Az jó, mert azt nem érti. Stresszmentes.
hát azért hetyetye
Így történt:
- Nyem éjtyem. Esz ety fosh. Inkápp megöjöm makam.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Az eseményektől függően simán elférne több helyen is, például a police.hu-ra úgy, hogy:
"38 éves magyar hajléktalant gyújtott fel két miskolci férfi az ausztriai Linzben"
vagy a Blikkbe
"Családi dráma Újszászon: Egy menorával verte agyon a saját fiát(38) egy asszony. A szomszédok szerint egy doboz sörön vesztek össze."
esetleg MÁV oldalára:
"Gázolás miatt késnek a vonatok Szolnok és Hatvan között"
olcsó sörök gyártói szempontjából van értelme a sodilétnek.
hát azért hetyetye
Jövö héten, szház szhászalék!
Látod, Sneci... Ezt a videódat is alig 900 ember nézte meg, a kutyát sem érdekled..:)
Csak arcoskodik ezzel a sodi, de még soha nem nézte meg a titok c filmet. Helyette a tiktok című filmet nézi.
Előkerülhetne még Bácsfi Diána is, mondjuk kiderülhetne, hogy Újszászon lakik ő is.
Sodi a wowban még a karakter generáláson se tudna túljutni
Azért jó végighallgatni, hogy mindene megvolt, és az ostoba arrogáns exhibicionista önzősége miatt odáig jutott, hogy se lakás, se autó, se stream, se vlog, se Berlin, se munka, csak hitel, nyomor és szegénység. Piszony SoDi, és ez még csak a kezdet. Mert szánalmas, beteg, buta barom a SoDi. A pedofil SoDi.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Top 5 dolog amit nem tudtál a sodiról, sodi szádba rágja s01e01:
- a sodi nem is tud rágni, a kenyeret is egészben nyeli le
- a sodi immár 20 vágyakozik egy masztipartira, bár incelként még nem volt benne része
- erősen leépült szellemileg es testileg az öngyilkossági kísérlete óta
- 2006-ban náci hazafinak hazudta magát, ennek ellenére első adandó alkalommal költözött a nyugati liberális fertő fellegvárába, ahol deviáns berlini drogosokkal, miskolci bűnözőkkel tartja a kapcsolatot
- a sodi pedofil
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hagyjuk már ezt a diplomás hülyeséget, mégis miből lenne neki diplomája? Ha legalább lett volna annyi önkritikája, hogy Tajgi után szabadon beiratkozik valami filozófia - szabadbölcsész szakra, azt talán még el tudta volna végezni, és akkor ugyanott tartana mint most. De amikre beiratkozott: Corvinus, Agrár, valami progmat vagy matek tanár, ott a lottó ötösre több esélye volt.
Neki legalább halotti bizonyítványa már van, sodinak még az se..
szerintem az a legviccesebb, hogy 28 félév közgáz után arra hivatkozott, hogy a szüleitől nem shikerült ellesnie az észszerű gazdálkodást, és emiatt adósodott el. ezek után sejthető, hogy mennyi esélye lett volna közgáz diplomát szerezni.
Ami egyébként érthető is lett volna, de szerintem konkrétan még az általános iskolait sem értené, most sem. Sodi is felült arra a vonatra, ami a rendszerváltástól egészen 2006(!)-ig terjedt, hogy legyél diplomás értelmiségi és akkor neked jó lesz. Ja, meg akkor még ingyenes volt az egyetem. Csak aztán jött Orbán, bedobta a Kádárnosztalgiás prolifétist és azóta mindenki megint munkás akar lenni. Ezért van a sok összeszerelő üzem. Te Sodi! Nem akarsz hazajönni valamelyik gyárba? Kisfososssal mehetnél a Jabilba! Egy kis előképzést kapnál a várható jövőddel kapcsolatban.
a sodi arra a vonatra ült fel, hogy ne kelljen elmennie dolgozni. sokszor elmondta már, hogy az anyja nagyon munkába küldős hangulatba volt miután elvégezte az érettségi után a tanfolyamot, és ezt akarta elkerülni.
ettől függetlenül a matektudása egy nulla lehet, mivel snecigeci kombinatorikai példáit nem tudta megoldani. a matek érettségije szerintem hármas lett.
Csak azt felejtik el elmondani hogy hiába lesz valaki kőműves, burkoló, asztalos, szobafestő utána vagy elmegy gürcölni egy vállalkozóhoz 1000 Ft-os órabérért vagy vállalkozó lesz. Ha valakinek lesz is elegendő önbizalma hogy saját vállalkozást csináljon akkor az adóügyekben könnyen beleszalad akkora faszerdőbe hogy élete végéig nem jön ki belőle. Nem beszélve arról hogy a konkurens vállalkozók előszeretettel nyomják fel egymást. Talpraesett embereknek is feladja a leckét az ilyenek nem még a recskásnak. Ő max egy szalag mellett találna itthon melót.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Az Öveges kisegítő osztályában, ahol egyébként megbukott magyarból. A wannabe ügyvéd LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Nahat! A malacz hazudott, meglepodtem, ja nem!
Kérem a buzi tartalom törlését.
Dehogy hagyjuk
Ott már csak Stró Manóként ír alá, hahó!
hát azért hetyetye
Kivancsi lennek a hetyetyere, hogy mit tanitottak a corvinuson ha a kozgazdasag alapjait ezekszerint nem. Illetve ha a penzzel valo banast nem sikerult elsajatitania akkor mibol gondolja egy befektetesrol hogy fhosni fogja?
Elkezdené mondani, hogy mennyi mindent hallgatott meg tanult, és bár a vizsgákon nem ment át, de az ott is van a CV-jében, onnantól meg nem az ő problémája.
Én ott, hogy ki az a Toró egyáltalán.
Mert ilyen SoDI a SoDI
Toro Rossó a Redbull bikaszelidítő polgárjenő hivatala.
hát azért hetyetye
Jó, persze, ne hagyjuk, én csak azt akartam mondani, hogy felesleges Sodikától állandóan számonkérni a diplomát, amikor ő soha nem volt a közelében sem annak, hogy lediplomázzon. Ez anno és talán még most is az egyetemek egyik nagy átverése, hogy azt reklámozzák, hogy nagy buli az egész és nem kell tanulni. Valakinek tényleg nem, de Sodika még a tanulós szorgalmas kategóriától is fényévekre van, nemhogy a laza zsenitől. Ő azért járt egyetemre, mert a szülei kifizették neki, meg ismétlem, bekerülni könnyű volt a fejkvóta miatt. Utána pedig jött a szórás, ezért lett belőle néty etyetem néty szak, utána meg ezért is hagyta ott az egészet. Az, hogy 2008-as válság, az csak egy kamu, mondhatta volna azt is, hogy az Ouagadougoui sertéspestis miatt nem végzett egyetemet, lényegtelen.
az volt sneci mázlija, hogy kb pont bevezették a kreditrendszert, ami engedte évekig lurkolni. Az előző rendszer azerint mindenhonnan kihullot volna legkésőbb első év végén.
