mi az hogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!elnézést, arisztokrata úr!!!!!!!!!!!
Hát jól jönne most egy rákos öregasszony, aki anyja helyett anyja és cipelhetné neki.
Faszom
egészen pontosan: szuboptimális a dőlésszöge. annyi a szexuális tapasztalata mint egy 16 évesnek, nem tudhatta, hogy be lehet igazítani, hogy optimális legyen.
megtalálta végre a neki való szellemi kihívást, hahó! A sodi az önmegvalósítás útjára lépett! Mert olyan sodi a sodi.
hát azért hetyetye
Nem tudja rendesen használni, mert németre állította a rendszer nyelvét magyar helyett.
Meg ugye ahogy hallom nem ment neki egyáltalán a játék amivel legutóbb játszott.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
"Majd jövőre"
"2020-tól erre is figyelünk majd"
"Spórolás"
"Fejlődni fog a flokk"
"1000 feliratkozó [Nyári hónapra]"
"Most már minden rendben lesz"
Én ezeket tenném meg a ha bingóznánk.
Ha Borkai úr nem ér rá, én szívesen kinyalom!
Rászólt Shrek, hogy tüntesse el a tűzveszélyes szeméthalmot, különben kénytelen lesz a megnövekedett kockázat miatt felszámolni jelképes 200 ercsit.
2 napig csicskultam
nem kellett megvennie, hanem fedezetet biztosított rá.
Shrekk bácsi megszámít egy dobozt kedvezményes 50 eur áron.
*kacsint*
Hát azért hätyätyä. Ön szerint miért adósodott el ennyire Herr Kortsch?
Sodi egyetlen gondja a pinával...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hogy az nem fasz!
melyikük fogja kihordani a gyereket? márk vagy sneci?
Andi.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
mindegy.
Golda, ha megéli.
Vagy sneci cigánykurva ismerőse.
Csucsó kutya lesz a béranya.
A szülést meg majd élőben közvetítik a miskolci stúdióból!
Snec. 1. A Sodi mindig hazudik.
Snec. 2. A valóság mindig durvább annál, mint amit a trollok el tudnak képzelni.
Szerintem ez nem pont így történt. Ez masnizott, nekünk tálalt verzió, aminek annyi a célja, hogy ha átköltve bár, de valakinek elmesélhesse a nyomorát a Sodincel.
A szőnyeg véres lett. És a púposról lehúztak pár száz eurót. Ennyi igaz. Ez a masni. Viszont kimarad belőle mindig pár fontos részlet.
Például hogy a korcs véresre verte a faszát, és Schreck éppen rányitott, amikor beletörölte a véres gecit a szőnyegbe. Erre azt mondta, hogy oké, itt a vége, kibassza az aberrált gecit a picsába. A púpos sírva könyörgött, hogy ne, és végül kiegyeztek egy 750 eurós fájdalomdíjban.
Körülbelül így működik a Sodi logikája. Magyarósi Csaba sikeres. Magyarósi Csabának van drónja. Akkor ha vesz egy drónt, ő is sikeres lesz. Csak éppen kimarad a képletből, hogy Magyarósi heti 80 óra munkát beletol a vlogjába.
mik vannak...............
Simán eltudom képzelni, hogy felidegesítette valamivel az öreg nyuggert, az megpofozta de a dudaorrból elkezdett folyni a vér.
Úgy hogy még le is lett húzva grátiszba 750 euróval :)
Aki akkora madár, hogy kifizet 750 eurot egy használt szönyegért meg 600-at egy lefolyó dugaszért, azzal azt csinál amit akar az ogre.
Simán megtaslizza ez max csak sirdogál magában, aztán lerak 100 eurót az asztalra
Shrek BDSM kuplerájában már csak így telnek a napok.
Fúj! Élve??? Blöáá!!
Faszom
Ez eddig a legjobb kép róla
Bocsi de ezek kik? ezek firkaszok? Ismernem kellene oket? En csak 888.hu-t olvasok meg a fox news-t.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
A Borkai -ról is osztogatja a mémeket, de merem fogadni hogy ő is úgy csattogtatná a faszát az Epstein szigeten hogy szegény András herceg megsüketűlne.
nszksz!!!!!!!!!!!!!nosztalgia, koliba mindig ez ment, utánnna mentünk innni)))))
A villanyt legyél szíves! :)))
2 napig csicskultam
nálunk nincs!!!!!!!!!!
Gondolom nagy Half-Life rajongó.
Játszotta az 1-et, az Opposing Forces-t, a Blue Shifter, 2-t és az ahhoz megjelenő epizódokat is.
Megértem hogy izgul az új játék miatt lassan 10 évvel az Episode 2 után.
*pr*
Állandóan multizik a Crossfire mapon
Nem lepődnék meg ha lenne és azon se, ha lenne ott pár száz megvásárolt játék, természetesen csakis deluxe, platinum edition-ök.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Biztos hogy a summer/winter/autumn/spring sale-ek során vásárolt mindent amit ott vett
*pr*
Ez amit következetesen sztrím fióknak hívott valamelyik őrjöngős köszfetítésben.
