pimpa
Jul 28, 2012 14:44:36
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Az a különbség köztünk, hogy én bizonyítékokkal támasztom alá a feltevéseimet</div>
Nem támasztod alá semmivel.
Hivatkozol Marci egy súly nélküli költői túlzására.</div>
Te funkcionális analfabéta barom. Marci szerdán reggel azt írta, hogy hárman mentek. Másnap indul a túra. Mégis mikor mondtad volna le máskor, mint aznap később? Ez hol 'költői túlzásra' hivatkozás?</div>
gyönyörű ahogy hazugozza marcit. úgy hogy már nincs az országban, így nem is lehet felkérdezni, hogy mégis hogy gondolja. de izguljál sodika, dokumentáljuk a szövegeésed, marci meg fogja kapni, aztán hadonászhatsz megint az állvánnyal.
Az a különbség köztünk, hogy én bizonyítékokkal támasztom alá a feltevéseimet</div>
Nem támasztod alá semmivel.
Hivatkozol Marci egy súly nélküli költői túlzására.</div>
Te funkcionális analfabéta barom. Marci szerdán reggel azt írta, hogy hárman mentek. Másnap indul a túra. Mégis mikor mondtad volna le máskor, mint aznap később? Ez hol 'költői túlzásra' hivatkozás?</div>
gyönyörű ahogy hazugozza marcit. úgy hogy már nincs az országban, így nem is lehet felkérdezni, hogy mégis hogy gondolja. de izguljál sodika, dokumentáljuk a szövegeésed, marci meg fogja kapni, aztán hadonászhatsz megint az állvánnyal.
Jul 28, 2012 14:44:36
pimpa
Jul 28, 2012 14:45:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, nem fogok tényeket bizonygatni.
A tények azok tények.</div>
igen az tény, hogy marcinak minimum 150-es kára keletkezett miattad. ez a túra előtt biztos jól jött....
igen az tény, hogy marcinak minimum 150-es kára keletkezett miattad. ez a túra előtt biztos jól jött....
Jul 28, 2012 14:45:16
Tutenchamun
Jul 28, 2012 14:45:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>szpítsopp :
Négyen mentünk volna.</div>
sneci, az utolsó pillanatban mondtad le a túrát:
"Aztán jól átvert minket. Az utolsó pillanatban visszamondta"
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Jul 28, 2012 14:45:57
Tutenchamun
Jul 28, 2012 14:47:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, nem fogok tényeket bizonygatni.
bizony, marci tényeket állít. nem fogja neked azokat bizonygatni, mert a tények azok tények.
bizony, marci tényeket állít. nem fogja neked azokat bizonygatni, mert a tények azok tények.
Jul 28, 2012 14:47:17
pimpa
Jul 28, 2012 14:47:33
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>szpítsopp :
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?</div>
hát ez nagyon kemény. főleg hogy már egy hónapja tudta, hogy esély nincs a túrára. hitegette marcit, aki költségekbe verte magát miatta..... szar ember vagy púp
miért hazudsz folyamatosan, zsidó?</div>
hát ez nagyon kemény. főleg hogy már egy hónapja tudta, hogy esély nincs a túrára. hitegette marcit, aki költségekbe verte magát miatta..... szar ember vagy púp
Jul 28, 2012 14:47:33
sodika
Jul 28, 2012 14:47:40
50.
És nem írtam, hogy hazudik.
Azt írtam, hogy túloz.
Az "utolsó pillanat" pedig hetekkel ezelőtt volt.
Azt írtam, hogy túloz.
Az "utolsó pillanat" pedig hetekkel ezelőtt volt.
Jul 28, 2012 14:47:40
sodika
Jul 28, 2012 14:48:43
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
bizony, marci tényeket állít</div>
Ha tényeket állítana, kurva ideges lennék.
Ha csak költőien túloz, erre nincs okom.
Ezért azt mondom, költői túlzás.
Ennyi.
Ennyi.
Jul 28, 2012 14:48:43
szpítsopp
Jul 28, 2012 14:49:13
Biztos én vagyok a hülye, mert egy beteges hazudozó állításait ellenőrzöm, de végigpörgettem Marci facebook-falát, és <i>mindig</i> három emberről beszél. Ezt a négyet most látom először, és tőled. Tehát megint az a kérdés, hogy a bizonyítékokkal és Pál Marci szavával szemben van egy elmebeteg, mániás hazudozó véleménye. Kiben bízzon az ember?
Jul 28, 2012 14:49:13
Tutenchamun
Jul 28, 2012 14:50:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>50.
Azt írtam, hogy túloz.
Az "utolsó pillanat" pedig hetekkel ezelőtt volt.</div>
már unalomig ismerjük az ilyen hazugságaidat.
marci nem hazudik, te hazudsz, szokás szerint.
Azt írtam, hogy túloz.
már unalomig ismerjük az ilyen hazugságaidat.
marci nem hazudik, te hazudsz, szokás szerint.
Jul 28, 2012 14:50:18
sodika
Jul 28, 2012 14:50:32
A visszamondásom után lett három.
Pár napig 4 volt.
De tényekről nem vitatkozom, mondom.
Pár napig 4 volt.
De tényekről nem vitatkozom, mondom.
Jul 28, 2012 14:50:32
pimpa
Jul 28, 2012 14:51:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>50.
Azt írtam, hogy túloz.
ezt hazugságnak hívják magyarul. nem tudom, hogy ez a héberben hogy van, ott lehe hogy a hazugság az = költői túlzással.
te hazugnak tituláltad marcit. pont.
Azt írtam, hogy túloz.
ezt hazugságnak hívják magyarul. nem tudom, hogy ez a héberben hogy van, ott lehe hogy a hazugság az = költői túlzással.
te hazugnak tituláltad marcit. pont.
