A Gyagyást néne már megütni, nem is kell hozzá fél év szerintem hogy Miskolc irányából egy jól indított ütés tegye helyre a dudaorrát. Aztán ha már ott vannak kicsit meg is cipőzhetik, mondhatni jogi fonatkozásban letrollkodják Márkyék a neten történő kussoltatások értékét.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Már elnézést, honnan veszed hogy visszatérô, megszokott nehézségre gondolok?! Egy belépő szintű svájci szerkezetű órát szeretnék venni, ezért 980 euró igazán nem sok pénz, egyszer kell megvenni és utána kussolok.sőt az időt fogom csak mondani mikor kérdezed. Szerintem ez tök baráti ajánlat.
Több, mint gyanús, hogy csak a fejlécben szerepel a Seggpresztó, a historyban nem. Valszeg kirúgták. Ha még ott dolgozna, büszkén hirdetné, hogy
EsPresto AG
2018 - Present
🕎Endigame🕎
Tehát elismered, hogy a két országban is megtörtént eladósodásodért nem a rendszer a hibás, hanem te magad?
A sorozatos munkahelyi kudarcok is saját magának tudhatók be ezek szerint. Szerintem is
Befektetés, ennyit megér. Gondolj bele mennyi idegeskedést megspórolsz 30 euróból.
Vagy már a seggpresztónak is annyira kellemetlen a jelenléte, hogy megkérték hogy inkább vegye le
Munkahelyen is szóbeli szerződésed van?
Láthatnánk egy példányt mondjuk a munkaköri leírásodból?
Szerintem a magyar IP-ket blokkolják ott is.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
4 év alatt hogy a picsámba nem tanultál meg németül Németországban?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Nem érted. Még volt beszélve, úgy lesz. Én pont arra áldozok időt és pénzt, hogy szabadon kreatívkdhassak.
Még a főbérlőt sem hagytam belepofázni, mikor és hogyan srteam-eljek.
Amikor kreatív flow-ban vagyok, az egyetlen elvárásom, hogy vagy támogassanak, vagy csendben figyeljenek az emberek.
A szilaj és szabad paripa kreatív flow-ja szent.
Engem semmi nem idegesít fel, kizárólag ha valaki azt próbálja gúzsba kötni.
Pláne ha egyenesen támogatást ígért.
4 éve?? komoly projektek?? Hol? bazdmeg? milyen komoly projekted volt neked a faszverésen kívül? Fejlesztettél repülésirányítást a Lufinak? vagy telekom alkalmazást a DT-nek? Esetlek a siemensnek villamost? BMW? Audi? Meliyk komoly cégnél szereztél tapasztalatot hadd halljam? Fellengzős vagy sodi...
Programozó vagyok, bakker, nem társalkodó kisasszony.
Hatalmas egy szerencsétlenség vagy. Neked meg kell vásárolni ennyi pénzért azt, hogy a "barátaid" kussoljanak? 8 millió forintért mérik ki neked a hallgatást? Nekem ezt ingyen is megteszik, ha szólok érte, hogy nem kérek belepofázást.
Egyébként meg minek keménykedsz? Mindannyian végignéztük, ahogy a borsodi spanjaid csicskítanak, te meg csak heherészel, meg kínosan motyogsz. Az embernek szekunderszégyenem támadt tőle.
Szóval inkább te kussolj, jobban jársz. Masnizgasd csak az önéletrajzod, gyakorolj az interjúkra, mert egyre nehezebb dolgod lesz, lassan megelőz a híred.
Faszt vagy te programozó. Idomított majom, aki unit teszteket futtat kilószámra és meg tudja különböztetni a piros FAILED feliratot a zöld PASSED-től.
Te nem érted, te nyomorult. Kit érdekel, hogy mi volt megbeszélve? Szó elszáll, írás megmarad, hallottad már? Hiába volt megbeszélve, mivel nincs szerződés, így nem kötelező úgy lennie. ÉRTED?
ezt nem vitatom, de ezekhez nem tettél hozzá lényegi tartalmat. Nem a Te kódod miatt bonyolítja le a milliós forgalmat. Igaz-e. Az hogy névileg a projekten "dolgozol" nem jelenti azt, hogy miattad működik.
Amúgy várjuk a példákat. Ha már 4 éves a sztory lehet róla beszélni nem köt a titoktartás, hacsak nincs szóbeli szerződés..
Tegnap azért megijesztett, amit VR Pisti mondott.
1) partnerek
2) partnerségnél vannak
3) be van kapcsolva a Contentid (!!!)
És e három mellett is képes voltak ezzel a copyright-trükkel törölni egy videójukat.
Őrület.
Egy random trafikban az elado csaj is. Akkor o is kiirhatja a linkedin profiljara, hogy komoly projektekben vesz reszt pedokam?
Nem hiszem, hogy ritka lenne, hogy valaki 38 évesen tér át egy másik nyelvre (ahol viszont még nincs gyakorlata).
Faszom :(((((
;)
A nemzetközi pedo foto kereskedelem ezek szerint milliós üzlet. Ezért kellett a rejhbe jönni, mert itt FKK van Hahó!
Kibasztak?
Templom helyett sajnos csak faszerdőt tudunk emelni.
Maradhat?
Tehát kibasztak. Meló időben kávés stream, meg fórumozás, linkedin frissítés holnap.. MInden összeállt. Még felmondási idő van, vagy már a segélyt kapod?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Már kora délelőtt be vagy baszva.
En is programozo vagyok sodi, es noha olyan szelsoseges esetet mint te meg sosem, de hasonlo problemamegoldo kezseggel rendelkezo embereket interjuztattam nem egyet.
Nem arrol szol a programozas hogy a szemantikailag betanult kodreszeket valahogy osszeragasztod hogy hasonlitson a dokumentaciora, hanem arrol hogy ha eledvagnak egy kiforratlatlan otletet akkor egybol elkezd jarni az agyad hogy mit hogyan lehetne es a tudasodat felhasznalva valogatsz a lehetseges megoldasok kozott. A programozas nagyresze fejben dol el, ott epul fel a program motorjat ado logika, ezt a vegen szintaktikailag helyes kodba vesni mar csak az utolso lepes.
Neked volt mar egy sajat otleted az esprestoban? Biztak mar rad hogy tervezz meg egy shajat megoldast? Kertek mar a tanacsodat barmiben?
Mert ha ennyi ev alatt nem, akkor bizony egy papiros kvotamigri vagy csak.
A munka nem megoldás.
Nagy a pofád gyagyás, ilyenkor szoktak robbanni a rothadó pofádba a fincsi faszok! Juhuhúúú!
Kenyér és víz.
Neked volt mar egy sajat otleted az esprestoban? Biztak mar rad hogy tervezz meg egy shajat megoldast? Kertek mar a tanacsodat barmiben?
Egy 7 éveseknek való legot nem bírt összerakni. Szerinted?
Kenyér és víz.
paripa az egy herélt ló, szóval találó az önjellemzésed te impotens pedofil buzeráns
Barom vagy? Az ügyfél azt tudja, hogy mit szeretne, neked a megvalósításon kellene ötletelned...
Ezekkel árulod el amúgy mindig, hogy lövésed sincs semmiről. Mesélj már, tényleg kibasztak?
Te teljesen a 19. században élsz? NEm a nyelv választja meg a tapasztalatodat. Te lehetsz senior java programozó, de ha c++-ban kell dolgoznod nem leszel junior c++ developer! Ez nem így működik!!
CSak az ilyen idióta autisták akiket jobbra-balra lehet rángatni és minden szart elhitetni vele.
