Hurr durr. Durci morci a kicsi náci autiboy. Magyarul sem tudsz értelmesen fogalmazni, hát németül hogy menne egy feljelentés. Tessék szépen kussolni és úgy táncolni, ahogy a trollok fütyülnek.
Si vis pacem, para bellum
Zsery nemrég felajánlotta neked, hogy ha megadod a tartozásod, segít visszaszerezni a csatornát. Írtál már neki?
Mert ilyen SoDI a SoDI
Endre, Kisboros neked lopta azt a balettcipőt a Jabilból? Így próbálta megnyerni a szívedet? És ez lenne a híres cipellőd? Vagy van esetleg szexi magassarkúd is?
A saját neveddel? Biztos sok partnercég lesz aki leszerződik Pedosodival. Vagy ha véletlenül lesz is olyan hülye, majd tényfeltárunk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Úgy néz ki megtalálta a közegét. Trollok megölése, lerészegedő streameke, roma férfiak iránti olthatatlan vágy, minden stimmel.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Sodi! Sem Photoboy sem a Kancsi nem kapta/ fogja visszakapni a csatornáját, hiszen ehhez a jogi kereset benyújtójának vissza kellene vonnia a dolgokat, de ezt te is tudod, hogy sosem fog megtörténni.
Tviccsól, ami fosni fogja ill. bevédős partnercég. Hát Sodi, te aztán reálisan látod a világot... XD
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Anno fb-n irtam nekik, de ez kva regen volt. Szerintem ok total leszarjak endret, max az apja utan lehet erdeklodni.
Pontosan értem, mi történt velük.
De közben nekem is lettek ötleteim.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te mégis miről beszélsz?
Ahhoz nem kell pénz. A nyereségedből részesülnek.
Nyugtass meg kérlek, hogy nem kiskorúakkal kapcsolatban.
Beindítja a Trash Podcastot
Ez ety fosh!
Te 15 év alatt 20.000 forintot kerestél a YT-n. 111 forintot havonta. Ki akar szerinted ebből részesülni?
A te "karriered" addig tart, amíg a hitelkártyáid, sanszos hogy az idén vége lesz mint a botnak.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Értelek. De meg lesz erre a megoldás. Ugyanakkor a Twitch hetem sorozatnak is csak akkor lesz értelme, ha lesz ott annyi követőm, akik hamar partnerré tesznek.
Az alacsony nézettségű videókra a Youtube többé nem alkalmas.
Mikor? Jövő héten? Szokásos önámító hazugság.
Senki sem kíváncsi rád Recskaboy mert a trollokon kívül senkit nem érdekelsz Hahó! Mindenben szar vagy amit csinálsz, szarul néézel ki, minősíthetetlenül viselkedsz, unalmas vagy, monomániás autista monológokat kell szenvedniük a nézőknek, belebüfögsz a kamerába, bebaszva megy a műsor, nem tudsz játszani, leszarod a nézőidet bazdmeg.
Ezekért ki fizetne, ki követne?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ne hallgass a károgókra Sodi, ők csak irigyek! 35k eurónyi hitelből csináltál 20k HUF profitot, ez több mint a semmi és felfoghatjuk tanulópénznek is. A jakuzzis iroda meg a SuperB már karnyújtásnyira van csak!!!
A logikád ott hibázik, hogy ezeket a konkrét bűncselekményeket nem állapította meg jogerős bírósági ítélet, ezel csak a te fejedben léteznek. Idióta vagy.
Lemaradt, hogy paródiarovat.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Sodi!
A google ezt nem tekinti bűncselekménynek, hiszen a saját házirendje alapján alkotott szabályai szerint járt el a csatorna törlési ügyedben a youtube felületen.
jaj neeeee! most elkezdi az autista dumát, hogy ő jéghideg jogászzseni, aki minden ügyét megnyerte (kivéve amikor czenki mama becsicskította), és márpedig egy youtube videót reportolni az x bűncselekmény, és ezzel még Kaufmann is egyetért.
Milyen archívumodat? Talán nincs biztonsági mentése a vérprofi informatikus úrnak?
Akkor bizony perelni kell!
Még szerencse, hogy jéghideg jogész vagy!
a behajtott összeg 20%-a és egy mozartkugeln elég méltányos ajánlat 5misi+ esetében. szerintem ez érthetô.
A Btk. melyik paragrafusa ellen vétettünk, Putricelli?
Igen, a kancsal cigányra is egyenesen azt írták, hogy a törvényeknek megfelelő minden.
Ez győzött meg arról, hogy az egyetlen esély átütni az ingerküszöbüket. Más módon.
Különben mindenre az lenne a válaszuk, hogy ők nem bíróság.
Azért, mert Márknak a szeme se áll jól, még nem kéne így hívnod.
Mint pl. az Osmo Mobile 3 teszt.
Nem. Buggal visszaélni hackerkedés például.
Tehát szerinted a trollok feltörték a YouTube-ot?
Csapd ki a paragrafust, te pedofil zugírász!
2 napig csicskultam
rákerestem, de a magyar btk. nem tartalmaz hackerkedés nevű bűncselekményt. melyik § az?
Igen. Ezt magyaráztam tegnap Márknak is. Hogy idén már mindent ésszel kéne. Mert a lipcsei epizód ezer forint felett jött ki nézőnként.
Nem hiába adósodtam el.
Voltaképp ballaszttól szabadítottátok meg, de akkor is vannak elvek és büszkeség.
+ zsarolásért.
ezt magyaráztam neked, hogy jót tettünk veled, mert a flokk csak vitte a pénzt. egy pesti garzon önrészét ölted bele, és még csak nem is élvezted, mert utálsz utazni.
