Az tegnap volt! Este kapott 5 dollár donétet, ma már tud enni!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Életében egyszer elég kitartó volt ahhoz, hogy végigcsináljon valamit. Bevallom, ha én lennék olyan hulladék a játékban, mint ő, a 20. próbálkozás után otthagytam volna Gundyrt. Viszont valamilyen oknál fogva Endre nem adta fel, és a végén sikerült neki. Szerintem ezt azért adjuk meg most neki, mert általában nem szokott ilyen kitartó lenni semmiben. Ráadásul a játék innentől csak nehezebb lesz, szóval lesz még lehetőség ideggörcsökön röhögni bőven.
Szerintem nem baj a donate. Sodi hulyét csinál magából, a trollok meg hozzávágnak egy kis aprót. Nem az 5-10 eurókból fogja törleszreni a 31 ezres adósságát, amit egy-egy jobb streamért kap.
Megkockáztatom: snecológiai szempontból még jóval több donate se lenne veszélyes: Csak újabb költésrohamokat indukálna.
Fontos viszont, hogy olyankor ne menjen donate, amikor leszarja a chatfalat.
Ha még szemetebbek akarunk lenni, mondhatnánk hogy bossonként 50 dollártól indul a licit, és minden bossfight elvesztése -1 dollárt jelent.
Hogy tépné az ideg az idióta gnómját :) Bár félő, hogy már a bossokig se tudna eljutni, már azelőtt meghal.
Szerintem sem baj. Úgyis mindig arról fantáziálnak a trollok, hogy a Blaha aluljáróban pendítik oda az 50 forintosokat az alázatosan hajbókoló Sodinak. Úgy kell nézni, hogy ez lényegében ugyanez, csak a virtuális térben. Itt táncikál bohócsipkában, vagy ott, majdnem mindegy.
Sőt még jobb így, mert a Blahán 100 ember biztos nem nézné egyszerre. Meg ott nem kiálthatnád el magad, hogy ezt sodi húgyfoltos gatyája adta.
Lényeg, hogy az apró sikerek felbátorítják a gyagyást és sokszorosan több újabb költésekre sarkallják. A Corvinust végzett szakember biztos jól tudja, hogy működik egy kiváló üzleti terv.
Most már nincs megállás, mert elhiszi, hogy csorog vissza a pénz, még akkor is, ha valójában minden elköltött 18 euróra jön vissza 1.
Tanították az aránypárokat az etyetemen? Na akkor ki a hibás? Sodi sosem hibás! A nemhibás sodi.
hát azért hetyetye
Hajléktalan karrier kezdete?
Kenyér és víz.
Anikónak.
hát azért hetyetye
Várd még meg a refund-okat.
És most számold hozzá a sörikéket és a 40 eurós just dance-t, a 60 eurós kolofdgyutyity meg a többi szart amit vettél a streameléshez.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Nincs donate refund tudtommal, legalábbis nem tudják triggerelni a donételők.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Csak akkor lehet, ha rossz PayPal e-mail címet ad meg a streamer, mint ahogy Anikónál is volt, különben automatikusan elfogadódik és jóváíródik.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Tex fia volt. Nem adott a tanitónéni májkérmes kenyeret neki a menzán. Szerintem ez érthető.
hát azért hetyetye
nszksz!!!
A streamer vissza tujda utalni, de tudjuk Sodi úgy ragaszkodik a donate-hez mint kutya a csontjához :D
Bazmeg, ha nekem ilyen anyagom lett volna a Der Stürmerbe!!
Asodinak átlagon felüli állása van, mert berlin egy szegény város ahol minden második PHP programozó cipős dobozokban él, és olyan kevés pénzük van, hogy még Ogréra se telik nekik. Asodi vagyonos.
Evidenciákat.
jabbba az anyja.tex azt részegen hogy travi.
Felnem foghatom, hogy hogy lehet valaki ennyire zavaros. Lehet írnék egy hosszabb értekezést sodi mentális állapotűról több részen, ha van rá kereset a trollságközösségben, de az is lehet, hogy Soha többet nem írok ide
Tedd vagy ne tedd....
We are SoDI! / World's SoDI unite!
*hevesen integet*
Nem szokott fogazni...
Azért mert nem csinál semmit. Az ilyen "startupoknál" az emberek 90%-a csak statiszta, az igazi munkát a számítógép végzi, illetve az a pár bennfentes, aki az egészet létrehozta. A többi ember gondolom arra kell, hogy felvegyék az állami támogatást, hogy foglalkoztatnak embereket.
egy hónapja már beismerted a masztipartys kommentet?
A sodi egy agyatlan vadbarom, aki nem használja a VÁLASZ gombot.
hát azért hetyetye
Tudom hogy nehéz dolog ez a fórumozás, főleg, mert az értelmi képességeidet meghaladja, de ha a "válasz" gombra kattintasz akkor tudni fogjuk, hogy melyik posztra hazudsz.Na meló, csá.
rá rá rászputyin, munkahelyen verem a budin!
te mperverz álat!!!!!!!!!!!!!!!
épül-szépül a twitchstálló a friss 8000EUR-os tőkeinjekcióból:

belül egész otthonos lesz a megszólalásig hasonlító bejlinyi recskotorék után, talán csak egy lelógó sörnyitó hiányzik még a "mennyezetről"
itt lakom, uram!!!!!!!!!!!!!!!!
A prof is kicsapkodta a kobrát ügyeletben, nem? :D Azon beszartam.
hehe
Majd a jövő héten
Jaja, hazudta a sodi.
Faszom
az iskolába vót, a folyoson, bagatell!!!!!!
Nincs időm. Utána még mosogatni is kéne.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egyél papírtányérból és műanyag evőeszközzel. Aztán ha végeztél, akkor csak baszd oda a kupakok mellé! :D
Mi az hogy nincs időd?
