Nem a sebesség a kérdés.
Hanem hogy folyamatosan kell ennyit nyomni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A kozgazdasagban van erre kulon szakkifejezes. Ugy hvjak "sznobhatas". Csak azert veszi dolgot, mert draga.
Aztán a 70ezres cuccodat is az Ogre kezeli, te világ balfasza, az engedélye nélkül hozzá sem nyúlhatsz..:D:D
Biztos elvégezte az OKJ-t? Azt megmutatta valamikor?
Nagyon szépen köszönöm szépen. Kéne viszont egy új szolárium, mert amit vettél, már kezd fáradni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem csak nálam nem volt kosár.
1. Mindezek ellenére, ebben a helyzetben a gyökér haverod képes lenne megtagadni a pénzt a saját vérétől?
2. Képes lennél a gyerektartásra szánt pénzt kérni tőle, elszedni ezzel a gyerek elől?
Fú Sodi bazdmeg, imádkozz, hogy te meg én soha ne fussunk össze.
nem baj, majd bukik rajta egy csomó perköltséget a balfasz hajdu. mert ugye ő volt az, aki felhasznált egy hangfelvételt a munkaügyi perében, ami miatt 500 ezres kárpit kellett fizetnie, és pluszban még a munkaügyi perét is elbukta.
Akkor kurva anyját neki, meg neked is. Beteg állat, aki lányát képes beperelni, nem is csodálom, hogy nem akar a retard apjához menni, aki talán még képes lenne vele a legrosszabbra is, mert ilyenek vagytok ti, Sneci. Elkorcsosult retardok.
ha meg akarja nyerni bérelje fel czenki mamát ütyfédnek.
Tyűű.. Pedig a bevásárlókocsi tologatásán kívül kevés prolibb dolgot tudnék elképzelni..
akkor minden hétköznap 6tól 2 óra faszverés 8 éves kisfiúkra
Annak akinek nem engedi használni a főbérlője a hűtőt. Nincs kulcsod a hűtő felső zárjához?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Biciklivel hogy viszed haza? Vagy mégis metróval jársz?
Gusztustalan férgek vagytok.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
És most azért perel, hogy kitagadhassa, és ne kelljen ráhagynia az adóssága és a rozzant kunyhójának a felét?
Kiváló ember lehet.
Peeeeeeersze, majd pont rád lesz pénze. Mikor fogod már fel, hogy soha egy fillért nem fogsz látni a Devizagecitől?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Látom sikerült betalálnom boltban totyorgó Proli-Sodi :)
Te amúgy is csak Redbullt meg csokit reggelizel, nem mindegy neked mi romlandó?
Anyádnak rendeltél Tesco házhozszállítással kaját vagy teljesen lefoglalt a Vr szarod?
Eszedbe se jutott gondolom.
Amúgy szerintem ne idegesítsétek magatok Hajdún meg ezen a kriplin ... úgy is elbukja a pert, ez borítékolható ha Sodi a "jogtanácsos" :)
Szerintem vicces, hogy ez a két szaréletű egymásra talált. Hajdút is utálja és megveti a családja, Sodit soha nem is szerették. Most egymás vérét szívhatják.
UI. Soha egy büdös forintot sem fogsz visszakapni Hajdútól! És ezt mi nagyon jól tudjuk a legeleje óta. :)
Olyat fog baszni a púpjára, hogy beszarik.
Aha, és addig a bizonyos kérdésig hányszor beszéltek, te senkiházi féreg? Ha nekem van egy gyerekem, érdeke is, hogy mi van vele, akkor nem június környékén kérdezem a ballagásról, te félkegyelmű. Örülök, hogy képtelen vagy szaporodni.
Ja, és remélem, hogy a pénzből, amit esetleg valami csoda folytán visszakapsz, megcsináltatod azokat a bűzlő geci undorító fogcsonkokat...
Mondtam neki, hogy mostantól minden este otthon leszek 6-kor a szokásos fél hét - hét helyett, mert a többit majd este vagy hétvégén intézem.
És mit szólt ehhez?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Hallottál már olyanról, hogy "hűtőszekrény"? Tudod, olyan, amibe az Ogre a csalilegyet rakta!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tehát 30 percet is meg kell magyarázni, vagy csak te vagy ennyire becsicskuló, hogy már előre hetyetyézel?
Az Ogre egyszerűen azért nem akarja, hogy otthon legyél, mert egyébként is megzavarod a megszokott rutinját, illetve a fasza is kivan belőled, mert a puszta jelenlétedtől is kirázza a hideg.
Sneci, nemcsak az Após úrra, de a tőőrpegecire és a Devizásra, sőt még Zolira is érvényes Hahó! A matyarországi törvényeket nem az ogreparlamentben hozzák ott Berlin, Germany környékén!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ha kisfiúról lenne szó, már meg is egyeztek volna.
Cegléden a polgármester 3napos orgiát rendelt el "Welcome to Hungary - Thai Shemales Fist-Fest" néven a főtéren. Károly miklós szerint ez a vírus ellenszere! A megjelenés minden kényszerszabadságra küldött májkrémgyári dolgozónak kötelező!
Mit szoktál te reggelizni?
Tojás, tej, zabpehely, müzli, sonka, vaj, kolbász, sajt, méz, nutella, paprika, paradicsom, ezek közül mi nem áll el hetekig a hűtőben?
Kenyér is napokig jó, tartós kenyér is létezik.
Te jogilag erős pedofil buzi, te. Te ostoba fajankó, te bALEK. Ezt te el is hiszed, baszom azt a segglyuk szádat...
Si vis pacem, para bellum
Szerintem egyszerűen nem jut el az agyáig hogy senki nem szereti..nem fogja fel nem bírja van valami pajzsa
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
te világ csicskája, még azt is be kell jelenteni ogre apunak, h hánykor érsz haza? megáll az eszem.
