A kibaszkodásokhoz nem tudok hozzászólni, nem vagyok mod senkinek a csatornáján.
Privátban próbáltam valamit beszélni Márkkal, de nem lehetett vele érdemi kommunikációt folytatni. Teljesen ki volt borulva, remegett az idegtől, alig tudott értelmezhető mondatokat írni egy órán keresztül. Aztán már késő volt és kilépett.
Az esett neki rosszul elsősorban, ha a családját szidták (szerinte ez nem fair), ha cigányozzák (nem cigány, de vannak cigány ismerősei), ha tolvajozzák (nem lopott, dolgozik). Illetve meghalt egy közeli családtagja (emiatt kicsit megsajnáltam), neki kell eltartania az anyját és a testvérét.
Meg az osztrák céget is fel kellett függeszteni és mást kell helyette csinálni, ez is beütött neki.
Részvétet kívántam a rokona miatt, ez jól esett neki. És mondta hogy az első vagyok aki normális vele. Szóval már kezdett volna kommunikatívba fordulni, már lehetett volna vele normálisabban beszélni, ha nem lett volna későn és nem lett volna ideg egy órán keresztül. Ígérte, hogy még fogunk beszélni, sőt csak velem fog beszélni. Bejelöltem, a megadott email címét is felvettem Hangouts-ra, de azóta nem volt bent.
Nem tudom, hogy lesz-e még folytatása a dolognak, vagy esetleg teljesen eltűnt és teljes SOXIT-et hajtott végre, mint Oszi. Majd kiderül, nem kell kapkodni és azonnali eredményeket követelni.
Lényeg, hogy attól hogy nem láttok mögé vagy nem látjátok át a célját, tudjatok róla, hogy az igazi tanszéki munka nem nyíltan hívalkodva, hanem a háttérben folyik. Ramón Mercader se fél kilométerről ordibálva ment oda Lev Trockijhoz, hogy a büdös kurva anyád, fejbebaszlak jégcsákánnyal, hanem már kvázi barátja, mentoráltja volt. Szóval előbb-utóbb kiderül, lesz-e folytatása ennek a történetnek.
Ezt két konspiratív mondattal el lehetett volna intézni a fórumon...(Ahelyett, hogy mindenkit lehülyézel, kvázi)
Edison se volt rögtön körte.
És a lenti képet honnan szedted? Azt tudom, hogy ez Szigligeten készült Hollán Mártánál,de volt ott több is..
Nem tudom pontosan mire célzol. Többek között én szoktam ugrálni, amikor az espresto-nak mennek értelmetlen magyarázó kártyák.
Én úgy gondolom, hogy mind az ogrét, mind Márkot és a baráti körét van értelme keresni, és nagyon hasznosak a tanszék és a trash csoport ezirányú munkái. Érdemes ugyan átgondolni a közlés tartalmát, és nem csak ész nélkül vagdalkozni, de eddig ezzel sem volt gond, ahogy látom.
Örülök, hogy új hallgatókkal, és külsősökkel kiegészülve újra aktív az intervencionista kutatólabor.
Magára veszi, aki akarja. A trolléga kérdezett, válaszoltam.
En mondtam, hogy mark merfoldekkel a recskas folott all erkolcsileg es igy siman at lehetne forditani az oldalunkra. Csak hat egy csomo szelsojobbos kreten csapodott a minosegi zsidotrollokhoz akiknek az orrba-szajba ciganyozastol all fel. S akkor most meg se emlitsuk, hogy azt ciganyoztak es hergeltek akinek epp meghalt valakije - ez sodi szintu emberi minoseg. Ilyenek a nacik.
ezt te se gondolod komolyan :)
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Oké, nem tudhatták, hogy meghalt valakije. Erről a halálesetről és a családi viszonyairól azt írta, ezekről senki nem tud semmit. Szóval ahogy látszik, már ennyi után elkezdett kialakulni a bizalom.
Bizonyos helyzetben lehet indokolt az alanyt felhergelni, pl. SoDI is néha a boldozós autirohamok között szólja el magát, de ebben az esetben kontraproduktív.