Várom már mikor lesz kiírva a poroszkai.hu-ra, hogy keresi a Betyársereg "-" néven kommentelőt.
Remek, most porolhatom ki az ágyneműtartót.
Egy ismerős addig húzta a szakdogáját, mondta egyszer nekem, hogy már ki se adnák neki a diplomáját, lényegében újra kéne csinálnia a szakot, annyit változtak a tárgyak. Lehet Sodibodival is ez lenne, de sokkal valószínűbb az, hogy max az alap buktatós tárgyakig jutott el akármelyik szakon, és félévente összegyűjtött max 10 kreditet.
Kiss Endre Farkasnak hívják a háta mögött
A gaz hekkert aki a fórumodra költözött.
Ez a feljelentés is menni fog a kör alakú gyűjtőbe, Kisboros és a tokásgeci nagy erejű nyomozásai mellé, ha jól sejtem :D
Aki 28 félév alatt egyetlen diplomát sem tud megszerezni, azt fogyatékosnak hívják. Azaz nem, mert több olyan hírt is olvastam, hogy enyhe Down-szindrómások elvégeztek egyetemet. Endre teljesítményét már Downosok is überelték, autisták, végtaghiányosok, vakok, süketek, némák, mindegyikre volt példa. Könyörgöm, műkörmös, seggbuta picsák képesek kiseggelni maguknak valami papírt egy főiskolán, de a harmadik generációs értelmiségi fadászpikának ez mindenütt meghaladta a képességeit.
Hétvégén megy Zsery Púpszászra, azt mondta.
xyz
Azért ez sokat elmond az intézményről és az értékéről, valamit eléggé protekciószaga van.
Én erről nem tudok semmit, én protekció nélkül szereztem meg a diplomát. A leglinkebb haveromnak a végén pótlapozni kellett az indexét, annyi félévet járt, de még ő is befejezte. Egyszerűen érthetetlen, hogy Snecinek hogy nem sikerült legalább az egyik büfészakot abszolválni.
Akkor már inkább bunyózzunk!
Akkor te nagyon jó helyre jártál. Nálunk államvizsgán is úgy buktattak mint annak a rendje. Az évfolyam felének nem kellett átvennie a diplomáját.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
személy szerint ez a kérdés számomra egyértelműen tisztázódott a sodi gémpléjek során
Te vagy az, Pityu?
Nagyon ügyes vagy tompika. Inkább mesélj a troll bácsiknak a kis filippínó barátodról aki kétnaponta megjelenik nálad. Vagy ő csak egy "haver"?
Radírpók! A legnagyobb tisztelettel kérhetünk egy bamhammert?
Si vis pacem, para bellum
Hát ez az, az is hülye aki egy másodpercre is elhitte, hogy ez Sherlock Porks. Ez szokás szerint az elmebeteg cvi-nek egy újabb skizofrén trükkje, vagy az a ratyi, akit trash csoportból evett ide a fene.
Nem volt rá ideje. Keményen dolgozott, hogy támogathassa az édesanyját.
A recskasnak semmirol sincs mar sajat velemenye, teljesen az ezoterikus autogenerator pillanatnyi kedvere van bizva azert tolja ezt
A munka nem megoldás.
Szerző:
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 11:16:55
Válasz
(6)
x136)
Válasz
(6)
Szerintem most az a konkrét tragédia, hogy durva spórolás megy. Ugye csak a pedofilnak van pénze, ezért ő fizet mindent. Költség pedig van bőven. Utazás, kajálás, piálás. Mire eljutott púpszászig 2-3 ezer minuszba került. Ha visszament linzbe, akkor egy ezres megint ugrik. Hát ilyen ez a spórolós nyaralás.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 11:28:55
x6)
Szerintem most ugyanilyen leveleket kap, csak németül.
Az jó, mert azt nem érti. Stresszmentes.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 11:31:50
x6)
Sodi?
Meghalt minden idők egyik legnagyobb videójátékos streamere
index.hu/tech/godmode/2020/07/03/reckful-twitch-stream-world-of-warcraft-halal/
hát azért hetyetye
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 11:33:00
x6)
"gyakran beszélt a mentális egészségről, és azt is tudni lehetett, hogy depresszióval, illetve bipoláris zavarral küzd. A streamer a halála előtti órákban komoly hullámvölgybe került, ami egyebek mellett abban csúcsosodott ki, hogy Twitteren megkérte volt barátnője kezét,"
Andi? Mindegy.
hát azért hetyetye
Andi? Mindegy.
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 11:34:30
x136)
Sodi?
Így történt:
p00p
(
x2)
Jul 03, 2020 11:35:35
x2)
Azért azt nem szeretném, ha Púpi is kinyírná magát. Mégiscsak egy emberi életről van szó ki a faszon röhögnénk utána egész nap?
Kilóg a kanóc, bazmeg
xray
(
x21)
Jul 03, 2020 11:38:21
x21)
Így történt:
sneci, szólj, ha segítségre szorulsz, a kommenthaverok segítenek. lol - Nyem éjtyem. Esz ety fosh. Inkápp megöjöm makam.
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 11:42:25
x136)
Sneci, meddig nem engednek lájvozni a miskolci cigók?
max5enutálnak
(
x47)
Jul 03, 2020 11:46:56
x47)
Ha megdöglene ez a pedofil drogdíler és olvasnék róla, kurva szomorú lennék. Nem tudnám feldolgozni, hogy bármilyen (értsd:mindenegybenblog) felületen is hírérték lenne. De nyilván nem lesz :D
endre dögölj már meg. Semmi értelme az életednek. Minek húzni-halasztani az elkerülhetetlent, ha előtte úgysem csinálsz semmi hasznosat és érdekeset. Meg tudnád indokolni egy összetett mondatban, hogy miért van értelme a létezésednek? Őszinte, baráti jótanácsom az, hogy nyírd ki magad a picsába. Tök felesleges az életed!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
endre dögölj már meg. Semmi értelme az életednek. Minek húzni-halasztani az elkerülhetetlent, ha előtte úgysem csinálsz semmi hasznosat és érdekeset. Meg tudnád indokolni egy összetett mondatban, hogy miért van értelme a létezésednek? Őszinte, baráti jótanácsom az, hogy nyírd ki magad a picsába. Tök felesleges az életed!
