csak ser, de álmos vok. szundítok egyett. nem sodi vót, roccco.
Úristen, milyen pálcika karok. A könyöke mennyire durván kiugrik már! Ez aztán az ereje teljében lévő fatászpika, a németcsibék álma!
Vajon a kondibérletet éjszakánként berakja a párnája alá, és mostanra már meg van róla győződve, hogy ő egy kipattintott csődör?
Évekre elegendő minőségi kontent gyártásra ad lehetőséget az arzenál.....csak nem neki :D
"elvágott torkon táncoló sodi" mi?:"D
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Önkritika teljes hiánya.
Hogy néz ez ki baszod...
De hogy a picsába tud ez a gnóm ennyire retkes lenni? Mit csinál, összenyálazza a cuccait? Azt a szegény laptopot sajnálom a legjobban, az egy nagyon jó laptop és mégis úgy néz ki, mintha most kukázták volna ki. Púp, minek neked annyi ketyere, még a meglévőkre sem tudsz vigyázni!
Az alany átvette a cigányoktól a geci kifejezést a felső fok jelölésére, majd valami keveredés folytán a geci tisztát tiszta geciként ertelmezte
Kimegyek kávéért, az egész arcom pinaszagú, ma semmi dolgunk, mi lesz még itt??
fujjjjjj
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Miért fontos, hogy steam?
Nincs hideg,csodás idő van.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jó lenne, ha valami más is lenne ma, mint "ez szar, ez fos, ez béna, baszódjon meg mindenki" utána meg abbahagyod.
Azt mondta, hogy most szombaton nem hajlandó eltakarodni a lakásból még az ogre parancsára sem, mert hideg van. Igazi fadászpika.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
a sodi niedermüllerpéteri értelemben jóképű srác!
hát azért hetyetye
de sodi legyen benn, lekötözve!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondok jobbat. Egy egyetemi csoporttársam Sodikához hasonlóan Németországban él, csak másik városban. Ő is nagy kocka, gamer is, nem is egy szép ember. Viszont ebből a geek szcénából összeszedett egy egészen épkézláb, de hozzá hasonlóan furcsa csajt. Járnak comic conra meg minden ilyen szarra, és gondolom, jókat kefélnek. A srácnak is van egy drónja, a púposénál eggyel régebbi verzió. Mivel a kockuláson kívül kirándulni szeretnek a nőjével, ott folyamatosan drónozik, és egészen szép felvételeket készít, amiket lelkesen pakol fel egy helyi kirándulós facebook csoportba. Ez neki csak hobbi, mérnökként megengedheti magának a drága játékszereket.
A srácot pár hete felkérte a kisváros polgárőrsége, hogy naponta drónozza végig a hozzá közeli utcákat, hogy be tudják tartatni a kijárási korlátozásokat. És ezért fizetnek is neki! Úgyhogy a napi sétája közben kicsit drónozgat, és havi kétszáz euró leesik neki. Ehhez annyi kellett, hogy megtanulja kezelni a drónt, és hogy a kirándulós csoportban észrevegye egy polgárőr. Te még ehhez is balfasz vagy, Púp!
200 euro?Mennyi az Elgato zöld háttér-ben?
www.youtube.com/watch?v=EQ3hZ7WFGME&t=8648s
OH BOCSÁNA OH MICSINÁLYOK
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
de! László kórházban, vastüdő-csörömpölésre komponálva!
hát azért hetyetye
akkor az tényleg fém zene!!!!!!!!!!!!!!
NSZKSZ
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Summa summárum: € 13 973
Szép munka, hittestvérem!
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
UI: A videójátékok árait is hozzá fogom csapni, de most pihenek egy kicsit, illetve készül egy mirror vs twitch nézőszám táblázat is.
Van 1 live,amiben mutogatja miket vett meg PS4-re. Ott érdemes nézelődni.
Ez ety fosh!
Ez tényleg egy jó állapotú superB ára, kecci
hát azért hetyetye
Egyszer betévedt a könyvesboltba, és megvett néhány könyvet, hogy ezekről videót készíthessen, és dicsekedhessen. A vásárlás után a könyveket felrakta a polcra, és egyet sem olvasott el. Többek között vett egy könyvet Gyurcsányról, meg egy etikett könyvet.
Idézet a videóból: "Itt van például ez az etikett könyv, de höhö, fogalmam sincs miért vettem meg."
Nemár! Depressziós vagy Sneci? Nem úgy volt hogy depresszió nem létezik? Akkor mi a habos keci ez? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Depressziós incel 50 kilós pedofil retard buzi.
Pontosan megnevezve.
ne fiam, az a túró jó lesz még húsvétra a batyukhoz.
majd küldünk postán sodinak is!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt pár perc, de inkább visszavonult még felkészülni
Mifaaaaaaaaaaaan
Úgy érted az ogre ráveri a púpjára ma már harmadszorra?
sodi agysejtje
Apr 04, 2020 07:29:25
pővíteni khel az eszköztárat!
Apr 04, 2020 07:29:25
broni
Apr 04, 2020 07:35:59
Professzor Úr, nem tudom milyen szereket kell fogyasztani, hogy az ember ennyire lehetetlen dolgokat hallucináljon! Maximum azt láthatta live camon ahogy az Ogre kifugázza Sotyika fosóját sóderes fasszal!
csak ser, de álmos vok. szundítok egyett. nem sodi vót, roccco.