Faszom
A visual novelekkel meg az a baj, hogy azokból meg magyar nincs, úgyhogy azért nem értené őket.
22-es csapdája.
Szerintem kéne egy tartalék gamer PC is, mert hogy nézne ki az, ha szervizelni kell, akkor nincs kontent??!
Plusz az ogreval is multizhatnának aknakeresőz.
Faszom
a vadbaromja ezt is kihagyta.
Én nem akarnám felpiszkálni Herr Schreck PTSD-jét az aknakeresőzéssel.
A pápdzsí is azon fut...
Jó, mostantól erre is figyelek.
A doboz felvágásáról beszél
Mivel jár?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A PS4-hez volt (van?), a régi faptopon nem is tudta volna használni. Még nem volt meg agémeskút gamer streamer faptop, amikor utoljára használta.

Saturn (Latin: Sāturnus [saːˈtʊrnʊs]) was a god in ancient Roman religion, and a character in Roman mythology. He was described as a god of generation, dissolution, plenty, wealth, agriculture, periodic renewal and liberation.
Saturn = Mammon
Snecinek az előtte és utána lévő hét is BlekkFrájdéj, meg lehet matyarászni hoggy KIVÉTELESEN miért lépte át aznap a 5.5 fütyis keretet.
Nem tudom hol állhat már Recskaboy, de úgy látom az elmúlt hetekben újabb milliós spórolások voltak.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
broni
Nov 21, 2019 13:43:54
Úgy tetszik érteni mind a Habsburg-Lotharingiai Ház jogos tulajdona, Professzor Úr!
mi az hogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!elnézést, arisztokrata úr!!!!!!!!!!!
Nov 21, 2019 13:43:54
broni
Nov 21, 2019 14:09:14
he-he, pár bozgor nagymagyar minuszuzik))))))))))))))))))
mocskos nélküled!!!!!!!!!!!!!!
mocskos nélküled!!!!!!!!!!!!!!
Nov 21, 2019 14:09:14
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 14:10:58
x9)
Lesz ma stream Endre? Vagy még mindig a dobozt nyüvöd?
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 14:21:07
x8)
Sodi, ha gépnek netán garanciális javításra lesz szüksége, miben fogod visszaküldeni, nejlonszatyorban?
Hát jól jönne most egy rákos öregasszony, aki anyja helyett anyja és cipelhetné neki.
broni
Nov 21, 2019 14:25:49
kedves gotár péter!!le kellett vóna ütni a ribit szeneslapáttal, utánna megbaszni!!!!!!!!
maradok tiszteletttel
broni.
maradok tiszteletttel
broni.
Nov 21, 2019 14:25:49
Tudta ön?
Nov 21, 2019 14:33:42
Sodi az első buzi a történelemben, aki geometriával érvel a pinanyalás ellen, miszerint a pinának rossz a dőlésszöge.
Nov 21, 2019 14:33:42
Fuvolázó Kobold
Nov 21, 2019 14:37:18
Depis tépelődés lehetett tegnap. Gondolom van oka annak, hogy nem a vadiúj gamerpc-t nyüstöli, hanem rezignáltan ül a földön és egy kartondobozt tépked.
Elmúlt a mánia, kielégült a szerzési vágy, újabb eufóriára van szükség, mert egyre erősebben hat a depresszió. Mit veszel legközelebb, Fifi?
Elmúlt a mánia, kielégült a szerzési vágy, újabb eufóriára van szükség, mert egyre erősebben hat a depresszió. Mit veszel legközelebb, Fifi?
Nov 21, 2019 14:37:18
-
Nov 21, 2019 14:38:12
Sodi az első buzi a történelemben, aki geometriával érvel a pinanyalás ellen, miszerint a pinának rossz a dőlésszöge.
egészen pontosan: szuboptimális a dőlésszöge. annyi a szexuális tapasztalata mint egy 16 évesnek, nem tudhatta, hogy be lehet igazítani, hogy optimális legyen.
Nov 21, 2019 14:38:12
Schwezoff Dávid
(
x6)
Nov 21, 2019 14:53:36
x6)
Depis tépelődés lehetett tegnap. Gondolom van oka annak, hogy nem a vadiúj gamerpc-t nyüstöli, hanem rezignáltan ül a földön és egy kartondobozt tépked.
megtalálta végre a neki való szellemi kihívást, hahó! A sodi az önmegvalósítás útjára lépett! Mert olyan sodi a sodi.
broni
Nov 21, 2019 15:03:38
pócik szopatja borkait
borkai nyalja szálasit
szálasi leszarja orbánt
orbán bassza ráhelt
borkai nyalja szálasit
szálasi leszarja orbánt
orbán bassza ráhelt
Nov 21, 2019 15:03:38
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 15:04:37
x9)
Nem tudja rendesen használni, mert németre állította a rendszer nyelvét magyar helyett.
Meg ugye ahogy hallom nem ment neki egyáltalán a játék amivel legutóbb játszott.
Magyarország rémálma
Nov 21, 2019 15:25:41
Sneci!
Az évértékelő beszédedben mit fogsz hetyetyézni?
Nov 21, 2019 15:25:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 15:28:10
x9)
Sneci!
