broni
Aug 12, 2012 12:18:21
nem is igazi osztálykirándulás, , ahol nem hal meg-1-2 köcsög.
Aug 12, 2012 12:18:21
sodika
Aug 12, 2012 12:18:40
Én nem látom másként. Én a magyarság érdekei mentén látom.
Aug 12, 2012 12:18:40
sodika
Aug 12, 2012 12:19:36
Egyébiránt a hungarizmus is egy baloldali eszme, szigorúan ilyen vonatkozásban tehát nem feltétlenül érzem vállalhatatlannak a baloldali jelzőt sem. :)
Aug 12, 2012 12:19:36
grafikus007
Aug 12, 2012 12:21:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt a hungarizmus is egy baloldali eszme, szigorúan ilyen vonatkozásban tehát nem feltétlenül érzem vállalhatatlannak a baloldali jelzőt sem. :)</div>
miért, te hungarista vagy?
miért, te hungarista vagy?
Aug 12, 2012 12:21:31
grafikus007
Aug 12, 2012 12:23:10
sodi baszd meg, Pozsonyi ezt rólad írta, szerintem ő is itt szokott lógni a fórumon:
"Alapból az ember úgy indul az életnek, hogy szeret enni, az ellenkező neműeket nézi, a szüleit szereti, nem a vadidegen szüleit, el akar érni valamit az életben, és a példaképei hősök. (Ezért imádta régen minden fiú Mayt, Vernét meg Jókait.) Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki. "
"Alapból az ember úgy indul az életnek, hogy szeret enni, az ellenkező neműeket nézi, a szüleit szereti, nem a vadidegen szüleit, el akar érni valamit az életben, és a példaképei hősök. (Ezért imádta régen minden fiú Mayt, Vernét meg Jókait.) Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki. "
Aug 12, 2012 12:23:10
Mem diplómás Tról
Aug 12, 2012 12:23:38
Pózsónnyi Búccó Áddám ténnyleg lyól megírtta a Sóditt!!!
Ít az egéssz cik:
<a href="http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html</a>
Ít az egéssz cik:
<a href="http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html</a>
Aug 12, 2012 12:23:38
grafikus007
Aug 12, 2012 12:25:59
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt a hungarizmus is egy baloldali eszme, szigorúan ilyen vonatkozásban tehát nem feltétlenül érzem vállalhatatlannak a baloldali jelzőt sem. :)</div>
miért, te hungarista vagy?</div>
úgy vélem nem fogunk egyenes választ kapni erre a kérdésre se
úgy vélem nem fogunk egyenes választ kapni erre a kérdésre se
Aug 12, 2012 12:25:59
snecigány
Aug 12, 2012 12:26:15
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt a hungarizmus is egy baloldali eszme, szigorúan ilyen vonatkozásban tehát nem feltétlenül érzem vállalhatatlannak a baloldali jelzőt sem. :)</div>
remélem hogy a magyarázókártyákat mindig kéznél tartja, mert a valódi hungaristák könnyen indexzsidónak nézhetik.
remélem hogy a magyarázókártyákat mindig kéznél tartja, mert a valódi hungaristák könnyen indexzsidónak nézhetik.
Aug 12, 2012 12:26:15
broni
Aug 12, 2012 12:26:45
jobboldali meg aki egy retkes cigány seggét nyalja, igaz ádika????
Aug 12, 2012 12:26:45
Trollopata
Aug 12, 2012 12:30:49
<div class="quote"><div class="author">broni</div>jobboldali meg aki egy retkes cigány seggét nyalja, igaz ádika????</div>
ez a pozsonyi adam se szazas, ne idegeskedj. eloszor azt hittem, hogy ertelmes ember, de aztan elolvastam par 'cikket', hat katasztrofa. Igazi agymosott, aki kuldetestudattal is rendelkezik, igy o is mossa az agyakat tovabb, tovabb.
Es neki van pofaja ilyeneket leirni: Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki.
ez a pozsonyi adam se szazas, ne idegeskedj. eloszor azt hittem, hogy ertelmes ember, de aztan elolvastam par 'cikket', hat katasztrofa. Igazi agymosott, aki kuldetestudattal is rendelkezik, igy o is mossa az agyakat tovabb, tovabb.
Es neki van pofaja ilyeneket leirni: Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki.
Aug 12, 2012 12:30:49
autizmus-detektor
Aug 12, 2012 12:36:51
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0</a>
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*
Aug 12, 2012 12:36:51
-
Aug 12, 2012 12:41:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Ha a sok földbuta buzi csak más faszáról tud beszélni, akkor ők a buzik.
Ennyi. :)</div>
Szerinted ha megtudják a fiú osztálytársaid hogy földbuta buziknak tartod őket, akkor mit fognak szólni?
Szerinted ha megtudják a fiú osztálytársaid hogy földbuta buziknak tartod őket, akkor mit fognak szólni?
Aug 12, 2012 12:41:11
-
Aug 12, 2012 12:42:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én nem látom másként. Én a magyarság érdekei mentén látom.</div>
A magyarságnak az az érdeke hogy a hozzád hasonlók kényszermunkatáborba kerüljenek, ahol megtanulják hogy mi a kemény munka addig, amíg nem törlesztik az összes adósságukat a társadalom és egyben a nemzet felé.
A magyarságnak az az érdeke hogy a hozzád hasonlók kényszermunkatáborba kerüljenek, ahol megtanulják hogy mi a kemény munka addig, amíg nem törlesztik az összes adósságukat a társadalom és egyben a nemzet felé.
Aug 12, 2012 12:42:28
grafikus007
Aug 12, 2012 12:42:54
sodi miért nem mersz válaszolni? hungarista vagy? 30 évesen félsz felvállalni a véleményedet egy 30-40 fő által látogatott trollfórumon??
Aug 12, 2012 12:42:54
Mem diplómás Tról
Aug 12, 2012 12:43:55
Pózsónyí lyó! Csakk a maszty partys fűtyíkamerrásók móndanakk mástt, meg a Totta Wé. Sódi mem akarssz Totta Wé ralyóngó leni hísz ő midíg véddi a búzitt és akór keresztett se kelene kí rakní a féssz bukoddra vassárnapp.
Aug 12, 2012 12:43:55
Agyalá Gyula
Aug 12, 2012 12:45:28
<div class="quote"><div class="author">autizmus-detektor</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0</a>
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*</div>
Mondja meg nekem valaki, hogy a jobboldalon miert csak ilyen nagyformatumu megmondoemberek vannak, mint ez a barom vagy Bogar vagy Drabik vagy a tobbi agyamputalt? Tenyleg nem akarom elhinni, hogy az egesz jobboldal (tisztelet a NAGYON KEVES kivetelnek) agyalagyult...
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*</div>
Mondja meg nekem valaki, hogy a jobboldalon miert csak ilyen nagyformatumu megmondoemberek vannak, mint ez a barom vagy Bogar vagy Drabik vagy a tobbi agyamputalt? Tenyleg nem akarom elhinni, hogy az egesz jobboldal (tisztelet a NAGYON KEVES kivetelnek) agyalagyult...
Aug 12, 2012 12:45:28
Trollopata
Aug 12, 2012 12:46:07
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi miért nem mersz válaszolni? hungarista vagy? 30 évesen félsz felvállalni a véleményedet egy 30-40 fő által látogatott trollfórumon??</div>
majd vacsi utan ir rola egy levelet
* ásít *
majd vacsi utan ir rola egy levelet
* ásít *
Aug 12, 2012 12:46:07
Latinovits
Aug 12, 2012 12:47:04
sneci, faszerdővel a szád felé közeledve biztos vagy benne, hogy a legjobb stratégia nyilvánosan földbuta buzinak nevezni azokat, akik a legtöbb infót tudják szolgáltatni nekünk az annyira titkolni vágyott gimis korodról?
