Na látod. Érted te.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bakker. Neki meg a Gyurcsánynak el is felejtettem elküldeni! :D
Agyvérzés előtti pillanatokban csak a nagy költők gondolkodnak hasonlatokban. Az mélyről jött.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nem fog szarul esni,hogy az idolod pofánröhög a faszságoddal?
Nem lehet, hogy te csak azért haragszol, mert nem ismered Márk történelmi jelentősségű munkásságát?
Az ő élete prózai.
Ehhez mért kihívásokkal.
Hát nem érted bazdmeg, hogy a trolljaidat magadnak köszönheted, és nyilván senki nem akar egy olyan alakkal mozogni, akit ennyien és ilyen szinten utálnak, mint téged. Mi nem világos ezen? Kibaszott autiködgenerátor. Engem mindig rohadtul irritál, amikor valaki ilyen szinten becsapja magát, mint te, mert kurva gyenge hozzá, hogy szembesüljön a valósággal.
Egy geci vagy, Sneci, egy nagyképű, rosszindulatú, nő/ember/öngyűlölő beteg alak, amit 20 éve reklámozol hatalmas pofával. Ezért vannak trolljaid, ezért nem akar veled senki komolyabb dologba fogni.
Ciki, kínos, cringe ember vagy, érted?? A faszom sem égetné magát a heherésző kellemetlen jelenléteddel, az más kérdés, hogy valakiknek ez megér néhány milkát, de őket szélhámosoknak hívja a köznyelv.
Törődj bele a lelki magányba...
A lófaszt volt hasonlat. Kontrollálhatatlan auticunamidban feltárult a való éned, ma meg már masnizol, hogy kihetyetyézd az imagedhez jobban illővel, mert érzed, hogy túltoltad tegnap a cangát.
Szerintem a tied az, meg gondolom őszerinte is. Miért te döntesz, hogy kié történelmi, és kié prózai?
a nagy proli öntudat sodika látom megint kezd kiboltosulni az agyadon
Te komolyan azt magyarázod most, hogy Márk élete "prózai" ezért az ő céljai, és az ő életműve nem ér annyit, mint a tied? És ezzel igazolod, hogy geci vagy vele?
Bocsánat. 15 éve támogató videós légkörhöz vagyok szokva. Nehéz küzdelem középén vagyok, és amikor lelkesen vetem bele magam a harcba, a kifejezett akadályozás méltán döbbent meg és háborít föl.
De ezzel együtt is lesz ma este miért bicsánstot kérnem, mert a nap végére világos lett, hogy az alapos bemutatkozás fontos lépését kihagytam.
És csak az annak ismeretében történő akadályozás lenne méltán büntetendő. Ez olyan ismeret, aminek a hiánya jóindulattal mentő körülmény.
Lol bazmeg, wannabe hegesztőzöd a haverodat? :D :D :D :D Mekkora egy geci vagy, hogy már a szakmáját is leugatod, te pöcsfaragó geci :D :D Ugye tudod, hogy a kisszerelmed olvassa a fórumot?
Bocsánat: kettőnk aktuális célja egyenértékű. Elismert streamer tevékenység.
38 évesen elismert sztrímer akarsz lenni,ami amúgy soha nem leszel.a te céljaid valóban nem prózaiak mester.
De ezzel együtt is lesz ma este miért bicsánstot kérnem
Tudod, hogy nincs bicsánst, hiába hát a bánat.
Na még egyszer.
Amikor Photoshoppolt 444 címlap komoly érv bármire, akkor a retorikai képességeimet festegető gyönyörű kihívás az egymásra halmozott sértő jelzők mellőzése.
Még egyszerűbben: Az unokatesója és a főnöke tényleg hegesztők, azok nagyon durván profi szakemberek.
Ne angolnázz büdös pedofil geci! Azt mondtad, hogy Márk élete prózai, és ezért biztosan nem "történelmi jelentősségű".
Mekkora nagyképű gonosz gecinek kell lenni ahhoz, hogy a saját életművedet "történelmi jelentősségűnek" nevezd, és arra hivatkozva formálj előjogokat mással szemben, hogy az ő életük pedig csak "prózai"?
Ők, te aljas, buta paraszt.
Si vis pacem, para bellum
Lehet, de most kiemel az előző időszakom eredményéért folytatott harc.
ezer gyurcsány, mint orbán.-órsós!!!!!!!!!!!
Elárulom ingyen. Mindent tud rólad. Főleg ahhoz, amire kellettél. Kiismert, hamar felmérte, hogy mire ugrasz, kidolgozta a legjobb stratégiát, amiben az is benne volt, hogy rádhagyja a baromságaidat, utazgat veled, bármennyire is kínosnak érzi, adja az arcát néhány "jelenethez", csak ezzel a gyerek témával felgyorsítottad az eseményeket. Nem maxoltak még ki, de majd néznek új verebet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Szerintem az, hogy hajlandó volt levarrni Péntek László anyukáját (ilyen fogatlan, kormos cigánynémbert képzelj el), az valahol tekinthető hősiesnek. És hát Rocskai Vera néni se volt sokkal szebb, de Endre kosztért-kvártélyért bevállalta!
Az a photosoppolt 444 címlap egészen biztosan komolyabb érv, mint 1200 darab, 0 nézettségű, érdektelen, nézhetetlen videó.
Már rég megmondta, hogy egy éktelen baromság, egy álomvilág az egész.
te bazmeg tényleg valami kibaszott alternatív univerzumban élsz bazmeg,és mindezt drogok nélkül hozod össze,ez ebben a félelmetes.
