Neked van bírósági papírod arról, hogy másokat zaklatsz, még sitten is voltál emiatt. Ez egy közéleti fórum, amit nem kötelező olvasni.
Ez lenne az örömésbóttottág? :D Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hangulatjavító 28 eurót. Faszaság van.
még tanulja a gazdálkodást, ne sürgesd!
zolika nagyon pontosan fogalmazott, legkésőbb karácsony előtt visszaadja a pénzt, de az a karácsony még messze van
Megérdemled a 30 ezer eurós adósságot is.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Zoli utalt? Variálás van, vagy ráér karácsonyig?
Mennyi most az adósságod? 30 ezer?
...Márk és Zoltán nem lesznek durcik, hogy mikrofonra költöd a pénzüket?
Mintha erről már beszéltünk volna itt, beragadt a szalag? :D
hehe
Akkor még nem volt mikrofonja.
Azt ma reggel láttam meg.
Ledobtam az ékszíjat...
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
senki nem tartozik neked semmivel es alapbol nem erdemel meg senki semmit. turbo "megdolgozik" mindenert. Majdha te is olyan musort produkalsz mint turbo akkor majd talan neked is kuldenek de nem biztos.
turbonak van egy celkozonsege. ez a kozonseg szereti nezni ahogy egy ember megszegyeniti magat es leepul. Turbo ennek a kozonsegnek produkal. Ok ezt ertekelik es kuldenek neki.
csak azert mert inditol egy sztrimet nem azt jelenti hogy neked is fognak utalni.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Irígykedünk, irígykedünk?
Pontosan ugyanezt mondom én is. Kapitalizmus van, ezért a jelek szerint még a Turbó Titán is sikeresebben evickél az élet kihívásai között, mint bárki, aki ráadásul még nem is szégyelli, hogy hozzá képest filléres problémákkal küszködik folyton, hanem még hivatkozik rá.
A Turbó Titán a minimálisan sikeres ember nullpontja, ha alatta vagy, azt meg kell tartani totoknak a négy fal között. :)
Sodika, itt van Roland, alias Tajgikurva. Beszélgess már vele veknifejű, ha már a példaképed volt.
Kapitalizmus van, ezért a jelek szerint még a Turbó Titán is sikeresebben evickél az élet kihívásai között, mint bárki --> ez az allitas hamis
ellenpelda lasd: The VR, Magyarosi,etc.
ha nagyon erdekes dolgokat mondanal, es nem lenne rendes mikrofonod akkor a nezoid osszedobnanak neked egyet, de mivel nincsenek nezoid,mivel csak baromsagokat beszelsz, igy nem dobhatnak ossze.
lapatolhatod a penzt a sztrimekbe, youtube csatornakba, utazasokba, ha seggbuta vagy.
utazasaid elott is szoltam tobbszor, hogy jo lenne egy stabilizator. minden szart vettel kiveve azt. most hogy a picsadat koptatod a berlini buszokon vettel egyet.
evvel elbasztad az egesz utazos vlogot.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
És minden nénit, kislányt heti egyszer el kellene majd verni, az M1 meg 0-24 közvetítené a veknit és Nemzeti Számonkérés lenne belőle minden héten!
Faszom
A flokk totális kudarc.
Zoli utalt?
pont az utazásokhoz kellett volna te ostoba szar. hogy lehetsz ennyire szar még a hobbidban is???
mi a kurva anyádért erőlteted a vr-t te nyomorék, hogy ne kelljen szembesülni a cseten feltett kérdésekkel?? válaszolj kutya
Az igazi kérdés inkább az, hogy Sodi utalt-e?
Megint variált, pedig nem szeretem.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ha lett volna stabilizátor nem dőlt volna be ilyen gyorsan a flok, évekkel később vetted meg mint kellett volna. több ezer eurót buktál ezen a kicsinyes spóroláson, mint a flokkertanfolyamon is.
A dicsekvési kényszer és a perverzkedés a hobbija, a videózás csak eszköz ezekhez.
🕎Endigame🕎
az nem biztos tesa, lehet, hogy csak akkor találkozhatunk, ha kiváltom magam melóból és az legalább 300 euró szombatra, 600 vasárnapra. de ennyin ne múljon, hogy találkozzunk, ennyit érjen már meg a barátságunk báttya
Ledobtam az ékszíjat...
