Kb. arra számítottam, hogy amíg nem nyugdíjas, úgyse vonják megtalálni, ezért nem sürgős évente ellenőrizgetni a bankszámlát. Igazam is lett.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ha nem pusztulsz el addig, majd a nyugdíjadból kifizeted amit elloptál a magyaroktól :)))
" Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. "
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Remélem a dikhitel gondolata is ilyen boldogsággal tölt el te geciláda. JUHÚ BIZTONSÁG
A hetyetye nélkül: anyád csak azért hívtad fel, mert valamire szükséged volt, és fostál te megkeresni a bíróságot.
A megadott adataid nem valósak, ezért "a tudtod nélkül" nyerted meg. Ilyen nincsen ugyanis, kapsz levelet róla. Az más kérdés, hogy nem vetted át, mert ugye közöd nincs a címhez, csak simán beállt a kézbesítési vélelem. Az is biztos, hogy a bíróságon a hírdetményeknél jóideig ott volt kiakasztva. Mint úgy általában minden külföldre szökött ember kapcsán.
És az egész nem jövedelem, mint ahogy azt hazudgattad.
Maradjunk a buziszauna kifejezésnél Endre!
2003-ban lenyúlták a pénzedet (pontosabban te önként és dalolva oda adtad egy idegennek), majd 15 évvel később el kezdték törleszteni havi 30 ezer (?) forinttal.
Ez aztán a befektetés! 15 évig hitel valami bohócszintű kamattal (ha egyáltalán), majd utána zsebpénz szintű havi törlesztő. Amit aztán Sodimama elkölt.
Mi ez, h nem shiker!
Te nem vagy képben Endre, a slusszpoén az lesz amikor pupszászon kézbesítenek neked szemèlyesen.
dehát idióta, semmilyen szerepe nem volt a mostani 5 évnek, mert már vonták tőle, szó sem lehetett elévülésről, hiszen folyamatban volt az ügy.
azért vagy idióta, mert megint ALAPTALANUL dicsekszel, te ebben az ügyben egy hatalmas balfasz voltál, nem te nyerted meg, hanem az anyád által felfogadott ügyvéd, te semmit nem tettél hozzá, csoda lett volna ha az ügyvéd elbukja, és ráadásul 2003 óta eltelt 17 év, és még mindig nem jutottál hozzá ahhoz a pénzhez, ami ha csak állampapírba fektetted volna, a többszöröse lenne ma.
nem is szólva a szintén elbaszott lakásról, ami kb. 4-szeresét érné.
te amúgy felfogod, hogy mai értéken mekkora vagyont herdáltál el??? ezzel nem dicsekedni kell, hanem minden nap verni a fejedet a falba, hogy mekkora fasz voltál.
neked kibaszottul torz a valóságérzékelésed.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
na ez meg a másik. a síkhülye endike, akit akkoriban az anyja gondnokság alá akart helyezni a tanár uras shikerügy miatt, elfeledkezik arról, hogy sas tanár úr végül egy fillért sem fizetett vissza neki. 17 év után sem kapta meg a pénzt, de aki átbaszta a síkhülye endikét, az lenyelte a pénzt.
Kevesebbért is kötötték már fel magukat emberek. A gnóm meg itt örül a vekni fejének hogy kapott 9 ezer euronyi adósságot.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
|__o__|
Czenki jól megalazta a sodit, ilyen sodi a sodi.
jaja a cégvisszadobás, ami még a gyagyás indexfórum topikban indult, amikor előadta, hogy cégbirodalmat épít, aztán fel lett világosítva, hogy egy adótartozással terhelt céget sóztak rá, az volt a bidpower.
de akkor is azt állította, hogy ő minden papírt elolvasott amit aláírt, tehát ő semmiben sem hibázott. csak éppen kiderült, hogy a cég mérlegét, főkönyvi kivonatát, meg ilyen apróságokat, ami úgy elég alapvető amikor az ember céget vesz, nem is látta. mondjuk ha látta volna, akkor sem érti, hogy mi van benne.
utána elkezdte az auticunamit, hogy ő majd visszadobja a céget. évekig ezzel szopattuk, hogy "na shikerült a cégvisszadobás?".:)
Dehogy nyúlta le, ott van az excelben, vagy nincs ott az excelben?
Az excel a lényeg, hogy fizikailag rendelkezésre áll-e, az már szinte mellékes, és amúgy pedig ha nem, az kizárólagosan Golda felelőssége, és nem pedig az ütyfelemé.
attól függ hogyan számolunk. azt maga is bevallotta, hogy egy másik lakás ára is ráment a "taníttatására". ha ezeket mai áron számoljuk, az önmagában legalább 100 millió. ha azt is számoljuk, hogy ezeket a lakásokat ki is lehetett volna adni, akkor elmaradt haszonként a duplája. plusz a kp., és plusz 41.000 euró.
Valabi spa egy tipikus cruising hely meleg csávóknak. Rajta van minden gay spa listán. Szép beismerés, Endre.
Sodi kézműves sört főz a kisszobában. Az Ogre meg engedi, hát persze..
ez valami doboz amibol csapolhatod a heinekent, stb.
te mit szivtal hogy ebbol kezmuves sorfozes lett a fejedben?
Az más mert Sodi felsőbbrendű! Hahó
Nem ez a megdöbbentőbb, hanem az, hogy közben végig úgy élt, mint egy csöves.
ő már influencer nem streamer, nem figyelsz, így nem lesz megajánlott jegy a félév végén!!!