Aug 12, 2012 12:47:04
Zulu
Aug 12, 2012 12:49:17
<div class="quote"><div class="author">Agyalá Gyula</div>
Mondja meg nekem valaki, hogy a jobboldalon miert csak ilyen nagyformatumu megmondoemberek vannak, mint ez a barom vagy Bogar vagy Drabik vagy a tobbi agyamputalt? Tenyleg nem akarom elhinni, hogy az egesz jobboldal (tisztelet a NAGYON KEVES kivetelnek) agyalagyult...</div>
Nem a jobboldal agyalágyult, hanem azok, akik még mindig feltétel nélkül hisznek a fideszben vagy a jobbikban.
Ez ugyanaz a jelenség, mint az, hogy az mszp majálisokon csak csupa retardált nyugger van.
Mondja meg nekem valaki, hogy a jobboldalon miert csak ilyen nagyformatumu megmondoemberek vannak, mint ez a barom vagy Bogar vagy Drabik vagy a tobbi agyamputalt? Tenyleg nem akarom elhinni, hogy az egesz jobboldal (tisztelet a NAGYON KEVES kivetelnek) agyalagyult...</div>
Nem a jobboldal agyalágyult, hanem azok, akik még mindig feltétel nélkül hisznek a fideszben vagy a jobbikban.
Ez ugyanaz a jelenség, mint az, hogy az mszp majálisokon csak csupa retardált nyugger van.
Aug 12, 2012 12:49:17
Béla
Aug 12, 2012 12:51:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A történet röviden megfogalmazva:
<b>Sok ostoba buzi nem tudta hova tenni osztálykiránduláson az ernyedten is észrevehető látványt, és utána állandóan szóba hozta.</b>
Ennyi..</div>
Sneci, erre csak az osztálytársaidtól tanáraidtól származó idézetekkel kívánok csak felelni, te hazug kis geci.
"Endiről az a hír járta, hogy tekintélyes szerszámmal rendelkezik, ezt a lányok is mindig említették ’hírneve’ tehát volt… Hogy ezt honnan tudták? Hogy mutogatta magát a fiúknak vagy beszélt róla. Az osztályból nem járt senkivel. Inkább elhúzódott a lányoktól, és úgy láttam nem tudja magára vonni a figyelmet, vagy ha igen inkább extrém, vad dolgokkal és megdöbbentő kijelentésekkel." (itt még belemásoltam még egy részt, amit direkt ilyen esetre tartogattam - azaz dicsekedtél is vele)
"Inkább a félénk, visszahúzódó. ha hülyülni kellett, bevonták. Csajozni nem láttam,"
"Sajnos el tudom képzelni, hogy vannak negatív élményei, periférián volt. Magányos farkasként emlékszem rá. Voltak csajozós fiúk, és nagyon szép lányok az osztályban. Túl sokan is. Ő nem jött szóba náluk."
és végül:
"Szerintem egy őszinte, szerető kapcsolat tudná kimozdítani ebből az állapotból. Lehet, hogy sosem kapott szeretet, és azt sem tudja, hogyan kell szeretni. És persze semmi nem lehet túl direkt."
Megírhatom neki, hogy szexnagyi volt a Csodálatos Asszony, és miatt abánkódsz ma is? Vagy helyettesítsem be Aaron Cute-ra?
<b>Sok ostoba buzi nem tudta hova tenni osztálykiránduláson az ernyedten is észrevehető látványt, és utána állandóan szóba hozta.</b>
Ennyi..</div>
Sneci, erre csak az osztálytársaidtól tanáraidtól származó idézetekkel kívánok csak felelni, te hazug kis geci.
"Endiről az a hír járta, hogy tekintélyes szerszámmal rendelkezik, ezt a lányok is mindig említették ’hírneve’ tehát volt… Hogy ezt honnan tudták? Hogy mutogatta magát a fiúknak vagy beszélt róla. Az osztályból nem járt senkivel. Inkább elhúzódott a lányoktól, és úgy láttam nem tudja magára vonni a figyelmet, vagy ha igen inkább extrém, vad dolgokkal és megdöbbentő kijelentésekkel." (itt még belemásoltam még egy részt, amit direkt ilyen esetre tartogattam - azaz dicsekedtél is vele)
"Inkább a félénk, visszahúzódó. ha hülyülni kellett, bevonták. Csajozni nem láttam,"
"Sajnos el tudom képzelni, hogy vannak negatív élményei, periférián volt. Magányos farkasként emlékszem rá. Voltak csajozós fiúk, és nagyon szép lányok az osztályban. Túl sokan is. Ő nem jött szóba náluk."
és végül:
"Szerintem egy őszinte, szerető kapcsolat tudná kimozdítani ebből az állapotból. Lehet, hogy sosem kapott szeretet, és azt sem tudja, hogyan kell szeretni. És persze semmi nem lehet túl direkt."
Megírhatom neki, hogy szexnagyi volt a Csodálatos Asszony, és miatt abánkódsz ma is? Vagy helyettesítsem be Aaron Cute-ra?
Aug 12, 2012 12:51:15
banshee
Aug 12, 2012 12:55:05
Tehát sneci, periférián voltál az osztályban? Ki hitte volna...
Miért utált mindenki már akkor is?
Miért utált mindenki már akkor is?
Aug 12, 2012 12:55:05
Tutenchamun
Aug 12, 2012 12:56:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>
Az en faszomat egy fiu osztalytarsam se latta az evek alatt. Biztos bennem van a hiba...</div>
???
Ha olyan helyen van a szállás, ahol közös zuhanyzók vannak, akkor olyan helyen van.
azért az mégiscsak vicces amikor egy földbuta buzi leföldbuta buzizza a többi nála okosabb heteroszexuálist kortársát.
sneci, a volt osztálytársaid is masztipartikra jelentkeztek a neten, és ők sem mertek jelentkezni egyetemre az érettségi után, vagy ők már csajokat kúrtak gimiben is, és rögtön egyetemisták lenne gimi után?
sneci, te néztél meg 80 faszverő videót másokról, nem az osztálytársaid, Hahó! te földbuta buzi, te.
Az en faszomat egy fiu osztalytarsam se latta az evek alatt. Biztos bennem van a hiba...</div>
???
Ha olyan helyen van a szállás, ahol közös zuhanyzók vannak, akkor olyan helyen van.
azért az mégiscsak vicces amikor egy földbuta buzi leföldbuta buzizza a többi nála okosabb heteroszexuálist kortársát.
sneci, a volt osztálytársaid is masztipartikra jelentkeztek a neten, és ők sem mertek jelentkezni egyetemre az érettségi után, vagy ők már csajokat kúrtak gimiben is, és rögtön egyetemisták lenne gimi után?
sneci, te néztél meg 80 faszverő videót másokról, nem az osztálytársaid, Hahó! te földbuta buzi, te.
Aug 12, 2012 12:56:35
Fotelrocker_Presszócigány
Aug 12, 2012 12:59:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Ha olyan helyen van a szállás, ahol közös zuhanyzók vannak, akkor olyan helyen van.
és azt a rossz buzit, aki csak a saját faszáról tud beszélni, vagy amikor Soha többet nem írok ide korszakod volt, valaki felemlegette a velvetes cikkben a faszodat egyből ugrottál ide magyarázkodni? az nem buzi? vagy gondolom Az más.
és azt a rossz buzit, aki csak a saját faszáról tud beszélni, vagy amikor Soha többet nem írok ide korszakod volt, valaki felemlegette a velvetes cikkben a faszodat egyből ugrottál ide magyarázkodni? az nem buzi? vagy gondolom Az más.
Aug 12, 2012 12:59:39
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:03:16
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>"Sajnos el tudom képzelni, hogy vannak negatív élményei, periférián volt. Magányos farkasként emlékszem rá. Voltak csajozós fiúk, és nagyon szép lányok az osztályban. Túl sokan is. Ő nem jött szóba náluk." </div>
na ez a lényeg, te földbuta buzi.
ott a nagy piton a gatyádban, ott egy csomó jó csaj az osztályban, és te mire használod a pitont? hugyozásra, mások faszverő videót nézve faszverésre, és masztipartikról álmodozol, ahol férfiak veri ki egymás előtt.
sneci, neked komoly gondok voltak a pszichoszexuális fejlődéseddel. úgy is mondhatnám, hogy egy érzelmi-szexuális korcs vagy.
ilyen nagyon egyszerű ez.
ott a nagy piton a gatyádban, ott egy csomó jó csaj az osztályban, és te mire használod a pitont? hugyozásra, mások faszverő videót nézve faszverésre, és masztipartikról álmodozol, ahol férfiak veri ki egymás előtt.
sneci, neked komoly gondok voltak a pszichoszexuális fejlődéseddel. úgy is mondhatnám, hogy egy érzelmi-szexuális korcs vagy.