Elsőévesek jegyzeteljék, hogy az alany most attól reméli a békülést Márkkal, hogy egy streamben kifejti a saját életművének "történelmi" jelentősségét. Egészen komolyan azt gondolja, hogy Márk ennek hatására belátja majd a saját jelentéktelenségét, és a továbbiakban áhítattal fog fürdeni a fényében.
Jajj, újabb hazugságok 2006-ról meg arról, hogy miért nincs diplomád? Most devizakárosult leszel, vagy anyádék lesznek a hibásak? Vagy a bíróságnak beadott hazugságokat fogod elismételni, hogy neked azért nem sikerült a diploma, mert a 2006-os rabosításod lelki törést okozott benned? Nem unod még pár havonta felmondani ugyanazokat a hazug panelokat?
Nem igaz, meg kell, hogy védjem sodikát. Ő csak annyit fog csinálni, hogy kifejti a saját felsőbbrendűségét. Márknak magának kellene rájönnie, hogy az ő alsóbbrendű céljai nem érhetnek fel a két órás, érthetetlen hanggal felvett Minda perek magasságába.
Joggal és szilárd erkölcsi alapon vagyok erőszakos és akaratos
Púp, te nem vagy erőszakos, se akaratos, sose voltál az, sose leszel az.
Erőszakosság:
- Amikor a feleakkora, gyakorlatilag hobbit-méretű Zsery élőben porrá alázott, te csak feszengve, kínos röhögést magadra erőltetve hetyetyéztél.
- Amikor Fórizs Eszti lepofozott, szintén.
- Amikor Sherlock Porks betalált, szintén.
- Amikor orrba vertek Berlinben, szintén.
- Amikor az ogre kopogás nélkül benyitott, szintén.
- Amikor Andi pattintott, sírógörcsöt kaptál.
Ennyit az erőszakosságról.
Akaratosság:
- Nem sikerült befejezned 10 év alatt sem egy egyetemet.
- Nem sikerült még soha tartanod magad a "Soha nem többé nem írok ide"-hez.
- Valójában soha semmi nem sikerült még neked az életben, amihez kitartás és akarat szükséges.
Neked legfeljebb a magadról alkotott fals önképed az, hogy te erőszakos és akaratos vagy, egy igazi, határozott alfahím, vadászbika, ugye.
Ez az oka, hogy ennyire vonz a jobboldali szubkultúra, a tekintélyelvűség, a budaházy, tyirityán, stb. féle erőszakos(nak tűnő), akaratos(nak tűnő), határozott(nak tűnő) emberek.
És valószínűleg ez az oka a kvázi-pedofil hajlamaidnak is, mert egy erőtlen, akaratlan gyerekkel szemben még te is érezhetsz erőt, akaratot, magabiztosságot, hatalmat.
De a valóság az, hogy egy töketlen, gyáva kapcarongy vagy, lábtörlő, örökös lúzer balek, akibe mindenki, mindig beletörli a lábát, ez a múltad, a jelened, és a jövőd is.
A háztetőre tippelek. Az újpalotai felüljáró magassága lópina egy ekkora sportembernek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ááááá, ottt az ablak, pont jó lesz!!!!!!!!!!!!!!előtte vonyítás!!!!!!!!!!
13. kéjes arccal bannol teljesen random usereket a chatből, sokszor olyanokat, akik épp előtte donátoltak neki, mert egyrészt nem figyel, másrészt pedig minden kérdést trollkodásnak vesz. Közben biggyeszti a picsaszáját.
De miért TE döntöd el, hogy mi nagy cél és mi nem? Miért pont a te célod a nagy, és miért nem Márké?
Ki támogatott téged valaha is? Sorold te geci
úgy értetted,hogy ilyen fineszes kreativitással is régen találkoztál,mint ami a mesterúrtól áramlik az arcodba.köszönd meg te hálátlan troll!
bármit kinézek belőle, azt is hogy szöget vagy kampót ver a plafonba például.
Azért remélem csomót tud kötni egy kötélre és azt átdobni egy gerendán
Mindent széthajigál ez a fasz, mint akinek nem volt gyerekszobája, így sose tanulta meg az önálló rendrakást és rendbentartást, ezért kellett neki felrakni a plafonra a sörnyitót.
A söröskupakokat is csak bebassza a sarokba vagy a ruhák közé, aztán másnaposan keresgéli mielőtt rátöltene.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Gondolom úgy kezdi, hogy meggyaláz valami játékot, aztán eldurran az agya valamin/felhívják arckönyvön, aztán beakad és 2 óráig gügyög majd 2006-ról.
bizony,ma a nemzet krónikása fog arról mesélni,hogy Árpád vezérünk a kanyarban sincs az ő jelentőségéhez mérten.
ja amúgy snecigeci,tolhatnál vizuális aláfestést is a hősiességedről,pl. mikor zserivel akasztottad össze a bajszodat!
www.youtube.com/watch?v=Pw0wAAVUJgk
Az egyik streamben konkrétan megdobta a TV-t a söröskupakkal, mert az mennyire vicces. Kritikán aluli módon be volt baszva természetesen. Most már egy ideje simán vodkázik is a söröcske mellé.
Ez annyira realis es parades, hogy felesleges megnezni a mai streamet, hogy lesz pipa.
