Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ok,akkor most már biztos kitudsz fizetni.
Nehogy azt gondold,hogy ingyen ürítem beléd a patront..
Angolnazas hetyetye. Piszony.

Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Agyrákot kaptam az első perctől. Ez az igazi chemtrail, nem az 5g. Kiderül belőle, hogy a sugárszennyezés felsőlégúti megbetegedést, influenzaszerű tüneteket okoz. Küldök köptetőt Fukusimába, basszameg.
🕎Endigame🕎
Ha kibasznak a vírushelyzet miatt, tudod fizetni a hiteleidet? Mennyi megtakarításod van? Fizetett a deficás és a törpe? Becsületes Zoli utalt?
Kenyér és víz.
Jövő héten.
Dehogynem álhír, Púp. Veled is egy csomó videó foglalkozik, de ettől még egy értéktelen szardarab vagy.
ÉS A FELSŐ ZÁRAS? AZ IGAZI?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na jó, elmész te a büdös kurva anyádba. Ez már nagyon nem vicces.
Hány évbe fog telleni, hogy összespórolj igy potom 30 000 eurót?
Tehát amivel csomó videó foglalkozik, az nem lehet álhír? Te tényleg totál hülye vagy!
(Bár mondjuk ezt eddig is tudtuk)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Annyira nem kamu az 5G összefüggés, hogy még személyesen Alex Jones is foglalkozott vele. Figyelni kellene a híreket.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mit csinálsz most pedo? Hogy igy ráérsz?
Meg nem azt beszéltük meg, hogy nem irsz többet ide?
Végig futott az agyadon, hogy mi lesz ha esetleg seggpresto bezár?
Azt tudtam, hogy kibaszott ostoba vagy de, hogy ennyire, az kurvára meglepett.
Si vis pacem, para bellum
Szóval ha jól értem az 5G miatt lett a Covid-19. Értem.
Valaki kérem kapcsolja ki az autigenerátort, mert ez már kezd kicsit sok lenni.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Nem teljesen biztos, de nagyon gyanús egybeesés, ezért meg kell vizsgálni.
Akkor megnyugodhatunk, mert Alex Jones árul olyan fogkrémet, ami állítása szerint immunissá tesz a koronavírusra.
Persze te nem szoktál fogat mosni, te így jártál.
Ohh, csomó videó foglalkozik a Sodi pedofil botrányával ...
Amúgy aki autentikus 2012 környéki retard kontentre éhezik, itt egy kurva jó videó a törpecigánytól ahol járókelőket basztat a faszságával.
www.facebook.com/gabor.racz.9279/videos/215163242896448/
Látod Sodi ez kurva jó retard kontent, neked is ilyet kellene csinálnod, nem dedós játékokat nyomkodni...
Te ezeket ilyenkor komolyan gondolod?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Jólvan, ne terelgesd a témát. Maradjunk csak a lényeges dolgoknál.
Egyfelől kibasztál egy valag pénzt megint az ablakon, ráadásul az adósaid sem törlesztenek. Márk szerint Zolikától megkaptad az összes lóvét, de azt gondolom, hogy csak tisztára akarja mosni a barátját. Mivel te 4 adósról beszéltél, ezért gyanítom, hogy nem kaptad meg azt a lóvét sem, illetve akkor már rég beruháztál volna még egyéb faszságokra is.
Az Ogre lecserélte a zárat, ezzel mi a szitu, Sneci? :) Mivel nem reagálsz rá, ezért biztosan így van. Csodálatos momentuma volt az estének eme információ kiszivárgása. A 40 éves fadászpika nem mer otthon köhögni...:DDDD
A másik szerintem nem elhanyagolható dolog, hogy valóban geci büdös a szád, és te képes vagy így emberek közé menni. Ennyi zsetonból rég rendbe lehetett volna rakatni a pofádat, de te inkább auti gyernőtt módjára minden szart össze-vissza vásárolgatsz.
Egy rakás szánalom vagy.
hehe
TÉGED KÉNE KIVIZSGÁLNI!
Ahogy kulcsod sem hozzám
Mindegyikkel megegyeztél egy 6 hónapos fizetési moratóriumban?
Amúgy tényleg ez az új VR cucc az Ogréé is lehetne, mert ha nem enged be akkor minden az övé amit ott tárolsz.
de ettől még te megdöglesz, sodi!
Szekunderszégyenem van tőled, ha beleélem magam a helyzetedbe. Kurva kellemetlen az egész. Fel vagy még dobva a 365ezer forintos cucctól vagy már lecsengett a birtoklási vágy?
hehe
Matolcsy apád most rendelt el hiteltörlesztési moratóriumot, Hahó!
Hét éven át vizsgálódtak, az eredmény megnyugtató: az 5G nem veszélyes az emberre 2020. március 12.
hvg.hu/tudomany/20200312_5g_halozat_hatasa_egeszseg_vizsgalat_icnirp
Figyelni kellene a híreket, Hahó!
Ui.: Hülye fasz!
Most akkor nem és túlreagálás ez az egész??
Csomó megosztásod erről szól (pl. Elon Musk) egy rakás másik meg pont az ellenkezőjéről.
Igazi idióta vagy.
Biztos vagyok benne, hogy most már egy kádárista proli nyugdíjas szintjén mozog, és csak a címeket olvassa el.
Ti sem gondolhatjátok, hogy ez a gyengeelméjű végig olvas majd napi 100 cikket amiket megosztogat. Sokkal valószínűbb, hogy savanyú pofával hunyorog a buta szemeivel a tabletre, és csak pörgeti a feed-et aztán rányom a megosztásra minden faszságra.
