« 6138 6139 6140 6141 6142 6143 6144 6145 6146 6147 »
1733249 komment.

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 04, 2020 22:29:35
Válasz
(2)
sodika
Egyébként nincs 4 óra, LOL. :)) Faszság is lenne, elvégre eleve az a normál céges kommunikált optimum, hogy a munkaidő kb. 50%-a legyen kiszámlázható, a többi meg meeting, meg minden egyéb kutyafasza.

Tehát a 4 óra eleve a 100% még 8 óra mellett is.
Ehhez képest pedig reális a 70%, amit kigondoltam.

Akkor most mennyit dolgozol? 2 órát? 1/3-ad fizetésért?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
May 04, 2020 22:29:35

Szerző: sodika May 04, 2020 22:30:10
Válasz
(-4)
Azért jó itt lakni a város közepén, mert bármikor elugrok az Alexre, 10 perc, és nyitva 9-ig a Saturn, meg minden szar, és vannak fürcsik, meg minden, és a város bármelyik pontját megközelítem hamar, mert csomópont.

De így, korona idején ez a sok előny mind elillan, és ennyi erővel egy kis vidéki magyarországi házban is ugyanígy ellennék, semmi kölönbség nem lenne.

Most éppen, korona idején.

Ez a gáz.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 04, 2020 22:30:10

Szerző: - May 04, 2020 22:30:59
Válasz
(6)
sodika
De akkor is ott van a gond, hogy a most hétfőtől érvényes szabályok miatt nem szabad elhagynom Budapest területét, tehát tilos lenne a devizás vidéki nyaralóját megközelítenem.

Mutasd már meg miféle szabályról van szó. Szóban magyarázták, hogy ott aludni nem szabad meg csak indokolt esetben menjenek, meg ilyenek.

Ha egy budapesti beül a kocsijába, és lemegy vidékre, akkor megszegi a kijárásit, mert nem indokolt ok miatt hagyta el a házát, de ha te vidéken élsz, csak a lakcímed nem oda szól, akkor ott maradhatsz.

A házi karantén esetén sem kell semmilyen lakcímkártya, pontosan bemondásra mondhatsz címet, de ellenőrizni fogják naponta, hogy tényleg ott vagy-e. A kutyát nem érdekli, hogy mi a lakcímed, idióta.
May 04, 2020 22:30:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:31:18
Válasz
(11)
sodika
Nem, dehogy.

Ha normál ütemben megy minden, meg nyitva vannak a fürcsik, meg nyári hétvégéken át lehet ugrani Drezdába, jó hely ez. Csak így, ezek nélkül kurvára semmi értelme.
A buzulás a lefontosabb, meg a plázás lomvásárlás. Keresztény-konzervatív értékrend.

Meg tudnád mutatni, hogy a Biblia mely részében küldte Jézus a családjuk ellátása helyett szodomita ürdőkbe meg Mammon templomaiba a híveit?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
May 04, 2020 22:31:18

Szerző: - May 04, 2020 22:31:43
Válasz
(3)
sodika
Egyébként nincs 4 óra, LOL. :)) Faszság is lenne, elvégre eleve az a normál céges kommunikált optimum, hogy a munkaidő kb. 50%-a legyen kiszámlázható, a többi meg meeting, meg minden egyéb kutyafasza.

Tehát a 4 óra eleve a 100% még 8 óra mellett is.
Ehhez képest pedig reális a 70%, amit kigondoltam.

Most hülye vagy, vagy csak fogalmazni nem tudsz?
Azt állítod nem 4 óra cak a 70%-a? Most mi a fasz van végül kiderül csak 2 órásra maradhatsz?
Te állítottad, hogy csak 8 órásra adnak albérletet, (ami nettó hazugság) tehát nem 8 órára vagy bejelentve.
May 04, 2020 22:31:43

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 04, 2020 22:31:45
Válasz
(1)
majd csinálj fényképet a maszkos vekniről, hadd röhögjünk!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
May 04, 2020 22:31:45

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 04, 2020 22:33:12
Válasz
(3)
Te is tudod, hogy ez nem a vég, de a visszaszámlálás elindult. Nagyon mélyről, nagyon bentről most építed fel magadnak is a racionalitáson alapuló "döntést". Minden megy le szépen az űrcsőben.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
May 04, 2020 22:33:12

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:33:42
Válasz
(15)
Egyébként be ne merd tenni a lábad ebbe az országba te rohadék szarházi. Ha megtudjuk a nyakadon leszünk, menni fog a felkérdezés, tényfeltárás, pár csicskalángos is repül a szemtelenkedésért meg a gémeskutazásért. Visszasírod majd Schrekket te geciláda.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
May 04, 2020 22:33:42

Szerző: sodika May 04, 2020 22:34:00
Válasz
(-4)
nyilvános faszkiverő
Akkor most mennyit dolgozol? 2 órát? 1/3-ad fizetésért?

Az elhatározásom úgy hangzik, hogy 70% alatt minden kizárt, és az is csak addig jöhet szóba, amíg a német kormány szerint nem kell a hitelem fizetnem, és ezt is kommunikáltam.

Elgondolkodtam azon, amit írtatok, hogy mi van, ez HR-es shit-teszt, és akkor kemény ellenállást tanúsít, aki nem teljesen balek meg hülye. :)

Igen.
May 04, 2020 22:34:00

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) May 04, 2020 22:35:49
Válasz
(3)
Kit érdekel az elhatározásod, faszkalap?
Mit mondtak, mi az új rendszer?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
May 04, 2020 22:35:49

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 22:35:50
Válasz
(8)
sodika
Az elhatározásom úgy hangzik, hogy 70% alatt minden kizárt, és az is csak addig jöhet szóba, amíg a német kormány szerint nem kell a hitelem fizetnem, és ezt is kommunikáltam.

