A vírus elolvasta Tibi Atya blogbejegyzését arról, hogy előnyösebb lenne közgazdaságtanilag ha abbahagyná.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Csak Berlinben meg Dél-kóreában (sic!) olvasnak a vírusok és mutációik Tibi atyát? Nem hiszem. Itt valami isteni csoda lappanghat a 23 centis messiásokról :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ha spórol, akkor már nem is érdekel. Én csak komoly streamereket nézek, akik költenek a műsorra. Egy új játék a minimum!
A ma esti mirror címe szerintem az lesz, hogy
"03.31 - Endre élőben próbálja letölteni a Modern Warfare 2 Remastert"
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
sodi kezd tudatosulni benned, hogy te leszel a következő?
Talán a routert kihúzhatná esténként, de 65 évesen, betegen még egy ilyen büdös gnóm ellen sem meri bevállalni azt a konfliktust, amit ez okozna.
Mondjuk Recskást ismerve túl nagy konfliktust nem okozna, maximum annyi történne, hogy Recsító kisunnyogna a konyhába és az asztalon hagyna szó nélkül 800 eurót.
Hát ja, elég világos, hogy már kb 1 éve az Ogre minden szopatást kitalál csak, hogy elüzze a Gyagyást.
Nem hiszem, hogy félne töle. Igazából biztos vagyok benne, hogy voltak már ott pofozkodások meg kemény leordítások. Biztos, hogy nem egyszer eljárt a keze az Ogrénak bevodkázva. Azért nagy csicska a Sodi de amit most lerendez mindent visz, keményen be lehet fenyítve.
Szerintem az Ogre bár kiakarja baszni de tudja ö is, hogy még egy ilyen fogyatékos csicskát nem talál. Ki fizetne ki egy lerúgott lakás egyik szobájáért annyi pénzt amiböl normális fiatalos helyre mehet, diákcsajok közé, nem egy fecskegatyás 140 kilós terrorizáló nyugger mellé.
Elvileg cigizik is az Ogre, az erkély meg Sodinál van, ergo egésznap ott bagózik a konyhába, már csak ezért se menne oda senki.
Ezen kívül bármilyen elrugaszkodott árat kifizet ez a gyengeelméjü lomis bútorokért. Bár mostanában már bútort sem ad csak bemondja, hogy felújítás lesz vagy takarítás, a nyomorult meg adja az 500 eurot. Aztán persze nem lesz lófasz se de a gyökér úgy se meri felkérdezni.
Szóval kell neki a pénz ezért nem bassza ki a taknyán csúszva de már annyira irritálja, hogy ott szopatja meg ahol tudja. A legvégsökig el fog menni ebben biztos vagyok.
Lesz még vasútállomásin alukálás Sodinak mert “nem hallottam, hogy csöngettél”.
Másrészt, Recskás múltkor elejtett egy mondatot. Ha az Ogre meghalna elvileg megtudja igényelni a lakást mint ott lakó az önkormányzattól és akkor ö lenne az új Ogre.
Mondjuk azt nem tudom mivel bizonyítja, hogy ott lakik bérleti szerzödés hiányában, és, hogy müködik az önkori lakások kiadása Berlinben. Hál istennek nekem sosem volt rá szülségem Frankfurt, Germany környékén
Talán inkább Covid 19?
A kurva anyádat Endre, amiért az egykori legnagyobb kedvencemet is meg fogod gyalázni, te Szörnyeteg!
Remélem nem bírod majd elindítani sem, te fasz
Ajjaj Endre!
Azt töröltettük a rendszerből, mert a haláleset rögzítése után inzisztált, hogy ő még él és bemegy dolgozni a Móricz Zsigmond Körtérre.
azta, csorog a könnnyem, úgy röhögök)))))))))))))
Kelet-német turiban biztosan.
Már jelezte, hogy valve indexről fog forgatni vlogot. Mivel fogyatékos, ezért a már feltöltött streameket vágja majd össze. Csinált már ilyet, sajnos.
Az autista logikája szerint tehát vlogol, ha tölt fel vlogot. Az mindegy, hogy milyet vagy milyen minőségben.
Újabban kiváló ötletei vannak amúgy: egyszer stream alatt a korábbi flokkokat játszotta be, máskor azt nézhettük, ahogy forgatni próbál. Ezt onnan látni amúgy, hogy egymás után legalább négy alkalommal kezd bele egy mondatba.
Endre, a kurva anyádat!

indokolatlan titkos dőrpp
Holnap tudunk reggel indulni
39 éves
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Itt még egy amerikai multi topmanagere volt, de kiégett.
Ezután ismerte meg sodit.
Konkrétan én kérdeztem meg tőle emailben :) Sodin kívül Herby-t is követem kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Kiszámolta a videóban, hogy 4X0,5 liter vodka, az 20 feles 6 napra, így csak naponta 3-at ivott meg. Egyrészt itt már megbukott matekból, másfelől pedig hozzáfűzte még, hogy a 6 nap alatt valójában 10 üveg fogyott el...
Az ominózus eset óta úgy csinál, mintha ez természetes dolog lenne egy felnőtt ember életében.