Lassan elkezdhetnél rózsás gif képeket is megosztani agyalágyult! :)
Ez már azért erősen alufóliasityakos tier.
Akkor a pedofil ügyed se kamu, azzal is csomóan foglalkoznak
Mondjuk nekem ez új. Eddig csak olyat hallottam hogy valaki szerint az 5G-vel kapcsolják majd ki a vírust.
Nem mintha nem lenne számológép a telefonodon, a tableteden, a gamer laptopodon és a gamer PC-éden.
Pont kinézem belőled hogy fejben számolod.
Azt írtad oda, hogy hajrá hajrá, folyamatosan azzal menőzöl, hogy átszámolod a jövedelmed forintra. Ne magyarázkodj, te gyernőtt faszfej. Igazi rosszindulatú barom vagy.
hehe
És te mi a faszért számolsz vele? Németországban élsz, Euróban kapod a fizetésedet, minden kiadásod Euróban van, akkor mit érdekel az árfolyam?
Ja tudom, mert csak így tudsz felvágni a proli ismerőseidnek.
ebben egy púpos berlini hulla is benne van már? Szívesen számolnának vele többen is!
hát azért hetyetye
Akkor miért játszol azokkal a szar játékokkal, amiket nem is élvezel?
És te jól érzed magad egy patkánylyukban egy gulágőrel?
Vagy csak a gorbacsov vodka szól belőled.
Szóval ezért rakhatlak mindíg gumi nélkül popiba,annak ellenére hogy hív fertőzött vagyok?
Én átlagmagyar vagyok és osztrákban 3500 eurót keresek havonta fizikai munkával, az kevés? Nem sok, azt tudom
A te szellemi képességeidet figyelembe véve persze, hogy nem álhír.
Kenyér és víz.
Kamu. Ismerőseim 1500 körül.
Egyelőre elvagyok így.
Gondolom az ismerőseid is olyanok mint te. Büdös nekik a munka, nyelveket nem beszélnek.
2 napig csicskultam.
A kulcsaidat is szoktad számolni? Az, hogy önállóan már nem tudsz bejutni a lakásba elég indok arra, hogy más lakhatás után kezdj nézelődni (amit nem fogsz tudni majd kifizetni), vagy még mindig csak zuhansz, az meg nem para. Csak a leérkezés. A Blahára.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mert az ismerőseid mint iskolázatlan prolik.
Mivel ők segédmunkások te retardált! Azt hiszed hogy a fizikai meló csak lapátolást takarhat? Idióta!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
A két mondatrész között semmiféle logikai összefüggést nem voltam képes felfedezni.
Ha sokaknak az 1500 is sok, akkor mond valamit, egy ezressel feljebb vagyok.
Idióta!
Annak hogy az Ausztriában dolgozó magyarok keveset keresnek, mi köze ahhoz hogy te egy országgal odébb forintban számolsz?
Na ezt már én sem tudom követni, fogalmam sincs miről beszél. Valaki vigyen innen!
Sneci, mire lehiggadtam, addigra itt a trollégák már nagyon szépen lereagálták a baromságaidat.
Hiába a zseton, ha egy életképtelen, mindenki számára terhes (itt a retardoktól, akik lehúznak, tekintsünk el) alak vagy. Már csak a büdös, rothadó szád miatt sem bírnék egy légtérben tartózkodni veled, érted?
hehe
Ennek még a tőled megszokott szinthez képest sincsen értelme.
Idióta sodi a sodi. Nem baj mindjárt kinyír a korona!
Azt jelentem be,hogy halálrabaszatom Endrét ha átmeri lépni a magyar határt.
Neked csak iskolázatlan segédmunkás esetleg elmebeteg ismerőseid vannak,fogalmad sincs a való világról
nszksz.
De te kurvára nem érzed jól magad te barom. Látszik, hogy ki vagy készülve, egy hajszálnyira vagy a hajléktalanságtól, az akut tüdőbetegségtől, és a totális pénzügyi csődtől.
És ezt te tudod is, csak a fórumon és a streamen játszod magad lerészegedve.
Rábasztál sodrák. Véged vsn, nincs tovább.
te nem is ismersz átlagmagyarokat :) talán a gaudit
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez megdöbbentő, ilyenről még sosem hallottam.
Sodi, az ablakon keresztül be tudsz mászni a szobádba?
38 évesen 4-7 év IT tapasztalattal 5000 euró körül kellene bruttó hazavinned. just sayin..
Abból hány velv indexet tudnál giveaway-olni a ticcs subscriberek között havonta? He Sodi?
ps: Bár ugye nem kell mondanom 38 évesen nem csak néhány éves munkatapasztalatról kellene beszélni Hahó!
Teljesen mindegy mennyit keres, mindet elbassza úgyis.
Aki irigykedik sodira, az nem a pénz miatt teszi, hanem csak a stressznélküli nyugit szeretné, ami neki van.
Hagyom a faszomba az egészet. NEM JÓ A HANG... GYERÜNK MÁR LÁJVOLNI AKAROK A KURVAANYÁDAT TE GECI SHAHAHAHAHAHAHAHAHA - *rácsapkod a kamera oldalára.* NEM LESZ LÁJV...
*csörög a mobiltelefon, kikapcsolja, visszalép*
Kijárási tilalmat rendelek el, de hogy Vladimir már megint csesztet ilyen szarságokkal.
Lincensz.
Holnap majd odafigyel, és bedugja a mikrofont.
-
Mar 18, 2020 10:50:00
Levegovetellel is sporolhatnal. Sot fel is hagyhatnal vele.
