BALEK!
hát azért hetyetye
Berlini rezsiválság
Micsoda felelősségteljes pénzügyi tervezés. Az a baj, Sneci, hogy számolsz a duplájával, majd pedig, ha mégis 100 euró, akkor úgy tekinted majd, hogy 100-at spóroltál, és ahelyett, hogy a hiteledbe törlesztenéd, elbaszod majd minden baromságra.
hehe
Gyere Haza, Fiatal!
És tudja az ingatlanos, hogy a SoDI 23 fokot szeret, meg napjában háromszor fürcsizni?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Monitort lopni az csak egy köztörvényes botlásocska, hahó!
Ez tuti így lesz, szóval inkább 500 euróval számolj sodikám!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mondom. Ha 90 euróra az összes rezsit, számolok kb a duplájával.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mondanám, hogy nem néznék jó szemmel, ha áll a dákó, de:
1. Nem áll már fel évek óta
2. Nénikre biztos, hogy nem
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyagyás, szerinted ezeknek az elterelődumáknak még felül itt valaki?
Pontosan tudjuk, hogy pedofil buzi vagy, nem érdekelnek téged a nénik.
Kedves Sodi, látod szépen szólok hozzád, nem kell itt kényszeresen bizonyítgatnod, hogy a meztelen nénik érdekelnek, a fórum legelső oldalán 8 éve már a fiúk iránti vonzalom szerepel. Kérek nekünk ne.
Tehát, elfeledkeztek róla te meg megtartottad. Lópós Sodi a Sodi.
Ez így van.
Mikor úsztad meg a duplájával? Hol nem volt gondod a rezsinél a pazarlással? Oma, Andi, Páty, Ogre, stb...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Akkor miért nem számolsz 500-al?
Mifaaaaaaaaaaaan
PS Plus?
Diszkalkuliás Sodi a Sodi :)
Amúgy minek veszel kondibérletet ha nem is jársz el?
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Mennyi most az összes tartozásod? A kintlévőségeket nem számolva.
hehe
Valoban a legracionalisabb dontes husz euroval tobbet fizetni egy szolgaltatasert mint eddig ugy, hogy soha nem veszed igenybe. Nem volt hulyeseg az a par kozgaz felev.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Ez már meg lett beszélve, berlin legjobb buzi találka, kukkoló hely az a terem.
A munkahelyem felé pedig természetesen mindent maradéktalanul teljesítettem, amire igényt támasztottak.
Egy-ket honapot adok es jossz ide ertetlenkedni, hogy miert rugott ki a fonokur, hisz a munkakori leirasban csak a munkavegzesre tamasztottak igenyt, a minosegrol nem volt szo.
Amen.
A munka nem megoldás.
Sixpacket raksz a púpra is?
Nem fogsz
Mifaaaaaaaaaaaan
Minden, amit havi átlag 2000 felett bevételezek, a szabad keret lesz.
Tegyél félre a fogorvosra, tudod amikor kúrsz és beleliheged a partnered arcába a rothadó fogad bűzét és ezt kell szagolniuk akkor hamar oda a romantika. És a fiúknak hamar eljár a kezük. :)))
Egyébként meg rosszul számoltad a sört.
Mivel alkoholista vagy, ezért te biztos iszol 6-7 üveg sört egy hónapban.
Így jobb hónapokon kb. 270€-ból jön ki a piád, rosszabbokon meg simán lehet 300€ is, ha kicsit többet iszol mint átlagosan. Kiszámoltam.
Nem fogsz
A jó portás csak baszik!
Tehát a lakhatáson kívül havi 500e forintnál többen van csak a csekonics lájfsztájl, ha átszámolod.
Hát be kell szarnia a seggnek. Mi barátnőmmel szoktunk ennyit költeni átlagosan egy hónapban (lakhatás itt sincs benne, saját), úgy, hogy kocsim van és nagy lábon élünk, sokat utazunk. Idén koronavírus miatt lehet hogy 300e alatt maradt az átlag.
Valami egész elképesztő módon balfasz vagy öcsém.
50.000 Euró tartozás mellett nem tökmindegy, hogy 100 vagy 200 Euró? Ennél szignifikánsan többel költöttél túl minden hónapban eddig is.
Látom, megemelték a kondibérletet 20 Euróval. Mondjuk tökmindegy, eddig se jártál, ezen túl sem fogsz. Nyugtass meg, hogy fizetted arra az időre is, ameddig még csak a városban sem voltál, te hülye fasz.
Hahaha. Naponta
Igen :D
napra gondoltam, elfáradtam kicsit XD
Napi 20 euró? :)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az 50 centes húgysörrel 184 üveg/hó.
Plusz a töményke mondjuk 2 naponta 1 üveg 7 decis jéger (igényesebbet nem iszol, proli). Az mondjuk 150 euró/hó.
hát azért hetyetye
Azaz.
