itt verted a nyalad egy hete, hogy meg a miskolci haverok is kaptak 13. havit, szerintem azt ne szamold bele, majdnem mindenkinek jar
bruttonetto.arbeiterkammer.at/
Írj be ide bármilyen havi bruttót, és megmondja az éves nettót.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jó, de amikor egy ANGOL OLDAL havi átlagot közöl világszerte a városokról, akkor evidens, hogy ők is az éves bruttó tizenketted részét értik alatta.
lofaszt. azt veszik alapul ami a payslip-re van irva minden honap vegen. persze ez oda is van irva, csak te nem tudsz angolul
Jó, akkor ha 2509 a nettó átlag, akkor plusz két hónappal számolva ez: 2927, tehát átlag alatt keresel, te angolna
Ilyen baromság nincs odaírva. :)
Meg értelme se lenne.
EGYMÁSSAL csak éves jövedelmeket lehet országok vagy városok között összehasonlítani.
Az éves nettót nézd, utolsó oszlop.
Ez elosztva 12-vel a havi nettó.
Te amugymiertnem kodolsz?
Az meg 2869,8875. Az is kurva messze van a 4316-tól.
:)
Most meg kevered a bruttót meg a nettót. :)
Osztrák forrást keress angol helyett, és annak a számait nézd meg.
Mit angolnázol megint bazmeg? Azt mondtad azon az oldalon írjuk be. Beírtam. Utána osszam el az utolsó összeget 12-vel. Elosztottam. Most meg keressek osztrák forrást angol helyett? Minek bazmeg? Arról az oldalról van szó, ami alapján próbálod nyálazni a saját makkod, hogy a 2869 az 4ezer felett van.
A lopás, csalás, hazudozás, bűnözés azt nem kellett tanulnia az etyetemen, mert az a génjeiben van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kapásból a bereiten perfektje bereitet, nem pedig bereits, te németből írásban kurva jó nemzeti hős. A szórendbe már bele sem kötök, google translate segített?
www.duden.de/rechtschreibung/bereits_schon
Csoki, ne beszélj spanyolul.
Jaa, így értem már, azt hittem, hogy a bereiten igével akar operálni ez a félkegyelmű, így viszont akkor az egész szerkezet szar :)
Tehát megkapják a pénzt ez a nagy kibaszás?
Boldog Vekni
Na hajrá Sneci, ma estére készen kell lenned akkor a feladatoddal :)))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Azt hiszi a balfasz, hogy a körmüket rágva várják a lóvét, mint sodika a targo bank levelét a 27. személyi hitel bírálatáról.
Annyira bátorra ittad magad tegnap este, hogy reggelre csak becsicskuktál.
Hol a reklamáció a 16 euróról? Hol a véres torkokon ugrálás?
Sírok bazmeg! XDDDDD
Hát azért hetyetyetyetye
XDDD
Erre az lesz a válasza, hogy kész van az, csak nem a helyi szokásoknak megfelelő stílusban. Masni mindig van.
Szerintem tudja már hogy a napjai megvannak számlálva csak minél tovább próbál ott melegedni pénzért. Már tuti dolgozik valami más kullancs hogy valahogy az unió csöcsén maradhasson.
Boldog Vekni
* másik kullancs terven
Boldog Vekni
Lehet ott is aláírtál +5 évet, azért vonták le a pénzt mert nem tudod értelmezni a leírt szöveget.
Van bárki aki nem húz le téged? Te világ balfasza.
Mikor lesz gigabites neted? Mikor lesz sztrím?
De legalább már nem munkanélküli hahó. Kis lépésekben halad a nagy shiker felé. Most legalább nem tud beszólogatni a kollégáknak, így nagyobb esélye van nem kirúgatnia magát.
high life
hát azért hetyetye
te egy mocskos hazaáruló kozmopolita bozgor vagy.
hát azért hetyetye
De sajnos vlogot még igen... meg tulajdonképpen a LinkedIn profiljára blogot is.. szóval van még dolga a lájfdéndzsörnek, hogy végleg leszoktassa a malacot a figyelemkurvulásról. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Csak ebbe tud kapaszkodni, hogy minimális euró petákokkal többet keres az irreleváns helyi átlagbérnél, hátha így ér valamit a tyúkszaros élete. Közben meg lófaszt, egy szürke egér, egy senkiházi csöves korcs :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Néztem a minap egy videót, amiben egy tengerimalac szaladgált egy helyben egy futókerékben. Hosszú perceken keresztül szaladgált és nem jutott sehová. Valamiért megfogott ez a videó. Nem értettem, miért. Hosszú percekig néztems, aztán eszembe jutott: ez a tengerimalac olyan, mint a snecológusok, azok is egyhelyben szaladgálnak, ugyanazokat a köröket futják már 10-15 éve és nem jutnak sehová és boritékolható, hogy ha Sodi nem patkol el, ugyanazokat a köröket fogják 10-15 év múlva is... eközben gyűlölnek mindenkit, aki viszont jut valahová.
Azért jó látni Sodi életét, mert ő is olyan, mint ti. Nem véletlenül találtatok egymásra, vonzott össze benneteket az univerzum. Azért, mert ti meg ő teljesen egyformák vagytok. Fizikai törvény. Csak ő úgy szaladgál egy helyben, hogy közben halmozza az adósságait.
Figyeltem a minap egyikőtöket, akinek van valami laposföldes csoportja Facebookon és azzal szédíti a barmokat ott, hogy ő "profi fotós" és attól az, hogy - szerinte - "drága felszerelése" van. Aztán megnéztem a képeit az 500px-en, aminek a linkje ott van az oldalán. Azért jó ez az oldal, mert oda valóban profi fotósok töltik fel képeiket, így van kihez viszonyítani. Míg a profiknak több ezer, több tízezer, több százezer követője van, addig a mi profinknak van kemény 200... ennyit ér a piacon. Megintcsak elgondolkodtam egy kicsit, és bevillant, hogy ugyanezt látom évek óta itt a fórumon is. Szavakkal próbáljátok győzködni egymást meg a ide látogatókat, hogy ti mennyire faszák vagytok abban, amit csináltok, miközben a valóság egészen más. Aki tényleg fasza abban, amit csinál, az nem győzköd másokat, hogy fasza abban, amit csinál, mert az eredményei, produktuma önmagáért beszél. Nektek viszont nincs ilyen. És mivel szarok vagytok, a piac beárazott benneteket, elvárjátok, hogy benneteket semmirekellő "művészeket" tartsanak el a parasztok adójából, mert dolgozni ugye nem akartok.
A kőkemény valóság az, hogy értéktelen vesztes szarháziak vagytok, akik évtizedek óta egy helyben szaladgáltok körbe-körbe, mint a tengerimalac a futókerékben.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Ha a 13. és 14. havi fizetés ennyire átlagos Ausztriában, hogy mindenki kapja, akkor az már eleve bele volt kalkulálva ebbe az átlagfizetésbe, Endre. Ne nézzél már hülyének minket, kérlek.