Elgondolkodtam azon, amit írtatok, hogy mi van, ez HR-es shit-teszt, és akkor kemény ellenállást tanúsít, aki nem teljesen balek meg hülye. :)

Igen.

A kurva anyád.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
May 04, 2020 22:35:50

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:36:01
Válasz
(3)
sodika
mi ez a habos-kecis masnizott autizmus?
May 04, 2020 22:36:01

Szerző: - May 04, 2020 22:36:28
Válasz
(2)
sodika

Igen.

Szóval mennyire minősítettek vissza?
May 04, 2020 22:36:28

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 04, 2020 22:36:45
Válasz
(3)
mi lesz a kütyühalommal, ogre nem fogja neked tárolni?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
May 04, 2020 22:36:45

Szerző: Nyaraló May 04, 2020 22:36:54
Válasz
(2)
sodika
Nem, dehogy.

Ha normál ütemben megy minden, meg nyitva vannak a fürcsik, meg nyári hétvégéken át lehet ugrani Drezdába, jó hely ez. Csak így, ezek nélkül kurvára semmi értelme.

tudod minek nincs értelme?
AZ ÉLETEDNEK BAZMEG
May 04, 2020 22:36:54

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:36:58
Válasz
(2)
Sneci számold ki mennyi a tartozásod 360 forintos fütyiben! Oszd meg Faszbúkon is!
May 04, 2020 22:36:58

Szerző: - May 04, 2020 22:39:01
Válasz
(1)
sodika

Igen.

MI IGEN?
Csak 2 órára alkalmaznak? Van értelme a munkádnak akkor, téged tényleg valami kompenzációért tartanak. :)
May 04, 2020 22:39:01

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 04, 2020 22:39:06
Válasz
(6)
Ogre akadályozza a streamet, már hideg sincs, buziszaunák zárva, a fizetés már nem 800fütyi, kimaxoltam az eladósodást ebben az országban is. Szerintem érthető, ha most "haza"megyek.
May 04, 2020 22:39:06

Szerző: sodika May 04, 2020 22:40:20
Válasz
(-7)
A főbérlő is tökre kiadkadt, de most van net.

Ha unja a fejem, és bassza a csőrét, hogy nem hagyom a konyhában nyugodtan ülni, hanem folyton pofázok neki, akkor is, ha egyedül akarna lenni, akkor kapcsolja szépen vissza a picsába.

Megértette, és most van net, mégha ki is akadt rajta, hogy saját megfogalmazása szerint erőszakosan "rákényszerítem az akaratom". (Ami mellesleg kurvára WTF, tök természetes, hogy nem kapcsolatgatja a netet ki-be.) Még jó hogy, baszod. A törvények szerint a legalább koronaválság idején amúgy is itt maradok. Ha nyugalomban akar tévét nézni, legyen net, különben ott dumálok a fejének a konyhában, amíg agyvérzést nem kap.

Most persze tényleg ügyelek arra, hogy csendben mozogjak, meg ne csapkodjam az ajtót, hogy meglegyen a nyugalma, de nem 8 éves vagyok, hanem 38, engem ne korlátozzon netkapcsolgatással.

Ennyi.

Van net, és van faszaság.

De megvárom a stream-et, amíg szerdán kettő lesz.

Kettő kell mostantól.
May 04, 2020 22:40:20

Szerző: Ogréban Lakó Buzidémon May 04, 2020 22:41:24
Válasz
(4)
Faszom beléd verem, nem megmondtam hogy nincs netezés kobold?
Takarodj aludni,mert különben este szárazon baszom meg a picsád!
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
May 04, 2020 22:41:24

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:41:47
Válasz
(5)
Élősködni jönne a Gyagyás, érdekes hogy nem Púpszászt jelölte meg célnak, gondolom sejti a karácsonyi epizódból hogy golda Meir nem lenne elragadtatva az éjszakába hajló seggrészeg óbégatástól és nyüszítéstől. Hamar újabb router-elkobzás és kellemetlen hangulatú felkérdezés lenne a vége.
May 04, 2020 22:41:47

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) May 04, 2020 22:41:51
Válasz
(8)
sodika

Ha unja a fejem, és bassza a csőrét, hogy nem hagyom a konyhában nyugodtan ülni, hanem folyton pofázok neki, akkor is, ha egyedül akarna lenni, akkor kapcsolja szépen vissza a picsába.

Megértette, és most van net, mégha ki is akadt rajta, hogy saját megfogalmazása szerint erőszakosan "rákényszerítem az akaratom". (Ami mellesleg kurvára WTF, tök természetes, hogy nem kapcsolatgatja a netet ki-be.) Még jó hogy, baszod. A törvények szerint a legalább koronaválság idején amúgy is itt maradok. Ha nyugalomban akar tévét nézni, legyen net, különben ott dumálok a fejének a konyhában, amíg agyvérzést nem kap.

Most persze tényleg ügyelek arra, hogy csendben mozogjak, meg ne csapkodjam az ajtót, hogy meglegyen a nyugalma, de nem 8 éves vagyok, hanem 38, engem ne korlátozzon netkapcsolgatással.

Ennyi.

Kettő kell mostantól.

hetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetyetye
May 04, 2020 22:41:51

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) May 04, 2020 22:41:55
Válasz
(4)
sodika

Ennyi.

Kettő kell mostantól.

Te világi csicska :D :D :D :D
2 napig csicskultam.
May 04, 2020 22:41:55

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 04, 2020 22:42:37
Válasz
(5)
Látod, megint az történt amit mondtunk. Megint hazudtál. Megint becsicskultál. Megint szájbaszartad magad.
May 04, 2020 22:42:37

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:43:21
Válasz
(3)
sodika

Ha unja a fejem, és bassza a csőrét, hogy nem hagyom a konyhában nyugodtan ülni, hanem folyton pofázok neki, akkor is, ha egyedül akarna lenni

Megértette, és most van net, mégha ki is akadt rajta, hogy saját megfogalmazása szerint erőszakosan "rákényszerítem az akaratom".

