Az egyetlen használható ötletem, hogy púpszászon kell elkapni. Vagy gondoskodni róla, hogy a helyiek megtudják, hogy egy pedofil bűnöző költözött a környékre, és akkor elrendezik majd ők az ügyet :)
Biztos lehetsz benne, hogy az intervencionista trollok már készülnek :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ígért valamit a gyagyás?
egy makulányi szégyenérzet nincs a púposban. más már örökre eltűnt volna a netről, vagy névváltoztatás után megpróbált volna "fehér lappal" új életet kezdeni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
fehér téglalappal próbálta...
újra felmerül a kérdés, hogy híressé szabad-e tenni a korcsot. de szerintem mostmár annyira trashszimbólum lett + pedofília is befigyel bizonyítottan, hogy nyugodtan felfedhetnénk a világ előtt. most már nemcsak egy jobb sorsra érdemes faszverő széljobber geci - hanem egy fullra vállalhatatlan jelenség, akin csak ütne az ismertség.
mit gondolnak a profok?
szerintem ez már rég kikerült a tanszék kezéből. a trash csoportosok már régóta intézik.
Meg az sem, hogy a cigány kétszer kiszállt a száguldó kocsiból elszívni egy cigit :)
Hömbölgök a röhögéstől.
azt meg elfelejtettem hozzátenni, hogy alapból sok prof már szervezi neki a találkozókat a rajongókkal
Olyan 200-250 euróba kerül a művelet, és 13 órát kell vezetni érte. Ha nem az autópályázás a hobbid és céges autóval nyomod, akkor szerintem az 500 rendben van (hiszen nyilván nem barátságból mennek fuvarozni a pedofilt).
Telekocsit életemben nem használtam, de fura lenne ha megvárnák azt a félórát amíg bepakolja az elgatokat, playstationt, gamerpc-t, stb 50 euróért.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jó de spórolni megy haza. Ehhez képest 350 ezer az utazási költség, ha visszafele is 500. Ha 2 helyet fizet ki telekocsiban a sok cucca miatt, az akkor is olcsóbb lett volna.
Azt gyanítom, hogy linzben még lesz más spórolás is, az 500 eurós hazaút a végén 800-1000 euró lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Linzben meg szallas, kaja, pia az egesz csapatnak. Egy kis kirandulas, cigike, sorike, valami helyi nembuzibar, kristaly, termeszetesen minden a gyagyas hitelkartyajarol. Esetleg fizethet kutyuvel is, csereb mark meg becsuleteszoli tobbet nem tartozik a pedonak. Sodi ertelmezeseben ez sporolas es a hotel is vissza lett fizetve.
Visszafelé megállnak a balatonnál ebédelni, a kistücsökben, mert máshol nincs hely.
86000 Forintba kerülne Újszászról Berlinbe menni autóval? Ezt nagyon-nagyon erősen kétlem. 350 forintos benzinnel számolva az 245 liter, a táv 1000 km. Tehát szerinted a cigánymerga fogyasztása olyan 25 liter százon? Előfordulhat, de mindenhogy máshogy sántít a matek.
A cigánymergáknak általában az olajfogyasztása drágább, mint az üzemanyagfogyasztás.DE mindegy is. Aki egy NDK-s szönyegért vagy budikeféért több száz eurókat csenget ki attól annyit kérnek amennyit nem szégyelnek.
nyemtudom
Azaz na, kommentben figyeljétek zsírt!
nyemtudom
1000 oda - 1000 vissza, mondjuk attól függ hogy honnan jönnek
te elvinnéd a púpost üzemagyagárban? úgy hogy +2000 km kerül a kocsidba és rámegy egy napod..
nem mellesleg a büdös korcsot kell furikáznod
szóval az 1000 euró nem is tűnik olyan soknak
Kilóg a kanóc, bazmeg
megjesz mind a 4 dipjomám, huhuhúú
Zsír találkozni akar a trollokkal ha zavargások lesznek. Gondolom kiélezte a csavarhúzót a karanténban, és kaszablokkázna.
Már nagyon ideje lenne. Csak gondolom van annyi eszük (vagy Márkynak van), hogy nem vágják le az aratojást tojó tyúkot, hanem annyit szednek ki belőle amennyit csak lehet, és ha már tényleg vége, akkor Márky elengedi a tesóit, mint a veszett kutyákat és akkor végre valahára felzabálják Snecit. Kicsit későn, tegyük hozzá.
Hogy a faszomba lehet egy felnőtt ember ennyire infantilis, hogy szelfiket posztolgat meg hesstegezik? :DD
Amúgy ez is pedóbuzi, mint Púp, vagy miért védi ennyire?
582 fotót felrak a pszichopata fejéről, meg mindenféle érdektelen szarságokról, de egyet se, amin mondjuk egy nővel látható.
egyik nap a fidesz emberei vagyunk aztán meg sorosista momentumisták :DD
gondolom időjárásfüggően akad be valami a zsíros bomlott elméjében
Kitakarítja a szobát mielőtt meghirdeti.
Ezt is molesztálta a részeges faterja, mint sodit.
🕎Endigame🕎
Ahogy látjuk.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Én úgy számoltam, hogy amúgyis megy-mennek Linzbe, tehát amiért legombolják róla az 500 eurót az a Linz-Berlin-Linz.
Továbba üzemeltettem már gépjárművet, tudom, hogy az üzemanyag-költség csak egy része a dolgoknak (amortizácó, pályamatrica, stb.).
Teljesen vállalhatatlan mindkettő amúgyis. De az ország nagyobbik részének beakadt ez az egymás köpködése. Tiszta amerika :)
Régebben néhány troll a tiszavasváriaktól kiderítette miért "ilyen" a kis lacika: nos azért, mert az apja gyerekkorában molesztálta. Mikor ez kiderült, vádalku keretében Németországba menekült, azzal a feltétellel hogy soha többet nem láthatja a családot, és súlyos havi pénzekkel kell támogatnia őket. Az anyja később meg is dübbent ennek következtében a konyhában. Laci ezt kihasználja, sőt folyamatosan idegesíti az anyját, nem is köszön, segít neki, hogy minél előbb elpatkoljon. Egyszer napokon keresztül zaklatta a kis szobából telefonon. Célja, hogy megszerezze a családi házat, és az árából Hollywoodba költözzön és egy öregecskedő, gazdag és kövér zsidó producer meleg szeretőjeként filmszínész karrierje legyen.
