Karakk fossa a penzt. Sodi mar multimilliomos. Jah nem. hanem befuccsolt a projekt es sodinak tobb millios adossaga van.
Ezek evidenciák, trolléga, a snecológia alappillérei, ezekkel tisztában vagyok így a 28. szemesztert tapodva, a nüansznyinak tetsző tételek érdekelnek, mint például a felsőzár.
U.I.: Küldenék pénzt is, de már lezártam a borítékot.
Meg sem tudta váltani pár száz eurócskával? Aggódom a vadászbikáért, a Blaha még elég huzatos, hamar bedurranak a fogcsonkok.
Nem szolga el magát, erről nagyon melyen hallgat.
Ezt Márk mesélte el a mirror chatjében.
Ott van még pl. a tény, hogy az Ogre már 3x mondott fel neki, nagyon kifelé áll a szénája, kitiltotta a konyhából, erre vett egy borhűtőt a szobába sörnek, szerintem a fürdőszobába sem léphet be, ritka igénytelen ahogy kinéz.
Igazából semmi extra, de mégis sokminden. Továbbra is dúl a nagy Corona-Kampf, amelyben az Ogre szeretné elérni bizonyos intézkedéssel, hogy Sneci véglegesen takarodjon el onnan, de Gyagyás szokásához híven angolnázik. A folyamatos korlátozások nem riasztják vissza, inkább csicska módjára idomul. Ha nem lehet otthon, lődörög egész nap a városban, ha nem használhatja a konyhát, vesz egy saját borhűtőt, ha a borhűtőt sem használhatja, amíg nincs rend, akkor rendet rak...stb...
Szóval az utóbbi 100k komment is erről a háborúról szól, illetve a trollok meggyőzéséről, hogy minden a legnagyobb rendben.
Nagyon köszi! Mindig végig akartam játszani, de egy türelmetlen fasz vagyok a folyamatos ugráláshoz, ez most nagyban megkönnyí ti a dolgom.
hehe
ezt nem én írtam...............mindegy
sodi.
Szerintem már így is bőven elég nagy a baj ha a pedofil egy
Szerintem már így is bőven elég nagy a baj, ha a pedofil egy 4 napos hosszú hétvége alatt sem dögölhetett a lakásban kedvére és még nem is streamelhetett... a valóság mindig sokkal durvább, mint ahogy mi azt gonduljuk, ezt ne felejtsétek. Kíváncsian várom a mai magyarázkodást.
Elnézést a dupla komment miatt, mobilról írtam és rányomtam a küldés gombra.
Nálam igen.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Jah Pistinek gyermeke született.......hallod gyagyás?
Elkerülendő a Covid-19 terjedését innentől a mosodák bejárata elé katonai őrséget állítunk, és a mosás idejére csak egy ember mehet be. Ugyanezen célból erre az időszakra megszüntetjük az éttermek házhoz szállítását, hogy ezzel is a futárok, mint állampolgárok egészségét védjük. A fontosabb köztereken a katonaság fog ételosztást tartani minden dél és három óra között. Kérem, érvényes, berlini lakcímigazoló kártyával jelenjenek meg.
A vírust meg kell állítani.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Mind a 4 et májasokról nevezte el!
Taot!
az utolsó ponton nagyon röhögök.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
és mind travitól!!!!!!!!!!!!!!!!
Még éltet a remény, hogy a legjobb évadok most jönnek még csak, hiszen nincsen olyan mély gödöramiből ne lehetne kimászni amit nem lehet tovább mélyíteni ilyen tálentummal és 4 etyetemi szakkal.
mert bűzlesz mint egy kupac tehéntrágya debilkém.
én a bárbultnál hugyoztam a kocsmába, a sörösüvegbe, ha buzultak a wc-be.
De te nem törődsz a szüleiddel, te nyomorult hazug féreg.
Anyád meg apád rászabadult a netre a putrikaranténból debil.
nagyon drukkolok, hogy további 3 hónapig kelljen fizetned az útszéli zsidó bankoknak a kamatot, és hogy a felszabadult törlesztőket haszontalan drága kütyükre költsd.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sárga nicken jelentkezz be fogyaték.
Si vis pacem, para bellum

Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
A múltkori streamben azt mondta, hogy ő sohasem hazudik!
Mifaaaaaaaaaaaan
a legtöbb ijen eset.......baszod, minden halotattt hozzácsapnak a koronához, had pánikoljon a sok proli......
mintha az eső azt mondta volna, hogy ő sosem esik.
A sárga nick használatát is tiltja a házirend.
Egyébként a fórumozást is.
De, a fenti debil is megkapta a -10 diszléjkot, azóta nem tud írni.
Erre a gyenge álsodikázásra max. egy 2-es gyakjegyet fogsz kapni.
Ez az a fajta helyzet, mikor rossz forgatókönyv igazából nem létezik, legalábbis a trollok szempontjából :)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Szerző:
Kémlégy
(
x2)
Apr 14, 2020 05:58:15
Válasz
(2)
x2)
Válasz
(2)
Na sneci, ma is bolygó zsidóként fogsz kóborolni Berlin utcáin? Az irodába még beengednek?
SunyiSanyi
Apr 14, 2020 06:18:01
A február óta termelt 100000+ kommentet nincs erőm végig olvasni, ezért érdeklődöm nagy tisztelettel a felsőzárról illetve más, fontosabb történésről. Nem szeretnék lemaradni a tananyagban, segítsetek trollégák! Köszönet és hála!