Mar 18, 2020 10:50:00
xray
(
x21)
Mar 18, 2020 10:55:46
x21)
Mar 18, 2020 10:55:46
Kevesebb játékot veszek így, és nulla filmet. Így spórolok.
miért nem válaszolsz a kulcsos kérdésekre? kínos? Mar 18, 2020 10:55:46
Német Jeti
Mar 18, 2020 10:56:05
Még mindig abba a Kék lavórba végzed el a dolgod? A fejedbe húznám a szaros lavórt és beállítanálak a zuhany alá, adnék neked jéghideg vizet meg 2 orbitális pofont, hogy észhez térjél végre. Mar 18, 2020 10:56:05
Ukrán Buzikurva
Mar 18, 2020 11:00:05
Ok,akkor most már biztos kitudsz fizetni.
Nehogy azt gondold,hogy ingyen ürítem beléd a patront..
Mar 18, 2020 11:00:05
Csengőfrász
(
x1)
Mar 18, 2020 11:07:39
x1)
Ma végre biciklivel ment dolgozni Endre:
www.youtube.com/watch?v=-4UMWgjEi4c
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
www.youtube.com/watch?v=-4UMWgjEi4c
Nulladikos Snecológus
Mar 18, 2020 11:10:38
Angolnazas hetyetye. Piszony.
Mar 18, 2020 11:10:38
Ásó
Mar 18, 2020 11:10:59
"Az ajtók azért voltak zárva, mert soha nem értettem meg, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki kinyithatja őket."
Paulo Coelho
Paulo Coelho
Mar 18, 2020 11:10:59
Csengőfrász
(
x1)
Mar 18, 2020 11:32:07
x1)

Penzmento
(
x6)
Mar 18, 2020 11:39:29
x6)
A bolond törpe cigány max fokozatra kapcsolta az őrületet.
facebook.com/gabor.racz.9279/videos/216161446129961/?t=216
Nincs vírus, 5g-vel sugároznak, a kórházak börtönök, meg a szokásos sátán system.
Non-stop az utcán bolyongva basztatja a járókelőket a faszságával, persze majd amikor elkapja az első kis náthát szalad a "gyilkos, sátánista" orvosokhoz. :)
Van ötlet hol lehetne neki intézni megint egy kis "rendőri kisérletet" állhír miatt?
facebook.com/gabor.racz.9279/videos/216161446129961/?t=216
Nincs vírus, 5g-vel sugároznak, a kórházak börtönök, meg a szokásos sátán system.
Non-stop az utcán bolyongva basztatja a járókelőket a faszságával, persze majd amikor elkapja az első kis náthát szalad a "gyilkos, sátánista" orvosokhoz. :)
Van ötlet hol lehetne neki intézni megint egy kis "rendőri kisérletet" állhír miatt?
Agyrákot kaptam az első perctől. Ez az igazi chemtrail, nem az 5g. Kiderül belőle, hogy a sugárszennyezés felsőlégúti megbetegedést, influenzaszerű tüneteket okoz. Küldök köptetőt Fukusimába, basszameg.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 18, 2020 11:46:53
x2)
Ha kibasznak a vírushelyzet miatt, tudod fizetni a hiteleidet? Mennyi megtakarításod van? Fizetett a deficás és a törpe? Becsületes Zoli utalt?
-
Mar 18, 2020 11:47:58
Fizetett a deficás és a törpe? Becsületes Zoli utalt?
Jövő héten.
Mar 18, 2020 11:47:58
sodika
Mar 18, 2020 11:49:41
Az 5G összefüggés nem álhír.
Csomó videó foglalkozik vele.
Mar 18, 2020 11:49:41
Elméletgyártó
Mar 18, 2020 11:51:19
Dehogynem álhír, Púp. Veled is egy csomó videó foglalkozik, de ettől még egy értéktelen szardarab vagy.
Mar 18, 2020 11:51:19
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2020 11:51:41
x30)
ÉS A FELSŐ ZÁRAS? AZ IGAZI?
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2020 11:51:49
Mar 18, 2020 11:51:49
Sörhajtó_küsz
Mar 18, 2020 11:54:05
Hány évbe fog telleni, hogy összespórolj igy potom 30 000 eurót?
Mar 18, 2020 11:54:05
Zsénó
(
x22)
Mar 18, 2020 11:55:10
x22)
Tehát amivel csomó videó foglalkozik, az nem lehet álhír? Te tényleg totál hülye vagy!
(Bár mondjuk ezt eddig is tudtuk)
sodika
Mar 18, 2020 11:55:27
Annyira nem kamu az 5G összefüggés, hogy még személyesen Alex Jones is foglalkozott vele. Figyelni kellene a híreket.
Mar 18, 2020 11:55:27
Sörhajtó_küsz
Mar 18, 2020 11:58:26
Mit csinálsz most pedo? Hogy igy ráérsz?
Meg nem azt beszéltük meg, hogy nem irsz többet ide?
Mar 18, 2020 11:58:26
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 18, 2020 11:59:07
x2)
Végig futott az agyadon, hogy mi lesz ha esetleg seggpresto bezár?
sodika
Mar 18, 2020 11:59:20
Wuhanban és Lombardiában pont annyi időbeli eltolással jelent meg a járvány, amilyen eltolással hónapokkal korábban az 5G-t kapcsolták be az adott területen.
Ez nem összeesküvés-elmélet. Vissza lehet keresni a hírekben, mikor kapcsolták be az 5G-t. Ezek pontos adatok.
Ez nem összeesküvés-elmélet. Vissza lehet keresni a hírekben, mikor kapcsolták be az 5G-t. Ezek pontos adatok.