Itt természetesen nem jogi aktusról van szó, rossz a szóhasználat.
Az a hipotézis, hogy dübbenős mama azt mondta apunak, hogy eltakarodik örökre, fizeti a gyerek-feleségtartást mint a katonatiszt és akkor nem lesz felnyomva a hatóságoknál.
Aggódó Állampolgárok írhatnának a Jász-Nagykun-Szolnoki Kormányhivatalnak
www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok/szervezeti-egysegek/nepegeszsegugyi-foosztaly
🕎Endigame🕎
álbroni
Már osztogatja nekik az életvezetési, vállálkozási és pénzügyi tanácsokat.
áhhh, az első elhagyatott autópálya-pihenőben eladnám kecske helyett egy buzi török kamionsofőrnek.
hát azért hetyetye
Endre lelkipásztora volt, rendszeresen találkoznak.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Súlyos :D
Tornagyakorlatos csaj.. :DD
Tudod, minden férfinak vannak olyan emlékei fiatal korából, hogy a társaságban akadtak olyan haverok, akik folyton nyomták a nagyon levágósan kamus csajozós sztorijaikat, a többiek meg csak elnéző mosollyal hallgatták, mert mindenki tudta, hogy hazudnak.
És mindig csak ilyen jelzős szerkezetes "nőik" voltak: a tornagyakorlatos, a szőke bögyös, a rédei diszkóban felszedett, stb.
De soha, senki nem látta ezeket, még nevük se volt, és természetesen soha, senki nem látta azt sem, hogy bármikor, bármilyen buliban csajozni próbáltak volna.
Rendszerint csak sörözgettek meg ücsörögtek az asztalnál, a végefelé már egyedül, amikor mindenki becsajozott.
Az ok persze nem feltétlenül a buziság volt, volt olyan incel haverom, aki mikropöcsű volt, és azért nem mert csajozni. De mára azért összejött neki egy nő, meg is nősült, gyerekei is vannak.
Na, te pontosan ilyen balfasz lettél volna a társaságban, ha lettek volna valaha is életedben barátaid, haverjaid.
De azért fejlődtél, pedrák, ma már legalább meg sem próbálsz csajozós sztorikat bemesélni nekünk.
Most azt hazudod, hogy incel vagy.
A környezetben élők érdekében remélem, hogy eljutsz nemsoká oda, hogy beismerd, hogy buzi vagy, és nem lesz belőled egy pedofil sorozatgyilkos.
Hogy a gecibe ne hittünk volna, mikor ez az állat nem megfújta, hanem elharapta a szondát!!!
A vérvételi jegyzőkönyvet meg úgy írta alá: " Berliner Kindl"
nem megfújta, hanem elkezdte szívni, szopkodni a szondát
De ma még melócsá van Hahó! Vagy valamit félreértettem?
Vagy csak ignoráljuk a bús picsába
Gondolod enélkül Radírpók nem veszi észre, vagy csak simán szükséged van az érzésre, hogy látszólag ugráltatsz valakit?
de semmi újat nem tud üzenni már 5 éve, csak azt, hogy le leszünk kaszablokkázva jövő héten. legalább történne valami érdekes az életében, pl. leszopna egy öreg, kövér, zsidó producert, aki ajánlana neki ezért valami statiszta szerepet, mondjuk ki kelljen nyitni egy ajtót a jóbarátokban magdi anyus előtt.
a kémkakas drukkol neked, bori, biztosan shikerül a színészi karrier, csak a megfelelő faszt kell leszopnod hozzá.
Dzsibuti térdeltetős
Jun 14, 2020 20:38:11
Nézd, vonattal nem tud ennyi szart hazacipelni, repülővel sem. Innentől marad a telekocsi vagy Márkék. Bármelyik is a helyzet, nem fogjuk tudni felkérdezni, mivel nem tudjuk, mikor és hova jön. De ha van ötleted, akkor oszd meg velünk :) Én biztos nem fogok kiállni az autópályára leinteni a jávorszarvasszállítókat húzó autókat, hátha eltalálom, melyikben van a Sodi.
Az egyetlen használható ötletem, hogy púpszászon kell elkapni. Vagy gondoskodni róla, hogy a helyiek megtudják, hogy egy pedofil bűnöző költözött a környékre, és akkor elrendezik majd ők az ügyet :)
Jun 14, 2020 20:38:11
bolgár jeti
(
x30)
Jun 14, 2020 20:41:45
x30)
Biztos lehetsz benne, hogy az intervencionista trollok már készülnek :)
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 14, 2020 20:43:19
x2)
Megy a tényfeltárás egy 1500+ követőjű FB-oldal kommentjeiben, ez shiker :D
www.facebook.com/maltai.tudosok/photos/a.381716468969609/897658100708774
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
www.facebook.com/maltai.tudosok/photos/a.381716468969609/897658100708774
Jövő héten
Jun 14, 2020 21:06:34
ígért valamit a gyagyás?
Jun 14, 2020 21:06:34
xray
(
x21)
Jun 14, 2020 21:24:15
x21)
facebook.com/maltai.tudosok/photos/a.381716468969609/897658100708774
egy makulányi szégyenérzet nincs a púposban. más már örökre eltűnt volna a netről, vagy névváltoztatás után megpróbált volna "fehér lappal" új életet kezdeni.
símanó
(
x3)
Jun 14, 2020 21:27:23
x3)
fehér téglalappal próbálta...
eltévedt SMS
Jun 14, 2020 21:31:06
Márk megint elnyomta az sms-t, de legalább tudjuk hol jár a gyagyás!
"Na srácok, ma már biztos nem érek haza, de van 6.000 EUR-nk. Mindent úgy csináltam, ahogy írtátok, adásvételivel eladtam a pedónak a tragacsot. A smucig zsidaja nem adta meg érte a 9.000-t, hiába magyaráztam neki, hogy ez egy szinte új oldtimer, nevetséges 300.000 km-nyi bejáratós próbakörrel, s ha eddig nem romlott el, már nem is fog.
Átvette a kormányt: mondta ne féljek mert ő az isten, heti 500-1000 km-t vezet szimulátoron, neki vizsga nélkül is alanyi jogon jár a hivatásos jogsi.