Az a faszi is lassan megérne egy saját fórumot, persze tény, hogy közel nem ilyen szórakoztató, mint a gyagyás.
hehe
Mint este: a szádon át. Munkanélküli lumpeneknek full mindegy a napszak szerintem.
gondolj bele hogy tudnál sodiként létezni a nap bármely szakában anélkül hogy öntudaton kivüli állapotba innád magad?
ki ez a playboy????????tiszta james bond!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
Egyáltalán ez elolvassa, amiket posztol?
Csak a címeket.
hát azért hetyetye
A nemet Hircsardarol is szokott megosztani.
Otletem sincs, hogy leesett-e neki, hogy az egy viccoldal, vagy sem.
Majd ha kész lesz a lego busz.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
meg a németcsibenyalás!
hát azért hetyetye
Dehat asodi semmilyen platformon nem tud jatszani meg a szamarfaszan sem, mert puha.
És ha mondjukfejbe lőtt volna XBONE exkluzív lenne?
vodkásüvegen tehetségesen furulyázik!
meg ogrefaszon is.
hát azért hetyetye
fujjjjjjjj
Amilyen egy görnyedt szar,valszeg magát szopja,szopatja.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ez szar. Ez fos. Ez béna. Ez egy szar játék. Még ilyen szart. Dögöljön meg mindenki. Ááárrrrgggg.
Egyedül voltál az irodában, adósrabszolga? Vajon mit szólna a Bundespolice és a helyi járványühy, hogy egy kétlábon járó biológiai fegyvert rejteget az Seggpresto?
Vagy szárazon megbaszod a terrorelhárítást te bioterrorista? Erre válaszolj te pestis.
Annyira nem jegyeztem meg az adatokat. Maga az előadás mód,hogy szerinte ez teljesen rendben van.
Max a stiklijeiről kellene egy jó adatbázist vezetni,hogy hogyan és milyen formában húzza le az embereket.
Kb Sneci is szegény, hányatott sorsú megítélésre játszik,de szerencsére mindenkit képbe tesznek a Snecológusok.
Ez ety fosh!
Es legalább 23szor elmondja hogy: Ez egy fos!
Púpos búbánat
Irányíthatatlan szar!
Én inkább az optimista vonalat képviselem. A múltkor az új MW-et végig tudta játszani, bár az tény hogy a legkönnyebb fokozaton, 10 óra alatt és kis nézői segítséggel.
De szerintem egy CoD van annyira hülyebiztos hogy megbirkózzon vele még a gnóm is.
archive.org-on elméletileg van egy csomó backup sodivlog vagy szimplán csak sodi tag alatt.
Ezer hála :D
Na meló, csá.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Nincsenek törölve csak a púp privátra rakta őket :!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
A facebook kiváló stock háttérképet választott ehhez a poszthoz
Vagy amíg egyáltalán beengedi a lakásba.
Rendet rak=felébred a felső zár őre
Vigyázz, mert félreérti, és kukis lájv lesz!
Locke & Key – Kulcs a zárját
Egyébként "jelképes egy óra stream van engedélyezve".
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 12:56:04
x9)
Ez hogy lehet? Ilyen gyengék a német 5G bázisállomások, vagy mi?
A vírus elolvasta Tibi Atya blogbejegyzését arról, hogy előnyösebb lenne közgazdaságtanilag ha abbahagyná.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 31, 2020 12:59:49
x30)
Csak Berlinben meg Dél-kóreában (sic!) olvasnak a vírusok és mutációik Tibi atyát? Nem hiszem. Itt valami isteni csoda lappanghat a 23 centis messiásokról :)
Brian
(
x2)
Mar 31, 2020 13:05:30
x2)
Annyira gusztustalan állat a pedosodi, hogy a vírus inkább elkerüli berlin, germany környékét.
Szteppen
(
x3)
Mar 31, 2020 13:16:33
x3)
Remélem észben tartjátok,hogy ma este spórolós stream lesz. COD MW2
Ez ety fosh!
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 13:19:36
x9)
Ha spórol, akkor már nem is érdekel. Én csak komoly streamereket nézek, akik költenek a műsorra. Egy új játék a minimum!
-
Mar 31, 2020 13:22:30
Akkor ennyit arról, hogy csak a youtube-twitch legyen a téma. Még ide is csak a koronáról írogatsz.
Milyen dumával vagy még mindig a főnökúr kegyeiben?
Tud róla, hogy járványhelyzetben bejársz dolgozni a határozott tiltás ellenére?
Ha az Ogre konkrétan megmondja, hogy takarodj, eltakarodsz?
Nem félsz, hogy az Ogre semmissé teszi az írásbeli szerződést és egy nap nem tudsz majd bemenni és úgy kell majd visszavásárolnod a szarjaidat?
Miért ér kevesebbet az egész ruhatárad, mint 1db zöldháttered?
Legobusz mikor lesz kirakva?
Cyberpunk mikor lesz kisorsolva?
Mikor sikerül tartani a menetrendet?
Ma kora este méltóztatsz letölteni a COD-ot és beállítani a streamet, vagy váratni fogsz minket?
Ogre megengedte, hogy ilyen erőszakos, lövöldözős játékokkal játsz?
Mikor beszéltél utoljára anyáddal?
Haverodtól szipolyozod a gyerektartást?
Miért tiltott szó a chateden a "pedofil" és a "kisgyerek"?