Te hová jutottál az évtizedek alatt, Zsír? Menő színész vagy, akit rajongva szopnak az öreg zsidó producerek és vagdossák hozzá a millió dollárokat? Ki vagy gyúrva, mint Hugh Jackman? Az IQ-d 160 a brainboosterektől? Egy palotában laksz Beverly Hillsben?
Nem tudom, hogy mi a faszt képzel amúgy, most Sodi van porondon, senkit nem érdekel
Mifaaaaaaaaaaaan
Kurva vicces pont tőled ezeket a mondatokat olvasni! :)))))
Kenyér és víz.
Mert ez Sodi fóruma, aki több, mint 10 éve ugyanolyan barom, nem? El vagy tévedve, ember, húzz innen a picsába, ne kezdj neki megint ennek a rinyálásnak, ne ide vetítsd ki a frusztrált kis életedet, te diplomás droid.
Lámpalázas szegény, egyelőre még csak a tükör előtt gyakorol :D
Hát azért hetyetyetyetye
Látom, Mihály megint gyors vagy.
Itt lógsz egész nap, ennyi az életed.
Buzigolyó, te beszélsz szégyenérzetről, aki itt veri 0-24-ben, miközben a csaja dolgozik és keresi a pénzt kajára? Hülye balfasz.
Orbán meg lassan szétverhetné az SZFE-s semmirekellőket.
Mikor fogsz elköltözni otthonról, te sikerember?
én inkább csak statiszta megnevezésre szavaznék mert a mellékszerepkre is válogatókat szoktak tartani, és hát ahhoz is szinészi tehetség és referencia kell.
#50euro + kamatok
Van egy film, címe: A lovakat lelövik, ugye?
Szépen meg van fogalmazva benne egy igazság, ami teljesen megmagyarázza, amit csináltok.
Az a film lényegében rólatok szól, a valóságban ti vagytok annak a filmnek a közönsége.
Mi is a téma? Páran elindulnak egy táncversenyen, ami addig tart, amíg már csak egy pár marad a színpadon. Heteken, hónapokon keresztül húzzák magukat és próbálnak talpon maradni, közben a közönség figyeli őket, szurkol, aprót dobál és ilyen-olyan ajándéktárgyakat osztogat nekik.
És egy ponton a főszervező megfogalmazza a lényeget magáról a közönségről. Ők valójában csak nyomort akarnak látni, azt, hogy van náluk is nyomorultabb. Amikor utolsó fillérjeiket dobálják be "adományként" a színpadra, az érzés felülmúlhatatlan, hogy van náluk is lejjebb, nem ők vannak legalul.
Ti ezért vagytok rászállva Sodira meg ún. retardokra, mert látni akarjátok, hogy nálatok is van lejjebb.
Aztán jön a poén, amikor felveszik a retardot Ausztriában havi egymillával és rögtön alá kerültök...
Ha a mutterja feldobja a pacskert, azonnal elkezdi ásni a gödröt a pincében, és vesz egy raklap testápolót.
Ti ezért vagytok rászállva Sodira meg ún. retardokra, mert látni akarjátok, hogy nálatok is van lejjebb.
Aztán jön a poén, amikor felveszik a retardot Ausztriában havi egymillával és rögtön alá kerültök...
Ezt cáfolnám.
Bizonyára vannak ilyen emberek.Trashben ezt vállalják is páran,hogy jó a nap végén megnézni mennyire nincsenek szarban és rendben az életük. De ott vannak az olyanok,mint én.
Én csak röhögök a viccesebb dolgaikon,amikor sorra szájba szarják magukat és megy a mesedélután. Más nézi a Saskabarét. Én ezt. De nem tölt el örömmel és élvezkedek azon,amikor a hányásában fetrengenek.
Ennyi erővel ne nézzünk szatirikus filmeket se,mert azokban a főhős önmaga paródiája?
A gyagyásról is készül majd 20 év múlva 1 jó komédia .
Ez ety fosh!
Biztos van, aki ezért van itt. Én személy szerint azért, mert kíváncsi vagyok, meddig lehet mindenkit hülyének nézni és átverni, és mikor fog eljönni Endre elkerülhetetlen bukása. Ez olyan, mint egy durva katasztrófafilm. Tudod, hogy rá fog baszni a főszereplő, de ő elkerülhetetlenül rohan a saját végzetébe, bizony. Ráadásul egy szar pedofil náci is, tehát nincs rossz érzése az embernek, amikor a vergődését nézi.
Havi egymillióból épp 2000 Euró mínuszban van a linzi dandy az 50.000 Eurós tartozásán túl egyébként. A sikerember.
Erős Disco Elysium vibe-ja van SoDi életének mostanában :D
Egyrészt erre is cibálja, másrészt meg olvastam, hogy pl. autistákat ez kielégíti, pl. Alekosz állítólag mindig átváltotta 200as érmékre a fizetését, mert így többnek érezte
Mondjuk azt el kell ismerni hogy élősködésben és masnizásban tehetségesebb Recskaboy mint a trollok, hiszen ezt a végjáték maratoni hossza is bizonyítja. Én anno azt hittem hogy az első Berlini Exodus után megérkezik a Gyagyás a púpszászi végállomásra, ennek ellnére újabb és újabb évadokat képes finanszírozni.
Kisboros még erre is képtelen. Még az autista Sneci is meg tudta lépni hogy elköltözzön a mamahotelből, és ha átmenetileg is, de (számára) angyalszárny melócsát hauzdozzon össze magának. Borbálának ez se megy. Persze a snecológusokra akarja kivetíteni, de mintha irigykedne a Gyagyásra a tiszafaszomi buzivezér...
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szerző:
p00p
(
x2)
Oct 01, 2020 08:01:44
Válasz
(1)
x2)
Válasz
(1)
Bruttó bért adnak meg az oldalon, a 13.-14. havi az ezen felül van, azt ne számold bele, te majom. Átlag alatt keresel.
Kilóg a kanóc, bazmeg
-
Oct 01, 2020 08:06:00
Aha. Ehhez képest az enyém (3700 * 14) / 12 = 4316 EUR.
Ez pont 356 euróval több, mint az átlag.
itt verted a nyalad egy hete, hogy meg a miskolci haverok is kaptak 13. havit, szerintem azt ne szamold bele, majdnem mindenkinek jar
Oct 01, 2020 08:06:00
sodika
Oct 01, 2020 08:06:41
Megint masnizol. Mi a fasznak szorzod 4-el?
bruttonetto.arbeiterkammer.at/
Írj be ide bármilyen havi bruttót, és megmondja az éves nettót.
Oct 01, 2020 08:06:41
sodika
Oct 01, 2020 08:07:49
Jó, de amikor egy ANGOL OLDAL havi átlagot közöl világszerte a városokról, akkor evidens, hogy ők is az éves bruttó tizenketted részét értik alatta.
