Alkoholizmus, narcisztikus személyiségzavar, bipoláris zavar, enyhe értelmi fogyatékosság, messiás komplexus.
Valamit tuti kihagytam a listáról.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Pszichopata színjátszás volt szerintem.
Én is megsajnáltam már sokszor,mindig meglepett utána,hidd el,nem szabad megsajnálni...
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Az lehet, elvégre így sodié a lakás még az ogre segélye is.
Egyenlőre csak a fagyasztóban pihenteti vagy ki tudja lehet rántott hús már lett belőle sült burival.
Felvetted a balettcipőt?
Edison se volt rögtön körte.
Mármint kit? A pedofil, kukkoló, hazudozó sodikát?
Nekem is kezdik elvenni a kedvem a snecológiától az elmúlt napok, de pont ellenkező előjellel.
Egy gonosz, csetlő-botló kobold még lehet vicces, de most már csak egy buta, kopaszodó pedofilt látok, aki egyszerűen csak undorító.
17 szeptember
Köszönöm.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Buta mint a föld, lusta, alkoholista, figyelemzavaros, gyakorlatilag teljesen hiányzik az empátiája, és OCD-s.
Viszont valószínűleg nem autista, nincs papírja fogyatékosságról, és nem kedvézményért, hanem piaci alapon dolgozik az Espresto-nak - ami nem jelenti azt, hogy képes érdemi munkát végezni.
Semmi sajnálatot nem érdemel, ez egy gonosz pedofil kukkoló, aki olyan képekre veri a faszát, amik miatt gyerekek élete ment tönkre, és akkor nem beszéltünk arról, amit a szaunákban művel.
Ted Bundy-nak is terhelt gyerekkora volt, és személyiségzavara is, mégse sajnálja meg az ember.
Nem.
Már akkor is ilyen volt, amikor szalonnás krumplin élt, havi 20ezres keretböl. Alkohol nélkül is ilyen személyiségjegyei voltak, de a meltdownokat írásban adta közre, és nem láthattuk az amöbaszerü testbeszédet.
🕎Endigame🕎
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hamarosan te is fel fogsz iratkozni a ducatós várólistára. Minden egy folyamat.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tökmindegy mit mond, semmit se ér a szava. Elmondja simán, hogy nem tartozik neki semmivel Márk, meg nem került neki pénzbe, meg minden, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy akár csak tíz perccel később ne kezdje el magyarázni, hogy mindent meg kell adnia.
Ha ez megtörténne, és valaki rávilágítana az ellentmondásra, akkor néhány autista körmondat járna érte olyanokkal, hogy "Én nem azt mondtam, hogy pénzbeli igényem nincs Márkkal szemben, hanem azt, hogy..."
ügyes húzás Márk :)
Szépen lassan el fog jutni arra a szintre, hogy fizetni fog azért, hogy valaki két szót szóljon hozzá magyarul vagy egyáltalán foglalkozzon vele. Jól kihúzta eddig, de ennek előbb-utóbb vége lesz. A flokk meghalt, a twiccs haldoklik, twicsól nem lesz, az adósok nem fizetnek. Érik a péküjünnki videjó Márkyval.
a fallout poszter is "megsemmisült", és a kamera is "beleesett a levesbe"
3 éve volt egy közös videója RGL-lel, ahol beakadt neki, hogy ezt ő is tudná csinálni, mert a sodi mindenhez ért. Azóta megközelíteni se tudta a hajléktalan skizofrén cigány nézettségét, mert ennyire unalmas, minőségtelen ember a sodi.
Elejétől kezdve követtem a flokkot, elején, amíg fel nem hívtam rá a figyelmét mindig munkaként hivatkozott a flokkra, látszott rajta, hogy unja az egészet, gyűlöli csinálni, csak azt hitte van hozzá képessége.
Hatalmas spirálba kergette, hogy beakadt nekik a nézők vevők az unalmas veknijére különböző háttereknél, jól beszopatta a troll, aki az első videókra botokat vásárolt. Nagyrészt abból a pár ráfordított trolleurócskából lett a tyodi 35ezer eurós adósrabszolga.
A trollok azt mondják a sodi pedofil.
A sodi pedig azt mondja, hogy pucér, családjukkal szereplő kiskorúakról gyűjtöget/nézeget képeket.
Itt szerintem is egyetértés van.
Asodi azt mondja, hogy a tyjollok egyetértenek vele abban hogy asodinak technikailag jogi vonatkozásban a dolgok tényállását tekintve igaza van, és ezért nem érti, hogy a trollok miért nevezik pedofilnak ha ők elismerik a vonatkozásrendszere érvényességét.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Természetesen asodi mindezt rengeteg őőőőőzéssel, e e e e e dadogással, sörivással, mikrofonba böfögéssel és fikaevéssel,
karjait t-rex állásba tartott autimozdulatokkal, és "istenvok xD" székbehátradőlős nézéssel nyilatkozza ki.
untergang.
én egy percét nem néztem a tegnapi napból, mert már trash szinten sem szórakoztató. így fogja az egyetlen nézőtáborát is elveszteni. micsoda szégyen lesz, ha már a trollszok cipőtalpának sem kell a vekni feje. idén végleg bezár a proli freakshow!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
ez itt a snecologia tanszek haver
komoly kutatomunka folyik, elhivatott szakemberekkel (akik nem donatelnek...)
Nem hiába, azért a habilitációra sem alkalmas mindenki, Hahó!
pontosan, ez inkább szellemileg leterhelő kemény munka, nem pedig szórakozás. nézni kell akkor is, ha nincs kedve hozzá az embernek.
Azt fejtem ki, hogy azért nem, mert a 3000 eurót közelítő összeg minden a miskolci projekt finanszírozása végett van az őrizetében.