Mikor lesz értékelhető az az átlag 1-1,5 óra hosszú szánalmas kabaré, ami neked olyan fontos?
Tudsz már hurkot kötni?
Szuicid gondolataid voltak/vannak?
Milyen dumával vagy még mindig a főnökúr kegyeiben?
Tud róla, hogy járványhelyzetben bejársz dolgozni a határozott tiltás ellenére?
Ha az Ogre konkrétan megmondja, hogy takarodj, eltakarodsz?
Nem félsz, hogy az Ogre semmissé teszi az írásbeli szerződést és egy nap nem tudsz majd bemenni és úgy kell majd visszavásárolnod a szarjaidat?
Miért ér kevesebbet az egész ruhatárad, mint 1db zöldháttered?
Legobusz mikor lesz kirakva?
Cyberpunk mikor lesz kisorsolva?
Mikor sikerül tartani a menetrendet?
Ma kora este méltóztatsz letölteni a COD-ot és beállítani a streamet, vagy váratni fogsz minket?
Ogre megengedte, hogy ilyen erőszakos, lövöldözős játékokkal játsz?
Mikor beszéltél utoljára anyáddal?
Haverodtól szipolyozod a gyerektartást?
Miért tiltott szó a chateden a "pedofil" és a "kisgyerek"?
Mikor lesz értékelhető az az átlag 1-1,5 óra hosszú szánalmas kabaré, ami neked olyan fontos?
Tudsz már hurkot kötni?
Szuicid gondolataid voltak/vannak?
Mar 31, 2020 13:22:30
rBali
(
x24)
Mar 31, 2020 13:23:15
x24)
A ma esti mirror címe szerintem az lesz, hogy
"03.31 - Endre élőben próbálja letölteni a Modern Warfare 2 Remastert"
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 13:26:49
x22)
sodrák
Mar 31, 2020 13:29:44
sodi kezd tudatosulni benned, hogy te leszel a következő?
Mar 31, 2020 13:29:44
-
Mar 31, 2020 13:31:37
Szerintem súlyosabb sztori van a "háromszor felmondott, és nem érti mit keresek én még itt" elszólás mögött, mint amit feltételezünk.
Nem egyszerűen arról van szó, hogy az Ogre legszívesebben egy kanál vízben megfojtaná a pedofil sodikát, hanem aktívan dolgozik rajta, hogy kirúgja.
Valószínűleg mindent megtesz azért, hogy sodika elköltözzön végre, de egyszerűen nincs semmilyen eszköze. Azért szopatja a home office-szal, mert mással nem tudja. Rendőrt nem mer hívni, mert ő is illegálisan adta ki a lakást, de azt sem hiszem, hogy németországban így menne a kilakoltatás.
Talán a routert kihúzhatná esténként, de 65 évesen, betegen még egy ilyen büdös gnóm ellen sem meri bevállalni azt a konfliktust, amit ez okozna.
Ezerszer megbánta, hogy kiadta a szobát, és minden nap reménykedik, hogy egyszer jobb belátásra tér a gnóm, és elköltözik - vagy elbassza egy autó, mindegy is.
Miközben ökölbe szorított kézzel, álmatlanul ezen rágódik éjjel az ágyában, sodika vígan csattogtatja a faszát a kamerába, miközben "családi" képeket bámul, és azzal tervez, hogy évekig marad.
Nem sajnálom az öreget, mert nem tűnik egy jó embernek, de nem is irigylem.
Nem egyszerűen arról van szó, hogy az Ogre legszívesebben egy kanál vízben megfojtaná a pedofil sodikát, hanem aktívan dolgozik rajta, hogy kirúgja.
Valószínűleg mindent megtesz azért, hogy sodika elköltözzön végre, de egyszerűen nincs semmilyen eszköze. Azért szopatja a home office-szal, mert mással nem tudja. Rendőrt nem mer hívni, mert ő is illegálisan adta ki a lakást, de azt sem hiszem, hogy németországban így menne a kilakoltatás.
Ezerszer megbánta, hogy kiadta a szobát, és minden nap reménykedik, hogy egyszer jobb belátásra tér a gnóm, és elköltözik - vagy elbassza egy autó, mindegy is.
Miközben ökölbe szorított kézzel, álmatlanul ezen rágódik éjjel az ágyában, sodika vígan csattogtatja a faszát a kamerába, miközben "családi" képeket bámul, és azzal tervez, hogy évekig marad.
Nem sajnálom az öreget, mert nem tűnik egy jó embernek, de nem is irigylem.
Mar 31, 2020 13:31:37
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 13:37:36
x22)
Mondjuk Recskást ismerve túl nagy konfliktust nem okozna, maximum annyi történne, hogy Recsító kisunnyogna a konyhába és az asztalon hagyna szó nélkül 800 eurót.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 31, 2020 13:39:48
x7)
Sneci,
múltkor arról magyaráztál, hogy azért sörözöl, mert az Ogre lebaszott, hogy a penészes télikertben állnak az üres üvegek, vagy 30 darab, emiatt visszaviszel naponta hármat-négyet, aztán hozol helyettük másikat.