Mint egy 10 éves gyerek vazze. Neki miért van job???? BRÜHÜHÜHÜHÜHÜÜÜÜ?????
mert turbo titán jobb nála
flok is dead
És nem berlini buszokat nyomok csak. Pont holnap reggel utazok a Márkhoz Linzbe.
Ma lesz a Quake? Lehet, hogy a játék maga 2017-es, de az eredeti Quake 3 1999-es. Sodi! Az nem egy szétkönnyített új generációs baromság 8 éveseknek, hogy legyen sikerélményük, mint a többi játék amivel mostanában játszol. Ott pörögni kell, meg mozogni mint a rohadt élet, mert leszednek! Remélem betáraztál rengeteg "mifaaan"-t meg "nyeméjtyem"-et a ma estére, mert lesz rá szükség bőven! Ja, meg hetyetyézésből is készülj fel, mert le fogják ordítani a fejedet hogy milyen béna vagy! Az eredetivel játszottál egyébként egyáltalán?
Kár hogy már nem játszom, lehumiznám százszor egymás után. Vagy csak gránátokkal megalázni.
Nem fogná fel, csak azt, hogy megint meghalt.
Sneci a többgenerációs értelmiségi irigykedik turbo titánra.
Rend van na!
Lehetne viagrát meg növekedési hormonokat is rendelni az impotens törpének.
a jó kurva bankrabló anyád te ragyásképű , büdös csámpás törpe, berija úr jól megmérgezett szerencsére!!!!!!
Azt a cselt ismered, hogy lediplomázol?
Kurva nagy műsor lesz, ahogy a görcsben álló pókujjaival a seggeket meg a lábakat fogja lövöldözni, miközben a karszorítós homár meg a haverjai strafe jumpolnak meg rocketjumpolnak körülötte. A sikerélmény garantált. Azt sem fogja tudni, honnan kapta a fejest railgunnal.
Nem csoda, a jó meleg ballonkabátban!
Sodi, már akartam korábban is kérdezni, hogy az autorokket (a kurva) az veled együtt részegedik le???
Faszom
lavinát!!!!!!!!!!!!!!
Linz egy tök jó város, de leginkább kulturális téren. Az meg se a púpost se a cigókat nem érinti. Elég nagyot fognak csalódni. Borítékolható, hogy a mutáns azt fogja mondani, hogy uncsi volt, pont olyan, mint itthon. Az utóbbi öt évben 3-3 napot eltöltöttem ott, és kurva jó hely, de nem a Sodika féléknek.
Biztosak lehetünk benne, hogy nem a recskás találta ki az úticélt. Márkéknak lesz ott valami biznisze, a faszverő meg bárhol le tudja magát inni a sárga földig, tehát velük tart. Púp, csak már nyaralását fizeted te vagy a haverjaiét is? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
te nagyon fasz, ezek nem muzeumok, hanem a kedvenc buzirjaid!
*buzizni
Hülye autokorrekt
Faszom
Akkor miért nem oda építettétek a twitch studiót?
Én ezt most nyeméjtem.
Akkor nem indul a twitchstudió Miskocon?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
6kor
Soderátor
Jan 10, 2020 10:28:25
Sodi ha ezt olvasod könyörgöm soha többé ne legyen semmilyen autos játék, igen Rally se, nagyon remélem nem azt nyomod hétfőn. Világ legunalmasabb játéka
Jan 10, 2020 10:28:25
-
Jan 10, 2020 10:28:28
Rolinda anyáddal már átbeszéltétek a börtöntűrő képességedet? Tudja hogy hamarosan vissza kell menned Sittes Sanyihoz?