Kb 15 perc elmosogatni.
Nekem kb 15 évesen ment.
Szerintem az ogre jelképes összegért megcsinálja
Több mint 1 éve van
www.patreon.com/sodivlogja
Mellé, trolléga...Next try
még nekem is van rá időm pedig kétszer annyit keresek mint te :D
Amikor a "Tanárúr" után pénzt adott bárkinek is.
Amikor bukdácsolt az egyik etyetemi szakon, majd ezért elkezdett másik 3at xd
Amikor az apja meggyőzte az anyját, hogy ne csak szaxi legyen hanem rendes dugás és majd úgyis kihúzza előbb...
hangosan felsírtam a röhögéstől.
A legutolsó ilyen pont egyértelműen az volt, amikor a havi fizetésén túlmutató mértékben adósodott el. 2 éve még csak 2000 Euró körül volt a tartozása, egy számlán, onnan száguldott le a lejtőn 35.000-ig. Veráék egy jó valag pénzzel tolták meg a kiköltözését, támogatták mindenben. Ilyen lehetősége nem lesz még egy. Megváltoztathatta volna az egész életét. Visszafizethette volna a tartozásait, mostanra bőven nullán lenne, sőt, már félre is tehetett volna. Támogathatná az anyját, az apját. Most hagyjuk a náculós meg a buzis témákat, mert az itt nem oszt nem szoroz, itt gazdasági életképességről beszélünk. A pénze viszont elúszott retardokra, kütyükre, faszveretésre, szaunázásra. Beszippantotta a hedonista életstílus, és a lelkileg gyenge Fifi nem tudott ellenállni. Ez fogja a vesztét okozni.
Hogyhogy nem vettél még valami alku keretében mosogatógépet? Tele vagy robotokkal, nehogy már prolis mosogatás legyen. Amúgy meg nem tudlak elképzelni, hogy késsel villával esze tányérból, szóval rosaz a kifogás.
A visszautalt pénznek a seggére vertél már?
Most, hogy jön a donét már látszik az irány, csak kicsit még áldozni kéne rá.
Faszom
Ez csak akkor valid ha a farkad is 46 centi.
Faszom
Most is megtehetné, elvégre (még) nem hajléktalan.
Nagy nehezen ki tudna mászni a gödörből, amit magának ásott. Talán még vissza tudná izzadni a hiteleit és elvegetálgatna valahogyan.
Számomra csak az a felfoghatatlan és ő is tisztában van vele, hogy a trollokon kívül nincsen más közönsége és mégis jópénzért ad nekik enni.
És alkoholista sem vagy!!
És magamutogató féreg sem vagy!
Faszom
Friss excelt vagy nem történt meg!
A haverjaidnak még nem vettél ajándékot és jövőre is lesz lehúzás.
milyen haverjainak????????????????
Remélem a függönnyel.
Faszom
Amikor az anyja szerzett neki egy operatori allast, de baszott elvallalni. Utana kezdodott az egesz 4 etyetyemi szakos bohockodas, a diakhitel halmozas, stb.
Mivel nem tudsz uszni. Eladosodni tudsz az sikerult is.
Pont úgy reagál, mint Anikó. Ez tényleg egy csimpánz szintjén van.
Pont nem.
hol van a jogositvånyod?
nem laktål a kolossyn!
nem te irtad a faszkiverös kommentet !
reggelig lehetne sorolni hogy soha nem hazudtål.
Baszki, épp kajáltam....most mehetek le valami desszertèrt a boltba.
A púpos egy ócska bableveses kurva. Egyszerűen nincs az a szint, ahova ne menne le, ha azért pénzt, kaját vagy piát kaphat. A debil kakás Rosza baromságait videózta, hogy palacsintát zabálhasson, a kappányokkal járta az országot egy tányér alienpörköltélt, tűrte, hogy a pszichopata Flódnis testileg-lelkileg fenyítse, részt vett Bándy Kata emlékének meggyalázásában is egy tányér kajáért.
Egy vérbeli parazita a púpos, az önbecsülés szót még hírből sem hallotta. Nem lesz soha olyan helyzet, amire azt mondaná, hogy neki vállalhatatlan, és inkább kinyitja a gázt. Ha véget ér a berlini exodus, és a trollbácsik alamizsnájától fog függeni, hogy van-e mit ennie vagy van-e nete, akkor olyan dolgokat is be fog vállalnia, hogy azt nekünk lesz kellemetlen nézni.
Fincsi lesz, már várom!
Szombaton női ruhában táncolj, kiruzsozva és tripla ennyi is osszejon.
elnézést.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 05, 2019 12:42:22
x30)
Megveszi 60 euróért a játékot, majd azon feszeng, hogy 5 euróért egyen-e valamit a mekiben.
Innen már szabad szemmel is látszik a Blaha.
Innen már szabad szemmel is látszik a Blaha.
Az tegnap volt! Este kapott 5 dollár donétet, ma már tud enni!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2019 12:46:13
x37)
Megnéztem az EPIKUS győzelem pillanatát amikor lenyomja a tutorial boss-t. Hát kiábrándító.
Semmi örömöt nem érez, hogy leküzdötte az akadályt. Mondjuk minek is érezne, amikor nem azért nyert, mert elsajátította a játékmechanikákat és fejlődött, hanem mert kvázi 1:1000-ből alapon összejött neki egyszer a győzelem.
Semmi örömöt nem érez, hogy leküzdötte az akadályt. Mondjuk minek is érezne, amikor nem azért nyert, mert elsajátította a játékmechanikákat és fejlődött, hanem mert kvázi 1:1000-ből alapon összejött neki egyszer a győzelem.
