Az 5 év fejlődés azért látszik.
Megtaláltad a bekapcsoló gombot a pc-n?
Gratulálok, igazi fejlődés!!
Szerintem igazi sodi, bár feltűnően összeszedett, tuti gyógyszereket szed.
pontosan.
Elmentek a kollégákkal fagyizni, ha csak belegondolok a kollégák helyébe, elokádom magam. Büdös áporodott törött fogcsonkok, ahogy a streamekben ette, nyeldekelte a pizzát meg cuppogotott a fasz sörösüvegen. hát undorító. egy makogó tudálékos idióta, mindenki imádni fogja a "nem autista" barokk körmondatokat xD
Egyértelműen, csak eddig három helyen felejtették el időben megnézni a munkáját, szóval valamennyi esély van, hogy ez negyedjére is összejön neki.
A legjobb forgatókönyv neki a "nem indult el a project, amire felvették".
Ha van egy minimális szervezettség a cégben, akkor ilyen esetben is csak pár hétig lóg a levegőben, vagy addig se, és ideiglenesen hozzácsapják egy másik csapathoz azzal, hogy kiveszik, ha indul a rendes project, de nincsenek illúzióim. Láttam én már egészen jó helyeken is olyat, hogy az új kollégának egy fél évig gyakorlatilag nincs munkája.
Ha viszont elindul, vagy már folyamatban van a project, akkor minden esély megvan arra, hogy kibasszák a próbaidő alatt.
Sodika a teljes munkaidős munkákra jellemző legminimálisabb elvárásoknak sem képes megfelelni. Az egyetlen dolog, amit képes megcsinálni az alibizésén, lógáson és hazudozáson kívül, azok 10-20 perces javítások, háttérszínezések, stb.
Ezekkel ő napokat is elszüttyög, de egy manager akár hálás is lehet érte, aki csak azt látja, hogy a csapatán kívülről, szinte "ajándékba" megcsinálja egy régóta zavaró problémáját. Ez viszont értelemszerűen nem elegendő, ha berakják egy csapatba.
Hát majd meglátjuk. Izgulsz, gyagyás?
Nem kell mindent elhinni, amiket gagyi youtube tematikájú csoportokban és felületeken olvasol. Ez egy egyszerű mémelhető figyelemfelkeltés vagy figyelemfenntartás.
jól van már, én is szeretlek, barbica))))))))))))))
ne itt reklamozd a senki altal nem kovetett trash reddit forumod.
NSZKSZ!!!!444
Valószínűleg ez a fajta stresszhelyzet hogy tudta bármikor rányithat a főbérlője miközben ő veri a pitont adott neki egy olyan plusz izgalmi állapotot aminek segítségével fel tudta állítani.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Tuti álsodi, de ekkora nagy a pangás, borinak hétvégi műszak van, tajginál meg elpukkant a pentium 3, gondolom.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egyszer ra is parancsolt az ogre emiatt, stream alatt vitte ki a recskas a torolkozoket mert az ogre "unja hogy allandoan semmiben maszkal". Pontosan tudta az oreg mire fog ranyitni ;)
A munka nem megoldás.
Dögölj meg te okirathamisító, önéletrajz masnizó pedóbuzi. Megint hazudsz! Mindig hazudsz!
uristen, meg csak hasonlorol se hallottam sohase. milyen cegeknel dolgoztal? espresto?
-faszaság van, juhú
-1 millió fütyi
-edzősarok építése van folyamatban
-a véjpjofi asodit levadászták a fejvadászok
Személyes vélemény: valszeg az 1 millió fütyi, valamilyen masnizással jöhet ki. Gondolom bevételként van nyílvántartva a bittner féle pénztől át, egészen törpspa havi 5 ezréig minden.
2 napig csicskultam.
Szóval a legutóbbi munkahelyéről kirúgták? Az albérletéből is?
Szuper Bé meg tüdőcske
Albérletről nincs hír. De gyanítható, ugyanis púpfalon csak megjelent volna egynéhány pizzarendelős sörikézős kép az odúból.
A melócsá is homályos. A felfelé bukás kifejezést használta a korcs, de tagadta a kirúgásocskát
2 napig csicskultam.
Hol, Linz ausztria környékén?
Kétlem, azt a cirkuszi kerítés szerüséget, kb 40k euróbol raknák ott rendbe, de lehet még kevesret is mondtam.
Nem a fog volt ebben a legnagyobb paródiarovat, hanem a barátnő... :D
Jelentkezz be te pedofil geci
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
|__o__|
Hülye lennék pereskedésre idő pazarolni, amikor jól jöttem ki a történetből. Akkor lett volna pereskedés, ha baszakodni merészeltek volna az ajánlólevéllel. :)
Így viszont, hogy saját magamról írhattam hőskölteményt, az ígértemhez híven békén hagyom őket. ;)
De egyébként nekem lenne igazam. Keressetek rá guglin a jogegységire, és olvassátok el.
Ugyan mutasd már meg azt az ajánlólevelet!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kirúgtak. Ennyike.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Junior jávás lettél, te örökjunior balfasz, vagy megcsíptél végre egy senior pozit?
Milyen monyitort? Nem irtam alá semmilyen papirt hogy lenne nálam monyitor, szóval a monyitor nem is létezik.
A retardoknál a monitorlopás az ilyen fétis dolog?
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Al-sodika vagy nem Endre ugy is olvassa a forumot igy megkederdem: szerinted nem szegyen egy 40 eves felnott ferfinak itt tartani az eletben? En huszonevesen kurvaszarul ereznem magam ha a munkam miatt rugnanak ki, akkor is, ha pillanatok alatt talalnek mast.
A munka nem megoldás.
most azt próbálja shikerként eladni, hogy miután kirúgták, shikerült megtévesztenie egy újabb céget egy hamis ajánlással.
gyakorlatilag egy csalással dicsekszik.
Az ajánlólevél amit az előző munkahelyéről kapott bekerült a keresztlevél és a diploma mellé.
Arra válaszolj, hogy jávás sodi a sodi, vagy php-s sodi maradt a sodi.
Szerintem manualis tesztelo maradt A SoDi
Szerintem felvették junior jávásnak.
Annyira ő sem lehet hülye, hogy bármilyen területen seniornak próbálja meg eladni magát, mert ha nem tudja eljátszni a jobb sorsa érdemes "beccszó megtanulom, herr főnök" darabot, akkor nagyon gyorsan kiderül, hogy semmihez se ért.
