Hogy legyen elhúzva, szarom le, de az legyen KISZÁMÍTHATÓ.
Naja, teljesen igazad van. A kiszámítható bevétel a kvázi-hajléktalan lumpen-alkeszektől származik, ezt mindenki tudja. Gondolom a Corvinuson is tanították.
Ingatkanügyek
Ha Törpapának adok 5 évet, a havi 3500 forint tök baráti.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És ezzel még a devizás haver is egyetért.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mikortól számít az 5 év? Mert mostantól neked nincs annyi hátra ha így maradsz.
Mászkálok kicsit, hátha találok boltot, ahol tudok venni fogmosópoharat pl., az még kéne, aztán veszek kaját, és intézek mindent. :))
na csá
Édes istenem XD
Az igen B+ :-DD
Vedd fel a hugyos macit, aztán csengess be a szomszédhoz, ő majd segit.
Kérdezd meg a főnöködet, vagy a munkatársakat ebédidőben. Lehet nem is használnak szemetest. Mit tudhatod te ha rá kell jönnöd.
ne is stresszelj rá a melóra, ráér az még a köcsög labancoknak, előbb perkálják le a full 13. havit.
Úgyis kibasznak nemsokára a melóhelyről, aztán osztrák exodus lesz. Hagyd ott a szemetet nyugodtan a következőnek
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tetszik a freudi elszólás :D
Egyébként a terveim szerint egy hónapon belül Bécsben leszek, ami Linztől, úgyhogy ha ezt úgy értetted, hogy a karantén miatt úgysem fog teljesülni, akkor beszoptad :)
Viszont a pénzzel továbbra is lógsz a stream mellett (ami most már az elsodikázódott Codewars stream miatt 265,73 euróra rúg) ez két külön sztori, mondtam már.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Az adossagod most mennyi, a megemelkedett euroval? Forintban, termeszetesen, egy valutan megy a konyveles!
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Azt picsa felesleges már tervezgetned, mert pár év, és már abban a korban leszel, ahol már pluszos szemüveg is kelleni fog idővel, hiába műteted meg a szemed előtte. Ennek se nézett utána a sodibodi, de a szemműtét árát elkölthette volna fogászati kezelésekre, és még faszcibáló nénire is maradt volna.
De a sodibodinak inkább több száz PS4 és PC játék kellett helyette.
ühüm, az... jó lesz
Mülltrennungra odafigyelni, különben jön a büntetés!
Ezt felpontoztam :D
Viszonylag egészséges?
-Marfan-szindróma
-rossz szem
-rothadó fogak miatti állandó gyulladásos állapot
-nulla vitálkapacitás, folyamatos lihegés
-gerincferdülés
-bordapúp
-izomtömeg teljes hiánya
-műtött sérv
-lúdtalp
-alvászavarok
-vitaminhiány
járványügyi válsághelyzet Linzben!
hát azért hetyetye
Az első eset,hogy Schwarc nagyi büszke lehet rád :-D mondjuk ha hozzátesszük,hogy a megemelt törlesztőt egy hajléktalan törpétől akarod beszedni,akkor csak annyit mondana,hogy mesüge vagy kisunokám.
Taot!
Ezt felpontoztam. Hatalmas fricska a trolloknak :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
annak legalább van normális fogsora
#50euro + kamatok
Na ma már nem mer kimenni utcára, szerintem még az ablakához közel menni sem.
Kapucsengő fotókat kérünk hahó.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Trollkodod a fogaid? Szerintem tudjak hogy jon a veg enelkul is.
Fogmosopohar. Veszel adventi fogmoso-naptarat is?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Link? Ez kimaradt.
Endre, tudod, mi lesz a vicces? Mikor 40 évesen kiköpöd az egyik első fogadat álmodban, vagy beletörik valami kajába. Ha egyáltalán ki tudod húzni addig ezekkel a szétkorhadt orbitrágókkal.
Milyen gyakran szoktál fogkefét cserélni?
ez az undorító hazudozás, amit szüntelenül csinálsz, szintén amorális.
te magad ismerted el, hogy az adósságod 2/3-a túlfogyasztás miatt jött össze. olyan dolgokat vettél, amikre nem volt szükséged, olyan kiadásokat engedtél meg magadnak, amiket nem engedhettél volna meg magadnak a bevételeid alapján. és ennek alapvetően az az oka, hogy hitelkártyáid, hitelkereted volt. visszatérve tehát, a hitelkártyák használata amorális, mert túlfogyasztást, önző anyagi, azaz amorális célokat szolgál.
sodika Sep 06, 2020 17:47:44
Ez azt jelenti, hogy 21 ezret így is én basztam el, Karakkot nem számolva mondjuk 18-19 ezret, igen.
nem tanították az etyetemen hol a kuka.
Kurva büdös lehet másfél hét után az a lakás. :S
Az lehet hogy te adsz 5 évet mindenkinek de a bank neked nem fog. Csak arra gondolj mennyi kamatot fogsz te fizetni 5 év alatt azok után a pénzek után amiket te kölcsönadtál. Adtál Márknak kb 8000 eurót. Ő a legeslegjobb esetben is ami elképzelhetetlen akkor is 8000-et fog vissza adni neked. Egy centel sem többet. Te meg csak a kamatok miatt 2-3000 euroval többet fogsz visszafizetni a banknak. Bár ez csak a sci fi jövőkép a te esetedben mert mindenki tudja hogy jövő ilyenkor már a Blahán kell majd téged keresni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Rágd szét apróra és nyeld le.
És még a meki is ott van a közelben.
Wow. Szép munka.
Még ha esetleg nem is telitalálat, a nyomozati módszer brilliáns!
coub.com/view/2jpckm
|__o__|
Haha!
www.reddit.com/r/HalfLife/comments/fnpnub/this_streamer_plays_half_life_alyx_like
Nem nagy kunszt, de azért valami!