Jul 28, 2012 14:51:09
szpítsopp
Jul 28, 2012 14:52:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A visszamondásom után lett három.
Pár napig 4 volt.
De tényekről nem vitatkozom, mondom.</div>
Nincsenek tények. Állításaid vannak, szemben a bizonyítékok. Vagy Marci hazudik, vagy te.
De könnyen utána lehet járni a sztorinak, Marci még Magyarországon van. A Telefonos Operátroll-nak esetleg megvan Marci száma?
Pár napig 4 volt.
De tényekről nem vitatkozom, mondom.</div>
Nincsenek tények. Állításaid vannak, szemben a bizonyítékok. Vagy Marci hazudik, vagy te.
De könnyen utána lehet járni a sztorinak, Marci még Magyarországon van. A Telefonos Operátroll-nak esetleg megvan Marci száma?
Jul 28, 2012 14:52:06
Tutenchamun
Jul 28, 2012 14:52:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Ennyi.</div>
itt nem költői túlzás van, hanem a tiédnek homlokegyenest ellentmondó állítás.
és mivel te folyamatosan hazudsz, zsidó, ezért mi a hazafinak hiszünk.
Ennyi.</div>
itt nem költői túlzás van, hanem a tiédnek homlokegyenest ellentmondó állítás.
és mivel te folyamatosan hazudsz, zsidó, ezért mi a hazafinak hiszünk.
Jul 28, 2012 14:52:11
sodika
Jul 28, 2012 14:52:40
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
ezt hazugságnak hívják magyarul</div>
Ha tényállítás lenne, hazugság lenne.
Ha csak költői túlzás, akkor nem tényállítás.
Ennyi.
Ennyi.
Jul 28, 2012 14:52:40
pimpa
Jul 28, 2012 14:52:47
kíváncsi vagyok mikor jön elő, hogy azért nem csináltad meg a honlapot, mert tudtad, hgy a marci ilyen csúnyán fog viselkedni veled
Jul 28, 2012 14:52:47
szpítsopp
Jul 28, 2012 14:57:07
Az, hogy felszereltek neked 150 ezerért egy bringát, hogy lehet 'költői túlzás'? Ha mondjuk csak 100 ezret költöttek rá? Miért tették volna ezt, ha 'már hetekkel ezelőtt' lemondtad a túrát? A 'felszereltünk valamit' a költői túlzása a 'nem szereltünk fel valamit'-nek? Akkor Gyurcsány sem hazudott soha, csak költői túlzásokkal élt, nem értem, miért volt az a cécó...
Összefüggéstelen és ellentmondó baromságokat hazudozol, mint mindig, te elmebeteg.
Összefüggéstelen és ellentmondó baromságokat hazudozol, mint mindig, te elmebeteg.
Jul 28, 2012 14:57:07
szpítsopp
Jul 28, 2012 14:59:03
A lemínuszozással csak azt bizonyítod sodika, hogy kifogytál az érvekből (nem mintha egyetlenegyet is felhoztál volna, amire vannak bizonyítékaid).
Jul 28, 2012 14:59:03
pimpa
Jul 28, 2012 15:01:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
Ennyi.</div>
de tényt állít, te fasz. mégpedig azt, hogy miattad 150-es mínuszba kerültek. ez szerinted nem tény?
Ennyi.</div>
de tényt állít, te fasz. mégpedig azt, hogy miattad 150-es mínuszba kerültek. ez szerinted nem tény?
Jul 28, 2012 15:01:36
félrepontozó
Jul 28, 2012 15:04:33
én nyomtam véletlenül mellé, szpítsopp..
cserébe ma felpontozom a kommentjeid :)
ez SHIKER!
cserébe ma felpontozom a kommentjeid :)
ez SHIKER!
Jul 28, 2012 15:04:33
here
Jul 28, 2012 15:05:45
azért marcit se igazán értem, tényleg annyira nem ismerte sodi személyiségét és fizikai állapotát, hogy akár egy pillanatig is elhiggye, hogy komolyan megy, és még komoly pénzeket is ráköltsön???
Jul 28, 2012 15:05:45
sodika
Jul 28, 2012 15:06:21
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Az, hogy felszereltek neked 150 ezerért egy bringát, hogy lehet 'költői túlzás'? </div>
Úgy, hogy szó volt róla, de nem történt meg, és nyilván úgy gondolta, hogy vagy nem olvasom a cikket, vagy a negyedik emberrel kölcsönösen azt fogjuk hinni, hogy a Marci a másikról beszél. Vagy egyszerűen jelentéktelennek tartotta annyira azt a riportot, hogy ne legyen benne egy költői túlzás.
Akárhogy is, 50-nél több költséget a visszamondásom nem okozott.
Úgy, hogy szó volt róla, de nem történt meg, és nyilván úgy gondolta, hogy vagy nem olvasom a cikket, vagy a negyedik emberrel kölcsönösen azt fogjuk hinni, hogy a Marci a másikról beszél. Vagy egyszerűen jelentéktelennek tartotta annyira azt a riportot, hogy ne legyen benne egy költői túlzás.
Akárhogy is, 50-nél több költséget a visszamondásom nem okozott.
Jul 28, 2012 15:06:21
félrepontozó
Jul 28, 2012 15:06:26
ja sodi.. te kapd be a faszt, te hazudós torz buzi
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jul 28, 2012 15:06:26
Verselő
Jul 28, 2012 15:08:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Az, hogy felszereltek neked 150 ezerért egy bringát, hogy lehet 'költői túlzás'? </div>
Akárhogy is, 50-nél több költséget a visszamondásom nem okozott.</div>
MArci nem ennyire álszent geci, hogy ilyeneket gondoljon. Ő tÉNYEKET állít. Pint.
MArci nem ennyire álszent geci, hogy ilyeneket gondoljon. Ő tÉNYEKET állít. Pint.