Karakk fossa a penzt. Sodi mar multimilliomos. Jah nem. hanem befuccsolt a projekt es sodinak tobb millios adossaga van.
Apr 14, 2020 06:18:01
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 06:39:28
Ezek evidenciák, trolléga, a snecológia alappillérei, ezekkel tisztában vagyok így a 28. szemesztert tapodva, a nüansznyinak tetsző tételek érdekelnek, mint például a felsőzár.
Apr 14, 2020 06:39:28
kripli figyelő
(
x12)
Apr 14, 2020 06:48:20
x12)
Apr 14, 2020 06:48:20
A pedofil elszólta magát,az ogre kicserélte a felső zárat.Kulcsot nem adott gyagyásnak. Apr 14, 2020 06:48:20
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 06:59:52
A pedofil elszólta magát,az ogre kicserélte a felső zárat.Kulcsot nem adott gyagyásnak.
Meg sem tudta váltani pár száz eurócskával? Aggódom a vadászbikáért, a Blaha még elég huzatos, hamar bedurranak a fogcsonkok.
Apr 14, 2020 06:59:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 14, 2020 07:04:11
A pedofil elszólta magát,az ogre kicserélte a felső zárat.Kulcsot nem adott gyagyásnak.
Apr 14, 2020 07:04:11
pocokarcú fiú
Apr 14, 2020 07:16:38
Ott van még pl. a tény, hogy az Ogre már 3x mondott fel neki, nagyon kifelé áll a szénája, kitiltotta a konyhából, erre vett egy borhűtőt a szobába sörnek, szerintem a fürdőszobába sem léphet be, ritka igénytelen ahogy kinéz.
Apr 14, 2020 07:16:38
M.Ország rémálma
Apr 14, 2020 07:30:14
A február óta termelt 100000+ kommentet nincs erőm végig olvasni, ezért érdeklődöm nagy tisztelettel a felsőzárról illetve más, fontosabb történésről. Nem szeretnék lemaradni a tananyagban, segítsetek trollégák! Köszönet és hála!
Igazából semmi extra, de mégis sokminden. Továbbra is dúl a nagy Corona-Kampf, amelyben az Ogre szeretné elérni bizonyos intézkedéssel, hogy Sneci véglegesen takarodjon el onnan, de Gyagyás szokásához híven angolnázik. A folyamatos korlátozások nem riasztják vissza, inkább csicska módjára idomul. Ha nem lehet otthon, lődörög egész nap a városban, ha nem használhatja a konyhát, vesz egy saját borhűtőt, ha a borhűtőt sem használhatja, amíg nincs rend, akkor rendet rak...stb...
Szóval az utóbbi 100k komment is erről a háborúról szól, illetve a trollok meggyőzéséről, hogy minden a legnagyobb rendben.
Apr 14, 2020 07:30:14
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 07:39:10
Köszönöm szépen, trollégák!
Ez a borhűtő üt rendesen, legalább a Blahán majd villanthat vele. Bérkannásborhűtés a csövitársaknakpénzért bevédésért cserébe, szóval ez teljesen logikus és praktikus spórolás volt.
Ez a borhűtő üt rendesen, legalább a Blahán majd villanthat vele. Bérkannásborhűtés a csövitársaknak
Apr 14, 2020 07:39:10
Örebro
(
x17)
Apr 14, 2020 07:52:00
x17)
gyagyås, ha kibasz az ogre, megis hogy gondoltad elhordani a sok szarodat? vagy kihivod a forizs urat es elhordatod vele?
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 14, 2020 08:08:21
x16)
Köszi Zulu, sikerült!
Innentől a Snecológia tanszéknek van githubja, ami itt érhető el:
kissendrefarkas.github.io
Szóval hogy mi is volt a titkos projekt?
Elkészült a Sodmány Barlangjai online végigjátszható formában. Könnyed kikapcsolódás, vidám szórakozás az egész családnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint feldobja a házibulik hangulatát is. Kiváló unaloműző a házi karanténban. Ismerősöknek is remek belépő tananyag a snecológia világába.
A játék kétféle nehézségi szintben készült el:
-"I`m too young to die" - van "back" nyíl, rontáskor vissza lehet térni az előző oldalra. Kb. mint amikor a kalandkönyveknél otthagytuk az ujjainkat az előző oldalakon.
-"Nightmare" - nincs "back" nyíl, ha meghaltál, meghaltál. Csak az elejétől kezdheted újra.
Itt érhetők el. Jó lenne belinkelni a Sodipediára is:
kissendrefarkas.github.io/sodmany-barlangjai-easy.html
kissendrefarkas.github.io/sodmany-barlangjai-nightmare.html
Mivel tanszéki tananyagról van szó, ezért szabad felhasználású, szabadon továbbfejleszthető. Egyszerűen letöltöd a html oldalt, betöltöd a twinery.org/2 alá, és szabadon szerkesztgetheted. Nekem ennyi időm volt rá, de aki nagyon ráér így a karanténban, csinálhat hozzá inventory-t, healthbar-t, meg minden hülyeséget, mert elvileg ilyet is tud a Twine.
Itt van doksi róla: twinery.org/wiki/twine2:guide
Folyamatban a Visszatérés Sodmány Barlangjaiba, de az k* hosszú. Így sem gondoltam, hogy ennyi idő el fog menni vele (igazából elsősorban a képek miatt, mert b*tatok segíteni...)