Mifaaaaaaaaaaaan
Fél a koronától!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon várom a fejleményeket. Álló fasszal ülök a gép előtt!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ez is a Landstrasse 70-es épület. Azt állította, hogy délután is besüt a nap, de az lehetett kamu.
Az ablak mellett rögtön fal van, ami nagy építészeti hiba, mert így nem lehet szekrényt rakni az oldalfalhoz. A keleti falon inkább kisebb ablakokat raktak volna emiatt.
|__o__|
Sikerült lekövetni a púpos szörnyeteget? :D MINDEN Tiszteletem az öné!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

Talán így látszódik Fakenguru képe! Szép!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem akor postold egyszerre ha hazaértél, legalább nem tudja a gnóm meddig követték.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Lefényképezi a jogosítványát!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát nem. ;)
Hát azért hetyetye.
xyz
Ez tényleg a pedofil? És az tényleg mind sör? :DDD
Szerintem ma este is lesz itt véres torkokon ugrálással fenyegetőzés :D
xyz
Szerintem a haverokhoz megy :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Sep 26, 2020 13:59:48
x6)
Hogy legyen elhúzva, szarom le, de az legyen KISZÁMÍTHATÓ.
Naja, teljesen igazad van. A kiszámítható bevétel a kvázi-hajléktalan lumpen-alkeszektől származik, ezt mindenki tudja. Gondolom a Corvinuson is tanították.
sodika
Sep 26, 2020 13:59:52
Na jó, mégsem megyek Ikea-ba, túl messze van.
Sétálok kicsit a környéken, hátha van valami lakberendezési izé, ahol találok valamit (fogmosópohár még kéne).
Minden mást pedig amúgy is mérés után netről fogok rendelni.
Sétálok kicsit a környéken, hátha van valami lakberendezési izé, ahol találok valamit (fogmosópohár még kéne).
Sep 26, 2020 13:59:52
sodika
Sep 26, 2020 14:01:14
Sep 26, 2020 14:01:14
-
Sep 26, 2020 14:01:53
5 év fölé senki kedvéért nem megyek.
És ezzel még a devizás haver is egyetért.
Sep 26, 2020 14:01:53
xray
(
x21)
Sep 26, 2020 14:02:23
x21)
Na jó, mégsem megyek Ikea-ba, túl messze van.
fogorvosi műtőt keress, faszfej! Sétálok kicsit a környéken, hátha van valami lakberendezési izé, ahol találok valamit (fogmosópohár még kéne).
C64korszak
(
x2)
Sep 26, 2020 14:03:05
x2)
Melócsával hogy haladsz gyagya?
Kipakoltál már?
Bármely trollnak kb ~20perc lenne a zsákokból kidobálni a lomot, félretologatni a disznóólat, kicsit berendezkedni és
élhető otthonosabb körülményeket teremteni.
Te erre lassan ~2 hete "nem érsz rá".
Tegnap szórakozásból feltettem a dockert az egyik új win10-emre, amin alapvetően játszani szoktam, aztán hajnalig szórakoztam vele.
Basszus tényleg óvodások és fogyatékosok szintjén van a szakma, régen a docker windowson 1hetes szívással volt 22 féle titokzatos ráolvasás után feléleszthető, külön manuálisan beállítandó virtualizációs platform meg minden kínkeserv kellett hozzá, most olyan ,hogy next-next-next-finish.
Viccből kipróbáltam pár symphony template-t is, mert kurvarég php-ztam, elképedve jöttem rá, ha egy sort nem értenék a php forrásból, meg alig valamit az egészből, itt akkor is gyerekjáték minden.
A végére még annyit, a törlesztés 5éve majd át lesz ütemezve, aztán újra 2-3 év múlva további 5évre tolva, végül eltelik 10-15 és egy fillért nem látsz, vagy minimális összegeket.
Addigra anyád nem a bíróságon ugrál a véres torkokon, és helyetted pereskedik, hanem félig magatehetetlen lesz, bottal vánszorog és ápolásra szorul majd, te pedig nem 40-hez közeledsz, hanem elmúlsz 50.
Tulajdonképpen ez a fél évtized haladék a soha vissza nem fizetés szinonímája, amivel az autista agyad megnyugszik, hogy nyelvtanilag nem "engedted el" a tartozást.
Kipakoltál már?
Bármely trollnak kb ~20perc lenne a zsákokból kidobálni a lomot, félretologatni a disznóólat, kicsit berendezkedni és
élhető otthonosabb körülményeket teremteni.
Te erre lassan ~2 hete "nem érsz rá".
Tegnap szórakozásból feltettem a dockert az egyik új win10-emre, amin alapvetően játszani szoktam, aztán hajnalig szórakoztam vele.
Basszus tényleg óvodások és fogyatékosok szintjén van a szakma, régen a docker windowson 1hetes szívással volt 22 féle titokzatos ráolvasás után feléleszthető, külön manuálisan beállítandó virtualizációs platform meg minden kínkeserv kellett hozzá, most olyan ,hogy next-next-next-finish.
Viccből kipróbáltam pár symphony template-t is, mert kurvarég php-ztam, elképedve jöttem rá, ha egy sort nem értenék a php forrásból, meg alig valamit az egészből, itt akkor is gyerekjáték minden.
A végére még annyit, a törlesztés 5éve majd át lesz ütemezve, aztán újra 2-3 év múlva további 5évre tolva, végül eltelik 10-15 és egy fillért nem látsz, vagy minimális összegeket.
Addigra anyád nem a bíróságon ugrál a véres torkokon, és helyetted pereskedik, hanem félig magatehetetlen lesz, bottal vánszorog és ápolásra szorul majd, te pedig nem 40-hez közeledsz, hanem elmúlsz 50.