Azt az egyet jól megtanultam, hogy ezekre az 5 évekre figyelni kell nagyon. :)
Szopd le a dőrppét sodigeci!
Púpos búbánat
A minimálbérből, amit te megkeresel, aztán rohadt sok adót tudnak vonni soddeszki!
Púpos búbánat
A minimálbér dupláját is megkeresi simán, ne vegyük el tőle. Nem rossz pénz az (a medián fizetés környéke). Csak nagyvárosi, tapasztalt programozóként vicces.
Inkább az van, hogy nem 5 de inkább 10 évi adóbefizetéseit költötte rá a német egészségügy, amig úgy hálál meg, hogy az ugrálórobot meg a playstation árának 80%-át le akarja vonatni az adóalapjából. Ilyen hálás sodi a sodi, bizony.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a tyerekek után jár adókedvezmény...
Ne mondj ilyet bazz mert megcsinálja xD
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Legyen inkább elhalasztva másnapra, néha pihenni is kell.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ez a Czenki mamás sztori kurvajó, mindig hatalmasakat röhögök amikor feljön. A jogászistent szarrá szopatta egy öregasszony a bíróságon, és még könyörögnie, csicskulnia is kellett a részletfizetéses haladékért a sztárjogász Recskaboynak :D Hahaha
Czenki mama portréja az Ogre és Andi szobra között lesz kiállítva a Tanszéken, a Sas-emlékhallban.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Eddig is evidencia volt, hogy egyrészt előre feltankol, másrészt pedig valami alkoholos italt lögyböl a picsaszájába a bögréből.
Jujjbazdmeg. Komolyan leépült az alkoholista pedofil. Mintha kicsit sárgás volna a bőre, nem? Főleg ott szem környékén. Ejnye, ejnye, ejnye. Még a végén én fogok neki szívességet tenni azzal, hogy első Magyarországi napjai valamelyikén intenzívre küldöm.
Si vis pacem, para bellum
Inkább az van, hogy nem 5 de inkább 10 évi adóbefizetéseit költötte rá a német egészségügy, amig úgy hálál meg, hogy az ugrálórobot meg a playstation árának 80%-át le akarja vonatni az adóalapjából. Ilyen hálás sodi a sodi, bizony.
Egy hozzaerto troll kinyomozhatna a mutetek es az apolas pontos koltsegeit. Az autista korcsrol leperegnek a jelzok de a szamokkal jol leheet szopatni, arra rezonal a vekni
Ezen veszítem el a szaromat mindig, sodikának ott volt a megcsinált középosztálybeli élet, csak bele kellett volna ülni és nem csinálni semmit, de az izgága nárcisztikus bolond fajtája szomjazott a figyelembe. Ha csak simán eladja/kiadja a nándorfehérvári kis kéjlakot akkpr élete végéig munka nélkül ellebzselhetett volna valami kis falusi vityillóban, pöröghetett volna a sztrím és sörikére is maradt volna
Kéne egy név ennek az archetípusnak, a felső-középosztálybeli (de még nem stabilan felsőosztálybeli) úrifiúknak akik annyira el vannak kényeztetve, annyira nincsenek tisztában a valósággal a pénzügyi/szociális hátszelük miatt, amiért a beleszületésen kívül semmit sem tettek, hogy gyakorlatilag elkerülhetetlen az, hogy elbasszák a családi vagyont.
KEF
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szopni jár ide. Kapott már a trolloktól egy év előzetest, de nem volt neki elég. Kéri a szájába a trollfaszt megint. Hát most megkapja újból. Megnézte A titok című filmet.
sodi
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
szétkúrta a vállalkozást a bot.Zsidók vagytok.
sodika
May 26, 2020 17:09:31
Ráadásul azt meséled, hogy milyen orbitális balfasz vagy, mert annyi eszed nincsen, hogy működő számlaszámról gondoskodj?
Kb. arra számítottam, hogy amíg nem nyugdíjas, úgyse vonják megtalálni, ezért nem sürgős évente ellenőrizgetni a bankszámlát. Igazam is lett.
May 26, 2020 17:09:31
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 26, 2020 17:11:38
x1)
Csengőfrász
(
x1)
May 26, 2020 17:11:52
x1)
Szóval ezek lesznek beadva a német nav-nak "számlaként":
05.25 - Sodi a berlini exodusra készülve ünnepli az új hitel érkezését, a 14 milliós tartozását
05.18 - Endre megtartja az első alkoholmentes adást az új profi stúdióban (megint késik)
04.29 - Endre egy gyors teknyikai próbát tartott, amíg az Ogre elment fürdeni
04.17 - Endre megmutatja milyen patkánylukat csinált a hajléktalan szállóból
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
05.25 - Sodi a berlini exodusra készülve ünnepli az új hitel érkezését, a 14 milliós tartozását
05.18 - Endre megtartja az első alkoholmentes adást az új profi stúdióban (megint késik)
04.29 - Endre egy gyors teknyikai próbát tartott, amíg az Ogre elment fürdeni
04.17 - Endre megmutatja milyen patkánylukat csinált a hajléktalan szállóból
Fotelrocker_Presszócigány
(
x8)
May 26, 2020 17:12:12
x8)
ha nem pusztulsz el addig, majd a nyugdíjadból kifizeted amit elloptál a magyaroktól :)))
xray
(
x21)
May 26, 2020 17:12:41
x21)
:D
Akkor nyáron elmentünk anyámmal a végrehajtóhoz, és lett nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy év eleje óta már vonják tőle, de visszajött a pénz, amikor megpróbálták kifizetni nekem, mert az a Budapest Bank bankszámla, amit annak idején megadtam, már évek óta nem létezik :D
és ehhez is anyád kellett, te szánalmas bohóc? amikor kiderült, h judaika múzeumba fektetted az örökséget, anyád szívrohamot kapott és azonnal gondokság alá akart venni és csak azért maradt el, mert elkezdtél emiatt őrjöngeni. élete legnagyobb hibáját követte el, h nem csinálta meg. Akkor nyáron elmentünk anyámmal a végrehajtóhoz, és lett nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy év eleje óta már vonják tőle, de visszajött a pénz, amikor megpróbálták kifizetni nekem, mert az a Budapest Bank bankszámla, amit annak idején megadtam, már évek óta nem létezik :D
sodika
May 26, 2020 17:12:56
2018 augusztus elején, vagy július végén egy Valabi spa szaunázás után megyek haza a villamossal, eszembe jut, hívon anyámat, hogy hoppá, volt egy ilyen is.