Oct 01, 2020 08:07:49
-
Oct 01, 2020 08:14:48
lofaszt. azt veszik alapul ami a payslip-re van irva minden honap vegen. persze ez oda is van irva, csak te nem tudsz angolul
Oct 01, 2020 08:14:48
Magyarország rémálma
Oct 01, 2020 08:16:53
Jó, akkor ha 2509 a nettó átlag, akkor plusz két hónappal számolva ez: 2927, tehát átlag alatt keresel, te angolna
Oct 01, 2020 08:16:53
xray
(
x21)
Oct 01, 2020 08:18:12
x21)
egy hajszálon függ a kirúgásod, te meg sikerjelentéseket gyártasz. két napja még menekülni akartál linzből.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
berlini_vlogger
(
x1)
Oct 01, 2020 08:19:01
x1)
Beírtam az általad említett 3700at te balfasz, és 2386 jött ki. Az kurvára messze van a 4316tól
sodika
Oct 01, 2020 08:20:03
lofaszt. azt veszik alapul ami a payslip-re van irva minden honap vegen. persze ez oda is van irva
Ilyen baromság nincs odaírva. :)
Meg értelme se lenne.
EGYMÁSSAL csak éves jövedelmeket lehet országok vagy városok között összehasonlítani.
Oct 01, 2020 08:20:03
sodika
Oct 01, 2020 08:20:25
Beírtam az általad említett 3700at te balfasz, és 2386 jött ki. Az kurvára messze van a 4316tól
Oct 01, 2020 08:20:25
tigris
Oct 01, 2020 08:21:08
sodi a zavarosban halászást tanították az egyetemen? arról kaptál papírt, hogy hogyan kell csinálni? mert mikor a kötelességeid kerülnek szóba , például a magyar diákoktól ellopott pénz visszafizetése, akkor rendszeresen arra hivatkozol, hogy azt nem tudtad.
milyen érdekes. gondolom a pedofilkodást se tanították.... az is megy magadtól te mocsok bűnöző
milyen érdekes. gondolom a pedofilkodást se tanították.... az is megy magadtól te mocsok bűnöző
Oct 01, 2020 08:21:08
xray
(
x21)
Oct 01, 2020 08:21:33
x21)
mit fogsz reggelizni, angolna? melyik nadrágodban mész dolgozni? xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nulladikos Snecológus
Oct 01, 2020 08:21:42
Te amugymiertnem kodolsz?
Oct 01, 2020 08:21:42
sodika
Oct 01, 2020 08:22:45
Elutaltam még a cucot a főbérlő cégnek.
---
Sehr geehrte Frau XXX,
die Miete habe ich heute überwiesen.
250 Euro habe ich früher bereits, deshalb einmal 16,33 EUR.
Und daneben die Miete für Oktober 2020 (499,36 EUR).
Insgesamt 515,69 EUR.
Im Anhang finden Sie die Bestätigung.
Leider ich habe noch keine österreichische Bankverbindung, es dauert leider lange.
Wenn mal schaffe ein österreichisches Konto zu eröffnen, schicke ich das SEPA Lastschrift Mandat sofort.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss
---
na csá
---
Sehr geehrte Frau XXX,
Insgesamt 515,69 EUR.
Leider ich habe noch keine österreichische Bankverbindung, es dauert leider lange.
Wenn mal schaffe ein österreichisches Konto zu eröffnen, schicke ich das SEPA Lastschrift Mandat sofort.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss
---
na csá
Oct 01, 2020 08:22:45
berlini_vlogger
(
x1)
Oct 01, 2020 08:22:59
x1)
sodika
Oct 01, 2020 08:23:51
Oct 01, 2020 08:23:51
p00p
(
x2)
Oct 01, 2020 08:25:02
x2)
Ebben hol a reklamáció a kifizetett plusz napra?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 08:25:18
x136)
Kész van már a shikerjelentés?
berlini_vlogger
(
x1)
Oct 01, 2020 08:25:53
x1)
Mit angolnázol megint bazmeg? Azt mondtad azon az oldalon írjuk be. Beírtam. Utána osszam el az utolsó összeget 12-vel. Elosztottam. Most meg keressek osztrák forrást angol helyett? Minek bazmeg? Arról az oldalról van szó, ami alapján próbálod nyálazni a saját makkod, hogy a 2869 az 4ezer felett van.
Brian
(
x2)
Oct 01, 2020 08:26:39
x2)
te mi a kurva anyádat kommentelsz itt recskás, m kellene dolgoznod ezerrel, nyolcórázó rabszolgadroid? pont mint a kisruszki, a szalag mellől szidja a rendszert
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 08:27:40
x136)
sodi a zavarosban halászást tanították az egyetemen? arról kaptál papírt, hogy hogyan kell csinálni? mert mikor a kötelességeid kerülnek szóba , például a magyar diákoktól ellopott pénz visszafizetése, akkor rendszeresen arra hivatkozol, hogy azt nem tudtad.
A lopás, csalás, hazudozás, bűnözés azt nem kellett tanulnia az etyetemen, mert az a génjeiben van.
Faszaság van
Oct 01, 2020 08:28:11
Na mi van pedokám, nem melóznod kéne? Tegnap kibasztak a melóból, vagy még csak ma reggel?
Oct 01, 2020 08:28:11
Magyarország rémálma
Oct 01, 2020 08:29:35
Elutaltam még a cucot a főbérlő cégnek.
---
Sehr geehrte Frau XXX,
Insgesamt 515,69 EUR.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss
---
na csá
---
Sehr geehrte Frau XXX,
Insgesamt 515,69 EUR.
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss
---
na csá
Kapásból a bereiten perfektje bereitet, nem pedig bereits, te németből írásban kurva jó nemzeti hős. A szórendbe már bele sem kötök, google translate segített?
Oct 01, 2020 08:29:35
-
Oct 01, 2020 08:32:02
Oct 01, 2020 08:32:02
sodika
Oct 01, 2020 08:34:51
Jó, majd átolvasom.
Lezárt dolog, azt akarta szó kifejezni.
Jó, majd átolvasom.
Lezárt dolog, azt akarta szó kifejezni.
Oct 01, 2020 08:34:51
p00p
(
x2)
Oct 01, 2020 08:35:38
x2)
Tegnap bebaszva még nagy volt a szád, hol a reklamáció a +1 nap miatt? Leszreklamáció?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2020 08:35:58
x17)
Sneci te hogy érsz rá egész nap itt trollfórumozgatni amikor a 3 hete kiadott félnapos melócsá még mindig a fasorba sincs? Ennyire szeretnéd már kirúgatni magad?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Magyarország rémálma
Oct 01, 2020 08:46:24
Jaa, így értem már, azt hittem, hogy a bereiten igével akar operálni ez a félkegyelmű, így viszont akkor az egész szerkezet szar :)
Oct 01, 2020 08:46:24
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2020 08:56:00
x12)
Mennyi az osztrák átlag személyi adósság? Ez elosztva 12-vel a havi nettó.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 01, 2020 09:10:49
x1)
Nem én kezdtem, ők kérnek 16 napot.