De immár saját lakásban, és nénis szaunás kondiban.
Kihagytam kb. egy teljes évet, ha nem többet, már vereti a töményecskét is élő adásban a gémerek gyöngye?
Ha rászoksz a cigizésre, az is belefér!
Napi 1 dobozzal simán kijön havi szaros 200 euróból! És nem szólhat az Ogre, hogy ne dohányozz otthon! Plusz a szancsiban a fiúkák értékelik majd a férfias mély, rekedt hangodat! Na, deal?
hát azért hetyetye
evidenciákat
hát azért hetyetye
Amit kukázni mert úgyse mész vele semmire:
-netflix 16 € nézel bármit is?
-hbo go 6 € nézel bármit is?
-kondi 80 € sose fogsz elmenni
-mobilnet 59 € azt tudod, hogy a magyar mobilnetet is használhatod unión belül te fasz?
-bérlet 60 € ez vmi helyi közlekedési bérlet? cég nem fizeti ?
-háztartási szer 31 € takaritó nem hoz magával? :DD
A hitelek totál csőd, pénzügyi analfabétizmus a köbön, pláne, hogy semmit nem forgattál be.
Lakás, az olyan lehet amilyen, ennyi pénzért... bp belváros egyik legszebb lakom ennél olcsóbban, de mindegy.
12 ezer rezsim, megy minden, és ketten használjuk, plusz ha jön a család, vagy barátok, akkor nyilván ők is, hát baszod sokat ért a berlini exodus, és van köztünk pár év a te javadra.
A jó portás csak baszik!
a "néni" az a 20 feletti srácok fedőneve a ti köreitekben?
hát azért hetyetye
Jutányos használatnak hívják egyrészt.
Másrészt a korlátlan magyar Vodefone red csomag átszámolva sem drágább.
OFF: ez a baszható külsejű helyettes államtitkár miért az avatarod, trolléga?
hát azért hetyetye
Hogy fogsz kijönni napi 10 Euróból kajában, te tökéletlen? Reggeli, ebéd, vacsora, kávé, energiaital, nasi, girosztál, pizza, zöldség, gyümölcs, faszom tudja micsoda, mind ki fog jönni napi 10 Euróból? Itthon is művészet lenne kihozni, de hát te tudod bazmeg.
Szerintem ha kiszámolod mennyi pénzt balfaszkodtál el kint az alap lakhatáson, kaján, utazáson felül a lehúzásocskákra, kütyükre, mindezt leosztanád a kint töltött időddel, csak az többre jönne ki mint napi 20 euró.
Szerinted mi fog változni? Te balfasz.
Jó, érted. Kb.
Nyugi van. Berlinben olcsóbb a kaja.
A konditermek azokon keresnek a legjobban, akik fizetik a bérletet, de nem járnak. BALEK.
Peroni Pizza gang rise up!
Mifaaaaaaaaaaaan
A munkahelyi automatákból vásárolgatott M&M'S csomagok, dobozos kólák kimaradtak. Szerintem csak az lehet vagy napi 3-4 EUR.
De nem akkor, ha nem tudsz főzni. Én kihozom két emberre 3000-ből naponta, de úgy, hogy minden másnap főzünk. Neked nem fog menni, úgyhogy nyugodtan számolj a duplájával itt is. Annyira fájdalmasan balfasz az egész listád, hogy arra nincsenek szavak. Látszik, hogy egy gyerek rakta össze, aki még életében háztartást nem vezetett. Ez kb egy wishlist, nem egy költségvetés.
A nevemben szereplő úriember baszogatja, élettársa vagy mi. Aztán néha a seggét is kinyalatja vele, de az egy másik sztori. Amúgy meg Blogin pénzeli a gyereket, vagy pénzelte. Bár Blogin eléggé megzuhant az utóbbi időben, kokain, alkohol, elfolyó pénzek, tipikus pesti vállalkozó mennyből a pokolba útját járja éppen a katholikus mintapéldány.
A jó portás csak baszik!
Szerintem ugyan azt a listát tette ki mint kb. 2 éve, az akkori is milyen jól bejött ugye. Átírt rajta 3 számot, az albi költséget, törlesztőt, stb, recsegtek-ropogtak rajta vagy két napig a veknifejben az elszivacsosodott fogaskerekek, aztán elkészült a nagy terv.
Az, hogy esetleg visszanézné mire mikor mennyit költött, fel sem merül az oxigénhiányos agyában.
nszksz
(Broni gondolom enné a szarát.)
hát azért hetyetye
Ezt az ifjúságügyi macát meg a Boborján Alexandrát úgy kúrnám hármasban, hogy a seggükön vennék a levegőt. A végén az arcára élveznék mindkettőnek, azt üvöltve, hogy "ezt az alaptörvényért, fideszes kurvák!"