Mondja nekem, ugyan már, az biztos elévült már. Mondom, könnyen lehet, de 2013-ra emlékszem, és most 2018 van. Nézzünk már rá, mert hátha időben vagyunk ahhoz, hogy ne évüljün el.
Aztán kiderült ez a történet, hogy 2016-os megtámadás, amit távollétemben úgy nyertem meg, hogy nem is tudtam róla, hogy van ilyen egyáltalán ilyen ügyem (nem viccelek), két év felfüggesztés (amiről szintén nem tudtam), és ennek lejárta (amiről szintén nem tudtam), és 8 hónappal később mentem be érdeklődni, hogy volt egy ilyen régi ügyem, mi van vele :D
Ez így történt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mondja nekem, ugyan már, az biztos elévült már. Mondom, könnyen lehet, de 2013-ra emlékszem, és most 2018 van. Nézzünk már rá, mert hátha időben vagyunk ahhoz, hogy ne évüljün el.
Aztán kiderült ez a történet, hogy 2016-os megtámadás, amit távollétemben úgy nyertem meg, hogy nem is tudtam róla, hogy van ilyen egyáltalán ilyen ügyem (nem viccelek), két év felfüggesztés (amiről szintén nem tudtam), és ennek lejárta (amiről szintén nem tudtam), és 8 hónappal később mentem be érdeklődni, hogy volt egy ilyen régi ügyem, mi van vele :D
Ez így történt.
May 26, 2020 17:12:56
A hitel barát!!!
May 26, 2020 17:17:53
2018 augusztus elején, vagy július végén egy Valabi spa szaunázás után megyek haza a villamossal, eszembe jut, hívon anyámat, hogy hoppá, volt egy ilyen is.
Ez így történt.
Ez így történt.
Remélem a dikhitel gondolata is ilyen boldogsággal tölt el te geciláda. JUHÚ BIZTONSÁG
berlini_vlogger
(
x1)
x1)
Ez így történt.
Ez így történt.
A hetyetye nélkül: anyád csak azért hívtad fel, mert valamire szükséged volt, és fostál te megkeresni a bíróságot.
A megadott adataid nem valósak, ezért "a tudtod nélkül" nyerted meg. Ilyen nincsen ugyanis, kapsz levelet róla. Az más kérdés, hogy nem vetted át, mert ugye közöd nincs a címhez, csak simán beállt a kézbesítési vélelem. Az is biztos, hogy a bíróságon a hírdetményeknél jóideig ott volt kiakasztva. Mint úgy általában minden külföldre szökött ember kapcsán.
És az egész nem jövedelem, mint ahogy azt hazudgattad.
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 26, 2020 17:19:23
x1)
Ez így történt.
Ez így történt.
Maradjunk a buziszauna kifejezésnél Endre!
-
May 26, 2020 17:19:35
Sodi nem tartod szánalmasnak a fizikai állapotodat? Gyakorlatilag egy rakás szar vagy.
May 26, 2020 17:19:35
Ásó27
(
x68)
May 26, 2020 17:30:36
x68)
6200 oldal enberek!
Sodi, ünnepeljük meg ezt egy kütyüvásárlással!
Mikrofon állvány hogy áll?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodi, ünnepeljük meg ezt egy kütyüvásárlással!
Mikrofon állvány hogy áll?
FKK ficken kleiner kinder
May 26, 2020 17:40:34
na jussunk el erdélybe
May 26, 2020 17:40:34
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2020 17:47:03
Slusszpoén: 2003-as ügy.
5 évvel később, 2008-ban nyertem meg.
5 évvel később, 2013-ban adtam végrehajtóhoz (az elévülés előtt 1 héttel).
5 évvel később, 2018-ban mentem be érdeklődni, mi van ezzel. :D
2003-ban lenyúlták a pénzedet (pontosabban te önként és dalolva oda adtad egy idegennek), majd 15 évvel később el kezdték törleszteni havi 30 ezer (?) forinttal.
Ez aztán a befektetés! 15 évig hitel valami bohócszintű kamattal (ha egyáltalán), majd utána zsebpénz szintű havi törlesztő. Amit aztán Sodimama elkölt.
Mi ez, h nem shiker!
May 26, 2020 17:47:03
-
May 26, 2020 17:47:28
Te nem vagy képben Endre, a slusszpoén az lesz amikor pupszászon kézbesítenek neked szemèlyesen.
May 26, 2020 17:47:28
- - -
May 26, 2020 17:53:28
Az hagyján, valami kavarással nem is a szélhámos fizeti, mert ő vagyontalan, vagy már elpatkolt vagy mi.