Evidens,miután azt is be kell hogy hányszor megy el.
Cserébe 10 centivel kevesebb fürdővizet engedhetsz a kádba!
Endre néni
Massenger, te idióta félművelt kretén
Nem biztos.
A foglalás ingatlan, vagy ingóság lefoglalást jelent. Az adótartozásokra nincs végrehajtás, de nem tudjuk, másra ez érvényes-e ez.
Ha érvényes, akkor nekem jut a gyerektartás, és az kompenzálja, ha kiesik a Bittner. ;)
Te pedig kibaszott büszke és elégedett vagy, hogy a nyomorult haverod neked fizeti a pénzt, amit törvényi kötelezettség nélkül is ILLENE a lányára fordítani, ha már megcsinálta.
Gratulálok bazdmeg.
hallod te geci, szerinted inkább neked kéne kapnod a pénzt és nem a gyereknek? minekk, hogy tudjál venni még egy szar fost porfogónak? HÁT MI A KURVA ANYÁDAT KÉPZELSZ MAGADRÓL?
Ráadásul azt sem érti, hogy csak a végrehajtást függesztik fel, attól még ugyanúgy fizetni kellene, mert ha nem, akkor csak gyűlik tovább.
Azt viszont pontosan tudja, hogy Hajdú akkor se adna neki egy vasat se, ha ő lenne a világ leggazdagabb embere, szóval nem igazán értem, hogy mit akar.
Már kiderült te fasz, persze a te autista kamujogász agyadban masnizhatod ahogy akarod.
Ráadásul buta is vagy sneci, a foglalás az inkasszó is. Buktad.A gyerektartást pedig egészen biztosan nem te fogod kapni. :)
Mert pillanatnyilag lófaszt sem tudsz tenni ha nem fizet.
2 napig csicskultam
Fogadunk? :)
2 napig csicskultam
Derüljön ki.
Kíváncsi vagyok.
Így támad ismét a magyarságra Recskaboy. Szép.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ne adósozzál itt te hitelbűnöző, adócsaló szarláda.
A legnagyobb bajban te vagy, én a helyedben fosnék a karmától amikor egy gyerektartást akarnék behúzni.
2 napig csicskultam
Majd Targo nagyúr a MAGYAR CSALÁDOK nevében is törleszt, amikor keményen faszrahúzza ezt az uzsorás geciládát.
Itt vagyunk négyen kb.
A főnök fia.
Az irodamenedzser
Egy projektmenedzser
De fejlesztő mintha csak én lennék itt. Mindenkinek jut majdnem üres terem.
Így nincs veszély.
Te epidemiológus is vagy?
2 napig csicskultam
Kurva anyád.
2 napig csicskultam
:))))
Nem vágod. Minden mindenhol veszélyes, de a mértéke más.
Hozhatta a vírust a Valve Index is. Csak nem valószínű, hogy hozta.
Régebben még csak ezekben a témákban tekintette magát kompetensnek: informatika, oktatás, pszichológia, marketing, gazdaság, növénytermesztés, vagy gyermeknevelés.
Most akkor ez kiegészült az epidemológiával.
Én csak azt nem értem, hogyha ilyen sok mindenhez ért, akkor miért nem tudott egyetlen egy diplomát sem szerezni.
“ : sneider (2010-05-31 08:07) forrás link (41) Pengető: Mennyi pénzt ad anyám?
Adott összeget. A saját jövedelme adott hányadát. Havonta.
Az ugye - amíg nappalin tanulok - kötelez? is neki, különben szarrá is perelném. :))
De azt mind be is vallom az egyetemnek. Az utolsó fillérig.
---
Különben kurvára nem értem ám az ilyen mondatokat, hogy a 'szüleim nem hajlandóak támogatni'. Bazmeg, OLYAN NINCS. Ha van jövedelmük, de te nappalin tanulsz - akár huszonévesen - akkor kötelezhet?ek rá. Ezt mondja a törvény. Ilyenkor bizony perelni kell.
Könyörögni - mit könyörögni, ha kell szó szerint bőgni - fog a főnökének, hogy ő otthonról a mostoha körülmények miatt nem tud dolgozni, és had járjon be.
Ez persze csak addig működik, amíg nem jön ki rendeletben, hogy zárva kell tartani az irodákat.
sodika
Mar 23, 2020 11:11:26
10Mbit/secnek elegnek kell lennie a fullhdhoz is te majom. (informatikus?)
Mi a nem szokasos ekkora forgalomban?
Mi a nem szokasos ekkora forgalomban?
Nem a sebesség a kérdés.
Hanem hogy folyamatosan kell ennyit nyomni.
Mar 23, 2020 11:11:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 23, 2020 11:14:45
x38)
Nem a router szar, hanem vagy a WiFi-d, vagy a neted. Rendes net előfizetés kéne, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Mar 23, 2020 11:15:23
10Mbit te kibaszott majom! Akarmelyik - nem a legotvarabb - router tudja. Csak te szakertokent megvetted a legdragabb fost mert minden szart ossze tudsz guglezni csak ertelmes valaszokat nem te kibaszott agyhalodd pedofik koronas kripli!
Mar 23, 2020 11:15:23
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2020 11:26:09
10Mbit te kibaszott majom! Akarmelyik - nem a legotvarabb - router tudja. Csak te szakertokent megvetted a legdragabb fost mert minden szart ossze tudsz guglezni csak ertelmes valaszokat nem te kibaszott agyhalodd pedofik koronas kripli!
A kozgazdasagban van erre kulon szakkifejezes. Ugy hvjak "sznobhatas". Csak azert veszi dolgot, mert draga.