És mert 100 ezer forint alatti tételeket nem tartozásnak, hanem áthidalásnak nevezek. ;)
De tényleg nem írok ide.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De tényleg nem írok ide.
Még hányszor nem írsz ide? :D :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
púpos pedo!
látom eléggé zavar, hogy márk nyugodtan dumál a trollokkal a te tanácsod ellenére. ezt csak magadnak köszönheted, soha nem hallgattad meg a problémáit, nem reagáltál a kérdéseire csak azt nézted ami neked jó vagy érdekel. velem először zaklatottan később kellemesen elbeszélgetett, kiöntötte a lelkét, akár még órákig mesélt volna rólad de így is több mint fél órát beszéltünk. egyébként beolvastam márknak telefonon a kommentet mielőtt elküldtem, jókat röhögött amikor recskapóknak neveztelek. miattad törte össze a berendezést, mert még ezt a kommentjét is arra használtad, hogy őt becsméreld, hisz nem tudtad, hogy a tudtával került fel. a trolloktól egy dolgot kért és veled ellentétben a trollok egyből segítettek neki, megoldották egy több napos problémáját, már nincs közük a pedocsatornádhoz. és talán pont azért mert te meg akarod határozni neki, hogy kivel beszélhet vagy sem, felhívott tegnap, hogy máris jobban érzi magát, hogy te nem vagy gondja és egyúttal meghallgatta a tanszék szobafestőinek önzetlen felajánlását. tudod, teljes átállás esetén a veled kapcsolatos ügyeiben professzionális támogatásban részül. ebben még nem döntött, de úgy érzem ez a "bocsánatkérős stream... vagy mifene :)" nagyon kevés lesz, izzítsd a könnyfakasztó-robotot ide egy extra péküjjünkki-maratonra lesz szükség, ha még igazán akarsz tőle valamit. én bízom benned, andinál egyszer már bevált
Majd ezt a rendőrségnek is magyarázd el gyagyás!
de hát veled is beszéltem szerda éjjel, igaz csak míg le nem raktad bátran 10 mp után. ha te sem tartod be a szabályaidat akkor mi alapján baszol le bárkit is?
He? :)
miért jelented a rajongóidat faceen? nem úgy volt hogy a pedosodi elvi okok miatt soha senkit nem jelent?
bizonyíték eddig csak arra érkezett, hogy meztelen gyerekekre cibálod a faszod
Pont amit velem tettetek, valósította meg azt, amit Márk végig hiányolt. Aktiválták magukat a titkos rajongóim, és egyikük állítólag éppen most tünteti el Gyurcsány Ferenc Youtube csatornáját az ellenem alkalmazott módszerrel.
Én továbbra sem tüntetek el semmit, de a jelek szerint "vannak párak", akik szerint ezúttal túl messzire mentetek.
Én abban továbbra is bízom, de az én vagyok.
Egész hadsereg: Bori, Tajgi, Kisboros, Chanson de Roland, Alexander ügynök és Migrén Mineral?
:DDDDDDD
sneci a hivatástudata áldozata lett, annyira akarta gyógyítani és dokumentálni a buzikat, hogy a végén ő lett pederaszta, ilyen natyon etyszerü ezh
Te egy gonosz szarrágó pedofil vagy, aki az élete utolsó éveiben rugdalózik, már ahogy elnézem a folyamatos szeszelést meg az életmódodat
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerző:
Naplopó Kiss
Jan 31, 2020 19:58:27
Válasz
(6)
Sodi lesz ma tetris végigjátszás? Közben tisztázd magad Agropanda és Karib előtt!
Jan 31, 2020 19:58:27
-
Jan 31, 2020 20:01:33
Biztos én vagyok a fasz, de mikor tegnap úgy kibukott a stream elején, megsajnáltam.
Amúgy szerintem tuti van valami valós szellemi baja.
Jan 31, 2020 20:01:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 31, 2020 20:04:00
x9)
Biztos én vagyok a fasz, de mikor tegnap úgy kibukott a stream elején, megsajnáltam.
Alkoholizmus, narcisztikus személyiségzavar, bipoláris zavar, enyhe értelmi fogyatékosság, messiás komplexus.
Valamit tuti kihagytam a listáról.
-
Jan 31, 2020 20:04:39
Pszichopata színjátszás volt szerintem.
Jan 31, 2020 20:04:39
Tycoon
(
x2)
Jan 31, 2020 20:05:17
x2)
Én is megsajnáltam már sokszor,mindig meglepett utána,hidd el,nem szabad megsajnálni...
Naplopó Kiss
Jan 31, 2020 20:08:11
hova lett Shreck úr? Légy mellé a hűtőbe?
Az lehet, elvégre így sodié a lakás még az ogre segélye is.
Egyenlőre csak a fagyasztóban pihenteti vagy ki tudja lehet rántott hús már lett belőle sült burival.
Jan 31, 2020 20:08:11
Andi
(
x13)
Jan 31, 2020 20:08:13
x13)
Lehet tudni, hogy mikori ez az Anikó show?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Karandas
Jan 31, 2020 20:09:11
a TRENDBELI iszonyat
Felvetted a balettcipőt?
Jan 31, 2020 20:09:11
-
Jan 31, 2020 20:09:14
Mármint kit? A pedofil, kukkoló, hazudozó sodikát?
Nekem is kezdik elvenni a kedvem a snecológiától az elmúlt napok, de pont ellenkező előjellel.
Egy gonosz, csetlő-botló kobold még lehet vicces, de most már csak egy buta, kopaszodó pedofilt látok, aki egyszerűen csak undorító.