én libsi zsidó vagyok, de márkot cigányozni tudományos alapon szoktam, nem pedig ideológiai alapon. a tudományba nem keverjük a saját politikai-társadalmi nézeteinket.
ilyenkor azt kell felajánlani alkunak, hogy nem fogjuk cigányozni, ha cserébe x dolgot megtesz. először ütni kell, és ha jól viselkedik a retardcsatlós, akkor időlegesen esetleg enyhíteni lehet. aztán újból ütni, és újabb dolgot kérni cserébe.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ismeri de ezt a pedofil szarságot már nem merem elmondani neki.
Nem szeretnék a teraszon éjszakázni. :)
2 napig csicskultam
annál nagyobb lesz a pofára esés. ez mindig így szokott lenni. majd oda küldjük czenki mamát, az befenyíti a szilaj paripát.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
most már töröltesd amit csak tudsz, mert ebből újabb műsor lesz. nszksz.
+1 ne növeljük a púpos nézettségét, csodálkozzon csak hol vannak a nézők.
Meg herbálozott, meg szipuzott.
Bevallom, eddig sztrájktörő voltam, de ez a mirror tökéletes. Átváltottam!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Reklámozd a mirrort ott és jóvá teszed bűneider.
ámen
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szerző:
Mortal Danger
Jan 27, 2020 21:13:09
Válasz
(0)
ez álsodi
Jan 27, 2020 21:13:09
Snecologia_docens
Jan 27, 2020 21:13:13
És ha már Márkról van szó, TISZTELETTEL érdeklődnék a múltkori kibaszkodós, "majd mi tudjuk-bízzátok ránk", kvázi"snecológiai" kvázi "tanszék" nevezetű kvázi trollégától.
A kibaszkodásokhoz nem tudok hozzászólni, nem vagyok mod senkinek a csatornáján.
Privátban próbáltam valamit beszélni Márkkal, de nem lehetett vele érdemi kommunikációt folytatni. Teljesen ki volt borulva, remegett az idegtől, alig tudott értelmezhető mondatokat írni egy órán keresztül. Aztán már késő volt és kilépett.
Az esett neki rosszul elsősorban, ha a családját szidták (szerinte ez nem fair), ha cigányozzák (nem cigány, de vannak cigány ismerősei), ha tolvajozzák (nem lopott, dolgozik). Illetve meghalt egy közeli családtagja (emiatt kicsit megsajnáltam), neki kell eltartania az anyját és a testvérét.
Meg az osztrák céget is fel kellett függeszteni és mást kell helyette csinálni, ez is beütött neki.
Részvétet kívántam a rokona miatt, ez jól esett neki. És mondta hogy az első vagyok aki normális vele. Szóval már kezdett volna kommunikatívba fordulni, már lehetett volna vele normálisabban beszélni, ha nem lett volna későn és nem lett volna ideg egy órán keresztül. Ígérte, hogy még fogunk beszélni, sőt csak velem fog beszélni. Bejelöltem, a megadott email címét is felvettem Hangouts-ra, de azóta nem volt bent.
Nem tudom, hogy lesz-e még folytatása a dolognak, vagy esetleg teljesen eltűnt és teljes SOXIT-et hajtott végre, mint Oszi. Majd kiderül, nem kell kapkodni és azonnali eredményeket követelni.
Lényeg, hogy attól hogy nem láttok mögé vagy nem látjátok át a célját, tudjatok róla, hogy az igazi tanszéki munka nem nyíltan hívalkodva, hanem a háttérben folyik. Ramón Mercader se fél kilométerről ordibálva ment oda Lev Trockijhoz, hogy a büdös kurva anyád, fejbebaszlak jégcsákánnyal, hanem már kvázi barátja, mentoráltja volt. Szóval előbb-utóbb kiderül, lesz-e folytatása ennek a történetnek.
Jan 27, 2020 21:13:13
rBali
(
x24)
Jan 27, 2020 21:16:30
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Tycoon
(
x2)
Jan 27, 2020 21:16:36
x2)
Na még csak 21:16 van még bármikor benyöghei hogy csak 10kor kezdődik
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Sodi bosszúja
Jan 27, 2020 21:18:12
A valódi Sodi már soha többé nem fog ide írni, és nem fog sztrímelni sem:(
Jan 27, 2020 21:18:12
Karandas
Jan 27, 2020 21:20:25
Ezt két konspiratív mondattal el lehetett volna intézni a fórumon...