De mi a faszom történt ebihalfejűvel hogy így megzuhant? Shikeres rexitet hajtott végre, ő volt a bezzeghgyerek a retaldológiában. Elbaszta végleg?
Te vagy az ügyesfaszú? Vagy baszó?
Nézd meg itt a fórumon a korábbi kalkulációidat. Az a közös bennük, hogy egyik sem jött össze. Már az első hónapban borulni fog minden. Én szóltam.
Dehogy is, csak hiszek a politikailag motivált békülősszexben.
Milf-vonalon az igazságügyminiszter asszony is értékelhető.
---
És ehhez a témához a sodi hozzá sem tud szólni, ROTFL.
hát azért hetyetye
A gurulkái, akiket kitanitott a fos cégében elhagyták és vittek magukkat ügyfeleket is. Gondolom ez lelkileg és anyagilag is földhöz baszta az amúgyis bipoláris jellemét. Antimaterilista elvileg, azt közbe hedonista, se feleség, se gyerek, szóval eléggé önmaga kifigurázása a csávó.
A jó portás csak baszik!
Még mindig pörög a mélykeresztény vonalon? És azt hogy ezteti össze a kábszizással? Kurvázik is?
és akkor miffan? Dícsértessék!
Erről, meg a kábsziról honnan van az infó?
Simán kinézem abból a faszból őszintén szólva, de azért ez mégiscsak egy nívós egyetemi tanszék, nem a Riposzt mocskolódó rovata.
Biztoskurvaisten nem 91 eurót költesz alkoholra havonta, kit akarsz ezzel átbaszni sneci? MINIMUM kétszáz euró, csak fingod sincs, mert eddig is gondolom belemaszkoltad a pia kiadásaidat a kaja kiadásaid közé, mert “egy helyen lehet őket kapni”.
Szintén nem látom a listában az esetleges cigánykölcsönöket, utazásokat, 50 ezer forintos halakat stb.
Lesznek itt még nagy meglepetések te büdzsécsászár.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ezt tőle kellene megkérdezni, gondolom gyónással elintézi.
A jó portás csak baszik!
Ekkor már be van bútorozva a lakás? XD
De ugye nem _Neo cégébe mentek át?
Na igen, jogos. Amúgy igaz a céges, volt ügyfelek révén is terjedt a sztori gyorsan, ráadásnak még a covid is betett a kft-nek. A kábsziról nincs képem vagy ilyesmi, de laserpunk facebook meg insta sztorijában is felbukkant full kész állapotba, eléggé levágós volt, hogy nem csak sörikézett.
A jó portás csak baszik!
Jó, akkor a kólázás fake news.
Igen, az ottani Aldiban meg lidliben, de baszod neked valami normális kaja kéne, hogy összeszedd magad geciszarul nézel ki. Az meg 3x ennyibe kerülne minimum
A jó portás csak baszik!
-annyi szék, hogy mást is le tudjon ültetni
ez mondjuk Sodinak tényleg felesleges, nincs egyetlen barátja sem.
hát azért hetyetye
Szerintem legalább egy olcsó matracot venni fog, mert a púpja miatt csak billegve tudna kemény padlón aludni.
Az már van neki.
= végül mindig a trollok győznek
hát azért hetyetye
*Jövö héten
Szerző:
sodika
Sep 10, 2020 12:54:25
Válasz
(-1)
Egyébként az ingatlanos azt mondta nekem, hogy kb. 100 euró körül lesz a rezsi (villany és fűtés) összesen. A biztonság kedvéért számolok kereken a duplájával, és akkor túl nagy meglepetések nem érhetnek.
Sep 10, 2020 12:54:25
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 12:55:33
x6)
Egyébként az ingatlanos azt mondta nekem, hogy kb. 100 euró körül lesz a rezsi (villany és fűtés) összesen. A biztonság kedvéért számolok kereken a duplájával, és akkor túl nagy meglepetések nem érhetnek.
BALEK!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 10, 2020 12:57:14
x19)
Berlini rezsiválság
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 10, 2020 12:57:16
x7)
Micsoda felelősségteljes pénzügyi tervezés. Az a baj, Sneci, hogy számolsz a duplájával, majd pedig, ha mégis 100 euró, akkor úgy tekinted majd, hogy 100-at spóroltál, és ahelyett, hogy a hiteledbe törlesztenéd, elbaszod majd minden baromságra.
Rezsi Szilárd
Sep 10, 2020 12:59:17
Gyere Haza, Fiatal!