Elkészült a Sodmány Barlangjai online végigjátszható formában. Könnyed kikapcsolódás, vidám szórakozás az egész családnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint feldobja a házibulik hangulatát is. Kiváló unaloműző a házi karanténban. Ismerősöknek is remek belépő tananyag a snecológia világába.
-"I`m too young to die" - van "back" nyíl, rontáskor vissza lehet térni az előző oldalra. Kb. mint amikor a kalandkönyveknél otthagytuk az ujjainkat az előző oldalakon.
-"Nightmare" - nincs "back" nyíl, ha meghaltál, meghaltál. Csak az elejétől kezdheted újra.
Mivel tanszéki tananyagról van szó, ezért szabad felhasználású, szabadon továbbfejleszthető. Egyszerűen letöltöd a html oldalt, betöltöd a twinery.org/2 alá, és szabadon szerkesztgetheted. Nekem ennyi időm volt rá, de aki nagyon ráér így a karanténban, csinálhat hozzá inventory-t, healthbar-t, meg minden hülyeséget, mert elvileg ilyet is tud a Twine.
Folyamatban a Visszatérés Sodmány Barlangjaiba, de az k* hosszú. Így sem gondoltam, hogy ennyi idő el fog menni vele (igazából elsősorban a képek miatt, mert b*tatok segíteni...)
kripli figyelő
(
x12)
Apr 14, 2020 08:22:14
x12)
NSZKSZ.Igazad van,rosszul emlékeztem Ezt Márk mesélte el a mirror chatjében.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 14, 2020 08:59:30
x19)
Le kell szoknom a púpfal olvasásáról, mert felbasz.
Megint okoskodik, hogy a MO-n meghalt 100 beteg a legrosszabb az euban százalékos arányban...
Máskor meg arról posztol, hogy orbánél nem tesztelnek eleget. De az összefüggésre nem jön rá a tanulatlan proli...
Veed a faszod kisfiúkra endee, abba még jó vagy.
Megint okoskodik, hogy a MO-n meghalt 100 beteg a legrosszabb az euban százalékos arányban...
Máskor meg arról posztol, hogy orbánél nem tesztelnek eleget. De az összefüggésre nem jön rá a tanulatlan proli...
Veed a faszod kisfiúkra endee, abba még jó vagy.
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 08:59:48
Maximusnak egy egyelőre virtuális up, amint tudok szavazni, visszajövök upolni.
Apr 14, 2020 08:59:48
-
Apr 14, 2020 09:09:32
Ma már rendes munkanap van, kíváncsi leszek az esti streamre. Akkor bebizonyosodik, hogy Ogreapu az ünnepre hivatkozva nem engedte "dolgozni" kicsi Endrét. Ha ma is el lesz sodikázva, akkor jóval nagyobb a baj.
Apr 14, 2020 09:09:32
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 14, 2020 09:12:56
x7)
Köszi Zulu, sikerült!
Nagyon köszi! Mindig végig akartam játszani, de egy türelmetlen fasz vagyok a folyamatos ugráláshoz, ez most nagyban megkönnyí ti a dolgom.
Newton-Leibniz
(
x1)
Apr 14, 2020 09:20:59
x1)
Ma reggel a retardometer ismet eros kilengest eszlelt Alexanderplatz, Berlin, Fourth Reich, Europa kornyeken.
A kilenges oka valoszinuleg egy ujdonsult hajlektalan, Endre Kiss kodgeneratoranak tulporgese
A kilenges oka valoszinuleg egy ujdonsult hajlektalan, Endre Kiss kodgeneratoranak tulporgese
broni
Apr 14, 2020 09:36:04
na, meghalt valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
még mindig csak re-zoli???????????????
még mindig csak re-zoli???????????????
Apr 14, 2020 09:36:04
broni
Apr 14, 2020 09:39:32
hejj re-zoli, felgyuttalak!!!!!!!!!!!!!!!!1
Apr 14, 2020 09:39:32
broni
Apr 14, 2020 09:52:19
hejj re-zoli, felgyuttalak!!!!!!!!!!!!!!!!1
ezt nem én írtam...............mindegy
Apr 14, 2020 09:52:19
Luigi Lucheni
Apr 14, 2020 10:06:18
Halt meg burzsuj a vírustól?
Apr 14, 2020 10:06:18
broni
Apr 14, 2020 10:08:51
Halt meg burzsuj a vírustól?
sodi.
Apr 14, 2020 10:08:51
Vlognélküli Vlogger
Apr 14, 2020 10:20:03
Ma már rendes munkanap van, kíváncsi leszek az esti streamre. Akkor bebizonyosodik, hogy Ogreapu az ünnepre hivatkozva nem engedte "dolgozni" kicsi Endrét. Ha ma is el lesz sodikázva, akkor jóval nagyobb a baj.
Szerintem már így is bőven elég nagy a baj ha a pedofil egy
Apr 14, 2020 10:20:03
Tyodika
Apr 14, 2020 10:23:27
Ugy dontottem hogy husvet hetfo utan egy nappal nem inditok sztrimet. Eszek egy mirelit piccat meg iszok egy beksz sort. Gyujtom az energiat.
Apr 14, 2020 10:23:27
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 14, 2020 10:30:09
x2)
Púp!