Apr 04, 2020 07:35:59
Cyberpunk
Apr 04, 2020 08:31:40
Gratulálok sody három órás streamből két óra 40 perc egyre profibb vagy bmeg. Ennyire rendezettebb és kulturáltabb a kotorék. Te pedig egyre egyre jobban szervezett magad, jobban spórolsz, jobban kezeled a pénzügyeidet, gratulálok!
Apr 04, 2020 08:31:40
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Apr 04, 2020 08:43:26
De felkúrta az agyam este a zajongásával.
Meg is röfögtettem utánna,pittyre is állt a szája.
De hát tudjátok,nem vagyok én szarból mint a sodi,rákúrtam a fejére kettőt egy viperával,oszt be is szundizott.
Meg is röfögtettem utánna,pittyre is állt a szája.
De hát tudjátok,nem vagyok én szarból mint a sodi,rákúrtam a fejére kettőt egy viperával,oszt be is szundizott.
Apr 04, 2020 08:43:26
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 04, 2020 09:06:37
x3)
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Szájbadémon
Apr 04, 2020 09:14:10
Szopni fogsz, sodigeci.
Apr 04, 2020 09:14:10
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 04, 2020 09:23:35
x3)
minden nap min. 3x szopik:
-Ogre
-Biersack
-Gamer biriodalom szetup
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
-Ogre
-Biersack
-Gamer biriodalom szetup
Penzmento
(
x6)
Apr 04, 2020 09:23:39
x6)
A tegnap bemutatott kütyüarzenál minden darabján jól kivehetö a lecsapódott, opálos gecipára. Undorító vagy, sodi.
🕎Endigame🕎
Magyarósi Csaba
(
x3)
Apr 04, 2020 09:27:27
x3)
A koronavirus ellen be kell vetni Aporodott hereszagot. Annyira eros hogy megoli a virust.
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 04, 2020 09:30:14
x16)
Műfasz kontroller:
Úristen, milyen pálcika karok. A könyöke mennyire durván kiugrik már! Ez aztán az ereje teljében lévő fatászpika, a németcsibék álma!
Vajon a kondibérletet éjszakánként berakja a párnája alá, és mostanra már meg van róla győződve, hogy ő egy kipattintott csődör?
xray
(
x21)
Apr 04, 2020 09:35:31
x21)
tegnap este boldogan feküdt le, mert végre végigmutogatta a kütyüarzenált. megnyugodott, h minden rendben van.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 04, 2020 09:39:29
x2)
tegnap este boldogan feküdt le, mert végre végigmutogatta a kütyüarzenált. megnyugodott, h minden rendben van.
Évekre elegendő minőségi kontent gyártásra ad lehetőséget az arzenál.....csak nem neki :D
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 09:42:49
x1)
"elvágott torkon táncoló sodi" mi?:"D
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 09:45:23
x1)
www.youtube.com/watch?v=i8VBUmT90j0
Önkritika teljes hiánya.
Hogy néz ez ki baszod...
ügyesfaszú troll
Apr 04, 2020 09:46:16
Szia Endre köszöntelek ma is, szombat van ez az elnyújtott ébredésekről szól itt gémeskút észak balkánon!
Lassan indul a nap de máris kihívásokkal köszönt, máris akar tőlem valamit egy gyönyörű nő.
Ilyenkor nem akar az ember kikelni az ágyból Endre.
Nem engedik tudod?
Én ma már többet basztam mint te az utóbbi években összesen, el tudod képzelni...
A szobában csönd és félhomály honol, édeskés fűszag keveredik a hajnali szexszaggal.
Endre ezért a reggeli egy óráért nekem jobban megérte élnem, mint neked az eddigi életedben.
Remélem berlinben nem csípős-hideg a ma reggel ès amikor kibasz az Ogre a csövesfészekből, azért találsz magadnak egy padot ahová szépen odasüt a nap.
Én visszabújok a saját ágyamba inkább, hátha terem ott még babér, még az is lehet hogy szundítunk egy kicsit, ugyan ki zavarhatná meg a stressznélküli nyugit.
Lassan indul a nap de máris kihívásokkal köszönt, máris akar tőlem valamit egy gyönyörű nő.
Nem engedik tudod?
Én ma már többet basztam mint te az utóbbi években összesen, el tudod képzelni...
A szobában csönd és félhomály honol, édeskés fűszag keveredik a hajnali szexszaggal.
Endre ezért a reggeli egy óráért nekem jobban megérte élnem, mint neked az eddigi életedben.
Remélem berlinben nem csípős-hideg a ma reggel ès amikor kibasz az Ogre a csövesfészekből, azért találsz magadnak egy padot ahová szépen odasüt a nap.
Én visszabújok a saját ágyamba inkább, hátha terem ott még babér, még az is lehet hogy szundítunk egy kicsit, ugyan ki zavarhatná meg a stressznélküli nyugit.
Apr 04, 2020 09:46:16
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Apr 04, 2020 09:48:35
x2)
Szia Endre köszöntelek ma is, szombat van ez az elnyújtott ébredésekről szól itt gémeskút észak balkánon!
Nem engedik tudod?