Mar 18, 2020 11:59:20
Frei Tamás
(
x1)
Mar 18, 2020 12:01:09
x1)
Wuhanban és Lombardiában pont annyi időbeli eltolással jelent meg a járvány, amilyen eltolással hónapokkal korábban az 5G-t kapcsolták be az adott területen.
Azt tudtam, hogy kibaszott ostoba vagy de, hogy ennyire, az kurvára meglepett.
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 18, 2020 12:01:12
x1)
sodika
Mar 18, 2020 12:03:41
Mar 18, 2020 12:03:41
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2020 12:04:12
Akkor megnyugodhatunk, mert Alex Jones árul olyan fogkrémet, ami állítása szerint immunissá tesz a koronavírusra.
Persze te nem szoktál fogat mosni, te így jártál.
Mar 18, 2020 12:04:12
D.Dezső
Mar 18, 2020 12:07:47
Ohh, csomó videó foglalkozik a Sodi pedofil botrányával ...
Amúgy aki autentikus 2012 környéki retard kontentre éhezik, itt egy kurva jó videó a törpecigánytól ahol járókelőket basztat a faszságával.
www.facebook.com/gabor.racz.9279/videos/215163242896448/
Látod Sodi ez kurva jó retard kontent, neked is ilyet kellene csinálnod, nem dedós játékokat nyomkodni...
Mar 18, 2020 12:07:47
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 12:13:04
x9)
Te ezeket ilyenkor komolyan gondolod?
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 12:14:33
x7)
Jólvan, ne terelgesd a témát. Maradjunk csak a lényeges dolgoknál.
Egyfelől kibasztál egy valag pénzt megint az ablakon, ráadásul az adósaid sem törlesztenek. Márk szerint Zolikától megkaptad az összes lóvét, de azt gondolom, hogy csak tisztára akarja mosni a barátját. Mivel te 4 adósról beszéltél, ezért gyanítom, hogy nem kaptad meg azt a lóvét sem, illetve akkor már rég beruháztál volna még egyéb faszságokra is.
Az Ogre lecserélte a zárat, ezzel mi a szitu, Sneci? :) Mivel nem reagálsz rá, ezért biztosan így van. Csodálatos momentuma volt az estének eme információ kiszivárgása. A 40 éves fadászpika nem mer otthon köhögni...:DDDD
A másik szerintem nem elhanyagolható dolog, hogy valóban geci büdös a szád, és te képes vagy így emberek közé menni. Ennyi zsetonból rég rendbe lehetett volna rakatni a pofádat, de te inkább auti gyernőtt módjára minden szart össze-vissza vásárolgatsz.
Egy rakás szánalom vagy.
-
Mar 18, 2020 12:17:33
TÉGED KÉNE KIVIZSGÁLNI!
Mar 18, 2020 12:17:33
5G Antenna
Mar 18, 2020 12:17:37
Meglátlak az utcán agyonbaszlak Endre.
Mar 18, 2020 12:17:37
Felső Zár
Mar 18, 2020 12:18:16
A járványra való tekintettel 5 napja nem nyúlhat hozzám, csak EGY ember! Ez a jövőben sem fog változni! Alsó társamnak meg már úgyis mindegy, bele akár pedofilok is dugdoshatnak kulcsot.
Mar 18, 2020 12:18:16
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 18, 2020 12:23:07
x7)
Sodi, ha Stromski úr megint korházba kerül - akár az 5G fertőzés miatt-, hogy jutsz hozzá a kütyüdombodhoz? Vagy ha azt hiszi koronás vagy?
Nyugodt vagy amikor mész hazafele melóból?
Miért nem viszed le a pincébe a flokkfelszerelést? Legalább lentről flokkolhatsz amég találsz új odut, te pedo patkány.
|__o__|
Nyugodt vagy amikor mész hazafele melóból?
Miért nem viszed le a pincébe a flokkfelszerelést? Legalább lentről flokkolhatsz amég találsz új odut, te pedo patkány.
sodika
Mar 18, 2020 12:36:34
Vitám most egy adósommal sincs.
Mar 18, 2020 12:36:34
Felső Zár
Mar 18, 2020 12:38:55
Ahogy kulcsod sem hozzám
Mar 18, 2020 12:38:55
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 12:38:59
x9)
Mindegyikkel megegyeztél egy 6 hónapos fizetési moratóriumban?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 18, 2020 12:47:52
x2)
Amúgy tényleg ez az új VR cucc az Ogréé is lehetne, mert ha nem enged be akkor minden az övé amit ott tárolsz.
Német Jeti
Mar 18, 2020 12:52:23
Te már sose fogsz talpra állni, az alkoholból ideje lenne rászoknod, még napi 15 cigire! Mar 18, 2020 12:52:23
5G
Mar 18, 2020 12:53:08
de ettől még te megdöglesz, sodi!
Mar 18, 2020 12:53:08
-
Mar 18, 2020 12:53:53
A ferde hajlamaidról is sok videó szól Sodi! :) Meleg társkeresők, hírdetések, masztiparty, hogy a pedofil hajlamodról ne is beszéljünk. Akkor ezek bizony adatok. Tán át kéne adni ezeket az adatokat a hatóságoknak, hogy vizsgálgassák. Minimum az eszközeidet egészen biztosan lefoglalnák. Vajon mennyi érdekes dolgot találnának a merevlemezeiden és az internetes lábnyomodon? :) Nem csoda, hogy ilyen tempóban őszülsz és kopaszodsz, nem mindennapi problémák zavárják meg a stresszmentes nyugid nap, mint nap. :)
Mar 18, 2020 12:53:53
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 13:00:39
x7)
Szekunderszégyenem van tőled, ha beleélem magam a helyzetedbe. Kurva kellemetlen az egész. Fel vagy még dobva a 365ezer forintos cucctól vagy már lecsengett a birtoklási vágy?