Tulajdonképpen ez a fél évtized haladék a soha vissza nem fizetés szinonímája, amivel az autista agyad megnyugszik, hogy nyelvtanilag nem "engedted el" a tartozást.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 26, 2020 14:04:23
x1)
Mikortól számít az 5 év? Mert mostantól neked nincs annyi hátra ha így maradsz.
sodika
Sep 26, 2020 14:04:47
Pontosabban: havi 4000, mert a 700 euró, amit kapott, már több forintot ér.
Sep 26, 2020 14:04:47
sodika
Sep 26, 2020 14:05:40
Melócsával hogy haladsz gyagya?
Kipakoltál már?
Kipakoltál már?
Mászkálok kicsit, hátha találok boltot, ahol tudok venni fogmosópoharat pl., az még kéne, aztán veszek kaját, és intézek mindent. :))
na csá
Sep 26, 2020 14:05:40
sodika
Sep 26, 2020 14:06:27
Meg arra is rá kéne még jönnöm, hol a picsába van itt a házban a szemetes. Magam mellett gyűjtöm másfél hete, mert fingom sincs, hol a kuka. :D
Sep 26, 2020 14:06:27
reqviem4
Sep 26, 2020 14:07:34
Meg arra is rá kéne még jönnöm, hol a picsába van itt a házban a szemetes. Magam mellett gyűjtöm másfél hete, mert fingom sincs, hol a kuka. :D
Édes istenem XD
Sep 26, 2020 14:07:34
Linzigányoló
Sep 26, 2020 14:08:04
mászkálós lájvot a népnek!
Sep 26, 2020 14:08:04
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 26, 2020 14:09:11
x1)
Endre , őszintén, minden műszaki cucc megvan amit egy nyilvántartótroll a napokban többször is kérdezett egy listáról?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 26, 2020 14:10:39
x8)
Az igen B+ :-DD
Vedd fel a hugyos macit, aztán csengess be a szomszédhoz, ő majd segit.
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 26, 2020 14:11:04
x1)
Meg arra is rá kéne még jönnöm, hol a picsába van itt a házban a szemetes.
Kérdezd meg a főnöködet, vagy a munkatársakat ebédidőben. Lehet nem is használnak szemetest. Mit tudhatod te ha rá kell jönnöd.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 26, 2020 14:11:21
x19)
na csá
na csá
ne is stresszelj rá a melóra, ráér az még a köcsög labancoknak, előbb perkálják le a full 13. havit.
xray
(
x21)
Sep 26, 2020 14:12:44
x21)
Sep 26, 2020 14:12:44
ajándékba adtad, te nyomorék. most meg visszaköveteled? Sep 26, 2020 14:12:44
kinzó kérdés
Sep 26, 2020 14:13:14
gyagyas, egyebkent neked mint sokdiplomas corvinust vegzett ertelmisegi kozgazdasznak a penz idoerteke mond valamit?
Sep 26, 2020 14:13:14
- - -
Sep 26, 2020 14:13:56
Ugyan, nemrég még 1-2 hónap volt, aztán fél év "haladék", aztán titkos megállapodások és 1év, mostmár 5 év.
De "nem szándékos" és "nem tehetnek róla" az adósok, hogy nem törlesztenek...persze..
Nagyanyám meg trolibusz.
Az autista agynak a lényeg az, senki ne essen késedelemebe, mivel tudja, hogy kvázi eszköztelen az adósokkal szemben, végtelen engedményeket tesz nekik, autista önvédelmi stratégiaként.
Most ketyeg az 5év, nyugi van, pénz ugyan nincs, de a lényeg hogy 'elvben' visszakapja majd. Addig is minden hónapban, amikor nem jön a részlet, vagy csak fillérek, legalább valamit kamuznak, síránkoznak neki.
Így magát a végtelen hiteleivel és koldus életével még nagyobb császárnak érezheti, plusz valaki legalább foglalkozik vele, beavatja a "magánügyeibe"..
Szánalmas ez, nincs rá más szó, beteges, bár tipikus.
Sok pénzt hirtelen erőfeszítés nélkül kapó, nincstelen emberek, pl lottónyertesek esetében is gyakran megfigyelhető, hogy hatalmas "kölcsönöket" adnak, végül már teljesen idegeneknek akár, és pár év alatt újra a nincstelenségbe zuhannak.
De "nem szándékos" és "nem tehetnek róla" az adósok, hogy nem törlesztenek...persze..
Nagyanyám meg trolibusz.
Az autista agynak a lényeg az, senki ne essen késedelemebe, mivel tudja, hogy kvázi eszköztelen az adósokkal szemben, végtelen engedményeket tesz nekik, autista önvédelmi stratégiaként.
Most ketyeg az 5év, nyugi van, pénz ugyan nincs, de a lényeg hogy 'elvben' visszakapja majd. Addig is minden hónapban, amikor nem jön a részlet, vagy csak fillérek, legalább valamit kamuznak, síránkoznak neki.
Így magát a végtelen hiteleivel és koldus életével még nagyobb császárnak érezheti, plusz valaki legalább foglalkozik vele, beavatja a "magánügyeibe"..
Szánalmas ez, nincs rá más szó, beteges, bár tipikus.
Sok pénzt hirtelen erőfeszítés nélkül kapó, nincstelen emberek, pl lottónyertesek esetében is gyakran megfigyelhető, hogy hatalmas "kölcsönöket" adnak, végül már teljesen idegeneknek akár, és pár év alatt újra a nincstelenségbe zuhannak.