Aki mellettem dolgozik öreg most kapott egy Java projektet. 50 éves korára új nyelvet kellett tanulnia. Senior/Expert developer mentalitással elolvasott egy könyvet és láss csodát 3 hónap múlva már rendszertervet készített egy új spring alkalmazáshoz, amin chief developerként dolgozik.
Ja és nem lett junior developer.
Ja és nem is pedofil..
holnapi tüntetésnél jobb alkalmad nem lenne közkincssé tenni bánatod..
Teljesen el van borulba az elméd, és generálod magadnak a problémákat.
Csináld csak, mi élvezzük! Viszont normális ember nem tudja felfogni, hogy hogy nem veszed észre magadon a fogyatékosságokat
Szerzel magadnak egy corporate trollt?
A pedofilia pedig pedofilia.
hát azért hetyetye
Az ugyfel tudja mit akar, te feladatod hogy kitalald hogyan.
Nem, a szajbaragos dokumentacio amit valoszinuleg kapsz az nem az ugyfeltol jon, hanem egy igazi programozotol aki az ugyfel otletet szamodra is ertheto formaba forditotta.
A munka nem megoldás.
A munkanélküliség pedig munkanélküliség.
Egyrészt, már önmagában a copyright claim beküldése is jogi eljárás kezdeményezésének minősül, ez külön ki is van hangsúlyozva. És hát ugye helyt adtak a jelentésemnek, tehát megállapították, hogy azok a szerzői jogok engem illetnek.
Másrészt, az ellenkeresetedre adott válaszom óta több mint 2 hét telt el. A youtube lassan dolgozik, de azért nem ennyire, legalábbis én még ilyet nem láttam. Ahogy mondtam korábban, én azóta nem kaptam semmilyen értesítést, de a szöveged alapján te se. Én arra tippelnék, hogy szépen, csendben lezárták az ügyet, máshogy fogalmazva ismét megállapították, hogy a szerzői jogok engem illetnek.
A helyedben indulnék Pestre egy benzines kannával.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Kérem ne feltételezzük, hogy a gyagyás programozik. Saját maga mondta, hogy egységteszteket készít csak, de nem tudja mi az a tesztelés!
Az ügyfél tudja mit akar. Hogy ne egy magyar vendégmunkás senkiházi fejlessze le a specifikációját
Sajsze....
Szép csendes lezárásról még nem hallottam én se, és teljességgel ki is van zárva.
Egyrészt.
Másrészt a jogi eljárás addig jogi eljárás, míg be nem bizonyosodik annak az egyszerű színlelése.
De ettől még köszönöm az új információkat. :)
A yutub nem jogi entitás, ők tiketeket kezelnek, zárnak le. És igen, van ilyen, Ha IT-s lennél tudnád hogy megy egy tiket lezárása. Nem kell értesíteni senkit, ha nincs változás. Go Light Google On Fire
#BurnGoogle
jutú a belsó policy-k szerint kezeli. Nem jogi entitás. De amúgy jogilag sem addig tart egy ügy "míg be nem bizonyosodik annak az egyszerű színlelése" hanem akkor amikor döntés születik. :)
Fogadd el gyagyás a flokk ugrott, ezidő alatt készülj fel a ticcs ákkunt elföldelésére.
Baromság. A ticket lezárása is változás a ticket állapotában.
DE az a felhasználót nem érdekli, ha nincs számára lényegi változás. Meg a yutub nem fog ilyen shenkikkel foglalkozni. Fogadd el, hogy a 15 éves életműved mindenki le se szarja. Lehet már le is törölték a digitális szemetedet a szervereikről. Akkor jön majd az ideggörcsöcske
Várlak a google irodánál, gyere nyugodtan. Bár előlem nehezebb lesz elmenekülni mint Zsery elől. Meg mondjuk én a nyakad is kitekerem. :)
Most írta Karib, hogy eddig mindig kapott értesítést. :)
Nem figyelsz. Ergo ez még nem egy lezárt ügy.
Kurva nyugodt lehetsz, ha minden este itt baszod a rezet félrészegen, a melóból kibasztak, a flokkod odalett, és azt a sok pénzt, amit elbasztál/lehúztak rólad, soha, semmilyen formában nem fogod visszakapni :DDD
Figyelek, de nem értek egyet (Ahogy te is szoktál), meg annyira azért nem is érdekel a vergődésed
Amúgy a mellébeszélés az nagyon megy, de hogy megkérdezd a yutubot, hogy mi a helyzet, az már derogál. Jön a kifogás, hogy lassaaan, mert Márk, stb.. Ezek csak kifogások, hogy mástól függőnek látszódjon a balfaszságod
sakkozni? :)))
szerinted ennyi ésszel hány lépéssel tud előre gondolkodni? szerintem max 2.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nos, ehhez tartdsd magad!!!!
Óriâsi volt a mûsor, látom. Endre, márk nem fogja tûrni, hogy bevond a trollozásba meg a pedofil balhédba csak azért, mert tartozik neked. Ezt várnád el tôle, Te hazug nyomorék, igaz?
Én semmi ilyet nem írtam. Megint hazudsz, veknifejű.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
Feb 19, 2020 07:34:38
Válasz
(4)
x17)
Válasz
(4)
Megint nagyképűen jogászkodott az érettségizett faszkiverő? Ezekből mindig fincsi faszerdők sarjadnak, már alig várom :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 19, 2020 07:43:08
x17)
Sneci kurva nagy a pofád, hogy te kitől mit vásároltál, kinek kell kussolnia a te fonatkoszásodban, Márk mit tehet és mit nem tehet stb... Nagy kár hogy csak a trollfórumon mersz így ugatni.
Mi lenne ha a következő lájvban (majd ha lesz még hol lájvolni hahaha :D) szépen felhívnád Márkyt, Zolikát, a Tőppregecit, Devizás havert meg a töbiieket, és elmatyarásznád nekik ugyanezt, ugyanekkora pofával ahogy itt, hozzátéve, hogy ha nem, akkor anyukád mindenkit szárazon megbasz jogi fonatkoszásban, míg te a szécse teát kortyolgatod. Persze nem mered, addig meg ez itt egy pincsikutya kaffogása: az is addig ugat míg fel nem túgják mint a szart.
Gyagyás neked ezek után nagyon érik már egy nagy verés Miskolc, Borsod környékéről, szerintem keményen be is fogod vonzani.
Mi lenne ha a következő lájvban (majd ha lesz még hol lájvolni hahaha :D) szépen felhívnád Márkyt, Zolikát, a Tőppregecit, Devizás havert meg a töbiieket, és elmatyarásznád nekik ugyanezt, ugyanekkora pofával ahogy itt, hozzátéve, hogy ha nem, akkor anyukád mindenkit szárazon megbasz jogi fonatkoszásban, míg te a szécse teát kortyolgatod. Persze nem mered, addig meg ez itt egy pincsikutya kaffogása: az is addig ugat míg fel nem túgják mint a szart.
Gyagyás neked ezek után nagyon érik már egy nagy verés Miskolc, Borsod környékéről, szerintem keményen be is fogod vonzani.
The Teeyodee
Feb 19, 2020 07:47:38
Mostly individual twinkyboy voyeurism, but open for to be member of a bigger masturbation party.
Feb 19, 2020 07:47:38
Magyarósi Csaba
(
x3)
Feb 19, 2020 07:49:17
x3)
b2-es nemet szintet fel ev alatt meg lehet utni.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Hiénaverő
(
x17)
Feb 19, 2020 07:57:59
x17)
b2-es nemet szintet fel ev alatt meg lehet utni.