Aug 12, 2012 13:03:16
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:03:46
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>"Sajnos el tudom képzelni, hogy vannak negatív élményei, periférián volt. Magányos farkasként emlékszem rá. Voltak csajozós fiúk, és nagyon szép lányok az osztályban. Túl sokan is. Ő nem jött szóba náluk." </div>
Aug 12, 2012 13:03:46
autizmus-detektor
Aug 12, 2012 13:06:46
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Agyalá Gyula</div>
Ez ugyanaz a jelenség, mint az, hogy az mszp majálisokon csak csupa retardált nyugger van.</div>
miért nem basszák ki maguk közül a normális jobbosok a retardokat? gyanítom, hogy azért nem, mert legbelül a normálisnak tűnők is egyetértenek azzal, amit a retardok mondanak, csak mivel tudják, hogy ezt szalonképtelen felvállalni, ezért hangosan nem mondogatják.
Ez ugyanaz a jelenség, mint az, hogy az mszp majálisokon csak csupa retardált nyugger van.</div>
miért nem basszák ki maguk közül a normális jobbosok a retardokat? gyanítom, hogy azért nem, mert legbelül a normálisnak tűnők is egyetértenek azzal, amit a retardok mondanak, csak mivel tudják, hogy ezt szalonképtelen felvállalni, ezért hangosan nem mondogatják.
Aug 12, 2012 13:06:46
banshee
Aug 12, 2012 13:07:37
Sneci leírta hogy eddig a csajozásai során a faszméretére épített.
Nem elképzelhetetlen hogy gimiben is ezzel akart virítani, azt gondolta hogy a csajok ha meghallják hogy 23 centi akkor csoportostul fogják rávetni magukat és egymásból fogják kirángatni.
Nem elképzelhetetlen hogy gimiben is ezzel akart virítani, azt gondolta hogy a csajok ha meghallják hogy 23 centi akkor csoportostul fogják rávetni magukat és egymásból fogják kirángatni.
Aug 12, 2012 13:07:37
Béla
Aug 12, 2012 13:09:18
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Sneci leírta hogy eddig a csajozásai során a faszméretére épített.
Nem elképzelhetetlen hogy gimiben is ezzel akart virítani, azt gondolta hogy a csajok ha meghallják hogy 23 centi akkor csoportostul fogják rávetni magukat és egymásból fogják kirángatni.</div>
Na akkor ki is a földbuta buzi? :DDDD
Nem elképzelhetetlen hogy gimiben is ezzel akart virítani, azt gondolta hogy a csajok ha meghallják hogy 23 centi akkor csoportostul fogják rávetni magukat és egymásból fogják kirángatni.</div>
Na akkor ki is a földbuta buzi? :DDDD
Amerika Kapitány
<div class="quote"><div class="author">autizmus-detektor</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0</a>
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*</div>
Bartos Cs. István modoros unokatestvére.
*bíííííp*
*bíííííp*
*bíííííp*</div>
Bartos Cs. István modoros unokatestvére.
Trollopata
Aug 12, 2012 13:13:20
<div class="quote"><div class="author">autizmus-detektor</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Agyalá Gyula</div>
miért nem basszák ki maguk közül a normális jobbosok a retardokat? gyanítom, hogy azért nem, mert legbelül a normálisnak tűnők is egyetértenek azzal, amit a retardok mondanak, csak mivel tudják, hogy ezt szalonképtelen felvállalni, ezért hangosan nem mondogatják.</div>
bizony, bizony!
az a par ezer retardalt nyugger szep lassan el fog fogyni, de a jobboldal egesz generaciokat nevel ki az agyamputalt birka polgarokbol. akinek meg ennel is kevesebb esze van, az meg meg jobban a szelre sodrodik, es jobbikos lesz belole.
bekemenet, nem leszunk gyarmat, vesszen az eu, nem volt holokauszt, ciganyokat munkataborba, komcsikat lampavasra, eljen szalasi, szebbjovo, kitartas, meg a tobbi szar. EZ omlik a jobboldalrol, mikozben kommunista modjara huzzak ki az emberek laba alol a talajt. (allamositas, lenyulas, 'nincs adoemeles', stb) tap-sol-ja-tok bir-ka fa-szok!
miért nem basszák ki maguk közül a normális jobbosok a retardokat? gyanítom, hogy azért nem, mert legbelül a normálisnak tűnők is egyetértenek azzal, amit a retardok mondanak, csak mivel tudják, hogy ezt szalonképtelen felvállalni, ezért hangosan nem mondogatják.</div>
bizony, bizony!
az a par ezer retardalt nyugger szep lassan el fog fogyni, de a jobboldal egesz generaciokat nevel ki az agyamputalt birka polgarokbol. akinek meg ennel is kevesebb esze van, az meg meg jobban a szelre sodrodik, es jobbikos lesz belole.
bekemenet, nem leszunk gyarmat, vesszen az eu, nem volt holokauszt, ciganyokat munkataborba, komcsikat lampavasra, eljen szalasi, szebbjovo, kitartas, meg a tobbi szar. EZ omlik a jobboldalrol, mikozben kommunista modjara huzzak ki az emberek laba alol a talajt. (allamositas, lenyulas, 'nincs adoemeles', stb) tap-sol-ja-tok bir-ka fa-szok!
Aug 12, 2012 13:13:20
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:13:31
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Sneci leírta hogy eddig a csajozásai során a faszméretére épített.
életében nem volt még hagyományos párkapcsolata, Hahó!
ez a lelki-szexuális korcs saját bevallása szerint is csak neten tudott megismerkedni másokkal. megmutatta a képen vagy faszverő videón a faszát, és ennyi volt az ismerkedés.
30 évesen lelkileg-szellemileg itt tart ez a beteg korcs. nem tudja, hogy hogyan kell közeledni a másik nemhez, és igazi kapcsolatot létrehozni.
egy földbuta buzi korcs vagy, sneci.
életében nem volt még hagyományos párkapcsolata, Hahó!
ez a lelki-szexuális korcs saját bevallása szerint is csak neten tudott megismerkedni másokkal. megmutatta a képen vagy faszverő videón a faszát, és ennyi volt az ismerkedés.
30 évesen lelkileg-szellemileg itt tart ez a beteg korcs. nem tudja, hogy hogyan kell közeledni a másik nemhez, és igazi kapcsolatot létrehozni.
egy földbuta buzi korcs vagy, sneci.
Aug 12, 2012 13:13:31
Aug 12, 2012 13:13:39
Kiss Farkú Ednre megosztotta Zsidó-Cigány Takarodj fényképét. 11 órája
és ugye nem vagy náci te csökött barom??
és ugye nem vagy náci te csökött barom??
Aug 12, 2012 13:13:39
Amerika Kapitány
Aug 12, 2012 13:14:28
Pozsonyiról jut eszembe:
<a href="http://epa.oszk.hu/html/vgi/boritolapuj.phtml?id=01553" rel="nofollow" target="_blank">http://epa.oszk.hu/html/vgi/boritolapuj.phtml?id=01553</a>
Na, most már teljesen biztos, hogy a Morbidból is van köteles példány.
<a href="http://epa.oszk.hu/html/vgi/boritolapuj.phtml?id=01553" rel="nofollow" target="_blank">http://epa.oszk.hu/html/vgi/boritolapuj.phtml?id=01553</a>
Na, most már teljesen biztos, hogy a Morbidból is van köteles példány.
Aug 12, 2012 13:14:28
banshee
Aug 12, 2012 13:17:17
Pozsonyinak is volt egy zenekara, az volt a neve hogy "gecizők".
