Mert te is retard vagy. NSZKSZ
Akkor all in! Ha indul a live, úgyis süsüzni fog, mert valami nem műxik a csillió forintos berendezésből. Vérprofi ASODI bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem túlzás, tényleg ez van. A német barkácsáruházakban az ügyfelek átlagéletkora 45 év - tíz éve még 30 év volt.
www.businessinsider.de/obi-bauhaus-und-co-leiden-unter-dem-demografie-problem-so-wollen-sie-euer-einkaufserlebnis-veraendern-2019-3
barkácsboomerek nem értik a statisztikát; nem kellet volna annyit barkácsolni ...
Mit barkácsoltok amúgy?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Ok, boomer.
Ok boomer
Boomer.
Rohadt auticorrect.
Figyelj, teljesen jó szándékkal írom ezt: innen csak olyan véglényeknek sikerült kibaszatniuk magukat, mint Kisboros, Tajgi, és Esmeralda. Hidd el, ez nem az a társaság, amibe tartozni szeretnél. Azt javasolnám, hogy koncentrálj Endrére, ne pedig a kollégákra.
it's a property owner thing
gery ezt nem sertesnek szanom de nem tudom eldonteni hogy ki volt hulyebb: sodi vagy te hogy azt hitted hogy sodi tud programozni php-t.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
ip csapda
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
anyám már 220 kiló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kis donate azért
Tud programozni PHP-t, ebben nagyon biztos vagyok, de abban is, hogy szarul. Mondom, nem ismerem a PHP nyelvet, de erről a kódról ránézésre ordít, hogy gány. Persze amikor lófaszt nem értettem a programozáshoz, nyilván ez nem tűnt fel megrendelőként, mert működött a cucc... És sok megrendelőnek ez elég is. Ezekből élhet a SoDI.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Oooooaaarrgh :D :D :D
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Asodi azóta már rengeteget tanult, hiszen már nem a gémeskút árnyékában gányol, hanem meseországban.
if(loginnev && jelszo==loginjelszo)
$_SESSION['bevanlépve'] = "1"
???? ez mi a fasz ????? Miért stringgé alakított integerként tárolsz egy boolean value-t? Hol van az a rész ahol hasheled a jelszót? Nekem azt mondta a tutorialos "bácsi" hogy ez alap, de a te kódodban nem találok erre vonatkozó részt... Ékezetes változónevekről már kb két nappal a helloworld.py után tudtam, hogy az bad practice, te miért használsz ilyet? Stb sok kérdésem lenne a kóddal kapcsolatban, vállalsz egy tisztázós lájvot?
Nagyon keveset tudok a programozásról, de ez nagyon fájt. Mi a faszt csinálhat ez az Assprestonál?
Oszt mi faszra megyek egy IP címmel? Apache2 nyilván logolja, tudom hol tudom megnézni hogy milyen IP címekről lett letöltve ez a RAR, és? Hülye azért nem vagyok, nem fogok rendőrségre szaladni csak mertszarul húztam meg a csavart a picikli kormányában, és az szétesett letöltött valaki egy általam közzétett URL-ről egy fájlt, mert azzal csak nevetségessé tenném magam.
Anikó jól keres azzal donétek formájában, hogy kiszolgálja a nézői igényeket. Pl. felolvassa a kommenteket ha kérik. Ilyen a shikeres youtuber-twiccser, tanulhatnl tőle Sneci. És nem letiltogatja ahogy te szoktad. Anikónak fossa a pénzt a twiccs, téged meg hamarosan Targo nagyúr fog faszrahúzni a hitelek miatt. Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Birom a csajt de amugy mi a program ha nem Sodika a téma?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Nem kell szeméttel telefosni a tanszéki fórumot ha épp nincs egy retard sem a porondon.
Nagyjából ugyanaz mint múltkor.
Index
444
Targobank
Sodifórum
Origin X
Youtube
Greatest Cumshots 19
Valami voyeur-oldal
Meg a temérdek logós oldal amit végigtúrt, a nagy "fizetek a grafikusnak" mániájában.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Az a vicces amúgy, hogy emlékszem, TAGADTA, hogy több hitele lenne a Targobanknál (mert hogy "nem az a fő bankja") miután felvette a legutóbbi adósságrendező hitelt.