Nevezd át magad, hedonista ügyes faszú troll császárrá. Kokó maradt még?
Nem engedik tudod?
Nevezd át magad, hedonista ügyes faszú troll császárrá. Kokó maradt még?
-
Apr 04, 2020 09:55:14
Szép tiszta PlayStation távirányító:
De hogy a picsába tud ez a gnóm ennyire retkes lenni? Mit csinál, összenyálazza a cuccait? Azt a szegény laptopot sajnálom a legjobban, az egy nagyon jó laptop és mégis úgy néz ki, mintha most kukázták volna ki. Púp, minek neked annyi ketyere, még a meglévőkre sem tudsz vigyázni!
Apr 04, 2020 09:55:14
Félreértés tisztázó
Apr 04, 2020 10:01:45
Az alany átvette a cigányoktól a geci kifejezést a felső fok jelölésére, majd valami keveredés folytán a geci tisztát tiszta geciként ertelmezte
Apr 04, 2020 10:01:45
-
Apr 04, 2020 10:02:10
Hát mégis csak létezik a korona, Endre? Másra nem tudod verni a púpfalat? Ahelyett, hogy az indexet, meg a nyugger ismerőseid facebookját bújod, megnézhetnél egy-két tech cuccot/videót, half life végigjászást. Vagy valami hasznosat, olvass egy könyvet. :)
Feltéve, ha nem kell hamarosam, ismét megszégyenülve távoznod az ogrelyukból.
Tudom, hogy neked hiába pofázik az ember, de folyamatosan próbálkozom azért, hátha:
A streamed minősége nem egyenlő és semmilyen arányosságban nincs a ráköltött pénzzel!
Feltéve, ha nem kell hamarosam, ismét megszégyenülve távoznod az ogrelyukból.
Tudom, hogy neked hiába pofázik az ember, de folyamatosan próbálkozom azért, hátha:
A streamed minősége nem egyenlő és semmilyen arányosságban nincs a ráköltött pénzzel!
Apr 04, 2020 10:02:10
xray
(
x21)
Apr 04, 2020 10:04:04
x21)
sneci, a judaikai múzeumról már lemaradtál, helyette kütyümúzeumot akarsz pár éven belül indítani? mert a sok szarod akkor már múzeumba való lesz. fosni fogja?
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 10:07:10
x1)
fujjjjjj
xray
(
x21)
Apr 04, 2020 10:11:00
x21)
sneci, van egy haverom, akinek van olyan drónja, mint neked. egy csomó pénzt keresett vele, mert kiváló reklámfilmeket csinál és szabadtéri rendezvények filmezését is vállalja. neked meg oda van baszva a polcra.
segghülye vagy mindenhez.
pszichotroll
Apr 04, 2020 10:11:26
szerintem tudok magyarázatot ( nem akkor nagy felfedezés btw) arra , hogy a gyagyás miért fókuszál csakis a putristúdióra és a sztrím"karrier"jére miközben egészségügyi és szociális roncs és egy szemétdombon él.
mármint azon túl hogy autista...
mint oly sok embernek, nekem is voltak depresszív szakaszaim az életemben, főleg fiatalon, és akkor megfigyeltem, hogy nem igazán érdekelnek a hétköznapi dolgok, a rendes élet fenntartásához szükséges napi teendők (tisztálkodás, rendrakás, szociális élet, úgy ált. adni magadra, igényesen kinézni) ezeket mind fájdalmas és értelmetlen dolgoknak éreztem. ilyenkor az ember próbál megkapaszkodni valamiben és azzal túlélni. (púpnál ez a sztrímkarrier vagy mi)
teljesen egyértelmű, hogy a korcs aki korábban többdiplomás értelmiséginek, jóképű fadászpikának, mérvadó jobboldali véleményformálónak és a cégbirodalmán élén ülő millimos vállalkozózseninek képzelte el magát, kőkeményen koppant a valóság plafonjába. nekem ilyen "csak" plátói szerelem miatt volt, de az is elég bitang volt. el sem tudom képzelni, hogy mekkora ütés lehet az amikor a teljes életed - annak minden frontján - egy kurva nagy kudarc, mint púposnak. még ha részben autista is vagy. az érdemtelenül megkeresett 800+fütyi nyilván kompenzál valamicskét, de az, hogy ilyen lepukkant élet mellett ilyen elkeseredetten önti a milliókat a "hobbijába" és próbálkozik - teljesen esélytelenül - az számomra azt sugallja, hogy kőkemény, konstans depresszió uralja az életét, amit nyilán próbál tagadni az autiköddel erősítve. de van. ha nem lenne, akkor fel tudta volna magát és az életét építeni, adna a kinézetére, az életterére és nem utolsó sorban az egészségére. de mivel csak a mát látja és csak az azonnali konzumkielégülésre fókuszál, meg a magamutogatásra, egyértelmű hogy nem tervez a jövővel semmit. klasszikus jellemzője a depressziónak.
gondoltam ezt bedobom a szokásos: "csak igénytelen" meg "autista" magyarázatok mellé. nem kizárva azok jogosságát sem persze.
mármint azon túl hogy autista...