Targo Nagyúr kíváncsi, hogy milyen árfolyam mellett szeretnéd a hitelt törleszteni: jelenleg 340 az euró, megvárod a 350-et vagy kivársz 400-ig? :D
Remélem!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Értem.
Ehhez van egy könyv a polcomon.
Erről is mesélni fogok ma este.
(Nem a verésről. A storytelling-ről.)
De te nem olvasol csak 444-et és indexet.
előtte ma meg kell magyarázni.
Csinálj egy magyarázó sztrímet a magyarázás magyarázásáról. Egyébként mennyi adósságod van már?
mint a pénzügyeid
Igen. A magyarázat első órája arról fog szólni, hogy miért van szükség magyarázatra.
Mert mit gondolsz, ez melyik nézőt érdekli? Mit gondolsz, egyáltalán ki néz az ittenieken kívül? És azok is zömmel mirroron Hahó!
Szerző:
sodika
Feb 12, 2020 18:18:34
Válasz
(-3)
Az a lábas hasonlat csak a felháborodásom érzékeltetése volt, hogyha én rengeteget áldozok a mindannyiunknál nagyobb célokra, akkor mennyire felháborító, ha valaki ezt még direkt akadályozza is azon ürüggyel, hogy idegesíti őt pár troll.
Feb 12, 2020 18:18:34
Sodipatkány
(
x1)
Feb 12, 2020 18:18:40
x1)
A magna cum laude a BME-n végzett villamosmérnök édesapám szokta gyakorta mondogatni, hogy a sodi félék azért vannak, hogy röhögjenek rajtuk. Az ilyen emberek pedig, mint mi, eközben a háttérben röhögnek rajta a trollfórumon, teát szürcsölgetve. :D
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
sodika
Feb 12, 2020 18:19:17
Bárki nyilván csak azért haragos, mert nem ismeri a történelmi jelentősségű munkásságomat.
Na látod. Érted te.
Feb 12, 2020 18:19:17
sodika
Feb 12, 2020 18:20:26
Bayer Zsolti is visszadobta a cikket?
Feb 12, 2020 18:20:26
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 18:20:30
x13)
Az a lábas hasonlat csak a felháborodásom érzékeltetése volt, hogyha én rengeteget áldozok a mindannyiunknál nagyobb célokra, akkor mennyire felháborító, ha valaki ezt még direkt akadályozza is azon ürüggyel, hogy idegesíti őt pár troll.
Agyvérzés előtti pillanatokban csak a nagy költők gondolkodnak hasonlatokban. Az mélyről jött.
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 18:21:11
nem fog szarul esni,hogy az idolod pofánröhög a faszságoddal?
Feb 12, 2020 18:21:11
-
Feb 12, 2020 18:22:55
Na látod. Érted te.
Nem lehet, hogy te csak azért haragszol, mert nem ismered Márk történelmi jelentősségű munkásságát?
Feb 12, 2020 18:22:55
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 18:27:46
x13)
Pá napja lepunciztad, most meg ezzel a "lábas hasonlattal" lekutyáztad. Ha a szakítás után övé marad a stúdió, hívhatod szukaólnak.
sodika
Feb 12, 2020 18:28:11
Az ő élete prózai.
Ehhez mért kihívásokkal.
Feb 12, 2020 18:28:11
M.Ország rémálma
Feb 12, 2020 18:28:23
Hát nem érted bazdmeg, hogy a trolljaidat magadnak köszönheted, és nyilván senki nem akar egy olyan alakkal mozogni, akit ennyien és ilyen szinten utálnak, mint téged. Mi nem világos ezen? Kibaszott autiködgenerátor. Engem mindig rohadtul irritál, amikor valaki ilyen szinten becsapja magát, mint te, mert kurva gyenge hozzá, hogy szembesüljön a valósággal.
Egy geci vagy, Sneci, egy nagyképű, rosszindulatú, nő/ember/öngyűlölő beteg alak, amit 20 éve reklámozol hatalmas pofával. Ezért vannak trolljaid, ezért nem akar veled senki komolyabb dologba fogni.
Ciki, kínos, cringe ember vagy, érted?? A faszom sem égetné magát a heherésző kellemetlen jelenléteddel, az más kérdés, hogy valakiknek ez megér néhány milkát, de őket szélhámosoknak hívja a köznyelv.
Törődj bele a lelki magányba...
Feb 12, 2020 18:28:23
dőlésszög
Feb 12, 2020 18:31:35
A lófaszt volt hasonlat. Kontrollálhatatlan auticunamidban feltárult a való éned, ma meg már masnizol, hogy kihetyetyézd az imagedhez jobban illővel, mert érzed, hogy túltoltad tegnap a cangát.
Feb 12, 2020 18:31:35
-
Feb 12, 2020 18:31:46
Az ő élete prózai.
Ehhez mért kihívásokkal.
Ehhez mért kihívásokkal.
Szerintem a tied az, meg gondolom őszerinte is. Miért te döntesz, hogy kié történelmi, és kié prózai?
Feb 12, 2020 18:31:46
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 18:32:10
Az ő élete prózai.
Ehhez mért kihívásokkal.
Ehhez mért kihívásokkal.
a nagy proli öntudat sodika látom megint kezd kiboltosulni az agyadon
Feb 12, 2020 18:32:10
-
Feb 12, 2020 18:33:14
Az ő élete prózai.
Ehhez mért kihívásokkal.
Ehhez mért kihívásokkal.