Hanem még anno, a szélhámostanár rávette valami nyomorult rokonát, hogy írja rá a kölcsön fecni papírra a nevét,..
Aztán most az szopik, a pedognóm meg itt örömködik, hogy péreslik neki a pénzt valami kisnyugdíjastól.
... miközben ő gyagyasága milliókkal tartozik a hatalmas tartozásokkal bedöntött cégei meg stb után, mégsem állítja szembe a követeléseket a balfasz magyar állam.
Legalábbis látszólag, de semmit nem szabad elhinni, amit a gyagya ideokád, mert snecológiai alaptörvény, hogy a sodi mindig hazudik. Mindig.
Hanem még anno, a szélhámostanár rávette valami nyomorult rokonát, hogy írja rá a kölcsön fecni papírra a nevét,..
Aztán most az szopik, a pedognóm meg itt örömködik, hogy péreslik neki a pénzt valami kisnyugdíjastól.
... miközben ő gyagyasága milliókkal tartozik a hatalmas tartozásokkal bedöntött cégei meg stb után, mégsem állítja szembe a követeléseket a balfasz magyar állam.
Legalábbis látszólag, de semmit nem szabad elhinni, amit a gyagya ideokád, mert snecológiai alaptörvény, hogy a sodi mindig hazudik. Mindig.
May 26, 2020 17:53:28
Balogh Bélgáz
May 26, 2020 17:55:26
Endre, holnap ne gyere...
May 26, 2020 17:55:26
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 17:57:33
x136)
dehát idióta, semmilyen szerepe nem volt a mostani 5 évnek, mert már vonták tőle, szó sem lehetett elévülésről, hiszen folyamatban volt az ügy.
azért vagy idióta, mert megint ALAPTALANUL dicsekszel, te ebben az ügyben egy hatalmas balfasz voltál, nem te nyerted meg, hanem az anyád által felfogadott ügyvéd, te semmit nem tettél hozzá, csoda lett volna ha az ügyvéd elbukja, és ráadásul 2003 óta eltelt 17 év, és még mindig nem jutottál hozzá ahhoz a pénzhez, ami ha csak állampapírba fektetted volna, a többszöröse lenne ma.
nem is szólva a szintén elbaszott lakásról, ami kb. 4-szeresét érné.
te amúgy felfogod, hogy mai értéken mekkora vagyont herdáltál el??? ezzel nem dicsekedni kell, hanem minden nap verni a fejedet a falba, hogy mekkora fasz voltál.
neked kibaszottul torz a valóságérzékelésed.
A hitel barát!!!
May 26, 2020 18:00:24
May 26, 2020 18:00:24
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 18:01:50
x136)
Az hagyján, valami kavarással nem is a szélhámos fizeti, mert ő vagyontalan, vagy már elpatkolt vagy mi.
na ez meg a másik. a síkhülye endike, akit akkoriban az anyja gondnokság alá akart helyezni a tanár uras shikerügy miatt, elfeledkezik arról, hogy sas tanár úr végül egy fillért sem fizetett vissza neki. 17 év után sem kapta meg a pénzt, de aki átbaszta a síkhülye endikét, az lenyelte a pénzt.
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 18:10:21
x136)
a nándorfehérvár közi lakás ma 45 millió forintot érne kb., az akkori 3 millió kp pedig kb. 10 milliót. ha a lakás ki lett volna adva csak az idő 80 %-ában, már kitermelt volna egy másik lakást. szóval hülyegyerek, neked ma lehetne kb. 100 milliós vagyonod. és ehhez nem kellett volna közgáz végzettség, csak józan paraszti ész.
- - -
May 26, 2020 18:13:21
Ha jól emlékszem, (15+ éve még gyöngyimamának is több épp agysejtje volt), valami jogi trükkel éltek, nehogy az apek elvigye a picipénzt, asszem még pernyerés előtt, vagy akörül az anyjára engedményezte a pedognóm a tartozást.
Tehát igazából már nem ő nyer meg hajt(at)be meg semmi, hanem anyuka.
Aki nyilván seggére is ver annak, ami befolyik, és még hatalmas járulékos költségek is vannak, voltak...tehát közel nem a teljes összeg jön apránként vissza. Nyilván.
A végrehajtó sem ingyen gürizett ennyi évet evvel, stb.
Ő itt egy balfasz, aki pénzt bukott, utolsó pillanatban csináltak helyette mindent, MÁSOK, egy kvázi "kívülállót", balekot fejnek a csaló helyett, és még a jogos követelését sem merte saját nevére érvényesíteni, mert közben más zűrös cégügyei is voltak.
LOLL keci, ennél durvább talán nincs is.
ja..de:)
Ld cégügyek...pl..ki emlékszik arra, és volt itt, mikor hetekig ment a "cégvisszadobás" napi mantra, őrjöngés..:DD?
Annak Qrvanagy pacsi, trollz.... ;)
Tehát igazából már nem ő nyer meg hajt(at)be meg semmi, hanem anyuka.
Aki nyilván seggére is ver annak, ami befolyik, és még hatalmas járulékos költségek is vannak, voltak...tehát közel nem a teljes összeg jön apránként vissza. Nyilván.
A végrehajtó sem ingyen gürizett ennyi évet evvel, stb.
Ő itt egy balfasz, aki pénzt bukott, utolsó pillanatban csináltak helyette mindent, MÁSOK, egy kvázi "kívülállót", balekot fejnek a csaló helyett, és még a jogos követelését sem merte saját nevére érvényesíteni, mert közben más zűrös cégügyei is voltak.