Most rögtön feladok egy lottót.
(Ha nyerek, elviszem a tanszéket kurvázni.)
Neeee!
Az kemény.
Holnap megyek Berlibe, most már tényleg bejelentkezek nála egy ezresért én is.
10 percig kedvesen beszélgetek vele, meg viszek egy Berliner Kindl söröcskét.
Esetleg valami meglepit lehetne az ogre postaládájába tenni.
Vagy lekaparni a púpos nevét a ládáról XD
Gyalog alig 20 percre lesz a szállás.
Mindenképp megnézem mi arrafelé a helyzet.
pontosabban:
spy-mania forum

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bárki, aki együtt él valakivel. Sneci nem szorul rá hogy rejtegesse a recskafoldert, mivel a kutya nem néz a monitorjára a válla fölött vagy ül le a gépéhez "csak megnézni valamit Amazonon", vagy lejelenteni a villanyórát, stb.
Faptopot nem viszi magával ha sétáltatni viszi a cigányait valahova?
Gondolom szarrá cinkelték miatta Márkék amikor véletlenül a hotelban látták.
|__o__|
Nagyon tagadja. Pedig látható volt az e-mail címe.
2 napig csicskultam.
nembuzi
snecitől kérhetne korrepetálást angolból
-
Nov 29, 2019 20:02:11
ja ertem en hogy kb csak 1964-ig boomer de en is ugy hasznalom hogy 30+.
Mert te is retard vagy. NSZKSZ
Nov 29, 2019 20:02:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 29, 2019 20:03:31
x38)
most járunk 23 perc késésnél
Akkor all in! Ha indul a live, úgyis süsüzni fog, mert valami nem műxik a csillió forintos berendezésből. Vérprofi ASODI bizony.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 29, 2019 20:09:57
x30)
Most épp 20.45 a kezdés + a szokásos fél óra szenvedés
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 20:11:57
x17)
Kibaszott jó ahogy Anikó kőkeményen megalázza Recskaboyt a donétekkel :D A faszkiverő gyagyásgnómnak ez volt a shajátMegoldása, a hiteleket is befektetésnek tekintette (már amelyik részén a szarjait vette és nem csekonicskodta el).
Sneci milyen érzés hogy a mordori panellakó borg, aki ráadásul nő, ilyen pimaszul egyszerűen lerántotta a ShajátMegoldásodat? XDDD Lehet hogy neki megtanították ezt az etyetemen? Mert még diplomája is van hahaha :D
Remélem szandika ir rááll Púp szopatására, repülnének a donétek! Profilt kellene váltania, inkább ő szopassa a Gyagyást, mint hogy neki kelljen ismét kamionos törököket szopnia!
Sneci milyen érzés hogy a mordori panellakó borg, aki ráadásul nő, ilyen pimaszul egyszerűen lerántotta a ShajátMegoldásodat? XDDD Lehet hogy neki megtanították ezt az etyetemen? Mert még diplomája is van hahaha :D
Remélem szandika ir rááll Púp szopatására, repülnének a donétek! Profilt kellene váltania, inkább ő szopassa a Gyagyást, mint hogy neki kelljen ismét kamionos törököket szopnia!
broni
Nov 29, 2019 20:19:52
youtu.be/LG1L1P05qgw
Hogyan ölnek meg az istenek 05:57 Dalszövegek elrejtése
Ha él
egy sötétített szobában
, tudja a
magány nevét ,
ha nem kap választ,
ha nem tudja az igazságot,
ha az energiát akarja,
akkor hagyja, hogy átfolyjon,
ha elengedi?
elengedted?
nem tudják véget vetni
az életem ilyen gyászának .
Mutassa meg,
hogy az istenek miként ölnek meg,
ha életben érzi magát,
ha nincs félelme.