Te komolyan azt magyarázod most, hogy Márk élete "prózai" ezért az ő céljai, és az ő életműve nem ér annyit, mint a tied? És ezzel igazolod, hogy geci vagy vele?
Feb 12, 2020 18:33:14
sodika
Feb 12, 2020 18:34:53
Pá napja lepunciztad, most meg ezzel a "lábas hasonlattal" lekutyáztad. Ha a szakítás után övé marad a stúdió, hívhatod szukaólnak.
Bocsánat. 15 éve támogató videós légkörhöz vagyok szokva. Nehéz küzdelem középén vagyok, és amikor lelkesen vetem bele magam a harcba, a kifejezett akadályozás méltán döbbent meg és háborít föl.
De ezzel együtt is lesz ma este miért bicsánstot kérnem, mert a nap végére világos lett, hogy az alapos bemutatkozás fontos lépését kihagytam.
És csak az annak ismeretében történő akadályozás lenne méltán büntetendő. Ez olyan ismeret, aminek a hiánya jóindulattal mentő körülmény.
Feb 12, 2020 18:34:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 18:35:29
x37)
Egyébként a tények azt mutatják, hogy a 444 és Szily mellett az összes többi szerkesztőség is magasról szarik a fejemre, akiknek elküldtem a szöveget.
Ennyire feleslegesen idegesítitek tök indokolatlanul a Márkot azzal, hogy ebből pedofilozós címlap lesz, mert a Szily gonosz. :)
Ennyit tudtok.
Egy médiaviszonyokban teljesen járatlan miskolci wannabe hegesztő agyát fel tudjátok baszni.
Ennyire feleslegesen idegesítitek tök indokolatlanul a Márkot azzal, hogy ebből pedofilozós címlap lesz, mert a Szily gonosz. :)
Ennyit tudtok.
Egy médiaviszonyokban teljesen járatlan miskolci wannabe hegesztő agyát fel tudjátok baszni.
Lol bazmeg, wannabe hegesztőzöd a haverodat? :D :D :D :D Mekkora egy geci vagy, hogy már a szakmáját is leugatod, te pöcsfaragó geci :D :D Ugye tudod, hogy a kisszerelmed olvassa a fórumot?
sodika
Feb 12, 2020 18:36:17
Feb 12, 2020 18:36:17
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 18:39:11
38 évesen elismert sztrímer akarsz lenni,ami amúgy soha nem leszel.a te céljaid valóban nem prózaiak mester.
Feb 12, 2020 18:39:11
Érdeklődő
(
x6)
Feb 12, 2020 18:39:31
x6)
De ezzel együtt is lesz ma este miért bicsánstot kérnem
Tudod, hogy nincs bicsánst, hiába hát a bánat.
again mine the refund
(
x6)
Feb 12, 2020 18:39:50
x6)
na, lesz péküjjünkki sztrím márk szerelmednek címezve? :D:DDDDDDDDDD
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 12, 2020 18:39:52
x3)
sodi te tortenelmileg 0 vagy. malacnak legalabb van sajat wikipedia cikkje. neked meg az sincs. senki se tudja ki vagy. a kuruc infon a kommentelok mind lehulyeznek, idiotaznak. az y,z generacio pedig gunyt uz beloled, kirohog es mirror sztrimen alaz. viszont eleg fontos szerepet toltesz be a magyar trash tortenelemben. azt meg kell hagyni.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Sodi Jackson
Feb 12, 2020 18:40:12
Ez a barom tényleg valami hősnek tartja magát? Semmi hősies nincs ebben a kicsinyes, önző, torz ivadékban és soha nem is volt.
Feb 12, 2020 18:40:12
sodika
Feb 12, 2020 18:40:50
Na még egyszer.
Amikor Photoshoppolt 444 címlap komoly érv bármire, akkor a retorikai képességeimet festegető gyönyörű kihívás az egymásra halmozott sértő jelzők mellőzése.
Még egyszerűbben: Az unokatesója és a főnöke tényleg hegesztők, azok nagyon durván profi szakemberek.
Feb 12, 2020 18:40:50
-
Feb 12, 2020 18:41:24
Ne angolnázz büdös pedofil geci! Azt mondtad, hogy Márk élete prózai, és ezért biztosan nem "történelmi jelentősségű".
Mekkora nagyképű gonosz gecinek kell lenni ahhoz, hogy a saját életművedet "történelmi jelentősségűnek" nevezd, és arra hivatkozva formálj előjogokat mással szemben, hogy az ő életük pedig csak "prózai"?
Feb 12, 2020 18:41:24
Frei Tamás
(
x1)
Feb 12, 2020 18:41:44
x1)
Na még egyszer.
Ők, te aljas, buta paraszt.
Kutyafotós
Feb 12, 2020 18:41:59
Elismert streamer tevékenység...hívjon már valaki ehhez a debilhez mentőt!!!
Feb 12, 2020 18:41:59
sodika
Feb 12, 2020 18:42:14
Feb 12, 2020 18:42:14
broni
Feb 12, 2020 18:42:25
ezer gyurcsány, mint orbán.-órsós!!!!!!!!!!!
Feb 12, 2020 18:42:25
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 18:42:27
x13)
Elárulom ingyen. Mindent tud rólad. Főleg ahhoz, amire kellettél. Kiismert, hamar felmérte, hogy mire ugrasz, kidolgozta a legjobb stratégiát, amiben az is benne volt, hogy rádhagyja a baromságaidat, utazgat veled, bármennyire is kínosnak érzi, adja az arcát néhány "jelenethez", csak ezzel a gyerek témával felgyorsítottad az eseményeket. Nem maxoltak még ki, de majd néznek új verebet.