Akkor játszadozzunk, labancgecik. :DDDDDD
Megkapják az igazolást holnap reggel, hogy elutaltam a pénzt az Eurós német számlámról, és érdeklődöm, milyen számolás alapján jött ki nekik, hogy az 500 euró fele az 266 euró. :)
Baszakodással baszakodással válaszolok.
Akkor játszadozzunk, labancgecik. :DDDDDD
Megkapják az igazolást holnap reggel, hogy elutaltam a pénzt az Eurós német számlámról, és érdeklődöm, milyen számolás alapján jött ki nekik, hogy az 500 euró fele az 266 euró. :)
Baszakodással baszakodással válaszolok.
Densie_23
Oct 01, 2020 09:11:52
Nem tökmindegy mennyit keresel? Úgyse lépsz előre egy centit sem. Csak az adóságaid és a kütyühalmaid növekednek.
Oct 01, 2020 09:11:52
Faszaság van
Oct 01, 2020 09:16:16
Tyodi, te, miközben arról ábrándozol, h 3 EU-s ország adóhatóságát is átbaszod egyszerre, hallottál már arról, hogy "egyszerűsített végrehajtási eljárás"? Nekem személyes tapasztalatom van vele, és nem túl jó, piszony. Érdekelnek a részletek, te féreg?
Oct 01, 2020 09:16:16
rBali
(
x24)
Oct 01, 2020 09:19:41
x24)
Egy napos, ha már kened-vágod azt a rendszert, mely állapotba én mostanra kerültem.
Na hajrá Sneci, ma estére készen kell lenned akkor a feladatoddal :)))
Densie_23
Oct 01, 2020 09:21:34
Azt hiszi a balfasz, hogy a körmüket rágva várják a lóvét, mint sodika a targo bank levelét a 27. személyi hitel bírálatáról.
Oct 01, 2020 09:21:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2020 09:29:23
Mit freundlichen Grüßen,
Endre Farkas Kiss
Endre Farkas Kiss
Annyira bátorra ittad magad tegnap este, hogy reggelre csak becsicskuktál.
Hol a reklamáció a 16 euróról? Hol a véres torkokon ugrálás?
Oct 01, 2020 09:29:23
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 09:30:26
x136)
A melóban ma is biztos jól megmondja a labancgeciknek.
p00p
(
x2)
Oct 01, 2020 09:33:22
x2)
A vezető fejlesztő el lesz ájulva, ha meglátja az elmút 2 hét termését, a "sziavilág"-ot
Kilóg a kanóc, bazmeg
Faszaság van
Oct 01, 2020 09:33:24
A lyelytyolyóty stílusában egy kis német nyelvű bemutatkozás, vicces lenne megosztani pár online linzi közösségben:
Persönlich habe ich schon mehrmals gedacht, dass ich mich für eine Wichsparty bewerbe. Bisher habe ich noch nie einen Ort erreicht, aber meine Hoffnung lebt weiter, dass endlich, vielleicht jetzt ...
Ich finde es jedoch sehr wichtig, dass wir (eine kurze Rückkehr zum heterosexuellen Thema) den schwulen Sex AUCH IM FALL DER ERLAUBNIS DER ANDEREN HÄLFTE ausschließen. Der bloße Blick auf eine Zweisamkeit, wie sie für die Massen ein großer Schock war, wie ein gemeinsames Wichsen eine großartige Erfahrung sein könnte. Natürlich stütze ich mich auf meine eigenen, aber selbst dann…
Persönlich habe ich schon mehrmals gedacht, dass ich mich für eine Wichsparty bewerbe. Bisher habe ich noch nie einen Ort erreicht, aber meine Hoffnung lebt weiter, dass endlich, vielleicht jetzt ...
Ich finde es jedoch sehr wichtig, dass wir (eine kurze Rückkehr zum heterosexuellen Thema) den schwulen Sex AUCH IM FALL DER ERLAUBNIS DER ANDEREN HÄLFTE ausschließen. Der bloße Blick auf eine Zweisamkeit, wie sie für die Massen ein großer Schock war, wie ein gemeinsames Wichsen eine großartige Erfahrung sein könnte. Natürlich stütze ich mich auf meine eigenen, aber selbst dann…
Oct 01, 2020 09:33:24
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 01, 2020 09:33:25
x7)
Recsi, a Pesti TV-be nem hívtak még? Mint nemzeti influenszer vagy mi a faszom? Elvileg azokat hívják oda, ha léteznének.
A jó portás csak baszik!
Vadászbika
Oct 01, 2020 09:34:43
Viszont a berlini bérletem díját levonták a számlámról, hiába mondtam fel mindenféle módon még szeptember 10-én. Ma majd azoknak is telefonálhatok, hogy mi a fene van. Tök jó.
Sírok bazmeg! XDDDDD
Oct 01, 2020 09:34:43
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 01, 2020 09:47:03
x1)
Az a ticket sosem lesz kész
Boldog Vekni
40 eves junior
Oct 01, 2020 09:47:40
sodi, most kerdeztem a HRes kollegat, nálunk a legidősebb junior kollega 29 eves
nem fura hogy a senior fejleszto akinek be kell segitened 10 evvel fiatalabb nalad?
nem fura hogy a senior fejleszto akinek be kell segitened 10 evvel fiatalabb nalad?
Oct 01, 2020 09:47:40
Mirelit pizza
Oct 01, 2020 09:48:55
Viszont a berlini bérletem díját levonták a számlámról, hiába mondtam fel mindenféle módon még szeptember 10-én. Ma majd azoknak is telefonálhatok, hogy mi a fene van. Tök jó.
. XDDD
Oct 01, 2020 09:48:55
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 09:49:13
x136)
Az a ticket sosem lesz kész
Erre az lesz a válasza, hogy kész van az, csak nem a helyi szokásoknak megfelelő stílusban. Masni mindig van.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 01, 2020 09:55:48
x1)
Szerintem tudja már hogy a napjai megvannak számlálva csak minél tovább próbál ott melegedni pénzért. Már tuti dolgozik valami más kullancs hogy valahogy az unió csöcsén maradhasson.
A szauna szatírja
(
x1)
Oct 01, 2020 10:03:48
x1)
* másik kullancs terven
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 01, 2020 10:04:50
x5)
nah, most értem végére a 300+ kommentnek tegnap este óta. kérdezném a professzorokat, a különböző "állandó" lakcimek miatt nem lehet megszorongatni mondjuk adóhatóságoknál?
#50euro + kamatok
A kombájn elüt
(
x1)
Oct 01, 2020 10:05:43
x1)
Lehet ott is aláírtál +5 évet, azért vonták le a pénzt mert nem tudod értelmezni a leírt szöveget.
Van bárki aki nem húz le téged? Te világ balfasza.
Mikor lesz gigabites neted? Mikor lesz sztrím?