Az első 10 perc nyugiban telt. A leállósávban üresben nyomta a padlógázt, fel sem tűnt neki, hogy nem haladunk. Az üzemanyagtartály is szépen ürült a nagy lendülettől. Ekkor még nem volt lájfdénzsör. Nem sokkal később egy defektes Audi állt be elénk. SoDI szépen tartotta is mögötte a követési távolságot, míg meg nem jött a sárga angyal. Na akkor jött 10-20 "nyem éjtem", illetve "fos ez a porse".
Mikor végre sikerült tényleg elindulnia és 1-esben 40-nel meglódulnia, idejét láttam szólni, hogy rossz irányba tartunk. Fasz se gondolta, hogy ezt egy Y fordulóval próbálja megoldani az autópályán. A manőver 4-5 percig tartott volna neki, de egy mögöttünk haladó 120 tonnás MAN TGX ezt nem várta meg, a porse farát SoDI kütyüivel együtt szerintem betolta Kölnbe.
A kiérkező rendőrökkel SoDI hamar megértette magát: "Ich bin alkoholish". Hittek neki.
Szóval elváltam a balfasztól, ő a zöldekkel ment tovább. Estére kiveszek egy motelszobát, holnap 3-400 EUR-ért veszek egy 20 éves Opelt és hazamegyek. Márk"
"Na srácok, ma már biztos nem érek haza, de van 6.000 EUR-nk. Mindent úgy csináltam, ahogy írtátok, adásvételivel eladtam a pedónak a tragacsot. A smucig zsidaja nem adta meg érte a 9.000-t, hiába magyaráztam neki, hogy ez egy szinte új oldtimer, nevetséges 300.000 km-nyi bejáratós próbakörrel, s ha eddig nem romlott el, már nem is fog.
Átvette a kormányt: mondta ne féljek mert ő az isten, heti 500-1000 km-t vezet szimulátoron, neki vizsga nélkül is alanyi jogon jár a hivatásos jogsi.
Az első 10 perc nyugiban telt. A leállósávban üresben nyomta a padlógázt, fel sem tűnt neki, hogy nem haladunk. Az üzemanyagtartály is szépen ürült a nagy lendülettől. Ekkor még nem volt lájfdénzsör. Nem sokkal később egy defektes Audi állt be elénk. SoDI szépen tartotta is mögötte a követési távolságot, míg meg nem jött a sárga angyal. Na akkor jött 10-20 "nyem éjtem", illetve "fos ez a porse".
Mikor végre sikerült tényleg elindulnia és 1-esben 40-nel meglódulnia, idejét láttam szólni, hogy rossz irányba tartunk. Fasz se gondolta, hogy ezt egy Y fordulóval próbálja megoldani az autópályán. A manőver 4-5 percig tartott volna neki, de egy mögöttünk haladó 120 tonnás MAN TGX ezt nem várta meg, a porse farát SoDI kütyüivel együtt szerintem betolta Kölnbe.
A kiérkező rendőrökkel SoDI hamar megértette magát: "Ich bin alkoholish". Hittek neki.
Szóval elváltam a balfasztól, ő a zöldekkel ment tovább. Estére kiveszek egy motelszobát, holnap 3-400 EUR-ért veszek egy 20 éves Opelt és hazamegyek. Márk"
Jun 14, 2020 21:31:06
sittessanyi
Jun 14, 2020 21:32:10
újra felmerül a kérdés, hogy híressé szabad-e tenni a korcsot. de szerintem mostmár annyira trashszimbólum lett + pedofília is befigyel bizonyítottan, hogy nyugodtan felfedhetnénk a világ előtt. most már nemcsak egy jobb sorsra érdemes faszverő széljobber geci - hanem egy fullra vállalhatatlan jelenség, akin csak ütne az ismertség.
mit gondolnak a profok?
Jun 14, 2020 21:32:10
-
Jun 14, 2020 21:40:46
mit gondolnak a profok?
mit gondolnak a profok?
szerintem ez már rég kikerült a tanszék kezéből. a trash csoportosok már régóta intézik.
Jun 14, 2020 21:40:46
botibb
Jun 14, 2020 21:52:09
Mi a fasz van a redvással?
Ideje lenne valami életjel vagy utazós flokk
Nagy farkam van és kemény. :)
Ideje lenne valami életjel vagy utazós flokk
Jun 14, 2020 21:52:09
+
Jun 14, 2020 21:54:10
"Az első 10 perc nyugiban telt. A leállósávban üresben nyomta a padlógázt, fel sem tűnt neki, hogy nem haladunk."
Meg az sem, hogy a cigány kétszer kiszállt a száguldó kocsiból elszívni egy cigit :)
Hömbölgök a röhögéstől.
Jun 14, 2020 21:54:10
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 22:18:19
x136)
Ha cigány márkkal van, az jó alkalom arra, hogy alaposan megtervezzék a karakfosást. De nem kell kapkodni az indulást.
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 22:19:41
x136)
Mármint elkapkodni. Pár ezer euró még bele kell tenni a projektbe, és akkor fosni fogja.
Nulladikos snecologus
Jun 14, 2020 22:24:06
Asz iparagi aztenderdek fonatkoszasaban ne menjunk el amalett a teny mellett, hogy lapitasz kobold. Nagyon szeretnenek többen igazitani a feknin. Piszony.
Jun 14, 2020 22:24:06
-
Jun 14, 2020 22:39:49
azt meg elfelejtettem hozzátenni, hogy alapból sok prof már szervezi neki a találkozókat a rajongókkal
Jun 14, 2020 22:39:49
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 22:49:14
x136)
Most tényleg lehúzták a miskolcigányok 500 euróval a hazamenekítésért? 50-70 euró a telekocsi. Sokba fog kerülni a spórolás, de amíg van hitelkártya, addig nem gond.
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 22:51:45
x136)
És most mifaaan az akciós bérleti díjjal, a 2 hónapot fizet hármat kap ogrengedménnyel? Visszavonta az ogre?
bolgár jeti
(
x30)
Jun 14, 2020 23:03:32
x30)
Most tényleg lehúzták a miskolcigányok 500 euróval a hazamenekítésért? 50-70 euró a telekocsi. Sokba fog kerülni a spórolás, de amíg van hitelkártya, addig nem gond.