A Gyagyást néne már megütni, nem is kell hozzá fél év szerintem hogy Miskolc irányából egy jól indított ütés tegye helyre a dudaorrát. Aztán ha már ott vannak kicsit meg is cipőzhetik, mondhatni jogi fonatkozásban letrollkodják Márkyék a neten történő kussoltatások értékét.
xray
(
x21)
Feb 19, 2020 08:23:01
x21)
Ez nem zsarolás.
Előre ez volt az egyezség.
Fizeti utólag a számlákkal igazolható költségekez, vagy csendben tűr.
KIZÁRÓLAG ezen baszta fel az agyam a múlt héten.
Hogy hogy merészel ahhoz jönni, hogy nem kussban tűr.
ma igazán eredményes munkát fogsz végezni az éjszakai ámokfutás után. már ha egyáltalán van munkahelyed, alkoholista pedosodi. tegnap is mondtam, h ha ezek után sem fogja a miskolci wannabe hegesztő az orrodat kiegyengetni, akkor ő egy nyunyóka. Előre ez volt az egyezség.
Szóbeli szerződés
Feb 19, 2020 08:23:57
Én csak jelképes 200 euróra tartok igényt.
Hahó!
Hahó!
Feb 19, 2020 08:23:57
Vlognélküli Vlogger
Feb 19, 2020 08:31:28
Értelek, de azt is megtanultam, hogy az emberek ebben nem őszintéi. A megszokott, vagy ép ésszel várható nehézségeiket is hajlamosak bajként prezentálni.
Már elnézést, honnan veszed hogy visszatérô, megszokott nehézségre gondolok?! Egy belépő szintű svájci szerkezetű órát szeretnék venni, ezért 980 euró igazán nem sok pénz, egyszer kell megvenni és utána kussolok.sőt az időt fogom csak mondani mikor kérdezed. Szerintem ez tök baráti ajánlat.
Feb 19, 2020 08:31:28
Broforce
Feb 19, 2020 08:33:05
Sodi, baszd meg a mocskos kurva anyádat, re rohadt arrogáns tetű! Hogy apád faszából szopnád ki a kicsorgó gennyet te szar!
Feb 19, 2020 08:33:05
Penzmento
(
x6)
Feb 19, 2020 08:48:11
x6)
De milyen már a linkedin profilja ennek a pedofil nyomorultnak.. :D
hu.linkedin.com/in/farkas-kiss-63bb9210a
Néhány hónapos munkahelyek sorozatosan, igen megbízhatónak tűnik :DD
Ez a bemutatkozás meg aztán végképp beteszi a kaput, bármelyik random afrikai kannibál migránsnigga jobban tud angolul :D
Very good, open for to be member :DDDDD
PHP5 (OOP) & MySQL (very good – 6 years Experience), PostgreSQL (1 year)
JavaScript, jQuery (very good – 5 years Experience) Bootstrap (Six months)
HTML5 & CSS3, Responsive Webdesign (good – 1 year experience)
MVC Frameworks: Symfony 2 (1 year experience), CakePHP, Slim (2 years)
Mostly individual project managing, but open for to be member of a bigger team.
hu.linkedin.com/in/farkas-kiss-63bb9210a
Néhány hónapos munkahelyek sorozatosan, igen megbízhatónak tűnik :DD
Ez a bemutatkozás meg aztán végképp beteszi a kaput, bármelyik random afrikai kannibál migránsnigga jobban tud angolul :D
Very good, open for to be member :DDDDD
PHP5 (OOP) & MySQL (very good – 6 years Experience), PostgreSQL (1 year)
JavaScript, jQuery (very good – 5 years Experience) Bootstrap (Six months)
HTML5 & CSS3, Responsive Webdesign (good – 1 year experience)
MVC Frameworks: Symfony 2 (1 year experience), CakePHP, Slim (2 years)
Mostly individual project managing, but open for to be member of a bigger team.
Több, mint gyanús, hogy csak a fejlécben szerepel a Seggpresztó, a historyban nem. Valszeg kirúgták. Ha még ott dolgozna, büszkén hirdetné, hogy
EsPresto AG
2018 - Present
Kémlégy
(
x2)
Feb 19, 2020 08:58:55
x2)
Ez a lényeg.
Ami az emberrel visszatérően ismétlődik, az nem vele történik.
Az ő maga.
Ezt nagyon jól megtanultam.
A krónikus betegség esetét leszámíva MINDENNEK, ami az emberrel rendszeresen megtörténik, egyedül saját maga az oka.
A számlaproblémáknak is.
Ami az emberrel visszatérően ismétlődik, az nem vele történik.
Az ő maga.
Ezt nagyon jól megtanultam.
A krónikus betegség esetét leszámíva MINDENNEK, ami az emberrel rendszeresen megtörténik, egyedül saját maga az oka.
A számlaproblémáknak is.
Tehát elismered, hogy a két országban is megtörtént eladósodásodért nem a rendszer a hibás, hanem te magad?
Infológus
Feb 19, 2020 09:04:13
A sorozatos munkahelyi kudarcok is saját magának tudhatók be ezek szerint. Szerintem is
Feb 19, 2020 09:04:13
broni
Feb 19, 2020 09:04:38
rip sodi!!!!!!!!!!!!44!!!!!!!!!!4
Feb 19, 2020 09:04:38
sodika
Feb 19, 2020 09:13:01
Hát, bakker. A LinkedIn 30 eurót kér, hogy tudjak üzenni a Bíró Pálnak. :(
Na, hát ezt még átgondolom.
Egyébként teljes a history-m, nem tudom, miről beszélsz.
Feb 19, 2020 09:13:01
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 09:14:46
x1)
Hát, bakker. A LinkedIn 30 eurót kér, hogy tudjak üzenni a Bíró Pálnak. :(
Befektetés, ennyit megér. Gondolj bele mennyi idegeskedést megspórolsz 30 euróból.
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 19, 2020 09:15:12
x2)
SODI, válaszolj a kérdésre, ne terelj. Ha nem írtatok alá semmilyen szerződést, vagyis nincs nyoma, hogy miben állapodtatok meg, akkor mégis mi jogon várod el, hogy azt csinálja mindenki amit mondasz és úgy ugráljanak, ahogyan te fütyülsz? Hiába fizettél érte, ha nincs szerződés.
Vlognélküli Vlogger
Feb 19, 2020 09:16:08
EsPresto AG
2018 - Present
EsPresto AG
2018 - Present
Vagy már a seggpresztónak is annyira kellemetlen a jelenléte, hogy megkérték hogy inkább vegye le
Feb 19, 2020 09:16:08
Infológus
Feb 19, 2020 09:16:38
SODI, válaszolj a kérdésre, ne terelj. Ha nem írtatok alá semmilyen szerződést, vagyis nincs nyoma, hogy miben állapodtatok meg, akkor mégis mi jogon várod el, hogy azt csinálja mindenki amit mondasz és úgy ugráljanak, ahogyan te fütyülsz? Hiába fizettél érte, ha nincs szerződés.
Munkahelyen is szóbeli szerződésed van?
Láthatnánk egy példányt mondjuk a munkaköri leírásodból?
Feb 19, 2020 09:16:38
sodika
Feb 19, 2020 09:16:54
Egyébként a bemutatkozás tényleg elavult. Öt éve írtam. Majd ma este átírom arra, hogy több mint 4 éve dolgozóm együtt németekkel nagy és komoly projekteken.