Mar 23, 2020 11:26:09
-
Mar 23, 2020 11:29:25
Sokáig csak sajnáltalak Endre.
Minden szemétséged ellenére, sajnos nyilvánvaló hogy büntethetetlen kategória vagy.
De azt felfogod, a sajnálat idő után átcsapott utálattá.
Te egy idióta vagy bazdmeg egyszerűen nincsenek szavak.
Te bazdmeg java fejlesztő?
Hát a budit nem tudod kitakarítani magad után!
Nem tudsz megkötni egy hurkot bazdmeg.
Elmondod nekünk most a routert?
A te véleményed gyakorlatilag csak elhasznált levegő semmi más. Greenpeace helyében elaltatnálak.
Minden szemétséged ellenére, sajnos nyilvánvaló hogy büntethetetlen kategória vagy.
De azt felfogod, a sajnálat idő után átcsapott utálattá.
Te egy idióta vagy bazdmeg egyszerűen nincsenek szavak.
Te bazdmeg java fejlesztő?
Hát a budit nem tudod kitakarítani magad után!
Nem tudsz megkötni egy hurkot bazdmeg.
Elmondod nekünk most a routert?
A te véleményed gyakorlatilag csak elhasznált levegő semmi más. Greenpeace helyében elaltatnálak.
Mar 23, 2020 11:29:25
M.Ország rémálma
Mar 23, 2020 11:46:30
Nem az történt. Volt net, amikor megszakadt, bejöttek a weboldalak, csak lassú volt. Sajnos időként újra kell indítani, pedig 70 ezerért vettem modern routert.
Aztán a 70ezres cuccodat is az Ogre kezeli, te világ balfasza, az engedélye nélkül hozzá sem nyúlhatsz..:D:D
Mar 23, 2020 11:46:30
-
Mar 23, 2020 11:48:54
Gyagyáskorcs, csak mondom, a berlin vs MO esetek közt még mindig 20x-os a szorzó, nem 6.
De megbocsátom neked a tévedésed, hisz csak okj végzettséged van.
De megbocsátom neked a tévedésed, hisz csak okj végzettséged van.
Biztos elvégezte az OKJ-t? Azt megmutatta valamikor?
Mar 23, 2020 11:48:54
Herr Schreck
Mar 23, 2020 11:54:28
pedig 70 ezerért vettem modern routert.
Nagyon szépen köszönöm szépen. Kéne viszont egy új szolárium, mert amit vettél, már kezd fáradni.
Mar 23, 2020 11:54:28
xray
(
x21)
Mar 23, 2020 11:58:19
x21)
Valahol ott bukik ez az elmélet, hogy Hamburgban egy másik öregemberrel élt együtt. AHamburgi idökben még felemlegette a Fordos nénit de aztán már Berlinben teljesen eltünt a képböl.
Szerintem egyébként nincs semmi nagy megfejtés egyszerüen egy beteg fasz, a saját rögeszméi fogja.
Amikor Berlinbe költözött nehezebben talált lakást mint melót ezért az a fixa ideája, hogy Berlinben nem lehet rendes lakást találni és nagyon fárasztó is, szóval jó ez, faszaság van.
Ez a rögeszméje most már ott tart, hogy amikor konkrét lakás hirdetéseket küldtünk, hogy ocsóbban jönne ki egy garzonban az Ogre lehúzásai nélkül, kategórikusan tagadott, hogy “bejlinyben nem lehet lakást tajányi”.
Az Ogre meg már 1 éve kiakarja baszni ezért minden geciséget és lehúzást bevet de hát ismerjük Sodit, csicskaságban verhetetlen.
arra hivatkozott, h egyedül megbolondulna. csak azt nem veszi észre, h már régen megborult. Szerintem egyébként nincs semmi nagy megfejtés egyszerüen egy beteg fasz, a saját rögeszméi fogja.
Amikor Berlinbe költözött nehezebben talált lakást mint melót ezért az a fixa ideája, hogy Berlinben nem lehet rendes lakást találni és nagyon fárasztó is, szóval jó ez, faszaság van.
Ez a rögeszméje most már ott tart, hogy amikor konkrét lakás hirdetéseket küldtünk, hogy ocsóbban jönne ki egy garzonban az Ogre lehúzásai nélkül, kategórikusan tagadott, hogy “bejlinyben nem lehet lakást tajányi”.
Az Ogre meg már 1 éve kiakarja baszni ezért minden geciséget és lehúzást bevet de hát ismerjük Sodit, csicskaságban verhetetlen.
sodika
Mar 23, 2020 12:03:20
Bakker. Remélem, Orbán nem függeszti fel a Bittner-féle pénzemet. Estére derül ki, mit jelent az pontosan, hogy a "kilakoltatásokat, lefoglalásokat felfüggesztjük".
Mert ha ez lesz, akkor nem gáz. Akkor ami kiesik Bittnertől, bejön a devizás havertól, mert lesz pénze rám, ha a gyerektartást se vonják tőle.
Mert ha ez lesz, akkor nem gáz. Akkor ami kiesik Bittnertől, bejön a devizás havertól, mert lesz pénze rám, ha a gyerektartást se vonják tőle.
Mar 23, 2020 12:03:20
sodika
Mar 23, 2020 12:03:49
Este meglátjuk, mik a részletek.
Mar 23, 2020 12:03:49
sodika
Mar 23, 2020 12:04:15
Bár ha ez lesz, akkor sem gáz...
Na
Na
Mar 23, 2020 12:04:15
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2020 12:06:13
Sodi a Facebookon buszken hirdeti, hogy tudatosan megszegi a jarvanyvedelmi intezkedeseket, mert "nem várhatok szabad kocsira 20 percig, amikor melóba sietek".