Tudja-e a
keresett nevét ,
ha azt szeretné,
ha választ akar, ha az igazság
az üres lelkébe néz,
ott Megtalálja a hurkot
, amit elenged?
elengedted?
nem tudják véget vetni
az életem ilyen gyászának, és
megmutatják,
hogy az istenek megölik
ez a zene, klímatüntetők!!!!!mind megdögletek!!!!!!!!!!
Hogyan ölnek meg az istenek 05:57 Dalszövegek elrejtése
Ha él
egy sötétített szobában
, tudja a
magány nevét ,
ha nem kap választ,
ha nem tudja az igazságot,
ha az energiát akarja,
akkor hagyja, hogy átfolyjon,
ha elengedi?
elengedted?
nem tudják véget vetni
az életem ilyen gyászának .
Mutassa meg,
hogy az istenek miként ölnek meg,
ha életben érzi magát,
ha nincs félelme.
Tudja-e a
keresett nevét ,
ha azt szeretné,
ha választ akar, ha az igazság
az üres lelkébe néz,
ott Megtalálja a hurkot
, amit elenged?
elengedted?
nem tudják véget vetni
az életem ilyen gyászának, és
megmutatják,
hogy az istenek megölik
ez a zene, klímatüntetők!!!!!mind megdögletek!!!!!!!!!!
Nov 29, 2019 20:19:52
-
Nov 29, 2019 20:31:24
Pussy generation. Csak mémelgetni tudnak meg ok boomerezni, de egy villanykörtét nem bír kitekerni villanyszerelő nélkül. Sütőtökös latte meg kollagénes kávé, szójás frappuchino, de egyiknek sincs flexe meg ütvefúrója. Sarokban rejszoló kis fasznyelők ezek mind. Senkiháziak kezében van a popszakma.
Nem túlzás, tényleg ez van. A német barkácsáruházakban az ügyfelek átlagéletkora 45 év - tíz éve még 30 év volt.
www.businessinsider.de/obi-bauhaus-und-co-leiden-unter-dem-demografie-problem-so-wollen-sie-euer-einkaufserlebnis-veraendern-2019-3
Nov 29, 2019 20:31:24
broni
Nov 29, 2019 20:32:10
baxi, hopsssza, vár az esti inrecity!!!!!!!!!!!feküdj a sínre!!!!!!!!!!!!
Nov 29, 2019 20:32:10
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 20:45:29
x3)
businessinsider.de/obi-bauhaus-und-co-leiden-unter-dem-demografie-problem-so-wollen-sie-euer-einkaufserlebnis-veraendern-2019-3
businessinsider.de/obi-bauhaus-und-co-leiden-unter-dem-demografie-problem-so-wollen-sie-euer-einkaufserlebnis-veraendern-2019-3
barkácsboomerek nem értik a statisztikát; nem kellet volna annyit barkácsolni ...
Mit barkácsoltok amúgy?
törpspa
Nov 29, 2019 20:56:16
Az ok bommer majdnem annyira cink és lejárt "meme" mint a dabelés.
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Nov 29, 2019 20:56:16
valtra
Nov 29, 2019 21:01:35
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Ok, boomer.
Nov 29, 2019 21:01:35
Newton-Leibniz
Nov 29, 2019 21:02:44
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Ok boomer
Nov 29, 2019 21:02:44
törpspa
Nov 29, 2019 21:03:16
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Akkor ezzel lezárhatjuk?
Köszönöm!
Boomer.
Rohadt auticorrect.
Nov 29, 2019 21:03:16
rBali
(
x24)
Nov 29, 2019 21:04:11
x24)
buziszauna
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
broni
Nov 29, 2019 21:04:39
tripper.
Nov 29, 2019 21:04:39
Érdeklődő
(
x6)
Nov 29, 2019 21:05:28
x6)
Mit barkácsoltok amúgy?
Mit barkácsoltok amúgy?
Figyelj, teljesen jó szándékkal írom ezt: innen csak olyan véglényeknek sikerült kibaszatniuk magukat, mint Kisboros, Tajgi, és Esmeralda. Hidd el, ez nem az a társaság, amibe tartozni szeretnél. Azt javasolnám, hogy koncentrálj Endrére, ne pedig a kollégákra.
-
Nov 29, 2019 21:08:00
Mit barkácsoltok amúgy?