Jan 31, 2020 20:09:14
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2020 20:11:51
x19)
Lehet tudni, hogy mikori ez az Anikó show?
17 szeptember
Andi
(
x13)
Jan 31, 2020 20:13:02
x13)
17 szeptember
Köszönöm.
-
Jan 31, 2020 20:14:21
Ja, csak ha mondjuk tényleg autista (azért elég gyanús) és mondjuk nem teljesen fogja fel ezt az egészet, vagy nem érti teljesen a világot, akkor azért neccó szétszopatni.
Az is biztos, hogy az espresto kap rá támogatást, mert valós szellemi munkát nem tud végezni. Ebből is elég levágós hogy beteg..
Nézem egy jó ideje, eddig is lett szopatva, de amilyen állapotban kb. 1 hete van az már gázos. Nem lepődnék meg ha felkötné magát.
Na nem akarok hittéríteni, meg beleugatni, de nekem ez már picit sok. (Tudom takarodjak anyámba akkor)
Az is biztos, hogy az espresto kap rá támogatást, mert valós szellemi munkát nem tud végezni. Ebből is elég levágós hogy beteg..
Nézem egy jó ideje, eddig is lett szopatva, de amilyen állapotban kb. 1 hete van az már gázos. Nem lepődnék meg ha felkötné magát.
Na nem akarok hittéríteni, meg beleugatni, de nekem ez már picit sok. (Tudom takarodjak anyámba akkor)
Jan 31, 2020 20:14:21
Naplopó Kiss
Jan 31, 2020 20:14:42
Sodi ma tisztázd magad és add elő az ogrét vagy pedofília mellett kannibalizmusért is felelned kell!
Jan 31, 2020 20:14:42
Riporter
(
x4)
Jan 31, 2020 20:17:55
x4)
Aki sajnálja sodit az nem ismeri.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
2 napig csicskultam
Ilyen nagyon egyszerű ez.
-
Jan 31, 2020 20:25:46
Ja, csak ha mondjuk tényleg autista (azért elég gyanús) és mondjuk nem teljesen fogja fel ezt az egészet, vagy nem érti teljesen a világot, akkor azért neccó szétszopatni.
Buta mint a föld, lusta, alkoholista, figyelemzavaros, gyakorlatilag teljesen hiányzik az empátiája, és OCD-s.
Viszont valószínűleg nem autista, nincs papírja fogyatékosságról, és nem kedvézményért, hanem piaci alapon dolgozik az Espresto-nak - ami nem jelenti azt, hogy képes érdemi munkát végezni.
Semmi sajnálatot nem érdemel, ez egy gonosz pedofil kukkoló, aki olyan képekre veri a faszát, amik miatt gyerekek élete ment tönkre, és akkor nem beszéltünk arról, amit a szaunákban művel.
Ted Bundy-nak is terhelt gyerekkora volt, és személyiségzavara is, mégse sajnálja meg az ember.
Jan 31, 2020 20:25:46
Naplopó Kiss
Jan 31, 2020 20:38:27
Sodinak az érzelmi zavartsága világosan látszik, egyik pillanatban szánnivaló és könyörög, a másikban idegrohamot kap, fenyegetőzik dühösen, nyomja a gyűlöletet az ellen akit csak ér..emellett tényleg nárcisztikus és túlokosnak próbál látszani.
De nem kizárt hogy annyira iszik hogy az butítja így le.
Van akit gyorsan leépít a szesz agyilag, van akit nem.
Jan 31, 2020 20:38:27
-
Jan 31, 2020 20:39:10
Lehet, hogy már kivágták a Twichről?
Jan 31, 2020 20:39:10
-
Jan 31, 2020 20:44:00
Lehet, hogy már kivágták a Twichről?
Nem.
Jan 31, 2020 20:44:00
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2020 20:49:57
x19)
Endre, köszi, hogy megosztottad a trash csoport egyik tagjával a márk kínos anikó show szereplését.
Nélküled sose tudtuk volna meg ezt.
Nélküled sose tudtuk volna meg ezt.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2020 21:01:10
x136)
Állítólag ma lesz még egy pedostream.
Penzmento
(
x6)
Jan 31, 2020 21:05:35
x6)
Sodinak az érzelmi zavartsága világosan látszik, egyik pillanatban szánnivaló és könyörög, a másikban idegrohamot kap, fenyegetőzik dühösen, nyomja a gyűlöletet az ellen akit csak ér..emellett tényleg nárcisztikus és túlokosnak próbál látszani.
Már akkor is ilyen volt, amikor szalonnás krumplin élt, havi 20ezres keretböl. Alkohol nélkül is ilyen személyiségjegyei voltak, de a meltdownokat írásban adta közre, és nem láthattuk az amöbaszerü testbeszédet.
xray
(
x21)
Jan 31, 2020 21:05:48
x21)
miért lennél fasz, ezek a stációk szükségesek, h eljuss arra a szintre, ahol már a szánalom szikrája is eltűnik belőled. Amúgy szerintem tuti van valami valós szellemi baja.
Vilmos a jós
Jan 31, 2020 21:05:58
Nem tudom ki az a Kiss Endre Farkas, aki keresett, de ezt a fórumot dobta ki a google, és itt szeretném megüzenni neki, hogy nem vállalok szerelemkötést ha bármelyik fél gyermekkorú, kérem ilyen célból többet engem ne keressen.
Jan 31, 2020 21:05:58
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2020 21:13:28
x136)
Hamarosan te is fel fogsz iratkozni a ducatós várólistára. Minden egy folyamat.
Sodito
Jan 31, 2020 21:23:57
Hahó!
Lesz ma stream?
* ásít *
again mine the access
Lesz ma stream?