Jan 27, 2020 21:20:25
tyodika
Jan 27, 2020 21:22:30
8perc múlva, pontban fél kilenckor marad el a stream!
Jan 27, 2020 21:22:30
powerfap
Jan 27, 2020 21:26:22
-
Koszos pénz ez melyik vlokkból van plz? Időben fontos volna elhelyezni, konkrétan elvonásos alkoholista feje van.
2019 március 4 környéke, valahova repült a púpos és arról volt vlog.
Koszos pénz ez melyik vlokkból van plz? Időben fontos volna elhelyezni, konkrétan elvonásos alkoholista feje van.
2019 március 4 környéke, valahova repült a púpos és arról volt vlog.
És a lenti képet honnan szedted? Azt tudom, hogy ez Szigligeten készült Hollán Mártánál,de volt ott több is..
Jan 27, 2020 21:26:22
-
Jan 27, 2020 21:26:57
Esetleg nincs itt az ideje, meg lehetne kérdezni (általatok, higgadtan), hogy mi Márk véleménye erről az egészről?
De ne ködösítsünk, ha esetleg kontaktban vagytok vele:
De ne ködösítsünk, ha esetleg kontaktban vagytok vele:
Nem tudom pontosan mire célzol. Többek között én szoktam ugrálni, amikor az espresto-nak mennek értelmetlen magyarázó kártyák.
Én úgy gondolom, hogy mind az ogrét, mind Márkot és a baráti körét van értelme keresni, és nagyon hasznosak a tanszék és a trash csoport ezirányú munkái. Érdemes ugyan átgondolni a közlés tartalmát, és nem csak ész nélkül vagdalkozni, de eddig ezzel sem volt gond, ahogy látom.
Örülök, hogy új hallgatókkal, és külsősökkel kiegészülve újra aktív az intervencionista kutatólabor.
Jan 27, 2020 21:26:57
Snecologia_docens
Jan 27, 2020 21:27:01
Ezt két konspiratív mondattal el lehetett volna intézni a fórumon... (Ahelyett, hogy mindenkit lehülyézel, kvázi)
Magára veszi, aki akarja. A trolléga kérdezett, válaszoltam.
Jan 27, 2020 21:27:01
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:28:19
x22)
Állítólag most nagyon profi stream várható: a szobában tökéletes rend van, minden a helyére került, diszkrét fények bekapcsolva, egy üveg ásványvíz az asztalon. Minden elő van készítve, sávszélesség letesztelve egy külön titkos csatornán és csak ha minden rendben van, akkor indul a vérprofi élő adás!
-
Jan 27, 2020 21:28:37
En mondtam, hogy mark merfoldekkel a recskas folott all erkolcsileg es igy siman at lehetne forditani az oldalunkra. Csak hat egy csomo szelsojobbos kreten csapodott a minosegi zsidotrollokhoz akiknek az orrba-szajba ciganyozastol all fel. S akkor most meg se emlitsuk, hogy azt ciganyoztak es hergeltek akinek epp meghalt valakije - ez sodi szintu emberi minoseg. Ilyenek a nacik.
Jan 27, 2020 21:28:37
Nulladikos Snecologus
Jan 27, 2020 21:29:19
Egy perc mulva kezdunk, hahó!
Jan 27, 2020 21:29:19
Andi
(
x13)
Jan 27, 2020 21:29:59
x13)
Be van jelentkezve "slodivog" közvetítő.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 27, 2020 21:30:55
x3)
, egy üveg ásványvíz az asztalon
ezt te se gondolod komolyan :)
Snecologia_docens
Jan 27, 2020 21:31:40
Oké, nem tudhatták, hogy meghalt valakije. Erről a halálesetről és a családi viszonyairól azt írta, ezekről senki nem tud semmit. Szóval ahogy látszik, már ennyi után elkezdett kialakulni a bizalom.
Bizonyos helyzetben lehet indokolt az alanyt felhergelni, pl. SoDI is néha a boldozós autirohamok között szólja el magát, de ebben az esetben kontraproduktív.