Tedd ki az ajánlólevelet, vagy takarodj a faszba a cigány haverjaidhoz.
Te inkabb jelentkezz be
Ez megint álsodika lesz. Az igazi soha még csak fel sem említette a fordos nénit
emlékeztetlek, hogy amikor a seggpresztóhoz kerültél, akkor pont ugyanígy ünnepelted magad, és a vége mi lett? hogy kibasztak a picsába, mert rájöttek, hogy selejt vagy.
az nem diadalmenet, hogy ideiglenesen sikerül megtévesztened néhány céget.
az lenne a diadalmenet, ha nem kirúgtak volna, hanem magad mondtál volna fel, mert kaptál egy jobb ajánlatot a szakértelmed miatt. de veled ilyen soha nem fog megtörténni. na ez a LOL.
selejtes sodi a sodi, akit mindenhonnan kirúgnak.
Dehogynem, szerinted a trollok hívnak valakit úgy, hogy "fordos néni"?
Az utóbbi pár évben valóban nem emlegette, de mi sem kérdezgettük róla.
Egész ügyes voltál eddig. Ott buktál el, hogy az igazi korcs soha, de soha le nem írná azt, hogy "fordos néni". Ezt még gondolati síkon is tagadja!
Amúgy ha néhányszor valóban a féreg ömleng itt, akkor használd a sárga nickedet, te ütődött.
írd be a kommentkeresőbe a fordos nénit, és meg fogsz lepődni.
24.hu/kulfold/2020/08/23/belgium-pizzarendeles-szivatas-nyugdijas/
Egy belga férfinak közel tíz éve rendel pizzát megállás nélkül a rejtélyes zaklatója.
Volt, hogy 10 különböző pizzafutár összesen 14 pizzát vitt a férfinak ugyanabban az időpontban.
csak idő kérdése, h sneci új helye is bekerül az újságba. xd
Szerző:
Magyarország rémálma
(
x7)
Aug 23, 2020 16:06:39
Válasz
(3)
x7)
Válasz
(3)
Én nem vagyok régi motoros, de egyértelműen egy ál-sodika baszakodik itt, sugárzik belőle, vagy kokainon él a recskás két hónapja, úgy fhossa neki valami...
hehe
Jézus aka. Krisztus
Aug 23, 2020 16:08:28
Bizony mondom néktek, igazi sodi lesz ez.
Aug 23, 2020 16:08:28
-
Aug 23, 2020 16:10:14
Az 5 év fejlődés azért látszik.
Megtaláltad a bekapcsoló gombot a pc-n?
Gratulálok, igazi fejlődés!!
Aug 23, 2020 16:10:14
-
Aug 23, 2020 16:10:21
Én nem vagyok régi motoros, de egyértelműen egy ál-sodika baszakodik itt, sugárzik belőle, vagy kokainon él a recskás két hónapja, úgy fhossa neki valami...
Szerintem igazi sodi, bár feltűnően összeszedett, tuti gyógyszereket szed.
Aug 23, 2020 16:10:21
xray
(
x21)
Aug 23, 2020 16:19:55
x21)
nehogy már találgatással döntsük el, amikor van sárga nickje. álsodikát törölni kell és punktum.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 23, 2020 16:21:01
x37)
Aggodalomra semmi ok. Felvették a masnis CV meg a szuper ajánlólevél miatt, de ha tutorialból akar programozni, akkor ott igen hamar komoly problémák lesznek. Eddig még minden munkája elvérzett az első komolyabb belenézésen, ez most is így lesz. írta, hogy meglepődött a kolléga, hogy mindenhez google segítséget kell kérnie.
Endre hiányosságai, ami miatt ki fogják rúgni:
-nem beszél rendesen németül
-egyáltalán nem beszél angolul
-ronda, igénytelen, büdös
-nem tud kapcsolatokat kiépíteni cégen belül
-nem tudja értelmezni a feladatokat
-a munkája funkcionálisan talán működik, de a kód minősége kritikán aluli, külső szemlélő számára nehezen értelmezhető.
-alkoholista, ami rá fogja nyomni a bélyegét a munkájára.
Az első code review-n felkérdezik, a másodikon kiteszik.
-a munkája funkcionálisan talán működik, de a kód minősége kritikán aluli, külső szemlélő számára nehezen értelmezhető.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 23, 2020 16:25:34
x37)
1-2 hétig el tudja játszani a szerencsétlen fogyi esőembert, de az emberek már csak olyanok, hogy előbb-utóbb átlátnak az ilyen félrevezetéseken, és utána nagyon megutálják a Sodikát, bizony. Eddig még mindenki megutálta, aki közel került hozzá, kivétel nélkül.
-Andi rendőrrel fenyegette
-RGL zsidózza, alkoholistázza
-Fórizs lekúrt neki egy pofont
-Tajgi púpos buzizza
-a volt osztálytársai kerülik, kiröhögik
-Gergő és Jani bá soha többé nem akar tudni róla
-a saját családja is utálja, mint a szart
-Oma és a festett néger csak lehúzta
-az Ogre többször seggnek nevezte, üvöltözött vele, végül kikúrta a lakásból.
És ezek elvileg a barátai/ismerősei, nem csak egyszerű kollégák.
-Andi rendőrrel fenyegette
-RGL zsidózza, alkoholistázza
-Fórizs lekúrt neki egy pofont
-Tajgi púpos buzizza
-a volt osztálytársai kerülik, kiröhögik
-Gergő és Jani bá soha többé nem akar tudni róla
-a saját családja is utálja, mint a szart
-Oma és a festett néger csak lehúzta
-az Ogre többször seggnek nevezte, üvöltözött vele, végül kikúrta a lakásból.
És ezek elvileg a barátai/ismerősei, nem csak egyszerű kollégák.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 23, 2020 16:29:01
x6)
[quote=sodika Anno a suttgarti próbahét első napja után azért szaladtam vissza Pestre, mert nem sikerült, ami most igen.[/quote]
Ott kaptad a nyalókát érdemeid elismeréseképpen? :D
Ott kaptad a nyalókát érdemeid elismeréseképpen? :D
-
Aug 23, 2020 16:37:57
Aggodalomra semmi ok. Felvették a masnis CV meg a szuper ajánlólevél miatt, de ha tutorialból akar programozni, akkor ott igen hamar komoly problémák lesznek. Eddig még minden munkája elvérzett az első komolyabb belenézésen, ez most is így lesz. írta, hogy meglepődött a kolléga, hogy mindenhez google segítséget kell kérnie.
pontosan.