Sep 26, 2020 14:13:56
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 26, 2020 14:17:02
x1)
Endre, komoly bajok vannak. Tessék szépen lájvolni, ezeket a kuka kérdéseket meg viszonylag egészséges vagyok témát jó lenne ha szóban fejtenéd ki. Így se rossz a műsor, de tudsz te jobbat is nyújtani. Annyi jó témát dobtál fel az utóbbi 2 hétben, hogy ez így írásban nagyon töredékes. Ismétlem, tessék lájvolni. Ha már streamernek is nevezed magad. Tolhatnál egy linz sétát is, sosem voltam ott. Megmutatod a kukatárolót, kilépsz a kapun és megindulsz, tessék közvetíteni. :D
- - -
Sep 26, 2020 14:28:08
Mit hetyetyézhetett a balfasz, napokig a "nem működő" teljesen tökéletes bojleren feszült az autista agya, ezek a nüanszok szépen elvonták egy beköltözéskor valóban fontos kérdésektől.
De lavórban pancsolt napokig :D,... annyit megkérdezni, amikor átvette a lakást, hogy , pincekulcs?, kukatároló kulcs?, ja, az eszébe sem jutott.
Most kérdezni nyilván nem mer senki idegent semmiről, mert tudja, hogy mi lenne a reakció...
Ha a másik fél, megdöbbenve a torz, halandzsa némettel támadó fura migrin, első meglepetésében udvariasan válaszolna is, kb megértve mit akar, ő egy fél szót nem értene belőle, valami 2-3 kutyavakkantás reakció lenne számára..
... kínosan hetyetyézne magában, a másik megrökönyödött arccal elsétálna, és ennyi lenne.
De lavórban pancsolt napokig :D,... annyit megkérdezni, amikor átvette a lakást, hogy , pincekulcs?, kukatároló kulcs?, ja, az eszébe sem jutott.
Most kérdezni nyilván nem mer senki idegent semmiről, mert tudja, hogy mi lenne a reakció...
Ha a másik fél, megdöbbenve a torz, halandzsa némettel támadó fura migrin, első meglepetésében udvariasan válaszolna is, kb megértve mit akar, ő egy fél szót nem értene belőle, valami 2-3 kutyavakkantás reakció lenne számára..
... kínosan hetyetyézne magában, a másik megrökönyödött arccal elsétálna, és ennyi lenne.
Sep 26, 2020 14:28:08
bolgár jeti
(
x30)
Sep 26, 2020 14:28:34
x30)
Úgyis kibasznak nemsokára a melóhelyről, aztán osztrák exodus lesz. Hagyd ott a szemetet nyugodtan a következőnek
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Sep 26, 2020 14:31:11
x2)
Zseninek tartozom egy vagy két stream vendégszerepléssel, mert megígértem, de bebaszott a korona.
Ha eljön Linzbe a karantént kockáztatni, azért bepótolhatjuk.
Ha eljön Linzbe a karantént kockáztatni, azért bepótolhatjuk.
Tetszik a freudi elszólás :D
Egyébként a terveim szerint egy hónapon belül Bécsben leszek, ami Linztől, úgyhogy ha ezt úgy értetted, hogy a karantén miatt úgysem fog teljesülni, akkor beszoptad :)
Viszont a pénzzel továbbra is lógsz a stream mellett (ami most már az elsodikázódott Codewars stream miatt 265,73 euróra rúg) ez két külön sztori, mondtam már.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 26, 2020 14:31:35
x1)
Az adossagod most mennyi, a megemelkedett euroval? Forintban, termeszetesen, egy valutan megy a konyveles!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Sep 26, 2020 14:32:23
x2)
...ami Linztől kicsivel több, mint Púpszász-Budapest távolság, hülye autikorrekt
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Winkowitch
Sep 26, 2020 14:32:24
Jó, lézeres szemműtét valamikor kell.
Azt picsa felesleges már tervezgetned, mert pár év, és már abban a korban leszel, ahol már pluszos szemüveg is kelleni fog idővel, hiába műteted meg a szemed előtte. Ennek se nézett utána a sodibodi, de a szemműtét árát elkölthette volna fogászati kezelésekre, és még faszcibáló nénire is maradt volna.
De a sodibodinak inkább több száz PS4 és PC játék kellett helyette.
Sep 26, 2020 14:32:24
IT troll
Sep 26, 2020 14:35:50
[quote=C64korszak]
Basszus tényleg óvodások és fogyatékosok szintjén van a szakma, régen a docker windowson 1hetes szívással volt 22 féle titokzatos ráolvasás után feléleszthető/quote]
Kóklereknek.
Mondjuk azoknak most is.
Basszus tényleg óvodások és fogyatékosok szintjén van a szakma, régen a docker windowson 1hetes szívással volt 22 féle titokzatos ráolvasás után feléleszthető/quote]
Kóklereknek.
Mondjuk azoknak most is.
Sep 26, 2020 14:35:50
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 14:40:08
x68)
Amúgy a Valve Index tényleg jó befektetés volt, hiszen még redditen is volt poszt arról, hogy "ez a retardált nem tud kijutni a kezdő szobából 2 órán át" :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 26, 2020 14:42:56
Mülltrennungra odafigyelni, különben jön a büntetés!
Sep 26, 2020 14:42:56
- - -
Sep 26, 2020 14:45:43
Az a szemműtét sokat fog segíteni az akromegáliás eltorzult vekni folyamatos általános csontszöveti gyulladása miatt irritált szemeken.
Pláne, hogy némi bokorban kukkolás meg buziszaunában ázás kivételével minden percet képernyők előtt tölt a gnóm, maga elé nézve 30centivel.. ha épp ki akar kapcsolódni, filmeket néz, közben folyamatosan vedel, állandó alvászavara is van, ami szintén mind jó hatással van a látásra.
De ha netán van olyan karvaly szemklinika, aki rajta elvégezné a műtétet (meglepne), onnantól már egy szemüveggel sem tudná takargatni a lekonyult zombi szemeit, kilós fekete táskákkal körülötte, tényleg ez az elsődleges, nem a gyógytorna, a megfelelő táplálkozás és a fogászat, dehogy.