Érdeklődő
(
x6)
Feb 12, 2020 18:42:29
x6)
Ez a barom tényleg valami hősnek tartja magát? Semmi hősies nincs ebben a kicsinyes, önző, torz ivadékban és soha nem is volt.
Szerintem az, hogy hajlandó volt levarrni Péntek László anyukáját (ilyen fogatlan, kormos cigánynémbert képzelj el), az valahol tekinthető hősiesnek. És hát Rocskai Vera néni se volt sokkal szebb, de Endre kosztért-kvártélyért bevállalta!
-
Feb 12, 2020 18:42:40
Na még egyszer.
Az a photosoppolt 444 címlap egészen biztosan komolyabb érv, mint 1200 darab, 0 nézettségű, érdektelen, nézhetetlen videó.
Feb 12, 2020 18:42:40
Faszerdészeti KutatóKözpo
Feb 12, 2020 18:42:42
Akkor ugye lesz ma sztrím?
Feb 12, 2020 18:42:42
-
Feb 12, 2020 18:43:29
Már rég megmondta, hogy egy éktelen baromság, egy álomvilág az egész.
Feb 12, 2020 18:43:29
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 18:45:28
te bazmeg tényleg valami kibaszott alternatív univerzumban élsz bazmeg,és mindezt drogok nélkül hozod össze,ez ebben a félelmetes.
Feb 12, 2020 18:45:28
-
Feb 12, 2020 18:48:08
Elsőévesek jegyzeteljék, hogy az alany most attól reméli a békülést Márkkal, hogy egy streamben kifejti a saját életművének "történelmi" jelentősségét. Egészen komolyan azt gondolja, hogy Márk ennek hatására belátja majd a saját jelentéktelenségét, és a továbbiakban áhítattal fog fürdeni a fényében.
Feb 12, 2020 18:48:08
broni
Feb 12, 2020 18:48:38
máma tajgi ugrás lesz, live!!!!!!!!!!!!vigyázatt odalent az uccán, hahó!!!!!!
Feb 12, 2020 18:48:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 18:51:22
x37)
Vágom már mi a gond.
Sokan nem ismernek engem.
A mai stream-ben bemutatkozok.
És akkor mindenki megérti, hogy nem vagyok se önző, se nagyképű.
Sőt. A szerénységet szeretem magamban a legjobban. :)))))
Sokan nem ismernek engem.
A mai stream-ben bemutatkozok.
És akkor mindenki megérti, hogy nem vagyok se önző, se nagyképű.
Sőt. A szerénységet szeretem magamban a legjobban. :)))))
Jajj, újabb hazugságok 2006-ról meg arról, hogy miért nincs diplomád? Most devizakárosult leszel, vagy anyádék lesznek a hibásak? Vagy a bíróságnak beadott hazugságokat fogod elismételni, hogy neked azért nem sikerült a diploma, mert a 2006-os rabosításod lelki törést okozott benned? Nem unod még pár havonta felmondani ugyanazokat a hazug panelokat?
Érdeklődő
(
x6)
Feb 12, 2020 18:51:31
x6)
Tényleg Endre, miért nem a hozzád hasonló barátaiddal csinálsz streamer karriert? Tajgival, Lackóval, RGL-lel, a metélt hüllővel? Ők már nem elég jók neked? Lenézed őket, mert a gyerekszobában laknak, ellentétben veled, a jól menő, sikeres programozóval?
-
Feb 12, 2020 18:51:36
Nem igaz, meg kell, hogy védjem sodikát. Ő csak annyit fog csinálni, hogy kifejti a saját felsőbbrendűségét. Márknak magának kellene rájönnie, hogy az ő alsóbbrendű céljai nem érhetnek fel a két órás, érthetetlen hanggal felvett Minda perek magasságába.
Feb 12, 2020 18:51:36
Dzsibuti térdeltetős
Feb 12, 2020 18:51:39
Joggal és szilárd erkölcsi alapon vagyok erőszakos és akaratos
Púp, te nem vagy erőszakos, se akaratos, sose voltál az, sose leszel az.
Erőszakosság:
- Amikor a feleakkora, gyakorlatilag hobbit-méretű Zsery élőben porrá alázott, te csak feszengve, kínos röhögést magadra erőltetve hetyetyéztél.
- Amikor Fórizs Eszti lepofozott, szintén.
- Amikor Sherlock Porks betalált, szintén.
- Amikor orrba vertek Berlinben, szintén.
- Amikor az ogre kopogás nélkül benyitott, szintén.
- Amikor Andi pattintott, sírógörcsöt kaptál.
Ennyit az erőszakosságról.
Akaratosság:
- Nem sikerült befejezned 10 év alatt sem egy egyetemet.
- Nem sikerült még soha tartanod magad a "Soha nem többé nem írok ide"-hez.
- Valójában soha semmi nem sikerült még neked az életben, amihez kitartás és akarat szükséges.
Neked legfeljebb a magadról alkotott fals önképed az, hogy te erőszakos és akaratos vagy, egy igazi, határozott alfahím, vadászbika, ugye.
Ez az oka, hogy ennyire vonz a jobboldali szubkultúra, a tekintélyelvűség, a budaházy, tyirityán, stb. féle erőszakos(nak tűnő), akaratos(nak tűnő), határozott(nak tűnő) emberek.