Mit barkácsoltok amúgy?
it's a property owner thing
Nov 29, 2019 21:08:00
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:08:24
x17)
Kérhetném hogy az egymás buzerálása helyett mindenki térjen vissza a snecológiai és retardológiai témákhoz? Ez nem faszméregető kreténhomokozó hanem etyetemi tanszék, Hahó! Ráadásul mostanság igen nagy mennyiségű kutatási anyag került ki és vár feldolgozásra, erre kellene koncentrálni. Natyon szépen köszönömszépen a figyelmet.
Ps.: aki nem bír magával és folyamatosan kisiklatja az előadások tematikáját, ki lesz soderálva a campusról.
Ps.: aki nem bír magával és folyamatosan kisiklatja az előadások tematikáját, ki lesz soderálva a campusról.
Recskaboy Coub Admin
Nov 29, 2019 21:13:24
Te Sodi! Vettem a 'gémerpécémbe' egy új vinyót, és takarítom-rendszerezem a régit, kezembe akadt a tőled 2013-ban kapott "gery_v2.0.rar" amit elveszettnek hittem. Most már némi programozói tudással felvértezve olvasgatom a kódot, és nagyon röhögök, mi a tököm az például, hogy
???? ez mi a fasz ????? Miért stringgé alakított integerként tárolsz egy boolean value-t? Hol van az a rész ahol hasheled a jelszót? Nekem azt mondta a tutorialos "bácsi" hogy ez alap, de a te kódodban nem találok erre vonatkozó részt... Ékezetes változónevekről már kb két nappal a helloworld.py után tudtam, hogy az bad practice, te miért használsz ilyet? Stb sok kérdésem lenne a kóddal kapcsolatban, vállalsz egy tisztázós lájvot?
Nov 29, 2019 21:13:24
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 21:17:31
x3)
Te Sodi! Vettem a 'gémerpécémbe' egy új vinyót, és takarítom-rendszerezem a régit, kezembe akadt a tőled 2013-ban kapott "gery_v2.0.rar" amit elveszettnek hittem. Most már némi programozói tudással felvértezve olvasgatom a kódot, és nagyon röhögök, mi a tököm az például, hogy
gery ezt nem sertesnek szanom de nem tudom eldonteni hogy ki volt hulyebb: sodi vagy te hogy azt hitted hogy sodi tud programozni php-t.
Recskaboy Coub Admin
Nov 29, 2019 21:19:17
Na jó ezt kiteszem, nálam PHP-ban pengébb trollok (=aki már látott valaha PHP kódot, én csak a Python ismereteim alapján tudom ezt úgy-ahogy értelmezni) biztos több finomságot találnak benne:
tomanovicsgergely.hu/Stuff4Share/gery_v2.0.rar
Nov 29, 2019 21:19:17
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 21:20:06
x3)
Na jó ezt kiteszem, nálam PHP-ban pengébb trollok (=aki már látott valaha PHP kódot, én csak a Python ismereteim alapján tudom ezt úgy-ahogy értelmezni) biztos több finomságot találnak benne:
ip csapda
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:20:23
x17)
Nov 29, 2019 21:20:23
Zsery tudja hogy Sneci nem tud pjogjamozni, épp ezért kéne a tisztázós lájv, már ha érti a kedves kezdőbb trolléga hogy mire célzunk ;) Nov 29, 2019 21:20:23
broni
Nov 29, 2019 21:20:28
Nov 29, 2019 21:20:28
Recskaboy Coub Admin
Nov 29, 2019 21:22:03
Tud programozni PHP-t, ebben nagyon biztos vagyok, de abban is, hogy szarul. Mondom, nem ismerem a PHP nyelvet, de erről a kódról ránézésre ordít, hogy gány. Persze amikor lófaszt nem értettem a programozáshoz, nyilván ez nem tűnt fel megrendelőként, mert működött a cucc... És sok megrendelőnek ez elég is. Ezekből élhet a SoDI.