Sneci nem tűnt még fel hogy az ogre ki akar dobni?
May 04, 2020 22:43:21

Szerző: NeoX May 04, 2020 22:43:42
Válasz
(6)
sodika

Ennyi.

Kettő kell mostantól.

GECIIIIIIIII!!!!!!

SHREKK PAPA ÚGY IRÁNYÍT MINT EGY GYEREKET!!!

ESTE 11 KOR LÁMPAOLTÁS TE MAGAALÁ HÚGYOZÓ 4 ÉVES KISLÁNY!!!! XDDDDD
May 04, 2020 22:43:42

Szerző: - May 04, 2020 22:44:08
Válasz
(1)
A fürdőbe is újra bejárhatsz, gyagyás?
May 04, 2020 22:44:08

Szerző: - May 04, 2020 22:44:43
Válasz
(4)
Szia Sodi!
Beszélgessünk kicsit a stream megújult koncepciójáról! Mi lesz a trollokkal? Hogyan űzöd el őket végleg és léptetsz a helyükre kétszer annyi, fizető nézőt?
May 04, 2020 22:44:43

Szerző: sodika May 04, 2020 22:44:58
Válasz
(-9)
Egyébként két napig megoldottan a Telenor áprilisi 10 gigával, mielőtt a májusi 10 gigát aktiváltam, és nem zavartam.

Az baszta fel az agyam, hogy össze-vissza kapcsolgatja, és erre lett közölve vele, hogy a koronaválság végéig amúgy is itt vagyok törvényesen, úgyhogy legyen net, és mindketten tudjunk esténként nyugalomban Netflix-et nézni, és akkor csend van, én se csapkodom az ajtókat.

Ehhez tartom is magam.

Stream persze lesz, de az sem ordibálva, hanem normális beszédhangon. És profi módon: visszaszámolós klippet, szünet-videóval, miegymás.

Ahogy a profi Twitch stream-erek csinálják.
És tartalék net mellett.

Kettő kell.
Egy nekem már kevés.

Egyszerre két erős net kell nekem.
Tartaléknet nélkül többé nem stream-elek.
May 04, 2020 22:44:58

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 22:46:00
Válasz
(6)
-
MI IGEN?
Csak 2 órára alkalmaznak? Van értelme a munkádnak akkor, téged tényleg valami kompenzációért tartanak. :)

100x leírtam már.
Endrét egy eu-s esélyegyenlőségi projekt keretében alkalmazzák a cégnél.
Homoszexuális közepesen értelmi fogyatékos ,és enyhén testifogyatékos címen jelentette be a gucsé.
May 04, 2020 22:46:00

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) May 04, 2020 22:46:35
Válasz
(5)
Mennyire vagy részeg?

Gondolom ment ma a stresszoldó tütüke
2 napig csicskultam.
May 04, 2020 22:46:35

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:46:44
Válasz
(6)
Te fasz, nem tűnik fel hogy Schrekket a szaros óbégatós-nyenyenyézős "sztrímelésed" zavarja? Ha kussban filmet néznél és nem rendelnél napi 3 konténer szemetet a lakásba, le se szarná hogy ott vagy, de neked muszály nyenyeregned, óbégatnod, vedelned, okoskodnod, ajtócsapkodnod mint egy szájbabaszott autista fasznak 40 évesen.

Nem csodálnám ha kinyírna amúgy, vagy legalább összeverne, kivan veled az NDK-s fasza már.
May 04, 2020 22:46:44

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 04, 2020 22:47:14
Válasz
(3)
sodika
A törvények szerint a legalább koronaválság idején amúgy is itt maradok.
Milyen törvény szerint pedofil?Nincs semmilyen törvény ami megakadájozza az ogrét hogy a kezedbe nyomja az albérleted felmondását tartalmazó papírt.
May 04, 2020 22:47:14

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:48:10
Válasz
(4)
Minek csapkodod az ajtókat? Fogyatékos vagy?

Ha én lennék az ogre helyében már lebasztam vona neked egy nagy fülest, nevelési célzattal. Aztán ha hetyetyézni kezdenél még egyet.
May 04, 2020 22:48:10

Szerző: sodika May 04, 2020 22:48:48
Válasz
(-7)
2 napig csicskultam.
Utána elszakadt a cérna.

Amin persze megsértődött, hogy úgymond "rákényszerítem az akaratomat", de ember vagyok, az pedig provokálható.

Azt hagyta ki a számításból, hogy korona idején törvényesen nem rakhat ki amúgy sem, úgyhogy jobb, ha van net, és akkor legalább hagyom békében ücsörögni a konyhában.

Kurva békés és türelmes vagyok, de ember.
Az én idegeimen se lehet játszani örökké.

És kb. két éve azt is közöltem vele, hogy különféle ügyügyekkel extra pénz sincs, és ezt azóta tartom is. Kizárt többé.
May 04, 2020 22:48:48

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) May 04, 2020 22:49:07
Válasz
(5)
A nyelvtanilag tökéletes fogalmazásból átjön mekkora stressznélküli nyugi van most sodi agyában. Ha a cseh nénik nem félnének a koronától, füstölne a kezük.
|__o__|
May 04, 2020 22:49:07

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:49:14
Válasz
(4)
Milyen törvény? Hol a bérleti szerződés?

