Holnap kötelező a buziszauna, már amúgy is sokat iszik.
A tegnapi nap fényes győzelem volt Endre, ne hallgass senkire. Már nincs sok hátra és büszke migráns lelked győzni fog a gonosz trollok fellett.
Endre kaptam ajándékba érted egy éves twitch primeot.
Szép munka.
Hangyafejű, Sáskaarcú... Kisboros szerintem már nézi az etimológusokat a neten, hogy bekerülhessen a trollok.xls-be
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Igen, most már 100%-ig biztos hogy nemcsak magamutogató homokos, de pedo is. Törölte magát Twitchről, így akarja eltüntetni a nyomokat!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem figyelsz!
Endre világosan elmondta, hogy februárban csak egy db szaunalátogatás volt betervezve, szigorúan a 202-vel kezdődő évszámok és a születésnap utáni spórolásra való felkészülési szakasz előtti rákészülési periódus vonatkozásában.
Én azért szintén arra számítok, hogy életbelép az "életveszély-klauzula" és Endre a külön erre az esetre félretett virtuális boritékból felszabadít 150 eurót. (Nem pénzt, ez keret, azaz az excel kiadás oldalán ez nem jelenik meg realizált költésként a 'kvázi kiadás' cellában, hiszen ez életveszély elhárítására szolgál és egyébként is mindenki dögöljön meg aki azt várja hogy Asodi ilyen helyzetben amikor már lezárt és tisztázott minden vádat amivel Haragosi úr és a trollok megtalálták, szóval egy ilyen fölényesen aratott győzelem után Asodi nehogymá ne menjen el a szaunába he!
Amúgy meg fosni fogja!
Véres cipellő stb.
egy szót nem tud németül a gyagyás
minden rendben prof, fél tízkor józanul?
délelettt sose iszok!+!!!!!!!!!!
Ilyenkor a céges gépet is átvizsgálják, szóval Herr Sörzsák örülni fog.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Nem tisztáztál semmit sem te idióta. Bár gondolom jobb magadat becsapni, így könnyebben tudsz aludni, ez is egy megoldás. Amit linkeltél tegnap nudista képeket, azokon ugyanúgy szerepeltek gyerekek. Egy biztos: hidd el kérlek, ha te ilyen képek nézegetésében leled örömöd, akkor te egy beteg ember vagy, aki segítségre szorul. Te ezt nem fogod felismerni, mert általában a beteg ember nem tudja magáról, hogy beteg. Sajnos jól elbasztad és normális adásokat már nem fogsz tudni adni soha többé, mert ez mindig visszatérő téma lesz. Sosem lesz belőled streamer, mert elcseszted.
Nem figyelsz, a sodi majd megmondja a rendőr uraknak is, hogy győztem és akkor el van felejtve az ügy.
Kenyér és víz.
azt hiszem ez elég komoly érv, hoty hazaköltözzek a tapasztalataimmal
Több mint egy év után kiengedték a börtönből azt a román állampolgárságú férfit,
ez most nem én voltam!!!!! de azért nszksz
Először felfüggesztettek egy napra.
Most szerintem be is zártak, te egy hetes felfüggesztést hazudsz.
Mi minden fasza?
Milyen autista világban jelent egy hetes (?) felfüggesztés faszaságot?
Recskás te bazdmeg felfogod mi megy körülötted?
Meg hogy te győzelmet arattál?
A saját nézőid bejelentették a tartalmad ès felfüggesztettek vagy ki is basztak, ez milyen párhuzamos retarduniverzumban minősül a te győzelmednek?
Mert ebben a világban ha te csinálsz valamit nagypofával és azt bejelentik a nézőid, akkor előbb-utóbb döntés fog születni, mégpedig a törvények meg terms and conditions alapján, amit elolvasás nélkül ixeltél be Twitchen.
Nemcsak hogy megvizsgáltak és lekapcsoltak de ahogy nézem ezek valószínű, hogy további elbírálásra küldték a prpdukciódat a szerveknek.
Egy idióta vagy..lehet a trollok leveleinek nem is volt súlya, de ha egy globális cég elkezd veled foglalkozni, mert az ő platformjukon terjeszted az őrületet és a törvényhozásra bízzák az eseted akkor ott komoly gondok vannak.
Mindeki leszarja mit makogsz lekapcsoltak, ennyi volt.
Ha majd belátod és eladó lesz a streamercuccod akkor írj ide az viszont érdekelne!
sztem lemásolták a cuccait és most valami algoritmus figyeli a gyerekekre faszát lóbáló aberrált minden lépését. nem hinném, hogy ilyen teátrálisak lennének, ronthatja a későbbi elfogások esélyét.
Szerintem meg a sodinkat kéne lecserélni, mert már olyan mint egy vodkahajtású zárlatos mosógép.
Faszom
Sodi agyában: Ingyen péénzz
Faszom
Atlantisz pedig nem süllyed el, igaz Erik a viking?
Nincs még egy ilyen figura a világban, talán csak Eric Cartman, amikor Wendy szarrá veri mindenki előtt és győzelemnek fogja fel.
Faszom
Esküszöm, tegnap nekem is ez a rész jutott eszembe! :-D
2 napig csicskultam
+1
gondolom a facebookon osztja az igét zsozé
Sodi egyik rögeszméje, hogy hozzá hasonlítja magát. Amikor Shrek lebaszta a hangoskodás miatt akkor is vele példálózott.
2 napig csicskultam
Bizony. Mert ahogy a legnagyobb elme is megmondta: Minden egy folyamat!
2 napig csicskultam
csak annyi, hogy facebookon lesz a lájv.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
NSZKSZ!!
Megnyugodtam és boldog Valentin napot minden Nyunyókának!
bréking!!!
kisruszki átállt a trollokhoz.
tiszafaszom? akkor zsír egyik énje lehet
Azért egy emásolt szövegnek nem kell egyből hinni Hahó! Ezek arra valóak, hogy sodi befosson a melócsában. Az igazi bizonyitékok mindig kép formájában érkeznek, kitakartgyerekekkel személyes adatokkal.
persze, mint a ytube bannolos levelek, azokról is milyen hiteles képek készültek. itt minden kamu, a trollok ártalmatlan hencegők.
A Zsozé viszonylag felkapott streamer, nagy rajongó bázissal. Youtube-on kezdte a streamelést, majd onnan a Twitchre "költözött" mert a Twitch fizetett neki, hogy ott nyomja a műsort, ezzel rajongókat / felhasználókat vigyen át youtuberól.
Ezt másodszorra is eljátszotta, miután elindult a Facebook Gaming a facebook stream szolgáltatása elkezdtem aggresszívan "leigazolni" híresebb streamereket jóval magasabb fizetésért mint a Twitch.
Zsozé nem is csinált belőle titkot, hogy azért ment át Facebookra mert nem tudott nemet mondani a fb ajánlatára.
Annyi a különbség ugye, hogy amíg Zsozé meg a többi streamer magyar viszonylatban kiemelkezdő fizetésért hívásra ment a Twitchhez vagy a Facebookhoz, Sodika azért mert mindenhonnan kibasszák.
Mondjuk nem sokban különbözik a "programozói karrierjétől" ott is kibasszák mindenhonnan, de nem hívják őt sehova.
gye éncshak szhék khépeket kerestem, szherintem ezzel nincs semmi baj. phékküljünk ki ticcs
Majd 2323-ban lesz az igazi felpörgés!
🕎Endigame🕎
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a német rendőrség valszeg nem olyan informatikai analfabéta, mint a magyar. Még ha le is törli, akkor is meg fogják találni.
A magyar is megtalálja, nyugi.
Csinált már képeket, a drezdai nudista strandon például szinte biztosan. Ott könnyű eldugni a kamerát, és a lakóhelyétől is messze van, nem akkora tragédia, ha mégis lebukik, és kitiltják.