-
Jul 03, 2020 11:58:44
Ha megdöglene ez a pedofil drogdíler és olvasnék róla, kurva szomorú lennék. Nem tudnám feldolgozni, hogy bármilyen (értsd:mindenegybenblog) felületen is hírérték lenne.
Az eseményektől függően simán elférne több helyen is, például a police.hu-ra úgy, hogy:
"38 éves magyar hajléktalant gyújtott fel két miskolci férfi az ausztriai Linzben"
vagy a Blikkbe
"Családi dráma Újszászon: Egy menorával verte agyon a saját fiát(38) egy asszony. A szomszédok szerint egy doboz sörön vesztek össze."
esetleg MÁV oldalára:
"Gázolás miatt késnek a vonatok Szolnok és Hatvan között"
Jul 03, 2020 11:58:44
-
Jul 03, 2020 12:04:07
Már azt várom, hogy tomket videója alatt megjelenik egy Sittes Sanyi, és leírja, hogy Rolindát bizony seggbe baszta. Az impotens asszonynak van a legtöbb kommentje ott. Már legalább húszszor letagadta a nyilvánvalót.
Jul 03, 2020 12:04:07
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 12:09:01
x136)
A berlini flokker vajon fizetni fog egy balatoni nyaralást a miskolcigóknak? 200 ezres nyaralás a szájba.
Elsőéves
(
x3)
Jul 03, 2020 12:17:50
x3)
Siófokon meg Zamárdiban lehet jópár ötvezenres halat enni. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 12:24:06
x136)
Az volt a terv, hogy a sodi nagyot fog pihenni, 2 hétig csak filmet fog nézni púpszászon. Ehhez képest csak a tragédia és a stressz jött össze a nyaralás alatt. Vajon megnézte A titok című filmet?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 12:42:32
x6)
Ha megdöglene ez a pedofil drogdíler és olvasnék róla, kurva szomorú lennék. Nem tudnám feldolgozni, hogy bármilyen (értsd:mindenegybenblog) felületen is hírérték lenne. De nyilván nem lesz :D
olcsó sörök gyártói szempontjából van értelme a sodilétnek.
Nulladikos Snecológus
Jul 03, 2020 12:44:47
holnap tudunk indulni
Jövö héten, szház szhászalék!
Jul 03, 2020 12:44:47
rBali
(
x24)
Jul 03, 2020 12:46:47
x24)
Endre, ha meghalsz rólad is írni fog az összes sajtó a világon! Dr.Disrespecttel is hogy elbántak utánad! ígérem írni fognak! Hajrá!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Tragédia
Jul 03, 2020 13:15:50
youtu.be/exozslWZvUo
Sodi szádba vágja..
szégyentelen kurva anyádat, hogy idáig süllyedtél..
remélem a miskolci galeri éppen faszra húz a streamer berendezéseddel együtt.
5 millió forint, és se vlog, se stream, még a púpfal is néma.
kannabiznisz hogy áll? Be van már jegyezve gondolom, teljesen törvényes...
újabb hatalmas shiker lesz ez, ami még karaknál is jobban fogja fosni
Sodi szádba vágja..
Jul 03, 2020 13:15:50
-
Jul 03, 2020 13:26:34
Kaleta Endre Farkast az Univerzum 1 év 2,5 évre felfüggesztett szaunamegvonással és 40 ezer eurós pénzbírsággal sújtja!
Jul 03, 2020 13:26:34
Magyarország rémálma
Jul 03, 2020 13:28:38
youtu.be/exozslWZvUo
Sodi szádba vágja..
Sodi szádba vágja..
Látod, Sneci... Ezt a videódat is alig 900 ember nézte meg, a kutyát sem érdekled..:)
Jul 03, 2020 13:28:38
Győrffy Pál
Jul 03, 2020 13:31:13
Az volt a terv, hogy a sodi nagyot fog pihenni, 2 hétig csak filmet fog nézni púpszászon. Ehhez képest csak a tragédia és a stressz jött össze a nyaralás alatt. Vajon megnézte A titok című filmet?
Csak arcoskodik ezzel a sodi, de még soha nem nézte meg a titok c filmet. Helyette a tiktok című filmet nézi.
Jul 03, 2020 13:31:13
elsőgenerációs balfasz
Jul 03, 2020 14:16:59
örömteli és megelégedésemre való, hogy hogy a kettesen a malacz szolgáltatja a műsort amíg zsneci púpszászon bújkál a tragédiák elől. ezt a várja a tanszék a retardoktól.
nszksz.
viszont a kibontakozó toró-malac párbajt nyugodtan megszakíthatná Zsery egy púpszászi lájvval amiben a Gagyás hetyetyézik az anyja előtt a pedofil vádak és/vagy az eladósodás kapcsán. rég várt mérföldkőhöz éren a tanszék egy ilyen streammel.
előre is nszksz.
nszksz.
viszont a kibontakozó toró-malac párbajt nyugodtan megszakíthatná Zsery egy púpszászi lájvval amiben a Gagyás hetyetyézik az anyja előtt a pedofil vádak és/vagy az eladósodás kapcsán. rég várt mérföldkőhöz éren a tanszék egy ilyen streammel.
előre is nszksz.
Jul 03, 2020 14:16:59
echelon mérnök
Jul 03, 2020 14:18:22
örömteli és megelégedésemre való, hogy hogy a kettesen a malacz szolgáltatja a műsort amíg zsneci púpszászon bújkál a tragédiák elől. ezt a várja a tanszék a retardoktól.
nszksz.
előre is nszksz.
nszksz.
előre is nszksz.
Előkerülhetne még Bácsfi Diána is, mondjuk kiderülhetne, hogy Újszászon lakik ő is.
Jul 03, 2020 14:18:22
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 03, 2020 14:47:49
x19)
Sodi?
Sodi a wowban még a karakter generáláson se tudna túljutni
Vén Diák
Jul 03, 2020 14:58:27
Sodi miért nincs diplomád?
Jul 03, 2020 14:58:27
leendő devizás haver
Jul 03, 2020 15:07:36
youtu.be/exozslWZvUo
Sodi szádba vágja..
Sodi szádba vágja..
Azért jó végighallgatni, hogy mindene megvolt, és az ostoba arrogáns exhibicionista önzősége miatt odáig jutott, hogy se lakás, se autó, se stream, se vlog, se Berlin, se munka, csak hitel, nyomor és szegénység. Piszony SoDi, és ez még csak a kezdet. Mert szánalmas, beteg, buta barom a SoDi. A pedofil SoDi.
Jul 03, 2020 15:07:36
balek
(
x10)
Jul 03, 2020 15:09:23
x10)
youtu.be/exozslWZvUo
Sodi szádba vágja..
Sodi szádba vágja..