Te nem ott laksz hanem a Nándorfejérvár köz 3-ban. Ja ott sem mert a lakcímkártyád rég elhagytad. Csöves szar.
May 04, 2020 22:49:14

Szerző: - May 04, 2020 22:49:17
Válasz
(2)
sodika

Büszke lehetsz magadra, most azán megmutattad!
IGAZI FÉRFI VAGY!
Felnőtt ember létedre könyörögsz a netért te nyomorult. :)
Amúgy kezdj keresni új szobát mert még véletlenül kirakják a szűrödet. Nehogy ámítsd magad azzal, hogy most nem lehet az albérlőt kirakni, mert kilehet most is.
May 04, 2020 22:49:17

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) May 04, 2020 22:49:38
Válasz
(0)
kripli figyelő
Milyen törvény szerint pedofil?Nincs semmilyen törvény ami megakadájozza az ogrét hogy a kezedbe nyomja az albérleted felmondását tartalmazó papírt.

Valami sajtpapirral bejelentkezett a rathausnál, azért érzi magát biztonságban. Csakhogy a legális albérleti szerzödése már saját bevallása szerint is lejárt.
🕎Endigame🕎
May 04, 2020 22:49:38

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:50:10
Válasz
(6)
sodika
2 napig csicskultam.
Utána elszakadt a cérna.

Kinyírtad?
May 04, 2020 22:50:10

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 04, 2020 22:50:37
Válasz
(3)
sodika

Azt hagyta ki a számításból, hogy korona idején törvényesen nem rakhat ki amúgy sem, úgyhogy jobb, ha van net, és akkor legalább hagyom békében ücsörögni a konyhában.

Milyen törvényre hivatkozol?Mert vagy hazudsz vagy hazudsz.
May 04, 2020 22:50:37

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:50:53
Válasz
(4)
Hol a bérleti szerződés zsidó?
May 04, 2020 22:50:53

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) May 04, 2020 22:51:22
Válasz
(2)
tyű amilyen sűrűséggel rogat ide a bolond, fixen 4000-es fordulaton pöröghet az autiköd generátor
valami történt felebarátaim
May 04, 2020 22:51:22

Szerző: Ogréban Lakó Buzidémon May 04, 2020 22:51:37
Válasz
(1)
Hiénaverő
Kinyírtad?

Erőszakosan leszopta a faszom.
Söröcskeszopizás megvan?
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
May 04, 2020 22:51:37

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:51:39
Válasz
(1)
sodika
jobb, ha van net, és akkor legalább hagyom békében ücsörögni a konyhában.

Ha nem lenne akkor mi lenne, kiülnél mellé a sámlira?
May 04, 2020 22:51:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:52:27
Válasz
(7)
sodika

És kb. két éve azt is közöltem vele, hogy különféle ügyügyekkel extra pénz sincs, és ezt azóta tartom is. Kizárt többé.

Lófaszt nincs, karácsony körül is perkáltad a védelmi pénzt.
May 04, 2020 22:52:27

Szerző: Herr Shrek May 04, 2020 22:52:30
Válasz
(1)
A gyorsabb kábelnet felárát továbbra is fizetni kell, mert 2 év hűséggel rendeltem meg. Ha lassabb a net, akkor nyilván az eszközeid a lassabb rádiófrekvenciás csatornákat fogták be.
May 04, 2020 22:52:30

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 22:53:04
Válasz
(1)
kripli figyelő
Milyen törvényre hivatkozol?Mert vagy hazudsz vagy hazudsz.

Jó törvény,zsidó törvény.
May 04, 2020 22:53:04

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 22:53:39
Válasz
(1)
Hiénaverő
Ha nem lenne akkor mi lenne, kiülnél mellé a sámlira?

Sámlira járó Kobold
May 04, 2020 22:53:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:54:06
Válasz
(3)
Nagy a pofád schrekkel szemben Recskaboy (persze csak itt a fórumon, amúgy endsuldigungozás van), a szemtelenkedésért jött a netmegvonás.

Addig pimaszkodsz míg sz új routerbe bele nem bassza a nagykést, jelezve hogy ki az úr a háznál.
May 04, 2020 22:54:06

Szerző: sodika May 04, 2020 22:54:20
Válasz
(-3)
Hiénaverő
Minek csapkodod az ajtókat? Fogyatékos vagy?

Faszt csapkodom.

Ez hülyeség.

Nyitom, csukom. Oszt hangja van. Mert ajtó.

De erre azt mondja, hogy "én bezzeg tekintettel vagyok a nyugalmadra, mindig igyekszem az ajtókat halkan nyitni és csukni, tegnap talán véletlenül egyszer hangosan csuktam le egyetlen egyszer egy ajtót, de az is véletlen volt, te viszont a szó jelentését sem érted, hogy tekintettel lenni valakire, csak jössz-mész, mint egy vad elefánt".

Ezt mondta tegnap, szó szerint, és az bár orbitális faszság szerintem, mert egy ajtó az egy ajtó, az fizikai dolog, az ott van, bazmeg, és rendeltetésszerű használat, hogy nyitod meg csukod, de ezen az apróságon ne múljon semmi.

Tegnap este óta én is megpróbálom olyan csendben nyitni meg csukni az ajtókat, amennyire csak lehet.
May 04, 2020 22:54:20

Szerző: - May 04, 2020 22:54:23
Válasz
(0)
Szóval néhány overlay-jel lett profi, trollmentes a stream.
Milyen pizzát szeretsz? És a pótapud? :)
May 04, 2020 22:54:23

Szerző: Baromarc (Snecológus-pontszám: 3684x1) May 04, 2020 22:54:29
Válasz
(1)
Most akkor a router szar vagy Herr Gutsche kapcsolgatja a netet?
May 04, 2020 22:54:29

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) May 04, 2020 22:54:39
Válasz
(3)
sodika
...
Stream persze lesz, de az sem ordibálva, hanem normális beszédhangon. ....
Akkor a 150 euros francia hangszigetelőfüggönyt visszaküldöd? Ja...
|__o__|
May 04, 2020 22:54:39

Szerző: NeoX May 04, 2020 22:55:05
Válasz
(4)
Te is tudod hogy csak SZÓBELI szerződésed van azzal pedig kitörölheted a szaros seggedet. Az Ogre akkor baszhat ki amikor csak kedve van te 50 éves parazita geci.
May 04, 2020 22:55:05

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:55:06
Válasz
(3)
Bérleti szerződést töltsd fel scannelve, kihúzhatod a személyes adatokat (úgyis tudjuk mind).
May 04, 2020 22:55:06

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) May 04, 2020 22:55:51
Válasz
(4)
sodika
Faszt csapkodom.