Elmentek a kollégákkal fagyizni, ha csak belegondolok a kollégák helyébe, elokádom magam. Büdös áporodott törött fogcsonkok, ahogy a streamekben ette, nyeldekelte a pizzát meg cuppogotott a fasz sörösüvegen. hát undorító. egy makogó tudálékos idióta, mindenki imádni fogja a "nem autista" barokk körmondatokat xD
Aug 23, 2020 16:37:57
Winkowitch
Aug 23, 2020 17:33:53
Tényleg Endre, megmutattad a kollégáknak, hogy kell metszőfoggal megrágni a tölcsért?
Aug 23, 2020 17:33:53
IT Troll
Aug 23, 2020 17:34:44
Egyértelműen, csak eddig három helyen felejtették el időben megnézni a munkáját, szóval valamennyi esély van, hogy ez negyedjére is összejön neki.
A legjobb forgatókönyv neki a "nem indult el a project, amire felvették".
Ha van egy minimális szervezettség a cégben, akkor ilyen esetben is csak pár hétig lóg a levegőben, vagy addig se, és ideiglenesen hozzácsapják egy másik csapathoz azzal, hogy kiveszik, ha indul a rendes project, de nincsenek illúzióim. Láttam én már egészen jó helyeken is olyat, hogy az új kollégának egy fél évig gyakorlatilag nincs munkája.
Ha viszont elindul, vagy már folyamatban van a project, akkor minden esély megvan arra, hogy kibasszák a próbaidő alatt.
Sodika a teljes munkaidős munkákra jellemző legminimálisabb elvárásoknak sem képes megfelelni. Az egyetlen dolog, amit képes megcsinálni az alibizésén, lógáson és hazudozáson kívül, azok 10-20 perces javítások, háttérszínezések, stb.
Ezekkel ő napokat is elszüttyög, de egy manager akár hálás is lehet érte, aki csak azt látja, hogy a csapatán kívülről, szinte "ajándékba" megcsinálja egy régóta zavaró problémáját. Ez viszont értelemszerűen nem elegendő, ha berakják egy csapatba.
Hát majd meglátjuk. Izgulsz, gyagyás?
Aug 23, 2020 17:34:44
Vonzas torvenye
Aug 23, 2020 18:43:28
En azt kivanom a puposnak, hogy minel tovabb eljen. Mert amig mas tanul, dolgozik, karriert epit, csaladot alapit, lakast vesz, nyaralni jar, neveli a gyerekeit, eljar sutogetni a haverjaival. Addig neki nem marad mas, csak a hazudozas, retteges a lebukastol, adossaghegyek, magany, erosodo alkoholizmus, kopaszodas, impotencia, rothado fogcsonkok. Nincs karrierje, nem lesz csaladja, a rokonai megvetik, sosem lesznek baratai, szeretoje is csak penzert. Sosem tapasztalja meg a szerelmet, a sikert. Meg a skizofren hajlektalan RGL is megveti. Nincs neki mas, csak az alja sorike, lehuzos ciganyok es a pedokepekre fapmaraton. Ennel rosszabbat pedig senki nem tudna okozni neki.
Ez a telfele bukasod pupos pedofil. Maganyosan vegetalsz halalodig. Ennel melyebbre nem is sullyedhettel volna az egyetemista budai urifiu eletedbol.
Ez a telfele bukasod pupos pedofil. Maganyosan vegetalsz halalodig. Ennel melyebbre nem is sullyedhettel volna az egyetemista budai urifiu eletedbol.
Aug 23, 2020 18:43:28
Szteppen
(
x3)
Aug 23, 2020 19:13:14
x3)
Púp megérzett valamit,hogy újra akarja indítani a streamelést.
Az egyik ismertebb Magyar Tvics sztrímer kiverte élő adásban,mert véletlen bekapcsolva maradt az adás.
www.reddit.com/r/magyarinternet/comments/if5gwm/a_recska_sztori_marg%C3%B3j%C3%A1ra/
Ez ety fosh!
Az egyik ismertebb Magyar Tvics sztrímer kiverte élő adásban,mert véletlen bekapcsolva maradt az adás.
www.reddit.com/r/magyarinternet/comments/if5gwm/a_recska_sztori_marg%C3%B3j%C3%A1ra/
Gucci-senpai
Aug 23, 2020 19:45:31
Nem kell mindent elhinni, amiket gagyi youtube tematikájú csoportokban és felületeken olvasol. Ez egy egyszerű mémelhető figyelemfelkeltés vagy figyelemfenntartás.
Aug 23, 2020 19:45:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 23, 2020 20:00:14
x37)
Szerintetek hányszor nyithatott rá az Ogre a púposra, amint az kivont fasszal ült a laptop előtt? HETENTE hányszor? :D
broni
(
x45)
Aug 23, 2020 20:11:42
x45)
sodi, ne bögyörözél mindig!!!!!!!!!!!!!!nekem anyám erős pistával keni be a tenyerem!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 23, 2020 20:23:37
x45)
Az osztó tetemed kellene bemenni mésszel, hogy semmi se maradjon belőled te degenerált fasz broni.
Anyád, aki a világra szart nem érdemli meg hogy embernek nevezzék.
Anyád, aki a világra szart nem érdemli meg hogy embernek nevezzék.
jól van már, én is szeretlek, barbica))))))))))))))
-
Aug 23, 2020 20:29:06
reddit.com/r/magyarinternet/comments/if5gwm/a_recska_sztori_marg%C3%B3j%C3%A1ra/
reddit.com/r/magyarinternet/comments/if5gwm/a_recska_sztori_marg%C3%B3j%C3%A1ra/
ne itt reklamozd a senki altal nem kovetett trash reddit forumod.
NSZKSZ!!!!444
Aug 23, 2020 20:29:06
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2020 20:32:09
x8)
Szerintetek hányszor nyithatott rá az Ogre a púposra, amint az kivont fasszal ült a laptop előtt? HETENTE hányszor? :D
Valószínűleg ez a fajta stresszhelyzet hogy tudta bármikor rányithat a főbérlője miközben ő veri a pitont adott neki egy olyan plusz izgalmi állapotot aminek segítségével fel tudta állítani.