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 10:08:21
x136)
A malacznak is van melócsája
t0mcatmwi
Relatív. Nem kell utazni, tudok főzni magamnak ahelyett, hogy egy vagyont költenék minden egyes ebédre (napi 40 dollár simán elmegy kajára, otthon 10 vagy még annyi sem), viszont továbbra is egyedül üldögélek itt, és munkaidő után sem megyek sehová.
t0mcatmwi
Relatív. Nem kell utazni, tudok főzni magamnak ahelyett, hogy egy vagyont költenék minden egyes ebédre (napi 40 dollár simán elmegy kajára, otthon 10 vagy még annyi sem), viszont továbbra is egyedül üldögélek itt, és munkaidő után sem megyek sehová.
-
Oct 01, 2020 10:12:21
Az orokjunior senior fillerezi a kajara valot. Egyedul unatkozik mikozben itthon korozes alatt all. 40+ evesen miez ha nem shiker?
Oct 01, 2020 10:12:21
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 10:15:35
x136)
Az orokjunior senior fillerezi a kajara valot. Egyedul unatkozik mikozben itthon korozes alatt all. 40+ evesen miez ha nem shiker?
De legalább már nem munkanélküli hahó. Kis lépésekben halad a nagy shiker felé. Most legalább nem tud beszólogatni a kollégáknak, így nagyobb esélye van nem kirúgatnia magát.
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 10:18:37
x136)
Hiányoznak neki a hűséges gurulkák akik csodálták. Gyere haza "fiatal"!
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 10:19:37
x136)
Kisrühes menjél ki kanadába, és vígasztald meg a malaczot.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2020 10:20:14
x6)
A malacznak is van melócsája
t0mcatmwi
t0mcatmwi
high life
Schwezoff Dávid
(
x6)
Oct 01, 2020 10:22:16
x6)
Olyan keveset vagyok Magyarországon, LOL, hogy kb. annyira vagyok magyar adóilletőségű, mint egy kettős állampolgársággal rendelkező erdélyi csángó :DDDD
te egy mocskos hazaáruló kozmopolita bozgor vagy.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2020 10:27:45
x17)
A malacz egyedül üldögél? Egy nőnek sem kell a 45 éves shikeres IT-isten? Takarmánykukoriczán spórolás? Hahaha :D
Ásó27
(
x68)
Oct 01, 2020 10:28:21
x68)
Legalább nem könyvet ír...
Mifaaaaaaaaaaaan
Elsőéves
(
x3)
Oct 01, 2020 10:38:24
x3)
Legalább nem könyvet ír...
De sajnos vlogot még igen... meg tulajdonképpen a LinkedIn profiljára blogot is.. szóval van még dolga a lájfdéndzsörnek, hogy végleg leszoktassa a malacot a figyelemkurvulásról. :D
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 01, 2020 10:39:33
x8)
Ezmiez, a bruttó - nettó, átlagalatti feletti, fétis ennél a retardáltnál?
Már erre cibálja, fehér téglalapok helyett??
Vagy néha átüt az autiködön, a valóság, és ezzel probálja magát megnyugtatni?
rBali
(
x24)
Oct 01, 2020 10:44:48
x24)
Csak ebbe tud kapaszkodni, hogy minimális euró petákokkal többet keres az irreleváns helyi átlagbérnél, hátha így ér valamit a tyúkszaros élete. Közben meg lófaszt, egy szürke egér, egy senkiházi csöves korcs :D
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2020 10:46:13
x17)
Csak nem depressziós a malacz? Sneci nem álltok össze a hájhitlerrel és Kisborossal? Csinálhatnátok ilyen podcast-ot, mondjuk "Hogyan legyünk shikertelenek három országban is a világ legkeresetteb szakmájával"-címen, ilyen még tuti nem volt, Kék Óceán stratégia Hahó!
zsír
Oct 01, 2020 10:47:36
Index Covidszérumos cikke alatt a Face-n Boros László Tiszavasvári ismét megcsillantotta senkivel nem összehasonlítható intelligenciáját, lényeglátását, orvosi- és gyógyszerészeti szakértelmét.
Az oroszoknak van oltásuk, mégsem kapkod érte senki. Ebből látszik, mekkora kamu ez az egész. A gyógyszeripar által pénzelt pánikkeltő média akarja megmondani, meddig van járvány, milyen korlátozásokat kell hozni, és azt is, hogy KITŐL KELL majd megvenni az oltást. Ami megy most, az pszichológiai hadviselés, aminek a célja, hogy minél többen beoltassák magukat. Erről szól a történet, igaz? Addig nyomjuk a korlátozásokat, míg végül mindenki felkiált, hogy ELÉG, és azt mondja, inkább beoltatja magát, csak legyen vége. Ezt nyomja le éppen magyarjain is a Nagy Felcsúti Szabadságharcos karöltve a libsikkel. Dögöljetek meg!
Nyilván ő lehet az éjszakánként itt garázdálkodó covidretard is.
Az oroszoknak van oltásuk, mégsem kapkod érte senki. Ebből látszik, mekkora kamu ez az egész. A gyógyszeripar által pénzelt pánikkeltő média akarja megmondani, meddig van járvány, milyen korlátozásokat kell hozni, és azt is, hogy KITŐL KELL majd megvenni az oltást. Ami megy most, az pszichológiai hadviselés, aminek a célja, hogy minél többen beoltassák magukat. Erről szól a történet, igaz? Addig nyomjuk a korlátozásokat, míg végül mindenki felkiált, hogy ELÉG, és azt mondja, inkább beoltatja magát, csak legyen vége. Ezt nyomja le éppen magyarjain is a Nagy Felcsúti Szabadságharcos karöltve a libsikkel. Dögöljetek meg!
Nyilván ő lehet az éjszakánként itt garázdálkodó covidretard is.
Néztem a minap egy videót, amiben egy tengerimalac szaladgált egy helyben egy futókerékben. Hosszú perceken keresztül szaladgált és nem jutott sehová. Valamiért megfogott ez a videó. Nem értettem, miért. Hosszú percekig néztems, aztán eszembe jutott: ez a tengerimalac olyan, mint a snecológusok, azok is egyhelyben szaladgálnak, ugyanazokat a köröket futják már 10-15 éve és nem jutnak sehová és boritékolható, hogy ha Sodi nem patkol el, ugyanazokat a köröket fogják 10-15 év múlva is... eközben gyűlölnek mindenkit, aki viszont jut valahová.
Azért jó látni Sodi életét, mert ő is olyan, mint ti. Nem véletlenül találtatok egymásra, vonzott össze benneteket az univerzum. Azért, mert ti meg ő teljesen egyformák vagytok. Fizikai törvény. Csak ő úgy szaladgál egy helyben, hogy közben halmozza az adósságait.