"Majd jövőre"
"2020-tól erre is figyelünk majd"
"Spórolás"
"Fejlődni fog a flokk"
"1000 feliratkozó [Nyári hónapra]"
"Most már minden rendben lesz"
Én ezeket tenném meg a ha bingóznánk.
Wittinghoff Tamás
Nov 21, 2019 15:31:51
anyám azt akarja, hogy borkai jól döngesse meg!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha Borkai úr nem ér rá, én szívesen kinyalom!
Nov 21, 2019 15:31:51
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 15:33:57
x4)
Rászólt Shrek, hogy tüntesse el a tűzveszélyes szeméthalmot, különben kénytelen lesz a megnövekedett kockázat miatt felszámolni jelképes 200 ercsit.
-
Nov 21, 2019 15:36:27
és az sem vicc, hogy utána 750 euróért kellett megvennie a használt szőnyeget. 176 ezer forintért. lolbazmeg.
nem kellett megvennie, hanem fedezetet biztosított rá.
Nov 21, 2019 15:36:27
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 15:38:12
x3)
sodi gyere tisztazd a dolgokat!
..
Nov 21, 2019 15:38:58
Sodi, ha gépnek netán garanciális javításra lesz szüksége, miben fogod visszaküldeni, nejlonszatyorban?
Shrekk bácsi megszámít egy dobozt kedvezményes 50 eur áron.
Nov 21, 2019 15:38:58
Egy pohár GINA-tonik
Nov 21, 2019 15:39:40
kedves gotár péter!!le kellett vóna ütni a ribit szeneslapáttal, utánna megbaszni!!!!!!!!
maradok tiszteletttel
broni.
maradok tiszteletttel
broni.
*kacsint*
Nov 21, 2019 15:39:40
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 15:45:07
x8)
Endre, mikorra tervezed a gyereket? Ugye ezt a már 4 generációs értelmoségi vonalat nem kéne megszakítani!
Már ha nem használtad el az összes spermádat xD
Faszom
Peter Biersack
Nov 21, 2019 15:45:28
Elég nagyvonalúnak tetszik lenni, Herr Biersack, ha csak ilyen filléres tételeket fizettet vissza a Trottel-lel. Én az elvégzett feladatok arányában kb a 99%-át visszakérném az ön helyében. Vagy el vagyok én tájolva a takarítási költség arányáról, látnom kéne a 230%-os felárral kiállított számlát, meg takarítónő félórás rikácsolását, akinek a gnóm kotorékát kellene fertőtleníteni?
Inkább ossza vissza a gyagyás a teljes pénzt, maga meg attól még használhatja a fogyatékos adójóváírást. Higgye el, mi Magyarországon tudjuk, hogy kell ezt.
Inkább ossza vissza a gyagyás a teljes pénzt, maga meg attól még használhatja a fogyatékos adójóváírást. Higgye el, mi Magyarországon tudjuk, hogy kell ezt.
Hát azért hätyätyä. Ön szerint miért adósodott el ennyire Herr Kortsch?
Nov 21, 2019 15:45:28
púpátmozgató edzés
Nov 21, 2019 15:50:53
Hahó Fifi, közeleg a Black Friday! Hatalmas spórolási lehetőségek, pörögjenek azok a hitelkártyák!
Nov 21, 2019 15:50:53
Störtebeker Nordik Porter
Nov 21, 2019 15:52:46
Sodi egyetlen gondja a pinával...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hogy az nem fasz!
Nov 21, 2019 15:52:46
-
Nov 21, 2019 15:52:48
Endre, mikorra tervezed a gyereket? Ugye ezt a már 4 generációs értelmoségi vonalat nem kéne megszakítani!
Nov 21, 2019 15:52:48
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 15:58:04
x3)
Andi.
broni
Nov 21, 2019 15:59:00
anyám már sorba áll akciós műfaszokért......
Nov 21, 2019 15:59:00
-
Nov 21, 2019 15:59:25
Andi.
mindegy.
Nov 21, 2019 15:59:25
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 15:59:26
x9)
Golda, ha megéli.
Vagy sneci cigánykurva ismerőse.
Andi
Nov 21, 2019 16:07:12
Nov 21, 2019 16:07:12
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 16:08:02
x9)
A szülést meg majd élőben közvetítik a miskolci stúdióból!
-
Nov 21, 2019 16:59:41
Sodrák, legyen ma este műsor, a nézők látni akarják a bénázásodat!
Nov 21, 2019 16:59:41
trendbeli garázdaság
Nov 21, 2019 17:16:46
Ezt tudom
egy zacskóban gyűjtötte a szoba közepén a szemetet és volt benne egy ilyen éles szélű műanyag csomagolás amire rálépett és elvágta a sarkát amitől véres lett a szőnyeg
egy zacskóban gyűjtötte a szoba közepén a szemetet és volt benne egy ilyen éles szélű műanyag csomagolás amire rálépett és elvágta a sarkát amitől véres lett a szőnyeg
Snec. 2. A valóság mindig durvább annál, mint amit a trollok el tudnak képzelni.