LOLL keci, ennél durvább talán nincs is.
ja..de:)
Ld cégügyek...pl..ki emlékszik arra, és volt itt, mikor hetekig ment a "cégvisszadobás" napi mantra, őrjöngés..:DD?
May 26, 2020 18:13:21
Bejlin
(
x8)
May 26, 2020 18:16:55
x8)
a nándorfehérvár közi lakás ma 45 millió forintot érne kb., az akkori 3 millió kp pedig kb. 10 milliót. ha a lakás ki lett volna adva csak az idő 80 %-ában, már kitermelt volna egy másik lakást. szóval hülyegyerek, neked ma lehetne kb. 100 milliós vagyonod. és ehhez nem kellett volna közgáz végzettség, csak józan paraszti ész.
Kevesebbért is kötötték már fel magukat emberek. A gnóm meg itt örül a vekni fejének hogy kapott 9 ezer euronyi adósságot.
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 18:21:48
x136)
a tanár uras perre hivatkozik mindig, amikor azt mondja, hogy mindent pert megnyert eddig.:)))
pénzt adott kölcsön valakinek, aki nem adta vissza határidőre, erre az anyja fogadott egy ügyvédet, aki megnyerte az elbukhatatlan pert (ha oda sem mennek, csak beadják a papírokat, akkor is nyernek).
ezen alapul a fejében a legyőzhetetlen szuperentitás jogászisten képe, de ilyenkor mindig elfelejti, hogy egy nyugger nagymama megszopatta a bíróságon, és végül kárpit fizetett a nyanyának.
pénzt adott kölcsön valakinek, aki nem adta vissza határidőre, erre az anyja fogadott egy ügyvédet, aki megnyerte az elbukhatatlan pert (ha oda sem mennek, csak beadják a papírokat, akkor is nyernek).
ezen alapul a fejében a legyőzhetetlen szuperentitás jogászisten képe, de ilyenkor mindig elfelejti, hogy egy nyugger nagymama megszopatta a bíróságon, és végül kárpit fizetett a nyanyának.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 26, 2020 18:23:26
x7)
A slusszpoén az, hogy anyád lenyulta a végén. Az ilyen zsidók családon belül is lopnak amikor normális emberektől már nem lehet. 5 évvel később, 2008-ban nyertem meg.
tigris
May 26, 2020 18:24:04
A szenilis, járókeretes Czenki mama alázta szarba recskaboyt, aki aztán könyörgő leveleket írkált neki, amiben rimánkodott, hogy szeretne becsicskulni, de Czenki mama nem hagyta, és a szart is kipofozta a buta sodiból
May 26, 2020 18:24:04
Telepi Rambo
May 26, 2020 18:27:55
A szenilis, járókeretes Czenki mama alázta szarba recskaboyt, aki aztán könyörgő leveleket írkált neki, amiben rimánkodott, hogy szeretne becsicskulni, de Czenki mama nem hagyta, és a szart is kipofozta a buta sodiból
Czenki jól megalazta a sodit, ilyen sodi a sodi.
May 26, 2020 18:27:55
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 18:29:13
x136)
jaja a cégvisszadobás, ami még a gyagyás indexfórum topikban indult, amikor előadta, hogy cégbirodalmat épít, aztán fel lett világosítva, hogy egy adótartozással terhelt céget sóztak rá, az volt a bidpower.
de akkor is azt állította, hogy ő minden papírt elolvasott amit aláírt, tehát ő semmiben sem hibázott. csak éppen kiderült, hogy a cég mérlegét, főkönyvi kivonatát, meg ilyen apróságokat, ami úgy elég alapvető amikor az ember céget vesz, nem is látta. mondjuk ha látta volna, akkor sem érti, hogy mi van benne.
utána elkezdte az auticunamit, hogy ő majd visszadobja a céget. évekig ezzel szopattuk, hogy "na shikerült a cégvisszadobás?".:)
Sodi ügyvédje
May 26, 2020 18:36:30
A slusszpoén az, hogy anyád lenyulta a végén. Az ilyen zsidók családon belül is lopnak amikor normális emberektől már nem lehet.
Dehogy nyúlta le, ott van az excelben, vagy nincs ott az excelben?
Az excel a lényeg, hogy fizikailag rendelkezésre áll-e, az már szinte mellékes, és amúgy pedig ha nem, az kizárólagosan Golda felelőssége, és nem pedig az ütyfelemé.
May 26, 2020 18:36:30
Sodipatkány
(
x1)
May 26, 2020 18:37:42
x1)
Az egész életed egy kabaré sneci.
Egyszer adótartozással terhelt céget sóznak rád, mások megbasz egy öregasszony a bíróságon.
Németországban az összes főbérlőd faszra húzott.
stb
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Egyszer adótartozással terhelt céget sóznak rád, mások megbasz egy öregasszony a bíróságon.
Németországban az összes főbérlőd faszra húzott.
stb
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 26, 2020 18:42:23
x38)
Én is úgy számolgattam, hogy lassan 100 milliónak vert a seggére az idióta sneci... Shiker!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
May 26, 2020 18:46:57
x136)
Én is úgy számolgattam, hogy lassan 100 milliónak vert a seggére az idióta sneci... Shiker!!
attól függ hogyan számolunk. azt maga is bevallotta, hogy egy másik lakás ára is ráment a "taníttatására". ha ezeket mai áron számoljuk, az önmagában legalább 100 millió. ha azt is számoljuk, hogy ezeket a lakásokat ki is lehetett volna adni, akkor elmaradt haszonként a duplája. plusz a kp., és plusz 41.000 euró.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 26, 2020 18:48:10
x37)
Ez így történt.