Hogy a Vapali Spa-ban, és főleg a kedvenc helyén, Ludwigsfeldében csinált-e képeket, azt nem tudom. Lehet, hogy nem, mert nehéz, és nagyon ciki, ha kirúgják, de az is lehet, hogy annyira kényszeres, hogy nem tudta megállni.
Egyáltalán nem elrugaszkodott a story ... én már a tavalyi susnyásban bújkálós flokk epizódok óta mondom, hogy egy kibaszott szatír.
Imádja magát mutogatni de ugyan annyira leskelődni is szeret. Vajon miért szemüvegben jár szaunázni meg pancsizni? (úszni ugye nem tud ...)
Azt láttuk a flokkokban is, hogy egy full megpakolt hátizsákot cipel mindig magával mint a teknősbéka. Biztosan csak azért hurcolja magával az összes fütyikamerát meg powerbankokat, hogy egy erdő közepén elővegye, hogy flokkot "forgasson".
Nagy pénzben mernék fogadni, hogy kurva sok beteg dolog van azon a gémej' laptopon.
új nézőket szerez éppen.
akik nem trollok
Remélem lesz mirror, nem nézem liveot fbon hogy mindenki lássa mit nézek annyit meg nem ér h regeljek egy másikat.
csinál nekik egy tisztázós liveot, ahol lezártnak tenkinti a kérdést
Púp, az autista valósághajtításod szerinted mennyire fog működni, amikor kimennek a rendőrök?
Képes leszel vajon akkor is meggyőzni magadat, hogy minden fasza?
minden fasza pedosodi?
Mivel Endre szereti őket, ezért gyanítom tinifiúk, vagy akár kisgyerekek.
Gondolom ők is ilyen buziszaunásak, ha már Sodi velük példálózik.
mit szólsz hogy 100 milliós téged ért kárért imádkoznak a cigányok, cserébe az általad okozott veszteségért, pedosodi?
" Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert..
A történtek fényében még mindig nem gondolod úgy, hogy jobban jártál volna, ha beismered a twinkboy-os témát, és hogy buzi/biszex vagy?
-
Feb 14, 2020 08:11:19
Hiába próbálkoztok.
Ma győztem.
a trollok gyoztek le ujra es meg csak nem is volt tul megerolteto hulye kis csicska Ma győztem.
Feb 14, 2020 08:11:19
símanó
(
x3)
Feb 14, 2020 08:28:14
x3)
endre, végül lekerültél oda, ahova való vagy: a cigányok és fehércigány proletárok közösségi nyálverőjére, a facebookra
fruzs1
(
x1)
Feb 14, 2020 08:42:05
x1)
hete sodi, mi lesz a Valentin napi program? buziszauna vagy kicsavarod kisgyerekekre otthon némi sör társaságaban?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 14, 2020 08:44:00
x2)
hete sodi, mi lesz a Valentin napi program? buziszauna vagy kicsavarod kisgyerekekre otthon némi sör társaságaban?
A tegnapi nap fényes győzelem volt Endre, ne hallgass senkire. Már nincs sok hátra és büszke migráns lelked győzni fog a gonosz trollok fellett.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 14, 2020 08:58:21
x30)
Endre kaptam ajándékba érted egy éves twitch primeot.
Szép munka.
Hangyafejű, Sáskaarcú... Kisboros szerintem már nézi az etimológusokat a neten, hogy bekerülhessen a trollok.xls-be
broni
Feb 14, 2020 09:25:10
hejjj, sodi tisztázta magát????????????))))))))))
Feb 14, 2020 09:25:10
-
Feb 14, 2020 09:26:24
Én azt nem értem miért nem megy be a berlini twitch irodába tisztázni a dolgokat?
Keci nagy épületben vannak a Legoland center meg a Sony store mellett Mammon szíve egy épülettömbben!!
Endre, ha megkéred Márkot, lehet beenged a csatornájára egy estére, hogy ezt elmagyarázd.
Szerintem utalj neki WU-n így Valenti nap alkalmából tuti megenyhül!
Keci nagy épületben vannak a Legoland center meg a Sony store mellett Mammon szíve egy épülettömbben!!
Endre, ha megkéred Márkot, lehet beenged a csatornájára egy estére, hogy ezt elmagyarázd.
Szerintem utalj neki WU-n így Valenti nap alkalmából tuti megenyhül!
Feb 14, 2020 09:26:24
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2020 09:27:59
x17)
Igen, most már 100%-ig biztos hogy nemcsak magamutogató homokos, de pedo is. Törölte magát Twitchről, így akarja eltüntetni a nyomokat!
Koszos pénz
Feb 14, 2020 09:30:58
Tipikus púp. Évek óta ilyenekre veri a faszát és még mindig voyager-nek mondja a voyeur-t xD
Feb 14, 2020 09:30:58
-
Feb 14, 2020 09:39:52
Nem figyelsz!
Endre világosan elmondta, hogy februárban csak egy db szaunalátogatás volt betervezve, szigorúan a 202-vel kezdődő évszámok és a születésnap utáni spórolásra való felkészülési szakasz előtti rákészülési periódus vonatkozásában.
Én azért szintén arra számítok, hogy életbelép az "életveszély-klauzula" és Endre a külön erre az esetre félretett virtuális boritékból felszabadít 150 eurót. (Nem pénzt, ez keret, azaz az excel kiadás oldalán ez nem jelenik meg realizált költésként a 'kvázi kiadás' cellában, hiszen ez életveszély elhárítására szolgál és egyébként is mindenki dögöljön meg aki azt várja hogy Asodi ilyen helyzetben amikor már lezárt és tisztázott minden vádat amivel Haragosi úr és a trollok megtalálták, szóval egy ilyen fölényesen aratott győzelem után Asodi nehogymá ne menjen el a szaunába he!
Amúgy meg fosni fogja!
Véres cipellő stb.
Feb 14, 2020 09:39:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 14, 2020 09:46:22
x19)
Én azt nem értem miért nem megy be a berlini twitch irodába tisztázni a dolgokat?
egy szót nem tud németül a gyagyás
haragos úr
Feb 14, 2020 09:47:37
a trollok hívásai hajszolták bele ebbe a linkbe, tudta, hogy tiltani fogják, de nem maradt más menekülési út a győztes hadvezérnek. semmi másról nem fog szólni a további twitches karrierje, mint tisztázós lájv nonstop amig végleg nem tiltják. talán ad egy lökést a natyerejü nyomozásnak is hogy már a zsidó twitchnek sem gyerebe a pedo tartalom
Feb 14, 2020 09:47:37
Feb 14, 2020 09:48:33
Feb 14, 2020 09:48:33
broni
Feb 14, 2020 09:54:18
délelettt sose iszok!+!!!!!!!!!!
Feb 14, 2020 09:54:18
stréber troll
Feb 14, 2020 09:54:23
Szerintem nincs mese, ha tisztázni akarja, hogy valóban mi történik, akkor sodinak be kell mutatnia a legutóbbi egy hetes felfüggesztésről szóló twitch levelet.
Amúgy ez vajon melyik tartalomra vonatkozik?
A tegnap esti linkre?
Vagy most kaptak a fejükhöz Twitch-ék, hogy ez valós para és még csak most nézték meg a kitakarós adást és a tegnap esti adást még nem is látták?
Vagy csak a tegnap esti linket látták és most mennek időben visszafelé a reportokkal és még csak most jön a java?
Érted Endre még csak most jön a JAVA?
Meg a kamera ment a levesbe?
Érted Endre gyakorlatilag szimbolikusan a streamer karriered ment a levesbe!
Offline, trollok nélkül magad borítottad bele a kamerád a levesbe.
