Business analyst-ként :D Na ne nevettes haver :D Business analyst kb belépő szint minden finance jellegű multinál Magyarországon (is).
Én is rühellem a veszteseket. Csak veled ellentétben én nem arra verem ki, hogy Sodi mekkora lúzer, vagy hogy nagyobb lúzer mint én.
38 éves Business analyst vagy - sajnálom, ha tölem kell megtudnod, de itt az ideje szembenézned a ténnyel: te is csak egy vesztes vagy.
nalunk business analyist az az egyetemrol kikerulo, 75%-ban munkara alkalmatlan fiatal fiu/lany. meg rendes autot se kapnak :)
Te vagy az sodichu?
De ezzel nekem semmi gondom nincsen, hogy te mit hiszel meg gondolsz érted?
Az hogy neked milyen hiteid meg tapasztalataid vannak az az én életemet nem befolyásolja, tehát nem érzem nagyon fontosnak, hogy bármelyik állításodat megcáfoljam, mert nekem mindegy hogy te mit hiszel.
Djsodival probáltam kommunikalni mert engem meg az ő lélektana érdekel.
Nem én vagyok az aki ismeretlenekről kijelent dolgokat, most is te kezdtél el sivalkodni nem én.
Takarodj el te is a kurva anyádba dombról legurulni, nagyon szépen köszönjük szépen előre is.
Csak ha megírtad a házifeladatot, megmondalak anyukádnak, Hahó!
ámen
És recsító elkezdi nyúzni a döglött pitont...
Púpos búbánat
Gyerekekre veri? Ja tényleg..
Én levágott láb akarok lenni
Beültünk a kocsiba, és elhajtottunk pécs felé, állítólag ott lakik borni. Vittünk magunkkal egy tolókocsit, azt fogjuk megetetni vele, de legalább a lábtörlőjét lehugyozzuk.
Az úton sem tudtam aludni, csak nyitott szemmel bámultam reflektor fényében tükröződő aszfaltfestéseket. Apa levágott lába vagyok. Nagyon pisálnom kell.
csurka uccca 44/c a cim.
te is csak azért jársz ide, hogy a baromságaidat élvezzük, mitől vagy te jobb sodidj-nél?? balfasz magamutogató vagy te is aki az unalmas faszságait ömleszti ide. takarodj te is a lájkvadász kurva anyádba. a kutyát nem érdekli a sikeres életed faszfej
cvi meghót koronavírusban.ő terjeszette el a világon......
meghalt.
Hopp...
uploads.disquscdn.com/images/35defae5f690e436da5fe4bdacf17dc332c9b63e54a26974efb1662c9ae6111e.gif
Szerintem már beállította az órát, még éjszaka visszatér...
Nem feltetlenul nem ter vissza.
Rgl-t nem lehet eléggé megverni szerintem.
Taot!
Az a duda nózija egyenesen üvölt az öklökért!
linkelni se megy.... Elnézem
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Lackófantázia, avagy életbölcsességek a gyartószalag mellet.
Hamarosan megjelenik könyv formájában, vedd meg te is hogy megtudd, hogyan képzeli el a világot egy betanított kismajom!
turbó, rohadt faszopó buzi, leszopta a szar haverját, ezeket írtani kéne.
Igen, igen. Ahogy tetszik mondani a professzor úrnak.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
meghalt.
Jobb szöveged véletlenül nincs? Ha ellentroll akarsz lenni akkor legalább legyél vicces, vagy valamilyen szinten szórakoztató...
Ha viccet akarsz, két sodi videó között néz tükörbe.
Sőt! Tudod mit?! Ez a nyomi szerintem most is a farkát veri valami _szigorúan_ nudista képre, míg neked annyi jut, hogy őt várod minden este, hogy kinevesd.
Azért ideje lenne belegondolnod, hogy ki a szánalmasabb.
Fostengernek meg üzenem: megragadtad a dolog lényegét :D
Rég nem látott megosztáscunami van a púpfalon.
Nekem március vége. Mit mondanak, miért késik?
🕎Endigame🕎
Vagy pedig az a félkegyelmű balettcipős köcsög a szánalmas, aki önmagának válaszolgat, meg akarja mondani ki kicsoda, hol a helye, és el akarja dönteni ki a szánalmas, mi lehet a vicces kinek és miért.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Sorry guys! We are not allowed to remove trees in Germany, where our new gigafactory is being built, so expect a bit more delay! I humbly apologize!
In return I'll promise Sodi will never EVER get a Tesla, not even a used one!
ivmty
Hiába... vannak akik Szulejmánt, Dallast, meg eféléket néznek és vannak akik Sodit kukkolják... nem látok sok különbséget :D
Hálisten, épp érdeklődni akartunk mi a véleményed, de így nem kellett. Örülök azért, hogy te itt vagy velünk, és pont ugyanezt teszed * ásít *
Na ez tényleg zene barátom
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Tyodika
Mar 02, 2020 11:11:29
Soha többet nem írok ide
Mar 02, 2020 11:11:29
Egy kis pöcs a szomszédbó
Mar 02, 2020 11:12:16
Na én beleállok ebbe, lehet csak információt akarsz szerezni, hülye azért nem vagyok de tessék:
Én személy szerint business analystkènt dolgozom nagy hárombetűs cégeknek, akik konkrétan telibeszarják hogy én hol és mikor dolgozom, egyetlen dolog érdekli őket:
Határidőre leszállítsuk amit kérnek.