Indulj el 20 perccel korabban, te jarvanybunozo!
Mar 23, 2020 12:06:13
sodika
Mar 23, 2020 12:07:22
Sodi a Facebookon buszken hirdeti, hogy tudatosan megszegi a jarvanyvedelmi intezkedeseket, mert "nem várhatok szabad kocsira 20 percig, amikor melóba sietek".
Nem csak nálam nem volt kosár.
Mar 23, 2020 12:07:22
sodika
Mar 23, 2020 12:12:49
Vagy bocs: bevásárlókocsi.
Mar 23, 2020 12:12:49
-
Mar 23, 2020 12:13:05
Bakker. Remélem, Orbán nem függeszti fel a Bittner-féle pénzemet. Estére derül ki, mit jelent az pontosan, hogy a "kilakoltatásokat, lefoglalásokat felfüggesztjük".
1. Mindezek ellenére, ebben a helyzetben a gyökér haverod képes lenne megtagadni a pénzt a saját vérétől?
2. Képes lennél a gyerektartásra szánt pénzt kérni tőle, elszedni ezzel a gyerek elől?
Fú Sodi bazdmeg, imádkozz, hogy te meg én soha ne fussunk össze.
Mar 23, 2020 12:13:05
A Beast
Mar 23, 2020 12:14:19
Sodi te dolgozol is hogy ennyit posztolsz és forumozól?
Mar 23, 2020 12:14:19
sodika
Mar 23, 2020 12:24:26
Már beperelte a lányát miattam, mert ha félé se néz, ne járjon neki, de még nem tűzték ki, és mist a járvány miatt ítélkezési szünet van.
Mar 23, 2020 12:24:26
sodika
Mar 23, 2020 12:24:48
Most a járvány miatt... na
Mar 23, 2020 12:24:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2020 12:29:34
x19)
ja mert fizetni fog neked a devizás XD
nyaralójából átvészeli majd ahogy a blahán éhenhalsz te pedofil buzi
nyaralójából átvészeli majd ahogy a blahán éhenhalsz te pedofil buzi
-
Mar 23, 2020 12:29:57
Felé se néz? Neki kéne segítenie a lányát te féreg. Ez a szülő/gyerek beperelés nektek reterdoknak valami kötelező aktus?
Mar 23, 2020 12:29:57
Járványbűnöző
Mar 23, 2020 12:30:26
Kirúgtak Sodi?
Mar 23, 2020 12:30:26
-
Mar 23, 2020 12:31:04
Neked se járjon fizetés, mert a java részét úgyis csak haszontalan tech cuccokra baszod el, amiket 1 óra használat után száműzöl, a többi meg a kényszeres magamutogatásod szolgálja. A tásadalomhoz nem teszel hozzá semmit, kívülálló vagy, senkid nincs anyádon kívül, se barát, se haver, még egy hörcsög se. Ne kapj fizetést, dögölj csak éhen, senkinek nem fogsz hiányozni, csak a trolloknak tűnne fel a hiányod, de az örömünnep lenne, te utolsó hulladék. Kit kell beperelni, hogy ez megvalósuljon?!
Mar 23, 2020 12:31:04
-
Mar 23, 2020 12:33:28
Már beperelte a lányát miattam, mert ha félé se néz, ne járjon neki, de még nem tűzték ki, és mist a járvány miatt ítélkezési szünet van.
nem baj, majd bukik rajta egy csomó perköltséget a balfasz hajdu. mert ugye ő volt az, aki felhasznált egy hangfelvételt a munkaügyi perében, ami miatt 500 ezres kárpit kellett fizetnie, és pluszban még a munkaügyi perét is elbukta.
Mar 23, 2020 12:33:28
M.Ország rémálma
Mar 23, 2020 12:39:00
Akkor kurva anyját neki, meg neked is. Beteg állat, aki lányát képes beperelni, nem is csodálom, hogy nem akar a retard apjához menni, aki talán még képes lenne vele a legrosszabbra is, mert ilyenek vagytok ti, Sneci. Elkorcsosult retardok.
Mar 23, 2020 12:39:00
-
Mar 23, 2020 12:40:54
ha meg akarja nyerni bérelje fel czenki mamát ütyfédnek.
Mar 23, 2020 12:40:54
Mikrocsio
Mar 23, 2020 12:43:40
Vagy bocs: bevásárlókocsi.
Tyűű.. Pedig a bevásárlókocsi tologatásán kívül kevés prolibb dolgot tudnék elképzelni..
Mar 23, 2020 12:43:40
D.Dezső
Mar 23, 2020 12:44:55
"Már a reggelit is nehezebben veszi meg az ember. Kosár helyett bevásárlókocsi, tumultus helyett távolságtartás. (Kocsi viszont kevés van, ezért én simán a kezembe gyűjtöttem össze, amit vásárlok. Vágom, hogy ennek az egésznek valószínűleg az lenne a funkciója, hogy korlátozzák egyszerre bent lévő emberek számát, de nem várhatok szabad kocsira 20 percig, amikor melóba sietek. A kijelölt távolsághoz persze tartottam magam. )"
Látod bazdmeg, erről ugattunk itt neked 2 napja, amikor nagypofával proliztad az embereket aki felkészültek ... csak nem megint a trolloknak lett igaza?
Én reggel csak benyúltam a hűtőbe ami 2 hétre előre be van tárazva, még egy reggeli sört is bontottam, végül is egyszer élünk majd mentem a kisszobába meetingre :)
Te meg mint egy igazi proli aki nem tud homeoffice-ban lenni mentél reggel tülekedni a kis reggeli RedBull-odért. Te proli! :)
Látod bazdmeg, erről ugattunk itt neked 2 napja, amikor nagypofával proliztad az embereket aki felkészültek ... csak nem megint a trolloknak lett igaza?