Szóval morbid színvonal, csak a zenei fronton.
Szóval morbid színvonal, csak a zenei fronton.
Aug 12, 2012 13:17:17
Cuki Aron
Aug 12, 2012 13:19:47
Mert pornofilmeken nott fel? Ott vannak csak ekkora dorongok. Az atlagembernek nincs ekkora fasza. A lanyok nem is kedvelik az ekkora faszokat annyira. Vastag, faj, nem csuszik, nem eleg kemeny, nem birja sokaig, stb.
Valoszinuleg ezert hitte magarol, hogy mekkora csodor, hiszen a pornon kivul mashol nem lathatott ilyesmit. Egyetlen kvalitasa is hatrany szegenynek, inkabb kuldjetek hozzam, majd en megsimogatom a pitonkajat!
Mert pornofilmeken nott fel? Ott vannak csak ekkora dorongok. Az atlagembernek nincs ekkora fasza. A lanyok nem is kedvelik az ekkora faszokat annyira. Vastag, faj, nem csuszik, nem eleg kemeny, nem birja sokaig, stb.
Valoszinuleg ezert hitte magarol, hogy mekkora csodor, hiszen a pornon kivul mashol nem lathatott ilyesmit. Egyetlen kvalitasa is hatrany szegenynek, inkabb kuldjetek hozzam, majd en megsimogatom a pitonkajat!
Aug 12, 2012 13:19:47
Trollopata
Aug 12, 2012 13:21:07
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Pozsonyinak is volt egy zenekara, az volt a neve hogy "gecizők".
Szóval morbid színvonal, csak a zenei fronton.</div>
Idiota ez a pozsonyi, raadasul a veszelyesebb fajtabol. Halistennek akinek 4-nel tobb agysejtje van, az messzirol elkeruli az ilyeneket.
Szóval morbid színvonal, csak a zenei fronton.</div>
Idiota ez a pozsonyi, raadasul a veszelyesebb fajtabol. Halistennek akinek 4-nel tobb agysejtje van, az messzirol elkeruli az ilyeneket.
Aug 12, 2012 13:21:07
banshee
Aug 12, 2012 13:22:23
Szóval sneci.
Hogy esett hogy a tiednél kisebb farkú osztálytársaid baszták a csajokat rakásra, neked meg ott kellett recskáznod a II. emeleti slozin?
Hogy esett hogy a tiednél kisebb farkú osztálytársaid baszták a csajokat rakásra, neked meg ott kellett recskáznod a II. emeleti slozin?
Aug 12, 2012 13:22:23
broni
Aug 12, 2012 13:23:09
láttam már ádit az echotévében, elég kis nyomi
Aug 12, 2012 13:23:09
sodika
Aug 12, 2012 13:23:35
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>Kiss Farkú Ednre megosztotta Zsidó-Cigány Takarodj fényképét. 11 órája
és ugye nem vagy náci te csökött barom??</div>
<b>Mi bajod az őzikével?</b>
Őzike.
Őzike.
Aug 12, 2012 13:23:35
Latinovits
Aug 12, 2012 13:25:08
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Szóval sneci.
Hogy esett hogy a tiednél kisebb farkú osztálytársaid baszták a csajokat rakásra, neked meg ott kellett recskáznod a II. emeleti slozin?</div>
határhaszon-elmélet. evidenciákat...
Hogy esett hogy a tiednél kisebb farkú osztálytársaid baszták a csajokat rakásra, neked meg ott kellett recskáznod a II. emeleti slozin?</div>
határhaszon-elmélet. evidenciákat...
Aug 12, 2012 13:25:08
Béla
Aug 12, 2012 13:27:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>Kiss Farkú Ednre megosztotta Zsidó-Cigány Takarodj fényképét. 11 órája
Őzike.</div>
Látod, ezért töröl minden épelméjű az ismerősi listájáról.
Mert egy beteg szexualitású retardált korcs náci vagy.
Őzike.</div>
Látod, ezért töröl minden épelméjű az ismerősi listájáról.
Mert egy beteg szexualitású retardált korcs náci vagy.
Aug 12, 2012 13:27:20
sodika
Aug 12, 2012 13:28:46
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
Az ilyen kategorikus besorolás 2012-ben idejétmúlt.
Az ilyen kategorikus besorolás 2012-ben idejétmúlt.
Aug 12, 2012 13:28:46
Aug 12, 2012 13:28:52
Mi bajod az őzikével?
Őzike.</div>
egy kibaszott gyökér vagy az, de majd a tárgyalásod után elmagyarázom mi bajom vele ne aggódj :))
Mi bajod az őzikével?
Őzike.</div>
egy kibaszott gyökér vagy az, de majd a tárgyalásod után elmagyarázom mi bajom vele ne aggódj :))
Aug 12, 2012 13:28:52
banshee
Aug 12, 2012 13:29:26
Képzeljük el a szitut.
Osztálykirándulás, szállás elfoglalása. Mindenki kiválasztja kivel akar lenni egy szobában, aztán este szépen összekeveredik mindez, fiúk a lányok, lányok a fiúk szobájában, némelyek dugnak, a többiek röhögnek nagyokat, de a kis Endi ebből ki van rekesztve. Nos, a megoldás vagy magára tereli a figyelmet, vagy valahogy megpróbálja feloldani ezt a megalázó helyzetet. Az első megoldás az nem pálya mert ki fogják belőle a szart is rugdosni, marad a második hogy szerez piát és az öntudatlanságig leissza magát.
Osztálykirándulás, szállás elfoglalása. Mindenki kiválasztja kivel akar lenni egy szobában, aztán este szépen összekeveredik mindez, fiúk a lányok, lányok a fiúk szobájában, némelyek dugnak, a többiek röhögnek nagyokat, de a kis Endi ebből ki van rekesztve. Nos, a megoldás vagy magára tereli a figyelmet, vagy valahogy megpróbálja feloldani ezt a megalázó helyzetet. Az első megoldás az nem pálya mert ki fogják belőle a szart is rugdosni, marad a második hogy szerez piát és az öntudatlanságig leissza magát.
Aug 12, 2012 13:29:26
sodika
Aug 12, 2012 13:30:53
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Mert egy beteg szexualitású retardált korcs náci vagy.</div>
Őzike szép.
Őzike jó.
Őzike őzike.
Mert egy beteg szexualitású retardált korcs náci vagy.</div>
Őzike szép.
Őzike jó.
Őzike őzike.
Aug 12, 2012 13:30:53
Magyar Hunor
Aug 12, 2012 13:31:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>
Az ilyen kategorikus besorolás 2012-ben idejétmúlt.</div>
A kurva anyádat idejétmúlt te buzi! Majd egy tüntetésen megbeszéljük!!!
Az ilyen kategorikus besorolás 2012-ben idejétmúlt.</div>
A kurva anyádat idejétmúlt te buzi! Majd egy tüntetésen megbeszéljük!!!
Aug 12, 2012 13:31:15
snecigány
Aug 12, 2012 13:36:27
<div class="quote"><div class="author">autizmus-detektor</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Agyalá Gyula</div>
miért nem basszák ki maguk közül a normális balosok a retardokat, mind Dániel Péter vagy az antifasiszta Molnárf?
Miért nem basszák ki maguk közül a valódi programozók a "vérprofi" snecit?
miért nem basszák ki maguk közül a normális balosok a retardokat, mind Dániel Péter vagy az antifasiszta Molnárf?
Miért nem basszák ki maguk közül a valódi programozók a "vérprofi" snecit?
Aug 12, 2012 13:36:27
Aug 12, 2012 13:37:58
Őzike szép.
Őzike jó.
Őzike őzike.</div>
te cinikus kis faszkalap, ezért kapni fogsz..
Őzike szép.
Őzike jó.
Őzike őzike.</div>
te cinikus kis faszkalap, ezért kapni fogsz..
Aug 12, 2012 13:37:58
Zulu
Aug 12, 2012 13:39:05
<div class="quote"><div class="author">autizmus-detektor</div>
Itt fordítva történt. Az idióták kerültek kormányra, és baszták ki a normálisakat a soraikból.