Alja indokból, előre megfontoltan elkövetett életműtörlésért!
A cigányoktól is megszabadítunk ha akarod, és akkor már tényleg szabad ember leszel.
Ez nem eladósodás Sodi, ez jövőbeli befektetés!!! XD
és ezért ki a hibás? anyádék, az oktatási rendszer, agropanda, karib, mindenki más?
De fontos. Nem tudod még, mire készülök. (Embereket akarok magam mellé állítani)
Mindenki ég a vágytól, hogy jelentkezzen egy pedó szatír internetes magánhadseregébe.
500 euro egy gyermekbántalmazás elleni alapítványnak és melléd állnak páran.
Ez ety fosh!
Jézus és a haverok? Ki lesz Se[s]a[/]men?
A legelejétől pofázzuk ezt, de a SoDI nem olyan SoDI, hogy megfogadja a jótanácsokat, sőt, eddig "faszaság" volt. Hova lett hirtelen a faszaság?
Mert ilyen SoDI a SoDI
írd le ezredjére, hogy "mostantól minden rendben lesz, csak ésszel kell költekezni", és attól minden megváltozik.
hogy állnak a tartalékok? 3*1500 euró? virtuális boríték?
Az történt, megkérték őt, beszéljen rá engem, ne kérjem januárban a januárra megbeszélt pénzt.
És rendes volt, mert a megkérdezésem nélkül visszautasította, hogy ezzel tovább legyek idegesítve.
Így végül rendben fizettek.
2020-at úgy emlegetik majd az unokáink, mint az évet, amikor a szamárfaszú prédikátor megalapította az öngyilkos szektáját... XD
Az a helyzet, hogy neked, mint informatikusnak tudnia kéne, hogy semmit sem tárolunk csak felhőben és legalább 3-4 vincseszternek kéne lenni az ágy alatti dobozban, ahol az elmúlt évek "művét" tárolhatod. Így hiába a bosszúhadjárat, te ugyanolyan felelős vagy az adatokért, trollkodás ide vagy oda.
Az ogre fél lábbal a sírban, te fél lábbal az utcán, 35.000 eurós adósságod van, a melócsában rezeg a léc, és te ezek után újabb haszontalan szart veszel 1079 euróért?
Te amúgy normálisnak tartod saját magadat?
Na és? Több troll kiléte is ismert, mégsem csinált a gyagyás semmit. Mert túl hülye hozzá.
Szuper Bé meg tüdőcske
Felfogadod Busák mind a 6 személyiségét, hogy döntsék romba a Google-t? :D
Én veled vagyok bro.
Vagy lusta. ;)
Szóval ezért lesz szombattól értelmes költekezés. *
* kivéve Valve Index 1079 euróért :)
Elmebeteg vagy?
Miféle keresztlevél?
Itt a lehetőség, Endre.
Utazz el egy ismert troll háza elé és hugyozd le a lábtörlőjét.
Közvetítsd az egészet.
Utána úgyis meghalsz, de legalább utóljára jót röhögünk rajtad, Laci barátnője meg esetleg benedvesedik a faszod látványától.
Szuper Bé meg tüdőcske
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:19:07
x136)
Sneci amúgy minden rendben van? Faszaság van?
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:22:13
x136)
Sneci én abban biztos vagyok, hogy tviccsól fosni fogja, és a befektetésed sokszorosan megtérül. Annyira irigyellek a páratlan üzleti érzékedért, hogy mindjárt ideggörcsöcskét kapok.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 30, 2020 13:25:25
x1)
Heyy bolond,
Nem tudom, hogy ma mondtak e mar a munkahelyen, de en azert megemlitem, hogy beepuljon a tudatalattidba
Szoval a kurva anyad
Nem tudom, hogy ma mondtak e mar a munkahelyen, de en azert megemlitem, hogy beepuljon a tudatalattidba
Szoval a kurva anyad
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:28:00
x136)
Sneci az megvan, hogy eltüntettük a WhatAndi gyalázó videóidat is? Bevonzottad ezt is.
sodika
Jan 30, 2020 13:32:31
Az már biztos, hogy legközelebb akkor fogok saját arcommal megjelenni a Youtube-on, ha már van egy olyan csatornám, amit partnercég véd be.
De az archívumomat akkor sem hagyom.
Jan 30, 2020 13:32:31
Frei Tamás
(
x1)
Jan 30, 2020 13:35:30
x1)
Az már biztos, hogy legközelebb akkor fogok saját arcommal megjelenni a Youtube-on, ha már van egy olyan csatornám, amit partnercég véd be.
Hurr durr. Durci morci a kicsi náci autiboy. Magyarul sem tudsz értelmesen fogalmazni, hát németül hogy menne egy feljelentés. Tessék szépen kussolni és úgy táncolni, ahogy a trollok fütyülnek.
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 30, 2020 13:37:40
x1)
Zsery nemrég felajánlotta neked, hogy ha megadod a tartozásod, segít visszaszerezni a csatornát. Írtál már neki?
Érdeklődő
(
x6)
Jan 30, 2020 13:37:53
x6)
Endre, Kisboros neked lopta azt a balettcipőt a Jabilból? Így próbálta megnyerni a szívedet? És ez lenne a híres cipellőd? Vagy van esetleg szexi magassarkúd is?
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:39:14
x136)
A saját neveddel? Biztos sok partnercég lesz aki leszerződik Pedosodival. Vagy ha véletlenül lesz is olyan hülye, majd tényfeltárunk.