Én reggel csak benyúltam a hűtőbe ami 2 hétre előre be van tárazva, még egy reggeli sört is bontottam, végül is egyszer élünk majd mentem a kisszobába meetingre :)
Te meg mint egy igazi proli aki nem tud homeoffice-ban lenni mentél reggel tülekedni a kis reggeli RedBull-odért. Te proli! :)
Mar 23, 2020 12:44:55
sodika
Mar 23, 2020 12:46:00
Na, meg van dumálva, vihetek haza monitort. Ha be is járok ide, faszaság, mert ha otthon hetvégén vagy esténként rádobok heti 2 és fél órát, hétfőtől péntekig fél órával később hazamehetek, és 6-kor minden nap otthon lehetek.
Mar 23, 2020 12:46:00
sodika
Mar 23, 2020 12:46:50
Reggelihez mi a faszt halmozol fel? :D
Minden, ami jó reggelinek, romlandó. :D
Mar 23, 2020 12:46:50
-
Mar 23, 2020 12:46:58
Hany napra eleg kajad van?
Mar 23, 2020 12:46:58
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2020 12:47:37
x19)
Na, meg van dumálva, vihetek haza monitort. Ha be is járok ide, faszaság, mert ha otthon hetvégén vagy esténként rádobok heti 2 és fél órát, hétfőtől péntekig fél órával később hazamehetek, és 6-kor minden nap otthon lehetek.
akkor minden hétköznap 6tól 2 óra faszverés 8 éves kisfiúkra
Hahó
(
x136)
Mar 23, 2020 12:50:19
x136)
Annak akinek nem engedi használni a főbérlője a hűtőt. Nincs kulcsod a hűtő felső zárjához?
-
Mar 23, 2020 12:51:17
Biciklivel hogy viszed haza? Vagy mégis metróval jársz?
Mar 23, 2020 12:51:17
sodika
Mar 23, 2020 12:51:21
A lányát már elmeséltem.
- És mikor lesz a ballagásod?
- Ja, az múlt héten volt.
Ez tett be neki. Az ember lánya csak egyszer érettségizik, és ott szeretett volna lenni.
Ez tett be neki. Az ember lánya csak egyszer érettségizik, és ott szeretett volna lenni.
Mar 23, 2020 12:51:21
Sodipatkány
(
x1)
Mar 23, 2020 12:52:24
x1)
Gusztustalan férgek vagytok.
sodika
Mar 23, 2020 12:52:53
A per tárgya, hogy Massengeren se válaszol már neki, nagykorú gyereknél pedig ez kizáró lehet.
Mar 23, 2020 12:52:53
-
Mar 23, 2020 12:54:26
A per tárgya, hogy Massengeren se válaszol már neki, nagykorú gyereknél pedig ez kizáró lehet.
És most azért perel, hogy kitagadhassa, és ne kelljen ráhagynia az adóssága és a rozzant kunyhójának a felét?
Kiváló ember lehet.
Mar 23, 2020 12:54:26
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 23, 2020 12:55:28
x19)
azért nem kell mindent elhinni amit a sodi most összehord a devizásról. Szerintem ezeket csak neki adta be így. Ezek a lerázó dumák az aluliskolázott, informatikai segédmunkásnak.
EZ meg mindent bevesz mert segghülye.
EZ meg mindent bevesz mert segghülye.
Zsénó
(
x22)
Mar 23, 2020 12:59:13
x22)
Akkor ami kiesik Bittnertől, bejön a devizás havertól, mert lesz pénze rám, ha a gyerektartást se vonják tőle.
Peeeeeeersze, majd pont rád lesz pénze. Mikor fogod már fel, hogy soha egy fillért nem fogsz látni a Devizagecitől?
D.Dezső
Mar 23, 2020 13:00:58
Látom sikerült betalálnom boltban totyorgó Proli-Sodi :)
Te amúgy is csak Redbullt meg csokit reggelizel, nem mindegy neked mi romlandó?
Anyádnak rendeltél Tesco házhozszállítással kaját vagy teljesen lefoglalt a Vr szarod?
Eszedbe se jutott gondolom.
Amúgy szerintem ne idegesítsétek magatok Hajdún meg ezen a kriplin ... úgy is elbukja a pert, ez borítékolható ha Sodi a "jogtanácsos" :)
Szerintem vicces, hogy ez a két szaréletű egymásra talált. Hajdút is utálja és megveti a családja, Sodit soha nem is szerették. Most egymás vérét szívhatják.
UI. Soha egy büdös forintot sem fogsz visszakapni Hajdútól! És ezt mi nagyon jól tudjuk a legeleje óta. :)
Mar 23, 2020 13:00:58
xray
(
x21)
Mar 23, 2020 13:01:43
x21)
Mar 23, 2020 13:01:43
ogre apu örülni fog az újabb villanyszámla emelkedésnek. tud már róla? Mar 23, 2020 13:01:43
sodika
Mar 23, 2020 13:03:50
Na mindegy.
Ami Vitya bejelentett, vagy Bittnerre sem érvényes, vagy gyerektartásra is.
Pillanatnyilag ezt a két esetet látom. Estére kiderül.
Mar 23, 2020 13:03:50
Sodipatkány
(
x1)
Mar 23, 2020 13:10:23
x1)
ogre apu örülni fog az újabb villanyszámla emelkedésnek. tud már róla?
Olyat fog baszni a púpjára, hogy beszarik.
-
Mar 23, 2020 13:11:32
Neked válaszolna messengeren bárki, aki valaha fontos volt neked, Endre?