Jul 28, 2012 15:08:25
here
Jul 28, 2012 15:08:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Az, hogy felszereltek neked 150 ezerért egy bringát, hogy lehet 'költői túlzás'? </div>
ja, ha jelentéktelen a cikk az azt jelenti, hogy csak úgy poénból meg kell benne vádolni valakit egy százezres lehúzással. te tényleg úgy próbálsz hazudozni hogy közben ennyire fogalmad nincs a világról?
ja, ha jelentéktelen a cikk az azt jelenti, hogy csak úgy poénból meg kell benne vádolni valakit egy százezres lehúzással. te tényleg úgy próbálsz hazudozni hogy közben ennyire fogalmad nincs a világról?
Jul 28, 2012 15:08:41
Verselő
Jul 28, 2012 15:10:08
Miért hinnétek azt a 4. emberrel? Te voltál az aki átbaszta őket nem pedig az ÁLLÍTÓLAGOS 4. ember, akinek a háta mögé próbálsz bújni.
Az meg, hogy sunyi módon HAZUGnak nevezed Marcit mindennek a teteje! REmélem vki értesíti őt erről is!.
Az meg, hogy sunyi módon HAZUGnak nevezed Marcit mindennek a teteje! REmélem vki értesíti őt erről is!.
Jul 28, 2012 15:10:08
indexgój
Jul 28, 2012 15:12:08
ha több héttel ezelőtt lemondtad, akkor miért kiabált veled Marci az utolsó napon a telefonban? hiszen akkor tudta, hogy nem fogsz menni. ennek semmi értelme
Jul 28, 2012 15:12:08
pimpa
Jul 28, 2012 15:12:47
<div class="quote"><div class="author">indexgój</div>ha több héttel ezelőtt lemondtad, akkor miért kiabált veled Marci az utolsó napon a telefonban? hiszen akkor tudta, hogy nem fogsz menni. ennek semmi értelme</div>
egy költői túlzás vol az utolsó nap.
egy költői túlzás vol az utolsó nap.
Jul 28, 2012 15:12:47
Verselő
Jul 28, 2012 15:13:22
Sodika védekezése: 1. Szégyelnie kell magát, de azt emn írja le, hogy ő szégyelli magát
2. Marci csak költőien túloz, azt nme meri leírn, hogy hazudik. ezért csak túlzásokról hadovál. Miért túlozni bárki is egy interjúban? Ráadásul akkor már miért nem milliósat ha már "költőien akar túlozni?
3. Küldi a pénzt. Amit sose fog természetesen, de ha küldené marci akkor se fogadná el.
2. Marci csak költőien túloz, azt nme meri leírn, hogy hazudik. ezért csak túlzásokról hadovál. Miért túlozni bárki is egy interjúban? Ráadásul akkor már miért nem milliósat ha már "költőien akar túlozni?
3. Küldi a pénzt. Amit sose fog természetesen, de ha küldené marci akkor se fogadná el.
Jul 28, 2012 15:13:22
pilvax coffee shop
Jul 28, 2012 15:14:18
Nocsak miről maradok le a sok meló miatt.
SoDI mégis szarból van?
SoDI mégis szarból van?
Jul 28, 2012 15:14:18
sodika
Jul 28, 2012 15:17:10
Jó, nem baszok el több időt arra, hogy leírjam, amit már tízszer. Leírom majd este a véleményen Fészen, oszt ennyi.
Jul 28, 2012 15:17:10
snecigeci
Jul 28, 2012 15:19:12
Mikor küldöd a pénzt marcinak?
Jul 28, 2012 15:19:12
broni
Jul 28, 2012 15:19:33
soha többet nem írok ide, mert mostamn vissznek amerikába magánrepülővel, és mondták, csak akkor visznek ki, ha nem írok többet ide!!kassai, a kurva anyád, hejj gerő ernő!!!
Jul 28, 2012 15:19:33
pimpa
Jul 28, 2012 15:19:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, nem baszok el több időt arra, hogy leírjam, amit már tízszer. Leírom majd este a véleményen Fészen, oszt ennyi.</div>
NE VÉLEMÉNYED ÍRD GECIFEJŰ, HANEM TÉNYEKET.
NE VÉLEMÉNYED ÍRD GECIFEJŰ, HANEM TÉNYEKET.
Jul 28, 2012 15:19:59
broni
Jul 28, 2012 15:29:10
na, akurva anyjukat, nem visznek el, volt egy csaj napszemüveg, meg kosztüm, mondom neki, az se baj, ha nem szopol, csak a seggdet had nyaljam ki, erre elzavartak a gecibe...((
Jul 28, 2012 15:29:10
sodika
Jul 28, 2012 15:31:43
pimpa: Visszaolvasok a levelezésekben, és az alapján objektíven leírom, mik a tények.
Pár mondatban, hogy mindenki értse.
Ennyi.
Ennyi.
Jul 28, 2012 15:31:43
pimpa
Jul 28, 2012 15:34:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>pimpa: Visszaolvasok a levelezésekben, és az alapján objektíven leírom, mik a tények.
Ennyi.</div>
NE. ne . abból semmmi sem lesz. tedd közzé a levelezést.
te nem tudod kiemelni a tényleket, és a lényeget. elvesznél vlami fasz részletben, és idebasznál valami hosszú érdektelen ömlengést az erkölcsi igazságodról.
Ennyi.</div>
NE. ne . abból semmmi sem lesz. tedd közzé a levelezést.
te nem tudod kiemelni a tényleket, és a lényeget. elvesznél vlami fasz részletben, és idebasznál valami hosszú érdektelen ömlengést az erkölcsi igazságodról.
Jul 28, 2012 15:34:10
snecigeci
Jul 28, 2012 15:36:32
Módosítás nélkül rakd ki az összes levelet. Különben semmit nem ér.