Figyeltem a minap egyikőtöket, akinek van valami laposföldes csoportja Facebookon és azzal szédíti a barmokat ott, hogy ő "profi fotós" és attól az, hogy - szerinte - "drága felszerelése" van. Aztán megnéztem a képeit az 500px-en, aminek a linkje ott van az oldalán. Azért jó ez az oldal, mert oda valóban profi fotósok töltik fel képeiket, így van kihez viszonyítani. Míg a profiknak több ezer, több tízezer, több százezer követője van, addig a mi profinknak van kemény 200... ennyit ér a piacon. Megintcsak elgondolkodtam egy kicsit, és bevillant, hogy ugyanezt látom évek óta itt a fórumon is. Szavakkal próbáljátok győzködni egymást meg a ide látogatókat, hogy ti mennyire faszák vagytok abban, amit csináltok, miközben a valóság egészen más. Aki tényleg fasza abban, amit csinál, az nem győzköd másokat, hogy fasza abban, amit csinál, mert az eredményei, produktuma önmagáért beszél. Nektek viszont nincs ilyen. És mivel szarok vagytok, a piac beárazott benneteket, elvárjátok, hogy benneteket semmirekellő "művészeket" tartsanak el a parasztok adójából, mert dolgozni ugye nem akartok.
A kőkemény valóság az, hogy értéktelen vesztes szarháziak vagytok, akik évtizedek óta egy helyben szaladgáltok körbe-körbe, mint a tengerimalac a futókerékben.
Oct 01, 2020 10:47:36
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 01, 2020 10:48:48
x37)
Aha. Ehhez képest az enyém (3700 * 14) / 12 = 4316 EUR.
Ha a 13. és 14. havi fizetés ennyire átlagos Ausztriában, hogy mindenki kapja, akkor az már eleve bele volt kalkulálva ebbe az átlagfizetésbe, Endre. Ne nézzél már hülyének minket, kérlek.
Brian
(
x2)
Oct 01, 2020 10:53:58
x2)
az mindenesetre cuki, hogy kisruszki következetesen zsírnak nevezi magát. legközelebb használhatná az "ingyenélő, anyaszomorító ukránmigri szalagdroid" önmegjelölést is
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 01, 2020 10:54:29
x37)
Te hová jutottál az évtizedek alatt, Zsír? Menő színész vagy, akit rajongva szopnak az öreg zsidó producerek és vagdossák hozzá a millió dollárokat? Ki vagy gyúrva, mint Hugh Jackman? Az IQ-d 160 a brainboosterektől? Egy palotában laksz Beverly Hillsben?
Ásó27
(
x68)
Oct 01, 2020 10:54:50
x68)
az mindenesetre cuki, hogy kisruszki következetesen zsírnak nevezi magát. legközelebb használhatná az "ingyenélő, anyaszomorító ukránmigri szalagdroid" önmegjelölést is
Nem tudom, hogy mi a faszt képzel amúgy, most Sodi van porondon, senkit nem érdekel
stressznélküli nyugi
(
x2)
Oct 01, 2020 10:55:13
x2)
ez a tengerimalac olyan, mint a snecológusok, azok is egyhelyben szaladgálnak, ugyanazokat a köröket futják már 10-15 éve és nem jutnak sehová és boritékolható, hogy ha Sodi nem patkol el, ugyanazokat a köröket fogják 10-15 év múlva is...
Kurva vicces pont tőled ezeket a mondatokat olvasni! :)))))
Robert Capa
Oct 01, 2020 10:58:41
Picsába, lebuktam.
Oct 01, 2020 10:58:41
töppedt buzigolyók
Oct 01, 2020 11:03:43
A retardok alapjellemzôje az önismeret és az önreflexió teljes hiánya. Ezért kérheti számon a trollok sikereit egy Zsír szintû mamahotellakó szalagmelós hülyegyerek anélkül, hogy elpusztulna a szégyenérzettôl.
Oct 01, 2020 11:03:43
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 11:06:54
x136)
idejön a rühes ukrán migri betanított munkás a mamahotelből vesztesezni. jól van, te vagy a győztes.:))))
Magyarország rémálma
Oct 01, 2020 11:07:36
Miért, én irkálom erre a fórumra lassan 10 éve minden nap ugyanzt, vagy ti?!
Nem írtam ide pár hétig, de a téma ugyanaz, és boritékolható, hogy ha megint nem írnék és visszanéznék 2 év múlva, megintcsak ugyanaz lenne.
Vesztes szarháziak vagytok, akiknek semmi élete nincs. Már kora reggel itt kezditek ezen az anonim fórumon és egészen hajnalig toljátok, minden egyes nap, évek óta.
Nem írtam ide pár hétig, de a téma ugyanaz, és boritékolható, hogy ha megint nem írnék és visszanéznék 2 év múlva, megintcsak ugyanaz lenne.
Vesztes szarháziak vagytok, akiknek semmi élete nincs. Már kora reggel itt kezditek ezen az anonim fórumon és egészen hajnalig toljátok, minden egyes nap, évek óta.
Mert ez Sodi fóruma, aki több, mint 10 éve ugyanolyan barom, nem? El vagy tévedve, ember, húzz innen a picsába, ne kezdj neki megint ennek a rinyálásnak, ne ide vetítsd ki a frusztrált kis életedet, te diplomás droid.
Oct 01, 2020 11:07:36
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 11:09:39
x136)
hol vannak a videók amelyek a színészi tehetségedet igazolják, kisrühes? te vagy az egyetlen színész a világon, aki egy verset sem mer elmondani nyilvánosan. félsz a beégéstől, ugye?
Vadászbika
Oct 01, 2020 11:16:22
hol vannak a videók amelyek a színészi tehetségedet igazolják, kisrühes? te vagy az egyetlen színész a világon, aki egy verset sem mer elmondani nyilvánosan. félsz a beégéstől, ugye?
Oct 01, 2020 11:16:22
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2020 11:16:24
x136)
még 10 év múlva is itt fogsz tartani, szelfiket fogsz magadról felpakolni a netre, és azt fogod hinni, hogy ettől te vagy alexander, a színész. akinek már tényleg csak egy kicsi hiányzik a hollywoody karrierjéhez, ami mindig a jövő héten fog indulni. te egy igazi győztes vagy! mindenki olyan életet szeretne, mint a tiéd.
zsír
Oct 01, 2020 11:16:54
idejön a rühes ukrán migri betanított munkás a mamahotelből vesztesezni. jól van, te vagy a győztes.:))))
Buzigolyó, te beszélsz szégyenérzetről, aki itt veri 0-24-ben, miközben a csaja dolgozik és keresi a pénzt kajára? Hülye balfasz.
Oct 01, 2020 11:16:54
Bejlin
(
x8)
Oct 01, 2020 11:20:45
x8)
Jaj Zsír meghajlunk előtted meg az életed előtt. :D Nem lehet mindenki olyan életművész mint te hogy anyucival éljen és a szalagmunkáig jusson. Amikor nem sikerül teljesíteni a darabszámot akkor a főnöknek is azzal mentegetőzöl hogy neked életed van? :D :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
töppedt buzigolyók
Oct 01, 2020 11:21:29
Mikor fogsz elköltözni otthonról, te sikerember?