Hogy csinálod? Viszel vissza négy üreset és csak hármat hozol haza? Vagy nem fogynak el az üvegek soha, mint egy végtelenített folyamatban? Hogy áll ez a projekt?
hehe
múltkor arról magyaráztál, hogy azért sörözöl, mert az Ogre lebaszott, hogy a penészes télikertben állnak az üres üvegek, vagy 30 darab, emiatt visszaviszel naponta hármat-négyet, aztán hozol helyettük másikat.
Hogy csinálod? Viszel vissza négy üreset és csak hármat hozol haza? Vagy nem fogynak el az üvegek soha, mint egy végtelenített folyamatban? Hogy áll ez a projekt?
FKK ficken kleiner kinder
Mar 31, 2020 13:52:12
rip sodi
Mar 31, 2020 13:52:12
Szteppen
(
x3)
Mar 31, 2020 13:54:08
x3)
38 éves májzsugorodásra példa.
Höjpike nem tudom mennyi idős,de totálisan alkoholista.
Lebaszta 1 nézőjét flokkban,mert megkérdezte tőle. 6 napja volt bevásárolni karanténra. Vett 4 üveg vodkát,de reggel már szaladt piáért a boltba.Miért?
Koldus király kioktató hangnemben pedig közölte,hogy tanuljon már meg számolni. Napi 4 felessel számolva pont kijön és azóta amúgy is vett még 2 üveget.
Plusz nézze meg az új üveget. Dél van és reggel óta már fogyott másfél deci :DDDD
Ezeknek a nyomorultaknak az a normális,ha minimum napi fél liter vodkát magukba tolnak sörrel kísérve.
Ez ety fosh!
Lebaszta 1 nézőjét flokkban,mert megkérdezte tőle. 6 napja volt bevásárolni karanténra. Vett 4 üveg vodkát,de reggel már szaladt piáért a boltba.Miért?
Koldus király kioktató hangnemben pedig közölte,hogy tanuljon már meg számolni. Napi 4 felessel számolva pont kijön és azóta amúgy is vett még 2 üveget.
Plusz nézze meg az új üveget. Dél van és reggel óta már fogyott másfél deci :DDDD
Ezeknek a nyomorultaknak az a normális,ha minimum napi fél liter vodkát magukba tolnak sörrel kísérve.
D.Dezsö
Mar 31, 2020 13:55:01
Szerintem súlyosabb sztori van a "háromszor felmondott, és nem érti mit keresek én még itt" elszólás mögött, .
Hát ja, elég világos, hogy már kb 1 éve az Ogre minden szopatást kitalál csak, hogy elüzze a Gyagyást.
Nem hiszem, hogy félne töle. Igazából biztos vagyok benne, hogy voltak már ott pofozkodások meg kemény leordítások. Biztos, hogy nem egyszer eljárt a keze az Ogrénak bevodkázva. Azért nagy csicska a Sodi de amit most lerendez mindent visz, keményen be lehet fenyítve.
Szerintem az Ogre bár kiakarja baszni de tudja ö is, hogy még egy ilyen fogyatékos csicskát nem talál. Ki fizetne ki egy lerúgott lakás egyik szobájáért annyi pénzt amiböl normális fiatalos helyre mehet, diákcsajok közé, nem egy fecskegatyás 140 kilós terrorizáló nyugger mellé.
Elvileg cigizik is az Ogre, az erkély meg Sodinál van, ergo egésznap ott bagózik a konyhába, már csak ezért se menne oda senki.
Ezen kívül bármilyen elrugaszkodott árat kifizet ez a gyengeelméjü lomis bútorokért. Bár mostanában már bútort sem ad csak bemondja, hogy felújítás lesz vagy takarítás, a nyomorult meg adja az 500 eurot. Aztán persze nem lesz lófasz se de a gyökér úgy se meri felkérdezni.
Szóval kell neki a pénz ezért nem bassza ki a taknyán csúszva de már annyira irritálja, hogy ott szopatja meg ahol tudja. A legvégsökig el fog menni ebben biztos vagyok.
Lesz még vasútállomásin alukálás Sodinak mert “nem hallottam, hogy csöngettél”.
Másrészt, Recskás múltkor elejtett egy mondatot. Ha az Ogre meghalna elvileg megtudja igényelni a lakást mint ott lakó az önkormányzattól és akkor ö lenne az új Ogre.
Mondjuk azt nem tudom mivel bizonyítja, hogy ott lakik bérleti szerzödés hiányában, és, hogy müködik az önkori lakások kiadása Berlinben. Hál istennek nekem sosem volt rá szülségem Frankfurt, Germany környékén
Mar 31, 2020 13:55:01
Autisodi
Mar 31, 2020 14:06:22
Neneneem vagyok alkoholista, Zacher Gagagabor is megmondta, hogy csak az aaa a aalkoholista, aki minden nap mee meegiszik 4-5 sort stream elott e eee es kozben, mert anelkul nii nincs meg a ritmus!
Mimimiiimindenki dogoljon meg!
Mimimiiimindenki dogoljon meg!
Mar 31, 2020 14:06:22
-
Mar 31, 2020 14:35:26
Talán inkább Covid 19?
Mar 31, 2020 14:35:26
broni
Mar 31, 2020 14:50:14
na, de jót aludtam...........meghalt hajdú??????????????