Szerintem ez nem pont így történt. Ez masnizott, nekünk tálalt verzió, aminek annyi a célja, hogy ha átköltve bár, de valakinek elmesélhesse a nyomorát a Sodincel.
A szőnyeg véres lett. És a púposról lehúztak pár száz eurót. Ennyi igaz. Ez a masni. Viszont kimarad belőle mindig pár fontos részlet.
Például hogy a korcs véresre verte a faszát, és Schreck éppen rányitott, amikor beletörölte a véres gecit a szőnyegbe. Erre azt mondta, hogy oké, itt a vége, kibassza az aberrált gecit a picsába. A púpos sírva könyörgött, hogy ne, és végül kiegyeztek egy 750 eurós fájdalomdíjban.
Körülbelül így működik a Sodi logikája. Magyarósi Csaba sikeres. Magyarósi Csabának van drónja. Akkor ha vesz egy drónt, ő is sikeres lesz. Csak éppen kimarad a képletből, hogy Magyarósi heti 80 óra munkát beletol a vlogjába.
Nov 21, 2019 17:16:46
broni
Nov 21, 2019 17:45:36
csucsót jól megdöngettném!!!!!!!!!!!!!
Nov 21, 2019 17:45:36
Tudta ön?
Nov 21, 2019 18:03:06
Felsőoktatási körökben már évek óta terjeng a hír, hogy az ELTE Snecologiai tanszéken fura dolgok történnek.
Azördögügyvédje blog által közölt képek futótűzként terjedtek és hamarosan kiderült, hogy a képeken látható férfi egy magasbeosztású kolléga aki a Snecologiai tanszéken az oktatói ranglétra tetején álló professzor.
Az ügyben nyomozás is indult, ami azzal a végkonklúzióval zárult, hogy a férfi nem követett el bűncselekményt, hiszen sem eus sem pedig magyar törvényekbe nem ütközik vastagon szarral bekenve előadást tartani.
Szabad hős!
Azördögügyvédje blog által közölt képek futótűzként terjedtek és hamarosan kiderült, hogy a képeken látható férfi egy magasbeosztású kolléga aki a Snecologiai tanszéken az oktatói ranglétra tetején álló professzor.
Az ügyben nyomozás is indult, ami azzal a végkonklúzióval zárult, hogy a férfi nem követett el bűncselekményt, hiszen sem eus sem pedig magyar törvényekbe nem ütközik vastagon szarral bekenve előadást tartani.
Szabad hős!
Nov 21, 2019 18:03:06
broni
Nov 21, 2019 18:10:29
Felsőoktatási körökben már évek óta terjeng a hír, hogy az ELTE Snecologiai tanszéken fura dolgok történnek.
Szabad hős!
Szabad hős!
mik vannak...............
Nov 21, 2019 18:10:29
D.Dezső
Nov 21, 2019 18:12:33
A szőnyeg véres lett. És a púposról lehúztak pár száz eurót. Ennyi igaz. Ez a masni. Viszont kimarad belőle mindig pár fontos részlet
A szőnyeg véres lett. És a púposról lehúztak pár száz eurót. Ennyi igaz. Ez a masni. Viszont kimarad belőle mindig pár fontos részlet
Simán eltudom képzelni, hogy felidegesítette valamivel az öreg nyuggert, az megpofozta de a dudaorrból elkezdett folyni a vér.
Úgy hogy még le is lett húzva grátiszba 750 euróval :)
Aki akkora madár, hogy kifizet 750 eurot egy használt szönyegért meg 600-at egy lefolyó dugaszért, azzal azt csinál amit akar az ogre.
Simán megtaslizza ez max csak sirdogál magában, aztán lerak 100 eurót az asztalra
Nov 21, 2019 18:12:33
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 18:20:55
x3)
sodi miert nem nyirod ki az ogret? 600 eurot sporolnal egy honapba. Minden nap mehetnel a buziszaunaba. Kommenthaverok majd segitunk tanacsokkal hogy kell feldarabolni. Indits egy lajvot is.
Störtebeker Nordik Porter
Nov 21, 2019 18:22:58
Shrek BDSM kuplerájában már csak így telnek a napok.
Nov 21, 2019 18:22:58
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 18:30:35
x8)
csucsót jól megdöngettném!!!!!!!!!!!!!
Fúj! Élve??? Blöáá!!
broni
Nov 21, 2019 18:39:45
Nov 21, 2019 18:39:45
-
Nov 21, 2019 18:41:09
új sodi kép!!!!!!!!!!!!
pics.me.me/thumb_a-little-off-the-top-35937293.png
pics.me.me/thumb_a-little-off-the-top-35937293.png
Ez eddig a legjobb kép róla
Nov 21, 2019 18:41:09
broni
Nov 21, 2019 18:46:29
tex felujítattta a ceglédi nyilvános wc-t!!!!!!!!!!!!!!