Ez hülyeség.

De erre azt mondja, hogy "én bezzeg tekintettel vagyok a nyugalmadra, mindig igyekszem az ajtókat halkan nyitni és csukni, tegnap talán véletlenül egyszer hangosan csuktam le egyetlen egyszer egy ajtót, de az is véletlen volt, te viszont a szó jelentését sem érted, hogy tekintettel lenni valakire, csak jössz-mész, mint egy vad elefánt".

Ezt mondta tegnap, szó szerint, és az bár orbitális faszság szerintem, mert egy ajtó az egy ajtó, az fizikai dolog, az ott van, bazmeg, és rendeltetésszerű használat, hogy nyitod meg csukod, de ezen az apróságon ne múljon semmi.

Tegnap este óta én is megpróbálom olyan csendben nyitni meg csukni az ajtókat, amennyire csak lehet.

sejtem, amiket kap a facebookon, majd pont veled fog ilyen kifinomultan beszélni
senkit se versz itt át, te genetikai szemétlerakó
May 04, 2020 22:55:51

Szerző: sodika May 04, 2020 22:57:26
Válasz
(-3)
Nem, faszom, ha csendes ajtókat akar, próbálok ügyelni rá. Ezen ne múljon semmi. Se a véleményem akkor is az, hogy az ajtó az ajtó, és ugyan már.

De most ezen tényleg ne múljon semmi. Próbálom csendben nyitni meg csukni az összes ajtót, ha ez a nagy gondja.

Tényleg.
May 04, 2020 22:57:26

Szerző: - May 04, 2020 22:57:52
Válasz
(5)
sodika
2 napig csicskultam.
Utána elszakadt a cérna.

Amin persze megsértődött, hogy úgymond "rákényszerítem az akaratomat", de ember vagyok, az pedig provokálható.

Kurva békés és türelmes vagyok, de ember.
Az én idegeimen se lehet játszani örökké.

Ha esetleg bárkinek kételkedett volna abban, amit leírtunk többen korábban: Sodika már rég eljátszotta minden lehetőségét az ogrénél, csak az szerencsétlen, gyengélkedő öreg nem tudja kirúgni. Nem teheti ki a cuccait a ház elé, inkább megpróbálja megkeseríteni a pedofil gyagyás életét, de egy igénytelen szociopatával szemben ez nem elég.

Kemény helyzet, remélem tényleg az a náci gyökér az ogre, akit megtaláltunk, mert akkor nem sajnálom.
May 04, 2020 22:57:52

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:58:24
Válasz
(8)
sodika
te viszont a szó jelentését sem érted, hogy tekintettel lenni valakire, csak jössz-mész, mint egy vad elefánt".

Ezt mondta tegnap, szó szerint, és az bár orbitális faszság szerintem, mert egy ajtó az egy ajtó, az fizikai dolog, az ott van, bazmeg, és rendeltetésszerű használat, hogy nyitod meg csukod

Márezért az autizmusért, hogy nem érted mi a probléma, na ezért szétbasztam volna a hombár fejedet. Örülj hogy eddig nem vert össze, de az is eljön hamarosan. Az embr agyára mászol a nyenyenyézős autizmusaiddal, élhetetlenségeddel, idegesítő kurva létezéseddel, hogy még vegetálni se tudsz nyugodtan, azzal is felbaszol mindenkit aki csak ismer. Főnökúr biztos nem véletlenül offolta a magasabb óraszámos ötletedet, vele is szemtelenkedtél Recskaboy.
May 04, 2020 22:58:24

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 22:58:42
Válasz
(4)
Newton-Leibniz
sejtem, amiket kap a facebookon, majd pont veled fog ilyen kifinomultan beszélni
senkit se versz itt át, te genetikai szemétlerakó

Tekintettel vagyok a nyugalmadra=még egy faszverős képet kapok facebookra,úgy szájonbaszlak anyád Se ismer rád
May 04, 2020 22:58:42

Szerző: sodika May 04, 2020 22:58:54
Válasz
(-6)
DE a véleményem akkor is az...
...hogy az ajtó az ajtó...
és mint ilyen, az ilyen

de mindegy

Ezen ne múljon semmi, mondom.

Tegnap óta próbálom csendben nyitni meg csukni őket tényleg.

Ha ez a mániája, ezen ne múljon semmi.
May 04, 2020 22:58:54

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 22:59:37
Válasz
(7)
sodika
Nem, faszom, ha csendes ajtókat akar, próbálok ügyelni rá. Ezen ne múljon semmi. Se a véleményem akkor is az, hogy az ajtó az ajtó, és ugyan már.

Vedd meg az ajtókat és akkor nem ugathat, a shaját ajtóidat úgy csapkodod ahogy akarod!

Az ajtókeretet ne felejtsd el extrán kifizetni, az is hozzátartozik!
May 04, 2020 22:59:37

Szerző: - May 04, 2020 22:59:44
Válasz
(6)
-
Ha esetleg bárkinek kételkedett volna abban, amit leírtunk többen korábban: Sodika már rég eljátszotta minden lehetőségét az ogrénél, csak az szerencsétlen, gyengélkedő öreg nem tudja kirúgni. Nem teheti ki a cuccait a ház elé, inkább megpróbálja megkeseríteni a pedofil gyagyás életét, de egy igénytelen szociopatával szemben ez nem elég.