Olyan 200-250 euróba kerül a művelet, és 13 órát kell vezetni érte. Ha nem az autópályázás a hobbid és céges autóval nyomod, akkor szerintem az 500 rendben van (hiszen nyilván nem barátságból mennek fuvarozni a pedofilt).
Telekocsit életemben nem használtam, de fura lenne ha megvárnák azt a félórát amíg bepakolja az elgatokat, playstationt, gamerpc-t, stb 50 euróért.
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 23:19:00
x136)
Jó de spórolni megy haza. Ehhez képest 350 ezer az utazási költség, ha visszafele is 500. Ha 2 helyet fizet ki telekocsiban a sok cucca miatt, az akkor is olcsóbb lett volna.
Azt gyanítom, hogy linzben még lesz más spórolás is, az 500 eurós hazaút a végén 800-1000 euró lesz.
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 23:21:55
x136)
Alap, hogy a miskolcigányoknak fizetnie kell egy fullos kajálást-bebaszást. Lesz valami félreértés ami 200-300 euróba kerül. Drága pezsgő, 50 ezres hal, ilyesmi.
Vonzas torvenye
Jun 14, 2020 23:23:36
Linzben meg szallas, kaja, pia az egesz csapatnak. Egy kis kirandulas, cigike, sorike, valami helyi nembuzibar, kristaly, termeszetesen minden a gyagyas hitelkartyajarol. Esetleg fizethet kutyuvel is, csereb mark meg becsuleteszoli tobbet nem tartozik a pedonak. Sodi ertelmezeseben ez sporolas es a hotel is vissza lett fizetve.
Jun 14, 2020 23:23:36
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2020 23:27:44
x136)
Visszafelé megállnak a balatonnál ebédelni, a kistücsökben, mert máshol nincs hely.
Púposbánat
Jun 14, 2020 23:44:47
Hahó !
Mikorra várható a gyagyás érkezése púpszászra ?
Illetve ígért minőségi tartalmat a mamahotelből ?
Kedves kutató urak válaszát előre is köszönöm !
" Stressznélküli nyugi van... "
Mikorra várható a gyagyás érkezése púpszászra ?
Illetve ígért minőségi tartalmat a mamahotelből ?
Kedves kutató urak válaszát előre is köszönöm !
Jun 14, 2020 23:44:47
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 14, 2020 23:52:10
x37)
86000 Forintba kerülne Újszászról Berlinbe menni autóval? Ezt nagyon-nagyon erősen kétlem. 350 forintos benzinnel számolva az 245 liter, a táv 1000 km. Tehát szerinted a cigánymerga fogyasztása olyan 25 liter százon? Előfordulhat, de mindenhogy máshogy sántít a matek.
Uzsorás Banánok
Jun 15, 2020 02:28:38
ciganyok lenyuljak tole a 10000 eurot, majd kiviszik tanyara csicskaztatni.
Jun 15, 2020 02:28:38
Karib
(
x10)
Jun 15, 2020 02:47:06
x10)
Vajon miről álmodik most a sneci? :D
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 15, 2020 02:50:02
x47)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
kripli figyelő
(
x12)
Jun 15, 2020 04:54:54
x12)
Jun 15, 2020 04:54:54
www.youtube.com/watch?v=WGSyPXiN_5s
Broni? Jun 15, 2020 04:54:54
-
Jun 15, 2020 07:39:49
A cigánymergáknak általában az olajfogyasztása drágább, mint az üzemanyagfogyasztás.DE mindegy is. Aki egy NDK-s szönyegért vagy budikeféért több száz eurókat csenget ki attól annyit kérnek amennyit nem szégyelnek.
Jun 15, 2020 07:39:49
poszdoc
Jun 15, 2020 07:45:26
Zsír a kommentben fenyegetôzik!
Zsír a kommentben fenyegetôzik!
Jun 15, 2020 07:45:26
Gólya
(
x2)
Jun 15, 2020 07:45:56
x2)
Na a púpfalon már 2órával ezelőtt is volt oltásellenes megosztás
Nem tudsz aludni fifi?
Lehet itt se maradhat a lakásba napközben. Csak a miskloci cigók sajna gyárba járnak 6ra
2 napig csicskultam.
Nem tudsz aludni fifi?
Lehet itt se maradhat a lakásba napközben. Csak a miskloci cigók sajna gyárba járnak 6ra
poszdoc
Jun 15, 2020 07:46:05
Jun 15, 2020 07:46:05
p00p
(
x2)
Jun 15, 2020 07:46:14
x2)
te elvinnéd a púpost üzemagyagárban? úgy hogy +2000 km kerül a kocsidba és rámegy egy napod..
p00p
(
x2)
Jun 15, 2020 07:49:28
x2)
most olvasom, hogy 500 euróról van szó, hát én márk helyében ennyiért biztos nem vinném haza
Kilóg a kanóc, bazmeg
Diploma
Jun 15, 2020 08:00:34
index.hu/belfold/2020/06/12/mar_13_ezer_beragadt_diplomat_vettek_at_a_nyelvvizsgamentesseg_bevezetese_ota/
Recskás, te hány igénylést adtál be? Látod, van akinek 20 évre visszamenően kiadták...
Recskás, te hány igénylést adtál be? Látod, van akinek 20 évre visszamenően kiadták...
Jun 15, 2020 08:00:34
Kiss "Fogyaték" Endre
Jun 15, 2020 08:31:04
index.hu/belfold/2020/06/12/mar_13_ezer_beragadt_diplomat_vettek_at_a_nyelvvizsgamentesseg_bevezetese_ota/
megjesz mind a 4 dipjomám, huhuhúú
Jun 15, 2020 08:31:04
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 08:51:39
x136)
Zsír találkozni akar a trollokkal ha zavargások lesznek. Gondolom kiélezte a csavarhúzót a karanténban, és kaszablokkázna.
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 09:02:30
x136)
Zsír azért nem szavaz a momentumra, mert snecit pedofíliaval "rágalmazzák, mocskolják, zaklatják" a trollok. Ettől nagyon szomorú lesz minden troll. Szerintem ezt mondd el a gyárban is, mielőtt kezdődik a műszak.