Nov 29, 2019 21:22:03
Recskaboy Coub Admin
Nov 29, 2019 21:22:38
Oooooaaarrgh :D :D :D
Nov 29, 2019 21:22:38
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:23:52
x17)
Sneci megérte ellponi Zsery 50 euróját? 3 oldalon szopat cserébe és promózza a faszkiverésedet, ez shiker és hatástöbbszörözés keci!!
szebasztiánka
Nov 29, 2019 21:24:43
Asodi azóta már rengeteget tanult, hiszen már nem a gémeskút árnyékában gányol, hanem meseországban.
Nov 29, 2019 21:24:43
-
Nov 29, 2019 21:26:59
Nagyon keveset tudok a programozásról, de ez nagyon fájt. Mi a faszt csinálhat ez az Assprestonál?
Nov 29, 2019 21:26:59
broni
Nov 29, 2019 21:27:31
nigger késelt hágába..előbb london..........rohadt migrik
Nov 29, 2019 21:27:31
Tycoon
(
x2)
Nov 29, 2019 21:28:18
x2)
Mi a fasz?? :D :D :D :D :D :D
www.twitch.tv/sodivlog/clip/MiniatureKathishDonkeyFutureMan?filter=clips&range=7d&sort=time
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
www.twitch.tv/sodivlog/clip/MiniatureKathishDonkeyFutureMan?filter=clips&range=7d&sort=time
Recskaboy Coub Admin
Nov 29, 2019 21:29:39
ip csapda
Oszt mi faszra megyek egy IP címmel? Apache2 nyilván logolja, tudom hol tudom megnézni hogy milyen IP címekről lett letöltve ez a RAR, és? Hülye azért nem vagyok, nem fogok rendőrségre szaladni csak mert
Nov 29, 2019 21:29:39
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:33:08
x17)
Mi a fasz?? :D :D :D :D :D :D
twitch.tv/sodivlog/clip/MiniatureKathishDonkeyFutureMan?filter=clips&range=7d&sort=time
twitch.tv/sodivlog/clip/MiniatureKathishDonkeyFutureMan?filter=clips&range=7d&sort=time
Anikó jól keres azzal donétek formájában, hogy kiszolgálja a nézői igényeket. Pl. felolvassa a kommenteket ha kérik. Ilyen a shikeres youtuber-twiccser, tanulhatnl tőle Sneci. És nem letiltogatja ahogy te szoktad. Anikónak fossa a pénzt a twiccs, téged meg hamarosan Targo nagyúr fog faszrahúzni a hitelek miatt. Hahaha
Tycoon
(
x2)
Nov 29, 2019 21:34:15
x2)
broni
Nov 29, 2019 21:35:37
szarik.
Nov 29, 2019 21:35:37
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:35:54
x17)
Nem kell szeméttel telefosni a tanszéki fórumot ha épp nincs egy retard sem a porondon.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 29, 2019 21:37:47
x9)
Endre, ha nem veszed meg blekfrájdéjen a Swtichet, akkor BALEK VAGY!
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 21:46:07
x2)
2 napig csicskultam.
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 21:47:49
x2)
Épp a fórumot olvasod gyagyás? XD
2 napig csicskultam.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:49:43
x17)
A magamutogató oldalak megint a könyvjelzőben, szép tényfeltárás zsidó! A következő lájvban Anikóval fel kell kérdeztetni erről is :D
Magyarósi Csaba
(
x3)
x3)
torpapanak megszunt a szama
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 21:50:23
x2)
8ezer euróval segített ki egy miskolci valakit, hogy kifizethesse a munkásait.
2 napig csicskultam.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 21:50:35
x3)
8000 euro xddddddddddddddddddd
Budai-úrifiú
(
x9)
x9)
Legutóbb látogatott oldalai:
imgur.com/a/nCTfP2d
imgur.com/a/nCTfP2d
Nagyjából ugyanaz mint múltkor.