És valószínűleg ez az oka a kvázi-pedofil hajlamaidnak is, mert egy erőtlen, akaratlan gyerekkel szemben még te is érezhetsz erőt, akaratot, magabiztosságot, hatalmat.
De a valóság az, hogy egy töketlen, gyáva kapcarongy vagy, lábtörlő, örökös lúzer balek, akibe mindenki, mindig beletörli a lábát, ez a múltad, a jelened, és a jövőd is.
Feb 12, 2020 18:51:39
Faszerdészeti KutatóKözpo
Feb 12, 2020 18:51:45
Nincs fülesem, nem tudom követni, ugye lesz összefoglaló?
Feb 12, 2020 18:51:45
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 18:51:51
x13)
máma tajgi ugrás lesz, live!!!!!!!!!!!!vigyázatt odalent az uccán, hahó!!!!!!
A háztetőre tippelek. Az újpalotai felüljáró magassága lópina egy ekkora sportembernek.
sodika
Feb 12, 2020 18:52:40
Nem beszéltem senki saját jelentéktelenségéről, ez hazugság. Mindkettőnk felett álló nagy célokról beszéltem. Nagy ideák vannak itt, bakker.
Feb 12, 2020 18:52:40
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 18:52:58
x9)
Akkor sodi-tanár úr most történelemórát fog tartani a trolloknak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 18:53:45
x37)
De ha tényleg erről fog szólni a ma esti veknistream, arra befizetek, és nézni fogom. Nincs jobb kontent, mint mikor Endre folyamatos hazugságokba és önellentmondásokba keveredik a saját múltja kapcsán, a chatfalon pedig egyből megy a tényfeltárás, hogy hogy is volt valójában :D Te olyan hülye vagy a történelemhez, Recskás, hogy a sajátodat sem tudod tényszerűen felmondani.
Kutyafotós
Feb 12, 2020 18:55:08
Mindkettőnk felett álló nagy célok..hol van egy pszichiáter?
Feb 12, 2020 18:55:08
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 18:56:39
elmondom mi várható ma a sztrímben:
0.technikai bénázás (10-30perc)
1. hetyetye
2. elkezdi a senkit nem érdeklő parádésan felépített mondanivalóját
3. 20másodperccel később,a magának tett fogadalom ellenére felveszi a random facebook hívást
4. ezen felbassza magát
5. kimegy az első sörikéért
6. hetyetye
7. elkezd full elvont precedenseket ráhúzni az ő torz valóságára
8. elküld mindenkit a kurva anyjába
9. legurul a sokadik sör eközben
10. full részegen megsértődik mindenkire,hogy romba lett döntve a parádésan felépített mondanivalója
11. nem érdekel a mirror sztrím
12. fassssssz vaaaaaaaaaaaaaty
1. hetyetye
3. 20másodperccel később,a magának tett fogadalom ellenére felveszi a random facebook hívást
4. ezen felbassza magát
6. hetyetye
10. full részegen megsértődik mindenkire,hogy romba lett döntve a parádésan felépített mondanivalója
Feb 12, 2020 18:56:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 18:59:37
x37)
Ez nárcisztikus személyiségzavar, tankönyvi eset. Mindenki más NPC, csak ő a sokra hivatott egyéniség. Felületes báj (élősködéshez kell), kicsapongó szexuális élet, perverziók, devianciák, törvények be nem tartása, stb. Gyakorlatilag a DSM-V által felsorolt 12 tünetből 11 megvan neki, a 12. (az, hogy volt börtönben) csak a szerencsén múlik, hogy nincs. A nárcizmus pedig a pszichopátia előszobája, azaz a fogyaték tényleg komolyan gondolja, hogy ő bántana másokat, csak hát ugye mélyen E-kategóriás hikomat testbe van zárva. Láthattuk, hogy milyen könnyen elszakad nála a cérna. Csapkod, hörög, süsüzik, dobálózik, terhes nőkkel ordibál, stb.
xray
(
x21)
Feb 12, 2020 19:00:04
x21)
Feb 12, 2020 19:00:04
Nem beszéltem senki saját jelentéktelenségéről, ez hazugság. Mindkettőnk felett álló nagy célokról beszéltem. Nagy ideák vannak itt, bakker.
olvasd már vissza magadat, nyomorék! Feb 12, 2020 19:00:04
broni
Feb 12, 2020 19:01:13
ááááá, ottt az ablak, pont jó lesz!!!!!!!!!!!!!!előtte vonyítás!!!!!!!!!!
Feb 12, 2020 19:01:13
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 19:01:28
x37)
1. hetyetye
4. ezen felbassza magát
6. hetyetye
1. hetyetye
4. ezen felbassza magát
6. hetyetye
13. kéjes arccal bannol teljesen random usereket a chatből, sokszor olyanokat, akik épp előtte donátoltak neki, mert egyrészt nem figyel, másrészt pedig minden kérdést trollkodásnak vesz. Közben biggyeszti a picsaszáját.
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 19:01:56
x13)
Márk azt írta a mirroron, hogy valójában az öregekre buksz. Ez csak haveri elterelés, vagy neki tényleg kiöntötted a szívedet?
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 19:02:36
x9)
Gyagyás, anyádnak mi a véleménye ex-MSZMP tagként a történelmi jelentőségű MSZP-buktató tevékenységedről?
Baromarc
Feb 12, 2020 19:08:09
Sodi a legjobb befektése az lenne a twich karriered, hogy a mirror kezelőjének fizetnél 800fügyit, hogy kezelne a közvetítésed!