Az jó, egy tárgyaláson hamar ki fog derülni, hogy ezen a fórumon folyamatosan embereket zaklattok és tudok pár sértettet aki szívesen beszáll az ügybe és sértettként fog ellenetek vallani, Hajdu, Eszter, Kaufmann úr és Sodi, ideje hogy eltakaordjatok az internetről és le legyetek sittelve, eddzél inkább szarrá lesztek verve a bűntetőperben Jan 10, 2020 10:28:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 10, 2020 10:28:52
x37)
Tajgi, te nem lázadást vertél le, hanem cigányfaszokat ki.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 10:33:00
x17)
Cselponthu-n látom még mindig megy a dekázgatás, hülyegyerek :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Jan 10, 2020 10:34:38
Az jó, egy tárgyaláson hamar ki fog derülni, hogy ezen a fórumon folyamatosan embereket zaklattok és tudok pár sértettet aki szívesen beszáll az ügybe és sértettként fog ellenetek vallani, Hajdu, Eszter, Kaufmann úr és Sodi, ideje hogy eltakaordjatok az internetről és le legyetek sittelve, eddzél inkább szarrá lesztek verve a bűntetőperben
Neked van bírósági papírod arról, hogy másokat zaklatsz, még sitten is voltál emiatt. Ez egy közéleti fórum, amit nem kötelező olvasni.
Jan 10, 2020 10:34:38
broni
Jan 10, 2020 10:35:13
lázadás...........kecik..........ez egyre uncsibb..egy jókis nudista kukkolás.........
Jan 10, 2020 10:35:13
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 10:39:27
x17)
Na mivan? Csalándázzál, szarevőzzél még a panelból sittes faszfej, hátha attól kevésbé fog fájni hogy 50 évesen egy nagy nulla bűnöző szar vagy hahaha :D Mi lesz ma az ebéd, vén hájkötős majom? Anyád süti már a bundáskenyeret a panelkonyhán vagy megint mackósajtos smackleves lesz? Desszertnek meg leszaladsz egy kicsit dekázgatni, az való neked 50 éves hülyegyerek :D
Látszik hogy húz már az élet rendesen, de hidd el Impotosz, ennél neked már csak rosszabb lesz. Hahaha :D
Látszik hogy húz már az élet rendesen, de hidd el Impotosz, ennél neked már csak rosszabb lesz. Hahaha :D
-
Jan 10, 2020 10:48:01
Milyen bájos, hogy az 50 évesen az anyján élősködő sittes gyernőtt vesztesnek nevez másokat a panel kisszobájából.
Jan 10, 2020 10:48:01
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 10, 2020 10:48:25
x3)
Zolika utalt?
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 10:49:04
x17)
öröm van és boldogság ezért te rágalommal is kevés vagy ellenem
Amit fenn leírtunk nem rágalom: sittes vagy, értelmetlen az életed, diliflepnid van, 50+ évesen anyádnál laksz, mackósajtos smacklevest eszel, el vagy hízva mint a szar, hájkötőt hordasz, ősz faszfej vagy, hülye vagy mint a segg.Ez lenne az örömésbóttottág? :D Hahaha
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 10, 2020 10:50:19
x9)
Tajgefos! Attól hogy volt a kezedben könyv, még egy suttyó proli maradsz!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 10:52:45
x17)
Tajgi felhívjuk anyádat?
-
Jan 10, 2020 10:55:35
Zolika utalt?
Hangulatjavító 28 eurót. Faszaság van.
Jan 10, 2020 10:55:35
símanó
(
x3)
Jan 10, 2020 11:07:36
x3)
Zolika utalt?
még tanulja a gazdálkodást, ne sürgesd!
zolika nagyon pontosan fogalmazott, legkésőbb karácsony előtt visszaadja a pénzt, de az a karácsony még messze van
-
Jan 10, 2020 11:10:27
Még 3 hét és indul a tvicstálló. Juhú.
Jan 10, 2020 11:10:27
Sodmány a tokmányorrú
Jan 10, 2020 11:12:22
Nem lehet ennek a rolindának valami perma bannt adni? Rohadtul unom az ő kommentjeit pörgetni, sodi miatt járok ide, meg a snecológusok miatt.
Jan 10, 2020 11:12:22
broni
Jan 10, 2020 11:12:29
sodit akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!tajgi takarodcc!!!!!!!
Jan 10, 2020 11:12:29
-
Jan 10, 2020 11:28:56
Rolinda úgy is hamar belefárad az uncsi kontentbe, nem kell vele foglalkozni. Csak a rojtos seggét és sittes sanyit kell emlegetni, és megunha mindig ugyanazt ismételgetni.