Index
444
Targobank
Sodifórum
Origin X
Youtube
Greatest Cumshots 19
Valami voyeur-oldal
Meg a temérdek logós oldal amit végigtúrt, a nagy "fizetek a grafikusnak" mániájában.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:50:57
x17)
Matthias Targo nagyúr bankja persze a top oldalak között, lesz nagy vonyítás ha Recskaboy elkúrta az összes hitelt hahaha
Zsénó
(
x22)
Nov 29, 2019 21:51:14
x22)
Hát ez kész bazmeg. Pont erre a 8000 euróra értem ide a gép elé.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
-
Nov 29, 2019 21:52:06
Most ismerte be: Recsítót lehúzták a miskolci cigók a múlt héten 8000 euróra. 35 ezer eurós a tartozása. :)
Nov 29, 2019 21:52:06
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 29, 2019 21:52:55
x9)
Matthias Targo nagyúr bankja persze a top oldalak között, lesz nagy vonyítás ha Recskaboy elkúrta az összes hitelt hahaha
Az a vicces amúgy, hogy emlékszem, TAGADTA, hogy több hitele lenne a Targobanknál (mert hogy "nem az a fő bankja") miután felvette a legutóbbi adósságrendező hitelt.
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 21:53:17
x2)
Ma utalnak vissza neki 5 ezret. XD
Péntek este. Reális.
Másik: Törpapa ismert telefonszáma megszűnt XDXDXD
2 napig csicskultam.
Péntek este. Reális.
Másik: Törpapa ismert telefonszáma megszűnt XDXDXD
Kémlégy
(
x2)
Nov 29, 2019 21:54:27
x2)
Most rögtön feladok egy lottót.
(Ha nyerek, elviszem a tanszéket kurvázni.)
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:54:33
x17)
Anikó oktatja a fogyatékost hogy állítsa be a twiccset. A pjogjamozó Sodit. A balfaszt. A Sodit :D
törpspa
Nov 29, 2019 21:55:22
Neeee!
Az kemény.
Nov 29, 2019 21:55:22
jóakaró
Nov 29, 2019 21:58:02
Neeee!
Az kemény.
Az kemény.
Nov 29, 2019 21:58:02
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 29, 2019 21:58:47
x7)
Viszhangzik a 3 millios studio.
|__o__|
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 21:58:48
x17)
Anikó szarrá szopatja Recskabojt! XDD Kurvajó :D
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:00:28
x3)
miskolcon black friday van!
nud mappa pucér bácsikkal
Nov 29, 2019 22:01:26
*újra feltűnt*
Nov 29, 2019 22:01:26
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:01:33
x3)
nudimappa latszodott mikozbe berakta a kepet
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 29, 2019 22:04:27
x7)
A miskolciak lenyomták Sas Pétert.
Látod sodi, ennyibe fáj, hogy megmutathattad a pitont markéknak, amikor megfordultál fasszal kézben.
|__o__|
Látod sodi, ennyibe fáj, hogy megmutathattad a pitont markéknak, amikor megfordultál fasszal kézben.
törpspa
Nov 29, 2019 22:06:30
Gyalog alig 20 percre lesz a szállás.
Mindenképp megnézem mi arrafelé a helyzet.
Nov 29, 2019 22:06:30
-
Nov 29, 2019 22:06:47
A magamutogató oldalak megint a könyvjelzőben, szép tényfeltárás zsidó! A következő lájvban Anikóval fel kell kérdeztetni erről is :D
pontosabban:
spy-mania forum
Nov 29, 2019 22:06:47
Artatlan kerdes
Nov 29, 2019 22:07:17
clips.twitch.tv/CourageousCorrectHeronCopyThis
Nudi mappa kb 18mpnel
Nudi mappa kb 18mpnel
Nov 29, 2019 22:07:17
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:08:09
x3)
A megbízható miskolciak nem tudják kifizetni a dolgozóikat.