Naplopó Kiss
Jan 30, 2020 13:39:43
Ez akkora debil hogy még anni esze sem volt hogy biztonsági másolatot készítsen a maga számára fontos videókról..
Vagy 4 drága webcamra van zsé egy 1 Tb-s hdd-re nincs?
Vagy 4 drága webcamra van zsé egy 1 Tb-s hdd-re nincs?
Jan 30, 2020 13:39:43
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jan 30, 2020 13:39:54
x1)
Kancsi és Buziboy? Endre, neked tényleg elment a maradék eszed, a magyar trash youtube két legnagyobb söpredékével akarsz összeállni.
Kérdezte valaki, hogy kik ezek. Röviden elmondom.
Kancsi egy budapesti hajléktalan, aki az internetes gyűlölködésben éli ki a frusztrációját. Betegesen gyűlöli a nőket, a boldog és gazdag embereket, szerinte mindenkit ki kellene irtani, és akkor lenne jó világ. Anno volt egy csatornája Brutal TV néven, amiben a beteges nézeteiről beszélt. Ő ezt saját tévécsatornának, magát pedig vezérigazgatónak tekintette. Emellett szerényen boldogságkutatónak és igazságkeresőnek tartja magát. Fanatikusan gyűlöli a trollokat, mindegyiket megölné állítása szerint.
Photoboy egy most 38 éves segghülye, alkoholista szombathelyi barom, aki soha életében nem dolgozott egy percet sem, a mai napig az apja tartja el. Éveken át csinált lerészegedős, aljasodós élő adásokat a youtubeon, előbb Filmkiller Zolival, aztán a Kancsival. A meggondolatlan tróger kijelentései miatt előbb 630 ezer forint sérelemdíjra perelte őt egy másik videós, azóta pedig még számtalan pere volt, természetesen mindegyiket elveszítette. Jelenleg is vannak folyamatban ügyei. Az évek alatt az is kiderült, hogy erőteljesen vonzódik a férfiakhoz (a roma férfiak a kedvencei), a youtubeozás előtti időből pedig a goldegate nevű oldalon mutogatta a faszát. Rengeteg közös van benne és Endrében. Ő is gyűlöli a trollokat, kb. 50 alkalommal próbált feljelentést tenni a szombathelyi kapitányságon youtubeos nicknevek ellen, természetesen nulla eredménnyel. Az eredeti csatornáját már törölték, de a kamu fiókjaival a mai napig youtubeon szemétkedik és fenyegetőzik, hogy minden troll bíróság elé fog kerülni hamarosan.
Ezekkel az emberekkel akar összeállni a púpos.
Kérdezte valaki, hogy kik ezek. Röviden elmondom.
Kancsi egy budapesti hajléktalan, aki az internetes gyűlölködésben éli ki a frusztrációját. Betegesen gyűlöli a nőket, a boldog és gazdag embereket, szerinte mindenkit ki kellene irtani, és akkor lenne jó világ. Anno volt egy csatornája Brutal TV néven, amiben a beteges nézeteiről beszélt. Ő ezt saját tévécsatornának, magát pedig vezérigazgatónak tekintette. Emellett szerényen boldogságkutatónak és igazságkeresőnek tartja magát. Fanatikusan gyűlöli a trollokat, mindegyiket megölné állítása szerint.
Photoboy egy most 38 éves segghülye, alkoholista szombathelyi barom, aki soha életében nem dolgozott egy percet sem, a mai napig az apja tartja el. Éveken át csinált lerészegedős, aljasodós élő adásokat a youtubeon, előbb Filmkiller Zolival, aztán a Kancsival. A meggondolatlan tróger kijelentései miatt előbb 630 ezer forint sérelemdíjra perelte őt egy másik videós, azóta pedig még számtalan pere volt, természetesen mindegyiket elveszítette. Jelenleg is vannak folyamatban ügyei. Az évek alatt az is kiderült, hogy erőteljesen vonzódik a férfiakhoz (a roma férfiak a kedvencei), a youtubeozás előtti időből pedig a goldegate nevű oldalon mutogatta a faszát. Rengeteg közös van benne és Endrében. Ő is gyűlöli a trollokat, kb. 50 alkalommal próbált feljelentést tenni a szombathelyi kapitányságon youtubeos nicknevek ellen, természetesen nulla eredménnyel. Az eredeti csatornáját már törölték, de a kamu fiókjaival a mai napig youtubeon szemétkedik és fenyegetőzik, hogy minden troll bíróság elé fog kerülni hamarosan.
Ezekkel az emberekkel akar összeállni a púpos.
Úgy néz ki megtalálta a közegét. Trollok megölése, lerészegedő streameke, roma férfiak iránti olthatatlan vágy, minden stimmel.
-jágó
Jan 30, 2020 13:40:23
Sodi! Sem Photoboy sem a Kancsi nem kapta/ fogja visszakapni a csatornáját, hiszen ehhez a jogi kereset benyújtójának vissza kellene vonnia a dolgokat, de ezt te is tudod, hogy sosem fog megtörténni.
Jan 30, 2020 13:40:23
Löwenbräu Oktoberfestbier
Jan 30, 2020 13:42:32
Tviccsól, ami fosni fogja ill. bevédős partnercég. Hát Sodi, te aztán reálisan látod a világot... XD
Jan 30, 2020 13:42:32
xray
(
x21)
Jan 30, 2020 13:43:11
x21)
és azt miből fogod fizetni, bankkölcsönből? De az archívumomat akkor sem hagyom.