mint oly sok embernek, nekem is voltak depresszív szakaszaim az életemben, főleg fiatalon, és akkor megfigyeltem, hogy nem igazán érdekelnek a hétköznapi dolgok, a rendes élet fenntartásához szükséges napi teendők (tisztálkodás, rendrakás, szociális élet, úgy ált. adni magadra, igényesen kinézni) ezeket mind fájdalmas és értelmetlen dolgoknak éreztem. ilyenkor az ember próbál megkapaszkodni valamiben és azzal túlélni. (púpnál ez a sztrímkarrier vagy mi)
teljesen egyértelmű, hogy a korcs aki korábban többdiplomás értelmiséginek, jóképű fadászpikának, mérvadó jobboldali véleményformálónak és a cégbirodalmán élén ülő millimos vállalkozózseninek képzelte el magát, kőkeményen koppant a valóság plafonjába. nekem ilyen "csak" plátói szerelem miatt volt, de az is elég bitang volt. el sem tudom képzelni, hogy mekkora ütés lehet az amikor a teljes életed - annak minden frontján - egy kurva nagy kudarc, mint púposnak. még ha részben autista is vagy. az érdemtelenül megkeresett 800+fütyi nyilván kompenzál valamicskét, de az, hogy ilyen lepukkant élet mellett ilyen elkeseredetten önti a milliókat a "hobbijába" és próbálkozik - teljesen esélytelenül - az számomra azt sugallja, hogy kőkemény, konstans depresszió uralja az életét, amit nyilán próbál tagadni az autiköddel erősítve. de van. ha nem lenne, akkor fel tudta volna magát és az életét építeni, adna a kinézetére, az életterére és nem utolsó sorban az egészségére. de mivel csak a mát látja és csak az azonnali konzumkielégülésre fókuszál, meg a magamutogatásra, egyértelmű hogy nem tervez a jövővel semmit. klasszikus jellemzője a depressziónak.
gondoltam ezt bedobom a szokásos: "csak igénytelen" meg "autista" magyarázatok mellé. nem kizárva azok jogosságát sem persze.
Apr 04, 2020 10:11:26
Fekete bikapata
Apr 04, 2020 10:16:10
Gyagyás, egyre szarabb, amit művelsz...
Tegnap konkrétan bealudtam rajta!
Ezt már nehéz lesz alul múlni!
Mi lesz a következő kontent?
Bambán, némán bámulsz majd full részegen a kamerába és 5 percenként fingasz majd egyet???
Az a durva, hogy minél többet költesz a technikára, te annál elmebetegebb vagy, annál nézhetetlenebb az egész...
A putrival meg csinálj valamit, mert a legigénytelenebb cigányok lakása nem néz ki így! ;)
Ha így nézne ki a lakásom és ország-világ előtt mutogatnám, másnap nem mernék kimenni az utcára, a melóhelyre...
A külsőd pedig konstans hányingert okoz...
Én most tuti, hogy hetekig rá sem nézek a mirrorra!
Lassan neked kéne fizetned a nézőknek, hogy valaki bámulja az ideggörcseidet, a hozzá nem értésedet, gyakorlatilag mindenhez! ;)
Tegnap konkrétan bealudtam rajta!
Ezt már nehéz lesz alul múlni!
Mi lesz a következő kontent?
Bambán, némán bámulsz majd full részegen a kamerába és 5 percenként fingasz majd egyet???
Az a durva, hogy minél többet költesz a technikára, te annál elmebetegebb vagy, annál nézhetetlenebb az egész...
A putrival meg csinálj valamit, mert a legigénytelenebb cigányok lakása nem néz ki így! ;)
Ha így nézne ki a lakásom és ország-világ előtt mutogatnám, másnap nem mernék kimenni az utcára, a melóhelyre...
A külsőd pedig konstans hányingert okoz...
Én most tuti, hogy hetekig rá sem nézek a mirrorra!
Lassan neked kéne fizetned a nézőknek, hogy valaki bámulja az ideggörcseidet, a hozzá nem értésedet, gyakorlatilag mindenhez! ;)
Apr 04, 2020 10:16:10
bolgár jeti
(
x30)
Apr 04, 2020 10:21:02
x30)
Jó reggelt sodi!
Mikor indul ma berlini mászkálós live?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mikor indul ma berlini mászkálós live?
-
Apr 04, 2020 10:29:51
Hányszor vered ki, összehasonlítva, mondjuk a 15 évvel ezelőttivel? Vagy már a depi és alkoholizmus miatt fel sem áll?
Apr 04, 2020 10:29:51
Andy Warhol
Apr 04, 2020 10:30:08
Sodi, szerintem a következő sztrím témája az legyen, hogy megeszel egy hamburgert!
Apr 04, 2020 10:30:08
Rossz hangulatú felkérdez
Apr 04, 2020 10:52:47
1 óra és húsz megosztás a púpfalon. Te Endre, egy normális ember felnézz a JVGre meg az Indexre és elolvassa és nem egy autista, neonáci, torzó Facebook oldalát bújja.
De ebből látom, hogy nem vagy beszarva a világjárványtól púpboy. Minden rendben.
Amúgy ugye szombaton se vagy az irodában?
De ebből látom, hogy nem vagy beszarva a világjárványtól púpboy. Minden rendben.
Amúgy ugye szombaton se vagy az irodában?