Jan 27, 2020 21:31:40
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 27, 2020 21:33:43
x3)
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 21:34:50
x38)
Hol a flokk, púp???
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodi bosszúja
Jan 27, 2020 21:37:13
Sodi otthagyott bennünket... RIP Sodi:(((
Jan 27, 2020 21:37:13
-
Jan 27, 2020 21:37:25
én libsi zsidó vagyok, de márkot cigányozni tudományos alapon szoktam, nem pedig ideológiai alapon. a tudományba nem keverjük a saját politikai-társadalmi nézeteinket.
ilyenkor azt kell felajánlani alkunak, hogy nem fogjuk cigányozni, ha cserébe x dolgot megtesz. először ütni kell, és ha jól viselkedik a retardcsatlós, akkor időlegesen esetleg enyhíteni lehet. aztán újból ütni, és újabb dolgot kérni cserébe.
Jan 27, 2020 21:37:25
-
Jan 27, 2020 21:37:50
2020. 01. 26. óta, azaz már 1 napja nem tudjuk, miért látogat Kiss Endre Farkas pucér kisgyerekeket ábrázoló nudista oldalakat a faszával a kezében.
Jan 27, 2020 21:37:50
Úszó faterja bácsi
Jan 27, 2020 21:39:31
Ez még él?
Medveanyám..!..
Medveanyám..!..
Jan 27, 2020 21:39:31
Fekete bikapata
Jan 27, 2020 21:40:23
Gyagyás, nagyon várom már a hónap utolsó napját!
Emlékszel, hogy mi lesz akkor?
A már majdnem egy éve késő miskolci tvíccs-stúdió átadása, piszony!!! ;)
Apropó, mi a helyzet Zolival?
Kifizette azt a sok ezer ojrót, amit karácsonykor kvázi kifizetett már??? :)
A flokk megdöglött totál? Nem fogjuk látni, ahogy együtt voltál anyáddal meghitten, boldogan az ünnepek alatt?
Szomorú vagyok... :(
Dörpe chéf hajlandó fizetni?
Az új, kiszemelt trashpartnered, Trutymó Titán valamelyik nap odavizelt a szobájába!
Remek jövő előtt állsz vele, tuti shiker lesz az együttműködés!
Arra majd azért figyeljetek, hogy amikor elkezd lecidázni, a kamerát kapcsoljátok ki!!!
Nehogy angolnáznod kelljen, mint a napokban a faszát verő, orosz tinifiú, meg a ferde hajlamúaknak fenntartott nudi oldal miatt! ;)
,,Hátyatyútyvóóóty, hogy a részekh Tyodika alsógyatyha nyéjküj fekhütt a phadlóóón, a rhifótóóól begőzhöööölt Tyityán eeeeelesett a lábhában és vhéletylenyül a szhájáfal ráeeesety a Tyodikha phélójáraaaa!''
Nyhem fatyunk búúúzikhh! Hülyhe tjojjok!!!''
Emlékszel, hogy mi lesz akkor?
A már majdnem egy éve késő miskolci tvíccs-stúdió átadása, piszony!!! ;)
Apropó, mi a helyzet Zolival?
Kifizette azt a sok ezer ojrót, amit karácsonykor kvázi kifizetett már??? :)
A flokk megdöglött totál? Nem fogjuk látni, ahogy együtt voltál anyáddal meghitten, boldogan az ünnepek alatt?
Szomorú vagyok... :(
Dörpe chéf hajlandó fizetni?
Az új, kiszemelt trashpartnered, Trutymó Titán valamelyik nap odavizelt a szobájába!
Remek jövő előtt állsz vele, tuti shiker lesz az együttműködés!
Arra majd azért figyeljetek, hogy amikor elkezd lecidázni, a kamerát kapcsoljátok ki!!!
Nehogy angolnáznod kelljen, mint a napokban a faszát verő, orosz tinifiú, meg a ferde hajlamúaknak fenntartott nudi oldal miatt! ;)
,,Hátyatyútyvóóóty, hogy a részekh Tyodika alsógyatyha nyéjküj fekhütt a phadlóóón, a rhifótóóól begőzhöööölt Tyityán eeeeelesett a lábhában és vhéletylenyül a szhájáfal ráeeesety a Tyodikha phélójáraaaa!''