Pláne, hogy némi bokorban kukkolás meg buziszaunában ázás kivételével minden percet képernyők előtt tölt a gnóm, maga elé nézve 30centivel.. ha épp ki akar kapcsolódni, filmeket néz, közben folyamatosan vedel, állandó alvászavara is van, ami szintén mind jó hatással van a látásra.
De ha netán van olyan karvaly szemklinika, aki rajta elvégezné a műtétet (meglepne), onnantól már egy szemüveggel sem tudná takargatni a lekonyult zombi szemeit, kilós fekete táskákkal körülötte, tényleg ez az elsődleges, nem a gyógytorna, a megfelelő táplálkozás és a fogászat, dehogy.
Sep 26, 2020 14:45:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 26, 2020 14:46:00
x37)
Mi a faszt sérülnék meg, ami keresőképtelenné tenne?
Egyelőre egy viszonylag egészséges 38 éves ember vagyok.
Ezt felpontoztam :D
Viszonylag egészséges?
-Marfan-szindróma
-rossz szem
-rothadó fogak miatti állandó gyulladásos állapot
-nulla vitálkapacitás, folyamatos lihegés
-gerincferdülés
-bordapúp
-izomtömeg teljes hiánya
-műtött sérv
-lúdtalp
-alvászavarok
-vitaminhiány
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 26, 2020 14:49:45
x6)
Meg arra is rá kéne még jönnöm, hol a picsába van itt a házban a szemetes. Magam mellett gyűjtöm másfél hete, mert fingom
sincs, hol a kuka. :D
sincs, hol a kuka. :D
járványügyi válsághelyzet Linzben!
még éltet a remény
(
x1)
Sep 26, 2020 14:50:13
x1)
Az első eset,hogy Schwarc nagyi büszke lehet rád :-D mondjuk ha hozzátesszük,hogy a megemelt törlesztőt egy hajléktalan törpétől akarod beszedni,akkor csak annyit mondana,hogy mesüge vagy kisunokám.
még éltet a remény
(
x1)
Sep 26, 2020 14:54:50
x1)
Sodi válaszolj kérlek, szerinted jó ötlet volt neked hitelt felvenned,hogy aztán odaadhasd bármilyen retardált baromnak,aki szólt hozzád két szót kedvesen?
Látsz realis esélyt,hogy visszakapod a pénzed jelentős részét?
Taot!
Látsz realis esélyt,hogy visszakapod a pénzed jelentős részét?
Púpszászi cigánygyerek a
Sep 26, 2020 15:04:31
imgur.com/a/bUTuMmU
Kisboros Vöröshadsereg utca, herbál, orosz alvóügynök kamupártokkal akarja destabilizálni a magyar politikai közéletet és akadályozni a járvány elleni védekezést, ezzel logisztikai káoszt okozva.
Kisboros Vöröshadsereg utca, herbál, orosz alvóügynök kamupártokkal akarja destabilizálni a magyar politikai közéletet és akadályozni a járvány elleni védekezést, ezzel logisztikai káoszt okozva.
Sep 26, 2020 15:04:31
bolgár jeti
(
x30)
Sep 26, 2020 15:13:00
x30)
(fogmosópohár még kéne).
Ezt felpontoztam. Hatalmas fricska a trolloknak :)
sodika
Sep 26, 2020 15:15:29
Koponyaalakú fogmodópoharat vettem, mert az vicces. :)
Sep 26, 2020 15:15:29
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 26, 2020 15:18:26
x5)
annak legalább van normális fogsora
- - -
Sep 26, 2020 15:21:56
Az mi az a "fogmosópohár"? Ez valami újabb autista mantra??
Beáll a férfi a zuhany alá, átdörzsöli magát, kiöblíti a száját, nyom egy kis fogkrémet, fogát is átdörzsöli a fogkefével(ami manapság már azért elektromos általában), újra kiöblíti a száját, ennyi.
Pohara természetesen van a kultúrembernek, mert nem üvegből vedelt szénsavas püffesztő alkohollal fedezi a folyadékszükségletét, amitől ráadásul olyan büdös lenne a szája, mint egy borsodi talponálló lehányt söntéspultja.
Az ogrénál mi volt a poharad, gnómszter, egy pohárból öblögettél az öreggel mi?
Esetleg volt neked poharad, meg mindenféle háztartási kelléked, de azok sajnos "tapasztalattá váltak", mi???
Az előző lakásban, ahol a cigó szerelmeddel bivakoltál hónapokat, ott miből mostál fogat?
Beáll a férfi a zuhany alá, átdörzsöli magát, kiöblíti a száját, nyom egy kis fogkrémet, fogát is átdörzsöli a fogkefével(ami manapság már azért elektromos általában), újra kiöblíti a száját, ennyi.
Pohara természetesen van a kultúrembernek, mert nem üvegből vedelt szénsavas püffesztő alkohollal fedezi a folyadékszükségletét, amitől ráadásul olyan büdös lenne a szája, mint egy borsodi talponálló lehányt söntéspultja.
Az ogrénál mi volt a poharad, gnómszter, egy pohárból öblögettél az öreggel mi?
Esetleg volt neked poharad, meg mindenféle háztartási kelléked, de azok sajnos "tapasztalattá váltak", mi???
Az előző lakásban, ahol a cigó szerelmeddel bivakoltál hónapokat, ott miből mostál fogat?
Sep 26, 2020 15:21:56
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 15:24:30
x5)
Üdv Linzbol Sodi!
Elkapom a valagad, be félj. ;)
Hát azért hetyetye.
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 26, 2020 15:25:46
Üdv Linzbol Sodi!
Na ma már nem mer kimenni utcára, szerintem még az ablakához közel menni sem.