Ez így történt.
Valabi spa egy tipikus cruising hely meleg csávóknak. Rajta van minden gay spa listán. Szép beismerés, Endre.
berlini_vlogger
(
x1)
May 26, 2020 18:53:28
x1)
Te jó kurva isten most belenéztem a mirrorba, hogy nézel ki bazmeg? Még a nyál is kár rád
Penzmento
(
x6)
May 26, 2020 18:58:05
x6)
Sodi, ilyet kell venned!!!!!
de.the-sub.com/de/
🕎Endigame🕎
de.the-sub.com/de/
-
May 26, 2020 19:15:46
Sodi, ilyet kell venned!!!!!
de.the-sub.com/de/
de.the-sub.com/de/
May 26, 2020 19:15:46
-
May 26, 2020 19:25:23
ez valami doboz amibol csapolhatod a heinekent, stb.
te mit szivtal hogy ebbol kezmuves sorfozes lett a fejedben?
May 26, 2020 19:25:23
max5enutálnak
(
x47)
May 26, 2020 19:41:12
x47)
Ugye ha te nem akarod megadni a tartozásodat, akkor nem neheztelsz ha más is így gondolkodik az irányodba?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A hitel barát!!!
May 26, 2020 19:45:04
Ugye ha te nem akarod megadni a tartozásodat, akkor nem neheztelsz ha más is így gondolkodik az irányodba?
Az más mert Sodi felsőbbrendű! Hahó
May 26, 2020 19:45:04
-
May 26, 2020 19:45:06
Nem ez a megdöbbentőbb, hanem az, hogy közben végig úgy élt, mint egy csöves.
May 26, 2020 19:45:06
botibb
May 26, 2020 19:51:14
Lesz ma GTA V RP vagy hitelről beszélgetős live? Komolyan pali legenda vagy, remélem a német bank segít
May 26, 2020 19:51:14
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
May 26, 2020 19:55:58
x2)
Lesz ma GTA V RP vagy hitelről beszélgetős live? Komolyan pali legenda vagy, remélem a német bank segít
ő már influencer nem streamer, nem figyelsz, így nem lesz megajánlott jegy a félév végén!!!
Ásó27
(
x68)
May 26, 2020 20:07:13
x68)
Amúgy sodi tényleg influencer, miatta leszedtem és végigvittem 4-5 óra alatt az erdélyi cicás játékot, amiben ő kb a harmadánál jár 3 óra alatt!
Köszi sodi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Köszi sodi!
-
May 26, 2020 20:51:24
sodi szoptál már le valakit csak úgy, buzulás nélkül??
May 26, 2020 20:51:24
GamerPC
May 26, 2020 21:00:07
Szopd le a dőrppét sodigeci!
May 26, 2020 21:00:07
GamerPC
May 26, 2020 21:04:51
Bocsánat, amennyi adót itt 4 éve fizetek, a német adóhivatal összes dolgozója boruljon le a SoDI lába elé, heeeee.
A minimálbérből, amit te megkeresel, aztán rohadt sok adót tudnak vonni soddeszki!
May 26, 2020 21:04:51
bolgár jeti
(
x30)
May 26, 2020 21:13:02
x30)
A minimálbér dupláját is megkeresi simán, ne vegyük el tőle. Nem rossz pénz az (a medián fizetés környéke). Csak nagyvárosi, tapasztalt programozóként vicces.
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 26, 2020 21:15:30
x3)
ha en pornoszinesz szeretnek lenni es pornozasbol szeretnek megelni akkor a kurvakat amiket megbaszok leirhatom az adobol?
gyermekalom ez sodi. megbolondultal.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
sotyi
May 26, 2020 21:19:39
ha en pornoszinesz szeretnek lenni es pornozasbol szeretnek megelni akkor a kurvakat amiket megbaszok leirhatom az adobol?
a tyerekek után jár adókedvezmény...
May 26, 2020 21:19:39
Zsénó
(
x22)
May 26, 2020 21:34:31
x22)
Csak semmi kapkodás Recskás, emlékezz, az sose vezet semmi jóra. Legyen inkább 11.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Tycoon
(
x2)
May 26, 2020 21:35:01
x2)
Csak semmi kapkodás Recskás, emlékezz, az sose vezet semmi jóra. Legyen inkább 11.
Ne mondj ilyet bazz mert megcsinálja xD
May 26, 2020 21:35:12
még bele kell rakni az akksit
May 26, 2020 21:35:12
Sodipatkány
(
x1)
May 26, 2020 21:36:41
x1)
Legyen inkább elhalasztva másnapra, néha pihenni is kell.
Ásó27
(
x68)
May 26, 2020 21:36:49
x68)
Professzionális stream indulás atomóra pontossággal
Mifaaaaaaaaaaaan
Koszos pénz
May 26, 2020 21:43:30
10-kor a szokásos baszakodás a technikával, a műsor kb 11-kor kezdődik, az ogre meg lámpaoltást rendel 12-kor
May 26, 2020 21:43:30
-
May 26, 2020 21:45:36
Sodi, neked miért nincs vlogger kamerád, mint a profiknak?
www.sony.co.uk/electronics/cyber-shot-compact-cameras/zv-1
www.sony.co.uk/electronics/cyber-shot-compact-cameras/zv-1
May 26, 2020 21:45:36
NeoX
May 26, 2020 21:45:53
Hé retkes pedofil Endre.