Feb 19, 2020 09:16:54
sodika
Feb 19, 2020 09:17:55
Szerintem a magyar IP-ket blokkolják ott is.
Feb 19, 2020 09:17:55
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 19, 2020 09:18:35
x2)
Tycoon
(
x2)
Feb 19, 2020 09:20:33
x2)
Egyébként a bemutatkozás tényleg elavult. Öt éve írtam. Majd ma este átírom arra, hogy több mint 4 éve dolgozóm együtt németekkel nagy és komoly projekteken.
sodika
Feb 19, 2020 09:24:40
Nem érted. Még volt beszélve, úgy lesz. Én pont arra áldozok időt és pénzt, hogy szabadon kreatívkdhassak.
Amikor kreatív flow-ban vagyok, az egyetlen elvárásom, hogy vagy támogassanak, vagy csendben figyeljenek az emberek.
Feb 19, 2020 09:24:40
broni
Feb 19, 2020 09:26:03
meghalt bíró pál.
Feb 19, 2020 09:26:03
sodika
Feb 19, 2020 09:27:02
Az utóbbi 4 évben minden, ami felidegesített, szó szerint MINDEN, a kreatív flow elleni hatása okán idgesített fel.
Feb 19, 2020 09:27:02
Hiénaverő
Feb 19, 2020 09:27:09
Már ilyen korán részeg vagy Gyagyás?
Feb 19, 2020 09:27:09
Infológus
Feb 19, 2020 09:27:27
4 éve?? komoly projektek?? Hol? bazdmeg? milyen komoly projekted volt neked a faszverésen kívül? Fejlesztettél repülésirányítást a Lufinak? vagy telekom alkalmazást a DT-nek? Esetlek a siemensnek villamost? BMW? Audi? Meliyk komoly cégnél szereztél tapasztalatot hadd halljam? Fellengzős vagy sodi...
Feb 19, 2020 09:27:27
sodika
Feb 19, 2020 09:27:56
Feb 19, 2020 09:27:56
M.Ország rémálma
Feb 19, 2020 09:29:31
He.
Nem kell engem támogatni.
De tessék szigorú kussban lenni, ha épp lelkes vagyok.
Az értelmezésemben ezt vásároltam meg.
Na jó éjt
Nem kell engem támogatni.
De tessék szigorú kussban lenni, ha épp lelkes vagyok.
Az értelmezésemben ezt vásároltam meg.
Na jó éjt
Hatalmas egy szerencsétlenség vagy. Neked meg kell vásárolni ennyi pénzért azt, hogy a "barátaid" kussoljanak? 8 millió forintért mérik ki neked a hallgatást? Nekem ezt ingyen is megteszik, ha szólok érte, hogy nem kérek belepofázást.
Egyébként meg minek keménykedsz? Mindannyian végignéztük, ahogy a borsodi spanjaid csicskítanak, te meg csak heherészel, meg kínosan motyogsz. Az embernek szekunderszégyenem támadt tőle.
Szóval inkább te kussolj, jobban jársz. Masnizgasd csak az önéletrajzod, gyakorolj az interjúkra, mert egyre nehezebb dolgod lesz, lassan megelőz a híred.
Feb 19, 2020 09:29:31
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 09:29:45
x1)
Faszt vagy te programozó. Idomított majom, aki unit teszteket futtat kilószámra és meg tudja különböztetni a piros FAILED feliratot a zöld PASSED-től.
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 19, 2020 09:29:58
x2)
Te nem érted, te nyomorult. Kit érdekel, hogy mi volt megbeszélve? Szó elszáll, írás megmarad, hallottad már? Hiába volt megbeszélve, mivel nincs szerződés, így nem kötelező úgy lennie. ÉRTED?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 19, 2020 09:30:20
x38)
Sneci, bármit csinálsz, elbaszod vele a flowt! Te vagy a hibás, Márk pl. nem lenne fasírtban veled, ha nem kezdesz el pedofil-botrányt generálni magad körül! Andi is szeretne, ha nem stalkoltad volna és akaszkodtál volna rá piócaként. Lenne YT csatornád is, ha hallgatsz a trollokra és az első megérzésedre, és NEM mész bele a trashbe. Mit gondoltál, hogy nem fogsz új trollokat bevonzani onnan? Szerinted ki nézi a trasht? Annyira buta vagy, hogy nem is látod, hogy te vagy a flowd legnagyobb ellensége. Magaddal harcolsz, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Feb 19, 2020 09:32:40
A "mitől komolyak ezek a projektek" kérdésre az elmúlt 4 év bármely prokektjéről el tudom mesélni, hogy havi szinten sokmillió eurós forgalmat bonyolít le.
Feb 19, 2020 09:32:40
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 19, 2020 09:34:25
x2)
SODI, leírhatod még 100-szor, attól még nem lesz igaz. Ha nincs írásos szerződés, baszhatod és senkit sem fog érdekelni, hogy miben állapodtatok meg szóban. Ha Márk úgy dönt, nem fizet vissza semmit, akkor nem tudsz mit tenni ellene, ugyanis nincs szerződés. ÉRTED? Azt, hogy szóban miben állapodtatok meg, nem tudod bizonyítani semmivel, szóval baszhatod.
Infológus
Feb 19, 2020 09:35:16
A "mitől komolyak ezek a projektek" kérdésre az elmúlt 4 év bármely prokektjéről el tudom mesélni, hogy havi szinten sokmillió eurós forgalmat bonyolít le.
ezt nem vitatom, de ezekhez nem tettél hozzá lényegi tartalmat. Nem a Te kódod miatt bonyolítja le a milliós forgalmat. Igaz-e. Az hogy névileg a projekten "dolgozol" nem jelenti azt, hogy miattad működik.
Amúgy várjuk a példákat. Ha már 4 éves a sztory lehet róla beszélni nem köt a titoktartás, hacsak nincs szóbeli szerződés..
Feb 19, 2020 09:35:16
sodika
Feb 19, 2020 09:37:14
Sneci, bármit csinálsz, elbaszod vele a flowt! Te vagy a hibás, Márk pl. nem lenne fasírtban veled, ha nem kezdesz el pedofil-botrányt generálni magad körül! Andi is szeretne, ha nem stalkoltad volna és akaszkodtál volna rá piócaként. Lenne YT csatornád is, ha hallgatsz a trollokra és az első megérzésedre, és NEM mész bele a trashbe. Mit gondoltál, hogy nem fogsz új trollokat bevonzani onnan? Szerinted ki nézi a trasht? Annyira buta vagy, hogy nem is látod, hogy te vagy a flowd legnagyobb ellensége. Magaddal harcolsz, Hahó!
Tegnap azért megijesztett, amit VR Pisti mondott.
1) partnerek
2) partnerségnél vannak
3) be van kapcsolva a Contentid (!!!)
És e három mellett is képes voltak ezzel a copyright-trükkel törölni egy videójukat.
Őrület.
Feb 19, 2020 09:37:14
Dzsibuti térdeltetős
Feb 19, 2020 09:37:25
Pedó, aki komoly projekteken komoly munkát végez, az nem gyakornoki bért kap 38 évesen :D
Feb 19, 2020 09:37:25
Young twink boy
Feb 19, 2020 09:37:40
Egy random trafikban az elado csaj is. Akkor o is kiirhatja a linkedin profiljara, hogy komoly projektekben vesz reszt pedokam?
Feb 19, 2020 09:37:40
sodika
Feb 19, 2020 09:37:57
Partnerségnél :)
Hülye autokorrekt.
Partnercégnél.
Hülye autokorrekt.
Partnercégnél.