* ásít *
Jan 31, 2020 21:23:57
rBali
(
x24)
Jan 31, 2020 21:25:04
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jan 31, 2020 21:30:09
x1)
-
Jan 31, 2020 21:30:51
Endre ha ma is megszentségteleníted gyermekkorom valamelyik játékát, megy a feljelentés a nintendónak!
Tisztázós live már jó volna!
Tisztázós live már jó volna!
Jan 31, 2020 21:30:51
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jan 31, 2020 21:31:58
x1)
Klasszikus snecologiai hagyomany teleraknak twink/cumshot/gay konyvjelzokkel a bongeszot ha kiraksz valamit a forumra a recskagate ota :)
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
-
Jan 31, 2020 21:32:17
Kérdezzétek már meg tőle, mert engem letiltott, hogy ki az a nő a képen? A szaunás gyerek anyukája?
Jan 31, 2020 21:32:17
Twitch troll
Jan 31, 2020 21:34:16
A shadow ban hogy működik a twitchen?
Kibannolták egy userem, a következő user pedig látszólag shadow bant kapott, pedig ma regeltem, és nem használtam sehol se, csak befollowoltam vele délután sodikát. 100%, hogy nem rakott rá kézzel semmilyen bant sodika.
Mi lehet?
Kibannolták egy userem, a következő user pedig látszólag shadow bant kapott, pedig ma regeltem, és nem használtam sehol se, csak befollowoltam vele délután sodikát. 100%, hogy nem rakott rá kézzel semmilyen bant sodika.
Mi lehet?
Jan 31, 2020 21:34:16
Szappanos
Jan 31, 2020 21:37:53
Sokba kerülnek neki az epizódok. Nem mindegy neki? Majd felvesz újabb hitelt
Jan 31, 2020 21:37:53
-
Jan 31, 2020 21:38:47
Akkor most már semmi gémpléj meg semmi nem lesz csak bebaszva matyarázós? A pszichó háttér meg gondolom az elmeállapotát hivatott jelképezni.
Jan 31, 2020 21:38:47
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 31, 2020 21:39:59
x1)
befektetek a targo bankba egy ezrest
-
Jan 31, 2020 21:42:07
"bocsánatkérős stream... vagy mifene :)"
Milyen bocsánatkérésről mekeg ez a nyomorult?
Most éppen a "Miskolci Twitch Stúdió" nyelvtörőt gyakorolja...
Ha jól értem kijelenti, hogy márk soha semmibe nem került neki.
Jan 31, 2020 21:42:07
-
Jan 31, 2020 21:43:21
Tartozik Mark haverjanak 20 ojroval. Zsery penze 2.0
Jan 31, 2020 21:43:21
-
Jan 31, 2020 21:45:00
Tökmindegy mit mond, semmit se ér a szava. Elmondja simán, hogy nem tartozik neki semmivel Márk, meg nem került neki pénzbe, meg minden, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy akár csak tíz perccel később ne kezdje el magyarázni, hogy mindent meg kell adnia.
Ha ez megtörténne, és valaki rávilágítana az ellentmondásra, akkor néhány autista körmondat járna érte olyanokkal, hogy "Én nem azt mondtam, hogy pénzbeli igényem nincs Márkkal szemben, hanem azt, hogy..."
Jan 31, 2020 21:45:00
-
Jan 31, 2020 21:46:03
Szépen lassan el fog jutni arra a szintre, hogy fizetni fog azért, hogy valaki két szót szóljon hozzá magyarul vagy egyáltalán foglalkozzon vele. Jól kihúzta eddig, de ennek előbb-utóbb vége lesz. A flokk meghalt, a twiccs haldoklik, twicsól nem lesz, az adósok nem fizetnek. Érik a péküjünnki videjó Márkyval.
Jan 31, 2020 21:46:03
-
Jan 31, 2020 22:00:22
Fél órája mantrázza, hogy ő sose mondta, hogy Márk tartozna neki az utazásokért, vagy hogy Márk pénzbe került neki.
Valamit olvashatott, hogy Márknak rosszul esett valami ilyen mondata, és most úgy motyog magában, újra és újra eljátszva a fejében a konfliktust, mint ahogy a bolond csövik szokták a buszmegállóban.
Valamit olvashatott, hogy Márknak rosszul esett valami ilyen mondata, és most úgy motyog magában, újra és újra eljátszva a fejében a konfliktust, mint ahogy a bolond csövik szokták a buszmegállóban.
Jan 31, 2020 22:00:22
Karib
(
x10)
Jan 31, 2020 22:01:05
x10)
Kitől kér bocsánatot? Nem tudom nézni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
xray
(
x21)
Jan 31, 2020 22:01:40
x21)
azt a hazugágözönt nehezen lehet követni, de teganp full réészegen még azt ugatta, h minden költséget ő fizetett, márkét is, most meg ő ilyet nem mondott-
Nyem éjtyek shemmity
Jan 31, 2020 22:07:48
Nagy a személyiségzavar nálad Sodi! Hogy lehet valaki ennyire szerelmes önmagába? Kíváncsi lennék egy pszichiátriai diagnózisra mert nagy baj van nálad, dehát ez evidencia.
Jan 31, 2020 22:07:48
Andi, segíts!
Jan 31, 2020 22:18:48
tartaroszz
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Jan 31, 2020 22:18:48
rBali
(
x24)
Jan 31, 2020 22:18:56
x24)
Teljesen nézhetetlen a mai live, még Endre szintjén is szar az egész.
again mine the refund
(
x6)
Jan 31, 2020 22:21:30
x6)
a törött star trek-es bögre az egyetlen érdekes dolog a streamben
bebasztál sneci, azért törted össze? ideggörcsöcske volt?