Tudja a főnök, h egyedül vagy az irodában???? Ki fogja fizetni az iroda fertőtlenítését? Miért vered gyerekekre a pitont? Miért őszülsz úgy mint egy 60 éves? Milyen a nyugi mentes stressz? Miért nem rendelsz még 3om elgatot? Feslő zár? Meddig adott haladékot az ogre? Mikor sorsolod a Cyberpunkot?
Ezekre válaszolj!!
Hetyetye
Tudja a főnök, h egyedül vagy az irodában???? Ki fogja fizetni az iroda fertőtlenítését? Miért vered gyerekekre a pitont? Miért őszülsz úgy mint egy 60 éves? Milyen a nyugi mentes stressz? Miért nem rendelsz még 3om elgatot? Feslő zár? Meddig adott haladékot az ogre? Mikor sorsolod a Cyberpunkot?
Ezekre válaszolj!!
Vlognélküli Vlogger
Apr 14, 2020 10:45:29
Szerintem már így is bőven elég nagy a baj, ha a pedofil egy 4 napos hosszú hétvége alatt sem dögölhetett a lakásban kedvére és még nem is streamelhetett... a valóság mindig sokkal durvább, mint ahogy mi azt gonduljuk, ezt ne felejtsétek. Kíváncsian várom a mai magyarázkodást.
Elnézést a dupla komment miatt, mobilról írtam és rányomtam a küldés gombra.
Apr 14, 2020 10:45:29
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 11:22:33
De minek mászkál össze-vissza ott Berlin, Germany környékén? Nincs egy kerékpártároló a házban, ahol a cangájával és egy villáskulccsal elalibizgethetne? Vagy egy kukatároló? Ez utóbbit még főpróbának is felfoghatná az autiköd-generátora.
Apr 14, 2020 11:22:33
Púpfilozófia
Apr 14, 2020 11:49:24
Az irodában vagy pedofil? Főnök úr tud róla?
Apr 14, 2020 11:49:24
Vlognélküli Vlogger
Apr 14, 2020 11:54:21
Gyagyás! Vannak mostanában kellemeetlen hangulatú felkérdezésecskék? meetingecskék? Lassan jönnek leépítések a seggpresztóban is!
Nem fosol még, hogy minden nap csak alja minőségű pizzát zabálsz söröcskével? Azért 800 fütyiből rendkívül szánalmas életszínvonalon élsz... Nálunk szerintem a gyári munkások is komolyabb egzisztenciával rendelkeznek.
Ma milyen kamu dumával fogod elsodikázni a streamet?
Na meló, csá.
Nem fosol még, hogy minden nap csak alja minőségű pizzát zabálsz söröcskével? Azért 800 fütyiből rendkívül szánalmas életszínvonalon élsz... Nálunk szerintem a gyári munkások is komolyabb egzisztenciával rendelkeznek.
Ma milyen kamu dumával fogod elsodikázni a streamet?
Na meló, csá.
Apr 14, 2020 11:54:21
rBali
(
x24)
Apr 14, 2020 11:56:52
x24)
Sneci tök jó, hogy az elmúlt két napban nem nagyon voltak liveok és nem kellett mirrort indítanom az első hajléktalan live-od óta, mert basztam a tinder matchemet aki azóta apucinak hív és akit megtartok, tegnap meg sört főztem a BARÁTAIMMAL miközben illegális házibulit tartottunk.
Neked milyen volt az elmúlt két napod? Látom a telefingott műbőr foteledben etted azt az okádék pizzát meg ittad a proli sört a penész civilizációddal beszélgetve.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Neked milyen volt az elmúlt két napod? Látom a telefingott műbőr foteledben etted azt az okádék pizzát meg ittad a proli sört a penész civilizációddal beszélgetve.
Kurva anyád Sodi
Apr 14, 2020 12:03:34
Egyedül vagy az irodában, pedó?
Apr 14, 2020 12:03:34
FKK ficken kleiner kinder
Apr 14, 2020 12:06:52
vr pisti hetek óta nem játszik mégse érted utól Alyx ban
Apr 14, 2020 12:06:52
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 12:14:28
Most volt időm ránézni, Maximus, de mind a kettő teljesen üres oldalt hoz be. Igaz, butateló+régiböngésző kombón nyomom, de egy sima html nem szokott gondot okozni.
Trollégák, nálatok megy rendesen?
Apr 14, 2020 12:14:28
Csengőfrász
(
x1)
Apr 14, 2020 12:32:15
x1)
Most volt időm ránézni, Maximus, de mind a kettő teljesen üres oldalt hoz be. Igaz, butateló+régiböngésző kombón nyomom, de egy sima html nem szokott gondot okozni.
Nálam igen.
Balog Baszki István
Apr 14, 2020 12:33:38
vr pisti hetek óta nem játszik mégse érted utól Alyx ban
Jah Pistinek gyermeke született.......hallod gyagyás?
Apr 14, 2020 12:33:38
mifaaan
(
x1)
Apr 14, 2020 12:35:13
x1)
Ogre dala
Egy gondolat bánt engemet:
Koronások közt halni meg!
Lassan hervadni el, mint a virág,
Amelyen púpos bérlő csonkja rág;
Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál,
Mely penészes, koszos szobában áll.
Ne ily halált adj, istenem,
Egy gondolat bánt engemet:
Koronások közt halni meg!
Lassan hervadni el, mint a virág,
Amelyen púpos bérlő csonkja rág;
Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál,
Mely penészes, koszos szobában áll.