Mar 31, 2020 14:50:14
Facebook csop tag
(
x1)
Mar 31, 2020 15:01:43
x1)
Hogy is van az a halálozás?
index.hu/kulfold/2020/03/31/koronavirus-nemetorszag-halal-fertozes-virus/
Magyar Youtube trash rajongó | hete
index.hu/kulfold/2020/03/31/koronavirus-nemetorszag-halal-fertozes-virus/
-
Mar 31, 2020 15:12:03
A kurva anyádat Endre, amiért az egykori legnagyobb kedvencemet is meg fogod gyalázni, te Szörnyeteg!
Remélem nem bírod majd elindítani sem, te fasz
Mar 31, 2020 15:12:03
broni
Mar 31, 2020 15:36:41
17 halott:törpenövésű. degenerált fejszerkezet.hígitós szipuzásra utaló jelek.
Mar 31, 2020 15:36:41
-
Mar 31, 2020 15:37:38
Ajjaj Endre!
Mar 31, 2020 15:37:38
Müller Cecília
Mar 31, 2020 15:38:29
Azt töröltettük a rendszerből, mert a haláleset rögzítése után inzisztált, hogy ő még él és bemegy dolgozni a Móricz Zsigmond Körtérre.
Mar 31, 2020 15:38:29
broni
Mar 31, 2020 15:49:44
azta, csorog a könnnyem, úgy röhögök)))))))))))))
Mar 31, 2020 15:49:44
-
Mar 31, 2020 16:03:32
38 éves, szamárfasz, bordapúp, AIDS, perforált vakbél.
Mar 31, 2020 16:03:32
Sodmány
Mar 31, 2020 16:47:08
Ma a szaros koronavírus miatt csúszik a munkám és csak később kezdhetem el...
Kurva anyád Sodi...
Kurva anyád Sodi...
Mar 31, 2020 16:47:08
broni
Mar 31, 2020 17:02:40
hol lehet olyan zöld trikót venni, ami az ogrénak van???????
Mar 31, 2020 17:02:40
-
Mar 31, 2020 17:05:51
hol lehet olyan zöld trikót venni, ami az ogrénak van???????
Kelet-német turiban biztosan.
Mar 31, 2020 17:05:51
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 17:08:23
x1)
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl.
-
Mar 31, 2020 17:27:01
Hahó!
Lassan be kéne jelenteni, mikor lesz az esti stream, hogy az emberek el tudják tervezni az estéjüket.
Hahó, profi streamer!
Lassan be kéne jelenteni, mikor lesz az esti stream, hogy az emberek el tudják tervezni az estéjüket.
Hahó, profi streamer!
Mar 31, 2020 17:27:01
regginsnarT
(
x1)
Mar 31, 2020 17:32:42
x1)
Sodmány minek szerezted vissza a csatornáidat ha azóta sincs flokk?
Holnap tudunk reggel indulni
Fuvolázó Kobold
Mar 31, 2020 17:43:40
Sodmány minek szerezted vissza a csatornáidat ha azóta sincs flokk?
Már jelezte, hogy valve indexről fog forgatni vlogot. Mivel fogyatékos, ezért a már feltöltött streameket vágja majd össze. Csinált már ilyet, sajnos.
Az autista logikája szerint tehát vlogol, ha tölt fel vlogot. Az mindegy, hogy milyet vagy milyen minőségben.
Újabban kiváló ötletei vannak amúgy: egyszer stream alatt a korábbi flokkokat játszotta be, máskor azt nézhettük, ahogy forgatni próbál. Ezt onnan látni amúgy, hogy egymás után legalább négy alkalommal kezd bele egy mondatba.
Endre, a kurva anyádat!
Mar 31, 2020 17:43:40
regginsnarT
(
x1)
Mar 31, 2020 17:53:11
x1)

xray
(
x21)
Mar 31, 2020 17:55:31
x21)
sneci, van rajtad maszk és úgy kóborolsz a városban?
Hánytól mehetsz haza ogreapuhoz?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hánytól mehetsz haza ogreapuhoz?
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 17:55:59
x1)
39 éves
-
Mar 31, 2020 17:58:42
Itt még egy amerikai multi topmanagere volt, de kiégett.
Ezután ismerte meg sodit.
Mar 31, 2020 17:58:42
sodrák
Mar 31, 2020 18:03:28
sodi mikor lesz lájv az albérlet helyzet tisztázására? itt felmerültek dolgok hahó
rég voltál felkérdezve és meglátszik
rég voltál felkérdezve és meglátszik
Mar 31, 2020 18:03:28
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 31, 2020 18:07:27
x7)
Konkrétan én kérdeztem meg tőle emailben :) Sodin kívül Herby-t is követem kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Kiszámolta a videóban, hogy 4X0,5 liter vodka, az 20 feles 6 napra, így csak naponta 3-at ivott meg. Egyrészt itt már megbukott matekból, másfelől pedig hozzáfűzte még, hogy a 6 nap alatt valójában 10 üveg fogyott el...
Az ominózus eset óta úgy csinál, mintha ez természetes dolog lenne egy felnőtt ember életében.