Mikrocsip
Aug 23, 2020 20:51:13
ezt is megértük, annak örömködik a gyagyás, hogy 8 órázós szürke-egér lett? :D
Aug 23, 2020 20:51:13
leendő devizás haver
Aug 23, 2020 20:54:53
A nem sárga nickes sodikát ignorálni kell. Ha ez nem ő, akkor azért, ha ő, de nem öltözik bohócnak és jelentkezik be, akkor meg azért. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szerintem inkább egy unatkozó hülyegyerek, a fórum meg úgy csámcsog a kommentjein, mintha a púpos pedofil egy flokk-maratont prezentált volna kérdezz felelekkel fehér téglalapokkal.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Szerintem inkább egy unatkozó hülyegyerek, a fórum meg úgy csámcsog a kommentjein, mintha a púpos pedofil egy flokk-maratont prezentált volna kérdezz felelekkel fehér téglalapokkal.
Aug 23, 2020 20:54:53
berlini_vlogger
(
x1)
Aug 23, 2020 21:10:55
x1)
Az igazi sodika ennél sokkal többször ismételné meg ugyanazt, mint a regisztrálatlan tette...
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2020 21:12:32
x30)
ezt is megértük, annak örömködik a gyagyás, hogy 8 órázós szürke-egér lett? :D
Tuti álsodi, de ekkora nagy a pangás, borinak hétvégi műszak van, tajginál meg elpukkant a pentium 3, gondolom.
miskolcigány
(
x5)
Aug 23, 2020 21:41:36
x5)
Egyszer ra is parancsolt az ogre emiatt, stream alatt vitte ki a recskas a torolkozoket mert az ogre "unja hogy allandoan semmiben maszkal". Pontosan tudta az oreg mire fog ranyitni ;)
-
Aug 23, 2020 21:42:08
Nincs tudás, gyakorlat számít.
Megint olyan ajánlólevéllel jöttem el, mert kihisztiztem, hogy én vagyok a Superman, így nem volt annyira nehéz. :)
Megint olyan ajánlólevéllel jöttem el, mert kihisztiztem, hogy én vagyok a Superman, így nem volt annyira nehéz. :)
Dögölj meg te okirathamisító, önéletrajz masnizó pedóbuzi. Megint hazudsz! Mindig hazudsz!
Aug 23, 2020 21:42:08
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 23, 2020 23:03:04
x7)
Ahol dolgoztam Németben a próbaidő alatt fizetés nélkül baszták ki azokat, akik nem tudtak semmi használhatót lekódolni, arrafelé ez iparági standard. Más német helyeken pedig fizetést is szoktak csökkenteni próbaidő után. (ami 3 hónap szokott lenni)
Ezért korai még a recskás öröme.
|__o__|
Elsőéves
(
x3)
Aug 23, 2020 23:10:24
x3)
Remélem nem álsodika, hanem tényleg a gyagyás tért vissza. Már azt hittem, hogy Kisboros cowboykalapos skizoid faszságait kell hallgatnom örökre. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
-
Aug 23, 2020 23:16:04
Ahol dolgoztam Németben a próbaidő alatt fizetés nélkül baszták ki azokat, akik nem tudtak semmi használhatót lekódolni, arrafelé ez iparági standard. Más német helyeken pedig fizetést is szoktak csökkenteni próbaidő után. (ami 3 hónap szokott lenni)
uristen, meg csak hasonlorol se hallottam sohase. milyen cegeknel dolgoztal? espresto?
Aug 23, 2020 23:16:04
Ételfutár
Aug 24, 2020 02:08:42
Habár örülök hogy lassan lejár ez a stníi is, azért kicsit hiányozni fog kisbori őrjöngése. Szívem szerint kérdezgettem volna még egy kicsit, mindin olyan jó kuss támadt utána.
Aug 24, 2020 02:08:42
Škoda Superb
Aug 24, 2020 07:50:02
Dear trollz,
Valaki röviden összefoglalná, mi van Endrével?
A szürkeegérkedés és a saját megoldásom annyira lefoglal, hogy nincs időm fórumot olvasni.
Szuper Bé meg tüdőcske
A szürkeegérkedés és a saját megoldásom annyira lefoglal, hogy nincs időm fórumot olvasni.
Aug 24, 2020 07:50:02
Gólya
(
x2)
Aug 24, 2020 07:53:15
x2)
Dear trollz,
-faszaság van, juhú
-1 millió fütyi
Személyes vélemény: valszeg az 1 millió fütyi, valamilyen masnizással jöhet ki. Gondolom bevételként van nyílvántartva a bittner féle pénztől át, egészen törpspa havi 5 ezréig minden.
Škoda Superb
Aug 24, 2020 07:56:37
Škoda SuperbDear trollz,
-faszaság van, juhú
-1 millió fütyi
-faszaság van, juhú
-1 millió fütyi
Aug 24, 2020 07:56:37
Gólya
(
x2)
Aug 24, 2020 08:59:42
x2)
Albérletről nincs hír. De gyanítható, ugyanis púpfalon csak megjelent volna egynéhány pizzarendelős sörikézős kép az odúból.
A melócsá is homályos. A felfelé bukás kifejezést használta a korcs, de tagadta a kirúgásocskát
álsodika
Aug 24, 2020 09:28:19
Most nyáron Márk barátommal rendbe tetettük a fogainkat, egyből be is csajoztunk mindketten. Holnap kérem meg a linzi, török barátnőm kezét!
Aug 24, 2020 09:28:19
-Makiverem
Aug 24, 2020 09:44:57
Most nyáron Márk barátommal rendbe tetettük a fogainkat, egyből be is csajoztunk mindketten. Holnap kérem meg a linzi, török barátnőm kezét!
Kétlem, azt a cirkuszi kerítés szerüséget, kb 40k euróbol raknák ott rendbe, de lehet még kevesret is mondtam.
Aug 24, 2020 09:44:57
Érdeklődő
(
x6)
Aug 24, 2020 09:47:24
x6)
Nem a fog volt ebben a legnagyobb paródiarovat, hanem a barátnő... :D
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 10:12:24
x136)
Az a lényeg, hogy a pedofil azért volt innen eltűnve, mert mindenben igazunk volt, és a sorozatos kudarcocskák miatt nem tudott nekünk arcoskodni.
Igazunk volt, hogy ki fogják baszni a melócsából.
