölni, velem semmi baj nincs. Kizárt, hogy többet dolgozzak és fejlődjek, inkább elmegyek elmebetegekkel hőbörögni.
Szaktudás és diploma nélkül napi 1,5 óra munkából nem lehet megélni Budapesten.
konklúzió (normális ember)
Szükségem van egy nyolcórás munkára és szabadidőmben muszáj lesz képeznem magam.
konklúzió (Sodika)
A rendszer a szar, meg akar ölni, velem semmi baj nincs. Kizárt, hogy többet dolgozzak és fejlődjek, inkább elmegyek elmebetegekkel hőbörögni.
Oct 31, 2019 11:20:21
-
Oct 31, 2019 11:20:24
a sporolós sodi :)) elismerte, hogy nincs semmiféle boríték 1500 euróval, ebből következően az anxjánál sincs 1500 eurós tartalék. pedig szép terv volt még október elején:
"Ezért spórolok most decemberig a 3 * 1500 eurós tervhez képest még egy további ezrest a tartalékokba."
tehát az van, hogy a spórolós sodi elköltött 3000 eurót az elmúlt 1-2 hónapban. a fizetésén felül.
szerintem a ló néz, a csikó lát, sneci vett vagy 100 gramm kólát.
"Ezért spórolok most decemberig a 3 * 1500 eurós tervhez képest még egy további ezrest a tartalékokba."
tehát az van, hogy a spórolós sodi elköltött 3000 eurót az elmúlt 1-2 hónapban. a fizetésén felül.
szerintem a ló néz, a csikó lát, sneci vett vagy 100 gramm kólát.
Oct 31, 2019 11:20:24
kramalon
(
x8)
Oct 31, 2019 11:21:24
x8)
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
Csá.
xray
(
x21)
Oct 31, 2019 11:23:09
x21)
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
mifan hős robin, menekülsz, amikor beleverik a saját szarodba az orrod? Csá.
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:24:03
x4)
Férfi kollégákat kukkol a mosdóban és veszetül rángatja a löttyedt pitont.
Mert bizony buzi asodi.
Fuvolázó Kobold
Oct 31, 2019 11:28:54
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
Csá.
Oct 31, 2019 11:28:54
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 31, 2019 11:30:48
x7)
Sneci, téged még a csövesek is ki fognak közösíteni a Blahán...:D Aztán amikor majd hívogatod a balfasz haverjaidat, akiknek veled ellentétben még lesz fedél a fejük fölött, akkor fogsz szembesülni vele, hogy igazából téged mindenki csak átbaszott.
Várom azt a napot. :)
hehe
Várom azt a napot. :)
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 11:33:26
x4)
Ezt úgy kell kezdeni, hogy "többen kérdezik" ez az autikód, beindítja a válaszadási reakciót az alanynál.
-
Oct 31, 2019 11:42:55
mennyi van most hó végén a számládon sneci? shikerült az 500 eurós terv?
sodika Oct 05, 2019 13:40:23
Nem azért nem.
Hanem mert épp elég ijedtség az utóbbi időben ahhoz, hogy akarjak magam mögé tartalék pénzt.
Úgyhogy ennek érdekében az ehavi 500 eurós tervemet (hogy legyen pluszban hó végén is ennyi tartalékom a számlán) még egy novemberi spórolással kiegészítem arra, hogy a 3 * 1500 eurós célom 3 * 1750 legyen.
Aztán majd decemberben visszatérek a 28 euróhoz.
sodika Oct 05, 2019 13:40:23
Nem azért nem.
Hanem mert épp elég ijedtség az utóbbi időben ahhoz, hogy akarjak magam mögé tartalék pénzt.
Úgyhogy ennek érdekében az ehavi 500 eurós tervemet (hogy legyen pluszban hó végén is ennyi tartalékom a számlán) még egy novemberi spórolással kiegészítem arra, hogy a 3 * 1500 eurós célom 3 * 1750 legyen.
Aztán majd decemberben visszatérek a 28 euróhoz.
Oct 31, 2019 11:42:55
D.Dezső
Oct 31, 2019 11:47:40
Mindig ledübbenek’ azon, hogy egy 38 éves faszi aki polgári körülmények közt nött fel Budán, a szülei diplomás emberek voltak, hogy az isten faszában tud ennyire egybites gondolkodású, mély-proli gyökér lenni.
Mondjuk már az mindent elárul róla, hogy hisz a “vonzás törvényében” az alacsony iskolázottságú proli háziasszonyok vallásában :)
Szerintem annyira rossz képességü fejben, hogy csak ilyen nagyon primitív szög egyszerü életigazságok gyártásábal képes egy világképet felépíteni.
A zsidó tanárúr átvert - a zsidók gonoszak,
Béna vagyok a technikához - a technika kiforratlan és szar, Andi átvert Berlinben - minden magyar át fog verni Berlinben
nem vettek fel dolgozni normális helyre - Magyarországon nincsenek normális cégek,
Mondjuk már az mindent elárul róla, hogy hisz a “vonzás törvényében” az alacsony iskolázottságú proli háziasszonyok vallásában :)
Szerintem annyira rossz képességü fejben, hogy csak ilyen nagyon primitív szög egyszerü életigazságok gyártásábal képes egy világképet felépíteni.