Felfogod a szimbolikát?
Amúgy ez vajon melyik tartalomra vonatkozik?
A tegnap esti linkre?
Vagy most kaptak a fejükhöz Twitch-ék, hogy ez valós para és még csak most nézték meg a kitakarós adást és a tegnap esti adást még nem is látták?
Vagy csak a tegnap esti linket látták és most mennek időben visszafelé a reportokkal és még csak most jön a java?
Érted Endre még csak most jön a JAVA?
Meg a kamera ment a levesbe?
Érted Endre gyakorlatilag szimbolikusan a streamer karriered ment a levesbe!
Offline, trollok nélkül magad borítottad bele a kamerád a levesbe.
Felfogod a szimbolikát?
Feb 14, 2020 09:54:23
Törölték.a.twiccset
Feb 14, 2020 10:02:36
Szia sodi! Hova lett a Twitch csatornád?
Feb 14, 2020 10:02:36
Dzsibuti térdeltetős
Feb 14, 2020 10:16:06
Látod-látod, Gyagyás Púp, megmondtam neked, hogy még a twinkboy előzménynél be kellett volna ismerned, hogy buzernyák, de legalábbis biszex vagy.
Ami egyébként is nyilvánvaló mindenkinek, jobb, ha tudod, hogy senki nem hiszi el neked, hogy full heteró vagy. Amivel egyébként nincs is semmi baj.
Igaz, hogy a szimbolikus csatát ugyan elvesztetted volna, de háborút le tudtad volna zárni egy számodra is viszonylag előnyös békével, lehet, hogy Tótawé szentelt volna egy szurkálódós cikket a coming out-odnak, talán egy hétig téma lettél volna, aztán megnyugodtak volna a kedélyek, meg te is, hogy nem kell tovább bújkálnod.
Megmaradtak volna a youtube csatornáid, a twiccsed, a márky márkkal való kapcsolatod, sose derült volna ki, hogy pedóporeszt is nézegetsz, nem kellene minden este az ideg miatt lerészegedned, emiatt nem lenne veszélyben a munkád, és még az is lehet, hogy a mirrorozás is megállt volna, élhetnéd a nyugis kis vlogolós, twiccselős életedet.
De neeem, neked muszáj volt vesztett helyzetből is tovább arcoskodni, meg arrogáns stílusban keménykedni.
Eredmény:
- kiderült, hogy pedóporeszt is nézel, még ha amúgy nem is vagy az, mert elég kretén voltál hozzá, hogy lebuktasd magadat
- minusz 8-9 darab youtube csatorna
- minusz 1 twiccs csatorna
- minden este bebaszás, ami az amúgy sem magas színvonalú munkádnak a rovására megy, emiatt gyaníthatóan ott is inog a pozíciód
Endre, én javasolnék neked egy kapitulációt, MOST.
Fészbuk tisztázó lájv, ahol beismered a bunkibankot, a masztypartyt, hogy twinkboyokra gerjedsz, hogy kukkoló hajlamaid vannak, ezért nézegetsz - gyerekeket is tartalmazó - nudioldalakat, stbstbstb, az összes beteg szarságodat, és ezzel valóban lezárhatod a témát.
Eredmény:
- a fészbukod megmarad
- 7 nap múlva visszakapod a twiccsedet
- megnyugszol, nem kell minden este bebasznod, és legalább annyira tudsz koncentrálni a melódra, amennyire tőled telik = a nullánál egy kicsivel többet képes leszel teljesíteni, így az állásod is megmarad.
Másik lehetőség, hogy "harcolsz" tovább a valóság ellen, ennek az eredménye pedig az lesz, hogy:
- fészbukod is megy a levesbe
- twiccstől is örökre elbúcsúzhatsz
- melóból is ki fognak baszni
Gondold ezt át, mert még mindig van vesztenivalód, nem is kevés.
Ami egyébként is nyilvánvaló mindenkinek, jobb, ha tudod, hogy senki nem hiszi el neked, hogy full heteró vagy. Amivel egyébként nincs is semmi baj.
Igaz, hogy a szimbolikus csatát ugyan elvesztetted volna, de háborút le tudtad volna zárni egy számodra is viszonylag előnyös békével, lehet, hogy Tótawé szentelt volna egy szurkálódós cikket a coming out-odnak, talán egy hétig téma lettél volna, aztán megnyugodtak volna a kedélyek, meg te is, hogy nem kell tovább bújkálnod.
Megmaradtak volna a youtube csatornáid, a twiccsed, a márky márkkal való kapcsolatod, sose derült volna ki, hogy pedóporeszt is nézegetsz, nem kellene minden este az ideg miatt lerészegedned, emiatt nem lenne veszélyben a munkád, és még az is lehet, hogy a mirrorozás is megállt volna, élhetnéd a nyugis kis vlogolós, twiccselős életedet.
De neeem, neked muszáj volt vesztett helyzetből is tovább arcoskodni, meg arrogáns stílusban keménykedni.
Eredmény:
- kiderült, hogy pedóporeszt is nézel, még ha amúgy nem is vagy az, mert elég kretén voltál hozzá, hogy lebuktasd magadat
- minusz 8-9 darab youtube csatorna
- minusz 1 twiccs csatorna
- minden este bebaszás, ami az amúgy sem magas színvonalú munkádnak a rovására megy, emiatt gyaníthatóan ott is inog a pozíciód
Endre, én javasolnék neked egy kapitulációt, MOST.
Fészbuk tisztázó lájv, ahol beismered a bunkibankot, a masztypartyt, hogy twinkboyokra gerjedsz, hogy kukkoló hajlamaid vannak, ezért nézegetsz - gyerekeket is tartalmazó - nudioldalakat, stbstbstb, az összes beteg szarságodat, és ezzel valóban lezárhatod a témát.
Eredmény:
- a fészbukod megmarad
- 7 nap múlva visszakapod a twiccsedet
- megnyugszol, nem kell minden este bebasznod, és legalább annyira tudsz koncentrálni a melódra, amennyire tőled telik = a nullánál egy kicsivel többet képes leszel teljesíteni, így az állásod is megmarad.
Másik lehetőség, hogy "harcolsz" tovább a valóság ellen, ennek az eredménye pedig az lesz, hogy:
- fészbukod is megy a levesbe
- twiccstől is örökre elbúcsúzhatsz
- melóból is ki fognak baszni
Gondold ezt át, mert még mindig van vesztenivalód, nem is kevés.
Feb 14, 2020 10:16:06
xray
(
x21)
Feb 14, 2020 10:27:40
x21)
győztem, mondta hitler és főbe lőtte magát. sneci, te is így győztél, csak te nem pisztolyt használtál, hanem a szamárfaszodat, ami az egész életedet irányítja.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2020 10:30:24
x37)
Endre, reagálnál a német rendőrséges kommentre? Megkeresett már a Polizei? Félsz, hogy meg fognak keresni? Most munkában vagy? Vagy már elindultál haza leradírozni a géped? Szerinted Herr Biersackot fogják értesíteni a nyomozásról? Vagy esetleg a munkahelyeden fognak érted jönni a kékek?
Facebook csop tag
(
x1)
Feb 14, 2020 10:33:14
x1)
Endre, reagálnál a német rendőrséges kommentre? Megkeresett már a Polizei? Félsz, hogy meg fognak keresni? Most munkában vagy? Vagy már elindultál haza leradírozni a géped? Szerinted Herr Biersackot fogják értesíteni a nyomozásról? Vagy esetleg a munkahelyeden fognak érted jönni a kékek?