Az a faszi is lassan megérne egy saját fórumot, persze tény, hogy közel nem ilyen szórakoztató, mint a gyagyás.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 31, 2020 18:09:53
x17)
Hogy a faszomba lehet napközben inni? Pláne töményet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
berlini_vlogger
(
x1)
Mar 31, 2020 18:11:26
x1)
Mint este: a szádon át. Munkanélküli lumpeneknek full mindegy a napszak szerintem.
sodrák
Mar 31, 2020 18:19:09
gondolj bele hogy tudnál sodiként létezni a nap bármely szakában anélkül hogy öntudaton kivüli állapotba innád magad?
Mar 31, 2020 18:19:09
kripli figyelő
(
x12)
Mar 31, 2020 18:22:29
x12)
broni
Mar 31, 2020 18:27:09
Mar 31, 2020 18:27:09
GamerPC
Mar 31, 2020 18:32:56
1-3 percenként posztol valami szart a púpfalon a pedó.
Mi van most, érzi hogy jön a végítelet? Kirúgták végre? Az ogre keményen fel fogja kérdezni? Mind egyszerre?
Púpos búbánat
Mi van most, érzi hogy jön a végítelet? Kirúgták végre? Az ogre keményen fel fogja kérdezni? Mind egyszerre?
Mar 31, 2020 18:32:56
Nulladikos Snecológus
Mar 31, 2020 18:34:27
Ez most off.
youtu.be/iGqWuzlO5XQ
A pedofil melyik típus?
youtu.be/iGqWuzlO5XQ
A pedofil melyik típus?
7.
Mar 31, 2020 18:34:27
M.Ország rémálma
Mar 31, 2020 18:46:48
1-3 percenként posztol valami szart a púpfalon a pedó.
Mar 31, 2020 18:46:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 31, 2020 19:01:42
x19)
Csak a címeket.
Pierce Brosnan
Mar 31, 2020 19:17:28
hát azért hetyetye
Mar 31, 2020 19:17:28
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 31, 2020 19:30:44
A nemet Hircsardarol is szokott megosztani.
Otletem sincs, hogy leesett-e neki, hogy az egy viccoldal, vagy sem.
Mar 31, 2020 19:30:44
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 19:42:47
x9)
Endre, ma milyen contentet fogsz ma tolni?
Egy magyarázós live jó lenne.
Legóbuszt kiraktad már? (Ha igen, akkor bocsánat)
Egy magyarázós live jó lenne.
Legóbuszt kiraktad már? (Ha igen, akkor bocsánat)
Karib
(
x10)
Mar 31, 2020 19:52:16
x10)
Mikor pusztítod el a mirrort, pedofil?
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 19:54:35
x22)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 31, 2020 19:55:50
x6)
meg a németcsibenyalás!
Bevonzas 2020
Mar 31, 2020 19:56:21
Dehat asodi semmilyen platformon nem tud jatszani meg a szamarfaszan sem, mert puha.
Mar 31, 2020 19:56:21
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 19:57:57
x9)
És ha mondjuk
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 31, 2020 19:58:46
x19)
Endre, te vagy az egyetlen gamer aki minden platformon nem tud játszani.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 31, 2020 19:59:09
x6)
vodkásüvegen tehetségesen furulyázik!
meg ogrefaszon is.
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 20:01:50
x1)
meg a németcsibenyalás!
fujjjjjjjj
-
Mar 31, 2020 20:12:21
Nagyon faszod van sodi, de mégis csak szopsz és nem szopatsz.
Mar 31, 2020 20:12:21
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 20:14:01
x2)
Nagyon faszod van sodi, de mégis csak szopsz és nem szopatsz.
Amilyen egy görnyedt szar,valszeg magát szopja,szopatja.
Ásó27
(
x68)
Mar 31, 2020 20:16:52
x68)
Most adni fogsz ám megint az ellenségek lábának és hasának! Alig várom gyagyás!
Mifaaaaaaaaaaaan
sodilive-generator.exe
Mar 31, 2020 20:17:45
Ez szar. Ez fos. Ez béna. Ez egy szar játék. Még ilyen szart. Dögöljön meg mindenki. Ááárrrrgggg.
Mar 31, 2020 20:17:45
Ásó27
(
x68)
Mar 31, 2020 20:20:17
x68)
Képzeljétek el, ha annyit költenétek valamire mint Endre, és ugyan olyan szarok lennétek benne, mint ő! (játékok, stream, élet)
Mifaaaaaaaaaaaan
Rossz hangulatú felkérdez
Mar 31, 2020 20:21:38
Egyedül voltál az irodában, adósrabszolga? Vajon mit szólna a Bundespolice és a helyi járványühy, hogy egy kétlábon járó biológiai fegyvert rejteget az Seggpresto?
Vagy szárazon megbaszod a terrorelhárítást te bioterrorista? Erre válaszolj te pestis.
Mar 31, 2020 20:21:38
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 20:34:42
x2)
Ejj sodi egy ilyen jó nő mint Anikó szóba állt veled,te meg elkergetted.Tényleg elkéne pusztulnod már,csak kárt okozol mindenkinek.
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 20:36:39
x2)
De most mondta valamelyik nap felhív,streameltek megint együtt,a half lifeot meg hanyagold mert nem a magad fajta retardáltaknak való.
broni
Mar 31, 2020 20:48:13
youtu.be/ufS4G3_pDmE
metal dal a törpékről!!!!!!!