Életében egyszer elég kitartó volt ahhoz, hogy végigcsináljon valamit. Bevallom, ha én lennék olyan hulladék a játékban, mint ő, a 20. próbálkozás után otthagytam volna Gundyrt. Viszont valamilyen oknál fogva Endre nem adta fel, és a végén sikerült neki. Szerintem ezt azért adjuk meg most neki, mert általában nem szokott ilyen kitartó lenni semmiben. Ráadásul a játék innentől csak nehezebb lesz, szóval lesz még lehetőség ideggörcsökön röhögni bőven.
Новый читатель
Dec 05, 2019 12:47:54
Remek műsor! A tutorialért járó donate-et tovább lehetne fejleszteni mondjuk azzal, hogy Anikó és Sneci egymás ellen tolná valami játékban, és aki nyer, annak megy a donate, mondjuk valamelyik fighterben. Vagy az is lehetne, hogy ki jut tovább egy bosson ds-ben hamarabb. :D
Gyagyást nemcsak azért vetné szét az ideg, mert egy lány veri le a fatászpikát, de hogy ezért még donate-et is kap Anikó. Emellett vicces lenne látni, ahogy mondjuk fifában görcsösen teper a győzelemért, mert az hozná a pénzt. (Attól nem kellene tartani, hogy esetleg sodó nyer, szerintem még nagyanyám is magabiztosan állna ki a kripli ellen :D)
Gyagyást nemcsak azért vetné szét az ideg, mert egy lány veri le a fatászpikát, de hogy ezért még donate-et is kap Anikó. Emellett vicces lenne látni, ahogy mondjuk fifában görcsösen teper a győzelemért, mert az hozná a pénzt. (Attól nem kellene tartani, hogy esetleg sodó nyer, szerintem még nagyanyám is magabiztosan állna ki a kripli ellen :D)
Dec 05, 2019 12:47:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2019 12:54:01
x37)
Kaphatna minden legyőzött boss után 5 dollárt. Akkor még jobban feszítené az ideggörcs minden halál után. Menne a kurvaanyázás meg a polipcsápokkal való csapkodás, mert a zsidó vére vinné a pénz után, viszont a játék rohadt nehéz :D
+
Dec 05, 2019 12:59:43
Nem. Aki a sodinak donétel az retard.
Mi lesz legközelebb? Simogatni fogjátok a ducatóban?
Mi lesz legközelebb? Simogatni fogjátok a ducatóban?
Szerintem nem baj a donate. Sodi hulyét csinál magából, a trollok meg hozzávágnak egy kis aprót. Nem az 5-10 eurókból fogja törleszreni a 31 ezres adósságát, amit egy-egy jobb streamért kap.
Megkockáztatom: snecológiai szempontból még jóval több donate se lenne veszélyes: Csak újabb költésrohamokat indukálna.
Dec 05, 2019 12:59:43
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2019 13:10:07
x9)
Ha objektíven nézzük, akkor elbaszott 40 eurót a Just Dance-re, és 20-at a DS3-ra. Ehhez még hozzájön az, hogy megivott 10-12 sört a streamek alatt. (Berliner Kindl az valami 1.80 euró üvegenként, tehát az kb még ~20 euró.
Összesen nagyjából 80 eurót baszott el a két streamre, azaz ~26000 magyar aranyat.
Ebből sikeresen összeszedett kb ~15 eurót.
Most már nincs megállás, mert elhiszi, hogy csorog vissza a pénz, még akkor is, ha valójában minden elköltött 18 euróra jön vissza 1.
Összesen nagyjából 80 eurót baszott el a két streamre, azaz ~26000 magyar aranyat.
Ebből sikeresen összeszedett kb ~15 eurót.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 05, 2019 13:11:23
x16)
Kaphatna minden legyőzött boss után 5 dollárt. Akkor még jobban feszítené az ideggörcs minden halál után. Menne a kurvaanyázás meg a polipcsápokkal való csapkodás, mert a zsidó vére vinné a pénz után, viszont a játék rohadt nehéz :D
Ha még szemetebbek akarunk lenni, mondhatnánk hogy bossonként 50 dollártól indul a licit, és minden bossfight elvesztése -1 dollárt jelent.
Hogy tépné az ideg az idióta gnómját :) Bár félő, hogy már a bossokig se tudna eljutni, már azelőtt meghal.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 05, 2019 13:20:31
x16)
Szerintem sem baj. Úgyis mindig arról fantáziálnak a trollok, hogy a Blaha aluljáróban pendítik oda az 50 forintosokat az alázatosan hajbókoló Sodinak. Úgy kell nézni, hogy ez lényegében ugyanez, csak a virtuális térben. Itt táncikál bohócsipkában, vagy ott, majdnem mindegy.
Sőt még jobb így, mert a Blahán 100 ember biztos nem nézné egyszerre. Meg ott nem kiálthatnád el magad, hogy ezt sodi húgyfoltos gatyája adta.
Lényeg, hogy az apró sikerek felbátorítják a gyagyást és sokszorosan több újabb költésekre sarkallják. A Corvinust végzett szakember biztos jól tudja, hogy működik egy kiváló üzleti terv.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2019 13:35:58
x6)
Tanították az aránypárokat az etyetemen? Na akkor ki a hibás? Sodi sosem hibás! A nemhibás sodi.
sodika
Dec 05, 2019 13:38:40
Ez egy karrier kezdete.
Dec 05, 2019 13:38:40
sodika
Dec 05, 2019 13:39:34
A 18 eurós Dark Souls III-ból lényegében visszajött 12.
Dec 05, 2019 13:39:34
stressznélküli nyugi
(
x2)
Dec 05, 2019 13:39:53
x2)
Ez egy karrier kezdete.
Hajléktalan karrier kezdete?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2019 13:40:40
x6)
Ez egy karrier kezdete.