Kemény helyzet, remélem tényleg az a náci gyökér az ogre, akit megtaláltunk, mert akkor nem sajnálom.

Ezen a ponton lehet, hogy már nem nyírni kellene az ogrét, hanem felvenni vele a kapcsolatot, és segíteni neki abban, hogy evakuálja a kisszobájából "családi képekre" rejszoló pedofil szamarat.
May 04, 2020 22:59:44

Szerző: sodika May 04, 2020 23:00:24
Válasz
(-3)
Hiénaverő
Főnökúr biztos nem véletlenül offolta a magasabb óraszámos ötletedet

Nincs offolva semmi, mert még nincs semmi változás.
Úgy egyébként.

Csak a beszélgetés róla.

Úgy mellesleg.
May 04, 2020 23:00:24

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 23:00:43
Válasz
(3)
sodika
és mint ilyen, az ilyen

de mindegy

Ezen ne múljon semmi, mondom.

Tegnap óta próbálom csendben nyitni meg csukni őket tényleg.

Senkit se érdekel a kamukád te kripli buzi.
May 04, 2020 23:00:43

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 23:01:09
Válasz
(2)
sodika

az a mániája hogy takarodjál onnan irritáló, heherésző, értetlenkedő antiszoc részeges faszfej. Nem lehet tőled nyugton létezni, anyád is kiakadt rád karácsonykor pedig csak 3 napig szennyezted a púpszászi Führerbunkert.
May 04, 2020 23:01:09

Szerző: Magyarósi Csaba (Snecológus-pontszám: 7555x3) May 04, 2020 23:01:21
Válasz
(10)
"csak ket napot csicskultam" XD
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
May 04, 2020 23:01:21

Szerző: sodika May 04, 2020 23:01:51
Válasz
(-2)
Hiénaverő
Vedd meg az ajtókat és akkor nem ugathat, a shaját ajtóidat úgy csapkodod ahogy akarod!

Az ajtókeretet ne felejtsd el extrán kifizetni, az is hozzátartozik!

Nem vagyok én antiszociális seggfej.

Ha ezt akarja, megkapja.

Meg faszom, a filmeket is fülhallgatóval nézem mindig.
Rajtam aztán nem múlik semmi.

A stream is ok, csak ordibálni nem kell közben :)
May 04, 2020 23:01:51

Szerző: Fuvolázó Kobold May 04, 2020 23:02:34
Válasz
(8)
A szilaj vadászbikát, a berlini programozók csődörét közel 40 évesen egy fecskegatyás paraszt csicskítja, hogy hogyan kell használni a kilincset.
May 04, 2020 23:02:34

Szerző: - May 04, 2020 23:02:54
Válasz
(1)
sodika
A törvények szerint a legalább koronaválság idején amúgy is itt maradok.

Honnan tudod? Mi van, ha egyik este zárva marad a felsőzár, és a cuccaid ott hevernek halomra hányva a lépcsőház előtt?

Mit lépnél?
May 04, 2020 23:02:54

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12971x6) May 04, 2020 23:03:06
Válasz
(6)
nagyon úgy tűnik, hogy az ogre-korszak a végéhez közeledik.

kíváncsi leszek, mi lesz a következő. újszász? berlini parkok?
May 04, 2020 23:03:06

Szerző: Fekete bikapata May 04, 2020 23:03:51
Válasz
(3)
Magyarul be lettél csicskítva! ;)

Rend van, na! :)

May 04, 2020 23:03:51

Szerző: - May 04, 2020 23:04:19
Válasz
(2)
sodika
és mint ilyen, az ilyen

Tudod egy igazi férfi tud barkácsolni.
Megfogod azt a kúrva ajtót leemeled (ha elbírod) bezsírozod vagy olajozod (régen a szegények még vajazták is), visszarakod és kész is. Ezt tovább tart elmondani/leírni mint megcsinálni, ne legyél már ennyire nyomorék! Az egész művelet 1 perc.
IDIÓTA!
May 04, 2020 23:04:19

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) May 04, 2020 23:04:43
Válasz
(1)
sodika
Nem vagyok én antiszociális seggfej.

Ha ezt akarja, megkapja.

Meg faszom, a filmeket is fülhallgatóval nézem mindig.
Rajtam aztán nem múlik semmi.

A stream is ok, csak ordibálni nem kell közben :)

Hat tanulni akartam meg ma este a vizsgaimra, de skippelem oket, mert ezeket a panikolt onigazolo okadasokat latni akarom
May 04, 2020 23:04:43

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) May 04, 2020 23:04:51
Válasz
(4)
Az ogre sem nácinak született, hanem azért vette be a téveszmét, hogy minden migráns patkány, mert neki is jutott egy patkány migráns a gardróbba.
|__o__|
May 04, 2020 23:04:51

Szerző: sodika May 04, 2020 23:05:01
Válasz
(-4)
Hiénaverő
az a mániája hogy takarodjál onnan irritáló, heherésző, értetlenkedő antiszoc részeges faszfej.

Ja, ezt is mondja.
Hogy nem veszek semmit komolyan.

De ez a Vonzás Törvénye. Nincsenek problémák, csak pozitív hozzáállás, konstruktív megközelítés, és vizualizálás.

Ami ezért ideges, hogy te miért nem vagy az, az nem létezik, mert az a sátán, ami gonosz, és vissza akar húzni.