Sep 10, 2020 12:59:17
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 12:59:44
x1)
Tényleg Gyagyás leadtad a recska monitort a Segpresztónak? Vagy az is kizsaroltad mint az ajánlólevelet? Esetleg a felmondólevelet kézbesító migri jobb képességű munkatársad , hiszen ő a cégnél maradhatott, a hóna alá csapta és vitte magával? Vagy ott volt a levél alján, hogy a kilépési papírok aláírásakor FELTÉTLENÜL hozza magával a kölcsönmonitort?
sodimia
Sep 10, 2020 13:00:35
meleg vizes wc öblitéssel drágább lesz!
Sep 10, 2020 13:00:35
bolgár jeti
(
x30)
Sep 10, 2020 13:01:00
x30)
És tudja az ingatlanos, hogy a SoDI 23 fokot szeret, meg napjában háromszor fürcsizni?
PéTamás.ca
Sep 10, 2020 13:01:50
Tényleg Gyagyás leadtad a recska monitort a Segpresztónak? Vagy az is kizsaroltad mint az ajánlólevelet? Esetleg a felmondólevelet kézbesító migri jobb képességű munkatársad , hiszen ő a cégnél maradhatott, a hóna alá csapta és vitte magával? Vagy ott volt a levél alján, hogy a kilépési papírok aláírásakor FELTÉTLENÜL hozza magával a kölcsönmonitort?
Monitort lopni az csak egy köztörvényes botlásocska, hahó!
Sep 10, 2020 13:01:50
sodika
Sep 10, 2020 13:03:10
Meg átiratkozom egy olyan kondiba, ahol nincs külön női szauna, ezért lehet edzés után nézni meztelen néniket, lol.
20 euróval több havonta, 60 helyett 80 euró, de megéri, mert jobb a felszereltség is.
A munkahelyem felé pedig természetesen mindent maradéktalanul teljesítettem, amire igényt támasztottak.
20 euróval több havonta, 60 helyett 80 euró, de megéri, mert jobb a felszereltség is.
Sep 10, 2020 13:03:10
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:03:27
x68)
Ez tuti így lesz, szóval inkább 500 euróval számolj sodikám!
sodika
Sep 10, 2020 13:04:09
Sep 10, 2020 13:04:09
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:04:22
x68)
Meg átiratkozom egy olyan kondiba, ahol nincs külön női szauna, ezért lehet edzés után nézni meztelen néniket, lol.
Mondanám, hogy nem néznék jó szemmel, ha áll a dákó, de:
1. Nem áll már fel évek óta
2. Nénikre biztos, hogy nem
-
Sep 10, 2020 13:06:16
Gyagyás, szerinted ezeknek az elterelődumáknak még felül itt valaki?
Pontosan tudjuk, hogy pedofil buzi vagy, nem érdekelnek téged a nénik.
Sep 10, 2020 13:06:16
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 13:07:27
x1)
Kedves Sodi, látod szépen szólok hozzád, nem kell itt kényszeresen bizonyítgatnod, hogy a meztelen nénik érdekelnek, a fórum legelső oldalán 8 éve már a fiúk iránti vonzalom szerepel. Kérek nekünk ne.
sodika
Sep 10, 2020 13:09:17
Na és így pontosan 2000 euróra jön ki a havi rendszeres költség.
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Sep 10, 2020 13:09:17
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 13:10:12
x1)
Tehát, elfeledkeztek róla te meg megtartottad. Lópós Sodi a Sodi.
sodika
Sep 10, 2020 13:11:12
számolsz a duplájával, majd pedig, ha mégis 100 euró, akkor úgy tekinted majd, hogy 100-at spóroltál
Ez így van.
Sep 10, 2020 13:11:12
bolgár jeti
(
x30)
Sep 10, 2020 13:11:22
x30)
Mikor úsztad meg a duplájával? Hol nem volt gondod a rezsinél a pazarlással? Oma, Andi, Páty, Ogre, stb...
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:11:39
x68)
sör 92 € xdd
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:12:06
x68)
Ez így van.
Akkor miért nem számolsz 500-al?
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 13:12:27
x1)
PS Plus?
zsidókvagytok
Sep 10, 2020 13:12:57
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Sep 10, 2020 13:12:57
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 10, 2020 13:13:45
x19)
100 euró duplája 170...
Takarítónő nincs benne
Sör az viccnek is rossz.
Origin sincs benne
Takarítónő nincs benne
Sör az viccnek is rossz.
Origin sincs benne
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 10, 2020 13:14:15
x7)
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Mennyi most az összes tartozásod? A kintlévőségeket nem számolva.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 10, 2020 13:14:50
x19)
Inkább lekerekítette 2000re mert kicsit sem autista sodi a sodi.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 10, 2020 13:15:53
x1)
Valoban a legracionalisabb dontes husz euroval tobbet fizetni egy szolgaltatasert mint eddig ugy, hogy soha nem veszed igenybe. Nem volt hulyeseg az a par kozgaz felev.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 10, 2020 13:15:56
x38)
Szerintem a sörnek is számolj a duplájával, mert az kurvaélet, hogy havi 300 el fog rá menni, hiszen állandóan be vagy baszva!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 10, 2020 13:16:06
x19)
Ez már meg lett beszélve, berlin legjobb buzi találka, kukkoló hely az a terem.
sodika
Sep 10, 2020 13:16:45
Mert kéne járni, járni fogok.