pics.ballmemes.com/hosted-c-best-gore-com-just-your-average-decrapitated-man-35937291.png
pics.ballmemes.com/hosted-c-best-gore-com-just-your-average-decrapitated-man-35937291.png
Nov 21, 2019 18:46:29
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 19:10:04
x3)
Jajj, hagyd már. Pár éve 1-2 hétig a turulchan nevű fosszenny oldalon is ment a "snecológusok" téma, de azt is leszartuk. Ezt a közösséget komoly újságírók elismerik, indormációforrásként használják, sőt TAGOK. TótaW, Szily, stb. Meg a Csudutov Csudinka, a Csunderlik, a Tóth, a Szabó, a Szalay stb. Be vagyunk csatornázva a legtöbb ellenzéki beállítottságú médiumhoz, lásd még mikor lehozták a Tolvajkéregetők belső levelezését a gumipuskás/gázpisztolyos ügy kapcsán, vagy mikor a Cinken tényfeltártak Sneciék brüsszeli rákvacsorájáról. Párhavonta felbukkan itt egy-két unatkozó faszverő és/vagy papíros skizofrén, akik megpróbálnak egy nagy követ beledobni a derítőbe, hátha felfröccsen a szar.
Bocsi de ezek kik? ezek firkaszok? Ismernem kellene oket? En csak 888.hu-t olvasok meg a fox news-t.
Áporodott hereszag
Nov 21, 2019 19:46:58
You'll forget the sun in his jealous sky as we walk in fields of gold...
Éppen elméláztam a hereerdőn, miközben egykedvűen csattogtatja a gazdi a pitont félárbócon. Régen itt sűrű rengeteg volt, tele élettel. Atkák, tetvek, amerre a szem ellátott. A megpimpókosodott ondóval összetapasztott szőrszálak mamutfenyőként magasodtak az ég felé, kérgükön játszi könnyedséggel gördültek tova az ammóniaszagban pompázó, sűrű, aranysárga húgycseppek. Ez volt ám az élet, maga a fields of gold, ahogy Sting énekelte. Húgyszagnak akkoriban Makkviasz csapta a szelet, de mégis engem választott, amin nem is csodálkozom, csúcsformában voltam akkoriban, még a döglegyek is engem választottak a kutyaszar helyett, Egynadrágon is könnyen kifogtam, pillanatok alatt átjutottam rajta, és szárnyaltam a szabadban nőket megbotránkoztatva, gyermekeket sírva fakasztva. Aztán jöttek a szaunák, a kamerába pitonozgatás, így a hereerdő regenerálódásának egyre kevesebb teret biztosított a gazdám. A legvéresebb a T-Day volt, vérszagot sosem szerettem, az egy arrogáns csicska...
Éppen elméláztam a hereerdőn, miközben egykedvűen csattogtatja a gazdi a pitont félárbócon. Régen itt sűrű rengeteg volt, tele élettel. Atkák, tetvek, amerre a szem ellátott. A megpimpókosodott ondóval összetapasztott szőrszálak mamutfenyőként magasodtak az ég felé, kérgükön játszi könnyedséggel gördültek tova az ammóniaszagban pompázó, sűrű, aranysárga húgycseppek. Ez volt ám az élet, maga a fields of gold, ahogy Sting énekelte. Húgyszagnak akkoriban Makkviasz csapta a szelet, de mégis engem választott, amin nem is csodálkozom, csúcsformában voltam akkoriban, még a döglegyek is engem választottak a kutyaszar helyett, Egynadrágon is könnyen kifogtam, pillanatok alatt átjutottam rajta, és szárnyaltam a szabadban nőket megbotránkoztatva, gyermekeket sírva fakasztva. Aztán jöttek a szaunák, a kamerába pitonozgatás, így a hereerdő regenerálódásának egyre kevesebb teret biztosított a gazdám. A legvéresebb a T-Day volt, vérszagot sosem szerettem, az egy arrogáns csicska...
Nov 21, 2019 19:46:58
Fuvolázó Kobold
Nov 21, 2019 20:14:09
Fiffancs, hogy telik az este? Kaptál finom vacsorát? Ha megetted a legkevésbé sem proli rántott parizert, kérlek kegyeskedjél odabaszni magad a twitchre, mert már nagyon várjuk a streamet. Vagy már bekopogott a depike, ugye? Nem is olyan izgi a sok lámpa, villogó kütyü?
Nov 21, 2019 20:14:09
szebasztiánka
Nov 21, 2019 20:20:40
SoDI, mutass már nekem még egy keresztényt, aki röhögve megosztogatja a hitetlenek valláson gúnyolódó mémjeit!
Lassan el is engedheteted ezt a keresztény dolgot, végképp egy hitetlen konzumidióta barbár lettél.
Lassan el is engedheteted ezt a keresztény dolgot, végképp egy hitetlen konzumidióta barbár lettél.
Nov 21, 2019 20:20:40
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 20:27:30
x4)
Hereszag egy finom úr. Igazi kékvér. Nem értem mit keres Sodi gatyájában.
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 20:30:15
x4)
Twitchen majd oly 11 felé, végülis kispéntek van. Holnap még hulla álmosan is kibírja az egész napos zacskó ragasztást és gemkapcsozást a melócsában.
2 napig csicskultam
broni
Nov 21, 2019 20:32:05
youtu.be/RIX7OVceRaw
ez a zene, szodomiták!!!!!!!!!!