Apr 04, 2020 10:52:47
FKK ficken kleiner kinder
Apr 04, 2020 10:59:14
fél a residens eviltől..igaz joggal!
Apr 04, 2020 10:59:14
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 11:08:40
x22)
néző
Apr 04, 2020 11:09:56
Miért fontos, hogy steam?
Apr 04, 2020 11:09:56
szellem embere
Apr 04, 2020 11:13:26
Akkor engedi ki a gőzt.
Apr 04, 2020 11:13:26
Fekete bikapata
Apr 04, 2020 11:17:35
Hát, Gyagyás, én tuti nem azt fogom nézni szombat délután, ahogy behánysz lájvban egy horrorjátéktól... ;)
Majd biztos lesz coub belőle...
Majd biztos lesz coub belőle...
Apr 04, 2020 11:17:35
Szájbadémon
Apr 04, 2020 11:21:42
Sodi, délután négyig b*** szauna lesz?
Tudjátok a sodi facér,
egyszerűen rajong a facér.
Tudjátok a sodi facér,
egyszerűen rajong a facér.
Apr 04, 2020 11:21:42
-
Apr 04, 2020 11:23:20
Szóval akkor először 7-re lesz eltolva, rendrakásra hivatkozva, majd fél9-re technikai problémákra, aztán valamikor 10 körül indulunk, apu engedélyével.
Apr 04, 2020 11:23:20
Herr Schreck
Apr 04, 2020 11:29:30
Nem látok más kiutat, felgyújtom a kisszobát. Amennyi elektromos kacat van ott, a tűzoltók simán elhiszik hogy rövidzár volt.
Apr 04, 2020 11:29:30
KúróManó
Apr 04, 2020 11:40:54
...és akkor mondottam az úrnak, hogy óóó, köszönöm istenem, hogy ezt a csodálatos nőt a farkamra ültetted, mostantól hiszek a csodákban...
aztán leülök a gép elé, és látom, hogy egy kibaszott nagy kupleráj közepén gubbaszt egy púpos gnóm, aki cérnahangon őrjöng, a másik pillanatban meg heherészik, mint egy totál elmebeteg barom.
Hát mi történik veled, Sneci? Te totál be vagy kattanva, ember. Voltál te valaha ilyen mélyponton? Az a durva, hogy ez még rosszabb lesz. Kíváncsian várom a végét.
aztán leülök a gép elé, és látom, hogy egy kibaszott nagy kupleráj közepén gubbaszt egy púpos gnóm, aki cérnahangon őrjöng, a másik pillanatban meg heherészik, mint egy totál elmebeteg barom.
Hát mi történik veled, Sneci? Te totál be vagy kattanva, ember. Voltál te valaha ilyen mélyponton? Az a durva, hogy ez még rosszabb lesz. Kíváncsian várom a végét.
Apr 04, 2020 11:40:54
rBali
(
x24)
Apr 04, 2020 11:41:34
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 04, 2020 11:45:58
Elhiszi valaki, hogy tenyleg visszakuldte az elozo elgatot, es nem csak kirakta a kuka melle?
Apr 04, 2020 11:45:58
rBali
(
x24)
Apr 04, 2020 11:46:32
x24)
Endre, te most, hogy nincsen buziszauna és masztiparti, konkrétan a városban csövezel (mondjuk a parkban) és a faptoppal posztolgatsz facebookra? Hol húzod meg magad? Nincsen hideg?
Tycoon
(
x2)
Apr 04, 2020 11:49:10
x2)
Endre, te most, hogy nincsen buziszauna és masztiparti, konkrétan a városban csövezel (mondjuk a parkban) és a faptoppal posztolgatsz facebookra? Hol húzod meg magad? Nincsen hideg?
Nincs hideg,csodás idő van.
Szájbadémon
Apr 04, 2020 11:51:49
Mit csinálsz most sodi ?
azonkívül persze hogy elárasztod szarral a púpfaladat.
azonkívül persze hogy elárasztod szarral a púpfaladat.
Apr 04, 2020 11:51:49
-
Apr 04, 2020 11:59:13
Jó lenne, ha valami más is lenne ma, mint "ez szar, ez fos, ez béna, baszódjon meg mindenki" utána meg abbahagyod.
Apr 04, 2020 11:59:13
-
Apr 04, 2020 12:28:23
Hibátlanul működik a gémej pc?
Jó a hang?
Legalább 2 kamerát már a polcra raktál?
Az első megakadásnál hagyod a picsába az egészet?
Jó a hang?
Legalább 2 kamerát már a polcra raktál?
Az első megakadásnál hagyod a picsába az egészet?
Apr 04, 2020 12:28:23
Karib
(
x10)
Apr 04, 2020 12:32:57
x10)
Azt mondta, hogy most szombaton nem hajlandó eltakarodni a lakásból még az ogre parancsára sem, mert hideg van. Igazi fadászpika.
xray
(
x21)
Apr 04, 2020 12:41:34
x21)
Apr 04, 2020 12:41:34
Elhiszi valaki, hogy tenyleg visszakuldte az elozo elgatot, es nem csak kirakta a kuka melle?
hazudik, evidencia. Apr 04, 2020 12:41:34
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 04, 2020 12:46:44
x6)
a sodi niedermüllerpéteri értelemben jóképű srác!