Feb 19, 2020 09:37:57
sodika
Feb 19, 2020 09:39:31
Pedó, aki komoly projekteken komoly munkát végez, az nem gyakornoki bért kap 38 évesen :D
Nem hiszem, hogy ritka lenne, hogy valaki 38 évesen tér át egy másik nyelvre (ahol viszont még nincs gyakorlata).
Feb 19, 2020 09:39:31
sodika
Feb 19, 2020 09:40:48
meghalt bíró pál.
Faszom :(((((
;)
Feb 19, 2020 09:40:48
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 09:40:59
x1)
A nemzetközi pedo foto kereskedelem ezek szerint milliós üzlet. Ezért kellett a rejhbe jönni, mert itt FKK van Hahó!
Soroskupak
Feb 19, 2020 09:41:29
Kibasztak?
Feb 19, 2020 09:41:29
sodika
Feb 19, 2020 09:42:14
Csitt. Inkább emeljetek templomot a szilaj paripa kreatív flow-jának!
Na...
Na...
Feb 19, 2020 09:42:14
szellem embere
Feb 19, 2020 09:45:09
Templom helyett sajnos csak faszerdőt tudunk emelni.
Maradhat?
Feb 19, 2020 09:45:09
Infológus
Feb 19, 2020 09:46:11
Na...
Na...
Tehát kibasztak. Meló időben kávés stream, meg fórumozás, linkedin frissítés holnap.. MInden összeállt. Még felmondási idő van, vagy már a segélyt kapod?
Feb 19, 2020 09:46:11
xray
(
x21)
Feb 19, 2020 09:46:29
x21)
Na...
gyagyás, megint kurva nagy az a belül rothadó pofád, ilyenkor menetrendszerűen jön a faszerdő. Na...
Soroskupak
Feb 19, 2020 09:47:32
Na...
Na...
Már kora délelőtt be vagy baszva.
Feb 19, 2020 09:47:32
autipáncél
Feb 19, 2020 09:47:45
kreatív flow = delirium tremens
Feb 19, 2020 09:47:45
miskolcigány
(
x5)
Feb 19, 2020 09:54:53
x5)
En is programozo vagyok sodi, es noha olyan szelsoseges esetet mint te meg sosem, de hasonlo problemamegoldo kezseggel rendelkezo embereket interjuztattam nem egyet.
Nem arrol szol a programozas hogy a szemantikailag betanult kodreszeket valahogy osszeragasztod hogy hasonlitson a dokumentaciora, hanem arrol hogy ha eledvagnak egy kiforratlatlan otletet akkor egybol elkezd jarni az agyad hogy mit hogyan lehetne es a tudasodat felhasznalva valogatsz a lehetseges megoldasok kozott. A programozas nagyresze fejben dol el, ott epul fel a program motorjat ado logika, ezt a vegen szintaktikailag helyes kodba vesni mar csak az utolso lepes.
Mert ha ennyi ev alatt nem, akkor bizony egy papiros kvotamigri vagy csak.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 19, 2020 10:02:03
x2)
Na...
Na...
Nagy a pofád gyagyás, ilyenkor szoktak robbanni a rothadó pofádba a fincsi faszok! Juhuhúúú!
sodika
Feb 19, 2020 10:02:36
Mit ötleteljek?
Az ügyfél tudja, mit akar.
Abból van a ticket.
Abból van a ticket.
Feb 19, 2020 10:02:36
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 19, 2020 10:03:47
x2)
Egy 7 éveseknek való legot nem bírt összerakni. Szerinted?
Brian
(
x2)
Feb 19, 2020 10:05:18
x2)
paripa az egy herélt ló, szóval találó az önjellemzésed te impotens pedofil buzeráns
M.Ország rémálma
Feb 19, 2020 10:07:48
Mit ötleteljek?
Abból van a ticket.
Abból van a ticket.
Barom vagy? Az ügyfél azt tudja, hogy mit szeretne, neked a megvalósításon kellene ötletelned...
Ezekkel árulod el amúgy mindig, hogy lövésed sincs semmiről. Mesélj már, tényleg kibasztak?
Feb 19, 2020 10:07:48
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 10:10:07
x1)
Te teljesen a 19. században élsz? NEm a nyelv választja meg a tapasztalatodat. Te lehetsz senior java programozó, de ha c++-ban kell dolgoznod nem leszel junior c++ developer! Ez nem így működik!!
CSak az ilyen idióta autisták akiket jobbra-balra lehet rángatni és minden szart elhitetni vele.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 19, 2020 10:13:05
x38)
Annyit szeretnék itt megjegyezni, nehogy elsikkadjon, mert szerintem ez itt a lényeg, hogy mi is történt sneci YT csatornájával, meg mi is ez a mirror dolog. Csak, hogy a púpos is értse. Szóval van ez a trash genre, ahol néhány igazi idióta retard, mint Kiki, Titán, mittudomén nyomják a freak showt, és ide csapódik be néhány Anikó típusú jobb sorsra és normális munkára/életre érdemes "streamer"(LOL).
Kik nézik ezt? Röhögni vágyó gyerekek, unatkozó bebaszott/beszívott arcok és a trollok, akik csak a freakeket nézik, és szopatják őket, ahol érik, hiszen ez élteti a retardokat.
Amikor sneci berobbant ide, nem nagyon tudott szakítani a tortából. Az autista körmondatai, amiknek megértéséhez legalább másodéves snecológusnak kell lenni, az uncsi videók, a kritikán aluli gameplay és az egész minőségtelen szar, amit ez a kukkoló krónikás kifosik magából nem nagyon fog felcsigázni egy gyereket vagy egy zombit. Akik viszont fel fognak rá figyelni, illetve nem is rá, hanem a trollokra a chaten és a fórumra, azok a trash-trollok. Kvázi az összes néződ, ami a trash csoportból jön, azt a trolloknak köszönheted, te idióta. Szívesen.
A fórumra eleinte jöttek az idióták, de ők szépen lemorzsolódtak, hiszen ők nem trollok, hanem lelkes nézők. Nem valók a tanszékre, de ennek megértéséhez kellett nekik egy kis idő és egy kis noszogatás :)
Akik viszont itt maradtak, ők trollok. Nem ismertek téged előtte, ezért kénytelenek voltak a trash-freakeket trollkodni, de valljuk be, hogy annyira nem jó egy titánt szopatni, mint téged, te undorító pedofil angolna. Szóval meglátták a potenciált, na! Ezért lett mirror, amit lehet, hogy másik troll is meg tudott volna csinálni, de kellett az új, lelkes hallgató, aki önszorgalomból vitt be neked egy elég mély ütést. Emellett kifogtál egy olyan trollt is, aki tényleg benne van az online videós ügyekben, és simán letette a YT csatornáidat. Nagyon jó érzés lehetett, amikor először jött be a 404 az oldalad frissítésekor. És nem valami ütődött retard kapta az ütéseket, hanem a felfuvalkodott proli ASODI, aki tényleg megérdemli!
Minden olyan trash-troll, aki igazi snecológussá vált/válik és az energiáit a púposra fordítja, szintet lép a trollságban. Ők nem gonosz trollok, hanem jóságosak, mint itt minden troll, hiszen nem ártatlan emberekkel trollkodunk, nem szerencsétleneken nevetünk, hanem a sodiverzum mocskában kivont karddal aprítjuk a társadalomra káros retardokat! Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kik nézik ezt? Röhögni vágyó gyerekek, unatkozó bebaszott/beszívott arcok és a trollok, akik csak a freakeket nézik, és szopatják őket, ahol érik, hiszen ez élteti a retardokat.