-
Jun 15, 2020 09:13:45
ciganyok lenyuljak tole a 10000 eurot, majd kiviszik tanyara csicskaztatni.
Már nagyon ideje lenne. Csak gondolom van annyi eszük (vagy Márkynak van), hogy nem vágják le az aratojást tojó tyúkot, hanem annyit szednek ki belőle amennyit csak lehet, és ha már tényleg vége, akkor Márky elengedi a tesóit, mint a veszett kutyákat és akkor végre valahára felzabálják Snecit. Kicsit későn, tegyük hozzá.
Jun 15, 2020 09:13:45
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 09:14:40
x136)
Zsírnak, a színésznek van egy oldala:
m.facebook.com/Alexander_LA-2052641075054001/
De nem találom rajta, hogy miben játszott eddig. Nincsenek színpadi képek.
Legalább lenne egy videó amin elmond egy verset vagy egy monológot. Így soha nem fogják felfedezni a zsidó producerek.
Legalább lenne egy videó amin elmond egy verset vagy egy monológot. Így soha nem fogják felfedezni a zsidó producerek.
Dzsibuti térdeltetős
Jun 15, 2020 09:20:38
Zsírnak, a színésznek van egy oldala:
Hogy a faszomba lehet egy felnőtt ember ennyire infantilis, hogy szelfiket posztolgat meg hesstegezik? :DD
582 fotót felrak a pszichopata fejéről, meg mindenféle érdektelen szarságokról, de egyet se, amin mondjuk egy nővel látható.
Jun 15, 2020 09:20:38
Uzsorás Banánok
Jun 15, 2020 09:27:07
gutsche mar tereget.
Jun 15, 2020 09:27:07
sittessanyi
Jun 15, 2020 09:28:07
Zsír azért nem szavaz a momentumra, mert snecit pedofíliaval "rágalmazzák, mocskolják, zaklatják" a trollok. Ettől nagyon szomorú lesz minden troll. Szerintem ezt mondd el a gyárban is, mielőtt kezdődik a műszak.
Jun 15, 2020 09:28:07
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 09:28:26
x136)
gutsche mar tereget.
Kitakarítja a szobát mielőtt meghirdeti.
Penzmento
(
x6)
Jun 15, 2020 09:38:47
x6)
Tycoon
(
x2)
Jun 15, 2020 09:40:18
x2)
gutsche mar tereget.
Ahogy látjuk.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 15, 2020 09:53:54
x30)
Én úgy számoltam, hogy amúgyis megy-mennek Linzbe, tehát amiért legombolják róla az 500 eurót az a Linz-Berlin-Linz.
Továbba üzemeltettem már gépjárművet, tudom, hogy az üzemanyag-költség csak egy része a dolgoknak (amortizácó, pályamatrica, stb.).
bolgár jeti
(
x30)
Jun 15, 2020 10:09:24
x30)
Teljesen vállalhatatlan mindkettő amúgyis. De az ország nagyobbik részének beakadt ez az egymás köpködése. Tiszta amerika :)
Félpjofi pjogamozó
Jun 15, 2020 10:38:08
Ezt csak viccből írtad, de beletrafáltál.Régebben néhány troll a tiszavasváriaktól kiderítette miért "ilyen" a kis lacika: nos azért, mert az apja gyerekkorában molesztálta. Mikor ez kiderült, vádalku keretében Németországba menekült, azzal a feltétellel hogy soha többet nem láthatja a családot, és súlyos havi pénzekkel kell támogatnia őket. Az anyja később meg is dübbent ennek következtében a konyhában. Laci ezt kihasználja, sőt folyamatosan idegesíti az anyját, nem is köszön, segít neki, hogy minél előbb elpatkoljon. Egyszer napokon keresztül zaklatta a kis szobából telefonon. Célja, hogy megszerezze a családi házat, és az árából Hollywoodba költözzön és egy öregecskedő, gazdag és kövér zsidó producer meleg szeretőjeként filmszínész karrierje legyen.
Jun 15, 2020 10:38:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 15, 2020 10:41:20
x37)
Aszondja frissíti az excelt... László, könyörgöm, lassan több mint 5 éve füstöl az a táblázatkezelő, már tele van adatokkal minden trollról, de mire mentél vele? A saját életed egy centit nem javult, ugyanúgy anyáddal élsz, ugyanúgy a Jabilban dolgozol. A trolloknak Sodi egy hobbi, neked meg a trollok az életed lassan. Ezen gondolkozzál már el egy kicsit.
Golda
Jun 15, 2020 10:48:07
Endre! Ha haza se jössz, mi a faszért rendelsz ide ennyi pizzát? Este jött három, ma meg felhívott a pizzás, hogy akkor ebédre küldheti-e a 10 db 32-es magyarost? Vendégeket vársz, vagy mi a rosseb? Tudod ki fogja ám ezt kifizetni???!!! A DHL-es meg már egy órája itt vár rád a ház előtt. Állítólag nincs hova mennie, mert az egész raktér a te kütyüiddel van tele! A drón már nem volt elég, egy helikoptert is kellett rendelned?
Jó lesz igyekezned, hogy leszed a rengeteg plakátot az utcában, mert a szomszédok nagyon furcsán néznek rám Nem is tudtam, hogy időközi választások lesznek Újszászon. Mi a faszért a Pedofil Egységpárt színeiben indulsz? Azt hittem Jobbikos vagy.
Jó lesz igyekezned, hogy leszed a rengeteg plakátot az utcában, mert a szomszédok nagyon furcsán néznek rám Nem is tudtam, hogy időközi választások lesznek Újszászon. Mi a faszért a Pedofil Egységpárt színeiben indulsz? Azt hittem Jobbikos vagy.
Jun 15, 2020 10:48:07
Influencer Szponzor
Jun 15, 2020 10:55:14
Szia sodika!
Mi vagyunk a pedogaytwinkyboys.com.
Szeretnénk szponzorálni téged.
Mi vagyunk a pedogaytwinkyboys.com.
Szeretnénk szponzorálni téged.
Jun 15, 2020 10:55:14
törpspa
Jun 15, 2020 11:13:51
A gyerekmolesztálós vádalkut felejtsétek már el, ilyen eseteknél leülős szokott lenni a sztori.
Elhiszem, hogy zsír felbaszása a cél, de akkor is...