A zsidó tanárúr átvert - a zsidók gonoszak,
Béna vagyok a technikához - a technika kiforratlan és szar, Andi átvert Berlinben - minden magyar át fog verni Berlinben
nem vettek fel dolgozni normális helyre - Magyarországon nincsenek normális cégek,
Oct 31, 2019 11:47:40
broni
Oct 31, 2019 11:50:09
morgen
Oct 31, 2019 11:50:09
xray
(
x21)
Oct 31, 2019 11:52:17
x21)
gyagyás, kirúgtak már megint, h ennyire ráérsz fórumozni? ne gyere azzal a baromsággal, h ezért tovább maradsz bent, mert senki nem hiszi el!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ál-broni
Oct 31, 2019 11:52:30
Á, le vagytok ti szarva.
Csá.
Csá.
OOOOOOAAAARGGHHGHGHGHGHHHHGGGHHHHHHHH4444!!!!!
Oct 31, 2019 11:52:30
regisztrált troll
Oct 31, 2019 11:54:59
gyagyás, kirúgtak már megint, h ennyire ráérsz fórumozni? ne gyere azzal a baromsággal, h ezért tovább maradsz bent, mert senki nem hiszi el!
Ha tényleg annyival tovább maradna bent, mint amennyit eltrollozik aznap, akkor nem lennének este 7-kor kezdődő liveok.
Oct 31, 2019 11:54:59
RadikalisLajos
Oct 31, 2019 11:55:28
Vagyis hogy mindig mindent jól csináltam mindennél és mindenhol. Végig. Ekkor láttam át.
Huszon-parezer euros tartozassal ez valahogy megsem olyan meggyozo. Skillekrol, huszoneves tapasztalatrol meg nyelvtudasrol magyarazol, de a streames angol eloadasod utan szerintem mindenkinek nyilvanvalo, hogy milyen szintet kepviselsz.
Oct 31, 2019 11:55:28
regisztrált troll
Oct 31, 2019 11:58:27
a streames angol eloadasod utan szerintem mindenkinek nyilvanvalo, hogy milyen szintet kepviselsz.
Azt épp volt szerencsém látni. Olyan mértékben zavarba jött amikor hozzászóltak, hogy öröm volt nézni. Kezdett volna valamit hetyetyézni, de csak rangom szavakat dobálgatott nyökögve egymás után mindenféle nyelvtani szabály betartása nélkül. Kb ilyen szinten beszélnek általános iskola végén.
Oct 31, 2019 11:58:27
regisztrált troll
Oct 31, 2019 11:58:47
*random. Hülye autikorrekt
Oct 31, 2019 11:58:47
Örebro
(
x17)
Oct 31, 2019 12:01:47
x17)
gyagyås a nagyobbik fiam egy evvel fiatalabb mint te. Nem akart tanulni, elment segedmunkasnak epitkezesre, mondjuk valogatott focista volt, de inkabb bulizott es cdajozott. Rajött, hogy jobb ha tanul es ket diplomåja es ket lakåsa van. A måsik fiam 4. nyelvet tanulja es bar nalad joval fiatalabb a fizetese most 4,900 euro. Ezt csak azert irtam, hogy låsd te egy genhibås selejt elöleny vagy.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 31, 2019 12:03:45
x7)
Ez az Andis webshop hogy volt?
Sneci a beleszlottyolás reményében elkezdett Andinak gányolni, aztán nem lett semmi? Andi miért nem fizetett? Azért, mert a sneci zaklatta? Nem tudom ezt felgöngyölíteni.
hehe
Sneci a beleszlottyolás reményében elkezdett Andinak gányolni, aztán nem lett semmi? Andi miért nem fizetett? Azért, mert a sneci zaklatta? Nem tudom ezt felgöngyölíteni.
símanó
(
x3)
Oct 31, 2019 12:07:52
x3)
többen kérdezik, hogy akkor most pina sem létezik, mert ilyesmivel sodika nemhogy 24 évig, de azóta sem találkozott?
regisztrált troll
Oct 31, 2019 12:10:27
Ez az Andis webshop hogy volt?
Andi akart az akkor futó művészeti projektjének (egy galériának, Gallery Nomad) egy weblapot. SoDi csak kókányolt, a megbeszélt funkciók hosszú hetekkel később is használhatatlanok voltak. Bezzeg SoDinak volt annyi ideje, hogy stalker módot fejlesszen az oldalra, amivel nyomon tudja követni kiválasztottja minden az oldal tett mozdulatát.
Részletek:
www.youtube.com/watch?v=GkEItdSK2dk
Oct 31, 2019 12:10:27
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 31, 2019 12:23:11
index.hu/gazdasag/2019/10/31/hova_menekulnek_a_magyarok/
"Ezeken felül vannak furcsának tűnő esetek is. Nem tudni, hogy mit gondolt az a honfitársunk, aki 2013 nyarán Boszniában kért menekültstátuszt."
Hehe, ez RGL volt.