Amikor sneci berobbant ide, nem nagyon tudott szakítani a tortából. Az autista körmondatai, amiknek megértéséhez legalább másodéves snecológusnak kell lenni, az uncsi videók, a kritikán aluli gameplay és az egész minőségtelen szar, amit ez a kukkoló krónikás kifosik magából nem nagyon fog felcsigázni egy gyereket vagy egy zombit. Akik viszont fel fognak rá figyelni, illetve nem is rá, hanem a trollokra a chaten és a fórumra, azok a trash-trollok. Kvázi az összes néződ, ami a trash csoportból jön, azt a trolloknak köszönheted, te idióta. Szívesen.
A fórumra eleinte jöttek az idióták, de ők szépen lemorzsolódtak, hiszen ők nem trollok, hanem lelkes nézők. Nem valók a tanszékre, de ennek megértéséhez kellett nekik egy kis idő és egy kis noszogatás :)
Akik viszont itt maradtak, ők trollok. Nem ismertek téged előtte, ezért kénytelenek voltak a trash-freakeket trollkodni, de valljuk be, hogy annyira nem jó egy titánt szopatni, mint téged, te undorító pedofil angolna. Szóval meglátták a potenciált, na! Ezért lett mirror, amit lehet, hogy másik troll is meg tudott volna csinálni, de kellett az új, lelkes hallgató, aki önszorgalomból vitt be neked egy elég mély ütést. Emellett kifogtál egy olyan trollt is, aki tényleg benne van az online videós ügyekben, és simán letette a YT csatornáidat. Nagyon jó érzés lehetett, amikor először jött be a 404 az oldalad frissítésekor. És nem valami ütődött retard kapta az ütéseket, hanem a felfuvalkodott proli ASODI, aki tényleg megérdemli!
Minden olyan trash-troll, aki igazi snecológussá vált/válik és az energiáit a púposra fordítja, szintet lép a trollságban. Ők nem gonosz trollok, hanem jóságosak, mint itt minden troll, hiszen nem ártatlan emberekkel trollkodunk, nem szerencsétleneken nevetünk, hanem a sodiverzum mocskában kivont karddal aprítjuk a társadalomra káros retardokat! Bizony!
Infológus
Feb 19, 2020 10:15:32
Aki mellettem dolgozik öreg most kapott egy Java projektet. 50 éves korára új nyelvet kellett tanulnia. Senior/Expert developer mentalitással elolvasott egy könyvet és láss csodát 3 hónap múlva már rendszertervet készített egy új spring alkalmazáshoz, amin chief developerként dolgozik.
Ja és nem lett junior developer.
Ja és nem is pedofil..
Feb 19, 2020 10:15:32
FKK ficken kleiner kinder
Feb 19, 2020 10:21:08
Feb 19, 2020 10:21:08
Feb 19, 2020 10:27:52
Ámen.
Abban a pillanatban, hogy ezt megállapítják, gyújtom fel a Google pesti irodáját a picsába, lol. :))))
Abban a pillanatban, hogy ezt megállapítják, gyújtom fel a Google pesti irodáját a picsába, lol. :))))
holnapi tüntetésnél jobb alkalmad nem lenne közkincssé tenni bánatod..
Feb 19, 2020 10:27:52
sodika
Feb 19, 2020 10:33:05
Durva.
A támadások miatt én is fogok kérni ContentId-t. És kifizetem a 30 eurót a Linkedin premiumért, hogy üzenhessek a Bíró Pálnak.
Ne mondhassa a Márk, hogy nincs fokozatosság.
A támadások miatt én is fogok kérni ContentId-t. És kifizetem a 30 eurót a Linkedin premiumért, hogy üzenhessek a Bíró Pálnak.
Feb 19, 2020 10:33:05
Infológus
Feb 19, 2020 10:35:26
Durva.
Teljesen el van borulba az elméd, és generálod magadnak a problémákat.
Csináld csak, mi élvezzük! Viszont normális ember nem tudja felfogni, hogy hogy nem veszed észre magadon a fogyatékosságokat
Feb 19, 2020 10:35:26
Gólya
(
x2)
Feb 19, 2020 10:42:53
x2)
Valami nagy gáz történhetett, hogy a gyagyás most ilyen rohamokat tol
2 napig csicskultam.
-
Feb 19, 2020 10:46:14
Durva.
Szerzel magadnak egy corporate trollt?
Feb 19, 2020 10:46:14
Larry Page
Feb 19, 2020 10:51:59
Te Pali, mi ez a snecológia nevű dolog?
Feb 19, 2020 10:51:59
kripli figyelő
(
x12)
Feb 19, 2020 10:54:04
x12)
Feb 19, 2020 10:54:04
De aranyos ahogy ovis módon vissza próbálod szerezni a szerelmedet.De Márk szerint egy pedofil hibbant vagy,és csak azért emlékszik még rád mert a trolloktól remél némi támogatást.Andi,mindegy. Feb 19, 2020 10:54:04
sodika
Feb 19, 2020 11:03:20
Én se erőltetek jelenleg semmit, mert élvezem a nyugalmat, de az elköltött pénz elköltött pénz, a vállalkozás vállalkozás, és a már leforgatott anyag már leforgatott anyag.
Feb 19, 2020 11:03:20
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 19, 2020 11:04:42
x6)
Én se erőltetek jelenleg semmit, mert élvezem a nyugalmat, de az elköltött pénz elköltött pénz, a vállalkozás vállalkozás, és a már leforgatott anyag már leforgatott anyag.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 19, 2020 11:08:52
x38)
A faszerdő pedig faszerdő.
miskolcigány
(
x5)
Feb 19, 2020 11:08:56
x5)
Mit ötleteljek?
Abból van a ticket.
Abból van a ticket.
Nem, a szajbaragos dokumentacio amit valoszinuleg kapsz az nem az ugyfeltol jon, hanem egy igazi programozotol aki az ugyfel otletet szamodra is ertheto formaba forditotta.
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 11:09:14
x1)
A munkanélküliség pedig munkanélküliség.
Karib
(
x10)
Feb 19, 2020 11:10:35
x10)
Ámen.
Egyrészt, már önmagában a copyright claim beküldése is jogi eljárás kezdeményezésének minősül, ez külön ki is van hangsúlyozva. És hát ugye helyt adtak a jelentésemnek, tehát megállapították, hogy azok a szerzői jogok engem illetnek.
Másrészt, az ellenkeresetedre adott válaszom óta több mint 2 hét telt el. A youtube lassan dolgozik, de azért nem ennyire, legalábbis én még ilyet nem láttam. Ahogy mondtam korábban, én azóta nem kaptam semmilyen értesítést, de a szöveged alapján te se. Én arra tippelnék, hogy szépen, csendben lezárták az ügyet, máshogy fogalmazva ismét megállapították, hogy a szerzői jogok engem illetnek.
A helyedben indulnék Pestre egy benzines kannával.
Infológus
Kérem ne feltételezzük, hogy a gyagyás programozik. Saját maga mondta, hogy egységteszteket készít csak, de nem tudja mi az a tesztelés!
Az ügyfél tudja mit akar. Hogy ne egy magyar vendégmunkás senkiházi fejlessze le a specifikációját
Kaleta Gábor
Feb 19, 2020 11:15:35
Sajsze....
Feb 19, 2020 11:15:35
Egy néző
Feb 19, 2020 11:21:04
Feb 19, 2020 11:21:04
sodika
Feb 19, 2020 11:22:30
Szép csendes lezárásról még nem hallottam én se, és teljességgel ki is van zárva.