-
Jan 31, 2020 22:24:14
Kíváncsi vagyok, hogy fog-e még valaha, ebben az (egyre rövidebb) életében játszani is, vagy szépen lassan átalakul az egész berlini sörmonológokká amikben ugyanazokat az auti körmondatokat ismételgeti újra meg újra.
Jan 31, 2020 22:24:14
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2020 22:25:21
x136)
tartalmakat fog gyártani. de hova? hát nincs is flokk.:))
símanó
(
x3)
Jan 31, 2020 22:31:58
x3)
a törött star trek-es bögre az egyetlen érdekes dolog a streamben
a fallout poszter is "megsemmisült", és a kamera is "beleesett a levesbe"
Fekete bikapata
Jan 31, 2020 22:44:39
Gyagyás, hetyetyézhetsz, nyököghetsz, meg hantázhatsz, ebből te nem jössz ki jól!
Márk sem akar veled foglalkozni, nem véletlenül, pasztmek!
Hetero férfi nem néz solo, faszverő videókat, piszony!
Ott neked be kellett volna vallanod, hogy vagy bi, vagy totál homár ember vagy!
De nem, te még jobban beszopattad magadat, elkezdtél nudioldalakról beszélni!
Mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, hát nem az, te barom!
Erre még pluszban rámondod Márknak, hogy mi a baj azzal, ha egy vadidegen kiskorú bemegy mellétek a jacuzziba...
Szerinted egy normális ember ebből mit szűr le???
El kéne most már tényleg takarodni a netről, te hikomat!
Örülj, ha ezek után nem töri el valaki az orrodat ismét! ;)
Márk sem akar veled foglalkozni, nem véletlenül, pasztmek!
Hetero férfi nem néz solo, faszverő videókat, piszony!
Ott neked be kellett volna vallanod, hogy vagy bi, vagy totál homár ember vagy!
De nem, te még jobban beszopattad magadat, elkezdtél nudioldalakról beszélni!
Mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, hát nem az, te barom!
Erre még pluszban rámondod Márknak, hogy mi a baj azzal, ha egy vadidegen kiskorú bemegy mellétek a jacuzziba...
Szerinted egy normális ember ebből mit szűr le???
El kéne most már tényleg takarodni a netről, te hikomat!
Örülj, ha ezek után nem töri el valaki az orrodat ismét! ;)
Jan 31, 2020 22:44:39
Andi
(
x13)
Jan 31, 2020 22:47:03
x13)
Valaki írta, hogy esetleg öngyi lesz. A mai szereplés újra bebizonyította, hogy ez az ember nem érzékeli a valóságot. Fogalma nincs, mi zajlik körülötte, de még az a képessége is hiányzik, hogy amikor így elrugaszkodik, legalább kívülről nézze önmagát.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2020 22:47:53
x136)
Buta pedosneci azt hiszi, hogy az általa gyártott dögunalmas minőségtelen videós tartalom bárkit is érdekel, ha nincs benne pedobotrány vagy vmi hasonló trollkodásra és szopatásra alkalmas cucc.
nem fatyok petofil
Jan 31, 2020 22:51:33
a háttér a psychoból van amikor legyilkolják a nőt a zuhanyozóban. egyértelmű jelzés trolloknak, én el is hagyom az országot sziasztok
Jan 31, 2020 22:51:33
-
Jan 31, 2020 22:51:53
Buta pedosneci azt hiszi, hogy az általa gyártott dögunalmas minőségtelen videós tartalom bárkit is érdekel, ha nincs benne pedobotrány vagy vmi hasonló trollkodásra és szopatásra alkalmas cucc.
Autista. 3 éve volt egy közös videója RGL-lel, ahol beakadt neki, hogy ezt ő is tudná csinálni, mert a sodi mindenhez ért. Azóta megközelíteni se tudta a hajléktalan skizofrén cigány nézettségét, mert ennyire unalmas, minőségtelen ember a sodi.
Elejétől kezdve követtem a flokkot, elején, amíg fel nem hívtam rá a figyelmét mindig munkaként hivatkozott a flokkra, látszott rajta, hogy unja az egészet, gyűlöli csinálni, csak azt hitte van hozzá képessége.
Hatalmas spirálba kergette, hogy beakadt nekik a nézők vevők az unalmas veknijére különböző háttereknél, jól beszopatta a troll, aki az első videókra botokat vásárolt. Nagyrészt abból a pár ráfordított trolleurócskából lett a tyodi 35ezer eurós adósrabszolga.
Jan 31, 2020 22:51:53
balek
(
x10)
Jan 31, 2020 22:56:36
x10)
Ez már a megújult, szórakoztató tartalom twitch tartalom?
Kísértetiesen emlékeztet a rövid, megtervezett és informatívan szórakoztató flokkokra.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kísértetiesen emlékeztet a rövid, megtervezett és informatívan szórakoztató flokkokra.
Andi
(
x13)
Jan 31, 2020 22:57:36
x13)
Vasárnapra ígérte a következőt. A mirrorral való hadakozásról már kezd leszokni, de szerintem rohamot kapna egy éppen akkor induló Márk tisztázós lájv miatt, ahova látványosan átvonulnának a maradék nézői megbeszélni az elvarratlan szálakat.
Tyodika
Jan 31, 2020 22:58:27
Gyejtek vejetek meg paszmeg ne a neten letyen naty a szátyok oda lehet ájni elé szemtől szemben köcsögök!
Jan 31, 2020 22:58:27
Kiss Endre János
Jan 31, 2020 23:06:40
Gyejtek vejetek meg paszmeg ne a neten letyen naty a szátyok oda lehet ájni elé szemtől szemben köcsögök!