Nyhem fatyunk búúúzikhh! Hülyhe tjojjok!!!''
Jan 27, 2020 21:40:23
Tycoon
(
x2)
Jan 27, 2020 21:42:33
x2)
Megy is
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:42:51
x1)
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Mortal Danger
Jan 27, 2020 21:43:13
megy a live
van mirror???33
van mirror???33
Jan 27, 2020 21:43:13
Érdeklődő
(
x6)
Jan 27, 2020 21:44:57
x6)
Hamarosan kezdődik az esti tükrözés Hahó!!! Gyertek ide, ne a púpost nézzétek!
youtu.be/mmdJYGUdD5o
youtu.be/mmdJYGUdD5o
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2020 21:47:10
x47)
már most balfaszkodik, zseniális
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2020 21:48:03
x47)
ennyi volt :D :D "miért a tv-ből jön a hang?"
Tycoon
(
x2)
Jan 27, 2020 21:48:14
x2)
Hát hogy ez mekkora egy balfasz
Riporter
(
x4)
Jan 27, 2020 21:48:15
x4)
Ez már a professzionalizmus? :)
2 napig csicskultam
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:48:18
x22)
Na ennyi volt:
"Hagyjuk az egészet, miért a tévéből jön a hang?! Na jó majd fél óra múlva visszajövünk"
"Hagyjuk az egészet, miért a tévéből jön a hang?! Na jó majd fél óra múlva visszajövünk"
balek
(
x10)
Jan 27, 2020 21:48:21
x10)
Szokásos sodi minőségtelenség.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 21:48:40
x3)
sodi, ez a megújult flok pont olyan lett, mint amilyennek képzeltem!
SeggfaszTorpedo
Jan 27, 2020 21:48:49
Kiváló adás volt. Köszönjük Sodi!
Jan 27, 2020 21:48:49
Mortal Danger
Jan 27, 2020 21:49:01
egész este erre készült, inget vett fel stb...
ez fogyatékos, semmi kétség
ez fogyatékos, semmi kétség
Jan 27, 2020 21:49:01
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:49:35
x22)
balek
(
x10)
Jan 27, 2020 21:50:19
x10)
Fél óra pityergés és indulhatunk, ez 100%
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2020 21:50:24
x136)
nem tudott felkészülni rendesen, mert nyunyóka pornót nézett Hahó!
Riporter
(
x4)
Jan 27, 2020 21:50:29
x4)
Csak nem ismerte már Sodit?
Mond még a feleségednek hogy nemcsak buzi de pedo is aztán le leszel tiltva a netről:)
Mond még a feleségednek hogy nemcsak buzi de pedo is aztán le leszel tiltva a netről:)
Ismeri de ezt a pedofil szarságot már nem merem elmondani neki.
Nem szeretnék a teraszon éjszakázni. :)
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 21:51:18
x3)
mi ez a cigányputri megint? ennyi erőfeszítést tettél a megújult minőségért?
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:51:20
x1)
Visszajött
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:51:23
x22)
"na újra itt vagyunk!"
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 21:52:01
x38)
Sneci, ez professzionális volt szokás szerint. Fosni fogja!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:52:34
x22)
spórolás van:
"csak ma 200 eurót költöttem: 25 euró usb kábel, 25 eur hdmi kábel, mert véletlenül szétrángattam az előzőt, c922 kamera a levesáztatta kamera helyett meg valamit, amit csak hétvégén fogok megmutatni"
"csak ma 200 eurót költöttem: 25 euró usb kábel, 25 eur hdmi kábel, mert véletlenül szétrángattam az előzőt, c922 kamera a levesáztatta kamera helyett meg valamit, amit csak hétvégén fogok megmutatni"
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:52:40
x1)
25 euro USB kábel
25 euro HDMI kábel- mert szétbaszta az előzőt
C922 - tegnap a leveses helyett
meg valamit amit csak hétvégén mutat meg.
Ez 200 euró volt összesen
25 euro HDMI kábel- mert szétbaszta az előzőt
C922 - tegnap a leveses helyett
meg valamit amit csak hétvégén mutat meg.