Most ugyan nagy az arca, de csak idő kérdése mikor fogják kibaszni az új melócsából. Lehet, hogy sokkal hamarabb mint eddig.
Nem aggódom, az univerzum és a vonzás törvénye a trolloknak dolgozik.
Igazunk volt, hogy ki fogják baszni a melócsából.
Most ugyan nagy az arca, de csak idő kérdése mikor fogják kibaszni az új melócsából. Lehet, hogy sokkal hamarabb mint eddig.
Nem aggódom, az univerzum és a vonzás törvénye a trolloknak dolgozik.
sodika
Aug 24, 2020 10:51:31
Egyébként annyi a Superman-ajánlás titka, hogy van egy olyan jogegységi /23.02.2012 (2 AZR 548/10)/, hogy Kurzarbeit alatt nem lehet kirúgni valakit olyan okból, ami miatt az be lett vezetve (az tehát nem jogszerű ok, hogy "nem javult a helyzet"). Miután ezt az okot nekem mégis írásba is adták, a német bíróság engem tök simán visszahelyezne az állásba, ha kérem.
És lényegében az volt az ajánlatom, hogy ha én írhatom meg a saját ajánlólevevem, akkor ezt a kérdést nem firtatom. (Azt mondták először, hogy van nekik erre egy sablonszövegük, de erre kivertem a fenti balhét, és én győztem.)
És lényegében az volt az ajánlatom, hogy ha én írhatom meg a saját ajánlólevevem, akkor ezt a kérdést nem firtatom. (Azt mondták először, hogy van nekik erre egy sablonszövegük, de erre kivertem a fenti balhét, és én győztem.)
Aug 24, 2020 10:51:31
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 10:52:46
x17)
Pereld őket Gyagyásh! Jogtechnikai kísérlet + kárpi élősködésért, kiváló flokktéma lenne!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Púpszász réme
(
x1)
Aug 24, 2020 10:52:51
x1)
Egyébként annyi a Superman-ajánlás titka, hogy van egy olyan jogegységi /23.02.2012 (2 AZR 548/10)/, hogy Kurzarbeit alatt nem lehet kirúgni valakit olyan okból, ami miatt az be lett vezetve (az tehát nem jogszerű ok, hogy "nem javult a helyzet"). Miután ezt az okot nekem mégis írásba is adták, a német bíróság engem tök simán visszahelyezne az állásba, ha kérem.
Jelentkezz be te pedofil geci
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 10:54:01
x136)
Hogy is gondolhatja magáról, hogy felfelé bukó pedofil a pedofil?
Elég csak a tényeket nézni. Amikor kirúgták a defshoptól 4-5 ezer euró tartozása lehetett kb.
Most amikor kirúgták a seggpresztótól már 40 ezer a tartozása.
Minden egyes kirúgásnál egyre nagyobb pénzügyi teherrel kezd az új melócsában, ahonnan kis idő múlva BIZTOSAN ki fogják rúgni.
Maradjunk annyiban, hogy nem felfelé, de bukás.
Elég csak a tényeket nézni. Amikor kirúgták a defshoptól 4-5 ezer euró tartozása lehetett kb.
Most amikor kirúgták a seggpresztótól már 40 ezer a tartozása.
Minden egyes kirúgásnál egyre nagyobb pénzügyi teherrel kezd az új melócsában, ahonnan kis idő múlva BIZTOSAN ki fogják rúgni.
Maradjunk annyiban, hogy nem felfelé, de bukás.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 24, 2020 10:58:12
x7)
Kösz az infot,majd szólunk az új gányoldának. És lényegében az volt az ajánlatom, hogy ha én írhatom meg a saját ajánlólevevem, akkor ezt a kérdést nem firtatom. (Azt mondták először, hogy van nekik erre egy sablonszövegük, de erre kivertem a fenti balhét, és én győztem.)
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 10:58:34
x136)
Bárhogy masnizod pedofil, kirúgtak a melócsából. Megmondtuk neked, hogy először téged fognak kibaszni a cégtől, mert te vagy a legrosszabb munkaerő, és pontosan így is lett. Megint a trolloknak lett igaza.
trendbeli garázdaság
Aug 24, 2020 11:02:05
Kísérletet teszek a történet rekonstruálására.
A korona alatt a Seggpresto munkái erősen megcsappantak, ezért már nem maradt elég alibimelócsá Púp számára. Muszáj volt betenni egy csoportba, ahol viszont hamar kiderült, hogy a kódja annyira szar, hogy gyorsabb újraírni, mint az összes hibát megtalálni és kijavítani benne. Ezért Sörzsák főnökúrék kibaszták.
Recsító sírva hívta a tanárnőt, aki igazi profi élősködő, valószínűleg nem a faszverő az első hulladék, akit kiközvetített a fritzekhez. Az ügyeskedő vén kurva rájött, hogy a segghülye Sörzsák egy kifogásolható indoklással baszta ki a haszontalan alkoholistát.
A fordos néni segítségével a recskás emailt írt a Seggprestonak, hogy fogadják el a saját ajánlását, különben jéghideg jogászkodás következik. Ők úgy voltak vele, hogy pereljen a faszom, ezen ne múljon, és valamelyik kisfőnökkel aláíratták a szétmasnizott hazugsághalmazt.
Nem volt semmiféle karakánság meg keménykedés. Egyrészt Asodi nem tud rendesen németül ehhez, másrészt a világ csicskája. Ugyanúgy emailben ment a hetyetye, mint az ogrénál.
A korona alatt a Seggpresto munkái erősen megcsappantak, ezért már nem maradt elég alibimelócsá Púp számára. Muszáj volt betenni egy csoportba, ahol viszont hamar kiderült, hogy a kódja annyira szar, hogy gyorsabb újraírni, mint az összes hibát megtalálni és kijavítani benne. Ezért Sörzsák főnökúrék kibaszták.
Recsító sírva hívta a tanárnőt, aki igazi profi élősködő, valószínűleg nem a faszverő az első hulladék, akit kiközvetített a fritzekhez. Az ügyeskedő vén kurva rájött, hogy a segghülye Sörzsák egy kifogásolható indoklással baszta ki a haszontalan alkoholistát.
A fordos néni segítségével a recskás emailt írt a Seggprestonak, hogy fogadják el a saját ajánlását, különben jéghideg jogászkodás következik. Ők úgy voltak vele, hogy pereljen a faszom, ezen ne múljon, és valamelyik kisfőnökkel aláíratták a szétmasnizott hazugsághalmazt.