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2020 13:02:17
Matolcsy apád most rendelt el hiteltörlesztési moratóriumot, Hahó!
Mar 18, 2020 13:02:17
Hahó
(
x136)
Mar 18, 2020 13:03:21
x136)
mostanában elég hamar véget érhetnek a viták az ogre és a pedofil között. az ogre pár mondat után csak rámutat a felső zárra, és a pedofil bocsánatot kér, majd befogja a pofáját, és betakarodik a szobájába.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 13:05:26
x7)
Azért ügyesen kijátszott az Ogre, először a szerződés aztán a zár, innen már csak egy lépés a Blaha
hehe
Löwenbräu Oktoberfestbier
Mar 18, 2020 13:05:34
Hét éven át vizsgálódtak, az eredmény megnyugtató: az 5G nem veszélyes az emberre 2020. március 12.
hvg.hu/tudomany/20200312_5g_halozat_hatasa_egeszseg_vizsgalat_icnirp
Figyelni kellene a híreket, Hahó!
Ui.: Hülye fasz!
Mar 18, 2020 13:05:34
pocokarcú fiú
Mar 18, 2020 13:06:38
Csomó megosztásod erről szól (pl. Elon Musk) egy rakás másik meg pont az ellenkezőjéről.
Igazi idióta vagy.
Mar 18, 2020 13:06:38
Ásó
Mar 18, 2020 13:09:54
38 évesen egy főbérlőnek a csicskájának lenni xddd
Mar 18, 2020 13:09:54
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 13:10:48
x7)
Sneci, a kurva anyád! Most néztem a púpfalat, te mi a faszért drukkolsz azért, hogy emelkedjen az EUR árfolyama? Te nagy magyar keresztény csicska.
Úgy basználak púpon, hogy összeszakadsz.
hehe
Úgy basználak púpon, hogy összeszakadsz.
D.Dezső
Mar 18, 2020 13:13:08
Igazi idióta vagy.
Igazi idióta vagy.
Biztos vagyok benne, hogy most már egy kádárista proli nyugdíjas szintjén mozog, és csak a címeket olvassa el.
Ti sem gondolhatjátok, hogy ez a gyengeelméjű végig olvas majd napi 100 cikket amiket megosztogat. Sokkal valószínűbb, hogy savanyú pofával hunyorog a buta szemeivel a tabletre, és csak pörgeti a feed-et aztán rányom a megosztásra minden faszságra.
Lassan elkezdhetnél rózsás gif képeket is megosztani agyalágyult! :)
Mar 18, 2020 13:13:08
szellem embere
Mar 18, 2020 13:13:19
Mar 18, 2020 13:13:19
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 18, 2020 13:15:01
x19)
Akkor a pedofil ügyed se kamu, azzal is csomóan foglalkoznak
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 13:16:26
x9)
Mondjuk nekem ez új. Eddig csak olyat hallottam hogy valaki szerint az 5G-vel kapcsolják majd ki a vírust.
sodika
Mar 18, 2020 13:16:34
Nem drukkolok az emelkedésért.
Ez a 350 pont jó, mert könnyű számolni vele.
Mar 18, 2020 13:16:34
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 13:19:09
x9)
Nem mintha nem lenne számológép a telefonodon, a tableteden, a gamer laptopodon és a gamer PC-éden.
Pont kinézem belőled hogy fejben számolod.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 13:19:36
x7)
Azt írtad oda, hogy hajrá hajrá, folyamatosan azzal menőzöl, hogy átszámolod a jövedelmed forintra. Ne magyarázkodj, te gyernőtt faszfej. Igazi rosszindulatú barom vagy.
Zsénó
(
x22)
Mar 18, 2020 13:19:51
x22)
És te mi a faszért számolsz vele? Németországban élsz, Euróban kapod a fizetésedet, minden kiadásod Euróban van, akkor mit érdekel az árfolyam?
Ja tudom, mert csak így tudsz felvágni a proli ismerőseidnek.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 18, 2020 13:20:23
x6)
ebben egy púpos berlini hulla is benne van már? Szívesen számolnának vele többen is!
ügyesfaszú troll
Mar 18, 2020 13:20:59
Szia Endre mizu, hogy szolgál az egészséged, milyen a home office a nyugateurópai nagybárosban ahol majdnem 800 a fütyi és piros az autó?
Endre remélem jól megy a sorod, szorgosan halmozod az eurókat meg a tudást és biztos sosem unatkozol abban az érdekes nyugateurópai nagyvárosban, hiszen tele történelemmel és gyönyörű egzotikus nőkkel, akik imádják a kelet európai akcentust és akik úgy megbasznak hogy könyörögsz hogy örökké tartson az éjszaka.
Bár hallom bezárták a buzibárokat, de legalább több időd van takarítani, otthon edzeni, stb..
A mi hazánkban gémeskút kis poros sárosoldal országban, minden a régi.
Hazaparancsoltak minket a saját lakásunkba dolgozni Endre ezt képzeld el. Ugyan, én itt nem tartok főbérlőt aki olcsó de finom reggelit készít, illetve túlárazott albérleti díjat sem fizetek, sajnos ez egy saját tulajdonú ingatlan amiben teljes jogalappal tartózkodom, nem úgy mint te *az élet császára*, akinek még szerződése sincsen.
Pedig így 40-hez közel nekem is hiányoznak a kollégium évek elhiheted. Főleg a kevert vad pinaszag meg az okádóvödör a szobából, de a száradó sör penetRÁS szaga is nagy buli lehet, látom te inkább arra esküszöl.