Jelenleg itthon vagyok, mert egy hete olyan szinten meghuztam a hátam, majd összeszartam magam.
Ennyit arról hogy valaki itt lehet 0-24ben.
Olyanok akarunk lenni mint sodi:
Édesapám, itt milyen kibaszottszar helyzetben kell lennie valakinek, hogy olyan akarjon lenni mint sodi??
Haver én 38 vagyok, végigutaztam, dolgoztam és basztam 15 évet az életemből, diplomáztam, magamat tartottam el suli alatt, 17 éves korom óta minden nyarat végigmelóztam, mostanra olyan nyugdijalapom van hogy ha nem lenne más akire gondolnom kellene akkor már valahol Peruban meg Kolumbiában basznám a rezet :D
Sodi rengeteg embert megsértett, embercsoportokat gyalázott és folyamatosan tolja a kontentet fiatal kora óta.
Megismertük, megszerettük a társaságot itt és elvagyunk.
Van aki gyűlöli Endrét, van aki szánakozva nézi, van aki az ő hibáiból tanulni jár ide stb...
Mit nem értesz jóbarát?
Én személy szerint business analystkènt dolgozom nagy hárombetűs cégeknek, akik konkrétan telibeszarják hogy én hol és mikor dolgozom, egyetlen dolog érdekli őket:
Határidőre leszállítsuk amit kérnek.
Jelenleg itthon vagyok, mert egy hete olyan szinten meghuztam a hátam, majd összeszartam magam.
Ennyit arról hogy valaki itt lehet 0-24ben.
Olyanok akarunk lenni mint sodi:
Édesapám, itt milyen kibaszottszar helyzetben kell lennie valakinek, hogy olyan akarjon lenni mint sodi??
Haver én 38 vagyok, végigutaztam, dolgoztam és basztam 15 évet az életemből, diplomáztam, magamat tartottam el suli alatt, 17 éves korom óta minden nyarat végigmelóztam, mostanra olyan nyugdijalapom van hogy ha nem lenne más akire gondolnom kellene akkor már valahol Peruban meg Kolumbiában basznám a rezet :D
Sodi rengeteg embert megsértett, embercsoportokat gyalázott és folyamatosan tolja a kontentet fiatal kora óta.
Megismertük, megszerettük a társaságot itt és elvagyunk.
Van aki gyűlöli Endrét, van aki szánakozva nézi, van aki az ő hibáiból tanulni jár ide stb...
Mit nem értesz jóbarát?
Business analyst-ként :D Na ne nevettes haver :D Business analyst kb belépő szint minden finance jellegű multinál Magyarországon (is).
Én is rühellem a veszteseket. Csak veled ellentétben én nem arra verem ki, hogy Sodi mekkora lúzer, vagy hogy nagyobb lúzer mint én.
38 éves Business analyst vagy - sajnálom, ha tölem kell megtudnod, de itt az ideje szembenézned a ténnyel: te is csak egy vesztes vagy.
Mar 02, 2020 11:12:16
-
Mar 02, 2020 11:15:28
nalunk business analyist az az egyetemrol kikerulo, 75%-ban munkara alkalmatlan fiatal fiu/lany. meg rendes autot se kapnak :)
Mar 02, 2020 11:15:28
-
Mar 02, 2020 11:15:32
Te vagy az sodichu?
Mar 02, 2020 11:15:32
-
Mar 02, 2020 11:22:04
De ezzel nekem semmi gondom nincsen, hogy te mit hiszel meg gondolsz érted?
Az hogy neked milyen hiteid meg tapasztalataid vannak az az én életemet nem befolyásolja, tehát nem érzem nagyon fontosnak, hogy bármelyik állításodat megcáfoljam, mert nekem mindegy hogy te mit hiszel.
Djsodival probáltam kommunikalni mert engem meg az ő lélektana érdekel.
Nem én vagyok az aki ismeretlenekről kijelent dolgokat, most is te kezdtél el sivalkodni nem én.