Jan 10, 2020 11:28:56
sodika
Jan 10, 2020 11:31:40
A Turbó Titán profi mikrofonját látva lett teljesen biztos, hogy én is megérdemlek mindent.
És bárki, aki bármi ellenérvet hoz fel ellene, vagy visszahúzna, nem egyszerűen fasz, hanem egyszerűen hülye. :)
És bárki, aki bármi ellenérvet hoz fel ellene, vagy visszahúzna, nem egyszerűen fasz, hanem egyszerűen hülye. :)
Jan 10, 2020 11:31:40
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 10, 2020 11:35:06
x1)
A Turbó Titán profi mikrofonját látva lett teljesen biztos, hogy én is megérdemlek mindent.
Megérdemled a 30 ezer eurós adósságot is.
-
Jan 10, 2020 11:35:57
Zoli utalt? Variálás van, vagy ráér karácsonyig?
Mennyi most az adósságod? 30 ezer?
Jan 10, 2020 11:35:57
Fuvolázó Kobold
Jan 10, 2020 11:36:28
...Márk és Zoltán nem lesznek durcik, hogy mikrofonra költöd a pénzüket?
Jan 10, 2020 11:36:28
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 10, 2020 11:37:51
x7)
sodika
Jan 10, 2020 11:38:19
Mindenkinek el fogom mondani, hogy ne legyen már nevetséges: hogy nem szégyell filléres problémákkal nyűglődni, miközben a Turbó Titán 1300 eurós videókártyákat rak a gépébe, és profi stúdiómikrofonokat helyez hozzá üzembe.
Hogy van az, hogy ennyire egy szétcsúszott alkoholista alá pozícionálod magad, hogy nem igyekszel eltitkolni, ha ezektől fényévekre lévő problémáid vannak, hanem még hivatkozol is rá? :)
Mostantól tökre lehet ezt mondani mindenkinek.
Hogy van az, hogy ennyire egy szétcsúszott alkoholista alá pozícionálod magad, hogy nem igyekszel eltitkolni, ha ezektől fényévekre lévő problémáid vannak, hanem még hivatkozol is rá? :)
Mostantól tökre lehet ezt mondani mindenkinek.
Jan 10, 2020 11:38:19
sodika
Jan 10, 2020 11:39:17
Ledobtam az ékszíjat...
Jan 10, 2020 11:39:17
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 11:42:26
x17)
A hiteltornádót Turbó Titán turbóztatja be! Juhuhuhúúúú!!!
sneci mindent megérdemelsz amit hitelből lehet vásárolni! Mi van még amit Turbó Titántól elirigyeltél?
Hogy állnak a hitelkártyák és a hitelkeret, Recskaboy?
sneci mindent megérdemelsz amit hitelből lehet vásárolni! Mi van még amit Turbó Titántól elirigyeltél?
Hiénaverő
(
x17)
x17)
A hiteltornádót Turbó Titán turbóztatja be! Juhuhuhúúúú!!!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 10, 2020 11:42:31
x3)
senki nem tartozik neked semmivel es alapbol nem erdemel meg senki semmit. turbo "megdolgozik" mindenert. Majdha te is olyan musort produkalsz mint turbo akkor majd talan neked is kuldenek de nem biztos.
turbonak van egy celkozonsege. ez a kozonseg szereti nezni ahogy egy ember megszegyeniti magat es leepul. Turbo ennek a kozonsegnek produkal. Ok ezt ertekelik es kuldenek neki.
csak azert mert inditol egy sztrimet nem azt jelenti hogy neked is fognak utalni.
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 10, 2020 11:43:49
Ledobtam az ékszíjat...
Ledobtam az ékszíjat...
Irígykedünk, irígykedünk?
Jan 10, 2020 11:43:49
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 11:44:12
x17)
Vásárolj Gyagyásh! Új év, új sórolások!!!! Nehogy már Turbó Titán alá pozicionáld magad Csekonics!
Ki lesz a következő hivatkozási alap? Mészáros Lölö? Vagy a brunei szultán?