Ilyenkor a céges gépet is átvizsgálják, szóval Herr Sörzsák örülni fog.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2020 10:41:40
x37)
Kérdés, hogy a német rendőrök hogy viszonyulnak a pedókhoz. Ha úgy, ahogy gondolom, akkor még akkor is rugózni fognak kicsit Sodika púpján, ha nem tudnak ügyet csinálni ebből. A lehető legkellemetlenebb módon fogják megkeresni: nap közben a munkahelyen, egyenruhában. Minden elektronikai eszközét le fogják foglalni, ha lehet rajta képeket tárolni, ha nem, stb. Shrek is nagyon fog örülni a házkutatásnak.
Endre, felfogod, hogy ha tényleg a rendőrséghez került ez az ügy, akkor neked reszeltek még akkor is, ha nem kerülsz bíróság elé?
Endre, felfogod, hogy ha tényleg a rendőrséghez került ez az ügy, akkor neked reszeltek még akkor is, ha nem kerülsz bíróság elé?
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 10:43:35
x136)
Pedósodi egy nyunyóka fiúnak vesz virágot valentin napon. Piszony. De amúgy a téma le van zárva. A pedósodi győzött.
broni
Feb 14, 2020 10:44:51
index.hu/belfold/2020/02/14/cegled_pedofilia_gyanusitott_apa_szabadlab/
tex polgármester úr szabad!!!!!!!!!!!!!
Feb 14, 2020 10:44:51
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 14, 2020 10:46:05
x2)
Minden fasza. Mindenki látja, minek árán tisztáztam mindent.
Nem tisztáztál semmit sem te idióta. Bár gondolom jobb magadat becsapni, így könnyebben tudsz aludni, ez is egy megoldás. Amit linkeltél tegnap nudista képeket, azokon ugyanúgy szerepeltek gyerekek. Egy biztos: hidd el kérlek, ha te ilyen képek nézegetésében leled örömöd, akkor te egy beteg ember vagy, aki segítségre szorul. Te ezt nem fogod felismerni, mert általában a beteg ember nem tudja magáról, hogy beteg. Sajnos jól elbasztad és normális adásokat már nem fogsz tudni adni soha többé, mert ez mindig visszatérő téma lesz. Sosem lesz belőled streamer, mert elcseszted.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2020 10:48:25
x37)
Hogy fogod Shreknél vagy Herr Söröszacskónál kimagyarázni, miért keresnek a rendőrök?
"Hetyetye Der Sodi ist keine pedofil csuldikunk"?
"Hetyetye Der Sodi ist keine pedofil csuldikunk"?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 14, 2020 10:50:23
x2)
Kérdés, hogy a német rendőrök hogy viszonyulnak a pedókhoz. Ha úgy, ahogy gondolom, akkor még akkor is rugózni fognak kicsit Sodika púpján, ha nem tudnak ügyet csinálni ebből. A lehető legkellemetlenebb módon fogják megkeresni: nap közben a munkahelyen, egyenruhában. Minden elektronikai eszközét le fogják foglalni, ha lehet rajta képeket tárolni, ha nem, stb. Shrek is nagyon fog örülni a házkutatásnak.
Nem figyelsz, a sodi majd megmondja a rendőr uraknak is, hogy győztem és akkor el van felejtve az ügy.
dr. gonzo
Feb 14, 2020 10:50:50
recskás, mint ütyféded azt javaslom ürítsd ki a kártyákat, vegyél hawaii ingeket és tipli a határon túlra, de azonnal
Feb 14, 2020 10:50:50
tyodika
Feb 14, 2020 10:51:51
azt hiszem ez elég komoly érv, hoty hazaköltözzek a tapasztalataimmal
Feb 14, 2020 10:51:51
tex
Feb 14, 2020 10:52:21
Több mint egy év után kiengedték a börtönből azt a román állampolgárságú férfit,
ez most nem én voltam!!!!! de azért nszksz
Feb 14, 2020 10:52:21
Autista Tényhajlító
Feb 14, 2020 10:53:57
Minden fasza. Mindenki látja, minek árán tisztáztam mindent.
Először felfüggesztettek egy napra.
Most szerintem be is zártak, te egy hetes felfüggesztést hazudsz.
Mi minden fasza?
Milyen autista világban jelent egy hetes (?) felfüggesztés faszaságot?
Recskás te bazdmeg felfogod mi megy körülötted?
Meg hogy te győzelmet arattál?
A saját nézőid bejelentették a tartalmad ès felfüggesztettek vagy ki is basztak, ez milyen párhuzamos retarduniverzumban minősül a te győzelmednek?
Mert ebben a világban ha te csinálsz valamit nagypofával és azt bejelentik a nézőid, akkor előbb-utóbb döntés fog születni, mégpedig a törvények meg terms and conditions alapján, amit elolvasás nélkül ixeltél be Twitchen.
Nemcsak hogy megvizsgáltak és lekapcsoltak de ahogy nézem ezek valószínű, hogy további elbírálásra küldték a prpdukciódat a szerveknek.
Egy idióta vagy..lehet a trollok leveleinek nem is volt súlya, de ha egy globális cég elkezd veled foglalkozni, mert az ő platformjukon terjeszted az őrületet és a törvényhozásra bízzák az eseted akkor ott komoly gondok vannak.
Mindeki leszarja mit makogsz lekapcsoltak, ennyi volt.
Ha majd belátod és eladó lesz a streamercuccod akkor írj ide az viszont érdekelne!
Feb 14, 2020 10:53:57
feljelentő feri
Feb 14, 2020 10:54:47
sztem lemásolták a cuccait és most valami algoritmus figyeli a gyerekekre faszát lóbáló aberrált minden lépését. nem hinném, hogy ilyen teátrálisak lennének, ronthatja a későbbi elfogások esélyét.
Feb 14, 2020 10:54:47
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 14, 2020 10:55:11
x2)
A legszebb az egészben, hogy a flokk halott, a twiccs döglődik, a miskolci stúdió soha sem fog elindulni. A netes flokker, streamer "karrierednek" vége Gyagyás! Csak az eladósodás maradt. Ez shiker!
Kenyér és víz.
Feb 14, 2020 11:00:06
el kellett volna már menned kasztrálásra, amikor rájöttél, hogy a kisfiúkra áll fel a faszod pedopúp, a normális emberek többsége így tenne. és senkid nincs aki támogatna a fejlemények tükrében, ezt talán megérted, még a dőrpe sem, még krokkó sem, szarmágnes lettél, lúzerszagod van, de te mindig is ilyen győztes voltál
Feb 14, 2020 11:00:06
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2020 11:01:32
x8)
valamelyik nap még a nézőidet akartad lecserélni újakra. lol
a másik ígéreted szerint be fogunk szarni, akkora durranást fogsz a magyar médiában előadni. szintén lol.
a másik ígéreted szerint be fogunk szarni, akkora durranást fogsz a magyar médiában előadni. szintén lol.
Szerintem meg a sodinkat kéne lecserélni, mert már olyan mint egy vodkahajtású zárlatos mosógép.
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2020 11:02:08
x8)
a partnerség milyen előnyökkel jár?
Sodi agyában: Ingyen péénzz
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2020 11:03:51
x8)
Hiába próbálkoztok.
Ma győztem.
Ma győztem.