40€ spórolás
Apr 04, 2020 12:54:47
Apr 04, 2020 12:54:47
broni
Apr 04, 2020 12:57:52
Nem látok más kiutat, felgyújtom a kisszobát. Amennyi elektromos kacat van ott, a tűzoltók simán elhiszik hogy rövidzár volt.
de sodi legyen benn, lekötözve!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 04, 2020 12:57:52
rBali
(
x24)
Apr 04, 2020 13:21:29
x24)
A tegnapi tyeknyikai próba itt fog indulni pár perc múlva:
youtu.be/VDz04yJO0MU
youtu.be/VDz04yJO0MU
broni
Apr 04, 2020 13:30:14
az a púp.,nem semmi....
Apr 04, 2020 13:30:14
Tycoon
(
x2)
Apr 04, 2020 13:42:29
x2)
Tényleg sodi amugy ezek a felcsiptethető mikrofonok mennyibe kerültek?
500 ft-s tescos mikrofon szintjén SINCSENEK.
500 ft-s tescos mikrofon szintjén SINCSENEK.
trendbeli garázdaság
Apr 04, 2020 13:45:40
sneci, van egy haverom, akinek van olyan drónja, mint neked. egy csomó pénzt keresett vele, mert kiváló reklámfilmeket csinál és szabadtéri rendezvények filmezését is vállalja. neked meg oda van baszva a polcra.
Mondok jobbat. Egy egyetemi csoporttársam Sodikához hasonlóan Németországban él, csak másik városban. Ő is nagy kocka, gamer is, nem is egy szép ember. Viszont ebből a geek szcénából összeszedett egy egészen épkézláb, de hozzá hasonlóan furcsa csajt. Járnak comic conra meg minden ilyen szarra, és gondolom, jókat kefélnek. A srácnak is van egy drónja, a púposénál eggyel régebbi verzió. Mivel a kockuláson kívül kirándulni szeretnek a nőjével, ott folyamatosan drónozik, és egészen szép felvételeket készít, amiket lelkesen pakol fel egy helyi kirándulós facebook csoportba. Ez neki csak hobbi, mérnökként megengedheti magának a drága játékszereket.
A srácot pár hete felkérte a kisváros polgárőrsége, hogy naponta drónozza végig a hozzá közeli utcákat, hogy be tudják tartatni a kijárási korlátozásokat. És ezért fizetnek is neki! Úgyhogy a napi sétája közben kicsit drónozgat, és havi kétszáz euró leesik neki. Ehhez annyi kellett, hogy megtanulja kezelni a drónt, és hogy a kirándulós csoportban észrevegye egy polgárőr. Te még ehhez is balfasz vagy, Púp!
Apr 04, 2020 13:45:40
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 13:49:40
x1)
200 euro?Mennyi az Elgato zöld háttér-ben?
sündisznó
Apr 04, 2020 13:51:05
Valakinek megvan az elgato szétboxolós rész?
Hahó!
Apr 04, 2020 13:51:05
rBali
(
x24)
Apr 04, 2020 13:51:53
x24)
Valakinek megvan az elgato szétboxolós rész?
www.youtube.com/watch?v=EQ3hZ7WFGME&t=8648s
OH BOCSÁNA OH MICSINÁLYOK
broni
Apr 04, 2020 13:52:28
nem lesz pesten valami jó metal koncert????????????
Apr 04, 2020 13:52:28
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 04, 2020 13:57:46
x6)
nem lesz pesten valami jó metal koncert????????????
broni
Apr 04, 2020 14:02:58
akkor az tényleg fém zene!!!!!!!!!!!!!!
Apr 04, 2020 14:02:58
rossz_elgátó
Apr 04, 2020 14:34:58
A tegnapi kacattúra annyira megihletett, hogy gondoltam csinálok egy excel táblázatot, íme:

El lehet gondolkozni, hogy tényleg kell-e még költeni az eszközparkra..
UI: A videójátékok árait is hozzá fogom csapni, de most pihenek egy kicsit, illetve készül egy mirror vs twitch nézőszám táblázat is.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg

Apr 04, 2020 14:34:58
GamerPC
Apr 04, 2020 14:35:07
Nem értem hogy sodi miért csodálkozik azon hogy szarrá mennek a kábelek mikor folyton azokon tapos. igaz hogy Sodinak nem férfias a testalkata, vasággyal 50 kilós kákabelű buzi, de akkor is szét tudja kapizsgálni a kábeleket amikor ideggörcsöcske van és toporzékol.
Púpos búbánat
Apr 04, 2020 14:35:07
Tycoon
(
x2)
Apr 04, 2020 14:36:27
x2)
A tegnapi kacattúra annyira megihletett, hogy gondoltam csinálok egy excel táblázatot, íme:
NSZKSZ
SoDi őszülő haja
Apr 04, 2020 14:37:31
Tisztelt snecológusok...megbízható forrásból hallottam, hogy Endrénél régebben volt valami könyvshopping-mániás időszak, amikor úgy vette a természetesen mai napig olvasatlanul kallódó könyveket, mint most a PS4 játékokat. Valaki lenne szíves felvilágosítani azzal kapcsolatban, hogy kb hány valve index-nyi pénzt baszott el ezekre a könyvekre? Mikor volt ez? Hány könyvet vett? Mi lett ezeknek a könyveknek a sorsa? Milyen könyvekben volt érdekelt a budai értelmiségi körökben is egykoron otthonosan mozgó SoDi?