Ki lesz a következő hivatkozási alap? Mészáros Lölö? Vagy a brunei szultán?
sodika
Jan 10, 2020 11:46:35
Pontosan ugyanezt mondom én is. Kapitalizmus van, ezért a jelek szerint még a Turbó Titán is sikeresebben evickél az élet kihívásai között, mint bárki, aki ráadásul még nem is szégyelli, hogy hozzá képest filléres problémákkal küszködik folyton, hanem még hivatkozik rá.
A Turbó Titán a minimálisan sikeres ember nullpontja, ha alatta vagy, azt meg kell tartani totoknak a négy fal között. :)
Jan 10, 2020 11:46:35
Rossz hangulatú felkérdez
Jan 10, 2020 11:51:58
Sodika, itt van Roland, alias Tajgikurva. Beszélgess már vele veknifejű, ha már a példaképed volt.
Jan 10, 2020 11:51:58
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 10, 2020 11:59:02
x3)
Kapitalizmus van, ezért a jelek szerint még a Turbó Titán is sikeresebben evickél az élet kihívásai között, mint bárki --> ez az allitas hamis
ellenpelda lasd: The VR, Magyarosi,etc.
ha nagyon erdekes dolgokat mondanal, es nem lenne rendes mikrofonod akkor a nezoid osszedobnanak neked egyet, de mivel nincsenek nezoid,mivel csak baromsagokat beszelsz, igy nem dobhatnak ossze.
lapatolhatod a penzt a sztrimekbe, youtube csatornakba, utazasokba, ha seggbuta vagy.
utazasaid elott is szoltam tobbszor, hogy jo lenne egy stabilizator. minden szart vettel kiveve azt. most hogy a picsadat koptatod a berlini buszokon vettel egyet.
evvel elbasztad az egesz utazos vlogot.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 10, 2020 12:05:54
x17)
Tajgi csinálj kommunista streameket! Pl. dugj kopasz Lenin-szobrot a seggedbe, állj ki a kommunista panel teraszára pucéran és énekeld el az Internacionálét! Mao-sapkát tehetsz fel azért!
Sneci majd köszfetyíti, remek stream-téma lenne!
Sneci majd köszfetyíti, remek stream-téma lenne!
kramalon
(
x8)
Jan 10, 2020 12:11:38
x8)
Ha sodi lenne a miniszterelnok akkor minden faluba lenne minimum 5 szauna es 10 gay gym.
És minden nénit, kislányt heti egyszer el kellene majd verni, az M1 meg 0-24 közvetítené a veknit és Nemzeti Számonkérés lenne belőle minden héten!
Jan 10, 2020 12:41:46
inkább gyere le focizni rolika, kapsz pár bőröst, úgy is azt szereted. a trollok nem értik a te magvas gondolataid, inkább gyere le cselezni amiben világhíres vagy. kijön a kerületi tv is riportot csinálni veled.
Jan 10, 2020 12:41:46
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 10, 2020 12:46:33
x16)
Na jól van Tajgi, elég a bohóckodásból. Kicsit foglald le magad.
aprohirdetesingyen.hu/ingyen-elviheto/5024002/ingyen-elviheto-vashulladek
Facebookon osszátok légyszi, ahol csak lehet.
aprohirdetesingyen.hu/ingyen-elviheto/5024002/ingyen-elviheto-vashulladek
Facebookon osszátok légyszi, ahol csak lehet.
többen
Jan 10, 2020 12:47:22
Valaki tudja hogy mi váltotta ki a rohamot?
Tajgi téged ugyan mit érdekel ha egy szűk szubkultúra megemlít, vagy nèha röhög rajtad, elvagy te a városvédő szőrmókokkal, nem?:D
Sodi fizet neked ilyenkor hogy itt balhézz?
Tajgi téged ugyan mit érdekel ha egy szűk szubkultúra megemlít, vagy nèha röhög rajtad, elvagy te a városvédő szőrmókokkal, nem?:D
Sodi fizet neked ilyenkor hogy itt balhézz?
Jan 10, 2020 12:47:22
sodika
Jan 10, 2020 12:49:04
Az utazásokhoz nem hiányzott a stabilizátor. A videózáshoz nem kellett, mert jó az optikái a kamerámban. Csak a Teitch-hez kellett.