Nincs még egy ilyen figura a világban, talán csak Eric Cartman, amikor Wendy szarrá veri mindenki előtt és győzelemnek fogja fel.
valentin napi bennfentes
Feb 14, 2020 11:05:57
úgy hallottam valentin napon a recskás elkiséri az ogrét kemora, majd hazafelé vesznek tampont, hogy tudjon alkoholizálni a beteg. sneci nyelvvel helyezi fel az átitatott eszközt, hogy mindketten bulizzanak. követni csak az ogre vkontaktén lehet egy exstasis csopiban
Feb 14, 2020 11:05:57
Riporter
(
x4)
Feb 14, 2020 11:06:38
x4)
Esküszöm, tegnap nekem is ez a rész jutott eszembe! :-D
D.Dezső
Feb 14, 2020 11:07:03
Valentin nap alkalmából ... :)
"Senki sem látta, hogy átvágott az erdőn, és senki sem látta, mit cipel. Egy felnőtt férfi számára nem lett volna nehéz, mégis megszenvedett vele, bizonytalanul és óvatosan haladt előre. Időről időre megállt, pihegett, és igyekezett elfojtani a zokogását. Aztán amilyen hamar csak tehette, újra nekiindult. Úgy ment a fák között, mint egy öregember, aki mindentől kínlódik, vesződik és zokog. Az egész együttvéve annyira fájdalmas volt, hogy majd összerogyott, folyton visszatekingetett, újra meg újra idegesen rántotta hátra a fejét.
Gyorsított a léptein, miközben egy kisebb facsoporthoz közeledett. Nem akarta a terhét csak úgy elhajítani a domboldalon, de itt ez a kis facsoport olyan volt, mint egy műemlék. A tisztesség és becsület utolsó szikrája vigaszt nyújtott, mégiscsak ember ő, van 800 fütyi, és igen is van Twitch stúdió. Ismét hátrapillantott. Egy teremtett lelket sem látott. Megállt, figyelte a hangokat, a szíve hevesen kalapált. Úgy érezte, az erdő hatalmas, lélegző organizmus, amely figyeli, és mély, fenyegető zúgással elítéli őt. Hogy süllyedhettél idáig, búgta az erdő, ezek után soha egyetlen ember sem lesz képes kedvesen, szívből rád mosolyogni.
Odaért a nudi strandhoz.
Leguggolt.
A nehéz terhet puha mohaágyra fektette. Felegyenesedett, és letörölte a verejtéket a homlokáról… meleg volt. Nem jó ez így sehogy sem, gondolta. Tomboltak benne az érzelmek, rémület és düh keveréke, semmi sem úgy történt, ahogy kellett volna, minden félresiklott. Hogyan eshetett meg? Elszörnyedve temette arcát a tenyerébe, amelyből ondó és sör szaga áradt. Ijedtség volt a szájában, ijedtség áramlott a vérében, és ijedtség töltötte meg a tüdejét is. A sors gonosz játékot űzött vele, lelökte a szakadékba, ő pedig zuhant lefelé az elutasítás és a megvetés felé. Fejezzétek le, mondják majd az emberek, vagy vessétek verembe, és dobjátok el a kulcsot, ilyen ember ne járkáljon az utcán! Megrogyott, úgy érezte, a térde nem bírja tovább. Indulnom kell, villant az eszébe, el kell tűnnöm innen, vissza a kisszobába, haza, becsukom az ajtót, behúzom a függönyt. Bebújok majd az ágynemű tartóba, és hallgatózom, jön-e valaki. De nem fogok felelni, gondolta aztán, magamra zárom az ajtót, mert ezt nem lehet kibírni! Fenyegetően megrázta az öklét az ég felé, Isten felé, aki ilyen erős vágyakat adott neki, és aki nem hagyta, hogy úgy csillapítsa őket, ahogyan ő szeretné."
"Senki sem látta, hogy átvágott az erdőn, és senki sem látta, mit cipel. Egy felnőtt férfi számára nem lett volna nehéz, mégis megszenvedett vele, bizonytalanul és óvatosan haladt előre. Időről időre megállt, pihegett, és igyekezett elfojtani a zokogását. Aztán amilyen hamar csak tehette, újra nekiindult. Úgy ment a fák között, mint egy öregember, aki mindentől kínlódik, vesződik és zokog. Az egész együttvéve annyira fájdalmas volt, hogy majd összerogyott, folyton visszatekingetett, újra meg újra idegesen rántotta hátra a fejét.
Gyorsított a léptein, miközben egy kisebb facsoporthoz közeledett. Nem akarta a terhét csak úgy elhajítani a domboldalon, de itt ez a kis facsoport olyan volt, mint egy műemlék. A tisztesség és becsület utolsó szikrája vigaszt nyújtott, mégiscsak ember ő, van 800 fütyi, és igen is van Twitch stúdió. Ismét hátrapillantott. Egy teremtett lelket sem látott. Megállt, figyelte a hangokat, a szíve hevesen kalapált. Úgy érezte, az erdő hatalmas, lélegző organizmus, amely figyeli, és mély, fenyegető zúgással elítéli őt. Hogy süllyedhettél idáig, búgta az erdő, ezek után soha egyetlen ember sem lesz képes kedvesen, szívből rád mosolyogni.
Odaért a nudi strandhoz.
Leguggolt.
A nehéz terhet puha mohaágyra fektette. Felegyenesedett, és letörölte a verejtéket a homlokáról… meleg volt. Nem jó ez így sehogy sem, gondolta. Tomboltak benne az érzelmek, rémület és düh keveréke, semmi sem úgy történt, ahogy kellett volna, minden félresiklott. Hogyan eshetett meg? Elszörnyedve temette arcát a tenyerébe, amelyből ondó és sör szaga áradt. Ijedtség volt a szájában, ijedtség áramlott a vérében, és ijedtség töltötte meg a tüdejét is. A sors gonosz játékot űzött vele, lelökte a szakadékba, ő pedig zuhant lefelé az elutasítás és a megvetés felé. Fejezzétek le, mondják majd az emberek, vagy vessétek verembe, és dobjátok el a kulcsot, ilyen ember ne járkáljon az utcán! Megrogyott, úgy érezte, a térde nem bírja tovább. Indulnom kell, villant az eszébe, el kell tűnnöm innen, vissza a kisszobába, haza, becsukom az ajtót, behúzom a függönyt. Bebújok majd az ágynemű tartóba, és hallgatózom, jön-e valaki. De nem fogok felelni, gondolta aztán, magamra zárom az ajtót, mert ezt nem lehet kibírni! Fenyegetően megrázta az öklét az ég felé, Isten felé, aki ilyen erős vágyakat adott neki, és aki nem hagyta, hogy úgy csillapítsa őket, ahogyan ő szeretné."
Feb 14, 2020 11:07:03
powerfap
Feb 14, 2020 11:10:24
Sorry!
Lehet hogy boomer vagyok.. Azért kb tudom ki az a Zsozé Atya (túlmozgásos influencer, de nem értem, Recsinek mi ez az autista kattanása, amit tegnap többször is leírt:
"De legalább 7 napig kipróbálom, hol dolgozik Zsozé atya. Akár még be is jöhet :)"
Segítsetek pls! Nem akarok így nekimenni a hétvégének, hogy nem tudom.. :)
Lehet hogy boomer vagyok.. Azért kb tudom ki az a Zsozé Atya (túlmozgásos influencer, de nem értem, Recsinek mi ez az autista kattanása, amit tegnap többször is leírt:
"De legalább 7 napig kipróbálom, hol dolgozik Zsozé atya. Akár még be is jöhet :)"
Feb 14, 2020 11:10:24
Facebook csop tag
(
x1)
Feb 14, 2020 11:11:58
x1)
Sorry!
+1
Feb 14, 2020 11:12:40
Sorry!
gondolom a facebookon osztja az igét zsozé
Feb 14, 2020 11:12:40
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 11:13:39
x136)
a mostani felfüggesztés nem a tegnapi chates link megosztás miatt van, szerintem. mostanra értek be a pedó reportok. emiatt a link miatt nem ment volna az ügy a jogi osztálynak és a német hatóságoknak, márpedig arról ír a levél.
mondjuk az nagyon vicces, hogy az egybeesés miatt pedósodi abban a tudatban van, hogy a link az oka.
mondjuk az nagyon vicces, hogy az egybeesés miatt pedósodi abban a tudatban van, hogy a link az oka.