Apr 04, 2020 14:37:31
gyuriAsoros
Apr 04, 2020 14:39:51
Szép munka, hittestvérem!
Apr 04, 2020 14:39:51
Szteppen
(
x3)
Apr 04, 2020 14:43:05
x3)
Van 1 live,amiben mutogatja miket vett meg PS4-re. Ott érdemes nézelődni.
gyuriAsoros
Apr 04, 2020 15:04:11
Mai, 371 Ft / EUR árfolyammal számolva 5 182 870 forint értékű kacatot halmozott fel a kotorékban. De egy normális asztalt, széket, vagy ruhát már nem hajlandó venni.
A rothadó fogait és a lassan COPD-s tüdejét sem kezelteti. Csak c vitamint vesz, ellenben d3, b6, vagy a vitamonkat már nem szed.
Új szemüveg is kéne , mert már alig látja az egy méterre levő 100 centis tévén megjelenített betűket.
Értelmes dolgokra nem költ, de 1000 euróért kell neki valve index, meg 450 euróért 3 db elgató.
Ha mindez kamu lenne, a világ legnagyobb trollkodása lenne. De az a vicc, hogy ez nem vicc. Viccnek túl durva lenne, mivel igaz.
Sodi Összes kötelezettsége 57000EUR: 20,3 millió Ft (10.12. árfolyam)
A rothadó fogait és a lassan COPD-s tüdejét sem kezelteti. Csak c vitamint vesz, ellenben d3, b6, vagy a vitamonkat már nem szed.
Új szemüveg is kéne , mert már alig látja az egy méterre levő 100 centis tévén megjelenített betűket.
Értelmes dolgokra nem költ, de 1000 euróért kell neki valve index, meg 450 euróért 3 db elgató.
Ha mindez kamu lenne, a világ legnagyobb trollkodása lenne. De az a vicc, hogy ez nem vicc. Viccnek túl durva lenne, mivel igaz.
Apr 04, 2020 15:04:11
GamerPC
Apr 04, 2020 15:08:44
A kacatok többséget már belepte a por, mert nem is használja. Csak annyi időre veszi elő ezeket amíg bemutatja a videóban.
vagy ki tudja hogy milyen sötét és perverz dolgokat művel azokkal a kontrollerekkel és joystickokkal meg VR headsetekkel.
Púpos búbánat
vagy ki tudja hogy milyen sötét és perverz dolgokat művel azokkal a kontrollerekkel és joystickokkal meg VR headsetekkel.
Apr 04, 2020 15:08:44
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 04, 2020 15:11:08
x6)
Ez tényleg egy jó állapotú superB ára, kecci
púp killa
Apr 04, 2020 15:20:42
Tisztelt snecológusok...megbízható forrásból hallottam, hogy Endrénél régebben volt valami könyvshopping-mániás időszak, amikor úgy vette a természetesen mai napig olvasatlanul kallódó könyveket, mint most a PS4 játékokat. Valaki lenne szíves felvilágosítani azzal kapcsolatban, hogy kb hány valve index-nyi pénzt baszott el ezekre a könyvekre? Mikor volt ez? Hány könyvet vett? Mi lett ezeknek a könyveknek a sorsa? Milyen könyvekben volt érdekelt a budai értelmiségi körökben is egykoron otthonosan mozgó SoDi?
Egyszer betévedt a könyvesboltba, és megvett néhány könyvet, hogy ezekről videót készíthessen, és dicsekedhessen. A vásárlás után a könyveket felrakta a polcra, és egyet sem olvasott el. Többek között vett egy könyvet Gyurcsányról, meg egy etikett könyvet.
Idézet a videóból: "Itt van például ez az etikett könyv, de höhö, fogalmam sincs miért vettem meg."
Apr 04, 2020 15:20:42
GamerPC
Apr 04, 2020 15:25:12
A GamerPC-t faszán betette a radiátor mellé de úgy hogy a radiátorból áramló hőt szívja be elölről a gamer PC . azt rohadtul nem csodálom hogy túlmelegszik az a szerencsétlen eszköz. ha esetleg már nem lenne ott fűtés akkor is szarul tette be mert így meg nem bír elegendő levegőt szívni elölről az a szerencsétlen előlapi ventilátor.
Púpos búbánat
Apr 04, 2020 15:25:12
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 04, 2020 15:25:26
x2)
Púp, mikor lesz megint Mario vagy Just Dance?
Hiányérzetem van...
Hiányérzetem van...
Autisodi
Apr 04, 2020 15:42:59
Ee e ehhez meg csapjatok hozza a ja ja jatekok arat, a flokk mimiminden koltseget, amit u u ugy utalok mint a szart es kikikijon kb 8millio foforint! Bababasszatok meg! Miminden a terv szerint hahahalad! Mar 25 euro donest szedtem ossze a bebebefektetesemmel!
Apr 04, 2020 15:42:59
-
Apr 04, 2020 15:52:26
Na lassan porondon a Gyagyás. Vajon el lesz sodikázva?
Apr 04, 2020 15:52:26
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Apr 04, 2020 15:54:03
Kurva anyátok.