Szerinted a halálodat egy lap is lehozná vagy legalábbis megemlítené?
Mellesleg nyugodj békében Czibók.
24.hu/kultura/2020/05/26/czibok-laszlo-halal-youtube-ejjel-nappal-budapest/
Szerinted a halálodat egy lap is lehozná vagy legalábbis megemlítené?
Mellesleg nyugodj békében Czibók.
24.hu/kultura/2020/05/26/czibok-laszlo-halal-youtube-ejjel-nappal-budapest/
May 26, 2020 21:45:53
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 21:46:43
x17)
Százmilliós mínusz Sneci, és ezen felül jönnek a hiteleid. És ehhez a százashoz csak annyit kellett volna tenned hogy nem okoskodsz, hanem kussban ülsz a seggeden. Igazi üzletember-zseni vagy Endre, olyan kibaszottul irigyek vagyunk!
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 21:53:01
x17)
Százmilliós kvázi-vagyonnal (ja bocsi, 150 milliós, mert a hitelek is ugye) szopat szét egy ogre 38 évesen, nyilatkozz már mi a véleményed erről gyagyás fasz? :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 21:56:34
x17)
Ez a Czenki mamás sztori kurvajó, mindig hatalmasakat röhögök amikor feljön. A jogászistent szarrá szopatta egy öregasszony a bíróságon, és még könyörögnie, csicskulnia is kellett a részletfizetéses haladékért a sztárjogász Recskaboynak :D Hahaha
Czenki mama portréja az Ogre és Andi szobra között lesz kiállítva a Tanszéken, a Sas-emlékhallban.
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 22:00:31
x17)
Nagyképűsködjél már egy kicsit Sneci, olyan jó lesz szopatni a mocskos dumáiddal ha megint beszopod a faszt. Márpedig be fogod, eddig mindig így volt, és ezutánis így lesz, az Univeruzm nem felejti el a patkánykodást. Mint hogy most pl. lopni akarsz a Reichtől adóvisszatérítés formájában.
Jó lesz idézni amikor beidéz a német adóhatóság. :D
Jó lesz idézni amikor beidéz a német adóhatóság. :D
Zsénó
(
x22)
May 26, 2020 22:06:53
x22)
Elindult az alkoholmentes professzionális sztrím. Rögtön egy ilyen jelenettel:
FuhrerBiersack
May 26, 2020 22:08:00
Alkohol mentyes strim
clips.twitch.tv/ShortDignifiedMarjoramGrammarKing
May 26, 2020 22:08:00
KimagyarázóSodi
May 26, 2020 22:08:35
Sztrím közbe nem iszik ezért leállítja a közvetítést és úgy iszik :))))) Nem is Sodika lenne xDDD
May 26, 2020 22:08:35
May 26, 2020 22:09:21
mehet a klipp az ogrénak ozt áramszünet
May 26, 2020 22:09:21
Zsénó
(
x22)
May 26, 2020 22:10:30
x22)
Húha, véletlenül rákapcsolódott az Ogre wifijére és így nem a mobilnetről ment a stream. Sokba fog ez kerülni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 26, 2020 22:12:35
x37)
Alkohol mentyes strim
Eddig is evidencia volt, hogy egyrészt előre feltankol, másrészt pedig valami alkoholos italt lögyböl a picsaszájába a bögréből.
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 26, 2020 22:19:49
x1)
Meghalt Czipók.
Endre, Te mikor akarod követni Őt?
Endre, Te mikor akarod követni Őt?
Zsénó
(
x22)
May 26, 2020 22:23:33
x22)
Na rájött, hogy kell futni a játékban: "jaj hát ha lenyomom ezt, akkor fut!"
-
May 26, 2020 22:33:28
Endre, jól nézd meg, hogy reagálnak Czibók halálára az emberek. Neki is voltak trolljai, ennek ellenére most mindenki őszintén megrendült a halálán, mert ha sok baromsága is volt, mégis mindenki tudta, hogy alapvetően nem volt rossz ember.
Ez a részvét az, amiből neked semmi nem jut majd, amikor megfagysz a Blahán.
Ez a részvét az, amiből neked semmi nem jut majd, amikor megfagysz a Blahán.
May 26, 2020 22:33:28
Frei Tamás
(
x1)
May 26, 2020 22:36:42
x1)
Elindult az alkoholmentes professzionális sztrím. Rögtön egy ilyen jelenettel:
Jujjbazdmeg. Komolyan leépült az alkoholista pedofil. Mintha kicsit sárgás volna a bőre, nem? Főleg ott szem környékén. Ejnye, ejnye, ejnye. Még a végén én fogok neki szívességet tenni azzal, hogy első Magyarországi napjai valamelyikén intenzívre küldöm.
-
May 26, 2020 22:40:37
Egy hozzaerto troll kinyomozhatna a mutetek es az apolas pontos koltsegeit. Az autista korcsrol leperegnek a jelzok de a szamokkal jol leheet szopatni, arra rezonal a vekni
May 26, 2020 22:40:37
Zsénó
(
x22)
May 26, 2020 22:42:56
x22)
"hülyeség ez a játék, nem lehet megcsinálni, mindig lelőnek"
-
May 26, 2020 22:48:53
Roland üzenetet hoztam neked Gabor Victortól és a tesójától Florintól! Meg fognak látogatni a barátaik és elbeszélgetnek majd veled egy kicsit. Érted ugye?