Rendszeresen vannak ilyen vitáim, miért vagyok vidám a problémák közben is, de aki nem vágja a Vonzás Törvényét, annak minden gondja a saját gondja, amit el kell hárítani magadtól. Ezt tanítják. A negatív gondolatokat mindig ignorálni kell.
May 04, 2020 23:05:01

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 04, 2020 23:05:06
Válasz
(6)
Szerintem behazudta az ogrének hogy nem rakhatja ki.Egy erősebb németnyelv tudással rendelkező szobafestő átküldhetne az ogrenak egy levelet,amiben egy albérleti szerződést felmondó formanyomtatvány van és csak az üres fehér négyzeteket kell kitölteni,nevek,dátum,lakcím stb.
May 04, 2020 23:05:06

Szerző: sodika May 04, 2020 23:06:39
Válasz
(-3)
-
Tudod egy igazi férfi tud barkácsolni.
Megfogod azt a kúrva ajtót leemeled (ha elbírod) bezsírozod vagy olajozod (régen a szegények még vajazták is), visszarakod és kész is. Ezt tovább tart elmondani/leírni mint megcsinálni, ne legyél már ennyire nyomorék! Az egész művelet 1 perc.
IDIÓTA!

Pesze. Nyikorog a szobaajtóm, meg minden nyitásnál meg kell emelni, és visszarakni a helyére, mert nem illeszkedik pontosan.

De ez mindig is így volt.

Ezt a szar ajtót eleve nem lehet csendben mozgatni.

De mindegy. Megpróbálom a kevéért.
May 04, 2020 23:06:39

Szerző: Csengőfrász (Snecológus-pontszám: 3117x1) May 04, 2020 23:06:52
Válasz
(4)

May 04, 2020 23:06:52

Szerző: - May 04, 2020 23:08:11
Válasz
(6)
Akkora csalódás vagy az emberiség szemében Endre...
Aki kicsit is konyít a pszichológiához, annak nyitott könyv, hogy mikor hazudik az ember verbálisan. Te olyan tökélyre fejlesztett agykárosodással vagy megáldva, hogy még írásban is egyértelmű, hogy mikor hazudsz.

Amazonról most nagy kedvezménnyel lehet extra kromoszómát rendelni, úgy látszik, te hiányt szenvedsz belőle. Biztos nem jelentene gondot még egy csomag, elvégre az ember él, dobog a szíve, jönnek a csomagok és kiskorúakra köpköd a piton. Ezeket az alapvető emberi szokásokat biztos megérti a chef is. :)

Az már leesett, hogy mindenáron, minden egyes cselekedetével és szavával azt és csakis azt akarja elérni az öreg, hogy T A K A R O D J onnan?
Ha ennyi fájdalmat okoz az autista fejedben, már rég dobbantani kellett volna. Gondold végig, te idióta! Nem lenne egyszerűbb olyan helyen élni, ahol használhatod a konyhát és nem kéne többszáz eurót kibaszni netre?

Te Darwin-díjas utolsó proli...
May 04, 2020 23:08:11

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) May 04, 2020 23:08:35
Válasz
(8)
sodika

Rendszeresen vannak ilyen vitáim, miért vagyok vidám a problémák közben is, de aki nem vágja a Vonzás Törvényét, annak minden gondja a saját gondja

Gyagyás te vidám vagy? Minden ilyen dumádról ez jut eszembe bazmeg :D

May 04, 2020 23:08:35

Szerző: sodika May 04, 2020 23:08:41
Válasz
(-5)
Nem hazugság. A koronaválság idején nincs felmondás.

De egyébként meg ügyelek mostantól tényleg arra, hogy csendben mozogjon az ajtó, hogy mire vége lesz, és már törvényileg kiraknak, akkor már elégedett legyen azzal, hogy csendben mozgok, és stream közben sincs felesleges részeg, ordibálás és akkor már ne akarjon kirakni.

Kb. ez a terv.
May 04, 2020 23:08:41

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) May 04, 2020 23:09:25
Válasz
(3)
sodika
Ja, ezt is mondja.
Hogy nem veszek semmit komolyan.

De ez a Vonzás Törvénye. Nincsenek problémák, csak pozitív hozzáállás, konstruktív megközelítés, és vizualizálás.

Ami ezért ideges, hogy te miért nem vagy az, az nem létezik, mert az a sátán, ami gonosz, és vissza akar húzni.

Rendszeresen vannak ilyen vitáim, miért vagyok vidám a problémák közben is, de aki nem vágja a Vonzás Törvényét, annak minden gondja a saját gondja, amit el kell hárítani magadtól. Ezt tanítják. A negatív gondolatokat mindig ignorálni kell.

A problémáidról beszélni jöttél ide, mert nem tudod ignorálni őket. Börtönről beszélsz idegesen.

Nézd meg a kognitív disszonancia című filmet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
May 04, 2020 23:09:25

Szerző: Newton-Leibniz (Snecológus-pontszám: 3551x1) May 04, 2020 23:10:44
Válasz
(5)
if ( hajlek < 0 ) {
System.out.println("Hetyetyetyetye"); }
May 04, 2020 23:10:44

Szerző: sodika May 04, 2020 23:11:04
Válasz
(-2)
Bla bla bla bla bla.

Nyugalmat akar, és részeg ordibálás meg ajtócsapkodás nélküli viszonylagos csendet.

Ha a stream-elés kb. annyira hangos csak, mintha normál hangerővel valami filmet néznék, az teljesen rendben van, azt mondja.

Szóval nem lesz lábujjhegyes suttogás, csak moderált, ugyanakkor profi műsor :)
May 04, 2020 23:11:04

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) May 04, 2020 23:12:09
Válasz
(3)
sodika

Szóval nem lesz lábujjhegyes suttogás, csak moderált, ugyanakkor profi műsor :)
Akkor mire jó a francia zajszigetelő függöny?
|__o__|
May 04, 2020 23:12:09

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) May 04, 2020 23:12:33
Válasz
(1)
Most is be vagy baszva.
🕎Endigame🕎
May 04, 2020 23:12:33

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) May 04, 2020 23:12:50
Válasz
(2)
Milyen részeg ordibálás hahó? Drága hangszigetelő függöny hahó. Nem is hallhatja az ogre a streamet.
May 04, 2020 23:12:50

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 04, 2020 23:13:02
Válasz
(2)
sodika
Faszt csapkodom.