Sep 10, 2020 13:16:45
miskolcigány
(
x5)
Sep 10, 2020 13:17:56
x5)
Egy-ket honapot adok es jossz ide ertetlenkedni, hogy miert rugott ki a fonokur, hisz a munkakori leirasban csak a munkavegzesre tamasztottak igenyt, a minosegrol nem volt szo.
Amen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 10, 2020 13:18:38
x19)
Sixpacket raksz a púpra is?
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:19:20
x68)
Nem fogsz
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 13:19:38
x1)
Tegyél félre a fogorvosra, tudod amikor kúrsz és beleliheged a partnered arcába a rothadó fogad bűzét és ezt kell szagolniuk akkor hamar oda a romantika. És a fiúknak hamar eljár a kezük. :)))
zsidókvagytok
Sep 10, 2020 13:19:50
Egyébként meg rosszul számoltad a sört.
Így jobb hónapokon kb. 270€-ból jön ki a piád, rosszabbokon meg simán lehet 300€ is, ha kicsit többet iszol mint átlagosan. Kiszámoltam.
Sep 10, 2020 13:19:50
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 13:20:01
x7)
Nem fogsz
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 13:23:32
x1)
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Tehát a lakhatáson kívül havi 500e forintnál többen van csak a csekonics lájfsztájl, ha átszámolod.
Hát be kell szarnia a seggnek. Mi barátnőmmel szoktunk ennyit költeni átlagosan egy hónapban (lakhatás itt sincs benne, saját), úgy, hogy kocsim van és nagy lábon élünk, sokat utazunk. Idén koronavírus miatt lehet hogy 300e alatt maradt az átlag.
Valami egész elképesztő módon balfasz vagy öcsém.
sodika
Sep 10, 2020 13:25:01
Na most havi szinten kb. 800 euró marad mégis.
Ha valamiben elszámoltam magam, és 600 lesz, az sem a halál.
Sep 10, 2020 13:25:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:25:45
x37)
50.000 Euró tartozás mellett nem tökmindegy, hogy 100 vagy 200 Euró? Ennél szignifikánsan többel költöttél túl minden hónapban eddig is.
Látom, megemelték a kondibérletet 20 Euróval. Mondjuk tökmindegy, eddig se jártál, ezen túl sem fogsz. Nyugtass meg, hogy fizetted arra az időre is, ameddig még csak a városban sem voltál, te hülye fasz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:26:54
x37)
A kondibérlet témára: nekem az az elméletem, hogy a konditerem valamiféle gay cruising spot, és azért fizeti a bérletet. Mert az fix, hogy nem az edzésekért.
IT troll
Sep 10, 2020 13:27:00
Hahaha. Naponta
Sep 10, 2020 13:27:00
zsidókvagytok
Sep 10, 2020 13:27:48
Hahaha. Naponta
Igen :D
napra gondoltam, elfáradtam kicsit XD
Sep 10, 2020 13:27:48
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 13:28:01
x136)
-
Sep 10, 2020 13:28:37
Hol dolgozol Sodrák? Még most áruld el, és nem küldjük rád egyből az új Abdult!
Sep 10, 2020 13:28:37
max5enutálnak
(
x47)
Sep 10, 2020 13:28:58
x47)
Ezt a szánalmas latyak dumát... Ne fárassz már minket kérlek, mindenki tudja, hogy pedofil buzi vagy. Nem kell a terelés. Másrészt a pán péter szindrómás kurva anyád miatt hívod a nőket néninek. Menj már el orvoshoz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:29:51
x6)
sör 92 €
sör 92 €
Plusz a töményke mondjuk 2 naponta 1 üveg 7 decis jéger (igényesebbet nem iszol, proli). Az mondjuk 150 euró/hó.
sodika
Sep 10, 2020 13:31:39
Azaz.
Sep 10, 2020 13:31:39
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 13:31:55
x1)
Kihagytam kb. egy teljes évet, ha nem többet, már vereti a töményecskét is élő adásban a gémerek gyöngye?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:32:13
x6)
Ha rászoksz a cigizésre, az is belefér!
Napi 1 dobozzal simán kijön havi szaros 200 euróból! És nem szólhat az Ogre, hogy ne dohányozz otthon! Plusz a szancsiban a fiúkák értékelik majd a férfias mély, rekedt hangodat! Na, deal?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:32:31
x6)
evidenciákat
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 13:32:50
x7)
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
-mobilnet 59 € azt tudod, hogy a magyar mobilnetet is használhatod unión belül te fasz?