Itt fordítva történt. Az idióták kerültek kormányra, és baszták ki a normálisakat a soraikból.
Aug 12, 2012 13:39:05
sodika
Aug 12, 2012 13:41:54
Olyanok is dolgoznak a szakmában, akik soha nem folytattak szakirányú egyetemi tanulmányokat. Nem úgy mint én összesen 18 féléven át a párhuzamos beiratkozásokkal. És akkor a korábbi OKJ, Cisco, stb. tanfolyamokat már nem is említem. :)
hahó
hahó
sodika
Olyanok is dolgoznak a szakmában, akik soha nem folytattak szakirányú egyetemi tanulmányokat. Nem úgy mint én összesen 18 féléven át a párhuzamos beiratkozásokkal. És akkor a korábbi OKJ, Cisco, stb. tanfolyamokat már nem is említem. :)
hahó
hahó
sodika
Aug 12, 2012 13:42:25
Megint fos a fórummotor, hahó. :D
Aug 12, 2012 13:42:25
puma
Aug 12, 2012 13:42:40
te perverz állat. a rokongyerekek után az iskolatársaidnak is mutogattad magad?
Aug 12, 2012 13:42:40
Zulu
Aug 12, 2012 13:43:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyanok is dolgoznak a szakmában, akik soha nem folytattak szakirányú egyetemi tanulmányokat. Nem úgy mint én összesen 18 féléven át a párhuzamos beiratkozásokkal. És akkor a korábbi OKJ, Cisco, stb. tanfolyamokat már nem is említem. :)
hahó</div>
Hahó, ismerek olyan arcot, aki cukrászként kezdte a pályáját, életében nem látott egyetemet belülről, mégis összehasonlíthatatlanul jobb szakember, mint te. Ja, és angolul is tud.
hahó</div>
Hahó, ismerek olyan arcot, aki cukrászként kezdte a pályáját, életében nem látott egyetemet belülről, mégis összehasonlíthatatlanul jobb szakember, mint te. Ja, és angolul is tud.
Aug 12, 2012 13:43:10
Amerika Kapitány
Aug 12, 2012 13:44:17
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>miért nem basszák ki maguk közül a normális balosok a retardokat, mind Dániel Péter vagy az antifasiszta Molnárf?
Miért nem basszák ki maguk közül a valódi programozók a "vérprofi" snecit?</div>
Én azért szívesen megnéznék egy Bartos-MolnárEf-Soós-Dániel-Pozsonyi-Sodi-Bécigány-Hermán csúcstalálkozót. Ez lehetne a retardáltak G8-konferenciája.
Btw, Pozsonyi mikor ébredt rá, hogy ô valójában jobboldali?
Miért nem basszák ki maguk közül a valódi programozók a "vérprofi" snecit?</div>
Én azért szívesen megnéznék egy Bartos-MolnárEf-Soós-Dániel-Pozsonyi-Sodi-Bécigány-Hermán csúcstalálkozót. Ez lehetne a retardáltak G8-konferenciája.
Btw, Pozsonyi mikor ébredt rá, hogy ô valójában jobboldali?
Aug 12, 2012 13:44:17
snecigány
Aug 12, 2012 13:44:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyanok is dolgoznak a szakmában, akik soha nem folytattak szakirányú egyetemi tanulmányokat. Nem úgy mint én összesen 18 féléven át a párhuzamos beiratkozásokkal. És akkor a korábbi OKJ, Cisco, stb. tanfolyamokat már nem is említem. :)
hahó</div>
hahó, ők is 45 ft-os vagyonnal rendelkeznek?
hahó, szart sem ér a 18 félév tanulmány, ha szarhoz sem értesz! olyan vagy mint a foxi-maxit végzett komcsik!
hahó</div>
hahó, ők is 45 ft-os vagyonnal rendelkeznek?
hahó, szart sem ér a 18 félév tanulmány, ha szarhoz sem értesz! olyan vagy mint a foxi-maxit végzett komcsik!
Aug 12, 2012 13:44:38
sodika
Aug 12, 2012 13:45:21
Erről beszélek.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, miközben szó szerint képzetlen emberek szaladgálnak kollégaként.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, miközben szó szerint képzetlen emberek szaladgálnak kollégaként.
Aug 12, 2012 13:45:21
Aug 12, 2012 13:45:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Megint fos a fórummotor, hahó. :D</div>
te ha a bokádat lefosva megszakadsz vért izzadva se tudsz megírni egy ilyen fórumot púp, még marci oldalát is más csinálta meg helyetted.. szóval snecigeci légyszíves, egy párat pushy levelezéséből.. köszönöm..
te ha a bokádat lefosva megszakadsz vért izzadva se tudsz megírni egy ilyen fórumot púp, még marci oldalát is más csinálta meg helyetted.. szóval snecigeci légyszíves, egy párat pushy levelezéséből.. köszönöm..
Aug 12, 2012 13:45:32
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:46:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Megint fos a fórummotor, hahó. :D</div>
jöhetnek az idézetek, snecigeci.
jöhetnek az idézetek, snecigeci.
Aug 12, 2012 13:46:08
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:47:42
hahó</div>
a te képességeidet már beárazta a piac 80 ft/óra értékre.
hahó</div>
a te képességeidet már beárazta a piac 80 ft/óra értékre.
Aug 12, 2012 13:47:42
snecigány
Aug 12, 2012 13:47:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erről beszélek.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, miközben szó szerint képzetlen emberek szaladgálnak kollégaként.</div>
azok a "kollégák" mennyit is keresnek? 200 vagy 300 nettót? és te mennyit?
ők bizonyítottak.
neked valóban nem kell semmit sem bizonygatnod, mert mindenki tudja hogy szar vagy.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, miközben szó szerint képzetlen emberek szaladgálnak kollégaként.</div>
azok a "kollégák" mennyit is keresnek? 200 vagy 300 nettót? és te mennyit?
ők bizonyítottak.
neked valóban nem kell semmit sem bizonygatnod, mert mindenki tudja hogy szar vagy.
Aug 12, 2012 13:47:54
sodika
Aug 12, 2012 13:49:06
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>olyan vagy mint a foxi-maxit végzett komcsik!</div>
ELTE IK, és Corvinus GTK foxi-maxi.
Bizony, így van ez.
A CISCO pedig kamutanfolyam.
Természetesen.
Bizony, így van ez.
Természetesen.
Aug 12, 2012 13:49:06
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:49:15
a pushy-féle levelezés bizonyítja a képességeidet. alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
a pushy-féle levelezés bizonyítja a képességeidet. alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Aug 12, 2012 13:49:15
Béla
Aug 12, 2012 13:50:42
Sneci, te már a középiskolában segghülye voltál mind németből, mind angolból, a saját tanáraid leírása szerint is gyenge eredményeket produkáltál.
Neked semmit nem számít, hogy milyen iskolába jártál, mert soha nem tanultál, ez is le van a ballagási tarisznyádba írva, ergo csak kvázi tudást szedtél fel magadra, te buta fasz. Mivel pedig gyakorlatilag nem mutattál még fel soha semmilyen szakmai teljesítményt a vonatozó buzikon kívül, ezért a tapasztalatodra sem hivatkozhatsz.
Egy másodikos gimnazista az Övegesben, aki tanul is, most lényegesen komolyan tudással rendelkezik, mint te, aki soha egyetlen normális könyvet nem olvastál el, a gimnáziumban nem tanultál, csak próbáltál a közepes eredményeddel előrehaladni valahogy, közben minduntalan hangoztatva, hogy neked egy 23 centis kéjrudad van, hátha ez valakit meghat.
Endike földbuta.
Endike retardált.
Endike balfasz.
Sneci, te már a középiskolában segghülye voltál mind németből, mind angolból, a saját tanáraid leírása szerint is gyenge eredményeket produkáltál.