Riporter
(
x4)
Feb 14, 2020 11:13:57
x4)
Sorry!
Sodi egyik rögeszméje, hogy hozzá hasonlítja magát. Amikor Shrek lebaszta a hangoskodás miatt akkor is vele példálózott.
Riporter
(
x4)
Feb 14, 2020 11:15:27
x4)
a mostani felfüggesztés nem a tegnapi chates link megosztás miatt van, szerintem. mostanra értek be a pedó reportok. emiatt a link miatt nem ment volna az ügy a jogi osztálynak és a német hatóságoknak, márpedig arról ír a levél.
Bizony. Mert ahogy a legnagyobb elme is megmondta: Minden egy folyamat!
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 11:16:31
x136)
Sorry!
-
Feb 14, 2020 11:16:54
Trash csopis berkebből jött a hír.
Van egy tag valahonnan Tiszaujváriból vagy honnan és írogat összevissza priviben hogy jelenteni kell Sodit facén, mert további bajba keveri magát a ma esti liveban.
Van egy tag valahonnan Tiszaujváriból vagy honnan és írogat összevissza priviben hogy jelenteni kell Sodit facén, mert további bajba keveri magát a ma esti liveban.
Feb 14, 2020 11:16:54
powerfap
Feb 14, 2020 11:18:01
NSZKSZ!!
Megnyugodtam és boldog Valentin napot minden Nyunyókának!
Feb 14, 2020 11:18:01
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 11:18:26
x136)
bréking!!!
kisruszki átállt a trollokhoz.
Feb 14, 2020 11:18:50
tiszafaszom? akkor zsír egyik énje lehet
Feb 14, 2020 11:18:50
Facebook csop tag
(
x1)
Feb 14, 2020 11:21:40
x1)
Azért egy emásolt szövegnek nem kell egyből hinni Hahó! Ezek arra valóak, hogy sodi befosson a melócsában. Az igazi bizonyitékok mindig kép formájában érkeznek, kitakart
Feb 14, 2020 11:23:08
biztos, hogy 2020 van? ilyen kerek számnál hogy lehet ilyen szopóágon a mindig győztes sodi?
Feb 14, 2020 11:23:08
-
Feb 14, 2020 11:23:55
Nem értem. Akkor most Sodi győzött és a trollok vereséget szendvedtek?
Faszaság van?
Nem értem.
Faszaság van?
Nem értem.
Feb 14, 2020 11:23:55
Feb 14, 2020 11:24:34
Azért egy emásolt szövegnek nem kell egyből hinni Hahó! Ezek arra valóak, hogy sodi befosson a melócsában. Az igazi bizonyitékok mindig kép formájában érkeznek, kitakart gyerekekkel személyes adatokkal.
persze, mint a ytube bannolos levelek, azokról is milyen hiteles képek készültek. itt minden kamu, a trollok ártalmatlan hencegők.
Feb 14, 2020 11:24:34
Sodichu Hadseregtábornok
Feb 14, 2020 11:26:23
Tiszaújváros is elesett.
Feb 14, 2020 11:26:23
Német Jeti
Feb 14, 2020 11:32:28
A Télapó geci lesz, a pártfogód a mostani ügyedben is? videa.hu/videok/hirek-politika/herman-peter-betor-betoro-eletmentes-kwCPHwoavUK2s3WB
Feb 14, 2020 11:32:28
D.Dezső
Feb 14, 2020 11:33:18
Sorry!
A Zsozé viszonylag felkapott streamer, nagy rajongó bázissal. Youtube-on kezdte a streamelést, majd onnan a Twitchre "költözött" mert a Twitch fizetett neki, hogy ott nyomja a műsort, ezzel rajongókat / felhasználókat vigyen át youtuberól.
Ezt másodszorra is eljátszotta, miután elindult a Facebook Gaming a facebook stream szolgáltatása elkezdtem aggresszívan "leigazolni" híresebb streamereket jóval magasabb fizetésért mint a Twitch.
Zsozé nem is csinált belőle titkot, hogy azért ment át Facebookra mert nem tudott nemet mondani a fb ajánlatára.
Annyi a különbség ugye, hogy amíg Zsozé meg a többi streamer magyar viszonylatban kiemelkezdő fizetésért hívásra ment a Twitchhez vagy a Facebookhoz, Sodika azért mert mindenhonnan kibasszák.
Mondjuk nem sokban különbözik a "programozói karrierjétől" ott is kibasszák mindenhonnan, de nem hívják őt sehova.
Feb 14, 2020 11:33:18
-
Feb 14, 2020 11:39:43
Lehet valaki csak meglovagolja a twitch törlést és kitalált egy szöveget, akárhogy is van mémnek kibaszottnagy.
Én hangosan felröhögtem.
Jelenleg a "7 napos felfüggesztés" az infó.
Akármit is hetyetyézik, ezt valami miatt kapta.
Namost a sima suspension ellen lehet fellebbezni.
Azt írja Twitch support, hogy a legkomolyabb kihágásokért azonnali felfüggesztés jár és nincs lehetőség megkérdőjelezni a döntést.
Endre többen szeretnék látni a mailt amit kaptál, mert nem hisznek neked, ugye itt mindenki tudja hogy szeretsz hazudozni.
Aztán az is lehet estére Tiszaujvári ellenzékbe basz téged és felfüggesztik a facédat is.
Na ekkor kell kérlekszépen megvásárolnod egyik médiapartnered platformidejét.
Már ha valaki oda mer engedni élőben téged beszélni.
Én hangosan felröhögtem.
Jelenleg a "7 napos felfüggesztés" az infó.
Akármit is hetyetyézik, ezt valami miatt kapta.
Namost a sima suspension ellen lehet fellebbezni.
Azt írja Twitch support, hogy a legkomolyabb kihágásokért azonnali felfüggesztés jár és nincs lehetőség megkérdőjelezni a döntést.
Endre többen szeretnék látni a mailt amit kaptál, mert nem hisznek neked, ugye itt mindenki tudja hogy szeretsz hazudozni.
Aztán az is lehet estére Tiszaujvári ellenzékbe basz téged és felfüggesztik a facédat is.
Na ekkor kell kérlekszépen megvásárolnod egyik médiapartnered platformidejét.
Már ha valaki oda mer engedni élőben téged beszélni.
Feb 14, 2020 11:39:43
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 11:42:48
x136)
pedósodi vigyázzál, mert a tiszafaszomi kutyabaszó nem egyedül hárcol ellened, vele van démoncimbi is.
-
Feb 14, 2020 11:51:25
Nagyon egyszerű a helyzet.
Ha valaki látta A Titok című filmet, akkor teljesen világos ami történik.
Én ezt ezennel ajánlom Endrének, mindenképpen nézze meg és tegye magáévá a Vonzás törvényét.
Ha valaki látta A Titok című filmet, akkor teljesen világos ami történik.
Én ezt ezennel ajánlom Endrének, mindenképpen nézze meg és tegye magáévá a Vonzás törvényét.
Feb 14, 2020 11:51:25
többen
Feb 14, 2020 12:03:55
Twitch.tv community guidelines:
"Nudity, Pornography, and Other Sexual Content
Nudity and sexually explicit content or activities, such as pornography, sexual acts or intercourse, and sexual services, are prohibited.
Content or activities that threaten or promote sexual violence or exploitation are strictly prohibited and may be reported to law enforcement. Child exploitation will be reported to authorities via the National Center for Missing & Exploited Children."
Nyomjad befelé gugli fordítóba Endre!
Nudity and sexually explicit content or activities, such as pornography, sexual acts or intercourse, and sexual services, are prohibited.
Content or activities that threaten or promote sexual violence or exploitation are strictly prohibited and may be reported to law enforcement. Child exploitation will be reported to authorities via the National Center for Missing & Exploited Children."