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:46:00
x136)
Akkor most partnercég szerzése a következő lépés? Miközben persze számolod a tviccsólból bejövő milliókat.
medvezsidaj
Jan 30, 2020 13:46:29
medvezsidaj professzor úrnak a szomódi kapcsolattartó, neki megvan mindenki elérhetősége.
amúgy s.f-t már tájékoztatta valaki a pedobotrányról? bata zolit, ali juditot?
amúgy s.f-t már tájékoztatta valaki a pedobotrányról? bata zolit, ali juditot?
Anno fb-n irtam nekik, de ez kva regen volt. Szerintem ok total leszarjak endret, max az apja utan lehet erdeklodni.
Jan 30, 2020 13:46:29
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 13:47:21
x136)
Egyébként a tanszéki mirror a te arcoddal megy esténként 150 nézővel. Partnercég nélkül.
sodika
Jan 30, 2020 13:47:30
Pontosan értem, mi történt velük.
Jan 30, 2020 13:47:30
sodika
Jan 30, 2020 13:48:32
és azt miből fogod fizetni, bankkölcsönből?
Te mégis miről beszélsz?
Jan 30, 2020 13:48:32
Érdeklődő
(
x6)
Jan 30, 2020 13:48:55
x6)
Szteppen
(
x3)
Jan 30, 2020 13:50:28
x3)
Beindítja a Trash Podcastot
Érdeklődő
(
x6)
Jan 30, 2020 13:51:08
x6)
A nyereségedből részesülnek.
Te 15 év alatt 20.000 forintot kerestél a YT-n. 111 forintot havonta. Ki akar szerinted ebből részesülni?
-
Jan 30, 2020 13:52:40
az un. archivumod p9nt oda kerult ahova valo. A szemetbe De az archívumomat akkor sem hagyom.
Jan 30, 2020 13:52:40
Hiénaverő
(
x17)
Jan 30, 2020 13:53:12
x17)
Te mégis miről beszélsz?
Milyen nyereségből fogyaték? 15 év alatt jelképes hu-hu-húszezret skáláztál a videózásból (a minőséget tekintve ez is sok). Ahhoz nem kell pénz. A nyereségedből részesülnek.
A te "karriered" addig tart, amíg a hitelkártyáid, sanszos hogy az idén vége lesz mint a botnak.
xray
(
x21)
Jan 30, 2020 13:53:13
x21)
Te mégis miről beszélsz?
icces kedvedben vagy, tényleg jót röhögtem. xd Ahhoz nem kell pénz. A nyereségedből részesülnek.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 30, 2020 13:54:42
x17)
Sneci ki fizetne azért a "tartalomért" amit te produkálsz? Erre évek, lassan évtizedek óta nem vagy képes válaszolni. Max a lubeyourtube-szerű buzioldalak, de ott sem hiszem hogy a satnya, végstádiumú rákosnak tűnő hombárfejű faszveregetőket honorálnák.
sodika
Jan 30, 2020 13:54:55
Értelek. De meg lesz erre a megoldás. Ugyanakkor a Twitch hetem sorozatnak is csak akkor lesz értelme, ha lesz ott annyi követőm, akik hamar partnerré tesznek.
Jan 30, 2020 13:54:55
Hiénaverő
(
x17)
Jan 30, 2020 13:56:33
x17)
Púp 15 év alatt nem voltál képes keresni a videós szarjaiddal, csak a lóvét vitte (főleg hitelből). Most hogy jól le vagy adósodva, miből gondolod hogy MOST, PONT MOST fog beütni a nagy della?
Ilyen faszságokat mint a kutyavideózás hagyjuk már.
Ilyen faszságokat mint a kutyavideózás hagyjuk már.
D.Dezső
Jan 30, 2020 13:58:49
Kisértetiesen hasonlít ez a mostani hisztizés az Andis story-ra.
Ott is bevolt már minden igérve, teljes lejáratás, nem lesz nyugalma, bújkálnia kell stb ...
Aztán kurvára nem lett az egészből semmi, egy darab videót rakott ki fél év után amiből semmi nem derült ki csak az, hogy mennyire bevolt csicskulva annak a rusnya nőnek.
Értsd meg Sodi-Bodi, hogy itt téged senki sem vesz kolyan! Annyira üresen kopognak a fenyegetéseid mint a fagarasok. Egyszerűen nincs hitele a szavadnak.
Egy testi-lelki nyomorék vagy, egy 50-es nő is összeverne annyira hikomat a tested. A bíróságokra is csak szopni jártál, anyádat nem küldheted már, te meg nem tudod magad megvédeni.
NEM fogod visszakapni a szar videóidat értsd meg!
Ezt a partnercégezést, hogy gondoltad? Majd 0 videóval beállítasz, hogy "szejetynyék pajtnyer lenni natyszágos ujam!" :)
A magyar partner cégek szóba sem állnak veled 10k feliratkozó alatt. De ha szóba is állnak mert ugyanolyan munkakerülő gecik mint te és minden fillérért lehajolnak, az első troll "támadás" után ki is basznak onnan.
Külföldi partnercég megint csak paródia rovat a te kisiskolás makogásoddal.
Szóval ez ennyi volt homo-sodi, lefőtt a kávé!
Ott is bevolt már minden igérve, teljes lejáratás, nem lesz nyugalma, bújkálnia kell stb ...
Aztán kurvára nem lett az egészből semmi, egy darab videót rakott ki fél év után amiből semmi nem derült ki csak az, hogy mennyire bevolt csicskulva annak a rusnya nőnek.
Értsd meg Sodi-Bodi, hogy itt téged senki sem vesz kolyan! Annyira üresen kopognak a fenyegetéseid mint a fagarasok. Egyszerűen nincs hitele a szavadnak.