Sep 26, 2020 15:25:46
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2020 15:27:37
x136)
Üdv Linzbol Sodi!
Kapucsengő fotókat kérünk hahó.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 26, 2020 15:30:16
x1)
Trollkodod a fogaid? Szerintem tudjak hogy jon a veg enelkul is.
Fogmosopohar. Veszel adventi fogmoso-naptarat is?
Pornósbajusz
Sep 26, 2020 15:31:48
Amúgy a Valve Index tényleg jó befektetés volt, hiszen még redditen is volt poszt arról, hogy "ez a retardált nem tud kijutni a kezdő szobából 2 órán át" :DDD
Link? Ez kimaradt.
Sep 26, 2020 15:31:48
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 26, 2020 15:39:13
x37)
Endre, tudod, mi lesz a vicces? Mikor 40 évesen kiköpöd az egyik első fogadat álmodban, vagy beletörik valami kajába. Ha egyáltalán ki tudod húzni addig ezekkel a szétkorhadt orbitrágókkal.
Milyen gyakran szoktál fogkefét cserélni?
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2020 15:39:45
x136)
Lófaszt fogyasztok túl.
Ha mindenki úgy törlesztene mindig, ahogy meg lett beszélve, nem lennék bajba. Ezért van az, hogy most mindenkinek megadtam az 5, az egyikük esetén a másfél évet, az viszont innentől mindenkin be lesz vasalva.
Tehát hogy nem számolok csodákkal.
Ha mindenki úgy törlesztene mindig, ahogy meg lett beszélve, nem lennék bajba. Ezért van az, hogy most mindenkinek megadtam az 5, az egyikük esetén a másfél évet, az viszont innentől mindenkin be lesz vasalva.
Tehát hogy nem számolok csodákkal.
ez az undorító hazudozás, amit szüntelenül csinálsz, szintén amorális.
te magad ismerted el, hogy az adósságod 2/3-a túlfogyasztás miatt jött össze. olyan dolgokat vettél, amikre nem volt szükséged, olyan kiadásokat engedtél meg magadnak, amiket nem engedhettél volna meg magadnak a bevételeid alapján. és ennek alapvetően az az oka, hogy hitelkártyáid, hitelkereted volt. visszatérve tehát, a hitelkártyák használata amorális, mert túlfogyasztást, önző anyagi, azaz amorális célokat szolgál.
sodika Sep 06, 2020 17:47:44
Ez azt jelenti, hogy 21 ezret így is én basztam el, Karakkot nem számolva mondjuk 18-19 ezret, igen.
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2020 15:40:52
x136)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 26, 2020 15:42:46
x37)
Kurva büdös lehet másfél hét után az a lakás. :S
Csicskalangos
Sep 26, 2020 15:52:14
Sep 26, 2020 15:52:14
Bejlin
(
x8)
Sep 26, 2020 16:06:25
x8)
Az lehet hogy te adsz 5 évet mindenkinek de a bank neked nem fog. Csak arra gondolj mennyi kamatot fogsz te fizetni 5 év alatt azok után a pénzek után amiket te kölcsönadtál. Adtál Márknak kb 8000 eurót. Ő a legeslegjobb esetben is ami elképzelhetetlen akkor is 8000-et fog vissza adni neked. Egy centel sem többet. Te meg csak a kamatok miatt 2-3000 euroval többet fogsz visszafizetni a banknak. Bár ez csak a sci fi jövőkép a te esetedben mert mindenki tudja hogy jövő ilyenkor már a Blahán kell majd téged keresni.
Moslékfőző
Sep 26, 2020 16:08:18
Rágd szét apróra és nyeld le.
Sep 26, 2020 16:08:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 26, 2020 16:12:37
x38)
Kukalakó Oszkár, kész van már a melócsá!??? HALLOD???
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
C64korszak
(
x2)
Sep 26, 2020 16:15:54
x2)
Na, hogy valaki snecológiai kutatást is végezzen:
Nem a kaszinó a piros fény.
Le van a képen engedve a redőny, épp résnyire van fent, EZÉRT nincs más fény vagy házak kontúrja a képen.
Ha a gnóm egyenesen ráfényképez az ablakra, szinte semmit nem látnánk. De ő volt olyan balfasz, hogy szögben nyomja a földön lévő disznó ólról a képeket.
Így ez saccra első vagy második emelet, rengeteg fény lenne, de ugye a redőny.
6ablaka van a recskásnak, ezek mind vastagkeretes műanyagablakok, vízszintes osztók nélkül.
A többi cím az utcában ezért sem stimmel.
Hatalmas adu-ász, hogy az ablakokból 6db van, tehát két óriási ablak egymás mellett, egyetlen helyiségben!
Tehát egy oszlop szerű kiugró "faldarabot" leszámítva nincs közte komolyabb távolság.
Ez nagyon ritka, és őszintén szólva fél Linzet virtuálisan bebarangolva alig akad épület, amire igaz ez.
A két 3-as osztású modern ablak van egymáshoz ennyire közel roppant ritka, és könnyen kiszúrható.
Azokra a házakra, amire még ráfogható, viszont semmi más nem igaz, sem a kajálda a ház aljában, sem a mekdönci, sem a villamos megálló, stb.
Itt lesz a púpos, meglássátok, nem lehet máshol:
www.google.hu/maps/@48.2986576,14.2914357,3a,50.9y,267.91h,117.5t/data=!3m7!1e1!3m5!1sqky2NoP5r-j2PsTSX5BQ8w!2e0!5s20190501T000000!7i13312!8i6656
A piros pedig a NewYorker cégtábla, ami annyira hangsúlyos, még szomszédos kávézó ablakában is ott van, fényes nappal (a tükörképe) pirosan.