Pl. Andrea :)
Erről van szó. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy mekkora szánalmas beteg fasz vagy, te is meg mindenki, aki a trollokon kívül szóba áll veled. Semmitérő, minőségtelen életet élsz, ideje lenne megkötni azt a hurkot.
Pl. Andrea :)
Erről van szó. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy mekkora szánalmas beteg fasz vagy, te is meg mindenki, aki a trollokon kívül szóba áll veled. Semmitérő, minőségtelen életet élsz, ideje lenne megkötni azt a hurkot.
Mar 23, 2020 13:11:32
M.Ország rémálma
Mar 23, 2020 13:14:06
A lányát már elmeséltem.
Aha, és addig a bizonyos kérdésig hányszor beszéltek, te senkiházi féreg? Ha nekem van egy gyerekem, érdeke is, hogy mi van vele, akkor nem június környékén kérdezem a ballagásról, te félkegyelmű. Örülök, hogy képtelen vagy szaporodni.
Ja, és remélem, hogy a pénzből, amit esetleg valami csoda folytán visszakapsz, megcsináltatod azokat a bűzlő geci undorító fogcsonkokat...
Mar 23, 2020 13:14:06
max5enutálnak
(
x47)
Mar 23, 2020 13:18:04
x47)
Te pedofil szörnyszülött, azt a szót sem tudod leírni, hogy messenger, basszam meg azt a kommunista kurva anyádat! Van már kulcsod a felső zárhoz, te megalkuvó gyáva szar?! Mennyiért adod el a VÁV INDEXET? Gyökér csicska
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sodika
Mar 23, 2020 13:23:00
ogre apu örülni fog az újabb villanyszámla emelkedésnek. tud már róla?
Mondtam neki, hogy mostantól minden este otthon leszek 6-kor a szokásos fél hét - hét helyett, mert a többit majd este vagy hétvégén intézem.
Mar 23, 2020 13:23:00
Tycoon
(
x2)
Mar 23, 2020 13:24:53
x2)
És mit szólt ehhez?
-
Mar 23, 2020 13:26:02
Hete patkány devizással volt már egyezkedés, hogy a lányát adja oda neked pénzszerzésre?
Mar 23, 2020 13:26:02
Járványbűnöző
Mar 23, 2020 13:28:40
Nagyon terjed németben a korona Sodi!
Mar 23, 2020 13:28:40
Zsénó
(
x22)
Mar 23, 2020 13:29:06
x22)
Hallottál már olyanról, hogy "hűtőszekrény"? Tudod, olyan, amibe az Ogre a csalilegyet rakta!
--
Mar 23, 2020 13:29:56
Sodika, megsimogathatom a púpodat?
Úgy tudom, hogy szerencsét hoz, és talán megvéd a koronavírus ellen is!
Úgy tudom, hogy szerencsét hoz, és talán megvéd a koronavírus ellen is!
Mar 23, 2020 13:29:56
M.Ország rémálma
Mar 23, 2020 13:30:31
Tehát 30 percet is meg kell magyarázni, vagy csak te vagy ennyire becsicskuló, hogy már előre hetyetyézel?
Az Ogre egyszerűen azért nem akarja, hogy otthon legyél, mert egyébként is megzavarod a megszokott rutinját, illetve a fasza is kivan belőled, mert a puszta jelenlétedtől is kirázza a hideg.
Mar 23, 2020 13:30:31
Hiénaverő
(
x17)
Mar 23, 2020 13:31:01
x17)
Na mindegy.
Sneci, nemcsak az Após úrra, de a tőőrpegecire és a Devizásra, sőt még Zolira is érvényes Hahó! A matyarországi törvényeket nem az ogreparlamentben hozzák ott Berlin, Germany környékén!
jelképes hu-hu-húszezer
Mar 23, 2020 13:31:51
A devizás haver mennyit törlesztett eddig asodinak?
Sorry, le vagyok maradva kb. másfél évvel...
Sorry, le vagyok maradva kb. másfél évvel...
Mar 23, 2020 13:31:51
-
Mar 23, 2020 13:32:46
Hete patkány devizással volt már egyezkedés, hogy a lányát adja oda neked pénzszerzésre?
Ha kisfiúról lenne szó, már meg is egyeztek volna.
Mar 23, 2020 13:32:46
Ceglédi Hírmondó
Mar 23, 2020 13:33:52
www.youtube.com/watch?v=n0L7GoKLQhU
Tex is ezt hallgatja Broni!
Tex is ezt hallgatja Broni!
Cegléden a polgármester 3napos orgiát rendelt el "Welcome to Hungary - Thai Shemales Fist-Fest" néven a főtéren. Károly miklós szerint ez a vírus ellenszere! A megjelenés minden kényszerszabadságra küldött májkrémgyári dolgozónak kötelező!
Mar 23, 2020 13:33:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2020 13:44:09
Mit szoktál te reggelizni?
Tojás, tej, zabpehely, müzli, sonka, vaj, kolbász, sajt, méz, nutella, paprika, paradicsom, ezek közül mi nem áll el hetekig a hűtőben?
Kenyér is napokig jó, tartós kenyér is létezik.
Mar 23, 2020 13:44:09
Frei Tamás
(
x1)
Mar 23, 2020 13:45:04
x1)
Te jogilag erős pedofil buzi, te. Te ostoba fajankó, te bALEK. Ezt te el is hiszed, baszom azt a segglyuk szádat...
max5enutálnak
(
x47)
Mar 23, 2020 13:49:30
x47)
Te púpos gnóm, mit tudsz te a reggeliről, azon kívül, hogy a mostohaapukádnak havi 300 eurót kell kipengetni érte? Szánalmas töketlen balfasz :D
Csengőfrász
(
x1)
Mar 23, 2020 13:57:58
x1)
Imádom mikor Endre az adott kérdésekben lévő sértéseket figyelmen kívül hagyva válaszol.