Nem volt semmiféle karakánság meg keménykedés. Egyrészt Asodi nem tud rendesen németül ehhez, másrészt a világ csicskája. Ugyanúgy emailben ment a hetyetye, mint az ogrénál.
Aug 24, 2020 11:02:05
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:03:13
x136)
A szabadságod elején még nagy volt a pofád, hogy jajdehogy rúgtak ki, már arról beszéltetek mi lesz a dolgod ha visszamész aug.1. után. És aztán mi lett? Működött a vonzás törvénye, és ki lettél baszva.
Már márciusban megmondtuk mennyire hülye vagy amikor több ezer eurót basztál el szarokra. Már akkor tudtuk, hogy téged ki fognak rúgni.
Már márciusban megmondtuk mennyire hülye vagy amikor több ezer eurót basztál el szarokra. Már akkor tudtuk, hogy téged ki fognak rúgni.
xray
(
x21)
Aug 24, 2020 11:04:23
x21)
ez a pedofil ökör azt akarja beadni nekünk, ezt a manővert németül ő hajtotta végre? hát egy nagy büdös lófaszt, még makogni is dadogva tud. most ki a fordos néni?
sodika
Aug 24, 2020 11:05:23
Pereld őket Gyagyásh! Jogtechnikai kísérlet + kárpi élősködésért, kiváló flokktéma lenne!
Hülye lennék pereskedésre idő pazarolni, amikor jól jöttem ki a történetből. Akkor lett volna pereskedés, ha baszakodni merészeltek volna az ajánlólevéllel. :)
Így viszont, hogy saját magamról írhattam hőskölteményt, az ígértemhez híven békén hagyom őket. ;)
De egyébként nekem lenne igazam. Keressetek rá guglin a jogegységire, és olvassátok el.
Aug 24, 2020 11:05:23
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:10:44
x136)
Ez ám a shikeres külföldön dolgozós IT-s karrier!
5 év alatt 3 melócsá és mindenhonnan kirúgták.
De nem gyanús neki még mindig, hogy valami nincs rendben a szakmai tudásával. Itt ünnepli magát, pedig egyértelmű, hogy éppen a negyedik kirúgása közeledik.
Tik-tak. Az óra ketyeg. Minden egyes nappal közelebb van a kirúgásod, pedofil.
5 év alatt 3 melócsá és mindenhonnan kirúgták.
De nem gyanús neki még mindig, hogy valami nincs rendben a szakmai tudásával. Itt ünnepli magát, pedig egyértelmű, hogy éppen a negyedik kirúgása közeledik.
Tik-tak. Az óra ketyeg. Minden egyes nappal közelebb van a kirúgásod, pedofil.
-
Aug 24, 2020 11:10:45
Miért nem jelentkezel be?
Aug 24, 2020 11:10:45
-
Aug 24, 2020 11:11:14
Aug 24, 2020 11:11:14
xray
(
x21)
Aug 24, 2020 11:13:28
x21)
Aug 24, 2020 11:13:28
csak nem képzeled, h megteszi,a hazugságdömping azonnal összeomlana. Aug 24, 2020 11:13:28
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:13:51
x136)
Mennyire szánalmas, hogy hazudozni kell a teljesítményedről, hogy legyen új melócsád, ahonnan BIZTOSAN ki fognak rúgni.
Te nem érzed, hogy valóban mekkora kudarc az amit te shikernek próbálsz masnizni?
Te nem érzed, hogy valóban mekkora kudarc az amit te shikernek próbálsz masnizni?
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:15:31
x136)
Pedofil, volt már olyan munkahelyed ahonnan nem rúgtak ki? :))))
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:17:47
x136)
Mit saccolsz pedofil, mikor rúgnak ki az új melócsából? Túléled a próbaidőt?
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:19:14
x136)
Tedd ki az excelt, lássuk hogyan shikerült a nagy nyári spórolásh!
sodika
Aug 24, 2020 11:19:23
Nem necces indoklást adtak nekem írásba, hanem voltak olyan hülyék, hogy törvénytelent.
Az a 2012-es jogegységi egyértelmű. Szerencséjük, hogy annyi eszük azért volt, hogy ne merjenek baszakodni a SoDI-val, ha akar a SoDI valamit. ;)
Az a 2012-es jogegységi egyértelmű. Szerencséjük, hogy annyi eszük azért volt, hogy ne merjenek baszakodni a SoDI-val, ha akar a SoDI valamit. ;)
Aug 24, 2020 11:19:23
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:19:46
x136)
Karak már elkezdte a foshást?
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:20:27
x136)
Nem necces indoklást adtak nekem írásba, hanem voltak olyan hülyék, hogy törvénytelent.
Kirúgtak. Ennyike.
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:22:41
x136)
Ezért volt az a nagy kárörvendés amikor felmondtak az indexesek. Mert akkor már kirúgott pedofil volt a pedofil.
De érted, őket nem rúgták ki, mint téged. Te selejt vagy, ezért basznak ki mindenhonnan.
De érted, őket nem rúgták ki, mint téged. Te selejt vagy, ezért basznak ki mindenhonnan.
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:24:31
x136)
Selejtes sodi a sodi. Hazudnia kell a selejtnek, hogy kis időre munkát kapjon. De aztán rájönnek mindenütt, hogy selejtes sodi a sodi, és végül kibasszák. Jaj de szomorú.
-
Aug 24, 2020 11:25:42
Hol az ajánlólevél? Van ajánlólevél? Válaszolj zsidó!
Aug 24, 2020 11:25:42
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:25:44
x136)
Akkor végül nem jött össze a java tapasztalat? :))))
töppedt buzigolyók
Aug 24, 2020 11:36:56
Megint keményre ittad magad, Endre? Most már munkaidôben is megy a tütüke, ugye? A cigó lakótársak nem dolgoznak, egész nap megy a dajdaj meg a vedelés, igaz? Te meg nem mersz kimaradni belôle, mert akkor repül a saller.
Aug 24, 2020 11:36:56
trendbeli garázdaság
Aug 24, 2020 11:38:10
Most tényleg annak örül Púp, hogy egy hazugsághalmazzal felvették valahova? Kár, hogy a munkához, amire leigazolták, még csak nem is konyít. Most hagyjuk, hogy undorító, alkoholista degenerált, ez csak a hab a tortán. De tényleg azt éli meg shikernek, hogy átbaszott egy újabb céget, ahova minden nap úgy kell bemennie, hogy remeg, mint a kocsonya, hiszen bármikor kiderülhet, hogy alkalmatlan?