Neked semmit nem számít, hogy milyen iskolába jártál, mert soha nem tanultál, ez is le van a ballagási tarisznyádba írva, ergo csak kvázi tudást szedtél fel magadra, te buta fasz. Mivel pedig gyakorlatilag nem mutattál még fel soha semmilyen szakmai teljesítményt a vonatozó buzikon kívül, ezért a tapasztalatodra sem hivatkozhatsz.
Egy másodikos gimnazista az Övegesben, aki tanul is, most lényegesen komolyan tudással rendelkezik, mint te, aki soha egyetlen normális könyvet nem olvastál el, a gimnáziumban nem tanultál, csak próbáltál a közepes eredményeddel előrehaladni valahogy, közben minduntalan hangoztatva, hogy neked egy 23 centis kéjrudad van, hátha ez valakit meghat.
Endike földbuta.
Endike retardált.
Endike balfasz.
Aug 12, 2012 13:50:42
snecigány
Aug 12, 2012 13:50:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>olyan vagy mint a foxi-maxit végzett komcsik!</div>
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
diploma hol van?
kit érdekel hogy végigpuskáztad-végiglébecoltad az egyetemet? A piac beárazta a tudásodat.
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
diploma hol van?
kit érdekel hogy végigpuskáztad-végiglébecoltad az egyetemet? A piac beárazta a tudásodat.
Aug 12, 2012 13:50:43
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:51:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>olyan vagy mint a foxi-maxit végzett komcsik!</div>
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
sneci, a lépcsőházas algoritmust sem tudtad megírni. hagyjuk már, tényleg.
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
sneci, a lépcsőházas algoritmust sem tudtad megírni. hagyjuk már, tényleg.
Aug 12, 2012 13:51:51
Amerika Kapitány
Aug 12, 2012 13:52:02
Bizony, így van ez.</div>
Még mindig nem láttuk az indexedet, hiába vered magad.
Bizony, így van ez.</div>
Még mindig nem láttuk az indexedet, hiába vered magad.
Aug 12, 2012 13:52:02
Aug 12, 2012 13:52:47
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
csak a pofád jár mint mindig, nem unod még újra és újra leírni, hogy hány etyetemen ücsörögtél?
MUTASS VALAMIT! nem mersz buzi, mert tudod, hogy percek alatt szétszednének..
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
csak a pofád jár mint mindig, nem unod még újra és újra leírni, hogy hány etyetemen ücsörögtél?
MUTASS VALAMIT! nem mersz buzi, mert tudod, hogy percek alatt szétszednének..
Aug 12, 2012 13:52:47
sodika
Aug 12, 2012 13:53:02
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
azok a "kollégák" mennyit is keresnek? 200 vagy 300 nettót? és te mennyit?</div>
Én is elkészítek színvonalas módon és magabiztosan bármit.
Az más kérdés, hogy ódzkodom a határidők bevállalásától, mert ha folyton jön derült égből valami szaros hivatalos irat, amire reagálni kell, akkor az ember nem tud határidőkért garanciát vállalni.
<b>Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét, és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</b>
azok a "kollégák" mennyit is keresnek? 200 vagy 300 nettót? és te mennyit?</div>
Az más kérdés, hogy ódzkodom a határidők bevállalásától, mert ha folyton jön derült égből valami szaros hivatalos irat, amire reagálni kell, akkor az ember nem tud határidőkért garanciát vállalni.
<b>Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét, és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</b>
Aug 12, 2012 13:53:02
snecigány
Aug 12, 2012 13:53:06
te vagy a legjobb bizonyíték arra, hogy a Corvinus megérett a felszámolásra!
Aug 12, 2012 13:53:06
Béla
Aug 12, 2012 13:53:07
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
Snecike, hidd el, hogy megfelelő időben ide is eljut a trollok keze, még esetleg egy indexmásolat is, aztán meglátjuk, mekkora úr voltál az etyetyemen.
A középiskoláról már kiderült, hogy egy perifériára szorult retardált és nem tanuló tehetségtelen földbuta állat voltál, akit mindenki megvetett, mert az átlagon felüli méretű faszával kérkedett és próbált ismerkedni.
Ennyi.
Bizony, így van ez.
Természetesen.</div>
Snecike, hidd el, hogy megfelelő időben ide is eljut a trollok keze, még esetleg egy indexmásolat is, aztán meglátjuk, mekkora úr voltál az etyetyemen.
A középiskoláról már kiderült, hogy egy perifériára szorult retardált és nem tanuló tehetségtelen földbuta állat voltál, akit mindenki megvetett, mert az átlagon felüli méretű faszával kérkedett és próbált ismerkedni.
Ennyi.
Aug 12, 2012 13:53:07
Mordecháj Rosenzweig
Aug 12, 2012 13:53:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt a hungarizmus is egy baloldali eszme, szigorúan ilyen vonatkozásban tehát nem feltétlenül érzem vállalhatatlannak a baloldali jelzőt sem. :)</div>
Ilyen elvont fogalmak, mint szinkretikus politikai irányzat?
Ilyen elvont fogalmak, mint szinkretikus politikai irányzat?
Aug 12, 2012 13:53:15
Zulu
Aug 12, 2012 13:53:50
Sodi, magyar megy? JOBB nálad szakmailag. Nem kicsit, sokkal. Egyet mondok: tudja mi az a verziókezelés.
Sodi, magyar megy? JOBB nálad szakmailag. Nem kicsit, sokkal. Egyet mondok: tudja mi az a verziókezelés.
Aug 12, 2012 13:53:50
szpítsopp
Aug 12, 2012 13:54:27
Bizony, így van ez.
</div>
ezek kozul melyiket is vegezted el?
Bizony, így van ez.
</div>
ezek kozul melyiket is vegezted el?
Aug 12, 2012 13:54:27
Béla
Aug 12, 2012 13:55:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
<b>Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét, és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</b></div>
Te egy notórius hazudozó vagy, ez megmutatkozott a pushys levelezésedből is. Nem voltál képes még évszakokra lebontott határidőt sem tartani, te földbuta lusta állat, nemhogy hónapra, hétre, vagy órára lebontott határidőt. Hangfelvételek, levelezések, ballagási tarisznyák bizonyítják, hogy egy istentelenül lusta, hazug, buta farok vagy, akinek csak a 23 centis kéjrúdja maradt hivatkozási alapnak, ezért ismerkedsz buzioldalakon a faszverős videóddal.
Ennyi.
<b>Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét, és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</b></div>
Te egy notórius hazudozó vagy, ez megmutatkozott a pushys levelezésedből is. Nem voltál képes még évszakokra lebontott határidőt sem tartani, te földbuta lusta állat, nemhogy hónapra, hétre, vagy órára lebontott határidőt. Hangfelvételek, levelezések, ballagási tarisznyák bizonyítják, hogy egy istentelenül lusta, hazug, buta farok vagy, akinek csak a 23 centis kéjrúdja maradt hivatkozási alapnak, ezért ismerkedsz buzioldalakon a faszverős videóddal.
Ennyi.
Aug 12, 2012 13:55:09
snecigány
Aug 12, 2012 13:55:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
átlag egyetemista valóban nem olyan segghülye mint te.
és ezek az ügyek már régiek. vagy 2012-ben azért keresel lószart se, mert 2006-ban bevitt az "ávó"?
ne hazudozz a sürgős levelekről, azok nélkül is folyamatosan másra basztad el az idődet. ráadásul a hav 300 nettóból simán megbízható egy vérprofi ügyvéd.
te szimplán kurva lusta vagy, így még a meglévő tudásodat sem tudod használni. Olyan vagy mint a cigányok, akik hiába értenek valamihez, de annyira lusták hogy senki sem alkalmazza őket.
átlag egyetemista valóban nem olyan segghülye mint te.
és ezek az ügyek már régiek. vagy 2012-ben azért keresel lószart se, mert 2006-ban bevitt az "ávó"?
ne hazudozz a sürgős levelekről, azok nélkül is folyamatosan másra basztad el az idődet. ráadásul a hav 300 nettóból simán megbízható egy vérprofi ügyvéd.
te szimplán kurva lusta vagy, így még a meglévő tudásodat sem tudod használni. Olyan vagy mint a cigányok, akik hiába értenek valamihez, de annyira lusták hogy senki sem alkalmazza őket.