Top 5 dolog amit nem tudtál a sodiról, sodi szádba rágja s01e01:
- a sodi nem is tud rágni, a kenyeret is egészben nyeli le
- a sodi immár 20 vágyakozik egy masztipartira, bár incelként még nem volt benne része
- erősen leépült szellemileg es testileg az öngyilkossági kísérlete óta
- 2006-ban náci hazafinak hazudta magát, ennek ellenére első adandó alkalommal költözött a nyugati liberális fertő fellegvárába, ahol deviáns berlini drogosokkal, miskolci bűnözőkkel tartja a kapcsolatot
- a sodi pedofil
Vén Diák
Jul 03, 2020 15:19:18
Tudta Ön, hogy Kiss Endre Farkas pontosan annyi diplomával rendelkezik, mint George Floyd?
Jul 03, 2020 15:19:18
-
Jul 03, 2020 15:28:46
Sodi miért nincs diplomád?
Hagyjuk már ezt a diplomás hülyeséget, mégis miből lenne neki diplomája? Ha legalább lett volna annyi önkritikája, hogy Tajgi után szabadon beiratkozik valami filozófia - szabadbölcsész szakra, azt talán még el tudta volna végezni, és akkor ugyanott tartana mint most. De amikre beiratkozott: Corvinus, Agrár, valami progmat vagy matek tanár, ott a lottó ötösre több esélye volt.
Jul 03, 2020 15:28:46
BL
Jul 03, 2020 15:34:40
Tudta Ön, hogy Kiss Endre Farkas pontosan annyi diplomával rendelkezik, mint George Floyd?
Neki legalább halotti bizonyítványa már van, sodinak még az se..
Jul 03, 2020 15:34:40
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 15:34:58
x136)
szerintem az a legviccesebb, hogy 28 félév közgáz után arra hivatkozott, hogy a szüleitől nem shikerült ellesnie az észszerű gazdálkodást, és emiatt adósodott el. ezek után sejthető, hogy mennyi esélye lett volna közgáz diplomát szerezni.
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 15:46:08
x136)
külön matektanárhoz kellett járnia, mert nem értette a főiskolai tananyagot.:)))
-
Jul 03, 2020 15:57:54
külön matektanárhoz kellett járnia, mert nem értette a főiskolai tananyagot.:)))
Ami egyébként érthető is lett volna, de szerintem konkrétan még az általános iskolait sem értené, most sem. Sodi is felült arra a vonatra, ami a rendszerváltástól egészen 2006(!)-ig terjedt, hogy legyél diplomás értelmiségi és akkor neked jó lesz. Ja, meg akkor még ingyenes volt az egyetem. Csak aztán jött Orbán, bedobta a Kádárnosztalgiás prolifétist és azóta mindenki megint munkás akar lenni. Ezért van a sok összeszerelő üzem. Te Sodi! Nem akarsz hazajönni valamelyik gyárba? Kisfososssal mehetnél a Jabilba! Egy kis előképzést kapnál a várható jövőddel kapcsolatban.
Jul 03, 2020 15:57:54
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 16:03:01
x136)
a sodi arra a vonatra ült fel, hogy ne kelljen elmennie dolgozni. sokszor elmondta már, hogy az anyja nagyon munkába küldős hangulatba volt miután elvégezte az érettségi után a tanfolyamot, és ezt akarta elkerülni.
ettől függetlenül a matektudása egy nulla lehet, mivel snecigeci kombinatorikai példáit nem tudta megoldani. a matek érettségije szerintem hármas lett.
Bejlin
(
x8)
Jul 03, 2020 16:09:53
x8)
Csak azt felejtik el elmondani hogy hiába lesz valaki kőműves, burkoló, asztalos, szobafestő utána vagy elmegy gürcölni egy vállalkozóhoz 1000 Ft-os órabérért vagy vállalkozó lesz. Ha valakinek lesz is elegendő önbizalma hogy saját vállalkozást csináljon akkor az adóügyekben könnyen beleszalad akkora faszerdőbe hogy élete végéig nem jön ki belőle. Nem beszélve arról hogy a konkurens vállalkozók előszeretettel nyomják fel egymást. Talpraesett embereknek is feladja a leckét az ilyenek nem még a recskásnak. Ő max egy szalag mellett találna itthon melót.
trendbeli garázdaság
Jul 03, 2020 16:13:26
-Ami egyébként érthető is lett volna, de szerintem konkrétan még az általános iskolait sem értené, most sem. Sodi is felült arra a vonatra, ami a rendszerváltástól egészen 2006(!)-ig terjedt, hogy legyél diplomás értelmiségi és akkor neked jó lesz. Ja, meg akkor még ingyenes volt az egyetem. Csak aztán jött Orbán, bedobta a Kádárnosztalgiás prolifétist és azóta mindenki megint munkás akar lenni. Ezért van a sok összeszerelő üzem. Te Sodi! Nem akarsz hazajönni valamelyik gyárba? Kisfososssal mehetnél a Jabilba! Egy kis előképzést kapnál a várható jövőddel kapcsolatban.
a matek érettségije szerintem hármas lett.
a matek érettségije szerintem hármas lett.
Az Öveges kisegítő osztályában, ahol egyébként megbukott magyarból. A wannabe ügyvéd LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Jul 03, 2020 16:13:26
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 16:13:50
x136)
nahát, a leleplező péteres videó miatt is elítélték a drága mérnök urat. a linkben (ip-csapda) egy M betűvel több van az átírás miatt.
kuruc.info/galeriaN/egyeb/TomMcat-itelet-ragalmazas.pdf
Nulladikos Snecológus
Jul 03, 2020 16:32:05
nahát, a leleplező péteres videó miatt is elítélték a drága mérnök urat. a linkben (ip-csapda) egy M betűvel több van az átírás miatt.
Nahat! A malacz hazudott, meglepodtem, ja nem!
Jul 03, 2020 16:32:05
Csengőfrász
(
x1)
Jul 03, 2020 16:32:46
x1)
Sokan gecire nincsenek tisztában azzal hogy Endre mennyire fogyatékos,és mekkora különbség van egy kettes érettségi meg egy tisztességes szakma között.
A jogsis fantazi meg már többet ne kerüljön elő pls,mert már fárasztó.
Endrének az operátori munka a plafon.
Pont ezért NEM programozó,pont ezért NINCS jogsija,és ezért NINCS egy tisztességes szakmája SE.
Pontosan az ilyen ember való a dzsabilba.
Reggel felveszi a céges busz, a műszakban 8 órán keresztül csinálja a soron rá szabott EGY mozdulatot,délután meg leteszi otthon a céges busz.