Jun 15, 2020 11:13:51
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 11:28:31
x136)
Márk vett egy aranyhörcsögöt, úgyhogy most új stúdiót kell építeni Linzben a nonstop hörcsögös streamre, új gép is kell, meg sok minden, de hamarosan fosni fogja. 5000 eurót fektet az üzletbe a sodi. Márk már elindult a boltba, 10 sörrel és egy liter vodkával indítják a projektet.
-
Jun 15, 2020 11:29:29
A támadó indítékáról egyelőre annyit tudni, hogy nem olyan régóta egy gépgyárban dolgozott, ahol a nyúlszája miatt csúfolták a kollégái. Egy munkatársa szerint ebből lehetett elege, bekattant. A kolléga szerint azért mehetett egy iskolába, mert nem tudott kiállni és megvédeni magát a felnőttekkel szemben, ezért a gyerekeiken keresztül akart ártani nekik.
index.hu/kulfold/2020/06/15/videon_ahogy_a_szlovak_rendorok_lelottek_az_iskolai_tamadot/
KISBOROS is that you?
index.hu/kulfold/2020/06/15/videon_ahogy_a_szlovak_rendorok_lelottek_az_iskolai_tamadot/
KISBOROS is that you?
Jun 15, 2020 11:29:29
bolgár jeti
(
x30)
Jun 15, 2020 11:35:32
x30)
A gyerekmolesztálós vádalkut felejtsétek már el, ilyen eseteknél leülős szokott lenni a sztori.
Itt természetesen nem jogi aktusról van szó, rossz a szóhasználat.
Az a hipotézis, hogy dübbenős mama azt mondta apunak, hogy eltakarodik örökre, fizeti a gyerek-feleségtartást mint a katonatiszt és akkor nem lesz felnyomva a hatóságoknál.
echelon mérnök
Jun 15, 2020 11:38:05
Endre, te honnan is jössz? Lehet, hogy érintett vagy és szólni kellene a német hatóságoknak?
hu.euronews.com/2020/06/15/tobb-szaz-berlini-alberlo-karantenban
Három berlini kerületben teljes háztömbökben rendeltek el kijárási tilalmat. Az ok: feltűnően sok koronavírus-fertőzöttet találtak az ezekben élő kelet-európai bevándorlók között.
Először az iskolás gyerekek között tűnt fel a betegség a berlini Spandau, Neukölln és Wedding kerületekben. A kerületi tanácsnokok is még csak találgatják, hogy mi lehet az oka a terjedésnek: egyetlen eseményen, vagy sok kis találkozás során kapták el a betegek, esetleg egy lakásról-lakásra járó lelkipásztor terjesztette el a vírust.
A Treptower strasse egyik több száz lakásos bérházában eddig 52 ember fertőződött meg. A hatóságok szombaton hajnalban rendelték el a karantént, és kezdték el kikérdezni az ott lakókat. A bérlők most 14 napon át nem hagyhatják el a lakásaikat, időközben mindannyiukat letesztelik.
Naponta 200-300 embertől kell mintát venni ahhoz, hogy gyorsan fel tudják mérni a fertőzöttséget, ezt hat egészségügyi csapat végzi folyamatosan. A kerületi tanácsok az eredmények ismeretében hétfőn válságtanácskozást tartanak.
Három berlini kerületben teljes háztömbökben rendeltek el kijárási tilalmat. Az ok: feltűnően sok koronavírus-fertőzöttet találtak az ezekben élő kelet-európai bevándorlók között.
Először az iskolás gyerekek között tűnt fel a betegség a berlini Spandau, Neukölln és Wedding kerületekben. A kerületi tanácsnokok is még csak találgatják, hogy mi lehet az oka a terjedésnek: egyetlen eseményen, vagy sok kis találkozás során kapták el a betegek, esetleg egy lakásról-lakásra járó lelkipásztor terjesztette el a vírust.
A Treptower strasse egyik több száz lakásos bérházában eddig 52 ember fertőződött meg. A hatóságok szombaton hajnalban rendelték el a karantént, és kezdték el kikérdezni az ott lakókat. A bérlők most 14 napon át nem hagyhatják el a lakásaikat, időközben mindannyiukat letesztelik.
Naponta 200-300 embertől kell mintát venni ahhoz, hogy gyorsan fel tudják mérni a fertőzöttséget, ezt hat egészségügyi csapat végzi folyamatosan. A kerületi tanácsok az eredmények ismeretében hétfőn válságtanácskozást tartanak.
Jun 15, 2020 11:38:05
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 11:41:12
x136)
esetleg egy lakásról-lakásra járó pedofil terjesztette el a vírust, aki nyunyóka fiúkra vadászott.
Penzmento
(
x6)
Jun 15, 2020 11:44:39
x6)
Endre, te honnan is jössz? Lehet, hogy érintett vagy és szólni kellene a német hatóságoknak?
Aggódó Állampolgárok írhatnának a Jász-Nagykun-Szolnoki Kormányhivatalnak
www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok/szervezeti-egysegek/nepegeszsegugyi-foosztaly
sittessanyi
Jun 15, 2020 11:47:57
én azon mosolygok jókat, hogy borika még mindig vezeti a nagyerejű excellt miközben már jó ideje - a trashszcénának hála - névvel és arrcal vállalják az emberek hogy sodi "rajongói" több százan és ez a szám csak nőni fog. nem tudom mit akar vele...megvárja míg a malac hazatér perui száműzetéséből kb 60 évesen és akkor együtt leszámolnak pár száz emberrel? :D
bár szerintem megint csak figyelemre vágyik a szar életű incel, aztán meg ha megkapja a faszerdőt az unatkozóbb trolloktól, akkor meg megint áldozati pózba vágja magát.
bár szerintem megint csak figyelemre vágyik a szar életű incel, aztán meg ha megkapja a faszerdőt az unatkozóbb trolloktól, akkor meg megint áldozati pózba vágja magát.
Jun 15, 2020 11:47:57
broni
Jun 15, 2020 12:02:54
KISBOROS TÉNYLEG MEGBASZOTT AZ APÁD????????
Jun 15, 2020 12:02:54
broni
Jun 15, 2020 12:04:47
KISBOROS TÉNYLEG MEGBASZOTT AZ APÁD????????