Egyrészt.
Másrészt a jogi eljárás addig jogi eljárás, míg be nem bizonyosodik annak az egyszerű színlelése.
Feb 19, 2020 11:22:30
sodika
Feb 19, 2020 11:23:22
Az érdemi vizsgálat nélküli akció nem valaminek a megállapítása. :)
Feb 19, 2020 11:23:22
-
Feb 19, 2020 11:26:01
Egyrészt.
Egyrészt.
A yutub nem jogi entitás, ők tiketeket kezelnek, zárnak le. És igen, van ilyen, Ha IT-s lennél tudnád hogy megy egy tiket lezárása. Nem kell értesíteni senkit, ha nincs változás. Go Light Google On Fire
#BurnGoogle
Feb 19, 2020 11:26:01
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 19, 2020 11:29:02
x2)
Egyrészt.
Egyrészt.
jutú a belsó policy-k szerint kezeli. Nem jogi entitás. De amúgy jogilag sem addig tart egy ügy "míg be nem bizonyosodik annak az egyszerű színlelése" hanem akkor amikor döntés születik. :)
Fogadd el gyagyás a flokk ugrott, ezidő alatt készülj fel a ticcs ákkunt elföldelésére.
sodika
Feb 19, 2020 11:29:58
#BurnGoogle
#BurnGoogle
Feb 19, 2020 11:29:58
Mr.Baz
Feb 19, 2020 11:30:10
Az érdemi vizsgálat nélküli akció nem valaminek a megállapítása. :)
Endre, te vagy az első jelölt a kutyatáp-, vagy haleledel- programban. Érezd magad megtisztelve! Jah, a Gamer Pc-det, és a laptopodat a Ps4-del a drónoddal a Vr szemüvegeddel együtt már most ráírathatod valakire. Ìrtam már... Mi nem kopogunk vagy csengetünk, ha jövünk. Mi bemegyünk... Feb 19, 2020 11:30:10
-
Feb 19, 2020 11:32:53
DE az a felhasználót nem érdekli, ha nincs számára lényegi változás. Meg a yutub nem fog ilyen shenkikkel foglalkozni. Fogadd el, hogy a 15 éves életműved mindenki le se szarja. Lehet már le is törölték a digitális szemetedet a szervereikről. Akkor jön majd az ideggörcsöcske
Feb 19, 2020 11:32:53
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 19, 2020 11:32:55
x2)
Várlak a google irodánál, gyere nyugodtan. Bár előlem nehezebb lesz elmenekülni mint Zsery elől. Meg mondjuk én a nyakad is kitekerem. :)
sodika
Feb 19, 2020 11:34:51
Feb 19, 2020 11:34:51
Dzsibuti térdeltetős
Feb 19, 2020 11:36:34
Kurva nyugodt lehetsz, ha minden este itt baszod a rezet félrészegen, a melóból kibasztak, a flokkod odalett, és azt a sok pénzt, amit elbasztál/lehúztak rólad, soha, semmilyen formában nem fogod visszakapni :DDD
Feb 19, 2020 11:36:34
-
Feb 19, 2020 11:39:17
Figyelek, de nem értek egyet (Ahogy te is szoktál), meg annyira azért nem is érdekel a vergődésed
Amúgy a mellébeszélés az nagyon megy, de hogy megkérdezd a yutubot, hogy mi a helyzet, az már derogál. Jön a kifogás, hogy lassaaan, mert Márk, stb.. Ezek csak kifogások, hogy mástól függőnek látszódjon a balfaszságod
Feb 19, 2020 11:39:17
Fuvolázó Kobold
Feb 19, 2020 11:48:13
Kicsit megpróbállak kirángatni az autista ismételgetésed posványaiból.
Van a szobádban kettlebell. Csinálj egy edzős lájvot, sztrímet! Szigorúan kettlebellel, más nem érdekel. Annyi donétet küldök, hogy SweetAnita utánad fordul.
VÁLASZOLJ!!!!!!!
Van a szobádban kettlebell. Csinálj egy edzős lájvot, sztrímet! Szigorúan kettlebellel, más nem érdekel. Annyi donétet küldök, hogy SweetAnita utánad fordul.
VÁLASZOLJ!!!!!!!
Feb 19, 2020 11:48:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 19, 2020 11:48:44
x38)
Hans, 37 éves szingli férfi, Berlinben lakik. Java csoportvezetőként dolgozik az Espresto nevű zugcégnél lassan 4 éve. Munkája nem stresszes, a keze alá dolgozó Cheng és Hamed szépen haladnak a projektekkel, neki csak a merge-eket kell felügyelnie és a rendszertervet finomítani, ahogy halad előre a fejlesztés. Jönnek az új vevők, növekszik a csapat, már hónapok óta keresik az új embert. Év végén még bónuszt is kapott. Öröm, boldogság, zen.
És akkor jött az a bizonyos keddi nap... Borongós, fejfájós, amikor még a kávégép is elromlott. Ebéd után megveregette Hans vállát Eric, a főnöke. Behívta az irodájába, ahol már ott várt Karl, a PHP csoportvezető. Karl 42 éves, két gyermekes családapa, ő 3 éve van a cégnél. Az ő csoportja kicsit problémásabb, de eltekintve a kommunikációs nehézségektől, a fejlesztői megoldják a problémákat. Kivéve persze a Trottelt. De erről később.
Szóval ott állunk az irodában, Eric vízzel kínálja a többieket és leülnek. Az új Java pozíciót beszélik meg, hiszen jön az új projekt és már így sincs elég ember. Karl felajánlja, hogy az ő csoportjából egy fejlesztőt nagyon szívesen kölcsön tudna adni a Java csoportba, hiszen pont van is valaki, akinek kedve is és elmondása szerint egyetemi gyakorlata is van már benne.
Hans elmosolyodik, ez nagyon jó hír! Végre nem kell aggódni a túlórák miatt, és amíg tovább keresi majd az új embert, legalább a munka el lesz végezve. És ki tudja, ha beválik, akkor még erősebb lesz a csoport, és talán egy még nagyobb bónusz is bevonzódhat...
De az öröm pillanatok alatt pánikká és halálfélelemmé alakul, amikor kiderül, hogy ez a bizonyos fejlesztő bizony Endre. A motyogós bolond, akit mindenki elkerül, és csak a horror sztorikat lehet hallani a PHP-s srácoktól, ahogy eszik, ahogy beszél, és eleve ahogy kinéz és amilyen szaga van. A kódjáról nem is beszélve, az talán még nála is büdösebb. Úgy hívják: Trottel.
Hans nem hagyja magát, inkább felajánlja, hogy napi 4 túlórát bent marad, amíg nem talál inkább egy új fejlesztőt. Karl megpendíti, hogy simán lehetne kevesebbet fizetni Endrének, hiszen ez junior pozíció, és majd később emelni a fizetését. Biztos beleegyezne, nem is érti mit ír alá. Hans már ott tart, hogy pénzt ajánl fel, csak ne kelljen átvennie a ballasztot, de ekkor Karl ledobja az atombombát. A felesége anális szüzességét ajánlja fel Ericnek.
Eric mosolyogva írja az emailt a HR-nak, miközben Karl peckesen vonul a részlege felé, mert tudja, hogy ott mindenki ünnepelni fog 2 percen belül.
Hans sírva kilép a szobából, arcát a kezébe temeti. Vége. Ez már túl sok. Félájultan betántorog a HR-hez, elmeséli a történetet, és felajánl 1000 eurót, ha AZONNAL talál neki Java fejlesztőt, és kirúgja a bolondot két hónapon belül.