Jul 28, 2012 15:36:32
Haim
Jul 28, 2012 15:45:30
Sneci!
nyugtass meg kérlek,hogy vágod,hogy Titán elmebeteg? Gondolom a mi szórakoztatásunkra dobtad be a levelét.
Ugye azt is tudod,hogy valamelyik itteni troll szórakozik vele és nem a CIA?
Ha bármilyen kétséged merülne fel ennek ellenkezőjéről, akkor Te is dilis vagy.
Szóval vallj színt!
Titán levelein Te is röhögsz, nem?
nyugtass meg kérlek,hogy vágod,hogy Titán elmebeteg? Gondolom a mi szórakoztatásunkra dobtad be a levelét.
Ugye azt is tudod,hogy valamelyik itteni troll szórakozik vele és nem a CIA?
Ha bármilyen kétséged merülne fel ennek ellenkezőjéről, akkor Te is dilis vagy.
Szóval vallj színt!
Titán levelein Te is röhögsz, nem?
Jul 28, 2012 15:45:30
broni
Jul 28, 2012 15:47:51
haim:ez nem így van, értem is küldték a képet, csak sajnos volt az a kis affér a , mint azóta kiderült-nagykövet asszonnyal, a nevét meg se próbálom leírni
Jul 28, 2012 15:47:51
broni
Jul 28, 2012 15:48:03
gépet
Jul 28, 2012 15:48:03
trollon kivuli
Jul 28, 2012 15:48:52
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Módosítás nélkül rakd ki az összes levelet. Különben semmit nem ér.</div>
Itt is csak mondatokra reagal, tobbmondatos hsz-t nem biztos, hogy fel tud fogni (ezt szerintem O is tudja). Ezert kiragad a szovegkornyezetbol egy neki tetszo mondatot, amire azt hiszi, hogy kepes valaszolni.
Folosleges lenne ilyesmit kerni tole, hogy tegyen ki mindent.
Fogalma sincs, hogy mi lehet a sorok kozt, ezert nem mer kirakni ilyesmit.
Itt is csak mondatokra reagal, tobbmondatos hsz-t nem biztos, hogy fel tud fogni (ezt szerintem O is tudja). Ezert kiragad a szovegkornyezetbol egy neki tetszo mondatot, amire azt hiszi, hogy kepes valaszolni.
Folosleges lenne ilyesmit kerni tole, hogy tegyen ki mindent.
Fogalma sincs, hogy mi lehet a sorok kozt, ezert nem mer kirakni ilyesmit.
Jul 28, 2012 15:48:52
Eleni Tsakopoulos Kounala
Jul 28, 2012 15:49:44
<div class="quote"><div class="author">broni</div>haim:ez nem így van, értem is küldték a képet, csak sajnos volt az a kis affér a , mint azóta kiderült-nagykövet asszonnyal, a nevét meg se próbálom leírni</div>
Szádra ne vegyél többet!
Szádra ne vegyél többet!
Jul 28, 2012 15:49:44
here
Jul 28, 2012 15:50:49
<div class="quote"><div class="author">Verselő</div>Miért hinnétek azt a 4. emberrel? Te voltál az aki átbaszta őket nem pedig az ÁLLÍTÓLAGOS 4. ember, akinek a háta mögé próbálsz bújni.
Az meg, hogy sunyi módon HAZUGnak nevezed Marcit mindennek a teteje! REmélem vki értesíti őt erről is!.</div>
a 4. ember egy földönkívüli diplomata volt, nem?
Az meg, hogy sunyi módon HAZUGnak nevezed Marcit mindennek a teteje! REmélem vki értesíti őt erről is!.</div>
a 4. ember egy földönkívüli diplomata volt, nem?
Jul 28, 2012 15:50:49
Káoszkapitány
Jul 28, 2012 15:58:01
Broni, miért nem költözöl te is oda titánékhoz?
Jul 28, 2012 15:58:01
Titán
Jul 28, 2012 15:59:43
<div class="quote"><div class="author">here</div><div class="quote"><div class="author">Verselő</div>Miért hinnétek azt a 4. emberrel? Te voltál az aki átbaszta őket nem pedig az ÁLLÍTÓLAGOS 4. ember, akinek a háta mögé próbálsz bújni.
a 4. ember egy földönkívüli diplomata volt, nem?</div>
Én lettem volna a negyedik ember, de orbán az indulás előtt napon kiszúrta a biciklim kerekét a teszkó előtt, ezért nem tudtam menni.
a 4. ember egy földönkívüli diplomata volt, nem?</div>
Én lettem volna a negyedik ember, de orbán az indulás előtt napon kiszúrta a biciklim kerekét a teszkó előtt, ezért nem tudtam menni.
Jul 28, 2012 15:59:43
broni
Jul 28, 2012 16:00:33
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Broni, miért nem költözöl te is oda titánékhoz?</div>
büdös vagyok.
büdös vagyok.
Jul 28, 2012 16:00:33
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 16:03:40
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Broni, miért nem költözöl te is oda titánékhoz?</div>
büdös vagyok.</div>
Ez hülyeség. Ha büdös lennél, az az apácaruhás ribi nem nyalta volna ki a segged.
büdös vagyok.</div>
Ez hülyeség. Ha büdös lennél, az az apácaruhás ribi nem nyalta volna ki a segged.
Jul 28, 2012 16:03:40
broni
Jul 28, 2012 16:05:52
oks, nem is vagyok büdös, csak kerestem valaki indokot, miért nem akarok titánékhoz költözni
Jul 28, 2012 16:05:52
broni
Jul 28, 2012 16:14:24
na, igyunk valamit
Jul 28, 2012 16:14:24
Káoszkapitány
Jul 28, 2012 16:23:19
Sodi, ezeket a cigányokat nem akarjátok felhozni Pestre és kivizsgálni az ügyet, hátha "nem is úgy volt"?