Ne ily halált adj, istenem,
Herr Schreck
Apr 14, 2020 12:40:03
Új házirendi pontokat vezetek be.
- Napközben ezentúl nemcsak a lakásban, de a pincében sem tartózkodhatsz.
- A fürdő mosakodásra fertőzésveszély miatt nem használható. Zuhanyozz a cégnél, vagy a legközelebbi uszodában.
- Szintidők a wc-használathoz: hugyozás: 2 perc, szarás: 5 perc.
- Alsónadrág viselése minden körülmények között kötelező.
- A szobában sosem lehet több 3 db sörösüvegnél.
- A ruháidat a mosodában mosd.
- Tűzveszély miatt a konyha is tabu. Rendelj kaját valahonnan.
- A hűtőszekrényt lelakatoltam, dehát neked úgyis van saját. Ami oda nem fér be, tárold a teraszon, most úgyse romlik meg.
- Streamelés ezentúl nincs.
- A kisszobában ezentúl havonta csótányirtás lesz, ennek a költségeit te viseled.
- Allergiás vagyok a zajra amit csapsz, ezért a folyosón ezentúl csak kézenállva közlekedhetsz.
- A fürdő mosakodásra fertőzésveszély miatt nem használható. Zuhanyozz a cégnél, vagy a legközelebbi uszodában.
- A hűtőszekrényt lelakatoltam, dehát neked úgyis van saját. Ami oda nem fér be, tárold a teraszon, most úgyse romlik meg.
- A kisszobában ezentúl havonta csótányirtás lesz, ennek a költségeit te viseled.
- Allergiás vagyok a zajra amit csapsz, ezért a folyosón ezentúl csak kézenállva közlekedhetsz.
Apr 14, 2020 12:40:03
Különleges rendelet.
Apr 14, 2020 12:43:54
Elkerülendő a Covid-19 terjedését innentől a mosodák bejárata elé katonai őrséget állítunk, és a mosás idejére csak egy ember mehet be. Ugyanezen célból erre az időszakra megszüntetjük az éttermek házhoz szállítását, hogy ezzel is a futárok, mint állampolgárok egészségét védjük. A fontosabb köztereken a katonaság fog ételosztást tartani minden dél és három óra között. Kérem, érvényes, berlini lakcímigazoló kártyával jelenjenek meg.
A vírust meg kell állítani.
Apr 14, 2020 12:43:54
broni
Apr 14, 2020 12:56:35
texnek már 4 gyereke van.
Apr 14, 2020 12:56:35
Facebook csop tag
(
x1)
Apr 14, 2020 13:19:17
x1)
Ételfutár
Apr 14, 2020 13:29:45
Hová tüntél gyagyás? Miért nem csinálsz egy pár tisztázós posztot mi van veled? Kíváncsiak vagyunk a SHIKERRE
Apr 14, 2020 13:29:45
még éltet a remény
(
x1)
Apr 14, 2020 13:37:54
x1)
texnek már 4 gyereke van.
xray
(
x21)
Apr 14, 2020 13:38:44
x21)
kimondhatjuk, a twitch halott. a pénzfosásnak is csúnya bukás lett a vége és lassan snecinek is.
tyodika 2020.05
Apr 14, 2020 13:40:45
Anyu bepisijtem!
xray
(
x21)
x21)
az utolsó ponton nagyon röhögök.
broni
Apr 14, 2020 13:42:45
és mind travitól!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 14, 2020 13:42:45
M.Ország rémálma
Apr 14, 2020 13:43:52
Mi a fasz lehet? Se meló, se kotorék? Kóbor Sodi a Sodi?
Apr 14, 2020 13:43:52
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 13:48:51
kimondhatjuk, a twitch halott. a pénzfosásnak is csúnya bukás lett a vége és lassan snecinek is.
Még éltet a remény, hogy a legjobb évadok most jönnek még csak, hiszen nincsen olyan mély gödör
Apr 14, 2020 13:48:51
xray
(
x21)
Apr 14, 2020 13:51:30
x21)
Még éltet a remény, hogy a legjobb évadok most jönnek még csak, hiszen nincsen olyan mély gödör amiből ne lehetne kimászni amit nem lehet tovább mélyíteni ilyen tálentummal és 4 etyetemi szakkal.
púpszász lesz a vége, már ha az anyja befogadja. Apr 14, 2020 13:51:30
xray
(
x21)
x21)
Még éltet a remény, hogy a legjobb évadok most jönnek még csak, hiszen nincsen olyan mély gödör amiből ne lehetne kimászni amit nem lehet tovább mélyíteni ilyen tálentummal és 4 etyetemi szakkal.
púpszász lesz a vége, már ha az anyja befogadja. Apr 14, 2020 13:51:30
dj cvi & kisboros banjo b
Apr 14, 2020 13:57:15
Csicskák vagytok.
A debil autista retard Sodi rajongótábora, az opniból menekült elmebaszott fórumozó nyomorékok.
Ez a fórum is a net trash legalja.
Semmirekellő munkakerülő magányos nethuszárok gyüjtőhelye akiknek se kutyájuk se macskájuk csak a síkhülye példaképükre sodira recskáznak, egész nap vele foglalkoznak.
Gratulálok.
Nagy karrier nagy jövőkép.
Ha sodinak egy minimális agya lenne már rég feljelentette volna a fórum üzemeltetőit.