álbroni
Jun 15, 2020 12:04:47
Fuvolázó Kobold
Jun 15, 2020 12:18:51
Szia Endre! Mi újság, Linzben vagy már? Figyu, a végtelen intellektusú borsodis tréfáidat hanyagold szerintem, múltkor is majdnem combon bicskázott ezért a pajtásod, mondjuk akkor egyedül te nem voltál bekábítószerezve az asztalnál.
Ha a kütyük közül egy-kettő köddé válik, mit teszel? "Ütöl érte, testvér?" Egy falkányi sittes okosgyerek között tuti maximumra kapcsol majd a recskás dicsekvési kényszere. ;)
Ha a kütyük közül egy-kettő köddé válik, mit teszel? "Ütöl érte, testvér?" Egy falkányi sittes okosgyerek között tuti maximumra kapcsol majd a recskás dicsekvési kényszere. ;)
Jun 15, 2020 12:18:51
Hahó
(
x136)
Jun 15, 2020 12:35:36
x136)
Szia Endre! Mi újság, Linzben vagy már? Figyu, a végtelen intellektusú borsodis tréfáidat hanyagold szerintem, múltkor is majdnem combon bicskázott ezért a pajtásod, mondjuk akkor egyedül te nem voltál bekábítószerezve az asztalnál.
Már osztogatja nekik az életvezetési, vállálkozási és pénzügyi tanácsokat.
Andi
(
x13)
Jun 15, 2020 12:38:50
x13)
Endre, jelentkezz, tűkön ülünk. Volt békülős szex?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 15, 2020 12:40:10
x6)
áhhh, az első elhagyatott autópálya-pihenőben eladnám kecske helyett egy buzi török kamionsofőrnek.
p00p
(
x2)
Jun 15, 2020 12:41:12
x2)
vagy sok kis találkozás során kapták el a betegek, esetleg egy lakásról-lakásra járó lelkipásztor terjesztette el a vírust.
Endre lelkipásztora volt, rendszeresen találkoznak.
Gólya
(
x2)
Jun 15, 2020 12:41:39
x2)
Amíg a gyagyást megfejik a miskolciak újabb euro ezrekkel, ajánlom mindenkinek sodi kommentkeresőbe a "dőlésszög" szó beírását. Kiváló retro olvasmányok.
2 napig csicskultam.
Linzi nyugi
Jun 15, 2020 13:03:14
Szia SoDi!
Ha lemész esetleg a Dunához, hogy belé ugorj , nem feltétlenül nem fogják a retkes pedofil hulládat Budapesten kihúzni.
Tyerintem esz érdhedő
Ha lemész esetleg a Dunához, hogy belé ugorj , nem feltétlenül nem fogják a retkes pedofil hulládat Budapesten kihúzni.
Tyerintem esz érdhedő
Jun 15, 2020 13:03:14
Nulladikos Snecológus
Jun 15, 2020 13:08:35
Piciklidet hozod? Atvennem jelkepes 200 eurocskaert
Jun 15, 2020 13:08:35
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 15, 2020 13:14:41
x6)
Ha én most a borsodi cigányoknak drukkolok a sodival szemben az POZITÍV DISZKRIMINÁCIÓ?
hát azért hetyetye
kripli figyelő
(
x12)
Jun 15, 2020 13:31:12
x12)
Kisruszki téged is fizet állambácsi hogy ne csinálj semmit,vagy bent robotolsz maszkban?Esetleg azt kapod ami jár neked,faszt a szádba?
Giovanni Gatto
Jun 15, 2020 13:33:28
Endre! Ha haza se jössz, mi a faszért rendelsz ide ennyi pizzát? Este jött három, ma meg felhívott a pizzás, hogy akkor ebédre küldheti-e a 10 db 32-es magyarost? Vendégeket vársz, vagy mi a rosseb? Tudod ki fogja ám ezt kifizetni???!!! A DHL-es meg már egy órája itt vár rád a ház előtt. Állítólag nincs hova mennie, mert az egész raktér a te kütyüiddel van tele! A drón már nem volt elég, egy helikoptert is kellett rendelned?
Szerintem szükségük van 1 mázsa sóderre! Jó lesz igyekezned, hogy leszed a rengeteg plakátot az utcában, mert a szomszédok nagyon furcsán néznek rám Nem is tudtam, hogy időközi választások lesznek Újszászon. Mi a faszért a Pedofil Egységpárt színeiben indulsz? Azt hittem Jobbikos vagy.
Jun 15, 2020 13:33:28
Dzsibuti térdeltetős
Jun 15, 2020 13:35:43
Amíg a gyagyást megfejik a miskolciak újabb euro ezrekkel, ajánlom mindenkinek sodi kommentkeresőbe a "dőlésszög" szó beírását. Kiváló retro olvasmányok.
Súlyos :D
Tornagyakorlatos csaj.. :DD
Tudod, minden férfinak vannak olyan emlékei fiatal korából, hogy a társaságban akadtak olyan haverok, akik folyton nyomták a nagyon levágósan kamus csajozós sztorijaikat, a többiek meg csak elnéző mosollyal hallgatták, mert mindenki tudta, hogy hazudnak.
És mindig csak ilyen jelzős szerkezetes "nőik" voltak: a tornagyakorlatos, a szőke bögyös, a rédei diszkóban felszedett, stb.
De soha, senki nem látta ezeket, még nevük se volt, és természetesen soha, senki nem látta azt sem, hogy bármikor, bármilyen buliban csajozni próbáltak volna.
Rendszerint csak sörözgettek meg ücsörögtek az asztalnál, a végefelé már egyedül, amikor mindenki becsajozott.
Az ok persze nem feltétlenül a buziság volt, volt olyan incel haverom, aki mikropöcsű volt, és azért nem mert csajozni. De mára azért összejött neki egy nő, meg is nősült, gyerekei is vannak.
Na, te pontosan ilyen balfasz lettél volna a társaságban, ha lettek volna valaha is életedben barátaid, haverjaid.
De azért fejlődtél, pedrák, ma már legalább meg sem próbálsz csajozós sztorikat bemesélni nekünk.
Most azt hazudod, hogy incel vagy.