Mar 02, 2020 11:22:04
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 02, 2020 11:27:23
x37)
Takarodj el te is a kurva anyádba dombról legurulni, nagyon szépen köszönjük szépen előre is.
szellem embere
Mar 02, 2020 11:30:07
Tudod sok itteni fórumozó nagyjából úgy kezdte, mint aminek az elején te állsz: valahogy idekeveredik, és nem érti, hogy miért van ennyi kommenthaverja egy látszólag egyszerű, kétbalkezes, szánnivaló koravén fickónak, aki csak az életéről mesél, meg balfaszkodik valamelyik játék tutorial pályáján. És sokan ilyenkor úgy is hagyják a dolgot, elfelejtik a fórumot meg Endrét is. Van aki segítő kommentekkel próbálja egyensúlyozni a pofonokat, de azokra egy köszönömöt sem kap, vagy kioktatja a recskás, hogy "hülye faty troll", ilyenkor a segítő szándék el szokott gyorsan múlni (vannak retardok, aki ezek ellenére, ugyanúgy védik és adnak tanácsokat neki). Vagy csak elkezdi figyelni a streameket, olvasgatja a fórumot, és rájön, hogy mégis miért vannak trolljai (nem irigységből). Ha sokáig itt maradsz, és követed az eseményeket magadon is észre fogod venni a változást.
Mar 02, 2020 11:30:07
kripli figyelő
(
x12)
Mar 02, 2020 11:39:49
x12)
Tényleg remek gyógyulási stratégia ha a skizofrén beteg saját magának válaszolgat egy trollfórumon.
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 02, 2020 11:43:08
x16)
Viszonylag jól azonosítható, épp melyik mellékretard őrjöng a fórumon.
Tajgi: burzsujfosozás, mocskos beszéd, fenyegetőzés, hahaha, szlovák ügyvédezés.
Kisboros: defetista hozzáállás, sorosozás, újságírózás, többes szám második személy, sűrű idézőjelek, a trolloknak valami rejtélyes későbbi rossz sejtetése, sodizmusok használata.
Cvi: viszonylag összefüggően ír, noha önmagában teljesen irreleváns témákban. Hol Sodit támogató, hol kritizáló hozzászólásokat ír, látszólag érthetetlen okból, valószínűleg valamilyen nagy konspirációnak gondolja magában. Vagy csak épp melyik énje keveredik felül. A többi retardhoz képest viszonylag értelmesebb, ha emlékeztek, ő volt aki fb csoporttal lebuktatott 1-2 trollt. De mentális állapota miat érdemi párbeszédre használhatatlan.
Kb ennyi a Sodit támogatók köre összvissz. Stílus alapján a DJ Sodi retard egyértelműen vagy Cvi, vagy a ratyi mannin, vagy valami ezeddig ismeretlen ellen-trash csoportos újhullámos retard. Bármelyik is, teljes mértékben méltó az ignorálásra.
Tajgi: burzsujfosozás, mocskos beszéd, fenyegetőzés, hahaha, szlovák ügyvédezés.
Kisboros: defetista hozzáállás, sorosozás, újságírózás, többes szám második személy, sűrű idézőjelek, a trolloknak valami rejtélyes későbbi rossz sejtetése, sodizmusok használata.
Cvi: viszonylag összefüggően ír, noha önmagában teljesen irreleváns témákban. Hol Sodit támogató, hol kritizáló hozzászólásokat ír, látszólag érthetetlen okból, valószínűleg valamilyen nagy konspirációnak gondolja magában. Vagy csak épp melyik énje keveredik felül. A többi retardhoz képest viszonylag értelmesebb, ha emlékeztek, ő volt aki fb csoporttal lebuktatott 1-2 trollt. De mentális állapota miat érdemi párbeszédre használhatatlan.
Kb ennyi a Sodit támogatók köre összvissz. Stílus alapján a DJ Sodi retard egyértelműen vagy Cvi, vagy a ratyi mannin, vagy valami ezeddig ismeretlen ellen-trash csoportos újhullámos retard. Bármelyik is, teljes mértékben méltó az ignorálásra.
M.Ország rémálma
Mar 02, 2020 11:48:00
Trollégák! Ne számoljatok már el az életetekkel ezeknek a balfaszoknak, szót sem érdemelnek. Nem kell ezeknek az arcoknak semmit sem bizonygatni.
Mar 02, 2020 11:48:00
-
Mar 02, 2020 11:51:35
A legtöbb ma dèlelőtti - néven író én voltam.
Ha CVIvel beszélgettem akkor elnézést, nekem nem jött le, én másra tippeltem.
Hát akkor erről ennyit.
Ha CVIvel beszélgettem akkor elnézést, nekem nem jött le, én másra tippeltem.
Hát akkor erről ennyit.
Mar 02, 2020 11:51:35
FKK ficken kleiner kinder
Mar 02, 2020 11:56:40
pont ez a drámai hogy ott már megalapozhatta volna a jövőjét de ehelyett csak még nagyobb volumenű negativ spirálba hajszolta magát..
magyarul örök vesztes.
magyarul örök vesztes.
Mar 02, 2020 11:56:40
womanninn
Mar 02, 2020 12:19:42
most visszavágok nekik
Mar 02, 2020 12:19:42
mifaaan
(
x1)
Mar 02, 2020 12:21:03
x1)
Mifaaaan? Nyeméjtem! De miééééééééé?!
shodika
Mar 02, 2020 12:22:57
most visszavágok nekik
Mar 02, 2020 12:22:57
Koszos pénz
Mar 02, 2020 12:25:27
most visszavágok nekik
Csak ha megírtad a házifeladatot, megmondalak anyukádnak, Hahó!