A hitelek totál csőd, pénzügyi analfabétizmus a köbön, pláne, hogy semmit nem forgattál be.
Lakás, az olyan lehet amilyen, ennyi pénzért... bp belváros egyik legszebb lakom ennél olcsóbban, de mindegy.
12 ezer rezsim, megy minden, és ketten használjuk, plusz ha jön a család, vagy barátok, akkor nyilván ők is, hát baszod sokat ért a berlini exodus, és van köztünk pár év a te javadra.
sodika
Sep 10, 2020 13:32:55
És akkor a rossz kalkulációban benne van, hogy magasabb a rezsi, meg hetente jön a takarítónő, meg ilyenek.
Sep 10, 2020 13:32:55
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:33:14
x6)
Azaz.
a "néni" az a 20 feletti srácok fedőneve a ti köreitekben?
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 10, 2020 13:33:29
x2)
Sodrák szerinted sikerül elérni majd végül az álom 100k Eurofütyis álomhitelt, v előbb fog kopogtatni nálad Behajtó brumi? Milyne érzés h Mo-ra nem tehet be a púpod mert már csöngetnek is nálad a kékek? Rend van na.....
Hetyetye
sodika
Sep 10, 2020 13:34:00
azt tudod, hogy a magyar mobilnetet is használhatod unión belül te fasz?
Jutányos használatnak hívják egyrészt.
Másrészt a korlátlan magyar Vodefone red csomag átszámolva sem drágább.
Sep 10, 2020 13:34:00
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:34:25
x6)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:35:00
x37)
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Hogy fogsz kijönni napi 10 Euróból kajában, te tökéletlen? Reggeli, ebéd, vacsora, kávé, energiaital, nasi, girosztál, pizza, zöldség, gyümölcs, faszom tudja micsoda, mind ki fog jönni napi 10 Euróból? Itthon is művészet lenne kihozni, de hát te tudod bazmeg.
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 13:35:46
x1)
Azaz.
Szerintem ha kiszámolod mennyi pénzt balfaszkodtál el kint az alap lakhatáson, kaján, utazáson felül a lehúzásocskákra, kütyükre, mindezt leosztanád a kint töltött időddel, csak az többre jönne ki mint napi 20 euró.
Szerinted mi fog változni? Te balfasz.
sodika
Sep 10, 2020 13:35:53
Jó, érted. Kb.
Sep 10, 2020 13:35:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:36:05
x6)
El Laslo Boros de Mexico
www.origo.hu/nagyvilag/20200910-lefejeztek-egy-ujsagirot-mexiko-keleti-reszen.html
hát azért hetyetye
www.origo.hu/nagyvilag/20200910-lefejeztek-egy-ujsagirot-mexiko-keleti-reszen.html
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:36:39
x37)
A konditermek azokon keresnek a legjobban, akik fizetik a bérletet, de nem járnak. BALEK.
Ásó27
(
x68)
Sep 10, 2020 13:36:41
x68)
Jó, érted. Kb.
Peroni Pizza gang rise up!
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 13:38:07
x1)
A munkahelyi automatákból vásárolgatott M&M'S csomagok, dobozos kólák kimaradtak. Szerintem csak az lehet vagy napi 3-4 EUR.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:38:33
x37)
Jó, érted. Kb.
De nem akkor, ha nem tudsz főzni. Én kihozom két emberre 3000-ből naponta, de úgy, hogy minden másnap főzünk. Neked nem fog menni, úgyhogy nyugodtan számolj a duplájával itt is. Annyira fájdalmasan balfasz az egész listád, hogy arra nincsenek szavak. Látszik, hogy egy gyerek rakta össze, aki még életében háztartást nem vezetett. Ez kb egy wishlist, nem egy költségvetés.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 13:41:15
x7)
A nevemben szereplő úriember baszogatja, élettársa vagy mi. Aztán néha a seggét is kinyalatja vele, de az egy másik sztori. Amúgy meg Blogin pénzeli a gyereket, vagy pénzelte. Bár Blogin eléggé megzuhant az utóbbi időben, kokain, alkohol, elfolyó pénzek, tipikus pesti vállalkozó mennyből a pokolba útját járja éppen a katholikus mintapéldány.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 10, 2020 13:41:27
x1)
Szar lesz amikor a pizzafutárok majd a nevedben a ház összes lakójának visznek pizzát. Szerinted az ingatlanügynökség ugyan annyi ideig lesz elnéző veled mint az Ogre? Lehet egy másik albérletet is ki kellene venned, hogy legyen tartalék. Az csak kb. +500 , gondolfd át.
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 13:41:46
x1)
Szerintem ugyan azt a listát tette ki mint kb. 2 éve, az akkori is milyen jól bejött ugye. Átírt rajta 3 számot, az albi költséget, törlesztőt, stb, recsegtek-ropogtak rajta vagy két napig a veknifejben az elszivacsosodott fogaskerekek, aztán elkészült a nagy terv.