Feb 12, 2020 19:08:09
-
Feb 12, 2020 19:08:21
De miért TE döntöd el, hogy mi nagy cél és mi nem? Miért pont a te célod a nagy, és miért nem Márké?
Feb 12, 2020 19:08:21
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 12, 2020 19:11:28
x19)
Bocsánat. 15 éve támogató videós légkörhöz vagyok szokva
Ki támogatott téged valaha is? Sorold te geci
xray
(
x21)
Feb 12, 2020 19:15:38
x21)
Trolléga figyeljen jobban oda a gyakorlati órákon. A legendás plafonról lógó sörnyitó létezése már egy jóideje köztudott.
Arra most nem emlékszem hogy a gyagyás vagy pedig Schreck szerelte-e fel.
te kinézed gyagyásból, h egy csavart be tud tekerni? :D Arra most nem emlékszem hogy a gyagyás vagy pedig Schreck szerelte-e fel.
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 19:16:27
Jól van na, mea culpa maxima.
De ilyet se láttam még annyira szánalmas ez az alkesz.
úgy értetted,hogy ilyen fineszes kreativitással is régen találkoztál,mint ami a mesterúrtól áramlik az arcodba.köszönd meg te hálátlan troll!
Feb 12, 2020 19:16:27
again mine the refund
(
x6)
Feb 12, 2020 19:16:39
x6)
te kinézed gyagyásból, h egy csavart be tud tekerni? :D
xray
(
x21)
Feb 12, 2020 19:18:34
x21)
Feb 12, 2020 19:18:34
túlértékeled, főleg, h betonépület. Feb 12, 2020 19:18:34
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 12, 2020 19:18:41
x19)
te kinézed gyagyásból, h egy csavart be tud tekerni? :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 19:20:08
x9)
Jól van na, mea culpa maxima.
Mindent széthajigál ez a fasz, mint akinek nem volt gyerekszobája, így sose tanulta meg az önálló rendrakást és rendbentartást, ezért kellett neki felrakni a plafonra a sörnyitót.
A söröskupakokat is csak bebassza a sarokba vagy a ruhák közé, aztán másnaposan keresgéli mielőtt rátöltene.
xray
(
x21)
Feb 12, 2020 19:20:18
x21)
Feb 12, 2020 19:20:18
kizárt, azért él még mindig. Feb 12, 2020 19:20:18
Ásó
Feb 12, 2020 19:21:58
akkor ma csak 2 percben (=2 órában) lesz szó a harcról amúgy?
Feb 12, 2020 19:21:58
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 19:24:53
x13)
Ma fontos történelmi adás lesz. A zavartalan gondolatmenet érdekében ma kivételesen kilenckor kezdd el a technikai próbát.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 19:25:38
x9)
akkor ma csak 2 percben (=2 órában) lesz szó a harcról amúgy?
Gondolom úgy kezdi, hogy meggyaláz valami játékot, aztán eldurran az agya valamin/felhívják arckönyvön, aztán beakad és 2 óráig gügyög majd 2006-ról.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2020 19:27:37
x17)
Ki a faszomat érdekel már 2006 Gyagyás? 2020 van Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Feb 12, 2020 19:30:00
Molnár F. mikor hozza le a youtube patkányok tevékenységéről a tényfeltáró cikkét? Feb 12, 2020 19:30:00
xray
(
x21)
Feb 12, 2020 19:32:22
x21)
Feb 12, 2020 19:32:22
Molnár F. mikor hozza le a youtube patkányok tevékenységéről a tényfeltáró cikkét?
még ő is hülyének tartja snecit. Feb 12, 2020 19:32:22
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 19:33:34
Ma fontos történelmi adás lesz. A zavartalan gondolatmenet érdekében ma kivételesen kilenckor kezdd el a technikai próbát.
bizony,ma a nemzet krónikása fog arról mesélni,hogy Árpád vezérünk a kanyarban sincs az ő jelentőségéhez mérten.
ja amúgy snecigeci,tolhatnál vizuális aláfestést is a hősiességedről,pl. mikor zserivel akasztottad össze a bajszodat!
www.youtube.com/watch?v=Pw0wAAVUJgk
Feb 12, 2020 19:33:34
Andi
(
x13)
Feb 12, 2020 19:34:09
x13)
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 19:34:22
x9)
Molnár F. Árpád a maga módján még híres is egyes körökben. Ő azokat szolgálja ki akik szerint a Hihetetlen magazint is a CIA/KGB/Illuminátusok/Rotschildek pénzelik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 12, 2020 19:35:37
x37)
Az egyik streamben konkrétan megdobta a TV-t a söröskupakkal, mert az mennyire vicces. Kritikán aluli módon be volt baszva természetesen. Most már egy ideje simán vodkázik is a söröcske mellé.
Young twink boy
Feb 12, 2020 19:41:02
1. hetyetye
4. ezen felbassza magát
6. hetyetye
1. hetyetye
4. ezen felbassza magát
6. hetyetye
Ez annyira realis es parades, hogy felesleges megnezni a mai streamet, hogy lesz pipa.
Feb 12, 2020 19:41:02
Hahó
(
x136)
Feb 12, 2020 19:41:41
x136)
kinek akarsz te bemutatkozni? ott a sodipédia, a faszverő cikk, a pedofil botrány, ezek alapján semmi szükség további bemutatkozásra, pedósodi. tudunk rólad mindent.
meg amúgy is, mi szükség bemutatkozásra, ha játékokat akarsz streamelni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
meg amúgy is, mi szükség bemutatkozásra, ha játékokat akarsz streamelni?