Mar 02, 2020 12:25:27
-
Mar 02, 2020 12:26:43
Tényleg döglődik a gnóm, ha már figyelemkurvulásra sincs energiája.
Mar 02, 2020 12:26:43
-
Mar 02, 2020 12:41:06
Tényleg döglődik a gnóm, ha már figyelemkurvulásra sincs energiája.
ámen
Mar 02, 2020 12:41:06
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 02, 2020 12:43:50
x6)
Sodi megdöglöttél már a megkoronázásod közben?
hát azért hetyetye
broni
Mar 02, 2020 13:46:27
hopp, a hoffeinhejmi kurva anyádat bazd meg te keci!!!!!!!!!!!!!
Mar 02, 2020 13:46:27
balek
(
x10)
Mar 02, 2020 13:51:37
x10)
Nyem éjtyem miért bántjátok mindig a sodit, hiszen a sodi az egy áldott jó ember, jobb sorsra érdemes fiatalember
- a legritkább esetben örül mások nyomorának, halálának, akkor is legfeljebb azért, mert nekik már úgyis mindegy
- mindent megtesz, hogy Magyarországot felvirágoztassa, ha ehhez az kell, hogy több tízmilliós adóhátralékot és vissza nem fizetett tartozással kényszerítse az adóhivatalt hatékonyabb működésre, tiszta szívvel megteszi
- barátainak önzetlenül, hússzoros megtérüléssel számolva adja kölcsön mások pénzét, a jó lelkének hála nem is szívesen zargatja őket a visszafizetéssel, ezt édesanyjára bízza, aki a nyugdíjas kor betöltése után újra egykori szakmájának élhet
- bár neki nem jött össze soha a saját család, megszállottan gyűjti családok legbensőgésebb képeit
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
- a legritkább esetben örül mások nyomorának, halálának, akkor is legfeljebb azért, mert nekik már úgyis mindegy
- mindent megtesz, hogy Magyarországot felvirágoztassa, ha ehhez az kell, hogy több tízmilliós adóhátralékot és vissza nem fizetett tartozással kényszerítse az adóhivatalt hatékonyabb működésre, tiszta szívvel megteszi
- barátainak önzetlenül, hússzoros megtérüléssel számolva adja kölcsön mások pénzét, a jó lelkének hála nem is szívesen zargatja őket a visszafizetéssel, ezt édesanyjára bízza, aki a nyugdíjas kor betöltése után újra egykori szakmájának élhet
- bár neki nem jött össze soha a saját család, megszállottan gyűjti családok legbensőgésebb képeit
broni
Mar 02, 2020 14:00:31
hopp nem ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sodi rokona!!!!!!!!!!!!!sodi, szopd le hopp-ot!!!!!!!!!!
Mar 02, 2020 14:00:31
GamerPC
Mar 02, 2020 14:04:51
most visszavágok nekik
Mar 02, 2020 14:04:51
Koszos pénz
Mar 02, 2020 14:19:44
Gyerekekre veri? Ja tényleg..
Mar 02, 2020 14:19:44
-
Mar 02, 2020 14:27:46
Mar 02, 2020 14:27:46
broni
Mar 02, 2020 14:29:17
sodi, a vakmerő makkverő!!!!!!!!!!!
Mar 02, 2020 14:29:17
Ali Hisham Raad
Mar 02, 2020 14:34:04
░░░░▄▄▄▄▄▓▓▓▄▄▄░░░░░
░░░░▄▄▓▀▀▀▀▀▀▓▓▓▓▓▓▄░░░
░░▄▄▓▀▀░░░░░░░▒▒▒▒▒▀▓▄░
░▐▓▓▌░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓▌
░▐▓▒░░▄▒▒▓▄▄▒▒▒░▒▄▄▄▒▒▓
░▓▓▌░░░░░▒▒▒▒▀▒▒▓▓▓▓▓▓▓
░▐▓░░░░▒▒▓(◐)▓░░░▒▓▓(◐)▒▓
█░▀▄░█▄█▀▄▄░▀░▀▄▄▀░░█░█
░█░░░▀▄█▄█░█▀▄▄▄▄▄▀██░█
░░█░░░░█░███▄█▄█▄███░░█
░░░█░░░▀▀█░█▀█▀█▀███░█
░░░░▀▄░░░░▀▀▄█▄█▄█▄▀░█
░░░░░░▀▄▄░▒▒▒░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
SoDi mostanaban.