Anikónak.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 05, 2019 13:44:30
x16)
broni
Dec 05, 2019 13:46:33
Dec 05, 2019 13:46:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2019 13:47:18
x9)
És most számold hozzá a sörikéket és a 40 eurós just dance-t, a 60 eurós kolofdgyutyity meg a többi szart amit vettél a streameléshez.
broni
Dec 05, 2019 13:52:54
Egy olvasónk szerint a baleset a Klinikák megállónál történt, fotói szerint egy ember feküdt a megállóban a sínek között.
tajgi vót az, de nem baleset, direkt feküdt elé-.
tajgi vót az, de nem baleset, direkt feküdt elé-.
Dec 05, 2019 13:52:54
regisztrált troll
Dec 05, 2019 13:59:15
Dec 05, 2019 13:59:15
700 ezer fütyi
(
x1)
Dec 05, 2019 14:02:38
x1)
Csak akkor lehet, ha rossz PayPal e-mail címet ad meg a streamer, mint ahogy Anikónál is volt, különben automatikusan elfogadódik és jóváíródik.
broni
Dec 05, 2019 14:03:24
sodi, énekeljed live, hogy rá, rá, rászputyin
szarcsíkos lettt a butyim
lesz donate!!!!!!!!!!
lesz donate!!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 14:03:24
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2019 14:09:17
x6)
444.hu/2019/12/05/megszurtak-egy-tanart-egy-gyori-kozepiskolaban
free hero!!!!!!!!!!!!!!!!!
free hero!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tex fia volt. Nem adott a tanitónéni májkérmes kenyeret neki a menzán. Szerintem ez érthető.
-
Dec 05, 2019 14:12:58
Nincs refund donéten, mert nem árucikk, hanem szolgáltatás.
Dec 05, 2019 14:12:58
tex
Dec 05, 2019 14:18:58
nszksz!!!
Dec 05, 2019 14:18:58
-
Dec 05, 2019 14:21:01
Nincs refund donéten, mert nem árucikk, hanem szolgáltatás.
A streamer vissza tujda utalni, de tudjuk Sodi úgy ragaszkodik a donate-hez mint kutya a csontjához :D
Dec 05, 2019 14:21:01
sodika
Dec 05, 2019 14:30:08
Pontosabban technikailag van rajta, de elég a streamer-nek egy rövid levelet dobnia, hogy töröljék, merthogy jogilag tényleg nincs.
Erre még a Turbó Titán is képes volt, amikor egy 200 ezres donét kapcsán valaki megpróbálta megszívatni. Nem sikerült, nála maradt a pénz.
Erre még a Turbó Titán is képes volt, amikor egy 200 ezres donét kapcsán valaki megpróbálta megszívatni. Nem sikerült, nála maradt a pénz.
Dec 05, 2019 14:30:08
Joseph Göbbels
Dec 05, 2019 14:30:44
Sötét Lelkek:
(fajtajelleges edition)
(fajtajelleges edition)
Bazmeg, ha nekem ilyen anyagom lett volna a Der Stürmerbe!!
Dec 05, 2019 14:30:44
A zsidó nép újra nagy les
Dec 05, 2019 14:33:32
De miért nem a melócsával foglalkozol? Nem félsz, hog kirúgnak.. amúgy is alulképzett vagy még a junior webdesigner álláshoz is.. Én foggal körömmel kaparnék a főnököknél, hogy megtartsam a minimálbáres állásomat
Dec 05, 2019 14:33:32
-
Dec 05, 2019 14:36:24
Sodi nem ég le az arcodról a bőr, hogy te JAva developrenek hívod magad Linkedinen?
Dec 05, 2019 14:36:24
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2019 14:37:15
x9)
De miért nem a melócsával foglalkozol? Nem félsz, hog kirúgnak.. amúgy is alulképzett vagy még a junior webdesigner álláshoz is.. Én foggal körömmel kaparnék a főnököknél, hogy megtartsam a minimálbáres állásomat
Asodinak átlagon felüli állása van, mert berlin egy szegény város ahol minden második PHP programozó cipős dobozokban él, és olyan kevés pénzük van, hogy még Ogréra se telik nekik. Asodi vagyonos.
Evidenciákat.
broni
Dec 05, 2019 14:41:32
jabbba az anyja.tex azt részegen hogy travi.
Dec 05, 2019 14:41:32
A zsidó nép újra nagy les
Dec 05, 2019 14:48:19
Sodi nem ég le az arcodról a bőr, hogy te JAva developrenek hívod magad Linkedinen?
Felnem foghatom, hogy hogy lehet valaki ennyire zavaros. Lehet írnék egy hosszabb értekezést sodi mentális állapotűról több részen, ha van rá kereset a trollságközösségben, de az is lehet, hogy Soha többet nem írok ide
Dec 05, 2019 14:48:19
regisztrált troll
Dec 05, 2019 14:50:08
Tedd vagy ne tedd....
Dec 05, 2019 14:50:08
masnis CV
Dec 05, 2019 14:54:23
*hevesen integet*
Dec 05, 2019 14:54:23
Herr Biersack
Dec 05, 2019 14:55:46
Nem szokott fogazni...
Dec 05, 2019 14:55:46
-
Dec 05, 2019 14:59:35
Azért mert nem csinál semmit. Az ilyen "startupoknál" az emberek 90%-a csak statiszta, az igazi munkát a számítógép végzi, illetve az a pár bennfentes, aki az egészet létrehozta. A többi ember gondolom arra kell, hogy felvegyék az állami támogatást, hogy foglalkoztatnak embereket.
Dec 05, 2019 14:59:35
broni
Dec 05, 2019 15:05:14
sodi, gulág fakitermelés putyin úrnak mínusz 45 fokban.elég vót ebbből a bohockodásból.
Dec 05, 2019 15:05:14
sodika
Dec 05, 2019 15:16:50
Azt is leírom, hogy csak egy hónapja. Mindig igazat mondok.
Dec 05, 2019 15:16:50
Schwezoff Dávid
(
x6)
Dec 05, 2019 15:22:28
x6)
egy hónapja már beismerted a masztipartys kommentet?