Most hogy nincs sodistream idegesek vagytok ugye diliház szökevények?Csak a farkatokkal játszhattok otthon a karanténban.
Remélem elkap mindenkit a vírus és a kórházban fogtok döglődni a debil mesteretekkel együtt.
A debil autista retard Sodi rajongótábora, az opniból menekült elmebaszott fórumozó nyomorékok.
Ez a fórum is a net trash legalja.
Semmirekellő munkakerülő magányos nethuszárok gyüjtőhelye akiknek se kutyájuk se macskájuk csak a síkhülye példaképükre sodira recskáznak, egész nap vele foglalkoznak.
Gratulálok.
Nagy karrier nagy jövőkép.
Ha sodinak egy minimális agya lenne már rég feljelentette volna a fórum üzemeltetőit.
Most hogy nincs sodistream idegesek vagytok ugye diliház szökevények?Csak a farkatokkal játszhattok otthon a karanténban.
Remélem elkap mindenkit a vírus és a kórházban fogtok döglődni a debil mesteretekkel együtt.
Apr 14, 2020 13:57:15
Rossz hangulatú beszélget
Apr 14, 2020 13:57:18
Nézem a mirrort. Zseniális a visítás, amit levág. Olaszországban valaki abban a pillanatban veszti el a hozzátartozóját. Emberek vesztik el a munkájukat, ez a nyomorult meg egy kibaszott játék miatt zokog.
Apr 14, 2020 13:57:18
Apr 14, 2020 14:07:34
Csak így tovább csicskák, olyan egyszerűek vagytok.
Gyűljön az a mínusz, verjétek a farkatokat a monitorra!
Gyűljön az a mínusz, verjétek a farkatokat a monitorra!
Apr 14, 2020 14:07:34
töppedt buzigolyók
Apr 14, 2020 14:10:26
Retardszag van megint.
Apr 14, 2020 14:10:26
Apr 14, 2020 14:13:06
Retardszag van megint.
mert bűzlesz mint egy kupac tehéntrágya debilkém.
Apr 14, 2020 14:13:06
Hahó
(
x136)
Apr 14, 2020 14:13:09
x136)
te nagyon le vagy maradva, retard! a fórum már legalább kétszer fel lett jelentve. egyszer Kaufmann, egyszer pedig tomket jelentette fel. lásd még nagyerejű nyomozás, aka kilencrendbeli bűntett.
Tycoon
(
x2)
Apr 14, 2020 14:18:57
x2)
Ne válaszoljatok neki ne etessétek ezt a csicskát akkor szép lassan eltünik
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Visszapattintott kupak
Apr 14, 2020 14:20:57
Remek alkalom viszont kipróbálni a fejlesztéseket... ;)
Apr 14, 2020 14:20:57
Kémlégy
(
x2)
Apr 14, 2020 14:26:39
x2)
Sodi, azt már kitaláltad, hogy a Blahán milyen produkcióval fogod szórakoztatni a nagyérdeműt? Elkezdheted begyakorolni, különben nem lesz donét.
Józsi.Doe
Apr 14, 2020 14:27:41
Sodi, azt tudtad, hogy az alapszinten annyi megtakarításra van szüksége minden embernek, hogy hat hónapig meg tudjon élni belőle ha nincs semmi bevétele?
A te hiteled 17 hónapnyi, tehát ha semmi másra nem költesz , csak a hiteledet fizeted, akkor is 17 hónapig tartana vissza fizetned.
De te minden hónapban veszel vagy valami szar elgatot, vr headsetet, vagy valami más köcsögséget.
Soha nem fizeted vissza a hiteled. soha nem lesz megtakarításod. Soha nem lesz normális életed.
A te hiteled 17 hónapnyi, tehát ha semmi másra nem költesz , csak a hiteledet fizeted, akkor is 17 hónapig tartana vissza fizetned.
De te minden hónapban veszel vagy valami szar elgatot, vr headsetet, vagy valami más köcsögséget.
Soha nem fizeted vissza a hiteled. soha nem lesz megtakarításod. Soha nem lesz normális életed.
Apr 14, 2020 14:27:41
broni
Apr 14, 2020 14:29:37
Anyu bepisijtem!
én a bárbultnál hugyoztam a kocsmába, a sörösüvegbe, ha buzultak a wc-be.
Apr 14, 2020 14:29:37
dj cvi&kisboros banjoBand
Apr 14, 2020 14:32:18
Na remélem így kifér a nevem.
Csicskák, gondoljátok hogy tudtok szopatni?
Nyomorékok vagytok ti ehhez.
Ezek amiket bevezettek pedig mind csak könnyítések.
Recskázó kisbuzik vagytok akik ráadásul egyre feszültebbek mert a debil Sodi istenünk nem streamelt.
Nyomorult opni szökevény retardok.
Csicskák, gondoljátok hogy tudtok szopatni?
Nyomorékok vagytok ti ehhez.
Ezek amiket bevezettek pedig mind csak könnyítések.
Recskázó kisbuzik vagytok akik ráadásul egyre feszültebbek mert a debil Sodi istenünk nem streamelt.
Nyomorult opni szökevény retardok.
Apr 14, 2020 14:32:18
sodika
Apr 14, 2020 14:34:31
Annyi minden kéne még. Pl. az a VR sisak, amivel a drón irányítható. Épp ezért adtam fel 5 perce a levelet a banknak, hogy léccí 3 hónapig ne vonják már a törlesztőt, mert korona van.