░░░░▄▄▓▀▀▀▀▀▀▓▓▓▓▓▓▄░░░
░░▄▄▓▀▀░░░░░░░▒▒▒▒▒▀▓▄░
░▐▓▓▌░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓▌
░▐▓▒░░▄▒▒▓▄▄▒▒▒░▒▄▄▄▒▒▓
░▓▓▌░░░░░▒▒▒▒▀▒▒▓▓▓▓▓▓▓
░▐▓░░░░▒▒▓(◐)▓░░░▒▓▓(◐)▒▓
█░▀▄░█▄█▀▄▄░▀░▀▄▄▀░░█░█
░█░░░▀▄█▄█░█▀▄▄▄▄▄▀██░█
░░█░░░░█░███▄█▄█▄███░░█
░░░█░░░▀▀█░█▀█▀█▀███░█
░░░░▀▄░░░░▀▀▄█▄█▄█▄▀░█
░░░░░░▀▄▄░▒▒▒░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
SoDi mostanaban.
Mar 02, 2020 14:34:04
broni
Mar 02, 2020 15:05:02
lelketek mélyén mindannyian Sodika szeretnétek lenni, de nem lehettek és ez nagy frusztrációt okoz.
én fráter akarok lenni!!!!!!!!!!!!!megyek is, levágom a fejszével a a lábaim!!!!!!!!!!!!tényleg, tolvaj balognak levágták mán a lábát????????remélem...........
én fráter akarok lenni!!!!!!!!!!!!!megyek is, levágom a fejszével a a lábaim!!!!!!!!!!!!tényleg, tolvaj balognak levágták mán a lábát????????remélem...........
Mar 02, 2020 15:05:02
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 02, 2020 15:21:47
Mar 02, 2020 15:21:47
fráter fia
Mar 02, 2020 15:26:51
Beültünk a kocsiba, és elhajtottunk pécs felé, állítólag ott lakik borni. Vittünk magunkkal egy tolókocsit, azt fogjuk megetetni vele, de legalább a lábtörlőjét lehugyozzuk.
Az úton sem tudtam aludni, csak nyitott szemmel bámultam reflektor fényében tükröződő aszfaltfestéseket. Apa levágott lába vagyok. Nagyon pisálnom kell.
Mar 02, 2020 15:26:51
broni
Mar 02, 2020 15:32:00
csurka uccca 44/c a cim.
Mar 02, 2020 15:32:00
Nulladikos Snecologus
Mar 02, 2020 15:38:57
Kedves BUsiness Analyst trollega, nem er annyit az egesz, hogy bizonygasd egy sodifelszoponak, hogy mennyire rosszul all hozza az egeszhez. Az plane meltatlan, hogy ramutatsz, h mennyivel tobb vagy sodinal. Hagyd mar a fostubust vergodni, majd megunja. En sem vergodok azon,, hogy megmutassam, h 43 eves koromra mennyi mindent elertem ugy, hogy nem csaltam adot es nulla szuloi es egyeb hatszellel tettem mindezt. Na jo egy kicsit: globalisan piacvezeto multinal vagyok engineering specialist a ceg kozponti r&d reszlegen kultoldon, nem 800k plusz futyiert ;)
Mar 02, 2020 15:38:57
persze
Mar 02, 2020 15:50:13
Kedves BUsiness Analyst trollega, nem er annyit az egesz, hogy bizonygasd egy sodifelszoponak, hogy mennyire rosszul all hozza az egeszhez. Az plane meltatlan, hogy ramutatsz, h mennyivel tobb vagy sodinal. Hagyd mar a fostubust vergodni, majd megunja. En sem vergodok azon,, hogy megmutassam, h 43 eves koromra mennyi mindent elertem ugy, hogy nem csaltam adot es nulla szuloi es egyeb hatszellel tettem mindezt. Na jo egy kicsit: globalisan piacvezeto multinal vagyok engineering specialist a ceg kozponti r&d reszlegen kultoldon, nem 800k plusz futyiert ;)
te is csak azért jársz ide, hogy a baromságaidat élvezzük, mitől vagy te jobb sodidj-nél?? balfasz magamutogató vagy te is aki az unalmas faszságait ömleszti ide. takarodj te is a lájkvadász kurva anyádba. a kutyát nem érdekli a sikeres életed faszfej
Mar 02, 2020 15:50:13
Gólya
(
x2)
Mar 02, 2020 15:53:20
x2)
Cvi hány személyisége van épp itt jelen a fórumon?
2 napig csicskultam.
broni
Mar 02, 2020 15:54:42
Cvi hány személyisége van épp itt jelen a fórumon?
cvi meghót koronavírusban.ő terjeszette el a világon......
Mar 02, 2020 15:54:42
Penzmento
(
x6)
Mar 02, 2020 16:05:48
x6)
Látom, ide csak big four CEOk írnak, de mi van sodival???!!!!
🕎Endigame🕎
broni
Mar 02, 2020 16:16:53
Látom, ide csak big four CEOk írnak, de mi van sodival???!!!!
meghalt.
Mar 02, 2020 16:16:53
Nulladikos Snecologus
Mar 02, 2020 16:34:47
Hopp...
uploads.disquscdn.com/images/35defae5f690e436da5fe4bdacf17dc332c9b63e54a26974efb1662c9ae6111e.gif
Mar 02, 2020 16:34:47
-
Mar 02, 2020 16:36:11
Hopp...