És nem berlini buszokat nyomok csak. Pont holnap reggel utazok a Márkhoz Linzbe.
Jan 10, 2020 12:49:04
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 10, 2020 12:52:27
x3)
nem egy faszt, nezed vissza oket ugy reszketet a kezed mint egy Parkinson korosnak.
-
Jan 10, 2020 12:53:19
Az utazásokhoz nem hiányzott a stabilizátor. A videózáshoz nem kellett, mert jó az optikái a kamerámban. Csak a Teitch-hez kellett.
A flokk totális kudarc.
Zoli utalt?
Jan 10, 2020 12:53:19
Legalább_négy_karakter
Jan 10, 2020 12:53:59
Az utazásokhoz nem hiányzott a stabilizátor.
pont az utazásokhoz kellett volna te ostoba szar. hogy lehetsz ennyire szar még a hobbidban is???
Jan 10, 2020 12:53:59
Legalább_négy_karakter
Jan 10, 2020 12:55:34
mi a kurva anyádért erőlteted a vr-t te nyomorék, hogy ne kelljen szembesülni a cseten feltett kérdésekkel?? válaszolj kutya
Jan 10, 2020 12:55:34
Legalább_négy_karakter
Jan 10, 2020 12:56:32
elnézését mindenkitől, kicsit rossz napom van ma nyugodt szívvel pofán basznám sodikát, ha találkoznánk.
Jan 10, 2020 12:56:32
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 10, 2020 12:58:55
A flokk totális kudarc.
Zoli utalt?
Zoli utalt?
Jan 10, 2020 12:58:55
Tisztességes Zoli
Jan 10, 2020 13:01:23
Megint variált, pedig nem szeretem.
Jan 10, 2020 13:01:23
xray
(
x21)
Jan 10, 2020 13:09:50
x21)
Jan 10, 2020 13:09:50
a banda teljes kontroll alatt tartja gyagyást, ezért nem mer írni az anyagi dolgokról. Jan 10, 2020 13:09:50
Jan 10, 2020 13:11:23
ha lett volna stabilizátor nem dőlt volna be ilyen gyorsan a flok, évekkel később vetted meg mint kellett volna. több ezer eurót buktál ezen a kicsinyes spóroláson, mint a flokkertanfolyamon is.
Jan 10, 2020 13:11:23
Penzmento
(
x6)
Jan 10, 2020 13:13:35
x6)
A dicsekvési kényszer és a perverzkedés a hobbija, a videózás csak eszköz ezekhez.
200%nemcigánymárk
Jan 10, 2020 13:15:39
Pont holnap reggel utazok a Márkhoz Linzbe.
az nem biztos tesa, lehet, hogy csak akkor találkozhatunk, ha kiváltom magam melóból és az legalább 300 euró szombatra, 600 vasárnapra. de ennyin ne múljon, hogy találkozzunk, ennyit érjen már meg a barátságunk báttya
Jan 10, 2020 13:15:39
-
Jan 10, 2020 13:21:18
Ledobtam az ékszíjat...
Jan 10, 2020 13:21:18
irigy sodi a sodi
Jan 10, 2020 13:23:07
Ledobtam az ékszíjat...
Ledobtam az ékszíjat...
mert turbo titán jobb nála
Jan 10, 2020 13:23:07
protip pityu
Jan 10, 2020 13:23:20
Rövid az élet, megérdemled a mikrofont! Vedd meg ne hagyd, hogy visszahuzzon pár huhogó. A flokk az első arra semmi sem drága!
Jan 10, 2020 13:23:20
xray
(
x21)
Jan 10, 2020 13:23:22
x21)
Jan 10, 2020 13:23:22
mert egy iligy kutya. xd Jan 10, 2020 13:23:22
zed
Jan 10, 2020 13:25:31
Rövid az élet, megérdemled a mikrofont! Vedd meg ne hagyd, hogy visszahuzzon pár huhogó. A flokk az első arra semmi sem drága!
flok is dead
Jan 10, 2020 13:25:31
-
Jan 10, 2020 13:27:14
Ma lesz a Quake? Lehet, hogy a játék maga 2017-es, de az eredeti Quake 3 1999-es. Sodi! Az nem egy szétkönnyített új generációs baromság 8 éveseknek, hogy legyen sikerélményük, mint a többi játék amivel mostanában játszol. Ott pörögni kell, meg mozogni mint a rohadt élet, mert leszednek! Remélem betáraztál rengeteg "mifaaan"-t meg "nyeméjtyem"-et a ma estére, mert lesz rá szükség bőven! Ja, meg hetyetyézésből is készülj fel, mert le fogják ordítani a fejedet hogy milyen béna vagy! Az eredetivel játszottál egyébként egyáltalán?