Meg az illegális csatornapatkányként való bujkálás, mondtam is valakinek a minap, hogy nagy művész ez az Endre, úgy lakik berlin közepén mint az egér a falban.
Markánsan egyetértek abban is hogy sok időt fektetsz a hobbidba, de sajnos nem látom benne a spirituszt, az életet, nem látom benne azt a jókedvű hozzáállást, nem látom benne az élvezetet.
Úgy adod elő mint egy kihűlt kapcsolatot, már csak odabaszol valamit csak mert megszoktad, csak hogy legyen, csak mert van...de utálod mert te nem ezt akartad de már ez van és nem tudsz változtatni..
Endre én tegnap este úgy basztam mint aki az életéért küzd.
Tudod milyen az amikor amikor a lelkedet is kibaszod magadból mert lehet hogy nincsen legközelebb??
Endre téged valaha hívott már vissza valaki azzal, hogy annyira élvezi a társaságodat hogy ma este is veled akar aludni Kolera idején???
Egyáltalán önmagadon kívül téged érdekel valami a kibaszott világon?
Az egyetemen nem tanították hogy a kütyük után is van élet?
Család
Hobbik
Barátok
Nők
Férfiak
Kokain
Sárkányrepülés
Akármi? Bármi??
Az isten szerelmére ismered a boldogság szó jelentését vagy érezted valaha?
Az utolsó utáni tudatlan iskolázatlan véglény ember is a boldogságra a jólét irányába próbál törekedni.
Valamit mindenki akar.
A mai napig nem fogom fel hogy a te életednek mi a célja.
Te mit akarsz? Ne mondjad hogy influenszer akarsz lenni mert ilyen fejjel és hozzáállással te is tudod meg én is hogy ebből nem lesz semmi.
A faszodat sem találod meg a kütyühegy közepén.
És most röhögsz, de ez az egész vissza fog szállni Gyöngyire.
Ha nem visz el a korona, az utána maradt bizonytalanság tuti odabasz neked.
Pupszász lesz a végállomás és viszed a puttonyodban az összes olyan parát amit a szüleid nemtörődömsége miatt nem vertek ki belőled gyerekkorodban.
Endre remélem jól megy a sorod, szorgosan halmozod az eurókat meg a tudást és biztos sosem unatkozol abban az érdekes nyugateurópai nagyvárosban, hiszen tele történelemmel és gyönyörű egzotikus nőkkel, akik imádják a kelet európai akcentust és akik úgy megbasznak hogy könyörögsz hogy örökké tartson az éjszaka.
Bár hallom bezárták a buzibárokat, de legalább több időd van takarítani, otthon edzeni, stb..
A mi hazánkban gémeskút kis poros sárosoldal országban, minden a régi.
Hazaparancsoltak minket a saját lakásunkba dolgozni Endre ezt képzeld el. Ugyan, én itt nem tartok főbérlőt aki olcsó de finom reggelit készít, illetve túlárazott albérleti díjat sem fizetek, sajnos ez egy saját tulajdonú ingatlan amiben teljes jogalappal tartózkodom, nem úgy mint te *az élet császára*, akinek még szerződése sincsen.
Pedig így 40-hez közel nekem is hiányoznak a kollégium évek elhiheted. Főleg a kevert vad pinaszag meg az okádóvödör a szobából, de a száradó sör penetRÁS szaga is nagy buli lehet, látom te inkább arra esküszöl.
Meg az illegális csatornapatkányként való bujkálás, mondtam is valakinek a minap, hogy nagy művész ez az Endre, úgy lakik berlin közepén mint az egér a falban.
Markánsan egyetértek abban is hogy sok időt fektetsz a hobbidba, de sajnos nem látom benne a spirituszt, az életet, nem látom benne azt a jókedvű hozzáállást, nem látom benne az élvezetet.
Úgy adod elő mint egy kihűlt kapcsolatot, már csak odabaszol valamit csak mert megszoktad, csak hogy legyen, csak mert van...de utálod mert te nem ezt akartad de már ez van és nem tudsz változtatni..
Endre én tegnap este úgy basztam mint aki az életéért küzd.
Tudod milyen az amikor amikor a lelkedet is kibaszod magadból mert lehet hogy nincsen legközelebb??
Endre téged valaha hívott már vissza valaki azzal, hogy annyira élvezi a társaságodat hogy ma este is veled akar aludni Kolera idején???
Egyáltalán önmagadon kívül téged érdekel valami a kibaszott világon?
Az egyetemen nem tanították hogy a kütyük után is van élet?
Család
Hobbik
Barátok
Nők
Férfiak
Kokain
Sárkányrepülés
Akármi? Bármi??
Az isten szerelmére ismered a boldogság szó jelentését vagy érezted valaha?
Az utolsó utáni tudatlan iskolázatlan véglény ember is a boldogságra a jólét irányába próbál törekedni.
Valamit mindenki akar.
A mai napig nem fogom fel hogy a te életednek mi a célja.
Te mit akarsz? Ne mondjad hogy influenszer akarsz lenni mert ilyen fejjel és hozzáállással te is tudod meg én is hogy ebből nem lesz semmi.
A faszodat sem találod meg a kütyühegy közepén.
És most röhögsz, de ez az egész vissza fog szállni Gyöngyire.
Ha nem visz el a korona, az utána maradt bizonytalanság tuti odabasz neked.
Pupszász lesz a végállomás és viszed a puttonyodban az összes olyan parát amit a szüleid nemtörődömsége miatt nem vertek ki belőled gyerekkorodban.
Mar 18, 2020 13:20:59
sodika
Mar 18, 2020 13:39:12
Mi az, hogy életcél? Olyan nincs. Úgyis meghalunk.