A sodi egy agyatlan vadbarom, aki nem használja a VÁLASZ gombot.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 05, 2019 15:27:55
x2)
Tudom hogy nehéz dolog ez a fórumozás, főleg, mert az értelmi képességeidet meghaladja, de ha a "válasz" gombra kattintasz akkor tudni fogjuk, hogy melyik posztra hazudsz.Na meló, csá.
tyodika
Dec 05, 2019 15:33:01
sodi, énekeljed live, hogy rá, rá, rászputyin
lesz donate!!!!!!!!!!
lesz donate!!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 15:33:01
broni
Dec 05, 2019 15:38:33
Dec 05, 2019 15:38:33
símanó
(
x3)
Dec 05, 2019 15:42:30
x3)

belül egész otthonos lesz a megszólalásig hasonlító bejlinyi recskotorék után, talán csak egy lelógó sörnyitó hiányzik még a "mennyezetről"
broni
Dec 05, 2019 15:44:15
itt lakom, uram!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 15:44:15
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 05, 2019 15:48:27
x7)
Andrew G. Vajna
Dec 05, 2019 15:49:52
Majd a jövő héten
Dec 05, 2019 15:49:52
kramalon
(
x8)
Dec 05, 2019 15:55:57
x8)
Mindig igazat mondok.
Jaja, hazudta a sodi.
broni
Dec 05, 2019 15:56:18
az iskolába vót, a folyoson, bagatell!!!!!!
Dec 05, 2019 15:56:18
Riporter
(
x4)
Dec 05, 2019 15:56:56
x4)
Javaslom, hogy ha ez a büdös korcs nem használja a válasz gombot, akkor legyen bannolva.
Nevelni kell, gyerek még. Maga alá pisilő 40 éves.
2 napig csicskultam
Nevelni kell, gyerek még. Maga alá pisilő 40 éves.
sodika
Dec 05, 2019 16:10:24
miért nem csinálsz magadnak vacsorát? hülye kérdés, de hátha válaszolsz.
Dec 05, 2019 16:10:24
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 05, 2019 16:13:31
Egyél papírtányérból és műanyag evőeszközzel. Aztán ha végeztél, akkor csak baszd oda a kupakok mellé! :D
Dec 05, 2019 16:13:31
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 05, 2019 16:13:51
x9)
Mi az hogy nincs időd?
Kb 15 perc elmosogatni.
Nekem kb 15 évesen ment.
Gólya
Dec 05, 2019 16:18:12
Szerintem az ogre jelképes összegért megcsinálja
Dec 05, 2019 16:18:12
Patreon felzárkózó
Dec 05, 2019 16:22:19
Miért nincs Patreon? Az simán fosná?
Dec 05, 2019 16:22:19
broni
Dec 05, 2019 16:30:56
a 444 hót szar lett, már kommentolni se lehet, 666.hu!!!!!!
a véres híroldal!!erőszak!!!szex!!!!!!!!mocsok!!!!!666.hu!!!!!!!!ne,soká!!!!reg. nélküli kommentolás fehéreknek!!!!!!!!!!
a véres híroldal!!erőszak!!!szex!!!!!!!!mocsok!!!!!666.hu!!!!!!!!ne,soká!!!!reg. nélküli kommentolás fehéreknek!!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 16:30:56
-
Dec 05, 2019 16:36:14
Miért nincs Patreon? Az simán fosná?
Több mint 1 éve van
www.patreon.com/sodivlogja
Mellé, trolléga...Next try
Dec 05, 2019 16:36:14
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 05, 2019 16:36:46
x2)
Frei Tamás
(
x1)
Dec 05, 2019 16:39:47
x1)
www.youtube.com/watch?v=5v3yhaH_YzU
Nézd púpos geci!
Neki nincs milliós felszerelése, csak leukémiája de mégis nézik mivel szívből és őszintén csinálja. Meg még haszna is van, mivel elmeséli a történetét.
Remélem te kínok között döglesz meg, Tomi meg teljesen tünetmentessé válik.
Si vis pacem, para bellum
Nézd púpos geci!
Neki nincs milliós felszerelése, csak leukémiája de mégis nézik mivel szívből és őszintén csinálja. Meg még haszna is van, mivel elmeséli a történetét.
Remélem te kínok között döglesz meg, Tomi meg teljesen tünetmentessé válik.
broni
Dec 05, 2019 16:40:22
akinek nem áll a fasza, olvasson hamvas bélát!!!!!!!!!!!akkor se fog, de nincs is szükség rá, hogy állljon!!!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 16:40:22
-
Dec 05, 2019 16:49:11
Szerintetek mi volt soderák életében a point of no return? Meddig tehette volna még meg, hogy egy normális élet irányába forduljon, és hol dőlt el az, hogy ez már sosem valósulhat meg számára? Melyik eseményt emelnétek ki a nyomorult életéből?
Dec 05, 2019 16:49:11
-
Dec 05, 2019 16:51:28
Szerintetek mi volt soderák életében a point of no return? Meddig tehette volna még meg, hogy egy normális élet irányába forduljon, és hol dőlt el az, hogy ez már sosem valósulhat meg számára? Melyik eseményt emelnétek ki a nyomorult életéből?
Amikor a "Tanárúr" után pénzt adott bárkinek is.
Dec 05, 2019 16:51:28
Gólya
Dec 05, 2019 16:53:34
Amikor bukdácsolt az egyik etyetemi szakon, majd ezért elkezdett másik 3at xd
Dec 05, 2019 16:53:34
Löwenbräu Oktoberfestbier
Dec 05, 2019 16:54:47
Amikor az apja meggyőzte az anyját, hogy ne csak szaxi legyen hanem rendes dugás és majd úgyis kihúzza előbb...