Irgalom, bocsáss meg, csak tréfáltam
Nem azt akarta, hogy levágja az összes haját
Figyelj, megteszem a fiait
Iwald hamisítja, ezt nem fogja megbánni
Új haj, lásd itt,
A törpék jó kézművesek
Egyszerű, tudod, engedhetnek engem
Készülj fel, és tüzet gyújtsd meg
Sajátom, a világot figyelve
Menj keresztül bajt és
Malice és a háború fájdalmai
Néhány dologért érdemes harcolni
Hadd halál és pusztulás
Álljon előtte ellenségeit
És a Midgard annál biztonságosabb
Ki a szabadság tűzéből
És a törpék kovácsolásából
Most tartani a kezedben
És örökké
Adok neked a Thor kalapácsot
A háború, a békéktől eltérően, elhagyja a munkáját
Elveszi a vérünket és az érzésünket
És soha ne fizessen vissza nekünk
A dobás után nincs visszaút
Ahogy a dolgok korábban voltak
Hadviselés valahol
Hajtsa végre a legszebb fegyvereit
Méltó csata vérére
Fém, halott ezeknek a napoknak
Háború, háborús bűnözés
Hagyja biztonságban mindent, amit szeretett
Védett a szabadság ellenségeitől
Szerencsétlenség azoknak a bolondoknak, akik
Készülj fel és tüzet gyújtsunk lelkünkkel
Menj keresztül bajt és
Hadd halál és pusztulás
Ki a szabadság tűzéből
Most tartani a kezedben
És örökké
Háború megy fel az ajtód előtt
Ha nem állsz a Káosz óriásai előtt
metal dal a törpékről!!!!!!!
Irgalom, bocsáss meg, csak tréfáltam
Nem azt akarta, hogy levágja az összes haját
Figyelj, megteszem a fiait
Iwald hamisítja, ezt nem fogja megbánni
Új haj, lásd itt,
A törpék jó kézművesek
Egyszerű, tudod, engedhetnek engem
Készülj fel, és tüzet gyújtsd meg
Menj keresztül bajt és
Hadd halál és pusztulás
Ki a szabadság tűzéből
Most tartani a kezedben
És örökké
A háború, a békéktől eltérően, elhagyja a munkáját
Elveszi a vérünket és az érzésünket
És soha ne fizessen vissza nekünk
Hadviselés valahol
Hajtsa végre a legszebb fegyvereit
Méltó csata vérére
Fém, halott ezeknek a napoknak
Háború, háborús bűnözés
Hagyja biztonságban mindent, amit szeretett
Védett a szabadság ellenségeitől
Szerencsétlenség azoknak a bolondoknak, akik
Készülj fel és tüzet gyújtsunk lelkünkkel
Menj keresztül bajt és
Hadd halál és pusztulás
Ki a szabadság tűzéből
Most tartani a kezedben
És örökké
Háború megy fel az ajtód előtt
Ha nem állsz a Káosz óriásai előtt
Mar 31, 2020 20:48:13
GamerPC
Mar 31, 2020 20:50:53
Valami ilyesmire számítok:
21:30 helyett fél óra késés. Ezután a fél illetve egy órányi szarakodás a setup beállításával, utána fél órányi szüttyögés a menüben. a nyelvet természetesen most sem fogja tudni átállítani. Aztán egy óra a tutorial pályával való baszakodás. nem fog túljutni a leg3gyszerűbb pályán sem, mert mindig lelövik, bénán leesik, vagy beragad valahova. Esetleg nem találja a továbbjutáshoz vezető útvonalat.
Végszó: ennyi voltunk mára, mindenki dögöljön meg, k**** anyját mindenkinek.
stream közben pedig váltakozó mennyiségben hallhatunk majd sírást, ideggörcsÖcskét, kurvaanyázast, nyüszítést meg fókahangokat.
Púpos búbánat
21:30 helyett fél óra késés. Ezután a fél illetve egy órányi szarakodás a setup beállításával, utána fél órányi szüttyögés a menüben. a nyelvet természetesen most sem fogja tudni átállítani. Aztán egy óra a tutorial pályával való baszakodás. nem fog túljutni a leg3gyszerűbb pályán sem, mert mindig lelövik, bénán leesik, vagy beragad valahova. Esetleg nem találja a továbbjutáshoz vezető útvonalat.
Végszó: ennyi voltunk mára, mindenki dögöljön meg, k**** anyját mindenkinek.
stream közben pedig váltakozó mennyiségben hallhatunk majd sírást, ideggörcsÖcskét, kurvaanyázast, nyüszítést meg fókahangokat.
Mar 31, 2020 20:50:53
Szteppen
(
x3)
Mar 31, 2020 20:54:06
x3)
másfelől pedig hozzáfűzte még, hogy a 6 nap alatt valójában 10 üveg fogyott el...
Annyira nem jegyeztem meg az adatokat. Maga az előadás mód,hogy szerinte ez teljesen rendben van.
Max a stiklijeiről kellene egy jó adatbázist vezetni,hogy hogyan és milyen formában húzza le az embereket.
Kb Sneci is szegény, hányatott sorsú megítélésre játszik,de szerencsére mindenkit képbe tesznek a Snecológusok.
GamerPC
Mar 31, 2020 20:56:59
Mar 31, 2020 20:56:59
Fekete bikapata
Mar 31, 2020 20:59:21
Hülyegyerek, még mindig nincs kész a LEGO busz???