Biztos úgy gondolja hogy így majd megenyhülnek a trollok :"D
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Tycoon
(
x2)
Mar 23, 2020 14:01:23
x2)
Imádom mikor Endre az adott kérdésekben lévő sértéseket figyelmen kívül hagyva válaszol.
Szerintem egyszerűen nem jut el az agyáig hogy senki nem szereti..nem fogja fel nem bírja van valami pajzsa
xray
(
x21)
Mar 23, 2020 14:11:47
x21)
te világ csicskája, még azt is be kell jelenteni ogre apunak, h hánykor érsz haza? megáll az eszem.
medvezsidaj
Mar 23, 2020 14:12:58
Nemtudom hogy volt e mar, de mivan a villanyszamla tobblettel sneci? Kijott a csekk? Mennyit kellett fizetned?
Mar 23, 2020 14:12:58
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 23, 2020 14:13:24
Evidens,miután azt is be kell hogy hányszor megy el.
Mar 23, 2020 14:13:24
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 23, 2020 14:20:47
Cserébe 10 centivel kevesebb fürdővizet engedhetsz a kádba!
Endre néni
Mar 23, 2020 14:20:47
pocokarcú fiú
Mar 23, 2020 14:29:43
Massenger, te idióta félművelt kretén
Mar 23, 2020 14:29:43
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:34:02
x4)
Minden végrehajtási cselekményt felfüggesztenek, egy fillért nem fogsz kapni minimum év végéig.
Persze ez nem azt jelenti, hogy Hajdú perkálni fog neked, hanem csak annyit hogy amit kihénáztál magának azt most bukod.
:)
2 napig csicskultam
Persze ez nem azt jelenti, hogy Hajdú perkálni fog neked, hanem csak annyit hogy amit kihénáztál magának azt most bukod.
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:36:08
x4)
*kihiénáztál
Szóval faszt rakott a szádba Viktorka. Is.
2 napig csicskultam
Szóval faszt rakott a szádba Viktorka. Is.
sodika
Mar 23, 2020 14:38:48
Minden végrehajtási cselekményt felfüggesztenek, egy fillért nem fogsz kapni minimum év végéig.
Nem biztos.
A foglalás ingatlan, vagy ingóság lefoglalást jelent. Az adótartozásokra nincs végrehajtás, de nem tudjuk, másra ez érvényes-e ez.
Ha érvényes, akkor nekem jut a gyerektartás, és az kompenzálja, ha kiesik a Bittner. ;)
Mar 23, 2020 14:38:48
sodika
Mar 23, 2020 14:41:47
Mondom. Estére kiderül.
Addig nem világos, hogy egyéb tartozások letiltását is felfüggesztik-e.
Mar 23, 2020 14:41:47
max5enutálnak
(
x47)
Mar 23, 2020 14:42:53
x47)
A felső zárakhoz is felfüggesztették a kulcsmásolást te szolga?
-
Mar 23, 2020 14:46:57
Nem biztos.
Te pedig kibaszott büszke és elégedett vagy, hogy a nyomorult haverod neked fizeti a pénzt, amit törvényi kötelezettség nélkül is ILLENE a lányára fordítani, ha már megcsinálta.
Gratulálok bazdmeg.
Mar 23, 2020 14:46:57
tigris
Mar 23, 2020 14:49:19
hallod te geci, szerinted inkább neked kéne kapnod a pénzt és nem a gyereknek? minekk, hogy tudjál venni még egy szar fost porfogónak? HÁT MI A KURVA ANYÁDAT KÉPZELSZ MAGADRÓL?
Mar 23, 2020 14:49:19
sodika
Mar 23, 2020 14:50:28
- adóvégrehajtások
- kilakoltatások
- ingó - és ingatlan lefoglalások
Eddig ez a három biztos.
Minden másra estig várni kell.
- kilakoltatások
Eddig ez a három biztos.
Mar 23, 2020 14:50:28
-
Mar 23, 2020 14:52:20
Ráadásul azt sem érti, hogy csak a végrehajtást függesztik fel, attól még ugyanúgy fizetni kellene, mert ha nem, akkor csak gyűlik tovább.
Azt viszont pontosan tudja, hogy Hajdú akkor se adna neki egy vasat se, ha ő lenne a világ leggazdagabb embere, szóval nem igazán értem, hogy mit akar.
Mar 23, 2020 14:52:20
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:53:38
x4)
Mondom. Estére kiderül.
Már kiderült te fasz, persze a te autista kamujogász agyadban masnizhatod ahogy akarod.
Ráadásul buta is vagy sneci, a foglalás az inkasszó is. Buktad.A gyerektartást pedig egészen biztosan nem te fogod kapni. :)
Mert pillanatnyilag lófaszt sem tudsz tenni ha nem fizet.
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:54:20
x4)
- adóvégrehajtások
- kilakoltatások
Eddig ez a három biztos.
- kilakoltatások
Eddig ez a három biztos.
sodika
Mar 23, 2020 14:55:29
Dehogynem. Az adósaim nagyobb része osztrák illetőségű, és ott nincs korlátozás. ;)
Mar 23, 2020 14:55:29
sodika
Mar 23, 2020 14:55:53
Derüljön ki.
Kíváncsi vagyok.
Mar 23, 2020 14:55:53
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:56:04
x4)
Ütyféd új megint okos, aztán amikor szárazon megbasszák akkor majd megint kurvaanyázik a sztrímben
2 napig csicskultam
Hiénaverő
(
x17)
Mar 23, 2020 14:56:42
x17)
Az uzsorás geci le se szarja hogy válságban MAGYAR kisgyermekek éheznek és nélkülöznek miatta, csak az a fontos hogy minél előbb behajthassa a MAGYAR családoktól a zsidókamattal jól megterhelt sékeleket. Így támad ismét a magyarságra Recskaboy. Szép.