May 26, 2020 22:48:53
-
May 26, 2020 23:08:00
Rendben átadom nekik amit válaszoltál, Roland!
May 26, 2020 23:08:00
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 26, 2020 23:14:01
x3)
sztem multkor is kiuritette azaluminium kolas uvegett es feltoltotte sorrel.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
botibb
May 26, 2020 23:14:39
Sodi!
Takarítsd már le szerencsétlen PS-t. Hallani lehet ahogy próbál életben maradni. Eltudom képzelni ahogy a gecis poros kezeddel szarrá fogdostad, minden szellöző nyílása bevan tömve a ragacsos ujjaddal és nem bírja elviselni hogy 0 játékot viszel ki rajta, mindenbe csak belekóstolsz.
A PS-t kíméld. Fogadni merek hogy a stream közben olyan meleg mint te miután az Ogre felcsinált.
Takarítsd már le szerencsétlen PS-t. Hallani lehet ahogy próbál életben maradni. Eltudom képzelni ahogy a gecis poros kezeddel szarrá fogdostad, minden szellöző nyílása bevan tömve a ragacsos ujjaddal és nem bírja elviselni hogy 0 játékot viszel ki rajta, mindenbe csak belekóstolsz.
A PS-t kíméld. Fogadni merek hogy a stream közben olyan meleg mint te miután az Ogre felcsinált.
May 26, 2020 23:14:39
Ételfutár
May 26, 2020 23:14:49
Százmilliós mínusz Sneci, és ezen felül jönnek a hiteleid. És ehhez a százashoz csak annyit kellett volna tenned hogy nem okoskodsz, hanem kussban ülsz a seggeden. Igazi üzletember-zseni vagy Endre, olyan kibaszottul irigyek vagyunk!
Ezen veszítem el a szaromat mindig, sodikának ott volt a megcsinált középosztálybeli élet, csak bele kellett volna ülni és nem csinálni semmit, de az izgága nárcisztikus bolond fajtája szomjazott a figyelembe. Ha csak simán eladja/kiadja a nándorfehérvári kis kéjlakot akkpr élete végéig munka nélkül ellebzselhetett volna valami kis falusi vityillóban, pöröghetett volna a sztrím és sörikére is maradt volna
May 26, 2020 23:14:49
-
May 26, 2020 23:16:45
mirror? :(((
May 26, 2020 23:16:45
-
May 26, 2020 23:27:30
Amikor a román zárkatársad elől az IMEI-be menekültél akkor nem voltál isten, Rolinda. Még a nevét sem merted leírni ide, kislány.
May 26, 2020 23:27:30
-
May 26, 2020 23:32:00
A te ánuszodon keresztül sokkal könnyebben szól a hang, mert jól ki van tágítva. És ezzel még RGL is egyetért.
May 26, 2020 23:32:00
A Bukott
May 26, 2020 23:37:28
Kéne egy név ennek az archetípusnak, a felső-középosztálybeli (de még nem stabilan felsőosztálybeli) úrifiúknak akik annyira el vannak kényeztetve, annyira nincsenek tisztában a valósággal a pénzügyi/szociális hátszelük miatt, amiért a beleszületésen kívül semmit sem tettek, hogy gyakorlatilag elkerülhetetlen az, hogy elbasszák a családi vagyont.
May 26, 2020 23:37:28
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 23:38:42
x17)
Megint ittvagy impotens sittes ősz szar? :D Mivel telt a napod buzi? Sör-akciót vadásztál, vagy a múltheti góltotós bukásokon siránoztál?
Tényleg, hogy megy a tippmix? Konyhásnéni-hájkarokat lefogytad már?
Vén hülye fasz :D Hahaha
Tényleg, hogy megy a tippmix? Konyhásnéni-hájkarokat lefogytad már?
Vén hülye fasz :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 23:39:43
x17)
Kéne egy név ennek az archetípusnak
KEF
Hiénaverő
(
x17)
May 26, 2020 23:40:12
x17)
A családi vagyont meg elKEFélte.
-
May 26, 2020 23:47:28
Megint ittvagy impotens sittes ősz szar? :D
Szopni jár ide. Kapott már a trolloktól egy év előzetest, de nem volt neki elég. Kéri a szájába a trollfaszt megint. Hát most megkapja újból. Megnézte A titok című filmet.
May 26, 2020 23:47:28
max5enutálnak
(
x47)
May 26, 2020 23:52:12
x47)
sodi
-
May 27, 2020 00:00:48
miről beszélsz őszfasz? hiszen tizenévesek pofoztak le a focipályán. te csak nőket tudtál eddig megverni.:)
May 27, 2020 00:00:48
-
May 27, 2020 00:04:26
Pisis tajgi. Honnan is eredhet ez a gúnynév, vajon?
May 27, 2020 00:04:26
Magyarósi Csaba
(
x3)
May 27, 2020 00:16:06
x3)
3-an neztek a twitchen a berlini influencert?
ez most komoly?
XD
ez most komoly?
XD
Trollbán Viktroll
May 27, 2020 00:20:01
3-an neztek a twitchen a berlini influencert?
ez most komoly?
XD
ez most komoly?
XD
szétkúrta a vállalkozást a bot.Zsidók vagytok.
May 27, 2020 00:20:01
xray
(
x21)
May 27, 2020 00:21:11
x21)
ogre apu pontosan kihúzta a netet. xd
sneci, hatalmas csicska vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sneci, hatalmas csicska vagy.
192 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™