Mar 02, 2020 16:36:11
Nulladikos Snecologus
Mar 02, 2020 16:56:30
Nem feltetlenul nem ter vissza.
Mar 02, 2020 16:56:30
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 02, 2020 17:26:20
x1)
Kritikát irigységnek beállítást tinipicsák szokták tolni, vagy konteo hívő barmok. Mástól még nem láttam.
Melyik vagy DJ?
Egy valamiben tényleg elért valamit sodi. Számtalan embert összehozott, akik egymás vállát veregetve röhögnek rajta, mikor újfent a pofájába robban egy faszerdő. Ezzel sikerült összehoznia egy közösséget, a streameléssel (ami erről szólna) kurvára nem. És soha nem is fog. És ez valahol nagyon szomorú, mert amilyen elánnal tud menni dolgok felé a retardsága végett, papíron képes lehetne elérni dolgokat.
Melyik vagy DJ?
Egy valamiben tényleg elért valamit sodi. Számtalan embert összehozott, akik egymás vállát veregetve röhögnek rajta, mikor újfent a pofájába robban egy faszerdő. Ezzel sikerült összehoznia egy közösséget, a streameléssel (ami erről szólna) kurvára nem. És soha nem is fog. És ez valahol nagyon szomorú, mert amilyen elánnal tud menni dolgok felé a retardsága végett, papíron képes lehetne elérni dolgokat.
még éltet a remény
(
x1)
Mar 02, 2020 17:33:06
x1)
DJ Racz Gabor Laszlo
Vlognélküli Vlogger
Mar 02, 2020 17:36:15
Az a duda nózija egyenesen üvölt az öklökért!
Mar 02, 2020 17:36:15
Rácz Gábor
Mar 02, 2020 17:48:30
Gyertek verjétek szét még jobban a szurikáta fejemet és a bazilika kilincs orromat!
Mar 02, 2020 17:48:30
Vlognélküli Vlogger
Mar 02, 2020 17:57:21
Szép rémálmokat!
i.imgur.com/gallery/DnLd7ob
[img src=https://i.imgur.com/gallery/DnLd7ob]
Nézzétek el nekem, nem tudom hogy kell képet beilleszteni
[img src=https://i.imgur.com/gallery/DnLd7ob]
Mar 02, 2020 17:57:21
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 02, 2020 17:58:38
x1)
Szép rémálmokat!
linkelni se megy.... Elnézem
broni
Mar 02, 2020 18:00:53
mikor verik már agyon azt a barom rgl-t????????????
Mar 02, 2020 18:00:53
Andi
(
x13)
Mar 02, 2020 18:03:42
x13)
Cvi stílusát, helyesírását nem figyeltem, mert eddig egyetlen mondata sem kötött le. Enne a dj sodinak viszont tutira nem elütései vannak, hanem mára már pótolhatatlan hiányosságai az írás minden területén. És ráadásul dögunalmas is.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
-
Mar 02, 2020 18:18:14
Szerintem több retard van. DJ Sodi talán Cvi, talán egy új idióta, Ted viszont egyértelműen a tiszafaszomi herbáldíler.
Mar 02, 2020 18:18:14
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 02, 2020 18:24:45
Forrás?
Lackófantázia, avagy életbölcsességek a gyartószalag mellet.
Hamarosan megjelenik könyv formájában, vedd meg te is hogy megtudd, hogyan képzeli el a világot egy betanított kismajom!
Mar 02, 2020 18:24:45
Andi
(
x13)
Mar 02, 2020 18:27:06
x13)
Most az az idő járja, hogy a halásznacis, lukban, anyunál, és egyéb irigylésre méltó helyen lakó, fogatlan alkesz népség egymás után felkérdezi a trollokat. Szép.
broni
Mar 02, 2020 18:28:35
Mar 02, 2020 18:28:35
Andi
(
x13)
Mar 02, 2020 18:36:45
x13)
broni
Mar 02, 2020 18:39:30
Mar 02, 2020 18:39:30
Andi
(
x13)
Mar 02, 2020 18:41:30
x13)
Igen, igen. Ahogy tetszik mondani a professzor úrnak.
Nevem senki fogd meg jól
Mar 02, 2020 18:51:35
Cvi, Rgl, Kisboros.... beszarok :D
Annyit tényleg elért ez a balfasz Sodi, hogy titeket itt összehozott, ti pedig felépítetek egy szubkultúrát itt. Áldanotok kellene a nevét srácok :)
Nem tudom ki a nagyobb balfasz, ti vagy ez a pedo/recskaboy vesztes.