Egy testi-lelki nyomorék vagy, egy 50-es nő is összeverne annyira hikomat a tested. A bíróságokra is csak szopni jártál, anyádat nem küldheted már, te meg nem tudod magad megvédeni.
NEM fogod visszakapni a szar videóidat értsd meg!
Ezt a partnercégezést, hogy gondoltad? Majd 0 videóval beállítasz, hogy "szejetynyék pajtnyer lenni natyszágos ujam!" :)
A magyar partner cégek szóba sem állnak veled 10k feliratkozó alatt. De ha szóba is állnak mert ugyanolyan munkakerülő gecik mint te és minden fillérért lehajolnak, az első troll "támadás" után ki is basznak onnan.
Külföldi partnercég megint csak paródia rovat a te kisiskolás makogásoddal.
Szóval ez ennyi volt homo-sodi, lefőtt a kávé!
Jan 30, 2020 13:58:49
Hiénaverő
(
x17)
Jan 30, 2020 14:00:25
x17)
Értelek. De meg lesz erre a megoldás.
Mikor? Jövő héten? Szokásos önámító hazugság.
Senki sem kíváncsi rád Recskaboy mert a trollokon kívül senkit nem érdekelsz Hahó! Mindenben szar vagy amit csinálsz, szarul néézel ki, minősíthetetlenül viselkedsz, unalmas vagy, monomániás autista monológokat kell szenvedniük a nézőknek, belebüfögsz a kamerába, bebaszva megy a műsor, nem tudsz játszani, leszarod a nézőidet bazdmeg.
Ezekért ki fizetne, ki követne?
Jan 30, 2020 14:02:38
Ne hallgass a károgókra Sodi, ők csak irigyek! 35k eurónyi hitelből csináltál 20k HUF profitot, ez több mint a semmi és felfoghatjuk tanulópénznek is. A jakuzzis iroda meg a SuperB már karnyújtásnyira van csak!!!
Jan 30, 2020 14:02:38
Soderátor
Jan 30, 2020 14:04:42
Sodi itt van egy nagyon jó ötlet:
Alapits egy saját partner céget ami a trash videosokat karolná fel, mint pl. Saját magad, Turbo Titán, Molnár Krisztián, Nagy Laci, Busák Józsi, Photoboy stb... Részesednél a donateik bevételeiből cserébe nem kell félniük a csatorna törlés ellen. Neked megvan hozzá a pénz és a szakértelem egy partnercég megalapitásához.
Alapits egy saját partner céget ami a trash videosokat karolná fel, mint pl. Saját magad, Turbo Titán, Molnár Krisztián, Nagy Laci, Busák Józsi, Photoboy stb... Részesednél a donateik bevételeiből cserébe nem kell félniük a csatorna törlés ellen. Neked megvan hozzá a pénz és a szakértelem egy partnercég megalapitásához.
Jan 30, 2020 14:04:42
sodika
Jan 30, 2020 14:08:31
A logikátok ott hibádzik, hogy ezúttal nem egyszerű trollkodások történtek, hanem konkrét bűncselekmények áldozatává tettetek.
Jan 30, 2020 14:08:31
Naplopó Kiss
Jan 30, 2020 14:10:48
Filmkiller haverod hogy van Sodi?
Jan 30, 2020 14:10:48
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:10:53
x136)
A logikátok ott hibádzik, hogy ezúttal nem egyszerű trollkodások történtek, hanem konkrét bűncselekmények áldozatává tettetek.
A logikád ott hibázik, hogy ezeket a konkrét bűncselekményeket nem állapította meg jogerős bírósági ítélet, ezel csak a te fejedben léteznek. Idióta vagy.
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 30, 2020 14:12:14
x1)
A nyereségedből részesülnek.
Lemaradt, hogy paródiarovat.
Karak
Jan 30, 2020 14:14:34
Nem, Zsír, nem "tágítok"! szállj le rólam, és ha a twitcsputri közelébe jösz, vissza fogod kívánni Kémkakas kollégát!
wUff, én beszéltem
wUff, én beszéltem
Jan 30, 2020 14:14:34
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 30, 2020 14:16:30
x2)
Elárulnád, hogy pontosan mire gondolsz? Mert ez így csak hablatyolás.
Naplopó Kiss
Jan 30, 2020 14:17:39
Jan 30, 2020 14:17:39
D.Dezső
Jan 30, 2020 14:19:33
Sodi az igaz, hogy anyádnak nem vittél karácsonyi ajándékot?
Jan 30, 2020 14:19:33
-jágó
Jan 30, 2020 14:21:07
Sodi!
A google ezt nem tekinti bűncselekménynek, hiszen a saját házirendje alapján alkotott szabályai szerint járt el a csatorna törlési ügyedben a youtube felületen.
Jan 30, 2020 14:21:07
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:21:34
x136)
Elárulnád, hogy pontosan mire gondolsz? Mert ez így csak hablatyolás.
jaj neeeee! most elkezdi az autista dumát, hogy ő jéghideg jogászzseni, aki minden ügyét megnyerte (kivéve amikor czenki mama becsicskította), és márpedig egy youtube videót reportolni az x bűncselekmény, és ezzel még Kaufmann is egyetért.
-
Jan 30, 2020 14:22:37
Milyen archívumodat? Talán nincs biztonsági mentése a vérprofi informatikus úrnak?
Jan 30, 2020 14:22:37
Mortal Danger
Jan 30, 2020 14:23:02
Akkor bizony perelni kell!