Ugyan édes fiam kapsz 1 jó kiadós pofont aztán sírva szaladsz be a macskaólba. És tudod mikor kezdődik Az ír? Apád büdös faszakor na tünnjé tanulni! Jan 31, 2020 23:06:40
Minden a legnagyopp rendb
Jan 31, 2020 23:12:34
sodika
Jan 31, 2020 23:12:34
Kissné Dr.Bata Gyöngyi
Jan 31, 2020 23:14:21
Most mondta apád hogy add ide a webkamerát nem lesz bebaszós live! Jobban teszed ha engedelmeskedsz vagy megint 2 hétig a macskaólban fogsz lakni! Jan 31, 2020 23:14:21
???
Jan 31, 2020 23:15:25
Te bolond vagy, Hahó?!
Jan 31, 2020 23:15:25
Berliner kindel
Jan 31, 2020 23:19:38
Kindel {n} [regional]
little child
little child
Jan 31, 2020 23:19:38
Összezavart olvasó
Jan 31, 2020 23:25:19
Azt mondja hogy a trollok abban egyetértenek, hogy neki igaza van
Ez nem komplett baszdmeg
Ez nem komplett baszdmeg
Jan 31, 2020 23:25:19
-
Jan 31, 2020 23:34:02
Ez nem komplett baszdmeg
Ez nem komplett baszdmeg
A trollok azt mondják a sodi pedofil.
A sodi pedig azt mondja, hogy pucér, családjukkal szereplő kiskorúakról gyűjtöget/nézeget képeket.
Itt szerintem is egyetértés van.
Jan 31, 2020 23:34:02
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 31, 2020 23:45:23
x9)
Ez nem komplett baszdmeg
Ez nem komplett baszdmeg
Asodi azt mondja, hogy a tyjollok egyetértenek vele abban hogy asodinak technikailag jogi vonatkozásban a dolgok tényállását tekintve igaza van, és ezért nem érti, hogy a trollok miért nevezik pedofilnak ha ők elismerik a vonatkozásrendszere érvényességét.
-
Jan 31, 2020 23:56:14
Kijelölte a saját helyét, ahova való: a trash legalja.
Jan 31, 2020 23:56:14
Nyem éjtyek shemmity
Jan 31, 2020 23:57:12
Természetesen asodi mindezt rengeteg őőőőőzéssel, e e e e e dadogással, sörivással, mikrofonba böfögéssel és fikaevéssel,
karjait t-rex állásba tartott autimozdulatokkal, és "istenvok xD" székbehátradőlős nézéssel nyilatkozza ki.
Jan 31, 2020 23:57:12
xray
(
x21)
Feb 01, 2020 00:35:01
x21)
holnap végre nyugi lesz, mert nem fog közvetíteni, szinte biztos, h buziszauna a program.
hála az égnek, mert kiborító ámokfutást rendezett az utóbbi napokban.
hála az égnek, mert kiborító ámokfutást rendezett az utóbbi napokban.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 01, 2020 01:51:59
x37)
Minden tiszteletem a trollégáké, de mégis, ti hogy bírjátok ezt a minőségtelen fos netszemetet? Már a pársoros hogyvolt alapján látszik, hogy egyszerűen annyira le van állva az agya a fogyinak, mintha gránátnyomást kapott volna. Hajtogatja ugyanazokat az autista paneleket, hogy minden nagyon rendben van meg hogy egyetértés van a trollokkal és ő semmivel nincs vádolva szó szerint napok óta. Hogy akar ezzel nézőket megtartani (nemhogy bevonzani)? Böfög, fingik, vedel, hülyeségeket beszél. Ez már nem trash, ez elmegyógyintézeti szint lazán.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 01, 2020 02:01:37
x47)
Minden tiszteletem a trollégáké, de mégis, ti hogy bírjátok ezt a minőségtelen fos netszemetet? Már a pársoros hogyvolt alapján látszik, hogy egyszerűen annyira le van állva az agya a fogyinak, mintha gránátnyomást kapott volna. Hajtogatja ugyanazokat az autista paneleket, hogy minden nagyon rendben van meg hogy egyetértés van a trollokkal és ő semmivel nincs vádolva szó szerint napok óta. Hogy akar ezzel nézőket megtartani (nemhogy bevonzani)? Böfög, fingik, vedel, hülyeségeket beszél. Ez már nem trash, ez elmegyógyintézeti szint lazán.
untergang.
én egy percét nem néztem a tegnapi napból, mert már trash szinten sem szórakoztató. így fogja az egyetlen nézőtáborát is elveszteni. micsoda szégyen lesz, ha már a trollszok cipőtalpának sem kell a vekni feje. idén végleg bezár a proli freakshow!
-
Feb 01, 2020 02:04:53
Feb 01, 2020 02:04:53
Löwenbräu Oktoberfestbier
Feb 01, 2020 02:23:46
Nem hiába, azért a habilitációra sem alkalmas mindenki, Hahó!
Feb 01, 2020 02:23:46
heavy metal
Feb 01, 2020 02:27:01
töppedt buzigolyókMinden tiszteletem a trollégáké, de mégis, ti hogy bírjátok ezt a minőségtelen fos netszemetet? Már a pársoros hogyvolt alapján látszik, hogy egyszerűen annyira le van állva az agya a fogyinak, mintha gránátnyomást kapott volna. Hajtogatja ugyanazokat az autista paneleket, hogy minden nagyon rendben van meg hogy egyetértés van a trollokkal és ő semmivel nincs vádolva szó szerint napok óta. Hogy akar ezzel nézőket megtartani (nemhogy bevonzani)? Böfög, fingik, vedel, hülyeségeket beszél. Ez már nem trash, ez elmegyógyintézeti szint lazán.
pontosan, ez inkább szellemileg leterhelő kemény munka, nem pedig szórakozás. nézni kell akkor is, ha nincs kedve hozzá az embernek.