Nem kell itt tisztességes szakmunkásokat sértegetni a koboldhoz való hasonlítgatással,mert mérföldekre van tőlük a kobold.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
A jogsis fantazi meg már többet ne kerüljön elő pls,mert már fárasztó.
Endrének az operátori munka a plafon.
Pont ezért NEM programozó,pont ezért NINCS jogsija,és ezért NINCS egy tisztességes szakmája SE.
Pontosan az ilyen ember való a dzsabilba.
Reggel felveszi a céges busz, a műszakban 8 órán keresztül csinálja a soron rá szabott EGY mozdulatot,délután meg leteszi otthon a céges busz.
Nem kell itt tisztességes szakmunkásokat sértegetni a koboldhoz való hasonlítgatással,mert mérföldekre van tőlük a kobold.
Ogréban Lakó Buzidémon
Jul 03, 2020 16:45:47
Sportos nyunyó lett a tamásmacska.

Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30

Jul 03, 2020 16:45:47
Nem fatyok balek
Jul 03, 2020 16:50:38
Sportos nyunyó lett a tamásmacska.
Kérem a buzi tartalom törlését.
Jul 03, 2020 16:50:38
Cocktail
Jul 03, 2020 17:38:51
Tegnap láttam Pöröc videóját, a végére megfordult a fejemben, hogy basszus:
Mi lett volna, ha Pöröc és Toro már a bölcsi óta ismerték volna egymást?
Egy óvodába, egy általánosba, egy gimnáziumba jártak volna, netán együtt lettek volna sorkatonák...
A videó öt órás lett volna és hallgathattuk volna, hogy Toro már a bölcsiben is húzkodta a lányok haját, oviban ellopta a pöttyös labdát, iskolában összefirkálta a padokat, gimiben rászart az osztályfőnök lábtörlőjére, sorkatonaként mindennap részeg volt...
Nem volt valami felnőtt dolog Tamás Macska áztatós nyávogása.
Mi lett volna, ha Pöröc és Toro már a bölcsi óta ismerték volna egymást?
Egy óvodába, egy általánosba, egy gimnáziumba jártak volna, netán együtt lettek volna sorkatonák...
A videó öt órás lett volna és hallgathattuk volna, hogy Toro már a bölcsiben is húzkodta a lányok haját, oviban ellopta a pöttyös labdát, iskolában összefirkálta a padokat, gimiben rászart az osztályfőnök lábtörlőjére, sorkatonaként mindennap részeg volt...
Nem volt valami felnőtt dolog Tamás Macska áztatós nyávogása.
Jul 03, 2020 17:38:51
Vén Diák
Jul 03, 2020 17:45:27
Dehogy hagyjuk
Jul 03, 2020 17:45:27
Hahó
(
x136)
Jul 03, 2020 17:59:03
x136)
vajon negyedjére is át tudja verni a főnök urat a fordos néni által betanított dumával? vagy linzben nem fog működni?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 18:35:12
x6)
vajon negyedjére is át tudja verni a főnök urat a fordos néni által betanított dumával? vagy linzben nem fog működni?
Ott már csak Stró Manóként ír alá, hahó!
Dzsibuti térdeltetős
Jul 03, 2020 19:16:17
Púp. kinyitottad már a gázt otthon? Ideje lenne.
Csak ne felejtsd el lájvba közvetíteni, méltatlan lenne a 2006-os hősi múltadhoz, ha nem látná az egész világ a halálodat.
Csak ne felejtsd el lájvba közvetíteni, méltatlan lenne a 2006-os hősi múltadhoz, ha nem látná az egész világ a halálodat.
Jul 03, 2020 19:16:17
pimpa
Jul 03, 2020 19:24:50
kicsit lemaradtam. TC tényleg egy videóban gyalázza Torót?
Jul 03, 2020 19:24:50
800 fütyi
Jul 03, 2020 19:57:14
Kivancsi lennek a hetyetyere, hogy mit tanitottak a corvinuson ha a kozgazdasag alapjait ezekszerint nem. Illetve ha a penzzel valo banast nem sikerult elsajatitania akkor mibol gondolja egy befektetesrol hogy fhosni fogja?
Jul 03, 2020 19:57:14
-
Jul 03, 2020 20:00:31
Kivancsi lennek a hetyetyere,
Elkezdené mondani, hogy mennyi mindent hallgatott meg tanult, és bár a vizsgákon nem ment át, de az ott is van a CV-jében, onnantól meg nem az ő problémája.
Jul 03, 2020 20:00:31
700 ezer fütyi
(
x1)
Jul 03, 2020 20:01:04
x1)
kicsit lemaradtam. TC tényleg egy videóban gyalázza Torót?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 03, 2020 20:03:10
x6)
Toro Rossó a Redbull bikaszelidítő polgárjenő hivatala.
-
Jul 03, 2020 20:16:40
Dehogy hagyjuk
Jó, persze, ne hagyjuk, én csak azt akartam mondani, hogy felesleges Sodikától állandóan számonkérni a diplomát, amikor ő soha nem volt a közelében sem annak, hogy lediplomázzon. Ez anno és talán még most is az egyetemek egyik nagy átverése, hogy azt reklámozzák, hogy nagy buli az egész és nem kell tanulni. Valakinek tényleg nem, de Sodika még a tanulós szorgalmas kategóriától is fényévekre van, nemhogy a laza zsenitől. Ő azért járt egyetemre, mert a szülei kifizették neki, meg ismétlem, bekerülni könnyű volt a fejkvóta miatt. Utána pedig jött a szórás, ezért lett belőle néty etyetem néty szak, utána meg ezért is hagyta ott az egészet. Az, hogy 2008-as válság, az csak egy kamu, mondhatta volna azt is, hogy az Ouagadougoui sertéspestis miatt nem végzett egyetemet, lényegtelen.
Jul 03, 2020 20:16:40
Brian
(
x2)
Jul 03, 2020 20:32:17
x2)
az volt sneci mázlija, hogy kb pont bevezették a kreditrendszert, ami engedte évekig lurkolni. Az előző rendszer azerint mindenhonnan kihullot volna legkésőbb első év végén.
tyodika
Jul 03, 2020 20:36:03
Az ouagoduogui sertéspestis miatt mein diploma ist nicht vorhanden, encsuldigunk hetyetye.
Jul 03, 2020 20:36:03
Toroczkai László
Jul 03, 2020 20:55:59
Megtettem a feljelentést a fórum üzemeltetője és a fórumozók ellen.
Jul 03, 2020 20:55:59
-
Jul 03, 2020 21:00:08
Várom már mikor lesz kiírva a poroszkai.hu-ra, hogy keresi a Betyársereg "-" néven kommentelőt.
Jul 03, 2020 21:00:08
V.G.