Nem csodálom, hogy piálsz, Recskaboy. Ha én is úgy állnék hozzá a melócsához mindennap, hogy jajj, csak le ne bukjak, engem is enne az ideg. Mint egy bliccelő iskolás a villamoson LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ez az ajánlólevelesdi is nevetséges, biztosan valami újabb gányoldáról lesz szó. Minden normális IT cégnél a dolgozók ajánlják az új munkaerőt, aki ha beválik, fejpénzt kap érte az ajánló. Ha viszont nem, akkor felkérdezik. Ez biztosítja, hogy ne jöjjenek a céghez hazudozó kóklerek.
Szerintem még a hat hónapos próbaidő alatt kibasszák. Fincsi lesz!
Nem csodálom, hogy piálsz, Recskaboy. Ha én is úgy állnék hozzá a melócsához mindennap, hogy jajj, csak le ne bukjak, engem is enne az ideg. Mint egy bliccelő iskolás a villamoson LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ez az ajánlólevelesdi is nevetséges, biztosan valami újabb gányoldáról lesz szó. Minden normális IT cégnél a dolgozók ajánlják az új munkaerőt, aki ha beválik, fejpénzt kap érte az ajánló. Ha viszont nem, akkor felkérdezik. Ez biztosítja, hogy ne jöjjenek a céghez hazudozó kóklerek.
Szerintem még a hat hónapos próbaidő alatt kibasszák. Fincsi lesz!
Aug 24, 2020 11:38:10
-
Aug 24, 2020 11:39:46
Junior jávás lettél, te örökjunior balfasz, vagy megcsíptél végre egy senior pozit?
Aug 24, 2020 11:39:46
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 11:43:48
x136)
Visszaadtad a monitort biersack bácsinak vagy elloptad tőlük?
tyodika
Aug 24, 2020 11:46:49
Milyen monyitort? Nem irtam alá semmilyen papirt hogy lenne nálam monyitor, szóval a monyitor nem is létezik.
Aug 24, 2020 11:46:49
Púpszász réme
(
x1)
Aug 24, 2020 11:48:07
x1)
A retardoknál a monitorlopás az ilyen fétis dolog?
FKK ficken kleiner kinder
Aug 24, 2020 11:56:53
ennek a kirúgás is shiker?
Aug 24, 2020 11:56:53
miskolcigány
(
x5)
Aug 24, 2020 11:57:21
x5)
Al-sodika vagy nem Endre ugy is olvassa a forumot igy megkederdem: szerinted nem szegyen egy 40 eves felnott ferfinak itt tartani az eletben? En huszonevesen kurvaszarul ereznem magam ha a munkam miatt rugnanak ki, akkor is, ha pillanatok alatt talalnek mast.
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 12:05:20
x136)
ennek a kirúgás is shiker?
most azt próbálja shikerként eladni, hogy miután kirúgták, shikerült megtévesztenie egy újabb céget egy hamis ajánlással.
xray
(
x21)
Aug 24, 2020 12:12:48
x21)
világéletében becstelen ember volt, így is fog meghalni. gyakorlatilag egy csalással dicsekszik.
Bejlin
(
x8)
Aug 24, 2020 12:13:07
x8)
Hol az ajánlólevél? Van ajánlólevél? Válaszolj zsidó!
Az ajánlólevél amit az előző munkahelyéről kapott bekerült a keresztlevél és a diploma mellé.
sodika
Aug 24, 2020 12:13:56
A SoDI épp leírja, milyen ügyesen növelte meg újabb 20%-kal a fizuját, erre a diőséges diadalmenetébe is beleköttök, LOL :)
Aug 24, 2020 12:13:56
miskolcigány
(
x5)
Aug 24, 2020 12:14:28
x5)
Fejlesztot nagyon keves esetben rugnak ki.
Az egyik ilyen az, amikor messze tulvallalta/hazudta magat az illeto a CV-ben es valahogy az interjun is atment, de az ilyen szinte mindig kiderul a probaido alatt es levaltjak/kirugjak az illetot.
A masik, ritkabb lehetoseg amikor a probaido utan derul csak ki hogy nincs megfelelo technikai tudasa mert senki sem nezte mit csinal, nem kapott ertelmes munkat probaido alatt, stb, de az ilyet a senior poziciokat leszamitva nem rugjak ki, hanem leulnek vele megerteni mik hianyoznak, mire van szuksege a tanulashoz, leultetnek melle valakit hogy mentoralja, trainingre kuldik, stb. Ha teged csak 2 ev utan rugtak ki onnan, akkor vagy ennyi ido alatt sem sikerult barmi remenyt verni beled es hogy valaha onalloan kepes leszel minosegi munkat vegezni, vagy extrem esetben ket evig senkit sem erdekelt min dolgozol, te pedig boldogan eltoltottel ket evet egy olyan helyen ahol sem nem tanultal se nem ertel el semmit. A 40 eves onallo ferfi, a SoDi.
A munka nem megoldás.
Az egyik ilyen az, amikor messze tulvallalta/hazudta magat az illeto a CV-ben es valahogy az interjun is atment, de az ilyen szinte mindig kiderul a probaido alatt es levaltjak/kirugjak az illetot.
A masik, ritkabb lehetoseg amikor a probaido utan derul csak ki hogy nincs megfelelo technikai tudasa mert senki sem nezte mit csinal, nem kapott ertelmes munkat probaido alatt, stb, de az ilyet a senior poziciokat leszamitva nem rugjak ki, hanem leulnek vele megerteni mik hianyoznak, mire van szuksege a tanulashoz, leultetnek melle valakit hogy mentoralja, trainingre kuldik, stb. Ha teged csak 2 ev utan rugtak ki onnan, akkor vagy ennyi ido alatt sem sikerult barmi remenyt verni beled es hogy valaha onalloan kepes leszel minosegi munkat vegezni, vagy extrem esetben ket evig senkit sem erdekelt min dolgozol, te pedig boldogan eltoltottel ket evet egy olyan helyen ahol sem nem tanultal se nem ertel el semmit. A 40 eves onallo ferfi, a SoDi.