Jan 10, 2020 13:27:14
-
Jan 10, 2020 13:30:26
Kár hogy már nem játszom, lehumiznám százszor egymás után. Vagy csak gránátokkal megalázni.
Jan 10, 2020 13:30:26
/
Jan 10, 2020 13:32:23
Nem fogná fel, csak azt, hogy megint meghalt.
Jan 10, 2020 13:32:23
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jan 10, 2020 14:21:42
x2)
Endre, ez a tegnapi stream ez egy fos volt.
Gólya
(
x2)
Jan 10, 2020 14:41:41
x2)
Miért izzadtál tegnap sodi?
Az ogre nem volt dühös a 23 fok feletti szobáért?
2 napig csicskultam.
Az ogre nem volt dühös a 23 fok feletti szobáért?
-
Jan 10, 2020 14:44:06
Ledobtam az ékszíjat...
Ledobtam az ékszíjat...
Sneci a többgenerációs értelmiségi irigykedik turbo titánra.
Rend van na!
Jan 10, 2020 14:44:06
Dr. Kotász
Jan 10, 2020 14:57:25
Régebben hirdettek vashulladékot is ezen a címen, ha jól emlékszem.
Lehetne viagrát meg növekedési hormonokat is rendelni az impotens törpének.
Jan 10, 2020 14:57:25
broni
Jan 10, 2020 14:59:09
A kapitalizmusban kommunista streameket kell csinálni, szarni a burzsujok szájába, legyen ott a bolsevik fasz a büdös burzsuj seggükben
a jó kurva bankrabló anyád te ragyásképű , büdös csámpás törpe, berija úr jól megmérgezett szerencsére!!!!!!
Jan 10, 2020 14:59:09
Szteppen
(
x3)
Jan 10, 2020 15:08:27
x3)
Trutymó is filléres problémával küzd. Zoknival és törlőkendővel törli a seggét, mert képtelen venni egy csomag WC papírt
Ez ety fosh!
Dr. Kotász
Jan 10, 2020 15:08:55
cselponthu.blogspot.com/2020/01/denilson-rollbasic-l-elastico.html egylábas one leg rainbow, gyerünk nagypofájú szardarab amelyik a focitudásomat fikázza itt mutass már egy ilyen videót magadról te köcsög buzi? verjem a faszomat a paktány náci kurva anyád pofájába te senki
Azt a cselt ismered, hogy lediplomázol?
Jan 10, 2020 15:08:55
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 10, 2020 15:13:09
x37)
Kurva nagy műsor lesz, ahogy a görcsben álló pókujjaival a seggeket meg a lábakat fogja lövöldözni, miközben a karszorítós homár meg a haverjai strafe jumpolnak meg rocketjumpolnak körülötte. A sikerélmény garantált. Azt sem fogja tudni, honnan kapta a fejest railgunnal.
broni
Jan 10, 2020 15:15:23
nálunk 3 fok van, de nem fázok!!!!!!!!!!!!
Jan 10, 2020 15:15:23
Érdeklődő
(
x6)
Jan 10, 2020 15:17:39
x6)
nálunk 3 fok van, de nem fázok!!!!!!!!!!!!
Nem csoda, a jó meleg ballonkabátban!
broni
Jan 10, 2020 15:26:50
a csuhába vok!!!!!!!!!!!!
Jan 10, 2020 15:26:50
kramalon
(
x8)
Jan 10, 2020 15:29:24
x8)
Sodi, már akartam korábban is kérdezni, hogy az autorokket (a kurva) az veled együtt részegedik le???
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 10, 2020 15:54:48
Minek mész Linzbe? Mit fogsz ott csinálni?