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 14:58:22
x4)
Dehogynem. Az adósaim nagyobb része osztrák illetőségű, és ott nincs korlátozás. ;)
A legnagyobb bajban te vagy, én a helyedben fosnék a karmától amikor egy gyerektartást akarnék behúzni.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 23, 2020 14:58:26
x17)
Ragyásh zsidó, milyen érzés a MAGYAR EMBEREKET fosztogatni?
kripli figyelő
(
x12)
Mar 23, 2020 14:58:45
x12)
Mar 23, 2020 14:58:45
Home office lesz.Hogy matyarászod ezt majd meg amikor egész nap ott pusztulsz? Mar 23, 2020 14:58:45
Hiénaverő
(
x17)
Mar 23, 2020 14:59:39
x17)
Majd Targo nagyúr a MAGYAR CSALÁDOK nevében is törleszt, amikor keményen faszrahúzza ezt az uzsorás geciládát.
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2020 15:00:25
A devizás nyaralója az az örökölt vidéki ház, vagy ez már egy harmadik ingatlan a budai lakásán túl?
Mar 23, 2020 15:00:25
sodika
Mar 23, 2020 15:01:19
Home office lesz.Hogy matyarászod ezt majd meg amikor egész nap ott pusztulsz?
Itt vagyunk négyen kb.
A főnök fia.
Az irodamenedzser
Egy projektmenedzser
Így nincs veszély.
Mar 23, 2020 15:01:19
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 15:03:31
x4)
Hogy lehet valaki akkora féreg, hogy egy gyerektartást elvenne? Mi lesz a következő lépés sneci? Bölcsiket fogsz fosztogatni? Bár ezt nem hiszem, mert téged egy 3 éves is becsicskít.
Na, egyébként ilyen lelke van ennek a féregnek. Aki ezután is sajnálja egy percig is, az nézzen magába nagyon mélyen.
2 napig csicskultam
Na, egyébként ilyen lelke van ennek a féregnek. Aki ezután is sajnálja egy percig is, az nézzen magába nagyon mélyen.
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 15:05:42
x4)
Itt vagyunk négyen kb.
A főnök fia.
Az irodamenedzser
Egy projektmenedzser
Így nincs veszély.
A főnök fia.
Az irodamenedzser
Egy projektmenedzser
Így nincs veszély.
sodika
Mar 23, 2020 15:07:38
Egy nagykorú nőről beszélünk.
Mar 23, 2020 15:07:38
Riporter
(
x4)
Mar 23, 2020 15:08:50
x4)
Kurva anyád.
sodika
Mar 23, 2020 15:08:58
:))))
Nem vágod. Minden mindenhol veszélyes, de a mértéke más.
Hozhatta a vírust a Valve Index is. Csak nem valószínű, hogy hozta.
Mar 23, 2020 15:08:58
Örebro
(
x17)
Mar 23, 2020 15:12:23
x17)
gyagyås szinte boritekolhato, hogy pår napon home office lesz es azzal a kurva nagy akaratgyengesegeddel nem fogsz dolgozni, ezert ållando kesesben leszel, råadåsul ha kerdezni kell nem tudsz, mert a nemet az kihivås, legfeljebb az ogre jo penzert segit forditani dadogåsbol, nemetre te fasz!
Sodipatkány
(
x1)
Mar 23, 2020 15:12:52
x1)
Régebben még csak ezekben a témákban tekintette magát kompetensnek: informatika, oktatás, pszichológia, marketing, gazdaság, növénytermesztés, vagy gyermeknevelés.
Most akkor ez kiegészült az epidemológiával.
Én csak azt nem értem, hogyha ilyen sok mindenhez ért, akkor miért nem tudott egyetlen egy diplomát sem szerezni.
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 23, 2020 15:16:24
“ : sneider (2010-05-31 08:07) forrás link (41) Pengető: Mennyi pénzt ad anyám?
Adott összeget. A saját jövedelme adott hányadát. Havonta.
Az ugye - amíg nappalin tanulok - kötelez? is neki, különben szarrá is perelném. :))
De azt mind be is vallom az egyetemnek. Az utolsó fillérig.
---
Különben kurvára nem értem ám az ilyen mondatokat, hogy a 'szüleim nem hajlandóak támogatni'. Bazmeg, OLYAN NINCS. Ha van jövedelmük, de te nappalin tanulsz - akár huszonévesen - akkor kötelezhet?ek rá. Ezt mondja a törvény. Ilyenkor bizony perelni kell.
Mar 23, 2020 15:16:24
-
Mar 23, 2020 15:18:05
gyagyås szinte boritekolhato, hogy pår napon home office lesz es azzal a kurva nagy akaratgyengesegeddel nem fogsz dolgozni, ezert ållando kesesben leszel, råadåsul ha kerdezni kell nem tudsz, mert a nemet az kihivås, legfeljebb az ogre jo penzert segit forditani dadogåsbol, nemetre te fasz!
Könyörögni - mit könyörögni, ha kell szó szerint bőgni - fog a főnökének, hogy ő otthonról a mostoha körülmények miatt nem tud dolgozni, és had járjon be.
Ez persze csak addig működik, amíg nem jön ki rendeletben, hogy zárva kell tartani az irodákat.
Mar 23, 2020 15:18:05
sodika
Mar 23, 2020 15:19:15
Home office lesz?
Home office van.
Céges chat:
11:19 AM
ist eigentlich jemand im büro heute?
oder sind alle im heimbüro?
11:21 AM
all java room should be in HO
11:24 AM