Még szerencse, hogy jéghideg jogész vagy!
Jan 30, 2020 14:23:02
Nulladikos Snecologus
Jan 30, 2020 14:23:29
A jeghideg jogasz, a zseni sneci :D
Jan 30, 2020 14:23:29
Karib
(
x10)
Jan 30, 2020 14:25:57
x10)
Endre. A twitches flokkos ötleted ott hibádzik, hogy azon a platformon sem leszel örökéletű.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Karak
Jan 30, 2020 14:25:59
Sodi az igaz, hogy anyádnak nem vittél karácsonyi ajándékot?
a behajtott összeg 20%-a és egy mozartkugeln elég méltányos ajánlat 5misi+ esetében. szerintem ez érthetô.
Jan 30, 2020 14:25:59
icecold lawyer
Jan 30, 2020 14:29:08
A Btk. melyik paragrafusa ellen vétettünk, Putricelli?
Jan 30, 2020 14:29:08
sodika
Jan 30, 2020 14:29:23
Sodi!
Igen, a kancsal cigányra is egyenesen azt írták, hogy a törvényeknek megfelelő minden.
Ez győzött meg arról, hogy az egyetlen esély átütni az ingerküszöbüket. Más módon.
Különben mindenre az lenne a válaszuk, hogy ők nem bíróság.
Jan 30, 2020 14:29:23
Szteppen
(
x3)
Jan 30, 2020 14:29:47
x3)
Bűncselekmény = Olyan videót törölni,ami káros hatással van a felnövekvő generációkra
Ez ety fosh!
Érdeklődő
(
x6)
Jan 30, 2020 14:31:54
x6)
Azért, mert Márknak a szeme se áll jól, még nem kéne így hívnod.
sodika
Jan 30, 2020 14:32:04
Bűncselekmény = Olyan videót törölni,ami káros hatással van a felnövekvő generációkra
Jan 30, 2020 14:32:04
-
Jan 30, 2020 14:33:18
Itt egy ötlet, Sodmány: Kamerázzátok be Tajgit 24/7 az IMEI-ben, és láthatjuk majd, ahogy a nyála csorog, miközben az ágy szélén ül. A felügyelet megoldva, ezért nem nektek kell fizetni semmit sem. Deal?
Jan 30, 2020 14:33:18
sodika
Jan 30, 2020 14:34:02
Az biztos, hogy egy haragos poszt / live, vagy egy cikk Molnár F. tekergős mondataival ide édeskevés lenne.
Jan 30, 2020 14:34:02
Tycoon
(
x2)
Jan 30, 2020 14:34:57
x2)
Mikor és hol lesz a következő vlog sodika?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
icecold lawyer
Jan 30, 2020 14:35:06
Tehát szerinted a trollok feltörték a YouTube-ot?
Jan 30, 2020 14:35:06
Riporter
(
x4)
Jan 30, 2020 14:35:09
x4)
Csapd ki a paragrafust, te pedofil zugírász!
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:37:33
x136)
ma mentem az utcán, és hangosan felröhögtem amikor arra gondoltam, hogy a lipcsei epizódra 4 kilót költött ez az idióta. a fél fizetését, bazmeg. és az csak egy videó. amit kb. 300-an néztek meg.
na de majd agropandából kipereli a flokkra költött milliókat az utolsó fillérig. készül már a keresetlevél?
na de majd agropandából kipereli a flokkra költött milliókat az utolsó fillérig. készül már a keresetlevél?
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:39:51
x136)
rákerestem, de a magyar btk. nem tartalmaz hackerkedés nevű bűncselekményt. melyik § az?
Karib
(
x10)
Jan 30, 2020 14:42:51
x10)
Most zaklatásért vagy hackerkedésért fogom megszívni? Döntsd már el, Endre!
sodika
Jan 30, 2020 14:44:23
ma mentem az utcán, és hangosan felröhögtem amikor arra gondoltam, hogy a lipcsei epizódra 4 kilót költött ez az idióta. a fél fizetését, bazmeg. és az csak egy videó. amit kb. 300-an néztek meg.
Igen. Ezt magyaráztam tegnap Márknak is. Hogy idén már mindent ésszel kéne. Mert a lipcsei epizód ezer forint felett jött ki nézőnként.
Nem hiába adósodtam el.
Voltaképp ballaszttól szabadítottátok meg, de akkor is vannak elvek és büszkeség.
Jan 30, 2020 14:44:23
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:44:47
x136)
+ zsarolásért.
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:46:55
x136)
Nem hiába adósodtam el.
Nem hiába adósodtam el.
ezt magyaráztam neked, hogy jót tettünk veled, mert a flokk csak vitte a pénzt. egy pesti garzon önrészét ölted bele, és még csak nem is élvezted, mert utálsz utazni.
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:47:32
x136)
hogy áll az agropanda elleni kereset?
Érdeklődő
(
x6)
Jan 30, 2020 14:47:35
x6)
Alja indokból, előre megfontoltan elkövetett életműtörlésért!
icecold lawyer
Jan 30, 2020 14:48:56
Nem hiába adósodtam el.
Nem hiába adósodtam el.
A cigányoktól is megszabadítunk ha akarod, és akkor már tényleg szabad ember leszel.
Jan 30, 2020 14:48:56
sodika
Jan 30, 2020 14:49:01
És igen. Rohadt sok epizódnál 250 és 500 Ft között volt az egy nézőre eső költség. Soknál 500 felett.
Erre a január is el lett kúrva a 60 ezres pezsgővel, 150 eurós vonatjeggyel, levesbe ázott drága webkamerával, feleslegesen neki is megvett red dead 2-vel stb stb...