Aug 12, 2012 13:55:55
Amerika Kapitány
Aug 12, 2012 13:56:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én is elkészítek színvonalas módon és magabiztosan bármit.</div>
Kezdhetnéd a lépcsôházas algoritmussal.
Kezdhetnéd a lépcsôházas algoritmussal.
Aug 12, 2012 13:56:15
Béla
Aug 12, 2012 13:56:30
Tényleg senci, hogyan adsz ki egy komoly szakmai ajánlatot a kezedből?
Határidő: 2013. tavasz?
:DDDDDD
Határidő: 2013. tavasz?
:DDDDDD
Aug 12, 2012 13:56:30
sodika
Aug 12, 2012 13:56:46
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
ezek kozul melyiket is vegezted el?</div>
Elfogyott rá a pénz a válság miatt.
Utána meg már nem volt, <b>és nincs</b> kedvem folytatni bármelyiket is, mert amit az elején a beiratkozással el akartam érni (képesség és kompetencia az otthonról végezhető infós melóra), elértem.
A saját előzetes elvárásaim vonatkozásában tehát a tanulmányaim 100%-os sikerrel zárultak.
Utána meg már nem volt, <b>és nincs</b> kedvem folytatni bármelyiket is, mert amit az elején a beiratkozással el akartam érni (képesség és kompetencia az otthonról végezhető infós melóra), elértem.
A saját előzetes elvárásaim vonatkozásában tehát a tanulmányaim 100%-os sikerrel zárultak.
Aug 12, 2012 13:56:46
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:56:54
hagyjuk már ezt, sneci. más egyetemistáknak más problémáik vannak. van akinek el kell tartania a szüleit, és dolgoznia kell egyetem alatt. te meg verted a faszod végig.
ott a psuhy-féle levelezés. sehol nem említődik, hogy lelki fájdalmaid vannak az ÁVO miatt, és nem tudsz dolgozni. a sorozatokhoz szabtad az idődet.
folyamatosan hazudozol, zsidó.
hagyjuk már ezt, sneci. más egyetemistáknak más problémáik vannak. van akinek el kell tartania a szüleit, és dolgoznia kell egyetem alatt. te meg verted a faszod végig.
ott a psuhy-féle levelezés. sehol nem említődik, hogy lelki fájdalmaid vannak az ÁVO miatt, és nem tudsz dolgozni. a sorozatokhoz szabtad az idődet.
folyamatosan hazudozol, zsidó.
Aug 12, 2012 13:56:54
Béla
Aug 12, 2012 13:57:29
"Visszahúzódó, zárkózott fiú volt. Nem tanult.
Végletekre, extremitásokra hajlamos.
Osztálykiránduláson mindig beivott és hányt, tehát már előre féltem…"
Mik derülnének ki, ha az egyetemen is elkezdünk kérdezősködni?
Végletekre, extremitásokra hajlamos.
Osztálykiránduláson mindig beivott és hányt, tehát már előre féltem…"
Mik derülnének ki, ha az egyetemen is elkezdünk kérdezősködni?
Aug 12, 2012 13:57:29
Káoszkapitány
Aug 12, 2012 13:58:23
És ki tehet arról, hogy egy judaikás zsidónak adtad a pénzed? Úgy mondod, mintha valaki kényszerített volna rá, pedig te magad döntöttél így, büszkén hangoztatva, hogy "nem vagy ba-lek".
Az meg ordas nagy hazugság, hogy azért nem tudsz dolgozni, mert mindig jön egy hivatalos papír. Mennyi időt basztál el arra, hogy rgl-t, titánt és a többi antifát filmezgesd, meg a senkit nem érdeklő minda-pereket közvetítsd, ahelyett, hogy dolgoztál volna?
És ki tehet arról, hogy egy judaikás zsidónak adtad a pénzed? Úgy mondod, mintha valaki kényszerített volna rá, pedig te magad döntöttél így, büszkén hangoztatva, hogy "nem vagy ba-lek".
Az meg ordas nagy hazugság, hogy azért nem tudsz dolgozni, mert mindig jön egy hivatalos papír. Mennyi időt basztál el arra, hogy rgl-t, titánt és a többi antifát filmezgesd, meg a senkit nem érdeklő minda-pereket közvetítsd, ahelyett, hogy dolgoztál volna?
Aug 12, 2012 13:58:23
snecigány
Aug 12, 2012 13:59:20
egy átlag 30-as programozó már családot alapított, mégis van ideje és ereje dolgozni, pedig egy gyerek sokkal több időt vesz el mint havonta egy hivatalos levél megírása.
te szimplán KURVA LUSTA vagy! felesleges a magyarázkodás, ez mindenkinek világos!
amennyi időt elbaszol a facsén, a trollfórumon meg az idióta közvetítésekkel, annyi idő alatt más egy teljes állásban dolgozik.
te szimplán KURVA LUSTA vagy! felesleges a magyarázkodás, ez mindenkinek világos!
amennyi időt elbaszol a facsén, a trollfórumon meg az idióta közvetítésekkel, annyi idő alatt más egy teljes állásban dolgozik.
Aug 12, 2012 13:59:20
Aug 12, 2012 13:59:29
bla-bla-bla.. egy érettségizett proli vagy..
Aug 12, 2012 13:59:29
Tutenchamun
Aug 12, 2012 13:59:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
A saját előzetes elvárásaim vonatkozásában tehát a tanulmányaim 100%-os sikerrel zárultak.</div>
a saját elvárásaidat a gárda-perben is említetted pataki bírónak, hogy jövőre diplomád lesz. mégsem lett.
hagyjuk már, sneci, folyamatosan hazudozol.
A saját előzetes elvárásaim vonatkozásában tehát a tanulmányaim 100%-os sikerrel zárultak.</div>
a saját elvárásaidat a gárda-perben is említetted pataki bírónak, hogy jövőre diplomád lesz. mégsem lett.
hagyjuk már, sneci, folyamatosan hazudozol.
Aug 12, 2012 13:59:45
Béla
Aug 12, 2012 13:59:47
"12 év végén a Morbid-ban jelentek meg rajzai, művei, ezt tudom. Zsidóellenességet én nem tapasztaltam. Inkább szexuális töltetre emlékszem."
Ejjejj, te nemzeti radikális. Ekkor még nem gyűlölted a zsidókat? Még csak a buzipornó ment?
Ejjejj, te nemzeti radikális. Ekkor még nem gyűlölted a zsidókat? Még csak a buzipornó ment?
Aug 12, 2012 13:59:47
Amerika Kapitány
Aug 12, 2012 14:00:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Elfogyott rá a pénz a válság miatt.</div>
Lehet, hogy nem ételfutárra meg bejárónôre kellett volna elbasznod a pénzt, hanem tandíjra, hm? A diákhiteledrôl nem beszélve te cigány, amibôl ugye monitor meg okostelefont vett a gyernôtt Sneci, mert játékok nélkül nincs élet.
Elfogyott rá a pénz a válság miatt.</div>
Lehet, hogy nem ételfutárra meg bejárónôre kellett volna elbasznod a pénzt, hanem tandíjra, hm? A diákhiteledrôl nem beszélve te cigány, amibôl ugye monitor meg okostelefont vett a gyernôtt Sneci, mert játékok nélkül nincs élet.
Aug 12, 2012 14:00:00
snecigány
Aug 12, 2012 14:00:09
A legtöbb egyetemista nulla ft örökséggel rendelkezik, mégis képesek normálisan dolgozni.
Aug 12, 2012 14:00:09
banshee
Aug 12, 2012 14:00:48
Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét</div>
Mivel saját tehermentes lakása sincs egy átlag egyetemistának, de ha lenne is se olyan hülye hogy spekuláns zsidóknak lepasszolja.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</div>
Volt valaki, most nem keresek rá, aki szintén így járt, még előzetben is volt, mégis elvégezte a suliját időre úgy hogy még Amerikában is hallgatott egy félévet ösztöndíjjal.