A Sodomizer 04:45 Dalszövegek elrejtése
Kínzás, rabszolgaság, molesztál, végtelen fájdalmat
fogsz érezni őket söpredék, ahogy Meghajolt előttem
Érezd a korbácsot, mint aprítja a bőr a hátsó
szobát a véráramba, ki a nyitott seb
vagyok az uralkodó, te egy légy az arcomba
Pest nekem, meg kell szabadulnom tőled.
Nem vagyok fenevad, rosszabb vagyok, mint egy vadállat.
Ezért szodomizállak, mintha szodomizáltam a bolyhos birkák Isten
Sodomizer! A kibaszott szodomizer!
ez a zene, szodomiták!!!!!!!!!!
A Sodomizer 04:45 Dalszövegek elrejtése
Kínzás, rabszolgaság, molesztál, végtelen fájdalmat
fogsz érezni őket söpredék, ahogy Meghajolt előttem
Érezd a korbácsot, mint aprítja a bőr a hátsó
szobát a véráramba, ki a nyitott seb
vagyok az uralkodó, te egy légy az arcomba
Pest nekem, meg kell szabadulnom tőled.
Nem vagyok fenevad, rosszabb vagyok, mint egy vadállat.
Ezért szodomizállak, mintha szodomizáltam a bolyhos birkák Isten
Sodomizer! A kibaszott szodomizer!
Nov 21, 2019 20:32:05
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 20:44:30
x4)
2 napig csicskultam
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 21:01:17
x3)
SoDI, mutass már nekem még egy keresztényt, aki röhögve megosztogatja a hitetlenek valláson gúnyolódó mémjeit!
A Borkai -ról is osztogatja a mémeket, de merem fogadni hogy ő is úgy csattogtatná a faszát az Epstein szigeten hogy szegény András herceg megsüketűlne.
broni
Nov 21, 2019 21:07:38
broninak:
m.youtube.com/watch?v=bySDiPiu858
m.youtube.com/watch?v=bySDiPiu858
nszksz!!!!!!!!!!!!!nosztalgia, koliba mindig ez ment, utánnna mentünk innni)))))
Nov 21, 2019 21:07:38
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 21:13:55
x4)
broni
Nov 21, 2019 21:20:39
nálunk nincs!!!!!!!!!!
Nov 21, 2019 21:20:39
Zsénó
(
x22)
Nov 21, 2019 21:23:27
x22)
Éééééééés újabb spórolás következik:

www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10220836314445519
www.pcguru.hu/hirek/bemutatkozott-a-half-life-alyx-ilyen-lesz-a-valve-uj-vr-jateka/51737

www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10220836314445519
www.pcguru.hu/hirek/bemutatkozott-a-half-life-alyx-ilyen-lesz-a-valve-uj-vr-jateka/51737
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 21:25:17
x3)
jatszot sodi half-life ot egyaltalan?
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 21:25:38
x9)
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10220836314445519
pcguru.hu/hirek/bemutatkozott-a-half-life-alyx-ilyen-lesz-a-valve-uj-vr-jateka/51737
pcguru.hu/hirek/bemutatkozott-a-half-life-alyx-ilyen-lesz-a-valve-uj-vr-jateka/51737
Játszotta az 1-et, az Opposing Forces-t, a Blue Shifter, 2-t és az ahhoz megjelenő epizódokat is.
*pr*
-
Nov 21, 2019 21:30:09
*pr*
*pr*
Állandóan multizik a Crossfire mapon
Nov 21, 2019 21:30:09
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 21:34:21
x9)
Recsító! Van egyáltalán Steam fiókod?
-
Nov 21, 2019 21:34:31
Új VR szarságot akar venni? Nem volt már neki? Azt törte össze?
Nov 21, 2019 21:34:31
Zsénó
(
x22)
Nov 21, 2019 21:38:37
x22)
Nem lepődnék meg ha lenne és azon se, ha lenne ott pár száz megvásárolt játék, természetesen csakis deluxe, platinum edition-ök.
Fuvolázó Kobold
Nov 21, 2019 21:41:11
71 aktív látogató.
TÖBBEN KÉRIK A STREAMET, HALLOD??! HALLOD?
Hívd fel közben a cimbiket, Szandrát akarjuk és Márkot!
TÖBBEN KÉRIK A STREAMET, HALLOD??! HALLOD?
Hívd fel közben a cimbiket, Szandrát akarjuk és Márkot!
Nov 21, 2019 21:41:11
-
Nov 21, 2019 21:41:41
ujabb 5 perces elvezet lesz a bunko sodikanak facebook.com/kissendrefarkas/posts/10220836314445519
Nov 21, 2019 21:41:41
Riporter
(
x4)
Nov 21, 2019 21:44:11
x4)
Sodi ha beszélsz Szandrával akkor diktáltasd le vele az árakat.
Ha Márkkal, akkor is!
2 napig csicskultam
Ha Márkkal, akkor is!