A kis fehér fény balra, lehet a szomszéd burgeres fehér betűinek tükröződése, vagy inkább a kis perspektíva (éles szögben látunk rá a sarokra) miatt a telibe világító "gerhardt" cégtábla fehér "éle".
Le van a képen engedve a redőny, épp résnyire van fent, EZÉRT nincs más fény vagy házak kontúrja a képen.
Ha a gnóm egyenesen ráfényképez az ablakra, szinte semmit nem látnánk. De ő volt olyan balfasz, hogy szögben nyomja a földön lévő disznó ólról a képeket.
6ablaka van a recskásnak, ezek mind vastagkeretes műanyagablakok, vízszintes osztók nélkül.
Hatalmas adu-ász, hogy az ablakokból 6db van, tehát két óriási ablak egymás mellett, egyetlen helyiségben!
Tehát egy oszlop szerű kiugró "faldarabot" leszámítva nincs közte komolyabb távolság.
Ez nagyon ritka, és őszintén szólva fél Linzet virtuálisan bebarangolva alig akad épület, amire igaz ez.
A két 3-as osztású modern ablak van egymáshoz ennyire közel roppant ritka, és könnyen kiszúrható.
Azokra a házakra, amire még ráfogható, viszont semmi más nem igaz, sem a kajálda a ház aljában, sem a mekdönci, sem a villamos megálló, stb.
www.google.hu/maps/@48.2986576,14.2914357,3a,50.9y,267.91h,117.5t/data=!3m7!1e1!3m5!1sqky2NoP5r-j2PsTSX5BQ8w!2e0!5s20190501T000000!7i13312!8i6656
A piros pedig a NewYorker cégtábla, ami annyira hangsúlyos, még szomszédos kávézó ablakában is ott van, fényes nappal (a tükörképe) pirosan.
A kis fehér fény balra, lehet a szomszéd burgeres fehér betűinek tükröződése, vagy inkább a kis perspektíva (éles szögben látunk rá a sarokra) miatt a telibe világító "gerhardt" cégtábla fehér "éle".
xray
(
x21)
Sep 26, 2020 16:16:32
x21)
nincs olyan troll, aki jobban tudná alázni ezt a szerencsétlent, mint ő saját magát. elképesztő barom.
xray
(
x21)
Sep 26, 2020 16:23:10
x21)
sneci, majd tudósíts, amikor felderítetted a szemetest!
volt aki amerikát fedezte fel, sneci a szemetest fogja. bekerül a neve a nagy felfedezők közé.
volt aki amerikát fedezte fel, sneci a szemetest fogja. bekerül a neve a nagy felfedezők közé.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 26, 2020 16:23:14
x13)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:28:44
x5)
Mit tippelsz asodi, megtalallak ma?
Hát azért hetyetye.
Dzsibuti térdeltetős
Sep 26, 2020 16:28:48
google.hu/maps/@48.2986576,14.2914357,3a,50.9y,267.91h,117.5t/data=!3m7!1e1!3m5!1sqky2NoP5r-j2PsTSX5BQ8w!2e0!5s20190501T000000!7i13312!8i6656
google.hu/maps/@48.2986576,14.2914357,3a,50.9y,267.91h,117.5t/data=!3m7!1e1!3m5!1sqky2NoP5r-j2PsTSX5BQ8w!2e0!5s20190501T000000!7i13312!8i6656
És még a meki is ott van a közelben.
Wow. Szép munka.
Még ha esetleg nem is telitalálat, a nyomozati módszer brilliáns!
Sep 26, 2020 16:28:48
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 26, 2020 16:30:02
x7)
Mi a faszt sérülnék meg, ami keresőképtelenné tenne?
Nem megsérülsz, hanem megsérvülsz. Addig tömöd a boiler potrohod Mcreggelivel és sörrel, amég a szerveid ki nem robbannak a hasadon keresztül. Írd csak le milyen érzés volt, amikor egyszer már kizáródott? Valahogy így lesz:Egyelőre egy viszonylag egészséges 38 éves ember vagyok.
coub.com/view/2jpckm
Nyári Egyetem
Sep 26, 2020 16:31:21
Valaki össze tudná foglalni mi történt amióta tervezte a magyar túrát?
Sep 26, 2020 16:31:21
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:34:43
x5)
Asodi, jártál ma Billaban?
;)
Hát azért hetyetye.
;)
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:35:16
x5)
Egyébként nincs Zoltán közel az a Meki, ha villamossal mész oda, igaze?
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:35:36
x5)
Zoltán = olyan
Hát azért hetyetye.
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2020 16:37:43
x136)
Nem értem minek jár mekibe ha van burger king.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:39:12
x5)
Egyébként nagyon fess vagy a citromsárga kapucnis pulcsidban.
Egy kilométerről lehet követni.
Hát azért hetyetye.
Ytong
Sep 26, 2020 16:40:10
hozánk hiába jön sodi anya pénzért
Cigire sincs teso acigit is sodival vetetűk és vett is geci
nekem meg ne ugas forumos csíira nem a segedből rátottál ki! szemtől szeme nem lenne ilyen nagya pofád cak itt a forumo n !
A jardok megnem találnak meg ha rám külditek
Ha igen aszt mondjuk a sodi csinálta ő atta a nevét mindehez nekem nincs közöm sodihoz semit nem adok meg mer
Ne mtartozok neki !
Forumos troll sZopd ki
Cigire sincs teso acigit is sodival vetetűk és vett is geci
nekem meg ne ugas forumos csíira nem a segedből rátottál ki! szemtől szeme nem lenne ilyen nagya pofád cak itt a forumo n !
A jardok megnem találnak meg ha rám külditek
Ha igen aszt mondjuk a sodi csinálta ő atta a nevét mindehez nekem nincs közöm sodihoz semit nem adok meg mer
Ne mtartozok neki !