Jul 03, 2020 21:01:40
Volt már hasonló a kurucon, hehehe xD
Jul 03, 2020 21:01:40
xray
(
x21)
Jul 03, 2020 21:07:43
x21)
akkor be kell üzemelni az ágyneműtartót, vagy mifan?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem fatyok balek
Jul 03, 2020 21:19:22
Remek, most porolhatom ki az ágyneműtartót.
Jul 03, 2020 21:19:22
Winkowitch
Jul 03, 2020 21:19:53
Egy ismerős addig húzta a szakdogáját, mondta egyszer nekem, hogy már ki se adnák neki a diplomáját, lényegében újra kéne csinálnia a szakot, annyit változtak a tárgyak. Lehet Sodibodival is ez lenne, de sokkal valószínűbb az, hogy max az alap buktatós tárgyakig jutott el akármelyik szakon, és félévente összegyűjtött max 10 kreditet.
Jul 03, 2020 21:19:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2020 21:40:41
x37)
Kiss Endre Farkasnak hívják a háta mögött
A gaz hekkert aki a fórumodra költözött.
Ez a feljelentés is menni fog a kör alakú gyűjtőbe, Kisboros és a tokásgeci nagy erejű nyomozásai mellé, ha jól sejtem :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2020 21:44:33
x37)
Aki 28 félév alatt egyetlen diplomát sem tud megszerezni, azt fogyatékosnak hívják. Azaz nem, mert több olyan hírt is olvastam, hogy enyhe Down-szindrómások elvégeztek egyetemet. Endre teljesítményét már Downosok is überelték, autisták, végtaghiányosok, vakok, süketek, némák, mindegyikre volt példa. Könyörgöm, műkörmös, seggbuta picsák képesek kiseggelni maguknak valami papírt egy főiskolán, de a harmadik generációs értelmiségi fadászpikának ez mindenütt meghaladta a képességeit.
Tycoon
(
x2)
Jul 03, 2020 21:44:37
x2)
Ezt most már nem hiszem el...ez mi?
Direkt csinálja,tudatosan vagy mik ezek a kibaszott öngólok...kiégek geci
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
GamerPC
Jul 03, 2020 21:45:30
Ámokfutás van a púpfalon! Beindult a mari hónaalja biznisz vagy mi törtent?
Púpos búbánat
Jul 03, 2020 21:45:30
Tragédia
Jul 03, 2020 21:49:46
Nagyon fossssa most a púpfal, egy órácskára felcsatlakozhatott a gigabites márko_net-re, tudjuk egyébként, hogy vajon hol a redvás égbe lehet most a pedofil púpszászi streamer fatászpika?
Akár Sodi is mondhatta volna:
“Mindenki dögöljön meg, engem nem lehet kizsákmányolni, én ingyenélő vagyok”
József Attila: Szabad ötletek jegyzéke
Jul 03, 2020 21:49:46
Démonsátor
Jul 03, 2020 21:51:40
Nagyon fossssa most a púpfal, egy órácskára felcsatlakozhatott a gigabites márko_net-re, tudjuk egyébként, hogy vajon hol a redvás égbe lehet most a pedofil púpszászi streamer fatászpika?
Hétvégén megy Zsery Púpszászra, azt mondta.
Jul 03, 2020 21:51:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2020 21:52:22
x37)
Mikor én államvizsgán voltam bejött egy csaj, akin esküszöm leopárdmintás szoknya és pink felső volt, olyan stiletto magassarkúval, amiben max stripperek szoktak járni. A homlokára tolva meg ilyen klasszik félarcos bogárnapszemüveg, óriási Dolce&Gabbana logóval. A védés első öt percében kiderült, hogy fogalma sincs róla, mi van a saját szakdolgozatában, mivel nem ő írta. Kihúzattak vele két tételt, egyikhez sem volt semmi köze. A profok elhordták mindennek, hogy szégyent hoz az évfolyamra meg a sulira, stb, majd átengedték kettessel, mert ne jöjjön vissza többet. Hallod, Endre, bazmeg? :D Hülye picsákat átrugdosnak államvizsgán, csak el kell jutni odáig, akár kegyelem kettesekkel lavírozva. De neked még ez is meghaladta a képességeidet, te balek fasz :D :D :D
Rodolfo Hitlerez
Jul 03, 2020 21:56:56
Mikor én államvizsgán voltam bejött egy csaj, akin esküszöm leopárdmintás szoknya és pink felső volt, olyan stiletto magassarkúval, amiben max stripperek szoktak járni. A homlokára tolva meg ilyen klasszik félarcos bogárnapszemüveg, óriási Dolce&Gabbana logóval. A védés első öt percében kiderült, hogy fogalma sincs róla, mi van a saját szakdolgozatában, mivel nem ő írta. Kihúzattak vele két tételt, egyikhez sem volt semmi köze. A profok elhordták mindennek, hogy szégyent hoz az évfolyamra meg a sulira, stb, majd átengedték kettessel, mert ne jöjjön vissza többet. Hallod, Endre, bazmeg? :D Hülye picsákat átrugdosnak államvizsgán, csak el kell jutni odáig, akár kegyelem kettesekkel lavírozva. De neked még ez is meghaladta a képességeidet, te balek fasz :D :D :D
Azért ez sokat elmond az intézményről és az értékéről, valamit eléggé protekciószaga van.
Jul 03, 2020 21:56:56
-
Jul 03, 2020 22:07:09
Brühühü, az Élet nem így működik?
Jul 03, 2020 22:07:09
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2020 22:20:41
x37)
Én erről nem tudok semmit, én protekció nélkül szereztem meg a diplomát. A leglinkebb haveromnak a végén pótlapozni kellett az indexét, annyi félévet járt, de még ő is befejezte. Egyszerűen érthetetlen, hogy Snecinek hogy nem sikerült legalább az egyik büfészakot abszolválni.
+
Jul 03, 2020 22:39:14
Jul 03, 2020 22:39:14
Bejlin
(
x8)
Jul 03, 2020 22:50:17
x8)
Akkor te nagyon jó helyre jártál. Nálunk államvizsgán is úgy buktattak mint annak a rendje. Az évfolyam felének nem kellett átvennie a diplomáját.
elsőgenerációs balfasz
Jul 03, 2020 23:00:36
Egyszerűen érthetetlen, hogy Snecinek hogy nem sikerült legalább az egyik büfészakot abszolválni.
személy szerint ez a kérdés számomra egyértelműen tisztázódott a sodi gémpléjek során
Jul 03, 2020 23:00:36
Lujdzsi, a szájharmónikás
Jul 03, 2020 23:32:55
Te vagy az, Pityu?