Oct 01, 2020 11:21:29
Ásó27
(
x68)
Oct 01, 2020 11:26:21
x68)
Reggel: sodi
Napközben: snecológiai kutatások és kettes csatorna
Este: sodi
Sajnos nem férsz be most a műsorba színész úr!
Mifaaaaaaaaaaaan
Napközben: snecológiai kutatások és kettes csatorna
Este: sodi
Sajnos nem férsz be most a műsorba színész úr!
Elsőéves
(
x3)
Oct 01, 2020 11:28:26
x3)
Bori már megint az van, hogy a fasz sem hívott téged ide, még is belepofázol a nagyok dolgába. Foglalkozz inkább a saját szaros életeddel, mozdulj el néha a szalag mellől, mozdulj ki a gyerekszobából, hidd el, hogy a világban ezer más dolog is van, ami érdekesebb, mint a szekrénybuzulás. Sokat segít, ha végre felvállalod a másságod és akkor talán kevésbé leszel egy frusztrált, skizofrén fasz.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Dzsibuti térdeltetős
Oct 01, 2020 11:31:23
Boriska, bőven elég, ha akkor tolod fel a bamba kretén pofádat a színpadra, ha a Púpos épp sohatöbbetnemír.
Mellékszerepben vagy, vágod.
Oct 01, 2020 11:31:23
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 01, 2020 11:32:44
x5)
Boriska, bőven elég, ha akkor tolod fel a bamba kretén pofádat a színpadra, ha a Púpos épp sohatöbbetnemír.
én inkább csak statiszta megnevezésre szavaznék mert a mellékszerepkre is válogatókat szoktak tartani, és hát ahhoz is szinészi tehetség és referencia kell.
zsír
Oct 01, 2020 11:32:59
Jaj Zsír meghajlunk előtted meg az életed előtt. :D Nem lehet mindenki olyan életművész mint te hogy anyucival éljen és a szalagmunkáig jusson. Amikor nem sikerül teljesíteni a darabszámot akkor a főnöknek is azzal mentegetőzöl hogy neked életed van? :D :D
Szépen meg van fogalmazva benne egy igazság, ami teljesen megmagyarázza, amit csináltok.
Az a film lényegében rólatok szól, a valóságban ti vagytok annak a filmnek a közönsége.
Mi is a téma? Páran elindulnak egy táncversenyen, ami addig tart, amíg már csak egy pár marad a színpadon. Heteken, hónapokon keresztül húzzák magukat és próbálnak talpon maradni, közben a közönség figyeli őket, szurkol, aprót dobál és ilyen-olyan ajándéktárgyakat osztogat nekik.
És egy ponton a főszervező megfogalmazza a lényeget magáról a közönségről. Ők valójában csak nyomort akarnak látni, azt, hogy van náluk is nyomorultabb. Amikor utolsó fillérjeiket dobálják be "adományként" a színpadra, az érzés felülmúlhatatlan, hogy van náluk is lejjebb, nem ők vannak legalul.
Oct 01, 2020 11:32:59
Ásó27
(
x68)
Oct 01, 2020 11:35:25
x68)
Nem érünk rá! Majd visszahívjuk!
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Oct 01, 2020 11:41:51
Ha a mutterja feldobja a pacskert, azonnal elkezdi ásni a gödröt a pincében, és vesz egy raklap testápolót.
Oct 01, 2020 11:41:51
Szteppen
(
x3)
Oct 01, 2020 11:44:26
x3)
Ezt cáfolnám.
Bizonyára vannak ilyen emberek.Trashben ezt vállalják is páran,hogy jó a nap végén megnézni mennyire nincsenek szarban és rendben az életük. De ott vannak az olyanok,mint én.
Én csak röhögök a viccesebb dolgaikon,amikor sorra szájba szarják magukat és megy a mesedélután. Más nézi a Saskabarét. Én ezt. De nem tölt el örömmel és élvezkedek azon,amikor a hányásában fetrengenek.
Ennyi erővel ne nézzünk szatirikus filmeket se,mert azokban a főhős önmaga paródiája?
A gyagyásról is készül majd 20 év múlva 1 jó komédia .
Karib
Oct 01, 2020 11:45:01
8 után trollozás.
9 után füstöl a pupfal.
Ma is nagyon shikeres napja lehet a melocsaban a recskásnak, ha ilyenekkel foglalkozik. Osztályvezető felkerdezett? Na és a főnökúr? Na és a HR-es csaj?
9 után füstöl a pupfal.
Ma is nagyon shikeres napja lehet a melocsaban a recskásnak, ha ilyenekkel foglalkozik. Osztályvezető felkerdezett? Na és a főnökúr? Na és a HR-es csaj?
Oct 01, 2020 11:45:01
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 01, 2020 11:50:50
x37)
Biztos van, aki ezért van itt. Én személy szerint azért, mert kíváncsi vagyok, meddig lehet mindenkit hülyének nézni és átverni, és mikor fog eljönni Endre elkerülhetetlen bukása. Ez olyan, mint egy durva katasztrófafilm. Tudod, hogy rá fog baszni a főszereplő, de ő elkerülhetetlenül rohan a saját végzetébe, bizony. Ráadásul egy szar pedofil náci is, tehát nincs rossz érzése az embernek, amikor a vergődését nézi.
Havi egymillióból épp 2000 Euró mínuszban van a linzi dandy az 50.000 Eurós tartozásán túl egyébként. A sikerember.
Faszaság van
Oct 01, 2020 11:59:02
"Havi egymillióból épp 2000 Euró mínuszban van a linzi dandy az 50.000 Eurós tartozásán túl egyébként. A sikerember."
Én meg azért vagyok itt, hogy az ilyen hozzászólásokon röhögjek. Mondjuk mivel 100%-ben fedik a valóságot, valójában inkább szomorú. De akkor is röhögök.
Én meg azért vagyok itt, hogy az ilyen hozzászólásokon röhögjek. Mondjuk mivel 100%-ben fedik a valóságot, valójában inkább szomorú. De akkor is röhögök.
Oct 01, 2020 11:59:02
Démonsátor
Oct 01, 2020 12:02:59
A sodiverzum és a snecológia olyan, mint egy interaktív RPG. Ha szeretnél belenyúlni a játékba, akkor megteheted és ez a legszórakoztatóbb benne.
xyz
Oct 01, 2020 12:02:59
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2020 12:08:43
x17)
Kisboros matyarászd el tételesen, egyenként (minden snecológusról tudod kicsoda, ismered a körülményeit, stb...), hogy melyik nick miben áll szarabbul mint a Gyagyásh.