<a href="http://kuruc.info/r/2/99271/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/99271/</a>
<a href="http://kuruc.info/r/2/99271/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/99271/</a>
Jul 28, 2012 16:23:19
Amerika Kapitány
Jul 28, 2012 16:24:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>
Ennyi.</div>
Tények szintjén hány órát dolgoztál ezen a héten?
Ennyi.</div>
Tények szintjén hány órát dolgoztál ezen a héten?
Jul 28, 2012 16:24:45
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 16:27:02
Az röhej, hogy Sodi egy nőverő cigónak segít, hogy beperelje egy kis kártérítésért a kurucot, a szent korona rádiót és a barikádot. Remélem, a szóban forgó sajtótermékek is értesülnek erről.
Jul 28, 2012 16:27:02
Kuruc.info
Jul 28, 2012 16:31:59
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az röhej, hogy Sodi egy nőverő cigónak segít, hogy beperelje egy kis kártérítésért a kurucot, a szent korona rádiót és a barikádot. Remélem, a szóban forgó sajtótermékek is értesülnek erről.</div>
Mivel nem vagyunk képben SoDI akciózásaival kapcsolatosan, megköszönnénk ha valaki írna egy összefoglaló anyagot erről az egészről és elküldené nekünk.
E-mail: [email protected]
Mivel nem vagyunk képben SoDI akciózásaival kapcsolatosan, megköszönnénk ha valaki írna egy összefoglaló anyagot erről az egészről és elküldené nekünk.
E-mail: [email protected]
Jul 28, 2012 16:31:59
Jogkoveto Magatartas
Jul 28, 2012 16:40:11
<div class="quote"><div class="author">Kuruc.info</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az röhej, hogy Sodi egy nőverő cigónak segít, hogy beperelje egy kis kártérítésért a kurucot, a szent korona rádiót és a barikádot. Remélem, a szóban forgó sajtótermékek is értesülnek erről.</div>
E-mail: [email protected]</div>
Csak akkor vagyok hajlando erre, ha en is kapok a fekete penzekbol, amik Vargan keresztul adomentesen csurrannak-cseppennek... Vagy Hering Jozsi lanyat Jeruzsalemben egy korre elviszem. A tenyek azok tenyek!
E-mail: [email protected]</div>
Csak akkor vagyok hajlando erre, ha en is kapok a fekete penzekbol, amik Vargan keresztul adomentesen csurrannak-cseppennek... Vagy Hering Jozsi lanyat Jeruzsalemben egy korre elviszem. A tenyek azok tenyek!
Jul 28, 2012 16:40:11
Fajvedelmi uteg
Jul 28, 2012 16:46:18
Kedves Kuruc.info, Tisztelt Hering Jozsef!
Milyen erzes minden nap ugy felkelni, hogy az unokaid mind, mind vallasos izraeli zsidok lesznek? Ezert nem kell kancsal zsido noszemelyeket felcsinalni! Utana hiaba naculsz be, a vervonal megmarad. Kitartas! Szebb Jovot!
Milyen erzes minden nap ugy felkelni, hogy az unokaid mind, mind vallasos izraeli zsidok lesznek? Ezert nem kell kancsal zsido noszemelyeket felcsinalni! Utana hiaba naculsz be, a vervonal megmarad. Kitartas! Szebb Jovot!
Jul 28, 2012 16:46:18
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 17:35:26
Sodi, most komolyan elmondhatnád, kiket akartok beperelni. A blikket nem lehet, mert csak J. Olivérként utalnak a kormosra. Direkt rágugliztam, és azt találtam, hogy kizárólag a kuruc, az szkr és a deres írja ki a teljes nevét. Csak ők perelhetők. Hazaáruló lettél?
Jul 28, 2012 17:35:26
sodika
Jul 28, 2012 17:45:57
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>A blikket nem lehet, mert csak J. Olivérként utalnak a kormosra.</div>
Az részletkérdés.
Elég az azonosíthatósághoz.
Kaufmann gyermekének az anyja is úgy tett feljelentést, hogy a SoDI blogon egyszer sem lett leírva a neve. Se a család neve, se a vezetékneve.
Az részletkérdés.
Kaufmann gyermekének az anyja is úgy tett feljelentést, hogy a SoDI blogon egyszer sem lett leírva a neve. Se a család neve, se a vezetékneve.
Jul 28, 2012 17:45:57
sodika
Jul 28, 2012 17:47:33
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Sneci!
nyugtass meg kérlek,hogy vágod,hogy Titán elmebeteg?</div>
Ezt a fogalmat nem tanultuk a PEPSZI tárgyaiban, ezért nem tudom, mit jelent.
nyugtass meg kérlek,hogy vágod,hogy Titán elmebeteg?</div>
Ezt a fogalmat nem tanultuk a PEPSZI tárgyaiban, ezért nem tudom, mit jelent.
Jul 28, 2012 17:47:33
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 17:48:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az részletkérdés.
Kaufmann gyermekének az anyja is úgy tett feljelentést, hogy a SoDI blogon egyszer sem lett leírva a neve. Se a család neve, se a vezetékneve.</div>
De ugye, nem hagyjátok, hogy a deres és a kuruc zsidó firkászai mocskolják Olikát?
Kaufmann gyermekének az anyja is úgy tett feljelentést, hogy a SoDI blogon egyszer sem lett leírva a neve. Se a család neve, se a vezetékneve.</div>
De ugye, nem hagyjátok, hogy a deres és a kuruc zsidó firkászai mocskolják Olikát?
Jul 28, 2012 17:48:23
sodika
Jul 28, 2012 17:49:51
Egyébként nem a deres, sem a Kuruc, sem az szkr nem perelhető, mert nem bejegyzett sajtótermék.
Meg értelme se lenne, mert pénz nem azoknál van, hanem a zsidóknál. És az, hogy nem írják valakinek a teljes nevét, lényegtelen.