Miért irigykedtek a cuccaimra?
Mert nehogy azt higgyétek,hogy itt a koboldnak bármilye is lehet.
Ha elakar menni,max a szaros gatyáját viheti.
Miért irigykedtek a cuccaimra?
Mert nehogy azt higgyétek,hogy itt a koboldnak bármilye is lehet.
Ha elakar menni,max a szaros gatyáját viheti.
Apr 04, 2020 15:54:03
Hiénaverő
(
x17)
Apr 04, 2020 15:55:11
x17)
klasszikus jellemzője a depressziónak.
Nemár! Depressziós vagy Sneci? Nem úgy volt hogy depresszió nem létezik? Akkor mi a habos keci ez? :D
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 16:04:43
x1)
Depressziós incel 50 kilós pedofil retard buzi.
Pontosan megnevezve.
broni
Apr 04, 2020 16:16:21
na, de jót aludtam.........mindjárt megmosom a faszom.
Apr 04, 2020 16:16:21
Broni anyuka
Apr 04, 2020 16:21:56
na, de jót aludtam.........mindjárt megmosom a faszom.
Apr 04, 2020 16:21:56
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 16:24:44
x22)
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 16:27:16
x22)
Most látom, volt egy ilyen bejelentés is előtte:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 04, 2020 16:30:08
x37)
Miért tologatja ilyenkor a streamet? Nem lehet, hogy ezerrel hokizik, nyüszítve köpüli a pitont, de nem tud elélvezni? Evidencia, hogy recskázik, csak az nem világos, hogy miért tart ez ennyi ideig.
Ez lett dudámra 731
Apr 04, 2020 16:32:15
Bassza meg, nem tudom elhinni, hogy még most is abban reménykedik ennyi sikertelen év után, hogy ez a minőségtelen szar BÁRMIKOR is hozni fog neki értékelhető összeget!
Hogy lehet ennyire kibaszottul fogyatékos valaki?!
Hogy lehet ennyire kibaszottul fogyatékos valaki?!
Apr 04, 2020 16:32:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 04, 2020 16:38:25
x37)
Vagy a másik megfejtés, hogy azért tologatja a streamet, mert az ogre csicskítja. Nem engedi a gép elé addig, ameddig be nem fejezi a Netflixen a filmet vagy a keletnémet kakapornót vagy a Honecker beszéd-maratont. Ha Sneci mégis titokban streamelni próbálna, akkor Shrek rátenyerel a router szúratógombjára, és kéjesen hallgatja a kisszobából kiszűrődő őrjöngést.
broni
Apr 04, 2020 16:41:15
majd küldünk postán sodinak is!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 04, 2020 16:41:15
bolgár jeti
(
x30)
Apr 04, 2020 16:41:45
x30)
Még ilyet. 16:40 és még nincs stream. Ki hitte volna?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2020 16:43:57
x68)
Még ilyet. 16:40 és még nincs stream. Ki hitte volna?
Karib
(
x10)
Apr 04, 2020 16:44:26
x10)
Üdvözlöm a mirror nézőit
Csengőfrász
(
x1)
Apr 04, 2020 16:44:27
x1)
Veszekedést emlegetett.
Tuti csicskítás volt.
Tuti csicskítás volt.
GamerPC
Apr 04, 2020 16:44:50
Sodi, Egyszerűen mesteri volt ez az öt perc lószar. stílusban kiváló, tartalmilag professzionális, vagyis nagyszerű volt. le a kalappal!
Most már akár nyugodtan megdögölhetsz, te köcsög sodi
Púpos búbánat
Most már akár nyugodtan megdögölhetsz, te köcsög sodi
Apr 04, 2020 16:44:50
Szappanos
Apr 04, 2020 16:45:14
Úgy érted az ogre ráveri a púpjára ma már harmadszorra?
Apr 04, 2020 16:45:14
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 04, 2020 16:50:58
x2)
Sodi, te tényleg századunk csodája vagy. Ekkora rakás szerencsétlenséget, mint te, még kitalálni sem lehet. Felülírod a képzelet és a kreativitás határait. Büszke lehetsz magadra te gnóm
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 17:02:55
x22)
Hoppá Anikó van!
Karib
(
x10)
Apr 04, 2020 17:03:34
x10)
Sodi napról napra nagyobb faszerdőket és technikai problémákat vonz be :DDDDDDDD
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 17:04:03
x22)
Na meg is szakadt a stream szokás szerint.
Karib
(
x10)
Apr 04, 2020 17:15:00
x10)
Beszarok ezeken az auti nyűszítéseken :D
Ásó27
(
x68)
Apr 04, 2020 17:18:11
x68)
Prózai baromságok? Ogre elpicsáz minden nap, esti melegedő, most ilyenekre gondolsz sodi?
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Apr 04, 2020 17:18:26
x10)
Zsénó
(
x22)
Apr 04, 2020 17:19:12
x22)
"na jó, 6-kor kezdünk, addig megpróbálok beállítani minden szart, leszarom az egészet"
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Professzor Úr, nem tudom milyen szereket kell fogyasztani, hogy az ember ennyire lehetetlen dolgokat hallucináljon! Maximum azt láthatta live camon ahogy az Ogre kifugázza Sotyika fosóját sóderes fasszal!