Ez 200 euró volt összesen
Sodi bosszúja
Jan 27, 2020 21:52:42
Röhejesen amatőr ez a Sodi...és programozó??nane.
Atom bebaszottan a turbó vagy a krisztián is fényévekkel feljebb van technikai tudásban...csak hogy a legborultabbakat említsem ne a komolyabb profikat...de mondjuk tizenéves kisgyermekek is hozzáértőbbek.
Atom bebaszottan a turbó vagy a krisztián is fényévekkel feljebb van technikai tudásban...csak hogy a legborultabbakat említsem ne a komolyabb profikat...de mondjuk tizenéves kisgyermekek is hozzáértőbbek.
Jan 27, 2020 21:52:42
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:54:23
x1)
25-61 a néző arány / twitch-mirror
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 21:54:35
x3)
már megy a pinaszájba a meleg sör üvegből
Szteppen
(
x3)
Jan 27, 2020 21:54:45
x3)
Az Ogre örülni fog a Robot porszívózásnak :D
Ez ety fosh!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 21:55:23
x38)
Lépjetek már ki a twitchről, ott a mirror, Hahó!
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:55:57
x1)
sodit már fenyegetik, üzeneteket kap hogy meg kellene őt ölni, és van akik "törvénytelenkednek" és lehet hogy a flokk másfél hétre eltűnik.
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2020 21:56:33
x136)
lehet, hogy másfél hétre el fog tűnni a flokk.:))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 21:58:51
x38)
4 kiló volt a Márkicás lipcsei buzulás, és majd ezt behajtja Agropandán xDDDDD
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 21:59:17
x3)
az agropanda tehet róla, hogy a cigány szerelme elhagyta, ilyenkor bizony perelni kell
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 21:59:50
x1)
Agropandán be fog vasalni 400k HUF-t ha történik valami a flokkal, mert miatta jelentgetik. Sodi soft megfenyegette Agropandát, hogy jobban teszi ha leáll.
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 21:59:51
x22)
Keménykedik a Recskás: 400 ezer forintot akar könyörtelenül!!! behajtani az Agropandán uszítás miatt!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 22:00:13
x38)
Aki letiltatta ezeket a videókat, az nagyon gyorsan bújjon be az ágyneműtartóba, sneci ma nagyon kemény (mint tajgi fasza...)
Szteppen
(
x3)
x3)
Sodi most jutott el arra a szintre,hogy az egyik Trash videós szintjén magyarázza mennyi pénzébe került leforgatni a videót és ezt kárként visszakéri :DD Tudjátok a szombathelyes kőszeg vlog.
Ez ety fosh!
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:00:23
x1)
"A kedves panda helyében én imádkoznék"
broni
Jan 27, 2020 22:00:50
jó estét, itt vannak a kiscsajok, új látógató lennnnék
)))))))))))
kecibe, bezárt minden ((((((((((((((((
sodi megölte magát???????????,
)))))))))))
kecibe, bezárt minden ((((((((((((((((
sodi megölte magát???????????,
Jan 27, 2020 22:00:50
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2020 22:01:34
x47)
agropandának vége van :(
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:02:02
x1)
"Az összes névtelen trollkodás Agropandán lesz leverve"
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 22:02:34
x38)
Valaki szóljon már ennek a pandának, itt bizony fenyegetés van!
xray
(
x21)
Jan 27, 2020 22:04:12
x21)
milliókra akarja perelni xd
C64korszak
(
x2)
Jan 27, 2020 22:04:21
x2)
Képes tényleg Agropandát bekóstolni? Ennek a maradék esze is elment.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 22:04:51
x38)
Srácok, ha már van mirror, akkor az kéne, hogy ott megvitatni a kínzó kérdéseket, és egy szószóló írja be snecinek, de ne nézzétek már a csatornáját, Hahó!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2020 22:04:53
x47)
tisztelt bíró úr,
logikailag hibátlan ötlet agrobandával kifizettetnem a buziszaunát, ne legyem már idióta!
logikailag hibátlan ötlet agrobandával kifizettetnem a buziszaunát, ne legyem már idióta!