Feb 14, 2020 12:03:55
-
Feb 14, 2020 12:10:25
Endre nagyon csöndben vagy a győzelmed óta.
Majd ha lesz lehetőséged azért mesélj, melóba mentek be érted, vagy otthonról kisértek a kihallgatásra?
Majd ha lesz lehetőséged azért mesélj, melóba mentek be érted, vagy otthonról kisértek a kihallgatásra?
Feb 14, 2020 12:10:25
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 14, 2020 12:14:13
x2)
Twitch.tv community guidelines:
gye éncshak szhék khépeket kerestem, szherintem ezzel nincs semmi baj. phékküljünk ki ticcs
-
Feb 14, 2020 12:26:12
Malac Kinaban van!!!!!!
Bundzsidzsampingozik a vidamparkban!
Bundzsidzsampingozik a vidamparkban!
Feb 14, 2020 12:26:12
Penzmento
(
x6)
Feb 14, 2020 12:31:25
x6)
biztos, hogy 2020 van? ilyen kerek számnál hogy lehet ilyen szopóágon a mindig győztes sodi?
Majd 2323-ban lesz az igazi felpörgés!
sodi konteo
Feb 14, 2020 12:35:09
Tudom én vagyok a paranoid geci, de elmesélek egy sztorit.
Van ez a hülyegyerek, testi lelki fogyatékos, szociálisan a periférián tengődik egy ismeretlen nagyvárosban.
Munkájáról nem tudunk, anyagi helyezte önmaga által bevallottan is eladósodott kategória, normális életkörülmények nem adottak, gyakorlatilag szerződés nélkül eltűrt hülyeként él egy kisszobában, gigantikus albérletet fizet.
Évek óta pakolja ki a netre magánéletének minden oldalát-szennyesét, folyamatosan szexuális jellegű magyarázkodásokba kényszerül, saját maszturbálását feltölti a netre, más férfiakkal szeretne közösen maszturbálni, újra és újra fiúpornós és perverz linkeket villant fel a live streamben, több adásban szexuális szokásairól, swingerkalandjairól és intim méretéről beszél.
Önbevallott nudista aki a twitch platformon több éjszakán keresztül élőben értekezett kisgyermekes családok meztelen képeiről.
Ennek az arcnak nincsenek barátai, nincsenek szerettei, viszont van egy egész elfogadható videós és fotós felszerelése.
Na képzeljétek ez az arc kijárogat nudista strandokra Németországban, egész nyáron csörtet a bokrokban, utazik vidéki nudistrandokra, útközben vlogol, kamerát visz, drónt visz, egész kütyühad követi.
Kérdésem:
Szerintetek ez az ember valaha életében vajon készített-e képeket, titkosan kukkolva és a bokrok közül a fényképezve a nudistastrandok látogatóit?
Nud mappa hahó!
Ki az aki manapság az internetről nudista szexképeket tölt le és tárol a gépén?
Életszerű dolog bajszos Hans félmeztelen képét letölteni és tárolni mint mappaborító?
Endre ebbű baj lesz more!
Van ez a hülyegyerek, testi lelki fogyatékos, szociálisan a periférián tengődik egy ismeretlen nagyvárosban.
Munkájáról nem tudunk, anyagi helyezte önmaga által bevallottan is eladósodott kategória, normális életkörülmények nem adottak, gyakorlatilag szerződés nélkül eltűrt hülyeként él egy kisszobában, gigantikus albérletet fizet.
Évek óta pakolja ki a netre magánéletének minden oldalát-szennyesét, folyamatosan szexuális jellegű magyarázkodásokba kényszerül, saját maszturbálását feltölti a netre, más férfiakkal szeretne közösen maszturbálni, újra és újra fiúpornós és perverz linkeket villant fel a live streamben, több adásban szexuális szokásairól, swingerkalandjairól és intim méretéről beszél.
Önbevallott nudista aki a twitch platformon több éjszakán keresztül élőben értekezett kisgyermekes családok meztelen képeiről.
Ennek az arcnak nincsenek barátai, nincsenek szerettei, viszont van egy egész elfogadható videós és fotós felszerelése.
Na képzeljétek ez az arc kijárogat nudista strandokra Németországban, egész nyáron csörtet a bokrokban, utazik vidéki nudistrandokra, útközben vlogol, kamerát visz, drónt visz, egész kütyühad követi.
Kérdésem:
Szerintetek ez az ember valaha életében vajon készített-e képeket, titkosan kukkolva és a bokrok közül a fényképezve a nudistastrandok látogatóit?
Nud mappa hahó!
Életszerű dolog bajszos Hans félmeztelen képét letölteni és tárolni mint mappaborító?
Feb 14, 2020 12:35:09
broni
Feb 14, 2020 12:37:58
Az inkriminált oldalon meztelen gyerek szépségverseny is szerepelt. Erre valahogy sem reagálsz.
oooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhhh! Feb 14, 2020 12:37:58
Dzsibuti térdeltetős
Feb 14, 2020 12:44:39
Kérdésem:
Nud mappa hahó!
Kérdésem:
Nud mappa hahó!
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a német rendőrség valszeg nem olyan informatikai analfabéta, mint a magyar. Még ha le is törli, akkor is meg fogják találni.
Feb 14, 2020 12:44:39
Tyodika
Feb 14, 2020 12:49:55
Mehetynyek ezjek is a jevesbe! Nyekem máj úty is mintyegy! A szajvas felyemmel és petyofilságom mijatt mehetyek työvezni a ujjcsászi füjej bunkejba a Gojda Mejir kinézetyű anámhoz ! www.youtube.com/user/birosag
www.youtube.com/user/Novenyismeret
www.youtube.com/user/Novenyismeret
Feb 14, 2020 12:49:55
Facebook csop tag
(
x1)
Feb 14, 2020 12:50:17
x1)
A magyar is megtalálja, nyugi.
-
Feb 14, 2020 12:51:57
Kérdésem:
Nud mappa hahó!
Nud mappa hahó!
Csinált már képeket, a drezdai nudista strandon például szinte biztosan. Ott könnyű eldugni a kamerát, és a lakóhelyétől is messze van, nem akkora tragédia, ha mégis lebukik, és kitiltják.
Hogy a Vapali Spa-ban, és főleg a kedvenc helyén, Ludwigsfeldében csinált-e képeket, azt nem tudom. Lehet, hogy nem, mert nehéz, és nagyon ciki, ha kirúgják, de az is lehet, hogy annyira kényszeres, hogy nem tudta megállni.
Feb 14, 2020 12:51:57
D.Dezső
Feb 14, 2020 12:54:23
Egyáltalán nem elrugaszkodott a story ... én már a tavalyi susnyásban bújkálós flokk epizódok óta mondom, hogy egy kibaszott szatír.
Imádja magát mutogatni de ugyan annyira leskelődni is szeret. Vajon miért szemüvegben jár szaunázni meg pancsizni? (úszni ugye nem tud ...)
Azt láttuk a flokkokban is, hogy egy full megpakolt hátizsákot cipel mindig magával mint a teknősbéka. Biztosan csak azért hurcolja magával az összes fütyikamerát meg powerbankokat, hogy egy erdő közepén elővegye, hogy flokkot "forgasson".
Nagy pénzben mernék fogadni, hogy kurva sok beteg dolog van azon a gémej' laptopon.
Feb 14, 2020 12:54:23
Tyodika
Feb 14, 2020 12:56:50
megtyutyom matyarázni Hejj Biejsajk!