Erre a január is el lett kúrva a 60 ezres pezsgővel, 150 eurós vonatjeggyel, levesbe ázott drága webkamerával, feleslegesen neki is megvett red dead 2-vel stb stb...
Jan 30, 2020 14:49:01
Karib
(
x10)
Jan 30, 2020 14:50:18
x10)
Zseniális a műsor. Ahogy tudatosult benne, hogy itt bizony nem lesz visszakapva a 15 éves életmű, egyből elkezdte magát meggyőzni, hogy nem is volt az olyan fontos neki, főleg a pénznyelő flokk, és csak az elvek miatt megy utána a dolognak.
Közben meg ugyanúgy folytatni akarja a flokkot (tehát a pénzszórást), csak éppen youtube helyett twitchen. Már tegnap mondta is, hogy mik lesznek a következő részek.
Egyik szavaddal ütöd a másikat, se senkiházi.
Közben meg ugyanúgy folytatni akarja a flokkot (tehát a pénzszórást), csak éppen youtube helyett twitchen. Már tegnap mondta is, hogy mik lesznek a következő részek.
Egyik szavaddal ütöd a másikat, se senkiházi.
Jan 30, 2020 14:50:25
Nem hiába adósodtam el.
Ez nem eladósodás Sodi, ez jövőbeli befektetés!!! XD
Jan 30, 2020 14:50:25
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 14:51:21
x136)
És igen. Rohadt sok epizódnál 250 és 500 Ft között volt az egy nézőre eső költség. Soknál 500 felett.
és ezért ki a hibás? anyádék, az oktatási rendszer, agropanda, karib, mindenki más?
sodika
Jan 30, 2020 14:53:03
Feleslegesén megvett kakarottal (lejött volna torrentről is), meg hogy a szülinapom előtt utoljára még ki kellett "valakit" segítenem.
Jan 30, 2020 14:53:03
sodika
Jan 30, 2020 14:54:23
Zseniális a műsor. Ahogy tudatosult benne, hogy itt bizony nem lesz visszakapva a 15 éves életmű, egyből elkezdte magát meggyőzni, hogy nem is volt az olyan fontos neki, főleg a pénznyelő flokk, és csak az elvek miatt megy utána a dolognak.
De fontos. Nem tudod még, mire készülök. (Embereket akarok magam mellé állítani)
Jan 30, 2020 14:54:23
Karib
(
x10)
Jan 30, 2020 14:54:55
x10)
Endre! Van egy kérdésem. Márk elmondta, hogy azért kezdtek neked visszafizetni az adósaid, mert ő rájuk szólt. De Márk már nincs a képben, szerinted ezek után folytatni fogják a törlesztést egy tehetetlen balfasz gnómnak?
Naplopó Kiss
Jan 30, 2020 14:56:34
Sodi téged nem zavar az hogy a youtube trash legalján emlegetnek, naplopó, munkakerülő meg hajlékléktalan kétes egzisztenciák szintjén?
Az se gáz hogy egy olyan arc mint Molnár Krisztián sikeresebb és pénzt keres a tyubon nem úgy mint te aki itt vergődik minden nap de csak közröhej tárgya?
Az se gáz hogy egy olyan arc mint Molnár Krisztián sikeresebb és pénzt keres a tyubon nem úgy mint te aki itt vergődik minden nap de csak közröhej tárgya?
Jan 30, 2020 14:56:34
icecold lawyer
Jan 30, 2020 14:56:35
Mindenki ég a vágytól, hogy jelentkezzen egy pedó szatír internetes magánhadseregébe.
Jan 30, 2020 14:56:35
Szteppen
(
x3)
Jan 30, 2020 14:57:58
x3)
500 euro egy gyermekbántalmazás elleni alapítványnak és melléd állnak páran.
Nulladikos Snecologus
Jan 30, 2020 14:59:25
1079 euros sporolas, juhuuu, 10 napra ennyit at a ceg kajara, amikor kikuldetesben vagyok. Juhuuu.
Jan 30, 2020 14:59:25
Karak
Jan 30, 2020 15:00:03
Jézus és a haverok? Ki lesz Se[s]a[/]men?
Jan 30, 2020 15:00:03
xray
(
x21)
Jan 30, 2020 15:00:10
x21)
Jan 30, 2020 15:00:10
a francba, véletlenül mínuszt nyomtam, bocs. jó lenne kideríteni az apja tartózkodási helyét, ha már tetves kölyke leszarja. Jan 30, 2020 15:00:10
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 30, 2020 15:00:34
x1)
Nem hiába adósodtam el.
Nem hiába adósodtam el.
A legelejétől pofázzuk ezt, de a SoDI nem olyan SoDI, hogy megfogadja a jótanácsokat, sőt, eddig "faszaság" volt. Hova lett hirtelen a faszaság?
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 15:01:15
x136)
Feleslegesén megvett kakarottal (lejött volna torrentről is), meg hogy a szülinapom előtt utoljára még ki kellett "valakit" segítenem.
írd le ezredjére, hogy "mostantól minden rendben lesz, csak ésszel kell költekezni", és attól minden megváltozik.
hogy állnak a tartalékok? 3*1500 euró? virtuális boríték?
sodika
Jan 30, 2020 15:01:36
Endre! Van egy kérdésem. Márk elmondta, hogy azért kezdtek neked visszafizetni az adósaid, mert ő rájuk szólt. De Márk már nincs a képben, szerinted ezek után folytatni fogják a törlesztést egy tehetetlen balfasz gnómnak?