Nem hittem volna, hogy valaha látni fogok olyanokat, akik Isaurán, meg Barátok köztön nőnek fel, de valjuk be őszintén, ti olyan szinten vagytok függők ettől a nyomitól, mint a néni, aki gyűjtést szervezett a brazil rabszolgalány kiszabadítására :D
Hiába... vannak akik Szulejmánt, Dallast, meg eféléket néznek és vannak akik Sodit kukkolják... nem látok sok különbséget :D
Annyit tényleg elért ez a balfasz Sodi, hogy titeket itt összehozott, ti pedig felépítetek egy szubkultúrát itt. Áldanotok kellene a nevét srácok :)
Nem tudom ki a nagyobb balfasz, ti vagy ez a pedo/recskaboy vesztes.
Nem hittem volna, hogy valaha látni fogok olyanokat, akik Isaurán, meg Barátok köztön nőnek fel, de valjuk be őszintén, ti olyan szinten vagytok függők ettől a nyomitól, mint a néni, aki gyűjtést szervezett a brazil rabszolgalány kiszabadítására :D
Mar 02, 2020 18:51:35
Nulladikos Snecologus
Mar 02, 2020 18:55:57
valjuk? Az olyan mint a... segits ki pls.
Mar 02, 2020 18:55:57
-
Mar 02, 2020 18:59:39
Facebookmentes szürke egér érdeklődik, hogy él még a gyagyás? Írt már valamit arról, hogy lesz-e műsor ma este?
Mar 02, 2020 18:59:39
broni
Mar 02, 2020 19:01:00
Facebookmentes szürke egér érdeklődik, hogy él még a gyagyás? Írt már valamit arról, hogy lesz-e műsor ma este?
meghalt.
Mar 02, 2020 19:01:00
-
Mar 02, 2020 19:06:23
Jobb szöveged véletlenül nincs? Ha ellentroll akarsz lenni akkor legalább legyél vicces, vagy valamilyen szinten szórakoztató...
Mar 02, 2020 19:06:23
Elsőéves
Mar 02, 2020 19:15:44
Legyen egy kis sikerélménye ennek a retardáltnak, ide sírom a bánatom. Január végére ígérte a köcsög Tesla a model3amat, de még mindig várok rá. :'(
Mar 02, 2020 19:15:44
Nevem senki fogd meg jól
Mar 02, 2020 19:27:43
Ha viccet akarsz, két sodi videó között néz tükörbe.
Sőt! Tudod mit?! Ez a nyomi szerintem most is a farkát veri valami _szigorúan_ nudista képre, míg neked annyi jut, hogy őt várod minden este, hogy kinevesd.
Azért ideje lenne belegondolnod, hogy ki a szánalmasabb.
Fostengernek meg üzenem: megragadtad a dolog lényegét :D
Mar 02, 2020 19:27:43
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2020 19:28:59
Rég nem látott megosztáscunami van a púpfalon.
Mar 02, 2020 19:28:59
-
Mar 02, 2020 19:30:03
kinek is a szokása több néven írni és válaszolgatni magának?
Mar 02, 2020 19:30:03
Penzmento
(
x6)
Mar 02, 2020 19:31:04
x6)
Legyen egy kis sikerélménye ennek a retardáltnak, ide sírom a bánatom. Január végére ígérte a köcsög Tesla a model3amat, de még mindig várok rá. :'(
-
Mar 02, 2020 19:32:46
Vagy pedig az a félkegyelmű balettcipős köcsög a szánalmas, aki önmagának válaszolgat, meg akarja mondani ki kicsoda, hol a helye, és el akarja dönteni ki a szánalmas, mi lehet a vicces kinek és miért.
Mar 02, 2020 19:32:46
xray
(
x21)
Mar 02, 2020 19:33:50
x21)
Mar 02, 2020 19:33:50
elon bánatos, mert most robbant fel egy rakétája. Mar 02, 2020 19:33:50
-
Mar 02, 2020 19:35:16
a tanszéki ducatónak lesz egy mellékretard üzemmódja is. ha végeztünk a pedosodi megkínzásával és kivégzésével, jöhetnek szépen sorban a mellékretardok is, így akik nem férnek be a főműsorra, vigasztalódhatnak kisboros, tajgi, cvigány és a legújabb mellékretardok megkínzásával. majd meglátjuk, hogy mekkora lesz a pofájuk. nem lesz ott a démoncimbi, hogy segítsen.
Mar 02, 2020 19:35:16
Elon
Mar 02, 2020 19:36:43
Sorry guys! We are not allowed to remove trees in Germany, where our new gigafactory is being built, so expect a bit more delay! I humbly apologize!
In return I'll promise Sodi will never EVER get a Tesla, not even a used one!
ivmty
Mar 02, 2020 19:36:43
Soroskupak
Mar 02, 2020 19:41:49
Sf olvashatja még a fórumot?
Picsogj valamit a sajat stilusodban ha még elsz legyszi! :)
Csak ugy nosztalgiabol.
Picsogj valamit a sajat stilusodban ha még elsz legyszi! :)
Csak ugy nosztalgiabol.
Mar 02, 2020 19:41:49
-
Mar 02, 2020 19:47:03
A retardoknak ajánlom, hogy nézzék meg Sodi FB-ját, hogy röhög a víruson, hogy röhög a szíriai menekülteken, azokon, akiket még magánál is szerencsétlenebbnek tart.