Az élet célja, hogy jól érezd magad.
Mar 18, 2020 13:39:12
sodika
Mar 18, 2020 13:40:12
Azért számolok forintban, mert az átlag magyar osztrákban is kurva keveset keres.
Mar 18, 2020 13:40:12
Ásó
Mar 18, 2020 13:40:21
Akkor miért játszol azokkal a szar játékokkal, amiket nem is élvezel?
Mar 18, 2020 13:40:21
X
Mar 18, 2020 13:41:19
Mar 18, 2020 13:41:19
Ukrán Buzikurva
Mar 18, 2020 13:41:32
Szóval ezért rakhatlak mindíg gumi nélkül popiba,annak ellenére hogy hív fertőzött vagyok?
Mar 18, 2020 13:41:32
Brian
(
x2)
Mar 18, 2020 13:43:42
x2)
Azért számolok forintban, mert az átlag magyar osztrákban is kurva keveset keres.
Én átlagmagyar vagyok és osztrákban 3500 eurót keresek havonta fizikai munkával, az kevés? Nem sok, azt tudom
stressznélküli nyugi
(
x2)
Mar 18, 2020 13:43:48
x2)
A te szellemi képességeidet figyelembe véve persze, hogy nem álhír.
Sodi kulcstartója
Mar 18, 2020 13:46:42
Olyan könnyűnek érzem magam napok óta! Nem is fogdosnak annyit!
Mar 18, 2020 13:46:42
sodika
Mar 18, 2020 13:50:35
Mar 18, 2020 13:50:35
sodika
Mar 18, 2020 13:51:21
Egyelőre elvagyok így.
Mar 18, 2020 13:51:21
Gólya
(
x2)
Mar 18, 2020 13:52:46
x2)
Gondolom az ismerőseid is olyanok mint te. Büdös nekik a munka, nyelveket nem beszélnek.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 18, 2020 13:53:18
x47)
A kulcsaidat is szoktad számolni? Az, hogy önállóan már nem tudsz bejutni a lakásba elég indok arra, hogy más lakhatás után kezdj nézelődni (amit nem fogsz tudni majd kifizetni), vagy még mindig csak zuhansz, az meg nem para. Csak a leérkezés. A Blahára.
Zsénó
(
x22)
Mar 18, 2020 13:55:55
x22)
Mert az ismerőseid mint iskolázatlan prolik.
broni
Mar 18, 2020 14:01:29
édes, mint a cigánypina
ősi dák mondás
ősi dák mondás
Mar 18, 2020 14:01:29
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 18, 2020 14:03:30
x1)
Mivel ők segédmunkások te retardált! Azt hiszed hogy a fizikai meló csak lapátolást takarhat? Idióta!
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 14:05:16
x9)
A két mondatrész között semmiféle logikai összefüggést nem voltam képes felfedezni.
sodika
Mar 18, 2020 14:07:17
Mar 18, 2020 14:07:17
Mindenki
Mar 18, 2020 14:07:56
Sodi, reméljük, meghalsz.
Mar 18, 2020 14:07:56
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 18, 2020 14:10:10
x9)
Idióta!
Annak hogy az Ausztriában dolgozó magyarok keveset keresnek, mi köze ahhoz hogy te egy országgal odébb forintban számolsz?
Sodi elbaszott gondolkodá
Mar 18, 2020 14:17:09
Idióta!
Na ezt már én sem tudom követni, fogalmam sincs miről beszél. Valaki vigyen innen!
Mar 18, 2020 14:17:09
-
Mar 18, 2020 14:17:46
Kibaszott keservesen próbálod elhitetni magaddal és a környezeteddel, hogy jól élsz, semmi gondod nincs. Győzködsz másokat, de főleg magad a púpfalon, hogy minden a legnagyobb rendben, irigylésre méltó életet élsz. 38 évesen egy penészes patkánylyukban vedeled az olcsó sört és szánalmas minőségű műsort gyártasz a trollokból álló közönségednek, akiktól soha egy bíztató szót, pozitív visszajelzést sem kaptál, soha. Az Ogréról és a neki való alantas becsicskulásról már ne is beszéljünk.
Endre, kérdem én, minden a legnagyobb rendben van? Jó irányba halad az életed? Értékes életet élsz? Mert azt erősen kétlem, hogy jól érzed magad, a melón és a streamen kívül végtelenül ingerszegény dolgokat művelsz. Lerí, hogy a másik hobbid, a streamelést és a játékokat gyűlölöd, ennyire is értesz hozzájuk, mégis keservesen próbálkozol, de hogy minek, azt te sem tudod. Egyszerűen megszoktad és kényszeres exhibicionista fasz vagy, de haszon nem és élvezet is egyre kevesebb jut neked.
Endre, kérdem én, minden a legnagyobb rendben van? Jó irányba halad az életed? Értékes életet élsz? Mert azt erősen kétlem, hogy jól érzed magad, a melón és a streamen kívül végtelenül ingerszegény dolgokat művelsz. Lerí, hogy a másik hobbid, a streamelést és a játékokat gyűlölöd, ennyire is értesz hozzájuk, mégis keservesen próbálkozol, de hogy minek, azt te sem tudod. Egyszerűen megszoktad és kényszeres exhibicionista fasz vagy, de haszon nem és élvezet is egyre kevesebb jut neked.
Mar 18, 2020 14:17:46
Ásó
Mar 18, 2020 14:18:50
Nem értitek, elmagyarázom: A magyar proliknak át kell váltani forintba az osztrák és a német fizetést, hogy láthassák sodi mennyivel jobb még az osztrákoknál dolgozó magyaroknál is!