Feb 14, 2020 12:56:50
rossz hangulatú beszélget
Feb 14, 2020 13:02:33
*indul a berlini rendőrkapitányságon 3...2...1*
Feb 14, 2020 13:02:33
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 13:03:50
x136)
*indul a berlini rendőrkapitányságon 3...2...1*
új nézőket szerez éppen.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 14, 2020 13:05:48
x2)
új nézőket szerez éppen.
akik nem trollok
egyik néző
Feb 14, 2020 13:08:12
A nudista sorozatban amugy azt én is észrevettem, hogy mindig ilyen kis utakon, susnyában csörtetve mászkál, túl sok emberrel nem is találkozik.
Egészen addig eszembe sem jutott amíg két külön flokban is feltűnően ki nem emelte, hogy bent már nem lehet forgatni, most ki kell kapcsolni stb.
Sőt volt egy rész ahol valami olyasmit mond, hogy tele a net ilyen képekkel, akkor ő minek készítene ilyeneket...
A valôság mindig durvább mint amit a trollok gondolnak.
Endre van neked monetárisan bármiféle közöd bármilyen kukkoló, vagy előfizetős nudista-kukkoló fórumhoz?
Esetleg a neten vered a faszod pénzért, vagy buzibácsikkal találkozgatsz a szaunában?
Nekik is ilyen aljas gagyi kontentet tolsz mint nekünk a twitchen?
Egészen addig eszembe sem jutott amíg két külön flokban is feltűnően ki nem emelte, hogy bent már nem lehet forgatni, most ki kell kapcsolni stb.
Sőt volt egy rész ahol valami olyasmit mond, hogy tele a net ilyen képekkel, akkor ő minek készítene ilyeneket...
A valôság mindig durvább mint amit a trollok gondolnak.
Endre van neked monetárisan bármiféle közöd bármilyen kukkoló, vagy előfizetős nudista-kukkoló fórumhoz?
Esetleg a neten vered a faszod pénzért, vagy buzibácsikkal találkozgatsz a szaunában?
Nekik is ilyen aljas gagyi kontentet tolsz mint nekünk a twitchen?
Feb 14, 2020 13:08:12
-
Feb 14, 2020 13:13:10
sodi söröcskéi a lájfokban: Berliner Kind..er
véletlen?
aligha!
véletlen?
aligha!
Feb 14, 2020 13:13:10
töppedt buzigolyók
Feb 14, 2020 13:13:32
A rendôrségi felhelentés fényében én kimondottan várom a ma esti magyarázós lájvot. De facebookon nem fogom nézni, az biztos. Ócska szar platform, és csak ezért nem fogok regelni egy kamu accountot, a sajátomról meg nem merem.
Feb 14, 2020 13:13:32
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 14, 2020 13:15:06
x2)
A rendôrségi felhelentés fényében én kimondottan várom a ma esti magyarázós lájvot. De facebookon nem fogom nézni, az biztos. Ócska szar platform, és csak ezért nem fogok regelni egy kamu accountot, a sajátomról meg nem merem.
Remélem lesz mirror, nem nézem liveot fbon hogy mindenki lássa mit nézek annyit meg nem ér h regeljek egy másikat.
Kisfiú
Feb 14, 2020 13:32:18
sodit tényleg kibaszták a tviccsről?
de akkor hol osztja meg velünk az értékes tartalmait a médiabirodalom?????
de akkor hol osztja meg velünk az értékes tartalmait a médiabirodalom?????
Feb 14, 2020 13:32:18
sodika
Feb 14, 2020 13:32:28
Paplovag és Nassaj is ott van.
Tehát annyira azért nem proli.
Enélkül amúgy se próbáltam volna ki.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Feb 14, 2020 13:32:28
broni
Feb 14, 2020 13:36:11
[quote=-]Az inkriminált oldalon meztelen gyerek szépségverseny is szerepelt. Erre valahogy sem reagálsz.[/quote oooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 14, 2020 13:36:11
símanó
(
x3)
Feb 14, 2020 13:36:43
x3)
Hogy fogod Shreknél vagy Herr Söröszacskónál kimagyarázni, miért keresnek a rendőrök?
csinál nekik egy tisztázós liveot, ahol lezártnak tenkinti a kérdést
Dzsibuti térdeltetős
Feb 14, 2020 13:38:04
Púp, az autista valósághajtításod szerinted mennyire fog működni, amikor kimennek a rendőrök?
Képes leszel vajon akkor is meggyőzni magadat, hogy minden fasza?
Feb 14, 2020 13:38:04
Feb 14, 2020 13:38:54
minden fasza pedosodi?
Feb 14, 2020 13:38:54
max5enutálnak
(
x47)
Feb 14, 2020 13:39:25
x47)
hát nem tudom mit mondjak. komolyan. múltkor azért beszéltem csúnyán, mert az hittem, hogy felráz a seggvakarásból és tényleg nekilátsz visszaszerezni a csatornákat. erre ma reggel látom, hogy nemhogy nem szerezted vissza a 10 csatornádat, de már a twitchről is kilőttek. nem tudom mit mondjak. nem akarok végérvényesen elkeseredni, de közel állok hozzá. nem haladunk előre, bár már a stagnálásnak is örülnék, hiszen csak a veszteséglista gyarapodott. mi lesz még? ma tiltatod magad faceről? tudod, hogy ott vannak a legszigorúbb szabályok? ha annak is annyi, akkor mihez kezdesz? kezdek lemondani erről az egészről, baszdmeg!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Paplovag és Nassaj
Feb 14, 2020 13:40:10
Ha nem tiltja le a fácse akkor mi lépünk, nem akarunk pedofilokkal egy platformon lenni. Nem minden a pénz recskaboy
Feb 14, 2020 13:40:10
Koszos pénz
Feb 14, 2020 13:42:52
Ki az a Paplovag és Nassaj?
Feb 14, 2020 13:42:52
Érdeklődő
(
x6)
Feb 14, 2020 13:44:36
x6)
Mivel Endre szereti őket, ezért gyanítom tinifiúk, vagy akár kisgyerekek.
Löwenbräu Oktoberfestbier
Feb 14, 2020 13:45:23
Gondolom ők is ilyen buziszaunásak, ha már Sodi velük példálózik.
Feb 14, 2020 13:45:23
200%nemcigánymárk
Feb 14, 2020 13:45:41
mit szólsz hogy 100 milliós téged ért kárért imádkoznak a cigányok, cserébe az általad okozott veszteségért, pedosodi?
Feb 14, 2020 13:45:41
Hahó
(
x136)
Feb 14, 2020 13:47:18
x136)
örülni kell neki, hogy fb-n is lesz lájv, hiszen ott esetleg új nézőknek is mehet a tényfeltárás. régi szexnagyik, kappanosok, jobbikosok. készítsük a pedós linkeket.
Mikrocsip
Feb 14, 2020 13:50:23
Hiába próbálkoztok.
Ma győztem.
Ma győztem.
" Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert..
Feb 14, 2020 13:50:23
Dakota közmondás
Feb 14, 2020 13:50:36
Aki kisgyerekes nudiképek miatt magyarázkodik napok óta, az pedofil.
Feb 14, 2020 13:50:36
Dzsibuti térdeltetős
Feb 14, 2020 13:51:08
A történtek fényében még mindig nem gondolod úgy, hogy jobban jártál volna, ha beismered a twinkboy-os témát, és hogy buzi/biszex vagy?
Feb 14, 2020 13:51:08
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Elviszed valahová kajálni, esete hangosan basztok sokáig, majd holnap elviszed egy romantikus hétvégére valami érdekes helyre?
Esetleg úgy döntöttél, hogy single férfiként te inkább belemész az éjszakába és felszedsz egy gyönyörű kék szemű, világító-fehér mosolyú huszonéves németcsibét?
Inkább baszol a társadalmi konvenciókra és meleg barátaiddal partyzol egy hétvégén át?
Mi a program?
Megsemmisíti a témát facebook live-ban.