Ez egy nagyon régi trükk. A youtubeon is van egy bácsi aki be akarja hajtani ismerősei tartozásait. A legelső ismerőse pont ugyanezt a sztorit hazudta: a pénz a munkásai kifizetésére kell.
lolbazdmeg 8000 eurót lehúzott a wc-n.
ha valakit erdekel:
www.youtube.com/watch?v=ryKxW07Pcsk
Ez egy nagyon régi trükk. A youtubeon is van egy bácsi aki be akarja hajtani ismerősei tartozásait. A legelső ismerőse pont ugyanezt a sztorit hazudta: a pénz a munkásai kifizetésére kell.
lolbazdmeg 8000 eurót lehúzott a wc-n.
ha valakit erdekel:
www.youtube.com/watch?v=ryKxW07Pcsk
Brian
(
x2)
Nov 29, 2019 22:09:37
x2)
8000 euró haver, két és fél millát kölcsönadtál egy miskolci cigánynak, külön erre vettél fel hitelt,ezigen, senki másról nem hinném el
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 29, 2019 22:10:31
x7)
Törlődnek Anikó chat hozzászólásai a sodivlog Twitch alatt. Troll moderátort tart a sodi?
|__o__|
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 29, 2019 22:12:16
x9)
Bármilyen épeszű ember ha pornómappát tart a gépén, akkor azt "elrejti" 2-3 almappába, aztán a főkönyvtárnak ad valami teljesen átlagos nevet, hogy ne szúrjon szemet senkinek.
Ez a fasz meg csak behányja az alapértelmezett képek mappába "nudi" néven :D
valtra
Nov 29, 2019 22:14:03
van coub link ehhez a 8000 eurós dologhoz?
Nov 29, 2019 22:14:03
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:16:08
x2)
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig tudok nevetni, hogy bizonyos időközönként feltünik egy nagy fasz sodi chat falán XD
2 napig csicskultam.
rBali
(
x24)
Nov 29, 2019 22:19:04
x24)

töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2019 22:20:33
x37)
Bármilyen épeszű ember ha pornómappát tart a gépén, akkor azt "elrejti" 2-3 almappába, aztán a főkönyvtárnak ad valami teljesen átlagos nevet, hogy ne szúrjon szemet senkinek.
Bárki, aki együtt él valakivel. Sneci nem szorul rá hogy rejtegesse a recskafoldert, mivel a kutya nem néz a monitorjára a válla fölött vagy ül le a gépéhez "csak megnézni valamit Amazonon", vagy lejelenteni a villanyórát, stb.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 29, 2019 22:22:12
x9)
Faptopot nem viszi magával ha sétáltatni viszi a cigányait valahova?
Gondolom szarrá cinkelték miatta Márkék amikor véletlenül a hotelban látták.
Sodmány
Nov 29, 2019 22:27:08
Tök jó amugy, hogy pont a Sodi streamjébe nem lehet hallani tőle semmint, mondjuk nem mintha érdekelne.
Nov 29, 2019 22:27:08
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:28:04
x3)
mark hajtja be a tartozasokat.
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:28:41
x2)
Valaki befenyítette a gyagyást egy emailben. És márk közbenjárásával fizetésre kényszerítették.
2 napig csicskultam.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 29, 2019 22:29:26
x7)
Mult héten Márk haverjának 8000 eurot küldött, hogy kifizesse az alkalmazottait. Ebből Pénteken ma utal vissza 5000-et, amivel sodi hétfőtől számol, további 3000-et pedig Decemberben utal majd a titokzatos miskolci.
Ez már csak hitelkártyás lehet, tehát a kamatköltségeket is a sodi állja.
|__o__|
Ez már csak hitelkártyás lehet, tehát a kamatköltségeket is a sodi állja.
Kémlégy
(
x2)
Nov 29, 2019 22:29:31
x2)
Márk behajtott neki 60 rugót.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2019 22:32:25
x37)
Ja, behajtott 60 rugót, miközben egymillióval tartozik Snecinek :D :D :D Szolíd 94%-os bukó akkor eddig.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 22:32:57
x17)
Sneci megérkezett ma az utalás? hahaha :D
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:34:14
x2)
Kitől hajtotta be a Márk?
2 napig csicskultam.
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:35:09
x2)
Márk barátod tényleg volt már sitten?
2 napig csicskultam.
púpátmozgató edzés
Nov 29, 2019 22:42:40
35000 euró tartozás? Nem rossz. Az közel 12 millió forint. Ebből bizony kijönne egy vadonatúj SuperB.
Nov 29, 2019 22:42:40
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:44:16
x2)
Ki az a somfalvi márk?