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 22:05:29
x3)
a szégyentelen buzeráns már magas lóról jogilagerősködik
xray
(
x21)
Jan 27, 2020 22:06:45
x21)
gyagyás, megint keménykedsz, de kurvára szopni fogsz!
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2020 22:07:10
x136)
a szégyentelen buzeráns már magas lóról jogilagerősködik
annál nagyobb lesz a pofára esés. ez mindig így szokott lenni. majd oda küldjük czenki mamát, az befenyíti a szilaj paripát.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 27, 2020 22:07:30
x16)
"Nagy András - azért jó "sodizni" mert ez olyan mint egy IRL RPG. Sodi a karakter akinek az útját kell egyengetni. Kb mint a Pokoli szomszédokban"
Tökéletes megfigyelés :D
Kb. olyan, mintha megmondanád neki Skyrim-ben, hogy gyakja le a csirkét, aztán röhögsz ahogy rátörnek az őrök tömegei :D
Tökéletes megfigyelés :D
Kb. olyan, mintha megmondanád neki Skyrim-ben, hogy gyakja le a csirkét, aztán röhögsz ahogy rátörnek az őrök tömegei :D
Karib
(
x10)
Jan 27, 2020 22:08:13
x10)
Agropandának jobb lesz vigyáznia, mert reggelre még több videó fog eltűnni Sodi csatornájáról.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2020 22:08:34
x38)
Agropanda a Dunába lőtte ASODIT.
Ez a Holokauszt emléknapján kicsit meredek, ezért nagy ütést fogsz kapni recskás!
Ez a Holokauszt emléknapján kicsit meredek, ezért nagy ütést fogsz kapni recskás!
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2020 22:09:52
x136)
Agropandának jobb lesz vigyáznia, mert reggelre még több videó fog eltűnni Sodi csatornájáról.
most már töröltesd amit csak tudsz, mert ebből újabb műsor lesz. nszksz.
facebook magyar moderáto
Jan 27, 2020 22:10:11
Srácok, ha már van mirror, akkor az kéne, hogy ott megvitatni a kínzó kérdéseket, és egy szószóló írja be snecinek, de ne nézzétek már a csatornáját, Hahó!
+1 ne növeljük a púpos nézettségét, csodálkozzon csak hol vannak a nézők.
Jan 27, 2020 22:10:11
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 22:10:25
x22)
Húha nagyon kemény a Gyagyás: azt mondja, hogy Agropanda meg fog fizetni a fasiszta uszításért! Mert, amit Sodival tett, az ahhoz hasonlatos, mint a zsidók Dunába lövése volt!
símanó
(
x3)
Jan 27, 2020 22:11:00
x3)
"fasziszta úszótó"
a történelemben is igen járatos agyalágyult sodi magáévá tette libsitroll teljes szókincsét is
a történelemben is igen járatos agyalágyult sodi magáévá tette libsitroll teljes szókincsét is
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:12:08
x1)
Többször is elhangzik, hogy Agropanda imádkozzon, mert sodi leveri rajta az összes költségét.
Riporter
(
x4)
Jan 27, 2020 22:13:01
x4)
Csak az nézze a tviccsen akinek van ott valami tudományos munkája, ha már a kolléga vette a fáradtságot és tükrözi nekünk akkor ne növeljük púp nézettséget, bassza szét az ideg. Úgyis feszült ma szegény pedofil :)
2 napig csicskultam
Bata Gyöngyi
Jan 27, 2020 22:13:08
Hülye vagy sodi fiam. Egyes. Leülhetesz.
Jan 27, 2020 22:13:08
rBali
(
x24)
Jan 27, 2020 22:13:15
x24)
38-40-ről egy pillanat alatt megugrott a geci nézettsége 60+ra
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:13:37
x1)
-
Jan 27, 2020 22:16:09
Azt állítja, hogy már twitch partner, csak a "bevételszerzés nincs engedélyezve a változások miatt" =demonetizálták a ban miatt.
Valami fellebbezés-szerűség még folyamatban van, de mintha nem bizakodna igazán.
Valami fellebbezés-szerűség még folyamatban van, de mintha nem bizakodna igazán.