Mar 18, 2020 14:18:50
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 18, 2020 14:22:55
x7)
Sneci, mire lehiggadtam, addigra itt a trollégák már nagyon szépen lereagálták a baromságaidat.
Hiába a zseton, ha egy életképtelen, mindenki számára terhes (itt a retardoktól, akik lehúznak, tekintsünk el) alak vagy. Már csak a büdös, rothadó szád miatt sem bírnék egy légtérben tartózkodni veled, érted?
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2020 14:23:13
Ennek még a tőled megszokott szinthez képest sincsen értelme.
Mar 18, 2020 14:23:13
broni
Mar 18, 2020 14:29:58
na, mit mond vajon a csuticigány 3-kor........
Mar 18, 2020 14:29:58
Józsi.Doe
Mar 18, 2020 14:30:46
Idióta sodi a sodi. Nem baj mindjárt kinyír a korona!
Mar 18, 2020 14:30:46
kripli figyelő
(
x12)
Mar 18, 2020 14:30:58
x12)
Amikor hamarosan az új albit keresgéled pedosodi akkor se merj köhinteni de még a motel recepcióján is szorítsd össze a jégtörőt.Csak mukkansz eggyet és nem csak kikergetnek de lángszóróval fertőtlenítik a koronás migráns pofádat.
Orbán Viktor
Mar 18, 2020 14:41:51
na, mit mond vajon a csuticigány 3-kor........
Mar 18, 2020 14:41:51
Brian
(
x2)
Mar 18, 2020 14:44:09
x2)
Neked csak iskolázatlan segédmunkás esetleg elmebeteg ismerőseid vannak,fogalmad sincs a való világról
broni
Mar 18, 2020 14:48:53
nszksz.
Mar 18, 2020 14:48:53
Józsi.Doe
Mar 18, 2020 14:50:04
De te kurvára nem érzed jól magad te barom. Látszik, hogy ki vagy készülve, egy hajszálnyira vagy a hajléktalanságtól, az akut tüdőbetegségtől, és a totális pénzügyi csődtől.
És ezt te tudod is, csak a fórumon és a streamen játszod magad lerészegedve.
Rábasztál sodrák. Véged vsn, nincs tovább.
Mar 18, 2020 14:50:04
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 18, 2020 15:00:51
x3)
Hehe két zár. Ez pont olyan mintha csak egy zár lenne és csak az ogrénak van kulcsa hozzá. Tehát egy olyan albérletbe laksz ahová még egy kulcsod sincs.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2020 15:02:56
x30)
te nem is ismersz átlagmagyarokat :) talán a gaudit
broni
Mar 18, 2020 15:06:27
nincs hang orbánnnnál, mit mond?????????????
Mar 18, 2020 15:06:27
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 18, 2020 15:07:49
Hehe két zár. Ez pont olyan mintha csak egy zár lenne és csak az ogrénak van kulcsa hozzá. Tehát egy olyan albérletbe laksz ahová még egy kulcsod sincs.
Ez megdöbbentő, ilyenről még sosem hallottam.
Sodi, az ablakon keresztül be tudsz mászni a szobádba?
Mar 18, 2020 15:07:49
mifaaan
(
x1)
Mar 18, 2020 15:09:11
x1)
38 évesen 4-7 év IT tapasztalattal 5000 euró körül kellene bruttó hazavinned. just sayin..
Abból hány velv indexet tudnál giveaway-olni a ticcs subscriberek között havonta? He Sodi?
ps: Bár ugye nem kell mondanom 38 évesen nem csak néhány éves munkatapasztalatról kellene beszélni Hahó!
Nulladikos Snecológus
Mar 18, 2020 15:09:58
Viszont alig varom az esti mirrort, hogy lassam ahogy fulladozva probal egy osszetett mindatot elmondani, ami majd harmadik-negyedik probalkozasra sikerul egy kis gyógysörike odvas-szuvas pinaszajba toltese utan.
Fubazmeg, sodi, es te allandoan ilyen kormondatokban beszelsz. Te pedofil fereg...
Fubazmeg, sodi, es te allandoan ilyen kormondatokban beszelsz. Te pedofil fereg...
Mar 18, 2020 15:09:58
bolgár jeti
(
x30)
Mar 18, 2020 15:12:27
x30)
Teljesen mindegy mennyit keres, mindet elbassza úgyis.
Aki irigykedik sodira, az nem a pénz miatt teszi, hanem csak a stressznélküli nyugit szeretné, ami neki van.
Néző
Mar 18, 2020 15:18:40
Orbán lájvja eléggé Sodis volt...
Mar 18, 2020 15:18:40
broni
Mar 18, 2020 15:19:48
ekkora égést, mit akart a csuti vajon????????????szar, béna fidesz, patkányok.
Mar 18, 2020 15:19:48
Orbán Viktor
Mar 18, 2020 15:22:24
nincs hang orbánnnnál, mit mond?????????????
Hagyom a faszomba az egészet. NEM JÓ A HANG... GYERÜNK MÁR LÁJVOLNI AKAROK A KURVAANYÁDAT TE GECI SHAHAHAHAHAHAHAHAHA - *rácsapkod a kamera oldalára.* NEM LESZ LÁJV...
*csörög a mobiltelefon, kikapcsolja, visszalép*
Kijárási tilalmat rendelek el, de hogy Vladimir már megint csesztet ilyen szarságokkal.
Mar 18, 2020 15:22:24
sodika
Mar 18, 2020 15:22:26
Orbán lájvja eléggé Sodis volt...
Lincensz.
Holnap majd odafigyel, és bedugja a mikrofont.
Mar 18, 2020 15:22:26
45 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.facebook.com/gabor.racz.9279/videos/216161446129961/?t=216