Ha beazonosíthatóan írnak róla valamit, ami tényszerűen nem igaz, az már megalapozza a kártérítési igényt.
Meg értelme se lenne, mert pénz nem azoknál van, hanem a zsidóknál. És az, hogy nem írják valakinek a teljes nevét, lényegtelen.
Ha beazonosíthatóan írnak róla valamit, ami tényszerűen nem igaz, az már megalapozza a kártérítési igényt.
Jul 28, 2012 17:49:51
pimpa
Jul 28, 2012 17:50:25
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az részletkérdés.
De ugye, nem hagyjátok, hogy a deres és a kuruc zsidó firkászai mocskolják Olikát?</div>
nézd, biztos vagyok benne, hogy sodi számára fontos az igazság kiderítése. főleg, hogy ha olyan új barátokról van szó, akik miatt szembe köpte marcit.
De ugye, nem hagyjátok, hogy a deres és a kuruc zsidó firkászai mocskolják Olikát?</div>
nézd, biztos vagyok benne, hogy sodi számára fontos az igazság kiderítése. főleg, hogy ha olyan új barátokról van szó, akik miatt szembe köpte marcit.
Jul 28, 2012 17:50:25
sodika
Jul 28, 2012 17:50:54
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
A Kurucoknak majd azt fogom ajánlani, hogy nézzék meg a vele készült interjúnkat.
Aztán döntsenek saját maguk, mi a véleményük.
A Kurucoknak majd azt fogom ajánlani, hogy nézzék meg a vele készült interjúnkat.
Aztán döntsenek saját maguk, mi a véleményük.
Jul 28, 2012 17:50:54
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 17:51:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem a deres, sem a Kuruc, sem az szkr nem perelhető, mert nem bejegyzett sajtótermék.</div>
Részletkérdés. Akkor pereljétek a cikkírót! Vagy a weboldal üzemeltetőit. Nem hagyhatjátok, hogy zsidó firkászok rágalmazzák Olikát!
Részletkérdés. Akkor pereljétek a cikkírót! Vagy a weboldal üzemeltetőit. Nem hagyhatjátok, hogy zsidó firkászok rágalmazzák Olikát!
Jul 28, 2012 17:51:44
pimpa
Jul 28, 2012 17:52:36
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem a deres, sem a Kuruc, sem az szkr nem perelhető, mert nem bejegyzett sajtótermék.</div>
Részletkérdés. Akkor pereljétek a cikkírót! Vagy a weboldal üzemeltetőit. Nem hagyhatjátok, hogy zsidó firkászok rágalmazzák Olikát!</div>
nézd, olikát rágalmazta a kuruc. tudod mi a dolgod!
Részletkérdés. Akkor pereljétek a cikkírót! Vagy a weboldal üzemeltetőit. Nem hagyhatjátok, hogy zsidó firkászok rágalmazzák Olikát!</div>
nézd, olikát rágalmazta a kuruc. tudod mi a dolgod!
Jul 28, 2012 17:52:36
sodika
Jul 28, 2012 17:53:45
A Kuruc általában objektív, így - ha írni fog Olivérről - ki fogja hangsúlyozni a barátnős múltját. Meg hogy azért ő is ott csövezett Péntek Lászlóval a Magtár utcában, ugyanazt csinálva, amit ő, akármi is legyen az.
De ezzel semmi baj nem lesz, mert a Kuructól mindenki az objektivitást, vagyis a dolgok el nem hallgatását várja.
Ráadásul ha arról írnak, hogy Csabi 4 évet ült besurranásért, és hogy Olivérnek is van múltja, akkor nem fognak hazudni.
A Kuruc cikkeivel soha nincs semmi baj,
De ezzel semmi baj nem lesz, mert a Kuructól mindenki az objektivitást, vagyis a dolgok el nem hallgatását várja.
Ráadásul ha arról írnak, hogy Csabi 4 évet ült besurranásért, és hogy Olivérnek is van múltja, akkor nem fognak hazudni.
A Kuruc cikkeivel soha nincs semmi baj,
Jul 28, 2012 17:53:45
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 17:53:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Kurucoknak majd azt fogom ajánlani, hogy nézzék meg a vele készült interjúnkat.
Aztán döntsenek saját maguk, mi a véleményük.</div>
Késő. A rágalmak már elhangzottak. Olika becsülete sárba lett tiporva. A kurucok miatt mindenki azt hiszi róla, hogy egy gyilkos, pedig csak egy kedves fiúcska, aki néha fiatalosan és hevesen szakít. Pereljetek!
Aztán döntsenek saját maguk, mi a véleményük.</div>
Késő. A rágalmak már elhangzottak. Olika becsülete sárba lett tiporva. A kurucok miatt mindenki azt hiszi róla, hogy egy gyilkos, pedig csak egy kedves fiúcska, aki néha fiatalosan és hevesen szakít. Pereljetek!
Jul 28, 2012 17:53:49
sodika
Jul 28, 2012 17:55:07
nézd, olikát rágalmazta a kuruc. tudod mi a dolgod!</div>
Nem rágalmazza. Átvették a Blikk faszságát.
Ez is természetes, mert a friss híreket fel kell dolgozni. Persze zsidómédiát ettől még ilyesmiért is meg kell büntetni. :D
Ez is természetes, mert a friss híreket fel kell dolgozni. Persze zsidómédiát ettől még ilyesmiért is meg kell büntetni. :D
Jul 28, 2012 17:55:07
pimpa
Jul 28, 2012 17:57:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Kuruc általában objektív, így - ha írni fog Olivérről - ki fogja hangsúlyozni a barátnős múltját. Meg hogy azért ő is ott csövezett Péntek Lászlóval a Magtár utcában, ugyanazt csinálva, amit ő, akármi is legyen az.