Dec 05, 2019 16:54:47
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 05, 2019 16:56:14
x2)
hangosan felsírtam a röhögéstől.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 05, 2019 17:04:23
x37)
A legutolsó ilyen pont egyértelműen az volt, amikor a havi fizetésén túlmutató mértékben adósodott el. 2 éve még csak 2000 Euró körül volt a tartozása, egy számlán, onnan száguldott le a lejtőn 35.000-ig. Veráék egy jó valag pénzzel tolták meg a kiköltözését, támogatták mindenben. Ilyen lehetősége nem lesz még egy. Megváltoztathatta volna az egész életét. Visszafizethette volna a tartozásait, mostanra bőven nullán lenne, sőt, már félre is tehetett volna. Támogathatná az anyját, az apját. Most hagyjuk a náculós meg a buzis témákat, mert az itt nem oszt nem szoroz, itt gazdasági életképességről beszélünk. A pénze viszont elúszott retardokra, kütyükre, faszveretésre, szaunázásra. Beszippantotta a hedonista életstílus, és a lelkileg gyenge Fifi nem tudott ellenállni. Ez fogja a vesztét okozni.
kramalon
(
x8)
Dec 05, 2019 17:20:23
x8)
Hogyhogy nem vettél még valami alku keretében mosogatógépet? Tele vagy robotokkal, nehogy már prolis mosogatás legyen. Amúgy meg nem tudlak elképzelni, hogy késsel villával esze tányérból, szóval rosaz a kifogás.
A visszautalt pénznek a seggére vertél már?
Most, hogy jön a donét már látszik az irány, csak kicsit még áldozni kéne rá.
kramalon
(
x8)
Dec 05, 2019 17:21:13
x8)
Ez csak akkor valid ha a farkad is 46 centi.
Egy szakember
Dec 05, 2019 17:28:42
Most is megtehetné, elvégre (még) nem hajléktalan.
Nagy nehezen ki tudna mászni a gödörből, amit magának ásott. Talán még vissza tudná izzadni a hiteleit és elvegetálgatna valahogyan.
Számomra csak az a felfoghatatlan és ő is tisztában van vele, hogy a trollokon kívül nincsen más közönsége és mégis jópénzért ad nekik enni.
Dec 05, 2019 17:28:42
xray
(
x21)
Dec 05, 2019 17:29:52
x21)
sneci, rakd fel a mai excell-t, abból kiderül minden. ha nem rakod ki, akkor minden hazugság, amit az 5 ezerről mondtál, amit visszakaptál kedden.
sodika
Dec 05, 2019 17:35:17
Nem úsztam el.
Az Excelből is láthatjátok.
Dec 05, 2019 17:35:17
kramalon
(
x8)
Dec 05, 2019 17:36:43
x8)
Nem úsztam el.
És alkoholista sem vagy!!
És magamutogató féreg sem vagy!
-
Dec 05, 2019 17:38:53
Nem úsztam el.
Friss excelt vagy nem történt meg!
Dec 05, 2019 17:38:53
Egy szakember
Dec 05, 2019 17:41:36
Nem úsztam el.
Dec 05, 2019 17:41:36
broni
Dec 05, 2019 17:51:51
milyen haverjainak????????????????
Dec 05, 2019 17:51:51
-
Dec 05, 2019 17:52:34
Sodrák inkább azt mondjad, hogy ma este mivel fogsz bénázni.
Dec 05, 2019 17:52:34
kramalon
(
x8)
Dec 05, 2019 18:10:08
x8)
Sodrák inkább azt mondjad, hogy ma este mivel fogsz bénázni.
Remélem a függönnyel.
IsmeretlenJoAkaro
Dec 05, 2019 18:10:54
Amikor az anyja szerzett neki egy operatori allast, de baszott elvallalni. Utana kezdodott az egesz 4 etyetyemi szakos bohockodas, a diakhitel halmozas, stb.
Dec 05, 2019 18:10:54
-
Dec 05, 2019 18:13:06
Nem úsztam el.
Mivel nem tudsz uszni. Eladosodni tudsz az sikerult is.
Dec 05, 2019 18:13:06
broni
Dec 05, 2019 18:21:17
sodi, ebben a hidegben egy kis önégetés mindig felmelegíti az embert!!!!gondold el, sreck mekkorát nézne, mikor lángolva-üvölte kirohansz az ódudból!!!!!!
Dec 05, 2019 18:21:17
D.Dezső
Dec 05, 2019 18:24:31
Egyébként jól írta a trolléga akkor baszódott el minden amikor az apja részegen nem húzta ki idöben.
Sodi egyszerüen ilyen, ilyennek született. Gyengeelméljü és ezt még pár mentális zavar is tetézi.
Nem hiába adták oda a nagymamának aki óvónö volt, tudták, hogy “speciális igényei” vannak (csak, hogy elég pc legyek) :)
Szóval nem volt itt sehol point of no return, azért jutott el idáig mert belelapátoltak egy csomó pénzt és 32 éves koráig fogták a kezét. Ha a egy szegény családba születik Kelet Magyarországon, kibukik a középiskolából és irány a közmunka, segély, rokkantnyugdíj career path.
A rokkantnyugdíj még így is simán játszhat Újszászon ... pár év és helyére kerül a Gyagyás.
Sodi egyszerüen ilyen, ilyennek született. Gyengeelméljü és ezt még pár mentális zavar is tetézi.
Nem hiába adták oda a nagymamának aki óvónö volt, tudták, hogy “speciális igényei” vannak (csak, hogy elég pc legyek) :)
Szóval nem volt itt sehol point of no return, azért jutott el idáig mert belelapátoltak egy csomó pénzt és 32 éves koráig fogták a kezét. Ha a egy szegény családba születik Kelet Magyarországon, kibukik a középiskolából és irány a közmunka, segély, rokkantnyugdíj career path.
A rokkantnyugdíj még így is simán játszhat Újszászon ... pár év és helyére kerül a Gyagyás.