Ez már megint ugyanaz a baromság, hogy egy átlag egyetemistával példálóztok, miközben egy átlag egyetemistának nincs zsidós lakásmaffia-ügye, nem nyúlják le az örökségét</div>
Mivel saját tehermentes lakása sincs egy átlag egyetemistának, de ha lenne is se olyan hülye hogy spekuláns zsidóknak lepasszolja.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>és nem próbálja meg az ÁVÓ csoportosan elkövetett hivatalos erőszak rágalmával rács mögé juttatni, állandóan kihallgatásoknak kitéve őt.</div>
Volt valaki, most nem keresek rá, aki szintén így járt, még előzetben is volt, mégis elvégezte a suliját időre úgy hogy még Amerikában is hallgatott egy félévet ösztöndíjjal.
Aug 12, 2012 14:00:48
snecigány
Aug 12, 2012 14:01:25
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>bla-bla-bla.. egy érettségizett proli vagy..</div>
ez sértő a prolikra nézve.
Bp-en simán hazavisznek nettó 100-at.
ez sértő a prolikra nézve.
Bp-en simán hazavisznek nettó 100-at.
Aug 12, 2012 14:01:25
szpítsopp
Aug 12, 2012 14:01:40
képzeld sodika, az utolsó pár szemeszterben én is költségtérítéses voltam, 'elfogyott a pénz', a több szak hátránya. mégis elvégeztem őket. tudod, mi a trükk? elmentem mellette dolgozni. ráadásul nem is vagyok programozó, aki röhögve tud dolgozni egyetem mellett, 25 órában internshipben voltam egy multinál. nem érzed, mennyire nevetséges ez a kifogás?
100%-os siker = 68 ft-os órabér?
képzeld sodika, az utolsó pár szemeszterben én is költségtérítéses voltam, 'elfogyott a pénz', a több szak hátránya. mégis elvégeztem őket. tudod, mi a trükk? elmentem mellette dolgozni. ráadásul nem is vagyok programozó, aki röhögve tud dolgozni egyetem mellett, 25 órában internshipben voltam egy multinál. nem érzed, mennyire nevetséges ez a kifogás?
100%-os siker = 68 ft-os órabér?
Aug 12, 2012 14:01:40
Kérdezőbiztos
Aug 12, 2012 14:02:19
Kurvára várom már a tárgyalást ahol végre letörlik a pofájáról ezt a cinikus és infantilis vigyort ami szinte érződik a hozzászólásain.
sodika
<div class="quote"><div class="author">snecigány</div>
ne hazudozz a sürgős levelekről</div>
Szerencsére nem kell hazudoznom ilyesmiről, mert anyám is látja, hogy jönnek. Egyébként meg az is kvázi pénzkeresésnek fogható fel, hogy ítéleteket és jogi szakirodalmat bújok ahelyett, hogy fizetős ügyvédet bíznék meg előzőleg megkeresett pénzért, mert az eredmény ugyanaz.
Egyébként a "miért vagy segghülye a joghoz" kérdéseknek örülök, mert a Kaufmann is úgy kezdte 20 éve, hogy felbaszta magát egy ilyen beszóláson.
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is, csak ugye amikor mindig történik valami váratlan, nem lehet egy napi rutin szerint élő ember valóságát alapul venni semmiféle összehasonlításhoz.
Szerencsére nem kell hazudoznom ilyesmiről, mert anyám is látja, hogy jönnek. Egyébként meg az is kvázi pénzkeresésnek fogható fel, hogy ítéleteket és jogi szakirodalmat bújok ahelyett, hogy fizetős ügyvédet bíznék meg előzőleg megkeresett pénzért, mert az eredmény ugyanaz.
Egyébként a "miért vagy segghülye a joghoz" kérdéseknek örülök, mert a Kaufmann is úgy kezdte 20 éve, hogy felbaszta magát egy ilyen beszóláson.
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is, csak ugye amikor mindig történik valami váratlan, nem lehet egy napi rutin szerint élő ember valóságát alapul venni semmiféle összehasonlításhoz.
snecigány
Aug 12, 2012 14:03:50
az anyagi háttereddel az egyetemisták felső 20%-ába tartoztál, mégsem vitted semmire sem.
Aug 12, 2012 14:03:50
sodika
Aug 12, 2012 14:03:58
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Ejjejj, te nemzeti radikális. Ekkor még nem gyűlölted a zsidókat?</div>
Ekkor tájt leveleztem a Tóth Judittal. :D
(Hazánkért.com, kanadai főszerkesztő)
Ekkor tájt jöttek nekem légipostával a tiszteletpéldányok.
Ejjejj, te nemzeti radikális. Ekkor még nem gyűlölted a zsidókat?</div>
Ekkor tájt leveleztem a Tóth Judittal. :D
(Hazánkért.com, kanadai főszerkesztő)
Ekkor tájt jöttek nekem légipostával a tiszteletpéldányok.
Aug 12, 2012 14:03:58
banshee
Aug 12, 2012 14:04:04
Váratlanul elhívnak kamerázni, mi? Te meg nem tudod azt mondani hogy most nem érsz rá hanem hagysz csapot-papot és mész.
Aug 12, 2012 14:04:04
Tutenchamun
Aug 12, 2012 14:05:33
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is, csak ugye amikor mindig történik valami váratlan, nem lehet egy napi rutin szerint élő ember valóságát alapul venni semmiféle összehasonlításhoz.</div>
sneci, hagyjuk ezt. 1-2 oldalas leveleket kell írnod, ha meg kell nézni hozzá a törvényt, akkor sem megy el ezzel 1-2 óránál több naponta.
folyamatosan hazudozol. de minek? mi úgysem vesszük be.
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is, csak ugye amikor mindig történik valami váratlan, nem lehet egy napi rutin szerint élő ember valóságát alapul venni semmiféle összehasonlításhoz.</div>
sneci, hagyjuk ezt. 1-2 oldalas leveleket kell írnod, ha meg kell nézni hozzá a törvényt, akkor sem megy el ezzel 1-2 óránál több naponta.
folyamatosan hazudozol. de minek? mi úgysem vesszük be.
Aug 12, 2012 14:05:33
snecigány
Aug 12, 2012 14:05:36
"Egyébként meg az is kvázi pénzkeresésnek fogható fel, hogy ítéleteket és jogi szakirodalmat bújok ahelyett, hogy fizetős ügyvédet bíznék meg előzőleg megkeresett pénzért, mert az eredmény ugyanaz."
ja, kvázi pénzkereset
"
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is"
hogy áll a ledolgozott egyenleged? valamelyik gleccseren síel a főnököd?
szerinted egy átlagemberrel nem történhet semmi váratlan? Gyerek, szülő betegsége stb.
folyamatosan kifogásokat keresel, mert LUSTA vagy.
ja, kvázi pénzkereset
"
De egyébként melózok éjt nappallá téve most is"
hogy áll a ledolgozott egyenleged? valamelyik gleccseren síel a főnököd?
szerinted egy átlagemberrel nem történhet semmi váratlan? Gyerek, szülő betegsége stb.
folyamatosan kifogásokat keresel, mert LUSTA vagy.
banshee
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként meg az is kvázi pénzkeresésnek fogható fel, hogy ítéleteket és jogi szakirodalmat bújok ahelyett, hogy fizetős ügyvédet bíznék meg előzőleg megkeresett pénzért, mert az eredmény ugyanaz.
</div>
Ha lett volna melletted ügyvéd nem a vallomásodra épülne a vádirat, Hahó!
</div>
Ha lett volna melletted ügyvéd nem a vallomásodra épülne a vádirat, Hahó!
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"Jobboldali, aki úr létére a hölgyeket szereti, és baloldali, aki ettől eltér. „Más.” Jobboldali, aki termel és félretesz, baloldali, aki ujjaival malmozik, és segélyt vár. Jobboldali, aki gyönyörű képet fest, mert az univerzum csodás, baloldali, aki pacákat halmoz és „másképp” látja a világot."</div>
már régen megmondtam, hogy sneci baloldali.
Ő annyira jobboldali, mint amennyire vérprofi programozó.