Anhand dem ungarischen Grundgesetz (“Magyarország Alaptörvénye”) XVI. Artikel (4) (“XVI. cikk (4)”) die erwachsene Kinder müssen sich um ihre bedürftigen Eltern kümmern.
Meg minden dráma gyász.
Anhand dem ungarischen Grundgesetz (“Magyarország Alaptörvénye”) XVI. Artikel (4) (“XVI. cikk (4)”) die erwachsene Kinder müssen sich um ihre bedürftigen Eltern kümmern.
Meg minden dráma gyász.
Apr 14, 2020 14:34:31
Tycoon
(
x2)
Apr 14, 2020 14:37:00
x2)
Mi a retkes faszom itt ez a sok retard???
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Kémlégy
(
x2)
Apr 14, 2020 14:37:37
x2)
Annyi minden kéne még. Pl. az a VR sisak, amivel a drón irányítható. Épp ezért adtam fel 5 perce a levelet a banknak, hogy léccí 3 hónapig ne vonják már a törlesztőt, mert korona van.
Meg minden dráma gyász.
Meg minden dráma gyász.
dj cvi&kisboros banjoBand
Apr 14, 2020 14:38:25
Mi a retkes faszom itt ez a sok retard???
Anyád meg apád rászabadult a netre a putrikaranténból debil.
Apr 14, 2020 14:38:25
Sodmány
Apr 14, 2020 14:39:09
Menjenek az építő jellegű diszlájkok és eltűnik majd.
Apr 14, 2020 14:39:09
Kémlégy
(
x2)
Apr 14, 2020 14:39:19
x2)
Jóhogy nem mindjárt arra hivatkozol, hogy el kell tartanod a kiskorú gyerekeidet.
Bár, az sem lenne nagyobb hazugság annál, hogy törődsz a szüleiddel.
Bár, az sem lenne nagyobb hazugság annál, hogy törődsz a szüleiddel.
Kurva anyád Sodi
Apr 14, 2020 14:41:01
Kurva anyád, Sodi!
Apr 14, 2020 14:41:01
Görénykommandó
Apr 14, 2020 14:42:20
Érdekes ennek a retardnak a logikája... szerinte retardok vagyunk mert egy debillel foglalkozunk. Viszont akkor a saját érvelése alapján ő egy retard, mert velünk foglalkozik.
Kezdő snecológus
Apr 14, 2020 14:42:20
Hahó
(
x136)
Apr 14, 2020 14:43:16
x136)
Meg minden dráma gyász.
Meg minden dráma gyász.
nagyon drukkolok, hogy további 3 hónapig kelljen fizetned az útszéli zsidó bankoknak a kamatot, és hogy a felszabadult törlesztőket haszontalan drága kütyükre költsd.
Frei Tamás
(
x1)
Apr 14, 2020 14:51:32
x1)
Meg minden dráma gyász.
Meg minden dráma gyász.
Sárga nicken jelentkezz be fogyaték.
Ásó27
(
x68)
Apr 14, 2020 14:51:52
x68)
Sodi a regisztrált nickedbe sem tudsz belépni te balfasz?
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 14, 2020 14:58:50
x37)
Direkt nem lép be a sárga nickjén. Valószínűleg valaki ismét eltiltotta a fórumtól. Olyankor szokta ezt csinálni, hogy beböfögi az autista hülyeségeit, de névre nem vállalja, mert így mondhatja, hogy ja itt mindenki írogat mindenki nevében, nem ő volt. Emlékszem Kisboros is ezzel takarózott, hogy nem is ő volt Mörderpuppe meg Chucky, csak a nevében írogattak.
Egyébként meg rohadj meg, te féreg szar, hogy az alaptörvényre hivatkozol meg a kötelező szülőtartásra, miközben egy kurva fillért nem adtál anyádnak az utóbbi 3 évben és apádról azt sem tudod, hogy él-e. Élősködő parazita féreg vagy.
Egyébként meg rohadj meg, te féreg szar, hogy az alaptörvényre hivatkozol meg a kötelező szülőtartásra, miközben egy kurva fillért nem adtál anyádnak az utóbbi 3 évben és apádról azt sem tudod, hogy él-e. Élősködő parazita féreg vagy.
Csengőfrász
(
x1)
Apr 14, 2020 14:59:14
x1)

Hahó
(
x136)
Apr 14, 2020 15:00:17
x136)
pedofil, szerinted a hazugságaiddal mit vonzol be a vonzás törvénye szerint? láttad a titok című filmet?
Frei Tamás
(
x1)
Apr 14, 2020 15:01:27
x1)
Csak, hogy az impotens nőverő helyre legyen rakva:
Itt bátran felkérését egy trollt:
youtu.be/Nn5hXoT2nfA
Si vis pacem, para bellum
Itt bátran felkérését egy trollt:
youtu.be/Nn5hXoT2nfA
Ásó27
(
x68)
Apr 14, 2020 15:01:28
x68)
pedofil, szerinted a hazugságaiddal mit vonzol be a vonzás törvénye szerint? láttad a titok című filmet?
Penzmento
(
x6)
Apr 14, 2020 15:01:32
x6)
Delhir.info, ismet komoly organum.
🕎Endigame🕎
broni
Apr 14, 2020 15:01:51
a legtöbb ijen eset.......baszod, minden halotattt hozzácsapnak a koronához, had pánikoljon a sok proli......