Jul 03, 2020 23:32:55
Uzsorás Banánok
Jul 04, 2020 00:40:17
Alapvetően kétféle hülyeséget hordotok itt össze. A fő vezérfonal pedig a legtöbb idiótának az, hogy ha nem áll össze a kép, akkor a valósággal van baj, nem az ő meglátásaival.
Nézzük sorban!
Ez az "önbíráskodás" a ballibsi média kedvenc hívószava volt velünk kapcsolatban. Azért ugráltak ezen, mert arra állt fel a kis pöcsük, hogy egy hasznos és sikeres kezdeményezést mindenáron lejárassanak. Amint látom, ettétek is nagykanállal, mert itt is sorra írja be a sok okoskodó hülye, hogy "háténaszthallottam hogy önbíráskodók és azt monta aovinéni is hogy nemszabadojat!" Akkor tisztázzunk már valamit.
Egy. Az önbíráskodás büntetőjogi alakzatát soha nem valósítottuk meg. Pont.
Kettő. Aki azt állítja, hogy erőszakosan, önkényes megbüntetés céljából léptünk fel a tetten ért elkövetőkkel szemben, hazudik. Pont.
Minden olyan agyalgás, hogy mi így voltunk önbíráskodók, meg úgy rasszisták, meg az összeesküvés-elméletek a Fidesztől a fehér elkövetők kíméléséig fantazmagória és igen szánalmas virtue signaling. Nem követtünk el semmiféle bűncselekményt, sem korábban, sem abban az ügyben, amelyben elítéltek. És pont. Nincs de. Igen, a bíróság valóban ennek az ellenkezőjét mondta ki, de aki a magyar bíróságnak egy kurva szót is elhisz, az tényleg nagyon, nagyon, ismételem, nagyon ostoba. Szerintetek viccből ekézi állandóan az országot a világ összes jogász-szervezete, hogy megszűnt a törvényesség és a bíróságok politikai alapon működnek? Például a Supreme Court of Canada is ezen az állásponton van. Nyilván őket is lefizette a Soros, mi? Persze, kényelmesebb hátradőlni a fotelben, és okosan bólogatni, hogy "há' a rendőr nem visz el senkit ok nélkül", de ez is csak addig lesz így, amíg egyszer te nem kerülsz a fasz rossz végére.
S vajon miért van az, hogy egy stabil jogrendszerű állam menekültügyi hatóságai ugyanezen iratok hatására megállapítják, hogy ez bizony közönséges politikai üldözés, és menedékjogot adnak? Hogyne, te rögtön tudod, hogy a kanadai bírók hülyék. Biztos még iskolába se jártak! Meg tök könnyű őket átverni. Papa, ahhoz, hogy itt bíró legyél, nem elég kiseggelni egy egyetemet, hanem úgy kezdődik, hogy a bar exam után minimum húsz évig (!) kell feddhetetlen munkát végezned jogi vonalon. Közben elvégezni egy rakás akadémiát, miegymást. És még akkor sem biztos, hogy egy napon talárt ölthetsz. Ha pedig igen, akkor sincs kész az életed, mert kurva szigorú és rendszeres szakmai és más alkalmassági vizsgálatoknak kell megfelelned, és mellesleg - kis túlzással - a fejeddel felelsz minden egyes döntésedért. Nem úgy, mint Magyarországon, ahol le van szarva, mit csinálsz, mert te vagy a bíró, tehát nem vonatkozik rád a törvény.
Arra meg nem is fogok itt reagálni, hogy Tornyossy Csaba (igen, tudom, nem is te vagy az) már megint próbálja itt eladni ezt az állítólagos monitoros történetet húsz néven saját magával beszélgetve. Ezt csinálja ez a buzi már vagy 2004 óta, amikor bevertem a hülye fejét, mert fenyegetőzött a barátnőmnek. Soha nem loptam el semmilyen monitort, a demoscene-nek ezer éve megbecsült tagja vagyok, könyvet is írtam róla, ami nemzetközi siker lett. Ez a drogos kis kelenföldi patkány meg a hasonszőrű haverjai jobban tennék, ha végre elmennének egy pszichiáterhez.
Nézzük sorban!
Ez az "önbíráskodás" a ballibsi média kedvenc hívószava volt velünk kapcsolatban. Azért ugráltak ezen, mert arra állt fel a kis pöcsük, hogy egy hasznos és sikeres kezdeményezést mindenáron lejárassanak. Amint látom, ettétek is nagykanállal, mert itt is sorra írja be a sok okoskodó hülye, hogy "háténaszthallottam hogy önbíráskodók és azt monta aovinéni is hogy nemszabadojat!" Akkor tisztázzunk már valamit.
Egy. Az önbíráskodás büntetőjogi alakzatát soha nem valósítottuk meg. Pont.
Kettő. Aki azt állítja, hogy erőszakosan, önkényes megbüntetés céljából léptünk fel a tetten ért elkövetőkkel szemben, hazudik. Pont.
Minden olyan agyalgás, hogy mi így voltunk önbíráskodók, meg úgy rasszisták, meg az összeesküvés-elméletek a Fidesztől a fehér elkövetők kíméléséig fantazmagória és igen szánalmas virtue signaling. Nem követtünk el semmiféle bűncselekményt, sem korábban, sem abban az ügyben, amelyben elítéltek. És pont. Nincs de. Igen, a bíróság valóban ennek az ellenkezőjét mondta ki, de aki a magyar bíróságnak egy kurva szót is elhisz, az tényleg nagyon, nagyon, ismételem, nagyon ostoba. Szerintetek viccből ekézi állandóan az országot a világ összes jogász-szervezete, hogy megszűnt a törvényesség és a bíróságok politikai alapon működnek? Például a Supreme Court of Canada is ezen az állásponton van. Nyilván őket is lefizette a Soros, mi? Persze, kényelmesebb hátradőlni a fotelben, és okosan bólogatni, hogy "há' a rendőr nem visz el senkit ok nélkül", de ez is csak addig lesz így, amíg egyszer te nem kerülsz a fasz rossz végére.
S vajon miért van az, hogy egy stabil jogrendszerű állam menekültügyi hatóságai ugyanezen iratok hatására megállapítják, hogy ez bizony közönséges politikai üldözés, és menedékjogot adnak? Hogyne, te rögtön tudod, hogy a kanadai bírók hülyék. Biztos még iskolába se jártak! Meg tök könnyű őket átverni. Papa, ahhoz, hogy itt bíró legyél, nem elég kiseggelni egy egyetemet, hanem úgy kezdődik, hogy a bar exam után minimum húsz évig (!) kell feddhetetlen munkát végezned jogi vonalon. Közben elvégezni egy rakás akadémiát, miegymást. És még akkor sem biztos, hogy egy napon talárt ölthetsz. Ha pedig igen, akkor sincs kész az életed, mert kurva szigorú és rendszeres szakmai és más alkalmassági vizsgálatoknak kell megfelelned, és mellesleg - kis túlzással - a fejeddel felelsz minden egyes döntésedért. Nem úgy, mint Magyarországon, ahol le van szarva, mit csinálsz, mert te vagy a bíró, tehát nem vonatkozik rád a törvény.