Feb 01, 2020 02:27:01
flokkdrukker
Feb 01, 2020 06:11:14
hol a flokk?
Feb 01, 2020 06:11:14
sodika
Feb 01, 2020 06:57:39
Azt fejtem ki, hogy azért nem, mert a 3000 eurót közelítő összeg minden a miskolci projekt finanszírozása végett van az őrizetében.
És mert 100 ezer forint alatti tételeket nem tartozásnak, hanem áthidalásnak nevezek. ;)
De tényleg nem írok ide.
Feb 01, 2020 06:57:39
Tycoon
(
x2)
Feb 01, 2020 07:04:49
x2)
De tényleg nem írok ide.
Még hányszor nem írsz ide? :D :D
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 01, 2020 07:09:10
x3)
jol athidaltak a miskolciak.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 01, 2020 07:14:16
x3)
nudizgatas = pucer gyerek leses
szaunazgatas = pucer gyerek leses
minden rendben = szar a helyzet
lehuzas = athidalas
hetero = homo
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
szaunazgatas = pucer gyerek leses
minden rendben = szar a helyzet
lehuzas = athidalas
hetero = homo
Feb 01, 2020 07:16:33
De tényleg nem írok ide.
De tényleg nem írok ide.
púpos pedo!
látom eléggé zavar, hogy márk nyugodtan dumál a trollokkal a te tanácsod ellenére. ezt csak magadnak köszönheted, soha nem hallgattad meg a problémáit, nem reagáltál a kérdéseire csak azt nézted ami neked jó vagy érdekel. velem először zaklatottan később kellemesen elbeszélgetett, kiöntötte a lelkét, akár még órákig mesélt volna rólad de így is több mint fél órát beszéltünk. egyébként beolvastam márknak telefonon a kommentet mielőtt elküldtem, jókat röhögött amikor recskapóknak neveztelek. miattad törte össze a berendezést, mert még ezt a kommentjét is arra használtad, hogy őt becsméreld, hisz nem tudtad, hogy a tudtával került fel. a trolloktól egy dolgot kért és veled ellentétben a trollok egyből segítettek neki, megoldották egy több napos problémáját, már nincs közük a pedocsatornádhoz. és talán pont azért mert te meg akarod határozni neki, hogy kivel beszélhet vagy sem, felhívott tegnap, hogy máris jobban érzi magát, hogy te nem vagy gondja és egyúttal meghallgatta a tanszék szobafestőinek önzetlen felajánlását. tudod, teljes átállás esetén a veled kapcsolatos ügyeiben professzionális támogatásban részül. ebben még nem döntött, de úgy érzem ez a "bocsánatkérős stream... vagy mifene :)" nagyon kevés lesz, izzítsd a könnyfakasztó-robotot ide egy extra péküjjünkki-maratonra lesz szükség, ha még igazán akarsz tőle valamit. én bízom benned, andinál egyszer már bevált
Feb 01, 2020 07:16:33
Andi
(
x13)
Feb 01, 2020 07:29:45
x13)
A kacsintójel helyett keresned kell majd valami más szmájlit, amikor áthidalod magad a Blahára.
sodika
Feb 01, 2020 08:10:21
Napok óta írogatta nekem, hogy emberek írogatják meg hívogatják a "botrány" miatt.
Ez idegesített fel, mert én pontosan tudtam, hogy ezek között egyetlen valódi érdeklődő ember sincs, mindenki troll.
Pontosan tudtam, hogy nincsenek "embetek", akik a "botrány" miatt érdeklődnek, csak trollok trollkodnak.
Ha valaki telefonon szóba áll egy trollal, ez történik.
Ez idegesített fel, mert én pontosan tudtam, hogy ezek között egyetlen valódi érdeklődő ember sincs, mindenki troll.
Pontosan tudtam, hogy nincsenek "embetek", akik a "botrány" miatt érdeklődnek, csak trollok trollkodnak.
Feb 01, 2020 08:10:21
600 ember< elvek
Feb 01, 2020 08:16:18
Rip
Feb 01, 2020 08:16:18
sodika
Feb 01, 2020 08:17:01
Az akasztott ki, hogy azzal voltam napok óta bökdösve, hogy az emberek érdeklődnek meg írogatnak, miközben én nagyon pontosan tudtam, hogy semmi ilyesmi nem történik, csak trollok próbálkoznak.
PERSZE, hogy ezek után megérkezett a bizonyíték arra, hogy végig nekem volt igazam (mint szinte mindig), bemutattam a dolgot a stream-ben.
PERSZE, hogy ezek után megérkezett a bizonyíték arra, hogy végig nekem volt igazam (mint szinte mindig), bemutattam a dolgot a stream-ben.
Feb 01, 2020 08:17:01
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 01, 2020 08:20:08
x3)
tanulatlan, olvasatlan, felmuvelt vagy.
-
Feb 01, 2020 08:20:34
Az akasztott ki, hogy azzal voltam napok óta bökdösve, hogy az emberek érdeklődnek meg írogatnak, miközben én nagyon pontosan tudtam, hogy semmi ilyesmi nem történik, csak trollok próbálkoznak.
Feb 01, 2020 08:20:34
Feb 01, 2020 08:23:19
Napok óta írogatta nekem, hogy emberek írogatják meg hívogatják a "botrány" miatt.
de hát veled is beszéltem szerda éjjel, igaz csak míg le nem raktad bátran 10 mp után. ha te sem tartod be a szabályaidat akkor mi alapján baszol le bárkit is?