Apr 14, 2020 15:01:51
Kurva anyád Sodi
Apr 14, 2020 15:03:16
Baszd meg magad, buzi sodi!
Apr 14, 2020 15:03:16
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 14, 2020 15:04:35
x16)
Nem lehet, hogy csak Zulu teszteli a retard rejtő funkciót? Egész élethű testusert hozott létre.
Hahó
(
x136)
Apr 14, 2020 15:05:01
x136)
mintha az eső azt mondta volna, hogy ő sosem esik.
-
Apr 14, 2020 15:06:25
Ál-sodika a sodika. Nem kell vele foglalkozni. Az igazi lapít, mint szar a gazban. 2020 ismét az összeomlás éve lesz. Elkezdhetjük szervezni Endre hazamenekítését. :)
Apr 14, 2020 15:06:25
Herr Schreck
Apr 14, 2020 15:07:22
Sodi a regisztrált nickedbe sem tudsz belépni te balfasz?
A sárga nick használatát is tiltja a házirend.
Egyébként a fórumozást is.
Apr 14, 2020 15:07:22
broni
Apr 14, 2020 15:09:25
már bognár tibi bácsi betiltotta a kommentolást, ogre!!!!!!
Apr 14, 2020 15:09:25
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 14, 2020 15:09:28
x16)
Bocs ha figyelmetlen voltam, de nem írt Zulu valami olyat, hogy aki túl sok mínuszt kap, az eleve bannolva lesz? Ez vonatkozik a gyagyás narancssárga nickjére is?
Szóval recskás, kurvára kapd össze magad, mert ha itt álnevezgetsz, kibannolunk a saját fórumodról, és akkor tényleg ugorhatsz a hídról. Jelentkezz be és igyekezz úgy táncolni, ahogy mi fütyülünk, különben baj lesz!
Szóval recskás, kurvára kapd össze magad, mert ha itt álnevezgetsz, kibannolunk a saját fórumodról, és akkor tényleg ugorhatsz a hídról. Jelentkezz be és igyekezz úgy táncolni, ahogy mi fütyülünk, különben baj lesz!
tyodika 2020.05
Apr 14, 2020 15:09:39
Verem a mami bugyogóira!
Apr 14, 2020 15:09:39
Sodmány
Apr 14, 2020 15:11:27
Bocs ha figyelmetlen voltam, de nem írt Zulu valami olyat, hogy aki túl sok mínuszt kap, az eleve bannolva lesz? Ez vonatkozik a gyagyás narancssárga nickjére is?
De, a fenti debil is megkapta a -10 diszléjkot, azóta nem tud írni.
Apr 14, 2020 15:11:27
sodika
Apr 14, 2020 15:19:34
Hazudsz náci buzeráns! Most is küldtem haza EURO-t Apr 14, 2020 15:19:34
Budai-úrifiú
(
x9)
Apr 14, 2020 15:23:12
x9)
Púp, jelentkezz be, vagy ki leszel baszva!
Álsodika meg szarakodjon máshol!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Álsodika meg szarakodjon máshol!
tyodika 2020.05
Apr 14, 2020 15:37:19
Méj kejj még, külyön megajáznotok? Az én éjetem, máj ajaból ety pejamens megajáztyatyás!
Apr 14, 2020 15:37:19
broni
Apr 14, 2020 15:57:09
sodi, kérsz egy kis sósavat a pofádba?????????????
Apr 14, 2020 15:57:09
Kurva anyád Sodi
Apr 14, 2020 16:17:09
Szopd le az ogrét, pedofil gecisodi!
Apr 14, 2020 16:17:09
Penzmento
(
x6)
Apr 14, 2020 16:17:43
x6)
index.hu/belfold/2020/04/14/kibeszelo_home_office_-_eloben_karacsony_gergellyel/
Sodi, ezt a flokkot jelképes 20ezerért vállaltad? Szóbeli Szerzödés van?
🕎Endigame🕎
Sodi, ezt a flokkot jelképes 20ezerért vállaltad? Szóbeli Szerzödés van?
Kémlégy
(
x2)
Apr 14, 2020 16:18:26
x2)
Hazudsz náci buzeráns! Most is küldtem haza EURO-t
Erre a gyenge álsodikázásra max. egy 2-es gyakjegyet fogsz kapni.
tyodika 2020.05.11
Apr 14, 2020 16:22:27
Ikej fatyok a másik fogyatékost, a disznólban tartjuk mert másképp mindent, összeszarna!
Apr 14, 2020 16:22:27
Karib
(
x10)
Apr 14, 2020 16:31:13
x10)
Ez az a fajta helyzet, mikor rossz forgatókönyv igazából nem létezik, legalábbis a trollok szempontjából :)
broni
Apr 14, 2020 16:32:30
sodi, tényleg faszod meg pinád is van?????????????azért nézzel olyan asszonyosan ki???????????
Apr 14, 2020 16:32:30
pocokarcú fiú
Apr 14, 2020 16:43:46
Kurva jó lett az új minuszolós megoldás!!!
Nem gondoltam volna, hogy valaha megdicsérlek Endre, szépen kitaláltad és leprogramoztad!
Nem gondoltam volna, hogy valaha megdicsérlek Endre, szépen kitaláltad és leprogramoztad!
Apr 14, 2020 16:43:46
178 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™