A környezetben élők érdekében remélem, hogy eljutsz nemsoká oda, hogy beismerd, hogy buzi vagy, és nem lesz belőled egy pedofil sorozatgyilkos.
Jun 15, 2020 13:35:43
Nulladikos Snecológus
Jun 15, 2020 13:50:45
Dölésszög, szakdtam khec.
Jun 15, 2020 13:50:45
SoDie Rotten
Jun 15, 2020 14:10:13
Egyszerűen nyerőnek gondolom magam, olyan mintha gyúrni járnék.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Jun 15, 2020 14:10:13
-
Jun 15, 2020 14:10:51
Kérem a seggbebaszott sittes tartalom törlését. Nszksz
Jun 15, 2020 14:10:51
Polizei
Jun 15, 2020 14:14:42
A kiérkező rendőrökkel SoDI hamar megértette magát: "Ich bin alkoholisch". Hittek neki.
Hogy a gecibe ne hittünk volna, mikor ez az állat nem megfújta, hanem elharapta a szondát!!!
Jun 15, 2020 14:14:42
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 15, 2020 14:28:01
x1)
eltévedt SMSA kiérkező rendőrökkel SoDI hamar megértette magát: "Ich bin alkoholisch". Hittek neki.
nem megfújta, hanem elkezdte szívni, szopkodni a szondát
Busák
Jun 15, 2020 14:33:30
Discordon már online a sodi, ezek szerint sikerült felrakni a setupot linzben.
Jun 15, 2020 14:33:30
mifaaan
(
x1)
Jun 15, 2020 14:48:54
x1)
Discordon már online a sodi, ezek szerint sikerült felrakni a setupot linzben.
De ma még melócsá van Hahó! Vagy valamit félreértettem?
Tycoon
(
x2)
Jun 15, 2020 14:50:11
x2)
endre a vonaton járt
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Elsőéves
(
x3)
Jun 15, 2020 15:03:05
x3)
Egyre jobban támogatnám azt a gondolatot, hogy Tajginak a hatvanadik születésnapjára vigyünk egy burzsujfosadékból készült tortát, amelyet a szemünk láttára kell megennie az utolsó morzsáig. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 15, 2020 15:06:21
x1)
Egyre jobban támogatnám azt a gondolatot, hogy Tajginak a hatvanadik születésnapjára vigyünk egy burzsujfosadékból készült tortát, amelyet a szemünk láttára kell megennie az utolsó morzsáig. :D
Vagy csak ignoráljuk a bús picsába
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 15, 2020 15:07:36
x1)
Kérem a seggbebaszott sittes tartalom törlését. Nszksz
Gondolod enélkül Radírpók nem veszi észre, vagy csak simán szükséged van az érzésre, hogy látszólag ugráltatsz valakit?
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 15, 2020 15:29:58
x1)
Sodi hazaért ahol önmaga lehet.
Nulladikos Snecológus
Jun 15, 2020 15:30:14
Kivancsi lennek a tornagyakorlatos csajra... azert nem allt fel a doglitt szamarfasz, mert dolesszog, nem azert, mert utolso pedofil fereg.
Jun 15, 2020 15:30:14
Radírpók
Jun 15, 2020 15:31:24
Ne aggódj, zsákfalu, már ki is vagy törölve. Te is incel vagy, hogy ennyire triggerelődtél? Szexnagyikat keress, az még a púposnak is összejött egyszer(?)!
Azt láttam, hogy zsír megérkezett, szép belépő volt az idézet, de utána megint jött a dübbstep, szóval töröltelek, ha nem baj. Maradj csak csendben, és lurkoljál, ez van neked megengedve! A kémkakas úgyis jelenti minden mozdulatodat, szóval nem kell ide írnod. Igen, időnként triggerelnek, én is látom. Legyél erős, és ülj rá a kezedre!
Tajgi el van tűnve, szerintem a szomszédos általánosból egy csapat ötödikes elpáholta, amikor Sárkányért ment le a boltba, és nem figyelt oda, hogy tanóra alatt menjen le. Általában csak a hetedikesek verik meg, de most ez egy új csapat, akik ellesték a nagyoktól a poént. A cselgép most otthon ül, és befáslizott kézzel nyomogatja az Orion távirányítóját.
Azt láttam, hogy zsír megérkezett, szép belépő volt az idézet, de utána megint jött a dübbstep, szóval töröltelek, ha nem baj. Maradj csak csendben, és lurkoljál, ez van neked megengedve! A kémkakas úgyis jelenti minden mozdulatodat, szóval nem kell ide írnod. Igen, időnként triggerelnek, én is látom. Legyél erős, és ülj rá a kezedre!
Tajgi el van tűnve, szerintem a szomszédos általánosból egy csapat ötödikes elpáholta, amikor Sárkányért ment le a boltba, és nem figyelt oda, hogy tanóra alatt menjen le. Általában csak a hetedikesek verik meg, de most ez egy új csapat, akik ellesték a nagyoktól a poént. A cselgép most otthon ül, és befáslizott kézzel nyomogatja az Orion távirányítóját.
Jun 15, 2020 15:31:24
Kripli Boros-figyelő
Jun 15, 2020 16:09:24
Bori, hát megéri neked ide írni, ha el se tudjuk olvasni, és már le is van törölve? :( Ha üzenni akarsz, írd ki facebookra, azt úgyis olvassuk mindig. Mint a régi szép időkben.
Jun 15, 2020 16:09:24
-
Jun 15, 2020 16:20:08
Bori, hát megéri neked ide írni, ha el se tudjuk olvasni, és már le is van törölve? :( Ha üzenni akarsz, írd ki facebookra, azt úgyis olvassuk mindig. Mint a régi szép időkben.
de semmi újat nem tud üzenni már 5 éve, csak azt, hogy le leszünk kaszablokkázva jövő héten. legalább történne valami érdekes az életében, pl. leszopna egy öreg, kövér, zsidó producert, aki ajánlana neki ezért valami statiszta szerepet, mondjuk ki kelljen nyitni egy ajtót a jóbarátokban magdi anyus előtt.
a kémkakas drukkol neked, bori, biztosan shikerül a színészi karrier, csak a megfelelő faszt kell leszopnod hozzá.
Jun 15, 2020 16:20:08
63 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

úgy látom, akkor a fórumon már nem csak tajgit baszták meg a cigányok :((((