A Kuruc cikkeivel soha nincs semmi baj,</div>
a kuruc ugyanazt írta, mint a blikk. akkor msot hogy is van ez?
a kuruc ugyanazt írta, mint a blikk. akkor msot hogy is van ez?
Jul 28, 2012 17:57:11
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 17:57:13
A blikk nem írta le Olika nevét, és nem mutatták meg az arcát. A kuruc zsidó firkászai mindkettőt megtették. Most akkor ki is a zsidó?
Jul 28, 2012 17:57:13
pimpa
Jul 28, 2012 17:57:48
Ez is természetes, mert a friss híreket fel kell dolgozni. Persze zsidómédiát ettől még ilyesmiért is meg kell büntetni. :D</div>
???? a kuruc szerinted a blikktől lop?
Ez is természetes, mert a friss híreket fel kell dolgozni. Persze zsidómédiát ettől még ilyesmiért is meg kell büntetni. :D</div>
???? a kuruc szerinted a blikktől lop?
Jul 28, 2012 17:57:48
pimpa
Jul 28, 2012 17:58:28
jól látom, hogy most a kucugot zsidómédiázza az endi?
aztakurva
aztakurva
Jul 28, 2012 17:58:28
?
Jul 28, 2012 17:59:03
"Meg értelme se lenne, mert pénz nem azoknál van, hanem a zsidóknál. "
Milyen zsidókra gondolsz buta proli?
Milyen zsidókra gondolsz buta proli?
Jul 28, 2012 17:59:03
?
Jul 28, 2012 18:00:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Kuruc általában objektív, így - ha írni fog Olivérről - ki fogja hangsúlyozni a barátnős múltját. Meg hogy azért ő is ott csövezett Péntek Lászlóval a Magtár utcában, ugyanazt csinálva, amit ő, akármi is legyen az.
A félkegyelmű kuruc meg az objektivitás.
A félkegyelmű kuruc meg az objektivitás.
Jul 28, 2012 18:00:00
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 18:00:21
És még erre sem válaszoltál:
<a href="http://www.hazafiak.com/?page_id=1777" rel="nofollow" target="_blank">http://www.hazafiak.com/?page_id=1777</a>
Azt mondtad, hogy aki a Jobbikot támadja, az a nemzetet támadja. A Vonát támadó kappanok hazaárulók szerinted?
<a href="http://www.hazafiak.com/?page_id=1777" rel="nofollow" target="_blank">http://www.hazafiak.com/?page_id=1777</a>
Azt mondtad, hogy aki a Jobbikot támadja, az a nemzetet támadja. A Vonát támadó kappanok hazaárulók szerinted?
Jul 28, 2012 18:00:21
?
Jul 28, 2012 18:00:30
Sodi miért nem mentél a bicikli túrára?
Jul 28, 2012 18:00:30
pimpa
Jul 28, 2012 18:01:04
<div class="quote"><div class="author">?</div>"Meg értelme se lenne, mert pénz nem azoknál van, hanem a zsidóknál. "
Milyen zsidókra gondolsz buta proli?</div>
persze, hogy a zsidóknál van, hiszen endre odaadta nekik az egész örökségét. zsidó múzeum megalapítására.
persze, hogy a zsidóknál van, hiszen endre odaadta nekik az egész örökségét. zsidó múzeum megalapítására.
Jul 28, 2012 18:01:04
?
Jul 28, 2012 18:02:03
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>És még erre sem válaszoltál:
Azt mondtad, hogy aki a Jobbikot támadja, az a nemzetet támadja. A Vonát támadó kappanok hazaárulók szerinted?</div>
Vona házas ha jól tudom.Mit is mondott Sodi a házasságtörőkről?
Azt mondtad, hogy aki a Jobbikot támadja, az a nemzetet támadja. A Vonát támadó kappanok hazaárulók szerinted?</div>
Vona házas ha jól tudom.Mit is mondott Sodi a házasságtörőkről?
Jul 28, 2012 18:02:03
pimpa
Jul 28, 2012 18:02:33
sodi, úgy látom nagy hatással voltak rád a cigány származású bűnözők, hiszen miattuk szembeköpted és megloptad pál marcit, illetve zsidómédiázod a kurucot.
durva.
durva.
Jul 28, 2012 18:02:33
?
Jul 28, 2012 18:02:48
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div><div class="quote"><div class="author">?</div>"Meg értelme se lenne, mert pénz nem azoknál van, hanem a zsidóknál. "
persze, hogy a zsidóknál van, hiszen endre odaadta nekik az egész örökségét. zsidó múzeum megalapítására.</div>
Jaaaaa el is felejtettem :)
persze, hogy a zsidóknál van, hiszen endre odaadta nekik az egész örökségét. zsidó múzeum megalapítására.</div>
Jaaaaa el is felejtettem :)
Jul 28, 2012 18:02:48
sodika
Jul 28, 2012 18:03:32
???? a kuruc szerinted a blikktől lop?</div>
Nem "lop", de mindent átvesz, ami érdekes.
Nem "lop", de mindent átvesz, ami érdekes.
Jul 28, 2012 18:03:32
sodika
Jul 28, 2012 18:04:52
<div class="quote"><div class="author">pimpa</div>jól látom, hogy most a kucugot zsidómédiázza az endi?
aztakurva</div>
:)
Pont hogy megkülönböztettem őket.
Funkcionális analfabéta vagy.
aztakurva</div>
Funkcionális analfabéta vagy.
Jul 28, 2012 18:04:52
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 18:05:32
Sodi, mit szólnál hozzá, ha megírnám Titánéknak, hogy pereljék be a kurucot, a derest és az szkr-t, mert közzétették Ártatlan Olika képeit, nevét, és legyilkosozták? Ha sikerül őket meggyőznöm, utána megírnám ezeknek a médiumoknak, hogy egy nőverő cigónak segédkezel, hogy kártérítést tudjon kiperelni belőlük. Szerinted ezek után milyen sors várna rád?