Az ő email címe jelent meg a gyagyás egyik honlapján
2 napig csicskultam.
Az ő email címe jelent meg a gyagyás egyik honlapján
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:44:30
x2)
Somfalvi Balázs, bocsánat.
2 napig csicskultam.
-dezső
Nov 29, 2019 22:44:39
Az ékezetes betűk használat nagyon gáz.
1 vagy 0 mint numerikus változót lehet használni mint booleant / logikai ez láttam már sok helyen profi programozóknál is
( java , c++ etc látam már ilyet) gondolom PHP hülyesége miatt kell konvertálni stingbe a session változó miatt.
az elnevezés ékezettel viszont cégnél azonnali kirúgás suliban karó.
Az ékezetes betűk használat nagyon gáz.
1 vagy 0 mint numerikus változót lehet használni mint booleant / logikai ez láttam már sok helyen profi programozóknál is
( java , c++ etc látam már ilyet) gondolom PHP hülyesége miatt kell konvertálni stingbe a session változó miatt.
az elnevezés ékezettel viszont cégnél azonnali kirúgás suliban karó.
Nov 29, 2019 22:44:39
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:46:23
x3)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 29, 2019 22:46:48
x7)
Nov 29, 2019 22:46:48
Hát ez kész bazmeg. Pont erre a 8000 euróra értem ide a gép elé.
Figyelj a viszhangra, erre jó a 3 milliós technika. Nov 29, 2019 22:46:48
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:48:38
x3)
xray
(
x21)
Nov 29, 2019 22:50:39
x21)
élőadásban ölik meg a csajt, az lesz a vége.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gólya
(
x2)
Nov 29, 2019 22:56:59
x2)
www.linkedin.com/in/BalazsSomfalvi/?originalSubdomain=hu
Nagyon tagadja. Pedig látható volt az e-mail címe.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 29, 2019 22:59:02
x3)
"PR & reputation manager"
hmmmm
hmmmm
Fekete bikapata
Nov 29, 2019 23:00:26
Gyagyás, ma is bebasztál, bevallottad!
Hányadszor is a héten?
Ugye nem vagy alkoholista???
Hányadszor is a héten?
Ugye nem vagy alkoholista???
Nov 29, 2019 23:00:26
700 ezer fütyi
(
x1)
Nov 29, 2019 23:03:55
x1)
Mert ilyen SoDI a SoDI
-
Nov 29, 2019 23:04:31
what milyen somfalvi balázs
Nov 29, 2019 23:04:31
pénteki troll
Nov 29, 2019 23:06:46
Ez teljesen elborult.
clips.twitch.tv/PlumpEmpathicSkunkPanicVis
clips.twitch.tv/PlumpEmpathicSkunkPanicVis
nembuzi
Nov 29, 2019 23:06:46
xray
(
x21)
Nov 29, 2019 23:08:41
x21)
ezt a visszhangzó szart nem bírom tovább nézni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 29, 2019 23:08:48
x17)
Anikó fel akarja hívatni a törpegecit élőonlájnba :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2019 23:16:25
x37)
Ekkora csöcsökkel nem csoda, ha jön a donát Twitchen. Kicsit jobban beszélne angolul a csaj, és kipakolná az ikreket, meg játszana valami szart, mondjuk Hearthstone-t, dőlnének a milliók.
-
Nov 29, 2019 23:19:39
Ekkora csöcsökkel nem csoda, ha jön a donát Twitchen. Kicsit jobban beszélne angolul a csaj, és kipakolná az ikreket, meg játszana valami szart, mondjuk Hearthstone-t, dőlnének a milliók.
snecitől kérhetne korrepetálást angolból
Nov 29, 2019 23:19:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 29, 2019 23:24:02
x37)
A csaj épp Sodi lelki üdvéért imádkozik. Az meg kiment hugyozni vagy sörért kb.
-
Nov 29, 2019 23:25:31
Beszarok, Anikó megrendezte élőben sodika temetését. Gyújtott gyertyát, mondott imát az elhunytért. Ekkora oltást nem minden nap kap még ő se.
Nov 29, 2019 23:25:31
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

most járunk 23 perc késésnél