Ez hülyeség.

Szerintem 7-800 euróért egész fasza ajtót lehet rendelni, ami nem nyikorog meg semmi. Miértnem rendelsz egyet? Nem kéne a zajvédő függöny se
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
May 04, 2020 23:13:02

Szerző: sodika May 04, 2020 23:13:05
Válasz
(-1)
Hahó
A problémáidról beszélni jöttél ide, mert nem tudod ignorálni őket. Börtönről beszélsz idegesen.

Nézd meg a kognitív disszonancia című filmet.

Azért vagyok itt, mert faszság az interpretációtok.

Megkapja a csendet meg a nyugit, oszt mire a korona végén már kirakhatna, már nem akar, mert minden rendben lesz. Ajtócsapkodás meg részeg ordibálós stream nélkül.

Stream-mel, de normál hangnemen tartva.
Nem suttogás, de nem is ordibálás :)

Ennyi most kb. a terv.
May 04, 2020 23:13:05

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 04, 2020 23:13:21
Válasz
(2)
sodika

De egyébként meg ügyelek mostantól tényleg arra, hogy csendben mozogjon az ajtó, hogy mire vége lesz, és már törvényileg kiraknak, akkor már elégedett legyen azzal, hogy csendben mozgok, és stream közben sincs felesleges részeg, ordibálás és akkor már ne akarjon kirakni.

Kb. ez a terv.
Miért ne lenne felmondás?Nem hoztak olyan törvényt ami ezt megakadályozza.Hazudsz.
May 04, 2020 23:13:21

Szerző: - May 04, 2020 23:13:37
Válasz
(1)
sodika

Kb. ez a terv.

Nem felmondás, hanem ha szó nélkül kibasz az utcára, akkor mit lépsz?

Elmész perelni, hogy jogtalanul lakoltattak ki?
May 04, 2020 23:13:37

Szerző: - May 04, 2020 23:14:10
Válasz
(3)
sodika

Megint hazudsz!
Nézd milyen boldogan viselted a problémát, mindenki pont így néz ki amikor nem törődik a problémával.
youtu.be/RC7bF1anj24?t=6567
Amikor láttam élőben azt hittem agyvérzést kaptál. :)
Te ennyire tudod palástolni az érzéseidet és kb. ennyire tudsz hazudni (semennyire).
May 04, 2020 23:14:10

Szerző: sodika May 04, 2020 23:14:17
Válasz
(-1)
Hahó
Milyen részeg ordibálás hahó? Drága hangszigetelő függöny hahó. Nem is hallhatja az ogre a streamet.

Az csak csillapítja.

Ahogy ő magyarázza "este 10 után a normál szobazaj az, amikor átlagos hangerőn megy a tévében egy film, és amíg azt nem lépi át a zaj, teljesen rendben van".

Erre fogok ügyelni.
May 04, 2020 23:14:17

Szerző: Tisztázós Live May 04, 2020 23:16:59
Válasz
(1)
Úgy érzem szükség lenne rám!
May 04, 2020 23:16:59

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) May 04, 2020 23:17:02
Válasz
(3)
sodika
Azért vagyok itt, mert faszság az interpretációtok.

Megkapja a csendet meg a nyugit, oszt mire a korona végén már kirakhatna, már nem akar, mert minden rendben lesz. Ajtócsapkodás meg részeg ordibálós stream nélkül.

Stream-mel, de normál hangnemen tartva.
Nem suttogás, de nem is ordibálás :)

Ennyi most kb. a terv.

Idejöttél panaszkodni, hogy börtönben vagy. Miért nem ignorálod a börtönt? Miért nem mutatod meg hogyan működik az ignorálás.

Téged olyan könnyen lehet szopatni a saját szövegeddel, mint ahogy az ogre szopat a nettel.
May 04, 2020 23:17:02

Szerző: Riporter (Snecológus-pontszám: 8652x4) May 04, 2020 23:19:13
Válasz
(6)
Börtön? Akkor dobj össze egy smacklevest mackósajttal és csinálj 200 toloncot.
Hahaha, szarevő Sodika!
2 napig csicskultam
May 04, 2020 23:19:13

Szerző: sodika May 04, 2020 23:19:17
Válasz
(-4)
-
Nem felmondás, hanem ha szó nélkül kibasz az utcára, akkor mit lépsz?

Elmész perelni, hogy jogtalanul lakoltattak ki?

Én nem provokálok senkit.

Ha van net, mindenki csendben nézegeti a Netflixet, és nyugi van.

Ennyit mondtam. Erre ő, hogy ráerőszakoltam az akaratomat, bla bla bla, de nem.

Most hogy van net, és amíg van, tényleg megpróbálok cserébe csendben mozogni, ahogy kérte, és feleslegesen nem zavarni a nyugalmát.

Azon a tegnap esti mondatomon akadt ki, ami két nap után kitört belőlem, hogy "nem értem, ha nyugalmat akarsz, akkor miért kapcsolod ki-be a netet". :DDDD

De azóta folyamatosan van net. :)))))
Viszont kis sértődés is, hogy én erőszakosan rákényszerítem az akaratomat.

Két nap után, amikor elszakadt a cérna, és kijött belőlem ez a mondat. LOL. Ember vagyok, LOL. :D

És ok. Cserébe megkapja a csendet meg a nyugit.
May 04, 2020 23:19:17

Szerző: sodika May 04, 2020 23:19:51
Válasz
(-3)
Mindegy, na.

Megyek filmet nézni oszt alszom

csá
May 04, 2020 23:19:51
« 6138 6139 6140 6141 6142 6143 6144 6145 6146 6147 »
1733249 komment.