Az, hogy esetleg visszanézné mire mikor mennyit költött, fel sem merül az oxigénhiányos agyában.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:43:59
x37)
Mivel a kakukkció el fog menni tönkrefürdés, szétfőzés meg penészedés miatt, szerintem legkésőbb jövő ilyenkorra meg fog borulni a költségvetésed a folyamatos főbérlői lehúzások miatt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:45:53
x6)
nszksz
(Broni gondolom enné a szarát.)
kanos troll
Sep 10, 2020 13:46:17
Ezt az ifjúságügyi macát meg a Boborján Alexandrát úgy kúrnám hármasban, hogy a seggükön vennék a levegőt. A végén az arcára élveznék mindkettőnek, azt üvöltve, hogy "ezt az alaptörvényért, fideszes kurvák!"
Sep 10, 2020 13:46:17
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 13:47:50
x136)
De mi a faszom történt ebihalfejűvel hogy így megzuhant? Shikeres rexitet hajtott végre, ő volt a bezzeghgyerek a retaldológiában. Elbaszta végleg?
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 13:48:53
x136)
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 13:51:39
x136)
És akkor a rossz kalkulációban benne van, hogy magasabb a rezsi, meg hetente jön a takarítónő, meg ilyenek.
Nézd meg itt a fórumon a korábbi kalkulációidat. Az a közös bennük, hogy egyik sem jött össze. Már az első hónapban borulni fog minden. Én szóltam.
kanos troll
Sep 10, 2020 13:51:59
Sep 10, 2020 13:51:59
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 13:54:53
x6)
Milf-vonalon az igazságügyminiszter asszony is értékelhető.
---
És ehhez a témához a sodi hozzá sem tud szólni, ROTFL.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 13:56:17
x7)
A gurulkái, akiket kitanitott a fos cégében elhagyták és vittek magukkat ügyfeleket is. Gondolom ez lelkileg és anyagilag is földhöz baszta az amúgyis bipoláris jellemét. Antimaterilista elvileg, azt közbe hedonista, se feleség, se gyerek, szóval eléggé önmaga kifigurázása a csávó.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 13:59:52
x37)
Még mindig pörög a mélykeresztény vonalon? És azt hogy ezteti össze a kábszizással? Kurvázik is?
Borkai Zsolt
Sep 10, 2020 14:01:21
és akkor miffan? Dícsértessék!
Sep 10, 2020 14:01:21
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 10, 2020 14:03:40
x1)
Simán kinézem abból a faszból őszintén szólva, de azért ez mégiscsak egy nívós egyetemi tanszék, nem a Riposzt mocskolódó rovata.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 10, 2020 14:10:04
x13)
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Biztoskurvaisten nem 91 eurót költesz alkoholra havonta, kit akarsz ezzel átbaszni sneci? MINIMUM kétszáz euró, csak fingod sincs, mert eddig is gondolom belemaszkoltad a pia kiadásaidat a kaja kiadásaid közé, mert “egy helyen lehet őket kapni”.
Szintén nem látom a listában az esetleges cigánykölcsönöket, utazásokat, 50 ezer forintos halakat stb.
Lesznek itt még nagy meglepetések te büdzsécsászár.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 14:10:32
x7)
Ezt tőle kellene megkérdezni, gondolom gyónással elintézi.
Ahmed von der WU kasse
Sep 10, 2020 14:12:19
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
lakás 500 €
hitelek 602 €
kaja 310 €
rezsi 170 €
bérlet 60 €
sör 92 €
kondi 80 €
mobilnet 59 €
háztartási szer 31 €
seed server 24 €
streamlabs 18 €
tévédíj 18 €
netflix 16 €
Targo számla 9 €
hbo go 6 €
xbox pass 4 €
bankkártya 1 €
Összesen 2 000 €
Ekkor már be van bútorozva a lakás? XD
Sep 10, 2020 14:12:19
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 14:12:41
x136)
De ugye nem _Neo cégébe mentek át?
Bejlin
(
x8)
Sep 10, 2020 14:13:19
x8)
Vajon a vizet vagy a villanyt fogják előbb kikötni az új recskaodúban?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
sodimia
Sep 10, 2020 14:17:05
eddig mennyibe került a kondibérlet az évek alatt össz?
Sep 10, 2020 14:17:05
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 14:18:38
x7)
Na igen, jogos. Amúgy igaz a céges, volt ügyfelek révén is terjedt a sztori gyorsan, ráadásnak még a covid is betett a kft-nek. A kábsziról nincs képem vagy ilyesmi, de laserpunk facebook meg insta sztorijában is felbukkant full kész állapotba, eléggé levágós volt, hogy nem csak sörikézett.