"Ezeken felül vannak furcsának tűnő esetek is. Nem tudni, hogy mit gondolt az a honfitársunk, aki 2013 nyarán Boszniában kért menekültstátuszt."
Hehe, ez RGL volt.
Oct 31, 2019 12:23:11
-
Oct 31, 2019 12:34:02
Mi van Landeszmann rabbi, megint fáj a segged? Szorít a bőgatya?
Nem érdekelnek senkit a sirámaid, takarodj dolgozni.
Oct 31, 2019 12:34:02
RGL
Oct 31, 2019 12:34:17
index.hu/gazdasag/2019/10/31/hova_menekulnek_a_magyarok/
Hehe, ez RGL volt.
Hehe, ez RGL volt.
mondjuk még így is jobb a hírekbe kerülni, mint faszverő materialista buzeránsként
Oct 31, 2019 12:34:17
again mine the refund
Oct 31, 2019 12:36:32
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
ajjajj, mi ez a rengeteg coming out, sneci?
hát milyen nemzeti hős vagy te?
Oct 31, 2019 12:36:32
sodika
Oct 31, 2019 12:40:20
Pedig de.
Oct 31, 2019 12:40:20
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 31, 2019 12:42:15
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
Pedig aki a Jobbikra támad, az a nemzetre támad.
Oct 31, 2019 12:42:15
sodika
Oct 31, 2019 12:44:25
És továbbra sem érdekelnek mesék a magyar IT szektorról. Utólag is leköpnék mindenkit, aki diákként ugyanezzel etetett. Egyrészt.
Másrészt a skill kérdést nem tudom értelmezni. Minden ember a múltbéli tapasztalataival jellemezhető, az pedig nálam tényszerűen tekintélyes
Na csá
Többé nem írok ide.
Másrészt a skill kérdést nem tudom értelmezni. Minden ember a múltbéli tapasztalataival jellemezhető, az pedig nálam tényszerűen tekintélyes
Na csá
Többé nem írok ide.
Oct 31, 2019 12:44:25
again mine the refund
Oct 31, 2019 12:45:32
És továbbra sem érdekelnek mesék a magyar IT szektorról. Utólag is leköpnék mindenkit, aki diákként ugyanezzel etetett. Egyrészt.
Na csá
Többé nem írok ide.
Na csá
Többé nem írok ide.
persze hogy nem tudod értelmezni azt, amivel nem rendelkezel.
várunk vissza öt perc múlva, hetyetye
Oct 31, 2019 12:45:32
-
Oct 31, 2019 12:47:23
Pedig de.
azon még nem gondolkodtál el, hogy 38 évesen még soha semmi sikered nem volt az életben? ha megkérdik anyádat, mit ért el a fia, mit mond? velvetes címlap faszverő buzeránsként? mondjuk ez neked perverz szarnak shiker.
Oct 31, 2019 12:47:23
Riporter
(
x4)
Oct 31, 2019 12:47:43
x4)
Na csá
Többé nem írok ide.
Ideges vagy?
regisztrált troll
Oct 31, 2019 12:48:23
Na csá
Többé nem írok ide.
Na csá
Többé nem írok ide.
Tudod te mi tekintélyes? A balfaszságod. Mondd csak, hogy is volt az az Apply gomb? De ha már itt tartunk mesélhetnél a számtalan befuccsolt shaját megoldásodról is. Az is tekintélyes méretű "Balfasz skill" meglétéről tesz tanúbizonyságot.
Oct 31, 2019 12:48:23
-
Oct 31, 2019 12:48:35
Neked nem kellett alberlet hiszen volt lakasod.
Oct 31, 2019 12:48:35
Sas József
Oct 31, 2019 12:55:47
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
HAAAAHHHAHAHAHAHAAAHAHAHHAHA!!!
Endre, jöjjön el egy előadásomra vendégszerepelni!!
Oct 31, 2019 12:55:47
Magányos Kisvasút
Oct 31, 2019 13:01:39
Csendben elviseltem.
Csendben elviseltem.
En meg emlekszem amikor o volt a peldakep MLM-biznisz kapcsan es vadul szoptad a faszat. Meg amikor mosdattad miutan felrekurt.
Oct 31, 2019 13:01:39
Oct 31, 2019 13:01:40
recskás, te annyi embert köpnél le - pedig még köpni sem tudsz rendesen a korcs zsidó ajkaid miatt -, szted hányan köpnének le téged és hányan vetnek meg úgy, hogy még a nyálukat sem áldoznák rád? talán a lájkok száma nyújt egy fogódzót a kérdés megoldásához.
Oct 31, 2019 13:01:40
kramalon
(
x8)
Oct 31, 2019 13:03:33
x8)
Na csá
Többé nem írok ide.
Na csá
Többé nem írok ide.
De te a kódminőséget se tudtad értelmezni.
Mi meg az ékezetes változóneveid nem tudtuk.
kramalon
(
x8)
Oct 31, 2019 13:04:40
x8)
Amúgy a féregség kvintesszenciája ez a viselkedés, ha valaki már nem azt fújja mint régen, akkor "hát sose volt szimpi nekem"
Faszom
96 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™