Jul 28, 2012 18:05:32
?
Jul 28, 2012 18:06:03
Nem "lop", de mindent átvesz, ami érdekes.</div>
Ok tehát lop.Mi mást várjunk egy kuructól.
Nem "lop", de mindent átvesz, ami érdekes.</div>
Ok tehát lop.Mi mást várjunk egy kuructól.
Jul 28, 2012 18:06:03
pimpa
Jul 28, 2012 18:06:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pimpa</div>jól látom, hogy most a kucugot zsidómédiázza az endi?
aztakurva</div>
Funkcionális analfabéta vagy.</div>
Dehát azt írtad, hgoy a zsidómédia rágalmazza olikát. egyedül a kuruc írta ki a teljes nevét. nincs itt semmi hiba. ha szerinted a kuruc zsidómédia, az a te dolgod. elnézve szegedi csanádot, lehet hogy nem is tévedsz nagyot!
aztakurva</div>
Funkcionális analfabéta vagy.</div>
Dehát azt írtad, hgoy a zsidómédia rágalmazza olikát. egyedül a kuruc írta ki a teljes nevét. nincs itt semmi hiba. ha szerinted a kuruc zsidómédia, az a te dolgod. elnézve szegedi csanádot, lehet hogy nem is tévedsz nagyot!
Jul 28, 2012 18:06:42
?
Jul 28, 2012 18:07:04
Sodi miért van az ,hogy ti előbb vagy utóbb átbasszátok és lehúzzátok egymást.
Jul 28, 2012 18:07:04
sodika
Jul 28, 2012 18:07:26
Géntolvaj református:
A Kurucok csak elmebetegek próbálják perelni.
Lásd Mazsihisz. :D
Lásd Mazsihisz. :D
Jul 28, 2012 18:07:26
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 18:08:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Géntolvaj református:
Lásd Mazsihisz. :D</div>
Viszont az szkr szerkesztői mind közismertek, és nem fognak repesni a boldogságtól, ha megtudják, hogy te hoztad a nyakukba a szart.
Viszont az szkr szerkesztői mind közismertek, és nem fognak repesni a boldogságtól, ha megtudják, hogy te hoztad a nyakukba a szart.
Jul 28, 2012 18:08:35
Káoszkapitány
Jul 28, 2012 18:09:52
Sodi, befejezed az olizást meg csabizást. Most.
Jul 28, 2012 18:09:52
pimpa
Jul 28, 2012 18:10:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Géntolvaj református:
ezt lefordítanád magyarra?
ezt lefordítanád magyarra?
Jul 28, 2012 18:10:39
Káoszkapitány
Jul 28, 2012 18:12:05
Egy cigánybűnözőt pátyolgatsz, baszod! Felfogod te ezt egyáltalán? De most komolyan kérdezem!
Jul 28, 2012 18:12:05
snecigeci
Jul 28, 2012 18:12:56
Sneci, titán nem írt azóta? :)
Jul 28, 2012 18:12:56
sodika
Jul 28, 2012 18:15:00
ezt lefordítanád magyarra?</div>
A KurucoT csak elmebetegek perelik.
A KurucoT csak elmebetegek perelik.
Jul 28, 2012 18:15:00
Géntolvaj református
Jul 28, 2012 18:17:34
Ha az szkr megtudja, hogy a te unszolásodra perelte be őket egy kormos, másnap Zagyva fog focizni a fejeddel.
Jul 28, 2012 18:17:34
sodika
Jul 28, 2012 18:18:00
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, titán nem írt azóta? :)</div>
Mióta?
Mióta?
Jul 28, 2012 18:18:00
Csak egy olvasó
Jul 28, 2012 18:18:29
A KurucoT csak elmebetegek perelik.</div>
Tehát akkor Titánék is megtehetik. Hol itt a probléma?
A KurucoT csak elmebetegek perelik.</div>
Tehát akkor Titánék is megtehetik. Hol itt a probléma?
Jul 28, 2012 18:18:29
sodika
Jul 28, 2012 18:18:31
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Egy cigánybűnözőt pátyolgatsz, baszod!</div>
Én egy hete egyetlen cigány emberrel sem találkoztam.
Én egy hete egyetlen cigány emberrel sem találkoztam.
Jul 28, 2012 18:18:31
Sodó
Jul 28, 2012 18:21:30
Ebből is látszik, hogy nem mozdulsz ki, te fos.
Jul 28, 2012 18:21:30
Káoszkapitány
Jul 28, 2012 18:21:55
<div class="quote"><div class="author">Sodó</div>Ebből is látszik, hogy nem mozdulsz ki, te fos.</div>
:DDD
:DDD
Jul 28, 2012 18:21:55
Molnár Balázs
Jul 28, 2012 18:24:22
Sodikám, igazán semmi szükség arra, hogy ilyen kerülőutakon nyalj be a Kurucnak! Csak írj Elődnek, vagy nekem egy emailt, amiben kifejted hogy miért szeretnél állandó munkatárs lenni, átlagosan mennyi hírt tudnál a kameráddal lefedni, és megbeszéljük!
Ajánlat: havi 60 (számlára), ebédjegy, internet- és telefonszámla támogatás.
Feltételek: keresztlevél, bizonyítottan gój felmenők, és szexbotrányoktól mentes előélet. Neked ez simán menni fog, a címem tudod, várjuk a megkeresésed!
Ajánlat: havi 60 (számlára), ebédjegy, internet- és telefonszámla támogatás.
Feltételek: keresztlevél, bizonyítottan gój felmenők, és szexbotrányoktól mentes előélet. Neked ez simán menni fog, a címem tudod, várjuk a megkeresésed!
Jul 28, 2012 18:24:22
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A tények azok tények.