Vagy itt egy lista, trollvadász adataid alapján elég csak a nickeket a lista mellé írni:
Mely snecológusok azok, akiknek:
-10 millió forintos végrehajtás alatti tartozásuk van Matyarországon
-15 millió forintnak megfelelő Eurófütyi fedezetlen hitelük van a Reichben
-nincs stabil bevételük (a Gyagyást párhavonta kirúgják ugye)
-egy putriban laknak, szeméthalom közepén
-egy barátjuk sincs, csak lehúzós lumpenek haverkodnak velük pénzért
-öngyűlölő homokosok
-pedofil hajlamokkal bíró magamutogatók
-címlapon lettek híresek faszkiverő videókkal
-nem értenek a munkájukhoz 20 benne eltöltött év után
-utálja őket a családjuk
-rohad a foguk, púpjuk van, a testfelépítésük egy végstádiumú májrákoséhoz hasonlítható
-alkoholisták
-és hogy neked is legyen egy pontod: kezeletlen elmebetegek.
Erre nem adható olyan válasz hogy "ti mind ezek vagytok", mert ez csak sima óbégatás bele a shemmibe, illtve a fentebbi állításaid nettó cáfolata.
Na várjuk a nickeket Kisboros, teljes név is mehet melléjük, úgy is vágod kik vagyunk.
Ja igen, a mókuskerékről a Snecifórum jutott eszedbe nem a shaját elkúrt életed, 40 éve ugyanott a gyerekszobában? Ez is bizonyítja hogy a hiba nem a mi készülékünkben van. Te balfasz.
Vagy itt egy lista, trollvadász adataid alapján elég csak a nickeket a lista mellé írni:
Mely snecológusok azok, akiknek:
-10 millió forintos végrehajtás alatti tartozásuk van Matyarországon
-15 millió forintnak megfelelő Eurófütyi fedezetlen hitelük van a Reichben
-nincs stabil bevételük (a Gyagyást párhavonta kirúgják ugye)
-egy putriban laknak, szeméthalom közepén
-egy barátjuk sincs, csak lehúzós lumpenek haverkodnak velük pénzért
-öngyűlölő homokosok
-pedofil hajlamokkal bíró magamutogatók
-címlapon lettek híresek faszkiverő videókkal
-nem értenek a munkájukhoz 20 benne eltöltött év után
-utálja őket a családjuk
-rohad a foguk, púpjuk van, a testfelépítésük egy végstádiumú májrákoséhoz hasonlítható
-alkoholisták
-és hogy neked is legyen egy pontod: kezeletlen elmebetegek.
Erre nem adható olyan válasz hogy "ti mind ezek vagytok", mert ez csak sima óbégatás bele a shemmibe, illtve a fentebbi állításaid nettó cáfolata.
Na várjuk a nickeket Kisboros, teljes név is mehet melléjük, úgy is vágod kik vagyunk.
Ja igen, a mókuskerékről a Snecifórum jutott eszedbe nem a shaját elkúrt életed, 40 éve ugyanott a gyerekszobában? Ez is bizonyítja hogy a hiba nem a mi készülékünkben van. Te balfasz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 01, 2020 12:12:22
x37)
A sodiverzum és a snecológia olyan, mint egy interaktív RPG. Ha szeretnél belenyúlni a játékba, akkor megteheted és ez a legszórakoztatóbb benne.
-
Oct 01, 2020 12:13:54
Egyrészt erre is cibálja, másrészt meg olvastam, hogy pl. autistákat ez kielégíti, pl. Alekosz állítólag mindig átváltotta 200as érmékre a fizetését, mert így többnek érezte
Oct 01, 2020 12:13:54
-
Oct 01, 2020 12:19:00
Mit keres Linzben asodi?
Nem úgy volt, hogy örökre Berlinben marad és juszt is ügyvéd lesz?
Nem úgy volt, hogy örökre Berlinben marad és juszt is ügyvéd lesz?
Oct 01, 2020 12:19:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 01, 2020 12:19:15
x38)
Zsír, el vagy tévedve. Sneci van autiloop-ban, ezért a fórum sem változik sokat. Mi viszont fejlődünk, újabb diplomákat szerzünk, családot alapítunk, saját megoldást vezetünk, befektetünk, ingatlanokat vásárolunk. Amióta te itt vagy, te mennyit léptél előre? Ugyanabban a kisszobában élősködsz anyádon, ugyanazt a szalagcsicska munkát végzed, ugyanúgy 0 a megtakarításod, azóta sem volt barátnőd/barátod, aki szeretne, és a nagy terveidből se lett semmi. Te vagy a tengerimalac, Hahó! Ha le kéne írnom, hogy mennyi minden történt velem az elmúlt 10 év alatt, nem két mondat lenne, mint nektek, hulladék retardoknak. Sneci egymilliós IT fizetése 40 évesen pedig egy rossz vicc. Amikor még én is alkalmazásban voltam, akkor is a többszörösét kerestem, pedig az már jó pár éve volt. Ha jól emlékszem, kb. pont 10 éve kereshettem utoljára annyit, mint ASODI. De én nem vettem fel mellé több évnyi fizetésemnek megfelelő hitelt, hanem félre tettem amennyit kellett, és most már szépen ketyeg belőle a passzív jövedelmem, amire a púpos annyira ácsingózik. Én ugyanaz a generáció vagyok, mint ti, de ha jól hallom, a fiatalabbak is bőven előrébb járnak, mint a púpos, olvasd csak el Elsőéves éjjeli bejegyzését. Ő fiatalabb, ráadásul az általatok úgy lenézett gyengébb nemhez tartozik. Miről beszélsz te csicskák csicskája? Tengerimalacról? Ne nevettesd már ki magadat! És ne írjál ide többet, hogy a dübbenő kurva anyád fojtson már a fürdőkádba!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Faszaság van
Oct 01, 2020 12:25:16
"Aludni tudok hazajárni, ez van."
Most pl. ezen röhögök. Hogy a faszba élhet így egy ember?
Most pl. ezen röhögök. Hogy a faszba élhet így egy ember?
Oct 01, 2020 12:25:16
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2020 12:27:56
x17)
Mondjuk azt el kell ismerni hogy élősködésben és masnizásban tehetségesebb Recskaboy mint a trollok, hiszen ezt a végjáték maratoni hossza is bizonyítja. Én anno azt hittem hogy az első Berlini Exodus után megérkezik a Gyagyás a púpszászi végállomásra, ennek ellnére újabb és újabb évadokat képes finanszírozni.
Kisboros még erre is képtelen. Még az autista Sneci is meg tudta lépni hogy elköltözzön a mamahotelből, és ha átmenetileg is, de (számára) angyalszárny melócsát hauzdozzon össze magának. Borbálának ez se megy. Persze a snecológusokra akarja kivetíteni, de mintha irigykedne a Gyagyásra a tiszafaszomi buzivezér...
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2020 12:41:49
Itt az ebédszünet, atomóra pontossággal megindult a Púpfal.
Oct 01, 2020 12:41:49
Faszaság van
Oct 01, 2020 12:44:01
Akkor ma sincs smúzolás a kollégákkal.
Oct 01, 2020 12:44:01
kripli figyelő
(
x12)
Oct 01, 2020 12:45:24
x12)
Milyen tragédia történt a gnómmal amiért zsír megjelent itt.
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™