Az történt, megkérték őt, beszéljen rá engem, ne kérjem januárban a januárra megbeszélt pénzt.
És rendes volt, mert a megkérdezésem nélkül visszautasította, hogy ezzel tovább legyek idegesítve.
Így végül rendben fizettek.
Jan 30, 2020 15:01:36
Jan 30, 2020 15:02:42
Nem tudod még, mire készülök. (Embereket akarok magam mellé állítani)
2020-at úgy emlegetik majd az unokáink, mint az évet, amikor a szamárfaszú prédikátor megalapította az öngyilkos szektáját... XD
Jan 30, 2020 15:02:42
sodika
Jan 30, 2020 15:03:00
Megkérték őt, beszéljen rá engem haladékra, de keményen visszautasította, így végül rendben megjött a pénz.
Ez így igaz.
Ez így igaz.
Jan 30, 2020 15:03:00
-jágó
Jan 30, 2020 15:04:18
Az a helyzet, hogy neked, mint informatikusnak tudnia kéne, hogy semmit sem tárolunk csak felhőben és legalább 3-4 vincseszternek kéne lenni az ágy alatti dobozban, ahol az elmúlt évek "művét" tárolhatod. Így hiába a bosszúhadjárat, te ugyanolyan felelős vagy az adatokért, trollkodás ide vagy oda.
Jan 30, 2020 15:04:18
icecold lawyer
Jan 30, 2020 15:04:21
Az ogre fél lábbal a sírban, te fél lábbal az utcán, 35.000 eurós adósságod van, a melócsában rezeg a léc, és te ezek után újabb haszontalan szart veszel 1079 euróért?
Te amúgy normálisnak tartod saját magadat?
Jan 30, 2020 15:04:21
Hahó
(
x136)
Jan 30, 2020 15:08:21
x136)
155 látogató egy sima hétköznap délután. hamarosan mainstream lesz a snecológia, és a 444-en lesz link a fórumra.
Soderátor
Jan 30, 2020 15:09:25
Sodi abban bizik, hogy meghal az ogre a korhazban es megorokli a lakast. De az orokles nagyon nem igy mukodik XD
Jan 30, 2020 15:09:25
Kémlégy
(
x2)
Jan 30, 2020 15:13:31
x2)
Ennek a baromnak tényleg nincs backupja a digitális szemetéről, ezért visít ennyire?
Škoda Superb
Jan 30, 2020 15:14:57
Basic LogicSneci Karibra vadászik
A trollok itt vannak - "Hirtelen Átállt" Márk nem ír ide
Karib a trash csoportban van - "Hirtelen Átállt" Márk oda ír
* ásít *
Ebbe mi lenne a logika? Sodi igyis tudja már ki Karib, mert valós profillal írt neki. Most Márk bentről semmivel sem tudna meg többet.
A trollok itt vannak - "Hirtelen Átállt" Márk nem ír ide
Karib a trash csoportban van - "Hirtelen Átállt" Márk oda ír
* ásít *
Ebbe mi lenne a logika? Sodi igyis tudja már ki Karib, mert valós profillal írt neki. Most Márk bentről semmivel sem tudna meg többet.
Na és? Több troll kiléte is ismert, mégsem csinált a gyagyás semmit. Mert túl hülye hozzá.
Jan 30, 2020 15:14:57
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 30, 2020 15:15:26
x7)
A blaharol is azt fogja írogatni, hogy a trollok nyakán fog ugrálni.
Mint a Gyaloggaloppban a bátor lovag.
|__o__|
Mint a Gyaloggaloppban a bátor lovag.
Kiss Kender Farkas
Jan 30, 2020 15:15:42
Felfogadod Busák mind a 6 személyiségét, hogy döntsék romba a Google-t? :D
Jan 30, 2020 15:15:42
Andi
(
x13)
Jan 30, 2020 15:16:58
x13)
Lesz ma puncitisztázós lájv?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Koronavírus
Jan 30, 2020 15:18:05
Én veled vagyok bro.
Jan 30, 2020 15:18:05
sodika
Jan 30, 2020 15:20:05
Vagy lusta. ;)
Jan 30, 2020 15:20:05
Brian
(
x2)
Jan 30, 2020 15:22:12
x2)
sodi ha lebeszéled a kajmánt hogy rám vadásszon akkor jelképes havi hu-huszezer euroert melléd állok és borítok a trollokról mindent!
Hiénaverő
(
x17)
Jan 30, 2020 15:23:01
x17)
Elmebeteg vagy?
Hang az ágyneműtartóból
Jan 30, 2020 15:25:44
Miféle keresztlevél?
Jan 30, 2020 15:25:44
Škoda Superb
Jan 30, 2020 15:26:39
Vagy lusta. ;)
Itt a lehetőség, Endre.
Utazz el egy ismert troll háza elé és hugyozd le a lábtörlőjét.
Közvetítsd az egészet.
Utána úgyis meghalsz, de legalább utóljára jót röhögünk rajtad, Laci barátnője meg esetleg benedvesedik a faszod látványától.
Jan 30, 2020 15:26:39
187 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majd valaki csinál a méregdrága kacatjaiból egy garázs vásárt és visz neki cigit.
Bár a pedóknak hiába van cigijük , őket nem menti ki semmi.
Ja Sodi. Kolompár Leonardó már álló farokkal vár szegeden. Készítsd a segglyukad.
Azt üzeni hogyha jó csicska leszel és ezenkívül ő és a kb.húsz fős börtöngangjének hű köcsögje akkor lesz esélyed élve kijönni mert bevéd.
Elvégre ő is kiskorúakkal kereskedett.