Feb 01, 2020 08:23:19
sodika
Feb 01, 2020 08:23:27
Egyébként meg továbbra is ennyi a lényeg, amit tegnap este elmondtam.
1) Sosem beszéltem vagy írtam a családjáról semmit, és a személyes jobbításiról sem (azokról figyelmetlenül ő maga küldött el videót nektek)
2) Sosem mondtam, hogy ő pénzembe került volna, vagy költöttem volna rá pénzt. Azt mondtam, a videók költségvetése, és a Karak projekt keretében őrizetében lévő több ezer eurós egyenleg ugrott meg (de a projekt az nem ő, és nem én, az egy harmadik entitás).
3) Sose mondtam, hogy bármikor bármit nem adott volna meg pontosan.
4) Nem mondtam, hogy akár 100 ezer forintot elérő tartozása lenne felém.
5) Soha sehol nrm becsméreltem a haverja barátnőjét.
1) Sosem beszéltem vagy írtam a családjáról semmit, és a személyes jobbításiról sem (azokról figyelmetlenül ő maga küldött el videót nektek)
2) Sosem mondtam, hogy ő pénzembe került volna, vagy költöttem volna rá pénzt. Azt mondtam, a videók költségvetése, és a Karak projekt keretében őrizetében lévő több ezer eurós egyenleg ugrott meg (de a projekt az nem ő, és nem én, az egy harmadik entitás).
3) Sose mondtam, hogy bármikor bármit nem adott volna meg pontosan.
4) Nem mondtam, hogy akár 100 ezer forintot elérő tartozása lenne felém.
5) Soha sehol nrm becsméreltem a haverja barátnőjét.
Feb 01, 2020 08:23:27
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 01, 2020 08:23:41
x3)
amikor azt mondtad hogy fosni fogja abban igazad lett?
sodika
Feb 01, 2020 08:24:00
Feb 01, 2020 08:24:00
Feb 01, 2020 08:26:03
miért jelented a rajongóidat faceen? nem úgy volt hogy a pedosodi elvi okok miatt soha senkit nem jelent?
Feb 01, 2020 08:26:03
xray
(
x21)
Feb 01, 2020 08:29:53
x21)
arcátlanul hazudsz, gyagyás. persze ez nem meglepő, ez a védjegyed. a karak projekt meg heveny röhögést váltott ki bennem.
Feb 01, 2020 08:30:54
bizonyíték eddig csak arra érkezett, hogy meztelen gyerekekre cibálod a faszod
Feb 01, 2020 08:30:54
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 01, 2020 08:33:08
x3)
sodi neked amugy miert nincs baratnod?
-nincs penzed?
-nincs lakasod?
-rosszul nezel ki?
-nem beszeled a nyelvet?
- buzzancs vagy?
-pedofil vagy?
vagy mas egyeb oka van?
-nincs penzed?
-nincs lakasod?
-rosszul nezel ki?
-nem beszeled a nyelvet?
- buzzancs vagy?
-pedofil vagy?
vagy mas egyeb oka van?
sodika
Feb 01, 2020 08:33:38
Pont amit velem tettetek, valósította meg azt, amit Márk végig hiányolt. Aktiválták magukat a titkos rajongóim, és egyikük állítólag éppen most tünteti el Gyurcsány Ferenc Youtube csatornáját az ellenem alkalmazott módszerrel.
Én továbbra sem tüntetek el semmit, de a jelek szerint "vannak párak", akik szerint ezúttal túl messzire mentetek.
Feb 01, 2020 08:33:38
sodika
Feb 01, 2020 08:34:32
arcátlanul hazudsz, gyagyás. persze ez nem meglepő, ez a védjegyed. a karak projekt meg heveny röhögést váltott ki bennem.
Feb 01, 2020 08:34:32
Peter Biersack
Feb 01, 2020 08:35:36
Egész hadsereg: Bori, Tajgi, Kisboros, Chanson de Roland, Alexander ügynök és Migrén Mineral?
:DDDDDDD
Feb 01, 2020 08:35:36
Feb 01, 2020 08:35:46
sodi neked amugy miert nincs baratnod?
-nincs penzed?
-nincs lakasod?
-rosszul nezel ki?
-nem beszeled a nyelvet?
- buzzancs vagy?
-pedofil vagy?
vagy mas egyeb oka van?
-nincs penzed?
-nincs lakasod?
-rosszul nezel ki?
-nem beszeled a nyelvet?
- buzzancs vagy?
-pedofil vagy?
vagy mas egyeb oka van?
sneci a hivatástudata áldozata lett, annyira akarta gyógyítani és dokumentálni a buzikat, hogy a végén ő lett pederaszta, ilyen natyon etyszerü ezh
Feb 01, 2020 08:35:46
rBali
(
x24)
Feb 01, 2020 08:36:58
x24)
Te egy gonosz szarrágó pedofil vagy, aki az élete utolsó éveiben rugdalózik, már ahogy elnézem a folyamatos szeszelést meg az életmódodat
Peter Biersack
Feb 01, 2020 08:37:39
És téged miért titokban kell rajongani?
Az igazi rajongók nyíltan kiállnak a rajongásuk tárgyáért.
Vagy mondjuk miért nem nézték a videóidat? 300-as nézettséggel mentek a levesbe, ami még akkor is kevés lenne, ha az összes trollod belekattint legalább egyszer 10 másodpercre.
Az igazi rajongók nyíltan kiállnak a rajongásuk tárgyáért.
Vagy mondjuk miért nem nézték a videóidat? 300-as nézettséggel mentek a levesbe, ami még akkor is kevés lenne, ha az összes trollod belekattint legalább egyszer 10 másodpercre.
Feb 01, 2020 08:37:39
185 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™