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 21:45:08
x9)
Biztos hogy a summer/winter/autumn/spring sale-ek során vásárolt mindent amit ott vett
*pr*
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 21:56:10
x3)
en is jatszottam half-life 2-ot meg annak idejen. szereintem ha nem nez utana a youtubeon akkor nem tudja vegig vinni a jatekot. neki olyan jatekokat kellene jatszania ahol nyomja az entert es akkor mutatjak a kovetkezo cutscene-t.
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 21:59:05
x8)
Ez amit következetesen sztrím fióknak hívott valamelyik őrjöngős köszfetítésben.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 22:00:09
x9)
en is jatszottam half-life 2-ot meg annak idejen. szereintem ha nem nez utana a youtubeon akkor nem tudja vegig vinni a jatekot. neki olyan jatekokat kellene jatszania ahol nyomja az entert es akkor mutatjak a kovetkezo cutscene-t.
A visual novelekkel meg az a baj, hogy azokból meg magyar nincs, úgyhogy azért nem értené őket.
22-es csapdája.
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 22:00:30
x8)
Endre, többen kérdezik, hogy van-e timelapse video a doboz cincálásról? Ugye foggal tépted? Te vadállat.
Faszom
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 22:05:08
x8)
Hahó Fifi, közeleg a Black Friday! Hatalmas spórolási lehetőségek, pörögjenek azok a hitelkártyák!
Szerintem kéne egy tartalék gamer PC is, mert hogy nézne ki az, ha szervizelni kell, akkor nincs kontent??!
BUX
Nov 21, 2019 22:07:14
A Budapesti értéktőzsde jövő hónaptól a Stressznélküli nyugi árfolyamát is jegyezni fogja. Az értékét átlagos NDK bútorzathoz igazítjuk.
Nov 21, 2019 22:07:14
kramalon
(
x8)
Nov 21, 2019 22:08:04
x8)
Kisporos megint vesz órát anyunak? xD
Faszom
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 22:10:15
x3)
Endre, többen kérdezik, hogy van-e timelapse video a doboz cincálásról? Ugye foggal tépted? Te vadállat.
a vadbaromja ezt is kihagyta.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 22:10:24
x9)
Én nem akarnám felpiszkálni Herr Schreck PTSD-jét az aknakeresőzéssel.
-
Nov 21, 2019 22:30:46
Recsító és egy troll barkóbázik. A masztidióta gondol:
-Kérdezhecc höhöhö...
-Sokat veri a faszát?
-Ikhen!
-Rákérdezhezek?
-Ikhen!
-Magadra gondoltál, Gyagyás?
-Tye hülye tjojj, háty nyem tyutyod hoty ény mingyig Cuki Ájonja ghondolok? Höhöhe...
-Kérdezhecc höhöhö...
-Sokat veri a faszát?
-Ikhen!
-Rákérdezhezek?
-Ikhen!
-Magadra gondoltál, Gyagyás?
-Tye hülye tjojj, háty nyem tyutyod hoty ény mingyig Cuki Ájonja ghondolok? Höhöhe...
Nov 21, 2019 22:30:46
xray
(
x21)
Nov 21, 2019 22:35:34
x21)
sneci, a trollok nagyon unatkoznak és ez tudod mivel jár.
szóval, aktivizáld magad!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
..
Nov 21, 2019 22:37:14
Ennyi volt az új gamer pc utáni lelkesedés? Nincs stream? Vlogot hagyjuk, az nem content.
Nov 21, 2019 22:37:14
-
Nov 21, 2019 22:49:20
A pápdzsí is azon fut...
Nov 21, 2019 22:49:20
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 22:52:07
x9)
A pápdzsí is azon fut...
Jó, mostantól erre is figyelek.
EsPresto
Nov 21, 2019 22:59:11
Ha új irodabútort vagy számítógépet veszünk, a csomagolását berakjuk a recskagépbe feldarabolni.
Nov 21, 2019 22:59:11
Zsénó
(
x22)
Nov 21, 2019 23:18:10
x22)
Farkas Endre Kiss
1 min ·
A vlog kivételesen holnap nem du. 4-kor jön, hanem éjfél körül.
Fáradt vagyok, nem sikerült befejeznem időre a vágást, bocs
1 min ·
Zsénó
(
x22)
Nov 21, 2019 23:21:05
x22)
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 21, 2019 23:32:19
x9)
Farkas Endre Kiss
1 min ·
1 min ·
A doboz felvágásáról beszél
Tycoon
(
x2)
Nov 21, 2019 23:33:01
x2)
sneci, a trollok nagyon unatkoznak és ez tudod mivel jár.
Mivel jár?
xray
(
x21)
Nov 21, 2019 23:34:59
x21)
Nov 21, 2019 23:34:59
Mivel jár?
a trollok faszerdőt telepítenek snecinek. Nov 21, 2019 23:34:59
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 21, 2019 23:42:58
x3)
ki a faszt erdekel a vlog? lepontozzuk ugy is a gecibe. alkesz sodinak vegig rezeg a keze meg egy gimbal sincs neki. ossze vissza bevag minden hulyesegeket + berak minden hulye effektusoka. Romaniaba elmentek kocsival egy haz mellett. Sodi pedig betett egy lassitott effektust. Elment melletuk egy kamion, lassitott effektus. Bazd szajba a lassitott effektusodat.