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2020 19:43:17
x17)
Na mivan Sneci, anyád már látja előre a jövődet? Polctöltögető a szolnoki Tesco-ban, szokd a gondolatot mert Golda nem fogja engedni hogy otthon a macskaólban faszveregetve okoskodj az interneten. Ki kell skálázni a rezsit Hahó! Történelmi jelentőségedet mi sem mutatja jobban, mint amikor a pátyi Führerbunker villanyszámláját (40 ezer ft) kellett volna előteremtenie Recskaboynak, inkább elment csövezni az irodába, a putrit meg lekapcsolták a közművekről.
Vicces lesz amikor tologatod ott a békát a polcok között mindent leverve, Főnökúr meg napi szinten felkérdez hogy "Endre ez mi a véres-habos keci már megint!?!?"
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Vicces lesz amikor tologatod ott a békát a polcok között mindent leverve, Főnökúr meg napi szinten felkérdez hogy "Endre ez mi a véres-habos keci már megint!?!?"
Löwenbräu Oktoberfestbier
Feb 12, 2020 19:47:12
Na mivan Sneci, anyád már látja előre a jövődet? Polctöltögető a szolnoki Tesco-ban, szokd a gondolatot mert Golda nem fogja engedni hogy otthon a macskaólban faszveregetve okoskodj az interneten. Ki kell skálázni a rezsit Hahó! Történelmi jelentőségedet mi sem mutatja jobban, mint amikor a pátyi Führerbunker villanyszámláját (40 ezer ft) kellett volna előteremtenie Recskaboynak, inkább elment csövezni az irodába, a putrit meg lekapcsolták a közművekről.
Targo Nagyúr kíváncsi, hogy milyen árfolyam mellett szeretnéd a hitelt törleszteni: jelenleg 340 az euró, megvárod a 350-et vagy kivársz 400-ig? :D
Feb 12, 2020 19:47:12
Bemutatkozás
Feb 12, 2020 19:50:03
Sodi vagyok, pedo, alkoholista, kényszeres hazudozó.
Feb 12, 2020 19:50:03
berlini_vlogger
(
x1)
Feb 12, 2020 20:03:29
x1)
A mester szerintem már hangol
Facebook csop tag
(
x1)
Feb 12, 2020 20:05:18
x1)
A mester szerintem már hangol
Remélem!
shikeres
Feb 12, 2020 20:05:46
csak szólok Sodi, hogy többször is beszéltem Márkkal a streamjei alatt, és egyáltalán nem az a helyzet, amiről te beszélsz, hogy idegesíti pár troll :D Őt te magad idegesíted, hogy megpróbálod összemosni a nevét az övével, de ebből nagy verés lesz :D
Feb 12, 2020 20:05:46
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 12, 2020 20:09:49
x3)
csak nekem tunik gecifoltosnak sodi laptop billentyuzete? biztos csak bekepzelem...
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 12, 2020 20:10:15
x3)
ott eszi mellette a pizzat.
sodika
Feb 12, 2020 20:10:42
csak szólok Sodi, hogy többször is beszéltem Márkkal a streamjei alatt, és egyáltalán nem az a helyzet, amiről te beszélsz, hogy idegesíti pár troll :D Őt te magad idegesíted, hogy megpróbálod összemosni a nevét az övével, de ebből nagy verés lesz :D
Értem.
Feb 12, 2020 20:10:42
sodika
Feb 12, 2020 20:12:43
Minden tervezett.
És átgondolt.
Minden.
De mielőtt folytatom (természetesen váltizatlanul), előtte ma meg kell magyarázni.
Ezt sajnos kihagytam.
És átgondolt.
Minden.
De mielőtt folytatom (természetesen váltizatlanul), előtte ma meg kell magyarázni.
Ezt sajnos kihagytam.
Feb 12, 2020 20:12:43
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 12, 2020 20:14:00
x9)
Értem.
De te nem olvasol csak 444-et és indexet.
-
Feb 12, 2020 20:14:13
előtte ma meg kell magyarázni.
Csinálj egy magyarázó sztrímet a magyarázás magyarázásáról. Egyébként mennyi adósságod van már?
Feb 12, 2020 20:14:13
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 12, 2020 20:14:46
x3)
tisztazni kell a magyarazast.
egy sodifüggő naplója
Feb 12, 2020 20:15:07
Minden tervezett.
És átgondolt.
Minden.
Ezt sajnos kihagytam.
És átgondolt.
Minden.
Ezt sajnos kihagytam.
mint a pénzügyeid
Feb 12, 2020 20:15:07
sodika
Feb 12, 2020 20:15:25
Csinálj egy magyarázó sztrímet a magyarázás magyarázásáról.
Igen. A magyarázat első órája arról fog szólni, hogy miért van szükség magyarázatra.
Feb 12, 2020 20:15:25
tigris
Feb 12, 2020 20:18:43
kéne egy magyarázat magyarázó vlog!Feb 12, 2020 20:18:43
berlini_vlogger
(
x1)
Feb 12, 2020 20:19:20
x1)
Mert mit gondolsz, ez melyik nézőt érdekli? Mit gondolsz, egyáltalán ki néz az ittenieken kívül? És azok is zömmel mirroron Hahó!
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™