Mar 02, 2020 19:47:03
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 02, 2020 20:06:11
x1)
Hálisten, épp érdeklődni akartunk mi a véleményed, de így nem kellett. Örülök azért, hogy te itt vagy velünk, és pont ugyanezt teszed * ásít *
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 02, 2020 20:08:47
x9)
Én irigy vagyok sodi 30 ezer eurós adósságaira, és arra hogy a létező összes potenciális utat elvágta magát a nácisággal és a pedofíliával, ezzel örök magányra kárhoztatva saját magát.
Tényleg.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Tényleg.
broni
Mar 02, 2020 20:11:40
youtu.be/cu59sC24emE
ez a zene, pacifista elhajlók!!!!!!!!!!!!
Ha ismered az ellenséget és önmagadat, száz csata végkifejletétől sem kell félned. Ha önmagadat ismered, azonban az ellenséget nem, minden győzelmed eléréséért kudarcot is el kell majd szenvedned. Amennyiben sem az ellenséget, sem önmagadat nem ismered, minden csatában meg fogod adni magad.
Egyedül állok és a harcmezőre meredek
A pusztaság minden, ami a harc után maradt
És most egy új utat keresek, hogy elpusztítsam az ellenségem
Vérontás, már elég halált és fájdalmat láttam
Futni fogok, ők hiába fognak vadászni rám
El fogok bújni, ők keresni fognak
Át fogok rendeződni, megfutamodást tettetek, ők követni fognak
Kegyelemdöfés, győzni fogok, de harcolni sosem
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Fékezem az akaratot, hogy az ellenség között küzdjek
Kényszerítem őket, hogy üldözzenek, a játékomat fogják játszani
Az én szabályaim szerint, közel leszek, mégis érinthetetlenül
Soha többé nem fogok szenvedést és fájdalmat látni
Többé nem fognak megtalálni, el fogok tűnni
Körül fogom venni őket
Harc nélkül fogják megadni magukat, lerohanva
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Megtörve és elveszve
Belefáradva a háborúba
Meg fogják adni magukat nekem
A csapdámba csalva
Nincs kiút
Nem bukok el soha többé, soha többé
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Ha ismered az ellenséget és önmagadat, száz csata végkifejletétől sem kell félned. Ha önmagadat ismered, azonban az ellenséget nem, minden győzelmed eléréséért kudarcot is el kell majd szenvedned. Amennyiben sem az ellenséget, sem önmagadat nem ismered, minden csatában meg fogod adni magad.
Egyedül állok és a harcmezőre meredek
A pusztaság minden, ami a harc után maradt
És most egy új utat keresek, hogy elpusztítsam az ellenségem
Vérontás, már elég halált és fájdalmat láttam
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Fékezem az akaratot, hogy az ellenség között küzdjek
Kényszerítem őket, hogy üldözzenek, a játékomat fogják játszani
Az én szabályaim szerint, közel leszek, mégis érinthetetlenül
Soha többé nem fogok szenvedést és fájdalmat látni
Többé nem fognak megtalálni, el fogok tűnni
Körül fogom venni őket
Harc nélkül fogják megadni magukat, lerohanva
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Megtörve és elveszve
Belefáradva a háborúba
Meg fogják adni magukat nekem
A csapdámba csalva
Nincs kiút
Nem bukok el soha többé, soha többé
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Ez a háború művészete!
Mar 02, 2020 20:11:40
Nulladikos Snecologus
Mar 02, 2020 20:17:24
Ne felejtsuk el, hogy sodi egy szar pedofil.
Mar 02, 2020 20:17:24
broni
Mar 02, 2020 20:25:28
legózál már bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!hüje vagy?????????
Mar 02, 2020 20:25:28
Tycoon
(
x2)
Mar 02, 2020 20:26:37
x2)
youtu.be/cu59sC24emE
Na ez tényleg zene barátom
-
Mar 02, 2020 20:29:14
Hiába vártok, sodi nem fog streamelni, még mindig dögrováson van. Facebookon kérdezgették tőle a megosztáscunami posztjai alatt, a tizedik kérdésre méltóztatott válaszolni annyit, hogy "Talán". Tehát nem.
Mar 02, 2020 20:29:14
190 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha azt mondod monitorfüggő akkor azt még alà is írom, de azt azért ne az itteni tevékenységből szűrjük már le.
Van itt az arcom előtt 3 monitor, érted.
Ha te ebből az egészből itt azt szűröd le, hogy sodi szivat minket akkor ahhoz meg nem tudok mit szólni, maximum kérnék egy példát, szerinted mivel szivat minket?
Azzal hogy nyakig el van adósodva?
Hogy évente egy hónapot csak a banknak dolgozik hitelkamatra?
Azzal hogy egy kütyühalom tetején él egy pici szobában egy terrorizáló főbérlővel?
Azzal hogy nincsenek rendes szociális kapcsolatai?
Vagy mivel szivat?