Forumos troll sZopd ki
Sep 26, 2020 16:40:10
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 26, 2020 16:40:20
Egyébként nagyon fess vagy a citromsárga kapucnis pulcsidban.
Haha!
Sep 26, 2020 16:40:20
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 16:47:17
x5)
Feldobjam a szombat délutánod asodi?
Vagy ahogy morderpuppe mondaná. Do you wanna play?
Hát azért hetyetye.
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 16:49:04
x68)
Link? Ez kimaradt.
www.reddit.com/r/HalfLife/comments/fnpnub/this_streamer_plays_half_life_alyx_like
Nem nagy kunszt, de azért valami!
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 16:55:16
x68)
Nem értem minek jár mekibe ha van burger king.
Fél a koronától!
rBali
(
x24)
Sep 26, 2020 17:02:03
x24)
Feldobjam a szombat délutánod asodi?
Nagyon várom a fejleményeket. Álló fasszal ülök a gép előtt!
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:03:02
x5)
Hát hova megy asodi?
[img src="https://i.ibb.co/G0DmwTH/IMG-20200926-WA0000.jpg"]
Hát azért hetyetye.
[img src="https://i.ibb.co/G0DmwTH/IMG-20200926-WA0000.jpg"]
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:04:10
x5)
Namajd igye?
img src=https://i.ibb.co/G0DmwTH/IMG-20200926-WA0000.jpg
Hát azért hetyetye.
img src=https://i.ibb.co/G0DmwTH/IMG-20200926-WA0000.jpg
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:04:36
x5)
Eh trollz, van még képem, valaki írja át ezt a szart.
Hát azért hetyetye.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 26, 2020 17:05:17
x7)
....
....
Ez is a Landstrasse 70-es épület. Azt állította, hogy délután is besüt a nap, de az lehetett kamu.
Az ablak mellett rögtön fal van, ami nagy építészeti hiba, mert így nem lehet szekrényt rakni az oldalfalhoz. A keleti falon inkább kisebb ablakokat raktak volna emiatt.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:05:30
x5)
Tudom, tudom az IT-s uristenemet, de ez nem logikus!!!!
:)))
Hát azért hetyetye.
rBali
(
x24)
Sep 26, 2020 17:06:23
x24)
Sikerült lekövetni a púpos szörnyeteget? :D MINDEN Tiszteletem az öné!
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 17:06:32
x68)

Talán így látszódik Fakenguru képe! Szép!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
x7)
Fakenguru: Nagyobb felbontásban jobb lenne. Próbáld meg az imgur.com -ot.
|__o__|
Hiénaverő
(
x17)
Sep 26, 2020 17:06:59
x17)
Szerintem akor postold egyszerre ha hazaértél, legalább nem tudja a gnóm meddig követték.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:08:13
x5)
Asodi, mit ajanlasz fel azért hogy elsodikazzam a következo képet?
Hát azért hetyetye.
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2020 17:09:03
x136)
Kapucsengőt hahó!
Ásó27
(
x68)
x68)
Asodi, mit ajanlasz fel azért hogy elsodikazzam a következo képet?
Lefényképezi a jogosítványát!
what Linz?
Sep 26, 2020 17:17:18
ez nem a te heted pedofil. ha ilyen ütemben halad a tényfeltárás jövő hétre még a recskabunkert is bekamerázzák a kommenthaverok, aztán élőben nézhetjük az agóniád
Sep 26, 2020 17:17:18
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:18:49
x5)
Hát azért hetyetye.
Bejlin
(
x8)
Sep 26, 2020 17:19:18
x8)
Az lenne a szép h valaki egyszer felküldene egy drónt és bevideózna az ablakán. :D Amilyen lusta dög úgyse húzza le a redőnyt.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:20:08
x5)
Az lenne a szép h valaki egyszer felküldene egy drónt és bevideózna az ablakán. :D Amilyen lusta dög úgyse húzza le a redőnyt.
Hát nem. ;)
Démonsátor
Sep 26, 2020 17:22:06
Hát mennyi sört vett asodi?
Hát kurva sok sört vett asodi!
imgur.com/gallery/kdxnrIF
Sep 26, 2020 17:22:06
Démonsátor
Sep 26, 2020 17:22:52
Na, hova megy a púp azzal a sok sörrel? Csak haza, szóval vége a hajszának :D
xyz
Sep 26, 2020 17:22:52
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:22:55
x5)
Kösz demonsator! Szép munkamegosztás ez. ;)
Hát azért hetyetye.
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:23:36
x5)
Hát azért hetyetye.
Dzsibuti térdeltetős
Sep 26, 2020 17:24:06
Hát mennyi sört vett asodi?
Ez tényleg a pedofil? És az tényleg mind sör? :DDD
Szerintem ma este is lesz itt véres torkokon ugrálással fenyegetőzés :D
Sep 26, 2020 17:24:06
Démonsátor
Sep 26, 2020 17:24:21
Hát merre megy asodi azzal a sok nehéz teherrel?
imgur.com/gallery/PBG0x03
imgur.com/gallery/PBG0x03
Sep 26, 2020 17:24:21
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 17:24:50
x68)
Szerintetek sodi ezek után mer majd ide írni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 26, 2020 17:24:52
x9)
LOL
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2020 17:25:19
x68)
Na, hova megy a púp azzal a sok sörrel? Csak haza, szóval vége a hajszának :D
Szerintem a haverokhoz megy :))))
Bejlin
(
x8)
Sep 26, 2020 17:25:45
x8)
Elképzelem a koboldot ahogy este félve tekinget majd ki az ablakon és a takaró alá teljesen bebújva alszik majd tudván hogy a troll valahol ott van odakint és őrá vadászik. :D
Fakenguru
(
x5)
Sep 26, 2020 17:26:22
x5)
Egyébként tényleg egy tipegő szarogalamb.
Hát azért hetyetye.
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™