Dec 05, 2019 18:24:31
broni
Dec 05, 2019 18:29:51
Dec 05, 2019 18:29:51
-
Dec 05, 2019 18:33:47
A világ megérett a pusztulásra: clips.twitch.tv/ImpartialOptimisticStrawberryOSfrog
Dec 05, 2019 18:33:47
-
Dec 05, 2019 18:39:31
Pont nem.
Dec 05, 2019 18:39:31
Örebro
(
x17)
Dec 05, 2019 18:41:16
x17)
hol van a jogositvånyod?
nem laktål a kolossyn!
nem te irtad a faszkiverös kommentet !
reggelig lehetne sorolni hogy soha nem hazudtål.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 05, 2019 18:41:40
x2)
pics.me.me/rotten-com-various-gore-pic-52816231.png
sodi, nő kéne már a házhoz!!!!!!!!!!!!!!
sodi, nő kéne már a házhoz!!!!!!!!!!!!!!
Uram János
Dec 05, 2019 18:45:27
Na mivan kopasz Békéscsaba nem Románia!!!
Dec 05, 2019 18:45:27
broni
Dec 05, 2019 18:49:08
tiszáig!!!!!!!!!!!!!!!hejjj trianon!!!!!!!!!
Dec 05, 2019 18:49:08
trendbeli garázdaság
Dec 05, 2019 18:56:12
nincs az a koldus, aki ennyire tudna örülni a kalapba dobott pénznek. sneci, nem sül le a pofádról a bőr? pfeeej.
A púpos egy ócska bableveses kurva. Egyszerűen nincs az a szint, ahova ne menne le, ha azért pénzt, kaját vagy piát kaphat. A debil kakás Rosza baromságait videózta, hogy palacsintát zabálhasson, a kappányokkal járta az országot egy tányér alienpörköltélt, tűrte, hogy a pszichopata Flódnis testileg-lelkileg fenyítse, részt vett Bándy Kata emlékének meggyalázásában is egy tányér kajáért.
Egy vérbeli parazita a púpos, az önbecsülés szót még hírből sem hallotta. Nem lesz soha olyan helyzet, amire azt mondaná, hogy neki vállalhatatlan, és inkább kinyitja a gázt. Ha véget ér a berlini exodus, és a trollbácsik alamizsnájától fog függeni, hogy van-e mit ennie vagy van-e nete, akkor olyan dolgokat is be fog vállalnia, hogy azt nekünk lesz kellemetlen nézni.
Fincsi lesz, már várom!
Dec 05, 2019 18:56:12
sodika
Dec 05, 2019 19:03:01
Annak örülök, hogy elkezdődött. No meg most az év végi spórolásban tényleg nagyon jól jön még ennyi is.
Dec 05, 2019 19:03:01
Newton-Leibniz
Dec 05, 2019 19:06:10
Hey bolond, meddig tervezed nyomni a DS-3-at?
Abyss Watchersig elmesz?
Abyss Watchersig elmesz?
Dec 05, 2019 19:06:10
Repce
Dec 05, 2019 19:07:04
Annak örülök, hogy elkezdődött. No meg most az év végi spórolásban tényleg nagyon jól jön még ennyi is.
Dec 05, 2019 19:07:04
Egy szakember
Dec 05, 2019 19:09:59
Kellene egy dokumentum videó Sodiról a YouTube-ra.
Ha egy óvatlan beletéved valamelyik videójába, akkor át tudna kattintani valami felvilágosítás félére.
Max 20 perc, az sem baj ha gépi hang mondja fel Sodi "életének" főbb mozzanatait: náci blogolás, pofon amit Tc-től kapott, a Bejlinbe való kivándorlás, RGL, miskolci kapcsolatok, stb...
Ha egy óvatlan beletéved valamelyik videójába, akkor át tudna kattintani valami felvilágosítás félére.
Max 20 perc, az sem baj ha gépi hang mondja fel Sodi "életének" főbb mozzanatait: náci blogolás, pofon amit Tc-től kapott, a Bejlinbe való kivándorlás, RGL, miskolci kapcsolatok, stb...
Dec 05, 2019 19:09:59
broni
Dec 05, 2019 19:11:08
elnézést.
Dec 05, 2019 19:11:08
Riporter
(
x4)
Dec 05, 2019 19:14:47
x4)
Most néztem a tyeknyikaji pjóba c. ősvideódat púp.
Neked hova tünt a szád széle? Konkrétan az ajkad mára olyan lett mint egy gumitömítés.
Ezt hogy csináltad? Az Okay, hogy hullik a fogad, rohad a pofád és kopaszodsz. De ez?
2 napig csicskultam
Neked hova tünt a szád széle? Konkrétan az ajkad mára olyan lett mint egy gumitömítés.
Ezt hogy csináltad? Az Okay, hogy hullik a fogad, rohad a pofád és kopaszodsz. De ez?
-
Dec 05, 2019 19:16:11
Anikótól lested el, hogy hogyan kell "örülni"?
Dec 05, 2019 19:16:11
xray
(
x21)
Dec 05, 2019 19:21:07
x21)
xray
(
x21)
x21)
xray
(
x21)
Dec 05, 2019 19:21:29
x21)
10x annyi jönne be.
xray
(
x21)
Dec 05, 2019 19:23:55
x21)
Dec 05, 2019 19:23:55
a kezdők hibája. régi szabály, h broni linkjeire nem kattintunk, mert súlyos mentális sérülés a vége. xd Dec 05, 2019 19:23:55
Fuvolázó Kobold
Dec 05, 2019 19:29:55
Tényleg a tisztelt trollégák döntése, hogy donételnek-e a bolondnak. Ennek nyilván vannak előnyei és hátrányai is, majd az idő eldönti, hogy kiknek volt igazuk.