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 22, 2019 00:56:07
x9)
Új VR szarságot akar venni? Nem volt már neki? Azt törte össze?
A PS4-hez volt (van?), a régi faptopon nem is tudta volna használni. Még nem volt meg a
Manka
Nov 22, 2019 02:03:27
SoDi, ez a te műved?? Gyanakszom rá, hogy nem, mert ha te csináltad volna, akkor az lenne, hogy: "Soha többet nem írok ide."
Nov 22, 2019 02:03:27
demon yoga
Nov 22, 2019 07:36:42

Nov 22, 2019 07:36:42
-
Nov 22, 2019 07:51:57
Ne basztassátok Endrét, ma van black friday, szerintem szabit vett ki a fogyatékos foglalkoztatásból, a napot vallási ceremóniával kezdte, megérintette a konyhaasztalt, a borítékot, hitelkártyák egyenlegét felirta egy wc papírra, maszturbálni próbált és lassan indul a Saturn temploba, mert hódolni jell Mammonnak, vásárolni kell, érezni kell, hogy megteheted, nem véletlenül migráltál Berlinbe, otthon az állam meg akart ölni az adókkal, itt meg fogyimunkára 3 hitelkártyát basztak utánad, neked ez megéri, te egy nyertes vagy itt a hitelkárttáiddal!!
Amen, Taot!
Amen, Taot!
Nov 22, 2019 07:51:57
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 22, 2019 08:08:16
x3)
Ne basztassátok Endrét, ma van black friday, szerintem szabit vett ki a fogyatékos foglalkoztatásból, a napot vallási ceremóniával kezdte, megérintette a konyhaasztalt, a borítékot, hitelkártyák egyenlegét felirta egy wc papírra, maszturbálni próbált és lassan indul a Saturn temploba, mert hódolni jell Mammonnak, vásárolni kell, érezni kell, hogy megteheted, nem véletlenül migráltál Berlinbe, otthon az állam meg akart ölni az adókkal, itt meg fogyimunkára 3 hitelkártyát basztak utánad, neked ez megéri, te egy nyertes vagy itt a hitelkárttáiddal!!
Amen, Taot!
Amen, Taot!
Saturn (Latin: Sāturnus [saːˈtʊrnʊs]) was a god in ancient Roman religion, and a character in Roman mythology. He was described as a god of generation, dissolution, plenty, wealth, agriculture, periodic renewal and liberation.
Saturn = Mammon
Túrós ondó
Nov 22, 2019 08:14:26
A fônököm már ma reggel meg akart szabadulni tôlem, de szerencsére hereszag kolléga kiszabadult, és kihívták az utcáról a tûzoltókat potenciális gázrobbanás miatt, ami gyorsan végett vetett a rituálénak
Nov 22, 2019 08:14:26
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 22, 2019 08:32:44
x9)
Hejj blekfrájdéj!
Pénzügyi banzájrohamra fel!
Füstöljenek azok a kártyák te kobold!
Razor egérpad! Gamer billentyűzet!
Gamer egér!
Ki tudja holnap mi lesz? Ma kell cselekedni!
Sörre amúgy sincs kedvezmény!
Örülj hogy Németországba migráltál sodi, amerikában agyon vernének a black friday alatt, és ott még egészségbiztosításod se lenne!
Pénzügyi banzájrohamra fel!
Füstöljenek azok a kártyák te kobold!
Razor egérpad! Gamer billentyűzet!
Gamer egér!
Ki tudja holnap mi lesz? Ma kell cselekedni!
Sörre amúgy sincs kedvezmény!
Örülj hogy Németországba migráltál sodi, amerikában agyon vernének a black friday alatt, és ott még egészségbiztosításod se lenne!
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2019 08:37:11
x17)
Kíváncsi vagyok a Gyagyás ma mit spórol, ezt ki nem hagyná az kurvaisten. Biztos belefér még a napi 28 5.5 Eurófütyis keretbe ez is, mint a többi :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2019 08:41:32
x17)
Sneci hogy állnak a hitelkártyák, ki van már nullázva valamelyik? Remélem Targo nagyurat ismét körünkben üdvözölhetjük.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 22, 2019 08:42:47
Az igazi Black Friday jövő héten van, csak már annyira dübörög a marketing, hogy lassan az egész novembert annak hívják.
Nov 22, 2019 08:42:47
Hiénaverő
(
x17)
Nov 22, 2019 08:46:33
x17)
Az igazi Black Friday jövő héten van, csak már annyira dübörög a marketing, hogy lassan az egész novembert annak hívják.
Snecinek az előtte és utána lévő hét is BlekkFrájdéj, meg lehet matyarászni hoggy KIVÉTELESEN miért lépte át aznap a 5.5 fütyis keretet.
Nem tudom hol állhat már Recskaboy, de úgy látom az elmúlt hetekben újabb milliós spórolások voltak.
Gecisneci
Nov 22, 2019 09:09:33
Hey bolond, mikor lesz dark souls 3 sztrim?
Nov 22, 2019 09:09:33
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Úgy tetszik érteni mind a Habsburg-Lotharingiai Ház jogos tulajdona, Professzor Úr!