És mi a tanulság? Látjátok gyerekek, ezért kell csajozni!
És akkor jött az a bizonyos keddi nap... Borongós, fejfájós, amikor még a kávégép is elromlott. Ebéd után megveregette Hans vállát Eric, a főnöke. Behívta az irodájába, ahol már ott várt Karl, a PHP csoportvezető. Karl 42 éves, két gyermekes családapa, ő 3 éve van a cégnél. Az ő csoportja kicsit problémásabb, de eltekintve a kommunikációs nehézségektől, a fejlesztői megoldják a problémákat. Kivéve persze a Trottelt. De erről később.
Szóval ott állunk az irodában, Eric vízzel kínálja a többieket és leülnek. Az új Java pozíciót beszélik meg, hiszen jön az új projekt és már így sincs elég ember. Karl felajánlja, hogy az ő csoportjából egy fejlesztőt nagyon szívesen kölcsön tudna adni a Java csoportba, hiszen pont van is valaki, akinek kedve is és elmondása szerint egyetemi gyakorlata is van már benne.
Hans elmosolyodik, ez nagyon jó hír! Végre nem kell aggódni a túlórák miatt, és amíg tovább keresi majd az új embert, legalább a munka el lesz végezve. És ki tudja, ha beválik, akkor még erősebb lesz a csoport, és talán egy még nagyobb bónusz is bevonzódhat...
De az öröm pillanatok alatt pánikká és halálfélelemmé alakul, amikor kiderül, hogy ez a bizonyos fejlesztő bizony Endre. A motyogós bolond, akit mindenki elkerül, és csak a horror sztorikat lehet hallani a PHP-s srácoktól, ahogy eszik, ahogy beszél, és eleve ahogy kinéz és amilyen szaga van. A kódjáról nem is beszélve, az talán még nála is büdösebb. Úgy hívják: Trottel.
Hans nem hagyja magát, inkább felajánlja, hogy napi 4 túlórát bent marad, amíg nem talál inkább egy új fejlesztőt. Karl megpendíti, hogy simán lehetne kevesebbet fizetni Endrének, hiszen ez junior pozíció, és majd később emelni a fizetését. Biztos beleegyezne, nem is érti mit ír alá. Hans már ott tart, hogy pénzt ajánl fel, csak ne kelljen átvennie a ballasztot, de ekkor Karl ledobja az atombombát. A felesége anális szüzességét ajánlja fel Ericnek.
Eric mosolyogva írja az emailt a HR-nak, miközben Karl peckesen vonul a részlege felé, mert tudja, hogy ott mindenki ünnepelni fog 2 percen belül.
Hans sírva kilép a szobából, arcát a kezébe temeti. Vége. Ez már túl sok. Félájultan betántorog a HR-hez, elmeséli a történetet, és felajánl 1000 eurót, ha AZONNAL talál neki Java fejlesztőt, és kirúgja a bolondot két hónapon belül.
És mi a tanulság? Látjátok gyerekek, ezért kell csajozni!
Twitch.hírszerző
Feb 19, 2020 11:56:40
Berlini informatoraim jelentették, hogy sodi leszopott egy lovat. Ezért van most szilaj paripa fázisban.
Feb 19, 2020 11:56:40
sodika
Feb 19, 2020 12:04:07
Most rákerestem, és az elutasításról email jön. Az értesítés hiánya nyilván azt jelenti, hogy nyammognak az ügyön, és nekik is gyanús. Nagyon helyes.
Feb 19, 2020 12:04:07
mifaaan
(
x1)
Feb 19, 2020 12:05:45
x1)
Erzählungen aus dem Java-Raum.
Es ist 9 Uhr morgens. Die Entwickler sprechen über den Vortag, schlürfen Kaffee, lesen ihre Mails und bereiten sich auf das Daily Scrum vor. Das Treffen beginnt um 10 Uhr. Jemand fehlt... Plötzlich dringt ein schrecklicher Gestank durch die Essenz des Kaffees. Es war Endre, der gerade die Tür des Java-Raums geöffnet hat.
"Was hast du gestern gemacht?" - fragen sie
"Ich lasse den Test machen" - antwortete Endre
"Du bist ein ganz besonderer Junge. Wir lieben dich, mach weiter so" - sagte der Scrum Master
Endre ist "zurückgeblieben", das weiß jeder, und da sie Deutsche sind, trollen sie nicht die Schwachsinnigen.
Es ist 9 Uhr morgens. Die Entwickler sprechen über den Vortag, schlürfen Kaffee, lesen ihre Mails und bereiten sich auf das Daily Scrum vor. Das Treffen beginnt um 10 Uhr. Jemand fehlt... Plötzlich dringt ein schrecklicher Gestank durch die Essenz des Kaffees. Es war Endre, der gerade die Tür des Java-Raums geöffnet hat.
"Was hast du gestern gemacht?" - fragen sie
"Ich lasse den Test machen" - antwortete Endre
"Du bist ein ganz besonderer Junge. Wir lieben dich, mach weiter so" - sagte der Scrum Master
Endre ist "zurückgeblieben", das weiß jeder, und da sie Deutsche sind, trollen sie nicht die Schwachsinnigen.
Charlsen
Feb 19, 2020 12:05:48
Tudsz sakkozni, Sodi?
Feb 19, 2020 12:05:48
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 19, 2020 12:05:51
x2)
Neked nem az álláshirdetéseket kéne bújnod?
Kenyér és víz.
Feb 19, 2020 12:18:34
nyugi majd 10 év múlva jön válasz addig átmeneti flokktalanság
Feb 19, 2020 12:18:34
Sakk rajongó
Feb 19, 2020 12:40:05
Lehetne egy sakkos stream?
Feb 19, 2020 12:40:05
Hahó
(
x136)
Feb 19, 2020 12:41:26
x136)
Tudsz sakkozni, Sodi?
sakkozni? :)))
szerinted ennyi ésszel hány lépéssel tud előre gondolkodni? szerintem max 2.
Érdeklődő
(
x6)
Feb 19, 2020 12:44:38
x6)
Endre, mondanál egy példát a "kreatív flow"-ra? Amikor alkottál valami egyedit? Az, hogy húgyos gatyával streamelsz, eszed a fikát, és közben nyunyókákra rejszolsz, nem számít annak.
Mr.Baz
Feb 19, 2020 12:46:13
Most rákerestem, és az elutasításról email jön. Az értesítés hiánya nyilván azt jelenti, hogy nyammognak az ügyön, és nekik is gyanús. Nagyon helyes.
Nyugi van, még nem kell összeszarnod magad. Te pedig már parázol. Helyesen teszed, s ezt te is tudod. Ìrtam pár napja (privátban) "Mától - ha csipetnyi eszed is van -, nem fogsz nyugodtan aludni, zabálni, böfögni, fingani, liveozni, szaunázni, stb...stb... stb. Feltéve, ha a dolgokat reálisan látod. "Nos, ehhez tartdsd magad!!!!
Feb 19, 2020 12:46:13
töppedt buzigolyók
Feb 19, 2020 12:53:39
Ez nem zsarolás.
Óriâsi volt a mûsor, látom. Endre, márk nem fogja tûrni, hogy bevond a trollozásba meg a pedofil balhédba csak azért, mert tartozik neked. Ezt várnád el tôle, Te hazug nyomorék, igaz?
Feb 19, 2020 12:53:39
Karib
(
x10)
Feb 19, 2020 12:57:50
x10)
Én semmi ilyet nem írtam. Megint hazudsz, veknifejű.
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™