Ez az út már a nagy 2020-as spórolás jegyében történik?
Jan 10, 2020 15:54:48
xray
(
x21)
Jan 10, 2020 15:57:44
x21)
most jut eszembe, tervbe volt véve síelés is? még az idén megvalósul?
broni
Jan 10, 2020 16:08:33
most jut eszembe, tervbe volt véve síelés is? még az idén megvalósul?
lavinát!!!!!!!!!!!!!!
Jan 10, 2020 16:08:33
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 10, 2020 16:11:32
x37)
Minek mész Linzbe? Mit fogsz ott csinálni?
Linz egy tök jó város, de leginkább kulturális téren. Az meg se a púpost se a cigókat nem érinti. Elég nagyot fognak csalódni. Borítékolható, hogy a mutáns azt fogja mondani, hogy uncsi volt, pont olyan, mint itthon. Az utóbbi öt évben 3-3 napot eltöltöttem ott, és kurva jó hely, de nem a Sodika féléknek.
trendbeli garázdaság
Jan 10, 2020 16:14:48
Biztosak lehetünk benne, hogy nem a recskás találta ki az úticélt. Márkéknak lesz ott valami biznisze, a faszverő meg bárhol le tudja magát inni a sárga földig, tehát velük tart. Púp, csak már nyaralását fizeted te vagy a haverjaiét is? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 10, 2020 16:14:48
broni
Jan 10, 2020 16:31:27
linzer.
Jan 10, 2020 16:31:27
kramalon
(
x8)
Jan 10, 2020 16:53:05
x8)
Zoli utalt??
Faszom
xray
(
x21)
Jan 10, 2020 16:55:29
x21)
Jan 10, 2020 16:55:29
autóvásárlás, de nem snecinek. Jan 10, 2020 16:55:29
Örebro
(
x17)
Jan 10, 2020 16:58:49
x17)
gyagyås, megkönnyitem a dolgodat, itt van neked pår hely ami biztos erdekelni fog:
www.travelgay.com/linz-gay-bars-clubs/
www.travelgay.com/linz-gay-bars-clubs/
sodika
Jan 10, 2020 16:59:45
Márk ott dolgozik.
Őt látogatom meg.
És bulizni megyek, nem múzeumba.
Őt látogatom meg.
Jan 10, 2020 16:59:45
sodika
Jan 10, 2020 17:00:47
Az előző két külföldi helyén is meglátogattam. Ebből egy benne is a vlogban, és a második is lenne lesz.
Jan 10, 2020 17:00:47
sodika
Jan 10, 2020 17:00:59
Ez a linzi a harmadik.
Jan 10, 2020 17:00:59
Örebro
(
x17)
Jan 10, 2020 17:01:05
x17)
Márk ott dolgozik.
Őt látogatom meg.
Őt látogatom meg.
te nagyon fasz, ezek nem muzeumok, hanem a kedvenc buzirjaid!
sodika
Jan 10, 2020 17:01:33
Sőt, ott is lakik.
Van albija.
Van albija.
Jan 10, 2020 17:01:33
Örebro
(
x17)
Jan 10, 2020 17:02:00
x17)
mikor kezdödik a haza a munkahelyröl szuperprodukciod gyagyås?
sodika
Jan 10, 2020 17:02:59
Az előző helye Weisenfelsben volt. Most legalább nem kell onnan másfél órát autózni, mint tavasszal. Linzbe költözött vidékről.
Jan 10, 2020 17:02:59
kramalon
(
x8)
Jan 10, 2020 17:03:04
x8)
Márk ott dolgozik.
Őt látogatom meg.
Őt látogatom meg.
*buzizni
Hülye autokorrekt
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 10, 2020 17:03:08
x9)
Sőt, ott is lakik.
Van albija.
Van albija.
Akkor miért nem oda építettétek a twitch studiót?
Én ezt most nyeméjtem.
Akkor nem indul a twitchstudió Miskocon?
sodika
Jan 10, 2020 17:03:19
mikor kezdödik a haza a munkahelyröl szuperprodukciod gyagyås?
6kor
Jan 10, 2020 17:03:19
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

És ott a fogás. A NAV köszöni, már megy is a tájékoztató levél.