-
Aug 24, 2020 12:14:59
A SoDI épp leírja, milyen ügyesen növelte meg újabb 20%-kal a fizuját, erre a diőséges diadalmenetébe is beleköttök, LOL :)
Aug 24, 2020 12:14:59
Púpszász réme
(
x1)
Aug 24, 2020 12:17:15
x1)
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 12:18:57
x17)
Megirtad már Ártinak hogy mostmár nemcsak az a közös bennetek hogy egyiken sem értetek az informatikához, hanem hogy most már te is monitortolvaj vagy? Úgyis szerelmes vagy a hájhitlerbe, legalább lesz még egy közös témátok :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Aug 24, 2020 12:22:16
Szerintem felvették junior jávásnak.
Annyira ő sem lehet hülye, hogy bármilyen területen seniornak próbálja meg eladni magát, mert ha nem tudja eljátszni a jobb sorsa érdemes "beccszó megtanulom, herr főnök" darabot, akkor nagyon gyorsan kiderül, hogy semmihez se ért.
Aug 24, 2020 12:22:16
sodika
Aug 24, 2020 12:26:35
Nincs hamis ajánlás.
Minden ajánlás eredeti, valódi cégektől.
A jogegységit meg tökegyedül találta meg a SoDI, nem kellett hozzá a fordos néni.
Tényleg, TC is talált Kanadában új állást, mint én, ugye?
A jogegységit meg tökegyedül találta meg a SoDI, nem kellett hozzá a fordos néni.
Aug 24, 2020 12:26:35
-
Aug 24, 2020 12:27:34
Nincs hamis ajánlás.
Tedd ki az ajánlólevelet, vagy takarodj a faszba a cigány haverjaidhoz.
Aug 24, 2020 12:27:34
Púpszász réme
(
x1)
Aug 24, 2020 12:27:52
x1)
Nincs hamis ajánlás.
Te inkabb jelentkezz be
-
Aug 24, 2020 12:28:16
HASZNÁLD A KIBASZOTT SÁRGA NICKEDET!!!!
Aug 24, 2020 12:28:16
Bejlin
(
x8)
Aug 24, 2020 12:28:45
x8)
Nincs hamis ajánlás.
Ez megint álsodika lesz. Az igazi soha még csak fel sem említette a fordos nénit
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 12:28:58
x136)
emlékeztetlek, hogy amikor a seggpresztóhoz kerültél, akkor pont ugyanígy ünnepelted magad, és a vége mi lett? hogy kibasztak a picsába, mert rájöttek, hogy selejt vagy.
az nem diadalmenet, hogy ideiglenesen sikerül megtévesztened néhány céget.
az lenne a diadalmenet, ha nem kirúgtak volna, hanem magad mondtál volna fel, mert kaptál egy jobb ajánlatot a szakértelmed miatt. de veled ilyen soha nem fog megtörténni. na ez a LOL.
selejtes sodi a sodi, akit mindenhonnan kirúgnak.
-
Aug 24, 2020 12:32:16
Dehogynem, szerinted a trollok hívnak valakit úgy, hogy "fordos néni"?
Az utóbbi pár évben valóban nem emlegette, de mi sem kérdezgettük róla.
Aug 24, 2020 12:32:16
Fuvolázó Kobold
Aug 24, 2020 12:32:38
Nincs hamis ajánlás.
Egész ügyes voltál eddig. Ott buktál el, hogy az igazi korcs soha, de soha le nem írná azt, hogy "fordos néni". Ezt még gondolati síkon is tagadja!
Amúgy ha néhányszor valóban a féreg ömleng itt, akkor használd a sárga nickedet, te ütődött.
Aug 24, 2020 12:32:38
Sodmány
Aug 24, 2020 12:32:52
Nemtudom, nálam valahogy az számít diadalmenetnek, amikor cégen belül lépkedem felfele a ranglétrán és nem külön cégekhez megyek mindíg foggyos papírral valószínűleg pályakezdő poziciókra.
Aug 24, 2020 12:32:52
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 12:33:13
x136)
pedofil, mi most éppen azt ünnepeljük, hogy már a harmadik cégtől rúgtak ki mióta németországban dolgozol. a német IT-s munkaerőpiac kiállította rólad a bizonyítványt. masnizhatod, de ezek kőkemény tények.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 12:33:32
x17)
Mit nagyképűsködsz Recskaboy? Arra vagy ilyen büszke hogy monitort loptál, vagy arra hogy nam értesz a munkádhoz és 40 évesen hisztizássel kell ajánlólevélért kuncsorognod?
Hahó
(
x136)
Aug 24, 2020 12:35:19
x136)
írd be a kommentkeresőbe a fordos nénit, és meg fogsz lepődni.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 12:35:38
x17)
Sneci arról mesélj hogy ilyen nagyképűen szmájlizgatva jöttél-e el az Ogrétől? Hogy váltatok el a vén Stasi-pribékkel?
Kakukkciót visszaadta ugye? Gondolni sem merek olyan lehetőségre hogy behúzta volna. :D Hahaha
Kakukkciót visszaadta ugye? Gondolni sem merek olyan lehetőségre hogy behúzta volna. :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 12:37:29
x17)
Sneci mennyi hitelt vettél fel azóta? És mennyi van még belőle? Alakul már az 50 ezer Eurófütyi mínuszban? Hahaha :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 24, 2020 12:39:03
x17)
Sneci megvolt már masztiparti a miskolci tesákkal?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Aug 24, 2020 12:44:19
x2)
ha másfél évig az összes fizetésed betörleszted akkor már nincs is tartozásod!
+49 176 47168213
Aug 24, 2020 12:50:07
Te nagyon fasz Kiss Endre, ha felveszed. telefont lányos zavarodban magyarul szólsz bele?! A szám újra működik, lehet hívni, főleg a hajnali órákban.
Aug 24, 2020 12:50:07
xray
(
x21)
Aug 24, 2020 13:02:29
x21)
Te nagyon fasz Kiss Endre, ha felveszed. telefont lányos zavarodban magyarul szólsz bele?! A szám újra működik, lehet hívni, főleg a hajnali órákban.
24.hu/kulfold/2020/08/23/belgium-pizzarendeles-szivatas-nyugdijas/
Egy belga férfinak közel tíz éve rendel pizzát megállás nélkül a rejtélyes zaklatója.
Volt, hogy 10 különböző pizzafutár összesen 14 pizzát vitt a férfinak ugyanabban az időpontban.
csak idő kérdése, h sneci új helye is bekerül az újságba. xd
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™