Mar 31, 2020 20:59:21
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 21:04:27
x22)
Irányíthatatlan szar!
-
Mar 31, 2020 21:04:51
Ez ma is dögunalom lesz, mint mindig mikor játszani próbál.
Anikó, Just Dance, Lego, tisztázós live-ok... ezekben van a potencia.
Anikó, Just Dance, Lego, tisztázós live-ok... ezekben van a potencia.
Mar 31, 2020 21:04:51
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 21:06:30
x9)
Én inkább az optimista vonalat képviselem. A múltkor az új MW-et végig tudta játszani, bár az tény hogy a legkönnyebb fokozaton, 10 óra alatt és kis nézői segítséggel.
De szerintem egy CoD van annyira hülyebiztos hogy megbirkózzon vele még a gnóm is.
rossz_elgátó
Mar 31, 2020 21:09:13
Egyébként van arra valamekkora esély, hogy a régi liveokat vagy legalább videókat vissza lehessen nézni, vagy a youtube végleg törölte ezeket?
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Mar 31, 2020 21:09:13
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 21:10:14
x9)
Egyébként van arra valamekkora esély, hogy a régi liveokat vagy legalább videókat vissza lehessen nézni, vagy a youtube végleg törölte ezeket?
archive.org-on elméletileg van egy csomó backup sodivlog vagy szimplán csak sodi tag alatt.
rossz_elgátó
Mar 31, 2020 21:15:16
Ezer hála :D
Na meló, csá.
Mar 31, 2020 21:15:16
broni
Mar 31, 2020 21:15:53
sodi, köpjél fel és álljál alá!!!!!!!!!!!
Mar 31, 2020 21:15:53
rBali
(
x24)
Mar 31, 2020 21:19:35
x24)
micsoda égés lesz ez a púposnak megint. Gyertek a MIRRORRA:
youtu.be/xGX-S1e6qy0
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
youtu.be/xGX-S1e6qy0
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 31, 2020 21:24:14
x38)
Sneci, anyádat már kirabolták?
www.facebook.com/panto.ildiko/posts/3357475317613142
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
www.facebook.com/panto.ildiko/posts/3357475317613142
-
Mar 31, 2020 21:26:49
Endre, a piszkos kurva anyád!
Mar 31, 2020 21:26:49
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 21:27:56
x2)
Nincsenek törölve csak a púp privátra rakta őket :!
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 21:31:31
x22)
Jaj de meglepődtem:
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 31, 2020 21:33:01
x9)
Jaj de meglepődtem:
A facebook kiváló stock háttérképet választott ehhez a poszthoz
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 21:33:03
x2)
endre épp rendet rak a szobájában!
pocokarcú fiú
Mar 31, 2020 21:33:12
Szerintem meg kell várnia míg az Ogre elalszik
Mar 31, 2020 21:33:12
Tycoon
(
x2)
Mar 31, 2020 21:33:57
x2)
Rohadt púpos köcsög
Zsénó
(
x22)
Mar 31, 2020 21:34:25
x22)
Szerintem meg kell várnia míg az Ogre elalszik
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 21:35:40
x1)
Rendet rak=felébred a felső zár őre
FKK ficken kleiner kinder
Mar 31, 2020 21:35:47
kupis lájvot a népnek!
Mar 31, 2020 21:35:47
--
Mar 31, 2020 21:37:30
kupis lájvot a népnek!
Vigyázz, mert félreérti, és kukis lájv lesz!
Mar 31, 2020 21:37:30
-
Mar 31, 2020 21:49:23
Egyre szánalmasabban próbálsz meg akár néhány percet is elmismásolni a streamből Endre. Látszik mennyire élvezed. Vagy tán az Ogre nem szimpatizál a magamutogatással?
Mar 31, 2020 21:49:23
sodrák
Mar 31, 2020 21:49:50
jo a stream te wishes quasimodo, ja nem bocs
Mar 31, 2020 21:49:50
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 21:50:56
x1)
Úúúú.majdnem el is felejtettem.
Birzák úr tudta hogy ma is bent vered a faszod buzibogár?
Púpszászon anyád él még?
Devizás úr fizetett már?
Birzák úr tudta hogy ma is bent vered a faszod buzibogár?
Púpszászon anyád él még?
Devizás úr fizetett már?
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 31, 2020 21:54:48
x7)
Endre, van valami sorozat a Netflixen, amit az ogre néz, és pontban 22:00-kor fejeződik be? Kaptál tőle egy újabb korlátozást, hogy addig nem baszhatod szét a netet? 23:00-kor be fogod jelenteni, hogy elfáradtál, majd lelépsz?
Akkor most napi egy óra stream van engedélyezve?
hehe
Csengőfrász
(
x1)
Mar 31, 2020 22:00:20
x1)
Endre, van valami sorozat a Netflixen, amit az ogre néz, és pontban 22:00-kor fejeződik be? Kaptál tőle egy újabb korlátozást, hogy addig nem baszhatod szét a netet? 23:00-kor be fogod jelenteni, hogy elfáradtál, majd lelépsz?
Locke & Key – Kulcs a zárját
Egyébként "jelképes egy óra stream van engedélyezve".
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kevés a színész.