Jan 27, 2020 22:16:09
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:18:04
x1)
"Agropanda reménykedjen abban, hogy a Youtube videóim ne legyenek letiltva reggel, különben rajta verem le a költségeket"
X
Jan 27, 2020 22:19:04
Itt már csak czenky mama segíthet pandán.
Jan 27, 2020 22:19:04
Zsénó
(
x22)
Jan 27, 2020 22:19:19
x22)
"A tviccs stúdió pedig szinte kész van, Márk november óta csak azon dolgozött... meg pubg-zett"
X
Jan 27, 2020 22:24:31
"A tviccs stúdió pedig szinte kész van, Márk november óta csak azon dolgozött... meg pubg-zett"
Meg herbálozott, meg szipuzott.
Jan 27, 2020 22:24:31
Szteppen
(
x3)
Jan 27, 2020 22:26:43
x3)
Amúgy a mai live kezd hasonlítani a szombathelyi fotós mikrofontesztjére. Már csak 1 Agropanda account kellene akit elkezd szidalmazni :DDD
Ez ety fosh!
Nem fizetett hirdetés
Jan 27, 2020 22:30:27
Jan 27, 2020 22:30:27
xray
(
x21)
Jan 27, 2020 22:33:05
x21)
Jan 27, 2020 22:33:05
lépj vissza és írd be ezt a csati linket! Jan 27, 2020 22:33:05
X
Jan 27, 2020 22:33:40
Jan 27, 2020 22:33:40
max5enutálnak
(
x47)
Jan 27, 2020 22:36:03
x47)
ámen
-
Jan 27, 2020 22:37:39
Üvölt a depi a pedoról.
Jan 27, 2020 22:37:39
C64korszak
(
x2)
Jan 27, 2020 22:37:44
x2)
Agyhalott aki nem mirroron nézi. Random jelent, kibasz mindekit, mert azt hiszi ettől lesz "rend".
Tehát igazi szaftos trollkodás nuku.
Anikót is kizárta már, egyszerűen nincs miért ticcsen lenni, csak a a nézettségét növelitek a féregnek.
Engem mostmár felbasz ez, mert nap nap után olyan általam kedvelt kis csatornákat nézek, ahol nagyon fasza kontent van, 20-30 max. 40 hűséges és közösséget alkotó IGAZI néző mellett.
Közben tudom, látom, sejtem mit dolgozik a streamer, aki a gép előtt eszik, telefonál, fél napokat ott tölt, közben profin játszik, chatre is odafigyel, megköszön, beolvas, válaszol.
És akkor ennek a rothadó pofájú pedognómnak 70--80--x "néző" a semmire.
Tehát igazi szaftos trollkodás nuku.
Anikót is kizárta már, egyszerűen nincs miért ticcsen lenni, csak a a nézettségét növelitek a féregnek.
Engem mostmár felbasz ez, mert nap nap után olyan általam kedvelt kis csatornákat nézek, ahol nagyon fasza kontent van, 20-30 max. 40 hűséges és közösséget alkotó IGAZI néző mellett.
Közben tudom, látom, sejtem mit dolgozik a streamer, aki a gép előtt eszik, telefonál, fél napokat ott tölt, közben profin játszik, chatre is odafigyel, megköszön, beolvas, válaszol.
És akkor ennek a rothadó pofájú pedognómnak 70--80--x "néző" a semmire.
xray
(
x21)
Jan 27, 2020 22:39:17
x21)
látja a mirror nézőszámot?
broni
Jan 27, 2020 22:39:46
beszélni se tud pedó manó))))))))))))))
Jan 27, 2020 22:39:46
Facebook csop tag
(
x1)
Jan 27, 2020 22:40:07
x1)
"Szopver"
Riporter
(
x4)
Jan 27, 2020 22:43:33
x4)
Tényleg nyem éjtem azt aki a tviccsen nézi, de bassza meg magát ha nem troll valami lapuló apacs taktikával hanem csak simán lusta a mirrort lesni.
2 napig csicskultam
rBali
(
x24)
Jan 27, 2020 22:43:58
x24)
Ennél szánalmasabb fotót én nem tudom, hogy láttam-e már.
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™