Névtelen füles
Sep 10, 2020 14:19:28
Az emberek nyugodtan akarnak szaunázni nem kell nekik egy ilyen beteges gyerekeiket kukolo féreg!
Sep 10, 2020 14:19:28
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 14:20:50
x136)
Szerintem van közös költség is (szemétszállítás ilyesmi), víz. Plusz takarítás. A kajára másfélszeres, a sörre dupla szorzót tennék. És megint nincsen váratlan kiadás betervezve.
Nem 2000 hanem, 2500 lesz a havi állandó kiadásod. Aztán marad a napi 10 euró.
Ja meg ott vannak a bútorok. Arra számolj 2500 eurót összesen. Egy évre leosztva havi 200. Aztán úgyis kirúgnak és költözni fogsz.
Nem 2000 hanem, 2500 lesz a havi állandó kiadásod. Aztán marad a napi 10 euró.
Ja meg ott vannak a bútorok. Arra számolj 2500 eurót összesen. Egy évre leosztva havi 200. Aztán úgyis kirúgnak és költözni fogsz.
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 14:22:56
x136)
Jó, akkor a kólázás fake news.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 14:26:41
x37)
Amekkora igénytelen fos, venni fog egy kinyitható kártyaasztalt, egy IKEA széket, egy matracot meg valami könnyű szerkezetű vászonszekrényt, és ezzel letudja az egész bútorzatot. Legalább több hely marad a stúdiónak (*pr*)
Amit biztos nem fog venni:
-lepedő
-párna
-paplan
-törölközők
-rendes szekrény
-rendes ágykeret plusz matrac
-étkezőasztal
-éjjeliszekrény
-szennyestartó
-könyvespolc
-fotel
-olvasólámpa
-vágódeszka
-salátakiszedő
-díszpárna
LOLLLLLLLLL
Amit biztos nem fog venni:
-lepedő
-párna
-paplan
-törölközők
-rendes szekrény
-rendes ágykeret plusz matrac
-étkezőasztal
-éjjeliszekrény
-szennyestartó
-könyvespolc
-fotel
-olvasólámpa
-vágódeszka
-salátakiszedő
-díszpárna
LOLLLLLLLLL
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 10, 2020 14:27:38
x7)
Jó, érted. Kb.
Igen, az ottani Aldiban meg lidliben, de baszod neked valami normális kaja kéne, hogy összeszedd magad geciszarul nézel ki. Az meg 3x ennyibe kerülne minimum
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 14:28:45
x6)
ez mondjuk Sodinak tényleg felesleges, nincs egyetlen barátja sem.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 10, 2020 14:33:23
x12)
Nem lesz semmilyen bútor.A szétfingott csöves fotel az ogrétól meg hálózsák és ennyi.Másra nincs igénye.
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 14:42:14
x136)
Az első fizetésig elgogy minden tartalékom = nem csak elfogy, de hitelkártyáról fog felvenni 500-1000 eurót. Vagyis az első fizetésével elindul a spirál.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 10, 2020 14:43:14
x37)
Nem lesz semmilyen bútor.A szétfingott csöves fotel az ogrétól meg hálózsák és ennyi.Másra nincs igénye.
Szerintem legalább egy olcsó matracot venni fog, mert a púpja miatt csak billegve tudna kemény padlón aludni.
Hahó
(
x136)
Sep 10, 2020 14:43:58
x136)
Az már van neki.
Fuvolázó Kobold
Sep 10, 2020 14:44:30
Az Ogrénél többször vettél internet-előfizetést, mint ahányszor elmosogattál. Azokkal mi a helyzet? Azokat is fizeted még mindig, mint az urak?
Sep 10, 2020 14:44:30
max5enutálnak
(
x47)
Sep 10, 2020 14:49:04
x47)
Őszintén endre, mivel lesz jobb ha nőket is nézhetsz? Nem vonzódsz hozzájuk, utálod őket és ha még nem is így lenne, zéró esélyed van egy kétlábú, kétkezű, látni, hallani, beszélni képes egyednél. Nagyon kedves tőled, hogy pusztán a nekünk közvetített kamu miatt költesz többet egy olyan helyre, ahová a végén soha nem fogsz elmenni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 10, 2020 14:50:18
x6)
Őszintén endre, mivel lesz jobb ha nőket is nézhetsz? Nem vonzódsz hozzájuk, utálod őket és ha még nem is így lenne, zéró esélyed van egy kétlábú, kétkezű, látni, hallani, beszélni képes egyednél. Nagyon kedves tőled, hogy pusztán a nekünk közvetített kamu miatt költesz többet egy olyan helyre, ahová a végén soha nem fogsz elmenni.
= végül mindig a trollok győznek
Nulladikos Snecologus
Sep 10, 2020 14:52:57
*Jövö héten
Sep 10, 2020 14:52:57
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™