Arra meg nem is fogok itt reagálni, hogy Tornyossy Csaba (igen, tudom, nem is te vagy az) már megint próbálja itt eladni ezt az állítólagos monitoros történetet húsz néven saját magával beszélgetve. Ezt csinálja ez a buzi már vagy 2004 óta, amikor bevertem a hülye fejét, mert fenyegetőzött a barátnőmnek. Soha nem loptam el semmilyen monitort, a demoscene-nek ezer éve megbecsült tagja vagyok, könyvet is írtam róla, ami nemzetközi siker lett. Ez a drogos kis kelenföldi patkány meg a hasonszőrű haverjai jobban tennék, ha végre elmennének egy pszichiáterhez.
Jul 04, 2020 00:40:17
-
Jul 04, 2020 00:55:13
Uiuiuiuioik!!!! Malacvisítás, zene füleimnek. Nyilván folyékonyan hazudik, 15éves dolgokon pörög, a sikerember, semmi kétség. Jajj beszól a barátnőmnek és ezért összevertem..hmm..lehet hogy nem véletlenül nincs már barátnőd Tamáska.
Hogy politikai menekült vagy, az olyan igaz mint az offshore céged, meg a perui jelenléted, de sorolhatnánk hosszan.
Hogy politikai menekült vagy, az olyan igaz mint az offshore céged, meg a perui jelenléted, de sorolhatnánk hosszan.
Jul 04, 2020 00:55:13
-
Jul 04, 2020 01:01:24
Híjjnye, ideböffent még egy bukott szar! Ezt is keresi a rendőrség! Hát mi a kurva isten van már, ENNYIRE nincs semmi dolgod, te hulladék szökevény, hogy itt lurkolsz?? Annyira röhögök rajtad, hogy a könnyem is kicsordul, mérnök úr! Menjél halat őrizni innen a jó kurva anyádba!
Jul 04, 2020 01:01:24
Hiénaverő
(
x17)
Jul 04, 2020 01:05:54
x17)
Sherlock Porks olyan okos és shikeres hogy azóta is egy másik kontinensen bújkál 44 éves csöves elítélt bűnözőként, ez hihetetlen shiker!!
Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hahaha :D
Érdeklődő
(
x6)
Jul 04, 2020 01:19:24
x6)
Kucu, azt a Swat Kats avatart kurva gyorsan vedd le. Tegyél föl valami malacos rajzfilmből valamit, az jobban passzol hozzád.
Amúgy ha már ideevett a fene, milyen érzés, hogy még Sodi is sikeresebb életet visz, mint te?
Amúgy ha már ideevett a fene, milyen érzés, hogy még Sodi is sikeresebb életet visz, mint te?
Danette Csokipuding
Jul 04, 2020 01:26:13
Ne legyetek már hülyék, ezt a redditen fosta ki Sherlock Porks kb fél éve. Keressetek rá googleban.
Amúgyis, ha itt lurkolna a malac, miért áldozná be az egyik kék nevét?
Jul 04, 2020 01:26:13
-
Jul 04, 2020 01:43:08
ez valami vicceskedő trashcsopis gyökér, nem a röfi
Jul 04, 2020 01:43:08
Érdeklődő
(
x6)
Jul 04, 2020 01:43:50
x6)
Azért azok szép idők voltak, amikor legalább Blogint, a nyafogós buzit bármikor levarrhatta a Malac. Ma már pénzért se találna senkit a kis csikkfaszára. Ja, baszki, pénze sincs... :D
Weasel7
Jul 04, 2020 06:34:05
Mondjuk ez a mai magyar valóság tényleg olyan, mintha egy George Orwell és egy William Gibson regény ötvözete lenne.
Kiszámíthatalan a múlt és a jövő is, de egy biztos:
Kiss Endre Farkas egy gátlástalan pedofil.
Na megyek, beveszem a gyógyszerem és fekszem.
Kiszámíthatalan a múlt és a jövő is, de egy biztos:
Kiss Endre Farkas egy gátlástalan pedofil.
Na megyek, beveszem a gyógyszerem és fekszem.
Jul 04, 2020 06:34:05
Frei Tamás
(
x1)
Jul 04, 2020 07:07:02
x1)
Nagyon ügyes vagy tompika. Inkább mesélj a troll bácsiknak a kis filippínó barátodról aki kétnaponta megjelenik nálad. Vagy ő csak egy "haver"?
Radírpók! A legnagyobb tisztelettel kérhetünk egy bamhammert?
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 04, 2020 09:28:44
x16)
Ne legyetek már hülyék, ezt a redditen fosta ki Sherlock Porks kb fél éve. Keressetek rá googleban.
Hát ez az, az is hülye aki egy másodpercre is elhitte, hogy ez Sherlock Porks. Ez szokás szerint az elmebeteg cvi-nek egy újabb skizofrén trükkje, vagy az a ratyi, akit trash csoportból evett ide a fene.
Hahó
(
x136)
Jul 04, 2020 09:57:36
x136)
faszaság van, juhú?
paródiarovat
Jul 04, 2020 10:23:06
Nem volt rá ideje. Keményen dolgozott, hogy támogathassa az édesanyját.
Jul 04, 2020 10:23:06
miskolcigány
(
x5)
Jul 04, 2020 10:31:59
x5)
Ezt most már nem hiszem el...ez mi?
A recskasnak semmirol sincs mar sajat velemenye, teljesen az ezoterikus autogenerator pillanatnyi kedvere van bizva azert tolja ezt
tyodika
Jul 04, 2020 10:52:02
Soha többet nem írok ide keményen
Jul 04, 2020 10:52:02
tyodika
Jul 04, 2020 11:10:41
Be vagyok csicskítva!
Jul 04, 2020 11:10:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 04, 2020 11:31:08
x37)
Már ígéret sincs arra, hogy lesz-e még valaha stream. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez is ment a temetőbe a flokk után. Ezért megérte öt évre eladósodni, te tökéletlen pöcs.
Radírpók
Jul 04, 2020 11:37:20
Újabb gurulka fedte fel retard valóját. Mínuszozzátok, én meg törlöm. Eddig bírta az idiótája. A kanadai troll pedig emberelje meg magát, mert véletlenül malacnak fogom nézni, és kibaszom, mint macskát szarni...
Jul 04, 2020 11:37:20
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™