Viszont akárhányszor azt látom, hogy ez a mocskos féreg pénzt kap, nekem összeszorul a gyomrom. Azért nem felejtem el soha a Bándy Kata-féle ámokfutását, a mocskos gyilkosmodatást, az egymillió és még több nagypofájúskodását ennek az utolsó patkánynak. Ez a kibaszott állat, embernek nem nevezhető pszichopata, génhulladék korcs a rosszindulat és a gonoszság legmélyebb fertőjét képviseli. Gondoljunk csak az anyjára, apjára, Vera nénire, Andira. Ez a rohadék mindenkinek a megdöglését kívánja, egyedül a kurva kütyü meg a fellengzősség érdekli.
Azért kell a donét is, hogy erősebb legyen a leereszkedő tanárbácsi szerep. Kibaszottul utálom ezt a mocskot. Pár hete Rgl valamelyik kiskorú családtagjának a kilátszó bugyiját posztolja a facen, utána hetyetye, de az istenért nem törölné.
Ez a geci pukkasztani, provokálni, dühíteni akar, mert pszichopata, mert erre képes, ennyit tud a mocskos állatja. Ameddig nem volt Anikó, majdnem éjfélkor kezdte a streamet, szart a falra, szart mindenre és mindenkire. Csak a dicsekvés kellett, hogy vett gémerpécét meg játékot. A flokk is erről szól, ha be lehetne mutatni egy szájbaverr kastélyt, na akkor kurvaisten, hogy inkább a román autópálya szalagkorlátját filmezi helyette.
Arra jó egyedül a donate, hogy ideig-óráig szolgáltassa a showt. Mintha banánt dobnék egy csuklyásmajomnak, mondjuk abban és Endrében is közös, hogy pelenka kell nekik a lakásban. Igazából teljesen mindegy, hogy kap-e pénzt a nézőktől. Leszarta eddig is, leszarja ezután is, csak Anikótól azt leste el, hogy ilyet szoktak a streamerek, tehát neki is kell hasonló. Erről szól az egész, ha meg kap pár eurót, elszínészkedi a boldogháláspironkodó influenszer bátyit, de 2 másodperccel később ugyanolyan életunt pofával ásít a képünkbe, káromkodik, zabálja a taknyát.
Én csak akkor fogok neki pénzt adni, ha élő adásban felhívhatják a trollok skypeon. Na akkor viszont kifizetem a drága idejét, dr addig semmit. Amíg ez nem megoldott kedves endre, borítsd a fejedre a zajszigetelő függönyt, akaszd a nyakadba valamelyik kábelt a 8millió közül, dugj a seggedbe egy üres sörösüvege, aztán élőben közvetítsd, ahogy így biciklizel körbe körbe szilveszterkor berlinben.
Sodigyűlölőnek meg üzenem, hogy akaratlanul bár, de sorstársak lettünk.
Viszont akárhányszor azt látom, hogy ez a mocskos féreg pénzt kap, nekem összeszorul a gyomrom. Azért nem felejtem el soha a Bándy Kata-féle ámokfutását, a mocskos gyilkosmodatást, az egymillió és még több nagypofájúskodását ennek az utolsó patkánynak. Ez a kibaszott állat, embernek nem nevezhető pszichopata, génhulladék korcs a rosszindulat és a gonoszság legmélyebb fertőjét képviseli. Gondoljunk csak az anyjára, apjára, Vera nénire, Andira. Ez a rohadék mindenkinek a megdöglését kívánja, egyedül a kurva kütyü meg a fellengzősség érdekli.
Azért kell a donét is, hogy erősebb legyen a leereszkedő tanárbácsi szerep. Kibaszottul utálom ezt a mocskot. Pár hete Rgl valamelyik kiskorú családtagjának a kilátszó bugyiját posztolja a facen, utána hetyetye, de az istenért nem törölné.
Ez a geci pukkasztani, provokálni, dühíteni akar, mert pszichopata, mert erre képes, ennyit tud a mocskos állatja. Ameddig nem volt Anikó, majdnem éjfélkor kezdte a streamet, szart a falra, szart mindenre és mindenkire. Csak a dicsekvés kellett, hogy vett gémerpécét meg játékot. A flokk is erről szól, ha be lehetne mutatni egy szájbaverr kastélyt, na akkor kurvaisten, hogy inkább a román autópálya szalagkorlátját filmezi helyette.
Arra jó egyedül a donate, hogy ideig-óráig szolgáltassa a showt. Mintha banánt dobnék egy csuklyásmajomnak, mondjuk abban és Endrében is közös, hogy pelenka kell nekik a lakásban. Igazából teljesen mindegy, hogy kap-e pénzt a nézőktől. Leszarta eddig is, leszarja ezután is, csak Anikótól azt leste el, hogy ilyet szoktak a streamerek, tehát neki is kell hasonló. Erről szól az egész, ha meg kap pár eurót, elszínészkedi a boldogháláspironkodó influenszer bátyit, de 2 másodperccel később ugyanolyan életunt pofával ásít a képünkbe, káromkodik, zabálja a taknyát.
Én csak akkor fogok neki pénzt adni, ha élő adásban felhívhatják a trollok skypeon. Na akkor viszont kifizetem a drága idejét, dr addig semmit. Amíg ez nem megoldott kedves endre, borítsd a fejedre a zajszigetelő függönyt, akaszd a nyakadba valamelyik kábelt a 8millió közül, dugj a seggedbe egy üres sörösüvege, aztán élőben közvetítsd, ahogy így biciklizel körbe körbe szilveszterkor berlinben.
Sodigyűlölőnek meg üzenem, hogy akaratlanul bár, de sorstársak lettünk.
Dec 05, 2019 19:29:55
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a "minden ismerősőm kibaszott 4 éves pisis" és az "ogre egy kibaszott idióta, odabaszom elé reggel a laptopot" sincs már fent